Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Όταν η Θεοδωρίδου συνάντησε τον Μακρόπουλο

Posted: 18 Jun 2013 08:58 AM PDT

Όταν η Θεοδωρίδου συνάντησε τον Μακρόπουλο

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και είναι καλοί φίλοι. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο τραπέζι της Νατάσας Θεοδωρίδου και της έδωσε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μεγάλες της επιτυχίες. Εκεί, βρέθηκε και η Φανή Δρακοπούλου, η οποία βρέθηκε στο καμαρίνι του τραγουδιστή και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Ο Κωνσταντίνος Γαλανός ανέβασε στην πίστα τον Λούκα Γιώρκα, ο οποίος δεν του χάλασε το χατίρι και είπε και ένα τραγούδι. Τέλος, στο Romeo summer διασκέδασαν ο Δημήτρης Γιώτης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Πρέντραγκ Τζώρτζεβιτς.

Γιάννης Μανιάτης: Οικογενειακές βουτιές στην Μύκονο

Posted: 18 Jun 2013 09:01 AM PDT

Γιάννης Μανιάτης: Οικογενειακές βουτιές στην Μύκονο

Στην Μύκονο βρίσκεται με την οικογένειά του ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί των ανέμων. Οι φετινές του βουτιές όμως δεν είναι και τόσο… ξέγνοιαστες μιας και έχει στο μυαλό του συνεχόμενα τον μικρό του γιο, ο οποίος δεν βγαίνει τρελαίνεται για το νερό και δεν θέλει να βγαίνει από την θάλασσα. Τόσο η σύζυγός του, Ιωάννα, όσο και ο ίδιος δεν παίρνουν λεπτό τα μάτια τους και την προσοχή τους από τον μικρούλη. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω, οι τρεις τους περνούν πολύ καλά και διασκεδάζουν αρκετά.

Ναταλία Γερμανού: «Θεωρούσα τη μύτη μου μεγάλη»

Posted: 18 Jun 2013 06:56 AM PDT

Ναταλία Γερμανού: «Θεωρούσα τη μύτη μου μεγάλη»

Αναμφισβήτητα η Ναταλία Γερμανού ανήκει στην κατηγόρια των πιο γοητευτικών γυναικών της Ελληνικής showbiz.

Ακομπλεξάριστη η ίδια δηλώνει πως κατά το παρελθόν είχε πρόβλημα με την... μύτη της! Η παρουσιάστρια δεν μπήκε στην διαδικασία να την αλλάξει με πλαστική . «Θεωρούσα τη μύτη μου μεγάλη. Αντιστάθηκα και είπα ότι θα την αγαπήσω γιατί μου θυμίζει τον μπαμπά μου», λέει στο περιοδικό People.

Η καλύτερη άσκηση για τέλειους, γραμμωμένους κοιλιακούς

Posted: 18 Jun 2013 08:54 AM PDT

Η καλύτερη άσκηση για τέλειους, γραμμωμένους κοιλιακούς

Για την «γλυπτική» των κοιλιακών σας υπάρχουν διάφορες ασκήσεις με το Pilates να βοηθά πολύ στο να χτίσετε μια επίπεδη, σφικτή κοιλιά. Υπάρχει, όμως, μια άσκηση που ονομάζεται «the teaser» και είναι άκρως αποτελεσματική καθώς ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο τους κοιλιακούς μύες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ταξιδεύει στα Κύθηρα

Posted: 18 Jun 2013 08:49 AM PDT

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ταξιδεύει στα Κύθηρα

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 στις 22:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η ομάδα του «Όμορφου Κόσμου²», ταξιδεύουν μέχρι τα Κύθηρα.

Μάλιστα μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στον Νίκο Μουτσινά που δεν κατάφερε να ακολουθήσει σε αυτό το ταξίδι και έχει... ξεμείνει στην Αθήνα.
Ο Γρηγόρης ανακαλύπτει την μοναδικότητα των Κυθήρων με την άγρια ομορφιά, την μυστηριακή ατμόσφαιρα, τους μύθους και τις παραδόσεις. Επισκέπτεται το νησί Χύτρα για να βρει ένα σπάνιο είδος φυτού, με το χαρακτηριστικό όνομα «siempre-viva», που δε μαραίνεται ποτέ. Γνωρίζει τρεις ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων που είναι παράλληλα και δεξιοτέχνες στο παίξιμο παραδοσιακών οργάνων. Ο ένας από αυτούς δίνει στον Γρηγόρη ένα ξεχωριστό δώρο για να το παραδώσει στην Τάμτα.
Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης παρακολουθεί την παρασκευή του παραδοσιακού ποτού φατουράδα και επισκέπτεται μέρη απίστευτης ομορφιάς, όπως το Διακόπτη με το περίφημο ναυάγιο, τους καταρράκτες του Μυλοπόταμου, το κάστρο της Παλαιόχωρας, το πέτρινο γιοφύρι στο Κατούνι και άλλα.
Ο Νίκος από την Αθήνα και ο Γρηγόρης από τα Κύθηρα δεν σταματούν να μιλάνε στο τηλέφωνο. Στο τέλος του επεισοδίου, ο Νίκος υποδέχεται τον Γρηγόρη στο λιμάνι όπου πλέον τα λένε από κοντά.
Μικρόφωνο στο χέρι, σακίδιο στην πλάτη και συναντήσεις με όμορφους ανθρώπους.

Η Πάολα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Posted: 18 Jun 2013 08:43 AM PDT

Η Πάολα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Πριν λίγες μέρες, η Πάολα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η τραγουδίστρια ένοιωσε μια αδιαθεσία και ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση λόγω υπερκόπωσης. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πάολα έκανε επέμβαση γυναικολογικής φύσεως , η οποία δεν είναι ανησυχητική. Η τραγουδίστρια αναρρώνει και όπως μας ενημέρωσαν από το στενό της περιβάλλον την Παρασκευή θα επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Τέλος, όσον αφορά τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να ολοκληρωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου

Η Λάουρα Νάργιες σε ρόλο μοντέλου

Posted: 18 Jun 2013 08:36 AM PDT

Η Λάουρα Νάργιες σε ρόλο μοντέλου

Η Λάουρα Νάργιες είναι πολυτάλαντη και το αποδεικνύει.

Η παρουσιάστρια καταπιάνεται συνεχώς με καινούργια πράγματα και τα καταφέρνει. Αυτή την φορά, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό ως μοντέλο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Λάουρα Νάργιες φωτογραφήθηκε με μαγιό γνωστής εταιρείας.

Αποκάλυψη Μαστροκώστα: «Έχασα το μωρό στην πρώτη εγκυμοσύνη»

Posted: 18 Jun 2013 08:15 AM PDT

Αποκάλυψη Μαστροκώστα: «Έχασα το μωρό στην πρώτη εγκυμοσύνη»

Σήμερα η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη! Μπορεί να ήταν λίγο κρυωμένη όμως βρέθηκε στην «Ελένη» και μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία της με τον Τραϊανό Δέλλα και αποκάλυψε πώς είχε μία άτυχη εγκυμοσύνη!

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

«Θέλω να βγάζω το μπλουζάκι και να δείχνω σαν κτήνος».Τελικά τα κατάφερε. Ποιος είναι;

Posted: 18 Jun 2013 08:00 AM PDT

«Θέλω να βγάζω το μπλουζάκι και να δείχνω σαν κτήνος».Τελικά τα κατάφερε. Ποιος είναι;

Το σώμα που του άλλαξε τη ζωή

Ο Joe Manganiello δεν είναι μόνο ο sexy λυκάνθρωπος του διάσημου σίριαλ «True Blood», αλλά και ένα από τα ωραιότερα κορμιά σήμερα στο Hollywood. Ο ίδιος το ξέρει και φροντίζει και φωτογραφίζεται με όσα λιγότερα ρούχα γίνεται... και καλά κάνει μεταξύ μας.
Στα 36 του μετά την εμφάνισή του στο σίριαλ είδε τη ζωή του και την καριέρα του να αλλάζει μέσα σε ένα βράδυ. Από ημιάγνωστος ηθοποιός έγινε hot star και ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους στον πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό people, κι όλα αυτά εξαιτίας των καλογυμνασμένων κοιλιακών του.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι 2002 είδε την καριέρα του να πιάνει πάτο. «Με εδίωξαν από τα διαμέρισμά μου επειδή δεν πλήρωνα το νοίκι. Έχασα το αμάξι μου τα έπιπλά μου και τα ρούχα μου. Ο σερίφης μου έδωσε 5 λεπτά να συγκεντρώσω ότι προλάβαινα σε ένα σάκο και να αφήσω το διαμέρισμα» δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος το 2010 επιλέχτηκε να παίξει το λυκάνθρωπο στη δημοφιλέστατη σειρά του ΗΒΟ.

«Όσα χρήματα είχα, τα ξόδεψα στην προπόνηση» συμπλήρωσε ο ηθοποιός ο οποίος τελικά είχε καλό ένστικτο και πολύ υπομονή μια και έφτιαξε ένα από τα από γυμνασμένα σώματα που έχουμε δει. Ο ίδιος έχασε περίπου 8 κιλά λίπους και αύξησε απίστευτα τον όγκο του. «Παίζω τον λυκάνθρωπο. Ήθελα να δείχνω σαν κτήνος όταν θα έβγαζα το μπλουζάκι μου» δήλωσε ο Joe ο οποίος το έτυχε και με το παραπάνω.

Βίντεο: Μωρό τρώει το γεύμα του από το… περιοδικό!

Posted: 18 Jun 2013 07:50 AM PDT

Βίντεο: Μωρό τρώει το γεύμα του από το… περιοδικό!

Το κοριτσάκι που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πραγματικά θα σας κάνει να γελάτε για πολλή ώρα. Η μαμά του το κρατάει στην αγκαλιά της και έχει ένα περιοδικό στα χέρια, μαγειρικής.
Η μικρή λοιπόν βλέπει τα λαχταριστά πιάτα στις φωτογραφίες και αρχίζει να... δοκιμάζει! Στην αρχή τρώει ένα γλυκό και ύστερα της τραβά την προσοχή ένα πιάτο με καραμελωμένα κρεμμύδια.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Αντιγράψτε το look: το 60′s σινιόν της Amy Adams

Posted: 18 Jun 2013 07:42 AM PDT

Αντιγράψτε το look: το 60's σινιόν της Amy Adams

Στο κόκκινο χαλί της ταινίας «Man of Steel» στο Λονδίνο

Η Amy Adams ήταν εκθαμβωτική στην πρεμιέρα της καινούριας της ταινίας στο Λονδίνο. Επέλεξε ένα με ένα μαύρο στράπλες, σε γραμμή A  φόρεμα του οίκου Valentino και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα επιμελώς ατημέλητο, θηλυκό σινιόν που παρέπεμπε στα 60's, δημιουργία της διάσημης hairstylist Laini Reeves για την Moroccanoil.

 

«Το couture φόρεμα της Amy ήταν εντυπωσιακό. Γι' αυτό το λόγο θέλησα να δημιουργήσω ένα look που θα συμπλήρωνε αλλά δεν θα επισκίαζε το περίπλοκο μαύρο κέντημα του», εξηγεί η Laini. «Τον ατημέλητο κότσο σε στυλ 60's αναδείκνυε μία λεία μαύρη κορδέλα – η κλασσική πινελιά που ανέδειξε τα όμορφα χαρακτηριστικά της».

 

Πώς δημιούργησε το χτένισμα βήμα βήμα

 

«Αρχικά έλουσα τα μαλλιά της με το Moroccanoil Extra Volume Shampoo και το Conditioner για να τους δώσω επιπλέον όγκο. Στη συνέχεια, εφάρμοσα από τις ρίζες ως τις άκρες το Moroccanoil Hydrating Styling Cream για να τα κάνω πιο εύπλαστα, καθώς και για να αποτρέψω το φριζάρισμα. Λόγω της δυνατής βροχής θέλησα να βεβαιωθώ ότι τα μαλλιά της θα παρέμεναν άψογα στο κόκκινο χαλί. Χρησιμοποιώντας σε χαμηλή ένταση ένα πιστολάκι μαλλιών Moroccanoil 2000 Professional Series Tourmaline Ceramic, στέγνωσα τα μαλλιά της απαλά, φροντίζοντας να κρατηθεί ο φυσικός της κυματισμός ανέπαφος. Μόλις τα μαλλιά της στέγνωσαν, χρησιμοποίησα μια βούρτσα με μαλακές τρίχες για να τα πιάσω σε μία ψηλή αλογοουρά, να τα χτενίσω αντίθετα από τη φορά τους και να δημιουργήσω έναν επιμελώς ατημέλητο, 60's κότσο, που στη συνέχεια στερέωσα με τσιμπιδάκια. Ψέκασα με τη Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για κράτημα που έμοιαζε χαλαρό και θα κρατούσε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό της. Τέλος, συμπληρώνοντας το 60's look και το εκπληκτικό φόρεμά της, πρόσθεσα στα μαλλιά μία απλή μαύρη κορδέλα.»

Μαύρισμα και εγκυμοσύνη: Μπορούν να συνδυαστούν;

Posted: 18 Jun 2013 07:40 AM PDT

Μαύρισμα και εγκυμοσύνη: Μπορούν να συνδυαστούν;

Eπιτρέπεται το μαύρισμα ενώ είσαστε έγκυος;

Θάλασσα, ήλιος και εγκυμοσύνη. Αυτά τα τρία πάνε μαζί; Η θάλασσα δεν είναι απαγορευμένη. Ίσα ίσα που μπορείτε μέσα στο νερό να χαλαρώσετε και να γυμναστείτε χωρίς φόβο. Τι γίνεται όμως με την ηλιοθεραπεία; Ο ήλιος είναι ακίνδυνος ή μήπως είναι προτιμότερο να τον αποφεύγετε;


Hλιοθεραπεία και εγκυμοσύνη δεν πάνε μαζί. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την υγεία σας, καθώς είναι ο βασικός υπαίτιος εμφάνισης καρκίνου του δέρματος. Κατά την εγκυμοσύνη, το δέρμα της εγκύου είναι πολύ πιο ευαίσθητο και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικές. Μην ξεχνάτε να φοράτε ΠΑΝΤΑ αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.


Μην κάθεστε με τις ώρες στον ήλιο και επ'ουδενί μην κάνετε solarium. Aν επιθυμείτε να αποκτήσετε μαυρισμένο κορμί, καλό θα ήταν να καταφύγετε στη λύση των προϊόντων αυτομαυρίσματος (self tan). Τα προϊόντα αυτά είναι ακίνδυνα, μιας και δεν επηρεάζουν την υγεία του δέρματός σας. Δοκιμάστε τα σε μια μικρή περιοχή του σώματός σας και αν δεν είσαστε αλλεργικές σε κάποιο συστατικό συνεχίστε στο υπόλοιπο σώμα. Πάντα να σκέφτεστε τη δική σας υγεία, αλλά και του βρέφους σας! Καλό καλοκαίρι.

 

Διαβάστε ακόμα

Paltrow-Klum-Witherspoon: Tα tips τους για να ξεφορτωθείτε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Tips για να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης πιο γρήγορα!

Εγκυμοσύνη και ραγάδες: Πώς να σώσω το κακό;

Η καλύτερη άσκηση για τέλειους, γραμμωμένους κοιλιακούς

Posted: 18 Jun 2013 07:20 AM PDT

Η καλύτερη άσκηση για τέλειους, γραμμωμένους κοιλιακούς

Για την «γλυπτική» των κοιλιακών σας υπάρχουν διάφορες ασκήσεις με το Pilates να βοηθά πολύ στο να χτίσετε μια επίπεδη, σφικτή κοιλιά. Υπάρχει, όμως, μια άσκηση που ονομάζεται «the teaser» και είναι άκρως αποτελεσματική καθώς ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο τους κοιλιακούς μύες.

Απλά, ξαπλώστε ανάσκελα πάνω σε ένα χαλί, ή στρωματάκι, με το πρόσωπό σας να κοιτά το ταβάνι, και σηκώστε τα πόδια σας, έτσι ώστε οι μηροί σας είναι κάθετοι προς το πάτωμα και τα γόνατά σας λυγισμένα στις 90 μοίρες. Στη συνέχεια, τεντώστε τα χέρια σας προς το ταβάνι και σηκώστε τον κορμό σας τεντώνοντας τα πόδια σας, έτσι ώστε το σώμα σας να σχηματίσει ένα V. Κρατήστε για ένα δευτερόλεπτο και μετά επαναφέρετε το σώμα σας στην αρχική στάση έχοντας όμως τα πόδια τεντωμένα. Κάνετε 10 με 12 επαναλήψεις και νιώστε αμέσως τους κοιλιακούς σας να δουλεύουν υπερωρἰες. Προσοχή, όλο το σώμα σας πρέπει να είναι δυνατό κατά τη διάρκεια της άσκησης και να έχετε τον πλήρη έλεγχό του, με την κοιλιά να παραμένει σφιχτή και όχι χαλαρή. Έτσι μόνο θα πετύχετε την άσκηση στην εντέλεια.

Ο goth και εντελώς εκκεντρικός γάμος της Dita Von Teese με τον Marilyn Manson

Posted: 18 Jun 2013 07:00 AM PDT

Ο goth και εντελώς εκκεντρικός γάμος της Dita Von Teese με τον Marilyn Manson

Ένας γάμος που έκανε τη διαφορά αλλά δεν κράτησε

Μεγάλος έρωτας, μεγάλο πάθος, μεγάλα λάθη, μεγάλη απογοήτευση. O Marilyn Manson ήταν χρόνια θαυμαστής της Dita και μέλος της ιστοσελίδας της. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά, όταν της ζήτησε να χορέψει σε ένα από τα βιντεοκλίπ του και αν δεν τα κατάφερε, οι δύο παρέμειναν σε επαφή. Στα 32α γενέθλια του Manson, το 2001, εκείνη έφτασε με ένα μπουκάλι αψέντι , το ήπιαν και έγιναν ζευγάρι. Ο Manson της έκανε πρόταση στις 22 Μαρτίου 2004 και της έδωσε ένα δαχτυλίδι του 1930, 7 καρατίων. Ένα από τα ακριβότερα διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνων στην Ευρώπη. Στις 28 Νοέμβρη 2005, παντρεύτηκαν με μια ιδιωτική, μη-θρησκευτική τελετή στο σπίτι.

Μια μεγαλύτερη τελετή για την  επισημοποίηση του γάμου πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου στο Κάστρο Gurteen στην επαρχία Kilsheelan της Ιρλανδίας, σε φιλικό σπίτι. Το γάμο τέλεσε ο σουρεαλιστής σκηνοθέτης και συγγραφέας κόμικ Alejandro Jodorowsky και ο γάμος έγινε το κεντρικό θέμα που κόσμησε τις σελίδες της Vogue. Στις 29 Δεκέμβρη 2006, η Von Teese κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά του Manson επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Η Von Teese έφυγε από το σπίτι τους με άδεια χέρια την παραμονή των Χριστουγέννων, και δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με Manson για να τον ενημερώσει για την πρόθεσή της να τον χωρίσει. Άφαντος! Σε μια συνέντευξη με την The Daily Telegraph, η Von Teese λέει ότι «εγώ δεν ήταν δεν άντεχα τα πάρτι του ή τη σχέση του με ένα άλλο κορίτσι. Όσο κι αν τον αγάπησα εγώ δεν επρόκειτο να είμαι μέρος αυτής της κατάστασης." Η Von Teese δήλωσε επίσης ότι έδωσε στο Manson τελεσίγραφο και τον προειδοποίησε πολλές φορές. Αντί να συμμορφωθεί την αντιμετώπιζε σαν να είναι εχθρός του. Η Von Teese δεν ζήτησε συζυγική υποστήριξη/ συμβουλευτική και δεν εκδήλωσε κανένα ενδιαφέρον για τα περιουσιακά του στοιχεία.Ο Manson έμαθε ότι τον χωρίζει την ημέρα των γενεθλίων του, στις 5 Ιανουαρίου 2007, όταν έλαβε τα χαρτιά του διαζυγίου...

Δείτε όπως και να έχει τις απίστευτες φωτογραφίες του γάμου τους!

Διαβάστε ακόμη:

Το τέλος μιας σχέσης (;): Αναδρομή στο λαμπερό γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη

Αλβέρτος και Σαρλήν του Μονακό: Ο γάμος και το κέρατο

 

Θρήνος για την 11χρονη Αλεξία που έπεσε ξαφνικά σε κώμα και πέθανε

Posted: 18 Jun 2013 06:50 AM PDT

Θρήνος για την 11χρονη Αλεξία που έπεσε ξαφνικά σε κώμα και πέθανε

Την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας άφησε η 11χρονη μαθήτρια του 9ου δημοτικού σχολείου της Πάτρας, Αλεξία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Εντυπωσιακό βίντεο: Κολυμπώντας με τους... καρχαρίες

Posted: 18 Jun 2013 07:57 AM PDT

Εντυπωσιακό βίντεο: Κολυμπώντας με τους... καρχαρίες

Ο Κρις Κρέις ψάρευε στον κόλπο του Μεξικού με το σκάφος του.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Δείτε τον νέο Superman

Posted: 18 Jun 2013 08:21 AM PDT

Δείτε τον νέο Superman

Ο Superman αλλάζει πρόσωπο.

Για τους λάτρεις του σινεμά είναι γνωστός, αφού τον γνωρίσαμε στην ταινία «Οι αθάνατοι» στον ρόλο του Θησέα. Ο νέος superman δεν είναι άλλο από τον Henry Cavill, ο οποίος υποδύεται τον υπερήρωα με μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε, η σωματική του διάπλαση ταιριάζει απόλυτα στο νέο του ρόλο.

Σοκ: Φιλιά και... ρακέτες στην παραλία δίπλα σε άψυχο κορμί λουόμενης

Posted: 18 Jun 2013 07:57 AM PDT

Σοκ: Φιλιά και... ρακέτες στην παραλία δίπλα σε άψυχο κορμί λουόμενης

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Γιατί το BBC διέκοψε την συνεργασία του με το NTV;

Posted: 18 Jun 2013 08:10 AM PDT

Γιατί το BBC διέκοψε την συνεργασία του με το NTV;

Το BBC ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με το τούρκικο κανάλι NTV.

Αυτό οφείλεται στο ότι το δεύτερο δεν μετέδωσε πρόγραμμα σχετικά με την ελευθερία του Τύπου και τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Σύμφωνα με το Αθηναϊκο πρακτορείο ο διευθυντής του BBC Global News Πίτερ Χόροκς δήλωσε: «Η όποια παρέμβαση στην αναμετάδοση του BBC είναι εντελώς απαράδεκτη και ιδιαίτερα τη στιγμή που η διεθνής κοινότητα έχει στρέψει το βλέμμα στην Τουρκία, η αμεροληψία του BBC προς το κοινό του είναι ζωτικής σημασίας»

Τρυφερή έξοδος για την Ζέτα Δούκα!

Posted: 18 Jun 2013 04:43 AM PDT

Τρυφερή έξοδος για την Ζέτα Δούκα!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζουν τον έρωτα τους, η Ζέτα Δούκα και ο Γιάννης Ιακωβίδης!

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real, περνά πολύ καλά μαζί και οι δυο τους θέλουν να κρατήσουν αυτή τη σχέση ζεστή και τρυφερή χωρίς να εκτίθεται στα Μέσα. Οι δυο τους πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Παλλάς, στην πρεμιέρα της ταινίας «Πριν τα μεσάνυχτα» και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι. Όσο για το ποιος είναι ο άντρας που κατάφερε να την κερδίσει; Ο Γιάννης Ιακωβίδης είναι παραγωγός ταινιών από το 2005, ιδιαίτερα γνωστός και πολύ πετυχημένος.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές