Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Απίστευτο αμοντάριστο βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα, έδωσε στη δημοσιότητα το Russia Today !! (video)

Posted: 16 Jun 2011 02:27 PM PDT


*Το βίντεο προέρχεται από το ειδησιογραφικό πρακτορείο Russia Today .
Κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων από τους αντιεξουσιαστές στο Σύνταγμα, μία νέα δημοσιογράφος του πρακτορείου RussiaToday, χώθηκε από το πουθενά ανάμεσα στον κόσμο, και άρχισε να κάνει ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν! 

Το κουράγιο αυτής της κοπέλας και η θέληση της για ενημέρωση ήταν απίστευτη.
Λίγα λεπτά αργότερα, και μετά τις ρίψεις καπνογόνων και χημικών από τις δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και τις επιθέσεις που δέχθηκε η ίδια αλλά και ο οπερατέρ από αναρχικούς, η κοπέλα κατέρρευσε.  
Άμεση ήταν η βοήθεια των "αγανακτισμένων" πολιτών που είχαν παραμείνει στο σημείο, καθώς της πρόσφεραν νερό και φάρμακα για να μπορέσει να αναπνεύσει. 
Λίγο αργότερα, συνέχισε ακάθεκτη το ρεπορτάζ.


http://24gr.blogspot.com
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Απίθανα Off-Road Οχήματα

Posted: 16 Jun 2011 01:54 PM PDT



Δείτε μερικά από τα πιο τρελά off-road οχήματα που είναι σε θέσεις που συνήθως δεν αναμένουμε.















 http://araxtoikailight.blogspot.com

ΔΥΔΥΜΕΣ ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ

Posted: 16 Jun 2011 01:38 PM PDT


Η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή

Μια απλή διαπίστωση του μπαμπά και της μαμάς των 33χρονων σήμερα δίδυμων Maria και Kate ήταν αρκετή για να κάνει τη ζωή τους πολύ δύσκολη.«Κοίτα αποκτούν καμπύλες» είχε πει ο μπαμπάς τους κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους και οι δίδυμες αδερφές έκαναν σκοπό της ζωής τους να μην τις αποκτήσουν ποτέ, αφού τις θεωρούσαν ισοδύναμες με την παχυσαρκία. 

Έτσι σήμερα οι Maria και η Kate, γιατροί στο επάγγελμα, παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή αφού πάσχουν από νευρική ανορεξία εδώ και 20 χρόνια. «Θέλαμε να τιμωρήσουμε τη μαμά και τον μπαμπά που έλεγαν ότι γινόμαστε γυναίκες» λένε οι δίδυμες στην Daily Mail, που αισθάνονται ότι έχουν μια θηλιά στο λαιμό από την οποία δεν μπορούν να απαλλαγούν.

Οι δίδυμες κάνουν λόγο για ψύχωση που τις έκανε καθημερινά να μετρούν τις θερμίδες που έπαιρναν και τις θερμίδες που έκαιγαν, να χάσουν τα μαλλιά τους και να αποκτήσουν πολλά προβλήματα υγείας, εξαιτίας των οποίων πέρναγαν αρκετό καιρό μέσα στα νοσοκομεία.


Τώρα, όμως, θέλουν πλέον να απαλλαγούν από τη νευρική ανορεξία και δηλώνουν αποφασισμένες να την καταπολεμήσουν. «Δεν μπορώ πλέον να περπατήσω. Με πονάει η πλάτη μου, οι καρδιακοί μου παλμοί δεν είναι κανονικοί, έχω οστεοπόρωση και παγκρεατίτιδα» λέει η Kate. Οι δύο αδερφές θέλουν τώρα να κάνουν οικογένεια, αλλά οι γιατροί δεν είναι, πλέον, σίγουροι, αν θα τα καταφέρουν. 


«Θέλω τα κόκαλα και τα μαλλιά μου πίσω. Ξέρω ανθρώπους που έχουν φτάσει στην ηλικία των 50 και έχουν ακόμα νευρική ανορεξία. Είμαι αποφασισμένη να μην καταλήξω έτσι» λέει η Maria.
 



http://hellenic-music-videos.blogspot.com

Λίμνη με ηφαιστειακή τέφρα συνθέτει τοπίο από άλλο πλανήτη (Video)

Posted: 16 Jun 2011 01:22 PM PDT


Λίμνη με ηφαιστειακή τέφρα
Ένα ηφαίστειο στη Χιλή, το οποίο εκρήγνυται τις τελευταίες εβδομάδες, κάλυψε με ηφαιστειακή τέφρα ολόκληρη τη λίμνη Nahuel Huapi στην Αργεντινή, κάνοντας τη να μοιάζει με ένα τοπίο από άλλο πλανήτη. Δείτε το εντυπωσιακό video!





http://www.otherside.gr

Βλέμμα που μαγνητίζει… (Φωτογραφικό αφιέρωμα)

Posted: 16 Jun 2011 01:16 PM PDT


Βλέμμα που μαγνητίζει... (1)
Ο τίτλος τα λέει όλα… Απολαύστε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με γυναίκες οι οποίες διαθέτουν βλέμμα που μαγνητίζει…

Βλέμμα που μαγνητίζει... (2)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (3)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (4)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (5)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (6)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (7)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (8)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (9)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (10)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (11)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (12)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (13)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (14)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (15)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (16)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (17)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (18)
Βλέμμα που μαγνητίζει... (19)





http://www.otherside.gr

Πιο δίδυμα δεν γίνονται(video)

Posted: 16 Jun 2011 07:09 AM PDT



Δείτε πως το ένα μιμείται τις κινήσεις του άλλου… ακόμα και στο φτέρνισμα!


http://endiaferonta.com

Απίστευτα ταχυδακτυλουργικά κόλπα με κρίκους!!! Video

Posted: 16 Jun 2011 07:02 AM PDT


Πώς τα κάνει όλα αυτά; Πραγματικά απίστευτος…









http://endiaferonta.com
http://a-pistefto.blogspot.com

PC μέσα σε τραπέζι

Posted: 16 Jun 2011 06:56 AM PDT


Τι άλλο θα σκεφτούν πια; Έχουμε δει PC σε σκούτερ, σε μηχανή και τώρα σε τραπέζι. Αν μη τι άλλο με τη νέα αυτή θήκη για PC εξοικονομούμε και χώρο!


Pc μέσα σε τραπέζι (2)
Pc μέσα σε τραπέζι (3)
Pc μέσα σε τραπέζι (4)
Pc μέσα σε τραπέζι (5)
Pc μέσα σε τραπέζι (6)
Pc μέσα σε τραπέζι (7)
 


http://www.otherside.gr
http://a-pistefto.blogspot.com

STARDOLL:Online κοινότητα για κορίτσια που λατρεύουν τη μόδα.Φτιάξε την δική σου κούκλα είναι δωρεάν!

Posted: 16 Jun 2011 06:51 AM PDT

 
Η Stardoll είναι η μεγαλύτερη online κοινότητα για κορίτσια που λατρεύουν τη μόδα, τις νέες φιλίες, το shopping, τη διακόσμηση και τη δημιουργικότητα!Ξεκίνησε δημιουργώντας τη δική σου MeDoll, πήγαινε για ψώνια, άλλαξε look, διακόσμησε τη σουίτα σου, κάνε παρέα με καινούργιους φίλους και εκφράσου με τον πιο δημιουργικό τρόπο που θέλεις εσύ - γιατί εσύ είσαι η star!

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ;(video)

Posted: 16 Jun 2011 06:34 AM PDT


Ο Ερμής βρίσκεται τόσο κοντά στον Ήλιο ώστε είναι πολύ δύσκολο να τον διακρίνουμε καθαρά από τη ΓΗ.  Επιπλέον είναι και μικρός, ελάχιστα μόνο πιο μεγάλος από τη Σελήνη.  Η ηλιακή του ημέρα (από ανατολή σε ανατολή) διαρκεί διπλάσιο χρόνο (176 γήινες ημέρες) απ' ότι το έτος του. 
Σε απόσταση μικρότερη των 70 εκατομμυρίων χιλιομέτρων ο πλησιέστερος αυτός πλανήτης στον Ήλιο καψαλίζεται συνεχώς από τις ακτίνες του.  Η επιφάνεια του Ερμή μοιάζει πάρα πολύ με την επιφάνεια της Σελήνης, ενώ αντίθετα το εσωτερικό του μοιάζει περισσότερο μ' αυτό της Γης.
Χωρίς ουσιαστική ατμόσφαιρα γύρω από τον Ερμή δεν υπάρχουν ούτε άνεμοι ούτε βροχές, δεν υπάρχει όμως ούτε προστασία από τη ζέστη ή από το κρύο. 
 Στο αφήλιο του οι μεσημεριανές θερμοκρασίες στην επιφάνεια φτάνουν τους 285 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο περιήλιο η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 430 βαθμούς Κελσίου.  Στη θερμοκρασία αυτή το ατσάλι χρειάζεται μερικά μόνο λεπτά για να κοκκινίσει ή να λιώσει ένα κομμάτι μόλυβδου. Αντίθετα, οι μακρύτατες νύχτες του Ερμή είναι ιδιαίτερα παγερές και φτάνουν τους -180 βαθμούς Κελσίου. Θα αρκούσαν δηλαδή μερικά μόνο λεπτά στην επιφάνεια του Ερμή για να μετατραπεί κάποιος σε παγοκολόνα.







Και όμως υπάρχουν κάτι περίεργα σχήματα μέσα στους κρατήρες στην επιφάνεια του Ερμή με ασυνήθιστες γεωμετρικές γωνίες.. Σχήματα που παραπέμπουν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια,  σκεπασμένα με χώμα και φθαρμένα από άγνωστες μεταβολές,  που σίγουρα δεν είναι δημιουργήματα της φύσης.  Μερικά έχουν εμβαδόν πάνω από 10τετραγωνικά χιλιόμετρα και σίγουρα μπορούμε να πούμε πως είναι τεράστια.  Φυσικά πολλοί θα μιλήσουν για παιχνίδια του φωτός και λόγω ανεπάρκειας  χειροπιαστών στοιχείων, θα καταδικάσουν αυτές τις εικόνες.  Ένας αρχαιολόγος  όμως όχι πριν την ανασκαφή και την ανακάλυψη κάποιου άγνωστου πολιτισμού.




http://worldjudge2012.blogspot.com

Οι 10 πιο περίεργες έρευνες για το χρήμα

Posted: 16 Jun 2011 06:31 AM PDT


Καλώς ή κακώς η ζωή μας εξαρτάται από τα χρήματα σε μεγάλο βαθμό. Όλα στρέφονται γύρω από αυτό και κάνουμε τα πάντα για να έχουμε και να τα αυξήσουμε όσο γίνεται αυτή την εποχή. 


Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 10 ......
.........πιο παράξενες έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε σχέση με το χρήμα για να δούμε αν όντως επαληθεύονται...








Aρ. 10 : Ο χρόνος δεν είναι χρήμα


Σε μια σειρά από πειράματα που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του George Mason και του Texas φάνηκε ότι διαφοροποιείται η αποδοτικότητα των υπαλλήλων όταν εργάζονται με βάση τον χρόνο κι όχι με βάση το χρήμα. Άρα καλό θα ήταν να σκεφτούμε να κατανείμουμε καλύτερα τον χρόνο μας για να αισθανθούμε καλύτερα.








Aρ. 9 : Money, money, money


Τα χρήματα κάνουν την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά. Σε μια σειρά από πειράματα, ψυχολόγοι ερευνητές βρήκαν ότι η αποδοτικότητα του προσωπικού και οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων αποδίδουν περισσότερο όταν τους υπενθυμίζουν τα χρήματα.








Aρ. 8 : Τέλος στην φοροδιαφυγή


Η πληρωμή των φόρων προκαλεί ικανοποίηση και χαρά. Αν έβγαινε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα σίγουρα θα τους έπαιρναν με τις πέτρες, ειδικά αυτή την περίοδο! Στην Αμερική όμως που ζουν σε άλλη διάσταση, αυτά λέγονται! Σύμφωνα λοιπόν με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Oregon όταν πληρώνεις τους φόρους σου νιώθεις καλύτερα και θες να συνεισφέρεις στο κοινό καλό.








Aρ. 7 : Οι μουσικόφιλοι ξοδεύουν


Όσοι μοιράζονται αρχεία στο ίντερνετ και κατεβάζουν τραγούδια παράνομα ξοδεύουν περισσότερα χρήματα στην μουσική. Σύμφωνα με βρετανική έρευνα, όσοι μοιράζονται αρχεία στο ίντερνετ ξοδεύουν 75% περισσότερα χρήματα στην μουσική από τους υπόλοιπους που δεν ασχολούνται. Και πως αιτιολογείται αυτό το ποσοστό; Απλά αυτοί που κατεβάζουν τραγούδια από το ίντερνετ ασχολούνται περισσότερο με την μουσική. Το γεγονός ότι ένα κατεβάζει παράνομα τραγούδια, δεν σημαίνει ότι δεν ξοδεύει ποτέ για να αγοράσει cd








Aρ. 6 : Το χρήμα είναι σαν ναρκωτικό


Εάν αισθάνθηκες ότι έχεις τέτοια εξάρτηση από τα χρήματα όπως συμβαίνει με τα ναρκωτικά τότε ναι είσαι ένας από αυτούς που πιστεύει σε αυτή την έρευνα. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Minnesota το να μετράς χρήματα –απλά να χειρίζεσαι λογαριασμούς- μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.








Aρ. 5 : Μοιράσου τα λεφτά σου


Τα χρήματα αγοράζουν την ευτυχία όταν την ξοδεύεις για άλλους. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο British Columbia και Harvard Business School έχουν βρει ότι τελικά τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία. Πότε; Όταν θα επενδύσεις για να χαρούν οι φίλοι σου, οι αγαπημένοι σου άνθρωποι και φυσικά η οικογένεια σου. Πάρε για παράδειγμα, τη στιγμή που δίνεις στην κοπέλα σου το δώρο της για τα γενέθλια της! Βλέπεις το χαμόγελο που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της, αλλά σκέφτεσαι και τι θα επακολουθήσει για να σ' ευχαριστήσει...








Aρ. 4 : Αχ, αυτές οι σπάταλες...


Οι περισσότερες έγνοιες οδηγούν τις γυναίκες να ξοδεύουν περισσότερα. Λες και μας ήταν άγνωστο! Τώρα και οι έρευνες μας επιβεβαιώνουν ότι οι γυναίκες είναι σπάταλες. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του Πανεπιστημίου Hertfordshire, το 79% των γυναικών απάντησαν ότι βγαίνουν για ψώνια για να νιώσουν καλύτερα. Shopping therapy εν καιρώ κρίσης όμως δεν συμφέρει καθόλου!








Aρ. 3 : Η ομορφιά παίζει ρόλο


Οι όμορφοι βγάζουν περισσότερα από τους άσχημους. Δεν ξέρω κατά πόσο το πιστεύετε ή όχι, αλλά σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Texas η ομορφιά παίζει ρόλο στις αποδοχές μας. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι βασικό ρόλο παίζει το κονέ που έχεις, τώρα προστίθεται κι η ομορφιά. Οι όμορφοι και περιποιημένοι εργαζόμενοι έχουν μεγαλύτερο εισόδημα από αυτούς που θεωρούνται μέτριοι ως προς την εμφάνισή τους στον χώρο εργασίας. Και οι άσχημοι άνδρες επηρεάζονται περισσότερο από τις άσχημες γυναίκες. Οι άντρες που είναι άσχημοι τείνουν να κερδίζουν 9% λιγότερα χρήματα, ενώ οι άσχημες γυναίκες κερδίζουν μόλις 5% λιγότερα χρήματα.








Aρ. 2 : Το ύψος μετράει


Οι ψηλοί άνθρωποι κερδίζουν περισσότερα. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο οικονομικό περιοδικό The Economic Record, οι πιο ψηλοί άνθρωποι κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τους κοντούς, γιατί οι πρώτοι θεωρούνται πιο έξυπνοι και πιο δυναμικοί. Βέβαια η ιστορία καταρρίπτει αυτούς τους ισχυρισμούς μιας και δεν είναι λίγα τα παραδείγματα των ισχυρών ανθρώπων στον πλανήτη με ύψος όχι πάνω από 1.45, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Ναπολέων Βοναπάρτης.








Aρ. 1 : Τα λεφτά δεν αγοράζουν την ευτυχία


Νομίζω πως δεν χρειαζόταν να διεξάγει κάποιος μια τέτοια έρευνα για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα.  Οι Αμερικανοί ψυχολόγοι από το πανεπιστήμιο του Missouri δεν ήταν και πολύ σίγουροι και την πραγματοποίησαν. Τα αποτελέσματα;  Νομίζω πως δεν θα εκπλαγείτε... Τα μετρητά και η δημοσιότητα δεν φέρνουν ψυχική ικανοποίηση.  Άντε τώρα! Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αναπάντεχη απόκτηση πολλών χρημάτων, όπως είναι οι νικητές παιχνιδιών ΛΟΤΤΟ ή λαχείου για παράδειγμα, μπορεί να προκαλέσει και δυστυχία. Ωστόσο, η αυτονομία, η ικανοποίηση σε αυτό που κάνουμε, η φιλία και η αυτοεκτίμηση είναι αυτά που μας γεμίζουν με περισσότερη ενέργεια.





http://reporter-tv.blogspot.com

Κρέμασε το κουτάβι του και το ανέβασε στο Facebook!

Posted: 16 Jun 2011 06:18 AM PDT


Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που ανέβασε ένας έφηβος…
από τις Φιλιππίνες στο Facebook και δείχνουν ένα ανήμπορο κουτάβι να κρέμεται στο σχοινί για τα ρούχα με 5 μανταλάκια στην πλάτη του! 
Ο Jerzon Senador από την Καλάμπα των Φιλιππίνων βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου ενώ το πιο πιθανό θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για τη σκληρότητα στο ζώο.
Ο έφηβος αφού κρέμασε το κουτάβι το φωτογράφισε από διαφορετικές γωνίες και στη συνέχεια τις ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook για να υπερηφανευτεί για το κατόρθωμά του.
Οι φωτογραφίες διαδόθηκαν αμέσως και το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις με τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης να κάνουν αναφορά για την βαναυσότητα του νεαρού Φιλιπινέζου...









http://to-kounavi.blogspot.com
http://reporter-tv.blogspot.com

Α.Τ.Ι.Α στην Πολωνία .. (video)

Posted: 16 Jun 2011 06:12 AM PDT




Το βίντεο είναι απ'την Πολωνία ενώ προς το τέλος κάνει συσχετισμούς με άλλες χώρες που έχουν εμφανιστεί παρόμοια αντικείμενα. Στην Ισπανία λίγα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου, στο Καζακσταν πάνω από συγκροτήματα πολυκατοικιών, ανάμεσα στα σύνορα Μεξικού και Αμερικής όπου οι συνθήκες ασφαλείας είναι υψηλές (το βίντεο είναι όντως εντυπωσιακό) και στην γειτονική Σερβία που περνάνε πάνω από μια κεντρική λεωφόρο.. Το φαινόμενο των Α.Τ.Ι.Α έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.







http://worldjudge2012.blogspot.com
http://mystikos-planitis.blogspot.com

“Τρελάθηκαν” τα ρολόγια στη Σικελία!

Posted: 16 Jun 2011 06:04 AM PDT

Για διάστημα μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας τα ψηφιακά ρολόγια στη Σικελία έδειχναν τη «δική» τους ώρα, δημιουργώντας σύγχυση στους ιδιοκτήτες τους!


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πριν από περίπου δέκα ημέρες τα ρολόγια- για ανεξήγητο λόγο- άρχισαν να πηγαίνουν τουλάχιστον ένα τέταρτο μπροστά.

Τη μυστηριώδη αλλαγή ώρας πρόσεξαν πρώτοι δύο νεαροί, οι οποίοι μάλιστα έφτιαξαν και σχετική σελίδα στο Facebook, όπου καλούσαν ομοιοπαθείς να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς, ο Francesco Nicosia, δήλωσε σε γαλλική ιστοσελίδα: «Συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στη δουλειά νωρίτερα. Αφού έκανα μια σχετική έρευνα, πρόσεξα ότι δεν ήμουν ο μόνος που βρισκόμουν στη δουλειά μου πριν από την έναρξη της βάρδιας, πράγμα σπάνιο στη Σικελία».

Οι πιο δημοφιλείς ερμηνείες του φαινομένου περιλαμβάνουν εξωγήινους, πνεύματα, την ηφαιστειακή δραστηριότητα της Αίτνας, ακόμα και ηλιακές εκρήξεις. Ανάμεσα στις διάφορες εξηγήσεις, ως πιο αξιόπιστη εμφανίστηκε μία, η οποία έκανε λόγο για ηλεκτρικά φαινόμενα που προκλήθηκαν από υποβρύχια καλώδια.
Πάντως, ικανοποιητική εξήγηση δεν κατάφεραν να δώσουν ούτε επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Κατάνια…




Newsbomb.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Αποφασίζουμε με λογική ή με συναίσθημα;

Posted: 16 Jun 2011 06:01 AM PDT


Πολλές φορές προσπαθούμε να βασίζουμε τις αποφάσεις μας σε λογικά επιχειρήματα, σε αριθμούς και σε αντικειμενικά δεδομένα. Ωστόσο η διαδικασία λήψης αποφάσεων, δεν είναι πάντοτε τόσο λογική όσο νομίζουμε ή όσο θα θέλαμε να είναι.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι φτιαγμένος για να επεξεργάζεται ταυτόχρονα δύο ειδών πληροφορίες: Τις συναισθηματικές και τις εμπειρικές δηλαδή αυτές που προκύπτουν από την εμπειρία ή τον πειραματισμό (π.χ. ως αποτέλεσμα πειραμάτων, μετρήσεων).

Παρά το γεγονός αυτό, στους περισσότερους ανθρώπους οι συναισθηματικές αντιδράσεις είναι πολύ πιο δυνατές από τις λογικές και συνήθως υπερισχύουν.
Οι άνθρωποι δυσκολεύονται στο να αξιολογούν αριθμούς ακόμη και όταν αυτοί παρουσιάζονται με απλό τρόπο μπροστά τους και δίνουν ξεκάθαρη εικόνα. Αντίθετα οι συναισθηματικές αντιδράσεις που προκαλούνται από προβλήματα όπως το έγκλημα και η τρομοκρατία είναι τόσο έντονες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνυπολογίζουν τα εμπειρικά δεδομένα όταν λαμβάνουν αποφάσεις.
Τα σημαντικά αυτά συμπεράσματα, προέκυψαν από έρευνες επιστημόνων στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν στις Ηνωμένε Πολιτείες. Η βασική ιδέα ήταν να ζητήσουν από εθελοντές να αξιολογήσουν δύο σενάρια κινδύνου που είναι συχνά ενδεχόμενα σε πολλά κρατικά πάρκα της εν λόγω χώρας.

Το πρώτο σενάριο αφορούσε κατάσταση βανδαλισμού και κλοπή πορτοφολιού. Το δεύτερο ήταν σχετικό με ζημιές σε ιδιοκτησίες που προκαλούνταν από ελάφια συμπεριλαμβανομένων και των συγκρούσεων με αυτοκίνητα. Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να αξιολογήσουν ποιο από τα δύο προβλήματα χρειαζόταν περισσότερη προσοχή από τους διαχειριστές κινδύνου.

Η επιλογή από τους ερευνητές των καταστάσεων του εγκλήματος και των προβλημάτων λόγω του υπερπληθυσμού των ελαφιών έγινε διότι και οι δύο κίνδυνοι μπορούσαν να μετρηθούν στην ίδια κλίμακα. Έτσι η σύγκριση καθίστατο ευκολότερη.
Όμως επειδή το έγκλημα προκαλεί τέτοιες αρνητικές συναισθηματικές αντιδράσεις στους περισσότερους ανθρώπους, λάμβανε περισσότερη προσοχή ακόμη και όταν τα αριθμητικά δεδομένα έδειχναν ότι οι κίνδυνοι από τα ελάφια ήσαν πολύ χειρότεροι. Οι ερευνητές χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες επεξήγησης, παρά την καθαρή εικόνα που έδιναν τα στοιχεία, μέχρις ότου οι εθελοντές να συνειδητοποιήσουν ότι ο κίνδυνος από τα ελάφια ήταν μεγαλύτερος από το έγκλημα.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που διαπίστωσαν οι ερευνητές, είναι ότι αυτού του είδους οι καταστάσεις όπου το συναίσθημα υπερισχύει της λογικής και των πραγματικών δεδομένων, παρατηρούνται σε πολλά άλλα ζητήματα όπως η τρομοκρατία, ο πόλεμος, οι μολυσματικές ασθένειες και άλλα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι μπορεί να γίνει για να καταφέρουμε καλύτερα να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε περισσότερο με το μυαλό παρά να ενεργούμε με το τι λέεί η καρδιά ή το συναίσθημα μας;

Χρησιμοποιήθηκαν διάφορα εργαλεία και βοηθήματα για να κάνουν τους ανθρώπους να ακούνε καλύτερα την εμπειρική μεριά του εγκεφάλου τους. Ωστόσο στα πειράματα τους, οι Αμερικανοί επιστήμονες, διαπίστωσαν ότι οι επιδράσεις των εργαλείων αυτών είναι βραχυπρόθεσμες.

Κατάφεραν να κάνουν τους εθελοντές να συνειδητοποιήσουν ότι άφηναν τα αισθήματα να τους καθοδηγούν. Τους βοήθησαν στο να χρησιμοποιούν τεχνικές και εργαλεία για καλύτερη ισορροπία μεταξύ συναισθημάτων και αριθμών. Όμως μετά το τελος των πειραμάτων και μόλις έφευγαν από τις συνεδρίες με τους ερευνητές, οι άνθρωποι είχαν την τάση να επανέρχονται σε αποφάσεις που καθοδηγούνταν από τα συναισθήματα. 

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις υποσκάπτουν τις δυνατότητες του ατόμου να κάνει λογικές αναλύσεις και να λαμβάνει ορθολογιστικές αποφάσεις ακόμη και όταν συνειδητοποιεί ότι πρέπει να είναι προσεκτικός στις αποφάσεις του.

Οι συναισθηματικές αντιδράσεις, τελικά κυβερνούν μεγάλο μέρος της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Έχουν τεράστια επίδραση σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στην πολιτική και στις διεθνείς σχέσεις.

Δεν είναι σπάνιο, αξιωματούχοι κυβερνήσεων σε καταστάσεις κρίσεων, να λαμβάνουν αποφάσεις επηρεασμένοι από τα συναισθήματα τους, χωρίς να δίνουν την αναγκαία προσοχή στις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των αποφάσεων τους.




 http://obelix7.blogspot.com
http://friendshipiseverything.blogspot.com

Σχεδιάζουν υπόγεια διαφυγή? video!!!

Posted: 16 Jun 2011 05:54 AM PDT



Σε κάποιες πολύ περίεργες αποκαλύψεις προέβη το kontra channel και ο Στέφανος Χίος... Είναι δυνατόν να σχεδιάζεται υπόγεια διαφυγή των πολιτικών ;


Δείτε το video










http://www.ramnousia.com

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ TO HΦΑΙΣΤΕΙΟ YELLOWSTONE

Posted: 16 Jun 2011 05:46 AM PDT

ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ:



MHΠΩΣ ΑΦΟΡΑ TO HΦΑΙΣΤΕΙΟ YELLOWSTONE;;; ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 600.000 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Όπως είχαμε γράψει ο Βόσνιος επιστήμονας Dr. Mensur Omerbashich σύμφωνα με την θεωρία του, υποστηρίζει πως οι αστρονομικές ευθυγραμμίσεις συμβάλουν άμεσα στην ανάπτυξη σεισμικής δραστηριότητας στον πλανήτη μας . Αυτό φυσικά δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη την ηφαιστειακή.... δραστηριότητα.
Άραγε υπάρχει περίπτωση οι επιστήμονες να γνωρίζουν ότι λόγω του κομήτηΕΛΕΝΙΝ ενδέχεται να προκληθούν σεισμικές δονήσεις και ηφαιστειακές εκρήξεις αλλά δεν το ανακοινώνουν για ευνόητους λόγους και μέσω του μηνύματος του Διευθυντή της NASA το φέρνουν ήπια; Φυσικά είναι ένα σενάριο, αλλά δεν παύει να υπάρχει ως πιθανότητα!
Υπόγεια ωρολογιακή βόμβα απειλεί την Αμερική
Βαθιά, κάτω από το Πάρκο Γέλοουστοουν των ΗΠΑ βρίσκεται ένα μεγάλο ηφαίστειο, το οποίο εάν εκραγεί θα καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες για όλο τον πλανήτη. Τον τελευταίο καιρό οι επιστήμονες παρατηρούν κάποιες ανησυχητικές κινήσεις. Μήπως ήρθε η ώρα να ανησυχήσουμε κι εμείς;
Το υπερ-ηφαίστειο κάτω από το εθνικό πάρκοYellowstone στο Wyoming έχει αρχίσει να υψώνεται με ρυθμό ρεκόρ από το 2004.

Το έδαφος στην ηφαιστειακή καλντέρα που εκτείνεται σε απόσταση 1500 τετραγωνικών χιλιομέτρων υψώνεται προς τον ουρανό με ρυθμό τουλάχιστον 7,62 εκατοστών τον χρόνο, δηλαδή τριπλάσιο απ' ότι έχει παρατηρηθεί εως σήμερα στην γη. Οι θερμές πηγές αποτελούν μια ένδειξη για το τι κρύβεται από κάτω: περιοχές όπου βράζει το λειωμένο μάγμα, αέρια σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και υδροθερμικά υγρά. Το Πάρκο Γέλοουστοουν βρίσκεται επάνω σε ένα από τα πιο «καυτά σημεία» του πλανήτη μας, όπου σχισμές στον φλοιό της Γης, οι οποίες δημιουργήθηκαν από ηφαιστειακές εκρήξεις πριν από αιώνες, επέτρεψαν σε γιγαντιαία ρεύματα λειωμένης πέτρας ή μάγματος να έρθουν πιο κοντά απ΄ ό,τι συνήθως στην επιφάνεια.
Θα εκραγέι με δύναμη 1000 φορές πιο ισχυρή απ'την έκρηξη του Mount St. Helens το 1980.

ΦΩΤΟ: 22 Ιουλίου 1980: Το Mount St Helens στηνWashington εκρήγνυται. Εάν εκραγεί το Yellowstone θα είναι 1000 φορές πιο ισχυρό!
Με την εκτόξευση της λάβας στον ουρανό, ένα σύννεφο τέφρας που, θα νεκρώσει κάθε βλάστηση, θα εξαπλωθεί και θα καλύψει ένα στρώμα βάθους 10 ποδιών μέχρι και 1.000 μίλια μακριά!!!
Τα δύο τρίτα των ΗΠΑ θα μπορούσαν να γίνουν ακατοίκητα από το τοξικό αέρα που θα σαρώνει, μπλοκάροντας χιλιάδες πτήσεις και αναγκάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Είμαστε στα πρόθυρα μίας καταστροφής; Η καλντέρα του Εθνικού Πάρκου του Yellowstone έχει ξεσπάσει τρεις φορές τα τελευταία 2.1εκατομμύρια χρόνια και οι επιστήμονες, που το παρακολουθούν λένε ότι θα μπορούσε να συμβεί άλλη μία έκρηξη!
Αυτός είναι ο εφιάλτης που οι επιστήμονες προβλέπουν ότι θα μπορούσε να συμβεί αν το μεγαλύτερο σούπερ-ηφαίστειο στον κόσμο εκραγεί για πρώτη φορά σε 600.000 χρόνια, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στο εγγύς μέλλον.
Είπαν ότι το υπερ-ηφαίστειο κάτω από το πάρκο τουWyoming έχει αρχίσει να αυξάνεται με ρυθμούς ρεκόρ από το 2004 – το έδαφός του έχει ανέβει τρεις ίντσες ανά έτος για τα τελευταία τρία χρόνια μόνο, ο ταχύτερος ρυθμός από τότε που άρχισαν να τηρούνται αρχεία, το έτος 1923.
Αλλά λόγω έλλειψης στοιχείων, οι επιστήμονες εμποδίζονται να προβούν σε κάποια προειδοποίηση και είναι ανίκανοι να θέσουν κάποια ημερομηνία για το πότε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η επόμενη καταστροφή.
Ο Bob Smith, του Πανεπιστημίου της Γιούτα, ειδικός στην ηφαιστειακή συμπεριφορά του ηφαιστείου του Yellowstone,είπε στο National Geographic: «Έχει εξαιρετική ανάταση, επειδή καλύπτει τόσο μεγάλη περιοχή και τα ποσοστά είναι τόσο υψηλά.
«Στην αρχή ανησυχούσαμε ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια έκρηξη."
Αλλά πρόσθεσε: «Μόλις είδαμε ότι το μάγμα βρισκόταν σε βάθος δέκα χιλιομέτρων, δεν ανησυχήσαμε τόσο.
«Αν ήταν σε βάθος μεγαλύτερο των δύο ή τριών χιλιομέτρων θα είχαμε πιο πολύ ανησυχήσει».

Ο Robert B. Smith, καθηγητής γεωφυσικής στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, ο οποίος ήταν επικεφαλής μιας πρόσφατης μελέτης μέσα στο ηφαίστειο, πρόσθεσε: «οι καλύτερες αποδείξεις μας είναι ότι ο θάλαμος του λιθοσφαιρικού μάγματος γεμίζει με λιωμένα πετρώματα.
«Αλλά δεν έχουμε ιδέα πόσο καιρό αυτή η διαδικασία θα συνεχίζεται πριν υπάρξει κάποια έκρηξη ή η εισροή λιωμένων βράχων σταματήσει την καλντέρα και αρχίσει να ξεφουσκώνει και πάλι».
Η Καλντέρα του Yellowstone είναι ένα από τα πιο τρομερά δημιουργήματα της φύσης και κάθεται επάνω στο μεγαλύτερο ηφαιστειακό τομέα της Βόρειας Αμερικής. Στο Yellowstone, περίπου 400 μίλια κάτω από την επιφάνεια της Γης βρίσκεται καυτό μάγμα που ανεβαίνει από 30 μίλια υπόγεια πριν εξαπλωθεί σε έκταση 300 μιλίων.
Επάνω σε αυτό, αλλά ακόμα κάτω από την επιφάνεια, βρίσκεται το κοιμώμενο ηφαίστειο.
Από τις μετρήσεις τους οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μία δεξαμενή φουσκωμένου μάγματος έξι μίλια υπόγεια, μπορεί να προκαλεί την πρόσφατη αύξηση.
Προσέχουν, επίσης, μια «άμορφη μάζα σε σχήμα τηγανίτας» από λειωμένο βράχο όσο το μέγεθος του Λος Αντζελες, το οποίο είχε πιεστεί στο ηφαίστειο πριν από λίγο καιρό.
Όμως, λόγω των ακραίων συνθηκών είναι δύσκολο να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει εκεί κάτω, με αποτέλεσμα οι ερευνητές να αδυνατούν να πουν με βεβαιότητα τι θα συμβεί - ή πότε θα συμβεί.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μάγμα σε μικρότερα βάθη. Θα πρέπει να υπάρχει μάγμα στο φλοιό, αλλιώς δεν θα είχαμε όλη αυτή την έντονη υδροθερμική δραστηριότητα που έχουμε» λέει ο Dan Dzurisin, ειδικός του Yellowstone και μέλος τουU.S. Geological Survey at Cascades Volcano Observatory στην Πολιτεία της Washington.
Όταν η έκρηξη συμβεί τελικά, μπροστά της, η έκρηξη του ηφαιστείου Eyjafjallajökull της Ισλανδίας, τον Απρίλιο του περασμένου έτους, που προκάλεσε χάος σε ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, δεν θα είναι τίποτα, απλά ένας νάνος…..





http://katohika.blogspot.com
redskywarning
http://e-rodios.blogspot.com

Το hacking group LulzSec επιτέθηκε πριν από λίγη ώρα στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής Υπηρεσίες Πληροφοριών, την γνωστή σε όλους μας CIA.

Posted: 16 Jun 2011 04:59 AM PDT


Το hacking group LulzSec που έγινε πασίγνωστο τις τελευταίες εβδομάδες από πλήθος επιτυχημένων δικτυακών επιθέσεων, επιτέθηκε πριν από λίγη ώρα στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής Υπηρεσίες Πληροφοριών, την γνωστή σε όλους μας CIA. Πιο συγκεκριμένα οι hackers κατόρθωσαν με μια συντονισμένη επίθεση Distributed Denial of Service Attack [DDoS], να αποκόψουν την υπηρεσία από το Internet. Η ιστοσελίδα της υπηρεσίας με τις πληροφορίες προς το κοινό δεν είναι διαθέσιμη εδώ και αρκετή ώρα, ενώ <…> προβλήματα αντιμετωπίζουν και στους εξυπηρετητές αλληλογραφίας (mail servers) υπεύθυνους για την λήψη και αποστολή της επικοινωνίας στελεχών της υπηρεσίας με το Internet.


Η συγκεκριμένη ομάδα, στα τελευταία της χτυπήματα έχει εστιάσει σε στόχους σχετιζόμενους με την Αμερικάνικη Κυβέρνηση, όπως η Γερουσία και εταιρεία σχετιζόμενη με το FBI. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο ότι στρέφονται κατά των πάντων, χωρίς φόβο να εντοπιστούν από τις αρχές, κάτι που συντηρεί τις φήμες ότι πρόκειται για κάποιου είδους προβοκάτσια της Αμερικανικής Κυβέρνησης ή ότι τα στελέχη της συγκεκριμένης ομάδας σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με Αμερικάνικες και όχι μόνο μυστικές υπηρεσίες.

Το συγκεκριμένο χτύπημα δικτυακής κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες αν οι hackers απέκτησαν πρόσβαση σε νευραλγικά δεδομένα της υπηρεσίας ή αν δημιούργησαν οποιαδήποτε άλλη δυσλειτουργία.

Αν μια ομάδα Hackers, με μικρή οργάνωση όπως οι LulzSec, είναι δυνατόν να επιτύχουν χτύπημα σε μια από τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες πληροφοριών παγκοσμίως, τότε θα πρέπει να αναλογιστούμε τι αντίκτυπο μπορεί να έχει στις ΗΠΑ αν ένα αντίστοιχο διαδικτυακό χτύπημα πραγματοποιούταν από μια χώρα με οργανωμένη ομάδα κυβερνοπολέμου όπως η Κίνα ή η Κορέα.




Πηγή:Sec news
http://kontiloforos.blogspot.com

Το πρώτο ηλιακό τρένο (video)

Posted: 16 Jun 2011 04:56 AM PDT


Το παρθενικό του ταξίδι έκανε πριν λίγες μέρες το «πράσινο»,πλέον , τρένο που συνδέει τη πόλη του Φωτός, Παρίσι, με το Άμστερνταμ. Η καθαρή ενέργεια θα προσφέρεται από ένα «ηλιακό» τούνελ μήκους 3,5 χιλιομέτρων και συνολικού εμβαδού 50,000 τετραγωνικών μέτρων.
Το τούνελ αυτό θα παράγει 3,300 μεγαβάτ ηλεκτρικής ενέργειας την ώρα ικανή να τροφοδοτήσει 4000 τρένα το χρόνο. Η ανάδοχη κατασκευαστική εταιρεία υποστηρίζει ότι θα μειωθούν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 2,400 τόνους το χρόνο. Τη Δευτέρα που μας πέρασε ξεκίνησε το πρώτο τραίνο από το Antwer για τα Ολλανδικά σύνορα. Στην πλειονότητα τους οι επιβάτες δεν γνώριζαν καν για την ιδιαιτερότητα αυτού καθώς και για την πρωτοπόρο λειτουργία του.
Η ηλιακά παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια τροφοδοτεί καθ' όλο το μήκος αυτής τη σιδηροδρομικής γραμμής τρένο και χρησιμοποιείται κυρίως για την παροχή ενέργειας μέσα στο ίδιο το
τρένο, για τους φωτισμούς και για τη σηματοδότηση.



http://fotisbazakas.blogspot.com

Οι διασυνδέσεις της λέσχης Βilderberg

Posted: 16 Jun 2011 04:53 AM PDT



Καντε κλίκ για μεγένθηνση





http://www.antinews.gr/
http://anoixti-matia.blogspot.com

Τουρκικές ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις στο Αιγαίο! (Video)

Posted: 16 Jun 2011 04:49 AM PDT

Eπιχειρήσεις στο αρχιπέλαγος του Αιγαίου κατά των ελληνικών ναυτικών δυνάμεων περιγράφει βίντεο της κρατικής τουρκικής εταιρείας Ηavelsan το οποίο ήρθε πρόσφατα στην δημοσιότητα με αφορμή την τουρκική έκθεση στρατιωτικού υλικού IDEF 2011.




Στο βίντειο περιγράφονται οι δυνατότητες του προγράμματος παρουσιάζεται MELTEM. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει την απόκτηση 16 + 3 αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας καθώς και του συστήματος Διαχείρισης Μάχης AMASCOS το οποίο εξοπλίζει τα αεροσκάφη αυτά.





Όπως φαίνεται από το βίντεο η εταιρεία παρουσιάζει την συμβολή των αεροσκαφών σε ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις, σε αποστολές SAR αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι από το χρονικό σημείο 5.20 μέχρι το 7 λεπτό του βίντεο, παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο τα αεροσκάφη με τα υποσυστήματα τους μπορούν να μεταδώσουν στις φίλιες δυνάμεις την εικόνα που λαμβάνουν για τις εχθρικές δυνάμεις όταν αυτές βρίσκονται πίσω από τα νησιά του Αιγαίου! 


Έίναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι πρόκειται για το ελληνικό Π.Ν. οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν τα τουρκικά ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη! Μπορεί να χαρακτηριστέι ως οπτικοποιημένη πρόβα πολέμου στο Αιγαίο


Συγκεκριμένα αναφέρονται σενάρια όπως η επιτήρηση θαλασσίων περιοχών και ο εντοπισμός εχθρικών ναυτικών δυνάμεων που βρίσκονται πίσω από νησιά σε περιβάλλον που θα κληθούν να επιχειρήσουν μελλοντικά οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.


Η δυνατότητα αυτή των αεροσκαφών του προγράμματος MELTEM σχεδιάστηκε και υλοποιείται στα πλαίσια του διακλαδικού προγράμματος επιτήρησης UZUN UFUK (Μακρύς Ορίζοντας) το οποίο θα επιτρέπει στην Τουρκία να έχει εικόνα της τακτικής κατάστασης πίσω από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου επιτρέποντας στις τουρκικές αεροναυτικές δυνάμεις να έχουν πλήρη απεικόνιση της κατάστασης στο κεντρικό Αιγαίο.


Μετά από αυτά τι άλλο χρειαζόμαστε για να αντιληφτούμε τις αληθινές προθέσεις των γειτόνων μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι πίσω από τη προωθούμενη ελληνοτουρκική περιφερειακή οικονομική συνεργασία στο Αιγαίο κρύβεται κάτι πιο ουσιαστικό και σίγουρα όχι θετικό για τα ελληνικά συμφέροντα.








http://www.defencenet.gr
http://projectdaimonas.blogspot.com

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;

Posted: 16 Jun 2011 04:45 AM PDT


Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (1)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; Σίγουρα θα εκπλαγείτε!


Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (2)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (3)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (4)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (5)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (6)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (7)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (8)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (9)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (10)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (11)
  • Πρόκειται για κόκκους άμμου όπως φαίνονται από το μικροσκόπιο!



http://www.otherside.gr/
http://anoixti-matia.blogspot.com

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Posted: 16 Jun 2011 04:07 AM PDT


Στον  Ήλιο έγινε μια τεράστια έκρηξη το πρωί της 7ης Ιουνίου 2011.  Ολόκληρη η έκρηξη καταγράφηκε από το Solar Dynamics, το οποίο είναι  Παρατηρητήριο της NASA.  Οι μοναδικές στιγμές , καταγράφηκαν από από την υπεριώδη φωτογραφική μηχανή, χρώματος πορτοκαλί για να καταστεί δυνατή η προβολή.
 
 
http://www.exypna.gr

Το οπτικοακουστικό υλικό από την επίθεση στον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου

Posted: 16 Jun 2011 03:37 AM PDT


Εννέα εκατομμύρια μικροεπεξεργαστές RFID έτοιμοι στα συρτάρια της ΕΛ.ΑΣ για το φακέλωμά μας

Posted: 16 Jun 2011 03:01 AM PDT

 Όπως καταγγέλλει ο βουλευτής Αχαΐας Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος χωρίς να πάρει μυρωδιά κανείς βρίσκονται 9 εκατομμύρια μικροεπεξεργαστές RFID έτοιμα να μας φακελώσουν για το... "καλό μας".



Αφού κατάργησαν με το έτσι θέλω την θρησκεία μας από τις ταυτότητες και δεν ρώτησαν ποιος επιθυμεί την αναγραφή του, πέρασαν στο επόμενο καλοστημένο σχέδιο.

Φαίνονται καθαρά οι προθέσεις τους άλλωστε. Για ένα νόμο που ούτε καν έχει ψηφιστεί δαπανούν ερήμην μας χρήματα (τα οποία από ό,τι μας λένε δεν περισσεύουν) για εννέα εκατομμύρια τσιπάκια. Εκτός κι αν... μας τα χάρισαν οι νεοταξίτες...

Ευχαριστούμε που νοιάζεστε για "καλό μας" αλλά τα RFID να τα βάλετε εκεί που ξέρετε.



http://www.releasegreece.com
 http://kokoraki.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές