Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


VIDEO: Ο τύπος πήγε να διασκεδάσει και τελικά αυτή η δοκιμασία θα του μείνει αξέχαστη…

Posted: 19 Oct 2011 03:38 PM PDT

Ο τύπος πήγε να διασκεδάσει και τελικά αυτή η δοκιμασία θα του μείνει αξέχαστη…Ο πρωταγωνιστής του βίντεο δεν γνωρίζουμε αν ήθελε να το παίξει μάγκας...







αλλά τη φιγούρα επιζητούσε. Έτσι λοιπόν, πήγε να κάνει θαλάσσιο σκι κάπως έτσι ονομάζεται αυτό το σπορ και έφαγε τα μούτρα του. Δείτε πως…










KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Το πιο μικρο ξενοδοχειο 5 αστερων στον κοσμο !

Posted: 19 Oct 2011 03:30 PM PDT

Tο «Eh Hausel» βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο του Αμβούργου και χτίστηκε το 1728, όχι για να...







λειτουργήσει ως ξενοδοχείο αλλά για να αποτελέσει ένα «Σπίτι Γάμου»!



Και τι σημαίνει αυτό; Όποιος ήθελε τα χρόνια εκείνα να κάνει έναν θρησκευτικό γάμο στη Γερμανία έπρεπε να έχει κάποια ιδιοκτησία, διαφορετικά το μυστήριο δεν μπορούσε να τελεστεί.

Έτσι ένας πανέξυπνος Γερμανός σκέφτηκε να χτίσει ένα μικρό σπίτι, το οποίο νοίκιαζε στη συνέχεια σε ζευγάρια Γερμανών για όσο χρόνο χρειαζόταν μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες του γάμου σύμφωνα με τους νόμους.

Σύντομα το σπίτι αυτό ονομάστηκε «Eh Hausel», που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει «το μικρό σπίτι του γάμου».



Σήμερα αποτελεί το μικρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, προσφέροντας πολυτελείς ανέσεις πέντε αστέρων στους επισκέπτες του: υπηρεσίες σπα, τζάκι, χειροποίητα έπιπλα και εξαιρετικό φαγητό.

Το κόστος για τη διαμονή 2 ατόμων είναι περίπου 240€ τη βραδιά και μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα ζευγάρι τη φορά! Κι αν αυτό σας φαίνεται παράξενο, σκεφτείτε ότι δεν θα ενοχλείστε από τους διπλανούς σας!



perierga.gr - Το μικρότερο πεντάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο!



perierga.gr - Το μικρότερο πεντάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο!



perierga.gr - Το μικρότερο πεντάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο!















perierga.gr






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

50χρονη από την Ηλεία οργάνωνε όργια με φοιτητές!!!!

Posted: 19 Oct 2011 03:23 PM PDT

oegia 50χρονη από την Ηλεία οργάνωνε όργια με φοιτητές!!!!Όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες η εφημερίδα "Κόσμος" (και αναπαρήγαγαν ενημερωτικά sites της Αχαϊκής πρωτεύουσας και όχι μόνο), η γυναίκα μένει σε...







διαμέρισμα της περιοχής του Αγίου Διονυσίου της Πάτρας.



Η 50άρα από το νομό Ηλείας που την "βρίσκει" με φοιτητές έχει μετατρέψει το διαμέρισμά της σε φροντιστήριο του σεξ! Η άτακτη γυναίκα μένει σε πολυσύχναστη πολυκατοικία στη συγκεκριμένη συνοικία κι έχει πάθος με τους φοιτητές, όπως "μαρτυρούν" οι γείτονές της…



Οι φοιτητές κάνουν συχνά επισκέψεις στο σπίτι της, ενώ οι θόρυβοι από το διαμέρισμα αποκαλύπτουν τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε αυτό. Ερωτικά μαθήματα, παιχνίδια ρόλων, ομαδικά όργια και πολλά άλλα συμβαίνουν στο "αμαρτωλό" διαμέρισμα με την έμπειρη γυναίκα να έχει εξελιχθεί σε καθηγήτρια του σεξ, επιβεβαιώνοντας το ρητό που λέει "η γριά κότα έχει το ζουμί"!



Τα κριτήρια που επιλέγει τα νεαρά αγόρια δεν είναι καθόλου αυστηρά. Αρκεί εκείνοι να είναι λίγο νοστιμούληδες και πάνω απ' όλα… φοιτητές! Βέβαια η 50άρα, προτιμά εκείνους που κατάγονται από μακρινές πόλεις, ώστε να μην έχει μπλεξίματα με την οικογένεια του!



Φυσικά, το νέο έχει διαδοθεί σε αρκετές σχολές του πανεπιστημίου Πατρών, ενώ πολλοί από τους φοιτητές πάνε στο σπίτι της γυναίκας και άλλους συμφοιτητές τους, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις περιποιήσεις της!…



Από την άλλη, πολλοί γείτονες είναι εξοργισμένοι από τα όργια που γίνονται δίπλα από το σπίτι τους καθώς και τα πέρα-δώθε των φοιτητών και ψάχνουν τρόπο να ξαποστείλουν την ασυγκράτητη 50άρα. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως η γυναίκα δεν αφήνει τίποτα ανεκμετάλλευτο και όποιο αγόρι κυκλοφορεί γύρω της… το τσακώνει! Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που χαίρονται με τη δραστηριότητα της, ενώ λένε πως οι φοιτητές ενήλικες και υπεύθυνοι των πράξεών τους…










KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Τι κάνει βόλτα στα ράφια;

Posted: 19 Oct 2011 03:16 PM PDT

Μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει βόλτες πάνω στα ράφια Supermarket στην Αλάσκα;

Στοίχημα 5€ πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το βρείτε.. Δείτε το βίντεο!!





trelokouneli.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πυροβόλησε την αδελφή του... επειδή δεν έσβηνε το φως!

Posted: 19 Oct 2011 03:11 PM PDT


Απίστευτο περιστατικό συνέβη χτες στη Ρόδο, όταν ο γιος μιας οικογένειας..
πυροβόλησε την αδερφή του με αεροβόλο επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν
έκλεινε τα φώτα με αποτέλεσμα να... φουσκώνει ο λογαριασμός του ρεύματος.




Ο θύτης είναι τοξικομανής και σύμφωνα με τις μαρτυρίες βρέθηκε σε
κατάσταση αμόκ. Πρώτα προπηλάκισε τη μητέρα του κι έπειτα πήρε ένα
αεροβόλο όπλο και πυροβόλησε την αδερφή του η οποία διακομίστηκε στο
νοσοκομείο. Ευτυχώς για την 30χρονη κοπέλα, ο αδερφός της δεν την
τραυμάτισε σοβαρά και έτσι δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική
επέμβαση.

Ο 34χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Βρέθηκε τάφος πολεμιστή των Vikings

Posted: 19 Oct 2011 03:05 PM PDT

Βρέθηκε τάφος πολεμιστή των VikingsΚρίνοντας από τον

ιδιαίτερο τάφο του ο πολεμιστής αυτός είχε ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους Vikings.

Βρέθηκε θαμμένος σε μια βάρκα μήκους 5 μέτρων μαζί με το ξίφος, το τσεκούρι του και άλλα χάλκινα αντικείμενα από αρχαιολόγους σε μια απομακρυσμένη περιοχή στα Highlands της Σκωτίας.



Πρόκειται για τον πρώτο τάφο τέτοιου είδους που ανακαλύπτεται ανέπαφος και χρονολογείται γύρω στο 1.000 μ.Χ.







Για περίπου 200 χρόνια, από το τέλος του 8ου αιώνα μέχρι την εποχή της βασιλείας του Alfred the Great, Δανοί και Νορβηγοί πειρατές λεηλατούσαν τις βρετανικές ακτές και προς το τέλος αυτής της περιόδου μετακινήθηκαν προς το εσωτερικό της χώρας προσπαθώντας να την κατακτήσουν.



Το 1016 ο Canute έγινε ο πρώτος δανός βασιλιάς όλης της Αγγλίας.







Ο τάφος χρονολογείται περίπου σε εκείνη την εποχή και δείχνει πόσο πλούσιοι είχαν γίνει οι Vikings. Τότε πολλοί είχαν αρχίσει να ασπάζονται το χριστιανισμό αλλά από τα αντικείμενα που βρέθηκαν, ο συγκεκριμένος ευγενής φαίνεται πως ήταν προσηλωμένος στην παλιά θρησκεία των Νορβηγών.







Βρέθηκαν ακόμη δύο δόντια του πολεμιστή και θραύσματα από οστά. Είχε ταφεί με την ασπίδα πάνω στο σώμα του ενώ στη συνέχεια πάνω στον τάφο του τοποθετήθηκαν πέτρες.
























KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αν σωθούν οι Έλληνες θα σωθεί και το ευρώ

Posted: 19 Oct 2011 02:57 PM PDT

Ζευγάρι σε παιχνίδι πόκερ, χαρακτηρίζει τους...

Μέρκελ και Σαρκοζί, ονομάζοντάς τους ΜΕΡΚΕΖΙ, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ζακ Ντελόρ, κάνοντας μια τελευταία έκκληση σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες για τη σωτηρία της Ελλάδας, σε συνέντευξή του στην....









εφημερίδα Le Monde. Ο Ζακ Ντελόρ στην συνέντευξή του, κατηγορεί το δίδυμο Μέρκελ-Σαρκοζί, λέγοντας ότι "τζογάρουν" με το μέλλον της Ευρώπης:
"Τον Ιούλιο πήραν μια απόφαση θετική, μα πριν καν την υλοποιήσουν πέρασαν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ενώ θα έπρεπε να είχαν κάνει το παν για άμεση σύγκλιση των εθνικών κοινοβουλίων,ώστε να ισχύσει από τον Αύγουστο", υπογράμμισε.



Όσον αφορά στις πιέσεις που δέχεται η Ελλάδα για τις ιδιωτικοποιήσεις, ο Ζακ Ντελόρ δηλώνει: "
Ποιός δε γνωρίζει τους άρπαγες της αγοράς; Πώς θέλετε μία χώρα που βρίσκεται σε δεινή θέση να διαπραγματευτεί σωστά τις ιδιωτικοποιήσεις της; Θα έπρεπε οι δημόσιες επιχειρήσεις να είχαν ενταχθεί σε μια υποδομή, να είχαν αποτιμηθεί σε μια λογική τιμή, να είχαν δοθεί τα χρήματα στους Έλληνες και ύστερα από τη σταθεροποίηση των περιουσιακών στοιχείων να πουληθούντην κατάλληλη στιγμή. Αυτό επιβάλλει η λογική". Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο Ζ. Ντελόρ δήλωσε: "Είχαμε τις διαφορές μας στο παρελθόν αλλά τώρα του βγάζω το καπέλο."



Καταλήγοντας ο Ζακ Ντελόρ
τόνισε ότι από την προσεχή συνάντηση των G20 περιμένει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις πάνω όμως σε καθαρές συμφωνίες: την ενίσχυση των πόρων του ΔΝΤ, τις ρύθμισεις του χρηματοπιστωτικού συστήματος και, ιδίως, τις απαιτήσεις ασφάλειας για τις τράπεζες οι οποίες πρέπει να είναι "πολύ μεγάλες για να αποτύχουν".





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εστία μικροβίων τα κινητά

Posted: 19 Oct 2011 02:50 PM PDT

Τα μικρόβια παραμονεύουν παντού...









Έρευνα που διεξήχθη από Βρετανούς ερευνητές αποδεικνύει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πλένουν τα χέρια τους μετά την τουαλέτα. Τι τους οδήγησε σ' αυτό το συμπέρασμα; Τα κινητά. Ναι, καλά διαβάσατε, 1 στα 6 κινητά «μαρτυρά» ότι τα χέρια μας είναι γεμάτα με επικίνδυνα βακτήρια.



Οι ερευνητές από τη London School of Hygiene & Tropical Medicine μαζί με τους ειδικούς του Λονδρέζικου Πανεπιστημίου Queen Mary επισκέφτηκαν 12 πόλεις και συνέλεξαν 390 δείγματα από κινητά τηλέφωνα και από τα χέρια των συμμετεχόντων, οι οποίοι ρωτήθηκαν για τις συνήθειές τους όσον αφορά το πλύσιμο των χεριών τους.




Το 95% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι πλένουν τα χέρια τους με σαπούνι και νερό όποτε αυτό είναι δυνατό. Ωστόσο τα εργαστηριακά τεστ έδειξαν ότι το 92% των κινητών και το 82% των χεριών είχαν βακτήρια πάνω τους. Επίσης οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 16% των χεριών και το 16% των κινητών είχαν βακτήρια E.coli τα οποία υπάρχουν στα κόπρανα και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές λοιμώξεις.
«Η έρευνα παρέχει στοιχεία ότι ορισμένοι εξακολουθούν να μην πλένουν σωστά τα χέρια τους ειδικά μετά την τουαλέτα…. Το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό είναι τόσο απλό και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σώζει ζωές», δήλωσε ο ερευνητής Dr. Val Curtis.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Της ήρθε νταμπλάς όταν είδε το λογαριασμό του κινητού

Posted: 19 Oct 2011 02:44 PM PDT

Της ήρθε νταμπλάς όταν είδε το λογαριασμό του κινητούΜέσα σε δύο εβδομάδες ανέβηκε στα...

145.346 ευρώ! Οι περισσότεροι από εμάς νιώθουν κάπως περίεργα κάθε φορά που έρχονται οι φάκελοι με τους λογαριασμούς στο σπίτι.

Φανταστείτε πώς μπορεί να ένιωσε η Celina Aarons από τη Florida όταν άνοιξε το λογαριασμό του κινητού της τηλεφώνου και είδε το ποσό των… 145.346 ευρώ!



Κι ένιωσε ακόμη χειρότερα όταν ανακάλυψε ότι δεν ήταν τυπογραφικό λάθος!



Η Celina έχει δύο αδερφούς, οι οποίοι γεννήθηκαν κωφοί και δε μπορούν να μιλήσουν.







Ο Shamir, ο νεότερος από τα δύο της αδέρφια, πηγαίνει στο κολέγιο και δεν εργάζεται και ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσει μαζί με την αγαπημένη του αδερφή είναι μέσω μηνυμάτων!



Όταν όμως πήγε ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στον Καναδά ξέχασαν να αλλάξουν το πρόγραμμά στο λογαριασμό, ο οποίος συνήθως ερχόταν περίπου στα 126 ευρώ.







Όλο αυτό το διάστημα συνέχισαν να επικοινωνούν όπως έκαναν μέχρι τότε. Αντάλλαξαν περισσότερα από 2.000 γραπτά μηνύματα και βίντεο!



Όταν η Aarons πήρε το λογαριασμό τηλεφώνησε στην εταιρεία και τους ρώτησε τρεις φορές αν δεν είχε γίνει κάποιο λάθος!







«Τρελάθηκα. Έτρεμα, έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι ήρθε το τέλος μου» είπε σε συνέντευξή της στο WSVN-Channel 7.



«Αυτό το ποσό θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε ένα σπίτι. Η εταιρεία έπρεπε να με έχει ειδοποιήσει ότι ο λογαριασμός είχε αρχίσει να ξεφεύγει των λογικών ορίων» πρόσθεσε.



Τελικά η εταιρεία μείωσε το χρωστούμενο ποσό στα 1.807 ευρώ και έδωσε περιθώριο έξι μηνών στη Celina για να το πληρώσει.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Ραντεβού και ξύλο στο δάσος... Βίντεο που κόβει την ανάσα

Posted: 19 Oct 2011 02:37 PM PDT

Η παράνοια του χουλιγκανισμού έκανε για ακόμα μία φορά...

την εμφάνιση της. Οπαδοί έδωσαν ραντεβού στο δάσος και επιδόθηκαν σε μια ανελέητη μάχη. Μάλιστα, βιντεοσκόπησαν τις ακραίες σκηνές βίας.











Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Στο εξωτερικό, κυρίως, θεωρείται συνηθισμένο οπαδοί να δίνουν ραντεβού για να... λύσουν τις διαφορές τους μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο είναι άλλο πράγμα να το ξέρεις ότι γίνεται και άλλο να βλέπεις τις ωμές σκηνές ακραίας βίας.





Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία. Οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου και της ΤΣΣΚΑ Κιέβου συναντήθηκαν σε ένα δάσος, παρατάχθηκαν ο ένας απέναντι τον άλλον και μόλις δόθηκε το σύνθημα ξεκίνησε η μάχη.





"Νικητές" αναδείχθηκαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό, οι οποίοι μετά το τέλος της μάχης περιφέρονται δίπλα στους "ηττημένους" και ρίχνουν τις χαριστικές βολές στα θύματα τους.





Τουλάχιστον, η μάχη είχε έναν κανόνα χάρη στον οποίο αποφεύχθησαν τα χειρότερα. Οι χούλιγκανς απαγορευόταν να φέρουν οποιοδήποτε όπλο και να παλεύουν μόνο με τα χέρια και τα πόδια τους.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επίσημο mouse και keyboard για το Modern Warfare 3

Posted: 19 Oct 2011 02:28 PM PDT

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/10/19/182406.jpg?w=400&f=bicubicH Logitech αποκάλυψε ένα ειδικό σετ ποντικιού (Laser G9X) και πληκτρολογίου (Gaming G105) που είναι ειδικά κατασκευασμένα

για το Call of Duty: Modern Warfare 3. To επίσημο πληκτρολόγιο του τίτλου της Activision έχει ειδικό LED φωτισμό σε πράσινη απόχρωση, ενώ φέρει και έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα με δυνατότητα ορισμού 3 εντολών στο κάθε ένα.



Το περιφερειακό αντιλαμβάνεται και τα πολλαπλά πατήματα πλήκτρων που αντιπροσωπεύουν ειδικές εντολές. Για παράδειγμα έως και 5 πλήκτρα μπορούν να πατηθούν μαζί, ενώ πολύπλοκες λειτουργίες καταγράφονται χωρίς επαναλήψεις, κάτι συχνό σε άλλα πληκτρολόγια. Όσον αφορά στο ποντίκι, το G9X προσφέρει δυνατότητα άμεσης ρύθμισης μέχρι και για σάρωση 5700 dpi, ενώ η ροδέλα κύλισής του δεν πάει πίσω, καθώς είναι τεχνολογίας MicroGear, ιδανική για επιλογή όπλων στα παιχνίδια shoot' em up. Το βάρος του ρυθμίζεται με ένα ειδικό σύστημα με πολλά διαφορετικά βαράκια (συνολικά 28 γραμμάρια), οπότε μπορούμε να επιλέξουμε τον ιδανικό για εμάς συνδυασμό.




Tο πληκτρολόγιο Logitech Gaming G105 αναμένεται στην Ευρώπη από τον Νοέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99. Αντίστοιχα, το ποντίκι Logitech Laser G9X θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά την ίδια περίοδο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO ΣΟΚ: ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Posted: 19 Oct 2011 02:22 PM PDT

http://static.apospasma.gr/0/images/article_thumbs_cropped/tsonta_paidiko_kanali_apospasma_250_183_933158684.jpgΤο γνωστό κανάλι του "Sesame Street" στο YouTube…

δέχθηκε επίθεση από χάκερ και τα παιδιά αντί για την αγαπημένη τους παιδική σειρά για είκοσι ολόκληρα λεπτά παρακολουθούσαν σκληρό πορνό.





Και σαν να μην έφτανε αυτό υπήρχε και ειδική σήμανση «σε ποιόν δεν αρέσει το πορνό, παιδιά;»





Στην ανακοίνωσή της η Google, στην οποία ανήκει το YouTube, αναφέρει: «Οι κατευθυντήριες οδηγίες του YouTube απαγορεύουν την ανάρτηση ακατάλληλου περιεχομένου. Αφαιρέσαμε το ανάρμοστο υλικό μόλις ενημερωθήκαμε για αυτό».





Ο χρήστης που χρησιμοποιεί αυτό το nickname αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη με το συμβάν.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Με την ίδια συνταγή... απάτης έβγαλε 16.550€!

Posted: 19 Oct 2011 02:02 PM PDT

http://www.newsit.gr/files/Image/00giorgos/resized/xartonomismataplasta_566_355.jpgΕφάρμοζε το ίδιο κόλπο επί 3 μήνες και κατάφερε να παγιδέψει 3 ηλικιωμένες γυναίκες...







Ο λόγος για έναν 32χρονο κάτοικο της πόλης, που το απόγευμα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε κατάφερε να εξαπατήσει και να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από ηλικιωμένες γυναίκες, προσποιούμενος παλιότερη φιλική ή επαγγελματική σχέση με συγγενικά τους πρόσωπα.





Στη συνεχεία, επικαλούμενος υποτιθέμενες οφειλές των συγγενών τους, αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά είτε απευθείας από τα σπίτια τους, είτε οδηγώντας τους σε υποκαταστήματα τραπεζών και πείθοντάς τους να προβαίνουν σε αναλήψεις μετρητών.





Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά τους μήνες Μάρτιο, Ιούνιο και Ιούλιο του τρέχοντος έτους, ο δράστης εξαπατάτησε 3 ηλικιωμένες γυναίκες, αποσπώντας το συνολικό χρηματικό ποσό των 16.550€.








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η κληρονομιά της… γιαγιάς

Posted: 19 Oct 2011 01:52 PM PDT



Η γιαγιά ζει τις τελευταίες της στιγμές...

και με τρεμάμενη φωνή λέει στην αγαπημένη εγγονή της:
- Παιδάκι μου σε σένα αφήνω όλη μου
τη γη, με τα σπίτια, τα ζώα, τα δέντρα και 27.000.000μετρητά, μόνο
υποσχέσου μου ότι θα τα φροντίζεις κάθε μέρα ….


- Βεβαίως γιαγιούλα μου, μα …. που είναι όλα αυτά;


- Στο Farmville στο Facebook …. να και το password…




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 φωτογραφίες της εβδομάδας που τελειώνει

Posted: 19 Oct 2011 01:48 PM PDT




7 Οκτωβρίου 2011, ένα πέντε εβδομάδων λιονταράκι σε ένα ιατρικό κέντρο
φροντίδας για κατοικίδια ζώα στη Βηρυτό. Το λιονταράκι σύντομα θα σταλεί
σε καταφύγιο στη Νότια Αφρική. Το μικρό που το είχαν σε ένα μπαλκόνι
για κατοικίδιο, το μετέφεραν λαθραία στον Λίβανο από τη Συρία.






7η Οκτωβρίου 2011, οπαδοί της Κροατίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.





7 Οκτωβρίου 2011, η ισπανίδα χορεύτρια του φλαμένκο και χορογράφος María Pagés (Μαρία Παχές) κατά τη διάρκεια μιας πρόβας.





7 Οκτωβρίου 2011, ο πρόσφατα εγκαινιασμένος ουρανοξύστης του χωριού Χουαξί.





8
Οκτωβρίου 2011, πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του
Ολυμπιακού Σταδίου του Κιέβου, του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον τελικό
του Euro 2012.






30
Σεπτεμβρίου 2011, ο Patrick Pendville, ιδρυτής της Animatrans, δείχνει
μια μάσκα από ρητίνη που απεικονίζει το πρόσωπο ενός νεκρού οικόσιτου
σκύλου στο μαγαζί του στις Βρυξέλλες. Η Animatrans διοργανώνει κηδείες
για κατοικίδια ζώα και άλλα ζώα από το 1995, και τα τελευταία πέντε
χρόνια, έχει εξατομικεύσει ττις υπηρεσίες της. Οι ιδιΟκτωβρίουήτες, που
θέλουν να έχουν κάποιο αναμνηστικό από τα κατοικίδια τους, θα μπορούν να
κρατήσουν τις στάχτες τους, να ταριχεύσουν τα κατοικίδια τους ή και να
φτιάξουν μάσκες από ρητίνη με το πρόσωπο τους.






11 Οκτωβρίου 2011, σταγόνες δροσιάς πάνω σε μια αράχνη νωρίς το πρωί.





11 Οκτωβρίου 2011, ένα μικρό πάντα στην Chengdu Research Base του Giant Panda Breeding στο Chengdu της Κίνας.





11
Οκτωβρίου 2011, ο καθεδρικός ναός του Βερολίνου κατά τη διάρκεια μιας
πρόβας για το επερχόμενο φεστιβάλ των φώτων στο Βερολίνο. Πολλά
αξιοθέατα της γερμανικής πρωτεύουσας, ανάμεσα τους λεωφόροι, πλατείες,
πύργοι, ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, θα φωτίζονται κατά τη διάρκεια του
φεστιβάλ που διαρκεί από τις 12 έως τις 23 Οκτωβρίου.






12
Οκτωβρίου 2011, μια πανοραμική θέα του πλημμυρισμένου ναού Wat
Chaiwatthanaram, μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της
UNESCO, περίπου 80 χλμ. βόρεια της Μπανγκόκ.






13
Οκτωβρίου 2011, μέλος του στρατού της Μογγολίας προσαρμόζει τις στολές
της τιμητικής φρουράς πριν την επίσημη τελετή υποδοχής της Γερμανίδας
Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στο Ουλάν Μπατόρ.






14
Οκτωβρίου 2011, ένα μαχητικό FBC-1, γνωστό και ως Flying Leopard πέφτει
στο έδαφος κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής επίδειξης στην Κίνα. Δεν
υπάρχουν αναφορές για θύματα, αλλά οι μάρτυρες είπαν ότι είδαν τον
πιλότο να εκτοξεύετε πριν το μαχητικό πέσει.






14 Οκτωβρίου 2011, σύννεφα πάνω από ένα ναό στην επαρχία Nonthaburi, στα περίχωρα της Μπανγκόκ.








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φυλακισμένος έκανε καμάκι μέσω Facebook

Posted: 19 Oct 2011 01:42 PM PDT


Ένας 20χρονος ο οποίος εκτίει ποινή 20 ετών σε φυλακές της Μεγάλης Βρετανίας βρήκε τρόπο να συνδεθεί στο Facebook και μάλιστα να «φλερτάρει» με γυναίκες! Ο
Ryan Herbert έχει καταδικαστεί επειδή μαζί με την παρέα του ξυλοκόπησαν
μέχρι θανάτου μια 20χρονη κοπέλα. Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα του
θύματος η οποία τόνισε πως αυτό που γίνεται είναι «ντροπή και αυθάδεια».
Ο εγκληματίας πιστεύεται πως....




έχει φέρει κρυφά στο κελί του ένα κινητό τηλέφωνο και μέσω αυτού αναρτά



φωτογραφίες μαζί με άλλους συγκρατουμένους του στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης ενώ έχει κάνει και αρκετές γνωριμίες.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυτές Είναι 10 Καλύτερες Χώρες Του Κόσμου Για Να Εργαστείτε…

Posted: 19 Oct 2011 01:37 PM PDT



Με βάση τα δεδομένα της έρευνας που διενήργησε η HSBC σε 100
διαφορετικές χώρες, προέκυψε ότι στις παρακάτω δέκα χώρες οι μισθοί ….




.των επαγγελματιών είναι πολύ μεγαλύτεροι από τους αντιστοίχους των συναδέλφων τους σε άλλες χώρες του κόσμου.



Τα αποτελέσματα της έρευνας βασίστηκαν στη μέτρηση του μέσου εισοδήματος
των απόδημων σε σχέση με τον πλούτο όπως είναι καταγεγραμμένος στην
έρευνα της HSBC's Expat Explorer. Η έρευνα έγινε μεταξύ 4.127 μεταναστών
που ζουν στο εξωτερικό.





Σιγκαπούρη: η «ασιατική τίγρη»


Περίπου οι μισοί από από τους ξένους μετανάστες που συμμετείχαν στην
έρευνα και εργάζονται στη Σιγκαπούρη υποστήριξαν πως απολαμβάνουν ετήσιο
εισόδημα ύψους 200.000 δολαρίων. Οι περισσότεροι εκμεταλλεύτηκαν το
ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερο διαθέσιμο
εισόδημα σε σχέση με άλλους συναδέλφους τους στο εξωτερικό. Οι
περισσότεροι από τους ερωτηθέντες απασχολούνται στον τομέα των
οικονομικών ενώ πιστεύουν ότι η οικονομική κατάσταση στη χώρα είναι
καλή.



Ρωσία: με την ταχύτητα του υπερ-Σιβηρικού

Πάνω από το ένα τρίτο από τους ξένους που εργάζονται στη χώρα δήλωσαν
πως το ετήσιο εισόδημά τους ξεπερνά τις 250.000 δολάρια, ενώ για τους
περισσότερους το μεγαλύτερο κίνητρο για μετανάστευση στη Ρωσική
Ομοσπονδία είναι η γρήγορη μισθολογική και επαγγελματική ανέλιξη.
Θεωρείται ως μια βάση μικρής διάρκειας όπου οι επαγγελματίες μπορούν να
αποταμιεύσουν μέχρι να βρουν καλύτερη δουλειά σε άλλη χώρα. Τα
επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη αποκατάσταση είναι τα οικονομικά, οι
κατασκευές και ο κλάδος των υποδομών.



Βερμούδες: «εξωτική» απασχόληση
Και όμως στο μικρό
νησιωτικό σύμπλεγμα υπάρχουν αρκετοί υψηλόμισθοι επαγγελματίες κερδίζουν
πάνω από 15.000 δολάρια το μήνα – ιδίως όσοι απασχολούνται στον τομέα
των οικονομικών. Ωστόσο η ακριβή ζωή στα εξωτικά νησιά δεν αφήνει πολλά
περιθώρια αποταμίευσης.




  • Σαουδική Αραβία – Χογκ Κονγκ : «τα λεφτά στα λεφτά»
    Στις
    δύο χώρες που ισοψηφούν, οι ξένοι εργαζόμενοι απολαμβάνουν υψηλούς
    μισθούς και ευνοϊκή φορολογία ενώ σύμφωνα με τα στατιστικά είναι εκείνοι
    με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να επανεπενδύσουν τα κεφάλαια τους στις
    χώρες που τους φιλοξενούν. Στο Χονγκ Κόνγκ οι ξένοι μετανάστες
    εμφανίζουν υψηλά ποσοστά ικανοποίησης από το επίπεδο διαβίωσής τους
    καθώς και αυξημένες προσδοκίες για βελτίωση της θέσης τους. Αξίζει να
    σημειωθεί ότι και στις δύο χώρες ο τομέας που κυριαρχεί είναι αυτός των
    οικονομικών.





  • Φιλιππίνες: οι…«συνταξιούχες»
    Οι Φιλιππίνες
    μπήκαν για πρώτη φορά στη λίστα της έρευνας Expat Explorer ωστόσο
    φαίνεται να είναι συνδεδεμένες με τη..συνταξιοδότηση των ξένων
    επαγγελματιών.Παρόλα αυτά οι ξένοι μετανάστες θεωρούν τη χώρα ως καλή
    περίπτωση τόπου που μπορούν να ξοδέψουν το εισόδημά τους.





  • Ελβετία: «το χέρι του Μίδα»
    Εδώ κυριαρχεί ο
    τομέας των χρηματοοικονομικών καθώς η χώρα θεωρείται το «λίκνο» του
    παγκόσμιου πλούτου. Ωστόσο το αυξημένο κόστος ζωής στερεί από τους
    ξένους επαγγελματίες σημαντικό μέρος από τον πλούτο που παράγουν.




Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ηνωμένες Πολιτείες: «ωραία αλλά..ζόρικα»

Οι φιλικοί φορολογικοί συντελεστές σε συνδυασμό με τις πολύ καλές θέσεις
που προσφέρονται εγγυώνται στους ξένους επαγγελματίες καλές αμοιβές και
επαγγελματική ανέλιξη. Ωστόσο οι μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες
πληρώνουν πολύ μεγάλα ασφάλιστρα για την υγειονομική τους περίθαλψη σε
σχέση με ότι πλήρωναν στις χώρες προέλευσής τους, ενώ οι εργαζόμενοι στα
Εμιράτα έχουν δει την οικονομική τους θέση να επιδεινώνεται τον
τελευταίο χρόνο.



Κατάρ: το «γουρουνάκι της αποταμίευσης»

Το 83% των ξένων εργαζομένων στο Κατάρ εργάζονται στο εμιράτο
προκειμένου να κερδίσουν πολλά χρήματα και να επιτύχουν μια σύντομη και
θεαματική ανέλιξη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το εμιράτο είναι η πρώτη
χώρα στον κόσμο σε σχέση με τον αριθμό των ξένων εργαζομένων που
μπορούν να αποταμιεύσουν και να επενδύσουν πριν επιστρέψουν στην πατρίδα
τους.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΗΘΙΚa ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ !!!

Posted: 19 Oct 2011 01:32 PM PDT



Ένας πατέρας γυρίζει σπίτι
από την δουλειά αργά, κουρασμένος
και εκνευρισμένος,βρίσκει τον 5χρονο γιο του
να τον περιμένει στην πόρτα.

ΓΙΟΣ : « Μπαμπά , μπορώ να σε ρωτήσω κάτι ; »

ΠΑΤΕΡΑΣ : « Ναι βεβαίως , τι είναι ; »

ΓΙΟΣ : « Μπαμπά , πόσα παίρνεις στη μια μέρα ; »

ΠΑΤΕΡΑΣ : « Αυτό δεν είναι δική σου δουλειά .
Γιατί ρωτάς ένα τέτοιο πράγμα ; » ρώτησε θυμωμένα .

ΥΙΟΣ : « Θέλω ακριβώς να ξέρω .
Παρακαλώ πες μου , πόσα παίρνεις στην μια μέρα ; »
ΠΑΤΕΡΑΣ : « Εάν πρέπει να ξέρεις παίρνω 50ευρω την μέρα .

ΥΙΟΣ : « Ωχ » ... , απάντησε το παιδί ,
με το κεφάλι του κάτω καί συνέχισε
- « Μπαμπά σε παρακαλώ μπορείς να μου δανείσεις €25 ;
Ο πατέρας εξαγριωμένος του απήντησε
-«εάν ο μόνος λόγος που εσύ ρώτησες είναι ,
ώστε να δανειστείς κάποια χρήματα για να αγοράσεις
ένα ανόητο παιχνίδι ή κάποιες άλλες αηδίες ,
τότε να πας κατ' ευθείαν στο δωμάτιό σου
και στο κρεββάτι σου.
Σκέψου γιατί είσαι τόσο εγωιστής. Δεν εργάζομαι σκληρά καθημερινά
για τέτοιες παιδαριώδεις επιπολαιότητες.
Το μικρό παιδί πήγε ήσυχα στο δωμάτιό του και έκλεισε την πόρτα .
Ο μπαμπάς κάθισε σκεπτόμενος την ερώτηση του παιδιού κ νευρίαζε περισσότερο.
Πώς τόλμησε να υποβάλλει τέτοια ερώτηση
για να πάρει μόνο κάποια χρήματα;
Μετά από μια περίπου ώρα, ο μπαμπάς είχε ηρεμήσει
και είχε αρχίσει να σκέφτεται:Ίσως είναι κάτι που πρέπει
πραγματικά να αγοράσει ο μικρός με τα 25 ευρω
γιατί δεν ζητάει χρήματα πολύ συχνά.
Πήγε στην πόρτα του δωματίου του παιδιού και άνοιξε την πόρτα.

ΠΑΤΕΡΑΣ :« Κοιμάσαι αγόρι μου ; »

ΓΙΟΣ :« Δεν κοιμάμαι »
ΠΑΤΕΡΑΣ :« Σκεφτόμουν ,
ότι ίσως ήμουν πάρα πολύ σκληρός μαζί σου νωρίτερα ».
«Ήταν μια μεγάλη ημέρα και έβγαλα την κούραση μου σε σένα .
Εδώ είναι τα 25ευρω που μου ζήτησες » .
Το παιδί έτρεξε κατ' ευθείαν επάνω του χαμογελώντας .
« Σε ευχαριστώ μπαμπά ! » φώναξε .
Κατόπιν , πάει στο μαξιλάρι του και βγάζει από κάτω
κάποια τσαλακωμένα χρήματα .
Ο πατέρας μόλις βλέπει ότι το παιδί έχει ήδη κάποια χρήματα ,
αρχίζει να νευριάζει .Το μικρό παιδί αρχίζει να μετράει σιγά τα χρήματά του ,
και κοιτάζει τον μπαμπά του .
ΠΑΤΕΡΑΣ«Γιατί θέλεις περισσότερα χρήματα εφόσον έχεις ήδη μερικά ;
ΓΙΟΣ« Επειδή δεν είχα αρκετά , αλλά τώρα έχω »
«Μπαμπά , έχω 50ευρω τώρα .
Μπορώ να αγοράσω μια μέρα του χρόνου σου ;
Σε παρακαλώ μείνε αύριο σπίτι .
Θα ήθελα πολύ να φάμε μαζί » .
Ο πατέρας συντρίφθηκε .
Αγκάλιασε τον μικρό γιο του και ικέτευσε να τον συγχωρέσει...

__________________
Είναι απλα μια σύντομη υπενθύμιση σε όλους μας...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ!!!




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άνετες στο αυτοκίνητο του μπαμπά, μέχρι τη στιγμή που τσούλησε [FaiL ViDeo]

Posted: 19 Oct 2011 01:28 PM PDT



Δυο κορίτσια μπήκαν στο οικογενειακό αυτοκίνητο, άναψαν την κάμερα και άρχισαν να παίζουν, υποκρινόμενες ότι οδηγούν το αμάξι…







Και όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που το αυτοκίνητο…




άρχισε να τσουλάει! Και φυσικά ακολούθησε πανικός…


Δείτε το βίντεο:





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η καλύτερη εφεύρεση για...γυναίκες!!!

Posted: 19 Oct 2011 01:23 PM PDT






Απλή αλλά και τόσο χρήσιμη εφεύρεση! Αποκλειστικά για τις γυναίκες...













KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίθανο Video απο το candid camera [Τρελό Γέλιο!!!]

Posted: 19 Oct 2011 01:18 PM PDT




















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα καλύτερα photobombs έρχονται από αλλού

Posted: 19 Oct 2011 01:12 PM PDT










Από το ζωικό βασίλειο για την ακρίβεια


















































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αλιγάτορας άρπαξε το κεφάλι του εκπαιδευτή του (video)

Posted: 19 Oct 2011 01:07 PM PDT


Οι αλιγάτορες δεν είναι παιχνίδια…



Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί.






















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατί είναι ωραίο να είσαι άνδρας

Posted: 19 Oct 2011 01:02 PM PDT



1) Οι τηλεφωνικές συνομιλίες διαρκούν περίπου 30 δευτερόλεπτα.





2) Οι σκηνές με «γυμνό» στις ταινίες δείχνουν πάντοτε γυναίκες.





3) Γνωρίζεις πώς δουλεύει το αυτοκίνητο.





4) Οι πενθήμερες διακοπές απαιτούν μόνο μία βαλίτσα.





5) Η ουρά για να πας στις ανδρικές τουαλέτες (π.χ. εστιατορίου ή θεάτρου) είναι κατά 80% μικρότερη από εκείνη στις γυναικείες.





6) Ανοίγεις τα βαζάκια μόνος σου.





7) Ολοι οι οργασμοί σου είναι αληθινοί.





8) Δεν χρειάζεται να κουβαλάς μια τσάντα γεμάτη άχρηστα πράγματα.





9) Στα εστιατόρια τρως όλο το φαγητό σου.





10) Κάνεις μπάνιο και ετοιμάζεσαι μέσα σε 10 λεπτά.





11) Τα εσώρουχά σου κοστίζουν 10 ευρώ (η συσκευασία των τριών).





12) Δεν χρειάζεται να ξυρίζεσαι από τον λαιμό και κάτω.





13) Εάν στα 34 είσαι ακόμη ελεύθερος, κανείς δεν το κάνει θέμα.





14) Τρία ζευγάρια παπούτσια είναι αρκετά.





15) Δεν χρειάζεται να τακτοποιείς το διαμέρισμα κάθε φορά που έρχεται ένας υδραυλικός.





16) Στο συνεργείο σού λένε πάντα την αλήθεια.





17) Δεν σε ενδιαφέρει εάν κανείς δεν πρόσεξε το καινούριο σου κούρεμα.





18) Γνωρίζεις τουλάχιστον δέκα τρόπους για να ανοίξεις μια μπίρα.





19) Κανείς δεν χαζεύει το στήθος σου ενώ σου μιλά.





20) Δεν χρειάζεται να συνοδεύεις τον κολλητό σου στην τουαλέτα.









KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χιουμοριστικες φωτογραφιες

Posted: 19 Oct 2011 12:57 PM PDT
















































































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές