Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Κορίτσια με αθλητική ενδυμασία που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό (pics)

Posted: 10 Dec 2011 07:00 PM PST



Μια συλλογή από fail πόζες στα social media (pics)

Posted: 10 Dec 2011 06:45 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες..

fail photos01 Majestic Fails

fail photos02 Majestic Fails
fail photos03 Majestic Fails

fail photos04 Majestic Fails
fail photos05 Majestic Fails
fail photos06 Majestic Fails
fail photos07 Majestic Fails
fail photos08 Majestic Fails
fail photos09 Majestic Fails
fail photos11 Majestic Fails
fail photos12 Majestic Fails
fail photos13 Majestic Fails
fail photos14 Majestic Fails
fail photos15 Majestic Fails

Ένα τροπικό νησί δίπλα στο Βερολίνο (pics)

Posted: 10 Dec 2011 06:30 PM PST


60 χλμ νότια νοτιοανατολικά του Βερολίνου, και σε μία έκταση 66.000 τ.μ. (όσο 8 γήπεδα ποδοσφαίρου) έχει κατασκευαστεί ένα water park που θυμίζει τροπικά νησιά. To water park αυτό περιέχει μία τεχνητή παραλία 200 μέτρων και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, 24 ώρες τη μέρα.



























Αυτό το πράγμα θα μπορούσε να το κάνει μόνο μία ξανθιά (video)

Posted: 10 Dec 2011 06:15 PM PST

Τέτοια κάνουν και μετά απορούν πως βγαίνουν τα ανέκδοτα για αυτές... Δείτε το βίντεο.



Θέλει αποζημίωση για τις «άσχημες νύφες»

Posted: 10 Dec 2011 06:00 PM PST

Τα λεφτά του πίσω ζητά ένας Κινέζος, ο οποίος θέλησε να βρει σύζυγο μέσω μίας ιστοσελίδας γνωριμιών. Ο Λί Ζινγκ υποστηρίζει ότι το site τον εξαπάτησε, δείχνοντάς του «πειραγμένες» φωτογραφίες από τις υποψήφιες νύφες. Ο 27χρονος διάλεξε μερικές από τις κοπέλες που του πρότεινε η ιστοσελίδα και έκλεισε ραντεβού μαζί τους. Όταν, όμως τις συνάντησε, απογοητεύθηκε σφόδρα! Επικοινώνησε με την ιστοσελίδα και «στόλισε» τους υπαλλήλους, λέγοντας ότι οι φωτογραφίες είχαν αλλοιωθεί σε τέτοιο βαθμό, που του ήταν αδύνατο να αναγνωρίσει τις κοπέλες στην πραγματικότητα.
Τώρα θέλει να πάει πίσω τα 50 ευρώ που έδωσε στο site, αλλά και τα χρήματα που ξόδεψε για να πάει και να συναντήσει τις «άσχημες» νύφες.

Όσο για την αντίδραση των ανθρώπων της ιστοσελίδας, αυτή είναι μάλλον αποστομωτική: «Του δείξαμε κοπέλες που πιστεύαμε ότι του ταίριαζαν. Τι περίμενε δηλαδή; Δεν είναι και κανένας σταρ του σινεμά!»

Οι πιο σέξι fan του ποδοσφαίρου (pics)

Posted: 10 Dec 2011 05:45 PM PST












Όχι και τόσο επιτυχημένες φωτογραφίες στο... Facebook (pics)

Posted: 10 Dec 2011 05:45 PM PST

























Τι χειρότερο θα μπορούσε να τους συμβεί στο γάμο τους; (video)

Posted: 10 Dec 2011 05:30 PM PST

Μήπως είναι σημάδι ότι αυτός ο γάμος δεν πρέπει να γίνει..



Kelly Brook: Οι καλύτερες φωτογραφίες του σέξι μοντέλου από τη Βρετανία (pics)

Posted: 10 Dec 2011 05:15 PM PST

Η 32χρονη Κέλι Μπρουκ είναι μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, η κοπέλα είναι σκέτη κόλαση. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες της και σας την παρουσιάζουμε..





















World of Warcraft, με την έγκριση του Chuck Norris! (video)

Posted: 10 Dec 2011 05:00 PM PST

Η Blizzard βλέπει το ενδιαφέρον για το World of Warcraft να μειώνεται σημαντικά και αποφάσισε να καταφύγει σε πιο δυναμικές μεθόδους προώθησης. Για την ακρίβεια, πιο δυναμικές δε γίνεται, αφού επιστράτευσε τον υπέρτατο Chuck Norris για να δώσει την έγκριση του! Δείτε το διαφημιστικό σποτ παρακάτω:




Αυτό είναι τηλεπαιχνίδι (video)

Posted: 10 Dec 2011 04:45 PM PST

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτριών είναι σίγουρα... μεγάλος..







Τραπέζι για κολλημένους με τις ferrari (pics)

Posted: 10 Dec 2011 04:30 PM PST














101 λόγοι για να γελάσετε (Pics)

Posted: 10 Dec 2011 04:15 PM PST

Τέτοιες ώρες που διανύουμε το γέλιο είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Γι' αυτό μη διστάζετε. Γελάστε άφοβα. Δείτε τις φωτογραφίες




















































































































Ο πιο «τρομακτικός» δρόμος στον κόσμο (pics)

Posted: 10 Dec 2011 04:00 PM PST

Υπάρχουν αρκετοί δρόμοι στον κόσμο που είναι επικίνδυνοι, άλλοι χρειάζονται περισσότερη προσοχή ή κάποιοι απλώς απαιτούν άριστη συμπεριφορά από τους οδηγούς. Αυτός, όμως,…
ο «δρόμος προς τον ουρανό», όπως λέγεται χαρακτηριστικά, στην επαρχία Χουνάν της Κίνας είναι ο πιο «τρομακτικός» δρόμος στον κόσμο. Και όχι άδικα.
perierga.gr - Ο πιο "τρομακτικός" δρόμος στον κόσμο έχει 99 στροφές!
Ανηφορίζει στο βουνό Tianmen, νότια της πόλης Zhangjiajie, φτάνοντας σε υψόμετρο 1.300 μέτρα μετά από 99 επικίνδυνες κλειστές στροφές. «Σίγουρα είναι δρόμος για όσους έχουν γερά νεύρα αλλά και καθόλου εξασθενημένη καρδιά», λένε οι περισσότεροι, ντόπιοι και τουρίστες που έχουν επιχειρήσει αυτή τη δύσκολη… ανάβαση!
perierga.gr - Ο πιο "τρομακτικός" δρόμος στον κόσμο έχει 99 στροφές!
Ο δρόμος ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1998 και χρειάστηκαν 8 ολόκληρα χρόνια μέχρι την ολοκλήρωσή του, ενώ οι τοπικές Αρχές φρόντισαν να προσφέρουν και μια εναλλακτική λύση σε όσους δυσκολεύονται στην… οδήγηση: Ένα τελεφερίκ αναχωρεί από την πόλη Zhangjiajie προς την κορυφή του βουνού Tianmen, προσφέροντας εκπληκτικές εικόνες φυσικής ομορφιάς.
perierga.gr - Ο πιο "τρομακτικός" δρόμος στον κόσμο έχει 99 στροφές!
Αν ανήκετε, λοιπόν, στην κατηγορία των τολμηρών οδηγών, η εμπειρία που θα αποκομίσετε είναι το λιγότερο μοναδική. Αν πάλι, τρομάζετε και μόνο στη θέα του εν λόγω δρόμου, ακολουθήστε τη μαγευτική διαδρομή του τελεφερίκ.
perierga.gr - Ο πιο "τρομακτικός" δρόμος στον κόσμο έχει 99 στροφές!
perierga.gr - Ο πιο "τρομακτικός" δρόμος στον κόσμο έχει 99 στροφές!
perierga.gr - Ο πιο "τρομακτικός" δρόμος στον κόσμο έχει 99 στροφές!

Denise Milani: Φωτιά και λαύρα οι φωτογραφίες της στο facebook (pics)

Posted: 10 Dec 2011 03:45 PM PST

Όπως κι η ίδια δηλαδή. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Απολαύστε το υπερ-θέαμα της μελαχρινής σεξοβόμβας! Denise Milani μέσα από το προσωπικό της facebook! Απολαύστε την...

Εκπληκτική φάρσα με φίδι στην τουαλέτα (video)

Posted: 10 Dec 2011 03:30 PM PST


Ο άνθρωπος από την στιγμή της γεννησής του έχει κάποιες ανάγκες. Μερικές από αυτές είναι…
καθημερινές, άλλες πάλι πιό αραιές. Μέσα στις καθημερινές συγκαταλέγονται το φαγητό, ο ύπνος, η υγεινή κλπ. Μία σχεδόν καθημερινή (για τους τυχερούς δύο η και τρείς ακόμα…υπό φυσιολογικές συνθήκες) είναι και η επίσκεψη στην τουαλλέτα. Εκεί που και ο βασιλιάς, όπως λέει ο λαός, πάει μόνος του. Στην περίπτωση του video που ακολουθεί δεν ισχύει αυτό. Τι ισχύει ; Δείτε το




Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, πιο εκρηκτική από ποτέ στο Nitro που κυκλοφορεί.!

Posted: 10 Dec 2011 03:15 PM PST

Η γνωστή ανερχόμενη τραγουδίστρια αποκαλύπτει την sexy πλευρά της στο περιοδικό Nitro, κόβοντας έτσι την ανάσα σε όλο τον αντρικό πληθυσμό.! Μία καυτή φωτογράφηση που θα λατρέψετε.!
Η νεαρή τραγουδίστρια δηλώνει στενοχωρημένη από αναληθή δημοσιεύματα του παρελθόντος πως εκμεταλλεύεται οικονομικά και όχι μόνο τους συντρόφους της, ωστόσο τα έχει ξεπεράσει και τα αφήνει στο παρελθόν.! Στο σχολείο, όλες οι συμμαθήτριες της την ζηλεύαν, γιατί πάντα τα αγόρια προτιμούσαν εκείνη, για ευνόητους φυσικά λόγους.! "Πρέπει να προχωρήσω, να κάνω μερικά βήματα μπροστά στο τραγούδι, να παρουσιάσω κάτι δικό μου. Ο Αντώνης μού λέει συνέχεια να δουλεύω, να μελετάω, κι αυτό κάνω. Πολύ λίγοι σε αυτόν το χώρο θα έμπαιναν στον κόπο να βοηθήσουν έναν νέο καλλιτέχνη. Ο Ρέμος είναι σπάνια περίπτωση." δηλώνει η Ειρήνη για τον μέντορά της Αντώνη Ρέμο.!


athensbars.gr

Το 2011 μέσα από 18 αξέχαστα αντικείμενα

Posted: 10 Dec 2011 03:00 PM PST

Καθώς ο παλιός ο χρόνος 2011, μας αφήνει σιγά - σιγά, το περιοδικό "Vanity Fair" υπολόγισε ότι του αξίζουν 18 αντικείμενα που θα μείνουν στην ιστορία. Δείτε 11 από αυτά, που εμείς με τη σειρά μας, ξεχωρίσαμε...1. Μπλιαχ!






Μετά από μήνες κλεισίματος της εφημερίδας του μεγιστάνα των μίντια, "News Of The World" Rupert Murdoch, το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών βρωμάει ακόμα. Η πιο σιχαμερά κουτσομπολίστικη εφημερίδα έκλεισε ύστερα από 168 χρόνια.

2. No Jobs (πράγματι)






Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την Apple χωρίς τον Steve Jobs. Το τραγικό υπέροχο για εκείνον είναι ότι παραιτήθηκε έξι εβδομάδες πριν από το θάνατό του και πρόλαβε να ζήσει την απεριόριστη αγάπη και ευγνωμοσύνη των θαυμαστών του.

3. Όπως έστρωσε, κοιμήθηκε






Η χρονιά ήταν άκρως αποκαλυπτική όσον αφορά στις ερωτικές προτιμήσεις του πρώην διευθυντή του Δ.Ν.Τ., Dominique Strauss-Kahn. Παρά, πάντως, τον χείμαρρο των ειδήσεων, θα παραμείνει μυστήριο τι έγινε με την καμαριέρα στο New York Sofitel.

4. Με κοιτάς, πώς σε κοιτάω;






Μετά την εικόνα χωρίς χιόνια και ύστερα από τον κρυστάλλινο ήχο του HD, η χρονιά προσπάθησε να ήταν και 3D.

5. Ho. Ho. Ho.






Έχοντας χάσει 149 ημέρες αγωνιστικές ημέρες, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η κανονική περίοδος του NBA θα είναι αρκετά κοντή για το ύψος του αμερικανικού πρωταθλήματος. Η έναρξη του φετινού καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα.

6. Τα φώτα έκλεισαν στο φεγγάρι






Ύστερα από 42 χρόνια και μία μέρα που ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο "Atlantis" προσγειώθηκε για τελευταία φορά στις 21 Ιουλίου και κατευθύνθηκε προς το Εθνικό Μουσείο. Η NASA δεν έχει στο άμεσο μέλλον προγραμματίσει κάποιο διαστημικό πρόγραμμα.

7. Οι λάτρεις των φρεσκο-τυπωμένων μυθιστορημάτων θρηνούν






Για πρώτη φορά το 2011 τα e - books ξεπέρασαν σε πωλήσεις στο Amazon τα... παλιά, μυρωδάτα, χάρτινα βιβλία.

8. Πίπα has a face






Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον γάμο της χρονιάς, της απλής Kate Middleton με τον πρίγκιπα William. Την ίδια ώρα άλλοι τόσοι άντρες γκούγκλαραν τις φωτογραφίες της αδερφής της, Pippa, και συγκεκριμένα του πίσω συστήματος της.

9. Παρέα με τα ψάρια






Σχεδόν 10 χρόνια μετά την 9η Σεπτεμβρίου ο Osama Bin Laden δολοφονήθηκε και φωτογραφήθηκε νεκρός προς ευχαρίστηση του Κογκρέσου. Με συνοπτικές διαδικασίες οι στάχτες του σκορπίστηκαν στη θάλασσα, όπως άλλωστε ορίζει το Ισλάμ.

10. Πώς το πίνετε το τσάι σας, Πρόεδρε;






Όση ζάχαρη και να βάζει στο τσάι του ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, τόσο πιο πικρή είναι η γεύση των τελευταίων ποσοστών δημοτικότητας του. Μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει το TEA party που ξαναπήρε τα πάνω του.

11. For her eyes only






Αν η Elizabeth Taylor είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας στη γη, σίγουρα ο Θεός έχει κρατήσει μια λαμπερή θέση για εκείνη στον παράδεισο.

ΣΟΚ: Κομπάρσος έχασε τη ζωή του στα γυρίσματα του νέου Batman

Posted: 10 Dec 2011 02:45 PM PST

Το περιστατικό συνέβη ενώ ο Christian Bale και ο Tom Hardy γύριζαν τη... συγκεκριμένη σκηνή πριν από λίγο καιρό.
Όπως επιβεβαιώθηκε και από τη Warner πρόκειται για έναν από τους κομπάρσους που έπρεπε να την παρακολουθούν για να... τους τραβάει η κάμερα, δεν ήταν όμως κάποιο ατύχημα σε σκηνές δράσης. Μόλις έληξε το γύρισμα, ο άνδρας απομακρύνθηκε από τον κόσμο και έπεσε στο έδαφος. Τελικά και μετά από έρευνα που έγινε ανακοινώθηκε ότι πέθανε από φυσικά αίτια.


Αναγκαία η χρήση προφυλακτικού στις ταινίες πορνό

Posted: 10 Dec 2011 02:30 PM PST

Αναγκασμένοι να κάνουν χρήση προφυλακτικού θα είναι οι πρωταγωνιστές ταινιών πορνό στο Λος Άντζελες, σε περίπτωση που ψηφιστεί σχετικός νόμος.Το ίδρυμα προστασίας κατά του AIDS έχει ήδη συγκεντρώσει 64.000 υπογραφές, για να τεθεί το θέμα του υποχρεωτικού προφυλακτικού σε ταινίες πορνό σε δημοψήφισμα στην πόλη τους Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολιτείας της Καλιφόρνια οποιοσδήποτε πολίτης ή οργανισμός καταφέρει να μαζέψει πάνω από 41.000 υπογραφές μπορεί να θέσει ένα θέμα σε δημοψήφισμα.

Η πλειοψηφία των αμερικάνικων ταινιών πορνό παράγεται στο St. Fernando Valley της Καλιφόρνια. Στην περίπτωση που εγκριθεί ο νόμος αυτός, οι παραγωγοί ταινιών θα πρέπει να φροντίζουν ώστε όλοι οι ηθοποιοί να φοράνε απαραιτήτως προφυλακτικό, διαφορετικά δεν θα τους δίνεται άδεια να κινηματογραφούν ταινίες στο Λος Άντζελες.

Σήμερα, η χρήση προφυλακτικού είναι προαιρετική και το μόνο που προβλέπει η βιομηχανία πορνό είναι τα συνεχή τεστ στους ηθοποιούς για αφροδίσια νοσήματα και AIDS.

Φόρεσε κάτι... αποκαλυπτικό και βγήκε

Posted: 10 Dec 2011 02:15 PM PST

Δεν χάνει ευκαιρία να προβάλει τα κάλλη της. Αυτή τη φορά όμως μάλλον το παράκανε αφού βγήκε για βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες με τον σύζυγο της φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι.
Ο λόγος για την 17χρονη Courtney Stodden που παρά το γεγονός ότι έριξε πάνω της και μια γούνα, είναι απορίας άξιον πως δεν πάγωσε από το κρύο.

Ο 51ενός ετών σύζυγος της πάντως ήταν πιο απλά ντυμένος, με ένα τζιν και ένα μαύρο πουκάμισο. 








Οι εικόνες gif της ημέρας (gifs)

Posted: 10 Dec 2011 01:59 PM PST






Τ-Shirts για να τρελάνετε κόσμο (pics)

Posted: 10 Dec 2011 01:45 PM PST

Ιδιοφυή σχέδια...


























Παράξενα τατουάζ πάνω σε... αυτιά (pics)

Posted: 10 Dec 2011 01:35 PM PST


...


















Οι 10 πιο περίεργες μορφές ζωής του 2011

Posted: 10 Dec 2011 01:16 PM PST

Δείτε τις όλες...

Σκουλήκι της θάλασσας

Devil Worm

"Δαίμονας" Bat

«Glam Rock" Chameleon

Κύκλωπας καρχαρίας

θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας

Μέδουσα "Pink Meanie"

Ιπτάμενος βάτραχος βαμπίρ

"Albino" αράχνη

Mind-Control Μύκητας


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Οι 10 πιο περίεργες μορφές ζωής του 2011 http://24wro.blogspot.com/2011/12/10-2011.html#ixzz1gAWaIDji

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές