Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Σε κάνει... τούμπανο στο ξύλο! (photos)

Posted: 15 Oct 2012 08:06 AM PDT

Σε κάνει... τούμπανο στο ξύλο! (photos)

H Velvet Sky είναι επαγγελματίας wrestler στην Αμερική και αν την νευριάσεις πολύ, τότε εύκολα, μπορεί να βγάλει την... άγρια πλευρά της!

Η 31χρονη αθλήτρια του wrestling ξεκίνησε την καριέρα της το 2003, σε ηλικία μόλις 22 χρονών, ωστόσο θα μπορούσε άνετα να κάνει... στροφή στο μόντελινγκ!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Μιχάλης Ασλάνης: Ποιες celebrities που έχει ντύσει, θυμάται ακόμη;

Posted: 15 Oct 2012 07:51 AM PDT

Μιχάλης Ασλάνης: Ποιες celebrities που έχει ντύσει, θυμάται ακόμη;

Ο Μιχάλης Ασλάνης είναι κατά των επωνύμων στην πασαρέλα αλλά ακόμη και αυτό γίνεται δεν του αρέσει να περπατά μαζί τους στην πασαρέλα.

«Μόνο τα μοντέλα ξέρουν να δείχνουν τα ρούχα. Χρειάζεται επαγγελματισμός και πείρα, δεν είναι εύκολο πράγμα η παρουσίαση δημιουργιών. Ακόμη, θέλω το βλέμμα των θεατών να επικεντρώνεται στο ρούχο και όχι στο πρόσωπο», λέει στο Glam ενώ αποκαλύπτει ποιες κυρίες που έχει ντύσει θυμάται ακόμη. « Εδώ και περίπου 40 χρόνια που σχεδιάζω έχω την χαρά να ντύσω διάφορους ανθρώπους. Η Μελίνα Μερκούρη, η Νάνα Μούσχουρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, η Άννα Βίσση και η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι αυτές που μου έχουν χαραχτεί πιο έντονα στη μνήμη», καταλήγει.

Goldie Hawn: Αγνώριστη χωρίς make up!

Posted: 15 Oct 2012 09:05 AM PDT

Goldie Hawn: Αγνώριστη χωρίς make up!

Την περασμένη εβδομάδα η Kate Hudson συγκέντρωσε όλα τα μάτια πάνω της όταν εμφανίστηκε χωρίς make up, σε έξοδό της από το ξενοδοχείο όπου διέμεινε, στη Βοστώνη.

Το Σαββατοκύριακο σειρά είχε η διάσημη μαμά της, Goldie Hawn, να κυκλοφορήσει χωρίς make up, χωρίς, όμως, να προκαλέσει τις ίδιες αντιδράσεις. Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο queen.gr

Η εισβολή της Μενεγάκη στο «Δέστε τους» και το φιλί στο λαιμό!

Posted: 15 Oct 2012 09:25 AM PDT

Η εισβολή της Μενεγάκη στο «Δέστε τους» και το φιλί στο λαιμό!

«Ξέφραγο αμπέλι» έχουν γίνει οι εκπομπές «Ελένη» και «Δέστε τους» από τότε που στεγάζονται και οι δυο σε διπλανά πλατό.

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της εισέβαλλε στο πλατό του «Δέστε τους» για να πει ένα «γεια» στο Νίκο Μουτσινά και να του δώσει ένα φιλί στο λαιμό. Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως αύριο θα βρίσκεται στην αγαπημένη του Ελένη ως καλεσμένος και σίγουρα θα έχουν να πουν... πολλά. Δείτε το απόσπασμα

Ποια τραγουδίστρια είχε… λιγούρες;

Posted: 15 Oct 2012 09:59 AM PDT

Ποια τραγουδίστρια είχε… λιγούρες;

Ποια τραγουδίστρια αισθάνθηκε λιγούρες και έτρεξε στο πιο κοντινό της ζαχαροπλαστείο.

Και μάλιστα όπως φαίνεται και από την εικόνα ανυπομονεί να γευτεί το γλυκό της. Ο λόγος για την Χρύσπα η οποία μοιράστηκε τον… «πόνο» της με τους ιντερνετικούς της φίλους ανεβάζοντας την σχετική φωτογραφία. Ένιωσε λιγούρες και πήγε στο ζαχαροπλαστείο του δημοσιογράφου Χρήστου Μπακάλογλου στον Πειραιά. Η Χρύσπα είναι fan των γλυκών του και με το που μπήκε στο μαγαζί της άνοιξε ακόμα περισσότερο η όρεξη. Όλα της άρεσαν και τα ήθελε… όλα.

 

 

Μαρία Καλάβρια: Καφεδάκι και shopping στην Γλυφάδα

Posted: 15 Oct 2012 09:52 AM PDT

Μαρία Καλάβρια: Καφεδάκι και shopping στην Γλυφάδα

Η Μαρία Καλάβρια εθεάθη να κάνει τα ψώνια της στην περιοχή της Γλυφάδας πριν λίγες μέρες.

Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του Σάμι Φάις ντυμένη σπορ αφού έκανε τα ψώνια της έκανε μια στάση σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων να απολαύσει τον καφέ της. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε την ώρα που περπατούσε στον πεζόδρομο της Γλυφάδας. Πολύ εντυπωσιακή και όμορφη η Μαρία Καλάβρια τραβούσε σαν μαγνήτης τα ανδρικά βλέμματα. Με ελάχιστο μακιγιάζ και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου το πρώην μοντέλο δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη ενώ όταν αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό μας φακό μας χάρισε ένα χαμόγελο.

«Ο παππούς έχει πίεση»: Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά

Posted: 15 Oct 2012 08:30 AM PDT

 «Ο παππούς έχει πίεση»: Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις.

200.000 θεατές, 150 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και η sold out πορεία της παράστασης «Ο Παππούς έχει πίεση» της Δήμητρας Παπαδοπούλου συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο ΗΒΗ. Μετά από 15 χρόνια, η ανανεωμένη γνωστή κωμωδία, εξακολουθεί να μεταφέρει στην σκηνή την φρενίτιδα και την ξέφρενη ενέργεια των σύγχρονων Ελλήνων .Ο θρυλικός «Παππούς» έχει και πάλι πίεση! Εκτός όμως από πίεση, έχει και περισσότερη όρεξη για ζωή. Είναι δύσκολο να ζεις στην Ελλάδα του 2012, όμως αν μπεις στην «τρελή» παρέα του «Παππού», σίγουρα θα αλλάξει ο κόσμος σου. Έστω και για δυο ώρες. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Κώστας Αποστολάκης, Θωμαίς Ανδρούτσου, Σοφία Παυλίδου, Πέτρος Λαγούτης. Στον ρόλο του παππού, ο Κώστας Βουτσάς.

Κοκκίνου: Οι κοινές έξοδοι με τον Μπόγρη και τον γιο της έχουν εκνευρίσει τον πρώην άντρα της

Posted: 15 Oct 2012 09:55 AM PDT

Κοκκίνου: Οι κοινές έξοδοι με τον Μπόγρη και τον γιο της έχουν εκνευρίσει τον πρώην άντρα της

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης εδώ και αρκετό έχουν χωρίσει, αλλά έχουν κρατήσει ουδέτερη στάση και δεν έδωσαν κάποιο δικαίωμα. Ωστόσο φαίνεται πως μερικές κινήσεις της τραγουδίστριας τελευταία έχουν εκνευρίσει τον πρώην σύζυγό της.

Τι έκανε; Έχει πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εξορμήσεις με τον Γιώργο Μπόγρη και τον τετράχρονο γιο της, Αλέξανδρο. Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Βασιλειάδη με το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία να αναφέρει πως ο μικρός δεν πρέπει να νιώσει μπερδεμένος καθώς από τη μία αναγνωρίζει τον φυσικό του πατέρα και από την άλλη σε τόσο μικρή ηλικία βλέπει και ζει τη μητέρα του σε μια άλλη σχέση. Φανερά απογοητευμένος ο Παναγιώτης Βασιλειάδης δήλωσε στο must-cy πως: «Δεν περίμενα μετά και την επιχειρηματική της δραστηριότητα με τον παιδικό σταθμό να σκεφτεί τόσο λανθασμένα, ώστε να συνοδεύσει το παιδί μας με την παρέα του καινούργιου της συντρόφου, δημιουργώντας κενά ερωτήματα στο μυαλό αυτού του 4χρονου παιδιού».

 

 

 

Ελένη Ράντου: Μιλάει για τη συμμετοχή της σε πορείες και για το σχόλιο στο facebook που συζητήθηκε

Posted: 15 Oct 2012 04:30 AM PDT

Ελένη Ράντου: Μιλάει για τη συμμετοχή της σε πορείες και για το σχόλιο στο facebook που συζητήθηκε

Η Ελένη Ράντου μιλάει έξω απ' τα δόντια.

Η ηθοποιός εξήγησε στο Πρώτο Θέμα το λόγο που κατέβηκε πρόσφατα σε πορεία: «Η συμμετοχή σε μια τέτοιου είδους πορεία είχε περισσότερο συναισθηματική αξία παρά πολιτική. Βρέθηκα στην πορεία της κόρης μου ως μάνα. Η Νικολέτα πηγαίνει σε καλλιτεχνικό σχολείο και, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που φοιτούν σε τέτοια σχολεία, έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα: από τη μεταφορά και την έλλειψη δασκάλων έως τα μαθήματα που γίνονται μέσα σε τροχόσπιτα». Όσο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιό της στο facebook η Ελένη Ράντου δήλωσε: «Είχε αντιδράσεις, κυρίως θετικές, του τύπου 'νιώθουμε όλοι το ίδιο'. Υπήρξαν βέβαια και μεμονωμένα περιστατικά που ήταν πολύ αντιδραστικά. Θεμιτό όμως. Άλλωστε εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε μάθει ότι δε μπορεί να είσαι πάντα κοινής αποδοχής και δεν τρομάζουμε. Κρίμα να γίνεται σπέκουλα πάνω στην Παιδεία. Αν διαλύεις το παρόν, άσε τουλάχιστον μια καβάτζα για το μέλλον». Η ηθοποιός εξομολογήθηκε επίσης ότι είναι η «κλασική Ελληνίδα μάνα»: «Στην πορεία στο Σύνταγμα, στην οποία συμμετείχα μαζί με το παιδί μου διεκδικώντας πράγματα που μας πονάνε και μας καίνε, δεν παρέλειψα να είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα. Κάποια στιγμή είπα στη Νικολέτα 'μη φωνάζεις για να μην κλείσει η φωνούλα σου' και αντιλαμβανόμενη την υπερβολή του πράγματος με έπιασαν τα γέλια». 

Ινδονησία: Ποδόσφαιρο με μπάλα μια… φλεγόμενη καρύδα

Posted: 15 Oct 2012 07:46 AM PDT

Ινδονησία: Ποδόσφαιρο με μπάλα μια… φλεγόμενη καρύδα

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιούμε την φράση «Η μπάλα καίει».

Δεν το εννοούμε βέβαια κυριολεκτικά, απλά το αναφέρουμε όταν ο αγώνας είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει μια ομάδα να πάρει πρωτοβουλίες και να διεκδικήσει την νίκη, ή την πρόκριση, ανάλογα. Ωστόσο για τους κατοίκους της Ινδονησίας, φαίνεται πως αυτή η φράση ισχύει στην πραγματικότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν ποδόσφαιρο με… φλεγόμενες καρύδες! Προετοιμάζονται για τους αγώνες αυτούς για 21 μέρες, προσεύχονται και μαθαίνουν να μην καίγονται. Όταν είναι έτοιμοι, το σκληρό 60λεπτο παιχνίδι ξεκινά, με μπάλα μια φλεγόμενη καρύδα που είχε παραμείνει σε κηροζίνη για δυο μέρες! Σύμφωνα με τον διοργανωτή, Ali Akhyar, το παιχνίδι έχει σκοπό να εξετάσει την πνευματική δύναμη και την ψυχολογική σκληρότητα.

 

 

Νεκτάριος Κυρκόπουλος–Marko Jankociv: Δείτε γιατί έκαναν ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα!

Posted: 15 Oct 2012 09:45 AM PDT

Νεκτάριος Κυρκόπουλος–Marko Jankociv: Δείτε γιατί έκαναν ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα!

Από τη Shanghai ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα για δύο μόνο ημέρες τα μοντέλα Νεκτάριος Κυρκόπουλος και Marko Jankociv! Ο λόγος;

Μια διαφήμιση όπου τους ζητήθηκε να πρωταγωνιστήσουν. Αν και πρόκειται για ένα ταξίδι 14 ωρών, τα μοντέλα δεν μπορούσαν να αρνηθούν την πρόταση και έτσι έκαναν το ταξίδι. Η διαφήμιση αφορά μια μεσιτική εταιρία και το project είναι μεγάλο. Μάλιστα, η εταιρία είδε για πρώτη φορά το μοντέλο Marko Jankociv το οποίο κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική για διακοπές με τον κολλητό του πλέον Νεκτάριο Κυρκόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, απαθανάτισε τα δυο νεαρά και πετυχημένα μοντέλα σε έξοδό τους το ένα βράδυ που μπόρεσαν να μείνουν στην Αθήνα. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες οι δυο τους περνούσαν πολύ καλά και το ελληνικής καταγωγής μοντέλο, Νεκτάριος, φρόντισε για ακόμη μια φορά να δείξει στον Marko Jankociv τι θα πει ελληνική διασκέδαση.

Βαλάντης: Βόλτα με τον γιο του

Posted: 15 Oct 2012 08:49 AM PDT

Βαλάντης: Βόλτα με τον γιο του

Ο γιος του Βαλάντη μεγάλωσε αρκετά και πλέον είναι και ο… καλύτερός του φίλος.

Μαζί πηγαίνουν βόλτες, συζητάνε και περνάνε πολύ χρόνο. Πρόσφατα βρέθηκαν σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων και απόλαυσαν ο μεν Βαλάντης τον καφέ του και ο μικρός του γιος ένα ρόφημα. Ο γιος του Βαλάντη έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένα πάρα πολύ όμορφο αγόρι. Μοιάζει και στους δυο του γονείς και είναι λογικό να πάρει την ομορφιά τους. Ο Βαλάντης τον πρόσεχε πολύ και δεν έπαιρνε λεπτό τα μάτια του από πάνω του.

 

 

Ελένη Μενεγάκη-Τάκης Ζαχαράτος: Το παρασκήνιο μιας σχέσης που... χάλασε

Posted: 15 Oct 2012 08:04 AM PDT

Ελένη Μενεγάκη-Τάκης Ζαχαράτος: Το παρασκήνιο μιας σχέσης που... χάλασε

Ούτε να τον βλέπει δεν θέλει η Ελένη Μενεγάκη τον Τάκη Ζαχαράτο. Τι έχει γίνει;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας « Το Καρφί», ο Τάκης Ζαχαράτος τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει γέφυρες και προσπάθησε να προσεγγίσει την Ελένη Μενεγάκη και να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της. Εκείνη όμως ούτε που ήθελε να ακούσει κάτι τέτοιο και έτσι εκείνος πήγε στην… απέναντί της. Και τι δεν έλεγε στα καμαρίνια σύμφωνα με το δημοσίευμα. Δεν σταμάτησε να σχολιάζει τις φωτογραφίες της Ελένης στην παραλία με τον Ματέο και να την κοροϊδεύει.

 

 

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ένας sexy driver

Posted: 15 Oct 2012 09:20 AM PDT

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ένας sexy driver

Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο αμυντικός της Βέρντερ Βρέμης παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος, βρήκε λίγο χρόνο για να αφιερώσει στον εαυτό του. Τι έκανε; Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. Είχε παρέα μαζί του και οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Το έβαλε σε πάρκινγκ της περιοχής και στην συνέχεα κατευθύνθηκε σε γνωστό στέκι για να απολαύσει τον καφέ του. Ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος. Και πώς να μην είναι άλλωστε; Και με την Εθνική τα πηγαίνει περίφημα αλλά και με την φανέλα της Βέρντερ.

 

 

Σεξ και εγκυμοσύνη. Αλήθειες και ψέμματα

Posted: 15 Oct 2012 07:10 AM PDT

Σεξ και εγκυμοσύνη. Αλήθειες και ψέμματα

Επιτρέπεται ή απαγορεύεται; Είναι επικίνδυνο για το παιδί μου; Μήπως να το αποφύγω; Ο Γυναικολόγος Dr. Ναούμ απαντά...

 

Διαβάστε περισσότερα στο: mothersblog.gr

Liv Tyler: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Halloween

Posted: 15 Oct 2012 04:31 AM PDT

Liv Tyler: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Halloween

Ενθουσιασμένη με το Halloween είναι η Liv Tyler και μάλλον κάνει σαν μικρό παιδί.

Η ηθοποιός επί ώρες την Κυριακή φρόντιζε να διακοσμήσει το σπίτι της για την γιορτή που έρχεται, γεμίζοντάς το εξωτερικό του με ιστούς αράχνης, κολοκύθες και άλλα αντικείμενα χαρακτηριστικά για την περίσταση. Ακόμη και η ίδια η Tyler είχε ανεβεί στη σκάλα για να φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια. Εντάξει, να μην ξεχνάμε ότι έχει και ένα γιο οκτώ ετών και προφανώς όλη αυτή της η προσοχή ήταν για να το διασκεδάσει εκείνος με την ψυχή του.

Πουλούσε «μπόμπες» και γλίτωνε φόρους!

Posted: 15 Oct 2012 08:10 AM PDT

Πουλούσε «μπόμπες» και γλίτωνε φόρους!

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί στα Χανιά ένας 38χρονος για κατοχή και διακίνηση αλκοολούχων ποτών αμφιβόλου ποιότητας και αντίσταση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Η έκκληση της Σίσσυς Χρηστίδου

Posted: 15 Oct 2012 09:24 AM PDT

Η έκκληση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου ζητάει την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων.

Η παρουσιάστρια έγραψε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο facebook και το twitter, ότι έχει χάσει το laptop της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Συγκεκριμένα έγραψε: «Το laptop που έχασα χθες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος έχει μέσα μοναδικές οικογενειακές στιγμές που χάθηκαν μαζί του... Αν γνωρίζει κάποιος κάτι please message me! Ευχαριστώ πολύ».

Δεν ήταν λίγοι εκείνου που έσπευσαν να ρωτήσουν λεπτομέρειες την παρουσιάστρια, η οποία φαίνεται να έχει στεναχωρηθεί με το γεγονός, καθώς εκτός του ότι έχασε τον υπολογιστή της, είχε μέσα φωτογραφίες τις οποίες δεν θέλει να χάσει. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, μπορεί να επικοινωνήσει με την Σίσσυ Χρηστίδου στο facebook και το witter!

Πέτζα: «Περήφανος για την καριέρα μου»

Posted: 15 Oct 2012 02:40 AM PDT

Πέτζα: «Περήφανος για την καριέρα μου»

Με νοσταλγία θυμάται όλα όσα πέτυχε στην πλούσια καριέρα του στο μπάσκετ ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο οποίος δήλωσε περήφανος σε συνέντευξή του στην «El Pais».

Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

Ozzy Osbourne-Sharon Osbourne: Πάντρεψαν το γιο τους

Posted: 15 Oct 2012 08:25 AM PDT

Ozzy Osbourne-Sharon Osbourne: Πάντρεψαν το γιο τους

Με μία χλιδάτη τελετή, ο γιος του Ozzy και της Sharon Osbourne, Jack παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Lisa Stelly στη Χαβάη.

Το ζευγάρι έχει μία κόρη, η οποία μαζί με τους γονείς της, αλλά και τους συγκινημένους παππούδες της, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Hello. Ο γάμος έγινε εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, ωστόσο, το περιοδικό δημοσίευσε σήμερα μερικές από τις φωτογραφίες. Η τελετή έγινε στο Four Seasons στη Χαβάη, ενώ μετά ακολούθησε πάρτι!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές