Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Tour operators δεν στέλνουν προκαταβολές, ολέθριες συνέπειες στον τουρισμό

Posted: 08 Nov 2011 09:07 PM PST

Μετά το σάλο που προκλήθηκε απο το θέμα που αποκάλυψε το Flashnews.gr για τον συμπληρωματικό όρο στα συμβόλαια της TUI Σκανδιναβίας με τους ξενοδόχους και μετά τα διαβήματα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνδυασμό με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, φαίνεται πως η TUI επανεξετάζει το όλο θέμα. Όμως σύμφωνα με το Travel Daily News, έως ότου ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις ο μεγάλος αυτός τουριστικός οργανισμός σταμάτησε να στέλνει προκαταβολές στους ξενοδόχους και είναι άγνωστο εαν θα στείλει τις προκαταβολές που πρέπει να στείλει αρχές Δεκεμβρίου. Όπως γράφει χαρακτηριστικά το ειδικευμένο στον τουρισμό Μέσο Ενημέρωσης " από έγκυρες πηγές του tdn, η TUI σταμάτησε να στέλνει τις προκαταβολές και δήλωσε ότι θα συνεδριάσει στα μέσα του τρέχοντος μηνός για να αποφασίσει αν θα στείλει προκαταβολές την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου." Ο όμιλος REWE δεν κάνει σχέδια για δραχμή Ο όμιλος REWE συνεχίζει να σχεδιάζει τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα στη βάση της διατήρησης του ευρώ στη χώρα. Σε αντίθεση με τις προετοιμασίες του τουριστικού κολοσσού TUI για ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή. «Οι εμπορικές μας σχέσεις με τους ξενοδόχους συνεχίζονται απαράλλακτες στη βάση του ευρώ», δήλωσε εκπρόσωπος του ομίλου. Όπως επισημαίνει εκπρόσωπος του τουριστικού τομέα του REWE, δεν παρατηρείται μείωση της τουριστικής κίνησης. Αντίθετα, «οι κρατήσεις από τη Γερμανία προς την Ελλάδα παραμένουν πολύ καλές». Πλήγμα για την επόμενη τουριστική περίοδο Στο μεταξύ ολέθριες συνέπειες για την τουριστική βιομηχανία της χώρας φαίνεται πως επιφέρει η παρατεταμένη αβεβαιότητα για τον σχηματισμό κυβέρνησης, και των οικονομικών εξελίξεων σε σχέση με την Ε.Ε. Ήδη στο Λονδίνο κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης τουρισμού (WTM) στην Ευρώπη που άνοιξε τις πύλες της τη Δευτέρα αρκετοί tour operators αρνούνται να καταβάλουν τις προκαταβολές για τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει για τη νέα σεζόν με τη δικαιολογία ότι "δεν μπορούμε να σας πληρώσουμε αφού δεν γνωρίζουμε αν αύριο θα είστε μέλος της ευρωζώνης και αν το νόμισμα σας θα είναι το ευρώ"! Είναι χαρακτηριστικό ότι, για πρώτη φορά, κατά την διάρκεια της φετινής έκθεσης δεν υπογράφονται τουριστικές συμφωνίες για την Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτη βάζει σε άμεσο κίνδυνο έκτος των άλλων και χιλιάδες θέσεις εργασίας στον τουριστικό τομεα αφού αν δεν πληρωθούν οι προκαταβολές, πολλά ξενοδοχεία δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν τη νέα σεζόν . Flashnews (με πληροφορίες απο Travel Daily News και protothema.gr)
Πηγηhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Χειμώνας χωρίς πετρέλαιο- Σε απόγνωση οι βενζινοπώλες

Posted: 08 Nov 2011 09:03 PM PST

Χωρίς στάλα πετρελαίου θέρμανσης φαίνεται πως θα ξεχειμωνιάσουν φέτος χιλιάδες οικογένειες, καθώς... Χειμώνας χωρίς πετρέλαιο-
Σε απόγνωση οι βενζινοπώλες σύμφωνα με στοιχεία των βενζινοπωλών, ο εφοδιασμός των πολυκατοικιών με... πετρέλαιο μειώθηκε τουλάχιστον στο μισό!
«Η ζήτηση για πετρέλαιο θέρμανσης έπεσε κατά 50% συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές», λέει ο βενζινοπώλης Απ. Μπλέτσος στην «Ελευθεροτυπία».
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τις πωλήσεις των βενζινοπωλών, μόλις το 10% των διαχειριστών αποφάσισαν να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης και αυτοί ζητούν μικρές ποσότητες.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΠΕΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων, Εμπόρων Καυσίμων) ορισμένοι καταναλωτές, φοβούμενοι το διπλασιασμό της τιμής, προέβλεψαν κι αγόρασαν πετρέλαιο τον περασμένο Απρίλιο.
Σύμφωνα με τον κ. Μαυράκη, η σοβαρή πτώση στην κατανάλωση περνάει στην πραγματική οικονομία και τα έσοδα του κράτους. Ετσι, τα κεφάλαια που διακινούνται δεν μπορούν να στηρίξουν τα βενζινάδικα. Σύμφωνα με στοιχεία των ενώσεων πρατηριούχων, πανελλαδικά έκλεισαν ήδη 1.200 βενζινάδικα ενώ το 2011 υπολογίζουν ότι θα κλείσουν κι άλλα 1.000. Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία των διυλιστηρίων, η γενικότερη πτώση της αγοράς καυσίμων κυμαίνεται στο 30%.
Ο κ. Μαυράκης λέει ότι πολλοί καταναλωτές αναζητούν πιο οικονομικές πηγές ενέργειας (στην περιφέρεια εφοδιάζονται με ξύλα) ενώ στην Αττική στρέφονται στο φυσικό αέριο -για την ώρα- .
kinitro news

Μπαστά-τε με

Posted: 08 Nov 2011 01:23 PM PST

Μπαστά-τε με και ας κλαίω!
Σκέτη φωτιά είναι η Σάσα Μπάστα σε κάθε φωτογράφιση που κάνει... Απολαύστε την...





































http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Γατούλα περπάτησε 3.000 χλμ για να βρει τον… αδελφό της!

Posted: 08 Nov 2011 01:13 PM PST

gata Γατούλα περπάτησε 3.000 χλμ για να βρει τον... αδελφό της!Γατούλα περπάτησε 3.000 χιλιόμετρα από τον μακρινό βορρά της Αυστραλίας μέχρι το άλλο άκρο της ηπείρου για….
να επανενωθεί με τον αδελφό της…

Την απίστευτη αυτή ιστορία αφηγείται η 31χρονη ιδιοκτήτρια της γάτας, Σίρι Γκέιλ, η οποία υποστηρίζει ότι η Τζέσι χρειάστηκε 15 μήνες για να καλύψει την απόσταση από μια φάρμα κοντά στο Ντάργουιν μέχρι το σπίτι της κοντά στην Αδελαϊδα.
"Οι γάτες και οι σκύλοι δεν διαθέτουν την γνωστική ικανότητα που διαθέτουμε εμείς, αλλά, αν το σκεφτούμε λογικά, γνωρίζουν ενστικτωδώς πώς να επιστρέψουν εκεί απ΄όπου ξεκίνησαν. Είναι αυτό που κάνουν στην άγρια φύση," σχολίασε ο κτηνίατρος του Σίδνεϊ Πίτερ Χίγκινς.
H Γκέιλ είχε δύο γάτες, την Τζέσι και τον Τζακ. Ο Τζακ όμως έχασε την πτήση για το Ντάργουιν, επειδή περιπλανιόταν στους δρόμους.
Η Γκέιλ βρισκόταν σε επικοινωνία με την οικογένεια που νοίκιασε το σπίτι της και πληροφορήθηκε ότι ο Τζακ είχε επιστρέψει και είχε εγκατασταθεί στους νέους του ιδιοκτήτες.
"Τον Μάιο του 2011 μας είπαν ότι εμφανίστηκε η Τζέσι. Μας έστειλαν φωτογραφίες και ήταν εκείνη. Ήταν σίγουρα εκείνη," δήλωσε η Γκέιλ στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
Φυσικά δυσκολεύεται να πιστέψει ότι μια γάτα ηλικίας δέκα ετών περπάτησε 3.000 χιλιόμετρα.
"Το ξέρω ότι φαίνεται εντελώς γελοίο. Αλλά σκεφτείτε ότι πρόκειται για μια γάτα των αγρών, σκληροτράχηλη που δεν έχει πάει ποτέ στον κτηνίατρο."
Η Γκέιλ θεωρεί ότι η Τζέσι, ασυνήθιστη στα οχήματα, δεν επιβιβάστηκε σε τρένο ή φορτηγό και υποστηρίζει ότι η γάτα της ευνοήθηκε από τη χρονική συγκυρία.
"Η Μητέρα Φύση ήταν στο πλευρό της γιατί ήταν μια χρονιά με μεγάλη υγρασία, την οποία ακολούθησε 'επέλαση' ποντικών και ακρίδων, επομένως υπήρχε τροφή και νερό διαθέσιμα," εκτιμά η Γκέιλ και δεσμεύεται να μην ξαναχωρίσει τα αδέλφια, τα οποία πλέον μένουν μαζί με τους νέους ιδιοκτήτες τους.


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Ήθελε να γυρίσει "sex tape" στα γεράματα και το πλήρωσε ακριβά!!!!

Posted: 08 Nov 2011 01:00 PM PST

Ακριβά πλήρωσε την πρόθεσή του να βιντεοσκοπήσει το σεξ με 23χρονη Σομαλή, ένας 72χρονος Γερμανός που πιάστηκε επ'αυτοφώρω αλλά κατάφερε να...
γλυτώσει τον ευνουχισμό, λόγω γεωγραφίας.


Οι σεξουαλικές διαστροφές δεν έχουν ηλικία… ούτε σύνορα. Αυτό απέδειξε ένας 72χρονος Γερμανός που έφτασε μέχρι τη Σομαλία για να γυρίσει την προσωπική του ταινία με υπόθεση με μια μαύρη 23χρονη ντόπια "γαζέλα".
Όλο αυτό θα ήταν μια υπέροχη σεξουαλική περιπέτεια για τον 72χρονο αν δεν τον έπιαναν επ' αυτοφώρω για παραγωγή και εκπόρνευση της νεαρής, σοβαρό αδίκημα στην Ισλαμική χώρα της Αφρικής.
Πρόκειται για τον Γκούθερ Πίσοφ ο οποίος δικάστηκε και θα περάσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια στη φυλακή ενώ είναι υποχρεωμένος να πληρώσει και πρόστιμο 10 χιλιάδων δολαρίων.
Το παρήγορο είναι ότι τους έπιασαν στην περιοχή της Σομαλιλάνδης όπου τα πράγματα είναι πιο δημοκρατικά καθώς αν γινόταν κάπου αλλού μέσα στη χώρα πιθανός να τον είχαν εκτελέσει ή ακρωτηριάσει το μόριο.
Η 23χρονη καταδικάστηκε μόνο σε χρηματικό πρόστιμο 880 ευρώ.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Sex, ηθοποιοί και βιντεοταινίες!!!

Posted: 08 Nov 2011 10:38 AM PST

Άλλα ροζ και άλλα πιο κόκκινα, τα sex videos με celebrities πρωταγωνιστές αποτελούσαν τον συντομότερο τρόπο για να δει κανείς το όνομά του στα πρωτοσέλιδα.





Οι διαρροές είτε γίνονταν από τους....

ίδιους τους σταρ με την ελπίδα ενός μεγαλύτερου κασέ, είτε ήταν αποτέλεσμα







«εκδίκησης» από πρώην συντρόφους, όπως συμβαίνει τώρα με την περίπτωση της Τζένιφερ Λόπεζ έχουν διαλύσει κατά καιρούς τα καλύτερα σπίτια και έχουν αμαυρώσει για πάντα το image αρκετών πρωταγωνιστών.



Πάμελα Άντερσον:
H πρώτη διδάξασα Μήνα του μέλιτος που θα ζήλευες κάθε νεόνυμφη έκανε η Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει όλος ο κόσμος μετά τη διαρροή στο Διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές στιγμές τους πάνω σε σκάφος.





Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι το βίντεο κλάπηκε από το σπίτι του και εν συνεχεία μήνυσε την εταιρεία παραγωγής IEG μπλοκάροντας προσωρινά την προβολή του στο site της.



Κόλιν Φαρελ:


Dirty κι όποιος αντέξει Η φήμη του άτακτου παιδιού της showbiz που ακολουθούσε τον Κόλιν Φάρελ από τα πρώτα κιόλας βήματα της καριέρας του, επιβεβαιώθηκε περίτρανα το 2006, όταν η πρώην σύντροφός του Νικόλ Ναρέν αποφάσισε να κυκλοφορήσει στο Internet το homemade «Κάμα Σούτρα» τους, διαρκείας 14 λεπτών.



Ο Φάρελ έξαλλος κινήθηκε δικαστικά και κατάφερε να κλείσει το site από το οποίο προβαλλόταν δωρεάν το βίντεο.





Όμως, όπως δημοσιεύει και η Espresso, δεν πρόλαβε να μαζέψει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, με αποτέλεσμα αρκετοί να καταφέρουν να σώσουν το εν λόγω απόσπασμα και να τροφοδοτήσουν με σχετικές φωτογραφίες τα αμερικανικά περιοδικά.





Πάρις Χίλτον:


Η «εθνική» πορνοσταρ των ΗΠΑ Ταμεία έσπασε το 2003, το περιβόητο sex dvd με τίτλο «One day in Paris» που έδωσε την ευκαιρία σε ολόκληρο τον πλανήτη να απολαύσει τη χρυσή κληρονόμο της αυτοκρατορίας Χίλτον σε άκρως προσωπικές στιγμές με τον πρώην σύντροφό της Ρικ Σάλομον.

Η ταινία έκανε τον γύρο των βιντεοκλαμπ και του Διαδικτύου, και οδήγησε την Πάρις στο να ασκήσει μήνυση εναντίον του Σάλομον, όχι επειδή την εξέθεσε αλλά επειδή την άφησε έξω από τα κέρδη!





Ο καλός ο μύλος… Τον ύπνο της έχασε πέρυσι τον Οκτώβριο η Λίντσεϊ Λόχαν, καθώς ακούγονταν φήμες ότι sex video με άντρα συμπρωταγωνιστή είχε πέσει σε λάθος χέρια.



Ο λόγος για ροζ κασέτα διαρκείας 47 δευτερολέπτων, στην οποία η 23χρονη ηθοποιός φαίνεται καθαρά να επιδίδεται σε πράξεις αυστηρώς ακατάλληλες για ανήλικους με καλογυμνασμένο παρτενέρ, παρά το γεγονός ότι δηλώνει ομοφυλόφιλη.





«Το video είναι δυναμίτης» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της νεαρής σταρ, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει μελλοντικά η ταινία στο Διαδίκτυο σε περίπτωση που ο κάτοχός της δεν βρει αγοραστή στην τιμή που θέλει.





Τζένιφερ Λόπεζ:


Το δις εξαμαρτείν Το αμαρτωλό παρελθόν της J.Lo απειλεί για δεύτερη φορά να ταράξει το καθωσπρέπει παρελθόν της.





Το 2003 η χυμώδης Λατίνα είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της ακούγοντας ότι DVD σεξουαλικού περιεχομένου, που την απαθανατίζει σε σεξουαλικές περιπτύξεις με άνδρες και γυναίκες, βρισκόταν στα χέρια του ράπερ Μάριον «Suge» Νάιτ.







Σε εκείνη την περίπτωση το δικαστήριο είχε προστατεύσει τη Λόπεζ απαγορεύοντας τόσο την κυκλοφορία της ταινίας όσο και την περαιτέρω αναφορά του Νάιτ στο συγκεκριμένο θέμα, κάτι που όμως δεν φαίνεται να επαναλαμβάνεται και με την υπόθεση του Οχάνι Νόα.





Έπειτα από έντονη δικαστική διαμάχη δόθηκε τελικά το πράσινο φως στον πρώην σύζυγό της να δώσει στη δημοσιότητα home video με προσωπικές τους στιγμές, διάρκειας 21 ωρών από την περίοδο του γάμου τους, καθώς οι δικηγόροι του εκμεταλλεύτηκαν κάποιο παραθυράκι του νόμου και βγήκαν κερδισμένοι.





Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νόα πούλησε τις κασέτες στη νυν σύντροφό του Κλόντια Βάσκεζ, προκειμένου να τις διοχετεύσει εκείνη στη δημοσιότητα, χωρίς να παραβιαστεί έτσι το πιστοποιητικό εχεμύθειας που είχε υπογράψει μετά το διαζύγιό του μαζί της. Η Βάσκεζ έχει ξεκινήσει συνομιλίες με διάφορες εταιρείες διανομής και η κυκλοφορία του υλικού στη δημοσιότητα, θεωρείται θέμα χρόνου.
troktiko
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Ποιο ήταν το πρόσωπο-κλειδί στην συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά

Posted: 08 Nov 2011 10:31 AM PST

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
(αναδημοσίευση από το ellinofreneia.net)
Είναι μέγας διαπραγματευτής και τεράστιος καταφερτζής...


Πολλοί δε γνωρίζουν ότι ο Βλάσης Τσάκας ήταν ο άνθρωπος-κλειδί στη συνάντηση του Προέδρου με τους αρχηγούς.



http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Σαμαράς: δεν υπογράφω, υπάρχει και εθνική αξιοπρέπεια

Posted: 08 Nov 2011 09:59 AM PST



Απέρριψε ο Σαμαράς το τελεσίγραφο ΔΝΤ – Eurogroup για δήλωση μνημονιακών φρονημάτων

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση:

"Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια. Έχω από καιρού και επανειλημμένα εξηγήσει γιατί, προκειμένου να προστατευτούν η ελληνική οικονομία και το ευρώ, έχει γίνει "αναπόφευκτη" η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου. Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις θέτει σε αμφιβολία"

Επιμένουν οι Βρυξέλλες

Η αξίωση των Βρυξελλών περί γραπτής δέσμευσης για την τήρηση των όρων της συμφωνίας της 26/27ης Οκτωβρίου δημιούργησε επιπλέον πρόβλημα στις δύσκολες διαπραγματεύσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οι τελικές αποφάσεις αναβάλλονται μάλλον για αύριο, Τετάρτη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να επιμείνει στο ζήτημα των γραπτών δεσμεύσεων από τους εταίρους της κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο επίτροπος αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις, Όλι Ρεν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες ο επίτροπος ερωτήθηκε με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Όπως εξήγησε, η μονομερής εξαγγελία του δημοψηφίσματος από την Ελλάδα προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις των Αθηνών με την ΕΕ και για την αποκατάσταση των σχέσεων απαιτείται η χορήγηση δεσμεύσεων από την κυβέρνηση και τα βασικά κόμματα.



http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Ένας sexy λόγος να βλέπεις UFC

Posted: 08 Nov 2011 09:49 AM PST


8 γωνίες. Τόσες περνάνε τα κορίτσια του UFC, γνωστές ως "Octagon girls", κρατώντας τις ταμπέλες για την αλλαγή του γύρου. Κι εκεί που τα επίπεδα τεστοστερόνης μέσα στο ring είναι σε επικίνδυνα επίπεδα, sexy γυναίκες αποφασίζουν με το έτσι θέλω να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο πανικό.

Κι ακόμα κι αν το θέαμα είναι πολύ καλύτερο όταν βρίσκεσαι σε μία από τις εξέδρες του UFC, πίστεψέ μας ότι και το να αράζεις στον καναπέ του σπιτιού σου με το laptop συνδεδεμένο στην τηλεόραση για να προβάλεις σε live streaming τους αγώνες από το επίσημο site του UFC στην Ελλάδα, είναι εξίσου ανταποδοτικό.
Είναι παράδοση, είναι θεσμός, είναι απαραίτητο να υπάρχουν ωραίες γυναίκες σε κάθε είδος πάλης. Γυναίκες οι οποίες προκαλούν το αμιγώς ανδρικό κοινό και εξιτάρουν ακόμα περισσότερο τους αθλητές μέσα στο ρινγκ.

Κι επειδή η Αμερικανική ήπειρος φημίζεται για τις γυναίκες της, οι ιθύνοντες του UFC έχουν κάνει πολύ προσεκτική επιλογή. Για να διαλέξουν εκείνα τα κορίτσια που θα προωθήσουν καλύτερα το ίδιο το UFC σαν αγώνισμα, παράλληλα με τα δικά τους κάλλη.

Από το οκτάγωνο ring έχουν περάσει διάφορα ονόματα. Κάποιες κέρδισαν μια θέση στις σελίδες περιοδικών όπως το MAXIM και το Esquire. Κάποιες έμειναν απλά με την ταμπέλα στο χέρι και τα διαφημιστικά του UFC στην ταινιοθήκη τους.





mens24http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Στρατιωτικό χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν;

Posted: 08 Nov 2011 09:46 AM PST


Σπάνια ένα θέμα στο Ισραήλ έχει μείνει τόσο καιρό πρωτοσέλιδο όσο τις τελευταίες μέρες ένα πιθανό χτύπημα του Ισραήλ εναντίον του Ιράν.


Επιστήμονες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι συζητούν εδώ και μέρες αυτό το ενδεχόμενο.


Ειδικοί προειδοποιούν πως το Ισραήλ δεν θα έπρεπε να επιχειρήσει ένα χτύπημα εναντίον του Ιράν χωρίς τη συνδρομή των εταίρων του.


Ο Μέιρ Νταγκάν, πρώην αρχηγός της Μοσάντ πάντως δηλώνει πως ένα χτύπημα εναντίον του ιρανικού πυρηνικών εργοστασίων θα ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που θα μπορούσε να κάνει το Ισραήλ.





Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου εδώ και καιρό σιωπά. Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι στο Ισραήλ είναι πεπεισμένοι πως έχει αποφασίσει να χτυπήσει το Ιράν.


Τον υποστηρίζουν τόσο ο υπουργός Εξωτερικών Άβιγκτορ Λίμπερμαν όσο και ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπάρακ γράφει η εφημερίδα Χααρέτζ.


Ο Μπάρακ τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε για σχετικές συνομιλίες στο Λονδίνο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, ο βρετανικός στρατός προετοιμάζεται για ένα πιθανό χτύπημα εναντίον του Ιράν. Μιλώντας στο CNN ο Εχούντ Μπάρακ δήλωσε:


«Οι Ιρανοί αποφάσισαν να γίνουν πυρηνική δύναμη. Είναι έτοιμη να εξαπατήσουν ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου ο κόσμος να μην αντιδράσει.


Και νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό πως η διεθνής κοινότητα είναι αποφασισμένη να αντιδράσει, είτε μέσω της διπλωματίας, είτε μέσω κυρώσεων, είτε με άλλα μέσα». Ο κ. Μπάρακ στην ίδια συνέντευξη δεν απέκλεισε και ένα στρατιωτικό χτύπημα.


www.prionokordela.gr





http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

«Βόμβα» Κακλαμάνη: Δεν παίζει πλέον το σενάριο Παπαδήμου

Posted: 08 Nov 2011 09:37 AM PST

Δεν «παιζει» πλέον το σενάριο Παπαδήμου για την πρωθυπουργία σε κυβέρνηση συνεργασίας, υποστήριξε μιλώτας πριν από λίγο σε δημοσιογράφους στη Βουλή ο Απόστολος Κακλαμάνης.


Πρέπει να σημειωθεί ότι...
στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο πρώην πρόεδρος της Βουλής είχε συναντήσεις τόσο με τον πρωθυπουργό Γ, Παπανδρέου όσο και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.



.


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Dancing οn Ice Οι πρώτες αντιδράσεις από Έλληνες πατινέρ

Posted: 08 Nov 2011 08:26 AM PST

Δυσαρεστημένοι φαίνονται να είναι Έλληνες χορευτές του καλλιτεχνικού πατινάζ που δεν επιλέχθηκαν ως παρτενέρ των διάσημων διαγωνιζόμενων στο «Dancing οn Ice» και προτιμήθηκαν επαγγελματίες από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με ........



ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», έφτασε πριν από λίγες μέρες στα γραφεία του Star, επιστολή από τους Έλληνες αθλητές που έχουν διακριθεί για τις επιδόσεις τους στον πάγο, στην οποία εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους που δεν συμμετέχουν στο σόου χορού του ΑΝΤ1:

«Δεν θέλουμε να αναφέρουμε τα ονόματά μας στην παρούσα φάση, ούτε επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε τηλεοπτική και μη "μάχη" με στόχο τη δική μας διαφήμιση διότι δεν σκοπεύουμε να δυσφημήσουμε το άθλημα που αγαπάμε, όπως με μεγάλη μας λύπη βλέπουμε να κάνουν κάποιοι άλλοι. Θεωρούμε αδικία να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας εκπρόσωπος του αθλήματος. Είναι αδιανόητο στις εποχές που ζούμε να μας παίρνουν τις δουλειές ανειδίκευτα πρόσωπα και να χορεύουν μόνο ξένοι αθλητές. Δεν έγινε πρόταση σε κανέναν από εμάς, για οποιαδήποτε συμμετοχή σε σόου και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο, είναι ψέμα. Ο αθλητής που προπόνησε τους συμμετέχοντες στα πρώτα τους βήματα είναι ο μοναδικός, αλλά και πάλι τον έχουν πίσω από τις κάμερες. Παρ' όλα αυτά, όμως, όταν αγωνιζόταν, ήταν αδύνατο να βγει δεύτερος γιατί αγωνιζόταν μόνος του. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατί δεν θα βρίσκαμε από κανέναν το δίκιο μας και να τώρα που μας δίνεται η δυνατότητα -λόγω της έκτασης που θα πάρει το πατινάζ- να εκφραστούμε χωρίς να φοβόμαστε» αναφέρει η σχετική επιστολή.
yupi.gr

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Χάρρυ Κλυνν: «Στην Ελλάδα θα χυθεί αίµα»

Posted: 08 Nov 2011 08:23 AM PST


Τέθηκε ένα δίληµµα στον ελληνικό λαό: Ευρώ ή δραχµή; Τι απαντά σε αυτό ο Χάρρυ Κλυνν; «Σε µια συνέντευξή της σε ξένο τηλεοπτικό δίκτυο, η Λιάνα Κανέλλη είπε πως είναι σαν να σου ζητούν να αποφασίσεις: ''Θέλεις να πεθάνεις ή να σε σκοτώσουµε;''. Πάνε να διαιρέσουν τον ελληνικό λαό. Να το ξέρετε, στην Ελλάδα θα χυθεί αίµα, δεν πιστεύω πως θα το αποφύγουµε µε όσα βλέπω να συµβαίνουν. Κι αυτό θα γίνει όταν παγιωθεί µια κατάσταση. Λένε ''γιατί δεν παρεµβαίνει ο κόσµος;''.
Ο λαός πάντοτε παρεµβαίνει όταν παγιώνεται µια κατάσταση, δεν προλαβαίνει γεγονότα. Λένε πως πάµε για ρουµανοποίηση µε µισθούς 250-300 ευρώ τον µήνα. Ο Μανόλης Γλέζος διηγήθηκε πρόσφατα πως ένας πολίτης του είπε: ''Μανόλη, αν δεν έχει το παιδί µου να φάει δεν θα αυτοκτονήσω, θα βγω να σκοτώσω''. Η απελπισία έχει δυσάρεστο πρόσωπο».
Υπάρχει πολύς κόσµος που πιστεύει πως επί σειρά ετών ζεί στην Αθήνα. Τι λέει γι' αυτό; «Ακόµη και σήµερα µου το λένε. Μα ποτέ δεν έφυγα από την Καλαµαριά. Πήγαινα στη δουλειά µου όπως ένας γιατρός που πάει από τη µια άκρη της πόλης στην άλλη και επιστρέφει σπίτι του. Μα µιλάµε για αρρώστια. Αυτή η µ…α µόνο εδώ σ' αυτήν την πόλη υπάρχει. Κυνηγήσαµε διαχρονικά ό,τι πιο αξιόλογο έβγαλε η πόλη. Ο συγχωρεμένος ο φίλος µου ο Παπάζογλου µού έλεγε το δράµα του. Έκανε κάτι παραστάσεις εδώ στην πόλη του και πήγανε και του βάλανε πρόστιµο για την αφισοκόλληση. Τους έπιασε η αισθητική για την καθαριότητα σε µια πόλη που βρωµάει. Μα τέτοια υποκρισία;» δήλωσε σε καθημερινή αθλητική εφημερίδα




by ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Αστεία μηνύματα τηλεφωνητών .

Posted: 08 Nov 2011 08:10 AM PST

τηλεφωνητής

Αυτή τη στιγμή απουσιάζω, επειδή πήγα να αγοράσω καινούριο καναρίνι. Μετά τον ήχο άφησε ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσω, οπωσδήποτε, μαζί σου. Α, θα σου δώσω και…
μια συμβουλή – ποτέ μην καθαρίσεις τo κλουβί ενός καναρινιού με ηλεκτρική σκούπα.
———————————————————–
Γεια, είμαι ο Μάρβιν, ο αυτόματος τηλεφωνητής του Ρον και έχω τις μαύρες μου. Η μνήμη μου είναι 50.000 φορές μεγαλύτερη από την μνήμη του ιδιοκτήτη μου, και με έχουν μόνο για να απαντώ στο τηλέφωνο. Ζωή. Μη μου μιλάς για τη ζωή. Απλά άφησε το όνομα και το τηλέφωνό σου μετά τον χαρακτηριστικό ήχο. Έρχεται ο ήχος… πόσο τον μισώ αυτόν τον ήχο… ακούγεται τόσο χαρούμενος.
———————————————————–
Γεια. Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι αλλά δεν μπορώ να βρω το τηλέφωνο. Αφήστε ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας μόλις βρω το τηλέφωνο.
———————————————————–
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ BORG. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ. ΘΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙΤΕ. Αλλά αυτή τη στιγμή απουσιάζουμε. Αφήστε ένα μήνυμα και θα σας αφομοιώσουμε
αργότερα…
———————————————————–
Είμαι ένας αυτόματος τηλεφωνητής. Εσύ τι είσαι;
———————————————————–
Είμαι ένας αυτόματος τηλεφωνητής. Ο ιδιοκτήτης μου δεν είναι εδώ, αλλά είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση.
———————————————————–
Είμαι ένας αυτόματος τηλεφωνητής. Ο ιδιοκτήτης μου δεν είναι εδώ. Με παράτησε για ένα φούρνο μικροκυμάτων που αγόρασε στις εκπτώσεις.
———————————————————–
Καλημέρα Τζιμ. Ο σύνδεσμός σου δεν είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή. Η αποστολή σου, αν αποφασίσεις να την δεχτείς, είναι να αφήσεις το όνομά σου, τηλέφωνο και ένα σύντομο μήνυμα μετά τον ήχο. Αυτή η κασσέττα θα αυτοκαταστραφεί σε 30 δευτερόλεπτα. Καλή τύχη, Τζιμ.
———————————————————–
Ο Πρόεδρος αυτή τη στιγμή απουσιάζει. Παρακαλούμε αφήστε το όνομά σας, το τηλέφωνό σας, το όνομα της χώρας όπου επιθυμείτε να γίνει εισβολή και το μυστικό κωδικό.
———————————————————–
Ο αυτόματος τηλεφωνητής έχει χαλάσει. Σας μιλάει το ψυγείο. Παρακαλώ, μιλήστε πολύ αργά, και θα κολλήσω το μήνυμα επάνω μου με ένα από αυτά τα μαγνητάκια.
———————————————————–
Σας ευχαριστώ που τηλεφωνήσατε. Παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα. Σε περίπτωση που ξεχάσω να τσεκάρω τα μηνύματα μου, στείλτε το μήνυμα σας ως αρχείο ήχου στο e-mail μου, και μετά στείλτε ένα fax για να μου θυμίσετε να τσεκάρω το e-mail μου, και μετά ξανατηλεφωνήστε μου για να μου θυμίσετε να τσεκάρω το fax μου.


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα... Μασώνος θα γίνει πρωθυπουργός.

Posted: 08 Nov 2011 07:00 AM PST

Αυτό είναι το σχόλιο μας για τον νέο πρωθυπουργό.


Είμαστε πραγματικά περίεργοι να δούμε ποιο ραδισκοβλάσταρο θα είναι ο νέος πρωθυπουργός. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ένας από αυτούς. Κάτι μεταξύ Τζέφρι και Sαμαράs.

Αυτό ήταν το σχέδιο για να φύγει ο πανηλίθιος GAP ήρεμος στην μαμά Αμερική. Εν πάση περιπτώσει θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας ότι ο καινούριος πρωθυπουργός θα είναι κι αυτός τα ίδια σκατά. Θα εξυπηρετεί ακριβώς τα ίδια συμφέροντα.




Οι περισσότεροι το γνωρίζουνε, αλλά εμείς θέλουμε να ξενερώσουμε αυτούς που τρέφουν ελπίδες.



Είναι ξεκάθαρο, για να κάνεις την δουλειά σου σε ένα κράτος, βάζεις να σε ''εξυπηρετήσουν'' βλάκες και υποτακτικοί (Γιωργάκης, Αντωνάκης κτλ), έτσι θα είναι και ο καινούριος πρωθυπουργός. ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ.



Και θα μπορεί βέβαια, να ανακοινώσει πολύ πιο εύκολα τα νέα σκληρότερα μέτρα.



Δεν θα αλλάξει τίποτα, αν δεν αυτοοργανωθούμε κι αν δεν περάσουμε στην αντεπίθεση να τους φάμε ζωντανούς.



Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.


ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Η πρώτη μου φορά...

Posted: 08 Nov 2011 06:55 AM PST

http://www.10percent.gr/old/issues/200408/images/10-02.jpgΣιγά, σιγά θα σας τα πω όλα, κάνετε λίγο υπομονή. Δέκα χρόνια είναι αυτά.

Οι πρώτες μέρες πέρασαν και τα μαθήματα άρχισαν, παρά το ότι ήμουν καλή μαθήτρια και πέρασα πρώτη στην ιατρική δυσκολευόμουν πολύ με αποτέλεσμα να διαβάζω μέχρι το πρωί.
Ένα από αυτά τα βράδια η θεία με σταμάτησε από το διάβασμα και με το ζόρι μπορώ να πω, με πήγε για φαγητό, λίγο η κουβέντα, λίγο το κρασάκι, πράγμα άγνωστο για μένα έφτασα στο σημείο να ζαλιστώ λίγο. Όταν φτάσαμε στο σπίτι μπήκα στο μπάνιο, κάθισα στην τουαλέτα και πραγματικά ο κόσμος γύρο μου γύριζε. Νόμιζα ότι έχανα την γη κάτω από τα πόδια μου.

Εκείνη την ώρα ήταν που μπήκε μέσα η θεία, μόλις με είδε ήρθε κοντά μου και με ένα πλατύ χαμόγελο μου είπε «έτσι παθαίνουν οι πρωτάρες» Για να ξεζαλιστείς πρέπει να κάνεις μπανάκι και να ξαπλώσει. Αν και ένιωθα άβολα και άσχημα και με την βοήθεια της θείας μπήκα στο μπάνιο. Κάθισα στην μπανιέρα και η θεία μου έφτιαξε το νερό, έβαλε μπόλικο σαμπουάν

Σιγά, σιγά άρχισα να καταλαβαίνω τι γινόταν, η θεία κρατούσε ένα σφουγγάρι και με έτριβε με μαεστρία, χωρίς να το καταλάβω ένιωθα τις ρόγες μου να μεγαλώνουν, το μουνάκι μου να υγραίνεται, για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωθα γυναίκα.

Η θεία με σήκωσε πάνω και μου φόρεσε ένα μπουρνούζι, με πήγε στο κρεβάτι μου και με μία πετσέτα σκούπιζε τα μαλλιά μου, αγγίζοντας με στο στήθος «τυχαία» και «κατάλάθος». Πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωθα τέτοιο συναίσθημα, πραγματικά ένιωθα το κορμί μου να καίγεται. Η θεία βγήκε έξω και μπήκε σε ένα λεπτό, κρατούσε εσώρουχα, από τα δικά της μάλλον και μου είπε ότι πρέπει να τα φορέσω, τα δικά μου, είπε είναι πανάρχαια και με κάνουν να φαίνομε σαν γριά. Στην αρχή ντράπηκα, η θεία το κατάλαβε και μου είπε ντύσου μέχρι να επιστρέψω, πριν προλάβω καν να βάλω το σλιπάκι μου, και πώς να το βάλω, πρώτη φορά έβλεπα string στην ζωή μου. Με έβλεπε και χαμογελούσε, «Ντρέπεσαι την θεία σου Ριτάκι, έλα να σε βοηθήσω». Έκανα να κάνω πίσω αλλά αυτή ακάθεκτη στάθηκε πίσω μου και μου έφτιαξε το σουτιέν.

Στην συνέχεια γονάτισε μπροστά μου, πήρε το σλιπάκι στα χέρια της και μου το φόρεσε, ένιωθα την αναπνοή της στο μουννάκι μου, και τα υγρά μου να τρέχουν ποταμός, χωρίς να το καταλάβω έσπρωξα απ' ότι μου είπε κάποτε από μόνη μου το κεφάλι μου στο μουννάκι μου, άρχισε να το γλύφει γύρο, γύρο και με την μύτη της γλώσσας της να μπαίνει μέσα στο μουννάκι μου. Ήταν απίστευτο, ένιωθα να χάνομε και σε δευτερόλεπτα ζαλίστηκα και σωριάστηκα στο έδαφος

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Ali Larter... ηθοποιός με ταλέντο... στις αποκαλύψεις, δείχνει το στήθος της στον φωτογραφικό φακό.!

Posted: 08 Nov 2011 06:45 AM PST


Η Ali Larter, μπορεί να κάνει καριέρα σαν ηθοποιός, ωστόσο περισσότερο γνωστή είναι για τα συχνά αποκαλυπτικά ατυχήματα της που αποκαλύπτουν τα προσόντα της στους paparazzi.







Αυτή την φορά όμως η ξανθιά ηθοποιός αποφάσισε να μην αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, για αυτό και επιστράτευσε την φίλια της με μία φωτογράφο, ώστε να φωτογραφηθεί topless και ασπρόμαυρη προκειμένου να δείξει το στήθος της για ακόμη μια φορά στους θαυμαστές της.!





by peiraxtiri



http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Δείτε τι γίνετε στο Dancing With The ''Sexy Nude'' Stars της Αργεντινής...!!!VIDEO

Posted: 08 Nov 2011 06:39 AM PST

Ακολουθεί το απίστευτο Βίντεο...!!



http://tomilotkhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Ραγδαία αύξηση της αντρικής πορνείας

Posted: 08 Nov 2011 06:30 AM PST

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί στη χώρα μας ο αριθμός των ανδρών οι οποίοι εκδίδονται. H ανδρική πορνεία σχετίζεται άμεσα με την ανεργία...

τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, την οικονομική ανέχεια και την περιθωριοποίηση.Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και ο αυξημένος αριθμός των οικονομικών μεταναστών, κυρίως όσων βρίσκονται στη χώρα χωρίς να διαθέτουν τη νόμιμη άδεια παραμονής, οι οποίοι εντάσσονται στην 'ανδρική πορνεία' για λόγους επιβίωσης.



Το εύκολο και γρήγορο χρήμα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους μη - έχοντες τα απαραίτητα για επιβίωσή, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που πλήττεται σοβαρότατα από την οικονομική κρίση και με αυξημένο ποσοστό ανεργίας. Το φαινόμενο παρατηρείται εντονότερα στην Αθήνα χωρίς αυτό να αποκλείει περιπτώσεις ανδρικής πορνείας σε επαρχιακές πόλεις.



Seleo.gr


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Μέσω η internet απόσπασμα της καρτέλας ενσήμων σας στο ΙΚΑ

Posted: 08 Nov 2011 06:29 AM PST

Τη δυνατότητα για απεικόνιση και εκτύπωση της καρτέλας ενσήμων ασφαλισμένων του ΙΚΑ (Αποσπάσματος ατομικού λογαριασμού) μέσω internet δίνεται από την ηλεκτρονική πύλη www.ermis.gov.gr



Η ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω διαδικτύου για τους πολίτες από τον Μάιο του 2011, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο....

ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.

Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site www.ermis.gov.gr (δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης).



Επισκέπτεστε ένα οποιαδήποτε ΚΕΠ και πιστοποιείτε την εγγραφή σας προσκομίζοντας:



• Νέα 'Άδεια Οδήγησης ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο

• Το όνομα χρήστη (username) που εισάγατε στο ermis.gov.gr

• Το βιβλιάριο υγείας σας ή ένα απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης



Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά και σας επιτρέπει πρόσβαση στην καρτέλα των ενσήμων σας ανά πάσα στιγμή και για κάθε χρήση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι υπάλληλοι του ΙΚΑ προτρέπουν τους ασφαλισμένους να κάνουν χρήση της υπηρεσίας, δίνοντας οδηγίες, αλλά στα ΚΕΠ πιθανόν θα πρέπει να «ψάξετε» για να βρείτε τον υπάλληλο που θα γνωρίζει πως γίνεται η διαδικασία.



http://www.asfalisinet.gr/
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Huang Yijun: 60 χρόνια έγκυος. Κουβαλάει από το 1948 το αγέννητο παιδί της !!!!

Posted: 08 Nov 2011 06:24 AM PST



Το 1948 η Huang Yijun ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι το παιδί που κουβαλούσε είχε πεθάνει.

Τότε της ζήτησαν για να το αφαιρέσουν χρήματα πολλά περισσότερα από αυτά που έβγαζε η οικογένεια της σε ένα χρόνο.
Δεν μπορούσε να το πληρώσει για αυτό και σηκώθηκε να φύγει. Εκρυβε το μυστικό της χρόνια τώρα, η κοιλιά της δεν ήταν τίποτα άλλο παρά...το παιδί που βρισκόταν ακόμα εκει μέσα. Σήμερα είναι 92 χρονών και πριν λίγες μέρες είχε πόνους στην κοιλιά και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.Οι γιατροί τα έχασαν, δεν είχαν δει ποτέ κάτι τέτοιο. Τώρα εξετάζουν μήπως πρέπει της αφαιρέσουν το νεκρό παιδί αλλά ίσως είναι πολύ μεγάλη για κάτι τέτοιο...

xamaileonnews

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Με Υπουργική Απόφαση απελευθερώνεται η χρήση βιομάζας σε όλη την Ελλάδα

Posted: 08 Nov 2011 05:58 AM PST


Ο υπουργός Περιβάλλοντος υπέγραψε τη σχετική απόφαση που αλλάζει μετά από 18 ολόκληρα χρόνια όσα ισχύουν για τη θέρμανση.Διαβάστε τι είναι η βιομάζα, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Με τη νέα Υπουργική Απόφαση απελευθερώνεται η χρήση βιομάζας ( κυρίως pellets) στις κεντρικές εγκαταστάσεις θέρμανσης όλης της χώρας.

Την χρήση καυσίμων βιομάζας υποστηρίζουν περιβαλλοντικές οργανώσεις διότι ξεφεύγοντας από το πετρέλαιο μειώνονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Τι είναι βιομάζα Βιομάζα είναι κάθε υλικό που παράγεται από ζωντανούς οργανισμούς, όπως είναι το ξύλο και άλλα προϊόντα του δάσους, υπολείμματα καλλιεργειών, κτηνοτροφικά απόβλητα, απόβλητα βιομηχανιών τροφίμων κ.λπ., και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο για παραγωγή ενέργειας. Ποιά τα πλεονεκτήματα για το περιβάλλον και την οικονομία και ποιά τα μειονεκτήματα Βασικό πλεονέκτημα της βιομάζας είναι ότι είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας και ότι παρέχει ενέργεια αποθηκευμένη με χημική μορφή.
Η καύση της βιομάζας έχει μηδενικό ισοζύγιο διοξειδίου του άνθρακα και δεν συνεισφέρει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου επειδή οι ποσότητες του διοξειδίου του άνθρακα που απελευθερώνονται κατά την καύση της βιομάζας δεσμεύονται πάλι από τα φυτά για τη δημιουργία της βιομάζας. Η μηδαμινή ύπαρξη του θείου στη βιομάζα συμβάλλει σημαντικά στον περιορισμό των εκπομπών του διοξειδίου του θείου που είναι υπεύθυνο για την όξινη βροχή. Εφόσον η βιομάζα είναι εγχώρια πηγή ενέργειας, η αξιοποίησή της σε ενέργεια συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της εξάρτησης από εισαγόμενα καύσιμα και βελτίωση του εμπορικού ισοζυγίου, στην εξασφάλιση του ενεργειακού εφοδιασμού και στην εξοικονόμηση του συναλλάγματος. Η ενεργειακή αξιοποίηση της βιομάζας, αυξάνει την απασχόληση στις αγροτικές περιοχές με τη χρήση εναλλακτικών καλλιεργειών, όπως διάφορα είδη ελαιοκράμβης, σόργο, καλάμι, κενάφ, τη δημιουργία εναλλακτικών αγορών για τις παραδοσιακές καλλιέργειες, όπως τον ηλίανθο. Μελέτες έχουν δείξει ότι η παραγωγή υγρών βιοκαυσίμων έχει θετικά αποτελέσματα στον τομέα της απασχόλησης τόσο στον αγροτικό όσο και στο βιομηχανικό χώρο. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα βιομάζας αφού λειτουργούν 5 εργοστάσια παραγωγής πελλετών, ενώ ξεκίνησε και ένα έκτο στο Νευροκόπι που είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Τα μειονεκτήματα της βιομάζας σε σχέση με τα ορυκτά καύσιμα είναι οι περισσότερες δυσκολίες στη συλλογή, μεταφορά και αποθήκευση.Όμως η έρευνα και η τεχνολογική πρόοδος στα τελευταία 10 χρόνια δείχνει να είναι η απάντηση.


newsit.gr


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Η πρώτη ολόγυμνη φωτογράφιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου!

Posted: 08 Nov 2011 05:56 AM PST


Είχε ξεκινήσει τις sexy φωτογραφίσεις η Πηνελόπη πριν μερικά χρόνια…
όμως πέρυσι ήταν που τα πέταξε για πρώτη φορά όλα τα ρούχα της για να φωτογραφηθεί για το επετειακό τεύχος του Down Town που είναι αφιερωμένο στο AIDS. Απολαύστε την !


http://athensbars
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Τί γίνεται αν δεν θέλεις να πουλήσεις το σπίτι σου στην εταιρεία που έχει αγοράσει όλα τα γύρω οικόπεδα;

Posted: 08 Nov 2011 05:52 AM PST



Δεν πουλάω !!



















http://perierga.gr
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Καταστρέφουν οι Τούρκοι ελληνικά σπίτια για τα σίριαλ

Posted: 08 Nov 2011 05:50 AM PST

Καταγγελίες της τουρκικής εφημερίδας «Νετγκαζέτε» αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην Καππαδοκία για το σίριαλ «Η ζωή συνεχίζεται», κάηκε ένα ιστορικό ελληνικό σπίτι.
Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην Καππαδοκία για το σίριαλ «Η ζωή συνεχίζεται», κάηκε ένα ιστορικό ελληνικό σπίτι στην περιοχή Ουργούπ, για τις ανάγκες του σεναρίου. Αυτό καταγγέλλει η τουρκική εφημερίδα «Νετγκαζέτε» (Tourkika Nea).



To γεγονός προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με τον κ. Μουσταφά Καγιά -ιστορικό ερευνητή του ιδρύματος «Cekul»- να δηλώνει ότι.....

«Δεν είναι κατανοητό για χάρη της τηλεθέασης να τηρούμε στάση ενάντια στις ιστορικές αξίες. Βλέπουμε τις ιστορικές μας αξίες, που χρησιμοποιούνται για αιώνες, να γίνεται προσπάθεια να εξαφανιστούν από καλλιτέχνες, ενώ περιμένουμε από αυτούς να παίξουν ενεργό ρόλο στη διαφύλαξή τους. Στο παρελθόν, χάρη ενός σίριαλ είχαν κάψει πολλά λάστιχα μέσα σε μια εκκλησία».



Το Συμβούλιο Διαφύλαξης Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς Καππαδοκίας, διεξάγει έρευνες για το κάψιμο ενός άλλου σπιτιού, για το σίριαλ «Μέγεθος».



Τα σίριαλ αυτά προβάλλονται στην Ελλάδα (όπως κι εκείνο που γυρίστηκε στα Κατεχόμενα), χωρίς να ληφθούν υπόψη οι διαμαρτυρίες μερίδας τηλεθεατών, αλλά και με τη σιωπή των δήθεν ευαίσθητων σε πολιτιστικά θέματα «προοδευτικών» της Ελλάδας.



Οι ευαισθησίες είναι επιλεκτικές, και εκφράζονται μόνον όταν κάποιος ανόητος νεαρός γράψει ένα σύνθημα σε κάποιο μνημείο μειονότητας της χώρας μας. Για το αντίστροφο, δυστυχώς, οι καταγγελίες απουσιάζουν.

Ο Μακεδών
voria.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές