Τρίτη 29 Μαΐου 2012

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Στη ΝΔ ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ. Πατέρας

Posted: 29 May 2012 11:06 AM PDT

Την προσχώρησή του στη ΝΔ ανακοίνωσε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνος Πατέρας, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, θεώρησα υπέρτατη υποχρέωση να συστρατευθώ μαζί του, προκειμένου να προασπίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, να βγάλουμε την πατρίδα μας από τη δεινή οικονομική κρίση και να δώσουμε ελπίδα και όραμα στις νέες γενεές», δήλωσε ο κ. Πατέρας.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τα πιο οπισθοδρομικά τμήματα της κοινωνίας λέει η ΔΡΑΣΗ

Posted: 29 May 2012 10:24 AM PDT

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΔΡΑΣΗΣ Τάσος Αβραντίνης, ο σχηματισμός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την υποστήριξη του Φώτη Κουβέλη θα οδηγήσει τη χώρα σε έξοδο από το ευρώ και πολύ γρήγορα σε έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν εκφράζει τίποτα το προοδευτικό αλλά «εκφράζει τις πλέον αντιδραστικές συντεχνίες του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ και τα πιο οπισθοδρομικά τμήματα της κοινωνίας μας».

Λαλιώτης: Δεν κρύβομαι πίσω από τον Τσίπρα

Posted: 29 May 2012 10:13 AM PDT

Ευφάνταστο σενάριο χαρακτήρισε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης το άρθρο της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τίτλο «Ο Λαλιώτης πίσω από τον Τσίπρα!».

«Ο Αλέξης Τσίπρας και τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται «Συμβουλάτορες» και «Καθοδηγητές» στο παρασκήνιο γιατί έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να αυτοπροσδιορίζονται ιδεολογικά, πολιτικά και προγραμματικά, γιατί έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να ιεραρχούν μόνοι τους και με το δικό τους τρόπο τους στόχους στο στρατηγι...

Αναβάθμιση

Posted: 29 May 2012 10:02 AM PDT

Στην ηλεκτρονική αναβάθμιση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών στο Δημόσιο έχει προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Σήμερα το 89% των 636.701 υπαλλήλων του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα πληρώνονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, ενώ σύντομα και το 11% των υπόλοιπων μισθοδοτούμενων θα ενταχθεί εντός συστήματος.

Τα υφιστάμενα δεδομένα της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών έχουν ήδη μεταφερθεί σε νέο ηλεκτρονικό αυτοματοποιημένο σύστημα, το οποίο αξιολογεί την πληρωμή των υπαλλήλων βάσει του ενιαίου μισθολογίο...

Τσάκας: "Η χαρά κάθε Παναθηναϊκού"

Posted: 29 May 2012 09:43 AM PDT

Ευτυχής και ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, λόγω της άδειας που πήρε ο πρίγκιπας Φειζάλ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν γίνει περισσότερα γνωστά. Αλλά θα είναι η χαρά κάθε Παναθηναϊκού αυτό που θα γίνει», είπε ο εκπρόσωπος του Άραβα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στον Βασίλη Σαμπράκο:

-Το περιμένατε αυτό που συνέβη σήμερα;
«Όταν υπάρχει ένας πλήρης φάκελος, το περιμένεις, ναι. Απλά δεν περ...

Πήρε το «ναι» ο πρίγκιπας Φεισάλ!

Posted: 29 May 2012 09:34 AM PDT

Νέα δεδομένα για τους «Πράσινους» καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, χορήγησε άδεια αγοράς μετοχών στον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ Φεϊσάλ.

Ο Άραβας του Τσάκα που είχε δώσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες, έστειλε τη δικηγόρο του, Κασσιανή Μιχοπούλου τα χαρτιά που ζήταγε η Επιτροπή, τα οποία κρίθηκαν επαρκέστατα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr

Έτσι, παρά το γεγονός πως στον κόσμο του «τριφυλλιού» υπάρχει μεγάλη δυσπιστία λόγω της καθυστέρηση...

Επικίνδυνος ο ΕΟΠΥΥ δηλώνει η ΝΔ

Posted: 29 May 2012 09:29 AM PDT

Κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους βουλευτές Γεράσιμο Γιακουμάτο, Νίκο Νικολόπουλο και τον πρώην υφυπουργό Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλο συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.

 «Η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την ανθρώπινη ζωή αλλά πάνω από όλα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια εκατομμυρίων ασφαλισμένων», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Αναφορά γίνεται και στα χρέη του ΕΟΠΥΥ τα οποία έχουν προκαλέσει προβλήματα σε φαρμακεία, νοσοκομεία, προμηθευτές, ασφαλισμένους.

Επισημαίνεται στην ί...

Πονοκέφαλος για Τζήμερο - 7 αποχωρήσεις από το Πολιτικό Συμβούλιο

Posted: 29 May 2012 09:14 AM PDT

Επτά μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου μεταξύ των οποίων και ο αντιπρόεδρος του κόμματος "Δημιουργία Ξανά!", ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους καθώς διαφωνούν με τη συνεργασία του κόμματος με τον Στέφανο Μάνο.

Οι παραιτήσεις έγιναν αποδεκτές από τον Πρόεδρο του κόμματος Θάνο Τζήμερο. Συγκεκριμένα, οι παραιτήσεις αφορούν του Aντιπροέδρο Κωνσταντίνου Λουκόπουλου και 7 μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου: Νάσου Κόκκινου, Βασίλη Δρακονταειδή, Νίκου Γιαννακόπουλου, Ειρήνης Σφακιανάκη, Τάσου Τσάμη, Θεόδωρου Πολυ...

Κατηφόρα και στον στόλο…

Posted: 29 May 2012 09:07 AM PDT

Νέα μείωση κατά 3,3% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον φετινό Μάρτιο, σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του περσινού Μαρτίου, έναντι μείωσης 2,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2011 προς το 2010.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή , τον Μάρτιο η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου αριθμούσε 2.006 πλοία. Αντίθετα, η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου ανήλθε σε 44.052.753 κόρους τον Μάρτιο 2012 και αυξήθηκε 2,5% σε σύγκριση με την αντίσ...

Εθνική Τράπεζα: Έξοδος από το ευρώ οδηγεί σε βαθύτερη ύφεση

Posted: 29 May 2012 08:38 AM PDT

Σε σημαντική πτώση του βιοτικού επιπέδου θα οδηγούσε μια έξοδος από το ευρώ επισημαίνει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος  σε ειδική έκδοση για την ελληνική οικονομία που τιτλοφορείται «Περιγράφοντας τις συνιστώσες του κρίσιμου διλήμματος».

Σε περίπτωση που αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα θα πληγούν οι οικονομικά ασθενέστεροι από την σημαντική υποτίμηση του νέου νομίσματος , τη βαθύτερη ύφεση αλλά και από την αύξησης της ανεργίας όπως αναφέρει η Εθνική Τράπεζα.

Ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από...

Καταγγελία ΚΚΕ για πλαστούς λογαριασμούς στα twitter/facebook

Posted: 29 May 2012 08:27 AM PDT

Με ανακοίνωση του το ΚΚΕ καταγγέλλει, πως παρά τις επανειλημμένες επίσημες διαμαρτυρίες του για τους πλαστούς λογαριασμούς που λειτουργούν στο twitter και στο facebook στο όνομα του κόμματος και της Αλέκας Παπαρήγα, αυτοί συνεχίζουν να λειτουργούν μαρτυρώντας τη «δόλια και ύποπτη στόχευσή τους».

«Την πρώτη ευθύνη για την ύπαρξη αυτών των πλαστών λογαριασμών που συκοφαντούν προκλητικά το ΚΚΕ και εξαπατούν καλοπροαίρετους χρήστες του διαδικτύου που έχουν το Twitter και το Facebook, τόσο γιατί επ...

«Δεν έχω μετανιώσει που υποστήριξα την 17Ν»

Posted: 29 May 2012 08:01 AM PDT

Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν υπερασπιστεί άτομα που κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη, έδωσε ο Βένιος Αγγελόπουλος.

Ο κ. Αγγελόπουλος είχε υπερασπιστεί τον Αλέκο Γιωτόπουλο και αναρωτιέται γιατί η υπόθεση αυτή ήρθε τώρα στην επικαιρότητα.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Πριν από εννέα χρόνια είχα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέκου Γιωτόπουλου στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Αυτό μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου και το αίσθημά μου περί δικαιοσύνης. Δηλώνω ότ...

Συνάντηση Κατσέλη – Τσίπρα

Posted: 29 May 2012 07:38 AM PDT

Με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί την Τετάρτη η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, στο πλαίσιο της επιδίωξης συστράτευσης όλων «των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων» και επίτευξης προγραμματικής σύγκλισης «με στόχο μια προοδευτική διακυβέρνηση».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του Συνασπισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κατσέλη τις προηγούμενες ημέρες είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, ενώ αναμένεται και συνάντ...

Συνιστούν... ΣΥΡΙΖΑ 127 πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Posted: 29 May 2012 07:05 AM PDT

Με δημόσια τοποθέτηση τους 127 πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνουν την απόφαση τους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόεμενες βουλευτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, με την παρούσα Ανοιχτή Επιστολή για τη «Συγκρότηση της Δημοκρατικής Αριστερής Παράταξης και την προοπτική της Αριστερής Διακυβέρνησης» τα στελέχη σημειώνουν ότι σήμερα ο πρωταγωνιστικός ρόλος έχει περάσει στα χέρια των δυνάμεων, οι οποίες εκλογικά δικαιώθηκαν, με βασικό παράγοντα το ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση και ...

Για «στρατιωτικό-μεσιτικό πλέγμα διαπλοκής» κάνει λόγο ο Τσίπρας

Posted: 29 May 2012 06:57 AM PDT

Σε ένα «στρατιωτικό- μεσιτικό πλέγμα, ένα πλέγμα διαπλοκής ανάμεσα στην πολιτική και την οικονομική εξουσία» απέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας την ουσιαστική αποτυχία των εξοπλιστικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Πεντάγωνο. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ,ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή Μανώλη Γλέζο τόνισε ότι η προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ και παρατήρησε ότι η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει ολιγωρ...

Κομισιόν προς Χουντή: "Ερευνητέα η νομιμότητα του εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens"

Posted: 29 May 2012 06:48 AM PDT

Ερώτηση που τορπιλίζει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Ελλάδος με τη Siemens κατέθεσε ο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, σχετικά με το σκάνδαλο και τις πολιτικές και νομικές ευθύνες που προκύπτουν για τις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ευρωβουλευτής στην ερώτηση του ανέφερε ότι: «Τα σκάνδαλα της εταιρίας Siemens αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια παγκόσμιο ανάγνωσμα και παρά τις πολυάριθμες καταγγελίες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρκείται σε γενικόλογες διατυπώσεις» ενώ τόνισε πως: «ο εξωδικ...

Άνοιξε ο δρόμος για 45.152 προσλήψεις σε προγράμματα του ΕΣΠΑ

Posted: 29 May 2012 06:15 AM PDT

Άνοιξε ο δρόμος για να συνεχιστεί  η διαδικασία προσλήψεων προσωπικού από μη κερδοσκοπικούς φορείς που θα απασχοληθούν σε προγράμματα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα, με διευκρινιστική τους εγκύκλιο οι υπουργοί Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Παύλος Αποστολίδης και Εργασίας Αντώνης Ρουπακιώτης, δίνουν τη δυνατότητα σε φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα να μπορούν να προσλάβουν προσωπικό και συγκεκριμένα ανέργους, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες και δράσεις κο...

Στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Posted: 29 May 2012 06:11 AM PDT

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια με τα οποία θα συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Δεν θα είναι υποψήφιοι οι  Φ. Πετσάλνικος, Σ. Βαλυράκης, Ηλ. Καρανίκας, Μιχ. Παντούλας και Χρ. Κατσούρας, ενώ ζήτησαν και μπήκαν στην τελευταία θέση στη Β' Θεσσαλονίκης ο πρώην βουλευτής Γ. Αρβανιτίδης και στην Πέλλα ο πρώην βουλευτής Β. Γιουμτζίδης.

Αναλυτικά τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ έχουν ως εξής:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΔΡΑΜΑ

 

 

 

ΑΗΔΟΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ

ΧΑΡΟΥΛΑ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ 

ΛΑΖΑΡΟΣ

του

Α...

Ελευθερόπουλος στον πάγκο του Πανιωνίου

Posted: 29 May 2012 05:59 AM PDT

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, καθώς οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του παλαίμαχου τερματοφύλακα στη θέση του Άκη Μάντζιου.

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας θα εργαστεί για πρώτη φορά ως τεχνικός, ενώ όπως έγινε γνωστό η διοίκηση του Πανιωνίου αρχικά διαπραγματευόταν με τον Ισπανό Πάτσι Σαλίνας, ωστόσο προτίμησε τελικά ένα δικό της παιδί.

Ο 36χρονος άλλοτε γκολκίπερ των Ολυμπιακού, Προοδευτικής, Μεσίνα, Μίλαν, Άσκολι, Σιένα, Ρόμα, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακ...

Αισιοδοξία στον ΠΑΟ για την αδειοδότηση

Posted: 29 May 2012 05:42 AM PDT

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να κλείσει ο φάκελος που θα δοθεί προς εξέταση στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, μετά την έφεση που κατατέθηκε από την πλευρά του Παναθηναϊκού σχετικά με την αδειοδότηση της ΠΑΕ.

Στο στρατόπεδο των «Πρασίνων υπάρχει έντονη αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας για την θετική έκβαση της υπόθεσης, καθώς αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ υπάρχουν 4,2 εκατ. ευρώ.

Επίσης, έχει γίνει τακτοποίηση όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011 απέ...

Ο Αλταφάζ αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Λαγκάρντ

Posted: 29 May 2012 05:15 AM PDT

Δεν θέλησε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για του Έλληνες, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Αμαντέου Αλταφάζ και τόνισε ότι η θέσεις της Κομισιόν έχουν ειπωθεί από τον τον πρόεδρό Ζοζέ Μπαρόζο και από τον επίτροπο Οικονομίας Όλι Ρεν.

Σε ερώτηση σχετικά με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα ανέφερε ότι αποτελεί βασικό στοιχείο του δεύτερου προγράμματος και παρέπεμψε στις τριμηνιαίες εκθέσεις της τρόικας.

«Μπορούν να γίνουν περισσότερα, αλλά το ίδι...

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμυθιάζει τον λαό

Posted: 29 May 2012 04:33 AM PDT

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα για δημαγωγία και προπαγάνδα.

«Πρέπει να απομυθοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι μπορεί να θέσει σε διαπραγμάτευση όλα τα επώδυνα προβλήματα του ελληνικού λαού και θρασύτατα φαντάζονται ότι μπορούν να δώσουν το παράδειγμα στους λαούς της Ευρώπης », δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον Real Fm. Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αναφορικά μ...

Περιπλανώμενος Ιουδαίος

Posted: 29 May 2012 04:32 AM PDT

Το ρεκόρ του γύρου της Κεντροδεξιάς σε μία σεζόν έκανε ο Κώστας Κιλτίδης. Ως άλλος Φιλέας Φογκ, έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία, πήγε στη Δημοκρατική Συμμαχία, δεν του άρεσε εκεί, προσχώρησε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και τώρα που το μαγαζάκι κατέρρευσε, ξαναγύρισε στο παλιό του μετερίζι. Ζαλιστήκαμε από τις μετακινήσεις. Θα ξαποστάσει στη Ν.Δ. ή είναι για μια ακόμα φορά διερχόμενος;  Α.Χ.

Η επέτειος της άλωσης από τους Τούρκους

Posted: 29 May 2012 03:18 AM PDT

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

'Οπως μας μαρτυρούν οι συντηρητικοί ιστορικοί η Κωνσταντινούπολη πέρασε τον Μάιο του 1453 στους Οθωμανούς Τούρκους επειδή ήταν ανώτεροι στρατιωτικά και Διότι οι Βυζαντινοί τιμωρούνταν για τις «αμαρτίες» τους. Τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά.`Ηδη από τον Απρίλιο του 1453, που άρχισαν οι προετοιμασίες της τουρκικής πολιορκίας βασιλιάς Κωνσταντίνος Παλαιολόγος καλούσε τους κατοίκους της Πόλης να αντισταθούν με κάθε τρόπο Στις τουρκικές προκλήσει...

Δηλαδή τα παιδιά δεν είναι ικανά;

Posted: 29 May 2012 02:45 AM PDT

Ο Σύλλογος Φροντιστών Αττικής, διά του προέδρου του, βρήκε δύσκολο το φετινό θέμα της έκθεσης για τη σημασία της Τέχνης στις Πανελλήνιες. Το απόσπασμα από το βιβλίο της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ «Πολιτισμός και Ελληνισμός. Προσεγγίσεις» θεωρήθηκε πυκνό, με αναβαθμισμένο λεξιλόγιο και εκτενή μεταφορικό λόγο, που ίσως δυσκόλεψε τους μαθητές. Μάλιστα. Σύμφωνα με την άποψη αυτή, δηλαδή, οι υποψήφιοι για τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι ικανοί μόνο για κείμενα άμεσης πρόσληψης και για λεξιλόγιο απλό κ...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές