Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Η βλακεία κάποιων ανθρώπων δεν έχει όρια (video)

Posted: 16 Nov 2011 07:00 PM PST

Και ειδικά όταν έχουν και παιδιά. Δείτε το βίντεο...




Πήγε και πανηγύρισε με τσιρλίντερ....των αντιπάλων! (video)

Posted: 16 Nov 2011 06:30 PM PST

Ο παίκτης των Bufallo Bills πέτυχε touchdown και είπε να το πανηγυρίσει με μια εκ των cheerleader... των Dallas Cowboys. Βέβαια είχε το λόγο του, αφού βρίσκεται σχέση με την κυρία και της χάρισε και την μπάλα. Τώρα δεν ξέρουμε αν αυτό θα άρεσε στους γηπεδούχους, οι οποίοι με την κίνηση αυτή του σκόρερ ρεζιλεύτηκαν, αλλά ψιλοπράγματα!!



Ακόμη και οι αστροναύτες... σκοντάφτουν (video)

Posted: 16 Nov 2011 06:00 PM PST

Ευτράπελα σε μηδενική βαρύτητα..









10 προϊόντα που δεν θα πιστεύατε ότι υπάρχουν

Posted: 16 Nov 2011 05:20 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες...





Hackers έφτιαξαν iPhone που ελέγχεται με τη σκέψη; (video)

Posted: 16 Nov 2011 05:00 PM PST

Δύο πολύ περίεργα μεν, εντυπωσιακά δε video έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες στο Διαδίκτυο και σε περίπτωση που δεν... είναι κάποιου είδους απάτη (αν και οι περισσότεροι κάνουν λόγο για ψέμα ολκής) τότε ίσως αυτό σημαίνει ότι ξεκίνησε η εποχή των κινητών που ελέγχονται με τη σκέψη.
Δύο hackers, οι Josh Evans and Ollie Hayward υποστηρίζουν ότι κατάφεραν μέσω του Siri να δώσουν εντολές σε ένα iPhone χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σκέψης.

O Evans φορά στο κεφάλι του κάποια ηλεκτρόδια τα οποία συνδέονται με τη συσκευή. Αυτοσυγκεντρώνεται και τελικά κατορθώνει να πάρει τηλέφωνο χωρίς να κουνήσει τα χέρια του, χωρίς να μιλήσει, παρά μόνο με τη «φωνή» του μυαλού του.

Πιθανότατα πρόκειται για μια καλοστημένη «κομπίνα» αλλά όπως και να χει είναι ένα συναρπαστικό εγχείρημα.





mediagate.gr

Η πιο «άκυρη» εκτέλεση φάουλ που έγινε ποτέ (video)

Posted: 16 Nov 2011 04:45 PM PST

Δείτε το βίντεο..




Ο άνθρωπος «γεράκι» (video)

Posted: 16 Nov 2011 04:30 PM PST

Ο Jeb Corliss είναι ένας επαγγελματίας base jumper και skydiver. Αυτό που γουστάρει περισσότερο απ' όλα όμως ο 35χρονος αμερικανός είναι να φοράει την ειδική του στολή και να πετάει αψηφώντας τη βαρύτητα.Τα κατορθώματά του άπειρα! Έχει πηδήξει μεταξύ άλλων, από τον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, από το Space Needle στο Σιάτλ, τους δίδυμους πύργους της Petronas στην Κουάλα Λουμπούρ, το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Τον Απρίλιο του 2006 συνελήφθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης γιατί επιχείρησε να κάνει base jumping από το από Empire State Building. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή, εκατό ώρες κοινωνικής εργασίας και του απαγορεύτηκε δια βίου να ξαναπατήσει το πόδι του στον δημοφιλή ουρανοξύστη.

Πορνοστάρ έτοιμη να ιδρύσει τη δική της ομάδα (pics)

Posted: 16 Nov 2011 04:15 PM PST

Η διάσημη πορνοστάρ Klarisa Leone ετοιμάζεται να αναστατώσει και τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η γνωστή πρωταγωνίστρια δεκάδων ταινιών σκληρού πορνό ετοιμάζεται να ιδρύσει τη δική της ποδοσφαιρική ομάδα. Η Τσέχα σταρ σκέφτεται να ονομάσει την ομάδα της Inter Πράγας, αφού τρελαίνεται για το γνωστό ποδοσφαιρικό σύλλογο από το Μιλάνο.

«Πάντα απολλάμβανα την καριέρα μου στη βιομηχανία πορνό, αλλά πάντα ονειρευόμουνα να είμαι ιδιοκτήτρια της δικής μου ποδοσφαιρικής ομάδας. Είμαι σίγουρη ότι οι οπαδοί μου στις ταινίες θα αγαπήσουν εξίσου και την ομάδα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η 32χρονη «ηθοποιός»

 

Ο νεότερος DJ στον κόσμο (video)

Posted: 16 Nov 2011 04:00 PM PST

Δείχνει να το απολαμβάνει. Δείτε το βίντεο..




Ο εκτελεστής γνώριζε τον σύζυγο (pics)

Posted: 16 Nov 2011 03:45 PM PST

Μία γυναίκα από την Αμερική ήθελε να αφαιρέσει την ζωή του συζύγου της και γι αυτό προσέλαβε επαγγελματία δολοφόνο. Δεν ήξερε όμως ότι ο τελευταίος γνώριζε το υποψήφιο θύμα..

Σχεδίαζε να σκοτώσει τον σύζυγό της. Όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, αφού ο επαγγελματίας δολοφόνος που προσέλαβε, για να κάνει την δουλειά, έτυχε να γνωρίζει τον σύζυγο.

Ο James Hursey ήταν βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ με το βαθμό του λοχία, όταν τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Με την γυναίκα του βρίσκονταν σε διάσταση 3 χρόνια, όταν εκείνη αποφάσισε να τον βγάλει από τη μέση.

Προσέλαβε τότε έναν επαγγελματία δολοφόνο, για να φέρει εις πέρας την αποστολή. Ο δολοφόνος, όμως, έτυχε να γνωρίζει τον σύζυγο και του ζήτησε να κανονίσουν μία συνάντηση.


Ο Hursey θορυβήθηκε και αμέσως συνάντησε τον άντρα που του έδειξε μαγνητοσκοπημένες συνομιλίες με την γυναίκα του την ώρα που ρύθμιζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η γυναίκα τώρα βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ενώ της απαγγέλθηκε η κατηγορία της πρόθεσης για ανθρωποκτονία. Κίνητρό της ήταν η περιουσία του συζύγου, την οποία θα κληρονομούσε μετά τον θάνατό του.


Ωστόσο, ο Hursey δεν συγκλονίστηκε τόσο από τις ενέργειες της γυναίκας, αλλά από το γεγονός, ότι στις συναντήσεις με τον επαγγελματία δολοφόνο παρευρισκόταν και ο δίχρονος γιος τους.

"Τον είχε πραγματικά στο αυτοκίνητο, ενώ έδειχνε στον άντρα που έμενα", δήλωσε εμβρόντητος ο παραλίγο... νεκρός άνδρας.

Kelly Brook: Κάτι ξέχασε να φορέσει (pics)

Posted: 16 Nov 2011 03:30 PM PST

Για ακόμη μία φορά η hot εμφάνιση της εκρηκτικής Kelly Brook, κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, αλλά και τα φλας.! Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε την ώρα που έφευγε από ένα party, φορώντας ένα στενό κατακόκκινο φόρεμα, που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τις θανατηφόρες..
καμπύλες της.! Υπήρξε όμως και κατι άλλο στην εμφάνιση της, που τελικά έκλεψε την παράσταση. Και φυσικά αναφερόμαστε στο seethrough μπούστο της που αποκάλυπτε το γυμνό της στήθος στην κάμερα.!

Βατικανό: «Έλλειψη σεβασμού» η διαφήμιση της Benetton (pics)

Posted: 16 Nov 2011 03:15 PM PST

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της ιταλικής εταιρείας ρούχων Benetton, που αποτελεί φωτομοντάζ κι απεικονίζει τον πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ' να φιλιέται στο στόμα με τον ιμάμη του Αλ 'Αζχαρ στο Κάιρο, επιδεικνύει «σοβαρή έλλειψη σεβασμού προς τον πάπα», ανέφερε σήμερα το Βατικανό.
Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι, έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε «διαβήματα προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός προς το πρόσωπο του Αγίου Πατέρα».

Το Βατικανό διαμαρτυρήθηκε «για την απαράδεκτη χρήση της εικόνας του Αγίου Πατέρα στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκστρατείας για εμπορικούς σκοπούς».

«Πρόκειται για μια σοβαρή έλλειψη σεβασμού προς τον Πάπα, αποτελεί προσβολή για τα συναισθήματα των πιστών, μια σαφή απόδειξη του πώς μπορούν να παραβιαστούν σε μια διαφήμιση, οι θεμελιώδεις κανόνες του σεβασμού προς ένα πρόσωπο για να προσελκύσει την προσοχή μέσω της πρόκλησης» σημείωσε το Βατικανό.

Μία ακόμη διαφήμιση της Benetton δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να φιλάει στο στόμα τον Κινέζο ομόλογό του Χου Ζιντάο. Οι φωτογραφίες άρχισαν γρήγορα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η καμπάνια της «United Colors of Benetton» που ονομάζεται «UNHATE» παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη στο Παρίσι από τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Benetton, Αλεσάντρο Μπένετον. Η καμπάνια περιλαμβάνει επιπλέον κυρίως ένα «φανταστικό» φιλί μεταξύ του Νικολά Σαρκοζί και της Άγγελας Μέρκελ.





Αγγελία: Ζητούνται αστροναύτες με μισθό 105.000 ευρώ

Posted: 16 Nov 2011 03:00 PM PST

 NASA έβαλε αγγελία και ζητά νέους αστροναύτες. Σύμφωνα λοιπόν με αμερικανικές και αυστραλιανές ιστοσελίδες το ερευνητικό κέντρο της NASA αναζητά υποψηφίους οι οποίοι θα έχουν επιστημονικό υπόβαθρο, ηγετικές ικανότητες θα είναι τολμηροί και δημιουργικοί. Πρόκειται για μια θέση πλήρους απασχόλησης ενώ ο μισθός του επικείμενου αστροναύτη θα κυμαίνεται μεταξύ 48.000 ευρώ και 105.000 ευρώ.

Βέβαια οι οι επίδοξοι αστροναύτες θα πρέπει να έχουν να έχουν και καλές φυσικές ικανότητες, όπως καλή όραση, χαμηλή αρτηριακή πίεση και το ύψος τους να είναι από 1.57 μέχρι 1.90. Όσοι ενδιαφερθούν θα υποβληθούν για δυο χρόνια σε ειδικά τεστ αξιολόγησης και όσοι καταφέρουν να περάσουν τις παραπάνω δοκιμασίες θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε ρωσική διαστημική αποστολή και όχι σε αμερικάνικη!

Οδηγώντας με 740 χιλιόμετρα την ώρα (video)

Posted: 16 Nov 2011 02:45 PM PST

Ένα απίστευτο αυτοκινητιστικό κατόρθωμα..









Μια συλλογή από τρελά photobombs! (pics)

Posted: 16 Nov 2011 02:30 PM PST


















Όταν οι celebrities πίνουν λιγάκι παραπάνω (pics)

Posted: 16 Nov 2011 02:15 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες με διάσημους σε κατάσταση μέθης..

Γέμισε το σώμα του με τατουάζ κινουμένων σχεδίων (pics)

Posted: 16 Nov 2011 01:59 PM PST

Κολλημένος με τη Disney..














Είναι απίστευτο το τι μπορεί να προκαλέσει ο δυνατός άνεμος (video)

Posted: 16 Nov 2011 01:45 PM PST






Αστείες φωτογραφίες από τον κόσμο των ζώων (pics)

Posted: 16 Nov 2011 01:15 PM PST






Οι sexy φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 16 Nov 2011 01:00 PM PST



















Οι εικόνες gif της ημέρας (gifs)

Posted: 16 Nov 2011 12:45 PM PST


2

Δείτε τα σπίτια 26 διάσημων αθλητών (pics)

Posted: 16 Nov 2011 12:30 PM PST

 Οι περισσότεροι από αυτούς είναι τόσο ακριβοπληρωμένοι ώστε να ζουν σε σπίτια όπως αυτά. Δείτε τις φωτογραφίες...

Michael Schumacher
Manny Pacquiao
Venus and Serena Williams
Wayne Rooney
Phil Mickelson
Ray Allen
Alex Rodriguez
Shawn Green
Shauille O'Neal
Terrell Owens
Mark Teixeira – Sean Peyton
Dwight Howard
LeBron James
Joe Montana
Peyton Manning
Michael Jordan
Derek Jeter
Tiger Woods
Jerry Rice
Dwayne Wade
Adrian Beltre
Anna Kournikova
David Beckham
Cristiano Ronaldo
Carson Palmer


Carmelo Anthony

Ένα αστείο άλλα και παράξενο θέαμα (video)

Posted: 16 Nov 2011 12:15 PM PST

Δείτε το βίντεο..



Πιτσιρικάς κάνει drift με παιδικό αυτοκινητάκι (Video)

Posted: 16 Nov 2011 12:00 PM PST

Ο μικρός Σουμάχερ. Δείτε με τι άνεση κάνει Drift γύρω από ένα κώνο...



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές