Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Πέμπτη 30 Ιουνίου

Posted: 30 Jun 2011 09:35 AM PDT

30/6 και 1, 2/7, Θέατρο Badminton

Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, 211- 1010000

«Με τα μάτια κλειστά» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που δίνουν η Έλλη Πασπαλά και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος με τραγούδια του συνθέτη από ταινίες και σήριαλ. Από τη δεκαετία του '90 έως σήμερα ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος έγραψε μερικά από τα πιο μεστά κομμάτια της εποχής μας, όπως «Μην ονειρεύεσαι», «Με τα μάτια κλειστά», «Να 'χα δυο ζωές», «Λευκό μου γιασεμί», «Summertime in Prague», «Ενός λεπτού φιλί».

Διαβάστε στο ΠΟΝΤΙΚΙ art που κυκλοφορεί μαζί με το «Π»

Posted: 29 Jun 2011 11:46 AM PDT

«Ταξιδέψτε με ένα βιβλίο» είναι ο τίτλος της ειδικής έκδοσης του αφιερώματος του ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΑ που φιλοξενείται στις σελίδες του Art.

Στο ειδικό αφιέρωμα για του καλοκαίρι του 2011 ο ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΑΣ σας προτείνει τις καλύτερες αστυνομικές περιπέτειες, επιλεγμένα παραμυθένια αναγνώσματα για τους λιλιπούτιους αναγνώστες και όπως πάντα όλες τις νέες κυκλοφορίες σε αναλυτικές βιβλιοπαρουσιάσεις ανά θεματική κατηγορία.

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Posted: 29 Jun 2011 11:31 AM PDT

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 29 Ιουνίου με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Δια πυρός και σιδήρου» ψηφίστηκε στη Βουλή το μακροπρόθεσμο, με φωτογραφίες από την αστυνομική επίδειξη ισχύος και τα εκτεταμένα επεισόδια στην Αθήνα, στόχο το εκφοβισμό της κοινωνίας για να εφαρμοστεί ο νέος νόμος.

ΠΛΟΥΣΙΟ αναλυτικό ρεπορτάζ για το μακροβούτι της κυβέρνησης μέχρι της εκλογές που προβλέπονται το φθινόπωρο… Το σκηνικό περιγράφεται από την αδυναμία του κόσμου να πληρώσει όσα του ζητούν, ενώ το τελικό πρόγρα...

Βίντεο σοκ αποδεικνύει την ύπαρξη προβοκατόρων

Posted: 29 Jun 2011 11:28 AM PDT

To βίντεο προκαλεί σοκ και εύλογα ερωτηματικά καθώς παρουσιάζει 4 ανθρώπους με λοστούς και παλούκια στα χέρια να ξεχωρίζουν μέσα από το πλήθος και στη συνέχεια να περνούν από τον κλοιό της αστυνομίας συνεχίζοντας με κατεύθυνση προς τη Βουλή. Παρακολουθείστε στο 1:40 του βίντεο για την εν λόγω σκηνή. Τα σχόλια δικά σας…

H φωτογραφία που τα λέει όλα...

Posted: 29 Jun 2011 10:34 AM PDT

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία ενός περιπτερά με... πολεμική εξάρτηση, προκειμένου να αντέξει τα χημικά και τα δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας...  «Χημικός πόλεμος» είναι η φράση που κυκλοφορεί στην Πλατεία Συντάγματος... Κ.Μ.

Έκρυθμη η κατάσταση στο Μετρό, Βίντεο από "Π"

Posted: 29 Jun 2011 10:10 AM PDT

Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών, Κωνσταντίνος Λουράντος, ο οποίος βρισκόταν μέχρι πριν από λίγη ώρα στο Μετρό του Συντάγματος βοηθώντας τους διαδηλωτές οι οποίοι έχουν παραμείνει εκεί τραυματισμένοι ή με αναπνευστικά προβλήματα. Παράλληλα, καταγγέλλει τις αστυνομικές δυνάμεις ότι τον προειδοποίησαν να μην επιστρέψει με προμήθειες και ιατρικό υλικό, καθώς δε θα του επιτρέψουν την είσοδο.

Η κατάσταση στο Σύνταγμα είναι τρομακτική, με χιλιάδες ανθρώπους να παραμένουν εγκλ...

Δείτε live τη συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου στη Βουλή

Posted: 29 Jun 2011 09:54 AM PDT

Μετά την ψήφισε του μεσοπρόθεσμου προγράμματος άρχισε στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου.

Δείτε ζωντανά τη συζήτηση. Η αναμετάδοση θα διαρκέσει όση ώρα είναι ανοιχτό το κανάλι της Βουλής.

 

 

Χτύπησαν τον Αθανασιάδη του ΠΑΣΟΚ

Posted: 29 Jun 2011 09:25 AM PDT

Άγνωστοι προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Αθανασιάδη στην οδό Βουκουρεστίου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και ενώ μόλις είχε φύγει πεζός από τη Βουλή. Οι άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ στο βίντεο που τραβήχτηκε λίγο μετά το επεισόδιο, διακρίνεται ένας νεαρός που «λούζει» τον βουλευτή με καφέ.

Αναφερόμενος στο γεγονός ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι «ο προπηλακισμός του κ. Αθανασιάδη προσβάλλει συνολικά το κοινοβούλιο».

Βίντεο του "Π" από συμπλοκές μπροστά απ'τη Βουλή

Posted: 29 Jun 2011 08:59 AM PDT

Σε τοπίο πολέμου μετατράπηκε η Αθήνα. Συνεχείς συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στους γύρω δρόμους. Εκατοντάδες τα δακρυγόνα και οι κροτίδες.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε πριν από λίγη ώρα από το "Π", παρακολουθείστε την κατάσταση που επικρατεί μπροστά από τη Βουλή.

Απρόκλητη επίθεση των Ματ

Posted: 29 Jun 2011 08:38 AM PDT

Απρόκλητες επιθέσεις των ΜΑΤ σε διαδηλωτές. H αστυνομία χτυπά αδιακρίτως διαδηλωτές στο μπλόλο του Hilton. Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό...

Βενιζέλος δια «μέσου» twitter

Posted: 29 Jun 2011 07:38 AM PDT

Στα βήματα του Χέρμαν Βαν Ρομπάι και ο νέος υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αποφάσισε να καλέσει τους «αγανακτισμένους» σε διάλογο μέσω… twitter.

Θέλοντας να δείξει τη... ρηξικέλευθη στρατηγική που ακολουθεί όχι μόνο στο υπουργείο του, σε σχέση με τον προκάτοχο του αλλά και στον πολιτικό λόγο που υιοθετεί, «καταπίεσε» τον παλιό ακαδημαϊκό εαυτό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «θα ήθελα με απόλυτο σεβασμό να μιλήσω με τους αγανακτισμένους. Τους καλώ να έρθουν να μιλήσουμ...

Ικανοποίηση στην ΕΕ για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου

Posted: 29 Jun 2011 07:26 AM PDT

Την ικανοποίησή τους για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από τη Βουλή εξέφρασαν ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Γιέρζι Μπούζεκ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

«Χαράχτηκε ο δρόμος της δημοσιονομικής πειθαρχίας που η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια» τόνισαν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και σημείωσαν ότι το βλέμμα τώρα στρέφεται στην επίσης απαραίτητη ψήφιση του κρίσιμου εφαρμοστικού νόμου.

Παράλληλα ο...

Βίντεο του "Π" από επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα

Posted: 29 Jun 2011 07:13 AM PDT

Σε τοπίο πολέμου μετατράπηκε η Αθήνα. Συνεχείς συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στους γύρω δρόμους.Δεκάδες δακρυγόνα και κροτίδες χρησιμοποιήθηκαν από την Αστυνομία.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε πριν από λίγη ώρα από το "Π", παρακολουθείστε μια Διμοιρία των Ματ αποτελούμενη από 11 άνδρες, η οποία κινείται στην Αμαλίας με κατεύθυνση στη Βουλή, χρησιμοποιώντας χημικά χωρίς να υπολογίζει τον όγκο του κόσμου.

Γης μαδιάμ έκαναν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Posted: 29 Jun 2011 07:09 AM PDT

Μια ομάδα ατόμων εισέβαλε στα γραφεία της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου και τα έκανε... καλοκαιρινά!

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πλήρωσαν ... τη μήνι άγνωστων ατόμων που εισέβαλαν σήμερα το μεσημέρια και τα έκαναν γης μαδιάμ! Μάλιστα ευτυχώς που δεν προκλήθηκαν και βιαιοπραγίες καθώς μέσα στα γραφεία της Νομαρχιακής γινόταν εκείνη την ώρα συνεδρίαση!

Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν μια ομάδα 50 περίπου άγνωστων ατόμων ανέβηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής και προσπάθησε να μπει μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Στελέχη το...

Τέσσερις χιλιάδες καπάκια

Posted: 29 Jun 2011 06:50 AM PDT

Γράφει ο Αντώνης Κακαράς, συγγραφέας

Ορίστε μεγάλε, τι θες..... Δίστασε κείνος, αισθανόταν κιόλας παράταιρος, μια γενιά και κάτι τον χώριζαν απ' την παρέα, φορούσαν όμοια ταμπελάκια και ανήκαν στην ίδια ομάδα -μάλλον εκείνη των καλλιτεχνών, Φτου ο μαλάκας, ψυθίρισε, πάλι ξέχασα τα ξεστραβάδια... έτσι τα 'λεγε, Γυαλιά ονομάζονται και μου παριστάνεις το λογοπλάστη, του φώναζε η δικιά του- είδε και το ξυπόλυτο κορίτσι γεμάτο μουτζούρες να τραγουδάει έξω φωνή και να παλεύει με μπογιές και βάφοντ...

Νέα στοιχεία για τα «στημένα»

Posted: 29 Jun 2011 06:49 AM PDT

Στην ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης για τα «στημένα» παιχνίδια, υπάρχουν συνομιλίες ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ενημερώνει τον Πρόεδρο της Super League και του Ολυμπιακού, ότι ο Σ.Κ., που έστειλε στο νοσοκομείο τον Κύρο Βασάρα, ανήκε στην ασφάλεια του Νικόλα Πατέρα.

Απομένει να διαλευκάνει η δικαιοσύνη αν υπάρχει αλήθεια στη συνομιλία των δύο ανδρών και τα λεγόμενά τους.

Το ΣΔΟΕ πήρε το… όπλο του

Με έγγραφό του προς την Εισαγγελία Πρωτ...

Εκτός της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Κουρουμπλής

Posted: 29 Jun 2011 06:26 AM PDT

Την διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά την απόφασή του βουλευτή να καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

Σε σχετική επιστολή του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε στην διαγραφή του τονίζοντας ότι «η απαξίωση κατά την αντίληψή μου είναι η σύγκρουση με την κοινωνική αδικία που δημιουργείται από την άνιση κατανομή των βαρών της κρίσης. Η απαξίωση των βουλευτών στη συνείδηση του λαού είναι αποτέλεσμα μίας στυγνής λογικής της περίφημης κο...

Υπερψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο…

Posted: 29 Jun 2011 06:17 AM PDT

Με ψήφους 155 υπέρ, 138 κατά, 5 «παρών» και δύο απόντες το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι πλέον νόμος του κράτους.

«Όχι» ψήφισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ με το... σκεπτικό ότι τον έπεισε η ομιλία του Πρωθυπουργού και επειδή «αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της ψηφοφορίας» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Αθανασιάδης είπε τελικά το πολυπόθητο για την κυβέρνηση ναι.

«Παρούσα» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και οι 4 ανεξάρτητοι βουλευτές που τη στηρίζουν, ενώ, χωρίς αιτιολογία, απ...

«Ο κ. Πάγκαλος είναι αντισυνταγματικά διορισμένος»

Posted: 29 Jun 2011 05:55 AM PDT

«Ο κ. Πάγκαλος είναι αντισυνταγματικά διορισμένος στη θέση του αντιπροέδρου» σημείωσε μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επεσήμανε ότι για να έχει o κ. Πάγκαλος τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι πρώτα υπουργός και πρόσθεσε πως «ό,τι έχει υπογράψει ο κ. Πάγκαλος μπορεί να ελεγχθεί από το ΣτΕ»

Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά και τίποτε από εδώ και πέρα που θα διατηρεί το Π...

Απέκλεισαν την Λιάνα Κανέλη οι «αγανακτισμένοι»

Posted: 29 Jun 2011 05:50 AM PDT

Επεισόδιο σημειώθηκε όταν η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, επιχείρησε να περάσει μέσα από το πλήθος των «αγανακτισμένων», προκειμένου να φτάσει στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, η κ. Κανέλλη, ακινητοποίησε το αμάξι για λίγα λεπτά για να συνομιλήσει με τον συγκεντρωμένο κόσμο που διαδήλωνε κατά του Μεσοπρόθεσμου. Οι διαδηλωτές στη συνέχεια προσπάθησαν να την εμποδίσουν να περάσει ενώ μερικοί πέταξαν καφέ στο αυτοκίνητο. Λίγο πιο μετά τα πνεύματα ηρέμησαν και της επέτρεψαν να περάσει χωρίς να σημειωθο...

Καταγγελίες για «όργιο» σπατάλης στα Special Olympics

Posted: 29 Jun 2011 05:17 AM PDT

Το τηλεοπτικό κανάλι «MEGA», κατήγγειλε σε χθεσινό του ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, την Γιάννα Δεσποτοπούλου, για αλόγιστη επιβάρυνση του κρατικού ταμείου και κατασπατάληση χρήματος, με αφορμή τη διοργάνωση των Special Olympics.

Σύμφωνα με το «MEGA», η σύμβαση που υπέγραψε η πρόεδρος της διοργανώτριας επιτροπής των Αγώνων με την κυβέρνηση Καραμανλή, προβλέπει πως αν δεν καλυφθεί το χρηματικό ποσό που προβλέπεται στον προϋπολογισμό της διοργάνωσης από χορηγίες σε είδος , τότε η Κυβέρν...

Live:«Πόλεμος» στο κέντρο της Αθήνας

Posted: 29 Jun 2011 01:05 AM PDT

Εκτεταμένα επεισόδια, πετροπόλεμος και χρήση χημικών μετέτρεψαν και σήμερα σε πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας, την ώρα που στη Βουλή υπερψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο. Δείτε live εικόνα από το Σύνταγμα. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

20:20 Ξύλο πέφτει στο Μοναστηράκι και στο χώρο γύρω από τον Μπαϊραχτάρη. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι η αστυνομία επιτίθεται σε κόσμο ενώ δεκάδες τουρίστες έφυγαν πανικόβλητοι.

20:00 Καίγεται κτίριο στην Πανεπιστημίου, ενώ οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν νωρίτερα να απεγκλωβί...

Η ΕΡΤ απαντά στο ΕΣΡ για το «Κουτί της Πανδώρας»

Posted: 29 Jun 2011 12:21 AM PDT

γράφει ο Τυπικός

Στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη στέκεται η ΕΡΤ στην κόντρα που έχει ο δημοσιογράφος με το ΕΣΡ εξαιτίας της προσπάθειας προληπτικής λογοκρισίας που προσπάθησε να ασκήσει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο στην δημοσιογραφική του έρευνα για την εκπομπή το «Κουτί της Πανδώρας».

Ειδικότερα, η ΕΡΤ στην επιστολή της αναφέρει ότι ο έλεγχος του ΕΣΡ ασκείται «επί εκπομπών που μεταδίδονται ή έχουν μεταδοθεί και όχι επί περιεχομένου εκπομπής που δεν έχει μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό».

Αξίζε...

Live: Η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα (2)

Posted: 29 Jun 2011 12:13 AM PDT

Με ψήφους 155 υπέρ, 138 κατά, 5 "παρών" και δύο απόντες το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι πλέον νόμος του κράτους.

"Όχι" ψήφισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ με το... σκεπτικό ότι τον έπεισε η ομιλία του Πρωθυπουργού και επειδή "αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της ψηφοφορίας" ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Αθανασιάδης είπε τελικά το πολυπόθητο για την κυβέρνηση ναι.

¨Παρούσα" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και οι 4 ανεξάρτητοι βουλευτές που τη στηρίζουν, ενώ, χωρίς αιτιολογία, απ...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές