Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Απίστευτη πινακίδα σε περίπτερο στο Μέτσοβο!

Posted: 08 Jan 2013 03:07 PM PST




Για κάποιους η οικονομική κρίση αντιμετωπίζεται με χιούμορ...



Ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στο Μέτσοβο έχει βάλει μία πινακίδα στην οποία αναγράφεται πως βερεσέ τσιγάρα μπορεί να ψωνίσει κάποιος μόνο όταν είναι πάνω από 80 ετών και πάλι παρουσία του κηδεμόνα του...









pamepreveza.gr

Ανατριχιαστική σκηνή!!Πουλιά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό..

Posted: 08 Jan 2013 02:57 PM PST






Μια ανατριχιαστική σκηνή παρουσιάστηκε μπροστά στα μάτια των κατοίκων μιας μικρής πόλης στο Tennessee την τελευταία ημέρα του 2012...

όπου δεκάδες πουλιά έπεσαν από τον ουρανό σε μία από τις λωρίδες του Boyds Creek Highway.




Μάλιστα πολλά από αυτά εξακολουθούσαν να κινούνται όταν οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν.


Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ήταν μια φοβερή σκηνή καθώς τα πουλιά έπεσαν ξαφνικά στο έδαφος.

Εμπειρογνώμονες έχουν συλλέξει κάποια δείγματα για δοκιμές και σίγουρα τους προβληματίζει το φαινόμενο αυτό που συνεχίζει να παρατηρείται σε διάφορα γεωγραφικά πλάτη του πλανήτη, και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει μια επιστημονική εξήγηση.




Πηγή:troktiko.eu


Απίστευτο!!Δείτε πως έγινε ο Hugh Jackman για τις ανάγκες της ταινίας "Οι Άθλιοι"!!

Posted: 08 Jan 2013 02:48 PM PST




«Miserable» όνομα και πράμα έγινε ο Hugh Jackman, για όσο διάστημα γύριζε τη νέα του ταινία, «Les Miserables», δηλαδή «οι Άθλιοι».
Ο 44χρονος ηθοποιός,

αναγκάστηκε να υποβάλλει τον εαυτό του σε πάρα πολύ αυστηρή διατροφή και άσκηση, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να «στεγνώσει» στο πρόσωπο,και να φουσκώσει στο σώμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως εκτός από τα 12ωρα γυρίσματα της ταινίας, ο Jackman ήταν υποχρεωμένος να ξοδεύει γύρω στις 3 ώρες τη μέρα στο γυμναστήριο, ενώ την περίοδο αυτή δεν έτρωγε και δεν έπινε σχεδόν τίποτα! Και όλα αυτά, για ένα συγκεκριμένο γύρισμα που απαιτούσε την εν λόγω εμφάνιση.

Το αποτέλεσμα διακρίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία.

Ο ίδιος, αν και εξαντλήθηκε από την όλη διαδικασία, στη συνέχεια όπως είπε δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα με το που είδε την εν λόγω σκηνή:

«Είδα πως οι θυσίες μου έπιασαν τόπο και άξιζαν τελικά. Οι ζαλάδες, οι πονοκέφαλοι και η εξάντληση, ήταν μόνο ένα μικρό τίμημα», δήλωσε ο Hugh Jackman, ο οποίος στην ταινία υποδύεται τον Γιάννη Αγιάννη.




pistepseto





Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 9/1!

Posted: 08 Jan 2013 02:46 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 9 Ιανουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, φίλε Κριέ, και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην υποκύψεις σε μια μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ανοιχτά, ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν είσαι μόνος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, απόφυγε να βρεθείς μαζί του και κοίταξε μπροστά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου, γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες, για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.







Ταύρος


21/4-20/5


Αν είσαι Ταύρος, ο εκνευρισμός που μπορεί να σε πιάσει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου, για να μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όσο για τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, αγαπητέ Ταύρε, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, κυρίως στα οικονομικά σου, τα οποία βελτιώνονται μεν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις κάτι, που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν αλλά θα σου δώσουν απαντήσεις και θα δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ στα ερωτικά σου, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, για να μείνουν σε μια ισορροπία.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι, θα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, εθελοτυφλώντας στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, αγαπητέ Λέων, για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, θα δεις πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, σήμερα η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αγαπημένε Παρθένε, και θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες δραστικές λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεσαι.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά, αγαπητέ Ζυγέ, για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυτείς στις δάφνες σου. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα, για να συνεχίσεις αυτήν καλή πορεία που έχεις ήδη χαράξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μίλα στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα είναι άψογα στην μεταξύ σας σχέση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να βρεθείς με καλούς φίλους και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά αν είσαι ψύχραιμος, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν πάλι από το πρόγραμμά σου.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη, φίλε Σκορπιέ, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και, αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια διαφορετική οπτική στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να κάνεις χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ό,τι προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.





Τοξότης
23/11-21/12

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχετε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και θα σε δικαιώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές στην καριέρα σου. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, θέλουν προσοχή και επειγόντως φρένο στα άσκοπα έξοδα.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, φίλε Αιγόκερε, και μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς, αφού η θέση της Αφροδίτης από σήμερα και στο εξής στο ζώδιό σου, θα σου χαρίσει τα καλύτερα της δώρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος, για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως με μια καλή διαχείριση, καταφέρεις να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα, για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, όσο κι αν κάτι τέτοιο σε κουράζει, φίλε Υδροχόε. Πρόσεχε τώρα, για να έχεις στο μέλλον! Τα οικονομικά σου απαιτούν δραστικές αλλαγές, για να δεις τα έξοδα σου να μειώνονται.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις, φίλε Ιχθύ, για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα, πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρήσεις τόσο εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ιχθύ, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς και μετά πράξε ανάλογα. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελό σου, για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου και με τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.
Πηγή: myastro.gr

«Μην πλησιάζετε το μωρό μου»

Posted: 08 Jan 2013 02:25 PM PST






Μια υπερπροστατευτική μητέρα στο Warwickshire της Βρετανίας


Τον τίτλο της υπερπροστατευτικής μητέρας κερδίζει η γορίλας Ozala από το ζωολογικό κήπο Twycross στο Warwickshire της Βρετανίας.

Οι φύλακες δεν μπορούν ακόμα να δουν το φύλο του μωρού, το οποίο γεννήθηκε πριν από τέσσερις μέρες, αφού η Ozala, που ζυγίζει 100 περίπου κιλά, δεν τους αφήνει να πλησιάσουν το μικρό της.

Σημειώνεται ότι η Ozala και το μωρό της ανήκουν στο είδος του δυτικού πεδινού γορίλα (Western lowland gorilla), το οποίο βρίσκεται υπό εξαφάνιση με μόλις 100.000 ζώα στην άγρια φύση.

Η γέννηση του μικρού γορίλα γεμίζει αισιοδοξία τις φιλοζωικές οργανώσεις, παρόλο που το βλέμμα της Ozala τρομάζει φύλακες και επισκέπτες στο ζωολογικό κήπο.
















pistepseto





Ο μηρός που σόκαρε την παρουσιάστρια

Posted: 08 Jan 2013 02:17 PM PST






Είναι μεγαλύτερος από τη μέση της


Οι υπερμεγέθεις μηροί του σόκαραν το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Αυτή τη φορά το μέγεθος των… μπουτιών του γερμανού ποδηλάτη Robert Förstemann άφησαν άφωνη την παρουσιάστρια του ITV Sian Welby.

Η νεαρή τιβιπερσόνα πήρε μια μεζούρα και μέτρησε το μηρό του αθλητή. Προς έκπληξή της, όπως δήλωσε, η περιφέρειά του ήταν… 71,12 εκατοστά, δηλαδή 2,5 εκατοστά μεγαλύτερος από τη μέση της!

«Ο μηρός του είναι μεγαλύτερος από τη μέση μου κατά 2,5 εκατοστά!» έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter.
Ο Förstemann από την πλευρά του προτίμησε να ανεβάσει τη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, γράφοντας απλά ότι ήταν η «φωτογραφία της ημέρας».
















pistepseto





Απίστευτο! Πόσα πιστεύεις ότι πλήρωσε για 2 καφέδες;

Posted: 08 Jan 2013 01:57 PM PST






Το φυσάει και δεν... κρυώνει μαι γυναίκα στην Κρήτη!....


Η ίδια έκανε καταγγελία στο cretalive καθώς κλήθηκε για δύο καφέδες να πληρώσει το ποσό των... 14,80 ευρώ!

Για έναν fredo κι έναν espresso!

Δείτε την απόδειξη..











newsbomb.gr



ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΛΛΙΜΟΥΚΟΥ Η... χιονάτη είναι ξανθιά και παίζει υπέροχα!

Posted: 08 Jan 2013 01:50 PM PST






Η παρουσιάστρια Αντωνία Καλλιμούκου πήρε τα χιονισμένα βουνά....


Μακρυά από το στούντιο της εκπομπής "Ελένη" λόγω εορτών, έτρεξε να παίξει με τα πρώτα χιόνια.

Μας απέδειξε πως η Χιονάτη των παραμυθιών είναι μια ποθητή ξανθιά. Ποιος είπε ότι τo παιχνίδι σε φυσικό περιβάλλον είναι η καλύτερη δραστηριότητα μόνο για τα παιδιά;

Μέγα λάθος. Είναι και για την πρώην "Σταρ Ελλάς".

Η Αντωνία, φυσικά, δεν στάθηκε μόνο στα χιόνια. Επισκέφτηκε τις λίμνες της περιοχής και πόζαρε δίπλα σε αυτές!
















radar.gr



VIDEO: Η καλύτερη αντίδραση σε δώρο – Συγκίνησε χιλιάδες χρήστες του YouTube

Posted: 08 Jan 2013 01:40 PM PST






Ένας πατέρας είναι ενθουσιασμένος με το καπέλο που του πήρε ο γιος του για τα Χριστούγεννα, μέχρι που ανακαλύπτει την μικρή έκπληξη….

που κρυβόταν μέσα σε αυτό: Εισιτήρια για να πάνε μαζί στο γήπεδο.

Αυτό που ακολούθησε είναι η έκφραση της απόλυτης ευτυχίας!


              

pistepseto





VIDEO: Ινδοί φαντάροι για κλάματα

Posted: 08 Jan 2013 01:25 PM PST






Οι Ινδοί στρατιώτες που θα δείτε τρέχουν για να περάσουν γρήγορα μία γέφυρα...


Ο ένας, όμως, δεν ήταν προσεκτικός με αποτέλεσμα να πέσει.






enikos.gr

Το μυστικό της Αθηνάς … που την έκανε να λυγίσει

Posted: 08 Jan 2013 01:17 PM PST


 Ταξίδι στην Ελλάδα ετοιμάζει η Αθηνά Ωνάση, η οποία τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες...





από το περιβάλλον της έχει αλλάξει στάση ζωής. Το ατύχημα που είχε πρόσφατα, πέφτοντας από το άλογό της και λίγο έλειψε να μείνει παράλυτή για πάντα, την έχουν κάνει πολύ διαφορετική και βλέπει πια την ζωή με άλλο μάτι. Η Αθηνά εκτιμά ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα, που πρέπει να λάβει υπ' όψιν της σοβαρά. Γι' αυτό και έκανε τάμα στη Μονή του Ιωάννη Χρυσοστόμου, του Αγίου που γιόρταζε στις 13 Νοεμβρίου, την ημέρα που είχε τον σοβαρό τραυματισμό της ενώ έκανε προπόνηση...



Όλη αυτή η περιπέτεια συγκλόνισε την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και μετά το δυσάρεστο περιστατικό βλέπει τη ζωή με άλλο «μάτι», ενώ κάποιοι εκτιμούν πως πιστεύει πια ότι «πέρασε» τον κάβο της κατάρας των Ωνάσηδων. Αυτό ήταν μια πραγματικότητα που την συγκλόνισε και θέλει να αλλάξει πια τα πάντα στη ζωή της.



Η Αθηνά Ωνάση μάλιστα, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά» θέλοντας να ευχαριστήσει τον Θεό που την προστάτεψε από τα χειρότερα -καθώς "γλίτωσε" με μόλις μια κάκωση στον ραχιαίο- έδωσε εντολή στους συνεργάτες της να προγραμματίσουν ένα ταξίδι στη Ελλάδα -μέσα στον μήνα - για να επισκεφθεί μαζί με τον σύζυγό της, τη Μονή του Ιωάννη Χρυσοστόμου και να εκπληρώσει το τάμα της.



Το ταξίδι της αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιανουαρίου ή τουλάχιστον στην περίοδο πριν το Πάσχα, καθώς θέλει να αποφύγει την κοσμοσυρροή και στο πλευρό της θα έχει και το σύζυγό της, Αλβάρο.



parapolitika.gr

Ρομπότ οικιακός βοηθός στην παραγωγή από το 2013;

Posted: 08 Jan 2013 01:15 PM PST


Θα γίνει πραγματικότητα ο "Roboy";




Μια ομάδα ελβετών επιστημόνων του πανεπιστημίου της Ζυρίχης και ένα...


κονσόρτσιουμ εταιρειών και ινστιτούτων σχεδιάζουν μέσα στο έτος να κατασκευάσουν το πρώτο στην ιστορία της ανθρωπότητας ανθρωποειδές ρομπότ. Ο ρομποτικός βοηθός έχει πάρει την προσωρινή επωνυμία Roboy και έχει τα χαρακτηριστικά παιδιού.



Το ύψος του ρομπότ θα είναι 1,2 μέτρα. Στην παρούσα φάση αποτελείται από σκελετό και συνθετικούς μύες, ενώ σχεδιάζεται να καλυφθεί και με ελαστικό δέρμα. Επίσης, ο Roboy θα μπορεί να αναγνωρίζει ανθρώπινα πρόσωπα και θα μπορεί να προσφέρει ο,τι του ζητηθεί, μιας και θα διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη.



Οι ρομποτικοί επιστήμονες πιστεύουν, πως η μαζική παραγωγή των ρομπότ θα βοηθήσει σημαντικά στις οικιακές εργασίες, και ειδικά τους ηλικιωμένους που δεν έχουν συγγενείς.



Όμως τα έξοδα κατασκευής ακόμη και του πρωτοτύπου είναι προς το παρόν εξαιρετικά υψηλά. Το πρώτο Roboy θα κοστίσει 500 χιλιάδες ευρώ, και μέχρι στιγμής από συνδρομές ενδιαφερομένων έχουν συγκεντρωθεί λίγο πάνω 297.000 ευρώ.

skai.gr

Οι τελευταίες μέρες της Σοβιετικής Ένωσης

Posted: 08 Jan 2013 01:09 PM PST


Οι τελευταίες μέρες της Σοβιετικής Ένωσης




Την κατάσταση που επικρατούσε στη Σοβιετική Ένωση, λίγο καιρό πριν την κατάρρευση της...


απεικονίζουν γλαφυρά οι εικόνες του φωτορεπόρτερ Peter Turnley.



Ουρές ανθρώπων που περιμένουν για τρόφιμα, αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή, δίνουν μια εικόνα από την κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια στην άλλοτε κραταιά χώρα.



Δείτε τις φωτογραφίες…







Η 18χρονη ιερόδουλη Katya, στέκεται μπροστά σε ένα περιπολικό, περιμένοντας για πελάτες…































Ουρές ανθρώπων που περιμένουν να ψωνίσουν είτε τρόφιμα, είτε άλλα αγαθά.































































newsbeast.gr

Ο μπέμπης που τρέλανε την Ελένη Μενεγάκη (VIDEO)

Posted: 08 Jan 2013 12:57 PM PST






Έναν μπέμπη φιλοξένησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη...
με αφορμή ένα θέμα της εκπομπής.





Η παρουσιάστρια τρελάθηκε με το μωρό και δεν ξεκολλούσε από πάνω του.

"Έχεις καταλάβει που έμπλεξες;", είπε η Ελένη στο μωράκι με την Κατερίνα Ζαρίφη από την άλλη πλευρά να λέει: "Τώρα γλύκανε... Μέλωσε με τα μωρά! Αυτή έχει ταξιδέψει τώρα"...

Δείτε το βίντεο:
thestival.gr











Τα επαγγέλματα αυτών των ανθρώπων απλά δεν υπάρχουν...

Posted: 08 Jan 2013 12:51 PM PST







Έχετε δει ποτέ ξανά κάποιο από αυτά τα επαγγέλματα?...
..






Βιολόγος αρκούδων και τυλιχτής χαρτιών.






Σύμβουλος συμπεριφοράς γατών






Έφηβη εξορκίστρια












Ειδικός σε νυφικές απαγωγές






Ιδιώτης δωρητής σπέρματος






Συγγραφέας, Μάγος, Άγιος Βασίλης σε εμπορικά, υποδείεται τον Rasputin







kamikaze.gr












Γνωστός ηθοποιός σειράς του Ant1 ανακοίνωσε ότι είναι γκέι στο twitter! [φωτο]

Posted: 08 Jan 2013 12:44 PM PST






Η ιστορία του Γιάννη Τουτουντζή, που γνωρίσαμε μέσα από το Greek

Idol, θα μπορούσε να γίνει άνετα κινηματογραφική ταινία. Ο νεαρός
τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες ζει το δικό του δράμα το οποίο
κορυφώθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον
μέλλοντα πεθερό του. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή..






Ο Γιάννης τα τελευταία περίπου δύο χρόναι είναι ζευγάρι με
30χρονη συνάδελφό του. Το ζευγάρι τα πήγαινε καλά και μάλιστα έκανε
κοινά όνειρα για το μέλλον και κάπως προέκυψε και η εγκυμοσύνη της. Μέχρι
και τον δεύτερο μήνα της κύησης όλα ήταν πολύ καλά αλλά στη συνέχεια
ήρθε η ρίξη ανάμεσα στο ζευγάρι και οι πρώτες καυγάδες.
Εκείνη
του έβαζε όρους αν θέλει να είναι οικογένεια και ανάμεσα σε αυτούς ήταν
και να σταματήσει το τραγούδι. Το ζευγάρι σταδιακά απομακρύνθηκε και
εκείνη αποκατέστησε τις κακές σχέσεις που είχε μέχρι πρότεινος με τον
πατέρα της. Ωστόσο, ο Γιάννης δεν σκέφτηκε στιγμή να χωρίσει την μέλλουσα μητέρα του παδιού του.
giannis
Οι
αρχές που έχει από την οικογένειά του, η μητέρα του είναι συγγραφέας
και ο πατέρας του γνωστός έμπορος, τον έκαναν να θέλει να σταθεί στο
πλευρό της γυναίκας που θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Εκείνη
βέβαια εχει ακόμα και σήμερα μετά την γέννηση του μωρού εχθρική στάση
απέναντί του ενώ δεν τον ενημέρωσε ούτε για την ημέρα που θα γεννήσει.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο πατέρας της την επηρρεάζει
αρνητικά προς το πρόσωπο του Γιάννη. Ο τραγουδιστής έμαθε για
την γέννηση του παιδιού τυχαία, την επόμενη μέρα, από κάποιον κοινό φίλο
που τον πήρε τηλέφωνο για να του ευχηθεί.


Η σύντροφός
του είχε φροντίσει να κρατήσει απόρρητο το όνομά της στο μαιευτήριο κι
έτσι ενώ έχει γεννήσει από τις 5 του μήνα εκείνος κατάφερε να την βρει
σήμερα. Πηγαίνοντας λοιπόν στο μαιευτήριο για να δει το γιο του συνέβη
το αναπάντεχο! Ο παρολίγον πεθερός του χειροδίκησε εναντίον του, τον έβρισε και δεν τον άφησε να δει το μωρό. Μάλιστα, αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο Γιάννης είναι ο πατέρας του εγγονού του.
giannis

Φυσικά, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα. Ο
Γιάννης, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα διεκδικήσει όλα τα
δικαιώματά του απέναντι στο παιδί αν αποδειχθεί από το τεστ DNA που θα
γίνει ότι είναι δικό του
. Άνθρωποι από το περιβάλλον του
εκμυστηρεύονται στο TLIFE ότι ο ίδιος δεν έχει αμφιβολίες για την
πατρότητα. Όσον αφορά την σύντροφό του δεν θέλει να συνεχιστούν οι
σχέσεις τους...











Υπέροχα χτενίσματα με αλογοουρές

Posted: 08 Jan 2013 12:38 PM PST







Τα μαλλιά και το χτένισμα που θα επιλέξει η κάθε γυναίκα, παίζει πολύ

σημαντικό ρόλο στο στιλ που προβάλει προς τα έξω και φυσικά στην
συνολική της εξωτερική εικόνα.








Η αλογοουρά είναι ένα είδος χτενίσματος που προσδίδει στη γυναίκα
απλότητα αλλά και έντονο δυναμισμό. Επίσης, προσδίδει ένα σοφιστικέ στιλ
που πολλές φορές είναι άκρως γοητευτικό. Μπορείτε να κάνετε αλογοουρά
με τα δικά σας μαλλιά (αν φυσικά έχετε μακριά μαλλιά), ή μπορείτε να
βάλετε ακόμα και πρόσθετα. Τα χτενίσματα με αλογοουρά έχουν την
ικανότητα να εστιάζουν τα βλέμματα των υπολοίπων, περισσότερο στο
πρόσωπο της γυναίκας παρά στα ίδια τα μαλλιά. Για το λόγο αυτό κάλο
είναι να επιλέγονται από γυναίκες με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου.




Τα χτενίσματα με αλογοουρά επιλέγονται πολλές φορές και από οίκους μόδας
για τα μοντέλα τους όταν θέλουν να παρουσιάσουν μια νέα collection. Για
παράδειγμα πολλοί οίκοι μόδας που παρουσίασαν τα νέα τους ρούχα για τη
σεζόν χειμώνας 2013, θέλησαν να παρουσιάσουν τα μοντέλα τους με διάφορα
υπέροχα χτενίσματα με αλογοουρές, έτσι ώστε να δώσουν ακόμα περισσότερη
βαρύτητα στα ρούχα τους.




Παρακάτω παρουσιάζουμε ορισμένες ιδέες για χτενίσματα με αλογοουρά όπως
τις παρουσίασαν διάσημοι οίκοι μόδας του εξωτερικού όπως Roland Mouret,
Christian Dior, και Rochas.




πηγή:
http://www.dynamikhgynaika.gr/












ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η μία δίδυμη γεννήθηκε υγιής κι η άλλη με σύνδρομο Down!

Posted: 08 Jan 2013 12:29 PM PST

 Οι δίδυμες αδερφούλες Ruby και Darby έχουν κάτι ξεχωριστό, καθώς η περίπτωσή τους εμφανίζεται...



μία φορά στο ένα εκατομμύριο δίδυμες γεννήσεις.



Η μία από τις δύο πάσχει από σύνδρομο Down.



Οι πιθανότητες ένα από τα δίδυμα έμβρυα να γεννηθεί με σύνδρομο Down και το άλλο υγιές είναι τόσο μικρές που η μητέρα τους Tracii Smith δεν το γνώριζε καν.



Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν έχει επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο τον ιδιαίτερο δεσμό που υπάρχει ανάμεσά τους, όπως άλλωστε σε όλα τα δίδυμα παιδιά.



Όταν η Tracii και ο σύζυγός της Neil από το Εδιμβούργο έμαθαν ότι περίμεναν δίδυμα γέμισαν από χαρά.



Ο υπέρηχος που έκανε ωστόσο στις 13 εβδομάδες κύησης έδειξε ότι το ένα από τα δύο έμβρυα δεν θα τα κατάφερνε. Κι όμως η Ruby διέψευσε τους γιατρούς, καθώς στο δεύτερο υπέρηχο (στις 20 εβδομάδες) όλα έδειχναν ότι τελικά είχε καταφέρει να επιβιώσει.







«Ανησυχούσα πολύ για τη Ruby και θα ήθελα και τα δύο μου παιδιά να γεννηθούν υγιή. Όμως όταν μου τα έφερε ο Neil στο δωμάτιο, δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη και περήφανη γι' αυτές. Είναι και οι δύο υπέροχες. Ο σύζυγός μου κι εγώ πιστεύαμε ότι το να μεγαλώνει κανείς δίδυμα θα ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση, όμως κάναμε λάθος» είπε η 31χρονη μητέρα.







«Όταν η Ruby ήθελε ακόμη αγκαλιές και χάδια η Darby άρχιζε να κάνει τα πρώτα της βήματα σε ηλικία 9 μόλις μηνών. Λίγο καιρό μετά που άρχισε να μαθαίνει ποιες τροφές της αρέσουν, η Ruby τρεφόταν ακόμη με μπιμπερό. Παρότι ο χρόνος ανάπτυξής τους διαφέρει, οι δυο τους νιώθουν πιο άνετα όταν είναι μαζί. Παίζουν και έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο δεσμό. Η Darby είναι πολύ προστατευτική με την αδερφή της και προσπαθεί να της μάθει πώς να περπατάει. Είναι οι καλύτερες φίλες. Παρά τις δυσκολίες δε θα ήθελα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα» πρόσθεσε.















newsbeast.gr

Οι πιο περίεργοι θάνατοι

Posted: 08 Jan 2013 12:15 PM PST







Και μερικά τραγικά ρεκόρ...




Ως ανθρωπότητα έχουμε αναπτύξει πολιτισμό και τεχνολογία για να κάνουμε τις ζωές μας ευκολότερες. Υποτίθεται.



Κι όμως, κάποιες φορές βρισκόμαστε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα, στην αντίπερα όχθη της καινοτομίας.



Το αποτέλεσμα; Τραγικοί θάνατοι που παραείναι παράλογοι για να τους πιστέψει κανείς!



























Θάνατος από ξύλινο πόδι








Τι είναι χειρότερο από το να χτυπηθείς μέχρι θανάτου από αγριεμένο όχλο;
Ο Sir Arthur Aston, βασιλικός διοικητής της φρουράς κατά τη διάρκεια
της πολιορκίας της Drogheda (Ιρλανδία), το ανακάλυψε με δραματικό τρόπο
το 1649. Να χτυπηθείς μέχρι θανάτου από το δικό σου ξύλινο πόδι, επειδή ο
κόσμος πίστευε ότι έκρυβες χρυσάφι μέσα του...



Θάνατος από ηλεκτρικό πείραμα







Ο ρώσος καθηγητής Georg Wilhelm Richmann του Πανεπιστημίου της Αγίας
Πετρούπολης ήταν ένας από τους πρωτεργάτες στην έρευνα του ηλεκτρισμού
και ένας από τους πρώτους επιστήμονες που επιδίδονταν σε ηλεκτρικά
πειράματα. Η μοίρα το ήθελε ωστόσο να γίνει και ο πρώτος άνθρωπος στη Γη
που θα πέθαινε από τον ηλεκτρισμό: μια μπάλα με ηλεκτροστατικές
ιδιότητες θα τον χτυπούσε θανάσιμα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια
πειραματικής δοκιμασίας το 1753...



Θάνατος από πλημμύρα μπίρας







Το να κολυμπά κανείς σε θάλασσα μπίρας είναι σαφώς λιγότερο συναρπαστικό
απ' όσο ακούγεται. Το 1814, εφτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν
ατύχημα στη λονδρέζικη ζυθοποιία Meux and Company Brewery κατέληξε με
1.468.000 λίτρα μπίρας να πλημμυρίζουν τους δρόμους της πόλης! Κάποιοι
πνίγηκαν επιτόπου, άλλοι παρασύρθηκαν θανάσιμα από τα κίτρινα ποτάμια,
ενώ ένας ακόμα έμελλε να βρει τραγικό χαμό από δηλητηρίαση από το
αλκοόλ...



Θάνατος από τρένο







Η Mary Ward κατέχει άλλο ένα μακάβριο ρεκόρ: το 1869, έπεσε από το
βαγόνι του επιβατικού τρένου στο οποίο επέβαινε και παρασύρθηκε από τις
ρόδες του συρμού. Αυτός έμελλε να ήταν ο πρώτος θάνατος της Ιστορίας από
μηχανοκίνητο μέσο μαζικής μεταφοράς. Αρκετά ειρωνικά μάλιστα, ο
μικρότερος ξάδελφός της Charles Algernon είχε συμβάλει στον σχεδιασμό
και την κατασκευή του τρένου που τη σκότωσε...



Θάνατος από «κύμα» μελάσας







Ήταν το 1919 όταν 21 άνθρωποι θα έχαναν τη ζωή τους και άλλοι 150 θα
τραυματίζονταν όταν μια δεξαμενή με 2,3 εκατομμύρια γαλόνια από το γλυκό
και παχύρρευστο υγρό εξερράγη, δημιουργώντας ένα πελώριο κύμα μελάσας
που θα «κατάπινε» τα πάντα στο κολλώδες πέρασμά της. Το μοναδικό στα
χρονικά περιστατικό συνέβη στη Βοστόνη...



Θάνατος από ραδιενέργεια







Το 1945, ο πυρηνικός επιστήμονας Harry K. Daghlian Jr. έμαθε από πρώτο
χέρι την έννοια των «κριτικών επιπέδων» της ραδιενέργειας: κατά τη
διάρκεια πειραματικής διάταξης, ένα ατύχημα ανάμειξης ραδιενεργών
στοιχείων θα απελευθέρωνε μια φονική δόση ραδιενέργειας, στερώντας τη
ζωή του επιστήμονα. Ο Daghlian Jr. μάλιστα κατέχει έκτοτε τη θλιβερή
διάκριση του να είναι ο πρώτος άνθρωπος που σκοτώθηκε από την πυρηνική
ενέργεια...



Θάνατος από αποσυμπίεση







Οι σοβιετικοί κοσμοναύτες Georgy Dobrovolsky, Vladislav Volkov και
Viktor Patsayev είναι οι μόνοι τρεις άνθρωποι της Ιστορίας που πέθαναν
έξω από την ατμόσφαιρα του πλανήτη Γη. Το μοιραίο τρίο θα έβρισκε
τραγικό θάνατο όταν το διαστημόπλοιό τους Soyuz 11 αποσυμπιέστηκε κατά
τη διαδικασία επανεισόδου του στη γήινη ατμόσφαιρα το 1971.



Θάνατος από ρομποτικό χέρι







Δεν είναι ότι τα ρομπότ μας κλέβουν μόνο τις δουλειές μας, κάποιες φορές
το κάνουν και με τις ζωές μας. Το 1979, ο Robert Williams θα έχανε τη
ζωή του από εκτεταμένες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν όταν
το θεόρατο εργοστασιακό ρομπότ στη βιομηχανία της Ford τον χτύπησε στο
κεφάλι...



Θάνατος από ρότορα ελικοπτέρου







Ο ουκρανός σκηνοθέτης Boris Sagal πέθανε το 1981 στα γυρίσματα της
τηλεοπτικής σειράς που σκηνοθετούσε. Περπατούσε αμέριμνος μέσα στο
σκηνικό όταν έλικας ελικοπτέρου σε λειτουργία θα τον αποκεφάλιζε...



Θάνατος από «άθραυστο» παράθυρο







Αυτό συμβαίνει όταν περιβάλλουμε με τυφλή εμπιστοσύνη τα πράγματα του
κόσμου μας! Το 1993, ο καναδός δικηγόρος Garry Hoy έπεσε από τον 24ο
όροφο όταν, κατά τη διάρκεια επίδειξης που έκανε σε φοιτητές νομικής για
τα άθραυστα κρύσταλλα που είχε εγκαταστήσει πρόσφατα η δικηγορική
φίρμα, πήρε φόρα και έπεσε πάνω στο τζάμι. Το κρύσταλλο δεν έσπασε μεν,
έσπασε ωστόσο το πλαίσιο που το συγκρατούσε...





newsbeast.gr











Eκπλήξεις στη λίστα του Men’s Health με τις 100 πιο KAYTEΣ γυναίκες του 2013

Posted: 08 Jan 2013 12:09 PM PST






Τις 100 γυναίκες-φωτιά για το 2013 επέλεξε το περιοδικό το
αμερικάνικο περιοδικό
«Men's Health» και η αλήθεια είναι πως οι
εκπλήξεις ήταν πολλές.






Όχι τόσο γιατί η Lady Gaga βρίσκεται στην 93η θέση, αλλά γιατί
κάποιες γυναίκες που παραδοσιακά πλασάρονται ψηλά σε κάθε τέτοια λίστα,
βρέθηκαν πολύ χαμηλά στη συγκεκριμένη.


Η Νάταλι Πόρτμαν, για παράδειγμα, καταποντίστηκε αφού τη συναντήσαμε
στην 83η θέση, ενώ η Μπερενίς Μαρλό, το τελευταίο «κορίτσι» του Μποντ
βρέθηκε στη –διόλου- τιμητική 79η θέση.


Στο δρόμο προς την κορυφή συναντάμε την Κέιτ Μίντλετον (73), την
Τζένιφερ Λόπεζ (72), τη Σακίρα (67), την κοπελιά του Κριστιάνο Ρονάλντο,
Ίρινα Σάικ (64).


Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην τιμητική 48η θέση, ενώ ο «άγγελος»
της Victoria's Secret, Αλεσάντρα Αμπρόζιο είναι στην 45η. Πιο ψηλά
συναντάμε τις Σάλμα Χάγιεκ (33) και Εύα Μέντες (31), ενώ η Χάλε Μπέρι
είναι 26η.


Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται καθώς η Μιράντα Κερ (23), η Σοφία
Βεργκάρα (21) και η Αντριάνα Λίμα (20) θα μπορούσαν να βρίσκονται
κάλλιστα στη 10αδα, όπως επίσης η Ριάνα (15), η Κέιτ Άπτον (14) αλλά και
η Μπαρ Ραφάελι (11).


Η δεκάδα καλύτερες για το 2013 σύμφωνα με το Men's Health είναι:


10. Άμπερ Χερντ





9. Ζιζέλ





8. Μπιγιόνσε





7. Αντζελίνα Τζολί





6. Σκάρλετ Γιόχανσον





5. Τζένιφερ Άνιστον





4. Τζένιφερ Λόρενς





3. Κριστίνα Χέντρικς





2. Μίλα Κούνις





1. Κέιτι Πέρι















Σεμνά κουκλίτσα μου κι εμείς ερωτευτήκαμε.....

Posted: 08 Jan 2013 12:02 PM PST







Και δεν της το είχαμε της τραγουδίστριας Ελευθερίας

Ελευθερίου. Βρέθηκε σε δημόσιο χώρο δηλαδή σε νυχτερινό κέντρο και δεν
άφησε σε ησυχία τον σύντροφο της.



Οι χειρονομίες και τα καυτά φιλιά είχαν την τιμητική τους. Λες και
δεν είχαν σπίτι να κάνουν ότι έκαναν πρώτο τραπέζι πίστα. Έλεος!


Κι εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν ξευτελιστήκαμε, οι φίλοι μας δεν
φταίνε. Πόσο μάλλον οι θεατές ενός δημόσιου χώρου. Παρεμπιπτόντως ο
νεαρός σύντροφος της είναι ο Κύπριος ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου.


Το γεγονός ότι τυγχάνει να είσαι δημόσιο πρόσωπο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όλα να τα κάνεις δημοσίως ναι; Ναι!




















radar,gr










Δείτε πώς ανακαλύφθηκαν τα πρώτα κορν φλέικς!

Posted: 08 Jan 2013 11:56 AM PST






Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία!
Ο Will Keith Kellogg ήταν ντροπαλός
και ατάλαντος, ένας ασήμαντος 25χρονος που ζούσε στη σκιά του μεγαλύτερου αδελφού του...
John
Harvey Kellogg, ο οποίος ήταν επιτυχημένος χειρουργός και συγγραφέας
ιατρικών βιβλίων, με πάθος για την έρευνα και τα πειράματα.

Διευθυντής
ο δεύτερος στο σανατόριο Battle Creek στο Μίσιγκαν, έπαιρνε μαζί του
τον Will για δουλειά. Το «παιδί για όλες τις δουλειές», ο Will δούλευε
15 ώρες την ημέρα και έκανε τα πάντα χωρίς ξεκούραση, ενώ ούτε λόγος για
διακοπές. «Κουράζομαι πολύ και αισθάνομαι άσχημα. Νομίζω πως θα μείνω
για πάντα φτωχός», έγραφε στο ημερολόγιό του κατά διαστήματα.

Εν
έτει 1894, ο John έκανε ένα πείραμα προκειμένου να δημιουργήσει ένα
θρεπτικό, γευστικό και εύπεπτο υποκατάστατο του ψωμιού, χρησιμοποιώντας
βραστό σιτάρι. Υπεύθυνος για την παρασκευή της ζύμης ήταν ο Wll, ο
οποίος χωρίς να το θέλει βρέθηκε μπροστά σε μια ανακάλυψη που έμελλε να
αλλάξει τη ζωή όχι μόνο του ίδιου αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Ο
Kellogg άφησε τυχαία το κύριο συστατικό της ζύμης – το βρασμένο σιτάρι –
έξω για αρκετές ώρες, το οποίο «ξεράθηκε». Το επόμενο πρωί πρόσθεσε το
συστατικό στη ζύμη, την οποία έπλασε στη συνέχεια με το συνήθη τρόπο.

Αν
και παρατήρησε ότι οι κόκκοι του σιταριού είχαν φουσκώσει αρκετά πάνω
από τη ζύμη, ωστόσο έψησε το «ψωμί» δημιουργώντας ένα τραγανό φύλλο. Ο
John παρακίνησε αμέσως τον αδελφό του να δώσει το «ψωμί» στους ασθενείς
του σανατορίου με τη μορφή νιφάδων, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τη γεύση
τους. Έτσι τα πρώτα «επίπεδα» δημητριακά ήταν γεγονός! Μόλις οι
ασθενείς τελείωναν τη θεραπεία τους και επρόκειτο να φύγουν από το
νοσοκομείο, ζητούσαν από τους αδελφούς Kellogg να πάρουν μαζί τους
προμήθειες. Αν και ο John είχε αντίθετη άποψη, ο Will αποδείχτηκε αρκετά
επιχειρηματικό πνεύμα, καθώς συσκεύαζε μόνος του τα δημητριακά και τα
πουλούσε στους πρώην ασθενείς.

Σιγά σιγά οι δουλειές μεγάλωσαν
και ο Will πειραματίστηκε δημιουργώντας νιφάδες από καλαμπόκι (τα
περίφημα κορνφλέικ), που αποτέλεσαν στη συνέχεια τη βασική συνταγή, η
οποία έκανε τον Kellogg όχι μόνο διάσημο σε όλο τον κόσμο αλλά και
πάμπλουτο. Το 1900 δημιουργήθηκε το πρώτο εργοστάσιο, ενώ η επιτυχία του
Will ήταν τόσο μεγάλη που οι πολλοί μιμητές του δεν κατάφεραν ποτέ να
τον συναγωνιστούν. «Προσέξτε τις απομιμήσεις. Γνήσια είναι μόνο αυτά που
φέρουν την υπογραφή Kellogg», έγραφε στη χάρτινη συσκευασία των
δημητριακών ο Will Kellogg και είχε δίκιο!




iraklioradio.blogspot.gr












Πώς να φαίνεστε ψηλότερες (14 Τρόποι)

Posted: 08 Jan 2013 11:49 AM PST







Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες θα θέλαμε να είμαστε ψηλότερες από ότι

πραγματικά είμαστε. Δυστυχώς όμως το ύψος μας δεν μπορούμε να το
αλλάξουμε. Παρόλα αυτά, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να φαινόμαστε
ψηλότερες. Όπως είναι λογικό, τα παπούτσια με τακούνια είναι μια λύση
που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να φαίνεται ψηλότερη. Υπάρχουν άραγε
άλλοι τρόποι για το πώς να γίνετε ψηλότερες; Η απάντηση σε αυτό το
ερώτημα είναι ναι. Φυσικά και υπάρχουν. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζουμε ορισμένους τρόπους για το πώς να φαίνεστε ψηλότερες.








1. Παπούτσια με τακούνια


Τα παπούτσια με τακούνια είναι η προφανής λύση στο πρόβλημα "πώς να
φαίνεστε ψηλότερες". Μπορείτε να επιλέξετε παπούτσια με τακούνια σε
διάφορα μήκη. Από 2-3 πόντους έως και 15 πόντους γόβες. Βέβαια όσο πιο
πολύ ύψος θα πάρετε φορώντας τακούνια, τόσο περισσότερη αστάθεια θα
έχετε στο περπάτημά σας. 




2. Κοντά μαλλιά


Τα μακριά μαλλιά έχουν την τάση να κάνουν την γυναίκα να φαίνεται πιο
κοντή. Αντίθετα, τα κοντά μαλλιά έχουν την τάση να κάνουν τη γυναίκα να
φαίνεται πιο ψηλή.




3. Χτενίσματα προς τα πάνω


Αν θέλετε να διατηρήσετε τα μακριά μαλλιά σας, τότε τουλάχιστον επιλέξτε
χτενίσματα που δίνουν όγκο στα μαλλιά σας και ιδιαίτερα στην πάνω
πλευρά του κεφαλιού. Ένα κατάλληλο χτένισμα μπορεί να σας κάνει να
φαίνεστε ψηλότερες έως και 5 πόντους.





4. Κολλητές μπλούζες με ντεκολτέ σχήματος V


Αυτές οι μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ σχήματος V δεν θα σας δώσουν ύψος,
ωστόσο είναι πολύ πιθανόν (ανάλογα με την μπλούζα) να δώσουν μια
ψευδαίσθηση ότι είστε 1 με 2 πόντους ψηλότερη.




5. Κοντές φούστες mini


Οι κοντές φούστες mini εκτός του ότι κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο
ελκυστική, παράλληλα δίνουν την ψευδαίσθηση περισσότερου ύψους. Όσο
περισσότερο πόδι αποκαλύψετε τόσο μακρύτερο πόδι θα φαίνεται ότι έχετε.
Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι είστε ελαφρώς
ψηλότερες από ότι πραγματικά είστε.




6. Φορέματα γραμμής Α


Τα φορέματα γραμμής Α είναι άλλο ένα είδος ρούχου που μπορεί να δώσει
την ψευδαίσθηση περισσότερου ύψους. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο, διότι
εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως το ακριβές σχήμα του
φορέματος, τα χρώματά του, τα μοτίβα που είναι σχεδιασμένα, κ.τ.λ.




7. Φορέστε μεσάτα παντελόνια


Το μάτι του ανθρώπου πολλές φορές λανθασμένα υποθέτει ότι το γυναικείο
πόδι ξεκινάει "στην μέση" Τα μεσάτα παντελόνια είτε πρόκειται για
υφασμάτινα είτε πρόκειται για τζιν δίνουν την αίσθηση μακρύτερων ποδιών
άρα και ψηλότερης γυναίκας.




8. Λεπτές ζώνες στη μέση


Αν θέλετε να φαίνεστε ψηλότερες τότε καλά είναι να επιλέγετε λεπτές
ζώνες. Οι λεπτές ζώνες μπορούν να βοηθήσουν αρκετά προς αυτή την
κατεύθυνση. Από την άλλη πλευρά οι φαρδιές ζώνες μπορεί να σας
κολακεύουν περισσότερο, ωστόσο σας "χωρίζουν" στη μέση δίνοντας την
εντύπωση ότι είστε κοντύτερες από ότι πραγματικά είστε.




9. Αξεσουάρ που κρέμονται προς τα κάτω


Για να φαίνεστε ψηλότερες επιλέξτε διάφορα αξεσουάρ που κρέμονται κατά
μήκος του σώματός σας. Αυτά τα αξεσουάρ μπορεί να είναι ένα κασκόλ που
κρέμεται προς τα κάτω από το λαιμό σας, ένα μακρύ κολιέ, κ.τ.λ. Τα
αξεσουάρ τραβούν τα βλέμματα και κάνουν τα μάτια των άλλων να κοιτάζουν
παλινδρομικά από πάνω προς τα κάτω και αντίθετα. Αυτός είναι ένας
τ΄ροπος να σας κανει να φαίνεστε ψηλότερες.




10. Αποφύγετε τις τσάντες μεγάλου μεγέθους


Αν είστε μικροκαμωμένες και δεν θέλετε να "χάνεστε" μέσα στα ρούχα σας,
τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε τις τσάντες μεγάλου μεγέθους. Οι
τσάντες αυτές θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές από ότι πραγματικά
είστε.




11. Αποφύγετε ρούχα με οριζόντιες γραμμές


Τα ρούχα που έχουν διάφορα μοτίβα με οριζόντιες γραμμές είναι ότι
χειρότερο, όσον αφορά το πόσο ψηλές θα φαίνεστε. Αποφύγετε αυτά τα ρούχα
πάση θυσία.




12. Επιλέξτε ρούχα με κατακόρυφα μοτίβα


Ενώ τα ρούχα με οριζόντιες γραμμές σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές, τα
ρούχα με κατακόρυφα μοτίβα έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Αν
θέλετε λοιπόν να φαίνεστε ψηλότερες, αυτά τα ρούχα είναι για σας.




13. Επιλέγετε στενά ρούχα


Τα φαρδιά ρούχα δίνουν την εντύπωση μιας πιο παχιάς και πιο κοντής
γυναίκας. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Από την άλλη πλευρά, τα στενά
ρούχα μπορούν να κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται ψηλότερη (υπό
προϋποθέσεις).




14. Χάστε βάρος


Αν έχετε παραπάνω κιλά και θέλετε να φαίνεστε ψηλότερες, τότε ένα από
τους καλύτερος τρόπους να το πετύχετε είναι να χάσετε το περιττό λίπος.
Οι λεπτές γυναίκες στις περισσότερες περιπτώσεις δίνουν την αίσθηση ότι
είναι ψηλότερες από ότι πραγματικά είναι.

















Τι θέλουν τα ζώδια στη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένα

Posted: 08 Jan 2013 11:43 AM PST






Τι είναι αυτό που κάνει ένα ζώδιο να νιώθει ευτυχισμένο...



Ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία του κάθε ζωδίου από τη ζωή; Τι θέλει να πετύχει περισσότερο από κάθε τι; Τι το κάνει ευτυχισμένο; Και δεν μιλάμε για τα συνηθισμένα: υγεία, έρωτες, χρήματα, επιτυχία… Μιλάμε για εκείνο που ζητάει η …καρδούλα μας για να νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Και που πολλές φορές ούτε εμείς οι ίδιοι δεν το έχουμε καταλάβει. Να τι λέει η αστρολογία επί του θέματος.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός ζει για τη συγκίνηση της στιγμής. Για εκείνον δεν υπάρχει παρελθόν, το πετάει πίσω του σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Αλλά δεν υπάρχει ούτε και μέλλον, γι' αυτό άλλωστε σπάνια υπολογίζει τις συνέπειες των πράξεών του. Από μια άποψη, είναι προνομιούχος, αφού μια από τις κλασικές συνταγές της ευτυχίας είναι το "Ζήσε στο παρόν". Αυτό επιδιώκει να κάνει κι εκείνος. Μόνο που το δικό του παρόν, επιβάλλεται να είναι ποτισμένο από αδρεναλίνη. Και, για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν έναν Κριό ευτυχισμένο, το κόλπο είναι να τον βάζουν συνεχώς σε καινούργιες καταστάσεις, που να… του ανάβουν τα αίματα, με ευχάριστο ή δυσάρεστο τρόπο, άλλωστε αυτό δεν έχει καμιά σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ
Για τον Ταύρο, ευτυχία σημαίνει ασφάλεια. Οικονομική, συναισθηματική, επαγγελματική, κοινωνική… Είναι ο καλύτερος πελάτης των ασφαλιστικών εταιρειών. Μόνο που, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει το μέλλον, χάνει την απόλαυση του παρόντος. Δυσκολεύεται να αφεθεί στη στιγμή. Δυστυχώς για εκείνον, είναι σαν να κυνηγά μια χίμαιρα. Ποτέ δεν θα κατακτήσει αυτή την ουτοπική βεβαιότητα, πως τίποτα δεν μπορεί να του ανατρέψει τη ζωή. Αν θέλεις να τον κάνεις ευτυχισμένο λοιπόν, θα πρέπει να του δείχνεις συνέχεια ότι τα αισθήματά σου για εκείνον (ερωτικά, φιλικά, γονεϊκά ή οτιδήποτε άλλο) είναι σταθερά και αναλλοίωτα. Και να μην του υπενθυμίζεις ότι στη ζωή ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν ο Δίδυμος μπορούσε να γίνει θεός, δεν θα το έκανε ούτε για να είναι αθάνατος ούτε για να εξουσιάζει το σύμπαν. Θα το έκανε για να είναι παντογνώστης και πανταχού παρών. Και επειδή δεν έχει αυτά τα χαρίσματα στην πραγματική ζωή, τα αναπληρώνει με το να μη στέκεται στιγμή στο ίδιο μέρος και με το να τρέφει μια ακόρεστη περιέργεια για τα πάντα. Είναι το ανθρώπινο αντίστοιχο της πεταλούδας, που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι, πίνοντας λίγο νέκταρ κάθε φορά. Με έμφαση στο "λίγο", γιατί η ζωή για τον Δίδυμο είναι "λίγο απ' όλα". Κι όποιος τον αγαπά, το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευτυχία για τον Καρκίνο είναι η αγάπη των άλλων. Μια στοργική αγάπη, που θα τον περιβάλλει με ένα κουκούλι ασφάλειας. Μια αγάπη που δεν θα τη χάσει ποτέ. Έχει μεγάλη ανάγκη από ασφάλεια, όχι μόνο σε συναισθηματικό, αλλά και σε υλικό επίπεδο. Σε αντίθεση όμως με άλλα ζώδια, που προσπαθούν να επιτύχουν αυτή την ασφάλεια με τις δικές τους ενέργειες, ο Καρκίνος έχει τάση να τη διεκδικεί ως επί το πλείστον από τους άλλους. Σε αυτή τη βάση λοιπόν, αν κι εσένα σε ενδιαφέρει η ευτυχία του, πρέπει να του προσφέρεις απλόχερα τη σιγουριά ότι πάντα θα είσαι εκεί, για να φωλιάζει στην αγκαλιά σου.

ΛΕΩΝ
Για τον Λέοντα, η μεγαλύτερη επιθυμία είναι να βρίσκεται πάντα μπροστά. Αλλά όχι και… τόσο μπροστά, ώστε να είναι μόνος του. Θέλει να υπάρχει ένα πλήθος από πίσω του, που να τον ακολουθεί και να τον θαυμάζει. Κι εκείνος να είναι ο πρωτοπόρος ηγέτης, που θα οδηγεί ατρόμητος τους "δικούς του", περίπου σαν τον Μωυσή, που άνοιξε δρόμο για τον λαό του μέσα από την Ερυθρά Θάλασσα. Αν γινόταν να κυκλοφορεί έχοντας μονίμως στραμμένο επάνω του έναν προβολέα, ο Λέων θα ήταν πολύ ευτυχισμένος. Αν λοιπόν η ευτυχία του είναι κάτι που αφορά άμεσα κι εσένα, πράξε αναλόγως, δείχνοντάς του διαρκώς ότι… υποκλίνεσαι στην υπεροχή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκείνο που κάνει έναν Παρθένο να αισθάνεται ολοκληρωμένος στη ζωή, είναι το να πράττει το σωστό, το δίκαιο, το πρέπον. Θα υπηρετήσει αυτό τον σκοπό με οποιονδήποτε τρόπο, παραμερίζοντας το προσωπικό του όφελος. Είναι το ζώδιο που θα εκστομίζει συχνότερα από όλα τα άλλα τις λέξεις: "Αυτό δεν είναι σωστό και δεν πρέπει να γίνεται". Έτσι, θα καταπιαστεί για να διορθώσει οτιδήποτε μη-σωστό συναντά στον δρόμο του, από την ερωτική δυστυχία ενός φίλου μέχρι… το κάδρο που κρέμεται στραβά. Αν τώρα εσύ θέλεις να κάνεις έναν αγαπημένο σου Παρθένο να αισθανθεί δικαίωση, δείχνε του πόσο εκτιμάς όσα προσφέρει όχι μόνο σ' εσένα, αλλά και στον κόσμο γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ
Το να ζήσει μέσα στην αρμονία, την ομορφιά και τη γαλήνη, είναι η βασική επιδίωξη ενός Ζυγού. Βέβαια και σε πολλά άλλα ζώδια θα άρεσε κάτι τέτοιο (αν όχι σε όλα), όμως για τον Ζυγό ειδικά αυτό είναι σαν το οξυγόνο που αναπνέει. Βέβαια, ακόμα και ο Παράδεισος χάνει το γούστο του, άμα δεν έχεις κάποιον να τον μοιραστείς. Θα ήθελε λοιπόν να έχει μαζί και το ταίρι του. Αν είσαι εσύ αυτό το ταίρι ή κάποιο πρόσωπο που έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός Ζυγού, απόλαυσε το προνόμιο να μπεις στον κόσμο του, χωρίς να διαταράξεις την παραδεισένια ηρεμία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για έναν Σκορπιό, εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή είναι να ξεπερνά όλες τις αντιξοότητες. Να επιβιώνει ό,τι κι αν του συμβεί. Η ζωή για εκείνον είναι μια διαρκής αναμέτρηση. Έτσι, η επιβολή της προσωπικής του δύναμης στον κόσμο γύρω του, σε ανθρώπους και καταστάσεις, είναι αυτό που τον κάνει να νιώθει, αν όχι ευτυχισμένος, τουλάχιστον ικανοποιημένος. Έστω και προσωρινά, γιατί στην πρώτη υποψία κάποιας αληθινής ή φανταστικής απειλής, θα ξαναμπεί σε επιφυλακή. Αν σε ενδιαφέρει άμεσα η ευτυχία του αγαπημένου σου Σκορπιού, προσπάθησε να τον κάνεις να χαλαρώσει και να νιώσει ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεται διαρκώς… στην τσίτα, πράγμα όχι και τόσο εύκολο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πώς θέλει να ζήσει ένας Τοξότης; Απλόχωρα. Να μπορεί να κινηθεί σε όλη τη Γη (κρίμα που δεν μπορεί να φτάσει μέχρι τον Δία, τον κυβερνήτη πλανήτη του, κι ακόμα παραπέρα). Να βιώσει όλες τις εμπειρίες που μπορεί να χαρίσει η ζωή σε έναν άνθρωπο. Τις καλές, εννοείται, γιατί οι κακές… απλώς δεν θα του τύχουν. Οι ανοιχτές πεδιάδες και τα ψηλά βουνά, πραγματικά και μεταφορικά, κάνουν τον Τοξότη ευτυχισμένο. "Όλο και πιο ψηλά, όλο και πιο μακριά" είναι το προσωπικό του σύνθημα στη ζωή. Κι αν τον αγαπάς και θέλεις το καλό του, άνοιξε διάπλατα όλες τις πόρτες, για να φεύγει και να επιστρέφει όποτε επιθυμεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για τον Αιγόκερω, ένα μετρά στη ζωή πάνω απ' όλα: Το να αισθάνεται περήφανος για όσα έχει καταφέρει. Δεν έχει σημασία αν θα έχει γίνει μεγιστάνας ή θα είναι ο απλός "νοικοκύρης", με το σπιτάκι και την οικογένειά του. Φτάνει να νιώθει ο ίδιος καλά. Και θα νιώθει καλά, ξέροντας ότι ικανοποίησε τις επιδιώξεις του. Μόνο τότε. Γιατί δυστυχώς ο Αιγόκερως δεν χαρακτηρίζεται καθόλου από ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Θέλει τα πράγματα όπως τα έχει τοποθετήσει στο μυαλό του, είναι "κάθετος" σε αυτό. Και αν τον αγαπάς, θα τον βοηθήσεις να είναι πιο ευτυχισμένος, θυμίζοντάς του ότι υπάρχουν πάντα κι άλλοι δρόμοι, για να φτάσει εκεί που θέλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος ζει για να πραγματώνει ιδανικά και για να κάνει υψηλές διανοητικές συλλήψεις, ως προς τα μυστήρια του σύμπαντος. Και, στην καθημερινότητα, ζει για… να κάνει του κεφαλιού του. Συμπεριφέρεται -ή τουλάχιστον το επιδιώκει- με εκκεντρικότητα και αδιαφορία απέναντι σε οποιονδήποτε συντηρητισμό. Ο στόχος του στη ζωή, το επίκεντρο της ύπαρξής του είναι το να κατακτήσει με τον νου του τις πιο απρόσιτες και ανέγγιχτες βουνοκορφές του ανθρώπινου πνεύματος. Και να μεταφέρει τα οράματά του στην ανθρωπότητα, όπως ο Προμηθέας τη φωτιά. Αν λοιπόν εσύ θες την ευτυχία του αγαπημένου σου Υδροχόου, άφησέ τον να πετά ελεύθερος και απλώς περίμενε πότε θα προσγειωθεί για… ανεφοδιασμό.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι Ιχθείς ονειρεύονται να κολυμπούν μέσα σε έναν απέραντο ωκεανό, που θα τους συνδέει με όλα τα πλάσματα. Θα ήθελαν να μην είναι ποτέ μόνοι, αλλά να έχουν μια αδιάκοπη συναισθηματική επαφή με τους πάντες και τα πάντα. Και, στο βαθμό που αυτό δεν είναι κατορθωτό, αναπληρώνουν με τη φαντασία τους τις "συνδέσεις" που λείπουν. Ή, όταν αυτή δεν είναι αρκετή, επιστρατεύουν άλλα μέσα, που δίνουν την ψευδαίσθηση του "όλοι είμαστε ένα", όπως το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Όταν σε πιάνει απόγνωση με το πόσο… εκτός πραγματικότητας είναι το αγαπημένο σου Ψαράκι (σύντροφος, παιδί ή φίλος), να θυμάσαι ότι αυτός είναι ο δικός του τρόπος, για να μη νιώθει μοναξιά.












Ποιος Έλληνας έχασε 16 κιλά και μας το δείχνει;

Posted: 08 Jan 2013 11:39 AM PST




















Ήθελε πολύ να χάσει κάμποσα κιλά...





και τα κατάφερε! Ακολούθησε ένα πρόγραμμα διατροφής, γυμναζόταν
καθημερινά και περήφανος πια για το σώμα που έχει μας το δείχνει στο
facebook! Ο λόγος για τον... στυλίστα και σχεδιαστή Τάσο Σοφρωνίου, ο
οποίος απαλλάχτηκε από τα περιττά κιλά, που τον «ενοχλούσαν.


thestival.gr
-----











Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές