Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Το γκολ του 2013 από 18χρονο (video)

Posted: 11 Jan 2013 03:28 PM PST









Το καλύτερο γκολ των πρώτων 11 ημερών του 2013 μπήκε

σε φιλική αναμέτρηση με ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών ανάμεσα σε Λευκορωσία και Βέλγιο (3-0) που έγινε στη Ρωσία.


Ο μέσος της Δυναμό Μινσκ, Νικίτα Κόρζουν σημείωσε ένα εντυπωσιακό τέρμα από το κέντρο του γηπέδου που ήδη έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια τουρνουά αφιερωμένου στη μνήμη του Bαλεντίν Γκρανάτκιν.


Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Κόρζουν:



onsports.gr

Έδωσε καυτερή πιπεριά σε κοριτσάκι και αυτό... πέθανε!

Posted: 11 Jan 2013 03:25 PM PST







Η 21χρονη
Αμάντα Σόρενσεν (Amanda Sorensen) έδωσε να φάει για τιμωρία στο κοριτσάκι του σύντροφού της καυτερές πιπεριές...









Το μόλις δύο ετών αγγελούδι αμέσως ένοιωσε άσχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά κατέληξε!








Η Σόρενσεν συνελήφθη και μεταφέρθηκε στις φυλακές με την κατηγορία της παιδικής βίας που μπορεί να μετατραπεί σε δολοφονία εκ προθέσεως.








Το περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια και η κατηγορία θα προκύψει από τα αποτελέσματα της νεκροψίας.








Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές οι καυτερές πιπεριές εξογκώνουν την αναπνευστική οδό, ένα φαινόμενο που είναι αβλαβές στους ενήλικες αλλά για τα παιδάκια μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο...





Ξύλο δίχως έλεος σε διαιτητή στη Χιλή[ViDeo]

Posted: 11 Jan 2013 03:24 PM PST







Μπουνιές και κλωτσιές σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας







Μπουνιές, κλωτσιές κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς περιλάμβανε
το ρεπερτόριο μίας ομάδας που την έπεσε «μαζικά» σε έναν διαιτητή
ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Χιλή.



Ο άτυχος άνδρας έμεινε ξαπλωμένος στο χορτάρι ημιλιπόθυμος, ενώ όταν
ανέκτησε τις αισθήσεις του άρχισε να μετρά on camera τα δόντια που του
είχαν απομείνει από το άγριο ξυλοκόπημα που δέχτηκε.



"Υποπτος" ο Παπακαλιάτης...

Posted: 11 Jan 2013 03:21 PM PST




"Υποπτος" για
φθορές σε έναν από τους ωραιότερους πεζόδρομους της Πλάκας είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Με καθυστέρηση αρκετών μηνών ο δήμος Αθηναίων ξεκίνησε να διερευνά καταγγελία κατοίκου της Πλάκας, σύμφωνα με την οποία τα πολυπληθή κινηματογραφικά συνεργεία που συμμετείχαν το περασμένο καλοκαίρι στα γυρίσματα της ταινίας του Χρ. Παπακαλιάτη "Αν", προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο πλακόστρωτο πίσω από τους Αέρηδες.



Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Βρήκαν το κεφάλι της Νιόβης..

Posted: 11 Jan 2013 03:15 PM PST






Βρήκαν το
κεφάλι της Νιόβης



Μια ανακάλυψη μεγατόνων έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη λίγο έξω από τη Ρώμη. 

Συνολικά
επτά αγάλματα σε άψογη κατάσταση εντοπίστηκαν στην πισίνα του Ρωμαίου
ευγενούς και πάτρωνα του ποιητή Οβίδιου Βαλέριο Μασάλα.


Όπως
υποστηρίζουν οι αρχαιολόγοι, τα αγάλματα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα
έπεσαν στην πισίνα του έπειτα από ισχυρό σεισμό, αποτελούν απεικόνιση
του μύθου της Νιόβης, της περήφανης μητέρας των 14 παιδιών, για τον
οποίο έγραψε ο Λατίνος ποιητής στο έργο "Μεταμορφώσεις".


Πηγή: Δημοκρατία


Οικογενειακή τραγωδία που σοκάρει...

Posted: 11 Jan 2013 03:09 PM PST




Μια οικογενειακή
τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τη Βουλγαρία. 27χρονος με ψυχικά προβλήματα σκότωσε τη μητέρα, τον πατέρα, τον αδερφό και τη γιαγιά του και μετά αυτοκτόνησε.




 Την Πέμπτη, η Ζανέτα Μπορίσοβα που μένει στο διπλανό διαμέρισμα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το εφεδρικό κλειδί που της είχε δώσει η οικογένεια Σάβοφ. Ανησύχησε γιατί όλη την εβδομάδα τα παράθυρα του διαμερίσματος της οικογενείς είχαν μείνει κλειστά και δεν ακουγόταν κανένας θόρυβος.

Ανοίγοντας την πόρτα, η γειτόνισσα είδε το πτώμα της γιαγιάς Ζτράφκα Σάβοβα στο χολ, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Ήταν λίγο μετά τις εννέα το βράδυ.
Τις υπόλοιπες σορούς ανακάλυψε σε άλλα δωμάτια η αστυνομική περίπολος κατά την επιθεώρηση του τόπου του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Σόφιας Βαλέρι Ιορντάνοφ η εγκληματολογική υπηρεσία υποπτεύεται ότι δράστης του φοβερού εγκλήματος είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Βλαντίμιρ, που είχε ψυχικά προβλήματα. Σύμφωνα με την προκαταρκτική υπόθεση των εγκληματολόγων για άγνωστους προς το παρόν λόγους ο νεαρός άνδρας δολοφόνησε τους συγγενείς του και μετά αυτοκτόνησε.

Οι πρώτες έρευνες δείχνουν πως τα θύματα έχουν υποστεί πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς, μαχαίρι. Εντοπίστηκαν επίσης τέσσερις κάλυκες, προερχόμενοι κατά πάσα πιθανότητα από το πιστόλι του πατέρα Σάβοφ, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός.

Είπε το «Ναι» ο Σισέ!

Posted: 11 Jan 2013 03:04 PM PST




Λέτε ο Παναθηναϊκός
να κάνει τελικά το «μπαμ»;


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Βέργης, στην εκπομπή «Αντεπίθεση» του Sentra 103.3, ο Σισέ έχει απαντήσει θετικά στην προσέγγιση του Νικόλα Πατέρα, προκειμένου να ξαναφορέσει την φανέλα με το `τριφύλλι', με ένα ποσό μικρότερο των 900 χιλιάδων ευρώ!

Συγκεκριμένα, είναι σύμφωνος να έρθει και με 700.000 ευρώ μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να εκπληρωθούν δύο τουλάχιστον προϋποθέσεις. Πρώτον, να υπάρξει συμφωνία του ίδιου με την ΚΠΡ, προκειμένου οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε κοινή λύση του συμβολαίου του.

Δεύτερον, να συγκεντρωθούν οι 700.000 ευρώ από τους μετόχους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα πρέπει να συμφωνήσουν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, την ώρα που η ομάδα έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και έχει εκκρεμότητες από πέρυσι!

Με τέτοια δικηγόρο δεν σε νοιάζουν ούτε τα ισόβια! Δείτε την KAYTH δικηγόρο από την Μάνη!

Posted: 11 Jan 2013 03:01 PM PST








Νέα πρόσωπα.
Νέες φατσούλες. Αυτό έχει ανάγκη ο κόσμος

. Το κοινό να δεί.







































Με τέτοια δικηγόρο δεν σε νοιάζουν ούτε τα ισόβια! Δείτε την καυτή  δικηγόρο από την Μάνη!



Πέρα από την τηλεόραση και την προβολή. Να γνωρίσει παιδιά που μπορεί να μένουν κοντά του και να μην έχει τη δυνατότητα να τα γνωρίσει…
Διανύει το τέταρτο έτος στη σχολή της και από τώρα δέχεται προτάσεις να δουλέψει σε δικηγορικά γραφεία. Η εντυπωσιακή Μανιάτισσα Αθηνά Μανάκου, μπορεί τον Μάρτιο να ολοκληρώνει τις σπουδές στη Νομική Θεσσαλονίκης ωστόσο δε δείχνει να νοιάζεται για την μάχιμη δικηγορία.
Η πανύψηλη-1,76- εκκολαπτόμενη λειτουργός της Θέμιδος σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει εξετάσεις για το δικαστικό σώμα. Με χαρακτηριστικά μεσογειακά και κορμί μοντέλου η Αθηνά ξέρει καλά ότι η εντυπωσιακή εμφάνισή της…στην Ελλάδα συνιστά ταμπέλα.
Γι αυτό και φρόντισε να τελειώσει τις σπουδές της μέσα σε τέσσερα χρόνια, να χτίσει τιςπροοπτικές για το μέλλον της και να μην επενδύσει στο κορμί της. Αυτό-το κορμί δηλαδή-μπορεί να είναι δώρο θεού και γονιών αλλά δε μένει σε αυτό.
Και μπορεί στα 22 της χρόνια να αποτελεί για πολλά καρντάσια την ιδανική σύντροφο…εκείνη ωστόσο είναι προσγειωμένη και μαγκάκι.
Λέτε να την δούμε σε λίγα χρόνια σε δικαστικές αίθουσες; Λέτε να μας δικάσει;
Αν είναι να μας δικάσει η Αθηνά…Το παραδέχομαι… «Είμαι ένοχος κυρία πρόεδρε».
Με τέτοια δικηγόρο δεν σε νοιάζουν ούτε τα ισόβια! Δείτε την καυτή  δικηγόρο από την Μάνη!
Με τέτοια δικηγόρο δεν σε νοιάζουν ούτε τα ισόβια! Δείτε την καυτή  δικηγόρο από την Μάνη!
Με τέτοια δικηγόρο δεν σε νοιάζουν ούτε τα ισόβια! Δείτε την καυτή  δικηγόρο από την Μάνη!



Η ετοιμόγεννη τραγουδίστρια δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της και δηλώνει: <Μισώ να μου χαϊδεύουν την κοιλιά. Δεν είμαι ο Βούδας>.

Posted: 11 Jan 2013 02:57 PM PST









frost




Atomic Kitten


Σε λίγες εβδομάδες η τραγουδίστρια Jenny Frost θα κρατάει αγκαλιά τα δίδυμα μωρά της και έτσι το πρώην μέλος του επιτυχημένου γυναικείου συγκροτήματος, Atomic Kitten έδειξε στους 90,000 followers στο Twitter την πολύ φουσκωμένη κοιλιά της. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε έγραψε: "Σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ γλυκά μηνύματά σας... ξέρετε πώς να κάνετε ένα τεράστιο κορίτσι να νιώθει καλά".
Και μπορεί να είναι περήφανη για την κοιλίτσα της, όμως, η ίδια στο blog της ξεκαθάρισε: "Μισώ να μου πιάνουν την κοιλιά. Μου φέρνει ναυτία. Όλοι νομίζουν ότι είναι εντάξει να σου τρίβουν την κοιλιά. Αλλά δεν είμαι. Δεν είμαι ο Βούδας. Το να τρίβεις την κοιλιά μου δεν θα σου φέρει τύχη".
Η Jenny Frost παντρεύτηκε τον καλό της, τον ισπανό δύτη Vicente 'Vinnie' Juan Spiteri στην Ίμπιζα, τον Αύγουστο του 2011 και σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Atomic Kitten





Σοκ έπαθαν ψαράδες με αυτό που βρήκαν…(video)

Posted: 11 Jan 2013 02:51 PM PST




Πίστευαν πως έπιασαν ένα
μεγάλο ψάρι…


Ολοι μαζί προσπάθησαν να ανεβάσουν τα δίκτυα αλλά μόλις το αντίκρυσαν έπαθαν τέτοιο σοκ που το ξαναπέταξαν στην θάλασσα.

 Οπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί πρόκειται για κάτι ανεξήγητο στο οποίο διακρίνεις όμως ένα ανθρώπινο χέρι.

9… απίστευτα γεγονότα που ίσως δε γνωρίζετε για τη Γη

Posted: 11 Jan 2013 02:45 PM PST





Αν και η
επιστήμη έχει προχωρήσει σε σημαντικές διαπιστώσεις ως προς

θέματα που έχουν να κάνουν με τον πλανήτη μας, αλλά και το σύμπαν που τον περιβάλλει, υπάρχουν μερικά θέματα για τη Γη, που μπορεί να μας διαφεύγουν.

Πάνε πολλά χρόνια από τότε που εγκαταλείφτηκε η ιδέα πως η Γη είναι επίπεδη και ίσως οι περισσότεροι από εμάς να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε πλέον τις βασικές επιστημονικές γνώσεις για τον πλανήτη μας, μέσα από τον απλό δρόμο της παρατήρησης των φυσικών στοιχείων.
Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για τη Γη; Ε λοιπόν υπάρχουν κάποια στοιχεία που κατά πάσα πιθανότητα δεν είχατε σκεφτεί πως μπορεί να ισχύουν…


  • 1. Η Γη δεν είναι στρογγυλή!

Αν και η Γη είναι σφαιρική, εντούτοις, λόγω των βαρυτικών δυνάμεών της, δεν αποτελεί έναν τέλειο κύκλο. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα εξόγκωμα γύρω από τον ισημερινό λόγω αυτού του γεγονότος. Η πολική ακτίνα της Γης είναι 3.949.99 μίλια, ενώ η ακτίνα του Ισημερινού είναι 3.963.34 μίλια.

  • 2. Το όνομα «Γη» προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες

9... απίστευτα γεγονότα που ίσως δε γνωρίζετε για τη Γη (2)
Όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος έχουν πάρει το όνομά τους από έναν ελληνικό ή ρωμαϊκό Θεό, εκτός από τον πλανήτη μας. Η λέξη «Γη» προέρχεται από την αγγλοσαξονική λέξη Erda, που σημαίνει «έδαφος» ή «χώμα» και πιστεύεται ότι είναι 1.000 ετών. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο πλανήτης μας καλύπτεται κατά 71% από νερό και είναι ο μόνος πλανήτης που γνωρίζουμε σε ολόκληρο το σύμπαν που έχει αυτό το πολύτιμο συστατικό σε υγρή μορφή.


  • 3. Η μέρα δεν έχει 24 ώρες!

Οι άνθρωποι συχνά ισχυρίζονται ότι δεν… υπάρχουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα και έχουν δίκιο! Δεν υπάρχουν καν 24. Καλά ακούσατε. Ο πραγματικός χρόνος που χρειάζεται ο πλανήτης για να περιστραφεί γύρω από τον άξονά του, είναι 23 ώρες 56 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα. Πρόκειται γι' αυτό που ονομάζεται αστρική ημέρα. Η ηλιακή ημέρα, ο χρόνος δηλαδή που χρειάζεται ο ήλιος για να επιστρέψει στο ίδιο σημείο επί του μεσημβρινού, ποικίλλει τόσο πολύ, όσο 16 λεπτά όλο το χρόνο, λόγω της θέσης του στην τροχιά του.

  • 4. Η Γη είναι ο μόνος πλανήτης με τεκτονικές πλάκες

9... απίστευτα γεγονότα που ίσως δε γνωρίζετε για τη Γη (3)
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η Γη αποτελείται από 7 μεγάλες πλάκες, που μετακινούνται σε διαφορετικές κατευθύνσεις έως και 4 ίντσες ανά έτος. Όταν συγκρούονται η μια με την άλλη, σύμφωνα με τη θεωρία, δημιουργούνται τα βουνά. Όταν απομακρύνονται μεταξύ τους σχηματίζονται οι κοιλάδες. Επίσης, αν λάβουμε υπόψη την τρομακτική πλευρά αυτού του γεγονότος, οι πλάκες αυτές και η σύγκρουσή τους, αποτελούν την αιτία για την οποία προκαλούνται οι σεισμοί και τα ηφαίστεια. Τα καλά νέα είναι ότι όλη αυτή η δραστηριότητα, επιτρέπει στον άνθρακα που είναι ουσιαστικής σημασίας για την ίδια την ύπαρξή μας, να ανακυκλωθεί και να αναπληρωθεί, επιτρέποντας στη ζωή όπως την ξέρουμε να συνεχίζεται.


  • 5. Η Γη είχε έναν δίδυμο πλανήτη που ονομαζόταν «Θεία»

Οι επιστήμονες πιστεύουν τώρα ότι κάποτε δεν ήμασταν μόνοι μας σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο. Η Γη είχε ένα «δίδυμο» πλανήτη με το μέγεθος του Άρη που ονομαζόταν «Θεία» και ήταν 60 μοίρες είτε μπροστά είτε πίσω (όπως το βλέπει κανείς) από τον πλανήτη μας. Ένα απόγευμα, περίπου 4.533 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, ο πλανήτης «Θεία», συνετρίβη με τη Γη. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του πλανήτη απορροφήθηκε, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του, συνδυασμένο με υλικά από τον πλανήτη μας, δημιούργησε τη Σελήνη. Ο λόγος που οι επιστήμονες πιστεύουν κάτι τέτοιο είναι επειδή η Σελήνη είναι ασυνήθιστα μεγάλη για έναν πλανήτη του δικού μας μεγέθους και έχει μεταλλικά ισότοπα παρόμοια με αυτά της Γης.

  • 6. Η μυστηριώδης και (σχεδόν) τέλεια τροχιά της Σελήνης

9... απίστευτα γεγονότα που ίσως δε γνωρίζετε για τη Γη (4)
Μιλώντας για τη Σελήνη υπάρχουν και μερικά πράγματα που δεν γνωρίζουμε με σιγουριά. Για παράδειγμα, το κέντρο της Σελήνης είναι 6.000 πόδια πιο κοντά στη Γη, κάτι το οποίο θα έπρεπε να προκαλέσει στην τροχιά της μεγαλύτερη αστάθεια, αλλά η τροχιά της είναι σχεδόν τέλεια κυκλική. Η Σελήνη καλύπτεται με μια σκόνη που περιέργως μυρίζει σαν μπαρούτι, παρόλο που αποτελείται από εντελώς διαφορετικά υλικά. Επίσης, ενώ δεν υπάρχει «σκοτεινή πλευρά» του φεγγαριού, η βαρυτική δύναμη της Γης έχει κάνει τη Σελήνη να επιβραδύνει έτσι ώστε να περιστρέφεται μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια ενός μηνός (αυτό αναφέρεται και ως «συγχρονισμένη περιστροφή») – γι' αυτό κιόλας μόνο μία πλευρά της σελήνης «βλέπει» προς τη Γη. Επιπλέον, είναι μια αρκετά απίστευτη σύμπτωση το ότι ο Ήλιος συμβαίνει να είναι 400 φορές μεγαλύτερος από τη Σελήνη, αλλά και 400 φορές μακρύτερα από τη Γη, με αποτέλεσμα να φαίνεται στον ουρανό πως έχουν το ίδιο μέγεθος.


  • 7. Πάνω από το 90% των ωκεανών παραμένει ανεξερεύνητο

Μπορεί να γνωρίζουμε πολλά για το φεγγάρι και στον Άρη, αλλά η αλήθεια είναι πως μόλις πρόσφατα αρχίσαμε να εξερευνούμε τους απέραντους ωκεανούς μας. Στην πραγματικότητα, λιγότερο από το 10% των απέραντων, βαθιών μπλε θαλασσών μας έχουν εξερευνηθεί. Ο ωκεανός περιέχει το 97% του νερού μας και το 99% του ζωικού βασιλείου. Ενώ έχουμε εντοπίσει 212.906 θαλάσσια είδη, υπάρχουν πιθανώς 25 εκατομμύρια ακόμη για τα οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα.

  • 8. Η ψυχρότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε ποτέ ήταν -89,2 βαθμοί Κελσίου

9... απίστευτα γεγονότα που ίσως δε γνωρίζετε για τη Γη (5)
Η Ανταρκτική είναι η ψυχρότερη ήπειρος της Γης. Η χαμηλότερη φυσική θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ στην Γη ήταν −89,2°C στον ρωσικό Σταθμό Βοστόκ στην Ανταρκτική, στις 21 Ιουλίου 1983. Αντιθέτως, το πιο ζεστό σημείο στη Γη καταγράφηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, 1922 στο El Azizia της Λιβύης, όπου το θερμόμετρο έφτασε τους 57 βαθμούς Κελσίου.


  • 9. Το υψηλότερο σημείο στη Γη δεν είναι το όρος Έβερεστ

Είναι αλήθεια, ότι είναι ένα από τα πιο διάσημα βουνά του κόσμου και στα 8.848 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, θεωρείται η κορυφή του κόσμου. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι σήμερα γνωρίζουμε πως η Γη δεν είναι απολύτως στρογγυλή, οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε κατά μήκος του ισημερινού είναι ελαφρώς πιο κοντά στα αστέρια. Αυτό σημαίνει ότι παρότι το όρος Chimborazo στο Εκουαδόρ είναι μόλις 6.268 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ακριβώς επειδή βρίσκεται πάνω σε ένα «φούσκωμα», είναι τεχνικά πιο μακριά από το κέντρο της Γης, δηλαδή πολύ ψηλότερο από το Everest!
Πηγή: Clickatlife.gr

Αυτή είναι η πιο ενοχλητική αγγλική λέξη που υπάρχει...

Posted: 11 Jan 2013 02:43 PM PST




Την πρωτιά στον
πίνακα των εκνευριστικότερων αγγλόφωνων λέξεων κατέκτησε η λέξη..
"whatever" (οτιδήποτε), σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε σε βρετανικές και αμερικανικές εφημερίδες.



Το "whatever" έγινε ιδιαίτερα της μόδας μέσα από την αμερικανική τηλεόραση, ενώ λέξεις και εκφράσεις όπως "like", "just saying" ή "you know", οι οποίες χρησιμοποιούνται υπερβολικά στον αγγλόφωνο προφορικό λόγο, ακολουθούν στη σειρά κατάταξης του πίνακα με τις ενοχλητικότερες λέξεις.

Απίστευτο: Πύθωνας σε φτερό αεροπλάνου εν πτήσει

Posted: 11 Jan 2013 02:42 PM PST







Σε πρωινή
πτήση της εταιρείας QANTAS προς τη Νέα Γουινέα

, έκπληκτοι έμειναν οι επιβάτες μόλις είδαν έναν τρίμετρο πύθωνα να κρέμεται από το φτερό του αεροπλάνου.

Αν και αρχικά οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν του ισχυρισμούς μίας γυναίκας που είδε πρώτη το ερπετό, τελικά όλοι πείστηκαν ότι ο λαθρεπιβάτης ήταν όντως φίδι.

Το θέαμα ήθελαν να το δουν και οι πιλότοι του αεροσκάφος, αλλάζοντας βάρδια στο πιλοτήριο. Τελικά παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε το φίδι για να κρατηθεί στη ζωή, δεν τα κατάφερε.





Σοκ: Γονείς από τη Νιγηρία δείτε τι παιδί απέκτησαν...

Posted: 11 Jan 2013 02:41 PM PST




«Δεν ξέρω τι
να πω!




Στην αρχή εξεπλάγην όταν είδα τα ξανθά μαλλιά αλλά αμέσως είχα την ανάγκη να το αγκαλιάσω» δήλωσε η μητέρα που γέννησε ένα λευκό μωρό ενώ η ίδια και ο σύζυγός της προέρχονται από τη Νιγηρία.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έκανε το λάθος να χτυπήσει το τζάμι και…

Posted: 11 Jan 2013 02:31 PM PST







Ήθελε με
κάθε τρόπο να μπει στο σπίτι αλλά δεν μπορούσε...










Οι πόρτες και τα παράθυρα ήταν καλά ασφαλισμένες και δεν άνοιγαν με τίποτα.



Έτσι το ρίσκαρε, πήρε μία πέτρα και την έριξε στα τζάμια.





Ο θόρυβος ήταν ισχυρός και έκανε τον γείτονα να σηκώσει το ακουστικό και να πάρει την αστυνομία.





«Κάποιος κλέβει το διπλανό σπίτι» φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς και αμέσως βρέθηκαν εκεί τα περιπολικά.





Ο δράστης ακούγοντας τις σειρήνες, πάγωσε και το έβαλε στα πόδια αλλά δεν κατάφερε να πάει μακριά μιας και στο διπλανό χωράφι του έβαλαν χειροπέδες οι αστυνομικοί.


ΔΕΗ: Πότε θα κόβεται το ρεύμα και οι δόσεις στην εξόφληση!

Posted: 11 Jan 2013 02:22 PM PST







Τέλος στις
διακοπές ηλεκτροδότησης στις αδύναμες οικονομικά και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και την πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος μέσα από δόσεις, είναι οι σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει ο νέος Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.







Το κείμενο του ετοιμάστηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας εστάλη στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ προκειμένου να τον θέσει σε ισχύ με υπουργική απόφαση.





Μεταξύ άλλων προβλέπει την απαγόρευση της διακοπής ηλεκτροδότησης στους ευάλωτους καταναλωτές, τη δυνατότητα ειδικών διακανονισμών για την πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος, ενώ δίνει στους προμηθευτές την ευχέρεια να κάνουν ειδικές τιμές για τις καταναλώσεις που γίνονται σε ώρες μέσα στο 24ωρο αλλά και σε εργάσιμες και μη εργάσιμες μέρες.





Πιο συγκεκριμένα ο νέος Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας:


1. Διακρίνει τις κατηγορίες των πελατών σε Οικιακούς και μη Οικιακούς και περαιτέρω σε Μικρούς και Μεγάλους. Στους Mικρούς ανήκουν οι οικιακοί ανεξαρτήτου παροχής και οι μη οικιακοί με παροχή έως 25 kVA. Καθιερώνεται και η κατηγορία των ευάλωτων πελατών.





2. Για τους Μικρούς Πελάτες, προβλέπει την ελάχιστη διάρκεια της σύμβασης προμήθειας να είναι ένα έτος. Ορίζει πως η εγγύηση που πρέπει να δίνουν οι Μικροί Πελάτες δεν πρέπει να είναι πάνω από δύο διαδοχικούς λογαριασμούς και οι λογαριασμοί μπορούν να εκδίδονται ανά δύο μήνες κατά ανώτατο όριο.





3. Οι εταιρίες προμήθειας, σύμφωνα με τον Κώδικα, διατηρούν υποχρεωτικά Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών.





4. Καθορίζονται, μέσα από τα άρθρα και τις διατάξεις του, με σαφήνεια και διαφάνεια οι συμβατικές και οι προ- συμβατικές υποχρεώσεις των πελατών και προμηθευτών ηλεκτρικού ρεύματος.





5. Για τους μικρούς πελάτες, ορίζει την προθεσμία πληρωμής των λογαριασμών στις 20 μέρες από την ημέρα αποστολής τους. Αν δεν πληρωθεί ο λογαριασμός μεταφέρεται στον επόμενο. Αν ούτε τότε δεν εξοφληθεί ο προμηθευτής κάνει αίτηση απενεργοποίησης της παροχής και την κοινοποιεί στον πελάτη. Αν δεν εξοφληθεί σε 10 μέρες τότε κόβεται και καταγγέλλεται η σύμβαση.





6. Προβλέπει τη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών με ειδικές δόσεις.





7. Δίνει τη δυνατότητα ειδικών τιμών ανάλογα με την ώρα και την ημέρα.





8. Για τους Ευάλωτους Πελάτες, ορίζεται ότι η προθεσμία εξόφλησης δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 40 μέρες.






9. Στους Ευάλωτους Πελάτες δίνεται ειδική δυνατότητα τμηματικής και άτοκης εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών με τη μηνιαία δόση να μην ξεπερνά το 50% της αντίστοιχης μηνιαίας δαπάνης για το ρεύμα.





10. Για τους Ευάλωτους Πελάτες οι Προμηθευτές, σύμφωνα με τον Κώδικα, δεν θα δίνουν εντολή διακοπής ρεύματος το διάστημα Νοεμβρίου – Μαρτίου και Ιουλίου – Αυγούστου.





11. Για τους Ευάλωτους Οικιακούς Πελάτες με σοβαρά προβλήματα υγείας απαγορεύεται η διακοπή ηλεκτροδότησης.


Σημειώνεται ότι Ευάλωτοι Πελάτες είναι όσοι πλήττονται από την ενεργειακή πενία (οικονομικά δεν μπορούν να καλύψουν τις δαπάνες για ρεύμα), άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, άτομα άνω των 70 ετών κι εφόσον ζουν μόνοι τους ή με συνομήλικο, ΑΜΕΑ.


Βρήκαν δουλειά στον 18χρονο που έδιωξαν οι γονείς του από το σπίτι

Posted: 11 Jan 2013 02:18 PM PST




Συγκινητική ανταπόκριση από πολίτες και μαθητές της Κρήτης, αλλά και
της υπόλοιπης χώρας, είχε η έκκληση για το δράμα του 18χρονου, τον οποίο
άφησαν στην τύχη του οι γονείς του, λόγω της κρίσης.





Δεκάδες ήταν τα μηνύματα στήριξης και από ανθρώπους που, από το
υστέρημά τους, πρόσφεραν τρόφιμα, ρούχα, ακόμα και προσωρινή στέγη στον
νεαρό.


Ο 18χρονος, που αρνείται να μιλήσει ο ίδιος για την
περιπέτειά του, φιλοξενείται σε φιλικό του σπίτι, μέχρι να λυθεί το
ζήτημα της στέγης.


Για την οικονομική στήριξή του, αναμένεται να
ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός από τον διευθυντή του σχολείου σε
συνεννόηση με την ΕΛΜΕ Ηρακλείου, ενώ ο Σύλλογος Πολυτέκνων προσφέρει
προσωρινή εργασία στο νεαρό, μέχρι να βρεθεί κάποια μόνιμη.


Την ίδια στιγμή, η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Εσπερινού Γυμνασίου έχει κατακλυστεί από μηνύματα συμπαράστασης.


Στην επίσημη σελίδα στο Facebook του εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, οι
συμμαθητές του 18χρονου, ευχαριστώντας όλους για τη συμπαράσταση,
έγραψαν: «Το Εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου ευχαριστεί για την συμπαράσταση
προς τον μαθητή μας. Η δημοσιότητα θέλουμε να συμβάλει να βρεθεί μια
εργασία για τον μαθητή, οτιδήποτε άλλο βοηθάει πρόσκαιρα και μετά, πάλι
στο ίδιο σημείο. Γι' αυτό, όποιος θέλει να βοηθήσει πραγματικά, βοηθήστε
να βρεθεί μια εργασία. Η ΕΡΓΑΣΙΑ για τους μαθητές του Εσπερινού
Γυμνασίου είναι θέμα επιβίωσης αλλά και δυνατότητα μόρφωσης».

Δήλωση-σοκ: «Τα θύματα βιασμού φταίνε για αυτό που παθαίνουν»

Posted: 11 Jan 2013 02:14 PM PST





Άκρως
προκλητική δήλωση έκανε ο δικηγόρος των βιαστών που επιτέθηκαν και οδήγησαν στο θάνατο 23χρονη φοιτήτρια στην Ινδία.







Ο δικηγόρος Μανοχάρ Λαλ Σάρμα υποστήριξε ότι  τα θύματα του βιασμού είναι υπεύθυνα για αυτό που τους συμβαίνει και δεν δίστασε να εκφράσει τις αμφιβολίες του για την ηθική της άτυχης κοπέλας.





"Μέχρι σήμερα δεν έχω δει ούτε ένα περιστατικό ή παράδειγμα βιασμού μιας γυναίκας με υπόληψη", δήλωσε ο Σάρμα και συμπλήρωσε: "Ούτε ένας αρχιμαφιόζος δεν θέλει να αγγίξει ένα κορίτσι με υπόληψη".





Επί πλέον, ο δικηγόρος των βιαστών υποστήριξε ότι εκτός από το θύμα, υπεύθυνος για το τραγικό συμβάν είναι και ο... φίλος της 23χρονης: "Η κοπέλα και ο σύντροφός της δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τις αστικές συγκοινωνίες αργά το βράδυ. Ο άνδρας που ήταν μαζί της δεν κατάφερε να την προστατεύσει για να μην πάθει κακό".



Είχε για φρουρό μαριχουάνας, έναν αλιγάτορα!

Posted: 11 Jan 2013 02:13 PM PST







Αντιμέτωποι
με έναν αλιγάτορα βρέθηκαν... Αμερικανοί αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια έρευνας για ναρκωτικά







Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της  Alameda County  στην πολιτεία της Καλιφόρνια όταν μετά από έφοδο σε σπίτι ανακάλυψαν έναν αλιγάτορα. Οι αρχές συνέλαβαν τον 32χρονο Assif Mayar ο οποίος μετά από έλεγχο ρουτίνας έκρυβε 34 κιλά μαριχουάνας στο σπίτι το οποίο νοίκιαζε.




Ο 32χρονος που είχε κλέψει τον αλιγάτορα από το ζωολογικό κήπο του Όκλαντ τον είχε τοποθετήσει μέσα σε μια Plexiglas δεξαμενή μέσα στο σπίτι.

Σε δήλωσή του στο KTVU, ο σερίφης  J.D. Nelson τόνισε ότι  ο 32χρονος χρησιμοποιούσε τον αλιγάτορα ως αποτρεπτικό παράγοντα για τους επίδοξους κλέφτες της μαριχουάνας.

"Έχουμε έρθει αντιμέτωποι με σκυλιά, όπως πίτμπουλ που φρουρούν σπίτια. Ωστόσο το να φρουρεί ένα σπίτι ένας αλιγάτορας είναι ασυνήθιστο"  ανέφερε.

Ο 32χρονος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών ενώ κρατείται στην φυλακή Santa Rita.

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Να καταδικαστεί ο Παπανδρέου … λόγω βλακείας

Posted: 11 Jan 2013 02:08 PM PST





Παραμάγαζο
της Αμερικής χαρακτηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ...





Για την λίστα Λαγκάρντ, το γιατί δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα ροκάς και φασίστας και τον Γιώργο Παπανδρέου μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στα πλαίσια τηλεοπτικής εκπομπής που βρέθηκε καλεσμένος. 


«Θέλω να πάει και να καταδικαστεί και ο Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ. Λόγω βλακείας. Εφόσον δηλαδή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν και του έκρυβαν την λίστα επί δυο χρόνια. Δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου στο πρώτο σκέλος και ο Βενιζέλος στην συνέχεια που την παρέλαβε στον ανασχηματισμό. Αν και δεν μπορεί να μην το ήξερε. Αυτό που συμβαίνει είναι μια συνομωσία. Όταν εγώ φώναζα ο Καραμανλής να πάει κατηγορούμενος για το Βατοπαίδι δεν τον πήγαν, αφού συμφώνησαν οι δυο (σ.σ. Υπονοώντας τους Παπανδρέου-Καραμανλή). Όπως και δεν πήγαν τον Σημίτη για την Siemens. Τώρα συμφωνούν να μην πάνε τον Παπανδρεόυ. Νομίζω ότι ο δε Σαμαράς ευτελίζεται πολύ όταν προστατεύει τον Βενιζέλο επειδή είναι ο εταίρος του». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Στο βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. 

Προσθέτοντας πως «Ο Παπακωνσταντίνου είναι για καρπαζιές Η όλη δουλειά έγινε για 80.000 ευρώ. Βρέθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτός όμως είχε βγάλει νόμο που έλεγε πως εαν τα δηλώσεις και τα αφήσεις στο εξωτερικό, μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις. Άρα με 80.000 είχαν καθαρίσει οι συγγενείς του. Δεν μπορεί να είναι τόσο φτωχομπινέδες. Δεν μπορεί να είναι τόσο φτωχομπινές». 

Τέλος, όσον αφορά το γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παραπέμπει τον Γιώργο Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσθέτει «Γιατί έτσι του είπαν οι Αμερικάνοι. Παραμάγαζο της Αμερικής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πείτε μου ένα πολιτικό που να έχει βγει τόσες φορές στο CNN και τόσες φορές στο ABC όσο ο Τσίπρας». 

Μάλιστα, όταν ο παρουσιαστής προσπάθησε να του πει ότι ενδεχομένως οι Αμερικάνοι να θέλουν να κάνουν τον Τσίπρα φίλο επειδή τον βλέπουν ζωηρό, εκείνος απάντησε «Είτε σιγά σιγά, είτε απότομα, άμα γίνει η διείσδυση έγινε. Εγώ πιστεύω ότι οι μερικανοί θέλουν να κρατήσουν ανέπαφο τον Παπανδρέου. Δεν βλέπω άλλο λόγο». 

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ μίλησε για την λίστα Λαγκάρντ («Η λίστα Λαγκάρντ είναι μόλις το 2,5% των Ελλήνων καταθετών στο εξωτερικό»), την Χρυσή Αυγή («Έξι μήνες τώρα δεν έχει κάνει μια πρόταση στην Βουλή. Δεν μου πάει ο φασισμός. Δεν γίνεται να είσαι ροκάς και φασίστας. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε για το καλό της χώρας») και για το αν ήταν λάθος να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος τον Γιάννη Παπαμιχαήλ («Δέχτηκα τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να έρθει στο κόμμα επειδή γνώριζα την μητέρα του και τον πατέρα του»).

parapolitika.gr

Στις 3 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της RB9

Posted: 11 Jan 2013 02:07 PM PST






Αγώνας
δρόμου για τους «κόκκινους ταύρους»




Δύο ημέρες πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Jerez (5/2) η Red Bull θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο, όπως ανακοίνωσαν οι «κόκκινοι ταύροι».


Η ομάδα που φέτος στέφθηκε φέτος για τρίτη φορά Παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι η τέταρτη που ανακοίνωσε την ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων μετά τις McLaren (31 Ιανουαρίου), Force India (1η Φεβρουαρίου) και Sauber (2 Φεβρουαρίου). 


Οι μηχανικοί των «κόκκινων ταύρων» αναμένεται να κάνουν αγώνα δρόμου, δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου πρωταθλήματος είχαν επικεντρωθεί στις αναβαθμίσεις της RB8, καθυστερώντας έτσι την εξέλιξη της RB9.


Πηγή: Autotriti.gr

Εντυπωσιακή η πίσω όψη της τραγουδιάρας…

Posted: 11 Jan 2013 02:05 PM PST







Είναι εντυπωσιακή,
όμορφη και ταλαντούχα….










Ο φωτογραφικός φακός του entertv απαθανάτισε τη Βάσω Θεολόγου σε μία αποκαλυπτική εμφάνιση, στο νυχτερινό όπου τραγουδάει!





entertv



Κούκλα και αμακιγιάριστη η Έλενα Παπαβασιλείου!!! Δείτε την νέα φωτογραφία της στο twitter!

Posted: 11 Jan 2013 02:01 PM PST







Η σ$ξι Έλενα
Παπαβασιλείου που θεωρείται πλέον ένα από τα φαβορί του Dancing with the stars, απολαμβάνει τις πρόβες της και δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της μέσω του twitter της.







Αυτή την Κυριακή θα εμφανιστεί στο show η Κατερίνα Στανίση και όπως είναι λογικό κάνει πρόβες! 





Εννοείται πως η Έλενα Παπαβασιλείου που δηλώνει fan της άρπαξε την ευκαιρία και έβγαλε μια φωτογραφία μαζί της, την οποία και ανέβασε κατευθείαν στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο.





Ως σχόλιο έγραψε: "Σ' έχω κάνει Θεό! all time classic… Κυρία Στανίση πόσο γλυκός κ ευγενικός άνθρωπος από κοντά"





Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιο:




Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Έλενα Παπαβασιλείου στο twitter της!





Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Έλενα Παπαβασιλείου στο twitter της!


Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 12/1!

Posted: 11 Jan 2013 01:56 PM PST




Τα Ζώδια Σήμερα
12 Ιανουαρίου 2013





Κριός


21/3-20/4


Αν είσαι Κριός, σήμερα το άγχος και η ένταση χτυπάει κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, σε φέρνουν στα όρια σου. Ηρέμησε και μίλα με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις λύσεις που αφορούν στη σχέση σου. Αν εξακολουθείς να είσαι αδέσμευτος, η μέρα σου δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Άνοιξε τα μάτια σου!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να πας πολύ καλά, φίλε Κριέ. Η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και, αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δεις να βελτιώνονται άμεσα.




Ταύρος


21/4-20/5


Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, φίλε Ταύρε, κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι η μέρα σε κάνει ερωτικό και ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή φάση, αν είσαι Ταύρος, και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αρκεί να κινηθείς με προγραμματισμό και με ομαδική δουλειά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις νομικές υποθέσεις ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, φίλε Ταύρε, κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι η μέρα σε κάνει ερωτικό και ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή φάση, αν είσαι Ταύρος, και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αρκεί να κινηθείς με προγραμματισμό και με ομαδική δουλειά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις νομικές υποθέσεις ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, είσαι σε μια καλή μέρα, αλλά και σε μια καλή περίοδο και μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία, με τις κατάλληλες κινήσεις. Πάντως πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος, σε κάποια απρόοπτα που θα συμβούν. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, η σημερινή θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Υδροχόο με τον Δία από τους Διδύμους, ευνοεί κατά πολύ την επικοινωνία και μπορείς να την αξιοποιήσεις για να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο διαλλακτικός, θα δεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν, να εξαφανίζονται. Αν δεν είσαι σε σχέση, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά μηνύματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Συνέχισε πιστά στο πρόγραμμά σου, ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι επικίνδυνο να ξεφύγεις σε αλόγιστα έξοδα.



Λέων
23/7-23/8

Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Λέων, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα ανακουφιστείς με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για ξεκαθαρίσματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων. Μίλα για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν έχεις καλή επικοινωνία μαζί του, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βρες όλη σου την αισιοδοξία και κάτι καλό θα σου συμβεί πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτό το Σάββατο, φίλε Λέων, και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, μέσα από νέες προτάσεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Καλύτερα όμως να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώνεις με τις παρούσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, μην αφήσεις κάποιες λεπτομέρειες να χαλάσουν το καλό κλίμα της σχέσης σου. Μίλα ήρεμα με τον σύντροφό σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ο Άρης από τον Υδροχόο αυξάνει έντονα την κοινωνικότητά σου και σου δίνει τα εφόδια για να το βρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, φίλε Παρθένε. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα, που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν.




Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν ακόμη. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι μπορείς. Αν πάλι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να ξέρεις πως η γοητεία σου μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία. Μην μένεις στο σπίτι Σαββατιάτικα!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Ζυγέ, και σήμερα θα βρεις τον τρόπο να διευθετήσεις εκκρεμότητες, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις αρκετές υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, φίλε Σκορπιέ, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, απόφυγε τις συζητήσεις που κουράζουν τη σχέση σου και δημιουργούν κακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και, αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους να διασκεδάσεις αυτό το βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου περνάς μια καλή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς οι αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για την εικόνα σου. Μην το παρακάνεις.



Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος σε περιμένει. Είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες, για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε και κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, θα περάσεις ένα όμορφο Σάββατο, αν αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε κατακλύζει. Κι αν ακόμη στη ζωή σου δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις. Μην απογοητεύεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συντηρήσεις τη μοναχική σου κατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, στη δουλειά σου έρχονται επιτυχίες και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά με άσκοπες αγορές και μείνε συγκρατημένος. Οι συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, μπορεί να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Το σημερινό Σάββατο, φίλε Αιγόκερε, σε παροτρύνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και θα θελήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια, που κάνουν οι γύρω σου για σένα. Κατά τα άλλα, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος σου. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση και, με την Αφροδίτη να σας ευνοεί από το ζώδιο σας, ο έρωτας παραμονεύει!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, αν είσαι Αιγόκερως, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και τα οικονομικά σου φέρνουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να υπολογίσεις στα έξοδά σου.



Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, θα μπορέσεις σήμερα να προωθήσεις κάποια σχέδια που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και όχι βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, άφησε στην άκρη τις κακές σκέψεις και δείξε την καλύτερή σου διάθεση, μέσα στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, σκέψου καλά αν το άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά και μετά ενέδωσε στις προκλήσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Υδροχόε, στα επαγγελματικά σου έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που σε αγχώνουν.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα θα φέρει για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα γιατί τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα. Μην τραβάς τα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά. Κι εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο και να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις.
Πηγή: myastro.gr

Θα πάθετε ΣΟΚ όταν ακούσετε την ηλικία αυτού του άντρα! (pics)

Posted: 11 Jan 2013 01:40 PM PST






Ο
Donoval Nelson είναι παντρεμένος με μία 33χρονη γυναίκα και


είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα για να κρατήσει την
πανέμορφη σύζυγο του.....




Έτσι,
όντας 54 χρονών και αρχίζοντας να χάνει τη νεανική του ζωντάνια
και σφριγηλότητα το έριξε στις πλαστικές, με το αποτέλεσμα να τον
δικαιώνει απόλυτα, αφού μοιάζει μικρότερος και από τη γυναίκα του.





























Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές