Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Αποδέκτης αποδοκιμασιών ο Αθανασιάδης

Posted: 29 Jun 2011 09:17 AM PDT

Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρο Αθανασιάδη γιούχαρε ο κόσμος που βρισκόταν το απόγευμα στη Βουκουρεστίου.

read more

Ρεκόρ τηλεθέασης για την τέταρτη σεζόν του True Blood

Posted: 29 Jun 2011 02:29 AM PDT

Στην πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της σειράς αποδείχθηκε πως το True Blood παραμένει στην καρδιά των θαυμαστών του.

read more

Καρέ-καρέ το πάρτι του «Dancing with the stars»

Posted: 29 Jun 2011 06:32 AM PDT

Χθες βράδι σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής έγινε το πάρτι του «Dancing with the stars» με όλους τους συντελεστές παρόντες.

read more

Σάντι Κουτσοσταμάτη: «Δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου νύφη»

Posted: 27 Jun 2011 07:01 AM PDT

Για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, τον γάμο της με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη που έγινε πριν από δύο εβδομάδες μίλησε σε συνέντευξη της η Σάντι Κουτσοσταμάτη.

read more

Aναβλήθηκε το event με την Ελένη Φουρέιρα και τις 48 Ώρες λόγω των επεισοδίων

Posted: 29 Jun 2011 08:50 AM PDT

Η κατάσταση στην πόλη και τη χώρα είναι έκρυθμη.

read more

Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ψινάκη για την εκπομπή»

Posted: 29 Jun 2011 08:44 AM PDT

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε πως δεν έχει υπογράψει ακόμα για κάποια εκπομπή και δεν ξέρει αν τελικά θα κάνει κάτι τηλεοπτικό τη φετινή σεζόν.

read more

Και επισήμως Μπουλέ- Πάτρας στο πρωινό του ΑΝΤ1

Posted: 29 Jun 2011 08:41 AM PDT

Το «Ellate» επιστρέφει με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα, οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο από την Δευτέρα 4 Ιουλίου, θα μας κρατήσουν ενήμερους για την επικαιρότητα όλο το καλοκαίρι.

read more

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίας Μενούνος!

Posted: 29 Jun 2011 08:38 AM PDT

Τι κι αν 13 ολόκληρα χρόνια ακούγαμε αλλά δεν βλέπαμε τον έρωτα της Μαρίας Μενούνος;

read more

Ο Μίκης Θεοδωράκης καταγγέλλει προβοκάτσια

Posted: 29 Jun 2011 08:34 AM PDT

Την παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη, προκάλεσαν τα εκτεταμένα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης των συνδικάτων αλλά και των «Αγανακτισμένων» στο κέντρο της Αθήνας, την Τρίτη.

read more

Video: Η φωτογράφηση της Emma Stone στο Vanity Fair

Posted: 29 Jun 2011 02:28 AM PDT

Φωτογραφίζεται ντυμένη με μπικίνι για το Vanity Fair. Η Emma Stone μιλάει για την καριέρα της που αυτή την εποχή βρίσκεται σε άνοδο κυρίως με το ρόλο της στον Spiderman, αλλά και για τη σχέση της με τους παπαράτσι.

read more

Ινκόγκνιτο η Βίσση στη Σαντορίνη

Posted: 29 Jun 2011 08:31 AM PDT

Στην Σαντορίνη βρισκόταν η Άννα Βίσση μαζί με την διεθνούς φήμης ενδυματολόγο Patricia Field και την σκηνοθέτη Cristine Crocos.

read more

Γάμος πρίγκιπα Αλβέρτου: Η νύφη παραλίγο να το… σκάσει!

Posted: 29 Jun 2011 08:15 AM PDT

Γάμος πρίγκιπα Αλβέρτου: Η νύφη παραλίγο να το… σκάσει!

Σε κίνδυνο βρίσκεται ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Charlene Wittstock ήταν έτοιμη να το σκάσει! Mία εβδομάδα πριν από την τελετή η...

Περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Θύμα ενός παρανοϊκού οπαδού του έπεσε ο Justin Bieber

Posted: 29 Jun 2011 08:10 AM PDT

Θύμα ενός παρανοϊκού οπαδού του έπεσε ο Justin Bieber

Ένας υπέρ το δέον τρελαμένος φαν του επιτέθηκε και παραλίγο να τον χτυπήσει. 

Ο νεαρός pop star είχε πριν λίγα 24ωρα μια δυσάρεστη έκπληξη στη Νέα Υόρκη όταν βρισκόταν σε κεντρικό κατάστημα της πόλης, για να προωθήσει το νέο του άρωμα «Someday», και τότε ένας άνδρας πήδηξε το διαχωριστικό και όρμησε πάνω του με άγριες διαθέσεις. Οι αστυνομικοί και οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας του Bieber κατάφεραν να τον συλλάβουν αμέσως, καθησυχάζοντας τον κατατρομαγμένο ποπ σταρ, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει μετά την επίθεση πως «οι fans μου είναι τρελοί. Μπορούν να κάνουν τα πάντα, όπως το να στέκονται στην βροχή και να με περιμένουν. Τους αγαπάω όλους, ακόμη και τους πιο τρελούς». 

Ντύσου σαν τη στυλίστρια που ντύνει όλο το Hollywood, Rachel Zoe

Posted: 29 Jun 2011 08:08 AM PDT

Ντύσου σαν τη στυλίστρια που ντύνει όλο το Hollywood, Rachel Zoe

Η στυλίστρια μας, D'Arcy Foxx αποδομεί το look της Rachel Zoe και προτείνει τρόπους για το αντιγράψετε.

Η Rachel Zoe, είναι ίσως η πιο γνωστή στυλίστρια του κόσμου. Χωρίς επίσημες σπουδές πάνω στη μόδα ή μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο, κατάφερε πολύ γρήγορα με το εξαιρετικό της γούστο να γίνει η αγαπημένη του Hollywood ντύνοντας celebrtity όπως οι: Nicole Richie, Mischa Barton, Lindsay Lohan, Cameron Diaz, Demi Moore, Liv Tyler και πολλές άλλες.
Η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν απέκτησε δική της τηλεοπτική εκπομπή, το ριάλιτι "The Rachel Zoe Project", ενώ έχει λανσάρει και δική της ολοκληρωμένη σειρά ρούχων.
Σε μια casual πρωινή της εμφάνιση φοράει αλάνθαστα μια ακόμα παραλλαγή του boho chic look, ένα στυλ που η ίδια λάνσαρε πρώτη και θεωρείται το σήμα κατατεθέν της.

Φόρεμα: EMILIO PUCCI (ATTICA)
Πλατφόρμες: REPLAY (REPLAY STORE)
Γυαλιά: LINDA FARROW (ATTICA)
Σκουλαρίκια: H&M (Η&Μ)
Τσάντα: ENRICO FANTINI (www.yoox.com)

Λινό και βαμβάκι για την μικρή σας

Posted: 29 Jun 2011 07:55 AM PDT

Λινό και βαμβάκι για την μικρή σας

Άλλο ένα φόρεμα που θα λατρέψει η μικρή σας.

Είναι καλοκαίρι, καιρός για φουστανάκια χωρίς κάλτσες και καλσόν. Τέρμα τα μακριά παντελόνια που δεν βολεύουν στο παιχνίδι και καλωσορίστε τα παιδικά φουστανάκια που κολακεύουν και –να πούμε την αλήθεια- είναι τα καλύτερα για τρέξιμο.

Αλλά προσέξετε τι υφάσματα θα διαλέξετε για τα καλοκαιρινά τους φουστανάκια, τα συνθετικά υφάσματα δεν είναι υγιεινά, δεδομένου ότι το παιδί θα τρέξει και θα ιδρώσει. Τα βαριά βαμβακερά υφάσματα θα το κάνουν να ζεσταίνεται πολύ πιο εύκολα και τα στενά ρούχα θα το δυσκολεύουν στις κινήσεις του. Διαλέξτε ένα φόρεμα σε λινό ύφασμα που είναι αρκετά λεπτά και αφήνει τον αέρα να περνάει από της ίνες του. Ένα κομψό φουστανάκι για την μικρή σας ακόμα και για την ώρα του παιχνιδιού. Μην σας νοιάζει αν λερωθεί, ένα βιολογικό καθαριστικό για τα ρούχα και το λινό καθάρισε αμέσως. Συνδυάστε το φουστανάκι της μικρής σας με ένα ζευγάρι σανδάλια που κλείνουν καλά το πόδι.

Το φουστανάκι θα το βρείτε στο online shop Bojo Childrenswear.

H ώρα του άντρα

Posted: 29 Jun 2011 07:47 AM PDT

H ώρα του άντρα

Μπορεί οι ανδρικές κολεξιόν να τελείωσαν στο Παρίσι αλλά ο ανδρισμός τελείωσε μία και καλή στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Πόσες φορές έχω κάτσει να γράψω και να βρίσω σαν να μην υπάρχει αύριο και πόσες φορές έχω σβήσει το κείμενο και έχω τελικά υποκύψει στα να γράψω για αυτό που είμαι ειδικός. Δηλαδή για μόδα, στυλ και πόσες χιλιάδες παράγωγα αυτής της βιομηχανίας που κάποιες χώρες όχι μόνο τις συντηρεί οικονομικά, αλλά απογειώνει και τον τουρισμό της σε μόνιμη βάση all year around.

Επειδή όμως είμαι ενεργός πολίτης αυτής της χώρας, σήμερα ειδικά νιώθω σαν τη Μεγάλη Παρασκευή και δεν μου κάνει καρδιά να σας πληροφορήσω για τα τελευταία fashionable νέα όταν μία χώρα, που με τα στραβά της και τα καλά της, υπόκειται στο μεγαλύτερο εκβιασμό της νεότερης ιστορίας της, από τους ίδιους της εκλεγμένους βολεψάκηδες που θεωρούν καριέρα τη βουλευτική σύνταξη και τα κοσμικά event με ξαναζεσταμένες φτηνές λουκανικόπιτες, κοσμοϊστορικά γεγονότα.

Σαν τα κοκόρια για σφαγή, πλακώνονται ποιο θα κερδίσει περισσότερα δευτερόλεπτα ζωής σε ένα βρώμικο μίζερο κλουβί χωρίς πόρτα εξόδου και χωρίς επιλογή διάσωσης.

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες είναι της τελευταίας στιγμής και φυσικά γεννήθηκαν όλοι αφεντικά. Αυτό είναι δεδομένο και γνωστό τοις πάσι. Όμως δικαίωμα να αντιπαρατίθεμαι στα καθέκαστα του έθνους και της χώρας μου, στα καλά και στα άσχημα έχω και εγώ και οι συμπολίτες μου. Κι έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα να συμφωνούμε και να διαφωνούμε όσο θέλουμε στο σπίτι μας που λέγεται Ελλάδα μήπως και καταφέρουμε ως νεότερη γενιά να απαλλαγούμε από την μισαλλοδοξία, το βόλεμα και σταματήσουμε να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους. Γιατί εκτός από το καφριλίκι που πλέον είναι καθημερινή δόση στον καφέ των πολιτικών αυτού του έθνους, υπάρχουν και αμέτρητοι νέοι άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακαδημαϊκής μόρφωσης και πορτοφολιού που με μικρές προσωπικές πρωτοβουλίες αλλάζουν λίγο λίγο το τοπίο προσπαθώντας να ξεκολλήσουν τη ρετσινιά. Είτε ως αγανακτισμένος της πλατείας είτε ως Έλληνας νομοταγής πολίτης που προσπαθεί να στήσει μία δουλειά, να ανοίξει θέσεις εργασίας και να καταφέρει με αυτόν τον τρόπο να επαναστατήσει ουσιαστικά και διαδραστικά, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες, που δουλειά τους είναι να κατακεραυνώσουν όποια χώρα τους κάνει τσαλίμια.

Όχι άδικα όμως. Γιατί εμείς δεν δανειστήκαμε; Δώσαμε ποτέ τίποτα πίσω από αυτά, που χρόνια τώρα χρωστάμε; Κινηθήκαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και παραγωγικοί; Όχι, γιατί «αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα», μία ρήση τόσο ξεφτιλισμένη όσο και η πίστη ότι θα μας σώσει ο από μηχανής θεός στο θεατράκι του παραλόγου.

Σήμερα το πρωί, ανάθεμα την ώρα, ξύπνησα πολύ νωρίς και έκανα το μέγα λάθος να ανοίξω τηλεόραση. Τέτοια μέγιστη γαϊδουριά, τόσες οσκαρικές ερμηνείες και τέτοια άγνοια κινδύνου ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί. Ιt's all about the Benjamins που λέει και ο Puff Daddy, όπου «Benjamins» το γνωστό «τυρί»... τα φράγκα.
Γιατί μπορεί να κλαίμε ότι τα ταμία είναι άδεια αλλά 70.000.000 ευρώ σπαταλήθηκαν χωρίς κανέναν έλεγχο για την πιο ιερή Ολυμπιάδα που είναι ο σκοπός και το νόημα των special Olympics. Στην Κίνα των δισεκατομμυρίων πολιτών κόστισαν μόνο 30.000.000!

Άλλα 250.000.000.000 βρίσκονται σε καταθέσεις του εξωτερικού χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τα μαύρα, τα υπερπολυτελή σπίτια σε Παρίσι και Λονδίνο που αγοράστηκαν μετά μανίας στις πιο σικ περιοχές πέρυσι, αναγκάζοντας μέχρι και τους Άραβες σε άτακτη υποχώρηση!

Ο Έλληνας πάντα είχε ένα πρόβλημα με την αλήθεια. Δεν είσαι εσύ τεμπέλης, οι άλλοι δουλεύουν πολύ. Δεν υπάρχει λόγος να πας κάπου αλλού, αφού η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα. Ιδιώτες από το πουθενά αγόραζαν σπίτια στη Μύκονο και δημόσιοι «λειτουργοί», για παράδειγμα, τρία στη σειρά μέσα στα πρώτα δύο χρόνια καριέρας, απροκάλυπτα αλλά και τρομερά προκλητικά.

Και τώρα μιλάμε για συμμάζεμα; Τώρα επικαλούμαστε τη λογική;

Τώρα είναι αργά. Ο από μηχανής θεός είναι busy και αν προλάβει θα καλέσει αργότερα.

Για πρώτη και τελευταία φορά πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια και να τελειώνουμε, καθαρίζοντας τα συντρίμμια και ξεκινώντας από την αρχή με σωστό καθαρό μυαλό.
Η ζημιά έγινε και δυστυχώς όχι από τον «ξένο» δάχτυλο και τους φανταστικούς εχθρούς αλλά από ομοεθνείς συμπολίτες μας που θεώρησαν εξυπνάδα την απάτη και μαγκιά την τεμπελιά.

The game is over. Please restart.

Η τέχνη ενός πολύ ταλαντούχου ανθρώπου

Posted: 29 Jun 2011 07:43 AM PDT

Η τέχνη ενός πολύ ταλαντούχου ανθρώπου

Επαναλαμβάνομαι το ξέρω, μα πως αλλιώς μπορώ ν'αποκαλέσω έναν άνθρωπο που με μόνα εργαλεία του το ταλέντο κι ένα στυλό (!) φτιάχνει αυτά τα έργα τέχνης;

Πρόκειται για τον Paul Alexander Thornton.

Δείτε περισσότερα στο coolspotting.gr.

155 «προδότες» είπαν «ναι» στη νέα Κατοχή

Posted: 29 Jun 2011 07:34 AM PDT

Μόνο ως «προδότες» θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν οι 155 βουλευτές που σήκωσαν το χέρι τους, είπαν το «ναι» στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και έσπρωξαν τη χώρα στο γκρεμό.

read more

Στη Βαρκελώνη με την Ανδριανή Τσάφου

Posted: 29 Jun 2011 07:45 AM PDT

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε η Ανδριανή Τσάφου για τις ανάγκες φωτογράφησης γνωστού περιοδικού.

read more

Σχέσεις - Οι «δαιμονικές» εμμονές του Πλούτωνα

Posted: 29 Jun 2011 04:49 AM PDT

Μια μεγάλη αλήθεια που πρέπει να παραδεχθούμε οι μαθητές-ερευνητές της Αστρολογίας είναι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν κάποια ξεχωριστά ωροσκόπια με «μεθοριακές» συμπεριφορές.

read more

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές