Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Στη φυλακή ο Μαντσίνι για βιασμό 29χρονης

Posted: 29 Nov 2011 04:31 AM PST

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και οκτώ μηνών καταδικάστηκε ο Αμαντίνο Μαντσίνι για το βιασμό μιας 29χρονης συμπατριώτισσάς του στις 8 Δεκεμβρίου του 2010.

read more

Ποιοι καλλιτέχνες πάνε Κύπρο

Posted: 29 Nov 2011 10:00 AM PST

Πολλοί έντεχνοι, εναλλακτικοί και όχι μόνο, καλλιτέχνες, κατεβαίνουν στην Κύπρο τον Δεκέμβριο.

read more

Σοκ: Εργαζόμενοι του Alter κοιμούνται στο κανάλι!

Posted: 29 Nov 2011 10:02 AM PST

Καταλήψεις ακόμα και στα θέατρα του Γιαννίκου ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι!

read more

Miranda Kerr: Πώς ανανεώνει την σχέση της με τον Orlando Bloom;

Posted: 29 Nov 2011 09:57 AM PST

Κορίτσια πάρτε ιδέες για ν΄ανανεώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας! Η Miranda Kerr σας δίνει συμβουλές, και αν κρίνουμε από το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της ο Orlando Bloom, μάλλον πιάνουν.

read more

Χωρίς ζωντανές εκπομπές αύριο τα κανάλια

Posted: 29 Nov 2011 09:53 AM PST

Όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές συμμετέχουν στην αυριανή μεγάλη απεργία στην οποία συμμετέχει και η ΕΣΗΕΑ και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν έχουν γραμμένη εκπομπή.

read more

Ανεβαίνει το ευρώ… πέφτει το δολάριο

Posted: 29 Nov 2011 06:30 AM PST

Ενισχύεται το ευρώ έναντι του δολαρίου στην αγορά συναλλάγματος.

read more

Ποιος αποκάλεσε το FAB 5 «Αριστούργημα κρετινισμού με πέντε σούργελα»;

Posted: 29 Nov 2011 09:06 AM PST

Γνωστός ηθοποιός είναι πυρ και μανία με το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και χωρίς να τον νοιάζει η κριτική αποκαλεί τους «FAB 5» σούργελα και μάλιστα on camera. Και για ποιον πρόκειται;

read more

H&M - Marni: Η νέα συνεργασία είναι γεγονός

Posted: 29 Nov 2011 07:40 AM PST

Ο σουηδικός κολοσσός ετοίμων ενδυμάτων H&M, συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες του με ακόμη μία ιταλική επωνυμία, τον avant garde οίκο Marni!

read more

Guy Ritchie: Λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του μιλώντας για το γάμο του με τη Madonna

Posted: 28 Nov 2011 11:49 PM PST

Μπορεί να μην υπήρξε μερικές φορές εύκολο να είναι σύζυγος μιας από τις μεγαλύτερες σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, της Madonna, όμως δεν φαίνεται να μετανιώνει για τον γάμο του μαζί της ο Guy Ritchie.

read more

Ποιες γυναίκες έχουν αλλάξει στυλ για τα μάτια ενός άντρα;

Posted: 29 Nov 2011 08:47 AM PST

Υπάρχουν γυναίκες που η διάθεσή τους αλλάζει ανάλογα με τα μαλλιά τους και άλλες που αλλάζουν τα μαλλιά τους και το στυλ τους ανάλογα με τους συντρόφους τους.

read more

Back to the future για τη Λιάνα Κανέλλη!

Posted: 29 Nov 2011 08:44 AM PST

Στο παρελθόν μας γύρισαν οι συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη» με το βίντεο από τα πρώτα τηλεοπτικά χρόνια της Λιάνας Κανέλλη.

read more

Κατέσχεσαν τα έπιπλα της Άντζελας Δημητρίου

Posted: 29 Nov 2011 08:40 AM PST

Οι περιπέτειες δεν έχουν τέλος για την Άντζελα Δημητρίου.

read more

Kate και William: Οικοδεσπότες στο Buckingham μαζί με τη βασίλισσα

Posted: 29 Nov 2011 01:10 AM PST

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας άνοιξε χθες τις πόρτες του παλατιού στους δημοσιογράφους για να γιορτάσει την 60η επέτειο από την ημέρα που ανέβηκε στον θρόνο. Δεν τους υποδέχτηκε όμως μόνη αλλά μαζί με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge, τον Πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα της Κορνουάλης και τον Δούκα του Ενδιμβούργου.

read more

Ξαφνικό τέλος για «Έχει Γούστο» και «Μένουμε Ελλάδα»-Δείτε τι δήλωσε η Τσουκαλά

Posted: 29 Nov 2011 08:40 AM PST

Χωρίς «Έχει Γούστο» και «Μένουμε Ελλάδα» θα είναι από αύριο η ΕΡΤ, καθώς λήγουν οι συμβάσεις της Μπήλιως Τσουκαλά, του Γιώργου Αμυρά και της Ράνιας Τσιτσιμπίκου.

read more

Δείτε τη συζήτηση Καϊλή- Βαξεβάνη μέσω twitter

Posted: 29 Nov 2011 08:30 AM PST

Πριν λίγο καιρό η Εύα Καϊλή είχε κάνει μια ερώτηση στην Βουλή σχετικά με τα χρήματα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

read more

Το πρώτο σχολείο sex είναι γεγονός

Posted: 29 Nov 2011 08:10 AM PST

Σεξουαλικές τεχνικές Ι και ΙΙ, Μασάζ, Ιστορία του sex και σεμινάρια για προχωρημένους: Το Austrian School of Sex, στη Βιέννη -και τα 1.400 ευρώ το εξάμηνο που θα πρέπει να καταβάλει ο σπουδαστής- είναι έτοιμο να σας κάνει «γκουρού» της ηδονής!

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Παπαρίζου;

Posted: 29 Nov 2011 08:05 AM PST

Η Έλενα Παπαρίζου έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η τραγουδίστρια είναι με μια βαλίτσα στο χέρι για να τα προλάβει όλα.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σφίξτε-χαλαρώστε-επαναλάβετε-τελειώσατε

Posted: 29 Nov 2011 08:00 AM PST

Σφίξτε-χαλαρώστε-επαναλάβετε-τελειώσατε

Από τις πιο απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε σταδιακά τέλειους γοφούς, είναι το γνωστό «σφίξιμο και χαλάρωμα». Κάθε φορά που είστε όρθιες, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, κάντε συνήθειά σας να σφίγγετε τους γοφούς σας για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα να χαλαρώνετε. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία όσες φορές θέλετε, όσο πιο συχνά μπορείτε, και θα το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Φυσικό ή smoky μακιγιάζ για τις καστανομάτες;

Posted: 29 Nov 2011 07:20 AM PST

Φυσικό ή smoky μακιγιάζ για τις καστανομάτες;

Μία παλέτα με δύο εκπαιδευτικούς οδηγούς, έξι σκιές ματιών και ένα μολύβι ειδικά για τα καστανά μάτια από τη Sephora.

Αν έχετε καστανά μάτια κάντε τέλειο φυσικό μακιγιάζ ή smoky σε μοβ αποχρώσεις με τη βοήθεια της Pro Lesson Palette για καστανά μάτια της Sephora. Περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ ματιών, και επιπλέον έχει εικονογραφημένες οδηγίες βήμα προς βήμα, ώστε να είστε σίγουρες ότι κάνετε σωστά την εφαρμογή.

Στα καστανά μάτια οι φυσικές καφέ αποχρώσεις δίνουν το τέλειο μακιγιάζ για όλες τις ώρες ενώ το ιδανικό smoky eye look θέλει μοβ αποχρώσεις. Έτσι, με μία παλέτα μπορείτε να κάνετε εύκολα το καθημερινό και βραδινό μακιγιάζ των ματιών σας.

Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορους συνδυασμούς των αποχρώσεων αυτών αφού ξέρετε πλέον ότι είναι οι σωστές για τα δικά σας μάτια. Οι σκιές που περιέχει είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού, ενώ το μολύβι έχει απολαυστική κρεμώδη υφή χάρη στο βούτυρο shea και στο εκχύλισμα δεντρολίβανου. Δημιουργήστε ελεύθερα!

Έχω σχέση με ένα "βρικόλακα";

Posted: 29 Nov 2011 07:02 AM PST

Έχω σχέση με ένα

Πως θα καταλάβετε ότι ο σύντροφος σας θα σας ρουφήξει συναισθηματικά.

Όταν γνωρίζετε έναν άντρα, το γυναικείο σας ένστικτο πάντα σας προϊδεάζει για το χαρακτήρα του, αλλά ποτέ δεν του δίνετε σημασία. Ξέρετε από την αρχή αν κάποιος θα σας ρουφήξει συναισθηματικά και θα σας αφήσει σας ωσάν στυμμένες λεμονόκουπες, αλλά ποτέ δεν πτοείστε και στο τέλος πάντα ενδίδετε στους πόθους σας. Πάντως αν αμφιβάλλετε ότι ο Spiderman έχει την αίσθηση της αράχνης και εσείς τη γυναικεία διαίσθηση εμείς σας γράφουμε τα σημάδια για να προλάβετε το κακό που μπορεί να σας βρει από το σύντροφο «βρικόλακα».

1. Παίρνει τη μαμά του κάθε μέρα τηλέφωνο για να τη ρωτήσει τι να φορέσει. Μάταια θα προσπαθήσετε να πετύχετε τον απογαλακτισμό. Οι δεσμοί είναι τόσο δυνατοί που δεν τον σώνει ούτε ο εξορκισμός. Σώστε τον εαυτό σας όσο προλαβαίνετε.

2. Σας ζητάει συστηματικά ψιλά για διόδια, ψιλικά και τσιγάρα. Μία φορά δεν είναι ενδεικτική, αλλά αν το κάνει συστηματικά σημαίνει πως μάλλον τσιγκουνεύεται και δεν έχει απλά ξεμείνει. Την τσιγκουνιά πολλοί αγάπησαν, τον τσιγκούνη κανείς. Μην κάνετε εσείς το λάθος.

3. Μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του και περιστασιακά χρησιμοποιεί και τρίτο πρόσωπο όταν εστιάζει στα κατορθώματα του. Ο σύντροφος σας είναι βαθιά συμπλεγματικό και εγωκεντρικό άτομο και μακροπρόθεσμα θα σας κάνει τη ζωή κόλαση. Σωθείτε όσο είναι καιρός.

4. Δεν κάνει καμία δουλειά στο σπίτι και με γαλιφιές προσπαθεί να σας πείσει να τα κάνετε όλα μόνη σας. Μπορεί βραχυπρόθεσμα να το φαίνεται χαριτωμένος, αλλά με τον καιρό από τα νεύρα σας θα κάνετε ρυτίδες. Και μετά ποιος θα πληρώνει τα botox;

5. Δεν έχει κρατήσει σχέση παραπάνω από μία εβδομάδα και δεν μιλά ποτέ για το παρελθόν του. Κάτι κρύβει και το ξέρετε. Δεν είναι ανάγκη να μάθετε πάντα αλλά για να μην ξέρετε και τίποτα κρύβει κάτι συστηματικά και πρέπει να ξέρετε πως αν είναι κρυψίνους εσείς θα το πληρώσετε στο τέλος και θα ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Πείτε του αντίο και ξεκινήστε την αναζήτηση του επόμενου.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές