Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Αστείο βίντεο: Τα δίδυμα κοριτσάκια και ο ξέφρενος χορός τους!

Posted: 29 May 2012 09:04 AM PDT

Αστείο βίντεο: Τα δίδυμα κοριτσάκια και ο ξέφρενος χορός τους!

Έχετε δει δίδυμα κοριτσάκια να χορεύουν ξέφρενα στους ρυθμούς παιδικών τραγουδιών;

 

Το θέαμα είναι πράγματι εντυπωσιακό αν κρίνει κανείς από το παρακάτω βίντεο κατά το οποίο τα δύο χαριτωμένα δίδυμα, ντυμένα με τα ίδια φουστανάκια επιδίδονται σε απίστευτες χορευτικές φιγούρες. Απολαύστε το βίντεο στο mothersblog.gr

Ο Σάκης Ρουβάς σε ρόλο Θέμου Αναστασιάδη!

Posted: 29 May 2012 08:59 AM PDT

Ο Σάκης Ρουβάς σε ρόλο Θέμου Αναστασιάδη!

Ήταν να μην «πάρει μπροστά» ο Σάκης Ρουβάς... Τώρα που άρχισε τις μιμήσεις και τις «ιδιαίτερες» εμφανίσεις ποιος τον πιάνει.

Ο pop star μετά την καντάδα που έκανε για λογαριασμό γνωστής μπύρας και υποδύθηκε κάποιον άλλο, ήρθε η ώρα να γίνει Θέμος στη θέση του Θέμου (Αναστασιάδη). Στο trailer που ακολουθεί θα δείτε το Σάκη Ρουβά να κάθεται στην καρέκλα του Θέμου Αναστασιάδη στο πλατό του «Όλα 12» και να αναγγέλλει τον ερχομό του ίδιου του Sakis! Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν για το πρόμο της τελευταίας εκπομπής του «Όλα 12», τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουνίου. Μάλιστα, η ομάδα της εκπομπής εργάζεται πυρετωδώς για να υποδεχτεί τον τραγουδιστή στο πλατό. Σύμφωνα με πληροφορίες μοναδικές εκπλήξεις θα περιμένουν τον Σάκη, ο οποίος αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Πρίγκιπας William: «Μακάρι η μητέρα μου να ήταν στο πλάι μου στο γάμο μου»

Posted: 29 May 2012 08:13 AM PDT

Πρίγκιπας William: «Μακάρι η μητέρα μου να ήταν στο πλάι μου στο γάμο μου»

Την καρδιά του άνοιξε, για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας William και μίλησε για το θάνατο της μητέρας του και πριγκίπισσας Diana.

Καλεσμένος σε εκπομπή του ABC, ο πρίγκιπας William, μίλησε για τον αργυρό αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι θα έδινε τα πάντα για να ήταν η μητέρα του στο γάμο του με την Catherine.

«Είχα προετοιμάσει κάπως τον εαυτό μου νωρίτερα και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά. Δεν ήθελα κλάματα και τέτοια την ημέρα του γάμου μου. Πιστεύω ότι θα περνούσε υπέροχα αν ήταν κοντά μας και ελπίζω να είναι περήφανη και για τους δυο μας. Απλά λυπάμαι πολύ που δεν γνώρισε την Kate», είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο: Η πιο αστεία κλοπή αυτοκινήτου

Posted: 29 May 2012 08:12 AM PDT

Βίντεο: Η πιο αστεία κλοπή αυτοκινήτου

Η κλοπή του αυτοκινήτου που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί σημειώθηκε σε χώρα της Λατινικής Αμερικής και την κατέγραψε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.

 

Πάντως η συγκεκριμένη ληστεία έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Δείτε το βίντεο στο newsbomb.gr

Η… «άγρια» Sharon Stone

Posted: 29 May 2012 06:39 AM PDT

Η… «άγρια» Sharon Stone

Η Sharon Stone... «αγρίεψε».

Στα 54 της χρόνια, η χολιγουντιανή ηθοποιός παραμένει πιο sexy από ποτέ και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και το πρόσωπό της θα το ζήλευαν πολλές γυναίκες ακόμα και μικρότερες από εκείνη σε ηλικία. Αυτή την φορά η Stone μεταμορφώθηκε σε μία άγρια γυναίκα, με μαύρη περούκα, σέξι ρούχα και ζαρτιέρες πρωταγωνιστώντας σε ένα film noir. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το γαλλικό περιοδικό «French Revue» και εντυπωσίασε.

 

 

Νέα Τοπ Μόντελς με Διεθνή Καριέρα

Posted: 29 May 2012 04:20 AM PDT

Νέα Τοπ Μόντελς με Διεθνή Καριέρα

Τρία τοπ μόντελς, μια Αλγερινή, μια Αργεντινοιταλίδα και μια Ελληνίδα που, αν και νέες, έχουν ξεχωρίσει με την καριέρα τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

Κώστας Κόκλας: Θα βγει γυμνός στη σκηνή;

Posted: 28 May 2012 11:45 AM PDT

Κώστας Κόκλας: Θα βγει γυμνός στη σκηνή;

Ολόγυμνος στη σκηνή το θεάτρου σκοπεύει να μείνει τον ερχόμενο χειμώνα ο Κώστας Κόκλας.

Ο τηλεοπτικός «Μάρκος», που πρωταγωνιστεί με τεράστια επιτυχία φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από τον Σταμάτη Φασουλή για την παράσταση «Φουλ Μόντι». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», ο ρόλος θέλει τον πρωταγωνιστή να μένει ολόγυμνος στη σκηνή. Το μιούζικαλ το είχε πρωτοανεβάσει ο Φασουλής στο θέατρο «Πόρτα» με τον Θοδωρή Αθερίδη στον πρώτο ρόλο.

Full in love ο Σιμάο

Posted: 29 May 2012 06:59 AM PDT

Full in love ο Σιμάο

Χέρι χέρι με την αγαπημένη του περπατούσε στην Γλυφάδα ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Ο άσος του Παναθηναϊκού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μέχρι να χρειαστεί να φύγει για προετοιμασία με τους «πράσινους». Αφιερώνει όσο πιο πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του μπορεί σε βόλτες, καφέ στον ήλιο, χαλάρωση και ηρεμία. Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στα νότια προάστια με την κοπέλα του. Ήταν πολύ ευτυχισμένοι, κρατιόντουσαν από το χέρι και ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλο.

 

Keira Knightley: Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Posted: 29 May 2012 09:32 AM PDT

Keira Knightley: Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Απλό, λιτό, απέριττο και υπέροχα κομψό.

Επειδή πριν λίγες μέρες το δαχτυλίδι που έδωσε ο Mark Zuckerberg στη γυναίκα του για την πρόταση γάμου είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σχετικά με την τιμή και το αν ήταν καλαίσθητο ή όχι (τη δική μας άποψη την ξέρετε), σήμερα έχουμε να σας παρουσιάσουμε ένα άλλο διάσημο δαχτυλίδι αρραβώνων που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως ξέρετε ήδη, η Keira Knightley αρραβωνιάστηκε και επίσημα τον καλό της, και πληκτρά των Klaxons, James Righton. Και η αλήθεια είναι πως είναι ένα από τα χολιγουντιανά ζευγάρια που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, από τις λίγες φωτογραφίες που καταφέρνουν να τους τραβήξουν οι παπαράτσι, καθώς μοιάζουν πραγματικά ερωτευμένοι. Και επίσης είναι απίστευτα χαριτωμένοι μαζί, να τα λέμε κι αυτά.

Στο θέμα μας τώρα. Knightley και Righton έκαναν χτες βόλτα στο Λονδίνο, και ο φακός πρόλαβε να τραβήξει το δαχτυλίδι αρραβώνων που φορούσε η Keira στο δάχτυλό της. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ορισμό του διακριτικού, λιτού και υπέρκομψου δαχτυλιδιού για τέτοιες περιστάσεις. Ένα απλό, μικρό διαμάντι σε κυκλικό σχήμα, πάνω σε μια λεπτή χρυσή βέργα, τα οποία μαζί δημιουργούν το τέλειο μονόπετρο που τονίζει τη θηλυκότητα αυτής που το φορά και της προσδίδει «κλάση» χωρίς να τραβά όμως τα βλέμματα. Συν τοις άλλοις, πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που δεν κοστίζει μια περιουσία και συμβολίζει με τον πιο όμορφο τρόπο την ένωση δυο ανθρώπων για μια ζωή (το κυκλικό σχήμα του διαμαντιού δεν είναι τυχαίο). Χρειάζεται κάτι παραπάνω μια μέλλουσα νύφη -εκτός από τα προφανή φυσικά; Εμείς πιστεύουμε πως όχι.

Οι αγαπημένοι μας celebrities στον χορό του σχολείου τους

Posted: 29 May 2012 09:25 AM PDT

Οι αγαπημένοι μας celebrities στον χορό του σχολείου τους

Δείτε τις φωτογραφίες

Τους έχουμε δει άπειρες φορές στη σκηνή, ή στην μεγάλη οθόνη. Ήρθε η ώρα να δούμε πώς ήταν οι αγαπημένοι μας σταρ, όταν ακόμα πήγαιναν σχολείο.

Amanda Seyfried
To 2002, κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο William Allen High School, η ηθοποιός βρέθηκε στον χορό του σχολείου της με τις δύο καλύτερές της φίλες.

Brad Pitt
Βρισκόμαστε στο 1982, και συγκεκριμένα στο Springfield του Missouri, και ο χαριτωμένος ξανθός νεαρός της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον πανέμορφο Brad Pitt.

Lady Gaga
Χωρίς να φοράει τρελά, couture ρούχα, με μακριά, μαύρα μαλλιά, η Stefani Germanotta, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ποζάρει στην φωτογραφία από τον χορό του καθολικού σχολείου, όπου φοίτησε.

Halle Berry
Η αρχηγός της ομάδας των cheerleaders, και μετέπειτα σταρ, κατηγορήθηκε ότι «έκλεψε» για να βγει βασίλισσα του χορού. Όπως δήλωσε και η ίδια, πολλά χρόνια αργότερα, «μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω».

Jessica Simpson
Η τραγουδίστρια και επιτυχημένη επιχειρηματίας, πήγε στον χορό του σχολείου της, τρεις φορές, όλες συνοδεύοντας μεγαλύτερους συμμαθητές της: «Ακόμα κι αν δεν μου άρεσαν, πάντα προσπαθούσα για να τους αρέσω, ώστε να με καλούν στον χορό», έχει πει η ίδια.

Αντιγράψτε το look της Jessica Alba!

Posted: 29 May 2012 09:15 AM PDT

Αντιγράψτε το look της Jessica Alba!

Εύκολα και οικονομικά στα μέτρα σας!

Η Jessica Alba είναι μία από τις πιο στιλάτες και αγαπημένες μαμάδες του Hollywood, που γίνεται πάντα πρωτοσέλιδο όταν ο φωτογραφικός φακός τη συλλαμβάνει.

Στην πιο πρόσφατη βόλτα με την κορούλα της, μαγνητίζει τα βλέμματα με τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς της. Μία φρέσκια άποψη που απαρτίζεται από ένα κίτρινο ζακετάκι του οίκου Theonne, ένα μπλε του κοβαλτίου μάξι φόρεμα Wolford και σορτί πλατφόρμες Ralph Lauren. Η Alba δεν παραλείπει το αγαπημένο της fedora hat, που της δίνει στυλ και την προστατεύει από τον ήλιο με την designer υπογραφή της Tory Burch που ολοκληρώνει το look με μία  Simone Camille έθνικ πολύχρωμη τσάντα.

Σας προτείνουμε λοιπόν, το ίδιο μάξι φόρεμα από τα καταστήματα Fullah Sugah, ένα υπέροχο κίτρινο cardigan από το label JCrew, μπλε πλατφόρμες με ελαφρύ πάτο από τα Fullah Sugah και ένα κλασικό καπέλο fedora επίσης από τα λατρεμένα μας οικονομικά Fullah! H τσάντα της Simone Camille είναι μοναδική και χειροποίητη και υποστηρίζουμε γενικά την άποψη ότι το στυλ το κρατάμε στα χέρια μας. Μας αρέσει το mix and match designer και οικονομικών κομματιών, και μειώνοντας το κόστος του συνόλου μπορούμε να διαθέσουμε ένα μεγαλύτερο ποσό προκειμένου να χτίσουμε μία γκαρνταρόμπα με δαιχρονικά και ξεχωριστά designer pieces!

*Θα μπορούσαμε βέβαια, από το να μιμηθούμε ένα κομμάτι απόλυτα χαρακτηριστικό της σχεδιάστριας, να κρατήσουμε το δροσερό στυλ της Jessica προτιμώντας μία εξίσου ενδιαφέρουσα και τολμηρή εκδοχή, όπως μία μονόχρωμη color blocking τσάντα με δερμάτινες λεπτομέρειες σε διαφορετική εντελώς απόχρωση(πχ πράσινο)  ή μία εμπριμέ all day bag. Συνδυάζοντας βασικούς τόνους που υπάρχουν ήδη στο σύνολο μία κίτρινη τσάντα από ψάθα θα οδηγήσει το look από το boho στο lady chic. Τέλος, λατρέψαμε την διάφανη μπλε τσάντα με σκούρο ρέλι και χρυσές λεπτομέρειες. Όλες οι τσάντες από το Fullah Sugah σε τιμές από 14 έως 32 ευρώ- προκειμένου να κινηθούμε οικονομικά εν καιρώ κρίσης...

Πρίγκιπας William: «Μακάρι η μητέρα μου να ήταν στο πλάι μου στο γάμο μου»

Posted: 29 May 2012 08:13 AM PDT

Πρίγκιπας William: «Μακάρι η μητέρα μου να ήταν στο πλάι μου στο γάμο μου»

Την καρδιά του άνοιξε, για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας William και μίλησε για το θάνατο της μητέρας του και πριγκίπισσας Diana.

Καλεσμένος σε εκπομπή του ABC, ο πρίγκιπας William, μίλησε για τον αργυρό αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι θα έδινε τα πάντα για να ήταν η μητέρα του στο γάμο του με την Catherine.

«Είχα προετοιμάσει κάπως τον εαυτό μου νωρίτερα και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά. Δεν ήθελα κλάματα και τέτοια την ημέρα του γάμου μου. Πιστεύω ότι θα περνούσε υπέροχα αν ήταν κοντά μας και ελπίζω να είναι περήφανη και για τους δυο μας. Απλά λυπάμαι πολύ που δεν γνώρισε την Kate», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Μπέζος «έσωσε» τον δεύτερο κύκλο της «Κλινικής περίπτωσης»

Posted: 28 May 2012 12:49 PM PDT

Ο Γιάννης Μπέζος «έσωσε» τον δεύτερο κύκλο της «Κλινικής περίπτωσης»

Μπορεί την Παρασκευή να έριξε αυλαία η σπαρταριστή κωμωδία «Κλινική περίπτωση», αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα παίξει του χρόνου ο δεύτερος κύκλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καρφί, ζητήθηκε από τους πρωταγωνιστές να ρίξουν κατά πολύ το κασέ τους , γεγονός που πολλοί δεν δέχτηκαν. Το δημοσίευμα αναφέρει όμως ότι ο Γιάννης Μπέζος έπαιξε το ρόλο του μεσολαβητή για να «ψήσει» τους συμπρωταγωνιστές του να δεχτούν τη μείωση προκειμένου να υπάρξει και δεύτερος κύκλος. Λέτε τελικά να τα καταφέρει;

Αστείο βίντεο: Τα δίδυμα κοριτσάκια και ο ξέφρενος χορός τους!

Posted: 29 May 2012 09:04 AM PDT

Αστείο βίντεο: Τα δίδυμα κοριτσάκια και ο ξέφρενος χορός τους!

Έχετε δει δίδυμα κοριτσάκια να χορεύουν ξέφρενα στους ρυθμούς παιδικών τραγουδιών;

 

Το θέαμα είναι πράγματι εντυπωσιακό αν κρίνει κανείς από το παρακάτω βίντεο κατά το οποίο τα δύο χαριτωμένα δίδυμα, ντυμένα με τα ίδια φουστανάκια επιδίδονται σε απίστευτες χορευτικές φιγούρες. Απολαύστε το βίντεο στο mothersblog.gr

Ο Σάκης Ρουβάς σε ρόλο Θέμου Αναστασιάδη!

Posted: 29 May 2012 08:59 AM PDT

Ο Σάκης Ρουβάς σε ρόλο Θέμου Αναστασιάδη!

Ήταν να μην «πάρει μπροστά» ο Σάκης Ρουβάς... Τώρα που άρχισε τις μιμήσεις και τις «ιδιαίτερες» εμφανίσεις ποιος τον πιάνει.

Ο pop star μετά την καντάδα που έκανε για λογαριασμό γνωστής μπύρας και υποδύθηκε κάποιον άλλο, ήρθε η ώρα να γίνει Θέμος στη θέση του Θέμου (Αναστασιάδη). Στο trailer που ακολουθεί θα δείτε το Σάκη Ρουβά να κάθεται στην καρέκλα του Θέμου Αναστασιάδη στο πλατό του «Όλα 12» και να αναγγέλλει τον ερχομό του ίδιου του Sakis! Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν για το πρόμο της τελευταίας εκπομπής του «Όλα 12», τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουνίου. Μάλιστα, η ομάδα της εκπομπής εργάζεται πυρετωδώς για να υποδεχτεί τον τραγουδιστή στο πλατό. Σύμφωνα με πληροφορίες μοναδικές εκπλήξεις θα περιμένουν τον Σάκη, ο οποίος αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Βίντεο: Η πιο αστεία κλοπή αυτοκινήτου

Posted: 29 May 2012 08:12 AM PDT

Βίντεο: Η πιο αστεία κλοπή αυτοκινήτου

Η κλοπή του αυτοκινήτου που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί σημειώθηκε σε χώρα της Λατινικής Αμερικής και την κατέγραψε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.

 

Πάντως η συγκεκριμένη ληστεία έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Δείτε το βίντεο στο newsbomb.gr

Η δύναμη των παστέλ

Posted: 29 May 2012 03:54 AM PDT

Η δύναμη των παστέλ

Οι απαλοί χρωματισμοί εισβάλλουν στον κόσμο των αξεσουάρ και τα μεταμορφώνουν.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: fashionlove.gr

Γέρων Παΐσιος: Ο κόσμος καίγεται, το καταλαβαίνετε;

Posted: 29 May 2012 04:32 AM PDT

Γέρων Παΐσιος: Ο κόσμος καίγεται, το καταλαβαίνετε;

Ο Γέροντας τα έλεγε πολλά χρόνια πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα...

 

Διαβάστε περισσότερα στο: prionokordela.gr

Vogue Eyewear 2012: Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Posted: 29 May 2012 08:31 AM PDT

Vogue Eyewear 2012: Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Η Vogue παρουσιάζει την νέα της συλλογή γυαλιών ηλίου για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2012 και «στολίζει» τα μάτια μας με τα πιο γοητευτικά αλλά και ανατρεπτικά σχέδια.

 

Η μόδα είναι μια περιπέτεια που πρέπει κανείς να ζει με ελαφρότητα και ειρωνεία. Από τη δεκαετία του '70, η Vogue eyewear αφιερώνει τις συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως στις νέες, δυναμικές και περίεργες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να πειραματιστούν με διαφορετικά στιλ. Οι πιο τολμηρές fashionistas υιοθετούν γρήγορα τις τελευταίες τάσεις και επιδιώκουν ένα glamorous, πολύπλευρο στιλ, εξεζητημένο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό. Επιλέγουν VOGUE EYEWEAR για να ζήσουν το πνεύμα των καιρών μας με ζωντάνια και κομψότητα – μια πολύ σύγχρονη επωνυμία που παίζει με τις μόδες του παρελθόντος και τις επαναδιαπραγματεύεται με χιούμορ και πρωτοτυπία. Για αυτές τις γυναίκες, η Vogue eyewear αποτελεί το αλατοπίπερο της καθημερινής ζωής. Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο queen.gr

Κατερίνα Στικούδη: «H άποψη 10 ατόμων δεν εξέφραζε όλους όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο»

Posted: 28 May 2012 01:11 PM PDT

Κατερίνα Στικούδη: «H άποψη 10 ατόμων δεν εξέφραζε όλους όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο»

Για το πανό στην Κύπρο και όλα τα σεξιστικά σχόλια που ακολούθησαν σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Στικούδη.

«Δεν έχω να πω τίποτα πραγματικά. Η άποψη 10 ατόμων δεν εξέφραζε όλους όσοι βρίσκονται εκεί! Δεν το παρατήρησα καν... την επόμενη μέρα το έμαθα από τα Μέσα. Στα γήπεδα γίνονται τόσο και τόσα. Μπροστά τους ένα πανό είναι αδιάφορο», λέει στο Glam και συμπληρώνει πως θα το έκανε και πάλι με μεγάλη ευχαρίστηση: «Πέρασα πολύ ωραία. Ήταν μοναδική εμπειρία καθώς δεν είχα ξανατραγουδήσει μπροστά σε 30 χιλιάδες κόσμο. Θα το έκανα ξανά με μεγάλη χαρά», καταλήγει.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές