Κυριακή 27 Μαΐου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Βίκυ Κάβουρα: «Ζήλεψα τον ρόλο της Πάλτροου στον “Ερωτευμένο Σαίξπηρ”»

Posted: 25 May 2012 06:44 AM PDT

Βίκυ Κάβουρα: «Ζήλεψα τον ρόλο της Πάλτροου στον

Η Βίκυ Κάβουρα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ταλέντο της.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ποιον ρόλο θα ήθελε να είχε ερμηνεύσει από χολιγουντιανή ταινία.

«Μου αρέσουν πολύ οι ταινίες δράσης. Παρόλα αυτά, όταν είδα την ταινία "Ερωτευμένος  Σαίξπηρ", πραγματικά ερωτεύτηκα. Θυμάμαι πόσο πολύ ευχόμουν να ήμουν στη θέση της Γουίνεθ Πάλτροου. Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή, απίστευτες ερμηνείες υπέροχα τοπία και κοστούμια. Αληθινά την λάτρεψα!», δήλωσε στο TvZάπινγκ.

Stars που είναι συνομήλικοι μόνο στα χαρτιά

Posted: 27 May 2012 04:23 AM PDT

Stars που είναι συνομήλικοι μόνο στα χαρτιά

Αιώνια νιότη ή πρόωρη γήρανση;

Είναι συχνό φαινόμενο άνθρωποι της ίδιας ακριβώς ηλικίας οπτικά να φαίνονται ότι έχουν τουλάχιστον μία δεκαετία διαφορά. Οι αιτίες γι αυτό είναι πολλές. Κάποιοι έχουν καλύτερα γονίδια, είναι ίσως λιγότερο ταλαιπωρημένοι, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το στιλ. Ακόμα και οι καταχρήσεις του παρελθόντος μπορεί να χαλάσουν την εμφάνιση ενός ανθρώπου και να τον κάνει όπως λέμε να γεράσει πριν της ώρας του. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Τips που θα σας γεμίσουν ενέργεια

Posted: 27 May 2012 08:20 AM PDT

Τips που θα σας γεμίσουν ενέργεια

Aπλές συνήθειες που αποδεικνύονται θησαυρός για την υγεία σας.

Νιώθετε μονίμως εξαντλημένη και δεν έχετε κουράγιο για τίποτα; Ειδικά το καλοκαίρι που ο καιρός είναι ζεστός και οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο, το μόνο που θέλετε μετά τη δουλειά είναι απλά να ξαπλώσετε την ίδια ώρα που η παρέα σας πάει εκδρομές ή βγαίνει για ποτό; Εδώ σας έχουμε μερικά tips που θα σας τονώσουν και θα σας γεμίσουν ενέργεια. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

«Πιστεύω στην Ορθοδοξία γιατί είναι η απόλυτα αναρχική θρησκεία». Ποιος το είπε;

Posted: 27 May 2012 08:13 AM PDT

«Πιστεύω στην Ορθοδοξία γιατί είναι η απόλυτα αναρχική θρησκεία». Ποιος το είπε;

Είναι από τους αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, και σε όποια σειρά κι αν έχει συμμετάσχει, έχει κάνει επιτυχία.

Ο λόγος για τον Άρη Σερβετάλη ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Lifo: «Πιστεύω στον Θεό. Ο άνθρωπος είναι κατασκευασμένος ως λατρευτικό ον κι έχει το χάρισμα να αναρωτιέται για τα έξω από αυτόν. Πιστεύω στην Ορθοδοξία γιατί είναι η απόλυτα αναρχική θρησκεία. Γιατί σου λέει πως οτιδήποτε θέλεις να πεις στον άλλο πρέπει να το πεις πρώτα στον εαυτό σου. Αντί, για παράδειγμα, να σπάσεις μια βιτρίνα, πρέπει να σπάσεις πρώτα το καθεστώς που έχεις εσύ μέσα σου. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Νομίζω ότι μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας και χωρίς Θεό είναι πολύ δύσκολα».

Δεν αφήνουν τον Μέσι σε ησυχία πουθενά

Posted: 25 May 2012 08:36 AM PDT

Δεν αφήνουν τον Μέσι σε ησυχία πουθενά

Βήμα δεν μπορεί να κάνει στον δρόμο ανενόχλητος ο Λιονέλ Μέσι.

Δεν γίνεται να μην τον δουν, να μην τον αναγνωρίσουν και να μην τον πλησιάσουν κατευθείαν. Ο Αργεντινός άσος λοιπόν απολάμβανε το δείπνο του με τα δικά του πρόσωπα σε ένα εστιατόριο στην πόλη Ρόσες Πουέμπλο, αλλά... δεν το χάρηκε για πολύ. Μόλις έγινε γνωστό ότι βρίσκεται εκεί, αμέσως 100 άτομα βρέθηκαν έξω από το εστιατόριο, άρχισαν να φωνάζουν το όνομά του και τον περίμεναν για μια φωτογραφία και ένα χαμόγελο.

 

Ελλάδα 2012: Ζητούν συγκάτοικο λόγω κρίσης!

Posted: 27 May 2012 08:04 AM PDT

Ελλάδα 2012: Ζητούν συγκάτοικο λόγω κρίσης!

Το «προνόμιο» της συγκατοίκησης πια δεν ανήκει μόνον στους φοιτητές που το επέλεγαν με σκοπό να γλιτώσουν κάποια έξοδα.

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

«Θέλω να αδειάσω το κεφάλι μου» (Ποια το είπε;)

Posted: 25 May 2012 11:55 AM PDT

«Θέλω να αδειάσω το κεφάλι μου» (Ποια το είπε;)

Πόσο διαφορετικό θα είναι το φετινό καλοκαίρι για γνωστή ηθοποιό;

«Για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι αποφάσισα να μην σχεδιάσω τίποτα. Θέλω να αδειάσω το κεφάλι μου, να ανασυγκροτηθώ, να ανακαινίσω το σπίτι μου λίγο και να χαίρομαι με φίλους» τόνισε η Ανδρομάχη Μαρκοπούλου στο TIVO. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο για τα «Κλεμμένα όνειρα» ξεκινούν τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Δεκέμβριο. Όσο για το αν θα υπάρξουν περικοπές, η ηθοποιός είπε πως: «Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν ήδη στο μέσο της κρίσης, οπότε ορισμένα πράγματα ήταν δεδομένα εξαρχής. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα.»

 

Τips που θα σας γεμίσουν ενέργεια

Posted: 27 May 2012 08:08 AM PDT

Τips που θα σας γεμίσουν ενέργεια

Aπλές συνήθειες που αποδεικνύονται θησαυρός για την υγεία σας.

Νιώθετε μονίμως εξαντλημένη και δεν έχετε κουράγιο για τίποτα; Ειδικά το καλοκαίρι που ο καιρός είναι ζεστός και οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο, το μόνο που θέλετε μετά τη δουλειά είναι απλά να ξαπλώσετε την ίδια ώρα που η παρέα σας πάει εκδρομές ή βγαίνει για ποτό; Εδώ σας έχουμε μερικά tips που θα σας τονώσουν και θα σας γεμίσουν ενέργεια.

Πιείτε πολύ νερό
Είναι ότι φθηνότερο και συγχρόνως πολυτιμότερο στον πλανήτη γη. Ενυδατώνει τον οργανισμό και σας τροφοδοτεί με ενέργεια εύκολα και γρήγορα. Δεν υπάρχει προτεινόμενη ποσότητα. Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Το μόνο αρνητικό είναι οι συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα!

Ωμά φρούτα και λαχανικά
Είναι γνωστό ότι τα φρούτα και τα λαχανικά είναι γεμάτα βιταμίνες και ένζυμα. Αυτό που ίσως να μην είναι γνωστό, είναι ότι τα ωμά είναι πολύ πιο θρεπτικά από τα μαγειρεμένα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός για να χωνέψει τα μαγειρεμένα καταναλώνει ενέργεια ενώ τα ωμά του προσφέρουν ενέργεια.

Σωστή χώνεψη
Αν πρέπει να γυμναστείτε ή γενικότερα να καταναλώσετε ενέργεια, φροντίστε το τελευταίο σας γεύμα να είναι τουλάχιστον 4-5 ώρες πριν. Η χώνεψη είναι η πιο σκληρή και δαπανηρή διαδικασία του οργανισμού και πρέπει πάντα να γίνεται σωστά. Για το λόγο αυτό θα πρέπει αμέσως μετά τα γεύματα να χαλαρώνετε και όχι να κινήστε. Αν πρέπει απαραίτητα να καταναλώσετε ενέργεια προτιμήστε έναν πλούσιο χυμό φρούτων. Η διαφορά με το κανονικό φαγητό είναι ότι τα φρούτα αφομοιώνονται αμέσως κάτι που δεν ισχύει με το φαγητό καθώς η ενέργειά του αποθηκεύεται πολλές ώρες αργότερα.

Καθημερινή αεροβική γυμναστική
Βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα μία ώρα περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο. Τα αποτελέσματα που θα δείτε θα σας ενθουσιάσουν ενώ με τον καιρό θα σας γίνει συνήθεια. Δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση του χρόνου σας από τη γυμναστική. Άλλωστε μία ώρα περπάτημα ισοδυναμεί με μία παραπάνω μέρα ζωής.

Ύπνος και ξεκούραση
Νομίζουμε πως δε χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες. Η έλλειψη ύπνου είναι καταστροφική για την υγεία. Μάθετε να ξυπνάτε χωρίς ξυπνητήρι, να κοιμάστε νωρίς, σε σωστή στάση, σε απόλυτο σκοτάδι και με άδειο στομάχι.

Σωστή αναπνοή
Η αναπνοή και κατ' επέκταση το οξυγόνο είναι πηγή ζωής. Αν δεν αναπνέουμε σωστά τότε δεν επιτρέπουμε στο σώμα μας να λειτουργήσει όπως θα μπορούσε. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σταματήστε ότι κάνετε και πάρτε 10 βαθιές αναπνοές. Θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και θα αποβάλλεται το άγχος.

Το 24ωρο φόρεμα

Posted: 27 May 2012 07:01 AM PDT

Το 24ωρο φόρεμα

Για όλες τις ώρες, εποχές και περιστάσεις

Χάρη στο label Goat, πλέον, η μεταβολή του ντυσίματός μας, από πρωινό σε βραδινό και από χειμερινό σε ανοιξιάτικο, μπορεί να γίνει παιχνιδάκι, με το 24ωρο φόρεμα, που πωλείται στο my-wardrobe.com.

Η σκέψη πίσω από το φόρεμα, είναι απλή: το να συνδυάζεται εύκολα με πολλά, διαφορετικά αξεσουάρ έτσι ώστε, αυτή που το φοράει να μπορεί, εύκολα, με μικρές προσθήκες, να του αλλάξει ύφος. Το φόρεμα κυκλοφορεί σε πράσινο της μέντας και μπλε του κοβαλτίου, και έχει μανίκα τριών τετάρτων, είναι σε γραμμή Α και εξυπηρετεί ακριβώς τον στόχο του, αφού προσφέρει απεριόριστες επιλογές: από μπαλαρίνες και σανδάλια, μέχρι ψηλοτάκουνα και biker boots. Μήπως, τελικά, αυτό είναι το μέλλον της μόδας;

Διαγωνισμός Eurovision: οι πιο κακοντυμένες εμφανίσεις των τελευταίων ετών

Posted: 27 May 2012 06:47 AM PDT

Διαγωνισμός Eurovision: οι πιο κακοντυμένες εμφανίσεις των τελευταίων ετών

Αύριο με το στυλίστα σας.

Ο διαγωνισμός της Εurovision έκλεισε φέτος τα 57 χρόνια συνεχίζοντας μία μεγάλη ιστορία που έχει να μας θυμίσει πολλά. Πολλά ωραία τραγούδια, που κάποια έχουν αφήσει μάλιστα και ιστορία, ενδιαφέρουσες εμφανίσεις, επιτυχίες, αποτυχίες και πολύ κιτς. Ελάτε να θυμηθούμε μαζί μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του θεσμού. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Το μήνυμα του Jason Trawick στην Britney Spears

Posted: 27 May 2012 03:31 AM PDT

Το μήνυμα του Jason Trawick στην Britney Spears

Οι δυο τους βρίσκονται στο Όστιν για τις οντισιόν του X – Factor.

Ο Jason Trawick εν τη απουσία της Britney Spears από το δωμάτιο, θέλησε να δώσει με κάποιον τρόπο συγχαρητήρια στη σύντροφό του και να της ευχηθεί καλή επιτυχία για τη συνέχεια με ένα μήνυμα μέσω του διαδικτύου. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου μένουν και αρκετά νυσταγμένος μαγνητοσκόπησε το μήνυμά του και το «ανέβασε» στη σελίδα του στο Viddy.com. Της είπε μάλιστα να επιστρέψει γρήγορα στο ξενοδοχείο για να μπορέσουν να πέσουν για ύπνο.

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν μπορώ να δουλέψω αν δεν έχει ο άλλος χιούμορ μπορεί να τρελαθώ»

Posted: 25 May 2012 05:39 AM PDT

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν μπορώ να δουλέψω αν δεν έχει ο άλλος χιούμορ μπορεί να τρελαθώ»

Ατακτούλης είναι ο Αποστόλης Τότσικας (Δημήτρης) στο ρόλο που υποδύεται στην τηλεοπτική σειρά «Πίσω στο σπίτι» αφού ενώ είναι παντρεμένος απατά τη σύζυγό του με τη γυναίκα του αδερφού του.

Σε προσωπικό επίπεδο όμως ο ηθοποιός θα μπορούσε να ζήσει κάτι αντίστοιχο; «Δεν θα έμπαινα καν σ' αυτή τη διαδικασία. Θα είχα ξεκαθαρίσει την κατάσταση από την αρχή. Αν και ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, γιατί είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη», δήλωσε στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης και για τα επόμενα σχέδια του, υπάρχει η τηλεόραση για εκείνον και την επόμενη σεζόν; «Προς το παρόν έχω το Εθνικό του χρόνου και την «Οδύσσεια» με σκηνοθέτη τον Μπομπ Γουίλσον. Θα κάνουμε μία σεζόν στην Αθήνα και μετά η παράσταση θα πάει στην Ιταλία. Είναι πολύ ωραία η ομάδα στη δουλειά αυτή, γιατί δέσαμε πολύ από την αρχή» Ενώ στο τέλος διευκρινίζει: «Εγώ δεν μπορώ να δουλέψω αν δεν έχει ο άλλος χιούμορ μπορεί να τρελαθώ. Ευτυχώς η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Σταύρος Ζαλμάς και όλη η ομάδα είναι πολύ ωραίοι τύποι. Έχει δέσει η συνταγή και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο.»

Κατερίνα Ζαρίφη: Πόσα κιλά έχασε σε ένα μήνα;

Posted: 27 May 2012 07:13 AM PDT

Κατερίνα Ζαρίφη: Πόσα κιλά έχασε σε ένα μήνα;

Αγαπάει τις καμπύλες της και έχει προσπαθήσει να κάνει όλες τις γυναίκες να τις αγαπήσουν.

Η Κατερίνα Ζαρίφη όμως κάνει δίαιτα, χωρίς βέβαια να πεινάει και αποκαλύπτει στην espresso πόσα κιλά έχει χάσει: «H διατροφή κλείνει αισίως τον έναν μήνα και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που δεν μετράω τις ημέρες σαν τον θανατοποινίτη. Ίσως γιατί είναι μια διατροφή που ξεκίνησε πειραματικά μαζί με το 'αγόρι μου' πια Γιώργο Μουλίνο, έχοντας και την πιθανότητα να αποτύχει. Προς το παρόν πάντως έχει στεφθεί με επιτυχία και συνεχίζουμε... Μέχρι στιγμής έχω χάσει επτά κιλά εκ των οποίων τα 6,5 σε λίπος. Γι' αυτό είναι και εμφανές το αποτέλεσμα, αφού η απώλεια είναι αρκετή σε πόντους».

Το Onsports στο ΣΕΦ για τον 3ο τελικό της Α1

Posted: 27 May 2012 07:13 AM PDT

Το Onsports στο ΣΕΦ για τον 3ο τελικό της Α1

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (27/05, 19.00, ΝΕΤ) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του 3ου τελικού μεταξύ των δύο ομάδων και το Onsports βρίσκεται από νωρίς στο κλειστό του ΣΕΦ, προκειμένου να σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

 

Ποιο μοντέλο πήρε 12 κιλά στην εγκυμοσύνη;

Posted: 25 May 2012 03:02 PM PDT

Ποιο μοντέλο πήρε 12 κιλά στην εγκυμοσύνη;

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου πήρα 12 κιλά» αποκάλυψε γνωστό μοντέλο.

 

«Είχα τέλεια εγκυμοσύνη και θα ξαναέκανα αύριο κιόλας παιδί. Τα κιλά χάθηκαν πολύ εύκολα. Τριάντα ημέρες μετά την γέννηση της Σελήνης περπάτησα στην πασαρέλα του Λάκη Γαβαλά και την αμέσως επόμενη ημέρα για τον Βασίλη Ζούλια. Μου είχαν μείνει τρία κιλά θυμάμαι. Θεωρώ πως ο θηλασμός -εγώ τη θήλασα τρεις μήνες- βοηθάει στην επαναφορά του σώματος μιας γυναίκας. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για ένα παιδί και δημιουργεί φοβερό δεσμό» αποκάλυψε στο Hello η Έστερ Μαστρογιάννη.

Στέλιος Ρόκκος: «Χτύπησα πόρτες για να ακούσουν τα τραγούδια μου και να τα πουν άλλοι»

Posted: 27 May 2012 07:02 AM PDT

Στέλιος Ρόκκος: «Χτύπησα πόρτες για να ακούσουν τα τραγούδια μου και να τα πουν άλλοι»

Η επιτυχία του τα τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλη. Ο Στέλιος Ρόκκος έκανε ένα πολύ δυναμικό come back σε μια εποχή δύσκολη για τη δισκογραφία.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα espresso για τις δυσκολίες που συνάντησε στο τραγούδι: «Με τον εαυτό μου έχω συναντήσει πολλές δυσκολίες. Είμαι πολύ δύσκολος και ειδικά με μένα. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν ήμουν ο τραγουδιστής που χτυπούσε πόρτες για να κάνει έναν δίσκο. Χτύπησα πόρτες για να ακούσουν τα τραγούδια μου και να τα πουν άλλοι. Και μετά χτυπούσαν τη δική μου πόρτα για πολύ καιρό, για να με «ψήσουν» να τα πω εγώ! Συνέβη ακριβώς το αντίθετο με μένα, ξεκίνησα κιθαρίστας και έπαιρνα 10.000 δραχμές, όταν η οικοδομή ήταν 2.000. Δεν είχα κανένα παράπονο από τη ζωή μου για να ψαχτώ για κάτι παραπάνω. Δεν μου άρεσα ως τραγουδιστής, δεν με πίστευα, δεν πίστευα ότι μπορώ να κάνω κάτι. Ήμουν καλός κιθαρίστας, αυτό το ήξερα. Τελικώς με πήγε στην BMG o παλιός παραγωγός, ο Νίκος Κιάμος, και έτσι ξεκίνησα να τραγουδώ»!

Φοβερό: Χούφτωστο… Χούφτωστο!!! (Nassos blog)

Posted: 27 May 2012 06:57 AM PDT

Φοβερό: Χούφτωστο… Χούφτωστο!!! (Nassos blog)

Όταν λέμε χούφτωσε το όλο... εννοούμε ΟΛΟ! Και ο «τυπάκος» που βλέπετε ξέρει καλά τι σημαίνει αυτό!

Έτσι και σε εκδήλωση για μουσικά βραβεία όπου έδωσε το παρών η σέξι τραγουδίστρια Menalie Brown (πρώην μέλος των Spice Girls», το « ένιωσε» για τα καλά! Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/fovero-xoyftwsto-xoyftwsto/

Πάολα: «Φταις»

Posted: 27 May 2012 06:56 AM PDT

Πάολα: «Φταις»

Η πορεία της είναι σταθερά ανοδική τον τελευταίο καιρό και κυκλοφορεί την μία επιτυχία μετά την άλλη.

Ο λόγος για την Πάολα, η οποία διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές της φάσεις. Η συνεργασία της με την Πέγκυ Ζήνα στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονται έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και η τραγουδίστρια μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Φταις», σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου. Ακούστε το!

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει με νέα τραγούδια;

Posted: 27 May 2012 06:54 AM PDT

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει με νέα τραγούδια;

Είναι από τις τραγουδίστριες που η επιστροφή της είναι πολυαναμενόμενη.

Τις τελευταίες μέρες, ακούγεται έντονα ότι η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει καινούργια τραγούδια και ένα δυναμικό come back. Όπως αναφέρει το fun club της τραγουδίστριας, ετοιμάζεται να «χτυπήσει» την ελληνική αγορά, με δύο νέα τραγούδια, αυτή τη φορά ελληνικά, αφού το τελευταίο ήταν αγγλόφωνο με τίτλο «Mr Perfect».

Η Blake Lively τουιτάρει φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Savages

Posted: 27 May 2012 01:29 AM PDT

Η Blake Lively τουιτάρει φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Savages

Είναι η νέα ταινία του Oliver Stone στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός μαζί με πλειάδα διάσημων σταρ.

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, αλλά η Blake Lively θέλησε να μοιραστεί με τους φαν της φωτογραφίες που είχε τραβήξει από εκείνες τις ημέρες. Ο Oliver Stone μάλιστα είχε πρόσφατα κάνει και σχόλιο για το θέμα τονίζοντας ότι η Lively πήρε απίστευτες φωτογραφίες στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές