Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Πλωτό νησί …ουτοπία

Posted: 16 Nov 2011 03:28 PM PST


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!Perierga.gr
Ουτοπία είναι το όνομα ενός φιλόδοξου project για ένα πλωτό τεχνητό νησί…

Σύμφωνα με το σχεδιασμό είναι κυκλικό, με διάμετρο 100 μέτρα και 11 καταστρώματα. Οι τελευταίοι όροφοι καλύπτωνται με γυάλινο θόλο που επιτρέπει στο ηλιακό φως να εισέρχεται. Επίσης μπορεί να ανοίγει, όταν ο καιρός το επιτρέπει για να επιτρέπει την είσοδο φρέσκου αέρα.





Στον τελευταίο όροφο κυριαρχεί μια μεγάλξ πισίνα, ενώ η κατασκευή παραμένει εξαιρετικά σταθερή ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, χάρη στα 4 «πόδια» που λειτουργούν σαν ισχυρές άγκυρες.

Στο πολυτελές εσωτερικό, εκτός από δωμάτια, φιλοξενούνται καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, θέατρο και καζίνο.





Perierga.gr

Perierga.gr

Perierga.gr

Οι άνδρες είναι το πραγματικά ασθενές φύλο

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST


Οι άνδρες είναι το πραγματικά ασθενές φύλο
Αρρωσταίνουν πιο βαριά και ζουν λιγότερο από τις γυναίκες, αλλά αυτό διορθώνεται, κατά τους επιστήμονες
Μπορεί να επιβάλλονται με τη σωματική τους ρώμη και τη δυναμική ιδιοσυγκρασία τους, από απόψεως όμως υγείας και αντοχών οι άνδρες είναι πολύ πιο ευάλωτοι από τις γυναίκες, όπως διαπιστώνει έρευνα του βρετανικού ινστιτούτου προαγωγής της ανδρικής υγείας «Μen΄s Ηealth Forum» (ΜΗF). Οπως τονίζεται, οι άνδρες είναι το πραγματικό αδύνατο φύλο. Εμφανίζουν περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν και να πεθάνουν από καρκίνο σε σχέση με τις γυναίκες. Επίσης, πλήττονται βαρύτερα από καρδιακές παθήσεις, ισχαιμικά επεισόδια και από τις επιπτώσεις της παχυσαρκίας. Υπερέχουν ακόμη και στα ποσοστά των αυτοκτονιών καθώς οι γυναίκες θεωρούνται πιο εξωστρεφείς και δηλώνουν πιο «ευτυχισμένες».
Αυτή η αδυναμία των ανδρών διορθώνεται, ισχυρίζονται οι ειδικοί. Οι άρρενες μπορούν να κάνουν αρκετά για να την ξεπεράσουν: από άσκηση και προληπτικές ιατρικές εξετάσεις έως αναδιάρθρωση του εργασιακού χρόνου, αναδιάταξη του χώρου στη δουλειά και στο σπίτι, ακόμη και ειδικά ψυχολογικά τεστ «ανδρικής αυτογνωσίας».
Από τον κατάλογο των δεινών που πλήττουν τους άνδρες τα περισσότερα συνδέονται με τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής τους, ο οποίος συχνά περιλαμβάνει υπέρ το δέον κατανάλωση αλκοόλ, κάπνισμα, 
καθιστική ζωή και διατροφή πλούσια σε λιπαρά και πτωχή σε θρεπτικές ουσίες. Επιπλέον οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι άνδρες δεν είναι ιδιαιτέρως καλοί στο να ζητούν ιατρική βοήθεια ακόμη και όταν την έχουν πραγματικά ανάγκη. Για παράδειγμα, στη Βρετανία κάθε χρόνο πεθαίνουν πρόωρα σχεδόν 100.000 άνδρες έναντι 66.000 γυναικών. Μεγαλύτερος «φονιάς» των ανδρών θεωρούνται τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Επόμενος στη σειρά είναι ο καρκίνος. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία οι άνδρες εμφανίζουν κατά 70% περισσότερες πιθανότητες από τις γυναίκες να πεθάνουν από κάποιον τύπο καρκίνου που πλήττει και τα δύο φύλα και κατά 60% περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από κάποια νεοπλασματική ασθένεια. Στην τρίτη θέση βρίσκονται τα αναπνευστικά νοσήματα, ακολουθούμενα από τη γε ροντική άνοια και τις παθήσεις ήπατος.
Επίσης, οι άνδρες παρουσιάζουν περισσότερες πιθανότητες να δώσουν βίαιο τέλος στη ζωή τους, είτε μέσω εμπλοκής τους σε αυτοκινητικό δυστύχημα είτε εκ προθέσεως, διά της αυτοκτονίας. Παρ΄ ότι τα ποσοστά αυτοκτονιών είναι παρόμοια και στα δύο φύλα, οι απόπειρες των ανδρών είναι πιο επιτυχημένες καθώς το 76% των αυτοχείρων είναι άνδρες. 
Αν και δεν είναι σαφές γιατί οι απόγονοι του Αδάμ τα πάνε λιγότερο καλά σε ζητήματα υγείας, αντοχής και επιβίωσης σε σχέση με τις απογόνους της Εύας, οι περισσότερες από τις πιο συχνές αιτίες πρόωρου θανάτου των ανδρών συνδέονται με παράγοντες οι οποίοι μπορούν να αποφευχθούν, όπως η έλλειψη σωματικής άσκησης.




Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Η χρονιά της γυναίκας - κούγκαρ

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST


Η χρονιά της γυναίκας - κούγκαρ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΙΤΤΥ ΞΕΝΑΚΗ

Πληθαίνουν οι γυναίκες που επιλέγουν πολύ νεώτερους άνδρες για συντρόφους
«Η χρονιά του κούγκαρ».  Όπου κούγκαρ, η γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας που προτιμά τους νεώτερους άνδρες. Είναι η νέα εμμονή του Χόλιγουντ, η νέα αγαπημένη των sitcoms, των αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών. Το πραγματικό κούγκαρ, όμως, αυτό που κάνει τους κοινωνιολόγους να μιλούν για μια απτή δημογραφική μεταβολή, ελάχιστη σχέση έχει με το κωμικά απελπισμένο αρπακτικό- ξελογιάστρα που βλέπουμε στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Στο επίμαχο άρθρο του, το «Νewsweek» προέβλεψε πως μέχρι του χρόνου τον Ιούνιο, «το κούγκαρ θα έχει εκλείψει». Και είναι πολύ πιθανό- εφόσον μιλάμε για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Διότι πίσω από τις υπερβολές της ποπ κουλτούρας, υπάρχει μία πραγματικότητα που θέλει τις γυναίκες άνω των 40 να επαναπροσδιορίζουν την έννοια του «ταιριαστού συντρόφου». «Για πολύ καιρό», λέει η Σάντρα Λ. Κάρον, καθηγήτρια οικογενειακών σχέσεων και ανθρώπινης σεξουαλικότητας στο Πανεπιστήμιο του Μέιν, «μας τροφοδοτούσαν με την ιδέα πως η γυναίκα πρέπει να αναζητεί έναν άνδρα που θα τη φροντίσει, με καλύτερη δουλειά και υψηλότερες αποδοχές. Όμως πλέον, οι περισσότερες γυναίκες είναι αυτάρκεις και δεν χρειάζονται αυτό το πρότυπο».
Η γυναίκα- κούγκαρ είναι μόδα: μία μόδα με μπροστάρισσα την Ντέμι Μουρ, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον κατά 15 χρόνια νεώτερό της Άστον Κάτσερ, αλλά και πολλές ακόμα διασημότητες που επιλέγουν να βγαίνουν με νεώτερους άνδρες.
Η γυναίκα- κούγκαρ είναι δύναμη: οι άνδρες εξακολουθούν να προτιμούν τις γυναίκες μικρότερης ηλικίας, η κατάκτηση λοιπόν ενός νεώτερου άνδρα τονώνει αυτομάτως την αυτοπεποίθηση.
Η γυναίκα- κούγκαρ είναι ανάγκη: οι επιτυχίες της γυναίκας στην επαγγελματική παλαίστρα την κάνουν να βάζει πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της ζωή με αποτέλεσμα, όταν πια αποφασίζει να ασχοληθεί περισσότερο με αυτήν, να υπάρχουν σαφώς λιγότεροι διαθέσιμοι άνδρες της δικής της ή λίγο μεγαλύτερης ηλικίας.
Η γυναίκα- κούγκαρ έχει ορισμένες προδιαγραφές: για να υποδυθεί με επιτυχία αυτόν τον ρόλο, μια γυναίκα πρέπει να διατηρεί την ομορφιά της, τη ζωντάνια της, τη γοητεία της.
Η γυναίκα- κούγκαρ είναι εκδίκηση: για δεκαετίες ολόκληρες βλέπαμε μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες να κυκλοφορούν ή να παντρεύονται κατά πολύ νεώτερες γυναίκες, το αντίστροφο όμως εθεωρείτο ανήκουστο.
Η γυναίκα- κούγκαρ παραμένει όμως και ταμπού: και 
μόνον ο όρος κούγκαρ, η εικόνα ενός άγριου ζώου που περιφέρεται σε αναζήτηση λείας, αρκεί για να το επιβεβαιώσει. «Αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση», λέει η Λίντα Φράνκλιν, πρώην στέλεχος της Γουόλ Στριτ και συγγραφέας ενός νέου βιβλίου αφιερωμένου στο θέμα, «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ζωή. Οι γυναίκες αυτές φροντίζουν πολύ καλά τον εαυτό τους, είναι οικονομικά ανεξάρτητες και κάνουν διαφορετικές επιλογές. Αυτό σίγουρα δεν τις καθιστά απελπισμένες». Στις ΗΠΑ, ο αριθμός των γάμων ανάμεσα σε γυναίκες που είναι τουλάχιστον 5 ή 10 χρόνια μεγαλύτερες από τους συντρόφους τους παραμένει χαμηλός, 5,4% και 1,3% αντίστοιχα. Σύμφωνα ωστόσο με τον δημογράφο Άντριου Μπέβεριτ, και τα δύο αυτά ποσοστά διπλασιάστηκαν μεταξύ 1960 και 2007. Επιπλέον, ο γάμος αφηγείται μέρος, μόνο, της ιστορίας. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο αριθμός των σχέσεων ανάμεσα σε μεγαλύτερες γυναίκες και μικρότερους άνδρες διαρκώς αυξάνεται.
Η δρ Κάρον μελέτησε το 2006 οκτώ παντρεμένα ζευγάρια στα οποία η γυναίκα ήταν τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη. Οι γυναίκες δήλωσαν πως τους άρεσε ιδιαίτερα η ζωντάνια που έφερε ο νεώτερος άνδρας στη ζωή τους, οι άνδρες πως τους άρεσε η ωριμότητα (σεξουαλική και μη) και η αυτοπεποίθηση της μεγαλύτερης συντρόφου τους. Όλα τα ζευγάρια δήλωσαν πως η διαφορά της ηλικίας είχε περισσότερη σημασία για τους γύρω παρά για τα ίδια. Ειδικότερα οι γυναίκες, είχαν έναν αυξημένο φόβο για το κοινωνικό στίγμα, τα σημάδια του χρόνου επάνω τους, την πιθανότητα να τις απατήσει ο σύντροφός τους. Η δρ Κάρον ωστόσο διαπίστωσε με έκπληξη πως «παρ΄ όλα όσα μπορεί να λέει η κοινωνία, σε έναν μεγάλο βαθμό είναι μια σχέση όπως όλες. Πίστευα πως θα συναντήσω άνδρες που έψαχναν για ένα υποκατάστατο της μητέρας τους, μεγαλύτερη ανισότητα, περισσότερο αγώνα επικράτησης, αλλά δεν είναι έτσι».
Στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη 
ΤΟΝ «ΟΡΟ» ΚΟΥΓΚΑΡ, για την περιγραφή μιας μεγαλύτερης σε ηλικίας γυναίκας που προτιμά τους νεώτερους άνδρες, φέρεται να επινόησε πρώτη μια καναδική ιστοσελίδα, η cougardate. com.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ στο θέμα ήταν η ταινία «Cougar Club» του Κρίστοφερ Ντάντι, που κυκλοφόρησε το 2007. Βάση σεναρίου, δύο ασκούμενοι δικηγόροι που ελκύονται από μεγαλύτερες γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν το χόμπι τους πάρεργο ιδρύοντας μια λέσχη. ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2009, έκανε πρεμιέρα σε ένα αμερικανικό καλωδιακό κανάλι, το ΤV Land, ένα ριάλιτι σόου ονόματι «Το Κούγκαρ». Στη διάρκεια των οκτώ ωριαίων επεισοδίων που ακολούθησαν, 20 νέοι άνδρες ηλικίας 21 έως 29 ετών έδωσαν μάχη για την καρδιά μιας 40χρονης.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ στο θέμα είναι και μια νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Cougar Τown», που άρχισε να προβάλλεται στο ΑΒC τον Σεπτέμβριο, με πρωταγωνίστρια την Κόρτνι Κοξ, μία πρόσφατα διαζευγμένη μητέρα ενός εφήβου, η οποία αποφασίζει να ξαναζήσει τα νιάτα που δεν απόλαυσε βγαίνοντας με νεώτερους άνδρες. Το κατά Χόλιγουντ λεξικό 
ΒΟΥ ΤΟΥ (αγόρι- παιχνίδι): Ο κατά πολύ νεώτερος σύντροφος ή σύζυγος μιας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας.
CΟUGΑR (κούγκαρ): Γυναίκα άνω των 40 που επιδιώκει σεξουαλικές σχέσεις με άνδρες μικρότερης ηλικίας, συνήθως τουλάχιστον οκτώ χρόνια νεώτερους. CUΒ (λιονταράκι): Το μικρότερο σε ηλικία αρσενικό που βγαίνει με μεγαλύτερη (-ες) γυναίκα (-ες).
ΜΑΝΤΗΕR (συνδυασμός των λέξεων man, άνδρας, και panther, πάνθηρας): Η ανδρική εκδοχή του κούγκαρ. ΜΑΥ-DΕCΕΜΒΕR RΟΜΑΝCΕ (ρομάντζο Μάης-Δεκέμβρης): Σχέση όπου η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους δύο
συντρόφους είναι αρκετά μεγάλη ώστε να προκαλεί την κοινωνική αποδοκιμασία.
Μύθος οι γυναίκες-«κούγκαρ» Νέα μελέτη, η οποία περιελάμβανε και την Ελλάδα, δείχνει ότι δεν προτιμούν μικρότερους σε ηλικία άνδρες, αλλά επιμένουν σε συνομήλικους ή μεγαλύτερους
Οι γυναίκες που έγιναν κούγκαρ, Από τη Μαντόνα ως την Ντεμί Μουρ και από την Αννα Βίσση ως τη Ρούλα Κορομηλά, τα τελευταία χρόνια εξαπλώνεται συνεχώς το φαινόμενο των ώριμων και επιτυχημένων κυριών που προτιμούν πολύ νεότερους άνδρες. Ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα μιας






Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Υπέροχος Τραχυλος (ο κυκλος της γυναικας με φωτογραφιες)

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

Age 25 – Entire Cycle

I am a 25 year old woman who has never given birth. My intention with this project was to better understand my cycle and the changes in my cervix throughout the month. As a doula and student midwife, I used this project to help me see how a cervix might look different throughout the cycle in the absence of vaginal infections and to understand speculum exams.

Each photo was taken at approx 10:00 pm every day starting the first day of my menstrual cycle. I re-used a plastic speculum (order one here) and macro function of normal digital camera (and a very talented boyfriend with a headlamp). For the duration of this project, we used condoms as our birth control method so as not to introduce semenal fluid into the photoshoot. I did not use tampons or mooncups during my bleeding time either.


Image from Wikimedia

This cycle I photographed is of normal length for me, about 33 days. The diagram above is for a 28 day cycle. My cycle's follicular phase (variable number of days preovulation) lasts until about day 20 or 21. My fertile phase lasts from days 13 to 21 with ovulation on day 20. My luteal (postovulation) phase is 13 days long (12-16 days is the norm and is not variable in a normal cycle).

picture-1

Above is a graph of my basal body temperature for this cycle. As you can see, after ovulation on about day 20, my temperature began to rise due to the heat-inducing hormone progesterone produced by the corpus luteum. This temperature shift signifies that ovulation has already occurred. Check out more information about the Fertility Awareness Method of birth control to learn more about cyclical temperature changes.

You may notice on the right side of some photos, some jagged looking skin, which is the remnants of my hymenal ring. My os (opening to the cervix) is round because I have never given birth; the os becomes more of a slit after childbirth. On the sides of the photos, you can see my vaginal rugae, which are the ridges that make the elastic muscular canal of the vagina able to open/expand dramatically during arousal and childbirth.

I also tracked the depth/movement of my cervix in my vagina. These gradual shifts are not really distinguishable in the photos, but was a tangible change as the depth I needed to reach a finger inside to touch my cervix varied slightly each day. I also noted the firmness of the cervix and openness of the os that was again a change I was feeling with my finger.

My uterus is tipped backward (retroflexed), so you may notice that the cervix is pointing upwards in some photos. This is an anatomical variation that is present in about 20-30% of the population, and is most often a genetic trait. It means that the body of the uterus lies more towards my back than over my bladder.

May this site be educational for you and may you feel inspired to discover more about your body…



Below, you will find photos taken every day during one menstrual cycle. The photo is above the Day Number and details of that Day. Happy viewing!





Day One

Day One

Blood – red , clotty and heavy flow

Cramps – mild

Breasts – de-swelling

Feeling – very sexual and tender




Day 2

Day Two

Blood – Dark red, medium/light flow

Breasts – normal

Basal body temperature – 97.2 F (and remains between 97 F and 97.4 F until day 20)



Day Three

Day Three

Blood – Brown and watery dark red, low flow




Day Four

Day Four

Brown Spotting with some dark red flecks (note fresh blood at os)




Day Five

Day Five

Light brown discharge; very low flow

Tender, heart-achey

Tired




Day Six

Day Six

Very light brown discharge

Sticky cervical fluid when touched between fingers




day Seven

Day Seven

Cervix in low closed position

Cervical fluid sticky




Day Eight

Day Eight

Cervix, low and closed/firm

Cervical fluid white and sticky




Day Nine

Day Nine

Cervix low and closed

Dry sensation




day Ten

Day Ten

Cervix low and closed

Notice blood spot near os and brown clot near cervix (right). Possibly from vigorous intercourse earlier that day (not mittelschmerz as I am not ovulating yet)** Since posting this last idea that the blood may have been from intercourse, I have since been diagnosed with an endometrial polyp that occasionally causes bleeding mid-cycle, usually unrelated to intercourse. I am treating it with holistic measures and hope it clears up soon.





Day Eleven

Cervical fluid is creamy




day-12

Day Twelve

Cervical fluid white and wet, milky

Feeling particularly sexual




day-131

Day Thirteen

Copious watery cervical fluid

Cervix softening and moving upwards




day-14

Day Fourteen

White/clear watery cervical fluid, dripping




cervie-day-15-yes

Day Fifteen

Cervical fluid changed to more eggwhite texture

Cervix is soft, open and high




day-16

Day Sixteen

Cervical fluid alternately wet and eggwhite consistency

Cervix soft and high




day-17day-17stretch21

Day Seventeen

Cervical fluid is very gelatainous (here seen covering os) and streaked with whitish yellow

Sensitive, sensual breasts (not painfully tender)

Stringy Fluid when stretched between fingers (above)




day-18

Day Eighteen

Eggwhite fluid




day-19
day-19

Day Nineteen

More white-tinged eggwhite fluid

Very stretchy and strong Fluid (above)




day-20



Day Twenty

Mild back pain and cramp on left side (mittelschmerz)

Ovulation suspected!

Feeling very sexual

Cervical Fluid gelatinous and egg-white (right)




day-21

Day Twenty One

Drier/chunkier (like drying rubber cement) cervical fluid

Nipples very tender and painful




day-22

Day Twenty-Two

Tender nipples

Cervical position is mid and slightly open

Basal Body temperature beginning to rise, today 97.6 F




day-23

Day Twenty-Three

Very tender nipples

Dry feeling

Basal Body temperature 97.5 F




day-24

Day Twenty-Four

Very tender nipples

Dry feeling

Cervix feels hard and high again




day-25

Day Twenty-Five

Headache and tired

Dry/tacky




day-26

Day Twenty-Six

Breasts swelling

Tacky cervical fluid

Basal Body temperature now noticeably higher than preovulation by about 1 degree Farenheit. It is now 98.1 F and ranges from 98.1 F to 98.6 F for the rest of this of cycle




>day-27

Day Twenty-Seven

Tender nipples, swollen breasts

Tacky cervical fluid




day-28w

Day Twenty-Eight

Dry feeling




day-29w

Day Twenty-Nine

Dry feeling




day-30w

Day Thirty

Dry feeling

Breasts feel heavy




day-31

Day Thirty-One

Feeling bloated

Dry fluid (note fresh blood at os, sign of impending menses)

Feeling emotionally tender




day-32wv1

Day Thirty-Two

Very light brown spotting

Cervix low and open

Feeling tired




day-33wv1

Day Thirty-Three

Pink spotting

Lower back ache

Menses begins tomorrow upon waking, 13 days after ovulation (luteal phase)




All images copyrighted. Please do not reproduce these images without my permission.
Enjoy your Cervix and your amazing body!

Due to the overwhelming positive response I have gotten from people, I have decided to expand the vision of this project. I am raising funds for my time and expenses, including:

  • Equipment for photographing other women's cervices
  • Marketing and advertising of this site
  • Web-upgrades, hosting, and graphic design
  • Creating pamphlets or a book (for distribution at Health Centers, Medical Schools, colleges)
  • Furthering my education in women's health
  • Outreach projects (teaching women/partners about their fertility/cycles, etc.)
  • Translating and hosting a similar site in Spanish or other languages

If you have found this website useful, please consider donating via Paypal – any amount is helpful ($5 to $100 or more). Please email me if you would prefer to send a donation by check or money order and I will send you a mailing address. Together we can create a world where women's bodies are understood, respected and appreciated!

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Βρήκε νεκρό πουλί μέσα στη σαλάτα του

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

Μια τρίχα ή ένα έντομο είναι τα πιο συχνά ανεπιθύμητα πράγματα που μπορεί να βρει κανείς στη σαλάτα του. Ένα νεκρό πουλί σε προχωρημένη αποσύνθεση όμως είναι κάτι που δεν βρίσκεις κάθε μέρα μέσα στο φαγητό σου.

Ο Βρετανός Πολ Στρίτερ αγόρασε μια έτοιμη σαλάτα από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Αγγλίας (Τesco), την οποία σέρβιρε στα παιδιά και τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Όπως είπε στο BBC ο ίδιος, βρισκόταν στην κουζίνα όταν άκουσε την κοπέλα του να ουρλιάζει. Όταν έτρεξε να δει τι συνέβη, είδε την γυναίκα και τα δυο του παιδιά να κοιτούν έντρομα ένα μικρό, νεκρό πουλί που βρισκόταν στο πιάτο της.

«Δεν ήξερα τί να κάνω. Ανησύχησα για την υγεία των παιδιών μου γιατί είχαν ήδη φάει λίγο από τη σαλάτα, μέσα στην οποία υπήρχε το σκελετωμένο κουφάρι που ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση», πρόσθεσε ο Στρίτερ.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, δήλωσαν απογοητευμένοι από το περιστατικό, το οποίο είναι πλήγμα για την ποιότητα των προϊόντων τους και επισήμαναν ότι απολογήθηκαν στον πελάτη.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τρελαίνεσαι για τσίχλες; Μάθε τι σου συμβαίνει...

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

Τι δεν λείπει ποτέ μέσα από την τσάντα μιας γυναίκας;
Μα φυσικά, το λιπγκλος, οι σερβιέτες και οι τσίχλες σε διάφορες γεύσεις... Είτε είναι κατάλοιπο της παιδικής ηλικίας ή πολύτιμος σύμμαχός σου κάθε φορά που χρειάζεται να δροσίσεις την αναπνοή σου, η τσίχλα και το μάσημά της είναι μια από τις αγαπημένες σου συνήθειες.
Μπορεί από μικρή να είχες δεχτεί παρατηρήσεις και να είχες «φάει» αποβολές για τον τρόπο με τον οποίο τις μασούσες, ποτέ όμως δεν την αποχωρίστηκες και τις κουβαλάς σε κάθε τσάντα, σχολική ή επαγγελματική. Πόσα, όμως, γνωρίζεις γι΄αυτές; Ποια είναι τα οφέλη που αποκομίζεις μασώντας τσίχλες και ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την υγεία σου;

Τα συν:
Σε ανακουφίζει από την καούρα
Το 2005 οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το σάλιο που εκκρίνεται από το μάσημα, μειώνει τα οξέα του στομάχου, που βρίσκονται στον οισοφάγο ενώ τα βοηθά να σταλούν πίσω στο στομάχι, ανακουφίζοντας από την καούρα.
Αν νιώσεις καούρα κάνε το κόλπο και δοκίμασε να μασήσεις την τσίχλα της αρεσκείας σου. Θα δεις άμεση ανακούφιση που θα διαρκέσει για περισσότερες από 2 ώρες.
Εξουδετερώνει τα βακτήρια και φρεσκάρει την αναπνοή
Το μάσημα ενεργοποιεί την παραγωγή σάλιου που είναι ένας φυσικός μηχανισμός του οργανισμού για να καταπολεμά τα βακτήρια. Η ξυλιτόλη άλλωστε, οργανική ουσία που συνήθως χρησιμοποιείται στις τσίχλες ως υποκατάστατο της ζάχαρης βοηθά στην μείωση της οδοντικής πλάκας.
Για καλύτερα αποτελέσματα προτίμησε τσίχλες με γεύση κανέλας. Μελέτες έχουν δείξει πως το έλαιο κανέλας μειώνει τα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας ενώ ανακουφίζει και τον πονόδοντο.

Σου κόβει την όρεξη
Μελέτη του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, που διεξήχθη σε 115 άτομα έδειξε πως το μάσημα τσίχλας πριν και μετά το μεσημεριανό γεύμα διώχνει τις λιγούρες. Οσοι από τους συμμετέχοντες στην έρευνα μασούσαν τσίχλες ανά μία ώρα μετά το κυρίως γεύμα, τσιμπολογούσαν λιγότερα σνακ υψηλής θερμιδικής αξίας, ένιωθαν μικρότερη πείνα και δεν είχαν ιδιαίτερη λαχτάρα για γλυκά.
Τα οφέλη είναι ακόμη μεγαλύτερα αν σκεφτείς ότι ο οργανισμός καίει περίπου 11 θερμίδες κατά το μάσημα!
Κάνει καλό στα αυτιά σου
Αν από μικρή υπέφερες από ωτίτηδες τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά πως το φούσκωμα μπαλονιών αλλά και το μάσημα της στσίχλας είναι ευεργετικά.

Τα πλην:
Μήπως ζαλίζεσαι;
Σε μια προσπάθεια να γίνει η τσίχλα πιο φιλική προς την στοματική υγεία αλλά και ολιγοθερμιδική, οι περισσότερες εταιρίες αντικατέστησαν τη ζάχαρη με άλλες γλυκαντικές ουσίες, όπως η ασπαρτάμη, η σορβιτόλη και η ξυλιτόλη.
Παρά το γεγονός ότι η ασπαρτάμη εγκρίθηκε το 1996 από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, υπάρχουν ακόμη αντικρουόμενες απόψεις και ευρήματα για την αμφιλεγόμενη γλυκαντική ουσία. Όπως άλλωστε έχει αποδειχτεί, αν έχεις ευαισθησία στην ασπαρτάμη μπορεί να εμφανίσεις ζάλη, πονοκέφαλο ή και αλλεργίαενώ η ουσία κατηγορείται ακόμη και για επιληπτικές κρίσεις και περιστατικά κατάθλιψης.

Σου φέρνει φούσκωμα;
Όπως ίσως έχεις παρατηρήσει μπορεί η τσίχλα να σου κόβει τις λιγούρες, σου προκαλεί όμως πρήξιμο στο στομάχι. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι, όταν μασάς τσίχλα, με την κίνηση της γνάθου απορροφάς μεγαλύτερη ποσότητα αέρα απ΄ ότι συνήθως.
Αιτία για το φούσκωμα που νιώθεις μπορεί να είναι επίσης και η δυσκολία πέψης των διαφόρων γλυκαντικών, υποκατάστατων της ζάχαρης που περιέχουν οι τσίχλες

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τσάι και συμπάθεια για τις Ένοπλες Δυνάμεις από τον Παπούλια

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

«Σημείο αναφοράς» για τον ελληνικό λαό στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και «σημαντικό αποτρεπτικό παράγοντα...
σε μερικούς που μπορεί να εποφθαλμιούν την εθνική μας ακεραιότητα», χαρακτήρισε τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος νωρίτερα τη νέα ηγεσία τους και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Απευθυνόμενος στον αρχηγό Γ.Ε.Ε.Θ.Α., σρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον αρχηγό Γ.Ε.Σ., αντιστράτηγο, Κωνσταντίνο Ζιαζιά, τον αρχηγό Γ.Ε.Ν., αντιναύαρχο, Κοσμά Χρηστίδη και τον αρχηγό Γ.Ε.Α. αντιπτέραρχο Αντώντιο Τσαντηράκη, ο κ. Παπούλιας τόνισε ότι η οικονομική κρίση δεν πρέπει να επηρεάσει την επιχειρησιακή δυνατότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο υπουργός Άμυνας «γνωρίζει το θέμα και κάνει περισσότερα από ό,τι μπορεί».

«Έχετε την αγάπη της πολιτικής ηγεσίας, έχετε την αγάπη όλων μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και περισσότερο από όλα έχετε την αγάπη και την εκτίμηση του ελληνικού λαού. Και αυτό μην το ξεχνάτε.

Πέραν του ότι στις δύσκολες στιγμές, που θα μπορούσαν να εποφθαλμιούν διάφοροι σε βάρος της εθνικής μας ακεραιότητας, εσείς, οι Ένοπλες Δυνάμεις, είστε ένας σημαντικός αποτρεπτικός παράγων.

Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη χώρα - τώρα που δίνουμε μια μάχη όλοι μας να ξεπεράσουμε την κρίση - η σταθερότητα και η ασφάλεια που αποπνέουν οι Ένοπλες Δυνάμεις για τη μάχη που δίνει ο ελληνικός λαός», σημείωσε ο πρόεδρος και δήλωσε βέβαιος για την «καλή συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Ανέφερε δε ότι ο κ. Αβραμόπουλος είναι παλιός του φίλος και πρόσθεσε: «Τον γνωρίζω πολύ καλά και τον πατριωτισμό του και τις δυνατότητες που έχει να φέρει εις πέρας το έργο που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός».

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τι σκέφτεται ο καλός σου πριν σε απατήσει!

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

Οι άντρες σε αντίθεση πάντα με τις γυναίκες αν θέλουν κάτι,το κάνουν πάντα διαφορετικά... 'Οπως επίσης το να κερατώσουν την κοπέλα τους... Εμείς θα καθόμασταν να το σκεφτούμε πρώτα με τις φίλες μας ή να το συζητήσουμε με την κολλητή μας..: «Δεν ξέρω ρε συ φιλενάδα βοήθα με,τι να κάνω?? Είναι τόσο κούκλος και όταν με κοιτάει λιώνω..αλλά σκέφτομαι τον Τάκη ...; το μωρό μου μ'αγαπάει και δεν θέλω να τον πληγώσω ...;. »Εεε ναι, κάπως έτσι τα λέμε ..;
Οι άντρες όμως με το που δούν κάποια που να τους αρέσει και να τους έχει κάνει το δεύτερο κλίκ ...;. δεν σκέφτονται με τις ώρες ...;: «Να την πηδ ...; ή να μην την πηδ..?» Αν τους έρθει θα το κάνουν.. δε θέλει φιλοσοφία το θέμα!! Εκείνη την στιγμή δεν έχουν τύψεις δεν έχουν τίποτα,απλά σκέφτονται να περάσουν καλά όσο θα κρατήσει!Το πως θα ξεμπλέξουν από αυτήν την κατάσταση το σκέφτονται αργότερα.. Εξάλλου το έχουν στο αίμα τους ...;: Πρώτα η διασκέδαση και μετά οι δουλειές!!
Γι' αυτό αν νομίζετε ότι θα σας κερατώσει καλύτερα να χαλαρώστε και ν'απολαύστε την σχέση σας,παρά να σκάτε πότε θα το κάνει..

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ένας εξωγήινος… στο ψυγείο της

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST


Επαφές άλλου τύπου…
Το πτώμα ενός εξωγήινου υποστηρίζει πως κρατούσε στο ψυγείο της επί δύο χρόνια (!)
μία Ρωσίδα από το Petrozavodsk, η οποία φρόντισε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες ως αποδεικτικά στοιχεία.





Αν αναρωτιέστε τι απέγινε ο καημένος alien, η κυρία υποστηρίζει ότι μέλη του Karelian Research Center της ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών τον κατάσχεσαν για «εκπαιδευτικούς» σκοπούς…



Τι βολικό…

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ε. Μενεγάκη: Γιατί ζήτησε συγνώμη από το Λαζόπουλο; Δείτε φωτογραφίες...

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST


Με απολογητικό ύφος ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, εξ αιτίας μιας πράξης της που έχει σχέση με το Λάκη Λαζόπουλο και την εκπομπή του! Ποιο ήταν το... λάθος της "βασίλισσας" που την έκανε να ζητήσει συγγνώμη;

«Συγγνώμη Λάκη, αλλά απίστησα» είπε η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής. Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε όπως είναι κατανοητό στον Λάκη Λαζόπουλο, μιλώντας φυσικά για το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" το οποίο δεν παρακολούθησε χθες το βράδυ!

«Λάκη δεν σε είδα χθες, αλλά θα σε δω και σήμερα και την Παρασκευή» απολογήθηκε και εξήγησε στη συνέχεια, τον λόγο που δεν παρακολούθησε την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, που δεν έχανε ποτέ: «Πήγα θέατρο. Πέρασα τόσο ωραία σε αυτή την παράσταση "Το Μήλο" με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Θανάση Τσαλταμπάση! Το τι γέλιο έριξα (…) Γελούσα εγώ γελούσε κι ο κόσμος. Αλλά οι άλλοι, έπαιρναν και μία ανάσα! Εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω» δήλωσε η 42χρονη παρουσιάστρια.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Εκτός έδρας νίκη Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι!

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

Μια διπλή νίκη και μάλιστα σε χώρο όπου θεωρείται ότι παίζει ...εκτός έδρας, αυτόν της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, πέτυχε ο Ολυμπιακός παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!


Οι ερυθρόλευκοι εδώ και καιρό δεν θέλουν ούτε να ...βλέπουν τον διαιτητή Γιώργο Τανατζή και η ΚΕΔ πήρε τα μέτρα της, για να μην ανάψουν τα αίματα λίγες μέρες πριν από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Στην κλήρωση για τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής, ο Τανατζής δεν συμπεριλήφθηκε στους 8 υποψήφιους για την τριάδα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει σε πολλές περιπτώσεις την εξαίρεση του Τανατζή και η επιθυμία τους έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά τον περυσινό τέταρτο τελικό.

Ο ορισμός του Τανατζή στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και θεωρήθηκε ως πρόκληση από τους ερυθρόλευκους, γι΄ αυτό και τώρα η ΚΕΔ τους έκανε το χατίρι. Μάλιστα, έβαλε για πρώτη φορά σε τέτοια κλήρωση τον Αστέριο Γκούμα, ο οποίος τελικά δεν "βγήκε" για το ντέρμπι.

Τελικά, από την οκτάδα προέκυψαν οι Τόμι Σχινάς, Σπύρος Γκόντας και Χρήστος Χριστοδούλου, με τους δύο τελευταίους να ικανοποιούν ακόμα περισσότερο την πλευρά του Ολυμπιακού, που μετά την εξαίρεση του Τανατζή, θα δει στο ΟΑΚΑ δύο ρέφερι που αν μη τι άλλο δεν κρίνονται ούτε "εχθρικοί" προς τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και "φιλικοί" προς τον Παναθηναϊκό.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως ο Ολυμπιακός τα πέτυχε όλα αυτά μέσω ...παρασκηνιακής μουρμούρας, καθώς οι εκπρόσωποί του απέχουν συστηματικά την τελευταία διετία από τις κληρώσεις διαιτητών!

Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό, τον οποίο στην κλήρωση εκπροσώπησε ο Τάσος Στεφάνου, δεν ασχολούνται καθόλου. Δεν έδωσαν την παραμικρή σημασία στα ονόματα των διαιτητών και έδειχναν προς πάσα κατεύθυνση που δεν τους νοιάζει ποιος θα μπει και ποιος δεν θα μπει στην κληρωτίδα του ντέρμπι. Επ΄ αυτού, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή οι πράσινοι δεν θεωρούν πως θα κρίνει τίποτα το ντέρμπι της Κυριακής στην κούρσα για τον τίτλο ή θεωρούν πως είναι τόσο καλύτεροι φέτος από τον αιώνιο αντίπαλο, που όποιοι διαιτητές και να παίξουν, το ματς θα το κερδίσουν...

Για την ιστορία στα της κλήρωσης, αρχικά στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Αναστόπουλου, Γκόντα, Σχινά και Χριστοδούλου, από τα οποία προέκυψαν τα ονόματα των δύο πρώτων διαιτητών της αναμέτρησης (Γκόντας, Χριστοδούλου). Μετά έγινε δεύτερη κλήρωση μεταξύ των Σχινά, Αναστόπουλου, Αφεντουλίδη, Γκούμα, Πηλοΐδη και Φούφη, από τα οποία βγήκε το όνομα του Σχινά. Τα υπόλοιπα μετά το τζάμπολ...

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Βήχας είναι, θα περάσει

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

Γνώρισε τρεις πρακτικούς τρόπους που οι γιατροί ισχυρίζονται ότι θα σου κόψουν το βήχα!Με αιθέρια έλαια.«Οι εκκρίσεις που ρέουν στο πίσω μέρος του ρινοφάρυγγα προκαλούν βήχα σε πολλούς ανθρώπους. Αυτές οι οπισθορινικές εκκρίσεις μπορούν να προκληθούν από αλλεργική ρινίτιδα, από ιγμορίτιδα ή από κάποια άλλη ίωση», λέει ο Παναγιώτης Μπίσιας, πνευμονολόγος, επιμελητής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ανακούφισε το αναπνευστικό σου σύστημα με αιθέρια έλαια. Ρίξε οινόπνευμα σε ένα καθαρό μπολ και προσθέστε 1 ml αιθέριο έλαιο λεβάντας, 2 ml αιθέριο έλαιο θυμαριού και 4 ml αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου. Μετά πρόσθεσε καυτό νερό και σκύψε πάνω από το μπολ σκεπάζοντας το κεφάλι σου με μια πετσέτα. Κάνε εισπνοές για 5 λεπτά και επανάλαβέ το 2 τουλάχιστον φορές τη μέρα για να δεις άμεσα αποτελέσματα.

Tα βότανα βοηθούν
Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασες μια γρίπη αλλά σε ταλαιπωρούν ακόμα τα κατάλοιπά της; «Ενα πολύ αποτελεσματικό βότανο στην καταπολέμηση του βήχα είναι η αλθαία», λέει η Εφη Παπακωνσταντίνου, παθολόγος και βοτανοθεραπεύτρια. Θεωρείται πολύ χρήσιμη σε περιπτώσεις βρογχίτιδας λόγω της περιεκτικότητάς της σε γλίσχρασμα που την κάνει ιδιαίτερα μαλακτική και επουλωτική.

Πρόσθεσε 1-2 κ.σ. ρίζα αλθαίας σε 2 λίτρα νερό και άφησέ το να βράσει μέχρι να εξατμιστεί το μισό. Οταν ολοκληρωθεί το βράσιμο ρίξε μια χούφτα από μολοχάνθη. Αφησέ τα ίσα ίσα να βραχούν και πρόσθεσε 1 κ.σ. μέλι. Για να κάνεις το ρόφημα πιο καταπραϋντικό μπορείς να βάλεις και ρίζα γλυκόριζας.

Ανάπνευσε ελεύθερα
«Συχνά η ατμόσφαιρα στο χώρο που ζούμε ή εργαζόμαστε δεν εξαερίζεται σωστά ή δεν έχει τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας. Γι' αυτό οι βρόγχοι επιβαρύνονται και προκαλείται ο μη παραγωγικός βήχας ή ξερόβηχας», λέει η Ευαγγελία Δανιήλ, πνευμονολόγος.

Ο υγραντήρας παράγει ατμό που βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας στο δωμάτιό σου. Στον υγραντήρα μπορείς να προσθέσεις αιθέρια έλαια. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις υγραντήρα, απλά βράσε νερό σε ένα κατσαρολάκι, τοποθέτησέ το πάνω από το καλοριφέρ και πρόσθεσε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Απίστευτα και όμως αληθινά (μέρος 2ο)

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

- Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ!
(Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!)...
- Ο οργασμός από ένα γουρούνι κρατάει 30 λεπτά!!!!
(Στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι γουρούνι!)
(Πως όμως το κατάλαβαν αυτό, και γιατί το έψαξαν;;;)

- Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιμοποιείς 150 θερμίδες την
ώρα.
(Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.... Στην δουλειά ίσως;;;)
(Εντωμεταξύ, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το θέμα με το γουρούνι...)

- Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μοναδικά όντα στην γη που
κάνουν σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για ευχαρίστηση.
(Γι αυτό ο Φλίπερ το δελφίνι στην γνωστή σειρά της τηλεόρασης,
συνεχώς χαμογελούσε;)
(Και τα γουρούνια έχουν 30 λεπτά οργασμό? Δεν μου φαίνεται δίκαιο αυτό!)

- Ο ποιο δυνατός μυς στο σώμα μας, είναι η γλώσσα.
(Μμμμμμμμμμμ..........)

- Οι δεξιόχειρες άνθρωποι ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από
τους αριστερόχειρες.
(Αν χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια, χωρίζεις την διαφορά των χρόνων
στα δύο?)

- Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει 50 φορές το βάρος του, και να τραβήξει
30φορές το βάρος του, και πέφτει πάντα στην δεξιά πλευρά όταν
ζαλιστεί.
(Το μυρμήγκι από τι ζαλίζεται? Πίνει μπύρα BUD?)

(Πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες για αυτήν την έρευνα?, θα ήθελα
κάποιος να μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση σε αυτό το θέμα!)

- Οι πολικές αρκούδες, είναι αριστερόχειρες!
(Καλά, και ποιος νοιάζεται γι αυτό? Και πως το ανακάλυψαν? Τις ρώτησαν
με ποιο χέρι γράφουν?)

- Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27,000 γευστικές απολήξεις.
(Τώρα τι είναι ΤΟΣΟ νόστιμο στον πάτο της λίμνης... ποιος ξέρει!)

- Οι ψύλλοι μπορούν πηδήξουν 350 φορές το μήκος του σώματός τους.
Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου!
(30 λεπτά οργασμός.... Το φαντάζεστε? Και γιατί μόνο τα γουρούνια?)

- Μια κατσαρίδα ζει για 9 μέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από
ασιτία.
(Τρομακτικό! Μπρρρρ....)

- Το αρσενικό «αλογάκι της Παναγιάς» δεν μπορεί να εκσπερματώσει όσο
το κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του. Έτσι το θηλυκό, τον
βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον.
(«-Αγάπη μου, τελειώνω τώρα, ναι, ναι, ναι... Τι κάνεις αγάπη
μου?...Μη το κεφάλι μου... πονάει..ΑΑΑΑΑΑΑΑ»)

(Τουλάχιστον τα γουρούνια περνάν καλύτερα!)

- Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ημέρα...
(Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είμαι γουρούνι στην επόμενη ζωή μου!

Προτιμώ την 'Ποιότητα' από την 'Ποσότητα')

- Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια τους.
(ουουου... πολύ φετιχιστικό!)
(Είναι σχεδόν το ίδιο βλακεία όπως και με το γατόψαρο!)

- Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.
(Ξέρω κάποιους φίλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα!)

- Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο
(Και τέτοιους φίλους έχω!)

Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, ένα πράγμα έχω να πω:
ΤΥΧΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πριν λίγο καιρό δημοσιεύσαμε αυτή την εικόνα...

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

...σήμερα δείτε την πραγματικότητα που έρχεται στην πιο κάτω εικόνα...

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε στραβά [φωτο]

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST

Τότε τα αποτελέσματα αγγίζουν φρικαλέα…στάδια!Κάποιες από τις φωτογραφίες μπορεί να έχουν πειραχτεί, αλλά η αλήθεια δεν είναι και πολύ μακριά.Οι πλαστικές …επεμβάσεις δεν καταλήγουν πάντα με τον επιθυμητό τρόπο.

plastic surgery isnt always a way out03 ΔΕΙΤΕ: Όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε στραβά…

plastic surgery isnt always a way out02 ΔΕΙΤΕ: Όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε στραβά…
plastic surgery isnt always a way out04 ΔΕΙΤΕ: Όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε στραβά…

plastic surgery isnt always a way out06 ΔΕΙΤΕ: Όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε στραβά…

plastic surgery isnt always a way out10 ΔΕΙΤΕ: Όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε στραβά…

plastic surgery isnt always a way out13 ΔΕΙΤΕ: Όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε στραβά…

plastic surgery isnt always a way out16 ΔΕΙΤΕ: Όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε στραβά…

plastic surgery isnt always a way out14 ΔΕΙΤΕ: Όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε στραβά…

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ROCKAREI !

Posted: 16 Nov 2011 02:39 PM PST



Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

«Σε ένα χρόνο εκτός ευρώ η Ελλάδα»

Posted: 16 Nov 2011 08:32 AM PST

Φέλντσταϊν: Η ευρωζώνη θα επιβιώσει, στενεύουν τα περιθώρια για την Ελλάδα

Σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Φέλντσταϊν δεν έδωσε και πολλά περιθώρια παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ αφού προέβλεψε έξοδο της μέσα σε έναν χρόνο.

«Με εξαίρεση την έξοδο της Ελλάδας, δεν πιστεύω ότι θα καταρρεύσει η ευρωζώνη σύντομα. Η ελληνική υπόθεση είναι αδύνατη», πρόσθεσε.

Ο 72χρονος καθηγητής έχει χαρακτηριστεί ως ευρωσκεπτικιστής και έχει έρθει συχνά σε αντιπαράθεση με τον τέως πρόεδρο της ΕΚΤ, Ζαν Κλοντ Τρισέ.

Δεν χρωστά στη ΔΕΗ το υπουργείο Υγείας

Posted: 16 Nov 2011 08:27 AM PST

Έρευνα για πιθανές οφειλές νοσοκομείων

Δεν υπάρχουν χρέη της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας προς τη ΔΕΗ, διαβεβαιώνει το υπουργείο, έπειτα από έλεγχο που διενήργησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ν. Πολύζος σε συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ.

Ο έλεγχος έγινε μετά την κίνηση της ΓΕΝΟ-ΔΕΗ να διακόψει το πρωί την ηλεκτροδότηση του υπουργείου, στην οδό Αριστοτέλους, επικαλούμενη απλήρωτη οφειλή της τάξης των 3.800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Πολύζος ζήτησε από τη ΔΕΗ να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας που χρωστούν και τι ποσά και να διευθετηθεί άμεσα - αν υπάρχει - οποιαδήποτε οφειλή.

Το πρωί, πάντως, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος είχε αναγνωρίσει την οφειλή και είχε μάλιστα δικαιώσει τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για τη κίνησή της. «Καταλαβαίνω την κίνηση της ΓΕΝΟΠ. Όπως είμαστε αυστηροί με τον φτωχό, έτσι και εμείς, το δημόσιο πρέπει να είμαστε εντάξει. Έχει δίκιο στην αντίδραση αυτή. Έχει σωστό συμβολικό χαρακτήρα», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα.

Αμετάβλητος τον Οκτώβριο ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

Posted: 16 Nov 2011 08:26 AM PST

Σε δεκατρία κράτη μέλη της ευρωζώνης αυξήθηκε, σε εννέα μειώθηκε

Αμετάβλητος στο 2,9% παρέμεινε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο σε σχέση με το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Στην ευρωζώνη ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος στο 3%, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 1,9%. Την ίδια περίοδο, στην ΕΕ ο πληθωρισμός αυξήθηκε από 3,3% σε 3,4%, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 2,3%.

Τον Οκτώβριο, τα χαμηλότερα ποσοστά πληθωρισμού σημειώθηκαν στη Σουηδία (1,1%), την Ιρλανδία (1,5%) και τη Μάλτα (2,4%) και τα υψηλότερα στη Μεγάλη Βρετανία ( 5%), την Εσθονία (4,7%) και τη Σλοβακία (4,6%).

Σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, ο πληθωρισμός αυξήθηκε τον Οκτώβριο σε δεκατρία κράτη μέλη, παρέμενε αμετάβλητος σε πέντε και μειώθηκε σε εννέα κράτη μέλη.

Κανονικά η καταβολή των συντάξεων ΙΚΑ

Posted: 16 Nov 2011 08:25 AM PST

Διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση του Ιδρύματος

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η καταβολή των συντάξεων, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΙΚΑ, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αδυναμία του ιδρύματος να καταβάλει συντάξεις και επιδόματα εορτών.

Την ίδια διαβεβαίωση έδωσε με δηλώσεις του και ο διοικητής του Ταμείου Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.), Γεράσιμος Βουδούρης.

Μιλώντας, χθες, σε τηλεοπτικό σταθμό η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αθηνά Δρέττα, υποστήριξε, ότι «αν η 6η δόση δεν εκταμιευτεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα υπάρξει πρόβλημα για τα Ταμεία», προσθέτοντας πως «δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».

Τα προβλήματα ρευστότητας στα Ταμεία δημιουργούνται εξαιτίας της μείωσης των εισφορών, λόγω της ύφεσης και της αύξησης της ανεργίας. Για τον λόγο αυτό μόνο για τα 2011, έχουν εγκριθεί επιχορηγήσεις προς τα Ταμεία από τον κρατικό προϋπολογισμό, ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι διοικήσεις των Ταμείων, σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα, με αξιοποίηση των τίτλων του Δημοσίου που κατέχουν και εσωτερικό δανεισμό.

Γλύτωσε την κατσαρόλα την τελευταία στιγμή

Posted: 16 Nov 2011 08:24 AM PST

Ιχθυοπώλης «έσωσε» σπάνιο μπλε αστακό

Σώθηκε από… την κατσαρόλα την τελευταία στιγμή!

Τον εντυπωσιακό μπλε-ελεκτρίκ αστακό εντόπισε ένας ιχθυοπώλης σε μια ψαραγορά του Λονδίνου και αποφάσισε να τον αγοράσει για να… τον σώσει.

Το εντυπωσιακό μαλακόστρακο είχαν ψαρέψει στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Σκωτίας.




Ο Rex Goldsmith με το που τον είδε σκέφτηκε ότι είναι πολύ όμορφος για να… γίνει σούπα ή αστακομακαρονάδα και αποφάσισε να τον πάει στους ειδικούς του μουσείου Φυσικής Ιστορίας.




Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο «ευρωπαίος αστακός», συνήθως έχει πιο βαθύ μπλε χρώμα, και πως το ιδιαίτερο χρώμα του συγκεκριμένου οφείλεται σε μια σπάνια γενετική παραλλαγή.

Τώρα βρίσκεται στο Ενυδρείο του Λονδίνου.

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης κοριτσιών στην εφηβεία

Posted: 16 Nov 2011 08:21 AM PST

Για θέματα σεξουαλικής υγείας

Τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας της Αλβανίας, σε συνεργασία με το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, αναμένεται να αρχίσουν εκστρατεία ευαισθητοποίησης των νεαρών κοριτσιών στην Αλβανία που βρίσκονται στην περίοδο της εφηβείας, σχετικά με ζητήματα σεξουαλικής υγείας.

Η απόφαση για την έναρξη της εκστρατείας σε όλα τα σχολεία της χώρας, ελήφθη έπειτα από τη δημοσιοποίηση στοιχείων έρευνας που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Αλβανίας.

Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει πως τα νεαρά κορίτσια ολοκληρώνουν τη σχέση τους και αποκτούν σεξουαλική ζωή από την ηλικία των 13 ετών, μειώνοντας, κατ' αυτό τον τρόπο, τα όρια της σεξουαλικής ωρίμανσης.

Ουσιαστικά, η πρώτη φάση της εκστρατείας ολοκληρώθηκε με την κατάρτιση 500 εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα και η επόμενη φάση προβλέπει την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και γραπτών μηνυμάτων SMS από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, που παρουσίασαν τα αποτελέσματα της έρευνας του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, η σεξουαλική επαφή σε μικρή ηλικία (στα 13 έτη) αυξάνει τον κίνδυνο διάδοσης των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, όπως του ιού HIV, που προκαλεί τη νόσο AIDS.

Αρχίζουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για το «κούρεμα»

Posted: 16 Nov 2011 08:17 AM PST

Στην Αθήνα για διαδοχικές επαφές ο Τσαρλς Νταλάρα

Ξεκινούν και επίσημα σήμερα οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με το Διεθνές Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικής (IIF), που εκπροσωπεί τους ιδιώτες διεθνείς πιστωτές της χώρας, σχετικά με το «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους κατά 50%.

Ο επικεφαλής του IIF, Τσάρλς Νταλάρα, θα έχει σήμερα το απόγευμα συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, ενώ επαφές θα έχει και με Έλληνες τραπεζίτες.

Σημειώνεται ότι, αντίστοιχες επαφές πραγματοποιεί ήδη ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Πέτρος Χριστοδούλου, με διεθνείς πιστωτές της χώρας.

Ελαφρόμυαλη, νυμφομανής, αλκοολική;

Posted: 16 Nov 2011 08:16 AM PST

Έρευνα «σπάει» τους μύθους για τις γυναίκες που δουλεύουν ως στριπτιζέζ

Την ώρα του lap dance κανείς δεν νοιάζεται και πολύ για τη ζωή της στριπτιζέζ. Κυριαρχούν άλλωστε τα στερεότυπα γι' αυτή: είναι ελαφρόμυαλη, νυμφομανής, αλκοολική, ενώ το μόνο της χάρισμα είναι να ξελογιάζει τους άντρες με το βασανιστικό γδύσιμό της.

Την κοινή αυτή πεποίθηση για τη στριπτιζέζ, έρχεται να αμφισβητήσει μια πρόσφατη μελέτη του University of Leeds.

Αφού πήραν διεξοδικές συνεντεύξεις από 300 στριπτιζέζ, οι ερευνητές αποκάλυψαν μερικές εκπληκτικές πληροφορίες για το ποιόν των γυναικών που γδύνονται για να ζήσουν.

Και ενώ κάποια από τα δεδομένα είναι δυστυχώς αναμενόμενα -όπως η κακοποίηση που υφίστανται κάποιες εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας της «βιομηχανίας»-, υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι γνωστά και θα κάνουν τον άντρα, να σκεφτεί βαθύτερα την επόμενη φορά που κάποια θα τρίβεται πάνω του...

Είναι μορφωμένες. Ένα από τα πλέον εκπληκτικά δεδομένα που αποκάλυψε η έρευνα είναι ότι μία στις τέσσερις στριπτιζέζ έχει πανεπιστημιακή μόρφωση! Ένα άλλο 20% των γυναικών που κάνουν στριπτίζ, χρησιμοποιεί μέρος των χρημάτων που κερδίζει για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές του, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Κάποιες απόφοιτες μάλιστα, ιδιαίτερα των καλών τεχνών, οδηγούνται προσωρινά στο στριπτίζ εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπορούν να απορροφηθούν από την αγορά εργασίας. Συνεχίζουν ωστόσο την έρευνα για «κανονική», όπως λένε, δουλειά. Και γιατί δεν κάνουν τότε μια απλούστερη εργασία, όπως μπαργούμαν ή σερβιτόρα; Μα γιατί βγάζουν απείρως περισσότερα.

Δεν βγάζουν απλώς τα ρούχα τους. Το επόμενο που πρέπει να ξέρει κανείς για τη ζωή της στριπτιζέζ, είναι ότι οι καλύτερες του είδους δεν γδύνονται απλώς, αλλά ξέρουν και πώς να πλασάρουν τον εαυτό τους. Έχουν δηλαδή άριστες επικοινωνιακές ικανότητες! Άλλωστε το 80% της δουλειάς τους, πέρα δηλαδή από τον αισθησιακό χορό και το prive session, έχει να κάνει με το «μιλητό». Για να βγάλει καλά λεφτά η στριπτιζέζ δηλαδή, πρέπει να κάνει περισσότερα από το να αποκαλύπτει απλώς το σώμα της: οφείλει να είναι καλός συζητητής!

Αγαπάνε τη δουλειά τους.
Η συντριπτική πλειονότητα των κοριτσιών της έρευνας δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη δουλειά και τον χώρο εργασίας τους. Αυτός ο ιδιαίτερα υψηλός βαθμός εργασιακής ικανοποίησης έρχεται σε τραγική αντίθεση με την κοινή πεποίθηση ότι όλες οι στριπτίζεζ μισούν και σιχαίνονται το επάγγελμά τους και ζουν μια άθλια ζωή στο περιθώριο. Η ευέλικτη φύση μάλιστα του στριπτίζ θεωρείται από τις κοπέλες ένας από τους κυριότερους λόγους για την επιλογή του επαγγέλματος.

Δεν πιέστηκαν να το κάνουν. Οι περισσότερες συμμετέχουσες δήλωσαν ότι ήταν δική τους επιλογή να μπουν στον χώρο του στριπτίζ, καθώς δελεάστηκαν από τη δυνατότητα να κερδίζουν πολλά λεφτά και από το γεγονός του ευέλικτου προγράμματος, που τους επιτρέπει να μεγαλώνουν παράλληλα παιδιά ή να παρακολουθούν μαθήματα.

Υπάρχουν μάλιστα πολλά κορίτσια που ανυπομονούν να μπουν στη βιομηχανία του στριπτίζ, αντικρούοντας τη στερεοτυπική υπόθεση ότι οι στριπτιζέζ σέρνονται στα σκοτεινά καταγώγια χωρίς να έχουν άλλη επιλογή! Οι περισσότερες παίρνουν μια προσεκτικά μελετημένη απόφαση για τη ζωή τους.

Βγάζουν περισσότερα απ' όσα νομίζει κανείς.
Όπως ήδη αναφέρθηκε, η συντριπτική πλειονότητα των κοριτσιών μπαίνει στον αισθησιακό χορό εξαιτίας του γεγονότος ότι μπορεί να κερδίσει σημαντικά ποσά. Το μέσο νυχτοκάματο μιας στριπτιζέζ αγγίζει τα 270 ευρώ (σε τιμές Αγγλίας φυσικά), ενώ οι ετήσιες απολαβές της μπορούν να φτάσουν τα 56.000 ευρώ! Όσο και ο καθηγητής πανεπιστημίου δηλαδή.

Και κάτι ακόμα: οι στριπτιζέζ αφιερώνουν στη δουλειά τους μακράν λιγότερες ώρες απ' όσο οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους.

Πανό και συνθήματα στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Posted: 16 Nov 2011 08:14 AM PST

Αντιδράσεις για το ειδικό τέλος στα ακίνητα

Ένταση σημάδεψε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης καθώς δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, διαμαρτυρόμενοι για την καταβολή του ειδικούς τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Οι συγκεντρωμένοι απαιτούν από το δημοτικό συμβούλιο να συζητήσει το θέμα και να ταχθεί στο πλευρό τους.

Η συνεδρίαση άρχισε με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές