Κυριακή 27 Μαΐου 2012

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


«Τσιπρ-Αλέξ» για πάσα νόσο!

Posted: 27 May 2012 02:06 PM PDT

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, το Cipralex είναι ένα θαυματουργό λευκό χαπάκι, το οποίο βοηθά «στη θεραπεία του μείζονος καταθλιπτικού επεισοδίου, της διαταραχής πανικού με ή χωρίς αγοραφοβία, της κοινωνικής αγχώδους διαταραχής , της γενικευμένης αγχώδους διαταραχής, της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής»!

Προφανώς είναι... τυχαίο, αλλά, σύμφωνα με την τρέχουσα κοινωνική αντίληψη και προσδοκία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρεται και ενδείκνυται, ως... πολιτικό αντικατα...

Έπαιξε ως «Θρύλος»

Posted: 27 May 2012 12:50 PM PDT

Ρεπορτάζ: Χριστόδουλος Σκούντας

Ένας Ολυμπιακός σε μεγάλη μέρα έριξε στο «καναβάτσο» τον Παναθηναϊκό και με σκορ 84-72  έκανε το 2-1 στην σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των «πράσινων», έχτισαν διαφορά από νωρίς και την διατήρησαν σε ύψη που οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έδειχναν ικανοί να φτάσουν. Μεγάλο «όπλο» των Πειραιωτών για μία ακόμα φορά τα επιθετικά ριμπάουντ. 

Πολύ καλή εμφάνιση από Σπανούλη , Πρίντεζη , Κέσελ ενώ από την άλλ...

Νέες προσχωρήσεις στη ΝΔ

Posted: 27 May 2012 10:38 AM PDT

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο στελέχη του ΛΑΟΣ.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων, ο κ. Σπύρος Ρομποτής, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών, ο κ. Παύλος Σαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών και ο κ. Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος.

Από τον ΛΑΟΣ είναι ο κ. Χρήστος Μακρίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Πέλλας και η κ. Ολυμπία Αντύπα, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου.

...

Τα χίλια ζόρια της Ντόρας...

Posted: 27 May 2012 10:31 AM PDT

Με τα χίλια ζόρια χειροκροτούσε τον Σαμαρά η Ντόρα Μπακογιάννη στην ομιλία που έκανε στην Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας το περασμένο Σάββατο.

Μάλιστα, φρόντισε να το δείχνει με τις εκφράσεις του προσώπου της, αφού ήταν φορές που ήταν φτυστή ο Μητσοτάκης! Ξέρετε. Με εκείνο το αγγελικό ύφος… Α.Δ.

Αγχωμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μίμης...

Posted: 27 May 2012 10:30 AM PDT

Κρίμα για τον Μίμη να καταναλώνει τις γνώσεις και τις φαεινές ιδέες του ανακυκλώνοντας διάφορες μπουρδολογίες, όπως έκανε την Κυριακή το πρωί στο Μέγκα.

Παρομοίασε τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ με φωτιά που πρέπει να σβήσει και με μπανανόφλουδα που δεν πρέπει να πατήσει ο λαός.

Χαλάρωσε ρε Μίμη. Μην αγχώνεσαι, υπάρχει καιρός για να συμβάλεις στο να γίνει το ΠΑΣΟΚ, νέο κόμμα της Αριστεράς… Με τον Λοβέρδο και την Διαμαντοπούλου! Α.Δ.

Βενιζέλος κατά πάντων

Posted: 27 May 2012 10:28 AM PDT

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση της οικονομίας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην διακαναλική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Ο Ευ. Βενιζέλος με αφορμή και την έκθεση Παπαδήμου που είδε το φως της δημοσιότητας, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με την εκτέλεση του προϋπολογισμού. «Έχουν καμφθεί τα έσοδα.

Όταν κάποιοι τους κλείνουν το μάτι ότι μπορεί και να μην ισχύσουν τα μέτρα, τότε ο άλλος γιατί να πάει να πληρώσει;» αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ για τι...

Το τηλεφώνημα του Αντώνη στην Πάλλη

Posted: 27 May 2012 10:17 AM PDT

Τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΝΔ δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου η Αλεξάνδρα Πάλλη, προκειμένου να της κάνει πρόταση να είναι στη λίστα της Β' Αθηνών στην 12η θέση.

Η θυγατέρα της Φάνης αντιπρότεινε να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου, πράγμα που ο Σαμαράς αποδέχθηκε μετά επαίνων!

Εγώ θα πρότεινα στη συμπαθέστατη Αλεξάνδρα, να πήγαινε διακοπές στην όμορφη Σκόπελο, όπου και βρίσκεται ήδη η έμπειρη Φανη, ώστε να αποφύγει τις συγκινήσεις στις 18 ιουνίου. Α.Δ.

Μελανσόν: "Τι ακριβώς κάνει αυτή για να μιλήσει έτσι για τους Ελληνες;"

Posted: 27 May 2012 10:05 AM PDT

Σφοδρή επίθεση κατά της Κριστίν Λαγκάρντ εξαπέλυσε ο ηγέτης της Αριστεράς στη Γαλλία, Ζαν-Λικ Μελανσόν, χαρακτηρίζοντας «αναξιοπρεπείς» τις δηλώσεις της. Επικριτική η στάση και της γαλλικής κυβέρνησης απέναντι στην γενική διευθύντρια του ΔΝΤ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι France 3 ο πρώην υποψήφιος του Αριστερού Μετώπου, αναφερόμενος στη Λαγκάρντ, δηλώνει: «τι ακριβώς κάνει αυτή για να μιλήσει έτσι για τους Έλληνες;

Εάν είχε πολιτική ηθική, η Κριστίν Λαγκάρντ θα έπρεπε να αποχωρήσει α...

Guardian: Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, η ευημερία της Γερμανίας θα χαθεί

Posted: 27 May 2012 07:17 AM PDT

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει λόγο για την εξάρτηση της Γερμανίας από τις »μικρότερες» οικονομίες της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας.

«Αν Ελλάδα φύγει από το ευρώ η ευημερία της Γερμανίας… πάει περίπατο», γράφει η Guardian εξηγώντας ότι αν οι »αιχμάλωτες» οικονομίες φύγουν από το ευρώ δεν θα μπορούν να κάνουν εισαγωγές όπως σήμερα, ένα βαρύ πλήγμα για την Γερμανία και τις εξαγωγές της.

Με σκληρά λόγια μιλά για την »αποτυχημένη» πολιτική των Μερκοζί μέχρι σήμερα στ...

Δημοσκόποι και... ευρήματα

Posted: 27 May 2012 07:06 AM PDT

Βλέπει κανείς ορισμένους δημοσκόπους να αναλύουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων το πολιτικό σκηνικό, μη κρύβοντας τις πολιτικές τους απόψεις, αγνόώντας ακόμα και τα ευρήματα των δικών τους ερευνών.

Κι όλα αυτά, για να ικανοποιήσουν τους εργολάβους συμφερόντων που τους δίνουν δουλειές. Όχι φυσικά με δικά τους λεφτά, αλλά από κρατικά κονδύλια μετά από τις δικές τους υπόγειες παρεμβάσεις. Α.Δ.

Σ. Κούλογλου: "Λαγκάρντ... κοίτα ποια μιλάει"

Posted: 27 May 2012 07:00 AM PDT

Όπως ισχύει και για τα περισσότερα ανώτατα στελέχη διεθνών οργανισμών όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ, ο βίος και η πολιτεία της κυρίας Λαγκάρντ αρκεί για να εξηγήσει την σημερινή, διεθνή κρίση του νεοφιλελεύθερου οικονομικού μοντέλου. Πρόκειται για μικρή, διαπλεκόμενη κλίκα που ενώνεται μέσω της απληστίας και της διαφθοράς, ληστεύοντας τον παγκόσμιο πλούτο.

Πέρυσι το καλοκαίρι, παραδείγματος χάριν, ξεκίνησε σε βάρος της έρευνα του γαλλικού Ειδικού Δικαστηρίου με την κατηγορία κατάχρησης δ...

Επιστολή της Ρένας Δούρου στον Κον Μπεντίτ

Posted: 27 May 2012 05:34 AM PDT

Με ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Αθήνας, Ρένα Δούρου απάντησε στα όσα ο Ντανιελ Κον Μπετίτ καταλόγησε στον Αλέξη Τσίπρα και το πρόγραμμά του.

Η Ρ. Δούρου με την επιστολή της επισημαίνει στον Γάλλο ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, πως η Ελλάδα έχει οδηγηθεί στην οικονομική κρίση εξαιτίας του δικομματισμού, ενώ κάνει λόγο για «εκλογική σκοπιμότητα» σχετικά με το χρονικό σημείο στο οποίο έγινε η συγκεκριμένη παρέμβαση.

Διαβάστε αν...

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα κατά εγχώριων και μη "δυνάμεων του μνημονίου"

Posted: 27 May 2012 05:21 AM PDT

Την άποψη πως οι εγχώριες πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου «ξεπερνούν ακόμη και τους δανειστές μας σε εκβιασμούς, απειλές και ψεύδη» εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στράφηκε εκ νέου κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ αυτή τη φορά από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

«Την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα και αξιωματούχοι της ΕΕ υπογραμμίζουν την ανάγκη να σταματήσουν οι συζητήσεις σχετικά με ...

Ότι υπερασπίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε η Α. Παπαρήγα την κρατική τηλεόραση

Posted: 27 May 2012 04:43 AM PDT

Για θετική προδιάθεση της κρατικής τηλεόρασης υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε παρέμβασή της στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

"Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για ένα ζήτημα που επαναλήφθηκε στη δική σας εκπομπή και επαναλαμβάνεται τις τελευταίες ημέρες και για το οποίο έκανα καταγγελία και δεν πήρα καμία απάντηση από την κρατική τηλεόραση.

Έχω παρατηρήσει ότι μόλις κάποιος ομιλητής πάει κάτι να πει για τον ΣΥΡΙΖΑ, μην κάνετε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί η κρατι...

Χ. Φίσερ: "Καλύτερη λύση η παραμονή της Ελλάδας"

Posted: 27 May 2012 04:38 AM PDT

Υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη τάσσεται εκ νέου ο πρόεδρος της Αυστρίας, Χάιντς Φίσερ.

Όπως τονίζει ο Αυστριακός πρόεδρος, στο σημερινό φύλλο της μεγάλης κυκλοφορίας, αυστριακής εφημερίδας «Κουρίρ», αυτή θα ήταν «οικονομικά η φθηνότερη λύση» και πολιτικά, η λιγότερο επικίνδυνη λύση».

Με βάση τα όσα υποστηρίζει ο Χ. Φίσερ, στις βουλευτικές εκλογές που διεξάγονται εκ νέου στην οι Έλληνες θα αποφασίσουν εάν είναι δυνατός ένας δρόμος για την παραμονή ή όχι, της χώρας τους στην Ευρωζών...

Ξεκίνησαν τα «Τρίτσεια 2012»

Posted: 27 May 2012 04:11 AM PDT

Το Σάββατο 26 Μαϊου 2012, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα η έναρξη των εκδηλώσεων «Τρίτσεια 2012» που γίνονται κάθε χρόνο στη μνήμη του Αντώνη Τρίτση από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου .

Εφέτος με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο του Αντώνη Τρίτση τα Τρίτσεια διοργανώθηκαν στην Κεφαλονιά από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς και τον ΣΕΒΑΣ -σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αντώνη Τρίτση- και προσέλαβαν ξεχωριστό εορ...

Επίθεση Καμμένου σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Posted: 27 May 2012 03:09 AM PDT

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον πρόεδρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην Ντ. Μπακογιάννη.

«Η κ. Μπακογιαννη είπε ότι Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητος. Στερούμαστε 1 εκ. δολάρια το οποίο η κ. Μπακογιάννη το απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και το πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς δεν ασχολήθηκε βέβαια με αυτό το 1 εκ. της κ. Μπακογιάννη και πιθανά άλλα εκατομμύρια....» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε γ...

Μια μέρα στη δίκη των Πυρήνων της Φωτιάς

Posted: 27 May 2012 01:44 AM PDT

Παρασκευή 11 Μαΐου. Ειδι­κά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού ή «έκτακτο στρατοδικείο», όπως το αποκαλούν όσοι τάσσονται χωρίς καμιά επιφύλαξη υπέρ των κα­τηγορούμενων για την υπόθεση της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Μικρό αριθμητικά το ακροα­τήριο και κάπου εκεί «τρύπωσε» και το «Π».

Κυριαρχεί γενικώς η αίσθηση ότι δομείται μια έντονη συμβολική σχέ­ση του χώρου της δίκης με θεατρική σκηνή και, με τη γενικότερη έννοια του όρου, με τη σκηνογραφία, όπου πρωταγωνιστές, κομπάρ...

Απλώνεται η ύφεση

Posted: 27 May 2012 01:25 AM PDT

Σε επίπεδα πάνω από το 5,5% ανεβάζουν το ποσοστό της ύφεσης για το 2012 νεότερες εκτιμήσεις των στελεχών της τρόικας και του υπουργείου Οικονομικών, τη στιγμή που το νέο μνημόνιο προβλέπει ύφεση 4,8% για τη φετινή χρονιά. Στην υπηρεσιακή κυβέρνηση – και ειδικά στο υπουργείο Οικονομικών – επικρατεί ανησυχία και για το ενδεχόμενο παράτασης της πολιτικής αβεβαιότητας, κάτι που θα επιδεινώσει τις αστοχίες του προϋπολογισμού, καθώς ο εισπρακτικός μηχανισμός έχει ατονήσει και – το κυριότερο – αναβά...

«Eπιχειρούν μάντρωμα του ΚΚΕ»

Posted: 27 May 2012 01:01 AM PDT

Συστηματική επιχείρηση αποδυνάμωσης του ΚΚΕ «στον λαό και στη Βουλή» βλέπει ο Περισσός στον αναδυόμενο διπολισμό μεταξύ «Κεντροδεξιάς» και «Κεντροαριστεράς». Όπως διαφαίνε­ται, η παραπάνω αιχμή θα αποτελέ­σει κεντρικό στοιχείο της προεκλογι­κής τακτικής του ΚΚΕ σε μια προσπά­θεια συσπείρωσης μελών, φίλων και οπαδών του κόμματος.

Η ηγεσία του ΚΚΕ πρώτη απ' όλους ζήτησε προσφυγή σε νέες κάλπες, προσδοκώντας μια βελτίωση των πο­σοστών της, επιδίωξη που σηματοδο­τήθηκε με την προτροπή προς τους ψη...

«Τρίτος πόλος για να μην υπάρξουν τρίτες εκλογές»

Posted: 27 May 2012 12:51 AM PDT

Τον διεμβολισμό του διπολισμού μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει ως μέρος της προεκλογικής εκστρατείας της η Δη­μοκρατική Αριστερά, όπως άλλωστε προκύπτει από την ομιλία του Φώτη Κουβέλη την περασμένη Παρασκευή στην Κοινο­βουλευτική Ομάδα του κόμματος. Εκεί ανέδειξε τη στόχευση της ανάδειξης της ΔΗΜΑΡ σε έναν τρίτο πόλο, στον αντίποδα του «επικίνδυνου» και «λαϊκίστικου» δίπολου που, όπως είπε, αποσκοπεί στην παγίδευση των πολιτών, αποτελεί δε, κατά τον ίδιο, μια «καρικατούρα» ή αλλιώς «κα...

Mε οργή και σάτιρα

Posted: 27 May 2012 12:42 AM PDT

Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην Ιταλία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, με τους ψηφοφόρους να στρέφουν την οργή τους ενάντια στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση του Μάριο Μόντι για τα μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλει.

Πέρα όμως από τις αυξομειώσεις της δύναμης των παραδοσιακών κομμάτων, ένα φαινόμενο εδραιώνεται στην Ιταλία: πρόκειται για το «Κίνημα των πέντε αστέρων» του 63χρονου Ιταλού ηθοποιού Μπέπε Γκρίλο, το οποίο ανέτρεψε τα προγνωστικά και πέτυχε να καταγραφεί ως ανερχόμενη πολ...

Μέρκελ η αγεωγράφητη - Δεν ήξερε που είναι το Βερολίνο

Posted: 27 May 2012 12:39 AM PDT

Κάτω από τη βάση θα έπαιρνε η Καγκελάριος της Γερμανίας στη γεωγραφία αφού όταν της ζήτησαν να δείξει στο χάρτη το Βερολίνο, αυτή έδειξε τη... Μόσχα!

Η καγκελάριος ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν κατά την επίσκεψή της σ' ένα γυμνάσιο, ρωτήθηκε από τους μαθητές που είναι το Βερολίνο. Η Μέρκελ γύρισε στο χάρτη να δείξει αλλά αντί για το Βερολίνο, έδειξε τη Ρωσία!

Αρκετά αμήχανη μετά από αυτό, είπε "Τόσο κοντά στη Γερμανία είναι η Ρωσία". Το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε γρήγορα όπως ήταν αναμενόμενο..

πη...

Τσίπρας στο Der Spiegel: Χρειαζόμαστε μια πολιτική που δεν θα καταστρέφει την οικονομία

Posted: 27 May 2012 12:35 AM PDT

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στο γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel", στην οποία τονίζει πως θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως ενδεχόμενη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας λόγω της πολιτικής της λιτότητας θα θέσει σε κίνδυνο όλη την Ευρωζώνη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν στην περίπτωση που η επόμενη επίσκεψή Τσίπρα στο Βερολίνο γίνει με την ιδιότητα του πρωθυπουργού και αν θα είναι ακόμα η Ελλάδα στο ευρώ μέχρι τ...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές