Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Ιδέες & λύσεις για το πρώτο ραντεβού των ζωδίων

Posted: 11 Dec 2011 03:26 PM PST

Τι μπορείτε να κάνετε στο πρώτο ραντεβού, για να «σπάσετε τον πάγο»; Επιλέξτε μια δραστηριότητα που να απολαμβάνετε εξίσου και οι δύο, ώστε να νιώσετε πραγματικά άνετα μεταξύ σας, κι αφήστε χώρο για το απροσδόκητο, που μπορεί να δώσει στη νύχτα (ή τη μέρα) σας την απροσδόκητη μαγεία που χρειάζεται πάντα…ένα πρώτο ραντεβού!....



Κριός

Εντυπωσιάστε τον Κριό, προτείνοντας ένα underground θέαμα βαριετέ ή ένα ολονύχτιο πάρτι. Κλείστε θέση οπωσδήποτε στα μπροστινά καθίσματα ή στη σειρά των VIPS ενός event, και παρακολουθήστε τον να απολαμβάνει το γεγονός πως βρίσκεται ανάμεσα «στους πρώτους». Προσκαλέστε τον σε ένα αιθέριο και λαμπερό περιβάλλον, όπως αυτό ενός φεστιβάλ κινηματογράφου. Ο Κριός λάμπει μεταξύ ατόμων της «αφρόκρεμας», και θα το χαρείτε παρακολουθώντας τον να δοκιμάζει το θάρρος του, και ει δυνατόν, να συμμετέχει. Ένα τέτοιο event θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από ένα αθλητικό γεγονός μέχρι ένας λεκτικός διαγωνισμός.

Ταύρος

Σκεφτείτε κάτι αργό και χαλαρό αν θέλετε να βγείτε ραντεβού μ΄ αυτό τον τύπο, ίσως ένα γεύμα για πικ-νικ στην παραλία ή στο πάρκο. Οι Ταύροι, ως γνωστό, είναι τρομεροί φαγάδες, και μπορείτε να περάσετε όμορφα την ώρα σας τρώγοντας μαζί του, αφού η γκάμα του κυμαίνεται από ντελίβερι μέχρι γκουρμέ σε χλιδάτα εστιατόρια. Για να πάρετε έξτρα πόντους, μαγειρέψτε του ένα δείπνο στο σπίτι και καλέσετε τον. Μια ταινία συγκαταλέγεται στις καλές προτάσεις, γιατί δεν θα έχετε την πίεση να μιλάτε συνεχώς, και μπορεί να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο μέσα από μια κοινή κινηματογραφική εμπειρία.

Δίδυμοι

Αυτό που ζεσταίνει περισσότερο από οτιδήποτε τις καρδιές των Διδύμων, είναι οι καταστάσεις που τους επιτρέπουν να κουβεντιάζουν. Κι αυτό μπορείτε να το πετύχετε οπουδήποτε, αλλά βοηθά περισσότερο αν ο χώρος σας διευκολύνει. Δώστε ζωηρό τόνο στο ραντεβού σας προτείνοντάς του μια επίσκεψη σε ένα μουσείο ή έναν περίπατο στην πόλη, όπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε καλλιτέχνες του δρόμου και μουσικούς. Οτιδήποτε καινούργιο τον κάνει να αισθάνεται έναν σχεδόν παιδικό θαυμασμό, έτσι καλό θα ήταν να τον πάτε σ΄ εκείνο το εστιατόριο με τη νόστιμη και σπάνια κουζίνα, για το οποίο έχετε ακουστά. Για τους Διδύμους, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής, οπότε μη διστάσετε να του προτείνετε κάτι ασυνήθιστο!

Καρκίνος

Με τους Καρκίνους έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα μικρό, άνετο ιταλικό εστιατόριο με απόμερα τραπεζάκια, στο ημίφως της φλόγας των κεριών. Μια ήρεμη ατμόσφαιρα που θα περιλαμβάνει και τα αγαπημένα του φαγητά, θέτει τις βάσεις για ένα όμορφο ειδύλλιο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις πολυσύχναστες συναυλίες μαζί του, δεδομένου ότι εύκολα αποσυντονίζεται από τον κόσμο και τη φασαρία κι ίσως ενστικτωδώς ξανακρυφτεί μέσα στο καβούκι του. Θα ξέρετε πως τα πράγματα εξελίσσονται αίσια, όταν ο Καρκίνος σας προσκαλέσει τελικά στην ιερότητα του σπιτιού του, και είναι τότε που θ΄αρχίσετε να βλέπετε τον αληθινό του εαυτό να αναδύεται.

Λέων

Η καλύτερη πρόταση για την περίπτωση είναι μια γαστριμαργική εμπειρία ειδικά για το εκλεπτυσμένο του γούστο, αντάξιο ενός Λέοντα ακόμα και σε επίπεδο σέρβις. Τα ρομαντικά αξεσουάρ είναι σημαντικά γι΄αυτόν, και θα χαμογελάσει στη θέα ενός μπουκέτου λουλουδιών, μιας γλυκιάς σοκολάτας ή μιας φιάλης κρασιού στο χέρι σας. Θέλοντας τα φώτα των προβολέων επάνω του, θα ντυθεί στην τρίχα, γιατί μια έξοδος είναι για κείνον από μόνο του ένα κοσμικό γεγονός. Μερικά κοκτέιλ, δείπνο και χορός, μια νύχτα χωρίς τέλος, είναι πράγματα που εκτιμά, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια καλαίσθητη και κομψή κατάσταση κι όχι για μια απλή βραδινή έξοδο.

Παρθένος

Κάποιοι Παρθένοι θα απολαύσουν ένα ραντεβού γιόγκα, που θα το διαδεχθεί μια βραδιά σε καφέ με βιολογικά προϊόντα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να απολαύσουν μια βόλτα στην εξοχή με ποδήλατο και μπύρα τοπικής ζυθοποιίας. Σε πολλούς αρέσουν, επίσης, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, ιδιαίτερα οι λογοτεχνικές βραδιές, αλλά και οτιδήποτε αφορά ανθρώπους με «ψαγμένα» γούστα. Μπορείτε, επίσης, να του προτείνετε να κάνετε μια δουλειά μαζί, αφού κάτι τέτοιο ικανοποιεί την ανάγκη του να εργάζεται προς έναν πρακτικό κοινό στόχο. Προσθέτοντας κατάλληλη μουσική υπόκρουση και φλερτάροντάς τον μια ιδέα, καθώς πλένετε μαζί το αυτοκίνητό του, θα είναι το απόλυτο προοίμιο μιας ερωτικής σχέσης μαζί του.

Ζυγός

Δοκιμάστε ένα μεγαλοπρεπές δείπνο με παλιό καλό κρασί και εκλεκτό φαγητό. Ακόμη και στην άνεση του σπιτιού, θα το εκτιμήσει αν φέρετε το καλύτερο τραπεζομάντιλο και υφασμάτινες καλαίσθητες πετσέτες. Ο Ζυγός λατρεύει την ομορφιά, και κάθε είδους πολιτιστική εκδήλωση του δίνει την ευκαιρία να αναδείξει το καλό του γούστο. Είναι εξαιρετικοί συνομιλητές, έτσι φροντίστε να εξασφαλίσετε χρόνο για συζήτηση, κρατώντας όμως το επίπεδό της σοφιστικέ και την ατμόσφαιρα καθαρή, αφού δεν μπορεί να παραμείνει για πολλή ώρα σ΄ έναν χώρο βουτηγμένο στον καπνό, όπως για παράδειγμα ένα μπαρ. Πολλοί Ζυγοί προτιμούν μέρη όπου θα δουν όμορφους ανθρώπους και θα αποτελέσουν και οι ίδιοι ένα όμορφο θέαμα για όλους τους άλλους.

Σκορπιός

Το μόνο προβλέψιμο εδώ είναι ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του Σκορπιού. Σκεφτείτε τι μπορεί να πυροδοτήσει το θρυλικό πάθος του και κάντε του τις ανάλογες προτάσεις. Είναι αχόρταγα ανταγωνιστικοί, έτσι εάν είστε έτοιμη, μπορείτε να του προτείνετε κοινή συμμετοχή σε ένα οποιοδήποτε one to one άθλημα ή ψυχαγωγική δραστηριότητα. Ένα ραντεβού δράσης θα σας εμποδίσει να εκτεθείτε στο διερευνητικό μυαλό του Σκορπιού πολύ νωρίς. Ο δρόμος προς την κρεβατοκάμαρα θα γίνει αμέσως αισθητό πως είναι σύντομος, αλλά μερικά ραντεβού πριν απ΄αυτό θα βάλουν τις βάσεις για πολύ περισσότερα.

Τοξότης

Αυτοί οι κοσμοπολίτες θα εκτιμήσουν σίγουρα ένα φεστιβάλ παγκόσμιας φολκλόρ μουσικής ή ένα εστιατόριο που σερβίρει γεύσεις απ΄όλο τον κόσμο. Διοργανώστε ένα πάρτι, προσκαλώντας τους πιο διαφορετικούς πολιτισμικά φίλους σας, ώστε να δει πόσο ενδιαφέρεστε για τις ξένες κουλτούρες. Ο δραστήριος Τοξότης θα ήταν πρόθυμος, επίσης, για μια εκδρομή στο βουνό για mountain bike. Όλα αυτά, φυσικά, αποτελούν μόνο την προθέρμανση για… μελλοντική πεζοπορία στο Νεπάλ, σκι στο St. Moritz καθώς και για τα τρίαθλα που έπονται.

Αιγόκερως

Για ραντεβού με έναν Αιγόκερω προτείνονται δραστηριότητες που… εμπλουτίζουν κατά κάποιο τρόπο, και κυρίως διασφαλίζουν ότι τα χρήματα που σπαταλήθηκαν γι΄αυτές θα πιάσουν τόπο. Δεν πρέπει να φύγει από το εστιατόριο, για παράδειγμα, με την εντύπωση πως τα φαγητά ήταν υπερτιμολογημένα. Εντυπωσιάστε τον, μελετώντας από πριν τον τιμοκατάλογο διεξοδικά. Δεν είναι πάντα προφανές ότι περνά καλά, αλλά, αν αρχίσει να μιλά ζωηρά, κάνοντας χειρονομίες, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Εκτιμά τις εκδηλώσεις που προκαλούν ή επιτρέπουν μια σοβαρή συζήτηση, όπως είναι μια ιστορική αναπαράσταση ή ένα επικό δράμα.

Υδροχόος

Είναι πιο εύκολο να γνωρίσετε έναν Υδροχόο, ως μέλος μιας φιλικής παρέας. Έτσι, θα ήταν προτιμότερο το βραδινό σας ραντεβού να περιλαμβάνει συνήθως ένα ή περισσότερα άλλα ζευγάρια, για δείπνο ή πάρτι. Δοκιμάστε να τον πάτε στο πλανητάριο για μια καινούργια προβολή. Απολαμβάνουν να συμμετέχουν σε κοινωφελείς δραστηριότητες και να αφιερώνονται σ΄ έναν σκοπό στον οποίο πιστεύουν. Μια έκθεση φουτουριστικών gadgets, επίσης, θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του. Για δείπνο, δοκιμάστε να του προτείνετε κουζίνα που δεν έχει την ευκαιρία να δοκιμάζει κάθε μέρα.

Ιχθείς

Θα νιώσει στο στοιχείο του είτε πάνω είτε μέσα στο νερό, έτσι μπορείτε να του προτείνετε μια ημερήσια εκδρομή κατά μήκος ενός γραφικού ποταμού, ή ένα θαλάσσιο tour για να θαυμάσετε από κοντά τα δελφίνια. Οι Ιχθείς γοητεύονται από το «απόκοσμο» και θα απολάμβανε μια στάση για αγορές από ένα κατάστημα με…μεταφυσικά αντικείμενα. Του αρέσει, επίσης, η τέχνη, η μουσική και ο κινηματογράφος, γι΄αυτό δοκιμάστε ένα βράδυ φανταστικής διαφυγής και διασκέδασης. Θα σας πάρει χρόνο να τον γνωρίσετε καλύτερα, κι αυτό θα το πετύχετε σε ένα ήσυχο περιβάλλον, όπου θα μπορείτε να μιλήσετε οι δυο σας τετ α τετ.

Μανταμ Ζαΐρα


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Χολιγουντιανή ταινία η ζωή ενός ομογενή από τα Χανιά

Posted: 11 Dec 2011 03:17 PM PST


Χολιγουντιανή ταινία έγινε η ζωή
ενός ομογενή μετανάστη από τα Χανιά που κατάφερε, ως επιχειρηματίας, να κατακτήσει την Αμερική.



Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Ευτύχη Βλαχάκη που άφησε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, και με 22 δολάρια στην τσέπη έφυγε για την Αμερική προκειμένου να βρει την τύχη του. Ο Van Vlachakis όπως πλέον είναι το όνομά του, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά δημιούργησε μια εταιρία κολοσσό με φιλικά προς το περιβάλλον είδη καθαρισμού.



Η ταινία, με τίτλο «Green Story» ξεκινά με την τωρινή ζωή του ήρωα, ο οποίος, σύμφωνα με το σενάριο, έχει διαγνωστεί με καρκίνο και του έχουν δοθεί λίγοι μήνες ζωής.



Σε αυτούς τους μήνες ο Βλαχάκης κάνει ένα flashback στη ζωή του με φόντο την εποχή που ξεκίνησε από την ιδιαίτερή του πατρίδα, τα Χανιά, με 22 δολάρια, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή ως μετανάστης στην Αμερική.



Στα Χανιά ο Βλαχάκης έζησε μέχρι τα 18, από όπου έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να σπουδάσει Ιατρική, ωστόσο στην πορεία άλλαξε γνώμη, και συνέχισε τις σπουδές του ως Χημικός πράγμα που όπως εξομολογείται ο ίδιος, αποδείχτηκε πολύ έξυπνη ιδέα.

Εργάστηκε αμέσως μόλις τελείωσε τις σπουδές του σαν χημικός σε τομείς έρευνας και ανάπτυξης, ώσπου το 1967 έχασε τη δουλειά και τότε ξεκίνησε την επιχειρηματική του δράση στο Σικάγο.

Από τη στιγμή εκείνη και μετά ο Βλαχάκης, αρχίζει να στήνει την αυτοκρατορία του, δραστηριοποιούμενος στην παραγωγή προϊόντων φιλικά προς το περιβάλλον, ιδρύοντας μια από τις πρώτες εταιρείες κολοσσούς σε αυτόν τον τομέα.

Η ταινία, τελειώνει, όχι με κάποιο φαντασμαγορικό πλάνο από το Σικάγο αλλά στη Κρήτη, από όπου ξεκίνησε, με τα φλας του κινηματογραφικού φακού να συνδέουν ασπρόμαυρα πλάνα του χθες με πιο έγχρωμες σκηνές του σήμερα αλλά με κοινό παρανομαστή το ελληνικό δαιμόνιο που επιστρατεύεται όταν η ανάγκη για επιβίωση το επιβάλλει.



Η ταινία, ίσως έχει να πει πολλά και για τη σημερινή εποχή, που δεκάδες νέοι από την Κρήτη και την υπόλοιποι Ελλάδα, στοιβάζουν σε βαλίτσες, με τον ίδιο τρόπο όπως ο Βλαχάκης τα όνειρά τους για μια καλύτερη ζωή.



Στην ταινία που τα γυρίσματά της ξεκίνησαν στις 4 Νοεμβρίου στο Σικάγο και το Λος Άντζελες και ολοκληρώνονται στη Κρήτη, συμμετέχει ο Αλέξης Γεωργούλης αλλά και γνωστοί ηθοποιοί του Χόλυγουντ, όπως Ed O'Ross (ενσαρκώνει το Βλαχάκη στη σημερινή ηλικία) , Malcolm McDowell Billy Zane, Louis Mandylor, Debbie Matenopoulos, Shannon Elizabeth, Annabella Sciorra, George Finn (ο Βλαχάκης σε νεαρή ηλικία),, Alessandra Toressani, Julianna Guill, Michalis Giannatos and Roger Bart.



Ο Αλέξης Γεωργούλης ομολόγησε πως είπε αμέσως το «ναι» μόλις πληροφορήθηκε ότι ο βασικός ήρωας της ταινίας είναι ελληνικής καταγωγής και το θέμα της προωθεί το ελληνικό δαιμόνιο στα πέρατα της Γης.



Να σημειωθεί ότι το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Νίκα Αγιασβίλι, ενώ η παραγωγή είναι της κινηματογραφικής εταιρείας Paramyth Films.



Πηγή: flashnews.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Tα 9 πανάκριβα δώρα του κόσμου!

Posted: 11 Dec 2011 03:01 PM PST

Κάθε χρόνο ο Άι Βασίλης ανοίγει τα γράμματα των παιδιών με τρεμάμενα χέρια.

Για σκεφτείτε σε πόσο δύσκολη θέση θα έρθει αν του ζητηθεί ένα από τα παρακάτω δώρα, που θεωρούνται μερικά από τα πιο ακριβά αντικείμενα στον κόσμο!...




1. Μία κλεψύδρα!!

Ξέρετε ποιο θα ήταν το ιδανικό δώρο για ένα φίλο που καθυστερεί συνέχεια στα ραντεβού του; Μια κλεψύδρα. Όχι όμως μια οποιαδήποτε κλεψύδρα, αλλά αυτή που κατασκεύασε ένα μαγαζί στην Ταϊλάνδη.

Οι εμπνευστές της αντικατέστησαν την άμμο με διαμάντια των 10.000 καρατίων, προφανώς για να τονίσουν το γεγονός ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος!

Εξού και τα 4.400.000 ευρώ που πρέπει κάποιος να ακουμπήσει στο ταμείο για να την αποκτήσει.

Πού χρόνος (και λεφτά) για τέτοια;

2. Τράπουλα.

Συνήθως οι μεγάλοι μαζεύονται σε σπίτια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και παίζουν χαρτιά - έτσι, για το καλό του χρόνου. Πόσο καλά όμως μπορεί να πάει η χρονιά όταν έχεις ξοδέψει 98.000 ευρώ για μια τράπουλα;

Τόσα έδωσε το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης το 1983 για να αποκτήσει την - κατά τα λεγόμενα - αρχαιότερη χειροποίητη τράπουλα. Χρονολογείται μεταξύ του 1470 και 1485 και κάθε φύλλο της είναι ζωγραφισμένο στο χέρι.

3. Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ω έλατο, ω έλατο, κοστίζεις πώς κοστίζεις!

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη παραλλαγή του γνωστού γιορτινού τραγουδιού για να παρουσιάσω το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου.

Δημιουργήθηκε από ένα κοσμηματοπωλείο στη Σιγκαπούρη και αποτελείται από 21.798 διαμάντια των 913 καρατίων συνολικά, 3.762 κρυστάλλινες χάντρες και 456 φωτάκια.

Έχει 6 μέτρα ύψος και βάρος γύρω στα 3.000 κιλά. Α!, έχει και 680.000 ευρώ.

4. Σεντόνια Charlotte Thomas.

Τι πιο ωραίο να κοιμάσαι το βράδυ σε καθαρά και καλοσιδερωμένα σεντόνια; Αν μάλιστα διαθέτεις και 1.600 ευρώ για ένα μονό σεντόνι, τότε θα αισθάνεσαι πραγματικός βασιλιάς!

Τόσο κοστίζουν τα μοναδικά στο είδος τους σεντόνια Charlotte Thomas που είναι φτιαγμένα από το πιο εκλεπτυσμένο ύφασμα μερινό (είδος προβάτου), αιγυπτιακό βαμβάκι και χρυσοκλωστές των 22 καρατίων. Εννοείτε πως αυτά τα σεντόνια δεν τα βρίσκει κανείς στα ράφια των καταστημάτων. Κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.

Όνειρα ακριβά!.

5. Ψαράκι Platinum arowana

Γούτσου γούτσου το ψαράκι!

Πόσες φορές δεν έχετε σταθεί να χαζέψετε ένα χρυσόψαρο που κολυμπάει αμέριμνο στο ενυδρείο του; Πόσο θα θέλατε να είχατε ένα τέτοιο στο δωμάτιό σας! Φτάνει να μην περιέχει το Platinum arowana (πλάτινουμ αροουάνα), το πιο ακριβό ψαράκι ενυδρείου στον κόσμο.

Κολυμπάει στη Σιγκαπούρη και κάνει τον ιδιοκτήτη του πολύ περήφανο, μια και το πλατινέ χρώμα του θεωρείται ιδιαίτερα σπάνιο.

Ο κάτοχός του μπήκε στον πειρασμό να βάλει στην τσέπη του 271.000 ευρώ για να αποχωριστεί το μικρό του φίλο, αλλά τελικά αρνήθηκε να τον πουλήσει και συνέχισε να τον καμαρώνει στο σαλόνι του σπιτιού του.

6. Το "τέλειο μολύβι".

Πόση αξία μπορεί να έχει ένα μολύβι; Γράφε ξύσε, γράφε ξύσε, γρήγορα κάνει τον κύκλο του. Αυτό δεν ισχύει όμως για το "τέλειο μολύβι" που έφτιαξε η πιο φημισμένη εταιρεία παραγωγής μολυβιών στον κόσμο.

Για να γιορτάσει τα 240 χρόνια ύπαρξής της, η εν λόγω εταιρεία πήρε ξύλο από μια συνομήλική της ελιά και το συνδύασε με ανοξείδωτο ατσάλι ή λευκόχρυσο (ό τι θέλει ο πελάτης). Το καπάκι του ήταν στολισμένο με 3 διαμάντια και διέθετε επίσης ενσωματωμένη ξύστρα.

Όλα αυτά για 9.000 ευρώ.

7. Το Αυγό του Χειμώνα.

Πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα αβγό, θα σκεφτείτε. Βγάλτε από το μυαλό σας τα αβγά που τρώτε ομελέτα. Υπάρχουν κι άλλα που δεν είναι τρόφιμα αλλά διακοσμητικά, και μάλιστα κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία. Αναφερόμαστε στα περίφημα αβγά Φαμπερζέ.

Το 1880 ο τσάρος Αλέξανδρος της Ρωσίας παρήγγειλε στον Πίτερ Καρλ Φαμπερζέ να του κατασκευάσει ένα ξεχωριστό πασχαλινό δώρο για να το προσφέρει στη γυναίκα του, την αυτοκράτειρα Μαρία. Εκείνη εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ με το χρυσοποίκιλτο αβγό που μέχρι να πεθάνει ζητούσε κάθε χρόνο ένα τέτοιο από το σύζυγό της.

Την παράδοση συνέχισε ο γιος τους, Νικόλαος Β΄, με αποτέλεσμα η συλλογή να φτάνει τα 57 αβγά, αξίας πολλών εκατομμυρίων. Ένα από αυτά το λεγόμενο "Αβγό του Χειμώνα" πουλήθηκε το 2002 σε ανώνυμο πλειοδότη προς 6.500.000 ευρώ. Το αβγό αυτό δεν έχει τσόφλια αλλά κρύσταλλο Σιβηρίας, πάνω από 4.500 διαμάντια, πλατίνα και χρυσό.

8. Μια Μπάρμπι σκέτο διαμάντι.

Με τη συνεργασία φημισμένου οίκου διαμαντιών δημιουργήθηκε η πιο ακριβή, η πιο αστραφτερή Μπάρμπι του κόσμου. Το φόρεμά της είναι διακοσμημένο με διαμάντια, ενώ στο λαιμό της και στα χέρια της κρέμονται μικροσκοπικά χρυσά κοσμήματα.

Κυκλοφόρησε το 1999 σε ένα και μοναδικό επετειακό αντίγραφο για τον εορτασμό των 40 χρόνων της κούκλας, στην ....προνομιακή τιμή των 85.000 ευρώ.

9. Το πιο ακριβό κινητό.

Την επόμενη φορά που ο μπαμπάς θα γκρινιάζει για το λογαριασμό του κινητού, δώστε του να διαβάσει τούτο.

Το Σεπτέμβριο του 2006 μια εταιρεία ειδών τηλεπικοινωνίας στη Γενεύη πούλησε το πιο ακριβό κινητό στον κόσμο. Το τηλέφωνο με την ονομασία "Ο Εκατομμυριούχος" είχε φτιαχτεί από λευκόχρυσο 18 καρατίων και ήταν διακοσμημένο από 1.800 διαμάντια 120 καρατίων.

Ο εκκεντρικός αγοραστής το παρήγγειλε από την παγωμένη Ρωσία για να το δωρίσει στη σύζυγό του κι αυτόματα ο τραπεζικός λογαριασμός του μειώθηκε κατά 888.000 ευρώ.

Ιωάννα Μπουλτούμη


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι σκέφτονται συνεχώς οι άντρες- εκτός από το σεξ;

Posted: 11 Dec 2011 02:44 PM PST

Η λαϊκή ρήση " οι άντρες σκέφτονται διαρκώς το ΣΕΞ", έχει εν μέρει αποδειχτεί επιστημονικά, αφού έρευνες έχουν δείξει πως σίγουρα οι άντρες σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες.

Νέα επιστημονική μελέτη του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο, αποκαλύπτει δύο πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία:





1. οι άντρες τελικά σκέφτονται το ΣΕΞ... 8.000 φορές λιγότερο απ' ό,τι πίστευαν έως τώρα οι ειδικοί.



2. με την ίδια ακριβώς συχνότητα σκέφτονται και το φαγητό, ενώ αμέσως μετά έρχεται ο... ύπνος, ως θέμα που απασχολεί την αντρική σκέψη.



Το... τρίπτυχο Σεξ, Φαγητό, Ύπνος, στους άντρες



Σύμφωνα λοιπόν με την μελέτη, ο μέσος άντρας σκέφτεται

το σεξ, 19 φορές την ημέρα

το φαγητό, 18 φορές την ημέρα

τον ύπνο, 11 φορές την ημέρα.



Το... τρίπτυχο Σεξ, Φαγητό, Ύπνος στις γυναίκες



Η ίδια μελέτη διαπίστωσε ότι η μέση γυναίκα σκέφτεται

το σεξ, 10 φορές την ημέρα

το φαγητό, 5 φορές την ημέρα

τον ύπνο, 8,5 φορές την ημέρα



Θα πρέπει πάντως να τονιστεί ότι τα παραπάνω νούμερα αποτελούν τον μέσο όρο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν άντρες και γυναίκες που σκέφτονται πολύ περισσότερο ή και πολύ λιγότερο το τρίπτυχο σεξ, φαγητό και ύπνος, κατά τη διάρκεια της ημέρας.



Και επειδή σήμερα 1η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, ένας λόγος παραπάνω να φωνάξουμε το αυτονόητο: το προφυλακτικό, μαζί με την σωστή ενημέρωση, σώζουν ζωές!

pyles.tv


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ένας γρίφος παρατηρητικότητας εμπνευσμένος από τη Γαλλική Επανάσταση...

Posted: 11 Dec 2011 02:24 PM PST






Κάποιος ήταν υπηρέτης ενός πλούσιου ζευγαριού ευγενών (ανδρόγυνο) της Γαλλίας πριν ακριβώς ξεσπάσει η Γαλλική Επανάσταση. Ήταν κάθε µέρα µαζί τους και τους ήξερε καλά. Ακούστε µια ιστορία για αυτούς που διηγήθηκε και θα σας εξηγήσουμε µετά τί θέλουμε:






"Η κυρία του ζευγαριού είχε ένα κόλλημα. Κάθε φορά που έβγαιναν ßόλτα µε την άμαξα και η άμαξα είχε τα άσπρα άλογα, η κυρία φόραγε τα µαύρα γάντια. Αντίστοιχα όταν ήταν ζεμένα τα µαύρα άλογα, η κυρία φόραγε τα άσπρα γάντια.





Μια Κυριακή ξυπνάνε και θέλουν να πάνε στην Παναγία των Παρισίων να εκκλησιαστούν. Φτάνουνε στην εκκλησία κι έτσι όπως κατεßαίνουν από την άµαξα η κυρία ßλέπει ότι είχε φορέσει τα άσπρα γάντια και η άµαξα είχε τα άσπρα άλογα! Ψιλοεκνευρισµένη λέει του άντρα της:


Άντρα µου µπορείς να πας να µου φέρεις τα µαύρα γάντια από το σπίτι; Εγώ θα σε περιµένω µέσα στην εκκλησία.





Εντάξει, της λέει αυτός και φεύγει.





Αυτή µπαίνει στην εκκλησία και πιάνει ένα στασίδι. Έτσι όπως καθόταν την παίρνει ο ύπνος και ßλέπει στον ύπνο της ότι οι επαναστάτες έπιασαν τον άντρα της και τον σκότωσαν. Εκείνη την ώρα την ακουµπάει ένα χέρι και πεθαίνει από ανακοπή."





Σ' αυτήν την ιστορία υπάρχει κάτι παράλογο, κάτι που δεν στέκει (δεν έχει να κάνει με το κόλλημα της κυρίας). Μπορείτε να το ßρείτε;





Δείτε την απάντηση...


.


.

.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Πώς είναι δυνατόν να ήξερε τί όνειρο είδε η κυρία, αφού πέθανε πριν ξυπνήσει;




Πηγή: clopyandpaste

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 12/12 τα Ζώδια!

Posted: 11 Dec 2011 02:09 PM PST

Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα είναι δισυπόστατη μιας και από την επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους περνάμε στη συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο. Γι' αυτό απαιτείται ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως κρατήστε το σώμα και το νου ξεκούραστο γιατί μόλις ξεκίνησε μια κουραστική εβδομάδα.






Κριός Το συναισθηματικό παρελθόν μάλλον δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε και σας δημιουργεί κάποια ζητήματα. Πνίξτε τις αμφιβολίες σας μέσα στις όμορφες στιγμές που προσφέρονται. Η αγάπη για τη φύση μπορεί να σας οδηγήσει σε εξοχές και εκδρομές και η αναζήτηση κάποιας δραστηριότητας που θα σας κρατήσει σε φόρμα ίσως τελικά να είναι και η αιτία να μαζευτείτε μαζί με φίλους και γνωστούς

Ταύρος Οι δυνατότητες που έχετε δεν είναι περιορισμένες απλά τις αντιμετωπίζετε με αρνητισμό. Αισθηματικά, η αγάπη που σας έχουν κάποιοι είναι δεδομένη χρειάζεται όμως να καταλάβετε πως ο σκοπός σας είναι να περάσετε καλά και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από ένα συγκεκριμένο πλάνο, όπου η αισθηματική ζωή δεν εξαρτάται ευθέως από τα όποια οικονομικά προβλήματα.

Δίδυμοι Σήμερα θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες για να εξομαλύνετε πράγματα μέσα στο χώρο του σπιτιού. Οικογενειακές σχέσεις και οικιακές εργασίες θα σας αναγκάσουν αρκετές φορές να υψώσετε τη φωνή σας. Η σταδιακή επίτευξη των στόχων σας έρχεται μέσα από συντονισμένες προσπάθειες. Κάποια έξοδος δεν αποκλείεται να σας φέρει τετ-α-τετ με νέες γνωριμίες.

Καρκίνος Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, είναι καταλυτική ως προς την δρομολόγηση σημαντικών εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα. Γι' αυτό απαιτείται επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Συζητήσεις με οικεία πρόσωπα είναι εύκολο να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, ενώ ανάλογα φορτισμένο είναι και το κλίμα στην δουλειά σας. Δύσκολο το «ντέρμπι» όμως με την υποστήριξη του συντρόφου σας, μπορείτε όχι μόνον να ...ισοφαρίσετε αλλά και να πάρετε το προβάδισμα.

Λέων Η ανάγκη για να προβληθείτε και να ξεχωρίσετε ίσως σας οδηγήσουν σε στυλιστικές υπερβολές αλλά και μια σνομπ στάση που δεν βοηθά στην άρση των όποιων παρεξηγήσεων. Αντιθέτως ρίχνει λάδι στην φωτιά. Επαγγελματικά αντιλαμβάνεστε πως οι πόρτες έχουν ανοίξει και το μόνο που σας απομένει είναι να εργαστείτε και να επιμείνετε σθεναρά για την επίτευξη των στόχων σας. Προσοχή σε προσχηματικές επικοινωνίες που αποσκοπούν στην εκμαίευση πληροφοριών.

Παρθένος Πολλά μαζεμένα γίνονται και κάπου έχετε αρχίσει να κουράζεστε. Άτομα που αυτοαναιρούνται χωρίς να έχουν συναίσθηση του τι πράττουν γίνονται κακός μπελάς, μα σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Ακόμη και αν οι συνθήκες δείχνουν να μην σας ευνοούν, αξίζει να παλέψετε με τις πιθανότητες. Στα αισθηματικά κάποια ...περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο της εργασίας σας δημιουργώντας μια προσωρινή σύγχυση στόχων και προτεραιοτήτων.

Ζυγός Χρειάζεστε ξεκούραση μιας και τόσο το σώμα όσο και η ψυχή έχουν καταπονηθεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, ωστόσο η ζωή σας εξακολουθεί να σας βάζει δύσκολα. Μέσα από ένα μπαράζ συζητήσεων και αντεγκλήσεων θα καταλάβετε πως γύρω σας υπάρχουν διάσπαρτες παγίδες και κακοπροαίρετοι «καλοθελητές». Προσπαθήστε να ξεδιαλύνετε το τοπίο πριν πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες.

Σκορπιός Η σημερινή μέρα έχει πολλές διαβουλεύσεις οι οποίες όμως θα προσκρούσουν επάνω στην αμετροεπή στάση των άλλων. Από την μια θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε τεχνικά θέματα αλλά από την άλλη τα ερωτήματα γύρω από τις προοπτικές και την βιωσιμότητα μιας συνεργασίας, πολλαπλασιάζονται. Επιπλέον μια φιλία γίνεται ...πονοκέφαλος. Αντίθετα, μια έκπληξη στην δουλειά θα σας δώσει φτερά.

Τοξότης Έχετε βάλει ...αέρα στα πανιά σας και μαζί με τα ξερά καίτε και τα χλωρά. Αυτό δεν βοηθά την εξομάλυνση των αντιθέσεων και το πιθανότερο είναι να συνεχίσετε μόνοι μια προσπάθεια που κανονικά απαιτεί κοινή συναίνεση. Και στα αισθηματικά θα πρέπει να δώσετε χώρο στον σύντροφο σας και να μην του ζητάτε τον ουρανό με τ' άστρα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν μεταπτώσεις και αλλαγή των δεδομένων από στιγμή σε στιγμή.

Αιγόκερως Ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος και έτσι οποιοδήποτε διάβημα προς το άλλο φύλο μπορεί να έχει επιτυχημένη έκβαση. Όσον αφορά δε τις προς τα εσάς προτάσεις ...διαλέγετε και παίρνετε! Αντίθετα όμως η καθημερινότητα σας δεν είναι και τόσο ανθόσπαρτη ιδιαίτερα όσον αφορά τις επαφές σας με γνωστούς και συγγενείς. Μπελάδες και τεχνικά προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν και με το αυτοκίνητο, το pc ή το κινητό σας.

Υδροχόος Προχωράτε με σημαία σας την αλήθεια και οδηγό τις ιδιαίτερες ικανότητες σας αλλά ξεχνάτε πως ο καθένας βλέπει την ζωή κάτω από το δικό του υποκειμενικό πρίσμα. Θα πρέπει λοιπόν να επιμείνετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς να έχετε απαραίτητα μια συνολική υποστήριξη. Ζητήματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σας ίσως χρειάζονται τη γνώμη ειδικού. Προσπαθήστε να δώσετε στον σύντροφο σας να καταλάβει πως η εξέλιξη της σχέσης περνά πρώτα και κύρια από την αίσθηση ελευθερίας μέσα σε αυτήν.

Ιχθύες Στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ο Άρης τα ...δίνει όλα με αποτέλεσμα να υπάρξουν εξελίξεις που θα αναστατώσουν την ζωή σας ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα. Στον οικονομικό τομέα εξακολουθεί να υπάρχει μια δυστοκία και η προτεραιότητα σας θα πρέπει να είναι η εκπλήρωση παλαιών υποχρεώσεων και όχι οι νέες επενδύσεις. Από την άλλη, επικοινωνιακά έχετε το πλεονέκτημα και είναι εύκολο να βρεθείτε στο επίκεντρο.




psixologikosfaros.blogspot.com/





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Η Τροχαία δε χρειάζεται στους δρόμους!

Posted: 11 Dec 2011 01:52 PM PST

Είναι γνωστό πως η Τροχαία και ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας καθορίζουν...

την κίνηση στους δρόμους, ωστόσο κάποιοι στη Ρωσία φαίνεται πως έχουν διαφορετική αντίληψη για το θέμα.

Μια επικίνδυνη προσπέραση ήταν αρκετή, προκειμένου ένας οδηγός μηχανής και δύο άτομα επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο να μετατρέψουν το δρόμο σε ρινγκ, λύνοντας έτσι το θέμα μεταξύ τους… «Ποιος να μπλέκει τώρα με την Αστυνομία σκέφτηκαν» και δείτε τι ακολούθησε…





prionokordela.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Βραβευμένες ταξιδιωτικές φωτογραφίες μέσα από τα μάτια επαγγελματιών και μη

Posted: 11 Dec 2011 01:34 PM PST


Για κάποιους είναι κάτι που θα τους απομακρύνει ευχάριστα από την καθημερινότητα...

θα τους ξεκουράσει και θα τους διασκεδάσει. Τα ταξίδια για άλλους όμως-και συγκεκριμένα για όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό Travel Photographer of the Year- είναι κάτι πολύ περισσότερο: Πηγή έμπνευσης και τρόπος να "φωνάξουν" αυτά που δεν μπορούν να πουν με λόγια...

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας Travel Photographer of the Year (TPOTY) διοργανώνεται, απευθύνεται και κρίνεται από φωτογράφους. Δεν προσφέρει μόνο μεγάλα βραβεία (όπως φωτογραφικό εξοπλισμό, μαθήματα φωτογραφίας) αλλά και παγκόσμια προβολή του φωτογράφου και του έργου του.

Δείτε μερικές από τις εικόνες τραβηγμένες από επαγγελματίες αλλά και από ερασιτέχνες φωτογράφους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους που βραβεύτηκαν για το 2011.

1. Franco Banfi



Ελβετία, Λευκή θάλασσα. Μια φάλαινα με παιχνιδιάρικη διάθεση κολυμπά δίπλα σε ένα δύτη κάτω από τα παγωμένα νερά.

2. Franco Banfi



Ελβετία. Λίμνη Sassolo. Ένας δύτης επιθεωρεί μια υποβρύχια σπηλιά πάγου.

3. Johnny Haglund



Έξω από την πόλη Kisangani στο Congo. Οι ψαράδες ελέγχουν τα δολώματά τους πάνω από τα ορμητικά ρεύματα. Τα πάντα είναι χτισμένα με υλικά από τη ζούγκλα.

4. Chris McLennan



Νέα Ζηλανδία. Ένας ορειβάτης δείχνει πόσο μικρός είναι ένας άνθρωπος μπροστά στον υπερβλητικό βραχώδη όρο.

5. Thomas Kokta



Γερμανία. Μια σκηνή "ξεκουράζεται" κάτω από το Βόρειο Σέλας.

6. Evan McBride



Νορβηγία. Δύο λύκοι παίζουν κυνηγητό μέσα στο χιονισμένο δάσος.

7. Joel Biddle (17 ετών)



Ηνωμένο Βασίλειο. Μια διαφορετική όψη του χορταριού.

8. Arne Hansen, (17 ετών)



Κήπος Garzoni στην Ιταλία. Το μικρό καταπράσινο φυτό κάνει τη φαντασία μας να φτιάξει σενάρια για το πώς και γιατί κάποιος το πάτησε...

9. Edgard de Bono



Φωτογραφία από την προσωπική του συλλογή κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Αφρική.

10. Sheng Χονγκ Tan



Κίνα. Δύο άντρες που για να αντέξουν τον κλιματισμό του τρένου, αποφασίζουν να σκεπαστούν με τα καλύμματα των καθισμάτων!

11. Emil Mikkelsen



Ένας ηλικιωμένος κάθεται κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο στο Θηβέτ.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Tη νύχτα που έσβησε το φεγγάρι

Posted: 11 Dec 2011 01:22 PM PST

Τη νύχτα που έσβησε το φεγγάρι Για 51 ολόκληρα λεπτά το φεγγάρι έσβησε από τον ουρανό...

Η χθεσινή έκλειψη Σελήνης ήταν η τελευταία ολική έκλειψη που ήταν ορατή από τη Γη.



Το υποβλητικό ουράνιο φαινόμενο θα επανέλθει στις 15 Απριλίου του 2014.



Κι αν δεν προλάβατε να δείτε τη Σελήνη να σβήνει, σας παρουσιάζουμε μερικές εντυπωσιακές εικόνες όπως τις κατέγραψαν αστεροσκοπεία και φωτογραφικές μηχανές σε ολόκληρο τον κόσμο.




Το αστεροσκοπείο του Πεκίνου καταγράφει το κρυφτό της Σελήνης σε τέσσερις διαφορετικές φάσεις.








Η Σελήνη σβήνει πάνω από την ιστορική Ιερουσαλήμ.








Το φεγγάρι έγινε κόκκινο στις Φιλιππίνες λίγο πριν βυθιστεί στο μαύρο της νύχτας.








Στο Καράτσι, το φεγγάρι έσβησε.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

QUIZ:Tι σκέφτονται οι γονείς όταν δεν απαντάς στις κλήσεις τους!

Posted: 11 Dec 2011 01:04 PM PST

Είναι ο μεγαλύτερος φόβος κάθε γονιού...

Τι σκέφτονται όμως όταν δεν απαντάς στις κλήσεις τους;;;









KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Νομίζεις πως είσαι πιο έξυπνος από μια ξανθιά;

Posted: 11 Dec 2011 12:46 PM PST

Μια ξανθιά ήθελε να πιάσει δουλεία σε μια επιχείρηση...

για να την δοκιμάσουν της έκαναν μερικές ερωτήσεις γενικού γνώσεων τύπου...



1) Ποσά χρόνια κράτησε ο 100 ετης πόλεμος ;





α) 116

β) 99

γ) 100

δ) 110

Α δεν ξέρω λέει η Ξανθιά





2) Ποιο μήνα γιορτάζουν οι Ρώσοι την επανάσταση του Οκτωβρίου ;

α) τον Αύγουστο

β) τον Οκτώβριο

γ) τον Νοέμβριο

δ) τον Ιανουάριο

αχ καλέ δεν ξέρω





3) Πως λεγόταν ο Βασιλιάς της Αγγλίας Γεώργιος ΙV;

α)Γεώργιος

β)Εδουάρδος

γ)Κάρολος

δ)Αλβέρτος

Που να ξέρω





4)Απο πιο Ζώο πήραν οι Κανάριοι Νήσοι την Ονομασία τους ;

α)την Φώκια

β)το Aλογο

γ)το Καναρίνι

δ)τον Σκύλο

Δεν ξέρω





5)Σε πια Χώρα ανακαλύφτηκε το καπέλο τύπου Παναμά ;

α)στον Παναμά

β)στην Αργεντινή

γ)στο Εκουαδόρ

δ)στο Μεξικό

δεν γνωρίζω.





Φυσικά δεν της έδωσαν την θέση και την έδιωξαν κακήν κακώς

Εσείς γελάσατε με την ξανθιά και φυσικά ξέρετε όλες της απαντήσεις σωστά.









~~~Απαντήσεις~~~

















1)Ο 100 ετης πόλεμος κράτησε 116 χρόνια 1337 έως 1453

2) Οι Ρώσοι γιορτάζουν την Οκτομβριανή επανάσταση στης 7 Νοέμβριου

3) Ο Βασιλιάς Γεώργιος IV λέγονταν Αλβέρτος, άλλαξε το όνομα του το 1936

4) Οι κανάριοι Νήσοι πήραν την ονομασία τους απο το σκύλο Λατινικά

5) Το καπέλο τύπου Παναμά ανακαλύφθηκε στο Εκουαδόρ

frappedoupoli.blogspot.com


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Πυροβολουσε και οι περαστικοί πίστεψαν ότι γύριζε ταινία!

Posted: 11 Dec 2011 12:31 PM PST

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχτηκαν...

σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Los Angeles.





Ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον οδηγών τραυματίζοντας σοβαρά έναν από αυτούς.





Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των λεωφόρων Sunset Boylevard και Vine Street.







Ο δράστης τράβηξε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί οδηγούς αυτοκινήτων ενώ όταν ξέμεινε από σφαίρες, έβγαλε μαχαίρι για να συνεχίσει τις επιθέσεις του.





Ωστόσο αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε θανάσιμα.

Την στιγμή του περιστατικού στον δρόμο βρίσκονταν δεκάδες περαστικοί, οι περισσότεροι από τους οποίους θεώρησαν αρχικά ότι όλο αυτό ήταν μέρος ταινίας του Hollywood!





Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο:





himaira.blogspot.com


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Γέροντας Παΐσιος οι προφητείες για την Πόλη!

Posted: 11 Dec 2011 12:18 PM PST

Ο αγιασμένος Γέροντας Παΐσιος, που κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994...

άφησε πίσω του μια τεράστια πνευματική και εθνική κληρονομιά και παρακαταθήκη!

Ειδικότερα για τα Εθνικά Θέματα, παραθέτουμε το Βίντεο-Αφιέρωμα, με πηγές τις συγκλονιστικές «Μαρτυρίες Προσκυνητών» στο ομώνυμο βιβλίο, με κύριο τίτλο «ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924-1994″, Ν. Ζουρνατζόγλου, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία!

Οι προφητείες του Γέροντα είναι αποκαλυπτικές και μας δείχνουν τι πρέπει να κάνουμε και τι να περιμένουμε! Αιγαίο-Εξαμίλια-Τουρκία-Κωνσταντινούπολη- Πόλεμοι- Αγια-Σοφιά! Δείτε το μέλλον, σήμερα!

prionokordela.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το ποδήλατο Transformer!

Posted: 11 Dec 2011 12:01 PM PST



Τι σκέφτηκε ο άνθρωπος










http://www.funfair.gr/





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Απ τις καλύτερες φάρσες του Just for laughs!

Posted: 11 Dec 2011 11:44 AM PST


Tους ζητάνε να παρκάρουν το αμάξι γιατί δεν μπορούνε αυτοί!
Καθώς παρκάρουν όμως βγαίνει σήμα ότι επιτρέπεται μόνο για ανάπηρους!

Το θέατρο που κάνουν για να μην πληρώσουν είναι όλα τα λεφτά!

Δείτε το!













http://www.funfair.gr/





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Διαφορετικοί φακοί επαφής (pics)

Posted: 11 Dec 2011 11:31 AM PST


Για να βλέπετε τα πράγματα με στυλ!







Awesome Contact Lenses
Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses


Awesome Contact Lenses




Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2011/09/pics_4262.html#ixzz1gEADIOVl


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Tο ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με ανακυκλώσιμα υλικά

Posted: 11 Dec 2011 11:16 AM PST






Το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο,
διακοσμημένο με ανακυκλώσιμες συσκευασίες δημιουργήθηκε από την GreenDot Κύπρου και κοσμεί από τις 3 Δεκεμβρίου 2011 την Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα. Η προσπάθεια που έγινε από όλους όσοι συνεργάστηκαν για την κατασκευή του δέντρου είναι πραγματικά αξιέπαινη και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό...



Το δέντρο έχει ύψος 20 και πλέον μέτρων και για την διακόσμηση του χρησιμοποιήθηκαν πέραν των 20.000 ανακυκλώσιμων συσκευασιών. Η επιβλητική και εκθαμβωτική παρουσία του δέντρου δεν αφήνει περιθώρια να μην σταθεί να το παρατηρήσει κάποιος. Και το σημαντικότερο είναι ότι αυτές οι συσκευασίες συλλέχθηκαν από τα παιδάκια της Λάρνακας από 30 σχολεία που συμμετείχαν στη συλλογή των ανακυκλώσιμων συσκευασιών.
Η GreenDot έκανε ανάλογη προσπάθεια και το 2009, αλλά φέτος ο πήχης ανέβηκε ψηλότερα και κατάθεραν να κατασκευάσουν το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλώσιμες συσκευασίες.












rokakias.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανέκδοτο : κυριακάτικο πρωϊνό

Posted: 11 Dec 2011 11:03 AM PST


Κυριακάτικο πρωϊνό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά...
Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ.... και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος: *- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! * *Έχεις βάλει πολλά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Γύρνα τα. * *Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. * *Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... * *Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... * *ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ'ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! * *Γρήγορα Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; * *Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι... * *Βάλε αλάτι, ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!! Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη. - "Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;", τον ρωτάει... Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει... - " Ήθελα απλά να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω..."



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μια κοπέλα που κατέστρεψε το όμορφο πρόσωπο της (Photos)

Posted: 11 Dec 2011 10:50 AM PST














KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δείτε την Κιμ Καρντάσιαν χωρίς make up!

Posted: 11 Dec 2011 10:40 AM PST

Πραγματικά πολύ διαφορετική...




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Απίστευτο κόλπο με την ηλικία και το νούμερο παπουτσιών! ΚΑΝΤΕ ΤΟ Οπωσδήποτε...

Posted: 11 Dec 2011 10:31 AM PST


Θα σας καταπλήξει η τελειότητα των αριθμών!!! Το νούμερο των παπουτσιών σου πολλαπλασίασε το επί 5...πρόσθεσε 50...
πολλαπλασίασε επί 20... πρόσθεσε 1011... αφαίρεσε από το αποτέλεσμα τη χρονιά που γεννήθηκες... προκύπτει ένας τετραψήφιος αριθμός. Τα 2 πρώτα ψηφία είναι το νούμερο των παπουτσιών σου και τα 2 επόμενα, η ηλικία σου...




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Όλα τα γεγονότα της χρονιάς που μας πέρασε σε 1 λεπτό

Posted: 11 Dec 2011 10:09 AM PST



Το τηλεοπτικό δίκτυο Reuters, επιμελήθηκε
ένα βίντεο με τα μεγαλύτερα γεγονότα απο την χρονιά που μας πέρασε.. Το video είναι διάρκειας 60 δευτερολέπτων και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Ελλαδα.. Δείτε το..

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/12/1_10.html#ixzz1gBaFeT6E


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

"Ellada, agapi mou"

Posted: 11 Dec 2011 09:53 AM PST


Στους λόγους που πρέπει η Ευρώπη να αγαπά την Ελλάδα αναφέρεται ο καθηγητής Etienne Roland. Ζητά να μην αφεθούν οι τεχνοκράτες να την εξευτελίζουν και να τη γονατίζουν.


Σε άρθρο του στην Γαλλική εφημερίδα "Le monde" με τίτλο "Ellada, agapi mou" ο Etienne Roland, πρώην διευθυντής της Γαλλικής Σχολής στην Αθήνα και καθηγητής της ελληνικής αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο Paris I Panthéon καυτηριάζει την εικόνα που δίνεται για την χώρα μας.
O καθηγητής εκφράζει, τη δυσαρέσκεια του για τις επιθέσεις που δέχεται η χώρα μας την οποία χαρακτηρίζει κοιτίδα του πολιτισμού.
"Αισθάνομαι βαθιά ταπεινωμένος, όταν μία εφημερίδα τολμά να ισχυρίζεται, ότι η Ελλάδα είναι μία" χώρα ίσως λιγότερο "ευρωπαϊκή" απ' ότι φαίνεται", σημειώνει και προσθέτει:
"Είμαι ταπεινωμένος, όταν οι Γάλλοι συμπατριώτες μου κάνουν αυτό το κακό στην ιστορία και παρουσιάζουν το μύθο του Έλληνα ψεύτη και πονηρού".
Στη συνέχεια ο κ. Roland, εξηγεί γιατί η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα και σίγουρα είναι περισσότερο ευρωπαϊκή από χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία.
"Δεν θα σταθώ παρά σε μερικά σημεία. Αν η Ελλάδα δεν είναι μία ευρωπαϊκή χώρα, ποιος αξίζει αυτόν τον τίτλο; Οι Γερμανοί ή η δόλια Αλβιόνα, της οποίας ο πιο μεγάλος της ποιητής Byron, έχει ήδη κατηγορηθεί για την λεηλασία της χώρας του Ομήρου;
Πιο Ευρωπαϊκή είναι η Αγγλία που δεν θέλει καμία ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και κυρίως σε εκείνες τις χώρες που της στοιχίζουν χρήματα; Δεν είναι αυτή που έφερε στην Ελλάδα τον στρατό και τον βασιλιά στο τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου προκαλώντας έναν κατακλυσμό, τον οποίο η χώρα επρόκειτο να πληρώσει πολύ ακριβά. Και αυτό έγινε στη χώρα που μπορεί μάλιστα να καυχηθεί για την αντίσταση της κατά της ναζιστικής κατοχής", αναφέρει ο κ. Rolland.
Θεμέλιο η ελληνική κουλτούρα
Ο καθηγητής εξηγεί τους λόγους ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν ήθελε την επιστροφή της Ελλάδας στην Ευρώπη και πάλεψε γι' αυτό.
"Ο Ντ' Εστέν ήθελε να επιστρέψει την Ελλάδα στην Ευρώπη επειδή, λέει, η δημοκρατία και η κουλτούρα προέρχονταν από αυτή την χώρα. Ίσως, να υπήρχαν περισσότερα να πούμε για αυτή την αθηναϊκή δημοκρατία, τη δουλεία και τον ιμπεριαλισμό.
Αλλά η έμφαση είναι σε λάθος σημείο, γιατί το πρόβλημα δεν είναι να γνωρίσουμε που γεννήθηκε η δημοκρατία, το πρόβλημα είναι να αναγνωρίσουμε ότι η ελληνική κουλτούρα, ας την πούμε ελληνορωμαϊκή, είναι το μοναδικό θεμέλιο μέσα σε μία ιστορία που δημιουργήθηκε μέσα σε αντιπαλότητες και παγκόσμιους πολέμους. Αυτή η διάσημη ελληνική κουλτούρα έθρεψε την Αναγέννηση, τα γράμματα όπως και τις τέχνες, τους κλασσικούς μας του 17ου αιώνα και εμπότισε τις ελίτ του 18ου αιώνα ανά τον κόσμο. Ο 19ος αιώνας έπαιξε έναν ουσιαστικό ρόλο στην εξάπλωση των ελληνικών τεχνών και γραμμάτων δημιουργώντας ένα ρεύμα "νεο-κλασσικό" που το ξαναβρίσκουμε στο Εδιμβούργο- το οποίο ήταν ένα από τα κέντρα και όπου ήθελαν να χτίσουν έναν Παρθενώνα", σημειώνει.
Υπάρχει κράτος χωρίς χρέη;
Στη συνέχεια, αφού αναφέρεται στις επιδόσεις της Ελλάδας στις τέχνες και τον πολιτισμό, αλλά και στους μεγάλους Έλληνες του 20ου αιώνα, καλεί τους επικριτές της χώρας μας να αναρωτηθούν αν υπάρχει κράτος χωρίς χρέη.
"Όσο για τις κατηγορίες για απάτη και σπατάλη, ποια χώρα δεν σπατάλησε δεκάδες δισεκατομμύρια πρόσφατα;" αναρωτιέται, και καταλήγει ζητώντας να μην αφήνουμε τους τεχνοκράτες να γονατίζουν τους φίλους μας.
"Δεν σημαίνει κάτι αν η Ελλάδα είναι περισσότερο ή λιγότερο ευρωπαϊκή, δεδομένου ότι τα θεμέλια της Ευρώπης δεν υπάρχουν χωρίς τον ελληνισμό. Ανακαλούμε ότι η Ευρώπη είναι μία φοινικική πριγκίπισσα που την απήγαγαν οι Κρήτες, δημιουργώντας συγκρούσεις ανάμεσα στην Δύση και στην Ανατολή. Η Ευρώπη έχει επίσης ανατολίτικες ρίζες. Η Ευρώπη δεν υπάρχει για να θεμελιώσει τράπεζες και τραπεζίτες, υπάρχει για να θεμελιώσει μία κουλτούρα και μία κουλτούρα ελληνική είναι ένα από τα στοιχεία που μας ενώνουν. Δυστυχώς υπάρχουν πια πολύ λίγα!
Ζήτω η Ελλάδα! Ας μην αφήνουμε τους τεχνοκράτες να γονατίζουν τους φίλους και αδερφούς μας και ακόμα λιγότερο να τους εξευτελίζουν και να μας εξευτελίζουν".


http://news247.gr/





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες!

Posted: 11 Dec 2011 09:37 AM PST


womenΌσο

περισσότερα γνωρίζεις, τόσο καλύτερα
μπορείς να προστατευθείς, να έχεις
το νου σου να διορθωθείς. Κι εσύ και η κάθεμιά μας. Γιατί μερικά
πράγματα μπορεί να μας κοστίζουν και να μην το καταλαβαίνουμε...







Ρωτήσαμε λοιπόν την ειδικό στις σχέσεις, την ψυχολόγο Χρυσούλα
Μαυράκη που καθημερινά έρχεται σε επαφή με άντρες και γυναίκες που
συζητάνε μαζί της όλα αυτά που τους απασχολούν: τι είναι αυτό που δεν
αντέχουν οι άντρες; Ποιοι τύποι γυναικών είναι "απωθητικοί"; Ποιες
γυναίκες είναι εκείνες που κάνουν τα αρσενικά να έχουν δεύτερες σκέψεις ή
να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση;





1. Η ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ

Γίνεται
κουραστική, γιατί στους άντρες δεν αρέσει τόσο πολύ η λεκτική
επικοινωνία, δεν τους αρέσει το κήρυγμα. Έτσι ένας άνθρωπος που μιλάει
πολύ τους διαταράσσει την ηρεμία και δεν τους αφήνει να σκέφτονται
ξεκάθαρα ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν.





2. Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ

Μια
γυναίκα που νοιάζεται μόνο μην της σπάσει το νύχι, μήπως της ξέφυγε
λίγο το ρίμελ, γίνεται εξαιρετικά κουραστική και ενώ είναι γοητευτική
όταν την βλέπει και έλκεται από εκείνη ένας άντρας, όταν την ζήσει και
δει ότι περιστρέφεται η σκέψη και η μέρα της γύρω από την ομορφιά της,
δεν την αντέχει.





3. Η ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ - ΠΕΡΙΕΡΓΗ

Αυτή που
χώνει τη μύτη της παντού, που ψάχνει το κοντέρ του αυτοκίνητου για το
πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει από την μία μέρα στην άλλη και προσπαθεί να
συνδυάσει αν οι διαδρομές που της είπε ότι έκανε είναι πραγματικές,
κοιτάζει τις τσέπες του σακακιού του και γενικώς που χώνει την μύτη της
σε όλες τις υποθέσεις.





4. Η ΞΕΡΟΛΑΣ

Οι άντρες θέλουν να
αισθάνονται ότι είναι πολύ δυνατοί, ότι εκείνοι τα καταφέρνουν όλα, ότι
εκείνοι τα ξέρουν όλα και τα μπορούν όλα, να έχουν το επάνω χέρι.
Οπότε μια γυναίκα που πουλάει εξυπνάδα και πολυγνωσία και κανένας δεν
μπορεί να με παραβγεί στην εξυπνάδα και στην ικανότητα, δεν την αντέχει
ένας άντρας.





5. Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ

Ακόμη κι αν δεν είναι
τσιγκούνηδες, οι άντρες δεν αντέχουν να βλέπουν τις γυναίκες να
παίρνουν δέκα ζευγάρια παπούτσια το μήνα ή να αλλάζουν το σαμπουάν πριν
τελειώσει επειδή είδαν μια καινούρια διαφήμιση και βέβαια κυρίως όταν
τα πληρώνουν εκείνοι.





6. Η ΖΗΛΙΑΡΑ

Είναι η γυναίκα που
του κάνει ανάκριση, του ψάχνει το κινητό. Και η αδιάκριτη μπορεί να
είναι από ζήλια ή απλά επειδή είναι αδιάκριτη και θέλει να τα ξέρει όλα
και να έχει το απόλυτο control. Η ζηλιάρα γυναίκα είναι ανυπόφορη,
χαλάει τη διάθεση και την αγάπη του άντρα.





7. Η ΠΟΛΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ

Οι
περισσότεροι άντρες δεν αντέχουν τις πολύ αυταρχικές. Κάποιοι
χρειάζονται μια γυναίκα δυναμική στη ζωή τους γιατί αισθάνονται οι
ίδιοι αδύναμοι ή έτσι τους έχει συνηθίσει η σχέση με την μητέρα τους,
όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι άντρες δεν θέλουν αυταρχικές
γυναίκες γιατί αισθάνονται ότι μπαίνει σε αμφισβήτηση ο ανδρισμός και η
δύναμή τους.



Δεν έχεις λοιπόν παρά να αναλογιστείς. Μήπως έχεις
κάποιο χαρακτηριστικό από τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό; Σύσκεψη με τον
εαυτό μας και .... ξέρεις τα παρακάτω.







Πηγή tuned


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

7 θανάσιμα εργασιακά αμαρτήματα: Αναγνωρίστε το δικό σας

Posted: 11 Dec 2011 09:27 AM PST

Η κόλαση είναι οι άλλοι", έλεγε ο Σαρτρ.
Πολύ ωραίο, πολύ βαθυστόχαστο, πολύ γενικό. Εν προκειμένω, στο γραφείο, η
κόλαση μπορεί να είναι οι συνάδελφοί σου.











Εσείς, εμείς και όλοι, έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη ζωή
των συναδέλφων μας μια πραγματική κόλαση. Δείτε παρακάτω πώς λειτουργούν
τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στο γραφείο, για ποιο λόγο τα διαπράττετε και
γιατί πρέπει να συνετιστείτε πριν να είναι πολύ αργά...

1. Αμάρτημα: Λαιμαργία

Τι είναι: Η ανάγκη σας να αναλάβετε εσείς όλα τα projects που δημιουργήθηκαν ποτέ από κτίσεως... εταιρίας.

Γιατί το κάνετε: Είστε ζώδιο της φωτιάς, control freak ή ένας συνδυασμός και των δύο. Στο δικό σας σύμπαν, είστε Παντοδύναμη.

Πώς βλάπτει τους άλλους: 1) Δεν τους αφήνετε να εκφραστούν δημιουργικά. 2) Συνηθίζουν να βασίζονται πάνω σας και όταν καταρρεύσετε...

Βαθμός αμαρτίας: 2

2. Αμάρτημα: Λαγνεία

Τι είναι: Η ανάγκη σας να αρέσετε και να δείχνετε συμπαθητική σε όλους. Απλώς δεν μπορείτε να έχετε αντιπάθειες στο γραφείο.

Γιατί το κάνετε: Γιατί είστε αρκετά αφελής ώστε να πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν. Και αρκετά ανασφαλής για να το θέλετε.

Πώς βλάπτει τους άλλους: Αν λέτε σε όλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, κάποια στιγμή θα πείτε ψέματα. Ή, χειρότερα, θα κουτσομπολέψετε…

Βαθμός αμαρτίας: 3

3. Αμάρτημα: Φθόνος

Τι είναι: Η αδήριτη ανάγκη να αποκτήσετε τη θέση της συναδέλφου (την πιστωτική της και γιατί όχι, την γκαρνταρόμπα της).

Γιατί το κάνετε: Γιατί δεν έχετε αρκετή εμπιστοσύνη στο δικό σας εαυτό, στις δικές σας ικανότητες, στη δική σας γκαρνταρόμπα.

Πώς βλάπτει τους άλλους: Δημιουργείτε αρνητικό κλίμα. Θολώνετε την αύρα του γραφείου. Κυρίως, θολώνετε τις δικές σας πιθανότητες για προαγωγή…

Βαθμός αμαρτίας: 3

4. Αμάρτημα: Οργή

Τι είναι: Η ανάγκη σας να σπάσετε σε χιλιάδες κομματάκια εκείνο το τηλέφωνο. Απλώς επειδή εκείνος ο πελάτης ήταν αγενής.

Γιατί το κάνετε: Γιατί μάλλον δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ yoga, pilates κι άλλους πιο υγιείς τρόπους για να εκτονώσετε τις εντάσεις σας.

Πώς βλάπτει τους άλλους: Οι φωνές, βλάπτουν την ακοή τους. Τα… σκάγια, τη σωματική ακεραιότητά τους. Γενικώς, συμμορφωθείτε, είστε βλαβερή.

Βαθμός αμαρτίας: 4

5. Αμάρτημα: Φιλαργυρία

Τι είναι: Η ανάγκη σας να κάνετε τα πάντα για να αποκτήσετε περισσότερα ευρώ, ευρώ, ευρώ. Δεν είναι εύκολοι καιροί αυτοί…

Γιατί το κάνετε: Γιατί δεν ξεχνάτε: εκείνη η συνάδελφος είχε δανειστεί €1,75 για τον εσπρέσο της προχθές.

Πώς βλάπτει τους άλλους: Οk, δεν δημιουργείτε πρόβλημα σε κανέναν. Εκτός κι αν κάνουν το μοιραίο λάθος να σας ζητήσουν χρήματα…

Βαθμός αμαρτίας: 1

6. Αμάρτημα: Υπερηφάνεια

Τι είναι: Η πεποίθηση πως είστε η καλύτερη απ' όλους. Είστε η πιο γρήγορη απ' όλους. Είστε η πιο ταλαντούχα απ' όλους…

Γιατί το κάνετε: Εεμμ, γιατί όντως, πιστεύετε πως είστε η καλύτερη, γρηγορότερη, πιο ταλαντούχα απ' όλους (Λέων, είπαμε;).

Πώς βλάπτει τους άλλους: Κάποια στιγμή κουράζονται να χαμογελούν με τις ψευδαισθήσεις μεγαλείου σας – και τότε πραγματικά εκνευρίζονται.

Βαθμός αμαρτίας: 2

7. Αμάρτημα: Οκνηρία

Τι είναι: Η τάση σας να κάνετε οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό για το οποίο έχετε έρθει εδώ και πληρώνεστε (δηλαδή, να δουλέψετε).

Γιατί το κάνετε: Το νέο application στο Facebook είναι ενδιαφέρον, η βροχή σας φέρνει ζαλάδα… (τόσες δικαιολογίες, τόσος λίγος χρόνος).

Πώς βλάπτει τους άλλους: Αναγκάζονται να κάνουν τη δουλειά σας. Και κάπως έτσι, τους σπρώχνετε στο αμάρτημα της Οργής ή της Υπερηφάνειας…

Βαθμός αμαρτίας: 5







Πηγή cosmo




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές