Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Οι δέκα πιο περίεργες εξαφανίσεις

Posted: 11 Dec 2011 07:30 PM PST

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος και μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς τούς συνέβη. Ακολουθούν οι πιο μυστήριες εξαφανίσεις, οι οποίες για πολλές δεκαετίες καλύπτονται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου.





1. Joseph Crater



Ο Joseph Crater εξαφανίστηκε το 1930, όταν ήταν σε διακοπές στο Μέιν. Πήρε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο και είπε στη σύζυγό του ότι έπρεπε να επιστρέψει στην πόλη της Νέας Υόρκης αμέσως. 

Φεύγοντας από ένα εστιατόριο που γευμάτιζε με τους φίλους του και την ερωμένη του, μπήκε σε ένα ταξί και εξαφανίστηκε. 

Ένα μήνα αργότερα εξαφανίστηκε και η ερωμένη του.


2. Richard John Bingham


Η Λαίδη Lucan καλυμένη με το αίμα της, μπήκε τρέχοντας σε μια παμπ ουρλιάζοντας για το πώς ο σύζυγός της είχε προσπαθήσει να την δολοφονήσει. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι των Lucan και βρήκε την νταντά να κείτεται νεκρή κατά μήκος ενός αιματοβαμμένου σωλήνα. 

Ο Λόρδος Lucan είπε ότι ήταν στο σπίτι, όταν η γυναίκα του δέχτηκε επίθεση. Εξαφανίστηκε μερικές μέρες αργότερα και ένας παρόμοιος σωλήνας, σαν αυτόν που είχε βρεθεί η νταντά, βρέθηκε στο αιματοβαμμένο του αυτοκίνητο.


3. Dorothy Arnold


Η Dorothy Arnold, μια πλούσια γυναίκα, ψώνιζε ένα φόρεμα όταν εξαφανίστηκε στην Νέα Υόρκη το 1910. Η οικογένεια της θεώρησε ότι κλέφτηκε μαζί με τον φίλο της, ο οποίος όμως δεν ήξερε τίποτα γι αυτό το γεγονός. 


4. Benjamin Briggs


Aυτός ο άνθρωπος ήταν ο καπετάνιος του πλοίου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το Mary Celeste είχε εγκαταλειφθεί μαζί με τα μέλη του πληρώματός του, ο Briggs, τα παιδιά του και η σύζυγός του επίσης έλειπαν. Αυτή η εξαφάνιση είναι από τα πιο διάσημα ιστορικά μυστήρια.


5. Etta Place



Η Etta Place ήταν η φίλη του Harry Longabaugh του περιβόητου άνδρα που ήταν επίσης γνωστός και ως The Sundance Kid. Όσοι την γνώριζαν δεν ήταν σίγουροι για το πραγματικό της όνομα, μιας που άλλαζε το όνομα της συχνά.

Ήταν μια πόρνη και η πρώτη γυναίκα γαιοκτήμονας της Αργεντινής. Η Etta Place, εξαφανίστηκε μετά την έκδοση του πιστοποιητικού θανάτου του φίλου της. Λένε ότι εξαφανίστηκε για την επίλυση των προβλημάτων που υπήρχαν σχετικά με ακίνητα που είχε στην κατοχή του.


6. Oscar Zeta Acosta



Ο Oscar Zeta Acosta τιμήθηκε από τον Hunter S. Thompson για το βιβλίο του «Φόβος και απέχθεια στο Λας Βέγκας» - ένα διάσημο μυθιστόρημα. 

Ήταν ένας Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής, δικηγόρος και συγγραφέας.

Το 1974, ο Acosta εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε για το Μεξικό. Ο γιος του, Marco Acosta, πιστεύει ότι ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είχε μιλήσει ο πατέρα του. Τον Μάιο του 1974, ο Acosta τηλεφώνησε στον γιος του, λέγοντάς του ότι ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί σε ένα πλοίο γεμάτο με «λευκό χιόνι».

Ο γιός του αναφέρει αργότερα ότι «το σώμα του πατέρα μου, ποτέ δεν βρέθηκε, αλλά εμείς υποθέτουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα, γνωρίζοντας τους ανθρώπους που ασχολιόταν, για να τον φιμώσουν τον σκότωσαν».


7. Jim Thompson



Ο Jim Thompson ήταν ένας σεβαστός Αμερικανός επιχειρηματίας που έφερε την επανάσταση στην Ταιλανδέζικη βιομηχανία του μεταξιού. Έφυγε από το σπίτι του, το 1967 λέγοντας ότι πάει μια βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ.


8. James William Tate



Ο James William Tate εξαφανίστηκε το 1888 παίρνοντας μαζί του τα χρήματα του κράτους, τα οποία ήταν περίπου 250.000 δολάρια. Έφυγε από το γραφείο του, λέγοντας ότι πάει για να ετοιμάσει τους λογαριασμούς, αλλά αντί για αυτό, επιβιβάστηκε σε ένα τραίνο και εξαφανίστηκε.


9. Jean Spangler



Αυτή η όμορφή αλλά υποτιμημένη ηθοποιός του Hollywood, εξαφανίστηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1949, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Λος Άντζελες κατά τις 17:00μμ, αφήνοντας την 7χρονη κόρη της μαζί με την νύφη της και λέγοντας ότι επρόκειτο να συναντήσει τον πρώην σύζυγο της, για να συζητήσουν για την διατροφή της κόρης της. 
Το τελευταίο άτομο που την είδε, ήταν ενας υπάλληλος καταστήματος κοντά στο σπίτι της, ο οποίος ανέφερε ότι φαινόταν να περιμένει κάποιον.

Η τσάντα της βρέθηκε δύο μέρες αργότερα και περιείχε ένα περίεργο σημείωμα που έγραφε στον «Kirk» ότι πήγαινε να επισκεφτεί τον «Dr Scott».

Κανείς από την οικογένεια δεν γνώριζε αυτά τα δύο πρόσωπα.


10. Everett Ruess



Ο Everett Ruess disappered όταν ήταν 20 ετών κατά την διάρκεια του ταξιδιού του μέσα από την έρημο της Γιούτα. Ήταν ένας συγγραφέας και καλλιτέχνης που προτιμούσε να μένει μόνος του.

Πηγή: himaira.blogspot.com

Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο (pics)

Posted: 11 Dec 2011 07:15 PM PST

1. California's Madonna Inn, ΗΠΑ

Το ξενοδοχείο διαθέτει αρκετά δωμάτια με εκκεντρικό σχεδιασμό και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το επισκεφθείτε θα σας μείνει αξέχαστο. Μεταξύ άλλων, υπάρχει το δωμάτιο "Yahoo" το οποίο περιέχει ένα κρεβάτι που μοιάζει με βαγόνι άλλα και κόρνες που κρέμονται από το ταβάνι. Επίσης το δωμάτιο "Rock Bottom", όπου το κρεβάτι μοιάζει να βρίσκεται μέσα σε κάποια σπηλιά.




2. Galactic Suite Space Resort, Βαρκελώνη

Το «ξενοδοχείο» αυτό πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στα μέσα του 2012. Οι πελάτες του θα χρεώνονται με το αστρονομικό ποσό των 4.4 εκατομμυρίων δολαρίων για 3 διανυκτερεύσεις στο πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα. Επίσης πριν από τη διαμονή οι επισκέπτες θα είναι αναγκασμένοι να περάσουν 8 εβδομάδες εκπαίδευσης.



3. Goldfish Hotel στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Το ξενοδοχείο αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα για εσάς, άλλα για τα χρυσόψαρά σας. Βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και είναι το πρώτο ξενοδοχείο για χρυσόψαρα στον κόσμο.



4. Everland Hotel, Παρίσι

To ξενοδοχείο αυτό έχει μόνο ένα δωμάτιο, ένα σαλόνι και τουαλέτα. Όλα τα πράγματα σε αυτό το ξενοδοχείο βασίζονται στη φιλοσοφία του "ενός". Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση μόνο για μία μέρα, το μίνι μπαρ είναι πλήρως εξοπλισμένο και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, και το πρωινό σερβίρεται στην πόρτα.



5. Gamirasu Cave Hotel, Τουρκία

Μερικοί άνθρωποι πληρώνουν για να κοιμούνται μέσα σε μια σπηλιά. Το ξενοδοχείο Cave Gamirasu στην Τουρκία είναι ένα τέτοιο μέρος. Το σπήλαιο ήταν ένα βυζαντινό μοναστηριακό καταφύγιο και χρονολογείται περίπου στον 11ο αιώνα μ.Χ. Το ξενοδοχείο δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες  να κοιμηθούν, στο ίδιο μέρος που συνήθιζαν να κοιμούνται οι μοναχοί πολλά χρόνια πριν.




6. The Capsule Inn, Ιαπωνία

Το Capsule Inn στην Ιαπωνία είναι ίσως το μικρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, που σου δίνει τη δυνατότητα να διανυκτερεύσεις οικονομικά.



7. Utter Inn Stockholm, Σουηδία

Το ξενοδοχείο Utter Inn είναι ένα από τα δημιουργήματα του Mikael Genberg στο απαράμιλλο στιλ του. Το Utter Inn είναι ένα υποβρύχιο πλωτό ξενοδοχείο με ένα τυπικό σουηδικό κόκκινο σπίτι ως το κομμάτι που βρίσκεται στην επιφάνεια και ένα ενυδρείο για κρεβατοκάμαρα. Οι επισκέπτες μεταφέρονται με  βάρκα προς το ξενοδοχείο, τους δίνονται οδηγίες και στη συνέχεια διαμένουν μόνοι τους. Εάν επιλέξουν το δωμάτιο deluxe, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα δείπνο που παραδίδεται με το πλοίο.




8. Giraffe Manor, Νότια Αφρική

Το Giraffe Manor είναι ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο διάσημο για τις καμηλοπαρδάλεις που διαμένουν στο χώρο μαζί με τους πελάτες. Ναι καλά διαβάσατε, οι καμηλοπαρδάλεις δεν βρίσκονται απλά στο ξενοδοχείο ως ατραξιόν, άλλα τρώνε και φαγητό μαζί με τους πελάτες.



9. Mardan Palace Hotel, Τουρκία

Τι κάνει το Mardan Palace Hotel ξεχωριστό και άξιο να συμπεριληφθεί στη λίστα μας; Μα φυσικά το κόστος κατασκευής του το οποίο ξεπέρασε τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Στα εγκαίνιά του παρευρέθηκαν και αρκετοί celebrities του Χόλιγουντ συμπεριλαμβανομένων των Mariah Carey, Sharon Stone, Richard Gere και Paris Hilton. Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο αυτό μπορεί να κοστίσει μέχρι και 18.000 δολάρια.



10. Das Park Hotel, Linz, Αυστρία

To Das Parkhotel είναι κατασκευασμένο από μεταχειρισμένους σωλήνες αποχέτευσης. Η εξωτερική απλότητα έρχεται σε αντίθεση με την ιδιαίτερη πολυτέλεια που διακατέχει το εσωτερικό του ξενοδοχείου. Παρέχει άνετα διπλά κρεβάτια, χώρο αποθήκευσης, φωτιστικά, μάλλινες κουβέρτες άλλα και sleeping bags για τους πελάτες. Ωστόσο οι άλλες υπηρεσίες (Τουαλέτες, μπάνια, μίνι μπαρ) είναι κοινές.




Εσείς ξέρατε τι σημαίνει «coca cola»;

Posted: 11 Dec 2011 07:00 PM PST

Η Coca Cola είναι το πιο διαδεδομένο ανθρακούχο ποτό... σε όλη την υδρόγειο. Η λέξη Coca-Cola σημαίνει στα κινέζικα «κάνει το στόμα ευτυχισμένο». Μάθετε πολύτιμες πληροφορίες, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα..

Εφευρέθηκε στις 8 Μαΐου του 1886 από τον John Styth Pemberton, ο οποίος ήταν φαρμακοποιός στην Ατλάντα των ΗΠΑ, και εκατομμύρια κουτάκια Coca-Cola πωλούνται καθημερινά. Γνωρίστε παρακάτω την Coca Cola.
Γνωρίζατε ότι:
1. Ήταν αρχικά πράσινη; Σήμερα, το άλλο όνομα του εμπορικού σήματος της Coca Cola είναι «Red Empire» δηλαδή, η Κόκκινη Αυτοκρατορία.
2. Εφευρέθηκε από τον John Pemberton ως θεραπεία για τους πονοκεφάλους και σήμερα υπάρχει ένας όρος γνωστός ως «Coca Cola φοβία» o οποίος αναφέρεται στον εθισμό για Coca Cola.
3. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη λέξη στον κόσμο μετά τη λέξη "OK".
4. Η παραγωγή της Coca-Cola είναι ίση με τη παραγωγή νερού στους Καταρράκτες του Νιαγάρα; Το νούμερο; 1,5 εκατ. λίτρα ανά δευτερόλεπτο.
5. Σερβίρεται κρύα, αλλά σερβίρεται και ζεστή (όπως ο καφές) σε διάφορες χώρες, όταν κάνει κρύο.
6. Περιείχε κοκαΐνη μέχρι το 1905 αλλά αφαιρέθηκε λόγω της ανησυχίας του κόσμου.
7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της τουαλέτας, την αφαίρεση του λίπους αλλά και για τις σκουριασμένες βίδες.
8. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία τσιμπημάτων από μέδουσες.
9. Διανέμεται παντού ανά τον κόσμο και οι εκτιμήσεις, σε παγκόσμια κλίμακα, είναι ότι εισρέουν στα ταμεία της 60 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
10. Περισσότερες από 15.000 «Coca Cola», όλων των τύπων, καταναλώνονται σε όλον τον κόσμο κάθε δευτερόλεπτο.

Πάρκαρε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή (Βίντεο)

Posted: 11 Dec 2011 06:30 PM PST

Κάτι πήγε στραβά στον υπόνομο και είχαμε το φαινόμενο σιντριβάνι στη μέση του δρόμου. Άτυχος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που το είχε παρκάρει στο λάθος σημείο και μόνο που δεν το...
αναποδογύρισε το μένος του νερού! Που να'ξερε κι αυτός. Κι εσείς… προσοχή που παρκάρετε. Όλα μπορούν να συμβούν!



Τα πρόσωπα των celebrities χωρίς ίχνος μακιγιάζ (pics)

Posted: 11 Dec 2011 06:15 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες..


Τα 4 σημάδια, ότι είναι άγρια στο κρεβάτι

Posted: 11 Dec 2011 06:00 PM PST

Βλέπεις μία κοπέλα και λες με σιγουριά ότι αυτή θα κάνει "παπάδες" στο κρεβάτι. Μην αυταπατάσαι. Η… πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα και η σωστή. Υπάρχουν, σύμφωνα με έρευνες 4 βασικά στοιχεία που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν μια κοπέλα θα σε κάνει να …καλοπεράσεις.


1. Τα σιγανά ποταμάκια να …προτιμάς. Σύμφωνα με έρευνα, όσες δεν μιλάνε πολύ στην παρέα είναι αυτές που …ξεδίνουν στο σεξ. Εμ, τόση ενέργεια να τη διοχετεύσουν κάπου.

2. Αν μια κοπέλα δεν είναι ντυμένη σεξ, μην την προσπεράσεις. Όσες είναι απλά ντυμένες χωρίς να θέλουν να προκαλούν είναι αυτές με τα κρυφά …χαρίσματα. Άσε που το αυτονόητο χαλάει το μυστήριο.

3. Ένταση στα μάτια. Υπάρχουν κάποιες που μόνο και μόνο με το βλέμμα ξέρεις ότι στο κρεβάτι θα είναι…δοτικές και με το παραπάνω. Το γνωστό "κάρφωμα" που λέμε.

4. Έχει παρατηρηθεί ότι οι επονομαζόμενες (και όχι άδικα) θεές που κυκλοφορούν είναι ξενέρωτες και αυτό, σύμφωνα με έρευνες αποδίδεται στο γεγονός ότι θεωρούν πως μόνο και μόνο η ομορφιά αρκεί για να είναι καλές στο σεξ. Κορίτσια άλλο η ομορφιά άλλο το σεξ απίλ και άλλο η έκφρασή του… με πράξεις.

Πόσα λάστιχα μπορείς να βάλεις στο κεφάλι;

Posted: 11 Dec 2011 05:45 PM PST

Ένας περίεργος διαγωνισμός..



Πως θα ήταν το photoshop αν το χρησιμοποιούσαμε στην πραγματική μας ζωή

Posted: 11 Dec 2011 05:15 PM PST

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες



Phоtоshop in Real Life
Phоtоshop in Real Life
Phоtоshop in Real Life
Phоtоshop in Real Life
Phоtоshop in Real Life


Phоtоshop in Real Life
Phоtоshop in Real Life
Phоtоshop in Real Life
Phоtоshop in Real Life

Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο (pics)

Posted: 11 Dec 2011 05:00 PM PST

Ποιος δεν θα ήθελε να βρεθεί έστω και για μία μέρα σε μέρη όπως αυτά; Δείτε τις φωτογραφίες

























Intercontinental Hotel: Hong Kong


Burj Al Arab: Dubai


Golden Nugget Las Vegas



Crown Towers Hotel: Taipa Island Macau


Hugh Hefner Sky Villa, Palms Hotel Las Vegas


San Alfonso del Mar, Chile



Banyan Tree Hotel: Intendance Bay, Seychelles


Begawan Giri Hotel: Ubud, Bali


Blue Lagoon Geothermal Resort: Grindavík, Iceland
Le Meridien Hurghada: Makadi Bay, Egypt


Hotel Elan, Dallas


Hilton Hotel: Auckland New Zeland


Τα πιο παράξενα κρεβάτια ξενοδοχείου που έχετε δει (pics)

Posted: 11 Dec 2011 04:45 PM PST

Το «ξενοδοχείο» που βλέπετε στις φωτογραφίες ονομάζεται "TuboHotel" και βρίσκεται στο Μεξικό. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι τσιμεντένιοι κύλινδροι οι οποίοι περιέχουν μόνο ένα κρεβάτι. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται απίστευτο, άλλα για άλλους αποτελεί ιδανικό μέρος για μία οικονομική διανυκτέρευση



x107
x107
x107
x107
x107
x107
x107
x107
x107
x107
x107
x107
x107

H βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο (pics)

Posted: 11 Dec 2011 04:30 PM PST

Από τη στιγμή που έφτασε τα 317,5 kg, η Pauline Potter από το Σακραμέντο των Ηνωμένων Πολιτειών είναι η βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο κατακτώντας έτσι μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Η Pauline γνωρίζει τους κινδύνους που της επιφυλάσσει το βάρος της και έχει βάλει ως στόχο να χάσει τα περιττά κιλά και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.









Να τι μπορούν να δουν τα μάτια σας σε ένα supermarket vol.2 (pics)

Posted: 11 Dec 2011 04:15 PM PST

Το υπερθέαμα συνεχίζεται. Μετά το πρώτο μέρος δείτε και τη συνέχεια, με φωτογραφίες από τρελές καταστάσεις που μπορεί να συναντήσετε σε ένα supermarket.



























































10 κανόνες για να είσαι άνθρωπος

Posted: 11 Dec 2011 04:00 PM PST

Θα λάβεις ένα σώμα. Μπορεί να σου αρέσει ή να το μισείς... αλλά είναι δικό σου να το κρατήσεις για όλη την περίοδο της ζωής σου.2. Θα πάρεις μαθήματα. Είσαι γραμμένος σε ένα υποχρεωτικό και πλήρους φοίτησης ανεπίσημο σχολείο που ονομάζεται "ζωή".

3. Δεν υπάρχουν λάθη, μόνο μαθήματα.  Η προσωπική ανάπτυξη είναι μια διαδικασία δοκιμών, λαθών και πειραματισμών...
Τα «αποτυχημένα» πειράματα είναι μέρος της διαδικασίας τόσο όσο είναι και τα πειράματα που τελικά «πέτυχαν».

4. Τα μαθήματα επαναλαμβάνονται μέχρι να τα μάθεις. Ένα μάθημα θα σου παρουσιαστεί με διάφορες μορφές, μέχρι να το μάθεις. Όταν θα το έχεις μάθει, μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο.

5. Η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ. Δεν υπάρχει καμία περίοδος της ζωής σου που δεν περιλαμβάνει μαθήματα. Αν είσαι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μαθήματα.

6. Το "εκεί" δεν είναι καλύτερο μέρος από το "εδώ". Όταν το "εκεί" έχει γίνει "εδώ", απλά θα αποκτήσεις ένα άλλο "εκεί" που θα μοιάζει πάλι καλύτερο από το "εδώ".

7. Οι άλλοι άνθρωποι είναι απλώς καθρέφτες σου. Δεν μπορείς να αγαπήσεις ή να μισήσεις κάτι σχετικά με ένα άλλο πρόσωπο εκτός και αν αντανακλά κάτι που αγαπάς ή μισείς στον εαυτό σου.

8. Το τι θα κάνεις την ζωή σου, εξαρτάται από εσένα. Έχεις όλα τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζεσαι. Τι τι θα κάνεις με αυτά εξαρτάται από εσένα. Η επιλογή είναι δική σου.

9. Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής βρίσκονται μέσα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρατηρήσεις, να ακούσεις και να εμπιστευτείς.

10. Θα τα ξεχάσεις όλα αυτά.

Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις (pics)

Posted: 11 Dec 2011 03:45 PM PST


Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...
Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...
Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...
Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...
Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...
Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...
Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...
Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...
Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...
Να γιατί δεν πρέπει να σουρώνεις...

fovero.gr

Πόσο ύψος έχει το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο;

Posted: 11 Dec 2011 03:30 PM PST

Πόσο ύψος έχει το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο;To μεγαλύτερο λουλούδι είναι πολύ παράξενο... To λουλούδι «Amorphophallus titanum,» ή αλλιώς το «corpse flower» (λουλούδι που μοιάζει με πτώμα) είναι ένα σπάνιο φυτό που ζει και αναπτύσσεται στα δάση της Ινδονησίας.
 Μπορεί να μεγαλώσει μέχρι τα 3,5 μέτρα και ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύνολο από λουλούδια και όχι για ένα και μοναδικό άνθος. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι το «Rafflesia arnoldii». 

Αυτό το φυτό έχει ένα και μοναδικό λουλούδι που είναι γνωστό στα δάση της Ινδονησίας και παρόλο που είναι εντυπωσιακό, διαθέτει τη μυρωδιά ανθρώπινου πτώματος.


Στριπτίζ επί σκηνής η Britney Spears!

Posted: 11 Dec 2011 03:15 PM PST

Πρόσφατα, η λεγόμενη πριγκίπισσα της Pop, Britney Spears, σε συναυλία της στο Πουέρτο Ρίκο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Femme Fatale», η 30χρονη σχεδόν τα… πέταξε όλα!
Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο ηθοποιός Pauly D από το «Seaside Heights». Τότε η Britney άρχισε τα… κόλπα της. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από τον ηθοποιό, ανέβηκε πάνω του και του χόρεψε αισθησιακά. Ήταν κατά κάποιο τρόπο ένας prive χορός, μόνο που τον έβλεπαν χιλιάδες θεατές.
















Κουτάβι εναντίον καθρέφτη (video)

Posted: 11 Dec 2011 03:00 PM PST

Σημειώσατε «Χ»...









Ο έρωτας χρόνια... δεν κοιτά (pics)

Posted: 11 Dec 2011 01:59 PM PST

Μπορεί να ντύνει μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου με τις πολύχρωμες δημιουργίες του, όμως όταν πρόκειται για τον ίδιο, ο Roberto Cavalli προτιμά… τη λιτότητα!
Ο 71 ετών ιταλός σχεδιαστής μόδας εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο μαζί με τη νεαρή σύντροφό του σε παραλία του Μαϊάμι… έχοντας όμως από κοντά το laptop του, μπας και προκύψει καμιά δουλειά!

Βέβαια, στις παρακάτω φωτογραφίες εντύπωση δεν προκαλεί τόσο το γεγονός ότι φόρεσε ένα απλό μαγιουδάκι, σε αντίθεση με τις κολεξιόν του, όσο το ότι συνοδευόταν από μια ωραία παρουσία κατά πολλά χρόνια νεότερή του!














Celebrities... που τους βλέπεις και τρομάζεις!

Posted: 11 Dec 2011 01:45 PM PST

Μπορεί η εμφάνιση τους να μην είναι η καλύτερη αλλά αυτό δεν τους δυσκόλεψε να γίνουν διάσημοι …



1)Marilyn Manson  

2)Michael Jackson

3)Marty Feldman  

4)Jocelyn Wildenstein

5)Michael Berryman

6)Clint Howard  

7)Lyle Lovett  

8)Kelis  

9)Steven Tyler

10)Courtney Love  

11)Donatella Versace    
    

12)Ronaldinho   

13)Kelly Osbourne


«Άτακτα» παιδιά μόνα στο σπίτι; (pics)

Posted: 11 Dec 2011 01:30 PM PST

Δείτε τις συνέπειες...



Kids Left Home Alone1 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone2 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone3 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone4 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone5 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone6 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone7 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone8 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone9 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone10 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone11 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone12 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone13 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone14 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone15 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone16 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone17 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone18 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone19 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone20 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone21 Kids Left Home Alone

Kids Left Home Alone22 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone23 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone24 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone25 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone26 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone27 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone28 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone29 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone30 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone31 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone32 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone33 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone34 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone35 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone36 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone37 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone38 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone39 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone40 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone41 Kids Left Home Alone
Kids Left Home Alone42 Kids Left Home Alone


Τα πιο απίστευτα κόλπα σε ένα βίντεο!

Posted: 11 Dec 2011 01:15 PM PST

Πραγματικά εκπληκτικά. Δείτε τα...




Τραγικά λάθη σε φωτογραφίες (pics)

Posted: 11 Dec 2011 01:00 PM PST

Δεν πρόσεξαν καλά πριν την δημοσιοποίηση...



















Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές