Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Να χωρίσεις ή όχι; Τα 6 στάδια που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις

Posted: 29 Jan 2012 03:22 PM PST

Να μείνεις στη σχέση ή να χωρίσεις; Διάβασε τα έξι στάδια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την απόφαση (και να ηρεμήσεις).
Ο Ιανουάριος ανέκαθεν -θες, δε θες- είναι ένας μήνας στόχων και ξεκαθαρίσματος. Αποφασίζεις να διώξεις ανθρώπους από τη ζωή σου, άλλους να τους βάλεις ή να θέσεις νέους στόχους. Άλλοτε τα καταφέρνεις, άλλοτε όχι. Αν είσαι σε δίλημμα να φύγεις ή αν αξίζει τελικά να μείνεις στη σχέση που νιώθεις ότι έχει βαλτώσει, αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει.

Η ψυχολόγος και οικογειακή θεραπευτής Beverley Stone στο βιβλίο της "Stay Or Leave? Six Steps To Resolving Your Relationship Indecision" προτείνει ένα πρόγραμμα 6 σταδίων για να πάρεις την απόφαση στο δίλημμα που σε ταλαιπωρεί. Να μείνεις ή να φύγεις από τη σχέση-γάμο;

Ας ξεκινήσουμε...

1. Να είσαι ο εαυτός σου, όχι ο άνθρωπος που θα ήθελαν οι άλλοι
Πόσες φορές θες να κάνεις ή να πεις κάτι αλλά τελικά δεν το κάνεις επειδή φοβάσαι τι θα πουν οι άλλοι; Πόσες φορές έχεις κάνει πίσω τα θέλω σου όταν σου ζήτησε ο σύντροφός σου να κάνεις κάτι μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσεις; Ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως ο άνθρωπος που δεν λέει την άποψή του και τα θέλω του μόνο για να ευχαριστήσει τον άλλον επηρεάζει αρνητικά τον αυτοσεβασμό του, την ευτυχία του αλλά και την ύπαρξή του. Δοκίμασε να συζητάς αυτά που σκέφτεσαι με τον σύντροφό σου σε ήρεμους τόνους. Αν η σχέση σου μετά από αυτήν την αλλαγή δείχνει να ισορροπεί τότε είναι πολύ καλό σημάδι αν όχι τότε μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς αν αξίζει να μείνεις μαζί του.

2. Πάψε να ανησυχείς τι σκέφτονται οι άλλοι
Ο κυρίαρχος του εαυτού σου δεν είναι κανένας άλλος παρά εσύ. Για αυτό σταμάτα να σκέφτεσαι τι θα σκεφτούν οι άλλοι για τις πράξεις σου. Αν παραδείγματος χάρη μιλώντας με έναν φίλο εκμυστηρευτείς ότι σκέφτεσαι να φύγεις από το γάμο σου και εκείνος σου πει πως είναι ανήθικο υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσεις, Μπορεί να γελάσεις κρίνοντας πως η άποψή του είναι γελοία, να κλάψεις γιατί η άποψή του μετράει ή πολύ απλά να σκεφτείς πως είναι η οπτική γωνία που βλέπει τα πράγματα. Αν σκέφτεσαι πως όσα λένε οι άλλοι είναι απλά και μόνο μια οπτική γωνία θα μειώσει το άγχος σου και θα σε κάνει πιο λογικό και ήρεμο. Με το ίδιο σκεπτικό μπορείς να συζητήσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

3. Συμφιλίωσε τις δύο αντίθετες πλευρές σου
Όταν είσαι σε δίλημμα έχεις δύο συγκρουόμενες φωνές-πλευρές μέσα σου που η κάθε μια υποστηρίζει το δικό της. Αυτή η "σύγκρουση" σε θολώνει και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Προτού... τρελαθείς άσε τις δύο πλευρές να εκφραστούν. Πάρε ένα στυλό και ένα χαρτί και ξεκίνα από τη πλευρά της αυτοπεποίθησης που θα πάρει ό,τι ρίσκο χρειαστεί για να είναι καλά. Ξεκίνα να γράφεις "Δυσανασχετώ με το εξής..." και όταν τελειώσεις άσε την "προσεκτική" πλευρά σου, εκείνη που σου λέει πως θα κάνεις λάθος και πως η κατάσταση είναι απελπιστική να απαντήσει. Προσπάθησε αυτόν τον διάλογο να τον συνεχίσεις και αυτή η συζήτηση θα σε οδηγήσει στην απάντηση που ψάχνεις με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει -επιτέλους- τα χέρια.

4. Δεν είσαι παγιδευμένος όπως νομίζεις
Δεν είσαι δέσμιος ούτε φυλακισμένος. Απόφυγε να χρησιμοποιείς το "δεν μπορώ" και αντικατάστησε το με το "δεν θέλω". Η συγγραφέας σε συνεδρίες της με ζευγάρια αποκαλύπτει πως αυτή η αλλαγή των λέξεων έχει βοηθήσει καθώς συνειδητοποιούν πως εκείνοι επιλέγουν να μείνουν στη σχέση ή να φύγουν. Πολλά μάλιστα ζευγάρια βοηθήθηκαν και η μορφή της σχέση τους άλλαξε και έγινε πιο "αυθεντική".

5. Μην περιμένεις να σου λύσει άλλος το πρόβλημα
Τα μαγικά ραβδάκια ήταν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να μένουν στα παραμύθια. Για αυτό μην περιμένεις να έρθει ως μάννα εξ ουρανού λύση για το πρόβλημά σου. Το αν είναι σωστό ή λάθος που έφυγες από μια σχέση θα το καταλάβεις στην πορεία. Σταμάτα να φοβάσαι το λάθος γιατί η σκέψη της τέλειας λύσης απλά σε κάνει να αφήσεις το ζήτημα προς λύση για αύριο, μεθαύριο και πάει λέγοντας.

6. Σκέψου ότι έχεις μόνο μισό χρόνο ζωής
Αν σκεφτείς πως σου έχουν απομείνει μόνο 6 μήνες ζωής τότε θα αποφάσιζες και θα δρούσες πιο γρήγορα και με περισσότερη σιγουριά. Αν αποφασίσεις να μείνεις δε θα σε ανησυχούν οι καυγάδες μεταξύ σας ή αν φύγεις δε θα διστάσεις να το κάνεις. Η σκέψη του διαστήματος των 6 μηνών θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις αξίες σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.

Άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή για να είσαι μόνο δυστυχισμένος. Και το ξέρεις πολύ καλά.





Πηγή cosmo



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ταξιδιώτης του χρόνου, ο οποίος επέστρεψε μετά από 74 έτη, πέθανε σε ηλικία 31 ετών

Posted: 29 Jan 2012 03:15 PM PST




Rudolf Fenz, Senior εξαφανίστηκε το 1876.




Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία,ο Fenz δεν βρέθηκε ποτέ. Ωστόσο, η...

οικογένειά του κατέχει πάντα την ελπίδα ότι θα επέστρεφε. Περίμεναν χρόνια, τελικά πέθαιναν ένας-προς-ένα ακόμα με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος τους Rudolf μπορεί να έρθει πίσω.



Για όλους τους συγγενείς του που ζούσαν ,ο Rudolf Fenz είχε πεθάνει ,αλλά τελικά επέστρεψε. Και επέστρεψε με τον πιο απίστευτο τρόπο που είναι δυνατόν.

Ο Rudolf Fenz ξαφνικά εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 1950 στο κέντρο μιας πολυσύχναστης πόλης, στο κέντρο του Μανχάταν στη Fifth Avenue 74 χρόνια μετά.

Δευτερόλεπτα μετά που εμφανίστηκε στη μέση της Fifth Avenue ,λόγο μεγάλης κίνησης χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο.



Ο χρόνος είχε παίξει ένα σκληρό τέχνασμα για τον Fenz, που προωθείται για τρία τέταρτα του αιώνα στο μέλλον, μόνο για να τον πετάξει μπροστά σε ένα αυτοκίνητο.



Από την έναρξη της έρευνας τους στον περίεργο θάνατο ενός παράξενα ντυμένου ανθρώπου, η αστυνομία της Νέας Υόρκης γνώριζε την υπόθεση ότι δεν θα ήταν καθόλου τυπική.



Ο οδηγός ο οποίος χτύπησε και σκότωσε τον παράξενο πεζό κατέθεσε ότι ο άνθρωπος έμοιαζε σαν να ήταν από αλλού, και ορκίστηκε ο άνθρωπος εμφανίστηκε κυριολεκτικά χωρίς προειδοποίηση μπροστά του .



Το ίδιο το πτώμα ήταν ένα αίνιγμα.



Παρά το γεγονός ότι ο αποθανών ντυμένος άψογα και από τα ρούχα που εξέτασαν, η αστυνομική έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος μυστήριο φορούσε ρούχα σχεδόν έναν αιώνα πριν από σήμερα.



Σύμφωνα με την αστυνομία και τα αρχεία-που γράφτηκαν από την έρευνα αξιωματικών στον τόπο του ατυχήματος, ο νεκρός φορούσε ένα μαύρο παλτό, ένα καπέλο με πλατύ γείσο, παντελόνια και περίεργα παπούτσια που δένουν με τον, 19ος αιώνα,και πόρπες μεγάλου μεγέθους. Αυτός φαίνεται να είναι στα τριάντα του.



Η Αστυνομία ακόμη βρήκε νομίσματα στο πορτοφόλι του και χαρτονομίσματα των ΗΠΑ με ημερομηνίες πριν από τη δεκαετία του 1870 και τηλεκάρτες με χαραγμένο το όνομα "Rudolf Fenz, Senior."



Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης μια απόδειξη για την επιβίβαση αλόγων και την αποθήκευση μίας μεταφοράς μεταξύ των αποτελεσμάτων της έρευνας του ανθρώπου.



Ανίκανος να προσδιοριστεί ο τόπος όπου Rudolf Fenz, Senior ζούσε-ή να εντοπίσει οποιαδήποτε πλησιέστερος συγγενής, έτσι λοιπόν η αστυνομία παρέδωσε την υπόθεση σε έναν από τους ανακριτές για αγνοούμενους,τον Hubert Rihn. Με τους πόρους του Γραφείου Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης,ο Rihn σε επαφή με τους ομολόγους του από τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας και της Γερμανίας, σε μια προσπάθεια να βρει οποιοδήποτε υπάρχον συγγενή του θύματος.



Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η έρευνα Rihn του έτρεξε σε αδιέξοδα.



Τέλος, σχεδόν σε μια πράξη απελπισίας,ο Rihn ψάχνει ένα αντίγραφο ενός παλιού τηλεφωνικού κατάλογου από το 1939 της Νέας Υόρκης . Εκεί, οι επίμονοι ερευνητής διαπίστωσαν μια σημαντική ένδειξη: στον κατάλογο που παρατίθεται υπάρχει ένα άτομο που ονομάζετε Rudolf Fenz, Junior.



Αυτή η ανακάλυψη, που ακολουθείται από πολύ επίπονο έργο της αστυνομίας, οδήγησε τον Rihn σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, τη χήρα του Rudolf Fenz, Junior.



Εδώ η υπόθεση παίρνει πιο ασυνήθιστη και περίεργη τροπή με τη σειρά της. Τα γεγονότα που προέκυψαν έκαναν τους αξιωματικούς της αστυνομίας της Νέας Υόρκης να ζαλιστούν.











Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συνέντευξης με τον κ. Rudolf Fenz, νεώτερο, είπε στους ανακριτές ότι ο πατέρας του Rudolf Fenz, Senior, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής βόλτας του. Εκείνη την εποχή, ο γιος του και αργότερα-ο σύζυγός της ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Αναφορές έγιναν από την οικογένεια και μια έρευνα που διεξήχθη από τις αρχές, αλλά κανένα ίχνος του αγνοούμενου πατέρα δεν ήρθε ποτέ στην επιφάνεια.



Το έτος 1876 ο Rudolf Fenz, ήταν τότε 31 ετών.



Έτσι ο Rihn έψαξε σε αρχεία του 19ου αιώνα από ανεξιχνίαστες περιπτώσεις αγνοουμένων που καταγράφηκαν από το Γραφείο Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Εκεί, προς έκπληξή του, είδε τον Rudolf Fenz, Senior, που τον ανέφεραν από την οικογένειά του ως αγνοούμενο.





Μια παλιά φωτογραφία του Rudolf Fenz, (η φωτογραφία ήταν η ακριβής ομοιότητα του ανθρώπου θανατώθηκε στην πολυσύχναστη οδό της Νέας Υόρκης )

Πηγή: apocalypsejohn





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα μεγαλύτερα ελαττώματα των ζωδίων!

Posted: 29 Jan 2012 03:03 PM PST




Κριός


Δεν είσαι παρά ένας πιθηκάνθρωπος. Ορμάς παντού σαν κτήνος, με το κεφάλι μπροστά -συν τα κέρατα- χωρίς να έχεις ιδέα τι θα πει λεπτότητα. Επιπλέον, μπορείς να χαρακτηριστείς άνετα δημόσιος κίνδυνος, επειδή είσαι επιθετικός και τελείως αναίσθητος, για να μην αναφέρω την υπερβολική αφέλειά σου, καθώς και τον απλοϊκό και άξεστο τρόπο που συνήθως βλέπεις τα.... πράγματα. Η αρετή της επιμονής μοιάζει να σου είναι εντελώς άγνωστη, αφού «εξατμίζεσαι» όσο απότομα «φουντώνεις». Εν ολίγοις, οι άνθρωποι βλέπουν σε σένα το είδος του λυσσασμένου «αγαθού» θηρίου. Και για να λέμε την αλήθεια ωμή και χωρίς φιοριτούρες, δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω, μιας και η φύση σου στερείται της οποιασδήποτε ενδιαφέρουσας πολυπλοκότητας.


Ταύρος


Το σωματικό σου βάρος έρχεται και δένει απόλυτα με τη θρυλική σου βραδύτητα. Ας μην ξεχνάμε ότι είσαι πεισματάρης σαν μουλάρι, πλην όμως κάποιος-κάπου-κάποτε είχε δηλώσει ευθέως ότι "μόνο οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν γνώμη", οπότε καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς! Είσαι ένας υπέρβαρος υλιστής που δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη του. Είσαι άπληστος για το κέρδος, ως εκ τούτου, κτητικός και τσιγκούνης. «Ζω για να τρώω και δεν τρώω για να ζω" θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το μότο σου. Η διανόηση και οι αφηρημένες έννοιες σε ξεπερνούν, αφού είσαι γήινος, χοντροκομμένος και απλοϊκός, σε απλά ελληνικά "όσα δε φτάνει η αλεπού, ξέρεις τι τα κάνει". Τέλος, δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον στη ζωή σου, εκτός από τη μάσα και την ξάπλα, ακριβώς όπως ένα γουρούνι που κυλιέται στη λάσπη και κυριολεκτικά «τη βρίσκει».


Δίδυμοι


Λένε για σένα (και όχι οι Πυξ Λαξ όπως υπέθεσες), ότι έχεις μεγάλη περιέργεια, ευελιξία και προσαρμόζεσαι εύκολα. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που θέλουν να πουν είναι ότι σε χαρακτηρίζει έλλειψη βάθους, διπροσωπία και ασυνέπεια. Είσαι απολύτως ανίκανος να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε, και η σκέψη σου είναι πολύ επιφανειακή, του αφρού αλλά όχι της αφρόκρεμας. Όλα όσα λες είναι απολύτως πληκτικά κι αδιάφορα. Με απλά λογάκια, είναι κουραφέξαλα. Δεν πιστεύεις λέξη απ΄όσα λες, και τα ξεχνάς όλα λίγα λεπτά αργότερα. Πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο για να δείξεις στους άλλους πως ξέρεις πολλά και πως είσαι ενδιαφέρων τύπος και πως θ΄άξιζε να σε γνωρίσουν. Ωστόσο, είναι σαφές ότι, κάτω από το πολυμαθές σου «λούστρο» κρύβεται μια μέτρια και ρηχή προσωπικότητα. Δεν έχεις συναισθήματα, ούτε συμπόνια για κανέναν και για τίποτα. Μοιάζεις με ένα ρομπότ, που –εννοείται πως δεν σκέφτεται από μόνο του παρά- επαναλαμβάνει ό,τι του έχουν περάσει στα δεδομένα.


Καρκίνος


Αχού! Το μωράκι της μαμάς! Θα έχεις ακούσει συχνά αυτή την έκφραση, όταν οι άλλοι αναφέρονται σε σένα. Δεν είναι ντροπή, παραδέξου το! Η υπερευαισθησία σου καταντά πολύ ενοχλητική, γιατί δεν μπορεί ποτέ κανείς να σου πει τι ακριβώς πιστεύει για σένα, χωρίς να χρειαστεί να σου χαρίσει ένα πακέτο χαρτομάντηλα και τον κουβά για τα δάκρυά σου (με τη σφουγγαρίστρα σετάκι για το πλημμυρισμένο πάτωμα). Πράγματι, δεν έχεις κανέναν έλεγχο στα συναισθήματά σου, ενώ το περιβάλλον σου καθώς και συ ο ίδιος αλίμονο, το βρίσκεις τρομερά δύσκολο να συμβιβαστείς με τα upside down της διάθεσής σου. Η ψυχική σου ηλικία κυμαίνεται γύρω στα οκτώ και εξακολουθείς να ζεις σ΄αυτό το στάδιο των παιδικών σου χρόνων που δείχνει πιο ασφαλές. Είναι γεγονός πως βιώνεις τα πράγματα περισσότερο στο μυαλό σου παρά στην πραγματική ζωή. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο και προτιμάς να φυτοζωείς στο δικό σου άνετο και ζεστό μικρό σύμπαν. Η μνήμη σου είναι ίδια με του ελέφαντα, και αδυνατείς να απαλλαγείς από τα καταθλιπτικά αισθήματα νοσταλγίας που σε κατατρύχουν. Με λίγα λόγια, είσαι λιπόψυχος, παθητικός, ψυχωτικός κι εγωιστής.


Λέων


Περιμένεις μονίμως τον έπαινο για να φουσκώσεις σαν παγώνι, είσαι απίστευτα εγωιστής και απόλυτα γεμάτος από τον εαυτό σου! Το να είσαι Λέων δεν είναι καθόλου κολακευτικό, σε αντίθεση με ό,τι ίσως πίστευες μέχρι τώρα. Εκτός αυτού, είσαι πεπεισμένος ότι είσαι εξαιρετικό και ξεχωριστό άτομο, ενώ γίνεσαι φοβερά γελοίος, διότι είναι σαφές σε όλους ότι προσπαθείς με νύχια και με δόντια να δείξεις ένα πρόσωπο πολύ καλύτερο από το πραγματικό σου. Στην πραγματικότητα, έχεις ένα τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας. Ζεις μόνο μέσα από τους άλλους ανθρώπους, διότι, κατά βάθος, ξέρεις ότι δεν αξίζεις και πολλά. Κάνεις φιλοφρονήσεις στον εαυτό σου, και δεν καταλαβαίνεις γιατί οι άλλοι σε κοιτάζουν με μισό μάτι και απορία, παραμένοντας απέναντί σου σκεπτικοί και δύσπιστοι. Συμπεριφέρεσαι σαν ένας μικρός βασιλιάς απέναντι στην «αυλή» των υποκριτών που σε περιβάλλει, χωρίς να συνειδητοποιείς ότι οι κολακείες τους υποφέρουν από παντελή έλλειψη ειλικρίνειας. Η διορατικότητα δεν είναι μεταξύ των αρετών σου, αν έχεις και καμία. Συμπεριφέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδί, δεσποτικά, εγωιστικά και αυταρχικά.


Παρθένος


Έχεις τόσα πολλά ελαττώματα που μπορεί κανείς να φτιάξει μια ολόκληρη λίστα στην καθισιά του. Για παράδειγμα, είσαι γνωστός για το κόμπλεξ κατωτερότητάς σου (που δεν είναι μόνο κόμπλεξ, αλλά απτή πραγματικότητα, όπως γνωρίζεις). Στην πνευματική σου διαύγεια και σαφήνεια κάνεις «εκπτώσεις». Ολόκληρη η ζωή σου περιορίζεται στο να κάνεις τον υπηρέτη, το «δεξί χέρι», εν ολίγοις το χαλάκι της πόρτας για να σκουπίζουν οι άλλοι τα παπούτσια τους. Δεν έχεις καμιά αίσθηση αυταξίας. Ας προσθέσω εδώ, ότι είσαι νευρικός και ότι ασκείς έλεγχο στον εαυτό σου μέχρι θανάτου επειδή απεχθάνεσαι οτιδήποτε ενδέχεται να διαταράξει τη μικροαστική, βαρετή σου ζωή. Η εμμονή σου με την τάξη και τις λεπτομέρειες συνορεύει με τη μανία, ίσως και με τη νεύρωση. Το δωμάτιό σου πρέπει να είναι πάντα σε τέλεια κατάσταση, σε βαθμό που να διακατέχεσαι από ανησυχία και άγχος. Αυτά τα δύο τελευταία χαρακτηριστικά είναι επίσης κομμάτια του χαρακτήρα σου, τα οποία γνωρίζεις πολύ καλά. Σκέφτεσαι πραγματικά να συνεχίσεις τη ζωή σου έτσι; Καλύτερα όχι, γιατί μπορεί να καταλήξεις με κάποιο είδος ανεξέλεγκτης ψυχοπάθειας και δεν θα το ήθελες με τίποτα, αφού …αυτοέλεγχος γιοκ. Τέλος, μετακινείσαι από το ένα άκρο στο άλλο, κι αυτό είναι η τελευταία σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι!


Ζυγός


Ακόμα και το σύμβολο του Ζυγού, η ίδια η "Ζυγαριά" σε κάνει να αισθάνεσαι αυτολύπηση που είχες την ατυχία να γεννηθείς σ΄αυτό το ζώδιο. Λογικά, δεν θα πρέπει να νιώθεις και πολύ κολακευτικά, αφού σε εκπροσωπεί ένα συνηθισμένο και άψυχο αντικείμενο. Επιπλέον, δεν ξέρεις πώς να διεκδικήσεις και πώς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου κι όλα αυτά που ισχυρίζεσαι. Επειδή η μοναξιά είναι η φοβία σου, συναναστρέφεσαι ανθρώπους πιο ισχυρούς, προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν θα σ΄εγκαταλείψουν ποτέ. Δεν έχεις ιδιωτική ζωή. Ζεις για τους άλλους και ανάλογα με το τι πιστεύουν για σένα. Προσπαθείς να τους ευχαριστείς, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι υποκριτής και διστακτικός σε όσα λες. Πιθανότατα, έχεις συνεχώς την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην κόψη του ξυραφιού: ούτε μια λέξη παραπανίσια ή λιγότερη, ούτε το παραμικρό λαθάκι. Διαφορετικά, μπορεί να ξεσπάσει "πόλεμος" και τότε…Δεν χρειάζεται να προσθέσω περισσότερα! Ό,τι αποκαλείς στον εαυτό σου «καλλιτεχνική κλίση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια σάχλα και μισή. Στην πραγματικότητα, είσαι τέρας λογικής και πολύ ψυχρός άνθρωπος. Μια αριθμομηχανή με γοητευτικό χαμόγελο είναι η περιγραφή που σου ταιριάζει καλύτερα.


Σκορπιός


Υπάρχουν λίγα που θα μπορούσε κανείς να προσθέσει στην ήδη κακή φήμη σου. Ωστόσο, πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον να μπήξω το μαχαίρι ακόμα πιο βαθιά. Είσαι πανούργο, μυστήριο κι επιθετικό πρόσωπα. Παραδόξως, θυμίζεις τους …σκορπιούς (χα), αλλά σε συνδυασμό με τους αρουραίους των υπονόμων, διεστραμμένος, μικροπρεπής και τρομακτικός. Δείχνεις να απολαμβάνεις τα βάσανα των άλλων, και καλύτερα να μην ισχυριστείς ότι αυτό συμβαίνει επειδή θέλεις να τους βοηθήσεις να τα ξεπεράσουν ή επειδή θες να τους γνωρίσεις καλύτερα, γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι η κακή και πονηρή σου φύση «τη βρίσκει» με την αναμόχλευση άσχημων συναισθημάτων. Πιστεύεται γενικώς, ότι διαθέτεις μια έντονη σεξουαλική ενέργεια. Ωστόσο, αυτό έχει περισσότερο να κάνει με μια θλιβερή σου τάση να απελευθερώνεις τις παρορμήσεις σου, αφού δεν είσαι σε θέση να τις ελέγξεις. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, και παριστάνεις τον ενδιαφέροντα τύπο, «παίζοντάς το» μυστηριώδης και επαναστάτης. Παρ 'όλα αυτά, είναι προφανές ότι νιώθεις αντιπαθής, κάτι που σε κάνει σχεδόν παρανοϊκό και γυαλίζει το μάτι σου. Βλέπεις το κακό παντού, και για να προστατευτείς από αυτό, πλέκεις σαν την αράχνη τον ιστό σου, καταφεύγοντας στο χειρισμό όλων όσων έχουν την ατυχία να βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Θα πρέπει να παραδεχτώ, εδώ, ότι είναι υπερβολικά δύσκολο στη συνέχεια να βγεις από το χάος που ο ίδιος δημιούργησες.


Τοξότης


Μη νομίζεις ότι η καλή σου φήμη θα μ΄εμποδίσει να φτιάξω μια πλήρη λίστα των πολυάριθμων ελαττωμάτων σου! Πρώτον, κοκορεύεσαι ότι είσαι ένας φιλόσοφος, προικισμένος με ανοικτό μυαλό. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι μόνο ένας τρόπος να ξεφεύγεις από τη βαρετή σου καθημερινότητα. Είναι πιο ακριβές να πω, ότι δεν έχεις καμία πνευματική ζωή. Το ενδιαφέρον σου για το πολιτισμό και τη διανόηση παραμένει απλώς ενδιαφέρον, καθώς δεν υπάρχει εκεί καμία αντανάκλαση της δικής σου προσωπικότητας. Επαναλαμβάνεις βλακωδώς όσα έχεις διαβάσει ή ακούσει, και κομπάζεις ότι οι άλλοι σε βλέπουν σαν ένα "φωτεινό παντογνώστη". Επιπλέον, ποτέ δεν εμβαθύνεις, και ενώ προβάλλεις τις γνώσεις σου, εντούτοις δεν φαίνεται να διαθέτεις κριτικό ή αναλυτικό μυαλό. Είσαι μια πραγματική «ξηρασία» και συν τοις άλλοις είσαι και ανήσυχος, το οποίο μεταφράζεται σε εκνευριστική αστάθεια, έλλειψη σταθερότητας, και καμία μα καμία αίσθηση δέσμευσης και αφοσίωσης. Τέλος, είσαι ανίκανος να κρατήσεις τις υποσχέσεις σου. Μεγαλοποιείς τα πάντα προκειμένου να εντυπωσιάσεις τον περίγυρό σου και δεν έχεις ιδέα τι θα πει η λέξη «διακριτικότητα». Πολλοί φαντασμένοι μικροαστοί είναι…Τοξότες.


Αιγόκερως


Σαν σύνοψη του χαρακτήρα σου θα έλεγα το εξής: είσαι λίγο ρουφιάνος! Θα κάνεις ό,τι μπορείς για να περάσεις απαρατήρητος, ενώ η έλλειψη αυτοπεποίθησης από την οποία «πάσχεις» είναι απλά αηδιαστική. Είσαι θλιβερός, τόσο ευχάριστος όσο ένας δεσμοφύλακας, τόσο βουβός όσο ένας τάφος, τόσο κρύος όσο ένα πτώμα και τόσο άκαμπτος όσο ένας σκελετός. Για να καλύψεις τα ελαττώματά σου, προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις χιούμορ, ή μάλλον ένα είδος αξιολύπητου και ανέκφραστου αυτοσαρκασμού, αλλά τέτοια κόλπα δεν πείθουν κανέναν, ούτε καν τον εαυτό σου. Εκτός αυτού, υπάρχει άραγε κάτι στο οποίο να πιστεύεις; Μα φυσικά! Η καριέρα σου. Είσαι ένας κοινωνικός «ορειβάτης», ένα πρόσωπο φιλόδοξο, και για να το πούμε χωρίς περιστροφές λειτουργείς όπως ο… καρχαρίας. Φλέγεσαι από επιθυμία να πετύχεις και να συντρίψεις τα θύματά σου, και για να το καταφέρεις δείχνεις μεγάλη υπομονή και ψυχρό υπολογισμό. Δεδομένου ότι τα σχέδιά σου, όμως, είναι συνήθως μακροπρόθεσμα, ξεχνάς να ζεις στο παρόν. Είσαι απολύτως επικεντρωμένος στον εαυτό σου και στην καριέρα σου (α, δε στο΄πα ε; είσαι και εγωιστής). Δεν ξέρεις πώς είναι να διασκεδάζει κανείς. Δεν επιδίδεσαι ποτέ σε σαχλαμαρίτσες, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς παράλογο από μέρους σου. Με λίγα λόγια, είσαι βαρετός μέχρι θανάτου, και συν τοις άλλοις, απαισιόδοξος. Μην αυτοπυροβοληθείς όμως μετά απ΄όλα αυτά, γιατί, όσο απίστευτο κι αν σου φανεί, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σ΄αγαπούν!


Υδροχόος


Προσπαθείς να δείχνεις εκκεντρικός κι επαναστάτης, ένα είδος μεσσία που θα προσφέρει στους αδαείς τη μεγάλη Αλήθεια. Στην πραγματικότητα, σου λείπει τόσο απόλυτα το βάθος στη σκέψη, που κάνεις ό,τι μπορείς προκειμένου να αντισταθμίσεις αυτό το μειονέκτημα. Έχεις επίγνωση του γεγονότος ότι είσαι μόνο ένας μικρός κόκκος άμμου σε μια αχανή παραλία, αλλά απλά σου είναι αδύνατο να το αποδεχτείς! Ως εκ τούτου, καταβάλλεις απεγνωσμένες προσπάθειες να ξεχωρίσεις από το πλήθος προβάλλοντας τον αντικομφορμισμό σου, αλλά μερικές φορές η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο, και δείχνεις απροσάρμοστος έχοντας τεράστια δυσκολία να συγχρονιστείς με το περιβάλλον σου. Έτσι, μην παραπονιέσαι που κανείς δεν θέλει να γίνει φίλος σου! Για σένα, η φιλία είναι μια ιερή αξία, αλλά έχεις άραγε την παραμικρή ιδέα για το τι είναι στην πραγματικότητα; Είσαι τόσο αποστασιοποιημένος και απρόσωπος, επειδή ακριβώς είσαι πολύ εγκεφαλικός και ανεξάρτητος, πράγμα που βλάπτει όλες σου τις σχέσεις αλλά ιδιαίτερα τις ερωτικές όπου τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Η αδιαπραγμάτευτη ανεξαρτησία σου θα πληγώσει πολλούς από τους συντρόφους σου. Μπορεί να ισχυρίζεσαι πως είσαι γενναιόδωρος και ανιδιοτελής, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να καταλάβεις ότι οι αξίες αυτές δεν ανήκουν στη σφαίρα της θεωρητικολογίας αλλά οφείλουν να πηγάζουν κατευθείαν από την καρδιά; Σταμάτα να πιστεύεις ότι είσαι μια πρωτοπόρα, εφευρετική ιδιοφυΐα γιατί αλλιώς σε βλέπω να καταλήγεις σε κανένα ψυχιατρικό νοσοκομείο.


Ιχθείς


Ομίχλη, μελαγχολία, χάος, αυτά είναι τα λόγια που σε περιγράφουν καλύτερα. Η σαφήνεια, η ευκρίνεια και η κοινή λογική δεν ανήκουν στο ενεργητικό σου. Είσαι σαν μέδουσα στη θάλασσα, και αφήνεσαι να σε πηγαίνει το ρεύμα, χωρίς να ξέρεις πού, πώς, και γιατί. Η αδιαφορία είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά σου. Δεν ξέρεις ακριβώς τι σκέφτεσαι ή ποιος είσαι. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι προφανές ότι δυσκολεύεσαι να παραμείνεις πιστός στον εαυτό σου, κάτι που μεταφράζεται σε αστάθεια, απιστία (ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι αγαπάς πραγματικά ένα άτομο) και οπορτουνισμό. Διασκεδάζεις να παίζεις σε ψυχοδράματα και είσαι αυθεντία στην παραληρηματική μυθομανία. Ο συναισθηματισμός σου κάνει τη ζωή σου αρκετά περίπλοκη. Είναι σαν μια βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ, πότε ανεβαίνεις σε μυστικιστική έκσταση, πότε πέφτεις σε βαριά κατάθλιψη. Η φαινομενική απαλότητα και γενναιοδωρία σου κρύβουν στην ουσία την έλλειψη σταθερότητάς σου. Δεν ξέρεις πώς να πεις "όχι", και επειδή είσαι κορόιδο, κάνεις παρέα με όλα τα «αουτσάιντερ» και τ΄αποβράσματα, με τα οποία κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί. Περιττό να πω ότι μπορείς να είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από personal trainer με κορμί κούρου! ΖΑΙΡΑ

pinnokio




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ πώς κατάντησε στο πρόσωπο η Pamela Anderson!

Posted: 29 Jan 2012 02:51 PM PST



Στα 44 της χρόνια, η Pamela Anderson δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της οι οποίες καταφέρνουν και κρατιούνται σε άψογη κατάσταση στο πρόσωπο, η σεξοβόμβα έχει «σπάσει» πολύ, ενώ έχει γεμίσει ρυτίδες!


anderson
Μπορεί στο κορμί να διατηρείται σε άριστη φόρμα και να μας θυμίζει την σέξι ξανθιά του «Baywatch», αλλά στο πρόσωπο έχει αλλάξει πολύ.



Οι φωτογράφοι την τσάκωσαν σε μια βόλτα με τον νέο της φίλο. Παρόλο που ήταν βαμμένη, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της αλλά και οι ρυτίδες στο πρόσωπο, διακρίνονταν ξακάθαρα!

andeson

Κατά τ' άλλα, από κορμί παραμένει κορμάρα η Pamela, αν κρίνουμε από τα καλλίγραμμα πόδια της τα οποία φρόντισε ν΄αναδείξει με ένα κοντό γκρι φορεματάκι.
Πηγή tuned





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δέκα μύθοι για τις δίαιτες

Posted: 29 Jan 2012 02:40 PM PST


Την επόμενη φορά που θα δείτε ή θα διαβάσετε μια διαφήμιση για ένα νέο συμπλήρωμα ή για μια «καινοτόμο» δίαιτα,

με εξωτική ονομασία πολλές φορές, των οποίων τα αποτελέσματα και η συνεπακόλουθη απώλεια βάρους που εκθέτονται είναι θαυμαστά, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.



Ακόμα και στην περίπτωση όπου ένα προϊόν ή μια εξωτική δίαιτα ('fad diet': ανορθόδοξη δίαιτα) οδηγήσει σε κάποια προσωρινή απώλεια βάρους, αυτό δε συνιστά σχεδόν ποτέ μια μόνιμη λύση.



Οι παρακάτω 10 αξιώσεις που αναγράφονται ή αναφέρονται στην προβολή και διαφήμιση των προϊόντων ή των «σούπερ ντούπερ» διαιτών που υπόσχονται απώλεια βάρους, καλό θα είναι να σας κάνουν ιδιαίτερα σκεπτικούς ως προς την αγορά τους. Γι' αυτό σχολιάζουμε αυτές τις αξιώσεις από τη σκοπιά του διαιτολόγου.



1. «Είναι τόσο εύκολο να χαθεί το βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα ή άσκηση!»


Η μόνιμη απώλεια βάρους χρειάζεται να καταβληθεί προσπάθεια, να αφιερωθεί χρόνος. Προϊόντα που υπόσχονται τέτοια θαυμαστά αποτελέσματα χωρίς προσπάθεια, μάλλον στοχεύουν μόνο στην προσέλκυση πελατείας.



2. «Χάνετε βάρος, ενώ τρώτε ό, τι θέλετε!»

Η απώλεια βάρους απαιτεί λογικές επιλογές τροφίμων, χωρίς υπερφόρτωση σε λίπη και πυκνά σε θερμίδες τρόφιμα.



3. «Χάστε το βάρος… για πάντα, δε θα χρειαστεί να κάνετε δίαιτα πάλι!»


Η απώλεια βάρους για να είναι μόνιμη, απαιτεί αλλαγές τρόπου ζωής. Η «συντήρηση» μετά από απώλεια βάρους είναι πάντα δυναμική, είναι πάντα μια ρέουσα διαδικασία.



4. «Γρήγορη απώλεια βάρους: Χάστε 8 κιλά σε 2 εβδομάδες!»

Θέλετε να χάσετε βάρος για να πάτε σε ένα γεγονός (πχ γάμος) κομψοί; Τα προϊόντα που προάγουν την αστραπιαία απώλεια βάρους μόνα τους δεν υπάρχουν. Μια απώλεια βάρους 0,5-1 κιλού την εβδομάδα είναι η ασφαλέστερη και ο περισσότερος αποτελεσματικός τρόπος να χάσετε βάρος και να το κρατήσετε μακροπρόθεσμα.



5. «Επιτέλους μία φόρμουλα απώλειας βάρους για όλους!»

Μια διατροφή που υποστηρίζει ότι είναι τέλεια για όλους είναι λανθασμένη. Ο τρόπος ζωής, οι συνήθειες, οι ιδιαιτερότητες σας είναι μοναδικές. Ο πιστοποιημένος διαιτολόγος σας βοηθά να σχεδιάσετε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο μαζί με την άσκηση θα σας κάνει να ανταποκριθείτε στις ιδιαίτερες ανάγκες του τρόπου ζωής σας.



6. «Επιστημονικά ή Ιατρικά αποδειγμένο»


Αυτό που πρέπει να έχετε απορία ως καταναλωτής είναι για το πώς αποδεικνύονται τα χαρίσματα του εν λόγω συμπληρώματος; Πώς η έρευνα πραγματοποιήθηκε; Έγινε σε ανθρώπους ή σε πειραματόζωα; Το δείγμα της μελέτης ήταν μικρό ή μεγάλο; Η έρευνα έχει δημοσιευθεί σε ένα ιατρικό περιοδικό; Είναι γιατρός που υπογράφει γι' αυτό; Ή είναι ένας «επαγγελματίας» φανταστικός όπως η απώλεια βάρους σας; Καλό λοιπόν να ελέγχετε τις λεπτομέρειες αυτές, πριν πειστείτε για την αγορά.



7. «Επιστροφή χρημάτων εγγυημένη!»


Μπορεί να σας πείσει ότι έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν, όμως αυτή δήλωση συνήθως είναι κενή περιεχομένου.



8. «100% ασφαλές!»


Αποτελεί άλλη μια προσπάθεια για να σας πείσει να αγοράσετε το διαφημιζόμενο προϊόν. Σκεφθείτε όμως γιατί να υπάρχει αυτή η αξίωση; Μήπως γιατί πολλά προϊόντα έχουν απομακρυνθεί από την αγορά λόγω ζητημάτων ασφάλειας;



9. «Φωτογραφίες, δηλώσεις επωνύμων»


Μπορούμε με κατάλληλη τεχνική, ακόμα και από μη επαγγελματία, να βγάλουμε φωτογραφίες δείχνοντας μας 5-10 κιλά λεπτότερους, χωρίς καν τη χρήση photoshop. Κανένα προϊόν δεν καθίσταται αξιόπιστο από μία διαφήμιση από έναν επώνυμο.



10. «Μια θαυμαστή σημαντική ανακάλυψη!»


Γυρίστε την πλάτη σε τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις, τέτοιες υπερβολικές αξιώσεις ηχούν συνήθως παραπλανητικά.



Η τηλεφωνική γραμμή 1520 λειτουργεί για τον Καταναλωτή (παράπονα, καταγγελίες, ερωτήσεις). Ενημερωθείτε από τον ΕΟΦ, μπείτε στο site του:www.eof.gr, για σκευάσματα που αποσύρονται από τα ράφια (και είναι πολλά).

Μην ξεχνάτε την ύπαρξη ΜΚΟ που απευθύνονται στους καταναλωτές (ΚΕΠΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ, ΙΝΚΑ κα), έχοντας στόχο την αποτροπή από ψευδείς, παραπλανητικές και άδικες επιχειρηματικές πρακτικές στην αγορά, όπως και για να παρέχουν τις κατάλληλες πληροφορίες.



Τέλος, υπάρχουν υπεύθυνοι επιστημονικοί φορείς (Σύλλογος Διαιτολόγων, Ιατρικός Σύλλογος κα), από όπου μπορείτε να αντλήσετε ορθή επιστημονική πληροφόρηση για την καταλληλότητα των συμπληρωμάτων και των διάφορων εξωτικών διαιτητικών σχημάτων.







Πηγή: iator.gr





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ! Σε πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι τους εδωσαν να πιουν σπέρμα ζώου"! ΔΕΙΤΕ βίντεο!

Posted: 29 Jan 2012 02:30 PM PST


Στο "FEAR FACTOR" δεν επιτρέπεται να κάνεις εμετό! Οι δοκιμασίες είναι πολλές και συχνά πολύ...αηδιαστικές.

Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε έχει απαγορευτεί η μετάδοσή του σε πολλές χώρες, όπως και στην Ελλάδα! Η τελευταία δοκιμασία περιλαμβάνει δύο τεράστια ποτήρια. Στο ένα έχει ούρα και στο άλλο σπέρμα από γάιδαρο! Ποιός τολμηρός θα το δοκιμάσει ;



Δείτε το βίντεο!








Πηγή tuned


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

H Φωτογραφία της κοπέλας του πόσταρε ο Djokovic στο twitter...

Posted: 29 Jan 2012 02:24 PM PST



Ο Novak Djokovic κάνει πλάκα στην κοπέλα του μέσω facebook και twitter.






Πόσταρε την φωτογραφία που θα δείτε κατά τη διαμονή τους...

στην Αυστραλία για το τοπικό πρώτο μεγάλο grand slam της χρονιάς, Australian Open, με το εξής μήνυμα: «Αυτή είναι η κοπέλα μου πριν τη δίαιτα με τις πρωτεΐνες»!...





Ο Σέρβος τενίστας αστειεύτηκε με την Jelena όπως λέγεται η κοπέλα που ομολογουμένως είναι πολύ όμορφη και ουδεμία σχέση έχει με την παραμορφωμένη δεσποινίς της εικόνας! Άστα αυτά αγαπητέ «Nole» και συγκεντρώσου τώρα στον ημιτελικό σου γιατί ο Nadal έχει ήδη πιάσει θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και περιμένει…



Εδώ η φωτό που ανέβασε ο ίδιος ο "Joker" στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης:

.. και η πραγματικότητα!



www.sportygossip.com







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Βρέθηκε πτώμα εξωγήινου στο Περού !!

Posted: 29 Jan 2012 02:18 PM PST


Σοκ, δηλώνουν έπαθαν και οι ίδιοι οι επιστήμονες που βρέθηκαν μπροστά στο απίστευτο εύρημα, που για χρόνια θεωρούσαν ακόμη και ίδιοι ...


απίθανο! Όπως ανακοινώθηκε και μάλιστα επίσημα, ειδικοί ερευνητές κλήθηκαν να αναγνωρίσουν ένα πτώμα, το οποίο μοιάζει με άνθρωπο αλλά ...επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για γήινη μορφή ζωής.

Συγκεκριμένα ο ανθρωπολόγος Renato Davila Riquelme από το Περού βρήκε μουμιοποιημένο μικρό σώμα που στην αρχή νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο μικρό παιδί.



Ισπανοί και Ρώσοι επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό αφού ισχυρίζονται πως δεν είναι γήινης προέλευσης.
himaira.blogspot.com







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πως είναι ο Γιάννης Φέρτης σήμερα!

Posted: 29 Jan 2012 02:05 PM PST

Υπήρξε ένας από τους πιο ωραίους άντρες στο χώρο της υποκριτικής και ομολογουμένως είχε πάντα στο πλευρό του...

πάρα πολύ ωραίες γυναίκες….



Σήμερα, παραμένει ένας γοητευτικός κύριος ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί το χαμηλό προφίλ με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει.



Ο Γιάννης Φέρτης σπάνια κάνει κοσμικές εμφανίσεις όμως πριν από λίγες μέρες μας εξέπληξε ευχάριστα κάνοντας νυχτερινή έξοδο σε ένα αγαπημένο σχήμα.



Ο ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου και απόλαυσε το πρόγραμμα δείχνοντας να περνά πολύ καλά.



Έχοντας αφήσει μούσι και μουστάκι αλλά και πιο μακριά μαλλιά από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, ήταν σχεδόν αγνώριστος ανάμεσα στους θαμώνες, μερικοί από τους οποίους όμως τον αναγνώρισαν, όντας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του.



Εκείνος, με ένα γλυκό χαμόγελο τους χαιρέτησε και τους ευχαρίστησε για τη θέρμη που του έδειξαν.



Αυτόν τον καιρό ο αγαπημένος καλλιτέχνης της τέχνης της υποκριτικής πρωταγωνιστεί σε μία συγκλονιστική –λένε όσοι την έχουν παρακολουθήσει- παράσταση στο Θέατρο Τέχνης, το έργο «Ο δρόμος περνά από μέσα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Διαγόρα Χρονόπουλου και δηλώνει σε φίλους και γνωστούς πολύ ευτυχής για τη συγκεκριμένη δουλειά.



πηγή:gossip-tv



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Νεκροί απο το κρύο στα Βαλκάνια

Posted: 29 Jan 2012 01:56 PM PST

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/01/5339AE687A9CFFC3B6BFB9862DD28869-400x247.jpgΤουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην..
.

περιοχή των Βαλκανίων, εξαιτίας του πολικού ψύχους.







Στη Σερβία, σε ένα χωριό στα βουνά κοντά στο Βάλιεβο, 80 χιλιόμετρα δυτικά του Βελιγραδίου, βρέθηκε σήμερα νεκρός ένας 51χρονος άνδρας, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Στη Ρουμανία από την Πέμπτη έχουν πεθάνει από το ψύχος επτά άνθρωποι.





Σημειώνεται ότι οι θερμοκρασίες στη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία έπεσαν μέχρι και τους -22 βαθμούς Κελσίου αυτές τις μέρες.


prionokordela


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η Scarlett Johansson φεύγει από τη Νέα Υόρκη για να μην βλέπει τον πρώην!

Posted: 29 Jan 2012 01:49 PM PST

http://www.newpost.gr/var/thumbs/johanson_2901_300___.jpgH Scarlett Johansson ετοιμάζεται να ξενιτευτεί.
..

Η 27χρονη ηθοποιός μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, επειδή δεν αντέχει να βλέπει τον πρώην σύζυγο της Ryan Reynolds, στην αγκαλιά της νέας του αγαπημένης, Blake Lively.















H διάσημη ηθοποιός που χώρισε από τον Reynolds το περασμένο καλοκαίρι, ψάχνει διαμέρισμα στη Βρετανία, ώστε ν΄αποφεύγει τις αδέξιες συναντήσεις με την νυν του πρώην της!





«Η Scarlett νιώθει περίεργα που ό Ryan με την Blake είχαν γυρίσει μαζί ταινία την περίοδο που εκείνη ήταν παντρεμένη μαζί του, και στη συνέχεια αφότου χώρισαν τα έφτιαξαν», λέει φίλος της διάσημης ηθοποιού.Γι΄αυτό και πλέον δεν θέλει να βλέπει το ζευγαράκι.





Έτσι, θα πάει να ψάξει την ερωτική της τύχη στο Λονδίνο, όπου και γυρίζει τη νέα της ταινία:





«Ελπίζει να συναντήσει έναν νέο έρωτα. Λατρεύει τους Βρετανούς και γιατί όχι; ίσως βρει κανέναν!» προσθέτει ο γνωστός της.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Tι είναι το ACTA, απειλεί την ελευθερία μας στο διαδίκτυο;

Posted: 29 Jan 2012 01:42 PM PST


Στο Τόκιο χθες, υπεγράφη η συμφωνία ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement)
από κάποια μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Αναλυτικά τα μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης που υπέγραψαν τη συνθήκη είναι η Πολωνία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ρουμανία.



Ενώ την συμφωνία δεν υπέγραψαν η Γερμανία, η Ολλανδία, η Κύπρος, η Εσθονία και η Σλοβακία. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Νότια Κορέα, την είχαν υπογράψει πέρυσι.



Η ACTA, είναι προϊόν τετραετών διαπραγματεύσεων που κρατήθηκαν μυστικές, φέτος θα τεθεί σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου την παρακολούθηση του περιεχομένου και ενδεχομένως να οδηγήσει σε διενέργεια λογοκρισίας.



Η ψήφιση είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει ήδη κινητοποίηση οργανώσεων προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας του λόγου, οι οποίες διαμαρτύρονται ότι η όλη διαδικασία δεν διεξάγεται δημοκρατικά.



Στους επικριτές των SOPA, PIPA και ACTA μεταξύ άλλων είναι η Βικιπαίδεια, η AOL, το Ίδρυμα Creative Commons, το eBay, το Electronic Frontier Foundation, το Facebook, την Google, το Human Rights Watch, το Internet Foundation, την Kaspersky, την Mozilla, τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, το Twitter και το Yahoo.






himaira


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Φανταστικές εικόνες της φύσης!

Posted: 29 Jan 2012 01:35 PM PST


Εικόνες σαν πίνακας ζωγραφικής
!





















































































































































xsefoto


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

21 Μαϊου ξεκινούν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

Posted: 29 Jan 2012 01:28 PM PST


Από την Παρασκευή 10 Φεβρουάριου έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου
θα υποβληθούν φέτος οι αιτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2012 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην....












Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 21 Μαϊου.



Και φέτος η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων- Δηλώσεων Υποψηφιότητας θα είναι ενιαία για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΕΣ Α και Β). Σε κοινή προθεσμία, που θα ανακοινωθεί έγκαιρα, θα υποβληθούν και τα Μηχανογραφικά Δελτία των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΕΣ Α και Β).



Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία 10-28 Φεβρουαρίου είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.



Η Αίτηση – Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο. Ο υποψήφιος τις προσεχείς ημέρες, μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του, είτε από το διαδίκτυο, όπου θα αναρτηθούν τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr/exams , είτε από το Λύκειό του. Στη συνέχεια θα συμπληρώνει την Αίτηση - Δήλωση σύμφωνα και με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή του.



Υπόχρεοι για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης κατά περίπτωση είναι :



α) οι μαθητές της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση στο Λύκειο που φοιτούν χωρίς δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν και το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας, καθώς επίσης και το μάθημα επιλογής «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», αν επιθυμούν να εξεταστούν σε αυτό πανελλαδικά.



β) οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους. Μαζί με την Αίτηση - Δήλωση συνυποβάλλουν:



i) επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου τους ή ισότιμου τίτλου άλλου σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στην περίπτωση που ο τίτλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει εκδοθεί από ξένο Σχολείο συνυποβάλλεται βεβαίωση της οικείας εκπαιδευτικής ή διπλωματικής αρχής της Χώρας της οποίας το πρόγραμμα σπουδών ακολουθεί το συγκεκριμένο Σχολείο, από την οποία να προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος τίτλος δίδει τη δυνατότητα εισαγωγής σε Πανεπιστήμια της Χώρας αυτής. Στην περίπτωση που ο τίτλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει εκδοθεί από ξένο Σχολείο που λειτουργεί στην Ελλάδα, εκτός των ανωτέρω, συνυποβάλλεται επιπλέον βεβαίωση της οικείας Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη νόμιμη λειτουργία του Σχολείου αυτού στην Ελλάδα,



ii) την πρωτότυπη «ΒΕΒΑΙΩΣΗ» πρόσβασης που κατέχουν από προηγούμενο έτος. Αν δεν είναι κάτοχοι «ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ» πρόσβασης, υποβάλλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση.



γ) οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση, χωρίς δικαιολογητικά στο σχολείο τους.



δ) οι απόφοιτοι– κάτοχοι απολυτηρίου ΕΠΑΛ προηγουμένων ετών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ(ΟΜΑΔΑ Β΄) υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση, στο ΕΠΑΛ αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους. Μαζί με την Αίτηση - Δήλωση συνυποβάλλουν:



i) επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου τους



ii) την πρωτότυπη «ΒΕΒΑΙΩΣΗ» πρόσβασης που κατέχουν από προηγούμενο έτος. Αν δεν είναι κάτοχοι «ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ» πρόσβασης, υποβάλλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση.



ε) για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ(ΟΜΑΔΑ Α΄), ισχύουν τα εξής:



-οι μαθητές της τελευταίας τάξης των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση στο ΕΠΑΛ που φοιτούν χωρίς δικαιολογητικά.



- οι απόφοιτοι – κάτοχοι απολυτηρίου ΕΠΑΛ που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση στο ΕΠΑΛ αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑΛ. Μαζί με την Αίτηση - Δήλωση συνυποβάλλουν επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου τους.



- οι κάτοχοι πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ(ΟΜΑΔΑ Α΄) υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑΛ. Μαζί με την Αίτηση - Δήλωση συνυποβάλλουν επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους.



στ) όσοι μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων ΓΕΛ επιθυμούν να μην συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και να αποκτήσουν το απολυτήριό τους μόνο με ενδοσχολικές εξετάσεις, στο ίδιο διάστημα 10-28 Φεβρουαρίου υποβάλλουν στο Γενικό Λύκειο φοίτησης σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση. Με την υποβολή αυτής της αίτησης αποδέχονται ότι οριστικά και αμετάκλητα δεν θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2012 και ως εκ τούτου δεν θα αποκτήσουν φέτος βεβαίωση πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ωστόσο, οποιοδήποτε επόμενο έτος μετά την αποφοίτησή τους, αν το επιθυμήσουν, μπορούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις εκείνου του έτους.



Τέλος, υπενθυμίζεται ότι όλοι οι ως άνω μαθητές και απόφοιτοι (υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και όσοι δηλώσουν ενδοσχολικό απολυτήριο) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, πρέπει ως τις 28 Φεβρουαρίου να υποβάλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λύκειό τους.







ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2012 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ



ΔΕΥΤΕΡΑ 21 - 5 - 2012



-ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



ΤΕΤΑΡΤΗ 23 - 5 - 2012



-ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

-ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

-ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 - 5 - 2012



-ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ

-ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΚΛΩΝ)



ΔΕΥΤΕΡΑ 28 - 5 - 2012



-ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ

-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΚΛΩΝ)



ΤΕΤΑΡΤΗ 30 - 5 - 2012



-ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ

-ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

-ΧΗΜΕΙΑ – ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)

-ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 - 6 - 2012



-ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ

-ΧΗΜΕΙΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)

-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)



ΤΡΙΤΗ 5 - 6 - 2012

-ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ



Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2012 ΓΙΑ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΕΣ Α΄ & Β΄)



ΣΑΒΒΑΤΟ 16/6/2012



ΑΓΓΛΙΚΑ 16.00 μ.μ.



ΔΕΥΤΕΡΑ 18/6/2012



ΑΡΜΟΝΙΑ 08.30 π.μ.



ΤΡΙΤΗ 19/6/2012



ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ 08.30 π.μ.



ΤΕΤΑΡΤΗ 20/6/2012



ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ 11.00 π.μ.



ΠΕΜΠΤΗ 21/6/2012



ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 11.00 π.μ.



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6/2012



ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ 08.30 π.μ



ΙΣΠΑΝΙΚΑ 16.00 μ.μ.



ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6/2012



ΓΑΛΛΙΚΑ 08.30 π.μ



ΙΤΑΛΙΚΑ 16.00 μ.μ.



Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :

μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ.,

μέχρι τις 10.30 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 11.00 π.μ. και

μέχρι τις 15.30 μ.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 16.00 μ.μ.



Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

- των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

- των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

- του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.



Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν γραπτώς στα Αγγλικά σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, ενώ στα υπόλοιπα ειδικά μαθήματα σε εξεταστικά κέντρα ΜΟΝΟ σε Αττική και Θεσσαλονίκη.



Όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι αυτό το λόγο απουσιάσουν, δικαιολογημένα, από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί από το Λύκειό τους.

nooz




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΓΥΜΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ OCCUPY

Posted: 29 Jan 2012 01:18 PM PST

http://1.bp.blogspot.com/-xjJVzh62qK8/TyVqMyeci5I/AAAAAAACyEg/bSLU723ch38/s200/D24453C23E1C2B2A58A1FB757A2554BE.jpgΔιακόσιοι διαδηλωτές του κινήματος Occupy DC, γυμνοί από τη μέση και
πάνω, διαδήλωσαν...

χθες βράδυ στην Ουάσινγκτον χορεύοντας μπροστά στους αστυνομικούς, έξω από ένα μεγάλο ξενοδοχείο όπου πραγματοποιείτο το ετήσιο δείπνο της πολύ κλειστής λέσχης Alfalfa. Παρόντες στο δείπνο ήταν...



και ο Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του, Μισέλ.





Στόχος των διαδηλωτών ήταν να διαμαρτυρηθούν για την απομάκρυνσή τους τη Δευτέρα από το σημείο όπου έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία ΜακΦέρσον, κοντά στο Λευκό Οίκο.





Στην πρώτη σειρά των χορευτών και παρά τις χαμηλές θερμοκρασίας ήταν αρκετές νέες γυναίκες, γυμνόστηθες, και ορισμένες είχαν γραμμένο στην κοιλιά τους το σύνθημα «ελευθερία της έκφρασης».

24wro




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η παπάγια που θα σας κάνει να λάμψετε

Posted: 29 Jan 2012 01:11 PM PST


http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/41cb5e660fdec93403c938e49b2f22fe_M.jpgΜερικοί καλοί λόγοι για να κάνετε το εξωτικό φρούτο κομμάτι της διατροφής σας.
..



Δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να μην επιθυμεί ένα λαμπερό δέρμα και μια υγιή, φωτεινή επιδερμίδα, χωρίς ακμή και διάφορες ανωμαλίες. Γι' αυτό και υπάρχουν δεκάδες θεραπείες και προϊόντα που επικεντρώνονται σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα, από παραδοσιακά «μαντζούνια» μέχρι πανάκριβες κρέμες μεγάλων οίκων.







Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες πολύ πιο απλές λύσεις, ανέξοδες και υγιεινές για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα και φρέσκια επιδερμίδα. Μία από αυτές είναι και η παπάγια, το γνωστό εξωτικό φρούτο.





Η παπάγια θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά φρούτα που υπάρχουν, καθώς περιέχει μερικές από τις πιο σημαντικές βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός, μεταλλικά στοιχεία και πρωτεΐνες. Είναι πλούσια σε διατροφικά στοιχεία που μαζί με τα προηγούμενα κάνουν το δέρμα λαμπερό και απαλό. Εκτός από αυτό, η παπάγια βοηθά και στην πρόληψη κατά του καρκίνου.





Επίσης, το φρούτο αυτό περιέχει ένα ένζυμο που λέγεται παπαΐνη, το οποίο βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και στη λάμψη του δέρματος. Είτε μαγειρεμένη είτε ωμή, η παπάγια χρησιμοποιείται κατά κόρον για την αναγέννηση του δέρματος.





Η ακόλουθη συνταγή με παπάγια θα σας βοηθήσει να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο τρόπο και να του δώσετε τη λάμψη που του αξίζει:





½ κούπα ωμή παπάγια, λιωμένη

¼ κούπας γάλα καρύδας

¼ κούπας νιφάδες βρώμης





Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και τον λαιμό σας με απαλές κινήσεις, αφήνοντάς το εκεί για 5 λεπτά. Έπειτα ξεβγάλτε το με κρύο νερό και μείνετε μακριά από το φως του ήλιου.
queen

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πες μου το μήνα γέννησης, να σου πω για την καριέρα και την υγεία σου!

Posted: 29 Jan 2012 01:01 PM PST



Πριν από λίγους μήνες, η Υπηρεσία Εθνικών Στατιστικών (ONS) της Βρετανία
ς έδωσε στη δημοσιότητα ανάλυση, η οποία αντιστοίχισε τους μήνες γεννήσεως χιλιάδων πολιτών της Γηραιάς Αλβιόνας με 19 διαφορετικά επαγγέλματα.

Το γενικό συμπέρασμα ήταν πως αναλόγως με τον μήνα γεννήσεως αυξάνονται οι στατιστικές πιθανότητες που έχει ένας άνθρωπος να ασχοληθεί με συγκεκριμένα επαγγέλματα.


Σύμφωνα με τα ευρήματα της ανάλυσης, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι:
* Τον Ιανουάριο γεννιούνται αναλογικά περισσότεροι γιατροί και εισπράκτορες, αλλά λιγότεροι μεσίτες.
* Τον Φεβρουάριο γεννιούνται πολλοί καλλιτέχνες και τροχονόμοι, αλλά λιγοστοί φυσικοί.
* Τον Μάρτιο καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις πιλότων και μουσικών.
* Τον Απρίλιο και τον Μάιο δεν υπάρχει ιδιαίτερος επηρεασμός στον επαγγελματικό προσανατολισμό, με μικρή εξαίρεση την ενασχόληση με την πολιτική για όσους γεννιούνται Μάιο.
* Τον Ιούνιο γεννιούνται πολλά στελέχη επιχειρήσεων – και επίσης έχουν γεννηθεί πέντε από τους 22 νομπελίστες Ειρήνης…
* Τον Ιούλιο γεννιούνται πολλοί οικοδόμοι, οδηγοί τραίνων, αλλά και αρκετοί συγγραφείς και καλλιτέχνες.
* Τον Αύγουστο επίσης καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις οικοδόμων.
* Τον Σεπτέμβριο τα δύο επαγγέλματα με τα υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων είναι αυτά των φυσικών και των αθλητών. Λιγότερο πιθανό, εξάλλου, είναι να γίνει κανείς οικοδόμος και κομμωτής.
* Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τα επαγγέλματα επίσης είναι μοιρασμένα. Ωστόσο, όσοι γεννιούνται αυτούς τους δύο μήνες φαίνεται πως έχουν πλεονέκτημα στην επιβίωση.
* Τον Δεκέμβριο, τέλος, οι οδοντίατροι είναι το επάγγελμα που εμφανίζεται συχνότερα από τον μέσο όρο.

Και η υγεία…

Αν και οι τάσεις αυτές δύσκολα ερμηνεύονται, είναι πιο εύκολο να ερμηνευτούν ανάλογες συσχετίσεις που έχουν παρατηρηθεί μεταξύ του μήνα γεννήσεως και της υγείας. Στην πραγματικότητα, πολλοί ειδικοί πιστεύουν πως ο μήνας γεννήσεως επηρεάζει τα πάντα – από την ευφυΐα έως το προσδόκιμο επιβίωσης.

Οι έως τώρα μελέτες υποδηλώνουν πως οι παρατηρούμενες διαφορές σχετίζονται πρωτίστως με την έκθεση της μητέρας στον ήλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο ήλιος διεγείρει την παραγωγή βιταμίνης D από τον οργανισμό της μητέρας – και η έλλειψη αυτής της βιταμίνης μπορεί να έχει μόνιμες συνέπειες για το αγέννητο παιδί της.

Προγενέστερες μελέτες, λ.χ., έχουν συσχετίσει τη γέννηση κατά τους ανοιξιάτικους μήνες με πιο ευπαθή υγεία – με νοσήματα όπως το άσθμα, ο αυτισμός, η σχιζοφρένεια και το Άλτσχαϊμερ να συσχετίζονται με αυτούς. Επιπλέον, τα «παιδιά της άνοιξης» ενδέχεται να έχουν και χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης απ' ό,τι συνομήλικοί τους που έχουν γεννηθεί άλλες εποχές.

Δεκέμβριο και Ιανουάριο, εξάλλου, φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδά τους η «κακή» (LDL) χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδιά μας, ενώ στα χαμηλότερά τους βρίσκονται το καλοκαίρι, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Χειμώνα είναι επίσης πιο έντονη η ουλίτιδα (ίσως λόγω πιο αδύναμου ανοσοποιητικού), ενώ Φεβρουάριο και Μάρτιο είναι υψηλότερη η συγκέντρωση σπερματοζωαρίων (και χαμηλότερη τον Σεπτέμβριο) σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Fertility and Sterility».

Μάρτιο και Απρίλιο, εξάλλου, εκδηλώνεται συχνότερα ο έρπης – με μία ακόμα κορύφωση να παρατηρείται τον Αύγουστο, σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό «Journal of Interdisciplinary Cycle Research». Οι μειωμένοι αμυντικοί μηχανισμοί μπορεί να είναι η αιτία για το εύρημα της άνοιξης, ενώ η έκθεση στον ήλιο τον Αύγουστο επίσης μπορεί να εξασθενήσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Μάρτιος φαίνεται πως είναι ο ασφαλέστερος μήνας για σοβαρή χειρουργική επέμβαση, καθώς δύο διαφορετικές μελέτες – η πρώτη σε σχεδόν 200.000 πάσχοντες από καρκίνο του πνεύμονα και η άλλη σε ασθενείς που είχαν κάνει μπάι πας – έδειξαν πως οι πιθανότητες ταχείας ανάρρωσης είναι αυξημένες κατά τους ανοιξιάτικους μήνες.

Ανάλογα ευρήματα είχαν και μελέτες με άλλες επεμβάσεις. Οι επιστήμονες από τις ΗΠΑ που τις πραγματοποίησαν αποδίδουν την εποχιακή διακύμανση στην επιτυχία των εγχειρήσεων σε παράγοντες, όπως η κατάθλιψη και ο τρόπος ζωής.

Η άνοιξη είναι επίσης η εποχή που κορυφώνονται οι αθροιστικές κεφαλαλγίες, με μία ακόμα κορύφωση τον Σεπτέμβριο. Οι πονοκέφαλοι αυτοί είναι πιθανώς οι πιο δυνατοί απ' όλους, σύμφωνα με νευρολόγους από το Κέντρο Ουώλτον, του Λίβερπουλ, οι οποίοι αποδίδουν την εποχιακή διακύμανση στην εμφάνισή τους στο βιολογικό ρολόι του οργανισμού και τις ορμονικές διακυμάνσεις.

Οι χειμερινοί μήνες, τέλος, είναι οι πιο επικίνδυνοι για την καρδιά, με τους καλοκαιρινούς να είναι οι πιο «φιλικοί». Μελέτη, λ.χ., της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών που διεξήχθη πριν από μία δεκαετία έδειξε πως τα ποσοστά των οξέων εμφραγμάτων του μυοκαρδίου στην περιοχή της Αττικής το καλοκαίρι είναι κατά περίπου 30% λιγότερα από ό,τι τον χειμώνα.

Αιτία γι' αυτό μπορεί να είναι η χαμηλότερη αρτηριακή πίεση που έχουμε το καλοκαίρι – και η οποία έχει τεκμηριωθεί σε πολλές μελέτες.
himaira


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Ricky Martin και γιος, κάνουν βόλτα με ίδιο χτένισμα

Posted: 29 Jan 2012 12:54 PM PST


http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/9d810119bb76ead1e3ed05b7b19130aa_M.jpgΈνας μπόμπιρας που μιμείται τον μπαμπά του...


Ο σούπερ cool μπαμπάς Ricky Martin κυκλοφόρησε με τον μικρό γιο του Matteo έχοντας ίδιο χτένισμα.







Φαίνεται πως ο χαζομπαμπάς Ricky δίνει συμβουλές στον γιο του για το πώς η εμφάνιση επηρεάζει τη συνολική του εικόνα. Συμβουλές από τα γεννοφάσκια που θα καθορίσουν την πορεία του.





Να θυμίσουμε πως ο Ricky Martin παραδέχτηκε δημοσίως πως είναι gay, ενώ τα δίδυμα Matteo και Valentino γεννήθηκαν με παρένθετη μητέρα το 2008. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο Broadway.


queen


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Συνελήφθη ο οδηγός που μετέφερε λαθρομετανάστες

Posted: 29 Jan 2012 12:46 PM PST

http://www.newsbeast.gr/files/temp/0E30C9D989D475DE2DFAECB55CBF6CA7.jpgΠέντε από αυτούς είχαν βρει τραγικό θάνατο όταν ανετράπη το φορτηγό.
..

Συνελήφθη από αστυνομικούς ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο ανετράπη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό τέλος πέντε μετανάστες και να τραυματιστούν άλλοι 10.





Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για έναν 44χρονο υπήκοο Βουλγαρίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, της παράνομης διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, της έκθεσης ατόμων σε κίνδυνο, καθώς και της κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.





Η αστυνομία αναζητά δύο ακόμη αλλοδαπούς, έναν ρώσικης και ένας αραβικής καταγωγής, οι οποίοι προπορεύονταν του φορτηγού, στο οποίο επέβαιναν οι 48 μετανάστες.





Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις αλλοδαποί παρέλαβαν τους 48 μετανάστες από την Αθήνα, με σκοπό να τους μεταφέρουν στην Ιταλία, έναντι του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ για τον καθένα.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σουρεαλιστικές φωτογραφίες

Posted: 29 Jan 2012 12:37 PM PST



Η Sarolta Bán είναι μια καλλιτέχνης από την Ουγγαρία. Για τα
έργα της, της αρέσει να χρησιμοποιεί καθημερινά στοιχεία και αντικείμενα τα οποία και συνδυάζει με μοναδικό τρόπο.



Το αποτέλεσμα της δουλειάς της είναι εκπληκτικό! Σουρεαλιστικές φωτογραφίες, οι οποίες όπως λέει και η ίδια, «έχουν δική τους προσωπικότητα και μια διαφορετική ιστορία να διηγηθούν σε διαφορετικούς ανθρώπους».



















































actionshow.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πιάστηκε στα πράσα 33χρονος "ποντικός"

Posted: 29 Jan 2012 12:27 PM PST



Στα πράσα πιάστηκε ένας 33χρονος "ποντικός" που είχε "τρυπώσει" σε
καφενείο στο Ηράκλειο.



Ειδικότερα χθες ο 33χρονος αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο του καφενείου, ενός 55χρονου , μπήκε μέσα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 14,50 ευρώ. Κατά την έξοδο του από το κατάστημα, έγινε αντιληπτός από Αστυνομικούς Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και συνελήφθη.



Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι λίγα λεπτά πριν τη σύλληψη του, ο 33χρονος αποπειράθηκε να παραβιάσει βοηθητική πόρτα ενός καταστήματος-κρεοπωλείου 49χρονου , αλλά ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού του καταστήματος και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.



Επίσης, προέκυψε ότι, την ίδια ημερομηνία, παραβίασε κεντρική είσοδο καταστήματος σούπερ μάρκετ και αφού μπήκε στον χώρο των ταμείων, αποπειράθηκε να αφαιρέσει το περιεχόμενο των ερμαρίων, χωρίς να τα καταφέρει.



Στη κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 14,50 ευρώ, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα σουγιάς τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.





http://www.flashnews.gr/





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανάκληση της απαγόρευσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου ζητούν οι εισαγωγείς

Posted: 29 Jan 2012 12:20 PM PST



Την ανάκληση της απόφασης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων
(ΕΟΦ) για την πώληση των νικοτινούχων ουσιών ηλεκτρονικού τσιγάρου μόνο από φαρμακεία ζήτησε την...

Τετάρτη ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) κ. Δ. Πετρόπουλος.



«Η απόφαση του ΕΟΦ να απαγορεύσει την πώληση υγρών ηλεκτρονικού τσιγάρου που περιέχουν νικοτίνη, κατατάσσοντάς τα στην κατηγορία των φαρμάκων, είναι εντελώς λάθος και σε νομικό και σε δεοντολογικό επίπεδο. Το τι είναι φάρμακο, το αναφέρει η ιδρυτική πράξη του ΕΟΦ, οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και σχετικές αποφάσεις του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Και καμία από τις διατάξεις αυτές, δεν καταδεικνύει τα προϊόντα αυτά ως φάρμακα», τόνισε ο ίδιος.



Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι λιγότερο επιβλαβές για τον οργανισμό από το κανονικό τσιγάρο, όπως δήλωσε ο ΣΕΕΗΤ. «Θωρείται παράδοξο να μην υπάρχουν περιορισμοί στο εμπόριο του κανονικού τσιγάρου και να τίθενται στο ηλεκτρονικό». Ο κ. Πετρόπουλος ζήτησε επίσης να ξεκινήσει άμεσα διαβούλευση υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, για συνολική ρύθμιση του χώρου του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ζητώντας παράλληλα την ελεύθερη κυκλοφορία των προϊόντων μέχρι την ολοκλήρωσή της.

24wro




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σατανική σύμπτωση ή θεία δίκη;…Μια απίστευτη ιστορία απιστίας!

Posted: 29 Jan 2012 12:11 PM PST



Η 42χρονη Martina Lisca από την Τσεχία έχει μόλις πάρει στα χέρια
της τα αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας του συζύγου της. Πέντε φωτογραφίες τραβηγμένες από έναν έμπειρο ντετεκτιβ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Και το ακόμη χειρότερο; Η ερωμένη του συζύγου βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! Η απατημένη γυναίκα ένιωσε το έδαφος να υποχωρεί κάτω από τα πόδια της. Η ψυχική της υγεία ήταν εδώ και χρόνια κλονισμένη, και η εικόνα της εγκυμονούσας γοητευτικής κοπέλας στην αγκαλιά του επί 20 χρόνια "άντρα της ζωής της", ήταν κάτι που δεν μπορούσε ν'αντέξει.

Χωρίς καμμία λογική σκέψη, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός που βρισκόταν στον 3ο όροφο μιας πολυκατοικιας της οδού Nerudova στο κέντρο της Πράγας. Πλησίασε αποφασισμένη τα κάγκελα, έσκυψε μπροστά και βούτηξε στο κενό.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά το σώμα της έπεφτε με ορμή στο πεζοδρόμιο, αλλά η πρόσκρουση δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο θα περιμένε κανείς. Το σώμα της γυναίκας κατά την πτώση του είχε πέσει πάνω σε έναν άτυχο άνδρα που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας!
Το ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε από τους έντρομους περαστικούς, μετέφερε την Martina Lisca στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις στην σπονδυλική της στήλη αλλα έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή της. Αντιθέτως ο άνδρας πέθανε ακαριαία.

Το όνομα του: Vaclav Lisca. Οχι δεν πρόκειται για συνωνυμία. Ο νεκρός, ήταν ο άνδρας της Martina!
Η 42χρονη γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μην αντέχοντας την προδοσία του, πέφτοντας από το μπαλκόνι καταπλάκωσε τον ίδιο της τον σύζυγο που εκείνη ακριβώς την στιγμή περπατούσε προς την είσοδο του σπιτιού τους! Η ίδια επέζησε αλλά εκείνος πλήρωσε με την ζωή του την εξωσυζυγική σχέση του. Τραγική σύμπτωση ή "θεία δίκη";




24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Προφυλακιστέος ο 31χρονος δράστης της δολοφονίας του 25χρονου από τα Χανιά

Posted: 29 Jan 2012 12:04 PM PST


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 31χρονος που το μεσημέρι της Παρασκευής
δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 25χρονο κτηνοτρόφο στην εθνική οδό Χανίων - Κισάμου και μια μέρα περίπου αργότερα...

παραδόθηκε αυτοβούλως, όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, στις αστυνομικές αρχές.



Ο δράστης οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα όπου με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο αποφασίστηκε η προφυλάκισή του ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθεί.



Σε επιφυλακή οι αρχές



Η αστυνομία υπό το φόβο των αντιποίνων από την πλευρά της οικογένειας του θύματος έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προλάβει τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.



Ο 31χρονος, η ταυτότητα του οποίου ήταν γνωστή στις αρχές από την πρώτη στιγμή, από χθες αργά το απόγευμα όπως έγραψε το Flashnews.gr, βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών, καθώς εμφανίστηκε στις αρχές του Αποκόρωνα, παραδόθηκε και όπως προβλέπεται από τη διαδικασία συνελήφθη.




Η αιτία του φονικού



Όπως όλα δείχνουν και σε αυτή την περίπτωση το αίτιο που οδήγησε στην συμφορά ήταν η «κατάρα» που μαστίζει τους κτηνοτρόφους στην Κρήτη και που έχει οδηγήσει σε πολλά αιματηρά επεισόδια αλλά και βεντέτες.



Δηλαδή, οι «κτηματικές διαφορές» σε ότι αφορά στην νομή βοσκοτόπων στις μαδάρες των Κρητικών βουνών.



Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα και ο θύτης είχαν έρθει πολλές φορές σε προστριβή αναφορικά με τα βοσκοτόπια στην περιοχή του Ομαλού, όπου είχαν τα αιγοπρόβατά τους.



Το χρονικό της δολοφονίας



Το πρωί της Παρασκευής 27/1, ο 25χρονος Μανώλης Μιχελιουδάκης μαζί με τον 24χρονο αδελφό του και έναν 18χρονο, έφυγαν από τα Ροδωπού με δύο αγροτικά αυτοκίνητα προκειμένου να προμηθευτούν ζωοτροφές από την Σούδα.



Το μεσημέρι, περίπου στις 3μμ ξεκίνησαν για την επιστροφή με τα δύο αυτοκίνητα φορτωμένα.



Μπροστά πήγαινε ο 24χρονος και συνοδηγό τον 18χρονο και από πίσω ακολουθούσε ο 25χρονος.



Ξαφνικά και ενώ ευρίσκοντο στην εθνική οδό Χανίων-Κισάμου, κοντά στο ύψος του κόμβου των Μουρνιών, ένα αγροτικό αυτοκίνητο πλησιάζει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μανώλης Μιχελιουδάκης και ο οδηγός του τον πυροβολεί δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα στην οποία είχε βάλει χοντρά σκάγια.



Στην συνέχεια πλησίασε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, το οποίο επίσης πυροβόλησε πριν εξαφανιστεί αναπτύσσοντας ταχύτητα. Όμως ο 24χρονος πρόλαβε να δει το πρόσωπο του δράστη των πυροβολισμών.



Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν τραγικές, καθώς ο 24χρονος – τον οποίο δεν πέτυχαν τα σκάγια – σταμάτησε και βλέποντας το αυτοκίνητο του αδελφού του να έχει βγει έξω από τον δρόμο έτρεξε για να τον δει πεσμένο και πλημμυρισμένο στα αίματα.



Αμέσως τον μετέφερε αμέσως στο Νοσοκομείο Χανίων που είναι σε πολύ κοντινή απόσταση, αλλά ήταν αργά.



Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο ιατροδικαστής κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος του 25χρονου δεν ήταν ακαριαίος ωστόσο, λίγα λεπτά μετά την επίθεση, ο άτυχος νεαρός είχε καταλήξει από τα 13 με 14 σκάγια που εισήλθαν από τον αριστερή ωμοπλάτη στο θώρακα του θύματος προκαλώντας κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία.



Όταν ολοκληρωθεί το πόρισμα της Αστυνομίας θα διαπιστωθεί τί είδους σκάγια χρησιμοποιήθηκαν για το άγριο αυτό φονικό.





http://www.flashnews.gr/






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δραπέτης φυλακών βίαζε γυναίκες μέσω αγγελιών για προσφορά εργασίας

Posted: 29 Jan 2012 11:57 AM PST



Για βιασμούς γυναικών συνελήφθη 46χρονος δραπέτης φυλακών.
Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή στον Βοτανικό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου.



Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθης μέσω αγγελιών που τοιχοκολλούσε σε δρόμους της Αθήνας, με τις οποίες προσέφερε εργασία, ερχόταν αρχικώς σε τηλεφωνική επαφή με γυναίκες που αναζητούσαν εργασία και στη συνέχεια προγραμμάτιζε συνάντηση μαζί τους.



Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έπειθε τα θύματα του να επιβιβασθούν σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, τις οδηγούσε σε ερημική περιοχή στο Σκαραμαγκά και με την χρήση βίας και απειλή μαχαιριού ασελγούσε σε βάρος τους.



Από την έρευνα του Τ.Α. Χαϊδαρίου εξιχνιάσθηκαν δύο τέτοιες περιπτώσεις κατά το τελευταίο δεκαήμερο.



Επιπλέον, ο δράστης είχε αφαιρέσει από την περιοχή της Καλλιθέας και της Μεταμόρφωσης δύο ΙΧ φορτηγά αυτοκίνητα.



Ο συλληφθης είναι δραπέτης από τον Απρίλιο του 2011, όποτε και παραβίασε δεκαήμερη τακτική άδεια, των φυλακών Μαλανδρίνου, όπου ήταν έγκλειστος εκτίοντας ποινή κάθειρξης 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές, απάτες και άλλα αδικήματα.



Ο συλληφθης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.



24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές