Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Μενεγάκη εναντίον Παπαβασιλείου: Σε ποια ταιριάζει περισσότερο;

Posted: 15 Oct 2012 03:26 PM PDT




Η Ελένη Μενεγάκη και η Έλενα Παπαβασιλείου φόρεσαν το ίδιο ακριβώς φόρεμα..
μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα!


Η Ελένη το έβαλε πρώτη όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού στις 4 Οκτωβρίου.

Ενώ, μία εβδομάδα ακριβώς αργότερα, η Έλενα παρευρέθηκε με την αδερφή της στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου με το ίδιο ακριβώς φόρεμα.

Βέβαια, η Ελένη το συνδύασε με μία μεγαλύτερη τσάντα και peep toe γόβες μιας και ήταν απόγευμα, ενώ η Έλενα φόρεσε μία πιο βραδινή τσάντα και κλασσικές γόβες!

Σε ποια ταιριάζει όμως περισσότερο;

Πηγή: gossip-tv.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε φωτογραφίες από την επέτειο γάμου της Νανάς Καραγιάννη!

Posted: 15 Oct 2012 03:15 PM PDT




Η Νανά Καραγιάννη χθες είχε..
επέτειο γάμου, όπως σας ενημερώσαμε! Συμπλήρωσε τρία χρόνια έγγαμου βίου και όπως ήταν λογικό το γιόρτασε με τον αγαπημένο της, Γιάννη Κωτσόπουλου!


Η ραδιοφωνική παραγωγός έκανε δύο γλέντια! Το ένα γλέντι έγινε σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων και το δεύτερο στο σπίτι των γονιών του άντρα της!
Χθες λοιπόν συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο «Ελιά» στην Αργυρούπολη συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού για να γιορτάσουν την επέτειό τους!

Η ίδια η Νανά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Όσοι μας στηρίζουν στις δυσκολίες πρέπει να είναι μαζί μας στις μεγάλες χαρές, happy μας anniversary λοιπόν» και ανέβασε τις ακόλουθες φωτογραφίες.



Πηγή: gossip-tv.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η άσχημη πλευρά των ηρώων της Disney!!! (pics)

Posted: 15 Oct 2012 03:05 PM PDT




Φανταστήκατε ποτέ ότι η Χιονάτη θα ήταν αλκοολική?? Η Σταχτοπούτα φαλακρή?? Η Μουλάν θα έσφαζε κόσμο όπως στο Kill Bill??Αυτά αλλά και περισσότερα απεικονίζονται στις εικόνες που δημιούργησε ο Rodolfo Loaiza, και δείχνουν την άσχημη πλευρά των ηρώων της Disney!!Απολάυστε τες!!

















kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ! 80χρονος αποκεφάλισε την 18χρονη έγκυο ερωμένη του

Posted: 15 Oct 2012 02:58 PM PDT




Ένα απίστευτο έγκλημα πάθους..
εξιχνίασε η Αλβανική αστυνομία, με δράστη έναν 80χρονο και θύμα τη 18χρονη μνηστή του.


Το έγκλημα συνέβη πριν από τρεις ημέρες σε χωριό του νομού Δυρραχίου, στη μέση Αλβανία.

Δράστης και θύμα είχαν σχέση επί τέσσερα χρόνια, ενώ η 18χρονη ήταν έγκυος τριών μηνών και μόλις είχε πληροφορηθεί ότι είχε πετύχει να σπουδάσει για νοσηλευτική στο πανεπιστήμιο Τιράνων.

Ο 80χρονος, ο οποίος είχε εκτίσει 9χρονη ποινή φυλάκισης για απόπειρα δολοφονίας, ζήτησε να συναντήσει την νεαρή τα μεσάνυχτα.

Την παρέσυρε σε έναν αγρό και εκεί τη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια την αποκεφάλισε.
Πηγή: newsbomb.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε την κούκλα κόρη του Βλάσση Μπονάτσου!

Posted: 15 Oct 2012 02:48 PM PDT




Δείτε την κόρη του..  Βλάσση Μπονάτσου!


Η Ζένια Μπονάτσου μαζί με την μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου και την θεία της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Πηγή: pistepseto.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο Jude Law έχασε τη γοητεία του... δείτε πως είναι σήμερα (pics)

Posted: 15 Oct 2012 02:41 PM PDT






 Πιο αλλαγμένος και γερασμένος από ποτέ εμφανίστηκε ο Jude Law σε φθινοπωρινή του απόδραση στο St Tropez
. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε στο διάσημο θέρετρο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, αλλά υπολόγιζε χωρίς τους παπαράτσι...







Ο Jude Law μπορεί να είναι ένας από τους πιο σέξυ ηθοποιούς της διεθνούς showbiz και να έχει βγει με μερικές από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, αλλά οι τελευταίες φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν, έρχονται να καταρρίψουν το μύθο του. Κι αν πολλοί έσπευσαν να πουν πως τα μαλλιά στο κεφάλι που έχουν αραιώσει λίγο του δίνουν γοητεία, τι θα έλεγαν αν έβλεπαν αυτές τις λήψεις που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Κυριακή;



Στις φωτογραφίες της Daily Mail, βλέπουμε τον γνωστό ηθοποιό να φορά το κίτρινο μαγιό του και να ετοιμάζεται για τις βουτιές του στα δροσερά νερά. Εδώ, ο Jude έχει αποχωριστεί το καπελάκι που συνηθίζει να φορά για να κρύβει την μικρή αραίωση που έχει στα μαλλιά του και δείχνει ιδιαίτερα χαλαρός, αλλά και πιο γερασμένος.






Και μπορεί η μικρή φαλακρίτσα που έχει σχηματίσει να είναι όντως γοητεία, τα λίγα κιλά που πήρε και οι χαμένοι κοιλιακοί του να μην μας ενοχλούν, αλλά αυτό το κατά τα άλλα περίτεχνο γένι που έχει αφήσει και τον κάνει να μοιάζει με τον... Wolverine, τι το ήθελε; Λες να είναι την νέα ταινία του Dom Hemingway, που έχει ξεκινήσει γυρίσματα στο Λονδίνο;

Το σίγουρο πάντως είναι πως όλο αυτό το outfit το έχει στις ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσής του και ελπίζουμε να επανέλθει στην παλαιότερη σέξυ εμφάνιση που τον έχουμε συνηθίσει.

Αλήθεια εσένα πώς σου φαίνεται;





Πηγή: tlife.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα 20 πιο αστεία και πρωτότυπα wedding cake toppers!!! (pics)

Posted: 15 Oct 2012 02:32 PM PDT






Τα wedding cake toppers είναι τα ανθρωπάκια που μπαίνουν στην κορυφή της γαμήλιας τούρτας.Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για τις 20 πιο ξεκαρδιστικές και πρωτότυπες παραλλαγές τους!!













































































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι άλλο κρυφό ταλέντο μας κρύβεις Kate Middleton;

Posted: 15 Oct 2012 02:25 PM PDT






Νέες αποκαλύψεις βγήκαν στο φως για την..
Δούκισσα που αν κυκλοφορήσουν με αποδεικτικά στοιχεία μάλλον θα πέσουμε όλοι από τα σύννεφα!


Η μέλλουσα βασίλισσα στο bachelor party της είχε ντυθεί Cheryl Cole, χόρευε άκρως αποκαλυπτικά όπως η διάσημη ποπ σταρ και τραγουδούσε γνωστές της επιτυχίες προκειμένου να διασκεδάσει τους καλεσμένους της.

Το νέο ξεφούρνισε ο William στην τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συναυλίας της για τη διαμαντένια επέτειο της βασίλισσας Ελισσάβετ και η Cole συμπεριέλαβε μάλιστα την πληροφορία στην αυτοβιογραφία της που μόλις εξέδωσε. Λέγεται πως υπάρχει και βίντεο από το εν λόγω βράδυ το οποίο έχει στην κατοχή του το βασιλικό ζευγάρι και οι παρούσες φίλες της Middleton.

Η Kate φέρεται να φόρεσε μία φόρμα που ράφτηκε κατόπιν ειδικής παραγγελίας, ολόιδια με την αγαπημένη της Cheryl, και επιδόθηκε σε παντώς τύπου ακροβατικά! Tην φανταζόμαστε... κάπως έτσι!!  Όπως φαίνεται όλα τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας δεν είναι και τα πιο συνεσταλμένα. Δεν μπορούμε να πούμε πως μας στενοχωρεί αυτό!


Πηγή: queen.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν θα πιστεύετε σε τι μεταμορφώνεται αυτό το φορτηγό!

Posted: 15 Oct 2012 02:14 PM PDT






Μπορείτε να μαντέψετε σε τι μπορεί να..
μεταμορφωθεί αυτό το τεράστιο φορτηγό;



Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο!



























Πηγή: otherside.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16/10;

Posted: 15 Oct 2012 01:59 PM PDT






Τα Ζώδια Σήμερα 16 Οκτωμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Πολύ καλά νέα σε περιμένουν σήμερα, φίλε Κριέ, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη και να σε ευνοεί σημαντικά. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου αποδείξουν ότι ο επιμένων νικά. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα σε πείσμα των γύρω σου, που σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις μέσα στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου, για να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, έχει ακόμα κάποιες καθυστερήσεις, οι οποίες όμως θα τελειώσουν σύντομα και θα μπορείς να χαρείς τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Κινήσου μεθοδικά στα οικονομικά σου, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες π






Ταύρος


21/4-20/5


Τα οικογενειακά συμβούλια ευνοούνται σήμερα και εσύ, αγαπητέ Ταύρε, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε, η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς, ώστε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, πέρασε καλά και απαλλαγμένος από το άγχος, κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχετε ανάγκη τόσο εσύ όσο και αυτός. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Το νου σας λοιπόν..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα μπορέσεις σήμερα να βρεις απαντήσεις σε θέματα, που έμεναν άλυτα εδώ και καιρό. Μάλιστα θα σου έρθουν σαν επιφοίτηση κάποιες ιδέες, που θα λειτουργήσουν καταλυτικά για τα προβλήματά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Οι προσωπικές αγορές μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να λύσεις διάφορα προβλήματα, με τη δική τους συμβουλή και συμβολή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις τα πλάνα σου για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Τα κάνει όλα η θετική όψη που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ερμής με την Αφροδίτη και σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, βγες από το σπίτι και άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει ανεξέλεγκτα και να κατακτήσει εύκολα επικείμενους, ερωτικούς στόχους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ενέργειά σου είναι μεγάλη, φίλε Δίδυμε, και αυτό φαίνεται και στη δουλειά σου, όπου οι κινήσεις που θα κάνεις θα αλλάξουν τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα και σε ενοχλούσαν. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και τελείωνε με χρέη, που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν.







Καρκίνος
22/6-22/7

Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις, που θα σου λύσουν τα χέρια, αγαπητέ Καρκίνε. Τα προβλήματά σου φτάνουν σε ένα τέλος και όχι μόνα τους… Εσύ είσαι που παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου αποφασιστικά. Έχε το νου σου, για να μην παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις, και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση, για να μην προκύψουν εντάσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου. Έχετε και οι δύο προβλήματα, που σας φέρουν αντιμέτωπους με πολύ εκνευρισμό και ίσως πείτε μεταξύ σας λόγια, που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου κάνε λίγη υπομονή, αφού ο Άρης από τον Τοξότη θα φέρει στο διάβα σου το κατάλληλο άτομο, που θα σταθεί επάξια δίπλα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, καλύτερα σήμερα να περάσεις απαρατήρητος, γιατί κινδυνεύεις να έρθεις σε προστριβές με συνεργάτες και προϊστάμενους. Κράτησε τα χαρτιά σου κλειστά και φρόντισε τα ζητήματα εκείνα, που αφορούν οφειλές και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Οικονομικά, συγκρατήσου και μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, μόνο και μόνο για να καλύψεις το όποιο συναισθηματικό κενό νιώθεις.







Λέων
23/7-23/8

Πολύ άγχος, πολλή πίεση, πολλές υποχρεώσεις… Δεν είναι και η καλύτερη Τρίτη που θα μπορούσες να φανταστείς η σημερινή, αγαπητέ Λέων, και ειδικά όταν προκύπτει μέσα στην καρδιά της εβδομάδας και σε αποσυντονίζει εντελώς. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου, γιατί θα πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να διορθώσεις μετά. Αν νομίζεις ότι δεν είσαι πολύ καλά, απόφυγε τις επαφές με άλλα άτομα. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους. Καλύτερα μείνετε σπίτι και να διαβάσετε ένα βιβλίο… Δεν χρειάζεται να περιφέρετε τον εκνευρισμό σας!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Λέων, και παρότι οι πολλές υποχρεώσεις θα σου σπάσουν τα νεύρα, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πρόσεξε τις άσκοπες σπατάλες και μην ανοίγεσαι σε επιπλέον έξοδα. Ήδη έχεις πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα, για να μην μπλέξεις μετά.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπαίνεις σε διάφορα διλήμματα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με ηρεμία τι σε συμφέρει καλύτερα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Εν τοιαύτη περιπτώσει, έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό μην το ξεχνάς…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα, αν αποφασίσεις να ηρεμήσεις, κάνοντας μια χαλαρή βόλτα με το σύντροφό σου, μακριά από τα προβλήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, σήμερα που ο Ερμής πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπο που χρόνια ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν μπορείς να φανείς σήμερα ψύχραιμος στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα δεις ότι θα ανταμειφθείς για την υπομονή που δείχνεις, αλλά και για την εργατικότητά σου. Μείνε σταθερός και μην κάνεις νέες συμφωνίες για συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές. Τα έσοδα σου αυξάνονται, μην τα βάλεις πάλι σε κίνδυνο.





Ζυγός
23/9-22/10

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Ζυγέ. Ταυτόχρονα όμως απασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Να ξέρεις ότι η σημερινή θετική όψη του Ερμή με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από την Παρθένο, θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προχώρα λοιπόν με καλό πρόγραμμα και θα δεις στην πορεία πως με ό,τι θα ασχοληθείς, θα το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, αυτήν την Τρίτη θα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά, φίλε Ζυγέ, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.





Σκορπιός
23/10-22/11

Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Σκορπιέ, και σε δυσαρεστούν, αλλά σήμερα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και φρόντισε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου. Μίλα στο σύντροφό σου για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του και σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις απόψεις σας, για τον τρόπο που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, γιατί βλέπετε ότι οι μέθοδοι σας δεν σας έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Σκορπιέ, στα επαγγελματικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα, που θέλεις να κάνεις. Τα έξοδα στα οικονομικά θα συνεχίζονται. Να ξέρεις όμως ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Έχεις μπει σε περίοδο, αγαπητέ Τοξότη, που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, γι' αυτό προχώρα μπροστά. Ώρα να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, σταμάτα να ασχολείσαι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και να παραμελείς το σύντροφό σου, γιατί μετά, τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, πρέπει να μην μένεις καθόλου στο σπίτι σου, αν θέλεις να δεσμευτείς, γιατί αυτή η περίοδος, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά θα τα πας πάρα πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά καλό είναι να μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, γιατί η κρίση σου θα είναι μάλλον υπερβολικά αισιόδοξη. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα παρουσιάσουν μια στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η απογοήτευση θα εναλλάσσεται σήμερα με την ικανοποίηση, αγαπητέ Αιγόκερε, και τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμικτα και συγκεχυμένα, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο από το ίδιο ζώδιο και θα σε επηρεάσει. Φρόντισε να καταλάβεις τι είναι αυτό που πάει καλά και να μην καταθέτεις τα όπλα, σε όσα ζητήματα σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε, έχεις τις ικανότητες να τα φέρεις όλα εκεί που επιθυμείς. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, βρες το χρόνο να σκεφτείς πώς θα κάνεις μια έκπληξη στο σύντροφό σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Οι αδέσμευτοι, αφήστε χώρο στον Άρη από τον Τοξότη να σας βοηθήσει και ανοίξτε τα μάτια σας, για κάποιο άτομο που πραγματικά σας νοιάζεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, οι ικανότητες που έχεις θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, καθώς θα προκύψουν ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλή σειρά. Μην τα αφήσεις να πάρουν πάλι την κάτω βόλτα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις πολλά πράγματα στο κεφάλι σου τον τελευταίο καιρό και κάποια τα κυνηγάς χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να τα παρατήσεις τώρα, αλλά ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις τακτική. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πετύχεις τους στόχους σου. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι καιρός να κουβεντιάσεις ανοιχτά για το τι ζητάς από τη σχέση σου και το σύντροφό σου. Αν δεν είναι αυτό που θέλεις, θα πρέπει να σκεφτείς να πας παρακάτω. Αν πάλι όλα βαίνουν όπως θέλεις, διώξε τις αμφιβολίες και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Οι αδέσμευτοι, γίνεστε σήμερα πολύ γοητευτικοί και η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτισμένη, φίλε Υδροχόε, και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις χρειάζονται και τη βοήθεια των συνεργατών σου. Συζήτησε μαζί τους, για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η στάση σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα είναι πολύ δυναμική και αποφασιστική απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην κάνεις πίσω, νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Έχεις τον τρόπο να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και έτσι, να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, έχεις τη βοήθεια του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού και μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ερωτική. Είτε είσαι μόνος είτε έχεις σχέση, φρόντισε να περάσεις μια ρομαντική φθινοπωρινή βραδιά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση, καθώς και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα για να αποφύγεις κάποιες κακοτοπιές, που θα προκύψουν και θα σε αναστατώσουν. Έχεις την ικανότητα να τα καταφέρεις περίφημα και να τις προσπεράσεις προς όφελος σου. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί το ρίσκο είναι μεγάλο και μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Περίεργα ρεκόρ Γκίνες από τα Βαλκάνια!

Posted: 15 Oct 2012 01:48 PM PDT



Υπάρχουν πολλών ειδών ρεκόρ Γκίνες. Κάποια από αυτά οφείλονται στην επιμονή και την υπομονή των ατόμων...



που συμμετέχουν σε αυτά, κάποια είναι αποτέλεσμα της φύσης ή της τύχης, ενώ άλλα γίνονται για λόγους προβολής ενός τόπου ή ακόμη και μιας εταιρείας.




Οι βαλκανικές χώρες έχουν καταφέρει να σπάσουν πολλά ρεκόρ, είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο, αυτό όμως δεν είναι πάντοτε κάτι το ευχάριστο και επιθυμητό για μια χώρα, όπως θα δείτε παρακάτω.



Η Βέσνα Βούλοβιτς από τη Σερβία είναι πρώην αεροσυνοδός. Είναι επίσης κάτοχος ρεκόρ Γκίνες, επειδή επιβίωσε από πτώση 10.160 μέτρων χωρίς αλεξίπτωτο, όταν εξερράγη, στις 26 Ιανουαρίου 1972, πάνω από τη σημερινή Τσεχία το αεροπλάνο στο οποίο ήταν αεροσυνοδός.



Η τότε 22χρονη κοπέλα ήταν το μόνο άτομο που επέζησε, με τραύματα τα οποία την άφησαν προσωρινά παράλυτη, έπειτα όμως από χειρουργείο επανέκτησε την κίνηση των ποδιών της, ενώ περιστασιακά ξαναέκανε και πτήσεις.



Το ισχυρότερο κινητό τηλέφωνο είναι ένα ...πιστόλι και ρίχνει 4 σφαίρες όταν πατηθούν πολύ γρήγορα και διαδοχικά οι αριθμοί 5, 6, 7, 8. Χώρα προέλευσής του θεωρείται η Κροατία.



Η δολοφόνος με τα περισσότερα θύματα στον δυτικό κόσμο θεωρείται η Ελίζαμπεθ Μπαθόρι, η οποία έπινε το αίμα νεαρών κοριτσιών και γυναικών. Κατά τη διάρκεια του 15ου αιώνα δολοφόνησε περισσότερες από 600 παρθένες για να πιει το αίμα τους και να κάνει μπάνιο σε αυτό, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μείνει για πάντα νέα.



Η Ελίζαμπεθ Μπαθόρι ήταν ανιψιά του πρίγκιπα της Τρανσυλβανίας Στεφάν Μπαθόρι, ο οποίος έγινε βασιλιάς της Πολωνίας το 1575. Ζούσε στα Καρπάθια με τον σύζυγό της, κόμη Ναντάστι, ενώ όταν αποκαλύφθηκε η εγκληματική «καριέρα» της, το 1610, την έχτισαν μέσα στο κάστρο της, όπου πέθανε 4 χρόνια αργότερα.



Υπάρχουν φυσικά και ρεκόρ που δεν σχετίζονται με αιματοχυσίες και τραυματισμούς.



Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, το οποίο κατέχει η Κροατία είναι αυτό της μακροβιότερης παράστασης με τους ίδιους ηθοποιούς. Πρόκειται για την παράσταση «Ασκήσεις Ύφους» του σκηνοθέτη Τόμισλαβ Ράντιτς, στην οποία πρωταγωνιστούν από τον Ιανουάριο του 1970 οι ηθοποιοί Πέρο Κβργκιτς και Λίλα Μαργκίτιτς.



Να σημειωθεί ότι η παράσταση είχε ξεκινήσει 2 χρόνια νωρίτερα με άλλη ηθοποιό, την οποία στη συνέχεια αντικατέστησε η κ. Μαργκίτιτς, ενώ όλες οι παραστάσεις από το 1968 έχουν γίνει στο Ζάγκρεμπ.



Ένα άλλο περίεργο ρεκόρ, το οποίο κατέχει η Αλβανία, είναι αυτό των περισσότερων σχολίων στο Facebook για την ίδια δημοσίευση. Πρόκειται για τη δημοσίευση του Τζέντιαν Τσεκέλι στις 4 Μαρτίου 2012 στη σελίδα "JETA OSH QEF" (Η ζωή είναι αστεία), με αφορμή τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της Αλβανίας, που προκάλεσε 1.008.924 σχόλια μέχρι τις 13 Ιουνίου 2012.



Υπάρχουν άτομα που όταν σπάνε ένα ρεκόρ μηχανεύονται νέους τρόπους ώστε να επαναλάβουν το κατόρθωμά τους.



Ο Σαϊμίρ Στράτι, καλλιτέχνης ψηφιδωτών από την Αλβανία, είναι κάτοχος έξι ρεκόρ Γκίνες χάρη στα πρωτότυπα υλικά που χρησιμοποιεί για να φτιάξει τα έργα του, όπως βίδες, οδοντογλυφίδες, μέχρι και πινέλα.



Το πρώτο του ρεκόρ, το 2006, ήταν το μεγαλύτερο ψηφιδωτό με καρφιά (πορτραίτο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, 2x4m).



Την επόμενη χρονιά κατόρθωσε να κάνει το μεγαλύτερο ψηφιδωτό με οδοντογλυφίδες, ενώ το 2008 έκανε το μεγαλύτερο ψηφιδωτό με φελλούς, το οποίο είχε εμβαδόν πάνω από 90m².



Το 2009 έκανε το μεγαλύτερο ψηφιδωτό με πινέλα, με εμβαδόν 26m², πορτραίτο του Μάικλ Τζάκσον, εις μνήμην του βασιλιά της ποπ.



Το 2010 φιλοτέχνησε ένα ψηφιδωτό 9,4m² χρησιμοποιώντας 235.500 βίδες, το οποίο απεικόνιζε τον Όμηρο πάνω σε ένα χαρτονόμισμα, ενώ το 2011 ο καλλιτέχνης έκανε το μεγαλύτερο ψηφιδωτό με κόκκους καφέ.



Υπάρχουν και ρεκόρ τα οποία δεν τα κατέχουν οι χώρες με τις οποίες είναι συνδυασμένες περισσότερο οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν.



Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι 333 παίχτες γκάιντας που έδωσαν παράσταση ταυτόχρονα στη Σόφια τον περασμένο Μάιο, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ το οποίο θα περίμενε κανείς να κατέχουν οι κάτοικοι στα Χάιλαντς της Σκωτίας.



Ένα άλλο παράδειγμα είναι το βαλς με τα περισσότερα ζευγάρια, που έγινε το Μάιο του 2010, όχι στην Αυστρία αλλά στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, σε μια πλατεία της πόλης Τούζλα, με τη συμμετοχή 1510 ζευγαριών.



Μέσω των ρεκόρ Γκίνες μπορεί να ανακαλύψει κανείς πως τα έθιμα της χώρας του υπάρχουν και σε άλλες χώρες.



Δεν φτιάχνουμε μόνο στην Ελλάδα ασπροκόκκινο βραχιόλι το Mάρτιο. Στη Βουλγαρία φοράνε τη μαρτενίτσα, όπως λέγεται στη βουλγαρική γλώσσα, κατά τη διάρκεια όλου του μήνα ή την πρώτη φορά που βλέπουν πελαργό, χελιδόνι ή δέντρο με μπουμπούκια.



Η μεγαλύτερη μαρτενίτσα έχει μήκος λίγο παραπάνω από 5 χιλιόμετρα και φτιάχτηκε από τα παιδιά ενός γυμνασίου στη Νόβα Ζαγκόρα της Βουλγαρίας την 1η Μαρτίου 2011.



Στη Βουλγαρία βρίσκεται επίσης και το μπαρ που φτιάχνει τα περισσότερα κοκτέιλ στον κόσμο, το Pench's Cocktail Bar, στη Βάρνα. Το μπαρ έχει στον κατάλογό του 1244 κοκτέιλ, όπως καταγράφηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010.



Και κάτι εύθυμο για το τέλος. Η μακρύτερη αλυσίδα από... προφυλακτικά στον κόσμο έγινε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας τον Οκτώβρη του 2007. Είχε μήκος 3.269,46 μέτρα και για την κατασκευή της χρειάστηκαν 25.773 προφυλακτικά και 1683 άτομα.



enimerwsi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ψάρια πετούσαν κι έπαιζαν με τους λουόμενους

Posted: 15 Oct 2012 01:39 PM PDT






Ερασιτεχνική βιντεοκάμερα κατέγραψε εκατοντάδες ψάρια να πετούν και να κυνηγούν λουόμενους σε παραλία της Καλιφόρνια Αμερικής...


Στην αρχή δημιούργησαν ένα μικρό πανικό, αλλά όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν ακίνδυνα όλοι καθησύχασαν. Στη συνέχεια οι… τρομαγμένοι κάτοικοι της περιοχής διασκέδασαν με αυτό το σπάνιο φαινόμενο.



Δείτε σε βίντεο τα εκατοντάδες ψάρια να παίζουν κυνηγητό με τους ανθρώπους: radar.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Γιούχαραν επί 15 ολόκληρα λεπτά την Άνγκελα Μέρκελ!

Posted: 15 Oct 2012 01:28 PM PDT


ΒΙΝΤΕΟ: Γιούχαραν επί 15 ολόκληρα λεπτά την Άνγκελα Μέρκελ!





Αποδοκιμασίες άνευ προηγουμένου έζησε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όταν...


εμφανίστηκε σε προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Σεμπάστιαν Τέρνερ στη βροχερή Στουτγκάρδη.



Χιλιάδες κόσμου με το που την είδαν στο βήμα ξεκίνησαν τα γιουχαϊσματα, με την καγκελάριο όμως ανενόχλητη να προχωρά ακάθεκτη στην ομιλία της!



Επί ένα τέταρτο η Μέρκελ μιλούσε και από κάτω την αποδοκίμαζαν!



Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης όπως αναφέρeι το newpost.gr, η Μέρκελ στο τέλος της ομιλίας δήλωσε… κουρασμένη!





tsantiri.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ένα διαστημικό όχημα σταματάει στα φανάρια

Posted: 15 Oct 2012 01:18 PM PDT


image





Το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού του προς το επιστημονικό μουσείο της Καλιφόρνια που θα..
.

το φιλοξενήσει για πάντα πραγματοποίησε το διαστημικό λεωφορείο Endeavour στους δρόμους του Λος Άντζελες το Σάββατο. Το όχημα μεταφέρθηκε πάνω σε ειδική πλατφόρμα ενώ καλώδια του ηλεκτρικού δικτύου τέθηκαν εκτός λειτουργίας και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε να περάσει ξυστά από τοίχους κτιρίων.



Η εξαιρετικά πολύπλοκη επιχείρηση της μεταφοράς τελικά πήγε σύμφωνα με τα σχέδια αλλά υπήρξαν και διαμαρτυρίες για τα 400 περίπου δέντρα που χρειάστηκε να κοπούν για να γίνει δυνατή.



Το Endeavour είναι το τελευταίο όχημα της γενιάς του που αποσύρεται μετά την ολοκλήρωση του 30ετούς προγράμματος της NASA.



Από τα υπόλοιπα, το Enterprise που ποτέ δεν ταξίδεψε στο διάστημα βρίσκεται πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο στη Νέα Υόρκη, το Atlantis στο διαστημικό κέντρο Κένεντι, το Discovery σε ένα μουσείο στην Ουάσινγκτον, ενώ τα Challenger και Columbia καταστράφηκαν αύτανδρα, το πρώτο το 1986 κατά τη διάρκεια της εκτόξευσής του και το δεύτερο το 2003 κατά την επάνοδό του στην ατμόσφαιρα της γης.



Athensvoice.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Όποιος έχει το μικρότερο... κερδίζει ένα iPhone

Posted: 15 Oct 2012 01:08 PM PDT


Όποιος έχει το μικρότερο πέος, κερδίζει ένα iPhone




Ένα δανέζικο σάιτ με ερωτικό περιεχόμενο κάνει έναν ανορθόδοξο διαγωνισμό - όποιος έχει το...


μικρότερο πέος, κερδίζει.



Το SingleSex.dk ζητάει από τους ελλιπώς εξοπλισμένους εξοπλισμένες Δανούς να στείλουν φωτογραφίες των μελών τους – σε στύση, δίπλα σε μεζούρα - και όποιος έχει το μικρότερο θα παραλάβει ένα iPhone. Ο νικητής της δεύτερης θέσης, που θα κριθεί από τις γυναίκες αναγνώστριες, θα κερδίσει ένα iPad 3.



Ο Morten Fabricius (ψευδώνυμο), ο άντρας πίσω από την ιδέα δήλωσε σχετικά:



«Είναι ένας διαγωνισμός που είναι παράξενος και πάρα πολύ αστείος. Είναι ένας διαγωνισμός που βρίσκεται στον πυρήνα του ανδρισμού, το πιο σημαντικό πράγμα για έναν άνδρα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί δυσαρεστημένοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν ένα τεράστιο πέος, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να είναι τεράστιο. "



Ο Fabricius δήλωσε ότι ελπίζει πως η ιδιόμορφη και αστεία πλευρά του διαγωνισμού θα επιτρέψει στους ανθρώπους να διασκεδάσουν με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και να τους δώσει αρκετό θάρρος για να δημοσιεύσουν εικόνες ανώνυμα.



lifo.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι;

Posted: 15 Oct 2012 12:59 PM PDT




Έγινε πραγματικά αγνώριστος για τη νέα του ταινία…







Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (4)


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (5)


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (6)


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (2)


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (7)


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (8)


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (9)


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (10)


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (11)


Πρόκειται για τον Jim Carrey σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας
του ταινίας «Kick-Ass 2», όπου απέχει αρκετά από το αστείο πρόσωπο που
μας έχει συνηθίσει. Ή μήπως όχι; Θα το ανακαλύψουμε τον Ιούνιο του 2013
που αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία!


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι; (12)



otherside















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κάποτε σεξοβόμβα, τώρα...‏

Posted: 15 Oct 2012 12:52 PM PDT




Σοκάρει η σημερινή εμφάνιση της άλλοτε



σεξοβόμβας Σάμερ του Baywatch. Η σημερινή εικόνα της
Νικόλ Έγκερτ δε θυμίζει σε τίποτα τη... θεά με το ολόσωμο μαγιό στις
παραλίες του Λος Άντζελες. Η Σάμερ, κατά κόσμον Νικόλ Έγκερτ, ήταν μια
από τις πιο...











αγαπημένες ναυαγοσώστριες των αντρών παγκοσμίως, που δεν χόρταιναν να τη
βλέπουν να τρέχει με το ολόσωμο μαγιό της στις παραλίες του Baywatch.
Αυτό όμως ανήκει στο μακρινό παρελθόν, καθώς η σημερινή εικόνα της
ηθοποιού δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιές, ένδοξες μέρες.







Το σέξι κορίτσι με το γυμνασμένο κορμί που μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα
δεν υπάρχει πια, καθώς η 40χρονη σήμερα Έγκερτ, έχει πολλά παραπανίσια
κιλά, τα οποία, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, δυσκολεύεται πολύ να χάσει,
αν και καταβάλλει σκληρή προσπάθεια. Η ίδια δηλώνει απελπισμένη με το
βάρος και -όπως αναφέρει η εφημερίδα- κάνει δίαιτα και γυμναστική για να
ξαναβρεί τη χαμένη της φόρμα.






















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τί λέει το πρόσωπό σας για το χαρακτήρα σας;

Posted: 15 Oct 2012 12:45 PM PDT




Από την αρχαιότητα ακόμη και σε πολλούς πολιτισμούς οι άνθρωποι μελετούσαν την προσωπικότητα αναλύοντας...


τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η πρακτική αυτή
εφαρμόζεται ακόμη και σήμερα βρίσκοντας εφαρμογή στην εγκληματολογία,
την ψυχολογία ακόμη και την εξελικτική ανθρωπολογία με τους
φυσιογνωμιστές να παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε κομμάτι. Έχετε σκεφτεί
ποτέ τι μπορεί να λένε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας για εμάς; Για
πάμε....



Τα άτομα με στρογγυλό σχήμα προσώπου θεωρούνται συναισθηματικά,
ευαίσθητα και στοργικά. Έχουν δυνατές σεξουαλικές φαντασιώσεις και
απολαμβάνουν τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Από την άλλη, όσοι
έχουν μακρόστενο πρόσωπο είναι μάλλον πρακτικοί, μεθοδικοί και έχουν την
τάση να κουράζονται εύκολα. Είναι πιο πιθανό να έχουν μυϊκή ή αθλητική
σωματική διάπλαση, που για κάποιους συνεπάγεται και ναρκισσισμό, κάτι
που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις. Ένα τετράγωνο
πρόσωπο συνδέεται με τη φωτιά και μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο που
έχει αυτό το σχήμα προσώπου είναι επιθετικό, φιλόδοξο και αυταρχικό, ενώ
έχει απόλυτο και αναλυτικό μυαλό και ιδιαίτερη αποφασιστικότητα. Τα
τριγωνικά όμως σχήματα προσώπου παραδοσιακά συνδέονται με λεπτό
σωματότυπο και διανοητικό χαρακτήρα. Οι Κινέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο
σχήμα προσώπου ενδεικτικό της δημιουργικότητας και της ευαισθησία αλλά
και του φλογερού ταμπεραμέντου.



Το φαρδύ μέτωπο θεωρείται σημάδι εξυπνάδας και πρακτικότητας αλλά
σημαίνει και ότι το άτομο που έχετε μπροστά σας έχει φαντασία και πολλές
ιδέες. Αν ένα άτομο έχει επίπεδο μέτωπο, αυτό δείχνει ότι είναι
ρεαλιστής, λογικός και εκφράζεται με πράξεις. Όταν κάποιος έχει ένα
υπερβολικά μεγάλο μέτωπο, είναι μάλλον ονειροπόλος και άτομο που
χρειάζεται σταθερό σχέδιο δράσης για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.



Εμείς κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης
της ψυχής, το σχήμα των ματιών όμως, μπορεί να σας βοηθήσει να
καταλάβετε αρκετά πράγματα. Τα μεγάλα σπινθηροβόλα μάτια βγάζουν προς τα
έξω ένα νευρικό ταμπεραμέντο. Τα μάτια με ακανόνιστο σχήμα δείχνουν ένα
άτομο που κοιτάζει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και
συχνά αντιμετωπίζει με ανατρεπτικό τρόπο τα προβλήματα, χάρη στην
ευστροφία του. Μάτια που έχουν ανοδική κλίση δείχνουν συμφεροντολόγο
άτομο που ξέρει πώς να πάρει αυτό που θέλει. Τέλος τα βαθιά μάτια
ανήκουν σε ανθρώπους με έντονη και κτητική (αλλά παρατηρητική) φύση και
συνδέονται συχνά με συγγραφείς και δημιουργούς.



Η απόσταση των ματιών μπορεί επίσης να είναι αποκαλυπτική. Τα μάτια που
βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δείχνουν μια στενή αντίληψη του κόσμου,
ενώ τα μάτια που είναι σε πιο μεγάλη απόσταση σημαίνουν ότι πρόκειται
για ένα μάλλον ανοιχτόμυαλο άτομο. Πολλές φορές μπορείτε να καταλάβετε
αν ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας είναι κρύος, σκληρός, ζεστός ή
ερωτικός μόνο και μόνο από το βλέμμα του. Τα λεπτά και καλοσχηματισμένα
φρύδια, επίσης υποτίθεται ότι δείχνουν κάποιον που είναι αρκετά
αμφίρροπος και ενίοτε χωρίς αυτοπεποίθηση. Αντίθετα τα άτομα με πυκνά
φρύδια συνήθως έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα και είναι επιρρεπή στην
κτητικότητα και τη ζήλια.



Η μεγάλη μύτη δείχνει αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και τόλμη. Όσο πιο
χοντρή είναι η άκρη της μύτης, τόσο πιο επιρρεπές είναι το άτομο στη
χρήση βίας. Η γαμψή μύτη θεωρείται σημάδι ισχυρής θέλησης και
ανεξαρτησίας, ενώ η στραβή μύτη δείχνει κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.
Σε ό, τι αφορά το στόμα, όταν τα πάνω χείλη είναι λεπτά και τα κάτω πιο
χοντρά αυτό μπορεί να υποδεικνύει κάποιον που δεν μπορεί να δώσει σε μια
σχέση. Το αντίθετο σημαίνει ότι το άτομο είναι υπερβολικά δοτικό. Τα
σαρκώδη χείλη δείχνουν στοργικό και ευαίσθητο χαρακτήρα, ενώ τα μικρά
χείλη είναι ενδεικτικά μιας μάλλον εγωκεντρικής και εσωστρεφούς
προσωπικότητας. Ένα έντονο σαγόνι δείχνει κάποιον που έχει ένα πολύ
ισχυρό σύστημα αξιών. Όσο πιο έντονο είναι το σαγόνι ενός ατόμου τόσο
μεγαλύτερη είναι η αντοχή του. Επίσης τα συγκεκριμένα άτομα είναι
συνήθως πεισματάρηδες. Αντίθετα το πιο διακριτικό σαγόνι δείχνει κάποιον
που έχει πιο αδύναμη προσωπικότητα και δίνει μεγάλη σημασία στη γνώμη
των άλλων.



Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια, για κάποιους είναι οι γραμμές της χαράς.
Θεωρείται ότι είναι σημάδι ανοικτής καρδιάς και το συναντάμε σε άτομα
που σκορπάνε γύρω τους χαρά. Οι κάθετες γραμμές συνοφρύωσης που
εμφανίζονται ανάμεσα στα μάτια αποκαλύπτουν ένα λογικό άτομο, που
εργάζεται σκληρά και είναι πολύ αποφασιστικό. Οι γραμμές που εκτείνονται
από τη μύτη μέχρι το στόμα ονομάζονται γραμμές σκοπού. Η εμφάνιση αυτών
των γραμμών χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που κινούνται προς τη σωστή
κατεύθυνση στη ζωή τους.



enimerwsi.gr















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO| Πρωταγωνιστές: Τα λόγια που συγκλόνισαν

Posted: 15 Oct 2012 12:36 PM PDT




"Δεν μπορώ να προσθέσω μέρες στη ζωή μου αλλά μπορώ να προσθέσω ζωή στις

μέρες μου", είπε κάποια στιγμή, αρχές Σεπτεμβρίου, ο 30χρονος Δημήτρης
Κοντοπίδης στον Σταύρο Θεοδωράκη κι έτσι γεννήθηκε η ιδέα για την
εκπομπή των «Πρωταγωνιστών».


Ο Δημήτρης πάσχει από την πιο θανατηφόρα κληρονομική νόσο της λευκής
φυλής, την κυστική ίνωση. Το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι 25 χρόνια
- το έχει δηλαδή ήδη ξεπεράσει. Παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι ένας
δραστήριος δημιουργικός άνθρωπος. Αφού τελείωσε την γραφιστική -και ενώ η
αρρώστια «κάλπαζε»- μπήκε στην Αρχιτεκτονική και τώρα επιβλέπει
οικοδομές. Παράλληλα, είναι πρωτεργάτης ενός δυναμικού συλλόγου που
προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών με κυστική ίνωση. Για μια περίοδο
της ζωής του δούλεψε μπάρμαν στις Κυκλάδες -μπορεί το πρωί να ήταν στο
οξυγόνο, το βράδυ όμως κερνούσε ποτά και χόρευε με τους φίλους του. «Δεν
θέλω να έχω απωθημένα, θέλω να τα κάνω όλα στη ζωή μου χωρίς να
σκέφτομαι τον χρόνο που τελειώνει», είναι μια από τις φράσεις του
Δημήτρη.

Με κεντρικό πρόσωπο, τον Δημήτρη οι «Πρωταγωνιστές»
έστησαν μια αισιόδοξη τελικά εκπομπή για τους ανθρώπους που δεν
παραιτούνται, όσα προβλήματα κι αν συναντούν και οι τηλεθεατές τους
επιβράβευσαν με 28,1% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 32,5% στο νεανικό
κοινό.

tuned.gr















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΦΩΤΟ: Δείτε τον Νίκο Μουτσινά έφηβο! Τον αναγνωρίζετε;

Posted: 15 Oct 2012 12:28 PM PDT
















Η εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" παρουσίασε...







κάποιες φωτογραφίες του γνωστού παρουσιαστή ο οποίος δύσκολα θυμίζει το Νίκο Μουτσινά του σήμερα…











thestival















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο συχνά αντρικά ψέματα για να σε… ρίξουν στο κρεβάτι!

Posted: 15 Oct 2012 12:21 PM PDT




Tελικά το αντρικό μυαλό παίρνει πολλές στροφές!




Ότι οι άντρες θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να τους βρει η νύχτα να
κάνουν sex, είναι λίγο πολύ γνωστό. Και αν όχι όλοι, η συντριπτική τους
πλειοψηφία! Ένα από αυτά φυσικά, είναι κάποια ψεματάκια τα οποία
ξεστομίζουν και τα οποία, ας είμαστε ειλικρινείς, ούτε κι εσείς η ίδια
πιστεύετε, ή μάλλον δε θέλετε να πιστέψετε. Είτε από φόβο μη
χαρακτηριστούν λιγούρια είτε από φόβο μη σας διώξουν μακριά, μπορούν να
σκαρφιστούν την πιο χαζή και αφελή δικαιολογία προκειμένου να βρεθούν
μόνοι μαζί σας και τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου, ατμόσφαιρας και πάνω
απ' όλα έλξης! Ας δούμε λοιπόν τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες
προκειμένου να σε ρίξουν στο κρεβάτι…


Έλα να δούμε ταινία: Εντάξει, δεν υπάρχει μεγαλύτερο
σιγουράκι ότι θα κάνεις σ ε ξ, από αυτό. Αν το αντικείμενο του πόθου σου
ξεστομίσει αυτή την κουβέντα, τότε προτίμησε να κάνεις αποτρίχωση παρά
να βάλεις τα γυαλιά μυωπίας σου στην τσάντα σου. Διότι από την ταινία,
θα δείτε τους τίτλους έναρξης άντε και την πρώτη σκηνή! Από τη στιγμή
που τα φώτα θα χαμηλώσουν και οι δυο σας θα έρθετε πιο κοντά, το αγόρι
μας είναι ακατόρθωτο να συγκρατήσει την… έξαψή του! Αν, πάτε στο σπίτι
ενός άντρα για να δείτε ταινία και τελικά τη δείτε χωρίς να κάνετε σ ε ξ,
τότε ψάξτε πολύ σοβαρά τι μπορεί να συμβαίνει!


Δεν κάνω ποτέ σ ε ξ στο πρώτο ραντεβού: Με αυτή την
ατάκα πραγματικά θα μπορούσε να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Είναι
προφανές, εκτός αν είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας, ότι το λέει πολύ
απλά για να χαλαρώσετε και να είστε πιο ανοιχτή στο φλερτ και τα
καλοπιάσματά του. Ένα βλέμμα, ένα χάδι στα μαλλιά, ένα κοπλιμέντο για τα
εκφραστικά σας μάτια και κυρίως η εξομολόγηση για το πόσο πολύ του
αρέσετε και ότι θεωρεί το σ ε ξ σχετικά ασήμαντο μπροστά στην επικοινωνία
των ανθρώπων, και τσουπ, το φρούριο σιγά σιγά πέφτει! Αν σε όλα αυτά
προσθέσετε λίγο αλκοόλ και ατμοσφαιρική μουσική, να είστε σίγουρες ότι
το μόνο που θέλει από εσάς είναι να… κάνει σ ε ξ στο πρώτο ραντεβού!


Έλα από το σπίτι να σου δείξω το σκυλάκι μου: Συναγερμός!
Όταν ακούσετε κάτι τέτοιο, ένα είναι το σίγουρο, έχει ήδη προμηθευτεί
προφυλακτικά! Οι άντρες, έχουν την πεποίθηση ότι αν δείξουν φιλόζωοι
αυτομάτως γίνονται ακαταμάχητοι στις γυναίκες. Και γιατί να μην το
πιστεύουν, αφού ισχύει! Μόλις κάποια ακούσει για τον Rex ή τη Λούσυ,
μελώνει στη στιγμή, αφήνει στην άκρη ενδοιασμούς και καχυποψίες και
δίνεται ολοκληρωτικά στην ευαίσθητη αυτή ύπαρξη! Μην εντυπωσιαστείτε αν
σκυλί δεν υπάρχει πουθενά. Θα το πήγε η μαμά του στον κτηνίατρο! Παρόλα
αυτά αφού φτάσατε μέχρι εκεί, είναι ντροπή να μην σας κεράσει ένα ποτό
την ώρα που σας δείχνει το φωτογραφικό άλμπουμ του συμπαθούς τετράποδου!
Η συνέχεια είναι γνωστή…


Eίμαι σχεσάκιας: Ναι ναι, μπορεί και να ισχύει, αλλά
αυτό δε σημαίνει ότι δεν θέλει να κάνει σ ε ξ μαζί σας και ότι από την
πρώτη στιγμή που σας είδε σας φαντάζεται γυμνή στο κρεβάτι του. Το
παραμύθι θα σας το σκάσει από την αρχή, εσείς θα τον κοιτάξετε με το πιο
γλυκό και ερωτευμένο βλέμμα και εν συνεχεία θα έρθει και το
αποτελείωμα: «Μπορεί να είμαι των σχέσεων, αλλά είσαι τόσο συγκλονιστικά
όμορφη και σέξι που δεν μπορώ να κρατηθώ». Πρέπει απαραίτητα να κάνουμε
πρώτα σχέση και μετά σ ε ξ; Αν εσείς πείτε ναι, τα συγχαρητήριά μας! Αλλά
μεταξύ μας, όλες όχι δε θα λέγατε;


Είσαι τόσο όμορφη που θα ήταν τιμή μου να κάνω σ ε ξ μαζί σου:
Εντάξει, αν ποτέ ακούσετε τέτοια ατάκα, τότε να είστε σίγουρες ότι ο
άνθρωπος έχει ψυχολογικά προβλήματα! Έχει βέβαια και χιούμορ και κυρίως
ευρηματικότητα, αλλά αν εσείς ψάχνεστε για κάτι παραπάνω τότε καλύτερα
να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια! Αν απλά θέλετε να περάσετε καλά,
τότε βρήκατε τον κατάλληλο άνθρωπο. Πιστέψτε μας, έχει τιμηθεί από τόσες
πολλές γυναίκες στη ζωή του, που σίγουρα ξέρει πολλά!















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πώς να ανοίξετε ένα κουνημένο κουτάκι αναψυκτικού χωρίς να γίνετε χάλια! [Video]

Posted: 15 Oct 2012 12:14 PM PDT




Σας έχει τύχει ποτέ να ανοίξετε ένα κουνημένο κουτάκι με σόδα ή κάποιο

αεριούχο αναψυκτικό και να πεταχτεί το αναψυκτικό πάνω σας;





Δείτε στο παρακάτω video πώς μπορείτε να αποφύγετε αυτό το φαινόμενο, όταν το αναψυκτικό είναι κουνημένο!

piperies.gr













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα 10 πιο παράξενα αντικείμενα που έχουν ποτέ ξεχαστεί σε ταξί!!!

Posted: 15 Oct 2012 12:10 PM PDT

Ένα κινητό τηλέφωνο, ένα πορτοφόλι, μια ομπρέλα ή ένα ζευγάρι γυαλιά είναι αντικείμενα
που πολύ εύκολα μπορεί να ξεχάσει κάποιος μέσα σε ένα ταξί...



Υπάρχουν ωστόσο και κάποια πράγματα, που ποτέδεν θα περίμενες να βρεις μέσα σε ένα ταξί, όπως π.χ ένας ταριχευμένος γάιδαρος!



Η εταιρία Acronis Data διεξήγαγε έρευνα, στην οποία συμμετείχαν οδηγοί ταξί από το Σίδνεϊ, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και το Λονδίνο, με στόχο να βρει τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν ξεχαστεί σε ταξί.



Τα δέκα πιο παράξενα ευρήματα, σύμφωνα με την έρευνα είναι:



* Στο Λίσμορ της Αυστραλίας κάποιος ξέχασε μια επίπεδη τηλεόραση



* Στο Λονδίνο κάποιος ξέχασε μέσα σε ταξί ένα ταριχευμένο γάιδαρο



* Επίσης στο Λονδίνο, βρέθηκε μέσα σε ταξί ταριχευμένη μαϊμού (κάτι έχουν εκεί με τα ταριχευμένα ζώα)



* Στο Παρίσι μια γυναίκα άφησε μέσα στο ταξί όλα της τα ρούχα (και τα εσώρουχα)



* Στο Λονδίνο βρέθηκε μέσα σε ταξί ξεχασμένος ένας… ζωντανός βόας



* Στο Άμστερνταμ ένας ταξιτζής βρήκε στο πίσω κάθισμα μια σακούλα με σκουπίδια δεμένη με άλλη μια που είχε μέσα 4.000 ευρώ



* Στο Λονδίνο, ένα ζευγάρι μεθυσμένων μπήκε στο ταξί, αλλά κατέβηκε μόνο ο άντρας. Ο ταξιτζής κατάλαβε μετά από αρκετή ώρα, ότι η γυναίκα κοιμόταν στο πίσω κάθισμα



* Στο Παρίσι κάποιος ξέχασε μια χύτρα ταχύτητος, με έτοιμο φαγητό μέσα



* Στο Λονδίνο βρέθηκε μέσα σε ταξί ένα σακί με τσιμέντο



* Στο Άμστερνταμ ο ταξιτζής βρήκε ξεχασμένο ένα πρόσθετο πόδι



newsnow.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ε. Παπαρίζου: Η σέξι εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και το ντουέτο με την Πάολα!

Posted: 15 Oct 2012 11:56 AM PDT

 Μία μοναδική live εμφάνιση πραγματοποίησε η Έλενα Παπαρίζου σε γνωστό club της Θεσσαλονίκης...


Η τραγουδίστρια παρέα με τους Playmen ξεσήκωσε το Σάββατο το κοινό της συμπρωτεύουσας!







Όλοι μαζί αναχώρησαν από την Αθήνα την Παρασκευή έχοντας στις αποσκευές τους τρελό κέφι αλλά και τη νέα τους επιτυχία "Party all the time".











H Έλενα είναι στην καλύτερή της φάση τόσα στα προσωπικά της, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχτεί ήδη πρόταση γάμου από τον καλό της, όσο και στα επαγγελματικά της. Σε λίγες μέρες ετοιμάζεται για πρεμιέρα με την Νατάσα Θεοδωρίδου και είναι στα σκαριά και η νέα τςη δισκογραφική δουλειά.





newsit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Ποιος περνάει καλύτερα: ο single ή ο σχεσάκιας;

Posted: 15 Oct 2012 11:50 AM PDT

Sex and the city το κάναμε...


To Cosmo.gr ζήτησε από μία φανατική της single ζωής και από μία γυναίκα που πίνει νερό στο όνομα της σχέσης να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να μας πουν ποιες από τις δύο περνά καλύτερα.



Τι ωραία που είναι η ζωή όταν είσαι single





Ήταν μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα του 2009. "Βγήκες ε; Από μένα είσαι πλέον ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις", έγραφε το μήνυμα στο κινητό μου. Το είχε στείλει ο τότε φίλος μου. Πάγωσα λίγο αλλά ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου. "Εντάξει λοιπόν να είσαι καλά", απαντώ νιώθοντας παράλληλα ανακούφιση. Από εκείνο το βράδυ σε μια μπυραρία στα Πατήσια μέχρι σήμερα είμαι single. Και δεν το μετανιώνω. Αρχικά φοβήθηκα λίγο, μετά συνήθισα και στη συνέχεια μου άρεσε. Και μου αρέσει. Πολύ.



Αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, έχεις φίλους και ξέρεις πώς να περνάς καλά η single ζωή είναι γλυκιά σαν τη μεγαλύτερη αμαρτία. Ας ξεκινήσουμε από το πρωί. Μπορεί να ξυπνήσεις με νεύρα, να μην έχεις όρεξη να μιλήσεις σε άνθρωπο, να έχεις πεσμένη διάθεση. Όταν είσαι single δεν είσαι αναγκασμένος να στείλεις το πρωί μήνυμα για καλημέρα πόσο μάλλον να μιλήσεις και στο τηλέφωνο. Και να αρχίσει τις ερωτήσεις ο άλλος του τύπου τι έχεις; Ποιος φταίει; Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα. Αποτέλεσμα; Τα νεύρα σου εικοσαπλασιάζονται και στα έχει προκαλέσει ΑΥΤΟΣ. Όταν είσαι single δεν είσαι αναγκασμένος να στείλεις το πρωί μήνυμα για καλημέρα πόσο μάλλον να μιλήσεις και στο τηλέφωνο. Και να αρχίσει τις ερωτήσεις ο άλλος του τύπου τι έχεις;



Πας στη δουλειά. Όταν είσαι single δεν αρχίζουν χωρίς λόγο τηλέφωνα του τύπου θύμωσες; Ήμουν απότομος; Ποιος είναι αυτός που ακούγεται; Και παράλληλα να έχεις να γράψεις ένα θέμα 3.000 λέξεων και να ακούς την τηλεφωνική γκρίνια του άλλου. #ase_mas_kouklitse_mou που θα έγραφα και στο Twitter. Και όχι δε θα τσακωθείς τηλεφωνικώς στη δουλειά, φωνάζοντας υστερικά στο τηλέφωνο επειδή έπιασαν τον άλλον οι ανασφάλειές του και δε θα γίνεις ρεντίκολο.



Είναι απόγευμα. Οι φίλες σου σε καλούν ξαφνικά για καφέ. Αν είσαι single θα πεις αμέσως ναι εκτός αν έχεις κανονίσει κάτι άλλο. Δε θα πάρεις τον άλλον να του πεις ότι θα βγεις, που θα βγεις, με ποιες θα βγεις και αν θα είναι άντρες στην παρέα. Το μόνο που θα κάνεις είναι να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου και να βάλεις κολόνια.



Βγαίνεις. Δε θα αρχίσει να χτυπά το τηλέφωνο από μηνύματα του τύπου γιατί δεν μου είπες να έρθω, θα ήθελα να ήμουν εκεί, σίγουρα σε κοιτάνε οι άλλοι. Και αν δεν απαντήσεις να σε παίρνει τηλέφωνο και να σε ρωτά γιατί δεν απαντάς. Όταν είσαι single θα κοιτάξεις τους ωραίους του μαγαζιού, θα παίξεις με κανέναν, θα συζητήσεις με τις φίλες σου για τον μελαχρινό που γνώρισες προχτές σε ένα πάρτι και έχετε κανονίσει να βγείτε για ποτό. Δε θα πάρεις τον άλλον τηλέφωνο να του πεις ότι θα βγεις, που θα βγεις, με ποιες θα βγεις και αν θα είναι άντρες στην παρέα



Βράδιασε. Οι φίλες σου προτείνουν να συνεχίσετε για ποτό σε εκείνο το μαγαζί στα νότια προάστια που όλοι μιλούν για τα κοκτέιλ που φτιάχνει. Λες ναι ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη. Όχι, δε πάρεις κανέναν τηλέφωνο, δε θα δώσεις λογαριασμό που-θε-νά.



Πάμε στα social media. Θα κάνεις όποιον μα όποιον θέλεις add, θα κάνεις like-comment όπου θες, θα ανεβάσεις όποια φωτογραφία σου αρέσει, θα απαντήσεις στο μήνυμα που σου έστειλε αυτός που βγήκατε προχτές. Θα κάνεις tag όπου θες, με όποιον θες ό,τι ώρα θες. Δε θα έχεις τσακωμούς γιατί έκανε like σε δύο φωτογραφίες σου ένας παλιός συνάδελφος που έχεις να τον δεις από το 2007. Jesus.



Άλλο ένα καλό όταν είσαι single είναι ότι γνωρίζεις πολύ κόσμο. Ειδικά αν είσαι κοινωνικός. Αποκτάς έναν κύκλο από φίλους και γνωστούς ενώ κάνεις νέες - ερωτικές- γνωριμίες. Ενθουσιάζεσαι με κάποιον άνδρα που σου αρέσει και μετά από ένα διάστημα με έναν άλλον. Δε βαριέσαι. Μαθαίνεις πράγματα, βλέπεις νέα μέρη, νέους χώρους, νέες συνήθειες. Γνωρίζεις ανθρώπους που μπορούν να σε αλλάξουν σαν άνθρωπο, να σε μάθουν πολλά και ας μην έχεις σταθερή σχέση μαζί τους.



Ωστόσο, κάποιες στιγμές, πριν κοιμηθώ σκέφτομαι πως θα ήθελα έναν άνθρωπο να με αγκαλιάσει εκείνη την ώρα. Και αυτόματα μου έρχονται όλα τα παραπάνω. Και δε θέλω να τα χάσω. Με τίποτα.



Είμαι σχεσάκιας. Τι να κάνουμε;





Γεια σας, με λένε Νίκη είμαι 31 χρονών και έχω να υπάρξω single single (τύπου να μην έχω ούτε αγόρι, ούτε fuck buddy - γιατί και ο fuck buddy δέσμευση είναι ας μην γελιόμαστε) περίπου 8 χρόνια.



Και μου αρέσει.



Ένα καλός μου φίλος, που τώρα βέβαια δεν μου μιλάει, αλλά δεν είναι επί του παρόντος (μάλλον θα το αναλύσω όταν θα μου ανατεθεί να γράψω ένα κείμενο για τη φιλία ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα), με έχει χαρακτηρίσει μαϊμού. Ότι πηδάω από τη μία σχέση στην άλλη, όπως και η μαϊμού πηδάει από κλαδί σε κλαδί.



Λέει αλήθεια. Έτσι είναι. Αλλά για να προλάβω να δικαιολογηθώ, δεν το κάνω από κάποια ανασφάλεια ή γιατί δεν τα έχω βρει με τον εαυτό μου και αν τον βρω μονάχο του σε κανά δωμάτιο θα του δώσω μία ανάποδη να πέσει κάτω. Όχι. Απλά λειτουργώ καλύτερα όταν είμαι σε σχέση. Ακόμα και αν η σχέση είναι μόνο στο μυαλό μου (γιατί μερικές φορές μπορεί να βγαίνεις με κάποιον να περνάς καλά, να κάνεις σεξ, να έχεις γνωρίσει τους φίλους του, αλλά αυτός με τον οποίο τα κάνεις όλα αυτά να είναι ελεύθερο πουλί). Ναι, οκ τώρα θα μου μιλήσεις για ελευθερία. Πως όταν είσαι μόνος δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και είσαι free as a bird, που 'λεγαν και οι Beatles. Και εγώ θα σου πω ότι μάλλον δεν έχεις κάνει ούτε μία σωστή σχέση στη ζωή σου



Πέρα όμως του ότι υπάρχει σαφή διευκρινίσω στις οδηγίες χρήσης μου - "η κοπέλα για να πάρει μπρος θέλει σχέση" - σήμερα διαπίστωσα και κάτι ακόμα: δεν μου αρέσει να με φλερτάρουν άγνωστοι. Άρα ποιος ο λόγος να είμαι single αν δεν μου αρέσει το φλερτ.



Δεν λέω κάποτε μου άρεσε, γεγονός που το ρίχνω στο ότι έπινα πολύ βότκα, σκέτη με δύο παγάκια, και ήμουν και μερικά χρόνια μικρότερη. Πλέον δεν θέλω να με γλυκοκοιτάζουν μάτια που δεν ξέρω και δεν θέλω να με πλησιάζουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ότι στα κρυφά ακούω Enrique Iglesias και η μόνη σειρά που βλέπω χωρίς να με πάρει ο ύπνος είναι το Dexter.



Αν είναι αμαρτία το να μη κοιμάμαι μόνη πια τα βράδια και ότι δεν σβήνω στο ουίσκι καποιανού τα σημάδια, τότε ναι είμαι μία αμαρτωλή. Και drama queen.



Και εκτός από drama queen, είμαι και ρομαντική. Μου αρέσει το love story. Το "κορίτσι γνωρίζει αγόρι. αγόρι ερωτεύεται κορίτσι. αγόρι και κορίτσι μένουν μαζί".



Μα βεβαίως και μένουν μαζί. Δηλαδή εγώ έτσι κάνω. Τη βρίσκω με το να μοιράζομαι τα πράγματά μου, να βλέπω τον άλλον να είναι άφτιαχτος και όχι πάντα στην τρίχα (και εκείνος εμένα), να κοιμόμαστε αγκαλιά, να μεγαλώνουμε μαζί, να ανακαλύπτουμε τους εαυτούς μας μέσα από τη συμβίωση, να επαναπροσδιοριζόμαστε.



Και αν τελειώσει; Τελείωσε. Θα πονέσεις, θα κλάψεις, θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα συμφωνήσεις με τη θεία σου που θα σου λέει πως "όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη" και μετά θα ξαναγεννηθείς. Μπορεί να σου πάρει μήνες, μπορεί και χρόνο. Θα ανθίσεις όμως και πάλι σαν αγγλικό τριαντάφυλλο. Μα τι ωραία που τα λέω η ρομαντικιά. Μου αρέσει το love story. Το "κορίτσι γνωρίζει αγόρι. αγόρι ερωτεύεται κορίτσι. αγόρι και κορίτσι μένουν μαζί"



Ποτέ δεν κατάλαβα - αν και σέβομαι - το φόβο που έχουν οι άνθρωποι για τις σχέσεις. Λες και μερικοί όταν ήταν μικροί τους έλεγαν θα έρθει ο σχεσομπαμπούλας να σε φάει ή "μην κάνεις σχέση, είναι τζιζ κακό". Ναι, οκ τώρα θα μου μιλήσεις για ελευθερία. Πως όταν είσαι μόνος δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και είσαι free as a bird, που 'λεγαν και οι Beatles. Και εγώ θα σου πω ότι μάλλον δεν έχεις κάνει ούτε μία σωστή σχέση στη ζωή σου.



Ποιος είπε ότι δεν είσαι ελεύθερος, όταν βρίσκεσαι σε σχέση. Τουλάχιστον στα πόδια μου δεν βλέπω δεμένη κάποια σιδερένια μπάλα. Αν υπάρχει εμπιστοσύνη και αν ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεσαι το κρεβάτι σου κινείται στο ίδιο μήκος κύμματος με σένα (γιατί ως γνωστό τα ομώνυμα έλκονται και τα ετερώνυμα βαριούνται) όλα θα είναι μέλι γάλα.



Είδες; Δεν έχεις τίποτα απολύτος να φοβάσαι.



cosmo.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές