Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 10/1!

Posted: 09 Jan 2013 02:06 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 10 Ιανουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Είσαι σε μια προσπάθεια να βελτιώσεις τη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ, κάνοντας απλές κινήσεις, που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Μην εγκαταλείψεις αυτή την προσπάθεια, με οτιδήποτε κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Οι πλανήτες σήμερα σε ωθούν να εντείνεις τις κινήσεις σου και να υλοποιήσεις αρκετές από τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Μην αφήνεις απ' έξω δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα έχεις μία ευχάριστη Πέμπτη, με πραγματική επικοινωνία από και προς τον σύντροφό σου. Αξιοποίησε τις θετικές συγκυρίες, για να του εξομολογηθείς τα παράπονά σου. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, πρέπει να αναθεωρήσεις κάπως μερικές απόψεις σου, για τους τρόπους που θα σε φέρουν κοντά στο το ταίρι των ονείρων σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, η εργασία σου είναι σε μια καλή μέρα, όπου ευνοούνται συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Το μόνο που δεν αλλάζει προς το καλύτερο είναι τα οικονομικά σου, αλλά πάλι, δεν αλλάζουν και προς το χειρότερο… Έχε το νου σου!






Ταύρος


21/4-20/5


Αν είσαι Ταύρος, καλύτερα σήμερα να μείνεις ασυγκίνητος μπροστά σε διάφορες πληροφορίες, που θα φτάσουν στα αυτιά σου. Για να ξεχωρίσεις τα άτομα που σε περιβάλλουν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Άλλωστε, καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός, παρά να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, θα δεις μεγάλη βελτίωση. Όλα σου τα προβλήματα δείχνουν να μένουν πίσω κι εσύ μπορείς να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, η μέρα είναι πολύ θετική για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου μπορεί να έχει κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά αν τις βάλεις σε μια σειρά, θα μπορέσεις να τα προλάβεις όλα και μάλιστα αποτελεσματικά. Οι οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται, ειδικά αν πρόκειται να ρισκάρεις κάποια χρήματα. Άφησέ το για άλλη στιγμή.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Απρόσμενες ειδήσεις και πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου χωρίς να τις περιμένεις, αγαπητέ Δίδυμε, θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου αυτήν την Πέμπτη και θα σε κάνουν να χάσεις τη συγκέντρωσή σου, σε όσα πρέπει και θέλεις να κάνεις σήμερα. Αντιμετώπισε την κατάσταση αυτή όσο πιο άμεσα γίνεται και συνέχισε ανενόχλητος την ημέρα σου, γιατί πραγματικά δεν αξίζει να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι πιθανές σήμερα κάποιες εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Απόφυγε τα βαριά λόγια ό,τι κι αν ακούσεις από τη μεριά του συντρόφου σου! Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, μπορεί σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο, που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Να είσαι θετικός και ανοιχτός μαζί του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου καλύτερα να κινηθείς συντηρητικά, φίλε Δίδυμε, και να μην ανοιχτείς, με νέες αποφάσεις και συνεργασίες. Ασχολήσου όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται με χρέη του παρελθόντος, για να μην εξακολουθείς να τα βρίσκεις μπροστά σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Το άγχος των τελευταίων ημερών, αγαπητέ Καρκίνε, σε οδηγεί σε κινήσεις πανικού, τις οποίες θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις. Μην αφήνεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάζουν στη λήψη αποφάσεων. Μείνε ψύχραιμος και ευέλικτος, γιατί οι εντάσεις δε θα βοηθήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος μπορείς να περάσεις πολύ καλά, ειδικά αν δώσεις στον σύντροφό σου την ευκαιρία να σου μιλήσει για όσα αισθάνεται. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ με φίλους. Τα υπόλοιπα θα έρθουν εκεί που δεν τα περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, καλύτερα να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην αποκαλύπτεις σε οποιονδήποτε τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγο μάζεμα, καθώς τα έξοδά σου έχουν βγει εκτός προγράμματος.



Λέων
23/7-23/8

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή Πέμπτη για εσένα, φίλε Λέων, για να ανασύρεις από το μυαλό σου διάφορες ιδέες και σκέψεις, που σου έχουν καρφωθεί στο παρελθόν αλλά φοβάσαι να τις υλοποιήσεις. Γενικά, θα νιώσεις πως μπορείς να κάνεις ό,τι φανταστείς… Η αλήθεια είναι πως όταν σε πιάνει πείσμα, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αξιοποίησε αυτή την ανεβασμένη σου διάθεση όσο το δυνατόν περισσότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου ζητήματα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να μιλήσεις στο ταίρι σου για όσα αισθάνεσαι, ώστε να πάει η σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα.. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελο σου και να είσαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα έχεις πολύ ενέργεια και μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην υποκύψεις σε βιασύνες και κρίνεις λάθος ορισμένες καταστάσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, θα χρειαστεί ένας σχετικός προγραμματισμός για να πετύχεις όσα θέλεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Αρκετές αλλαγές έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου, φίλε Παρθένε, αλλά όσο κι αν σε ανησυχούν, θα ανακαλύψεις πολύ σύντομα ότι όλες είναι προς το καλύτερο. Ήδη από σήμερα μια νότα αισιοδοξίας θα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις λίγο διαφορετικά και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις, αλλά και να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, κράτησε την αισιόδοξη στάση σου και θα δεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο αξιόλογο άτομο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου χρειάζεται αρκετή προσπάθεια, αγαπητέ Παρθένε, αλλά οι κόποι σου σύντομα θα αποδώσουν τα μέγιστα. Απόφυγε σήμερα όσο μπορείς τις οικονομικές συμφωνίες και κάνε κινήσεις μετρημένες, κυρίως στα έξοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, αγαπητέ Ζυγέ, το καταφέρνεις σίγουρα, αρκεί να το αποφασίσεις. Σήμερα θα βάλεις στο μυαλό σου κάποιους στόχους και θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Γενικά είναι μια πολύ δημιουργική μέρα, που η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, αρκεί να μην αγχωθείς και βγεις από το πρόγραμμά σου. Σε κάποια πράγματα μπορεί να ζητήσεις και βοήθεια από δικά σου άτομα, που πιστεύουν σε εσένα και τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου είναι μια πολύ καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια βόλτα με τον σύντροφό σου και να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πέρνα τη μέρα παρέα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να προχωρήσεις ανενόχλητος στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν λάθη του παρελθόντος, που ακόμα πληρώνεις… Αλλά όχι για πολύ. Κάνε υπομονή!




Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, η αίσθηση ότι τίποτα δεν προχωρά όπως το θέλεις και ότι όλα είναι σε μια στασιμότητα, θα σου χαλάσει τη διάθεση και θα σε κάνει λίγο δύστροπο σε σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και οι οποίοι άλλωστε δεν ευθύνονται για την κατάσταση αυτή. Πρέπει να είσαι προσεχτικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα θελήσεις σήμερα να πάρεις οριστικές αποφάσεις για τη σχέση σου. Ίσως να είναι η στιγμή να πάρεις το ρίσκο σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό… Όσο για εσένα που δεν έχεις σχέση, χρειάζεται πρώτα να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και μετά θα βρεις και σύντροφο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ξεπέρασε τον εκνευρισμό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, γιατί ειδικά στα επαγγελματικά σου δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος. Κάποια ζητήματα που έχεις αφήσει άλυτα, εμφανίζονται ξανά και ζητούν άμεση επέμβαση. Μην τα αμελείς! Και φυσικά, προσοχή στα οικονομικά, που σε αγχώνουν και όχι άδικα.




Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, μια πολύ όμορφη μέρα σε περιμένει σήμερα. Θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και θα μπορέσεις επιτέλους να ασχοληθείς με δικά σου άτομα, που τα έχεις παραμελήσει τελευταία. Μην αφήνεις μικρά προβληματάκια να σου χαλάσουν τη μέρα. Άλλωστε, είναι καθαρά στο χέρι σου να λυθούν κι αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, μπορείς να βελτιώσεις κάποια πράγματα που δε σε ευχαριστούν, μέσα από μια ήρεμη συζήτηση. Αν δεν είσαι σε μόνιμη σχέση, να είσαι έτοιμος για γνωριμίες και φλερτ, που μπορούν να εξελιχθούν όπως επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Τοξότη, στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες καταστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο. Οι στόχοι σου είναι πολύ κοντά και το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι τα έξοδά σου, που συνεχώς αυξάνονται.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Διανύεις μια περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς, αγαπητέ Αιγόκερε. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους. Αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μετά από έναν δυνατό καβγά, φίλε Αιγόκερε, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό ενδέχεται να γίνει σήμερα και στην δική σου σχέση. Ένας καβγάς, που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σε φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σου. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς και έχεις όλα τα φόντα, να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα έχεις τάσεις για να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να περιορίσεις τις σπατάλες, για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.




Υδροχόος
20/1-19/2

Μην αφήνεις την κακή διάθεση, αγαπητέ Υδροχόε, που μπορεί να είχες μέχρι τώρα, να σε κυριεύσει και αυτήν την Πέμπτη και να σε αφήσει πίσω στα σχέδιά σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί, για να υποστηρίξουν κάθε σου προσπάθεια. Αυτό και μόνο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μια πολύ όμορφη μέρα σε περιμένει και φροντίζει ο σύντροφός σου γι' αυτό, καθώς οι στιγμές που θα περάσεις μαζί του θα είναι γεμάτες ρομαντισμό. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, κοίταξε προσεκτικά γύρω σου. Μπορεί αυτό που ψάχνεις να είναι πολύ κοντά, αλλά η ανασφάλεια να σου κλείνει τα μάτια και να μην το βλέπεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, η στασιμότητα που υπάρχει στα επαγγελματικά σου είναι παροδική και μπορείς να ελπίζεις σε πολύ καλύτερες μέρες. Ωστόσο, μην εκνευριστείς σήμερα με ό,τι προκύψει και νιώσεις ότι εμποδίζει την επιτυχία σου. Λίγη υπομονή χρειάζεται και στα οικονομικά σου, όπου τα έξοδα δε σε αφήνουν να σηκώσεις κεφάλι.



Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, το άγχος των τωρινών υποχρεώσεων προστίθεται στην πίεση από ζητήματα, που έπρεπε να είχαν λυθεί. Βάλε τα όλα σε μια σειρά και στόχευε σε συγκεκριμένες καταστάσεις, για να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι. Αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, μάλλον θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις μία ευχάριστη Πέμπτη και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή με τους πολύ κοντινούς σου, αρκεί να μην παρασυρθείς από μικροεντάσεις, που μπορεί να σε προβληματίσουν. Αυτό ισχύει, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι αδέσμευτος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δυναμικότητά σου θα βγει σήμερα και στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, όπου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετά θέματα, που σε προβλημάτιζαν. Δυστυχώς, μέσα σε αυτά που θα λύσεις δεν είναι και η οικονομική σου κατάσταση, που παραμένει στάσιμη και σε κάπως χαμηλά επίπεδα…
Πηγή: myastro.gr

13 πράγματα που δε ξέρετε για το φιλί!

Posted: 09 Jan 2013 01:58 PM PST





Το φιλί είναι φαινομενικά μια απλή πράξη αγγίγματος των χειλιών μεταξύ δύο ερωτευμένων ανθρώπων, τουλάχιστον παλαιότερα, καθότι στις..

μέρες μας σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συναίσθημα. Θεωρείται σημαντική στον έρωτα και μας συγκινεί κάθε φορά που συμμετέχουμε σε αυτήν. 

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο για την πρώτη ομάδα ατόμων! 

Εκείνο που ίσως δε ξέρετε είναι ότι κάθε φιλί που δίνουμε στο σύντροφό μας κρύβει αρκετές εκπλήξεις, που έχουν να κάνουν με ό,τι πιο απίθανο μπορεί κανείς να φανταστεί. Ρίξτε μια ματιά στην ακόλουθη λίστα με τα 13 πράγματα που δεν ξέρετε για το φιλί και θα καταλάβετε.

1. 37% των ανδρών έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όταν φιλάνε, ενώ 97% των γυναικών τα κρατούν κλειστά.

2. Ένα φιλί του λεπτού συντελεί στο κάψιμο 26 θερμίδων!

3. Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν δύο άνθρωποι φιλιούνται χρησιμοποιούν όλους τους μυς του σώματός τους.

4. Αν το φιλί σας το μοιράζεστε με ένα άτομο που έχει το ίδιο χρώμα μαλλιών με εσάς, το αποτέλεσμα είναι πιο παθιασμένο.

5. Κάθε άνθρωπος στη ζωή του υπολογίζεται ότι θα δεχτεί περίπου 25.000 φιλιά! Από «πεταχτά» στο μάγουλο μέχρι παθιασμένα ερωτικά φιλιά.

6. Ο εγκέφαλός μας διαθέτει ειδικούς νευρώνες που μας βοηθούν να εντοπίζουμε τα χείλη του συντρόφου μας στο σκοτάδι.

7. Ένα φιλί μπορεί να είναι δέκα φορές πιο αποτελεσματικό από τη μορφίνη στη μείωση του πόνου, καθώς πιστεύεται ότι ενεργοποιεί τα φυσικά αναλγητικά του σώματος. Έτσι, όταν μια μητέρα λέει στο παιδί της που έχει χτυπήσει ότι «θα το φιλήσει και θα γιάνει», ξέρει καλύτερα.

8. Ο μέσος άνθρωπος χάνει περίπου 14 ημέρες από τη ζωή του φιλώντας!

9. Το φιλί με τη μεγαλύτερη διάρκεια κράτησε 17 μέρες και 10 ½ ώρες!

10. Στη Ιταλία κατά το Μεσαίωνα, αν ένα ζευγάρι πιανόταν να ανταλλάσσει φιλιά, ήταν αναγκασμένο να παντρευτεί.

11. Το πιο διάσημο φιλί όλων των εποχών στη μεγάλη οθόνη ήταν μεταξύ του Κλαρκ Γκέιμπλ και της Βίβιαν Λι στην ταινία «Όσα παίρνει ο άνεμος».

12. Το φιλί λειτουργεί και ως θεραπεία ομορφιάς. Θα κάνει τα μάτια σας λάμπουν και το δέρμα σας να μοιάζει με μικρού παιδιού!

13. Γυναίκες και άντρες που έχουν δεχτεί πολλά φιλιά στη βρεφική και την παιδική τους ηλικία θα είναι πιο στοργικοί στη μετέπειτα ζωή τους.




pistepseto

ΦΩΤΟ: Μια πιτσαρία σε τέσσερις τροχούς!

Posted: 09 Jan 2013 01:52 PM PST

ΦΩΤΟ: Μια πιτσαρία σε τέσσερις τροχούς!


Είναι μία από τις ωραιότερες πιτσαρίες που κυκλοφορούν στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, η οποία γίνεται…

ανάρπαστη άμα τη εμφανίσει της όχι μόνο για τις πεντανόστιμες πίτσες που σερβίρει στα όρθια αλλά και για το εντυπωσιακό design της που κλέβει τα βλέμματα του κόσμου.

perierga.gr - Μια πιτσαρία διαφορετική από τις άλλες!


Η πιτσαρία «Del Popolo» δημιουργήθηκε στο εσωτερικό ενός φορτηγού, όταν ο ιδιοκτήτης της Jon Darsky -πρώην παίκτης του μπέιζμπολ και νυν σεφ- αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ιταλική κουζίνα.


perierga.gr - Μια πιτσαρία διαφορετική από τις άλλες!


«Σκέφτηκα αρχικά να ανοίξω ένα ιταλικό εστιατόριο κάπου στο κέντρο αλλά στην πορεία μού ήρθε η φαεινή ιδέα μιας αυτοκινούμενης  πιτσαρίας, που θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου σε διάφορα σημεία της πόλης», εξηγεί ο Jon και συμπληρώνει:


perierga.gr - Μια πιτσαρία διαφορετική από τις άλλες!


«Ιδανική τοποθεσία δεν υπάρχει πουθενά και έτσι είναι καλύτερα να σταθμεύεις οπουδήποτε! Όμως, από την άλλη, δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία του… ξαναζεσταμένου. Επιθυμούσα οι πίτσες μου να είναι ολόφρεσκες και λαχταριστές, όπως σε ένα καλό παραδοσιακό ιταλικό εστιατόριο που δουλεύει σε ξυλόφουρνο».


perierga.gr - Μια πιτσαρία διαφορετική από τις άλλες!


Ένας ξυλόφουρνος μέσα στο φορτηγό ήταν το βασικό πρόβλημα τού Jon, καθώς έπρεπε να γίνει ειδική μελέτη για να τοποθετηθεί χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Όσο για τον σχεδιασμό στο εξωτερικό μέρος του φορτηγού, νομίζω οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.


perierga.gr - Μια πιτσαρία διαφορετική από τις άλλες!


Μακράν των συνηθισμένων αυτοκινούμενων καντινών, η πιτσαρία Del Popolo δεν έχει σε τιποτα να ζηλέψει την πολυτέλεια ενός εστιατορίου. Τόσο σχεδιαστικά όσο και γευστικά. Και αυτό είναι που μετράει.


perierga.gr - Μια πιτσαρία σε τέσσερις τροχούς!


ΠΗΓΗ: perierga.gr






VIDEO: Χορεύοντας στο αεροδρόμιο σαν να μη την βλέπει κανείς

Posted: 09 Jan 2013 01:41 PM PST






Γνωστή για τη συνήθεια της να βρίσκει μέρη με πολύ κόσμο και να το ρίχνει στον χορό σαν να μην υπάρχει αύριο...








η Angela Trimbur αυτή τη φορά επέλεξε το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (και ένα παντελόνι που δεν την κολακεύει καθόλου) για το μοναδικό της show. Το βιντεάκι έχουν δει μέσα σε λίγες μέρες περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι!  







pinnokio.gr



Δείτε την απίστευτα χιουμοριστική φωτογραφία που ανέβασε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο facebook!!

Posted: 09 Jan 2013 01:34 PM PST






Στο Facebook τα έχουμε δει όλα και τα έχουμε ανεβάσει όλα, αλλά αυτό που κοινοποίησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απλά, δεν υπάρχει!

Δείτε τη φωτογραφία, αλλά και τον παραλληλισμό αυτής με διάσημο πρόσωπο!






24wro


VIDEO: Απίστευτο ατύχημα με λάστιχο αυτοκινήτου

Posted: 09 Jan 2013 01:29 PM PST






Σε ποιον να το πεις και ποιος να το πιστέψει...






pinnokio.gr

VIDEO: Τι είδαν και φρίκαραν περιβαλλοντολόγοι σε ταράτσα του Χονγκ Κονγκ

Posted: 09 Jan 2013 01:21 PM PST






Πλάκα έπαθαν οργανώσεις περιβαλλοντολόγων όταν ανακάλυψαν σε ταράτσα κτιρίου στο Χονγκ Κονγκ...


μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, το εξής αποτρόπαιο θέαμα:



Απλωμένα στην επιφάνεια της ταράτσας, 18.000 πτερύγια καρχαριών αποξηραίνονταν στον ήλιο για να αποτελέσουν το περίφημο απαγορευμένο έδεσμα που οι Ασιάτες απολαμβάνουν σε μορφή σούπας.



Το φρικαλέο είναι ότι οι ψαράδες, αφού πιάσουν τους καρχαρίες, τους αποκόπτουν τα πτερύγια για να τους πετάξουν «ανάπηρους» στη θάλασσα, όπου βρίσκουν αργό θάνατο.





sporty-blogger.gr

VIDEO: Εντυπωσιακός τρόπος για άναμμα τσιγάρου

Posted: 09 Jan 2013 01:06 PM PST






Μη το δοκιμάσετε, εκτός αν θέλετε να βάλετε φωτιά στον εαυτό σας και στο σπίτι…






frappedoupoli.blogspot.gr

VIDEO: 135 άτομα κάνουν ταυτόχρονα bungee jumping!

Posted: 09 Jan 2013 01:03 PM PST






135 τολμηροί bungee jumpers παρατάχθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο στην άκρη μιας γέφυρας στη Ρωσία...


αρκετά μέτρα ψηλά από το έδαφος, προκειμένου να κάνουν όλοι μαζί ταυτόχρονα μια εντυπωσιακή βουτιά στο κενό, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ. Οι θεατές παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα όλη την προετοιμασία των τολμηρών αθλητών, οι οποίοι, ακολουθώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, ήταν έτοιμοι να λάβουν το… σύνθημα προκειμένου να ξεκινήσουν ένας ένας την πτώση. Εν είδει μιας εντυπωσιακής ακροβατικής επίδειξης, 135 άτομα έπεσαν από τη γέφυρα κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών αλλά και το δικό τους προσωπικό στοίχημα για ένα απίθανο ρεκόρ.









Με εντυπωσιακό συγχρονισμό κινήσεων κατάφεραν να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα bungee jumping, κλέβοντας τις εντυπώσεις και κερδίζοντας επάξια μια θέση στα Ρεκόρ Γκίνες, όπως άλλωστε θα διαπιστώσετε και «ιδίοις όμμασι» στο ακόλουθο βίντεο…



perierga.gr

Το φιλί της Κατερίνας στον αγαπημένο της

Posted: 09 Jan 2013 12:57 PM PST



Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς διάγουν τους...



πρώτους μήνες του γάμου τους και είναι πολύ αγαπημένοι.







Το ζευγάρι αντάλλαξε και ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στον φωτογραφικό φακό, λίγο πριν εισέλθει σε εστιατόριο στα Πετράλωνα.



Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello» η Κατερίνα βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ όπως έχει εξομολογηθεί σε φίλους περιμένει αγόρι.


Τα αναψυκτικά διαίτης προκαλούν κατάθλιψη;

Posted: 09 Jan 2013 12:48 PM PST

 Η κατανάλωση αναψυκτικών, ιδίως διαιτητικών, που περιέχουν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο...


κατάθλιψης στους ενήλικες, ενώ αντίθετα η κατανάλωση καφέ με ελαφρώς μειωμένο κίνδυνο, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη αμερικανική επιστημονική έρευνα. Ακόμα και η κατανάλωση διαιτητικών φρουτοχυμών με τεχνητές γλυκαντικές ουσίες φαίνεται να αυξάνει τον κίνδυνο κατάθλιψης, σύμφωνα με την επίμαχη μελέτη. Οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας, σύμφωνα με το BBC, ανέφεραν ότι «τα διαιτητικά αναψυκτικά, ο καφές και το τσάι καταναλώνονται ευρέως σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουν σημαντικές φυσικές -και πιθανώς σημαντικές ψυχικές- επιπτώσεις στην υγεία».



Οι επιστήμονες μελέτησαν περίπου 264.000 ανθρώπους ηλικίας 50 έως 71 ετών για μια περίοδο δέκα ετών και συσχέτισαν το είδος των ποτών που κατανάλωναν, με τις ιατρικές διαγνώσεις για κατάθλιψη (συνολικά 11.311 άτομα), όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.



Όπως διαπιστώθηκε, όσοι έπιναν περισσότερα από τέσσερα κουτιά ή ποτήρια οποιουδήποτε είδους αναψυκτικών μέσα στην ημέρα, είχαν 30% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν κατάθλιψη διαγνωσμένη από γιατρό, σε σχέση με όσους δεν έπιναν καθόλου αναψυκτικά. Ο κίνδυνος ήταν ακόμα μεγαλύτερος για όσους προτιμούσαν να πίνουν διαιτητικά (31%) παρά κανονικά αναψυκτικά (22%).



Ακόμα κι όσοι έπιναν πολλούς διαιτητικούς φρουτοχυμούς με τεχνητές γλυκαντικές ουσίες (τέσσερις ή περισσότερους καθημερινά), είχαν 51% μεγαλύτερη πιθανότητα να διαγνωστούν με κατάθλιψη, σε σχέση με όσους δεν έπιναν καθόλου διαιτητικούς φρουτοχυμούς.



Όμως όσοι έπιναν τέσσερα φλιτζάνια καφέ καθημερινά, είχαν περίπου 10% μικρότερες πιθανότητες εμφάνισης κατάθλιψης, σε σχέση με όσους δεν έπιναν καθόλου καφέ.



«Η έρευνά μας δείχνει ότι ο περιορισμός ή η διακοπή κατανάλωσης των διαιτητικών αναψυκτικών ή η αντικατάστασή τους με καφέ μπορεί να βοηθήσει με φυσικό τρόπο στην μείωση του κινδύνου της κατάθλιψης», δήλωσε ο Τσεν, αν και, όπως είπε, χρειάζονται κι άλλες έρευνες για να επιβεβαιώσουν αυτά τα ευρήματα. Τόνισε, επίσης, ότι όσοι πάσχουν από κατάθλιψη, θα πρέπει να συνεχίσουν να παίρνουν κανονικά τα φάρμακά τους, που έχουν συνταγογραφήσει οι γιατροί.



Η μελέτη διαπίστωσε τη συσχέτιση ανάμεσα στα αναψυκτικά ή τους φρουτοχυμούς διαίτης και την κατάθλιψη και δεν αποδεικνύει ότι όντως τα συγκεκριμένα ποτά διαταράσσουν τον ψυχισμό κάποιου. Είναι πιθανό, σύμφωνα με τους ίδιους τους ερευνητές, ότι κάποιοι άλλοι παράγοντες (π,χ. οικογενειακό ιστορικό κατάθλιψης, έκτακτα περιστατικά κ.α.) να ευθύνονται για την κατάθλιψη.



Πάντως τα νέα ευρήματα συμφωνούν με κάποιες προηγούμενες μελέτες που είχαν βρει επίσης μια σχέση ανάμεσα στη συχνή κατανάλωση διαιτητικών αναψυκτικών με τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και στην εμφάνιση κατάθλιψης. Ακόμα, επιβεβαιώνεται μια μελέτη του 2011 που είχε βρει σχέση ανάμεσα στην κατανάλωση καφέ και στην μειωμένη πιθανότητα εμφάνισης κατάθλιψης στις γυναίκες.



Από την άλλη, άλλοι ειδικοί εκφράζουν τον σκεπτικισμό τους αν όντως τα διαιτητικά ποτά αυξάνουν την κατάθλιψη και κατά πόσο τα ευρήματα ισχύουν για όλες τις ηλικίες και για όλες τις χώρες, πέρα από τις ΗΠΑ. Γλυκαντικές ουσίες όπως η ασπαρτάμη και η σακχαρίνη έχουν ελεγχθεί από τους επιστήμονες και τις αρμόδιες Αρχές και έχουν χαρακτηρισθεί ασφαλείς για τη χρήση τους σε τρόφιμα και ποτά. Οι ουσίες αυτές αντικαθιστούν τη ζάχαρη που έχει πολλές θερμίδες.



trelokouneli.gr

M. KΟΡΙΝΘΙΟΥ: Δείτε τη... χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Posted: 09 Jan 2013 12:42 PM PST






Θεωρείται - και όχι άδικα - μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς

ενώ, παρά το γεγονός ότι ...έχει γίνει μανούλα εδώ και 4 χρόνια, κόβει την
ανάσα με κάθε της εμφάνιση και ακόμη περισσότερο με τις καυτές
φωτογραφίσεις της...



Πως είναι όμως η Μαρία Κορινθίου χωρίς μακιγιάζ; το markos.tv την απαθανάτισε σε προσωπικές στιγμές...







Η Μαρία είναι τρελά ερωτευμένη με το Γιάννη και δεν το κρύβει, ενώ το
ίδιο δηλώνει κι εκείνος με κάθε ευκαιρία, όπως πρόσφατα στο Θέμο. Το
ζευγάρι, μαζί με την κόρη τους Ισμήνη, σκοπεύει να αποδράσει ένα
τριήμερο στην ορεινή Κορινθία τώρα που έχουν και οι δύο ελεύθερα τα
Σαββατοκύριακά τους, για να κάνουν χειμερινά σπορ και να παίξει με το
χιόνι στο χιονοδρονικό της Ζήρειας η 4χρονη Ισμήνη...










Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη της Μαρίας Κορινθίου στο μεγάλο
εργοστάσιο των Max Perry, της ελληνικής εταιρείας σοκολάτας η οποία
ετοιμάζει το μεγάλο της άλμα στο εξωτερικό.



markos.tv

Τα 5 κουλά πράγματα που κάνουμε συνήθως στα ξενοδοχεία...

Posted: 09 Jan 2013 12:35 PM PST






Έρευνα
αποκαλύπτει 5 πράγματα που αγαπούν να

κάνουν οι ταξιδιώτες σε ένα
ξενοδοχείο ώστε η παραμονή τους εκεί να είναι αληθινά απολαυστική!








Η
έρευνα πραγματοποιήθηκε σε τουρίστες από όλη την Ευρώπη και έδειξε ότι
το 43% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι διακοπές τους ξεκινάνε από την
στιγμή που μπαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εννοείται, αφού μακριά
από το σπίτι μπορούμε να κάνουμε κάποια εντελώς ασυνήθιστα για μας
πράγματα! Ακόμη και κάποια που είναι απαγορτευτικά Μάθε ποια είναι αυτά;




1. Απαγορευμένες ταινίες...

19%
των Ευρωπαίων (άντρες) δεν μπορούν να αποφύγουν τον πειρασμό να δουν...
ταινίες αισθησιακού περιεχομένου. Αλλά και ένα 15% από τις γυναίκες που
ερωτήθηκαν ανώνυμα, παραδέχτηκαν ότι ρίχνουν μια ματιά σε αυτά τα
κανάλια, όταν ταξιδεύουν μόνες τους.




2. Χρήση νέων καλλυντικών

Το
ένα τρίτο των τουριστών λέει, ότι το περιεχόμενο των φιαλών στο μπάνιο
τους ενδιαφέρει περισσότερα από όλα τα άλλα πράγματα στο δωμάτιο και
θέλουν να δοκίμασουν όλες τις κρέμες!




3. Συνήθειες που απαγορεύονται στο σπίτι

Το
αγαπημένο πράγμα για τους Ευρωπαίους είναι... να πηδάνε πάνω στο
κρεβάτι. Πάνω από το 15% αυτών δήλωσαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν στο
σπίτι και ξεσπάνε στο ξενοδοχείο!




4. Τσάμπα υπηρεσίες...

Το
50% από τις γυναίκες δήλωσαν ότι οπωσδήποτε θα χρησιμοποιήσουν όλες τις
ανέσεις του ξενοδοχείου (σάουνα, γυμναστήριο, πισίνα κ.λπ.), ειδικά αν
είναι δωρεάν. Το παράδοξο μάλιστα είναι οι περισσότερες από αυτές τις
γυναίκες δεν πάνε γυμναστήριο εκτώς διακοπών...




5. Οι ρομαντικές σκέψεις...

Το
πιο απλό, χαλαρωτικό και όμορφο πράγμα που κάνουν οι πελάτες σε ένα
ξενοδοχείο είναι να απολαμβάνουν τη θέα από το παράθυρο! Και είναι
έτοιμοι να πληρώσουν κάποια παραπάνω χρήματα για να έχουν τέλεια θέα













Ο Έλληνας ηθοποιός που κατάφερε να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του Hollywood

Posted: 09 Jan 2013 12:29 PM PST






Στην ταινία αυτή, ο ήρωας σπουδάζει στο Λονδίνο όπου ερωτεύεται μια

συμφοιτήτριά του. Η ζωή τους όμως τους απομακρύνει και συναντιούνται
τυχαία μία δεκαετία αργότερα, τη στιγμή που εκείνος δίνει τέλος στο γάμο
του και εγκαταλείπει την ακριβοπληρωμένη δουλειά του. Το πρώην ζευγάρι
περνάει μία μέρα μαζί σε ένα ειδυλλιακό προορισμό και η ζωή του αλλάζει
για πάντα.






anthimos

O Άνθιμος Ανανιάδης, αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ! πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο...

"Οι
οντισιόν κράτησαν δύο μήνες. Την πρώτη φορά που με είδαν ήταν λίγο
επιφυλακτικοί μαζί μου, αλλά χρησιμοποίησα τον ρομαντισμό των Ελλήνων
στο δοκιμαστικό και το βρήκαν ενδιαφέρον. Συνολικά πέρασαν 250 άτομα από
τα δοκιμαστικά που έγιναν στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Περάσαμε
όμορφα, ήταν μια δυνατή εμπειρία. Τα γυρίσματα έγιναν στο Λαγκούνα Μπιτς
που απέχει μια ώρα από το Λος Άντζελες και κράτησαν δύο μήνες σε
εντατικούς ρυθμούς. Ξεκινούσαμε στις 6 το πρωί και τελειώναμε στις 8 το
βράδυ. Είναι μια πολύ τρυφερή ταινία και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι μας
δικαίωσε όλους".

Συμπρωταγωνίστρια του Άνθιμου Ανανιάδη, ο οποίος κάνει καριέρα ως Anthem Moss, είναι η Natalie Park.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία:
anthimos

anthimos

anthimos











Αυτοκτόνησε γνωστός ράπερ: Το είχε προαναγγείλει στο twitter του

Posted: 09 Jan 2013 12:22 PM PST

Ο Freddy E έβαλε τέλος στη ζωή του πριν από λίγες μέρες βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του και τους θαυμαστές του...


Ο γνωστός ράπερ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αφού είχε προαναγγείλει την αυτοκτονία του και λίγες ώρες πριν πεθάνει ανέβαζε φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν με ένα όπλο στον κρόταφο.



Ο 22χρονος έγραφε ανάμεσα στα τελευταία tweets του: "Συγγνώμη. Θεέ μου σε παρακαλώ συγχώρεσέ με", "Σε αγαπώ μαμά. Σε αγαπώ μπαμπά", "με το χέρι στην σκανδάλη"...







Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι ο λόγος της αυτοκτονίας ήταν η πρώην σύντροφός του Honey Cocaine. Εκείνη όμως εξήγησε μέσα απο το twitter της ότι είχει διαφορετικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό που έκανε και πως οι δικές τους σχέσεις ήταν καλές.







newsit.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Εννέα μήνες εγκυμοσύνης σε 2 λεπτά!

Posted: 09 Jan 2013 12:15 PM PST

 Ένα ζευγάρι μαθαίνει με χαρά ότι η σύζυγος είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει το πρώτο τους μωρό στον κόσμο...


Τα σημάδια στο σώμα της δεν είναι ακόμη ορατά, ούτε για την ίδια αλλά ούτε και για τον πατέρα, ενώ και οι δύο παρακολουθούν «έκπληκτοι» τις αλλαγές που συμβαίνουν μήνα με το μήνα, προσπαθώντας, παράλληλα, να κατανοήσουν το μεγαλείο της… νέας ζωής! Σε ένα εκπληκτικό βίντεο 2 περίπου λεπτών το ζευγάρι -και εμείς μαζί- βλέπουμε την πορεία της εγκυμοσύνης, το φούσκωμα της κοιλιάς, τις κλοτσιές του μωρού, μέχρι να έρθει εν τέλει στη ζωή και να το πάρουν στα χέρια τους οι γονείς του. Απολαύστε το…




perierga.gr

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ: Είχε ερωτική σχέση με... 14χρονη!

Posted: 09 Jan 2013 12:08 PM PST








Συγκλονισμένοι όλοι οι φίλαθλοι μπαμπάδες, με την αποκάλυψη πως ο πασίγνωστος
ποδοσφαιριστής είχε ερωτική σχέση με... 14χρονη!





Ο διεθνής άσσος παραδέχθηκε την συνεύρεση και πλέον αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου...


Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της Μάλμε και Εθνικής Σουηδίας Μίικο Άλμπορνοζ (Miiko Albornoz).


Ο 22χρονος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ιταλικών ομάδων, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, ύστερα από την παραδοχή του ότι ήρθε σε ερωτική συνέρευση με 14άχρονη τον περασμένο Νοέμβριο.


Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η διοίκηση της Μάλμε ανακοίνωσε επίσημα πως ο 22άχρονος μπακ τίθεται εκτός αγώνων, με την κατήγορο Ούλρικα Ρόγκλαντ να τονίζει πάντως πως δεν υπήρχε οποιαδήποτε μορφή βίας ή καταναγκασμού και πως οι κατηγορίες βασίζονται μόνο στο γεγονός πως ήταν 14 ετών.


Σημειώνεται πως η ηλικία ερωτικής συνεύρεσης στη Σουηδία είναι τα 15 χρόνια.



















Νέα φρίκη στην Ινδία: Βίασαν και δολοφόνησαν 21χρονη

Posted: 09 Jan 2013 11:59 AM PST






Νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού μετά φόνου συγκλονίζει την Ινδία,
λίγες μέρες μετά την κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας...


Θύμα
αυτή τη φορά μια 21χρονη υπάλληλος εργοστασίου από την πόλη Νοΐντα, το
άψυχο κορμί της οποίας εντοπίστηκε πεταμένο στον δρόμο το περασμένο
Σάββατο.



Οι
γονείς του κοριτσιού κάνουν λόγο για εγκληματική αδιαφορία από την
πλευρά των αρχών, καθώς όταν ενημέρωσαν την αστυνομία για την εξαφάνισή
της, το προηγούμενο βράδυ, οι αστυνομικοί τούς απάντησαν ότι μπορεί να
είχε κλεφτεί με το αγόρι της. Βλέποντας την απροθυμία τους να αναλάβουν
δράση για τον εντοπισμό της, άρχισαν να επικοινωνούν με τους συναδέλφους
της από το εργοστάσιο, οι οποίοι τους ενημέρωσαν ότι το κορίτσι είχε
σχολάσει στις 9.00 το βράδυ. Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν την επόμενη
μέρα, όταν η κοπέλα βρέθηκε να κείτεται νεκρή και ημίγυμνη στον δρόμο.
Ούτε αυτό όμως ήταν αρκετό για να κινητοποιηθεί η αστυνομία και να
ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Οι αρχές άνοιξαν φάκελο για την
υπόθεση κατόπιν διαμαρτυρίας της οικογένειας του θύματος και έθεσαν σε
διαθεσιμότητα τέσσερις αστυνομικούς για τον τρόπο με τον οποίο
χειρίστηκαν την υπόθεση. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο ύποπτοι, ενώ
ένας ακόμα κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης.


Δηλώνουν αθώοι

Την
ίδια στιγμή, δύο εκ των κατηγορουμένων για τον ομαδικό βιασμό και τον
φόνο της 23χρονης από το Νέο Δελχί αναμένεται να δηλώσουν αθώοι για όλες
τις κατηγορίες, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος τους, Μ.Λ. Σάρμα. Οι δύο
κατηγορούμενοι που εκπροσωπούνται από τον εν λόγω δικηγόρο είναι ο
αδερφός του οδηγού του λεωφορείου, Μουκές Σινγκ και ένας ανειδίκευτος
εργάτης, ο Ακσάι Θακούρ. Μαζί με τους υπόλοιπους τρεις άκουσαν το
κατηγορητήριό τους κεκλεισμένων των θυρών, στην πρώτη τους εμφάνιση στο
δικαστήριο.


Οργή
στην κοινή γνώμη και τον πολιτικό κόσμο της χώρας όμως έχει προκαλέσει
και το σχόλιο Ινδού γκουρού, ότι εν μέρει ευθυνόταν και η ίδια η
φοιτήτρια για τον βιασμό της. Ο Ασάμ Μπαπού, ο οποίος έχει πολλούς
υποστηρικτές στη βόρεια Ινδία, δήλωσε πως αν η κοπέλα περίμενε να
επιβιβαστεί σε λεωφορείο με περισσότερο κόσμο, θα είχε γλιτώσει.


Espressonews.gr














Δείτε στη ΦΩΤΟ την Εβελίνα Παπούλια πιο τρομακτική από ποτέ!

Posted: 09 Jan 2013 11:52 AM PST







Πιο τρομακτική από...






ποτέ είναι η Εβελίνα Παπούλια στο νέο βίντεο κλιπ της Ελένης
Φουρέιρα. Στο βίντεο βλέπουμε την ηθοποιό με μπλε δέρμα και μεγάλα
μυτερά νύχια.


Δείτε την φωτογραφία:


evelina














Γιατί τα ανθρώπινα δάχτυλα ζαρώνουν στο νερό;

Posted: 09 Jan 2013 11:46 AM PST





Πολλοί είχαν αναρωτηθεί, κανείς όμως δεν είχε εξηγήσει πειραματικά γιατί τα δάχτυλά μας
ζαρώνουν όταν μουλιάσουν στο νερό.

Βρετανική μελέτη δείχνει τώρα να επιβεβαιώνει μια παλιά θεωρία, σύμφωνα με την οποία το φαινόμενο μας βοηθά να...πιάνουμε υγρά αντικείμενα.




Η μελέτη


Αντίθετα από ό,τι θα φανταζόταν κανείς, το δέρμα στα δάχτυλα δεν
ζαρώνει επειδή απορροφά νερό: από τη δεκαετία του 1930, οι επιστήμονες
γνωρίζουν ότι το φαινόμενο δεν συμβαίνει όταν έχουν υποστεί βλάβες τα
νεύρα των δακτύλων. Στην πραγματικότητα, το ζάρωμα οφείλεται στη συστολή
αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα.

Επομένως, το ζάρωμα
πρέπει να πρόκειται για μια ελεγχόμενη αντίδραση η οποία αποτελεί προϊόν
της εξέλιξης και ελέγχεται από το αυτόνομο νευρικό σύστημα.

Ο
Τομ Σμάλντερς, εξελικτικός βιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Νιουκάσλ στη
Βρετανία, ήθελε να εξετάσει το κατά πόσο το ζάρωμα των δακτύλων έχει
κάποια πρακτική αξία που θα δικαιολογούσε την εξέλιξή του. Ο Σμάλντερς
και οι συνεργάτες του ζήτησαν από 20 εθελοντές να σηκώσουν και να
μετακινήσουν βόλους και μολυβένια βάρη, ορισμένα από τα οποία ήταν
βρεγμένα ενώ άλλα στεγνά.


Τα αποτελέσματα


Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι εθελοντές είχαν καλύτερη λαβή στα υγρά
αντικείμενα αν τα δάχτυλά τους είχαν πρώτα μουλιάσει στο νερό για μισή
ώρα. Όταν είχαν ζαρωμένα δάχτυλα, οι συμμετέχοντες έπιαναν και μετέφεραν
τα υγρά αντικείμενα 12% ταχύτερα από ό,τι όταν τα χέρια τους ήταν
στεγνά. Στην περίπτωση των στεγνών αντικειμένων, το πείραμα δεν έδειξε
διαφορές ανάμεσα στα στεγνά και τα ζαρωμένα δάχτυλα.

Το
συμπέρασμα είναι ότι το ζάρωμα των δακτύλων διευκολύνει ειδικά τον
χειρισμό υγρών αντικειμένων, και ίσως μας βοηθούσε κάποτε να βρίσκουμε
τροφή σε υγρά περιβάλλοντα, αναφέρουν οι ερευνητές στο «Biology
Letters», μια επιθεώρηση της βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας.


Το φαινόμενο


Πώς όμως λειτουργεί το φαινόμενο; Σύμφωνα με τον Σμάλντερς, τα αυλάκια
που σχηματίζονται στα ακροδάχτυλα λειτουργούν ως κανάλια που διώχνουν
μακριά το νερό και επιτρέπουν στο δέρμα να έρχεται σε καλύτερη επαφή με
το αντικείμενο, ακριβώς όπως τα αυλάκια στα λάστιχα ενός αυτοκινήτου
βελτιώνουν την πρόσφυση στο δρόμο.

Δεδομένου όμως ότι τα
ζαρωμένα δάχτυλα δεν επηρεάζουν το πιάσιμο στεγνών αντικειμένων, το
ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν μένουν μόνιμα ζαρωμένα, ακόμα και
όταν είναι στεγνά.

Ο Δρ Σμάλντερς παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει
με βεβαιότητα την απάντηση, έχει όμως κάποιες υποψίες: Το ζάρωμα «ίσως
μειώνει την ευαισθησία των δακτύλων μας ή μπορεί να αυξάνει τον κίνδυνο
βλαβών από τις επαφές μας με αντικείμενα» λέει ο ερευνητής. Περαιτέρω
μελέτες ίσως δείξουν στο μέλλον αν το φαινόμενο υπάρχει και σε άλλα ζώα
-μέχρι σήμερα έχει παρατηρηθεί μόνο στους ανθρώπους και τους μακάκους.













Αυτό είναι το ομορφότερο μωρό της Βρετανίας και με βραβείο!

Posted: 09 Jan 2013 11:35 AM PST






Με το εκπληκτικό χαμόγελο του, το απαλό δέρμα και τα υπέροχα γαλάζια
μάτια του αυτό το μωρό κατάφερε να επιλεχθεί ανάμεσα σε 2.300 μωρά, ως το ομορφότερο μωρό της Βρετανίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail o γλυκός πιτσιρικάς Rowan Stone μόλις 7 μηνών μετά την στέψη του ως το «Cutest» μωρό της Βρετανίας, έχει ήδη δεχτεί δεκάδες προτάσεις για τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και φωτογραφίσεις σε περιοδικά. Οι γονείς του μικρού, περήφανοι για το γιο τους δηλώνουν: «Είχαμε ενημερωθεί απο φίλους για τον διαγωνισμό και είπαμε γιατί όχι; Δεν περιμέναμε ποτέ οτι θα κερδίσει ο γιός μας ανάμεσα σε τόσα παιδιά!!! Πιο πολύ θέλαμε μερικές επαγγελματικές φωτογραφίες σαν ενθύμιο από αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία. Για μας ο γιός μας είναι γλυκός αλλά είναι υπέροχο να υπάρχει αναγνώριση του γεγονότος. Οι κριτές αποφάσισαν ομόφωνα αν και υπήρχαν τόσο όμορφα μωρά στο διαγωνισμό. Αν και ανυπομονούμε να δούμε την φατσούλα του σε εξώφυλλα περιοδικών, θα δούμε πως θα εξελιχθεί η καριέρα του».












Πώς να μάθαιτε στον σκύλο σας λέξεις!!!

Posted: 09 Jan 2013 11:25 AM PST






Αν πείτε στον σκύλο σας που είναι το μπαλάκι σου
αυτός αμέσως θα τρέξει να το βρει...



Πώς καταλαβαίνει τις ανθρώπινες λέξεις;



Η επιστήμη δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτό το ερώτημα.


Τώρα μια ομάδα ερευνητών εξέτασε το ζήτημα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι....




ο
καλύτερός μας φίλος έχει μια αντίληψη της γλώσσας εντελώς διαφορετική
από τη δική μας: αντί να συνδέει τις λέξεις με το σχήμα των
αντικειμένων, όπως ο άνθρωπος, τις συνδέει με το μέγεθος και την υφή
τους.





Άνθρωποι και σκύλοι




Τα
παιδιά, όταν αρχίζουν να μιλούν, μαθαίνουν τη γλώσσα συνδέοντας τις
λέξεις με το σχήμα των αντικειμένων. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένα παιδί
μάθει τη λέξη «μπάλα», αν του δείξετε μια σειρά από αντικείμενα που
έχουν είτε παρόμοιο σχήμα είτε παρόμοιο μέγεθος είτε παρόμοια υφή με τη
μπάλα του, θα αντιληφθεί ως «μπάλα» τα αντικείμενα που έχουν το ίδιο
σφαιρικό σχήμα με αυτήν και όχι εκείνα που έχουν το ίδιο μέγεθος ή την
ίδια υφή.





Οι
σκύλοι από την πλευρά τους, αν και δεν μιλούν, έχουν αποδεδειγμένα την
ικανότητα να συνδέουν τις «ανθρώπινες» λέξεις με συγκεκριμένα
αντικείμενα, όπως τα παιχνίδια τους, αλλά κανείς ως τώρα δεν γνώριζε
μέσω ποιας διαδικασίας γίνεται αυτό. Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου
του Λίνκολν της Βρετανίας αποφάσισε να το διερευνήσει με τη βοήθεια του
Γκέιμπλ, ενός πεντάχρονου Border Collie με εξαιρετική ικανότητα στην
εκμάθηση λέξεων και σχετικά πλούσιο «λεξιλόγιο».





Αρχικά
οι επιστήμονες εξέτασαν αντικείμενα που τα ονόματά τους ήταν γνωστά
στον Γκέιμπλ και στη συνέχεια «μύησαν» το collie σε καινούργια ονόματα
και αντικείμενα με διαφορετικό μέγεθος, σχήμα και υφή. Διαπίστωσαν ότι
αρχικά ο σκύλος κατηγοριοποιούσε τα αντικείμενα με βάση το μέγεθός τους
ενώ αργότερα, καθώς εξοικειωνόταν με αυτά, τα ξεχώριζε με βάση την υφή
τους. Το σχήμα δεν φάνηκε να παίζει κανένα ρόλο.



Διαφορετικά «λεξικά», διαφορετικοί κόσμοι;




Η
μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «PLoS ONE», καταλήγει στο
συμπέρασμα ότι το νοητικό λεξικό – η μακροπρόθεσμη καταγραφή πληροφοριών
που αφορούν τον ήχο, το νόημα, τη συντακτική χρήση κ.λπ. των λέξεων –
είναι ριζικά διαφορετικό στους σκύλους σε σχέση με τους ανθρώπους, τόσο
ως προς τη δομή όσο και ως προς τη λειτουργία του.





«Αν
και ο σκύλος σας καταλαβαίνει την εντολή "πιάσε το μπαλάκι", μάλλον
σκέφτεται το αντικείμενο με πολύ διαφορετικό τρόπο από ό,τι εσείς»
ανέφερε ο Δρ Εμίλ Φαν Ντερ Ζέε, εκ των επικεφαλής της μελέτης. Όπως
πρόσθεσε, ένας παράγοντας ο οποίος ενδέχεται να παίζει σημαντικό ρόλο
στη δομή του νοητικού λεξικού είναι ο τρόπος με τον οποίο οργανώνονται
οι αισθητικές πληροφορίες στο κάθε είδος.





«Το
ανθρώπινο οπτικό σύστημα είναι συντονισμένο στην ανίχνευση του σχήματος
των αντικειμένων για την αναγνώρισή τους» εξήγησε. «Στα πειράματά μας
αποκλείσαμε τη χρήση οσφρητικών ερεθισμάτων από τον Γκέιμπλ. Φαίνεται
ότι το οπτικό του σύστημα και τα αισθητικά ερεθίσματα που σχετίζονται με
την περιοχή του στόματός του είναι εστιασμένα στο μέγεθος και στην υφή,
και όχι στο σχήμα. Μελλοντικά πειράματα θα δείξουν τον ρόλο που παίζει η
όσφρηση στην κατηγοριοποίηση των λέξεων από τον σκύλο».





Πέραν
του ότι φωτίζουν με έναν νέο τρόπο τη λειτουργία της ομιλίας στον
άνθρωπο μέσω της σύγκρισης με ένα άλλο είδος τα ευρήματα προσφέρουν
επίσης στοιχεία για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων,
ιδιαίτερα για σκύλους-συνοδούς και σκύλους εργασίας.




i-diadromi.gr













Tα μυστικά του Six-pack – Χτίσε τέλειους κοιλιακούς σε μόλις 12 εβδομάδες

Posted: 09 Jan 2013 11:17 AM PST







Αν η νέα
χρονιά σας βρίσκει αποφασισμένους να
αλλάξετε εμφάνιση και να γίνετε πιο
ελκυστικοί, χάνοντας βάρος, προσθέτοντας μύες και γενικά δείχνοντας πιο
υγιής, τότε δεν χρειάζεται να περάσετε τις ώρες σας τρέχοντας στους
δρόμους ή εγκαταλείποντας τα αγαπημένα σας τρόφιμα.



Ο
Τζο Γουόρνερ, εκδότης του Men's Fitness, περιοδικό με μεγάλη επιτυχία
στην Μεγάλη Βρετανία, απέδειξε μέσα από τον εαυτό του ότι κάποιος από
πλαδαρός μπορεί να γίνει μοντέλο με ένα σκληρό ροκ Six-pack σε μόλις 12
εβδομάδες, και αποκαλύπτει τα μυστικά για το πώς μπορείτε να χτίσετε μια
ολοκαίνουργια σωματοδομή με μόνο τέσσερις ώρες άσκησης την εβδομάδα.



Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό του;


«Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου κάνοντας πολύ τρέξιμο,
αλλά δεν έχει σημασία πόσο μακριά ή πόσο καιρό έτρεχα. Η κοιλιά και το
στομάχι ποτέ δεν έπεφταν και το στήθος μου δεν είχε γράμμωση. Μετά τα 30
αποφάσισα να δω αν θα μπορούσα να φτιάξω το σώμα των ονείρων μου.
Ασχολούμαι με πολλά μοντέλα φυσικής κατάστασης για τη δουλειά μου, αλλά
πάντα πίστευα ότι ποτέ δεν θα έφτανα σε αυτή τη θέση να μοιάσω με
αυτούς», λέει.

«Αφού μπόρεσα να το κάνω εγώ, ο καθένας μπορεί!
Είμαι ένας μέσος άνθρωπος με μια πολυσύχναστη -με γνώμονα την προθεσμία-
δουλειά γραφείου. Ωστόσο αυτά που ακολούθησα αποδεικνύουν ότι δεν
χρειάζεται να περάσει κανείς αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, αφού σε
σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να γίνεις φέτες. Δεν θέλει κόπο,
θέλει τρόπο», αναφέρει ο Τζο.

Δείτε, λοιπόν τι προτείνει ο Τζο
Γουόρνερ για να αποκτήσετε κοιλιακούς φέτες ή αλλιώς ένα Six-pack που θα
λατρέψουν όλες οι γυναίκες…








Το σημαντικότερο που επισημαίνει ο Γουόρνερ είναι να αλλάζετε συχνά τις
ασκήσεις που κάνετε στο γυμναστήριο, δηλαδή τα πόσα σετ και επαναλήψεις
από κάθε άσκηση κάνετε έτσι ώστε το σώμα σας να μπορεί να ξεκουράζεται
αλλά και να γίνεται σωστά η καύση του λίπους. Θα πρέπει αν είναι δυνατόν
να συμβουλευτείτε και τους ειδικούς γυμναστές για να υπάρχει το ιδανικό
αποτέλεσμα και να χτίσετε τέλειους μυς.

Όσο αφορά τη διατροφή, ο
Τζο περιστρέφετε γύρω από άπαχα κυρίως κόκκινα κρέατα ή λευκό-στεγνό
κρέας, ψάρι, φρέσκα λαχανικά, αυγά και τρόφιμα βραδείας αποδέσμευσης
υδατανθράκων, όπως οι γλυκοπατάτες.

tuned.gr












Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία

Posted: 09 Jan 2013 11:09 AM PST






Η 22χρονη Michalina Manius ήταν από τα φαβορί σε τηλεπαιχνίδι για

μοντέλα στην Πολωνία, όμως η αποκάλυψη του μεγάλου της μυστικού ίσως
αλλάξει τα δεδομένα…





Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (1)


Όπως έγινε γνωστό, η 22χρονη γεννήθηκε ερμαφρόδιτη με ανδρικά και
γυναικεία γεννητικά όργανα, ενώ μέχρι πριν 4 χρόνια θεωρούταν άνδρας.
Εκείνη την περίοδο πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει εγχείριση αλλαγής
φύλου, αφού μεγαλώνοντας ένιωσε την θηλυκή της πλευρά να υπερισχύει.


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (2)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (3)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (4)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (5)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (6)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (7)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (8)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (9)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (10)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (11)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (12)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (14)


Το μεγάλο μυστικό ενός μοντέλου από την Πολωνία (15)
















Ο δολοφόνος της Ξάνθης και το μοιραίο λάθος‏...

Posted: 09 Jan 2013 11:02 AM PST






Σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να γλιτώσεις την φυλακή και να μην επαναλάβεις
αυτό που πήγες να κάνεις .


Αν όμως ξανασυμβεί, αυτό θα είναι το τέλος…». Η προτροπή αυτή και η έμμεση «απειλή» της εισαγγελέως Καβάλας προς τον 27χρονο Χρήστο Παπάζογλου, πριν από εννιά μήνες, καθόρισε τις κινήσεις και τις επιλογές του δράστη της αποτρόπαιας δολοφονίας της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου, πριν από δύο εβδομάδες στην Ξάνθη.

«Το Βήμα» παρουσιάζει τα άγνωστα, μέχρι σήμερα, στοιχεία της δίκης που είχε πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου 2012, για την παρόμοια εγκληματική επίθεση που είχε πραγματοποιήσει -τον Απρίλιο του 2011- ο 27χρονος δολοφόνος, με θύμα μια 21χρονη φοιτήτρια που διέμενε στην Ξάνθη.

Στη δίκη αυτή ο 27χρονος είχε καταδικασθεί σε έξι μήνες φυλάκιση μόνο για  επικίνδυνες σωματικές βλάβες και είχε αφεθεί ελεύθερος. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε αποφυλακισθεί με καταβολή εγγύησης - ύψους 3 000 ευρώ. Ωστόσο, νομικοί μιλούν για ένα «μεγάλο λάθος που έγινε σε αυτό το δικαστήριο το οποίο οδήγησε ουσιαστικά στην απαλλαγή του 29χρονου με οδυνηρές συνέπειες».

Οπως αναφέρει ο δικηγόρος της Καβάλας κ. Θεοφάνης Γκερλετζής, που εκπροσώπησε νομικά την φοιτήτρια, «η κοπέλα μετά τον φόνο στην Ξάνθη επικοινώνησε αμέσως μαζί μου και έντρομη αναγνώρισε, στο πρόσωπο του δολοφόνου, τον άνθρωπο που είχε επιτεθεί και στην ίδια. Όταν είχε δεχθεί την επίθεση είχε σκεφθεί να φύγει από την πόλη, αφού έμενε σε άλλη περιοχή.  Όμως έμεινε για να τελειώσει τις σπουδές της».

Εκείνο ακόμη που εντυπωσιάζει είναι ότι ο 27χρονος σε πρόσφατες συνεντεύξεις αλλοιώνει τα στοιχεία για αυτό το περιστατικό. Η επίθεση εναντίον της 21χρονης φοιτήτριας, σημειώθηκε  γύρω στις μία τα μεσάνυχτα, σε κεντρική πλατεία της πόλης, κοντά σε  πιάτσα των ταξί! Ο  δράστης έπιασε την κοπέλα από τον λαιμό, την τράβηξε προς ένα γειτονικό παράπηγμα και επιχείρησε να την βιάσει. Όμως με το τελευταίο τράβηγμα, η κοπέλα έπεσε στο τσιμέντο, κτύπησε στο κεφάλι και λιποθύμησε. Με αποτέλεσμα ο 27χρονος να ματαιώσει τα σχέδιά του και να τραπεί σε φυγή.

Το θύμα της επίθεσης κατέθεσε ότι συνήλθε μετά από δύο ώρες, πήγε στο σπίτι ενός φίλου της και αμέσως μετά μαζί του, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Ο δράστης αναγνωρίστηκε αμέσως γιατί φορούσε ένα μπουφάν με τα όνομα του πρατηρίου βενζίνης στο οποίο εργαζόταν. Συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ξάνθης και έδωσε δύο καταθέσεις. Στην πρώτη  παραδέχθηκε ότι πήγε να βιάσει την κοπέλα αλλά στην δεύτερη το αρνήθηκε.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και σε εκείνη την περίπτωση ο Παπάζογλου είπε στο δικαστήριο ότι «της επιτέθηκα γιατί την είδα και μου άρεσε», όπως ακριβώς είχε αναφέρει μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης Ζωής.

Το ιδιαίτερα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι σε πρόσφατες  συνεντεύξεις του ο δολοφόνος της Ξάνθης δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι «με την 21χρονη φοιτήτρια στο περιστατικό του Απριλίου του 2011 είχα κάποια… ντράβαλα και με έκλεισε μέσα. Μου ζητούσε να χωρίσω με την δικιά μου για να τα φτιάξω μαζί της και εκεί την κτύπησα. Και πήγε και μου έκανε μήνυση για απόπειρα βιασμού. Έγινε το δικαστήριο, έδωσε τρεις διαφορετικές καταθέσεις και στο τέλος αθωώθηκα».

Η αλήθεια, πάντως, φέρεται να είναι εντελώς διαφορετική και  αποκαλύπτει ότι ο δολοφόνος, μετά το άγριο έγκλημα, λέει ψέματα και μέσα από την φυλακή. Όπως ανέφερε ο κ. Γκεζερλής «από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε ότι ο Παπάζογλου γνώριζε την κοπέλα. Φάνηκε όμως ότι την είχε στοχεύσει από καιρό και ακολουθούσε από μακριά τις κινήσεις της. Οπως συνέβη δηλαδή και με την δολοφονηθείσα. Επιπλέον ποτέ η κοπέλα δεν άλλαξε τις καταθέσεις της. Επιδίωξε ως την τελευταία στιγμή την καταδίκη του. Όμως το δικαστήριο δυστυχώς έκρινε ότι δεν υπήρξε απόπειρα βιασμού και ο δράστης υποχώρησε γιατί ήταν επιλογή του. Μάλιστα στην δεύτερη κατάθεσή του έφτασε στο σημείο να πει ότι μόλις ξύπνησε η κοπέλα, την περίμενε ευγενικά για να την πάει σπίτι της! Ενώ η αλήθεια ήταν ότι αυτός εξαφανίσθηκε».

Ο δικηγόρος Ελευθερούπολης κ. Παναγιώτης Κάσκογλου, που είχε διορισθεί από το δικαστήριο να εκπροσωπήσει νομικά τον δράστη, σημείωσε ότι «πράγματι από πουθενά δεν προέκυψε ότι προϋπήρχε γνωριμία του πελάτη μου με την κοπέλα. Όμως στο δικαστήριο προσμέτρησε μια γνωμάτευση ιατροδικαστή ότι η κοπέλα έμεινε για λίγα λεπτά λιπόθυμη και ίσως τα γεγονότα δεν έγιναν όπως ακριβώς τα περιέγραφε».

Οπως φαίνεται, αυτές οι «μικρολεπτομέρειες» για τον χρόνο λιποθυμίας της 21χρονης και τις κινήσεις του δράστη αμέσως μετά, στάθηκαν μοιραίες για την ανυποψίαστη Ζωή Δαλακλίδου  περίπου 20 μήνες αργότερα…

πηγή:tovima.gr













Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές