Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Δεν θα πιστέψετε τι βρέθηκε στην κοιλιά αυτού του πύθωνα! (φώτος)

Posted: 03 Nov 2011 02:45 PM PDT


Αξιωματούχοι στη Νότια Φλόριντα σοκαρίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, όταν έκοψαν και άνοιξαν την κοιλιά ενός πύθωνα Βιρμανίας μήκους 16 ποδιών που έπιασαν και σκότωσαν στο Everglades.

Μέσα στο ερπετό βρήκαν ένα πλήρως άθικτο ελάφι περίπου 34 κιλών, σύμφωνα με το Sun-Sentinel.

Σύμφωνα με τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων της Νότιας Φλόριντας, το φίδι, το οποίο ήταν...

θηλυκό, ζυγίζε περίπου 97 κιλά μαζί με το ελάφι, και περίπου 62 χωρίς αυτό. Η περίμετρος του στομάχου του φιδιού, τεντώθηκε για να φιλοξενήσει το πτώμα, ή οποία έφτασε να είναι περίπου 44,1 ίντσες. Από το κεφάλι μέχρι την ουρά, το ερπετό ήταν 15,65 πόδια.

Το CBS του Μαϊάμι αναφέρει ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερπετά που βρέθηκε ποτέ στη Νότια Φλόριντα.

Στη Sun-Sentinel μίλησε ο Skip Snow, βιολόγος και ειδικός στους πύθωνες στο Everglades National Park, ο οποίος εξήγησε πως το φίδι μπορεί να έχει σκοτώσει το ελάφι:

Από την Sun-Sentinel:

Ο πύθωνας, ένα αρπακτικό που στήνει ενέδρες, διεκδικούσαν ένα γνωστό μονοπάτι που περνούσε το ελάφι, είπε. Όταν το ελάφι περπάτησε δίπλα από το φίδι που κατά πάσα πιθανότητα το ζώο με απότομη κίνηση, και με κατεύθυνση προς τα πίσω δόντια του, κατάφερε να συνθλίψει το ελάφι με το βάρος του και τυλιγμένο γύρω από αυτό, και έτσι σκότωσε το ελάφι πριν το καταναλώνει, είπε.

Υπεύθυνοι της Επιτροπής Άγριας Ζωής της Φλόριντα και χρησιμοποίησαν ένα κυνηγετικό όπλο για να σκοτώσουν το φίδι σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η εξάπλωση των ειδών από βορρά, σύμφωνα με το LiveScience.

Οι πύθωνες Βιρμανίας προέρχονται από τη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά είναι δημοφιλή κατοικίδια ζώα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ένας 20-ιντσών πύθωνας Βιρμανίας μπορεί να φτάσει τα οκτώ πόδια μέσα σε ένα χρόνο από την αιχμαλωσία του. Η ταχεία αυτή ανάπτυξη οδηγεί άπειρους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, να απελευθερώσουν τα φίδια στο φυσικό τους περιβάλλον όταν γίνονται πάρα πολύ μεγάλα για τα δοχεία τους, όπου αναπαράγονται και απειλούν το εύθραυστο οικοσύστημα.

Μεταξύ το 2006 και το 2007, 418 πύθωνες Βιρμανίας βρέθηκαν νεκροί ή θανατώθηκαν στο Everglades National Park, σύμφωνα με αναφορές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα.

Τον Ιούλιο, η Jaren Hare και ο Charles "Jason" Darnell, ένα ζευγάρι από τη Florida, κρίθηκαν ένοχοι στο θάνατο της 2 ετών κόρη του όταν το μικρό παιδί στραγγαλίστηκε το 2009 από έναν κατοικίδιο πύθωνα Βιρμανίας που είχε δραπετεύσει από το ενυδρείο του.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...


 
 
 
http://www.koulo.gr

Μητέρα φύση: Χελώνα εξολοθρευτής (video)

Posted: 03 Nov 2011 02:31 PM PDT


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το βίντεο που ακολουθεί είναι για γερά στομάχια....



http://www.anoixtomualos.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Απίστευτο! - Ζεί με ένα όγκο 80 κιλών!

Posted: 03 Nov 2011 02:02 PM PDT

Είναι 31νος ετών και όταν γεννήθηκε εμφανίστηκε ένας μικρός όγκος στο δεξί του πόδι. Aπό τότε μέχρι σήμερα ο όγκος μεγάλωνε και μεγάλωνε και μεγάλωνε και σήμερα έχει φτάσει τα 80 κιλά.

Ο 31χρονος βιετναμέζος ήδη έχει υποστεί ακρωτηριασμό στο πόδι του από το γόνατο και κάτω και αυτό έγινε πριν από 14 χρόνια.

"Δεν μπορώ να κάνω
τίποτα. Απλά κάθομαι ή είμαι ξαπλωμένος", λεει ο ίδιος αλλά δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό του.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο όγκο που έχει εμφανιστεί ποτέ σε άνθρωπο στο Βιετνάμ.

Φυσικά η οικογένειά του είναι πάμφτωχη και η 61χρονη μητέρα του απευθύνει έκκληση σε κάποιο εξειδικευμένο νοσοκομείο να αναλάβει τον γιό της και ίσως με κάποιες επεμβάσεις να καταφέρουν να σταματήσουν την εξέλιξη του όγκου ο οποίος παρόλα αυτά δεν είναι κακοήθης!


 


 http://www.pentapostagma.gr

Ο άνθρωπος που βλέπουμε σε αυτή τη φωτογραφία πάσχει από μια αρρώστια που ονομάζεται καρκίνο του ρινόκερου.

Posted: 03 Nov 2011 01:53 PM PDT


Ονομάζεται Fei Jianjun και είναι 40 ετών
Είναι... από το χωριόMaxiang (Jilin επαρχία στην Κίνα) και έχει το παρατσούκλι "HippoMan" πρόκειται αφαιρέσει τον όγκου από τη μύτη - τελειώνοντας λύνοντας το μεγάλο του πρόβλημα. Οι άνθρωποι στο χωριό τον φοβούνται, επειδή πιστεύουν ότι θααρρωστήσουναν τον κοιτάξουν.Δεν έχει λάβει καμία ιατρική θεραπεία για την τεράστιαμύτη του λόγω του ότι είναι πολύ φτωχός και έτσι το νοσοκομείο του πρόσφερεδωρεάνχειρουργική επέμβαση. Η μύτη του έχει το μέγεθος μιας ανθρώπινηςγροθιάς.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΙΚ! ΔΕΝ θα μπορείτε να γράψετε τον αριθμό 6!

Posted: 03 Nov 2011 01:39 PM PDT


ΚΑΝΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΡΙΚΑΚΙ !




1. Όπως κάθεστε στην καρέκλα σας, σηκώστε το δεξί πόδι από το πάτωμα και κάντε...

κύκλους δεξιόστροφα, όπως οι δείχτες ενός ρολογιού.2. Ενώ κάνετε τους κύκλους με το δεξί πόδι (στην φορά των δειχτών του ρολογιού), γράψτε τον αριθμό 6 στον αέρα με το δεξί χέρι σας.



Η δεν θα μπορείτε να γράψετε το 6 ή το πόδι σας θα αλλάζει κατεύθυνση!





http://tsekouratoi.blogspot.com 
http://kokoraki.blogspot.com

"Eτοίμαζαν πραξικόπημα γι' αυτό τους αποστρατεύσαμε"!

Posted: 03 Nov 2011 01:18 PM PDT


Ένα απίστευτο βρώμικο παιχνίδι παίζεται από την κυβέρνηση στο εξωτερικό της χώρας, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες Βρετανών δημοσιογράφων στο defencenet.gr, στελέχη των πρεσβειών μας για να δικαιολογήσουν την χθεσινή κυβερνητική εκτροπή στις κρίσεις των Αρχηγών, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα ότι οι αξιωματικοί σχεδίαζαν ... πραξικόπημα!
Και για τον λόγο αυτό τους αποστράτευσαν! Πραγματικά ο τρόπος με την οποία αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά γεγονότα οι κυβερνώντες, προκειμένου να γαντζωθούν λίγο ακόμα στην εξουσία, προβληματίζει και γενικότερα: 



Αν είναι ικανοί να διαβάλουν τόσο ωμά και σκαιά την ίδια την χώρα (γιατί περί διαβολής της ίδιας της χώρας πρόκειται όταν υποστηρίζουν ότι η μέχρι σήμερα στρατιωτική ηγεσία ετοίμαζε πραξικόπημα και γι αυτό τους αποστράτευσαν μαζικά) σε ένα τέτοιο θέμα, φανταζόμαστε σε άλλα τι κάνουν, που δεν δημοσιοποιούνται.

Χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε χτές 1 Νοεμβρίου αναφέρει ότι «οι ξαφνικές κρίσεις στις ΕΕΔ δημιούργησαν την εντύπωση ότι μία τουρκικού είδους στρατιωτική συνομωσία είχε γίνει αντιληπτή από την κυβέρνηση χωρίς όμως να υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες ή φήμες να είχαν κυκλοφορήσει στην χώρα. Οι ΕΕΔ δεν έχουν παρέμβει στην πολιτική ζωή της Ελλάδας μετά την ανατροπή της Χούντας η οποία κυβέρνησε την χώρα την περίοδο 1967-1974» (The development gave the impression that a Turkish-style military conspiracy was suspected by the government, but no such rumours or allegations had circulated in the country. Greece has been free of political interventions by the military since the overthrow of the military junta that ruled the country in the 1967-74 period.). (http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/8863728/Greek-military-leadership-changes-spark-opposition-outcry.html)
Γενικά τα βρετανικά κυρίως ΜΜΕ δημοσιεύουν εκτενή άρθρα για την Ελλάδα και την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να πάει σε δημοψήφισμα αφιερώνοντας σημαντικό χώρο για τις χτεσινές κρίσεις και τον κίνδυνο πραξικοπήματος από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επικαλούμενα την παρέμβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στην πολιτική ζωή του τόπου το 1967 αλλά και μιας μελέτης της CIA η οποία κατά σύμπτωση είχε δημοσιευτεί σε τουρκική εφημερίδα τον περασμένο Ιούνιο (http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=report-military-coup-possible-in-greece-2011-05-29). 
Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφερόταν η πιθανότητα πραγματοποίηση πραξικοπήματος στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής και πολιτικής κρίσης.
Σε ένα άλλο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail επισημαίνεται και η σχετικά πρόσφατη μελέτη της CIA η οποία αναφέρει την πιθανότητα για πραγματοποίηση πραξικοπήματος στην Ελλάδα ως απόρροια της κρίσης. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «Η αίσθηση της κρίση στην Αθήνα η οποία μέχρι το 1974 είχε στρατιωτική Χούντα αυξήθηκε από την απροσδόκητη ανακοίνωση ότι ο Παπανδρέου προτίθεται να αποστρατεύσει τους αρχηγούς του Στρατού του Ναυτικού και της Αεροπορίας καθώς και τον Α/ΓΕΕΘΑ. Η κίνηση αυτή δημιούργησε υποψίες για την εκδήλωση ενός πιθανού στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα μία εξέλιξη η οποία θεωρείται ως πιθανή σε μία μυστική εκτίμηση-μελέτη της CIA». (The sense of crisis in Athens – ruled by a military junta as recently as 1974 – was compounded by an unexpected announcement that Mr Papandreou intends to dismiss the chief of the defence staff and the heads of the army, navy and air force. That raised speculation about the possibility of a military coup in Greece, an outcome said to have been deemed possible in a secret assessment by the CIA.) (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2055872/Greece-referendum-George-Papandreou-prepares-Angela-Merkel-Nicolas-Sarkozy.html#ixzz1cYtKAXz7).
Δυστυχώς κανένα από τα δύο δημοσιεύματα δεν διαψεύστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αφήνοντας το κύρος και την φήμη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κηλιδωμένη από την κακόβουλη φημολογία κάποιων τυχαίων καλοθελητών που θέλησαν με τον τρόπο αυτό να περάσουν στο εξωτερικό την εικόνα μίας κυβέρνησης που βρίσκεται σε κίνδυνο από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας χωρίς φυσικά να υπάρχει ίχνος αληθείας. 
Αντί για την ελληνική κυβέρνηση, ανέλαβε το defencenet.gr να υπερασπιστεί την τιμή των Ενόπλων Δυνάμεων και της χώρας, όταν συντάκτης του site και της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ έδωσε συνέντευξη που απέκρουσε όλες αυτές τις συκοφαντίες κατά της χώρας και της μέχρι σήμερα ηγεσίας των Ε.Δ. στην παραγωγό της εκομπής WATO/PM του BBC Radio 4, Catrin Manel και εξήγησε πως είχαν τα γεγονότα. 
Κάποιοι δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ότι σήμερα με την οικονομική και πολιτική κρίση να δοκιμάζει τον ελληνικό λαό και την Τουρκία να συνεχίζει να διεκδικεί και να προκαλεί δεν θα έπρεπε να παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των ΕΕΔ.



http://www.promitheasblog.com

Νέο πρόσωπο μετά από επίθεση χιμπατζή

Posted: 03 Nov 2011 01:00 PM PDT



Μια γυναίκα στο Κονέκτικατ η οποία τραυματίστηκε άσχημα  από έναν χιμπατζή λέει ότι είναι ευχαριστημένη με το  νέο μεταμοσχευμένο πρόσωπο .

Η Charla Nash, λέει σε συνέντευξή της στο Sky News του Λονδίνου ότι για πρώτη φορά οι άνθρωποι της είπαν  ότι είναι πανέμορφη.  Είναι πλέον πολύ καλά  και δεν ανησυχεί.
Σε  συνέντευξή της, που  μεταδόθηκε την Πέμπτη το βράδυ, η 58χρονη Nash είπε ότι είναι απογοητευμένη από μία μεταμόσχευση χεριών η οποία ήταν ανεπιτυχής, σύμφωνα με αποσπάσματα στην ιστοσελίδα Sky News . Ελπίζει ότι θα πετύχει κάποια μέρα.
Η Nash δέχθηκε επίθεση το 2009 από έναν χιμπατζή, κατοικίδιο του γείτονα που τρελάθηκε και ο  ιδιοκτήτης του, ζήτησε από την Nash  να τον βοηθήσει  να τον πιάσουν και να τον επιστρέψει σπίτι. Το ζώο, που ονομάζονταν Travis, της έσκισε τη μύτη, τα χείλη, τα βλέφαρα και τα χέρια πριν πυροβοληθεί θανάσιμα από την αστυνομία.
 
 
 http://pournari.blogspot.com

Ο άντρας που γέννησε 3 παιδιά σκέφτεται να κάνει υστερεκτομή...

Posted: 03 Nov 2011 12:56 PM PDT



Το 2008, ο Thomas Beatie έγινε είδηση​​, όταν έγινε ο πρώτος άνδρας που γέννησε. (Αν το χάσατε, ο Beatie γεννήθηκε κορίτσι, έκανε αφαίρεση στήθους και νομικά έγινε άντρας, αλλά διατήρησε τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα του άθικτα.) Από τότε, έχει κάνει ακόμα δύο παιδιά: τους Austin, 2 ετών, και Jensen, 1 έτους.

Τώρα, ο Beatie εξετάζει το ενδεχόμενο μιας άλλης μεγάλης αλλαγής, της υστερεκτομής, η οποία θα συμβάλει στη...
σταθεροποίηση του ως αρσενικό, σύμφωνα με εκθέσεις της Daily Telegraph.
Ο Beatie εμφανίστηκε με τη σύζυγό του, Νάνσι και τα τρία παιδιά τους σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο σόου «Οι Γιατροί» χθες για να συζητήσουν τη μετάβαση του από τη μητρότητα στην πατρότητα και να μιλήσουν για το πώς όλη αυτή η προσοχή έχει επηρεάσει την οικογένειά τους. Η αμφιλεγόμενη εγκυμοσύνη, δεν ήταν εύκολο γι 'αυτούς.
"Οι άνθρωποι συνηθίζουν να λογομαχούν σχετικά με το ότι αυτό που κάνουμε είναι αφύσικο", λέει ο Thomas. "Έχουμε λάβει απειλές κατά της ζωής μας και μας λένε ότι τα παιδιά μας πρόκειται να πάνε στην κόλαση, ότι και εμείς πρέπει να πάμε στην κόλαση, και ότι θα πρέπει να πεθάνουμε."
Σύμφωνα με το People.com, ο Beatie συζητά επίσης τις ιατρικές επιπλοκές στις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος μετά από χρόνια ορμονικών θεραπειών και μετά από τοκετό τριών παιδιών. Όπως τόσες πολλές μητέρες, ο Beatie λέει ότι αγωνίστηκε για την εμφάνισή του και για να αποκτήσει πάλι την σιλουέτα που είχε πριν.
 
 
 
 
http://www.koulo.gr
http://pournari.blogspot.com

10 ασυνήθιστα υπόγεια μέρη..

Posted: 03 Nov 2011 12:49 PM PDT



Υπάρχουν χιλιάδες απίστευτα μέρη για να δούμε παράξενα και εκπληκτικά πράγματα στον κόσμο..
Βρήκαμε μερικά υπόγεια μέρη που είναι τελείως ασυνήθιστα και παράξενα..





01 The Catacombs of Paris - Παρίσι, Γαλλία









Ο συνωστισμός στα μεσαιωνικά νεκροταφεία στο κέντρο του Παρισιού στα τέλη του 18ου αιώνα οδήγησε την κυβέρνηση στη δημιουργία μαζικούς υπόγειους τάφους. Κατά τη διάρκεια των 18 μηνών, από το 1785, τα οστά από 6 εκατομμύρια ανθρώπους  μετακινήθηκαν με μεγάλα κάρα σε όλη την πόλη, νύχτα σε ένα νέο χώρο ανάπαυσης. Εδώ είναι τοποθετημένα σε τεράστιες σωρούς στην «Αυτοκρατορία του Θανάτου», όπως είναι ευρέως γνωστό.
02 Coober Pedy - Νότια Αυστραλία








Το Coober Pedy είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα μέρη του κόσμου. Είναι μια πόλη όπου (λόγω της θερμότητας ), περίπου το 80% του πληθυσμού ζουν και εργάζονται στην παρανομία. Αυτή είναι μια πόλη ορυχείων – εξόρυξης οπαλίου για την ακρίβεια - και μετά τις πρόωρες ανακαλύψεις οπαλίων από έναν έφηβο έχει υπάρξει μια τεράστια εισροή ανθρακωρύχων από το 1915.

03 Batu Caves - Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία








Για να φτάσετε στην είσοδο της massive Batu Caves θα πρέπει να ανεβείτε 272 μέτρα βράχου, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί επίπονο από την ζέστη και τους πίθηκους μακάκους να συναγωνίζονται για την προσοχή σας?
Αυτό ίσως είναι όμως που κάνει ένα εκατομμύριο πιστούς κάθε χρόνο να προσέρχονται εδώ για να γιορτάσουν το φεστιβάλ Thaipusam.
Αυτή είναι μια πολύχρωμη γιορτή του Subramaniam, μια ινδουιστικής θεότητας της νεολαίας, της δύναμης και της αρετής. Μπορεί να φαίνεται παράξενο και αλλόκοτο σε τρίτους οι οποίοι βλέπουν τους ανθρώπους αυτούς να βάζουν αγκίστρια από χάλυβα τρυπώντας στο στήθος, την πλάτη και το πρόσωπό τους, αλλά αυτό είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους πολλοί πιστοί  εκφράζουν την αφοσίωσή τους. Λέγεται ότι επειδή είναι σε έκσταση δεν μπορούν να αισθάνονται πόνο. Σίγουρα ένα εκατομμύριο άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν λάθος.
04 Radon Health Mine, Μοντάνα, ΗΠΑ




Το ορυχείο Radon αρχικά χρησιμοποιήθηκε το 1924 για εξόρυξη αργύρου και μολύβδου. Το 1949 και το μέχρι τότε εγκαταλειμμένο ορυχείο που είχε βρεθεί να υπάρχει παρουσία ραδιενέργειας, άλλαξε όταν μετά την επίσκεψη μιας γυναίκας  που  ανακαλύψε ότι η ασθένεια της είχε εξαφανιστεί. Η είδηση διαδόθηκε και σύντομα αυτό μετατράπηκε σε ένα ορυχείο ραδόνιο-θεραπείας. Μια χαμηλή δόση ακτινοθεραπείας λέγεται ότι είναι ευεργετική για την ελάττωση σε ένα πλήθος παθήσεων.
05 Wieliczka Salt Mine - Κρακοβία, Πολωνία








Αυτό το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς είναι αξιοσημείωτο, και είναι βέβαιο ότι θα καταπλήξει τους επισκέπτες, καθώς δεν υπάρχει ανάλογη θέση στον κόσμο. Το  Wieliczka Salt Mine κάνει εξορύξεις συνεχώς από τον Μεσαίωνα και οι ανθρακωρύχοι έχουν σκαλίσει περίτεχνα τις υπόγειες αίθουσες και έχουν περίτεχνα γλυπτά στο εσωτερικό της. Υπάρχει ένας τεράστιος καθεδρικός ναός subterannean σκαλισμένος εξ ολοκλήρου από αλάτι όπως το δάπεδο, οι τοίχοι και οι διακοσμήσεις.
06 Catacombs of the Capuchins, Σικελία, Ιταλία








Μια "ανθρώπινη βιβλιοθήκη" από μούμιες, που αποτελεί το πιο παράξενο αξιοθέατο της πόλης.
Το 1599, οι καπουτσίνοι μοναχοί ανακάλυψαν ότι οι κατακόμβες τους, περιείχαν ένα μυστηριώδης συντηρητικό που βοήθησε στην μουμιοποίηση των νεκρών. Έτσι, περισσότερα από 8.000 άτομα από όλες τις κοινωνικές τάξεις, επέλεξαν να θαφτούν εκεί. Τα αρχεία που υπάρχουν από το 1500 έως το 1920 δείχνουν ότι οι περισσότερες μούμιες βαλσαμώθηκαν παλιότερα.
07 Milk Grotto Chapel, Βηθλεέμ, Ισραήλ






Οι θρύλοι γύρω από το Milk Grotto Chapel είναι πολλές και ποικίλες και αυτό είναι το μέρος όπου, σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση, η Αγία Οικογένεια κατέφυγε κατά τη διάρκεια της σφαγής των νηπίων από τους στρατιώτες του Ηρώδη.
Λέγεται ότι ενώ η Μαρία θήλαζε το Ιησού μωρό, λίγο από το γάλα της χύθηκε στο πάτωμα.
Είναι από τα διασημότερα μέρη προσκυνήματος για τους Χριστιανούς ακόμα και για Μουσουλμάνους.
08 Ithaa undersea restaurant, Rangali Island, Μαλδίβες






Αυτό το υποθαλάσσιο εστιατόριο είναι το μοναδικό φτιαγμένο όλο από γυαλί και το χαρακτηριστικό του είναι οι κυρτοί τοίχοι από 125 χιλιοστά πάγος. Υπάρχουν 5 σφραγιστά κυρτά τόξα, τα οποία είναι σφραγισμένα με ειδική σιλικόνη.
Βρίσκεται 16πόδια από την επιφάνεια της θάλασσας προσφέροντας μια πανοραμική υποβρύχια θέα μαζί με τα αστρονομικά σε τιμές πιάτα του.
Το έργο κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια.
09 Waitomo Glow-Worm Caves, Otorohanga, Νέα Ζηλανδία








Το σπήλαιο με τις πυγολαμπίδες το χρησιμοποιούσαν οι Μαορί για αιώνες αλλά στα μόνο στα τέλη του 19ου αιώνα ανακαλύφθηκε από τους Ευρωπαίους και άνοιξε για το κοινό το 1911.
Το σπήλαιο αποτελείται από 250 μέτρα υπόγειου τοπίου από σπηλιές ασβεστόλιθου, με φοβερή ακουστική, προσελκύοντας ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο
10 London Dungeon - Λονδίνο, Αγγλία




Το London Dungeon είναι ο μεγαλύτερος «σκοτεινός» πόλος έλξης επισκεπτών της Ευρώπης και είναι κατάλληλα τοποθετημένος κάτω από τις ζοφερές, καμάρες του London Bridge. Σίγουρα δεν είναι για λιπόψυχους και οι επισκέπτες βλέπουν τα βασανιστήρια, την εκτέλεση, και την μακάβρια μεσαιωνική τρέλα .
Τα μπουντρούμια είναι μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της Ευρώπης και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κάνουν ένα τρομακτικό ταξίδι μέσα από τη σκοτεινή πλευρά της ιστορίας. Η μεγάλη πυρκαγιά του Λονδίνου, μια βόλτα με βάρκα στην κόλαση, και ο Λαβύρινθος του Lost είναι ανάμεσα σε δεκάδες άλλα εκθέματα.
Επιμέλεια - Μετάφραση: Himaira



http://himaira.blogspot.com

Ζήσε για 13 λεπτά στο μυαλό ενός σχιζοφρενή. (Vid)

Posted: 03 Nov 2011 11:18 AM PDT

Πως είναι άραγε να σκέφτεσαι, να ξυπνάς και να κοιμάσαι σαν σχιζοφρενής; Πώς αρχίζουν όλα και ποιό το τέλος; Πάρτε μια ιδέα από τον παράξενο κόσμο ενός διαταραγμένου εγκεφαλικού μηχανισμού.
Η σχιζοφρένεια επισκέπτεται έναν στους εκατό, αποτελεί μία νευροψυχιατρική νόσο και πλήττει κυρίως εφήβους και νεαρούς ενήλικες. Το παρακάτω video αποτελεί μία εικαστική προσέγγιση της νόσου προς κοινωνική ευαισθητοποίηση, μιας και η πραγματικότητα της πάθησης είναι σαφώς πολυπλοκότερη.




http://www.planitikos.com 
http://grizosgatos.blogspot.com

Η μυθική μαγική πέτρα των Βίκινγκ, είναι υπαρκτή!

Posted: 03 Nov 2011 11:13 AM PDT

Για δεκαετίες οι ιστορικοί αναζητούσαν απάντηση στο ερώτημα πώς εξελίχθηκαν οι Βίκινγκ σε δεινούς θαλασσοπόρους (φτάνοντας μάλιστα μέχρι την αμερικανική ήπειρο πολύ πριν την επίσημη ανακάλυψή της από τους Ευρωπαίους)!
  Η μόνη απάντηση που υπήρχε ήταν αυτή που έδινε ένας αρχαίος....

σκανδιναβικός μύθος που  ανέφερε ότι ο θρυλικός σκανδιναβός ναυτικός Σίγκουρντ, χρησιμοποιούσε στα ταξίδια του έναν "μαγικό" κρύσταλλο, την "ηλιόπετρα, η οποία έδειχνε τη θέση του Ήλιου ακόμη και όταν ο ουρανός ήταν σκεπασμένος με σύννεφα. Μία νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει τον μύθο, αποδεικνύοντας πως η "ηλιόπετρα" αυτή είναι υπαρκτή.




Πώς ταξίδευαν οι Βίκινγκ χωρίς πυξίδες;
  Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Σκανδιναβοί ναυτικοί και ειδικά οι Βίκινγκ, που είχαν στηρίξει την κυριαρχία τους στις θαλάσσιες μετακινήσεις, ήταν η αδυναμία τους να χρησιμοποιήσουν τα άστρα για να προσανατολιστούν. Σε ολόκληρο τον αρχαίο κόσμο, οι ναυτικοί προσανατολίζονταν με αυτόν τον τρόπο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό στη Σκανδιναβία, όπου κατά τη διάρκεια του αρκτικού καλοκαιριού τα άστρα δεν φαίνονταν στον ουρανό ενώ ακόμη και ο Ήλιος ήταν κρυμμένος πίσω από πυκνά σύννεφα.
  Τον Φεβρουάριο του 2010, δύο επιστήµονες από τα Πανεπιστήµια Eotvos της Βουδαπέστης και Lund της Σουηδίας, ανακοίνωσαν πως η "μαγική" ηλιόπετρα υπάρχει και είναι ένα είδος διάφανου ασβεστίτη που µπορούσε να µαγνητίζει το ηλιακό φως, ακόµη και µέσα στην οµίχλη, µε αποτέλεσµα να "προδίδει" τη θέση του ήλιου στους ταξιδευτές ώστε να µην παρεκκλίνουν από την πορεία τους. 
  Τώρα, μία ακόμη διεθνής έρευνα, έρχεται να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της "ηλιόπετρας", υποστηρίζοντας πως είναι ο καλσίτης- ένας κρύσταλλος που είναι πολωμένος και μπορεί να φαίνεται σκοτεινός ή φωτεινός ανάλογα με τον προσανατολισμό του σε σχέση με τη θέση του Ήλιου. 

 Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο καλσίτης μπορεί εύκολα να τύχει επεξεργασίας ώστε να λάβει διάφορες μορφές και σχήματα και συγκεκριμένα αυτό ενός ρόμβου που είναι εκείνο που απαιτείται για να λειτουργήσει το φαινόμενο της πόλωσης.

 


http://www.pyles.tv
http://anoixti-matia.blogspot.com

Φωτογραφήθηκε γυμνή μέσα σε πτώμα αλόγου...

Posted: 03 Nov 2011 09:53 AM PDT



ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή η ιστορία περιέχει φωτογραφίες και υλικό που είναι εξαιρετικά αποτρόπαιο και μπορεί να μην θέλετε να δείτε. Μην συνεχίσετε αν δεν θέλετε να δείτε κάτι που θα σας ενοχλήσει ή θα σας αηδιάσει.

Αφού φρόντισαν ένα 32χρονο άλογο του οποίου η υγεία όλο και χειροτέρευε, η Elizabeth Herrick και ο φίλος της Joshua Washburn το σκότωσαν με ένα μόνο πυροβολισμό από ένα όπλο μεγάλου διαμετρήματος.

Αυτά που έκαναν έπειτα είναι όμως που....

πυροδότησαν "ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις" και ακόμα και απειλές θανάτου.

"Οι άνθρωποι είναι συγκλονισμένοι ... από τη φρίκη. Είναι εξαιρετικά συγκλονιστικό," είπε ο σερίφης Dave Thompson στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μόλις το ζευγάρι πυροβόλησε και κατέστρεψε το άλογο, η 21χρονη Ελισάβετ έβγαλε τα ρούχα της, ανέβηκε στο εσωτερικό του σκελετού του και τράβηξε φωτογραφίες. Μετά από την ανάρτησή τους στο ίντερνετ, το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με μια χιονοστιβάδα κριτικής που οδήγησε σε έρευνα της αστυνομίας για σκληρότητα σε ζώα.

Εκτός από τις φωτογραφίες της Ελισάβετ μέσα στο σώμα του αλόγου, υπάρχουν και πολλές άλλες, μεταξύ των οποίων φαίνεται να απεικονίζετε το ζευγάρι μαζί με την καρδιά του ζώου.

Η εξήγηση του ζευγαριού για τις φωτογραφίες και το ότι στη συνέχεια έφαγαν το ζώο; Σύμφωνα με τις αρχές στο τμήμα της αστυνομίας, το ζευγάρι ήθελε να αισθανθεί "ένα με το άλογο" και τη φύση.

"Το περιστατικό είναι σίγουρα αριθμός ένα στη λίστα με τις ιδιορρυθμίες που έχουμε συναντήσει," είπε ο Thompson. "Δεν έχω δει ποτέ μου κάτι τέτοιο πριν."

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας για το περιστατικό οι αρχές είπαν ότι καμία χρέωση δεν  θα κατατεθεί κατά του ζεύγους, καθώς τίποτε από αυτά που έκαναν δεν είναι τεχνικά παράνομο στην πολιτεία του Όρεγκον.

"Το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα σύρθηκε στο άλογο μεταξύ θανάτωσης του και κατανάλωσης του δεν αποτελεί έγκλημα," είπε ο Thompson.

"Αν είχαν σκοτώσει το άλογο μόνο για να τραβήξουν φωτογραφίες, τότε θα είχαμε μια περίπτωση σκληρότητας ζώων", πρόσθεσε

Η μητέρα της Ελισάβετ είπε ότι από το περιστατικό, έχει λάβει απειλές για τη ζωή τους και "εχθρικά" σχόλια από ανθρώπους σε όλη τη χώρα, κατηγορώντας τη Herrick για λατρεία του Σατανά μέχρι και διαστροφή.

Σύμφωνα με τον Thompson, τόσο ο Joshua αλλά και η Elizabeth έχουν έχουν φύγει από την πολιτεία προσωρινά. Ενώ υπάρχουν αυστηροί νόμοι των ΗΠΑ εναντίον της βεβήλωσης των ανθρώπινων σωμάτων, οι δράσεις με τα πτώματα ζώων έχουν λίγους ως κανέναν νόμους που να το αποτρέπουν αυτό.

Ακολουθεί αποτρόπαιο ενοχλητικό φωτογραφικό υλικό. Μην συνεχίσετε αν δεν θέλετε να δείτε κάτι που θα σας ενοχλήσει ή θα σας αηδιάσει.






 
 
 
 
http://www.koulo.gr

Σεξ μεταξύ... φαντασμάτων!

Posted: 03 Nov 2011 09:49 AM PDT


Ένα σπίτι στο Euclid στο Οχάιο, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον στους ερευνητές φαντασμάτων, επειδή η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι έχει δει δύο φαντάσματα που έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Η Dianne Carlisle υποστηρίζει με λίγα λόγια ότι έχει δει μετά την θάνατον ζωή να κάνει... σεξ στο σαλόνι της.


"Φαινόταν σαν δυο φαντάσματα να κάνουν σεξ," είπε στη Fox του Κλίβελαντ. "Θα μπορούσατε να δείτε τα...

ψηλοτάκουνα παπούτσια της γυναίκας!"

Αν αυτό αληθεύει, αυτό αποτελεί μια εξαιρετική πρόοδο στην παραφυσική έρευνα, σύμφωνα με τον ερευνητή David Jones με βάση το Οχάιο.

"Αυτό δεν έχει ποτέ αναφερθεί στο παρελθόν," δήλωσε ο Jones στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. "Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για το σπίτι, ειδικά αφού η αδερφή της Carlisle έχει αποβιώσει, και σχετικά με το ποιος άφησε δήθεν ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή από την μετά θάνατον ζωή. Ωστόσο, αυτό δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το σεξ, αλλά αναρωτιέμαι πόσο καιρό είναι ήδη σε εξέλιξη αυτό το περιστατικό..."

Ο Jones λέει ότι τα φαντάσματα είναι παραδείγματα υπολειμματικής ενέργειας που αποτυπώνονται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία και δεν είναι αφορούν πάντα νεκρούς ανθρώπους.



http://www.koulo.gr

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (VIDEO)

Posted: 03 Nov 2011 09:31 AM PDT


Πληθαίνουν οι ενδείξεις για ακραία καιρικά φαινόμενα λέει μια έρευνα του ΟΗΕ

Posted: 03 Nov 2011 09:25 AM PDT

det_floods
Περισσότερες πλημμύρες, τακτικότερα κύματα καύσωνα, πιο συχνές περίοδοι ξηρασίας και μεγαλύτερο κόστος για την αντιμετώπισή τους.
Αυτό το μέλλον σκιαγραφούν κορυφαίοι κλιματικοί επιστήμονες για έναν κόσμο που έχει ήδη εμφανίσει σημάδια κόπωσης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ετών.

Διεθνή μαζικά μέσα ενημέρωσης εξασφάλισαν το προσχέδιο μίας επιστημονικής έκθεσης, η οποία ετοιμαζόταν επί τρία χρόνια, κατά παραγγελία της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC).

floods1 Η έκθεση θα εξεταστεί σε συνάντηση στην Καμπάλα, την πρωτεύουσα της Ουγκάντας, για να δοθεί στη συνέχεια στη δημοσιότητα. Το επιστημονικό επιτελείο, που εργάστηκε, προσπαθώντας να εντοπίσει επαναλαμβανόμενες δομές, ανάμεσα σε εκατοντάδες πρόσφατες έρευνες, αποτελείτο από επιστήμονες από τον ΟΗΕ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Μετεωρολογίας.
Δύο είναι τα συμπεράσματα τα οποία προκαλούν αίσθηση.
  • Οι πιθανότητες να έχουν επιδεινωθεί τα κλιματικά ακραία φαινόμενα, λόγω των αερίων του θερμοκηπίου που οφείλονται στις δραστηριότητες του ανθρώπου, είναι τουλάχιστον δύο στις τρεις.
  • Επίσης, τα ακραία φαινόμενα, που έχει προκαλέσει η υπερθέρμανση του πλανήτη, θα γίνουν στο μέλλον τόσο δριμεία που ορισμένες περιοχές θα καταστούν «όλο και πιο περιθωριακές στο να ζει ο άνθρωπος σε αυτές».
Είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής οργανισμός ασχολείται συνολικά και όχι τμηματικά με τα ακραία κλιματικά φαινόμενα. Επιπλέον, οι επιστήμονες εστιάζουν την προσοχή τους στις καταρρακτώδεις βροχές και όχι στις βαριές χιονοπτώσεις.
ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ Τα κύρια συμπεράσματα για τις μελλοντικές τάσεις, στα οποία καταλήγει η Ειδική Έκθεση για τη Διαχείριση των Κινδύνων από Ακραία Φαινόμενα και Καταστροφές με στόχο την Προώθηση της Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή, περιλαμβάνουν την «πιθανότητα» (ποσοστό βεβαιότητας 66-100%) πιο συχνών περιόδων ξηρασίας στην περιοχή της Μεσογείου, την Κεντρική Ευρώπη, τη Βόρειο Αμερική, τη βορειοανατολική Βραζιλία και τη νότια Αφρική. Περιλαμβάνουν ακόμη:
- Τη «σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα» (ποσοστό 99-100%) ότι η συχνότητα και η ένταση των ημερών με ιστορικά υψηλές θερμοκρασίες θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα, σε πλανητική κλίμακα.
- Τη «μεγάλη πιθανότητα» (ποσοστό 90-100%) ότι η διάρκεια, η συχνότητα και η ένταση των περιόδων με υψηλές θερμοκρασίες, συμπεριλαμβανομένων των κυμάτων καύσωνα, θα συνεχίσει να αυξάνεται στις περισσότερες χερσαίες περιοχές του πλανήτη.
- Την «πιθανότητα» (ποσοστό 66-100%) αύξησης των μέγιστων θερμοκρασιών έως και 3 βαθμούς Κελσίου μέχρι το 2050 και κατά 5 βαθμούς Κελσίου μέχρι τα τέλη του αιώνα, σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές του προηγούμενου.
- Την «πιθανότητα» (ποσοστό 66-100%) αύξησης των ισχυρών βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων, ιδιαίτερα στους τροπικούς και στα μεγάλα υψόμετρα.
- Τη «μεγάλη πιθανότητα» (ποσοστό 90-100%) ότι η άνοδος της στάθμης και η αύξηση της θερμοκρασίας στην επιφάνεια των ωκεανών θα ενισχύσουν την καταστροφική ισχύ των κυκλώνων. Τέλος, ότι η τήξη των παγετώνων και του αενάως παγωμένου εδάφους, καθώς και οι ισχυρότερες βροχοπτώσεις, θα προκαλέσουν περισσότερες καθιζήσεις του εδάφους.
Ο Chris Field, ο οποίος συμπροεδρεύει στην Ομάδα Εργασίας 2 της IPCC, υπογράμμισε ότι η έκθεση θα συντελέσει στη διαμόρφωση των πολιτικών επιλογών.
«Όταν ολοκληρωθεί η έκθεση και εγκριθεί από τις κυβερνήσεις των χωρών του πλανήτη, θα προσφέρει στέρεα θεμέλια για έξυπνες πολιτικές σχετικά με τη διαχείριση των κινδύνων που προκύπτουν από τα ακραία κλιματικά φαινόμενα και τις καταστροφές που σχετίζονται με την αλλαγή του κλίματος», τόνισε, σε μήνυμά του Chris Field.




Πηγή: ΑΠΕ
http://physics4u.wordpress.com

Ο πρωθυπουργός δεν παραιτείται- Δημοψήφισμα τέλος

Posted: 03 Nov 2011 09:20 AM PDT

Ζητούμενο η ευρύτερη δυνατή συναίνεση 

Η εισήγηση του κ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο


Αλλαγή πλεύσης από τον Γιώργο Παπανδρέου αναφορικά με το δημοψήφισμα ωστόσο- όπως προκύπτει από την εισήγηση του στο υπουργικό συμβούλιο- δεν παραιτείται. 

Προτείνει οι κύριοι Αθανασάκης και Ρέππας να συζητήσουν με την ΝΔ, ενώ ο ίδιος θα μιλήσει με τον κ. Σαμαρά για τα επόμενα βήματα της χώρας στη βάση της ευρύτερης συναίνεσης. 

Παράλληλα στην ομιλία του ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε έκπληξη για την αντίδραση των εταίρων μας με αφορμή την πρόταση για δημοψήφισμα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «του προκάλεσε έκπληξη η έκπληξη που υπήρξε». 

Στο υπουργικό συμβούλιο η Άννα Διαμαντόπουλου τόνισε ότι η κυβέρνηση κάνει έργο αντίστοιχο του Χαρίλαου Τρικούπη και του Ελευθέριου Βενιζέλου. 

Να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης ζήτησε ο Γιάννης Ραγκούσης. 

Η λαϊκή κυριαρχία έχει κάπου μια μαύρη τρύπα, αν αισθάνεστε ότι πάτε προς τα εκεί μην πάρετε την παράταξη μαζί σας. Μην πάτε την παράταξη στον γκρεμό είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Δεν είμαι διατεθειμένος να στηρίξω κυβέρνηση συνεργασίας μη πολιτικών προσώπων δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής 

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην εισήγηση του στο υπουργικό συμβούλιο είπε τα εξής:


«Καθυστερήσαμε λίγο, γιατί θέλαμε να ακούσουμε τι θα πει και η Αντιπολίτευση. Θα μιλήσω και γι' αυτά, αλλά νομίζω ότι μάλλον αποτελεί δικαίωση των αποφάσεών μας. Μεγάλη η απόφαση της Αντιπολίτευσης να στηρίξει το πακέτο. 

Πρώτα απ' όλα, αγαπητοί συνάδελφοι, κάθε φορά που βρισκόμαστε, λέμε πόσο δραματική είναι η στιγμή – και είναι πολύ δραματική, και σήμερα. 

Ας δούμε τι διακυβεύεται. 


Άκουσα ότι υπήρξε έκπληξη χθες από τις δηλώσεις των εταίρων μας. Εγώ δεν καταλαβαίνω  γιατί υπήρξε έκπληξη, πραγματικά, δεν  καταλαβαίνω γιατί είχαμε την οποιαδήποτε έκπληξη. Έκπληξη μου έκανε εμένα το γεγονός, ότι υπήρξε έκπληξη.
Σε ανύποπτο χρόνο  και εγώ και πολλοί άλλοι, είχαμε πει ότι αυτό που διακυβεύεται είναι η συμμετοχή μας στο  ευρώ. Όχι ότι το θέτουμε εμείς, αλλά έχει τεθεί επί τάπητος εκ των πραγμάτων. Και όσοι δεν το κατανοούσαν, όταν το λέγαμε, μας αποκαλούσαν «εκβιαστές», ότι θέτουμε ανύπαρκτα διλήμματα.

Αποκάλυψη από τον Πάνο Καμμένο: H κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι προιόν επεξεργασίας της Γερμανίας!!!

Posted: 03 Nov 2011 09:12 AM PDT

Παρακολουθήστε την ομιλία και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο 2.38' και μετά όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει πως η Γερμανία επεξεργάζεται την ιδέα της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, μοιράζοντας υπουργεία δεξιά και αριστερά!!





http://www.eglimatikotita.gr
http://free-phos.blogspot.com

Απίστευτη η Λ. Κανέλλη στο βρετανικό “Channel 4″.... Είναι σαν να σε ρωτάνε «αν θέλεις να πεθάνεις ή αν θέλεις να σε σκοτώσουν» (βίντεο)

Posted: 03 Nov 2011 09:04 AM PDT

Στο βρετανικό "Channel 4″ εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη όπου μίλησε για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Η βουλευτής αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι σαν να σε ρωτάνε «αν θέλεις να πεθάνεις ή αν θέλεις να σε σκοτώσουν», ενώ ανέφερε ότι η μόνη λύση για την χώρα μας αυτή τη στιγμή είναι οι εκλογές.

Μάλιστα ο δυναμισμός της Λιάνας Κανέλλη αλλά και η συνήθεια της να αποκαλεί «my dear» (καλέ μου)τον παρουσιαστή του δελτίου Jon Snow διασκέδασε τρομερά τους Βρετανούς και το Τwitter πήρε φωτιά από σχόλια για την παρουσία της.



http://free-phos.blogspot.com

Ταλώς

Posted: 03 Nov 2011 09:00 AM PDT

Ο Ήφαιστος ο μοναδικός Ολύμπιος Θεός με σωματικό ελάττωμα έχει συνδέσει το όνομα του με πολλά παράξενα κατασκευάσματα μηχανικής φύσης. Το ποιο τρομαχτικό όμως από όλα ήταν ο Ταλώς.

Ο Ταλώς ήταν ένα παράξενο και ασυνήθιστο πλάσμα. Ένας χάλκινος γίγαντας. Γνώριζε τρέχοντας περιμετρικά το νησί της Κρήτης τρεις φορές την ημέρα. Σύμφωνα με τις περιγραφές και αναφορές των αρχαίων συγγραφέων ήταν μια πανίσχυρη και άθραυστη ανθρωπόμορφη μηχανή.
Με την απαραίτητη τεχνητή νόηση που του έδωσε ο κατασκευαστή του, Θεός της φωτιάς Ήφαιστος, έγινε ο άγρυπνος φρουρός του νησιού, εξολοθρεύοντας κάθε εισβολέα του. Έριχνε βολές βράχων στα ξένα πλοία εξολοθρεύοντας τα και όποιον εχθρό έπιανε τον αγκάλιαζε σφίγγοντας τον στο στήθος του, αυτό πυρακτώνοντας και τον έκαιγε. Είχε όμως και την αρμοδιότητα της μεταφοράς των νόμων του Μίνωα από πόλη σε πόλη.
Μέσα στην μοναδική φλέβα, που ξεκίναγε από τον λαιμό και κατέληγε στην φτέρνα, του χάλκινου αυτού γίγαντα έρρεε ο Ιχώρ.
Εάν τώρα χωρίσουμε το όνομα Ταλώς σε Τ και άλως που σημαίνει λάμψη, έχουμε σαν αποτέλεσμα της την λέξη Θάλασσα. Σα παράγωγα, τις αλάτι και μέταλλο και προσθέτοντας το αρχικό Τ φτάνουμε στην Ταλάντωση.
Ο Ταλώς λοιπόν καταλήγοντας, δεν είναι άλλο από μια Ταλαντωμένη Ενεργεια.
Σημειωτέων δε ότι η κυκλική περιφορά εποπτείας του γίγαντα θυμίζει τον τρόπο λειτουργίας και εποπτείας των συγχρόνων Radar ενώ η δράση του να αγκαλιάζει και να καίει τον εισβολέα εξηγείτε ως εστίαση και συμπύκνωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο σημείο του εισβολέα.


http://irakleitos.blogspot.com

Τα επτά δημοψηφίσματα από συστάσεως του ελληνικού κράτους

Posted: 03 Nov 2011 08:54 AM PDT

 
Επτά δημοψηφίσματα έχουν διεξαχθεί στη χώρα μας από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους.


Τα επτά δημοψηφίσματα πραγματοποιήθηκαν σε μια χρονική περίοδο 54 ετών.

Στις έξι περιπτώσεις το ερώτημα σχετιζόταν με το πολίτευμα (βασιλευόμενη ή αβασίλευτη δημοκρατία) και στην άλλη περίπτωση με την έγκριση του Συντάγματος.

Τρία από τα επτά δημοψηφίσματα διενεργήθηκαν από.........



διδακτορικά καθεστώτα.



1920: Η κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη προκηρύσσει δημοψήφισμα για τις 5 Δεκεμβρίου με ερώτημα την επιστροφή του βασιλιά Κωνσταντίνου του Α'. Στο δημοψήφισμα δεν συμμετέχουν οι Φιλελεύθεροι. Η επάνοδος του εξόριστου βασιλιά εγκρίνεται με 99%. Το αποτέλεσμα ενοχλεί τις συμμαχικές δυνάμεις και κυρίως τη Βρετανία που δεν επιθυμεί την επιστροφή του φιλογερμανού Κωνσταντίνου. Οι σύμμαχοι παύουν να υποστηρίζουν την Ελλάδα προσφέροντας την υποστήριξή τους προς την Τουρκία. Η αλλαγή της στάσης των συμμάχων θεωρείται ένας από τους παράγοντες που συνέλαβαν καθοριστικά στη μικρασιατική καταστροφή.



1924: Η Δ' Συντακτική Εθνοσυνέλευση προκηρύσσει δημοψήφισμα για τις 13 Απριλίου με ερώτημα την κατάργηση της μοναρχίας. Η διαδικασία οργανώνεται από την κυβέρνηση Παπαναστασίου. Υπέρ της αβασίλευτης δημοκρατίας ψηφίζει το 69,95% των ψηφοφόρων και κατά το 30,05%. Την 1η Μαΐου της ίδιας χρονιάς ορκίζεται πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Παύλος Κουντουριώτης.



1935: Προκηρύχθηκε από το διδακτορικό καθεστώς του Γεωργίου Κονδύλη κι έμεινε στην ιστορία ως "νόθο δημοψήφισμα". Το ερώτημα ήταν η κατάργηση της αβασίλευτης δημοκρατίας. Σύμφωνα με το επίσημο αποτέλεσμα, υπέρ της βασιλευόμενης δημοκρατίας ψήφισε το 97,88% των ψηφοφόρων, ενώ το "όχι" απέσπασε μόλις το 2,12%.



1946: Η κυβέρνηση Κωνσταντίνου Τσαλδάρη προκηρύσσει δημοψήφισμα για την 1η Σεπτεμβρίου. Οι επιλογές ήταν τρεις: υπέρ ή κατά της επανόδου του βασιλιά και υπέρ της αβασίλευτης Δημοκρατίας. Υπέρ της επανόδου του βασιλιά Γεωργίου Β' ψήφισε το 69%, κατά το 20% και υπέρ της αβασίλευτης Δημοκρατίας το 11%.



1968: Η χούντα των συνταγματαρχών διενεργεί δημοψήφισμα στις 29 Σεπτεμβρίου για σχέδιο συντάγματος που είχε εκπονήσει η ίδια. Στο δημοψήφισμα - παρωδία το "ναι" αποσπά ποσοστό 92,21% και το "όχι" το 7,79%. Στη διαδικασία δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι πολιτικοί κρατούμενοι που είχαν συλληφθεί ή εκτοπιστεί μετά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967.



1973: Το δεύτερο δημοψήφισμα - παρωδία της απριλιανής δικτατορίας πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου εκείνου του έτους. Τα ερωτήματα σχετίζονταν με την έγκριση μεταρρύθμισης του συντάγματος του 1968, την εκλογή προέδρου (Γεώργιος Παπαδόπουλος) και αντιπροέδρου (Οδυσσέας Αγγελής) της Δημοκρατίας για θητεία οκτώ ετών και την κατάργηση της μοναρχίας. Υπέρ ψήφισε το 78,43% και κατά το 21,57%.



1974: Μετά την πτώση της δικτατορίας, η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή διενεργεί δημοψήφισμα με ερώτημα τη μορφή του πολιτεύματος. Το δημοψήφισμα διενεργήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου. Το 69,2% των ψηφοφόρων ψηφίζει κατά της βασιλευόμενης δημοκρατίας και υπέρ το 30,82%.

 
 
 
http://himaira.blogspot.com
http://tsekouratoi.blogspot.com

VIDEO CLIP: Ολλανδικό σουξέ με τίτλο «F U PAPANDREOU»

Posted: 03 Nov 2011 08:46 AM PDT

VIDEO CLIP: Ολλανδικό σουξέ με τίτλο «F U PAPANDREOU»Ένα ολοκαίνουριο ολλανδικό βιντεάκι, περιγράφει ντροπιαστικά όλα αυτά που ζούμε στην Ελλάδα, στο ρυθμό του Amadeus του Falco…
Δείτε το βίντεο:






http://www.tsantiri.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Δικαστής δέρνει αλύπητα τη ανήλικη κόρη του!

Posted: 03 Nov 2011 07:40 AM PDT

Βίντεο σοκ! Δικαστής δέρνει αλύπητα τη ανήλικη κόρη τουΣοκ προκαλεί ένα βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο
και παρουσιάζει ένα άνδρα και μια γυναίκα στο...


Τέξας να χτυπούν χωρίς
έλεος ένα ανήλικο κορίτσι με δερμάτινη ζώνη.




Οι αστυνομικές αρχές
ερευνούν κατ' αρχήν την αυθεντικότητα του βίντεο και το αν ο άνδρας που
φαίνεται σε αυτό είναι ένας τοπικός δικαστής, όπως ανέφερε ο αρχηγός
της αστυνομίας της περιοχής Tim Jayroe. Το κορίτσι ξυλοκοπείται άγρια,
ενώ δέχεται και λεκτική βία από τους γονείς του, οι οποίοι δεν πτοούνται
καθόλου από τις κραυγές πόνου και αγωνίας που βγάζει.



Σύμφωνα με
την περιγραφή του βίντεο το νεαρό κορίτσι πάσχει από ataxic εγκεφαλική
παράλυση και τιμωρείται επειδή χρησιμοποίησε το Ίντερνετ για να
κατεβάσει μουσική και παιχνίδια με «μη νόμιμο τρόπο»! Φυσικά το βίντεο
αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τον κόσμο να γράφει στο
διαδίκτυο ότι «αυτός ο άντρας είναι ένα τέρας και πρέπει να μπει στη
φυλακή. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει».



Ένας
άλλος αναφέρει: «Αυτοί οι γονείς δε θα έπρεπε να υπάρχουν καν. Δεν
αξίζει να αναπνέουν τον αέρα μας και δεν πρέπει να ζουν. Ελπίζω να
σαπίσουν στην κόλαση». «Ο δικαστής William Adams πρέπει να απομακρυνθεί
από το δικαστικό σώμα από τη στιγμή που είναι τέτοιος γονιός. Υπογραφή,
Hillary Adams, η κόρη του» γράφει σε ένα σχόλιο στην περιγραφή του
βίντεο.



Το ίδιο άτομο συνεχίζει παρακάτω, υπερασπιζόμενο τη
γυναίκα που φαίνεται επίσης να κακοποιεί το κορίτσι: «Η γυναίκα του
δικαστή έχει υποστεί και η ίδια συναισθηματική κακοποίηση και έχει
υποστεί χειραγώγηση για να προβαίνει σε αυτές τις πράξεις και δεν θα
έπρεπε να κατηγορηθεί για το περιεχόμενο του βίντεο που έχει τραβηχτεί
το 2004».



Ο τηλεοπτικός σταθμός KRIS-TV μίλησε με την Hillary
Adams, η οποία είπε ότι στο συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν 16 χρονών. «Είχε
ξανασυμβεί και κάθε φορά ήταν χειρότερα. Έστησα την κάμερα και τράβηξα
την σκηνή» είπε η ίδια. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της την
κακοποιούσε πολλά χρόνια, αλλά πρόσφατα πήρε την απόφαση να ανεβάσει
αυτό το βίντεο.







Από την πλευρά του ο δικαστής Adams
μίλησε με το σταθμό και ισχυρίστηκε ότι «το ξύλο δεν ήταν τόσο πολύ όσο
φαίνεται» και πως κατά τον δικαστικό έλεγχο θα βγουν άλλα πράγματα στην
επιφάνεια.





24ωρο
http://tsekouratoi.blogspot.com

Επιθανάτια εμπειρία: Τι συμβαίνει όταν πεθαίνεις;

Posted: 03 Nov 2011 07:35 AM PDT


Υπάρχει μεταθανάτια ζωή;
Η μετάβαση σε αυτή γίνεται μέσα από το λευκό τούνελ που βλέπουν όλοι όσοι ισχυρίζονται πως έζησαν την επιθανάτια εμπειρία;



Όντως το σώμα μας κατά την μετάβαση αιωρείται; Πρόκειται για ανεξήγητο φαινόμενο ή όλα είναι παιχνίδια του μυαλού;

Καθημερινά βομβαρδίζεσαι από τηλεοπτικές σειρές, προγράμματα με μεταφυσικά φαινόμενα και συζητήσεις περί επιθανάτιων εμπειριών ενώ πιθανότατα κι εσύ η ίδια να είχες κάποια στιγμή στη ζωή σου περάσει μέσα από το φωτεινό λευκό τούνελ. Υπάρχει λογική εξήγηση;...



Πως είναι μια επιθανάτια εμπειρία;

Η πλειονότητα των περιγραφών των ατόμων που έζησαν μια επιθανάτια εμπειρία έχουν κοινά στοιχεία.

* Οι περισσότεροι αναφέρουν πως είδαν ένα τούνελ μέσα από το οποίο έβγαινε μια λάμψη που συνεχώς τους προσέγγιζε.

* Κανένας ωστόσο, δεν ένιωσε φόβο ή διστακτικότητα.

* Στο ταξίδι τους αυτό ορισμένοι συναντήθηκαν με αγαπημένα πρόσωπα που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

* Αλλοι άκουσαν μια φωνή γλυκιά και ήρεμη να τους καλεί να πλησιάσουν προς την φωτεινή πύλη.

* Αρκετοί επίσης ένιωσαν να αιωροούνται πάνω από το σώμα τους βλέποντας τις προσπάθειες διάσωσής τους. Με λεπτομέρειες διηγούνται τις συζητήσεις των διασωστών σε τόπους τροχαίων ατυχημάτων ή τις υπερπροσπάθειες των γιατρών και νοσηλευτών πάνω από το χειρουργικό κρεβάτι για να τους επαναφέρουν στη ζωή.

* Κι όμως στην πλειονότητα τους θεωρούν πως η αυτή η μικρή γεύση της μετάβασης από τη ζωή στο θάνατο υπήρξε η πιο όμορφη εμπειρία που έχουν ζήσει και η οποία άλλαξε εκ βάθρων τον τρόπο σκέψης τους.

Υπάρχει λογική εξήγηση;

Ο Κέβιν Νέλσον, Καθηγητής νευρολογίας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι μελέτησε τις επιθανάτιες εμπειρίες για περισσότερα από 30 χρόνια καταλήγοντας σε επιστημονικές ερμηνείες του φαινόμενου. Μια πιθανή εξήγηση μπορεί να είναι ο ύπνος και η κατάσταση ΡΕΜ στην οποία βρίσκεται κάποιος την ώρα που κοιμάται ή βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης.

Σύμφωνα με τον καθηγητή κάποιοι άνθρωποι είναι περισσότερο δεκτικοί σε επιθανάτιες εμπειρίες απ' ότι άλλοι δεδομένου ότι πέφτουν πιο εύκολα σε υπνοπαράλυση, μια κατάσταση ΡΕΜ που χαρακτηρίζεται από προσωρινή παράλυση του σώματος και γρήγορη κίνηση του ματιού. Κατά την περίοδο REM, η δραστηριότητα των νευρώνων του εγκεφάλου είναι παρόμοια με εκείνη που υπάρχει τις ώρες που είμαστε ξύπνιοι και γι΄αυτό οι άνθρωποι που ξυπνούν από ύπνο REM μπορούν να θυμηθούν τα όνειρά τους.

Η επιστημονική εξήγηση για...

… το φως στο τούνελ και τις συναντήσεις με νεκρούς

Στη μελέτη του, ο καθηγητής Nelson διαπίστωσε επίσης ότι οι περισσότεροι βίωσαν τις επιθανάτιες εμπειρίες μετά από λιποθυμία ή καρδιακό επεισόδιο. Το κοινό στοιχείο που συνδέει τις δύο περιπτώσεις είναι η προσωρινή διακοπή της ροής του αίματος προς τον εγκέφαλο κάτι που μπορεί να προκαλέσει παραισθήσεις λόγω της ελλιπούς οξυγόνωσής του.

Το φως στην άκρη του τούνελ θα μπορούσε να προέλθει από δύο διαφορετικές πηγές. Είτε το φως του χειρουργικού κρεβατιού ή λόγω της μηχανιστικής αντίδρασης του αμφιβληστροειδούς, του οποίου οι νευρώνες λόγω έλλειψης οξυγόνου σταματούν τη λειτουργία τους σχηματίζοντας έτσι την εικόνα-εντύπωση ενός σκοτεινού τούνελ που στην άκρη του υπάρχει φως.

… την κίνηση και την έλξη στην πύλη του «Παραδείσου»

Αλλά αρκετοί από όσους έχουν βιώσει μεταθανάτιες εμπειρίες ισχυρίζονται ότι όχι μόνο έβλεπαν το τούνελ αλλά περπατούσαν μέσα σε αυτό. Πως γίνεται αυτό;

Η περιοχή του εγκεφάλου που συνδέεται με τις εξωσωματικές εμπειρίες βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην περιοχή που είναι υπεύθυνη για την αίσθηση της κίνησης. Κανονικά, η περιοχή αυτή απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του ύπνου REM, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δυνατό κατά τη διάρκεια της μετάβασης σε κατάσταση ύπνου REM ο εγκέφαλος να λειτουργήσει κατά τρόπο ώστε ο άνθρωπος να βιώσει την αίσθηση της κίνησης.

…. αίσθημα της αιώρησης και αποκοπής ψυχής - σώματος

Τα παραπάνω εξηγούν τα «οράματα» του λευκού φωτός και του τούνελ. Τι γίνεται όμως με τις εμπειρίες της αιώρησης η της αίσθησης απώλειας ζωής;

Η εξήγηση είναι απλή. Σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου ΡΕΜ παρουσιάζεται υπνοπαράλυση. Οταν κάποιος βιώνει παράλυση ύπνου έχει την εντύπωση ότι βλέπει όραμα ή όνειρο.Αυτό εξηγεί αρκετές περιγραφές ονείρων στα οποία το άτομο βρίσκεται ξαπλωμένο και ανίκανο να κινηθεί ενώ η κατάσταση μπορεί να επιφέρει και υπναγωγικές παραισθήσεις.

Το αίσθημα της αιώρησης μπορεί επίσης να οφείλεται σε ανοξία στη δυσλειτουργία της παρεγκεφαλίδας. Η επιστημονική ομάδα ενός άλλου γιατρού του Δρ Blanke ανακάλυψε τυχαία ότι η αίσθηση της αιώρησης σχετίζεται με χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο που δημιουργούν εμπειρία παραισθήσεων που γίνεται αντιληπτή ως αληθινή από τον ασθενή. Κατά τη διάρκεια εξέτασης ασθενούς που υπεβλήθη σε τεχνίτες ηλεκτρικές εκκενώσεις στον εγκέφαλο αυτή ένιωσε να αιωρείται λέγοντας στους γιατρούς πως έβλεπε το σώμα της από ψηλά. Όταν οι ηλεκτρικές εκκενώσεις σταμάτησαν είπε πως επέστρεψε στο σώμα της. Η υπερ-λειτουργία ορισμένων αισθητήρων μέσε στον εγκέφαλο δηλαδή μπορούν να προκαλέσουν τέτοια φαινόμενα.

… το συναίσθημα της γαλήνης και της ευτυχίας

Τέλος, τα συναισθήματα της ευτυχίας θα μπορούσε να εξηγηθεί από το σύστημα ανταμοιβής και επιβράβευσης του εγκεφάλου.

Κατά τη διάρκεια μεγάλων κρίσεων, το σώμα απελευθερώνει χημικά που δημιουργούν την αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Μια αληθινή μαρτυρία

Κατά τη διάρκεια της επιθανάτιας εμπειρίας που είχε μετά από επιπλοκή στη γέννα του πρώτου της παιδιού μια γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία η Τζίλιαν συνάντησε τον νεκρό πατέρα της που είχε πεθάνει προ δύο ετών.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στη Daily Mail, ένιωσε να βγαίνει από το σώμα της και να αιωρείται πάνω από το χειρουεγικό κρεβάτι βλέποντας τις υπερπροσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν.

Στη συνέχεια πέρασε στην αίθουσα αναμονής βλέποντας τον άνδρα της εμφανώς σοκαρισμένο να τηλεφωνεί στη μητέρα της ενώ κατά τη συνάντησή με τον πατέρα της αυτός της είπε ότι θα γεννούσε αγοράκι, κάτι το οποίο ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

«Είπα στον πατέρα μου ότι έπρεπε να φύγω και να επιστρέψω πίσω να φροντίσω τον άνδρα μου τον Χάμιςκαι το παιδί μου αλλά μου απάντησε ότι έπρεπε να υπάρχει κάποια σοβαρή αιτία για να μου επιτρέψει να γυρίσω πίσω. Δεν φοβόμουν καθόλου. Το μόνο που με ανησυχούσε ήταν το πώς θα καθησύχαζα τον Χάμις ότι όλα θα πήγαιναν καλάκαι πως θα έβρισκα τον τρόπο να επιστρέψω στο σώμα μου» λέει η Τζίλιαν που τώρα ζει μαζί με την οικογένειά της στο Sussex.

Μετά το επεισόδιο όπως λέει η ίδια επαναθεώρησε όλη τη ζωή της και από αντικοινωνικός κλειστός χαρακτήρας μεταμορφώθηκε σε κοινωνικό άτομο.

«Κάποιος που ψάχνει να βρει λογική εξήγηση απλά χάνει το στόχο. Για όσους έζησαν παρόμοιες εμπειρίες με τη δικιά μου κατανοούν ότι ήταν άκρως αληθινές και είχαν μεγάλη επίδραση στην μετέπειτα ζωή μας. Το να νιώθεις ότι αγγίζεις το θάνατο και επανέρχεσαι στη ζωή σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Οποιοσδήποτε μπορεί να πει ότι έζησα μια παραίσθηση αλλά για εμένα είναι πραγματικότητα» τονίζει.

Από την πλευρά του ο καθηγητής Νέλσον σημειώνει ότι δεν θέλει να ακυρώσει την πίστη των ανθρώπων για το Θεό αλλά προσπαθεί να εξηγήσει επιστημονικά τα βιώματα τους.

Αλλωστε όπως τονίζει: Ποιός μας λέει ότι όλοι αυτοί οι μηχανισμοί δεν έχουν δημιουργηθεί από το Θεό ακριβώς για να μας κάνουν να αισθανθούμε άνετα καθώς πλησιάζουμε στο θάνατο;

 
 
 
24ωρο
http://tsekouratoi.blogspot.com

Τι θα συμβεί στις 11/11/11, που πλησιάζει!

Posted: 03 Nov 2011 07:30 AM PDT


http://trcares.com/wp-content/uploads/2011/10/11-11-11-300x200.jpg

Οι λάτρεις της αριθμολογίας αλλά και εκείνοι της μεταφυσικής, το αποκαλούν "φαινόμενο 11:11". Το γεγονός πως σε λίγες ημέρες το ημερολόγιο θα δείχνει 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή 11/11/11 έχει πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας. Το pyles.tv τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει! Το φαινόμενο 11:11
 
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το "φαινόμενο 11:11", δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή καποια ηλεκτρονική συσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11, θαρρείς και κάποιος έχει ρυθμίσει το "εσωτερικό τους ρολόι" να κάνουν κάτι τέτοιο. Αλλοι βλέπουν τον αριθμό να επαναλαμβάνεται συνεχώς μπροστά τους σε πινακίδες αυτοκινήτων προϊόντα, αποδείξεις λογαριασμών κλπ.

Η κοινή λογική λέει πως πρόκειται για σύμπτωση στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ακριβώς γιατί κάποιος μας το επισήμανε! "Με την ίδια λογική καθημερινά μπορεί να κοιτάξουμε το ρολόι μας και να είναι 11:12 αλλά αυτό δεν θα το καταγράψει το μυαλό μας", λένε!

Κι όμως, εκείνοι που ζουν το φαινόμενο 11:11, επιμένουν πως η συχνότητά του είναι τέτοια που αποκλείει την πιθανότητα του τυχαίου γεγονότος. Η μεταφυσική εξήγηση του φαινομένου, είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί με τέτοια θέματα. Θα προσπαθήσουμε όμως, να το κάνουμε όσο πιο κατανοητό γίνεται.

Τι σημαίνει το 11:11!

Κατά τη μεταφυσική ερμηνεία, το 11:11 είναι ένα "καμπανάκι" εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να συμβαίνει εντελώς τυχαία, αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου! Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως το 11:11 βρίσκεται ήδη στην κυτταρική μας μνήμη πριν ακόμη γεννηθούμε, οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας λένε πως κάθε φορά συναντάμε το 11:11 αυτά τα κύτταρα μνήμης διεγείρονται. Από κάποια χρονική στιγμή και μετά, το άτομο που βιώνει το φαινόμενο, αισθάνεται σαν να έρχεται αντιμέτωπο με μία "ξεχασμένη ανάμνηση"! "Είναι ένα πολύ καλό σημάδι, πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο πνε��ματικής αφύπνισης" προσθέτουν!

Οι "εργάτες του φωτός" και η "ενεργοποίηση των Πυλών"


Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κινούνται και οι αυτοαπακαλούμενοι "εργάτες του φωτός" (lightworkers). Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως πρόκειτα για κάποιες " φωτισμένες ψυχές με ιδιαίτερες ικανότητες, που κατά καιρούς ενσαρκώνονται στη Γη, με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα ναξεπεράσει τους φόβους της και να βαδίσει σε μια νέα εποχή"! Το 11:11 είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο καταφέρνουν να συγκεντρώνουν "φως" και αποστολή τους να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο "φως" στον πλανήτη Γη!

Κατά μία θεωρία τις 11/01/1992, εκατοντάδες "εργάτες του φωτός" μαζί με χιλιάδες "φωτισμένους ανθρώπους" ξεκίνησαν ένα δύσκολο και χρονοβόρο πείραμα: την προσπάθεια να "ξεκλειδώσουν" και να ενεργοποιήσουν την πρώτη από τις 11 Πύλες, όπως τις αποκαλούν! Η προσπάθειά τους συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια με την ομάδα να επιχειρεί να κάνει κάτι ανάλογο κάθε 3 ή 4 έτη με την 2η, 3η, 4η κλπ "Πύλη".

Η προκαθοριμένη διάρκεια του πειράματός τους ήταν 20 χρόνια! Ξεκίνησε το 1992 και θα ολοκληρωθείστις 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή στις 11/11/11! Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι τι θα συμβεί με την "ενεργοποίηση της 11ης Πύλης" είτε αυτή πετύχει, είτε όχι!

Τι περιμένουν να συμβεί στις 11/11/11!

Σύμφωνα με έρευνα , μία από τις πιο διαδεδομένες απόψεις είναι ότι στις 11/11/11, θα "αποκαλυφθεί" -άγνωστο πώς- στην ανθρωπότητα ο τρόπος ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει το καθοριστικό "άλμα συνείδησης" το 2012!

Δεύτερη στη σειρά, έρχεται η θεωρία που λέει πως στις 11/11/11 θα συμβεί ένα κορυφαίο γεγονός που θα είναι η αρχή ριζικών αλλαγών για τον πλανήτη και το μέλλον του!

Φυσικά, υπάρχει και η πιο... ρεαλιστική προσέγγιση που λέει ότι στις 11/11/11 δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα, όπως δεν συνέβει τίποτε όλες τις προηγούμενες φορές που το ημερολόγιο έδειξε 11/11/11!
  "Δεν είχε ακόμη ενεργοποιηθεί από τους lightworkers το πείραμα", ανταπαντούν οι θιασώτες της θεωρίας!

Ενα μαθηματικό τρυκ (;) στην υπηρεσία του φαινομένου 11:11

  Δύο φίλοι , στην προσπάθειά τους να γίνει κατανοητή η σημασία του φαινομένου προχωρύυν σε ένα μαθηματικό... τρυκ! Προσθέστε, μας λένε, την ηλικία που έχετε φέτος, στα δύο τελευταία ψηφία της χρονιάς γέννησής σας! Π.Χ αν γεννηθήκατε το 1983 άρα φέτος είστε 27 ετών προσθέστε 83+27 Τι βρίσκεται; Τυχαίο;, ρωτούν! Ταπεινή μας γνώμη είναι πως, ναι! Είναι εντελώς τυχαίο και δεν σημαίνει τίποτα!

Και ταινία για τις 11/11/11!

Εννοείται πως το Χόλυγουντ δεν θα μπορούσε να αφήσει ένα τόσο εμπορικό θέμα να πάει χαμένο. Η ταινία με τίτλο 11/11/11 είναι ήδη έτοιμη!

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:
 



http://www.pyles.tv
http://www.apocalypsejohn.com

Τα Φώτα της Πόλης του Μεγάλου Αδελφού στους δρόμους των ΗΠΑ

Posted: 03 Nov 2011 07:25 AM PDT


High-tech σύστημα που περιλαμβάνει ηχεία, κάμερες παρακολούθησης, ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης
Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τα νέα φώτα στους δρόμους που περιλαμβάνουν εφαρμογές «Εσωτερικής Ασφάλειας», όπως συστήματα ηχείων, αισθητήρες κίνησης και κάμερες παρακολούθησης είναι έτοιμα για χρήση με τη βοήθεια χρηματοδότησης από το κράτος.
Δείτε το βίντεο:
 
Το σύστημα Intellistreets αποτελείται από μια ασύρματη ψηφιακή υποδομή που επιτρέπει στα φώτα του δρόμου να ελέγχονται εξ αποστάσεως μέσω μιας πανταχού παρούσας Wi-Fi σύνδεσης και ενός μικροσκοπικού υπολογιστή που στεγάζεται μέσα σε κάθε φως του δρόμου, επιτρέποντας "ασφάλεια, ενεργειακή διαχείριση, συλλογή δεδομένων και ψηφιακά media", σύμφωνα με την ιστοσελίδα 'Illuminating Concepts'.
Σύμφωνα με το βίντεο της εταιρείας στο You Tube, οι κύριες δυνατότητες των συσκευών περιλαμβάνουν "εξοικονόμηση ενέργειας, εσωτερική ασφάλεια, δημόσια ασφάλεια, έλεγχο της κυκλοφορίας, διαφήμιση, παρακολούθηση με κάμερες."
Με όρους εφαρμογών της εσωτερικής ασφάλειας (DHS), κάθε ένα από τα φώτα περιέχει ένα σύστημα ηχείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση σημάτων έκτακτης ανάγκης, καθώς και μια οθόνη που μεταδίδει "βαθμούς ασφάλειας" (προφανώς ένα παρόμοιο σύστημα με το τόσο επικριμένο σύστημα συναγερμού τρόμου της DHS με χρωματική κωδικοποίηση), με σκοπό να δείχνει τις οδηγίες μέσω της LED βίντεο οθόνης του.
Τα φώτα περιλαμβάνουν επίσης αισθητήρες εγγύτητας που μπορούν να καταγράψουν τόσο τους πεζούς όσο και την οδική κυκλοφορία. Η βίντεο οθόνη και το σύστημα ηχείων θα χρησιμοποιηθούν επίσης για τη μετάδοση Minority Report-style διαφημίσεων, καθώς και μηνυμάτων Amber Alerts και άλλων "αστικών ανακοινώσεων".
Με τη βοήθεια των χρημάτων επιχορήγησης από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η εταιρεία ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πρώτη εγκατάσταση του συστήματος στην πόλη του Farmington Hills στο Michigan.
Η χρήση των φώτων δρόμου, ως εργαλεία παρακολούθησης είναι ήδη μια πρακτική σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Το 2007, διέρρευσαν έγγραφα από το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου που αποκάλυψαν ότι οι βρετανικές αρχές εργάζονται πάνω στην πρόταση να ταιριάξουν φανοστάτες με κάμερες CCTV που θα σαρώνουν με X-ray ακτίνες τους περαστικούς και θα τους «γδύνουν» προκειμένου να παγιδεύσουν «ύποπτους για τρομοκρατία».
Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε επίσης πέρυσι ότι αναπτύσσει ένα κινητό σαρωτή που θα «βλέπει μέσα από τα ρούχα των ανθρώπων και θα ψάχνει για κρυμμένα όπλα".

Οι λεγόμενες «ομιλούσες κάμερες παρακολούθησης», που χρησιμοποιούν ένα σύστημα ηχείων παρόμοιο με το μοντέλο Intellistreets χρησιμοποιούνται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε πόλεις όπως το Μίντλεσμπρο για να δίνουν οδηγίες και να επιπλήττουν ανθρώπους που ρίχνουν απορρίμματα και για άλλα ήσσονος σημασίας αδικήματα. Σύμφωνα με αναφορές, μια από τις πιο κοινές φράσεις που χρησιμοποιούν για να κάνουν τους ανθρώπους να ντραπούν και να υπακούσουν στις οδηγίες είναι να μεταδίδουν το μήνυμα, «Σας παρακολουθούμε».
Η μετατροπή των φώτων του δρόμου σε εργαλεία επιτήρησης για σκοπούς Εσωτερικής Ασφάλειας θα χρησιμεύσει μόνο για να αυξήσει τις ανησυχίες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες οδηγούνται γρήγορα σε ένα υψηλής τεχνολογίας αστυνομικό κράτος, με TSA πράκτορες που έχουν την εξουσία να ελέγχουν το πλέγμα ελέγχου, και πιο πρόσφατα με την ανακοίνωση ότι με σαρωτές TSA θα επανδρωθούν τα σημεία ελέγχου στις εθνικές οδούς, μια περαιτέρω ένδειξη ότι τα μέτρα ασφαλείας που ξεκίνησαν στα αεροδρόμια επεκτείνονται ραγδαία και στους δρόμους.
Η ικανότητα της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει τα φώτα του δρόμου για να μεταδίδει «ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης» βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση και με τις συνεχιζόμενες προσπάθειες να καλύψουν ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές για τον ίδιο σκοπό, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης Εκτακτης Ανάγκης της FEMA.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιθυμεί να εφαρμόσει ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου όλων των επικοινωνιών, με την πρόσφατη ανακοίνωση ότι όλα τα νέα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να συμμορφωθούν με το πρόγραμμα PLAN (Personal Localized Alerting Network), το οποίο θα μεταδίδει ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης άμεσα στα κινητά τηλέφωνα των Αμερικάνων, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό chip ενσωματωμένο στο δέκτη. Το σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία έως το τέλος του έτους στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, ενώ η υπόλοιπη χώρα προβλέπεται να ακολουθήσει το 2012.
Η έννοια της χρησιμοποίησης των φώτων δρόμου ως εργαλεία επικοινωνίας για την εκπομπή "ειδοποιήσεων" απευθείας από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι επίσης σύμφωνη με το πρόγραμμα Εσωτερικής Ασφάλειας για την εγκατάσταση των Οργουελιανών «telescreens» που παίζουν μηνύματα από την υπουργό Τζάνετ Ναπολιτάνο και άλλους αξιωματούχους του DHS στα Wal-Mart Stores σε όλη την χώρα.
Το γεγονός ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρηματοδοτεί την εφαρμογή του «Intellistreets» δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι τα επεκτεινόμενα δίκτυα των καμερών παρακολούθησης πληρώνονται επίσης από επιχορηγήσεις του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας.

 
 
 
http://redskywarning.blogspot.com
http://www.apocalypsejohn.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές