Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Χρ. Φωτόπουλος: "Ζητάω συγγνώμη από τους πολίτες". Σε πλήρη αντιδιαστολή οι δηλώσεις του με αυτές του κ. Παπουτσή

Posted: 30 Jun 2011 02:40 PM PDT

«Ζητάω συγνώμη από τους πολίτες. Είναι ντροπή», επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm ο πρόεδρος...
Χρ. Φωτόπουλος: Ζητάω συγγνώμη από τους πολίτες. Σε πλήρη αντιδιαστολή οι δηλώσεις του με αυτές του κ. Παπουτσή
της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, για τη στάση συναδέλφων του στα επεισόδια. 
Ερωτηθείς αν είχαν πολιτικές εντολές να επιτεθούν στους πολίτες, είπε ότι «δεν μπορεί να δεχθεί πως οι αστυνομικοί λειτουργούν αυτοβούλως». «Αν είναι έτσι, τότε είμαστε άτακτο σώμα και κάποιος πρέπει να μας βάλει σε τάξη», συμπλήρωσε.
«Αν αυτό λέγεται δημοκρατία και ομαλή λειτουργία και ενδεδειγμένος τρόπος λειτουργίας της αστυνομίας, βροντοφωνάζω όχι. Ντροπή, ντροπή, ντροπή» τόνισε ο κ. Φωτόπουλος, ζητώντας να γίνει ενδελεχής έρευνα και να μη μείνει τίποτε κρυφό.
Τέλος, άφησε αιχμές για την πολιτική ηγεσία, η οποία όπως ανέφερε, «καλεί την αστυνομία να αντιμετωπίσει προβλήματα πολιτικά που χρειάζονται άλλες παρεμβάσεις, παρά να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη».

Εξοικονομήσετε μέχρι και 30% στα καύσιμα σας! (με 6μηνη γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων)

Posted: 30 Jun 2011 10:31 AM PDT

Το σύστημα αυτό βασίζεται στη μοριακή διάσπαση των υδρογονανθράκων μέσω της μαγνητικής διέγερσης του καυσίμου. Το σύστημα υπόσχεται 30% μείωση της κατανάλωσης...
καυσίμου και μείωση των εκπεμπόμενων καυσαερίων έως 80%.

Αυτή η μέθοδος επιτρέπει πολύ καλύτερη καύση στον κινητήρα. Κατά συνέπεια σας δίνει περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια και περισσότερα χιλιόμετρα με την ίδια ποσότητα και ποιότητα καυσίμου.
Ενώ αν η συγκεκριμένη τεχνολογία συνδυαστεί και με κανόνες οικονομικής οδήγησης – ecodriving τότε τα οφέλη είναι σίγουρα μεγάλα…

Το προϊόν FuelΕΧ συνοδεύεται με γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν είστε ευχαριστημένοι, παίρνετε τα χρήματα σας πίσω, εγγυημένα!

Συγκεκριμένα η εγγύηση για την επιστροφή των χρημάτων είναι διάρκειας 6 μηνών, ενώ επιπλέον παρέχεται εγγύηση για 10ετή αποτελεσματικότητα της συσκευής.

Είναι ιδανικό για κάθε τύπο καυσίμου και προσφέρει οικονομία καυσίμου για αυτοκίνητα, σκάφη, μηχανές, λέβητες, βαρέα οχήματα, γεννήτριες, φορτηγά, λεωφορεία και πούλμαν και οποιαδήποτε μηχανή εσωτερικής καύσης.

Απίστευτη αισχροκέρδεια στο πλοίο! Δείτε σε τι...

Posted: 30 Jun 2011 10:30 AM PDT


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα κρούσματα αισχροκέρδειας στις καντίνες των πλοίων: Οι τιμές είναι εξοντωτικές για τους επιβάτες και οι έλεγχοι σε βασικά προϊόντα ανύπαρκτοι όπως θα δείτε!

6.20 ευρώ για δύο μικρά, όπως βλέπετε και στην απόδειξη, freddo espresso. Aκόμη και στις καφετέριες όταν παίρνεις το συγκεκριμένο είδος πακέτο δεν το πληρώνεις ποτέ πάνω από 2,5. Μήπως θα έπρεπε να ενταθούν οι έλεγχοι στα πλοία; Δε θα ήταν καλύτερα το πλαφόν που ισχύει σε κάποια είδη καφέ, να επεκταθεί και στα υπόλοιπα; Ή αλλιώς θα πρέπει να το πάρει απόφαση ο καταναλωτής να μην αγοράζει τίποτα από το πλοίο. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό οι κερδοσκόποι...

Φαϊνάνσιαλ Ταϊμς: Υπαρκτός ακόμη ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας

Posted: 30 Jun 2011 10:26 AM PDT

Την άποψη ότι η ψήφιση των πρόσθετων μέτρων λιτότητας από την ελληνική Βουλή και η αποδοχή της γαλλικής πρότασης για την μετακύλιση των ελληνικών ομολόγων που λήγουν την προσεχή διετία, δίνουν προσωρινή λύση και δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της...
αναξιόχρεης Ελλάδας, εκφράζουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Financial Times.
Σύμφωνα με την γνωστή στήλη Lex της βρετανικής εφημερίδας, καμία από αυτές τις δυο ευνοϊκές εξελίξεις, δεν αντιμετωπίζει το κεντρικό πρόβλημα της Ελλάδας, αφενός διότι η επιτυχία του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος εξαρτάται από το «αμφιλεγόμενο» σχέδιο αποκρατικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ, αφετέρου διότι η γαλλική πρόταση δεν είναι ρυθμιστική και δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά αν συμμετέχουν πολύ λίγοι ιδιώτες επενδυτές.

Οι Financial Times σημειώνουν πως μπορεί η Ελλάδα να απέφυγε μια άμεση και καταστροφική χρεοκοπία, ωστόσο το πρόβλημα του τεράστιου χρέους και της αδυναμίας αυτοχρηματοδότησης για αρκετά χρόνια παραμένει δυσεπίλυτο. «Η Ελλάδα είναι πιθανό να κηρύξει στάση πληρωμών ανεξάρτητα από το τι γίνεται ή λέγεται και οι ρυθμιστές και οι επενδυτές θα πρέπει να αρχίσουν να προγραμματίζουν πάνω σε αυτή την άβολη πραγματικότητα», υποστηρίζει η εφημερίδα.

Μάλιστα, αναφέρει πως καθ' όλη την διάρκεια της κρίσης στην Ευρωζώνη, η Ευρώπη επιμένει η Ελλάδα να εκτελέσει το «αδύνατο», προκειμένου να αποτρέψει το «αναπόφευκτο».

Σημειώνεται ότι στην αναφορά για τη χώρα μας, οι FT αναφέρουν ότι «Η Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω από τον γκρεμό της χρεοκοπίας». Το κοινοβούλιο αποφάσισε σαρωτικές αυξήσεις φόρων και περικοπές δαπανών, επισημαίνεται

Ιστορικη αναδρομή και ανακοίνωση

Posted: 30 Jun 2011 10:25 AM PDT

Το 1821 οι πρόγονοι μας ξεκίνησαν έναν αγώνα για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Πριν προλάβουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, ντόπιοι παράγοντες και...
δοσίλογοι των Τούρκων κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους την πολιτική εξουσία και να θανατώσουν ή να φυλακίσουν τους ήρωες αγωνιστές.
Οι ίδιοι αυτοί, έσπευσαν μόλις μπόρεσαν στην Αγγλία και στην Γερμανία και πήραν τεράστια δάνεια όπου και τα κράτησαν για δικό τους όφελος εκτός από ελάχιστα που δόθηκαν στον αγώνα.
Εκτός από τα δάνεια έφεραν και από την Γερμανία τον βασιλιά, να κυβερνά.
Μετά από 70 χρόνια πόλεμο με τους Τούρκους κατάφεραν οι Έλληνες να ελευθερώσουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά οι δανειστές της δεν την άφηναν να προκόψει γιατί έπαιρναν όλο της το βιός για τόκους.
Έτσι το 1893 η Ελλάδα κήρυξε πτώχευση και σταμάτησε να τους πληρώνει.
Δυστυχώς όμως ο πόλεμος με την Τουρκία δεν είχε τελειώσει και σύντομα οι πολιτικοί έκαναν πάλι δάνεια και ξανακύλησαν την χώρα στο χρέος.
Το 1933 ξανακήρυξε πτώχευση. Ο Μεταξάς απέδειξε ότι οι τόκοι είχαν ξεπεράσει το δάνειο σε δίκη που έγινε στο Βέλγιο, και έτσι το χρέος διαγράφτηκε.
Ο τρόπος που το έκανε αυτό αποτέλεσε δικαστικό προηγούμενο και το ακολούθησαν και άλλες χώρες στο μέλλον όπως π.χ. η Αργεντινή, η Ουρουγουάη, και το Εκουαδόρ πρόσφατα.
Η Ναζιστική θηριωδία το 1940 άφησε την Ελλάδα τελείως κατεστραμμένη, και τα θύματα από τον πόλεμο ήταν ποσοστιαία τα περισσότερα στην Ευρώπη. Ο περήφανος Ελληνικός λαός οργανώθηκε και κατάφερε να διώξει τους Γερμανούς το 1944, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να απαιτεί και περισσότερη Δημοκρατία. (Λαοκρατία).
Αντί για αυτό, οι ξένες δυνάμεις χρηματοδότησαν τον εμφύλιο πόλεμο που τελείωσε το 1949, και η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία ανάπτυξης που γνώρισαν οι άλλοι λαοί της Ευρώπης εκείνη την μεταπολεμική περίοδο.
Το 1964 ο υπ. Οικονομίας της Ελλάδας Κ. Μητσοτάκης υπέγραψε συμφωνία, με την σύμφωνη γνώμη του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, και αναγνώρισε πάλι όλο το χρέος και από τις δύο πτωχεύσεις που πριν είχαν διαγραφεί, και μαζί με άλλα νέα δάνεια έφεραν την χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Ήρθε η Δικτατορία.
Από το 1974 η Ελλάδα ζει το φιάσκο της μεταπολίτευσης. Διαφθορά, διαπλοκή, συνενοχή.
Παράλληλα η χώρα έγινε μέλος της Ε.Ε. (Ε.Ο.Κ.) και έχασε την δυνατότητα να εμπορεύεται τα προϊόντα της με άλλους λαούς εκτός της Δύσης.
Η Ε.Ε. με ένα σταθερό και επιδοτούμενο πρόγραμμα σταμάτησε σχεδόν όλες της παραγωγές και οδήγησε την πραγματική οικονομία σε μαρασμό.
Από το 1985 συμβαίνει κάτι διαφορετικό.
Ο δανεισμός της χώρας έφτασε τα 18 δις ευρώ, και τα έσοδα εξανεμιστήκαν. Τότε με πρόταση του υπ. Οικονομικών Κ. Σημίτη η Ελλάδα μπήκε στο πρόγραμμα αντιδανεισμού αποπληρωμής των δανείων.
Δηλαδή η χώρα δανείζετε με μεγαλύτερο τόκο και αποπληρώνει προηγούμενα δάνεια, χωρίς αυτά τα χρήματα να μπαίνουν πότε στην αγορά.
Έτσι με αυτή την μέθοδο σε 26 χρόνια η Ελλάδα έχει πληρώσει για τα 18 δις, 570 δις και οφείλει ακόμα άλλα 370 δις.
Ακόμα και έτσι όμως η Ελλάδα είχε ακόμα τεράστια ακίνητη περιουσία, τον έλεγχο όλων των κοινωφελών κρατικών οργανισμών, και την ενέργεια.
Ο τραπεζικός οργανισμός που δάνειζε την χώρα μας, αλλά και άλλες χώρες, αποφάσισε να πάρει αυτή την περιουσία και να την εκμεταλλευτεί για δικό του συμφέρον.
Αν το έκανε όμως άμεσα, τότε η Ελλάδα δεν θα είχε καθόλου χρέος. Έτσι με την άλλη μέθοδο του χρηματιστηρίου, των αγορών, και των spreds, εξασφάλισε ότι η Ελλάδα ακόμα και μετά την αποκρατικοποίηση της θα παραμείνει στο χρέος.
Αυτή την προσπάθεια παρακολουθούμε στις μέρες μας.
Ο Τραπεζικός οργανισμός είναι ιδιωτικός και έχει έδρα την Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Έχει τραπεζικά παραρτήματα σε όλες σχεδόν της χώρες του κόσμου όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η ΗΠΑ κ.τ.λ.
Στην Ελλάδα το παράρτημα λειτουργεί από το 1928 με αυτό το καθεστώς, και ονομάζετε Εθνική τράπεζα της Ελλάδος.
Λόγω του ότι ο οργανισμός έχει το μοναδικό δικαίωμα παραγωγής τραπεζογραμματίων (χρήματα), μπορεί και ελέγχει πλήρως τους βασικούς κόμβους του κοινωνικού ιστού.
Μ.Μ.Ε. , Βιομηχανίες, Ασφαλιστικές, Χρηματιστήριο, Πολιτικοί, είναι μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για να επιβάλει τους σκοπούς του.
Μέρος του λαού έχει καταλάβει ένα κομμάτι αυτού του σχεδίου και αντιδρά. Αντιδρά ειρηνικά σε πλατείες και δρόμους εκφράζοντας έτσι την αντίθεση του στις επιχειρηματικές και οικονομικές δραστηριότητες αυτών των κατοχικών δυνάμεων.
Με σταθερά βήματα δημιουργούν στην πλατεία συντάγματος, αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, μια νέα μορφή αντίστασης. Μετά από πολλές ζυμώσεις και συζητήσεις οι άνθρωποι αυτοί ζητούν - Άμεση Δημοκρατία-.
Το κράτος χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει για να καταστείλει αυτή τη νέα μορφή αντίστασης.
Ένα άλλο κομμάτι του λαού ακόμα αδιαφορεί για αυτά που συμβαίνουν αν και σύντομα θα βρεθούν και αυτοί μπροστά στα δόντια αυτού του οικονομικού κτήνους.
Στον αγώνα μας αυτό, καλούμε μαζί μας και όλους τους λαούς της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου.
'' Σας καλούμε στον αγώνα για την απελευθέρωση των λαών μας από τους τραπεζίτες και τα εργαλεία τους. Ελάτε όλοι μαζί, για να φτιάξουμε έναν νέο κόσμο, μια νέα κοινωνία όπου δεν θα βασίζετε στο χρέος των πολλών και την ευημερία των ολίγων, αλλά σε πραγματικές αξίες. Το πρώτο βήμα είναι να ακουστεί η φωνή μας, να γίνει ακόμα πιο δυνατή από άκρη σε άκρη της γης. Ελάτε όλοι μαζί να φτιάξουμε μια πραγματικά Δημοκρατική κοινωνία. Ένα Άμεσο Δημοκρατικό πολίτευμα. Η βία και η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Όσο περισσότερα χημικά μας ρίχνουν τόσο περισσότερο μας πεισμώνουν. Θα είμαστε εδώ, εδώ και κάθε μέρα εδώ, και δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν πρώτα αυτοί που μας ξεγελούν τόσα χρόνια για να μας κυβερνούν.
Η Ελλάδα σας χαιρετά''.
Αθήνα 30-6-2011.

Η περίπτωση Μπακογιάννη

Posted: 30 Jun 2011 10:23 AM PDT

Ημουν φαν της Μπακογιαννη και με το στυλ της και το υφος της αισθανόμουν ασφαλεια. Όταν την άδειασαν οι Αμερικανοι υπέρ του Σαμαρα λυπήθηκα και οργιστηκα για το ρίξιμο που της έκαναν. Αρχισα ομως να αλλαζω γνωμη υποσυνείδητα και συν τω χρονω αρχισα να διαπιστωνω ποσο αδυναμη ειναι. Πικραμενη και αδειασμενη απο το συστημα αρχισε να φανταζει αδυνατη και εγω αρχισα να προσγειώνομαι ως προς τις ικανοτητες της. Αρχισε να μου φαινεται αδιαφορη και τα μηνυματα που εξεπεμπε δεν μου αρεσαν χωρις να ξερω το γιατι.
Οποτε καποια στιγμη περσι εδειξε το αληθινο της προσωπο ψηφίζοντας το μνημονιο 1 κανοντας το δεκανικι του ΠΑΣΟΚ και συναγωνιζομενη σε "πατριωτισμο" τον Καρατζαφερη που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να συμμετασχει σε οικουμενική κυβερνηση και να καθιερωσει ετσι το ΛΑΟΣ ως υπαρκτή πολιτικη οντοτητα. Δυστυχως και για τους δυο τα σχεδια τους και οι επιδιώξεις τους εχουν γινει φανερα και ετσι εχω χασει καθε εκτιμηση για την Μπακογιαννη. Απο την αγέρωχη και ρεαλιστρια Μπακογιαννη που ηξερα βλεπω τωρα μια κοινη πολιτικο που ξερασθηκε απο το συστημα και προσπαθει σπασμωδικά να ξαναμπει σε αυτο αλλα δυστυχως για κεινη ανεπιτυχώς. Χρησιμοποιωντας απαρχαιωμένες μεθοδους προσπαθει να εδραιωσει το νεοσυστατο κομμα της. Εμενα πια δεν μου κανει κλικ και οταν εχει να πει κατι μου ηχει αδιαφορη εως και απομακρη.
Να ξεκαθαρισω βεβαια οτι ευρισκομαι στον κεντροδεξιο χωρο, ουτε ο Σαμαρας με ικανοποιει, κυριως λογω της παρελθουσης συμπεριφορας του προς την ΝΔ και τον ρολο του στην πτωση του Μητσοτακη. Μοιραιως δεν ειμαι σιγουρος τι πρεπει να ψηφισω μιας και δεν προκειται ποτε να διανοηθω να ψηφισω τη Σοσιαλιστικη Χουντα του ΠΑΣΟΚ.
Μετα δε τα τελευται τερτιπια των βουλευτων ενα ειναι σιγουρο. Δεν θελω να ξαναδω στις εκλογικες λιστες ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους νυν βουλευτες και αρχηγους. Απεδειχθησαν ολοι τους αναξιοι των περιστασεων με κορυφαιους βεβαια τους Πασοκικους βουλευτες, ιδιαιτερα τους κωλοτουμπες και τους τσαμπα μαγκες. Αν ξαναψηφισθουν αυτοι οι ανθρωποι μας αξιζει οτι περναμε και οτι θα μας κανουν απο δω και περα.

Τέλος για Μπέο

Posted: 30 Jun 2011 10:20 AM PDT

Την απαγόρευση από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον Αχιλλέα Μπέο ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για δυσμενείς κρίσεις του στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Με την υπ΄αριθμ. 262/30-06-2011 απόφασή της επιβάλλει, α) στη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ χρηματική ποινή σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ, β) στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τέσσερα (4) έτη (ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ SUPER LEAGUE ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΙΣ 17.04.2011).

2. Με την υπ΄αριθμ. 263/30-06-2011 απόφασή της επιβάλλει στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΩΝΗ, προπονητή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για μη ανάκληση δηλώσεων εντός προθεσμίας.

3. Με την υπ΄αριθμ. 264/30-06-2011 απόφασή της επιβάλλει στον ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ, πρόεδρο της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για μη ανάκληση δηλώσεων εντός προθεσμίας.

"155 Δοσίλογοι Πρόδωσαν και Πούλησαν την Ελλάδα..."

Posted: 30 Jun 2011 10:17 AM PDT

Τα τόσα όμορφα λόγια που λέμε στα παιδιά μας καθημερινά έχουν πλέον αρχίσει να στερεύουν όσο και να προσπαθείς να το ανακόψεις.
Για μια στιγμή της καθημερινότητας μετά από μια δύσκολη ημέρα έρχεσαι και αντικρίζεις με λαχτάρα τα μάτια τους. Είναι τόσο αθώα τόσο αγνά τόσα μαγικά. Όταν όμως στην διάρκεια της απίστευτης αυτής ματιάς αντικρίζεις μέσα από το μυαλό σου ότι θα πρέπει να τους εξηγήσεις γιατί δέσμευσαν τα όνειρά τους και το μέλλον τους για μια ζωή σε πιάνει ρίγος. Σε πιάνει ένας βουβός πόνος δίχως αρχή μέση και τέλος. Ένα μείγμα συναισθημάτων που και εσύ ο ίδιος δεν έχεις βάλει σε τάξη. Να τους πεις την αλήθεια. Θα σε πιστέψουν όμως; Θα προσπαθήσεις να τους δώσεις να το καταλάβουν. Θα το κάνεις με κάθε κόστος ψυχής.
Όταν σε ρωτήσουν όμως εσύ τι έκανες για να με προστατέψεις τι ρημάδι απάντηση θα δώσεις. Αλήθεια τι; Να τους οδηγήσεις με τα λόγια σου να μισήσουν την ζωή στην Ελλάδα ή να τους δώσεις τα εφόδια για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις επόμενες προκλήσεις των καιρών. Για πια Ελλάδα όμως; Για την χώρα και που εσύ ο ίδιος, ο άνθρωπος που έφερες αυτά τα αγγελούδια στην ζωή, έχεις από καιρό μισήσει; Όχι απαραίτητα με την χώρα σου αλλά για όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα σου.
Ο κοινωνικός ιστός ραγίζει μαζί με το θεμέλιο λίθο της που είναι η σχέση της οικογένειας. Πως θα τους δώσεις τα εφόδια όταν ακόμα καλά καλά τα εφόδια αυτά ούτε και εσύ ο ίδιος δεν έχεις αποκτήσει; Δεν σε αφήνουν να τα αποκτήσεις. Πόσες ερωτήσεις αλήθεια ζητάνε απαντήσεις για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αυτό που οι 155 δοσίλογοι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας σου πρόσφεραν δίχως οίκτο και ντροπή; Πόσες;
Πόσες δικαιολογίες ακόμα να βρεις για να αντιμετωπίσεις τα πιο αγνά χαμόγελα των ψυχών που είναι το μέλλον της Ελλάδας; Πόσα γιατί θα ακούσεις όταν τα ίδια συνειδητοποιήσουν ή έχουν ήδη συνειδητοποιήσει πιο και πώς θα είναι το μέλλον τους σε αυτήν την χώρα;
Ή θα αλλάξει κάτι όταν στα επόμενα χρόνια τα βιβλία της σύγχρονης ιστορίας που θα διδάσκεται στα σχολεία και θα γράφει για 155 δοσίλογους που πούλησαν και υποθήκευσαν ένα ολόκληρο έθνος. Τι θα αλλάξει; Τι άλλαξε στην καθημερινότητά σου σε σένα φίλε αναγνώστη που με διαβάζεις τώρα όταν διαβάσες για πρώτη φορά για τον Ιούδα και τον Εφιάλτη.; Θα φαίνεται τότε σαν ιστορικό γεγονός και τίποτα παραπάνω.
Η ιστορία γράφτηκε και αυτήν την στιγμή δυστυχώς μια νέα σελίδα ενός σύγχρονου μεσαίωνα ξεκίνησε. Πότε θα υπάρξει η αναγέννηση; Άγνωστο. Σίγουρο μόνο ένα
155 Δοσίλογοι Πρόδωσαν και Πούλησαν την Ελλάδα και δεν θα είναι μακριά η ώρα που ένα κακάσχημο άγαλμα θα κοσμεί ένα σημείο της Αθήνας για να θυμούνται όλοι τις μέρες εκείνες που η Δημοκρατία δάκρυσε. Για να θυμάσαι και εσύ τις ημέρες που δεν μπορούσες να δεις καθαρά στα μάτια τα παιδιά σου..!!!
Το άγαλμα θα έχει τίτλο….
«Αφιερωμένο στους 155 δοσίλογους που έδωσαν και την ψυχή τους να προδώσουν την Ελλάδα» 29 Ιουνίου 2011
Εν Ελλάδι

Η Μπαλατσινού αποκάλυψε το πιο ερωτικό σημείο του Κωστόπουλου

Posted: 30 Jun 2011 10:10 AM PDT

Ο Θέμης Γεωργαντάς «εξομολόγησε» την Τζένη Μπαλατσινού και εκείνη του τα είπε όλα χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Ο παρουσιαστής την υποδέχτηκε στο στούντιο του Mad και είχε ετοιμάσει πολλές ερωτήσεις όσον αφορά την οικογένειά της, την καριέρα της αλλά και τον άντρα της...
ζωής της. Το πρώην μοντέλο, αποκάλυψε ότι το πιο ερωτικό σημείο του συζύγου της , Πέτρου Κωστόπουλου είναι οι … πατούσες του. Η αλήθεια είναι πως όλοι αναρωτήθηκαν γιατί θεωρεί ερωτικές τις πατούσες του και εκείνη απάντησε: «αφού έχει πολύ ωραίες πατούσες».

Μας κοροϊδεύει η Cosmote

Posted: 30 Jun 2011 10:08 AM PDT

Βρισκόμαστε στο χωριό Πετροκέρασα του Ν. θεσσαλονίκης και τους τελευταίους 3 μήνες εγώ και άλλα 7 τουλάχιστον άτομα έχουμε απίστευτα προβλήματα με το δίκτυο της cosmote...
Τους έχουμε τηλεφωνήσει επαννηλειμένως και η απάντηση που έχουμε πάρει είναι ότι: α)βάλτε την sim σε άλλο κινητό! βέβαια δεν λαμβάνουν υπόψιν ότι αυτό συμβαίνει σε τουλάχιστον 8 άτομα! β)άλλαξε κάτι στην περιοχή!!! ούτε σεισμός έγινε, ούτε τσουνάμι είχαμε ούτε οποιαδήποτε άλλη θεομηνία που άλλαξε το έδαφος!
Είναι απαράδεκτη η αντιμετώπιση της cosmote που δεν παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα το δίκτυό της και σημαντικότερο είναι ότι δεν κάνει τίποτα να το διορθώσει. Το μόνο τμήμα που λειτουργεί τέλεια είναι αυτό το οποίο είναι υπεύθυνο να σου στείλει ειδοποίηση όταν δεν έχεις πληρώσει! Να την χαίρεστε την νο1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας της χώρας!
Αγανακτησμένος συνδομητής

Και με τη... βούλα Καστίγιο!

Posted: 30 Jun 2011 10:07 AM PDT

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι και επίσημα ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2013. Τη φανέλα με το νούμερο 10 πήρε ο παίκτης. «Αυτό που ήθελα», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Νιντέντο».


Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συμφωνίας ολοκληρώθηκε κι επίσημα σήμερα. Ο Νέρι Καστίγιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή Μεξικανο επιθετικό Nery Alberto Castillo Confalonieri για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 13 Ιουνίου του 1984 και έχει ύψος 1.71. Από το 2000 ως το 2007 αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού καταγράφοντας 105 συμμετοχές και σκοράροντας 30 γκολ.

Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Shakhtar Donetsk όπου είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Φόρεσε το 2008 σε 7 παιχνίδια την φανέλα της Manchester City, πέρασε από την Dnipro Dnipropetrovsk (3 συμ.), ενώ με την φανέλα της Chicago Fire είχε πέρσι 12 συμμετοχές και με την φανέλα του ΑΡΗ το τελευταίο εξάμηνο της σεζόν 11 συμμετοχές και 2 γκολ . Είναι 21 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μεξικό και έχει πετύχει 6 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στον ΑΡΗ με το νούμερο 10 στην πλάτη».

«Αυτό που ήθελα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης είπε:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΑΡΗ είχα πει ότι δεν ήταν σκοπός μου να μείνω μόνο για έξι μήνες, αλλά να συνεχίσω για πολλά χρόνια. Πλέον θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΑΡΗ για τα επόμενα δύο χρόνια με στόχο να πετύχουμε μαζί όσα θέλει και ονειρεύεται ο κόσμος του ΑΡΗ.

Ήταν αυτό που ήθελα η παραμονή στον ΑΡΗ και πλέον μας περιμένει όλους σκληρή δουλειά προκειμένου να πετύχουμε με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου τους στόχους της ομάδας».

Πέθανε την ώρα της κηδείας της (άμα δεν σε θέλει ... )

Posted: 30 Jun 2011 10:04 AM PDT

Media_httpstaticfspor_ixech
Σοκ έπαθε μια 49χρονη Ρωσίδα όταν ξύπνησε μέσα σε φέρετρο επειδή γιατροί έκριναν λανθασμένα πως ήταν νεκρή. Από το σοκ η γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και πέθανε!
Το μακάβριο και θλιβερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Kazan της Ρωσίας όταν...




γιατροί διαπίστωσαν λανθασμένα πως η 49χρονη είχε πεθάνει.

Η γυναίκα όταν άνοιξε τα μάτια της βρισκόταν μέσα σε φέρετρο και είδε τη νεκρώσιμη ακολουθία της με τους συγγενείς της να κλαίνε το θάνατό της.

Στο άκουσμα του θανάτου ο σύζυγός της κατέρρευσε με πόνους στο στήθος.

"Τα μάτια της ανοιγόκλεισαν και την πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Μάταια όμως γιατί έζησε για ακόμα 12 μόνο λεπτά, πριν πεθάνει για τα καλά", είπε συγκλονισμένος ο σύζυγος της θανούσης.

Έρευνες διεξάγονται ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν οι ευθύνες


Αποχωρεί από το twitter ο συνιδρυτής Τζακ Ντόρσεϊ

Posted: 30 Jun 2011 10:02 AM PDT

Είδηση – βόμβα "έσκασε" το βράδυ της Τετάρτης (29/6), όταν ο Ντόρσεϊ ανακοίνωσε από το blog του την οριστική αποχώρηση του από την εταιρεία.
"Η δουλειά μου στο twitter νομίζω έχει...


έρθει στο τέλος της. Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω παρατηρήσει ότι οι συνάδελφοι μου και η διεύθυνση του twitter είναι υπερπαραγωγικοί.

Αποφάσισα ότι ο καλύτερος τρόπος για να τους βοηθήσω είναι να φύγω από τη μέση μέχρι να με ξαναχρειαστούν", έγραψε στο blog του.

Τα σχέδια του από δω και στο εξής είναι να αφιερωθεί στις φιλανθρωπίες, ενώ θα βγάζει "τα προς το ζην" παρέχοντας συμβουλές σε διαδικτυακές εταιρείες

Έρχεται η Ιπτάμενη μοτοσυκλέτα

Posted: 30 Jun 2011 09:58 AM PDT

Θυμίζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας...Και όμως η ιπτάμενη μοτοσυκλέτα είναι μια πραγματικότητα. Ο λόγος για το «Hoverbike», που είναι έτοιμάζεται να απογειώσει τους λάτρεις της ταχύτητας και της περιπέτειας.
Η μηχανή πετάει πάνω από...
ένα στρώμα αέρα, όπως πλέουν στην θάλασσα τα σκάφη τύπου χόβερκραφτ. Ο εφευρέτης του φουτουριστικού οχήματος, ένας 32χρονος αυστραλός, δηλώνει ότι το δημιούργημά του είναι κάτι ανάμεσα σε μοτοσυκλέτα και μικρό ελικόπτερο «Σινούκ». Ο Κρίστοφερ Μαλόϊ, πρώην πιλότος, έφτιαξε το «Hoverbike» στην αυλή του σπιτιού του στο Σίδνεϊ, ξοδεύοντας σχεδόν όλες του τις οικονομίες.

Η ιπτάμενη μηχανή έχει σέλα για ένα και μοναδικό αναβάτη, τιμόνι και ρεζερβουάρ βενζίνης. Για την ασφάλεια του οδηγού το όχημα είναι εξοπλισμένο με δύο αερόστατα, που ανοίγουν αυτόματα σε περίπτωση ατυχήματος, ενώ και ο ίδιος ο αναβάτης θα φορά ατομικό αλεξίπτωτο.

Οι επιδόσεις της μοτοσυκλέτας είναι πραγματικά εντυπωσιακές...Ο κινητήρας έχει ισχύ 80 ίππων και αναπτύσσει ταχύτητα έως και 200 χιλιόμετρα την ώρα, πετώντας σε ύψος έως και 3.000 μέτρων από την επιφάνεια της γης

194 φωτιές μέσα σε τρεις ημέρες!!

Posted: 30 Jun 2011 09:56 AM PDT

Οι πυροσβέστες παραπονούνται ότι κάνουν κατάσβεση με τα χέρια...
Μέσα σε τρεις ημέρες, Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή, ξέσπασαν 194 φωτιές σ' ολόκληρη την Ελλάδα! Πραγματικά, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ρεκόρ. Αλλά πιο ανησυχητικό θα είναι αν εξελιχθούν με τους ίδιους ρυθμούς τα πράγματα το υπόλοιπο διάστημα του καλοκαιριού. Την ίδια στιγμή οι πυροσβέστες, που ούτως ή άλλως είναι λίγοι, παραπονούνται ότι σβήνουν τις πυρκαγιές με τα χέρια τους,
αφού δεν υπάρχουν μέσα, και ο πυροσβεστικός στόλος είναι γηρασμένος. Τα ελικόπτερα της Πυροσβεστικής εξακολουθούν να παραμένουν καθηλωμένα στο έδαφος εξαιτίας γραφειοκρατικών προβλημάτων. Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής έχουν πιέσει ιδιαίτερα για να έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον τα δύο ιπτάμενα στρατηγεία της υπηρεσίας - αγοράστηκαν το 2004 και είναι εφοδιασμένα με δορυφορικά συστήματα που παρουσιάζουν στους επιτελείς όλες τις πληροφορίες για το ανάγλυφο του εδάφους και τα κλιματολογικά στοιχεία της περιοχής που έχει πληγεί. Ωστόσο και αυτά μένουν καθηλωμένα, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση για τη συντήρηση τους! Επιπλέον, το ένα από τα δύο Super Puma της Πυροσβεστικής που θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για τη μεταφορά των ομάδων ΕΜΑΚ, παραμένει καθηλωμένο από το 2008!

Κόντρα Τσίπρα - Κακλαμάνη

Posted: 30 Jun 2011 09:55 AM PDT

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Απόστολο Κακλαμάνη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τσίπρας άσκησε κριτική στον κ. Πετσάλνικο για το...
γεγονός ότι ο Αλέκος Αθανασιάδης μίλησε την ώρα της ψηφοφορίας. Ο κ. Πετσάλνικος απάντησε ότι αυτό έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και στη συνέχεια ζήτησε το λόγο ο κ. Κακλαμάνης.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής άσκησε κριτική στον κ. Τσίπρα, ο οποίος έθεσε το θέμα Αθανασιάδη.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το λόγο και επιτέθηκε στον Απ. Κακλαμάνη φωνάζοντας: «Καθίστε κάτω. Δεν έχετε το ακαταλόγιστο. Ντροπή σας. Αυτογελοιοποιείστε».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του πρώην προέδρου της Βουλής, ο οποίος υπενθύμισε την επίθεση που δέχθηκε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πριν ένα χρόνο κι είπε ότι τότε ο κ. Τσίπρας τον ειρωνεύτηκε

Νομισματικός θησαυρός στη θάλασσα της Σικελίας

Posted: 30 Jun 2011 09:53 AM PDT

Κατά τις έρευνες των καταβυθισμένων αρχαιολογικών θέσεων του νησιού Παντελερία βρέθηκαν περίπου 600 χάλκινα νομίσματα του 3ου αι. π.Χ....
Ο επιστημονικός υπεύθυνος των υποβρύχιων ανασκαφών Leonardo Abelli εξηγεί: «Ο ερευνητής της ενάλιας αρχαιολογίας Francesco Spaggiari ανακάλυψε μια μικρή περιοχή, όπου υπήρχαν διασκορπισμένα χάλκινα νομίσματα. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των ερευνών, ήρθε στο φως ο νομισματικός θησαυρός».

Και η Nova για τα στημένα

Posted: 30 Jun 2011 09:51 AM PDT

Μετά την ΕΡΤ και η συνδρομητική τηλεόραση πήρε θέση σχετικά με το σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η NOVA, ως βασικός τηλεοπτικός μεταδότης του πρωταθλήματος της Super League, παρακολουθεί με προσοχή τις πρόσφατες εξελίξεις με την πεποίθηση ότι οι ενέργειες της ελληνικής δικαιοσύνης και των αρμοδίων αθλητικών αρχών θα διαλευκάνουν πλήρως το τοπίο και θα οδηγήσουν τελικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της ποιότητας του, κάτι που σαφέστατα εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας μας.

Με βάση τα στοιχεία της δικαστικής έρευνας θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης και θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες της εταιρίας, με κύριο άξονα πάντα τη διασφάλιση των συμφερόντων των συνδρομητών και των μετόχων μας».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου

Posted: 30 Jun 2011 09:47 AM PDT

Τη μεταφορά της επιτυχημένης παράστασης «Ζωντανό Ρεμίξ», που απόλαυσε το κοινό στον χειμώνα από το Νίκο Πορτοκάλογλου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου την...
1 και στις 2 Ιουλίου.
Η εμπλουτισμένη με καινούρια στοιχεία παράσταση, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, είναι μία καινούρια ματιά στα τραγούδια και το παλιό του υλικό. «Τα τραγούδια έχουν διασκευαστεί με έναν λιτό ακουστικό ήχο, δίνοντάς τους την απόλυτη πρωταρχική τους μορφή».

Οι τρεις μουσικοί που συνοδεύουν τον μουσικό συνθέτουν μία «μπάντα δωματίου», που εναρμονίζεται απόλυτα με τον χώρο του θεάτρου.

Η πρόταση για την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ, όπως αναφέρει ο ίδιος, προέκυψε πολύ αυθόρμητα, καθώς ο ίδιος πίστευε πως η συγκεκριμένη παράσταση με το λιτό της ακουστικό σχήμα, θα ταίριαζε τέλεια στον χώρο του μικρού θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου: «Πρόκειται για έναν πολύ ατμοσφαιρικό χώρο με ιδιαίτερη φόρτιση» εξηγεί.

Και ενώ στην Επίδαυρο εμφανίζεται για πρώτη φορά, στο Φεστιβάλ Αθηνών είχε συμμετάσχει τρία χρόνια πριν, με δύο επιτυχημένες συναυλίες στο Ηρώδειο.

Για τη θεραπευτική διάσταση της μουσικής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου δηλώνει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ: «Πάντα πίστευα πως η μουσική έχει θεραπευτικό και εμψυχωτικό χαρακτήρα. Γι αυτό επέλεξα για τη συγκεκριμένη παράσταση, τραγούδια από τη καλλιτεχνική μου πορεία, με ιδιαίτερο νόημα όπως το «Τα καράβια μου καίω», «Η δικιά μου Ελλάδα», «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» και πολλά άλλα.

Για τον δημοφιλή τραγουδιστή, κάθε συναυλία είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τη σημερινή δύσκολη κατάσταση και όχι να ξεφύγεις για λίγο από αυτή.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10(φοιτητικό) έως 30€, ενώ οι συναυλίες θα αρχίσουν στις 21:30

ΕΒΕΑ: Διεκδίκηση αποζημιώσεων για τους πληγέντες επιχειρηματίες

Posted: 30 Jun 2011 09:45 AM PDT

Αποζημιώσεις για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, θα διεκδικήσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας (ΕΒΕΑ).
Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του...
ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, συνεργεία έχουν ήδη αρχίσει την καταγραφή των ζημιών, προκειμένου να υποβληθεί το σχετικό αίτημα στην κυβέρνηση.

«Για μια ακόμη φορά, το κόστος της ανικανότητας του κράτους καλούνται να το πληρώσουν οι επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας, σα να μην έφθαναν τα πλήγματα που έχουν δεχθεί από την οικονομική κρίση», τόνισε ο κ. Μίχαλος.

Το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία

Posted: 30 Jun 2011 09:43 AM PDT

Το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας και η ευρύτερη κρίση κρατικού χρέους της ευρωζώνης παραμένουν οι βασικοί κίνδυνοι για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας και του κρατικού δανεισμού, αναφέρει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch, στην...
εξαμηνιαία έκθεσή του (Global Sovereign Review and Outlook), που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η έκθεση αναφέρει: «Μία άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας θα καταλήξει πιθανότατα σε μεγάλες διακυμάνσεις στην αγορά, σε πιέσεις στη χρηματοδότηση των κρατών και των τραπεζών, και σε μία ευρύτερη ανατιμολόγηση των δανείων στα κράτη της ευρωζώνης. Είναι σημαντικός ο κίνδυνος της μετάδοσης σε άλλες ευάλωτες και με προβλήματα χώρες της ευρωζώνης και τα τραπεζικά τους συστήματα. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντική, αν και όχι επαρκής, η αντιμετώπιση της τρέχουσας ελληνικής κρίσης, για να αντιμετωπισθεί μία απειλή στην ευρωζώνη».

Ο οίκος Fitch αναφέρει ότι, εκτός της ευρωζώνης, οι Η.Π.Α. διακινδυνεύουν τη δική τους κρίση διακυβέρνησης και κρατικού χρέους, φτάνοντας στο όριο για την άρση του καταστατικού ορίου για το ανώτατο επίπεδο του χρέους

Συνταγή της Ημέρας!

Posted: 30 Jun 2011 09:42 AM PDT


Κλαμπ Σάντουιτς (Club Sandwich)
Συνταγή για 2 άτομα

Υλικά:
4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές μουστάρδα
6 φέτες λευκό ψωμί
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
2 φύλλα μαρουλιού
2 φέτες τυρί τσένταρ (cheddar)
4 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας
2 φέτες ντομάτας
4 φέτες μπέικον
2 αυγά
Αλάτι

Προετοιμασία:
Πρώτα βάζουμε τα αυγά σε ένα κατσαρολάκι με νερό και βράζουμε μέχρι να σφίξουν καλά (περίπου 10 λεπτά).
Στη συνέχεια σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα μέχρι να ενωθούν καλά. Φρυγανίστε το ψωμί και ενώσω είναι ακόμη ζεστό αλείψτε ένα κουταλάκι του γλυκού μείγμα μαγιονέζας στην μια πλευρά κάθε φέτας.
Τοποθετήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώσετε το βούτυρο. Στη συνέχεια, προσθέστε το ζαμπόν γαλοπούλας και το μπέικον, ολόκληρα και τσιγαρίστε τα ελαφρά και από τις δύο πλευρές. Αφαιρέστε πριν γίνουν τραγανιστά και στραγγίξετε σε χαρτί κουζίνας. Βάλτε τα αυγά σε κρύο νερό για λίγο και ξεφλουδίστε τα. Κόψτε τα αυγά σε χοντρές φέτες και αλατίστε.
Αρχίστε να στήνετε το πρώτο σάντουιτς βάζοντας μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί σε ένα πιάτο με την πλευρά με το μίγμα μαγιονέζας προς τα πάνω. Ακολούθως τοποθετήστε επάνω, 1 φύλλο μαρούλι, 1 φέτα τυρί, 2 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας, και μια φέτα ψωμί, με το μείγμα μαγιονέζας προς τα κάτω.
Αλείψτε το επάνω μέρος του ψωμιού με το μείγμα μαγιονέζας και συνεχίστε το στήσιμο του σάντουιτς. Απλώστε πρώτα τις φέτες του ενός από τα αυγά, και μετά 2 φέτες μπέικον, 1 φέτα ντομάτα, και μια φέτα ψωμιού με το μείγμα μαγιονέζας προς τα κάτω. Στερεώστε με τέσσερις οδοντογλυφίδες και κόψτε σε τρίγωνα. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία της στησίματος και για το δεύτερο σάντουιτς.

Σερβίρετε με μερικά πατατάκια (τσιπς) και ..... Καλή Όρεξη!

Έδειρε τον εργοδότη του, επειδή τον... ξύπνησε

Posted: 30 Jun 2011 09:39 AM PDT

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, στο Ρέθυμνο, από εργαζόμενο στην επιχείρησή του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, όταν ο επιχειρηματίας επέπληξε τον...
28χρονο εργαζόμενο, όταν τον εντόπισε να κοιμάται κατά τη διάρκεια της βάρδιας του.

Και επειδή «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», δύο μέρες αργότερα, ο οξύθυμος υπάλληλος εισέβαλε στο γραφείο του εργοδότη του και με ένα ξύλινο λοστό άρχισε να τον χτυπάει.

Ο γνωστός στην τοπική κοινωνία επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με κατάγματα στα πόδια και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος, όπου και νοσηλεύεται, από το απόγευμα της Τρίτης.

Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, οι αξιωματικοί του οποίου έχουν πάρει, ήδη, καταθέσεις από εργαζομένους του ξενοδοχείου.

Ο 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, δεν έχει συλληφθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ξενοδόχους του Ρεθύμνου, ενώ ο τοπικός Σύλλογος Ξενοδόχων καταδίκασε την επίθεση εις βάρος του συναδέλφου τους.

Greek Alert

Posted: 30 Jun 2011 08:19 AM PDT

Greek Alert


Σε λίγο καιρό δεν θα θέλει να τους ξέρει κανείς...να ακολουθήσουν την μοίρα των προδοτών...

Posted: 30 Jun 2011 08:01 AM PDT

Μετά την Μυρσίνη Λοίζου που ζήτησε με επιστολή της προς τον giorgakis να μην χρησιμοποιείτε απο το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ το κομμάτι "Καλημέρα Ήλιε" του πατέρα της Μάνου Λοϊζου..
Ένας ακόμη,  ο Ηλίας Ανδριόπουλος δεν επιτρέπει από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι  «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» 


Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι να απαγορεύσουν όλοι οι Έλληνες σε οποιονδήποτε έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ και όσους το στηρίζουν...1) να πιάνει στον στόμα του ...Εθνικό ύμνο και οτιδήποτε Εθνικό...και...2) να εξαφανιστεί από τούτη τη γη όσο είναι ακόμη νωρίς μιας και τα ελικόπτερα δεν τους χωράνε όλους! 

Ωραία λοιπόν, μας σώσατε. Και τώρα αδειάστε μας τη γωνιά

Posted: 30 Jun 2011 07:46 AM PDT


Μάλλον το πολιτικό σύστημα και κυρίως το κρατικοδίαιτο σοσιαλιστικό καθεστώς ΠΑΣΟΚ δεν έχουν αντιληφθεί τις πολιτικές διεργασίες που συμβαίνουν πλέον μέσα στην κοινωνία και ιδίως με τη συμβολή του διαδικτύου. Ή το αντιλαμβάνονται αλλά προσπαθούν, όσο μπορούν, να το κρύψουν κάτω από το χαλί.

Η οικονομική κρίση και ιδίως η επερχόμενη ξαφνική εξαθλίωση αλλά και η αναίτια υποδούλωση της χώρας και του λαού, αναπόφευκτα έβαλαν πάνω στο τραπέζι, θέματα Δημοκρατίας, δηλαδή συμμετοχής του ίδιου του λαού στις αποφάσεις που τον αφορούν, Ισονομίας και Δικαιοσύνης.

Όλοι γνωρίζαμε ότι ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση (χρεοκοπία), αναπόφευκτα θα οδηγούσε και σε κατάρρευση του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Εξάλλου αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για το οποίο οι πολίτες θέλουν την άμεση χρεοκοπία. Το καθεστώς λοιπόν, προσπάθησε και προσπαθεί μέσω των μνημονίων 1 και 2, να διασωθεί. Να εξασφαλίσει τα δάνεια εκείνα που θα δοθούν στους τοκογλύφους και θα παρατείνουν χρονικά την κατάρρευσή του, μετακυλίοντας όμως στα μεσαία και κατώτερα λαϊκά στρώματα το λογαριασμό.

συνέχεια εδώ

ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ

Posted: 30 Jun 2011 06:34 AM PDT


Κλειστή είναι από το πρωί η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και η Ακαδημίας γύρω από τη Βουλή για την εύκολη πρόσβαση των βουλευτών, ενώ συνεργεία του Δήμου Αθηναίων προσπαθούν να καθαρίσουν από πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και...
γυαλιά τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, μετά τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της πόλης.Την ώρα που η πλατεία Συντάγματος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και η ατμόσφαιρα παραμένει αποπνικτική, λόγω της εκτεταμένης χρήσης χημικών, οι «Αγανακτισμένοι» και η ΑΔΕΔΥ δίνουν το απόγευμα νέο ραντεβού έξω από τη Βουλή.Παράλληλα, οι συνδικαλιστικές ηγεσίες γιατρών και φαρμακοποιών καταγγέλλουν την αλόγιστη χρήση χημικών εκ μέρους της αστυνομίας, που μετέτρεψε σε θάλαμο αερίων τα ιατρεια που στήθηκαν στην πλατεία και το σταθμό του μετρό.Ψυχραιμία ζητά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων· αποτροπιασμό εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων.Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ «καταγγέλλει τον αυταρχισμό και την πρωτοφανή βία στην οποία κατέφυγε η κυβέρνηση για να διαλύσει τις συγκεντρώσεις των εργαζομένων και των πολιτών για να περάσει τα αντιλαϊκά μέτρα»« Η αστυνομία έριξε τόνους χημικών και δακρυγόνων σε βάρος των διαδηλωτών, χτύπησε με γκλόμπς εκατοντάδες διαδηλωτές, εισέβαλε στο Μετρό, σε καφενεία, καταστήματα, σε εισόδους γραφείων συνδικαλιστικών οργανώσεων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκάδων πολιτών. Αποκορύφωμα της βαρβαρότητας που επέδειξε ήταν η απρόκλητη επίθεση, που έγινε στην προσυγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου τα ΜΑΤ και η ομάδα ΔΙΑΣ με δακρυγόνα, γκλόμπς και μηχανές διέλυσαν τη συγκέντρωση. Ο αυταρχισμός, η καταστολή και η κρατική βία, που υπήρξε σήμερα, μας γυρίζει σε άλλες μαύρες εποχές. Ο αγώνας των εργαζομένων θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί».Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν, στις 7.30 μ.μ στο νέο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και τον κυβερνητικό αυταρχισμό.Την έντονη αντίδραση του προέδρου του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνου Λουράντου, ο οποίος την Τετάρτη βρισκόταν στο ιατρείο του Συντάγματος, προκάλεσε η εκτεταμένη χρήση χημικών.«Αυτό που έγινε χθες ήταν έγκλημα» κατήγγειλε ο Λουράντος και τόνισε ότι «θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει θύματα, λόγω της έλλειψης οξυγόνου» στο πρόχειρο ιατρείο που είχε στηθεί στην πλατεία.Την αλόγιστη χρήση χημικών κατήγγειλαν και ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Γιάννης Μπασκόζος, καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας.Σε κοινή ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν: «Σε εμπόλεμες καταστάσεις τυχόν επίθεση σε ιατρεία θεωρείται έγκλημα πολέμου. Οι πραίτορες του κ. Παπουτσή εισέβαλαν πετώντας δακρυγόνα και βόμβες κρότου στα ιατρεία που είχαν στηθεί στην πλατεία Συντάγματος και την ώρα εκείνη περιέθαλπαν τραυματίες.»Εντέλει επιβεβαιώνεται μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και η μόνη διέξοδος είναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία».Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος του Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Ανδρέας Ανδρεάδης ζήτησε ψυχραιμία από όλους.Με αφορμή τις καταστροφές σε καταστήματα και επιχειρήσεις και την εκκένωση κεντρικού ξενοδοχείου στην πλατεία, ο Ανδρεάδης σημείωσε πως πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία, τώρα αρχίζει η τουριστική περίοδος.Ο ίδιος σημείωσε πως υπάρχουν ακυρώσεις, αλλά μόνο για το κέντρο της Αθήνας και έθεσε ζήτημα αποζημιώσεων.Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κατέληξε, τονίζοντας: «Δεν μας ενοχλούν οι "Αγανακτισμένοι", αλλά οι έκνομες ενέργειες». Τη λύπη και τον αποτροπιασμό της, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής, για τα γεγονότα στο κέντρο της πρωτεύουσας.Η Ένωση Ξενοδόχων συμπαραστέκεται τόσο στο ξενοδοχείο - μέλος της που αναγκάστηκε να πάρει έκτακτα μέτρα ευθύνης για την προστασία επισκεπτών και εργαζόμενων εκκενώνοντάς το, όσο και στα λοιπά ξενοδοχεία - μέλη της στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, τα οποία λόγω φύσης και θέσης (έναντι του Ελληνικού Κοινοβουλίου), πληρώνουν συνεχώς και επί σειρά ετών «τα σπασμένα» από «τα έργα και τις ημέρες των εκάστοτε κυβερνώντων».«Εκτιμούμε πώς κατά τα χτεσινά γεγονότα όλες οι πλευρές "εκτροχιάστηκαν" και κάνουμε έκκληση για γενικότερη αυτοσυγκράτηση, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στις ακόμη δυσκολότερες που προβλέπονται για όλους μας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση.Το πρωί της Πέμπτης συνεργεία του Δήμου Αθηναίων καθάριζαν την περιοχή από μάρμαρα, πέτρες και ξύλα που βρίσκονταν διάσπαρτα κατά μήκος των κεντρικών δρόμων της πλατείας, ενώ ιδιωτικά συνεργεία επιδιόρθωναν τις ζημιές σε επιχειρήσεις και καταστήματα.

πηγη

Εισαγγελική παρέμβαση για τα χημικά ζητά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος

Posted: 30 Jun 2011 05:29 AM PDT

Απαντήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το είδος των χημικών που χρησιμοποίησε χθες η ΕΛ.ΑΣ. ζητεί με έγγραφό του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, ζητώντας παράλληλα και την παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Στο έγγραφο του προς τον κ. Παπουτσή...


ο ΦΣΑ ζητεί ενημέρωση για

1. Τη σύσταση των χημικών τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στις 15/6 και 29/6.
2. Τον τρόπο χρήσης των προϊόντων αυτών καθώς και το αν οι χρησιμοποιούντες αυτά τα προϊόντα είναι εκπαιδευμένοι προς τούτο.
3. Την ημερομηνία λήξης των χημικών που χρησιμοποιήθηκαν.
4. Την προέλευση και τον τρόπο εισαγωγής τους.
5. Το αν έχει νομιμοποιηθεί η χρησιμοποίηση τους και με ποιο τρόπο.

Καταλήγοντας ο Σύλλογος ζητεί επίσης από το υπουργείο να διευκρινίσει «εάν τα σημεία που έχουν ριφθεί τα ανωτέρω προϊόντα, είναι για τις επόμενες μέρες ασφαλή για τη διέλευση ανθρώπων πασχόντων από ειδικές παθήσεις, για εγκύους και μικρά παιδιά».

πηγη

Συνεχίζονται οι ληστρικές επιθέσεις αλλοδαπών σε ανήμπορους ηλικιωμένους

Posted: 30 Jun 2011 04:29 AM PDT

Δυστυχώς ειδήσεις σαν και αυτή που ακολουθεί έχουν γίνει τόσο καθημερινές τόσο κοινότυπες γεγονός που αποδεικνύει πόσο βάρβαρη πόσο ανεξέλεγκτη έχει γίνει η εγκληματικότητα στην Ελλάδα όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην επαρχεία. Πιο συγκεκριμένα ηλικιωμένη γυναίκα η οποία περπατούσε αμέριμνη σε δρόμο της Πάτρας δέχτηκε επίθεση από αλλοδαπό ο οποίος αφού την χτύπησε της απέσπασε 100 ευρώ και έφυγε.

Μετά την επίθεση περαστικοί αποπειράθηκαν να συλλάβουν τον αλλοδαπό, αλλά δεν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά γεγονότα όπως αυτά αποδεικνύουν την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αλλοδαπός πληθυσμός που ζεί παράνομα στην Ελλάδα και σκηνές σαν και αυτές δεν θα αποτελούν την είδηση της ημέρας για τις πόλεις και τα χωρία της Ελλάδας αλλά ένα απλό συνηθισμένο γεγονός.

Πρόκειται δυστυχώς για απόρροια της κοντόφθαλμης και γεμάτης ιδεοληψίες πολιτικής που εφαρμόστηκε από το σύγχρονο ελληνικό πολιτικό σύστημα, που όλα αυτά τα χρόνια έβαζε την διεθνή εικόνα της χώρας (το γνωστό τι θα πούν οι ξένοι για τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες μας) και τα δικαιώματα κάθε λογής ατόμου που εισερχόταν παράνομα στην Ελλάδα πάνω από την ζωή και την ασφάλεια του κυρίαρχου… ελληνικού λαού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παραπληροφόρηση Οικονομέα

Posted: 30 Jun 2011 03:28 AM PDT

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ

Posted: 30 Jun 2011 02:57 AM PDT

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPY94pB5_1t_9B25nSlxCTbI4Tal0TiDOarEQEdmbJYjGHjEPbV9jroQA5DA-qdBTuohok_Et5WlxoM_23tlnRfr0qcgXVHtkEvkSoqQXszePXFLw8_1UkvKBN3dwuW5LqDRmJ_AVEJ50/s1600/501.jpg

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ; - ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ- ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; - Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ...-
"ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ" ΛΕΝΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! 
- ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΤΟΒΟ...- ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ... ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
- ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ... ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ

- ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ ΓΙΑ... ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ... ΦΑΡΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

- ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
- ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ! - ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ

- ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ- ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ!

- ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! - ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο "ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ...

 - 1973: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" - ΟΤΑΝ ΟΙ "TIMES" ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΕΠΙ "ΧΟΥΝΤΑΣ"

- ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!
- Ο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

- ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! - ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ

- «Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ - ΕΝΩ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΓΙΑ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΕΡΦΙΝΓΚ!

- ΣΕ... ΓΚΑΡΣΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!

 - ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ... - ΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΚ... ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

- "Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ"! - ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ...

- 20 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

- ΤΗ... ΓΕΦΥΡΩΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ!- ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΛΠ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ... "ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΝΕΥΜΑ"

- Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! - ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ

- ΤΑ... ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΧΜΕΡ" ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ!

- ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...- ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

- ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ +1 -1 - ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ... ΓΥΨΟΣ!

- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΟΥΔΑΣ...

- ΒΑΡΙΕΣ "ΚΑΜΠΑΝΕΣ" ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΥΜΟΥΣ"- ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

- ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ 34.180 ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!

- ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΣΑΜΟΥ- ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ "ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΣΤΟ ΝΗΣΙ

- ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΕΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΔΙΚ!

- ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΞΗΡΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΕΛΟΜΑΚΗΣ...

ΚΑΛΟ ΤΥΡΑΚΙ...ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Posted: 30 Jun 2011 02:45 AM PDT


Και παλι προβλημα στο blogger..

Posted: 30 Jun 2011 02:44 AM PDT

Εχει αρχισει να γινεται εκνευριστικο το θεμα με την πλατφορμα της google (blogger) στην οποια και ειναι "ανεβασμενα" ολα τα blogs με καταληξη blogspot.com.
Απο το πρωι χιλιαδες μπλογκερς σε ολο τον κοσμο αντιμετωπιζουν και παλι προβληματα καθως ειναι αδυνατη για πολλους η δημοσιευση νεων αναρτησεων..!
Αντε να δουμε ποσο θα διαρκεσει αυτη τη φορα η βλαβη..

πηγη

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΤΕ..

Posted: 30 Jun 2011 02:43 AM PDT


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ..ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ: ΤΡΙΩΡΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΟΘΩΝΟΣ 10
Χθες ζήσαμε μια περιπέτεια που κανείς δεν θα περίμενε ότι μπορεί να συμβεί στην πλατεία Συντάγματος.
Πέντε άτομα δεχτήκαμε επίθεση από 500(δεν είναι υπερβολή!!!) αναρχικούς -αντιεξουσιαστές-ασφαλίτες (πείτε τους όπως θέλετε).
Ευτυχώς μπήκαμε στην στοά της Όθωνος 10 όπου μπορέσαμε να οχυρωθούμε μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας! Είχαμε δύο τραυματίες και κρατήσαμε το "κάστρο" μας για τρεις ώρες! Καραφέραμε να φύγουμε όταν κάηκε το βαν κινητής τηλεφωνίας και άδειασε η πλατεία από τα χημικά. Ας πάμε όμως στην αρχή...
ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"

Κατ'αρχήν δεν σας είπαμε ποιοι είμαστε: είμαστε εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ που δεν έχουμε καμία σχέση με κανένα κόμμα και καμία οργάνωση. Απλά φέρνουμε σε κάθε πορεία μας την Γαλανόλευκη, πράγμα που εξόργισε τους αναρχικούς! Δεν ήταν όμως μόνο οι αναρχικοί. Από την Όθωνος όπου στεκόμασταν μπροστά στο σταθμαρχείο πέρασε όλη η πορεία της ΓΣΕΕ. Τα μπλοκ του σύριζα και του ανταρσύα όταν περνούσαν άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα για φασίστες που πρέπει να ριχτούν στην πηγάδα του Μελιγαλά!
Μας έσπασαν τα κεφάλια αλλά την Σημαία δεν μας την πήραν...
Οι κοτούλες επί το έργον: Προσέξτε το κλεμμένο τσαντάκι που κρατάει ο ένας

"Λίγοι" από τους θραδύδειλους...
Μόλις τελείωσε η πορεία ξαφνικά η πλατεία "μαύρισε" και βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από παντού από κουκουλοφόρους που μας απειλούσαν με βαριοπούλες, πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπς, σιδερόβεργες, καδρόνια και άλλα "εργαλεία" τα οποία κουνούσαν επιδεικτικά και μας έβριζαν. Όταν ξεκίνησε η επίθεση τους οι πέντε που είχαμε σημαίες καθώς και δυο-τρεις άλλοι συνάδελφοι καταφύγαμε στην στοά και στην είσοδο του κτιρίου. Οι τρεις από εμάς ήταν χτυπημένοι ήδη (πισώπλατα) στο κεφάλι με κράνη και με καδρόνια ενώ άλλος ένας που γλύστρησε ποδοπατήθηκε μέχρι λυποθυμίας και βρίσκονταν πεσμένος στην μέση της στοάς. Αφού βεβαιώθηκαν ότι τον είχαν τελειώσει και αφού του έκλεψαν ότι είχε επάνω του: πορτοφόλι, κινητό, ταυτότητα, δίπλωμα και άλλα έγγραφα, τον παράτησαν να κείτεται εκεί. Ήταν σαν να βλέπεις έναν νεκρό από τροχαίο ατύχημα! Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε τρεκλίζοντας και πλυμμηρισμένος στο αίμα προσπάθησε να έρθει κοντά μας. Οι δολοφόνοι του ξαναεπιτέθηκαν (!!!) αλλά αυτήν την φορά ήμασταν οργανωμένοι και κάναμε έξοδο και τον πήραμε μέσα μαζί μας.
Από εκείνη την στιγμή πέρασαν τρεις ώρες πολιορκίας όπου ερχόντουσαν, πέταγαν πέτρες μέσα από την σπασμένη τζαμαρία και ανάμεσα από τα σιδερένια κάγκελα της πόρτας, έριχναν τραπέζια, σιδερένια αντικείμενα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε επάνω στην πόρτα και μας έβριζαν. Μάλιστα μας έλεγαν και κότες!!! Οι 500 έλεγαν τους 5 κότες!!! Θέλετε να σας πούμε λίγα από αυτά που έλεγαν : " Γ...ώ την ελλάδα", "Στην Κύπρο το 74 γα...νε οι Τούρκοι τις αδελφές και τις μανάδες σας", " στην Σμύρνη το 22 γα....νε τις Ελληνίδες" , "πολλά τσι....κια κάνατε στις Θερμοπύλες" , "Σκ..ά στην Ελλάδα" και πολλά -πολλά ακόμα! Ένας μάλιστα ήταν νεαρός Αλβανός γύρω στα 20 χρονών! Κάποια στιγμή έφεραν μια φλεγόμενη Σημαία και την πέταξαν έξω από την πόρτα. Κάναμε έξοδο και σβήσαμε ότι είχε απομείνει, για να ακούσουμε πάλι το γνωστό υβρεολόγιο και τις ειρωνίες...
Ότι απέμεινε...
Όταν ζητήθηκε και από τους γιατρούς της πλατείας αλλά και από το ΕΚΑΒ να έρθει ασθενοφόρο να πάρει τον τραυματία αρνήθηκαν λέγοντας πως "εδώ θα ψοφήσει", "θα πεθάνετε όλοι" κλπ. Το μόνο που κατάφερε να γίνει είναι να έρθει μέσα ένας διασώστης και να περιδέσει πρόχειρα τα κεφάλια των χτυπημένων.
Έτσι πέρασε η ώρα αλλά τα περίεργα συνεχίζονται και έξω από την στοά: Μόλις απεγκλωβιστήκαμε πήγαμε στην πάνω πλευρά της πλατείας όπου μας πήραν από πίσω πάλι οι ...500! Εκεί στον ανοιχτό χώρο το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε είναι να πάμε πάνω από το πάρκιν της βουλής που ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα; Οι ΜΑΤάδες μας έδιωχναν να πάμε κάτω και από κάτω μας περίμεναν με τις βαριοπούλες που κουνούσαν μπροστά στην αστυνομία (στα δέκα μέτρα!). "Είσαι τρελός λέμε στο υπέυθυνο μια διμοιρίας, που μας στέλεις;" Καμία συμπαράσταση, πλήρης αδιαφορία, λες και ήθελαν να μας "δώσουν " στους κουκουλοφόρους οι οποίοι μας φώναζαν ότι είμαστε ρουφιάνοι της αστυνομίας! Τους ζητήσαμε να μας συλλάβουν και πάλι τίποτα...Τελικά σε κάποια στιγμή με πολλά χημικά που έσπασε ο κόσμος φύγαμε μαζί με το πλήθος και χαθήκαμε...
Ζήσαμε κάτι που μόνο στην Τουρκία θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον επειδή έχει την Γαλανόλευκη! Εμείς το ζήσαμε μέσα στην πλατεία Συντάγματος με την αστυνομία στα δέκα μέτρα!
Αυτή είναι η κατάντια της "Δημοκρατίας" μας! Χαιρόμαστε όμως γιατί καταφέραμε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία από την οποία, ευτυχώς, βγήκαμε πιο δυνατοί και υποψιασμένοι.
Αγανακτισμένοι Έλληνες
Τραυματισμένος, πολιορκημένος αλλά δεν χάνει το γέλιο του!!!

http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2011/06/10.html

Νεκρή η Ελληνική Δικαιοσύνη απέναντι στην κυβερνητική βία και αυθαιρεσία

Posted: 29 Jun 2011 03:55 PM PDT


Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχουν κατεβάσει στους δρόμους όλους τους Εισαγγελείς, οι οποίοι θα συνελάμβαναν και θα προφυλάκιζαν άμεσα τους άνδρες των ΜΑΤ…

Φυσικά, αν υπήρχε Δικαιοσύνη και λειτουργοί της που νιώθουν πως η πρώτιστη οφειλή τους προς την χώρα, είναι η προστασία των πολιτών από κάθε παρανομία, ακόμη και αν αυτή η παρανομία εκπορεύεται από την κυβέρνηση και εκτελείται από δημοσίους υπαλλήλους εντεταλμένους εκτελεστές…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη, στην χώρα που μόλις γεννήθηκε μία χούντα, θα έπρεπε να καταγγείλει άμεσα στα διεθνή μέσα την επιβολή της τρομοκρατίας που συμβαίνει εις βάρος αθώων πολιτών…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη σε αυτή την πατρίδα, οι δικαστές θα είχαν ήδη ξεσηκωθεί και θα είχαν υποβάλει μαζικά τις παραιτήσεις τους στις πολιτικές αρχές, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα πως η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπηρετεί χαμερπή όντα και φασίστες… παρά μόνο την αλήθεια, το δίκαιο και να υπερασπίζεται πάντα τους πολίτες απέναντι σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία γίνεται εις βάρος τους…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη, αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, θα καταγραφόντουσαν και θα μεταφέρονταν στα Διεθνή Δικαστήρια, τοποθετώντας έτσι την χούντα του Παπανδρέου προ των τραγικών της ευθυνών…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη, αυτή η χώρα δεν θα είχε φτάσει στο τραγικό σημείο που σήμερα βρίσκεται…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη δεν θα είχαμε μετατραπεί από χώρα σε χώρο, ούτε από πολίτες σε στατιστικούς αριθμούς…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία θα έλαμπε και δεν θα απειλούνταν ποτέ από φασίζουσες συμπεριφορές, από χούντες και μικρούς δικτατορίσκους όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του...


Πετάει ο γαίδαρος; .... πετάει!!!...

Posted: 29 Jun 2011 03:36 PM PDT

indymedia....Tίτλος... Ξύλο στους φασίστες 28/6
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1313044


Το γνωστό παρακρατικό indymedia έβγαλε ως είδηση πως ομάδες αναρχικών επιτέθηκαν σε ....φασίστες!
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε...καθώς η ομάδα που είχε δεχτεί την επίθεση ήταν κάποιοι οδηγοί της ΕΘΕΛ και κάποιοι πολίτες που το μόνο που είχαν κάνει ήταν να έχουν 2 Ελληνικες σημαίες!!!
(δείτε και εδώ το γράφαμε από εχθες http://www.greekalert.com/2011/06/blog-post_6380.html )


δείτε την φωτογραφία αυτή 


και τώρα δείτε και αυτή



τι βλέπετε; 
να βοηθήσουμε....είναι ο ίδιος άνθρωπος με μοναδική διαφορά πως δεν φορά μπλούζα και έχει μπαταρισμένο το κεφάλι


τατουαζ...παντελόνι...κομποσκοίνι...


το τι είχε συμβεί μπορεί να το δει κανείς άνετα εδώ 
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2011/06/alter.html

φυσικά κανείς δεν έκανε τον κόπο να ψάξει να δει τι πραγματικά έγινε
και έτσι κυκλοφόρησε ένα βίντεο που μάλλον θα είναι η τροφή των ΜΜΕ για δύο ημέρες ώστε να μην ασχοληθεί κανείς με το ότι ψηφίστηκε το ξεπούλημα της χώρας!!!


Υ.Σ Επειδή Μετά Χριστό κάποιοι ψάχνουν να βρουν προβοκάτορες...για να μην κουράζονται....ας έψαχναν στην διαδρομη που έκαναν από το Μουσείο μέχρι το Συνταγμα το μπλοκ των Αναρχικών...απείρακτοι και ανενόχλητοι....

Αν το κράτος και η αστυνομία δεν ήθελαν επεισόδια...είχαν τον χρόνο (περίπου μια-δύο ώρες) και τον τόπο (ενάμιση με δύο χιλιόμετρα η απόσταση Μουσείο- Σύνταγμα) για να τους ελέγξουν και να μην τους επιτρέψουν να κάνουν μπάχαλο τα πάντα.


Αν οι αγανακτισμένοι (μαζί και εμείς) δεν ήθελαν να επιτρέψουν να γίνουν τα πάντα λίμπα...τότε θα πρέπει να είχαμε φροντίσει όλοι να μην γίνει... και φυσικά δεν θα έπρεπε να είχαμε επιτρέψει στα γνωστά στέκια και μεταναστοσχολεία να προετοιμάζουν το έδαφος για έκτροπα κάτω από την ανοχή-δημοκρατία μας εδώ και 30 ημέρες...


 

ΑΣΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Posted: 29 Jun 2011 03:28 PM PDT

ΑΘΗΝΑ 30-6-2011 .


Ο καταιγισμός των εκβιασμών σε βάρος της Πατρίδος μας στην κατεύθυνση της εξαγοράς της δημόσιας περιουσίας και της εθνικής γης είναι προϊόν της βαριάς εξάρτησης εξαγορασμένων συνειδήσεων. Εξαγορασμένες συνειδήσεις που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις πολιτικής εξουσίας και ευθύνης με μόνο προσόν τους την υποταγή σε ξένα συμφέροντα. Η δρομολόγηση των πολιτικών κατευθύνσεων έχει δοθεί προ πολλού σε κάποια σκοτεινά νεοταξικά λαγούμια και τα συμβόλαια υποταγής του ελληνικού λαού λαμβάνουν στην κατοχική Βουλή έτοιμη και προσυνεννοημένη σφραγίδα εγκρίσεως.

Αυτή φυσικά η προκατασκευασμένη δημοκρατία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προϊόν ελληνικής νοηματικής επεξεργασίας ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ως έννοια το καλύτερα τάχα δομημένο πολίτευμα για το λαό. Ακόμη όμως κι αυτή η πραγματική ελληνική δημοκρατία της αθηναϊκής πολιτείας δεν έχει καμία σχέση με τον εφιάλτη που βιώνει ο λαός μας. Η ανηθικότητα, η διαφθορά, η αγοραπωλησία εξουσιών και συνειδήσεων, η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, η μετατροπή του πολίτη σε δούλο και φιλοξενούμενο στην ίδια του την πατρίδα αποτελούν λογικά συμπτώματα της αντεθνικής και αντιλαϊκής αστικής δημοκρατίας που βολεύεται με την ειρηνική σκλαβιά της Πατρίδος και τη νεκρική σιγή του λαού στη διάθεση σκοτεινών και ξένων υπάρξεων που κρύβονται όπισθεν λαοπρόβλητων δήθεν ηγετών.

Ο σιωνιστής πρώην πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας κατά τα έτη 1868 και 1874 έως 1880 Ντισραέλι είχε πει κάποτε με ειλικρίνεια για την «καλή» και «αγαθή» δημοκρατία και τους εκπροσώπους της τούτα τα λόγια: «ο κόσμος κυβερνάται από εντελώς διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που φαντάζονται εκείνοι που δεν βρίσκονται πίσω από αυτή τη σκηνή»! Και έχει απόλυτο δίκιο. Ακόμη και οι επιβαλλόμενοι πολιτικάντηδες του έθνους δια της προπαγάνδας, της πλύσεως εγκεφάλου και των στημένων δημοσκοπήσεων δεν έχουν την παραμικρή συγγενική σχέση με τη φυλή που στέλνονται να διοικήσουν. Ο ίδιος ο λαός ζητάει την κατανόηση των προβλημάτων και της ιστορίας του από ανθρώπους που ούτε έχουν βιώσει την ίδια καθημερινότητα ούτε διαθέτουν εθνική συνείδηση όντας ξένοι.

Μα θα μου πει κάποιος. Είναι όλοι οι ταγοί της πατρίδος ξένοι; Και θα απαντήσω τούτο. Πρώτα απ' όλα η βούληση ενός έθνους εκφράζεται, καθρεφτίζεται και εφαρμόζεται από την ηγετική τάξη. Ποτέ δεν είπε κανείς ότι το ψάρι βρωμάει από την ουρά αλλά από το κεφάλι. Το ίδιο το σώμα λαμβάνει εντολές από τον εγκέφαλο και τις εκτελεί δια των χεριών και των ποδιών.

Η λαϊκή μάζα έχει ανάγκη να εμπιστευτεί έναν ευφυή και πατριώτη ηγέτη. Η ίδια η θέση του είναι ικανή να ποδηγετήσει το λαό αφού θεωρεί ότι ο ηγέτης του την αξίζει. Είναι η φυσική και απολύτως λογική ροπή της ασκήσεως εξουσιών από τους καλύτερους πολίτες της εθνικής κοινότητας. Με τη διαφορά ότι το πολίτευμα της αστικής δημοκρατίας δεν στηρίζεται στο κοινό αίμα και δεν προωθεί το έθνος αλλά στηρίζεται στον πολίτη του κόσμου και προωθεί την παγκοσμιοποίηση.

Σ' αυτά λοιπόν τα πλαίσια επιλέγονται πειθήνια πρόσωπα που έχουν εγκαίρως εισχωρήσει στα σπλάχνα της φυλής και εκπαιδεύονται στα διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα της υπό νεοταξικό έλεγχο Δύσης και των ΗΠΑ. Η εκπαίδευση των μελλόντων «φωστήρων» και εκκολαπτόμενων «ηγετών» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εντολών και παραδόσεων την προσαρμογή στις αρχές του διεθνισμού και της πολυπολιτισμικής «συνύπαρξης» των λαών. Μαθήματα που χαρακτηρίζονται από αντιρατσιστικές συνυπάρξεις, καταργήσεις συνόρων, παγκόσμιες συναδελφώσεις και οικονομικά συστήματα, συγκεντρώσεις πλούτου και εξουσιών στους ολιγάρχες παγκόσμιους κυβερνήτες. Οι στοές και οι λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ που μεθοδεύουν κρίσεις, κερδοσκοπούν από αυτές και σκαρώνουν «απελευθερωτικούς» πολέμους, στήνουν εξουσιαστικά ανδρείκελα στις αστικές δημοκρατίες που στήθηκαν γι' αυτό ακριβώς το σκοπό μέσα από την παροχή ψεύτικων ελευθεριών http://www.youtube.com/watch?v=MVKPfsl2_4w&feature=share.

Η Ελληνική Κοσμοθεώρηση απέναντι στη δουλεία του νεοταξισμού αντιπαρατάσσει την Αριστοκρατία του Έθνους. Προτάσσει την σφυρηλάτηση γερών και σφιχτοδεμένων εθνικών κοινοτήτων που στηρίζονται στους άρρηκτους δεσμούς του κοινού αίματος και της αρχέτυπης κοινωνικής συνύπαρξης. Οι κοινές επιδιώξεις και η προσήλωση στην προαγωγή του κοινού φυλετικού συμφέροντος καθοδηγούν με σταθερά βήματα την λαϊκή κοινότητα κάτω από την ασφάλεια που εμπνέει η καθοδήγηση των πλέον Άριστων Πολιτών σε ήθος, αξιοσύνη και πατριωτισμό. Είναι το πλαίσιο εκείνο που μπορούμε να αποδώσουμε ως Εθνικιστική Αριστοκρατία μέσα από την ιδεολογία του Εθνικού Κοινωνισμού. Η κοινή ενέργεια για τον έλεγχο της κτήσης και της περιουσίας του Έθνους ενώνει τον λαό και του δημιουργεί την έμφυτη ανάγκη της αδέσμευτης και δυνατής εθνικής οντότητας. Κοινές ενέργειες στην παιδεία, την εργασία, την κοινωνία, τον πολιτισμό, τον διεθνή περίγυρο επάνω στις εγγενείς και μόνο δυνάμεις.

Αντιλαμβανόμαστε τον πόλεμο που δέχεται λοιπόν η Ελλάς. Αλλά έχουμε κάνει τις επιλογές μας. Επιλέγουμε τον Ελληνισμό μας και σηκώνουμε ψηλά τα λάβαρα της Ελληνικής Φυλής και της Αριστοκρατίας του Έθνους. Είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και νοιαζόμαστε μονάχα για Ισχυρή Ελλάδα και Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/






Οι φασίστες του ΠΑΣΟΚ κάνουν επίδειξη δύναμης για να διαλύσουν κάθε αντίδραση!

Posted: 29 Jun 2011 11:07 AM PDT

Το κατοχικό καθεστώς μετά την  υπερψήφιση του ξεπουλήματος της χώρας αποφάσισε να κάνει επίδειξη ισχύος και να γεμίσει με χημικά όλους τους Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται.
Στόχος τους δεν είναι να διαλύσουν κουκουλοφόρους. Αυτοί πια απροκάλυπτα φαίνεται ποιον εξυπηρετούν.

Τρίωρη πολιορκία στην Οθωνος 10

Posted: 29 Jun 2011 02:56 PM PDT

Χθες ζήσαμε μια περιπέτεια που κανείς δεν θα περίμενε ότι μπορεί να συμβεί στην πλατεία Συντάγματος. Πέντε άτομα δεχτήκαμε επίθεση από 500(δεν είναι υπερβολή!!!) ...
αναρχικούς -αντιεξουσιαστές-ασφαλίτες (πείτε τους όπως θέλετε). Ευτυχώς μπήκαμε στην στοά της Όθωνος 10 όπου ....μπορέσαμε να οχυρωθούμε μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας! Είχαμε δύο τραυματίες και κρατήσαμε το "κάστρο" μας για τρεις ώρες! Καταφέραμε να φύγουμε όταν κάηκε το βαν κινητής τηλεφωνίας και άδειασε η πλατεία από τα χημικά. Ας πάμε όμως στην αρχή...

Κατ'αρχήν δεν σας είπαμε ποιοι είμαστε: είμαστε εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ που δεν έχουμε καμία σχέση με κανένα κόμμα και καμία οργάνωση. Απλά φέρνουμε σε κάθε πορεία μας την Γαλανόλευκη, πράγμα που εξόργισε τους αναρχικούς! Δεν ήταν όμως μόνο οι αναρχικοί. Από την Όθωνος όπου στεκόμασταν μπροστά στο σταθμαρχείο πέρασε όλη η πορεία της ΓΣΕΕ. Τα μπλοκ του σύριζα και του ανταρσύα όταν περνούσαν άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα για φασίστες που πρέπει να ριχτούν στην πηγάδα του Μελιγαλά!
Μόλις τελείωσε η πορεία ξαφνικά η πλατεία "μαύρισε" και βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από παντού από κουκουλοφόρους που μας απειλούσαν με βαριοπούλες, πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπς, σιδερόβεργες, καδρόνια και άλλα "εργαλεία" τα οποία κουνούσαν επιδεικτικά και μας έβριζαν. Όταν ξεκίνησε η επίθεση τους οι πέντε που είχαμε σημαίες καθώς και δυο-τρεις άλλοι συνάδελφοι καταφύγαμε στην στοά και στην είσοδο του κτιρίου. Οι τρεις από εμάς ήταν χτυπημένοι ήδη (πισώπλατα) στο κεφάλι με κράνη και με καδρόνια ενώ άλλος ένας που γλύστρησε ποδοπατήθηκε μέχρι λυποθυμίας και βρίσκονταν πεσμένος στην μέση της στοάς. Αφού βεβαιώθηκαν ότι τον είχαν τελειώσει και αφού του έκλεψαν ότι είχε επάνω του: πορτοφόλι, κινητό, ταυτότητα, δίπλωμα και άλλα έγγραφα, τον παράτησαν να κείτεται εκεί. Ήταν σαν να βλέπεις έναν νεκρό από τροχαίο ατύχημα! Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε τρεκλίζοντας και πλυμμηρισμένος στο αίμα προσπάθησε να έρθει κοντά μας. Οι δολοφόνοι του ξαναεπιτέθηκαν (!!!) αλλά αυτήν την φορά ήμασταν οργανωμένοι και κάναμε έξοδο και τον πήραμε μέσα μαζί μας.
Από εκείνη την στιγμή πέρασαν τρεις ώρες πολιορκίας όπου ερχόντουσαν, πέταγαν πέτρες μέσα από την σπασμένη τζαμαρία και ανάμεσα από τα σιδερένια κάγκελα της πόρτας, έριχναν τραπέζια, σιδερένια αντικείμενα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε επάνω στην πόρτα και μας έβριζαν. Μάλιστα μας έλεγαν και κότες!!! Οι 500 έλεγαν τους 5 κότες!!! Θέλετε να σας πούμε λίγα από αυτά που έλεγαν : " Γ...ώ την ελλάδα", "Στην Κύπρο το 74 γα...νε οι Τούρκοι τις αδελφές και τις μανάδες σας", " στην Σμύρνη το 22 γα....νε τις Ελληνίδες" , "πολλά τσι....κια κάνατε στις Θερμοπύλες" , "Σκ..ά στην Ελλάδα" και πολλά -πολλά ακόμα! Ένας μάλιστα ήταν νεαρός Αλβανός γύρω στα 20 χρονών! Κάποια στιγμή έφεραν μια φλεγόμενη Σημαία και την πέταξαν έξω από την πόρτα. Κάναμε έξοδο και σβήσαμε ότι είχε απομείνει, για να ακούσουμε πάλι το γνωστό υβρεολόγιο και τις ειρωνίες...
Όταν ζητήθηκε και από τους γιατρούς της πλατείας αλλά και από το ΕΚΑΒ να έρθει ασθενοφόρο να πάρει τον τραυματία αρνήθηκαν λέγοντας πως "εδώ θα ψοφήσει", "θα πεθάνετε όλοι" κλπ. Το μόνο που κατάφερε να γίνει είναι να έρθει μέσα ένας διασώστης και να περιδέσει πρόχειρα τα κεφάλια των χτυπημένων.
Έτσι πέρασε η ώρα αλλά τα περίεργα συνεχίζονται και έξω από την στοά: Μόλις απεγκλωβιστήκαμε πήγαμε στην πάνω πλευρά της πλατείας όπου μας πήραν από πίσω πάλι οι ...500! Εκεί στον ανοιχτό χώρο το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε είναι να πάμε πάνω από το πάρκιν της βουλής που ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα; Οι ΜΑΤάδες μας έδιωχναν να πάμε κάτω και από κάτω μας περίμεναν με τις βαριοπούλες που κουνούσαν μπροστά στην αστυνομία (στα δέκα μέτρα!). "Είσαι τρελός λέμε στο υπέυθυνο μια διμοιρίας, που μας στέλνεις;" Καμία συμπαράσταση, πλήρης αδιαφορία, λες και ήθελαν να μας "δώσουν " στους κουκουλοφόρους οι οποίοι μας φώναζαν ότι είμαστε ρουφιάνοι της αστυνομίας! Τους ζητήσαμε να μας συλλάβουν και πάλι τίποτα...Τελικά σε κάποια στιγμή με πολλά χημικά που έσπασε ο κόσμος φύγαμε μαζί με το πλήθος και χαθήκαμε...
Ζήσαμε κάτι που μόνο στην Τουρκία θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον επειδή έχει την Γαλανόλευκη! Εμείς το ζήσαμε μέσα στην πλατεία Συντάγματος με την αστυνομία στα δέκα μέτρα!
Αυτή είναι η κατάντια της "Δημοκρατίας" μας! Χαιρόμαστε όμως γιατί καταφέραμε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία από την οποία, ευτυχώς, βγήκαμε πιο δυνατοί και υποψιασμένοι.

Αγανακτισμένοι Έλληνες
Αναγνώστης 
πηγη

O ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ …ΓΙΑΤΙ;

Posted: 29 Jun 2011 10:17 AM PDT

Μια χώρα ,ένα κράτος έθνος που σέβεται τον εαυτόν του οφείλει να σέβεται και τους πολίτες του.

Παρακολούθησα τον αφοπλισμό των Ελλήνων Εθνοφυλάκων της Μακεδονίας και διάβασα τις παιδαριώδεις δικαιολογίες του ΥΕΘΑ



Σε μια χώρα που είναι ανίκανη να προστατεύσει τα σύνορά της εκλιπαρώντας τους εταίρους της Ε.Ε και ζητώντας από στρατούς ξένων χωρών να επιχειρούν εντός του Ελληνικού Εδάφους και να καταγράφουν τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στα εδάφη της Πατρίδος μας ,Αφοπλίζεται γιατί άραγε ;

Αδυνατώ να πιστέψω ότι το Aνώτατο στρατιωτικό συμβούλιο πρότεινε κατά δήλωση του υπουργού τον αφοπλισμό των Ελλήνων Εθνοφυλάκων !

Στην σημερινή πολιτική ρευστότητα στα Βαλκάνια, με τον αλυτρωτισμό και την μεγαλοϊδεατισμό να καλπάζει , βλέπε :Τσάμηδες ,Σκοπιανούς ,Αλβανούς των Σκοπίων, Βουλγάρων ,Toυρκων κατά δήλωση τους εμείς αντιδρούμε με αφοπλισμό του Ελληνικού τοπικού πληθυσμού γιατί άραγε;



Eίναι γνωστό ακόμη και στους μη σχετικούς με αυτά θέματα ότι στον σύγχρονο πόλεμο και σε περιοχές δύσβατες και ορεινές και σε κράτη με περιορισμένη κυριαρχία ο πόλεμος, η φθορά των καθημερινών απαγωγών ,εκτελέσεων ,εμπρησμών και βιαιοτήτων με σκοπό την κατάρρευση του ηθικού και την εύκολη αποδοχή των λύσεων που θα προταθούν είναι στρατιωτικά προγράμματα που εκτελούνται άμεσα .



συνοριοφυλάκων ,αποτελούμενων στην καλύτερη των περιπτώσεων από έναν οδηγό, μία συνοδηγό έναν σκύλο σε άγνωστο έδαφος και οπλισμένους με περίστροφα αγορασμένα από τους ίδιους με κινέζικους ερασιτεχνικούς ασυρμάτους και άσχετους με στρατιωτικές επιτηρήσεις και ενέδρες τους καλούμε να αντιμετωπίσουνε οργανωμένες ομάδες των 5-7 ατόμων με στρατιωτική εκπαίδευση και φορητό οπλισμό και συστήματα επικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας .



Όποιος νομίζει ότι δεν θα γίνει αυτό που αναφέρουμε ποιο πάνω ότι δηλαδή θα δράσουνε οργανωμένες ομάδες με την γνωστή μέθοδο των καταδρομικών επιχειρήσεων και των προβοκατόρικων ενεργειών για μην αναφερθώ και σε ενίσχυση των τοπικών γνωστών πρακτόρων που σίγουρα θα έχουν και όχι μόνο στον τομέα των πληροφοριών ,πλανάτε πλάνη οικτρά .



Αναφέρθηκε ο Υπουργός της Εθνικής Αμύνης ότι θα είναι προς διάθεση ο οπλισμός των εθνοφυλάκων όποτε χρειαστεί .



Εδώ θα γελάσουμε πικρά , είναι γνωστό και στον ποιο άσχετο Στρατιωτικό ότι η διασπορά δυνάμεων , οπλισμού με παράλληλη την γνώση του εδάφους και της ανθρωπογεωγραφίας είναι πλεονεκτήματα που δίνουν επιθυμητά αποτελέσματα και σταθμίζουν τα τυχόν πλεονεκτήματα του εχθρού .



Να μην αναφέρω σε προβλήματα αποθηκεύσεως ,συντηρήσεως και διανομής του οπλισμού όταν θα παραστεί ανάγκη, τα γεγονότα όμως τότε θα είναι καταιγιστικά και οι μονάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα πολλούς αντιπάλους και κανένας διοικητής στρατιωτικής μονάδος δεν θα ήθελε να έχει και παραστρατιωτικούς αντάρτες στον τομέα του και τον άμαχο πληθυσμό χωρίς την Εθνοφυλακή ,το αίμα θα ρέει άφθονο …



Σε μια χώρα όπως είναι η δική μας και χωρίς μονάδες άμεσης αντίδρασης σε τοπικά γεγονότα ,για φανταστείτε την εγκληματικότητα και την δράση ξένων κακοποιών στο εσωτερικό της χώρας με σκοπό όχι μόνο το έγκλημα και το πλιάτσικο αλλά και την μη επιβολή της Ελληνικής κυριαρχίας στην επικράτεια ;



Από την Παλλαϊκή άμυνα που κάποτε ένας υπουργός του Πασόκ είχε αναγγείλει αλλά έμεινε στα χαρτιά περνάμε στην πλήρη ασυδοσία των ξένων μυστικών υπηρεσιών και την παράδοση της Ελληνικής υπαίθρου.



Τα ερωτήματα αμείλικτα : Γιατί και ποιόν λόγο εξυπηρετούν αυτήν την χρονική περίοδο ο αφοπλισμός των Ελλήνων Εθνοφυλάκων ; Έγιναν εγκλήματα με εθνικά όπλα και ληστείες από εθνοφύλακες; Υπήρξαν επεισόδια ; Όχι βέβαια μα και αν γίνουν είναι πολύ ποιο εύκολα να τα αντιμετωπίσεις μέσα από οργανωμένο σχηματισμό και όχι από άτακτους .

Εκτός αν κάποιοι θέλουν την Πατρίδα χωρίς οπλισμό, χωρίς ηθικό ,χωρίς οργάνωση ,χωρίς ιδανικά και χωρίς ΗΓΕΤΕΣ !!Γιατί μη μου πείτε για οργανωμένο κράτος ,Στρατό ,Αστυνομία και κλπ την στιγμή που ο υπουργός προστασίας του Πολίτη δεν μπορεί να προσεγγίσει την Βουλή στο κέντρο της Αθήνας ,όχι στο Πρόχωμα



Να είμαστε έτοιμοι , δυνατοί και να στείλουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ακόμη και με τα (Λειόκανα ) αν χρειαστεί, δεν θα αφήσουμε την Πατρίδα να γίνει Κόσσοβο και δεν είμαστε όλοι δεδομένοι δυστυχώς για αυτούς .



Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτ. Αξιωματικός ε.α

ΗΡΩΑΣ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο.

Posted: 29 Jun 2011 10:11 AM PDT

Όχι» ψήφισε Παναγιώτης Κουρουμπλής


Θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος

Καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος στην τοποθέτησή του λίγο νωρίτερα είχε ασκήσει σκληρή κριτική τόσο για την αποκρατικοποίηση στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ όσο και για την αναποτελεσματικότητα της φορολογικής πολιτικής στο Μεσοπρόθεσμο.

Με την κίνησή του αυτή, ουσιαστικά, έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος, αφού και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών είχαν μιλήσει για κομματική πειθαρχία.

WWW.NEWSBEAST.GR

Αυτοί Ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο! 155 Ηροστρατοι + 5 Πιλάτοι!

Posted: 29 Jun 2011 08:35 AM PDT

Δείτε την λίστα της ντροπής...που στο μέλλον θα πάρει την θέση της επάξια δίπλα από τα ονόματα των Εφιαλτή και Γούση...

το είδαμε εδώ

Απο εδώ και στο εξής εκτός από την 29η Μαίου θα έχουμε και την 29η Ιουνίου...

Posted: 29 Jun 2011 07:40 AM PDT

Tonia Papamichalopoulou likes Pantocratoria.

Posted: 30 Jun 2011 08:07 AM PDT

facebook
Tonia Papamichalopoulou likes Pantocratoria.
Update Pantocratoria
See All Notifications
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές