Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Ξέχασε... να φορέσει παντελόνι! (pics)

Posted: 19 Oct 2011 03:02 PM PDT

Τον τελευταίο καιρό η τραγουδίστρια έχει αλλάξει πάρα πολύ και δύσκολα την αναγνωρίζει κάνεις… Ο λόγος για την
Christina Aguilera η οποία έχει πάρει τα πολλά κιλά και συνεχεία να κάνει στιλιστικά ατοπήματα.
Αυτή την φορά μετά την άσχημη εμφάνιση της στην συναυλία που διοργανώθηκε προς τιμήν του Michael Jackson αποφάσισε να βγει έξω φορώντας μόνο την μπλούζα της και ένα διχτυωτό καλσόν.

Μαζί της ήταν ο 30χρονος σύντροφος της Matt Rutler που δεν φάνηκε να ενοχλείται από την εμφάνιση της τραγουδίστριας. Το ζευγάρι δείπνησε σε εστιατόριο και έδειχνε αρκετά ευτυχισμένο.
 



Το amateur topless της Miranda Kerr δια χειρός Orlando Bloom! (pics)

Posted: 19 Oct 2011 12:37 PM PDT

Γνωστός οίκος εσωρούχων ζήτησε από τη Miranda Kerr μερικές do it yourself …φωτογραφίες χωρίς styling και μακιγιάζ κι εκείνη έβαλε τον άντρα της, Orlando Bloom, να την φωτογραφίσει σε σέξι πόζες. Ανοιχτόμυαλοι. 

Αν υποθέτει κανείς ότι ο Orlando Bloom ζηλεύει ή εκνευρίζεται με τις (συχνές) γυμνές φωτογραφίσεις της συζύγου του, μάλλον θα πρέπει να αλλάξει γνώμη.

Ο διάσημος ηθοποιός πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και έβγαλε τη Miranda σε διάφορες πόζες (indoors και όχι μόνο), χωρίς να αφήσει παραπονεμένο κανέναν fan του μοντέλου από την Αυστραλία, αφού το shooting είχε και σέξι πόζες.



 
Η DIY φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό της φίρμας εσωρούχων, Rag & Bone, και -για όποιον ενδιαφέρεται - περιείχε φωτογραφίες της Kerr σε αρκετά και διαφορετικά locations.



Η topless, βέβαια, Miranda Kerr δεν θα μπορούσε να μην πάρει τον τίτλο της πιο "hot" απ' όλες.



Eλέφαντας δέχεται επίθεση από κροκόδειλο (video)

Posted: 19 Oct 2011 10:56 AM PDT

Απίστευτη μάχη ανάμεσα σε δύο από τα πιο... εντυπωσιακά ζώα της φύσης.  Η ελεφαντίνα έπινε νερό στο ποτάμι. Μαζί της στην όχθη ήταν και το μικρό της όταν δέχτηκαν επίθεση από έναν κροκόδειλο. Ο κροκόδειλος άρπαξε την προβοσκίδα της ελεφαντίνας και τότε ξεκίνησε η μάχη...
 Άλλωστε η ελεφαντίνα είχε να προστατέψει και το μικρό της. Και τα κατάφερε πολύ καλά. Έδειξε γεναιότητα, οδήγησε τον κροκόδειλο, που κρατίοταν ακόμα από την προβοσκίδα της, μέχρι μέσα στο ποτάμι και τον "αποτέλειωσε".



Οι χειρότεροι οδηγοί σε ένα βίντεο (vid)

Posted: 19 Oct 2011 10:27 AM PDT

Δείτε το







Ανοίξτε τα μπουκάλια σας με στυλ (pics)

Posted: 19 Oct 2011 10:21 AM PDT

Δείτε τις φωτογραφίες με πρωτότυπα ανοιχτήρια...










Έπρεπε να της είχανε προτείνει ρόλο στο Hangover…

Posted: 19 Oct 2011 09:13 AM PDT


Η καταγωγή της λέει πολλά για την κουλτούρα και τον τρόπο διασκέδασης που έχει μάθει. Το Λας Βέγκας μας παραπέμπει σε έξαλλους ρυθμούς, άφθονο ποτό και πολύ kinky καταστάσεις. Η Leticia Castro περί ου ο λόγος κατάγεται από την πόλη των ονείρων για πολλούς ανθρώπους και αναρωτιόμαστε εμείς. Στην ταινία Hangoverδεν μπορούσαν να προσφέρουν ένα μικρό ρόλο στο σαγηνευτικό μοντέλο από τη Νεβάδα; Η ταινία θα γνώριζε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία…

 

Επίθεση γέλιου σε όλα τα μέτωπα (video)

Posted: 19 Oct 2011 08:41 AM PDT

Από μια ομάδα τετράδυμων θηλυκών..

Κάτι ξέχασαν να φορέσουν οι κυρίες (pics)

Posted: 19 Oct 2011 05:07 AM PDT

Δείτε μια συλλογή με φωτογραφίες από γνωστές κυρίες του hollywood που ξέχασαν να φορέσουν... κάτι και προκαλούν εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους.




Το καταλληλότερο ντύσιμο για να χορέψετε ζεϊμπέκικο!

Posted: 19 Oct 2011 03:29 AM PDT

Ολόκληρο το καλοκαίρι το πέρασε στις παραλίες αγκαλιά με τον αγαπημένο της ποζάροντας σε διάφορα μέρη προκαλώντας τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού και τη ζήλεια του γυναικείου. Αυτή η φωτογραφία ανήκει στο παρελθόν της βασίλισσας του up skirt, που δεν είναι άλλη από την...
Ζέτα Θεοδωροπούλου! Εξάλλου έχει το αναγνωριστικό tattoo στο πόδι, το σκορπιό της!
Η Ζέτα γνωρίζει πολύ καλά πιο είναι το κατάλληλο ντύσιμο σε κάθε περίσταση. Άλλοτε με μάξι τουαλέτες και βαθύ ντεκολτέ και άλλοτε με μίνι skirts που προκαλούν εμφράγματα.

Στη συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε ένα μίνι φορεματάκι το οποίο αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της. Χωρίς δεύτερη σκέψη και με το κέφι στα ύψη ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε το ζεϊμπέκικο της χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα, που εστίασαν στα απόκρυφα σημεία της.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Ζέτα δεν είναι καθόλου αφελής, το αντίθετο θα λέγαμε, απλά της αρέσει να διασκεδάζει χωρίς να υπολογίζει τα «μικροατυχηματάκια». Κι όπως ήταν αναμενόμενο η πίστα γέμισε λουλούδια για χάρη της ενώ τα επιφωνήματα θαυμασμού και τα χειροκροτήματα έπεφταν βροχή!

Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Χόλιγουντ

Posted: 19 Oct 2011 03:00 AM PDT

Αυτά τα ζευγάρια μπορεί να είναι σούπερ διάσημα, δε θα τους έλεγες όμως και τέλειους εμφανισιακά. Ο συνδυασμός τους κάνει να μοιάζουν τουλάχιστον περίεργους, σε βαθμό τέτοιο που να αναρωτιέσαι πως μπορούσαν αυτοί οι δυο να είναι κάποτε μαζί.

O Brad Pitt kai η Christina Αpplegate υπήρξαν lovers πριν πολλά χρόνια. Ο νεαρός γόης του Χόλιγουντ και η χαζή ξανθιά της σειράς "Παντρεμένοι με Παιδιά" έκαναν μαζί ένα επιφανειακό ντουέτο που δεν κράτησε για πολύ, μιας και η bimbo Christina τον παράτησε μετά την τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων του MTV για έναν παντελώς άγνωστο κύριο.

Ο Tom Cruise έβγαινε με την Cher στην αρχή της καριέρας του. Φημολογείται μάλιστα πως η Cher τον ερωτεύτηκε τρελά με αποτέλεσμα να κλείνεται μέσα στο σπίτι για να του μαγειρεύει και να τον φροντίζει. O Cruise όμως είχε και άλλη ιδιόρρυθμη περιπέτεια... η σχέση του με την Heather Locklear είδε κάποια στιγμή το φως της δημοσιότητας και φανέρωσε ένα ακόμα ηλικιακά αταίριαστο ζευγάρι της showbiz. Η Paula Abdul kaι ο John Stamos μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές δίνοντας στους δημοσιογράφους τροφή για πολλά σχόλια όσον αφορά στο κατά πόσο ταίριαζαν ως ζευγάρι, με εμφανείς βέβαια τις αρνητικές κριτικές.

O Justin Timberlake και η Fergie είχαν ένα σύντομο ρομάντζο το 2011, δημιουργώντας αντιδράσεις για την αρμονική εμφάνιση του ζευγαριού. Η Lindsay Lohan kai o Aaron Carter έμοιαζαν ελαφρώς αστείοι ως σύντροφοι στις σχεδόν παιδικές φωτογραφίες τους, ενώ τέλος το ειδύλλιο του Michael Jackson και της Brooke Shields θα μείνει για πάντα μυστήριο τόσο για το αν αληθεύει όσο και για την αταίριαστη χημεία των δύο διάσημων προσώπων.









Τι κάνει βόλτα στα ράφια του super market; (video)

Posted: 19 Oct 2011 02:52 AM PDT

Μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει βόλτες πάνω στα ράφια αυτού του Supermarket στην Αλάσκα; Αν και είναι λιγάκι δύσκολο να πάει το μυαλό σας. Δείτε το βίντεο...





Οι φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 19 Oct 2011 02:47 AM PDT





3

Το πιο μικρο ξενοδοχειο 5 αστερων στον κοσμο!

Posted: 19 Oct 2011 12:00 AM PDT

Tο «Eh Hausel» βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο του Αμβούργου και χτίστηκε το 1728, όχι για να... λειτουργήσει ως ξενοδοχείο αλλά για να αποτελέσει ένα «Σπίτι Γάμου»!
Και τι σημαίνει αυτό; Όποιος ήθελε τα χρόνια εκείνα να κάνει έναν θρησκευτικό γάμο στη Γερμανία έπρεπε να έχει κάποια ιδιοκτησία, διαφορετικά το μυστήριο δεν μπορούσε να τελεστεί.
Έτσι ένας πανέξυπνος Γερμανός σκέφτηκε να χτίσει ένα μικρό σπίτι, το οποίο νοίκιαζε στη συνέχεια σε ζευγάρια Γερμανών για όσο χρόνο χρειαζόταν μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες του γάμου σύμφωνα με τους νόμους.
Σύντομα το σπίτι αυτό ονομάστηκε «Eh Hausel», που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει «το μικρό σπίτι του γάμου».

Σήμερα αποτελεί το μικρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, προσφέροντας πολυτελείς ανέσεις πέντε αστέρων στους επισκέπτες του: υπηρεσίες σπα, τζάκι, χειροποίητα έπιπλα και εξαιρετικό φαγητό.
Το κόστος για τη διαμονή 2 ατόμων είναι περίπου 240€ τη βραδιά και μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα ζευγάρι τη φορά! Κι αν αυτό σας φαίνεται παράξενο, σκεφτείτε ότι δεν θα ενοχλείστε από τους διπλανούς σας!

perierga.gr - Το μικρότερο πεντάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο!

perierga.gr - Το μικρότερο πεντάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο!

perierga.gr - Το μικρότερο πεντάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο!








Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές