Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Όταν ο μηχανικός είναι μεθυσμένος (Pics)

Posted: 05 Nov 2011 05:02 PM PDT

Τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα...

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions




constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions



constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructions

constructionsconstructionsconstructionsconstructions

   


ΑΝΤΡΕΣ: Αποκαλύπτουν μερικά χρήσιμα αντρικά μυστικά...

Posted: 05 Nov 2011 04:30 PM PDT

Ο πιο καλαίσθητος και αξιόπιστος ώμος να γείρεις το κεφάλι σου, το... στωικό αυτί που βρίσκεται εκεί για να ακούσει κάθε σου πρόβλημα, το απαλό χέρι που θα σε παρηγορήσει σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά και το στοργικό βλέμμα που θα σε ηρεμήσει και θα σε καθησυχάσει. Τα κομμάτια του puzzle φτιάχνουν ένα και μόνο υπέρχο πλάσμα. Τη γυναίκα! Και αναρρωτιέμαι! Αφού μπορείς να κάνεις όλα αυτά με τόση άνεση και χάρη, γιατί δεν μπορείς να μάθεις τους άνδρες; Αποφάσισα να σε βοηθήσω λίγο λοιπόν και να σου εξηγήσω μερικά πραγματάκια...

1. Ένας άνδρας είναι ΠΑΝΤΑ έμπειρος στο κρεβάτι. Μη...

μην προσπαθήσεις να επιχειρηματολογήσεις για το αντίθετο! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μου κάνεις κακό. Το μόνο που δεν μπορώ να συζητήσω, είναι το πόσο καλά ξέρω να χειρίζομαι την κατάσταση στο σεξ. Ακόμη κι αν θέλεις κι άλλα ή απλώς άλλα, προσπάθησε να το δείξεις με τρόπο. Σαν να θέλεις να πειραματιστούμε βρε παιδί μου! Αλλά προς Θεού, μην μου αφήσεις καμία υπόνοια ότι είμαι "λίγος"!

2. Ναι! Κάποιες φορές δεν αρκεί η δικαιολογία των δύσκολων ημερών για την άκομψη συμπεριφορά σου. Ωραία! Έχεις περίοδο και οι ορμόνες κάνουν πάρτι στο σώμα σου. Δεν προσποιούμαι πως σε καταλαβαίνω. Αλλά το υφάκι, η γκρίνια και η μιζέρια δεν ήταν ποτέ καλοί μου φίλοι. Ακόμη κι όταν βιώνεις τις δύσκολες μέρες του μήνα, μπορείς να κρατήσεις ένα επίπεδο. Ή τέλος πάντων να απομονωθείς μέχρι να περάσεις τη ζώνη του λυκόφωτος. Εγώ δεν σου φταίω κάτι. Κι εμένα το DNA μου λέει πως είμαι "κυνηγός"... τι θα έλεγες αν έβγαζα το ρόπαλο και σε έσερνα από τα μαλλιά;

3. Πάντα παρατηρώ τι φοράς, όσο κι αν παραπονιέσαι για το αντίθετο. Είναι το πιο κλισέ παράπονο των γυναικών στους άνδρες. Σκέφτηκες ποτέ πόσους άμοιρους έχεις ταλαιπωρήσει με τις επιλογές σου; Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που εμφανίστηκες με τη δεκάποντη γόβα εκείνο το Σαββατοκύριακο στο βουνό. Που πας κορίτσι μου με τη γόβα μέσα στο δάσος; Και μετά ήθελες να μου παρουσιάσεις και ρομαντικό το γεγονός πως δύο μέρες καθήσαμε μέσα στο δωμάτιο γιατί δεν μπορούσες να περπατήσεις...

4. Ζαλισμένη απ' το ποτό! Καθόλου σέξι... Ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού. Ξέρω πως είσαι αγχωμένη και νευρική για να πάει καλά το ραντεβού. Όμως αν το παρακάνεις με το αλκοόλ, τότε η εικόνα που θα σχηματίσω για εσένα δεν θα είναι και η πιο κολακευτική. Εντάξει δεν είπα να βγούμε για ποτό και να παραγγείλεις σόδα! Γιατί κι αυτό θα σε κάνει να μοιάζεις με ξενέρωτη. Μέτρον άριστον...

5. Περιποιημένη, ναι. Παραμορφωμένη, όχι! Δεν υπάρχει άνδρας σε αυτόν εδώ τον πλανήτη που να μην θέλει η γυναίκα που έχει δίπλα του να είναι περιποιημένη και λαμπερή. Αλλά είναι άλλο να θαυμάζω τον τρόπο που διατηρείς την εμφάνισή σου τέλεια όλες τις ώρες της ημέρας και άλλο να "παστώνεσαι" στο make up και να υπερβάλεις με τα χρώματα. Μην ξεχνάς... οι άνδρες προτιμούν φυσική ομορφιά, ακόμη κι αν αυτή οφείλεται σε επιδέξιο μακιγιάζ!

6. Μην μου ζητάς να μείνω στο κρεβάτι μετά από one-night stand! Παραδέξου το! Δεν είναι και πολύ ωραίο να ξυπνάς με έναν άγνωστο αγκαλιά. Περάσαμε καλά στο σεξ, όμως είναι πολύ αμήχανο το πρωινό ξύπνημα, τόσο για μένα όσο και για εσένα. Άσε που το one night stand είναι συνήθως αποτέλεσμα ξέφρενου party, αλκοόλ και διασκέδασης. Καλύτερα λοιπόν να είμαι σπίτι μου να "ντιλάρω" με τον πονοκέφαλο του hangover μόνος. Μια αγκαλιά, ένα καλό βράδυ και τέλος. Προς Θεού, μην αναφέρεις τίποτα για τηλέφωνα. Ακόμη κι αν σου πω θα τα πούμε, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα συμβεί.

7. Το σεξ στην ντουζιέρα είναι υπερεκτιμημένο. Ας στο καλύτερα... Δεν το έχω δοκιμάσει και πολλές φορές, όμως σε κάθε περίπτωση νιώθεις σαν ακροβάτης. Να κρατήσω ισορροπία και πέσουμε αγκαλιά τυλιγμένοι στην κουρτίνα του μπάνιου. Να παλεύω να φέρω το σώμα μου στο κατάλληλο σημείο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξέρεις για να πάρει το δρόμο της όλη η διαδικασία του σεξ. Δεν θα ήταν πιο ωραία να πάρουμε απλά ένα χαλαρωτικό ντουζ παρέα; Μετά το σεξ!

8. Δεν θα σου πω ψέμματα... φοβάμαι τη δέσμευση! Σαν να σε βλέπω από την άλλη άκρη να φωνάζεις: "Έεεελα! Και δεν το ξέραμε". Εντάξει, το έχεις καταλάβει. Γιατί όμως σε πιάνει αυτή η τρέλα και ζητάς εγγυήσεις στο πρώτο δίμηνο της σχέσης; Πώς μπορείς να έχεις καταλάβει πως είμαι ο ιδανικός για εσένα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Ένας άνδρας δυσκολεύεται να καταλήξει αν η γυναίκα που έχει δίπλα του είναι εκείνη. Η μία και μοναδική! Αυτή με την οποία μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου για πολλά χρόνια.

Μην κοιτάς, σε βλέπουν (pics)

Posted: 05 Nov 2011 04:27 PM PDT

Οι ''άτακτοι'' άνδρες βρήκαν το δάσκαλό τους από ιστοσελίδα που προβάλλει τις πιο άτυχες στιγμές τους. Αντί να κοιτούν το φακό, εστιάζουν στο στήθος των γυναικών που ποζάρουν δίπλα τους. Ρίχνουν κλεφτές ματιές σε ακατάλληλα σημεία και για κακή τους τύχη απαθανατίζονται από το φωτογραφικό φακό..


Ο λόγος για κάποιους ασυγκράτητους άνδρες, που δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από τα γυναικεία κάλλη.


Ο δικτυακός τόπος AcidCow δίνει ένα μάθημα σε όσους άνδρες κοιτούν τα προσόντα των γυναικών που ποζάρουν δίπλα τους. Καλεί μάλιστα όσους έχουν στην κατοχή τους ανάλογες φωτογραφίες, να τις στείλουν.


Οι κοπέλες χαμογελούν, χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει ακριβώς δίπλα τους. Αντί για το φακό, την προσοχή των ανδρών τραβά το γυναικείο μπούστο, το οποίο θαυμάζουν.


Οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να σκεφθούν καλές δικαιολογίες για να εξηγήσουν στις φίλες ή στις συζύγους τους, τους λόγους της συμπεριφοράς τους, αν και η αλήθεια είναι ότι το ωραίο όλοι και όλες το κοιτάνε.


Οι πιο σέξι διαγωνιζόμενες στο Dancing on Ice (pics)

Posted: 05 Nov 2011 04:10 PM PDT

Το πέσιμο στον πάγο αφήνει τρελλές μελανιές. Αυτό δεν εμπόδισε μια σειρά από σέξι διαγωνιζόμενες -κατά την διάρκεια των έξι σεζόν που παίζεται το Dancing on Ice στην Μεγάλη Βρετανία- να δοκιμάσουν την τύχη τους σε αυτό. Μέχρι που, παραδόξως, μια κέρδισε κιόλας. Ίσως να την προστάτευσε η σιλικόνη..



10, Lisa Scott-Lee, τραγουδίστρια, 2η σεζόν 





Έκτη στην λίστα των αποχωρούντων βρέθηκε η 36χρονη πρώην τραγουδίστρια των Steps, μια εξαιρετικά δυσάρεστη περίπτωση του τι σου συμβαίνει όταν ο φακός της δημοσιότητας δεν είναι πάνω σου. Μετά την διάλυση του group, βρέθηκε να γυρίζει reality, το Totally Scott-Lee που έδειχνε την απελπισμένη της προσπάθεια να σκοράρει ένα top 10 hit με το επόμενό της single ή αλλιώς να υποχρεωθεί να 'κρεμάσει το μικρόφωνο'. 


9, Melinda Messenger, παρουσιάστρια, 4η σεζόν 





Βετεράνος Χ 2. Τόσο στο χώρο του glamour modelling (από τις πρώτες που έβαλαν σιλικόνη, 20 χρόνια πριν), όσο και στο χώρο των τηλεοπτικών σκουπιδο-reality. Συγκεκριμένα έχει συμμετάσχει στο Eurotrash, το Celebrity Big Brother, ενώ αυτό το φεγγάρι είναι παρουσιάστρια στο Cowboy Builders. Αποχώρησε την 7η εβδομάδα. 


8, Samantha Mumba, τραγουδίστρια, 3η σεζόν 


Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να έχεις ακούσει κάποιο από τα cd της 28χρονης Ιρλανδέζας (με πατέρα από την Ζάμπια, εξού και η απόχρωση). Οπότε σου θυμίζω που την έχεις δει, δηλαδή στο Time Macchine -και σε δεκάδες ανεξάρτητες Ιρλανδέζικες παραγωγές που δεν θέλεις να ξέρεις. Ουσιαστικά το Dancing on ice ήταν το ρέκβιεμ σε μια 40 κύματα καριέρα που ξεκίνησε στα 15 της, όταν την ανακάλυψαν στο Let me entertain you, και συνεχίστηκε με στάσεις στην υποκριτική και το modelling (μεταξύ άλλων ήταν το πρόσωπο του Dior για την Ιρλανδία). 





7, Jessica Taylor, τραγουδίστρια, 4η σεζόν  


Δικαίως κατέλαβε την 3η θέση η 31χρονη πρώην τραγουδίστρια των Liberty X -και σύζηγος του Άγγλου σταρ παίκτη του κρίκετ Kevin Pietersen- αποδυκνύοντας ότι κρύβει πολλά ταλέντα. Κωμικό (ήταν μέλος του Preston Musical Comedy Society), πατιναζικό (ναι, Αλέξη Κωστάλα, το ξέρω ότι είναι λάθος ο όρος) και κυρίως σωματικό, αφού μετά την εμφανισή της έγινε το πρόσωπο των εσωρούχων Diamond boutique by Ultimo. 


6, Gemma Bissix, ηθοποιός, 4η σεζόν 


Μας έφυγε νωρίς (μόλις την 2η εβδομάδα). Ίσως γιατί ο κόσμος, παρόλο που είναι μόλις 28, έχει βαρεθεί να την βλέπει. Λογικό αν σκεφτείς ότι ξεκίνησε στα 9 της στο Eastenders, έκανε ένα διάλειμμα -ως πωλήτρια ηλεκτρολογικών υλικών στο μαγαζί του πατέρα της, ιδιοκτήτρια pub και πωλήτρια εσωρούχων στο Marks & Spencer- και μετά επέστρεψε ως διαβολική Claire στο Hollyoaks. Η ειρωνεία; Πήρε εξαιρετικά βαρέως την αποχωρησή της, αφού είναι 'η μεγαλύτερη φαν του show'. 





5, Zoe Salmon, παρουσιάστρια, 4η σεζόν 


Πως ακριβώς γίνεται να είσαι επί 4 χρόνια παρουσιάστρια παιδικού προγράμματος (Blue Peter) και καπάκι να γδύνεσαι για το FHM; Στην Αγγλία γίνεται και παραγίνεται, με την 29χρονη εστεμμένη (Miss Northern Ireland 1999) Βορειοιρλανδέζα δικηγόρο (από το πανεπιστήμιο του Belfast) να γίνεται γνωστή για την διαθεσή της να 'δοκιμάσει τα πάντα', όπως π.χ. να κοπεί on air στην μέση στα χέρια μάγου. 





4, Suzanne Shaw, ηθοποιός/ τραγουδίστρια, 3η σεζόν 


Η μοναδική σέξι παρουσία που έχει καταφέρει να κερδίσει στο Dancing on Ice, γνωστή από την μπάντα Hear'Say και την σαπουνόπερα Emmerdale. Πέρα από ωραία παρουσία, η 30χρονη πρώην νικήτρια του Popstars έχει εξελιχθεί σε εξαιρετική πρωταγωνίστρια μιούζικαλ στο West End, ενώ έχει ψηφιστεί Best Celebrity Mom. Κέρδισε τις εντυπώσεις όταν επί δυο εβδομάδες κατέβηκε στον πάγο με ραγισμένο αστράγαλο. 





3, Jennifer Metcalfe, ηθοποιός, 6η σεζόν 3δ 


H αγαπημένη σαπουνοπερο-bitch της Βρετανίας (παίζει την Mercedes McQueen στο Hollyoaks) έχει δημιουργήσει –λόγω ρόλου- πολλές αντιπάθειες. Για αυτό και ψηφίστηκε να αποχωρήσει την 3η εβδομάδα. Κάτι που δεν ένοιαξε ιδαίτερα την 28χρονη γυμνάστρια από το Bradford, υποψήφια κάθε χρόνο στην κατηγορία πιο σέξι γυναίκα των British Soap Awards, συνιδιοκτήτρια μιας boutique στο Liverpool και πρώην γκόμενα του Jermaine Pennant της Liverpool. 





2, Emily Atack, ηθοποιός, 5η σεζόν 


Η μοναδική σέξι παρουσία της σεζόν, γνωστή από τον ρόλο της στην σαπουνόπερα The Inbetweeners , άντεξε μέχρι την 8η εβδομάδα πριν αποκλειστεί. Στα 21 της και με δεκάδες εμφανίσεις σε lads magazines (όπου όλο και κάτι γλείφει, από γλειφιτζούρι ως κολιέ με μαργαριτάρια) η κόρη της ηθοποιού Kate Robbins και του μουσικού Keith Attack έχει λαμπρό, γυμνό μέλλον μπροστά της. 





1, Roxanne Pallett, ηθοποιός, 4η σεζόν 


8 εβδομάδες πάνω στον πάγο άντεξε η 28χρονη σταρ της σαπουνόπερας Emmerdale, ένα εξαιρετικό μείγμα Ιταλικών, Ιρανικών και βρετανικών γονιδιών. Αν και έχει εμφανιστεί σε lad magazines, παραμένει ένα επίπεδο παραπάνω, κάνοντας καμπάνιες κατά της βίας απέναντι στις γυναίκες (σ.σ. έχει φάει και η ίδια πολύ ξύλο σε περασμένη σχέση), πρωταγωνιστώντας στο Αιδοίων Μονόλογοι και άλλες θεατρικές παραστάσεις ή δινοντάς το ονομά της σε ένα τσάι. Επίσης είναι από τις λίγες που έχουν κάνει 'πετυχημένο' πέρσαμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παίζοντας στο Lake Placid 3

Ανατριχιαστική ανακάλυψη: Αρραβωνιασμένοι νέοι ήταν τελικά αδέλφια

Posted: 05 Nov 2011 03:45 PM PDT

Είχαν αρραβωνιαστεί και σχεδίαζαν να παντρευτούν. Αποφάσισαν να κανονίσουν, λοιπόν, μία συνάντηση, ώστε να γνωριστούν οι γονείς τους. Δεν περίμεναν, όμως, να ακούσουν την αποκάλυψη που θα ακολουθούσε..
Το ζευγάρι από την νότια Αφρική που γνωρίστηκε στο πανεπιστήμιο και διατηρούσε σχέση 5 χρόνων, δεν έτυχε να έχει συστήσει ο ένας τους γονείς του στον άλλο.

Όταν αποφάσισαν να συναντηθούν, τους περίμενε μία περίεργη έκπληξη. Ο πατέρας του αγοριού και η μητέρα της κοπέλας αποκάλυψαν στα παιδιά τους, ότι είναι αδέλφια. Μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο, έφυγε με τον πατέρα του σε ηλικία 2 χρόνων, ενώ το μικρό τότε κοριτσάκι με την μητέρα του, όταν ήταν μόλις 8 μηνών.

Από τότε μεγάλωσαν ξεχωριστά χωρίς να έχουν γνώση ο ένας για την ύπαρξη του άλλου, μέχρι που συναντήθηκαν για τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο και ερωτεύθηκαν ακαριαία.

Οι δύο νέοι είναι ακόμα σοκαρισμένοι από την ανατριχιαστική σύμπτωση, ενώ η γυναίκα που είναι έγκυος, όπως φαίνεται στο παιδί του αδελφού της, αναρωτιέται πως θα του ξεστομίσει το αναπάντεχο γεγονός.

"Πρόκειται να αποκτήσουμε ένα παιδί μαζί. Δεν ξέρουμε πως θα του το πούμε, όταν θα μεγαλώσει", είπε η έκπληκτη μητέρα.

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από την τρομερή ανακάλυψη, ενώ ακόμα προσπαθούν να χειριστούν την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

"Δεν μπορούμε να σκεφτούμε λογικά αυτή τη στιγμή και απλά θα προχωρήσουμε ένα βήμα την φορά.", δήλωσε ο πατέρας.

Κάντε ζάπινγκ παίζοντας μαξιλαροπόλεμο!

Posted: 05 Nov 2011 03:30 PM PDT

Όχι δεν τρελαθήκαμε αλλά αναφερόμαστε σε ένα αρκετά πρωτότυπο και διασκεδαστικό τηλεκοντρόλ το οποίο διαφέρει αρκετά από όλα τα υπόλοιπα!.
Το Pillow Remote Control, πρόκειται για ένα τηλεκοντρόλ το οποίο είναι μαξιλάρι. Το σίγουρο είναι ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να το χάσει και ακόμα πιο δύσκολα μπορεί να χωθεί κάτω ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ και να σας αφήσει να παιδεύεστε ώρες να προσπαθείτε να το βρείτε.

Το Pillow Remote Control είναι ένα 6-1 universal τηλεχειριστήριο και η τιμή του ανέρχεται στα 39,99 δολάρια.




Sexy νοικοκυρές σε απόγνωση (pics)

Posted: 05 Nov 2011 03:15 PM PDT

Κορίτσια έτοιμα... για σπίτι..
















Επική μπολιγουντιανή σκηνή δράσης (video)

Posted: 05 Nov 2011 03:01 PM PDT

Μέχρι και ο Τσακ Νόρις θα ζήλευε αυτές τις σκηνές...


Οι sexy φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 05 Nov 2011 02:45 PM PDT

Sexy κορίτσια από όλο τον κόσμο ποζάρουν στο φακό με νάζι. Δείτε τις φωτογραφίες...
























Μια γεύση από το νέο βίντεοκλιπ της Katy Perry (video)

Posted: 05 Nov 2011 02:30 PM PDT

Οι θαυμαστές της Katy Perry μπορούν να πάρουν μια γεύση από το νέο βίντεοκλιπ της τραγουδίστριας για το single "The One That Got Away" μέσα από το teaser του τραγουδιού κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο..
Στο βιντεοκλίπ, που κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου, η Katy μεταμφιεσμένη σε ηλικιωμένη γυναίκα, αναπολεί το παρελθόν της και θυμάται τις όμορφες αλλά και τις άσχημες στιγμές της σχέσης της.

Στο βίντεο, που γυρίστηκε τον Οκτώβριο, συμπρωταγωνιστής της Katy είναι ο Μεξικάνος ηθοποιός Diego Luna. Το "The One That Got Away" αποτελεί το έκτο single από το hit album της Katy Perry "Teenage Dream".

Αστείες πινακίδες και επιγραφές (pics)

Posted: 05 Nov 2011 02:15 PM PDT




Πιτσιρίκια - βιρτουόζοι της κλασσικής κιθάρας

Posted: 05 Nov 2011 02:00 PM PDT

Εκτελούν σαν επαγγελματίες..









Το ιδανικό see through σπίτι στο Τόκιο (video)

Posted: 05 Nov 2011 01:45 PM PDT

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια αρχιτεκτονική καινοτομία, ειδικά για εσάς που θέλετε το σπίτι σας να πλημμυρίζει με φως. Στην περίπτωση βέβαια που έχετε λίγο πιο «περίεργους» γείτονες, τότε θα ήταν καλύτερα να μην το προτιμήσετε, καθώς μένοντας σε αυτό το σπίτι θα μπορούν να σας βλέπουν ό, τι κι αν κάνετε, σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού κι αν βρίσκεστε..
Το σπίτι αυτό που βρίσκεται στο Τόκιο ξεχωρίζει σίγουρα από τα γειτονικά του καθώς θυμίζει κάτι ανάμεσα σε δεντρόσπιτο και διαστημικό σταθμό. Είναι πολυεπίπεδο, διαθέτει αμέτρητες σκάλες κάθε μεγέθους στο εσωτερικό του και το κυριότερο αλλά και πιο περίεργο… όλοι του οι τοίχοι είναι διάφανοι αφού οι αρχιτέκτονες που το σχεδίασαν αντικατέστησαν το τσιμέντο με γυαλί.


Reese Witherspoon: Έξοδος με σιθρού μπλουζάκι (pics)

Posted: 05 Nov 2011 01:30 PM PDT

Συνάντηση με την Cameron Diaz είχε η Reese Witherspoon αλλά αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν η επιλογή του ντυσίματός της. Η ηθοποιός φόρεσε ένα σιθρου μπλουζάκι με το μαύρο της σουτιέν να φαίνεται καθαρά από μέσα. Όσο για την Cameron Diaz έμεινε εντελώς μακριά από τα φλας μη θέλοντας ίσως να σχολιάσει όλα όσα γράφονται για σχέση της με τον P Diddy..

Τι ετοιμάζει η Pipa Middleton;

Posted: 05 Nov 2011 01:20 PM PDT

Η Pipa Middleton εκτός από ωραία είναι και πολυτάλαντη. Εκμεταλλευόμενη την φήμη που έχει τον τελευταίο καιρό, ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό της εγχείρημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Pipa.. το έχει ρίξει στην συγγραφή , προκειμένου να κυκλοφορήσει σύντομα το βιβλίο της, μέσα από το οποίο θα δίνει τις συμβουλές της για ένα πετυχημένο party.

Tραυματίστηκε σοβαρά ο Ζαμπίδης στην Ρωσία

Posted: 05 Nov 2011 01:16 PM PDT

Μέσα στο πρώτο λεπτό έμελλε να αποσυρθεί ο Ο Πρωταθλητής μας Μιχάλης Ζαμπίδης...Μετά από γονατιά που δέχτηκε από τον αντίπαλο του Batu Khasikov,ο Μιχάλης Ζαμπίδης δυστυχώς έσπασε το σαγόνι του.Ο πρωταθλητής μας αποσύρθηκε νωρίς από την κατάκτηση του W5...Οι σχολιαστές, είπαν πως με γόνατο ή γονατιά έσπασε το σαγόνι του. Ζαμπίδη. Περιμένουμε την συνέντευξη Τύπου για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σοκ: Καθηγητής ζούσε με 26 γυναικεία πτώματα και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Posted: 05 Nov 2011 12:45 PM PDT

Περισσότερο με ταινία θρίλερ μοιάζει υπόθεση νεκροφιλίας... που έχει σοκάρει τη Ρωσία αυτές τις ημέρες..Όπως έγινε γνωστό, ένας Ρώσος, αρκετά επιφανής, καθηγητής ιστορίας και δημοσιογράφος ζούσε για αρκετό καιρό με 26 πτώματα γυναικών, τα οποία είχε κλέψει από διάφορα νεκροταφεία και φέρονταν σα να ήταν ζωντανές, αφού τις έντυνε σαν κούκλες.


Ο Ανατόλι Μόσκβινα αφού ξέθαβε τα πτώματα τα μετέφερε στο διαμέρισμα του στο Νίζνι Νοβγκόροντ και εν συνεχεία ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε αυτά.

Το γεγονός έγινε γνωστό ύστερα από αιφνίδια επίσκεψη των γονέων του στο σπίτι του. Αυτό που αντίκρισαν ήταν άκρως αποκρουστικό: o 45χρονος Μόσκβινα είχε ντύσει με φορέματα τα μουμιοποιημένα υπολείμματα και τους σκελετούς των 26 νεκρών.

Πέραν αυτού, ο Ρώσος συνήθιζε να κοιμάται σε φέρετρα και παγκάκια νεκροταφείων. Σύμφωνα με τους γνωστούς του, πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιοφυία ο οποίος γνώριζε να μιλά 13 γλώσσες.

Ο 45χρονος συνελήφθη και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Εσείς νομίζατε ότι οι χελώνες είναι αργές; (video)

Posted: 05 Nov 2011 12:31 PM PDT

Και εμείς αυτό νομίζαμε μέχρι που είδαμε αυτό το βίντεο. Δείτε το και εσείς και θα καταλάβετε...



Η πρώτη εμφάνιση της Kardashian μετά το χωρισμό

Posted: 05 Nov 2011 12:15 PM PDT

Για την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν ταξίδεψε η Kim Kardashian στην Αυστραλία κάνοντας έτσι την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε.

Χωρίς να χαμογελά και με εμφανώς κακή διάθεση παρευρέθηκε στην παρουσίαση χωρίς να έχει όρεξη για πολλά λόγια.Στη συνέχεια εμφανίστηκε αποκλειστικά σε τοπικό κανάλι του Σίδνεϊ δηλώνοντας ότι παντρεύτηκε από αγάπη.

«Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για το τι συνέβη στο γάμο μου, αλλά θέλω και πάλι να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα παντρευόμουν ποτέ για ένα σόου, για χρήματα, ή για κάτι άλλο», υπογράμμισε και δεν θέλησε να δώσει επέκταση στο θέμα.

Το νέο καυτό "αμόρε" του Ντι Κάπριο

Posted: 05 Nov 2011 11:45 AM PDT

Το θανατηφόρο σώμα της, τα τέλεια μάτια της και το αφοπλιστικό χαμόγελο δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος δεν χρειάστηκε, είναι η αλήθεια ιδιαίτερη προσπάθεια, για να την κατακτήσει..
Ο Λεό και η Ρουμάνα καλλονή Μανταλίν Γκενέα δεν θα μπορούσε παρά να υποκύψει στο φλερτ του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάιο στις Κάννες.

Όπως δημοσιεύει η Espresso προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους μέχρι πρόσφατα, αποφεύγοντας να σχολιάζουν τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Ο σταρ που βρίσκεται στην Αυστραλία για γυρίσματα πήρε μαζί του την 23χρονη Μανταλίν. Προσφάτος η Γκενέα έκανε φωτογράφιση για την εταιρεία Lomar, η οποία την επέλεξε ως το πρόσωπο και το σώμα της διαφημιστικής καμπάνιας στην κολεξιόν εσωρούχων της φθινοπώρο -χειμμώνας 2011-2012.








Τα οικολογικά αυτοκίνητα του μέλλοντος

Posted: 05 Nov 2011 11:29 AM PDT

Τα πρωτότυπα σχέδια εντυπωσιάζουν..

















Έχετε δει σκύλο να χορεύει; (video)

Posted: 05 Nov 2011 11:00 AM PDT

Δείτε το γαλλικό Μπουλντόγκ της φωτογραφίας να χορεύει στο βίντεο που ακολουθεί...


Οδηγός λεωφορείου με πολλά κότσια (video)

Posted: 05 Nov 2011 10:45 AM PDT

Η ικανότητά του είναι εκπληκτική..










Πατέρας και νύφη κλέβουν τις εντυπώσεις

Posted: 05 Nov 2011 10:15 AM PDT

Εντυπωσιακές ικανότητες στο χορό..









Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές