Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 11 Jan 2013 03:03 AM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Ασυνήθιστες φωτογραφίες του 2012 .

Posted: 10 Jan 2013 11:55 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...rtr30osu 600x400 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012

5 Μαΐου 2012 04 600x400 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012

8 Αύγ, 2012 31 600x400 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012
23 18714029 filepart 600x400 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012
79a7e2d4000a4cd092df936420f 600x400 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012
2012 01 10388280 600x400 05t064507z 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012
2012 02 65289263 600x400 03t123826z 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012
2012 03 14111665 600x400 08t043010z 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012
2012 05 44211846 600x400 15t144347z 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012
2012 05 88326124 600x400 15t171053z 100 Καταπληκτική και Ασυνήθιστες Φωτογραφίες του 2012

Εξώδικο Μαυρίδη σε Παπαρίζου: Ξόδευε αλόγιστα τα χρήματα της εταιρείας μας

Posted: 10 Jan 2013 11:56 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ν έο εξώδικο έστειλε ο Τόνυ Μαυρίδης στην πρώην σύντροφό του Ελενα Παπαρίζου. Αντικείμενο της νέας τους διαμάχης η εταιρεία
καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που έχουν από κοινού, τα κέρδη τους από αυτή και οι υποχρεώσεις τους στην εφορία.
Στο εξώδικό του, που δημοσιεύει το star.gr, ο Τόνυ Μαυρίδης κατηγορεί την Ελενα Παπαρίζου για αλόγιστες σπατάλες από τα έσοδα της εταιρείας, αναφέροντας και παραδείγματα, όπως ότι ξόδεψε 20.000 ευρώ για το φόρεμα που φορούσε στην πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ, παράλληλα, δηλώνει ρηγμένος, καθώς όπως αναφέρει δεν του απέδιδε τα νόμιμα εταιρικά κέρδη. 
«Καθ' όλα τα έτη λειτουργίας της εταιρίας προβαίνατε σε αλόγιστες σπατάλες (πανάκριβα είδη ένδυσης, ταξίδια αναψυχής κ.τ.λ), άσχετες με τις εταιρικές υποχρεώσεις και τον εταιρικό σκοπό, καταβάλλοντας χρήματα από τα έσοδα της εταιρίας μας, ενώ ταυτόχρονα παρανόμως, δεν αποδίδατε σε εμένα τα εταιρικά κέρδη», αναφέρει χαρακτηριστικά το εξώδικο. 
«Παρότι έχετε κατ΄επανάληψη κληθεί, δεν αποδώσατε την λογοδοσία των εσόδων της εταιρίας, και των αναλογούντων σε εμένα κερδών, ουδέποτε μου αποδώσατε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας. Σας δηλώνων ότι καταγγέλλω τη μεταξύ μας υφιστάμενη εταιρία, με την επωνυμία "ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε"». 
Ο Τόνι, την καλεί σε συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, και ζητά την εκκαθάριση της εταιρίας και τη ρύθμιση των οικονομικών τους διαφορών




Αναγκαστική προσγείωση στα Χανιά για τον γιο πρέσβη- Έπαθε αλλεργικό σοκ στον αέρα!

Posted: 10 Jan 2013 11:26 PM PST

Αναγκαστική προσγείωση στα Χανιά για τον γιο πρέσβη- Έπαθε αλλεργικό σοκ στον αέρα!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αναγκαστική προσγείωση έκανε...στις 15:00 το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο Χανίων αεροσκάφος τύπου Α 330 το οποίο...
εκτελούσε την πτήση από Ολλανδία προς Ζιμπάμπουε, εξαιτίας του παθολογικού περιστατικού.


Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, ο 30χρονος επιβάτης έπαθε αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια της πτήσης, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο και καθώς το Αεροδρόμιο Χανίων ήταν το πλησιέστερο για την ασφαλή αποβίβαση του ασθενούς, αποφασίστηκε η προσέγγιση στον Αερολιμένα Ι. Δασκαλογιάννης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στον Πύργο Ελέγχου που ενημερώθηκε στις 14:30 περίπου για την υποδοχή του αεροσκάφους ενώ η προσγείωση του πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.
Στις 14:45 ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε και παρέλαβε τον 30χρονο ο οποίος είναι γιος του πρέσβη της Ζιμπάμπουε σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες!

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο Αερολιμενάρχης κ. Καστρινάκης "η κινητοποίηση στο Αεροδρόμιο υπήρξε άμεση με πρώτο μέλημα την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους και τη μεταφορά του ασθενούς στο Νοσοκομείο, όπως θα γινόνταν και για οποιοδήποτε επιβάτη".

Σύμφωνα με τον κ. Καστρινάκη όλα κύλησαν ομαλά ενώ ο 30χρονος που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο είναι καλά στην υγεία του και αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Ωστόσο δεν υπήρχε δρομολόγιο για τη Ζιμπάμπουε και ο 30χρονος θα παραμείνει στα Χανιά μέχρι να μπει σε επόμενο αεροσκάφος με τελικό προορισμό τη Ζιμπάμπουε.



thestival.gr

Κρύο! Και τώρα; Πως ζεσταινόμαστε;

Posted: 10 Jan 2013 11:25 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο φετινός χειμώνας πραγματικά έχει 
αποφασίσει να γίνει 
πολύ αισθητός. Το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας πλήττεται από χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια, βροχές.


Άτομα έχουν πεθάνει από το
κρύο, οι διάφοροι Δήμοι προσπαθούν να φροντίσουν τους άστεγους. 

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο οι άστεγοι. Είναι η υγεία του απλού κόσμου. Οι ακραίες θερμοκρασίες, όπως το έντονο κρύο, επηρεάζουν όχι μόνο την προσωπική μας άνεση, αλλά και την υγεία μας, την διάθεσή μας, την ικανότητά μας να εκτελούμε διάφορες εργασίες σωματικές και νοητικές. Τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα φαίνεται να αυξάνεται η θνησιμότητα και το έντονο κρύο αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την υγεία κυρίως των παιδιών, των ηλικιωμένων, και των άστεγων. Έκθεση σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχει συσχετισθεί με αύξηση των καρδιοπαθειών, των εγκεφαλικών και των ιώσεων. Σύμφωνα με αναφορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι καρδιοπάθειες οφείλονται για την πλειοψηφία των θανάτων το χειμώνα. Τα άτομα με στεφανιαία νόσο, συχνά υποφέρουν από στηθάγχη όταν εκτίθενται σε χαμηλές θερμοκρασίες, όπως επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο το φαινόμενο, της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Εκείνες τις δύσκολες κρύες μέρες, η διατροφή πρέπει να είναι πολύ προσεκτική ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος υποθερμίας, να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό και να βοηθήσει στο έργο της καρδιάς.

Τι ακριβώς όμως είναι η υποθερμία;
Όταν η θερμοκρασία που παράγεται από το σώμα δεν καλύψει τις ανάγκες του, τότε παρουσιάζεται υποθερμία. Η ρίγη είναι ένας μηχανισμός που χρησιμοποιείται από το σώμα για την παράγωγη θερμότητας κατά την έκθεση στο κρύο.
Αρκετός κόσμος δεν είναι συνηθισμένος στο στρες που δέχεται ο οργανισμός σε χαμηλές θερμοκρασίες, και το χειρότερο είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους. Η υποθερμία μπορεί να θέσει σοβαρά σε κίνδυνο την ζωή του ανθρώπου. Τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και οι καρδιοπαθείς είναι από τις ομάδες υψηλού κινδύνου
Τα συμπτώματα της υποθερμίας μπορεί να περιλαμβάνουν έλλειψη συντονισμού, νοητική σύγχυση, αργές αντιδράσεις, ρίγη, υπνηλία.. Πέρα όμως από τις χαμηλές θερμοκρασίες, οι δυνατοί άνεμοι, το χιόνι και η βροχή, μπορούν να ρίξουν την θερμοκρασία του σώματος. Ο άνεμος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Οπότε ποιες είναι οι διατροφικές συστάσεις για να παραμείνουμε υγιείς τις κρύες μέρες του χειμώνα;
1. Να καλύπτετε τον εαυτό σας σε ενέργεια
Βάση ερευνών, και ιδιαίτερα σε αυτές που γίνανε σε στρατιώτες και χειμερινούς αθλητές φαίνεται ότι όταν κάνει κρύο, το σώμα πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να διατηρήσει την εσωτερική του θερμοκρασία και αυτό απαιτεί περισσότερη πρόσληψης ενέργειας μέσω του φαγητού. Φυσικά έχει να κάνει και με την δραστηριότητα. Υπάρχουν και έρευνες που δείχνουν ότι δεν αυξάνει ιδιαίτερα. Αν είστε κλεισμένοι μέσα και δεν κινήστε, δεν υπάρχει λόγος να αυξήστε τις θερμίδες, ιδιαίτερα όταν είστε υπέρβαροι και ήδη έχετε παράγοντες κινδύνου για καρδιοπάθειες. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι μια διατροφή που καλύπτει σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά ενισχύει το ανοσοποιητικό.
2. Να καταναλώνετε περιεκτικά και θρεπτικά γεύματα
Από την κατανάλωση σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη καλό είναι να προσέχουμε την ποσότητα και την ποιότητα των λιπών. Οι υδατάνθρακες αποτελούν το πρώτο καύσιμο που χρησιμοποιεί ο οργανισμός. Οπότε πάντα πρέπει να υπάρχουν στην διατροφή μας τροφές με σύνθετους υδατάνθρακες όπως τα όσπρια, τα ολικής αλέσεως δημητριακά κα. Τα συγκεκριμένα τρόφιμα, πέρα από την ενέργεια που ενισχύουν, περιέχουν μια πληθώρα θρεπτικών συστατικών χρήσιμων για την καλή λειτουργία του οργανισμού.
Τα λίπη δεν υπάρχει λόγος να αυξηθούν περισσότερο από τις συνηθισμένες συστάσεις. Σύμφωνα με έρευνες, αυξημένη κατανάλωση λιπών και κυρίως των κορεσμένων επηρεάζει αρνητικά την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Εκεί που πρέπει να δοθεί προσοχή είναι στην ποιότητα των λιπών. Ενισχύστε τον οργανισμός σας με καλά λιπαρά και κυρίως με τα ω-3 των ψαριών και τα μονοακόρεστα του ελαιόλαδου. Άλλα τρόφιμα που σας ενισχύουν με καλά λιπαρά είναι οι ξηροί καρποί, το αβοκάντο, το ταχίνι. Η κατανάλωση των λιπών θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική στους καρδιοπαθείς.
3. Να ενυδατώνετε συνέχεια τον οργανισμό σας
Ο περισσότερος κόσμος δεν προσέχει τον χειμώνα τα υγρά που καταναλώνει. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι το αίσθημα της δίψας δεν είναι τόσο έντονο. Η κατανάλωση των υγρών όμως και ιδιαίτερα ζεστών, αποτρέπει την αφυδάτωση και αυτό με την σειρά του, συμβάλλει στην πρόληψη της υποθερμίας. Οι σούπες πέρα από τα αφεψήματα είναι μια πολύ ωραία λύση. Η φασολάδα που κατανάλωναν οι προγονοί μας (και γενικά οι σούπες με όσπρια), είναι ένα από τα πιο έξυπνα πιάτα την κρύα περίοδο του χειμώνα.
Αποφύγετε το αλκοόλ και τα καφεϊνούχα αφεψήματα. Ειδικά το αλκοόλ, στην αρχή δίνει την αίσθηση ότι ζεσταίνει, στην πορεία όμως ρίχνει την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος. Εκτός από αυτό αφυδατώνει. Η κατανάλωση αλκοόλ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στους καρδιοπαθείς.
Τα καφεϊνούχα αφεψήματα επίσης συμβάλλουν εν μέρει στην αύξηση του μεταβολισμού, όπως επίσης αυξάνουν την πιθανότητα αφυδάτωσης λόγω της διούρησης. Οπότε όχι μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και καφεϊνούχων αφεψημάτων
4. Διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά
Βασικό μέλημα την περίοδο του χειμώνα είναι να κρατάμε δυνατό το ανοσοποιητικό μας. Αυτό γίνεται ενισχύοντάς το με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Τα φρούτα και τα λαχανικά μας προμηθεύουν με αρκετά αντιοξειδωτικά, χρήσιμα για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού μας.
5. Προβιοτικά
Τα προβιοτικά είναι σημαντικά για την καλή λειτουργία και ουσιαστικά στην ενίσχυση της άμυνας του εντέρου. Τρόφιμα πλούσια σε προβιοτικά είναι το κεφίρ, το ξινόγαλα, και η γιαούρτη. Άλλα τρόφιμα, είναι τα λειτουργικά που αναφέρονται για την καλή λειτουργία του εντέρου και τα οποία έχουν ενισχυθεί με προβιοτικά.
Εν κατακλείδι
Αυτά που πρέπει να έχετε στο νου σας την περίοδο του έντονου κρύου είναι:
Να ντυνόσαστε καλά
Να πίνετε αρκετό νερό
Να αυξήστε ανάλογα με την δραστηριότητα σας την πρόσληψη ενέργειας και να την εντάξτε την στα πλαίσια μια υγιούς διατροφής
Να καταναλώνετε θρεπτικά γεύματα και συχνά
Να προτιμάτε ζεστά, και νόστιμα φαγητά
Να περιορίστε την κατανάλωση καφεϊνούχων αφεψημάτων και αλκοόλ
Οι καρδιοπαθείς να συνεχίσουν να κρατάνε μία διατροφή χαμηλή σε λίπος και αλάτι.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΑΣ!

Posted: 10 Jan 2013 11:23 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πώς να προσφύγετε και να αμφισβητήσετε το χαμηλό αφορολόγητο, αποδεικνύοντας ότι, με τη φορολογία, σας στερούν βασικά αγαθά για την επιβίωση σας: τροφή, υγεία, ρεύμα...

Ολες οι λεπτομέρειες: πότε πρέπει να κατατεθεί η προσφυγή, σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεστε τη συνδρομή δικηγόρου και σε ποιες όχι, σε ποιους νόμους θα βασιστείτε.

Επειδή:
  • φόρος είναι να παίρνεις από την τσέπη και όχι από το στόμα του φορολογούμενου,
  • φόρος είναι να παίρνεις χρήμα από τον φορολογούμενο και όχι το γάλα του παιδιού του,
  • φόρος είναι ζητάς από τον φορολογούμενο μέρος από αυτά που έχει και όχι από αυτά που φαντάζεσαι ότι έχει,
  • η εξαθλίωση των υπερφορολογημένων νοικοκυριών δεν είναι οικονομική πολιτική, αλλά πρόλογος γενοκτονίας...


Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για το "ριάλιτι οργίων" με πλάνα από Κέρκυρα

Posted: 10 Jan 2013 11:20 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Επιστολή διαμαρτυρίας της υπουργού Τουρισμού στις βρετανικές αρχές, μετά την προβολή ριάλιτι με τίτλο "Τι συμβαίνει στον Κάβο" από το βρετανικό κανάλι...
Channel 4. Τα "όργια" στην Κέρκυρα και η εθνική προσβολή Παρέμβαση, με αφορμή τη μετάδοση εκπομπής ριάλιτι από το αγγλικό κανάλι "channel 4" που δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας εικόνες από τις διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα σε άκομψες σκηνές, πραγματοποίησε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Η υπουργός θα αποστείλει άμεσα επιστολή διαμαρτυρίας στην Αγγλίδα επιτετραμμένη στην Αθήνα, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια του υπουργείου Τουρισμού και της ελληνικής κοινής γνώμης για το συγκεκριμένο ριάλιτι. 

Επιπλέον, η κ. Κεφαλογιάννη ζήτησε από το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Το συγκεκριμένο ριάλιτι, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το βράδυ της περασμένης Τρίτης από τον αγγλικό τηλεοπτικό σταθμό "Channel 4" παρουσιάζει εικόνες από τη ζωή Άγγλων τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας, περιοχή που αποτελεί προορισμό πολλών συμπατριωτών τους κάθε καλοκαίρι. Ωστόσο οι εικόνες του δυσφημούν την χώρα μας καθώς δείχνει τους νεαρούς – στην πλειοψηφία τους – Άγγλους να δηλώνουν ότι μετέχουν σε σεξουαλικά όργια με αγνώστους, ότι είναι συνεχώς μεθυσμένοι, ότι γίνονται επεισόδια, χωρίς να υπάρχει έλεγχος από κανέναν και πολλά άλλα που σίγουρα μόνο θετικό αντίκτυπο δεν έχουν για την Ελλάδα. 
Η επιστολή της υπουργού Τουρισμού "Πρόκειται για μια άκρως προσβλητική εκπομπή για τη χώρα μας και τους κατοίκους της. Η Ελλάδα, η Κέρκυρα και το τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε, σε καμία περίπτωση δεν έχουν αυτή την αποκρουστική εικόνα που παρουσιάζεται. Αντίθετα η χώρα μας έγινε παγκόσμιος τουριστικός πόλος έλξης, γιατί είναι ένας τόπος που πέρα από τις φυσικές του ομορφιές, συμπυκνώνει παγκόσμιες αξίες και σύμβολα, που η συγκεκριμένη εκπομπή αγνοεί με προκλητικό τρόπο", καταλήγει μεταξύ άλλων, η επιστολή της υπουργού Τουρισμού, κας Κεφαλογιάννη.

Αθώος ο καταστηματάρχης που σκότωσε 29χρονο Αλβανό

Posted: 10 Jan 2013 11:19 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το δικαστήριο έκρινε ότι βρισκόταν σε άμυνα Αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Άμφισσας ο ...
50χρονος ιδιοκτήτης ουζερί από την Στυλίδα που είχε σκοτώσει μέσα στο κατάστημά του, πυροβολώντας τον με την κυνηγητική του καραμπίνα, έναν 29χρονο αλβανικής καταγωγής. Το φονικό είχε γίνει πέρυσι 31 Ιανουαρίου όταν ο 29χρονος και η παρέα του είχε λεκτική αψιμαχία με μία παρέα Ελλήνων στο ίδιο μαγαζί. Ακολούθησε συμπλοκή και ο 50χρονος καταστηματάρχης πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του καταστήματος και πυροβόλησε εναντίον των τριών Αλβανών τραυματίζοντας θανάσιμα με μια σφαίρα στο στήθος τον έναν από αυτούς. Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο ο καταστηματάρχης δέχτηκε πρώτα μαχαιριά στο πόδι. O 50χρονος είχε προφυλακιστεί και κρατούνταν στις φυλακές της Λάρισας, ωστόσο σήμερα το δικαστήριο δέχθηκε πως όταν πυροβόλησε βρισκόταν σε άμυνα και τον αθώωσε. Μιλώντας στο lamiastar.gr ο δικηγόρος του Γιώργος Δούμας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση της δικαιοσύνης.

Κατέστρεψε αυτοκίνητο με μπουνιές!!! (video)

Posted: 10 Jan 2013 10:52 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ένας σκληροτράχηλος Ασιάτης, κατάφερε να διαλύσει ένα αυτοκίνητο με μπουνιές και κλωτσιές...

Δείτε το βίντεο:



UFO στην Πάργα!

Posted: 10 Jan 2013 10:50 PM PST


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι αναφέρει Άγγλος τουρίστας για το απίστευτο περιστατικό

Στην ετήσια ανασκόπηση της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής), που ασχολείται με..... την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, καταγράφεται και ένα περιστατικό στην Πάργα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ιστοσελίδα: «Στις 22 Ιουνίου του 2012, αναφέρεται σε αγγλική ιστοσελίδα η εμφάνιση ενός παράξενου ιπτάμενου αντικειμένου στον ουρανό της Πάργας, από έναν παραθεριστή με το όνομα Alun Davies.

Ο μάρτυρας συγκεκριμένα δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα Νέοι Αγώνες: ''Στις 16 του μηνός και ώρα 21:00, από το μπαλκόνι του ενοικιαζόμενου δωματίου που διέμενα, είδα μια μαύρη φιγούρα να πλανάται πάνω από ένα βουνό δίπλα στη Πάργα. Το αντικείμενο που άλλαζε σχήμα, περιστρεφόταν στον ουρανό εξαιρετικά αθόρυβα, ενώ πρέπει να είχε το μέγεθος αυτοκινήτου. Ευτυχώς, αιωρούταν για αρκετά λεπτά, έτσι είχα χρόνο να το παρατηρήσω και με τα κυάλια και με τη φωτογραφική μου μηχανή. Με τα κυάλια εντόπισα ένα πορτοκαλί φως στο κάτω μέρος του για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ αμέσως μετά ένα παρόμοιο λευκό φως εντάχθηκε κοντά του. Όταν πήρα τη φωτογραφική μηχανή το αντικείμενο άρχισε να κινείται μακριά από το λόφο μέχρι που το έχασα. Κατά τη στιγμή της φωτογραφίας το αντικείμενο ήταν σχεδόν από πάνω μου''».

ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΛΩΣΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 10 Jan 2013 10:48 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!
Μπουνιές και κλωτσιές για ψύλλου πήδημα στην διασταύρωση των οδών Γούναρη και Κορίνθου μεταξύ δύο οδηγών....
Τα IΧ τους συγκρούστηκαν χωρίς να προκληθούν σοβαρές ζημιές και έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν δύο νεαρούς να πιάνονται στα χέρια. Έπεφταν γροθιές και κλωτσιές. Ο ένας δεν ανέβηκε πάνω στο καπό προσπαθώντας να γρονθοκοπήσει τον άλλον που κρατούσαν περαστικοί,. Μάλιστα ένας επιβάτης άρπαξε ένα καδρόνι και χτυπούσε το ΙΧ του άλλου προκαλώντας φθορές. Πριν όμως προλάβει η αστυνομία φρόντισαν να εξαφανιστούν.



Dete.gr

Οι κάτοικοι θα πάρουν αγκαλιά το κτήριο για να μην μπει λουκέτο!

Posted: 10 Jan 2013 10:46 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το κράτος έβαλε λουκέτο στην Δ.Ο.Υ. Καρύστου, αλλά οι κάτοικοι «δεν θα την αφήσουν να φύγει». Είναι διατεθειμένοι σύμφωνα ...
με τον σύνδεσμο επαγγελματιών και βιοτεχνών, «να την κρατήσουν αγκαλιά», ώστε να μην μεταφερθεί ούτε ένα έγγραφο από το κτήριο της. Την Πέμπτη, συνεδρίασε έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την αντίδραση των Επαγγελματιών και Βιοτεχνών απέναντι στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Καρύστου. "Αυτό προκαλεί το λαϊκό αίσθημα για την άνιση και αντισυνταγματική μεταχείριση των πολιτών της Νότιας Καρυστίας, υποβιβάζοντας μας σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας» τονίζουν στο δελτίο τύπου. Από το πρωί της Παρασκευής θα στηθούν έξω από την υπηρεσία και θα εμποδίσουν να μεταφερθεί το ταμείο και το αρχείο της.

Παπάκι ταΐζει τα ψάρια στη λίμνη

Posted: 10 Jan 2013 10:42 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 Παπάκι ταΐζει τα ψάρια στη λίμνη
 Το μικρό παπάκι του παρακάτω βίντεο έχει βρει έναν τρόπο να αυξήσει τις κοινωνικές του συναναστροφές. Το ψωμί που του ρίχνουν οι υπεύθυνοι και οι επισκέπτες του πάρκου στο οποίο γεννήθηκε δεν το κρατάει όλο για τον εαυτό του, αλλά το μοιράζεται με τους καινούριους του «φίλους», τα ψάρια που κολυμπούν κατά δεκάδες στη λιμνούλα όπου καθημερινά κάνει τις βουτιές του.
Αποτέλεσμα είναι να γίνει πολύ γρήγορα η «ψυχή» της παρέας και όλοι του οι «φίλοι» να τον ακολουθούν από κοντά στις εξορμήσεις του για κολύμπι.

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Λήμνο

Posted: 10 Jan 2013 10:35 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Λήμνο
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ασθενής σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις
02:30 τα ξημερώματα σε θαλάσσια περιοχή ανατολικά – νοτιοανατολικά της Λήμνου.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 40 χλμ. ανατολικά – νοτιοανατολικά του Μούδρου και 250 χλμ. βορειοανατολικά της Αθήνας ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 7,5 χιλιόμετρα.

Καβγάς Κανέλλη – Φωτίου: «Μου λες πολιτική π@@@@»

Posted: 10 Jan 2013 10:19 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 Καβγάς Κανέλλη – Φωτίου: «Μου λες πολιτική π@@@@»
Σε καβγά οδήγησε μια φράση της Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή «ΝΕΤ στα Γεγονότα». Η βουλευτής του ΚΕΕ ανέφερε ότι οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου της
θυμίζουν την περίοδο της χούντας. Λίγα λεπτά αργότερα, η Θεανώ Φωτίου από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: Λες ότι είμαστε περίπου στα όρια της χούντας, όταν χαρακτηρίζεις τη Βουλή».
Η Λιάνα Κανέλλη έγινε έξαλλη και απάντησε: «Φτάνεις εσύ στη διπλανή καρέκλα να μου λες αυτή την π@@@@ την πολιτική και να ερμηνεύεις αυτό που είπα έτσι δημόσια! Αν εσύ κατάλαβες ότι σε είπα χουντική, τι να σου πω, συγνώμη! Μίλησα για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτά τα κάνανε οι γαλατάδες και οι άνθρωποι τον καιρό της χούντας!», είπε η βουλευτής του ΚΚΕ.


Πηγή: newpost.gr

Προσοχή: Απίστευτη απάτη στη Γλυφάδα!

Posted: 10 Jan 2013 10:15 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
prosoxi apistefti apati sti glyfada 1 315x236 250x180 Προσοχή: Απίστευτη απάτη στη Γλυφάδα!Τις τελευταίες ημέρες στην Γλυφάδα σπείρα επιτήδειων εμφανίζονται ως εργαζόμενοι του Δήμου και απευθύνονται σε πολίτες ζητώντας οικονομική ενίσχυση με την αιτιολογία
ότι δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους τρείς μήνες. Μάλιστα οι απατεώνες κόβουν και επισυναπτόμενη απόδειξη είσπραξης με την ένδειξη Δ. Γλυφάδας.
Ο δήμος Γλυφάδας από την πλευρά του ενημερώνει τους δημότες του ότι πρόκειται για απάτη και ουδεμία σχέση έχουν με το Δήμο και τους εργαζόμενους αυτές οι ενέργειες.

Νέα Σμύρνη, η πιο όμορφη πόλη για να ζείς… ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!

Posted: 10 Jan 2013 10:07 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
NEA SMYRNI 250x180 Νέα Σμύρνη, η πιο όμορφη πόλη για να ζείς... ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!Κάποιες φορές αναρωτιέσαι μήπως η κρίση λειτουργεί σαν δικαιολογία σε πολλές περιπτώσεις.
Σίγουρα οι συνέπειες της είναι τεράστιες, και τις βιώνουμε όλοι μας, αλλά κάποια φαινόμενα δεν έχουν καμία σχέση με αυτή & κάποιοι καλύπτονται προβάλλοντας τη σαν δικαιολογία…

Μένω στη Νέα Σμύρνη, μία πολύ όμορφη περιοχή των Νοτίων Προαστίων της Αττικής (πρόσφατα ανακηρυγμένη από μεγάλο portal ως η καλύτερη περιοχή για να ζει κανείς).
Τον τελευταίο καιρό όμως κάτι έχει αλλάξει στη Νέα Σμύρνη…
Από πολύ νωρίς το βράδυ όλη η περιοχή σκοτεινιάζει. Αιτία; Τα περισσότερα φώτα του δήμου απλώς δεν ανάβουν…
Τις πρώτες ημέρες υπέθεσα πως ήταν κάποια βλάβη που θα αποκατασταθεί. Όμως η κατάσταση συνεχίζεται.
Γυρνάω στο σπίτι το βράδυ από τη δουλειά και η Αγίας Σοφίας θυμίζει επαρχιακό δρόμο, έξω από χωριό της νότιας Αιτωλοακαρνανίας. Απόλυτο σκοτάδι.
Και τι άραγε δικαιολογεί αυτό το φαινόμενο; Μήπως λόγω κρίσης οι δημότες σταμάτησαν να πληρώνουν τα δημοτικά τους τέλη; Εγώ πάντως και όποιος γνωρίζω πληρώνουμε κανονικά…
Γιατί λοιπόν σκοτάδι;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Τροχαίο με νεκρό στη Συγγρού

Posted: 10 Jan 2013 10:04 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
siggrou 250x180 Τροχαίο με νεκρό στη ΣυγγρούΘανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 00:20 στη λεωφόρο Συγγρού 226, στο ύψος της Καλλιθέας, με θύμα άτυχο μοτοσικλετιστή. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα
εγκατέλειψε το θύμα και αναζητείται.
Νωρίτερα στο 6ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, σημειώθηκε άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα, αυτή τη φορά με θύμα έναν πεζό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το τροχαίο έγινε στις 22:40 το βράδυ της Πέμπτης.
Ενώ, όπως ενημερωθήκαμε από τη τροχαία, πριν από λίγη ώρα ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στη λεωφόρο Λαυρίου 24, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τη ζωή του. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα.

O Guardian φωτογραφίζει τα απόκρυφα τσολιά στο Σύνταγμα

Posted: 10 Jan 2013 10:01 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 O Guardian φωτογραφίζει τα απόκρυφα τσολιά στο Σύνταγμα
Μια υπέροχη φωτογραφία από την προεδρική φρουρά στο Σύνταγμα την ώρα της προχθεσινής χιονόπτωσης παρουσιάζει η εφημερίδα…

Ο σε εξέλιξη βηματισμός μέλους της προεδρικής φρουράς στο Σύνταγμα, αποθανατίστηκε από τον φωτογράφο Άρη Μεσσήνη και μέσω του Guardian κάνει τον γύρο του κόσμου. Η φωτογραφία είναι από την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης στην Αθήνα.

 O Guardian φωτογραφίζει τα απόκρυφα τσολιά στο Σύνταγμα
kafeneio-gr.blogspot.com

Το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ

Posted: 10 Jan 2013 09:58 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ntraginomisma4 250x180 Το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώΤο νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ παρουσίασε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι. Σε ειδική τελετή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της
Φρανκφούρτης ο Ντράγκι αποκάλυψε τη νέα μορφή του χαρτονομίσματος, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, ενώ σταδιακά θα γίνουν αλλαγές και στα υπόλοιπα.
Παράλληλα με την κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί και μια καμπάνια από την ΕΚΤ με στόχο την ενημέρωση των πολιτών της ευρωζώνης.
Το νέο χαρτονόμισμα θα φέρει το πορτρέτο της Ευρώπης, της μορφής της ελληνικής μυθολογίας που έδωσε το όνομά της και στην ευρωπαϊκή ήπειρο, στο ολόγραμμα σε λωρίδα ελάσματος και ο αριθμός 5 θα έχει πλέον σμαραγδί χρώμα.

Η αστυνομία αναζητεί τον Τσάκα για να τον συλλάβει!

Posted: 10 Jan 2013 09:55 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
590 a26b8604b08ca352705250185d729f771 250x180 Η αστυνομία αναζητεί τον Τσάκα για να τον συλλάβει!Κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας αναζητεί τον Βλάση Τσάκα προκειμένου να τον παραπέμψει σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου! Στην κατεύθυνση αυτή, το
κλιμάκιο επισκέπτεται διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας στα οποία κατά καιρούς διέμενε ο κ. Τσάκας.
Παραμένουν αδιευκρίνιστες οι πληροφορίες για το αν η διαδικασία της επ' αυτοφώρου σύλληψης του κ. Τσάκα προέρχεται από μήνυση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή αν πρόκειται για εντάλματα που αφορούν σε άλλες δικαστικές του εκκρεμότητες.

Η φωτογραφία των... 17 GigaPixels

Posted: 10 Jan 2013 09:53 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Μόνο στις ταινίες έχουμε ξαναδεί να μπορεί κάποιος να ζουμάρει σε μία φωτογραφία και να βλέπει πράγματα που είναι χιλιόμετρα μακριά, με απίστευτη λεπτομέρεια.

Στο βίντεο της φωτογραφίας μπορούμε να δούμε ανθρώπους στην απέναντι κορυφή του βουνού.



 

Βέβαια δεν είναι η φωτογραφία με τη μεγαλύτερη ανάλυση στον κόσμο, μιας και υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες με μεγαλύτερη ανάλυση, όπως ένα στιγμιότυπο απο το Λονδίνο, ή ένα άλλο απο την Σαγκάη, με αναλύσεις από 80 έως και 272 GigaPixels.

Πύθωνας ταξίδευε στο φτερό αεροσκάφους

Posted: 10 Jan 2013 09:50 PM PST

Οι επιβάτες μιας πτήσης της εταιρείας Qantas έγιναν χθες μάρτυρες ενός «παράνομου» ταξιδιώτη. Στο φτερό της ουράς αεροσκάφους, βρέθηκε ένας πύθωνας μήκους τριών μέτρων.





Το ερπετό που είναι το μεγαλύτερο φίδι στην Αυστραλία, εντοπίστηκε από τους επιβάτες εν πτήσει να βρίσκεται στο πίσω ακραίο φτερό του αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση δύο ωρών από το Κάιρνς στα βορειοανατολικά της Αυστραλίας έως το Πορτ Μόρεσμπι, την πρωτεύουσα της Παπούα Νέα Γουινέα.

Ο πύθωνας «ήταν ακόμα στο αεροπλάνο κατά την προσγείωση στο Πορτ Μόρεσμπι. Πιθανώς πέθανε εν πτήσει » είπε ένας εκπρόσωπος Qantas.



Το φίδι είχε αρχικά καταφέρει να κρυφτεί στο κοίλο ενός από τα ακραία πτερύγια στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, αλλά η ουρά του προεξείχε. Προφανώς αυτό αλλά και τα χτυπήματα από τον δυνατό άνεμο, καθώς το αεροπλάνο ήταν σε πτήση καταδίκασαν το τροπικό ερπετό σε θάνατο από υποθερμία, σύμφωνα με μια μαρτυρία .

Η Qantas ανακοίνωσε ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρελοκόριτσα!

Posted: 10 Jan 2013 09:43 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τρελοκόριτσα (1)
Γυναίκες στη Λεωφόρο Τρέλας!





Τρελοκόριτσα (2)
Τρελοκόριτσα (3)
Τρελοκόριτσα (4)
Τρελοκόριτσα (5)
Τρελοκόριτσα (6)
Τρελοκόριτσα (7)
Τρελοκόριτσα (8)
Τρελοκόριτσα (9)
Τρελοκόριτσα (10)
Τρελοκόριτσα (11)
Τρελοκόριτσα (12)
Τρελοκόριτσα (13)
Τρελοκόριτσα (14)
Τρελοκόριτσα (15)
Τρελοκόριτσα (16)
Τρελοκόριτσα (17)

Ένα φάντασμα σε Drive-Thru: Η φάρσα που σαρώνει στο YouTube

Posted: 10 Jan 2013 09:40 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ένα φάντασμα σε Drive-Thru
Ο χρήστης του YouTube «MagicOfRahat» καμουφλάρεται ως… κάθισμα αυτοκινήτου και περνάει με το φαινομενικά άδειο αυτοκίνητο του από τα drive-thrus διαφόρων fast food, προκαλώντας ξεκαρδιστικές αντιδράσεις!





Τα σίδερα της φυλακής είναι για… τους χρήστες του Facebook

Posted: 10 Jan 2013 09:37 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τα σίδερα της φυλακής είναι για... τους χρήστες του Facebook
Πως μια ανάρτηση στο Facebook μπορεί να σε οδηγήσει στη φυλακή. Διαβάστε για τους εγκληματίες που προδόθηκαν από τη διαδικτυακή τους δράση.
Στη φυλακή βρέθηκε 18χρονος, επειδή
ομολόγησε μέσω Facebook ότι οδηγούσε μεθυσμένος! Ο Jacob Cox – Brown από την Αστόρια ήταν μεθυσμένος και με το αμάξι του τράκαρε σταθμευμένο όχημα.
Αντί να αφήσει ένα σημείωμα με τα στοιχεία του, προτίμησε να γυρίσει σπίτι του σπιτάκι του και να μοιραστεί το "κατόρθωμά" του με τους 665 φίλους του στο γνωστό social media.
Μερικές ώρες αργότερα, η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του Jacob και όπως ήταν αναμενόμενο, τον συνέλαβε. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στην φυλακή, απ' όπου βγήκε πληρώνοντας εγγύηση.
Ο 18χρονος δεν είναι ωστόσο ο μόνος "κακοποιός" που συλλαμβάνεται από τις Αρχές μετά από ομολογία του στα social media.
Παρακάτω ακολουθεί ενδεικτική λίστα με τους "ευφυέστατους" κακοποιούς που θέλησαν να μοιραστούν τα κατορθώματα τους στο Facebook και τις προσωπικές τους σελίδες και βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Άγνωστο αν η φυλακή έχει Wi-Fi για να συνεχίσουν την διαδικτυακή τους δράση…
  • 1. Πρόσεχε που κάνεις "check in"
Ο Chris Crego συνελήφθη το 2009 μετά από έναν καυγά σε μπαρ κατά τη διάρκεια του οποίο ξυλοφόρτωσε έναν από τους θαμώνες. Σε πρώτη φάση απέφυγε τη σύλληψη, ωστόσο λίγες ώρες μετά, πιάστηκε στη δαγκάνα του νόμου.
Η αστυνομία τον εντόπισε μέσω του προφίλ του στο Facebook, αφού ο Crego είχε προλάβει την επόμενη μέρα του καυγά, να κάνει "check in" στην εταιρεία στην οποία εργαζόταν, προδίδοντας την ακριβή του θέση.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στη σελίδα του κοινοποίησε τη φωτογραφία που τον απεικόνιζε σαν καταζητούμενο.
  • 2. Κλέβω βενζίνη, ποζάρω και ανεβάζω τη φωτογραφία στο Facebook
Αυτό ακριβώς έκανε ο 22χρονος Michael Baker. Για άγνωστους λόγους, αποφάσισε να κοινοποιήσει ένα ενσταντανέ από τη στιγμή της δράσης του.
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, πήγε μέχρι το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Jenkins των ΗΠΑ, έκλεψε βενζίνη από σταθμευμένο περιπολικό, έβαλε τον κολλητό του να τον αποθανατίσει και ανέβασε το κατόρθωμα του στο κοινωνικό δίκτυο. Στη συνέχεια έγραψε. "Ναι, πήγα στη φυλακή μέσω Facebook". Υπερηφάνεια.
  • 3. #boobytrap
Δύο άνδρες συνελήφθησαν τον Απρίλιο του 2012, επειδή "φύτεψαν" μεσαιωνικού τύπου θανατηφόρες παγίδες κατά μήκος ενός μονοπατιού πεζοπορίας κοντά στο Provo της Utah.
Ο Benjamin Rutkowski και ο Kai Christensen, έσπευσαν να "ανεβάσουν" την πράξη τους, που αλλού; Στο Facebook φυσικά. Στη συνέχεια δήλωσαν ότι οι παγίδες αποσκοπούσαν στο να σκοτώσουν ζώα και όχι ανθρώπους.
  • 4. Μην ξεχνάς ΠΟΤΕ να κάνεις Log Out
Μια γυναίκα στο Martinsburg γύρισε σπίτι της και ανακάλυψε ότι δύο πολύτιμα δαχτυλίδια της είχαν κάνει φτερά. Παρατήρησε επίσης ότι κάποιος είχε μπει στο Facebook από τον υπολογιστή της. Ο ξεχασιάρης ληστής, είχε αμελήσει να αποσυνδεθεί από το προφίλ του.
Ο 19χρονος Jonathan Parker εντοπίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και τα δαχτυλίδια επέστρεψαν στα χέρια της ιδιοκτήτριας τους.
  • 5. Η γκάφα της χρονιάς
Και το όνομα αυτού, Rodney Knight Jr. Τόπος διαμονής, Washington, D.C. Ο Rodney αποφάσισε μια μέρα να εισβάλλει στο σπίτι του δημοσιογράφου της Washington Post, Marc Fisher και να κλέψει ένα παλτό, μετρητά και ένα λάπτοπ.
Στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφία με τα λάφυρα του, μπήκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και την ανέβασε για να τη δουν οι φίλοι του. Λίγες ώρες μετά, παραδόθηκε στα χέρια του νόμου. Ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης ανέφερε χαρακτηριστικά. "Είναι ο πιο ηλίθιος εγκληματίας που έχω ποτέ συναντήσει".
  • 6. Του "Αιγαίου" τα μπλουζ
Η μάλλον, του Yucatán τα μπλουζ. Ο Maxi Sopo ένοιωθε πραγματικά υπέροχα μετά τις αλλεπάλληλες ληστείες που είχε διαπράξει.
Λογικό, αφού είχε καταφέρει να "σηκώσει" συνολικά, $200.000 από τράπεζες. Μετά τις επιτυχίες του, είπε να το γιορτάσει με ένα ταξίδι στο Cancun που βρίσκεται στην ακτογραμμή του Yucatán στο Μεξικό.
Το λάθος του είναι ότι αφενός κοινοποίησε τον τόπο αναψυχής του στη λίστα των φίλων του στο Facebook και αφετέρου ότι ανάμεσα σε αυτούς, είχε προσθέσει άθελα του ένα πρώην αστυνομικό που τον εντόπισε και ανέφερε το περιστατικό στην υπηρεσία του.
Αποτέλεσμα; 33 μήνες φυλάκιση για ένα "share".


Πηγή: Mashable.com, news247.gr


APW

Posted: 10 Jan 2013 11:35 PM PST

APW


Το νέο ...διαφορετικό βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα "Πιο έρωτας πεθαίνεις"

Posted: 10 Jan 2013 03:07 PM PST

Makeup vs Concealer: Ποιο φοριέται πρώτo;

Posted: 10 Jan 2013 01:59 PM PST


Οι γνώμες των experts διίστανται αλλά υπάρχει ένας "χρυσός κανόνας"
Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα: αν είστε ανάμεσα στις τυχερές με ελάχιστες ατέλειες, απλώστε το concealer τοπικά και συνεχίστε με μια ελαφριά βάση που φωτίζει την επιδερμίδα.



Αν χρειάζεστε μεγαλύτερη κάλυψη, ξεκινήστε απλώνοντας πρώτα το φον ντε τεν σας ώστε να δείτε ποια σημεία χρειάζονται την παρέμβαση του concealer για να "εξουδετερωθούν". Αν έχετε το ειδικό, λεπτό πινελάκι βάλτε μια μικρή ποσότητα προϊόντος τοπικά και στη συνέχεια κάντε καλό blending με απαλές ταμποναριστές κινήσεις- η θερμότητα του σώματος "λιώνει" ακόμα και τις πιο πλούσιες φόρμουλες ώστε να γίνουν ένα με την επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να "χτίσετε" την κάλυψη ώστε να είναι αόρατη.


Tip: Το μυστικό όταν επιλέγετε concealer για τα μάτια, είναι να βρείτε την κατάλληλη φόρμουλα για την επιδερμίδα σας (αν, για παράδειγμα έχετε διαπιστώσει πως τα προϊόντα μακιγιάζ που φοράτε στα μάτια σας έχουν την τάση να "λιώνουν", αποφύγετε τις κρεμώδεις φόρμουλες- σε αυτές τις περιπτώσεις, τα highlighers σε μορφή στυλό είναι η ιδανική επιλογή). Το δεύτερο πιο σημαντικό, είναι να φροντίσετε πριν το απλώσετε να έχετε ενυδατώσει την περιοχή με μια κρέμα ματιών, ώστε να είστε σίγουρες πως το concealer σας δεν θα "σπάσει". 


Πηγή: http://www.queen.gr/OMORFIA/

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές