Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Lindsay Lohan: Μηνύσεις για τα έπιπλα αξίας 250.000 δολαρίων που… δεν επιστρέφει

Posted: 12 Jan 2013 09:24 AM PST

Lindsay Lohan: Μηνύσεις για τα έπιπλα αξίας 250.000 δολαρίων που… δεν επιστρέφει

Μπελάδες και πάλι για την Lindsay Lohan.

Η νεαρή ηθοποιός πέρα από τον εφιάλτη της εφορίας, έχει και αυτό των… μηνύσεων. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Lindsay Lohan είχε κάνει μια συμφωνία με την εκπομπή «Million Dollar Decorators». Πρόκειται για το σόου που αναλαμβάνει να διακοσμήσει από την αρχή τα σπίτια των σταρ. Οι αλλαγές έγιναν, το σπίτι έγινε σαν… καινούργιο, αλλά η Lohan δεν εμφανίστηκε ποτέ στο live της εκπομπής. Η συμφωνία αυτόματα θεωρήθηκε άκυρη και πλέον από την παραγωγή της ζητούν να τους επιστρέψει τα έπιπλα αξίας 250.000 δολαρίων. Εκείνη αρνείται και οι μηνύσεις… πέφτουν βροχή.

 

 

Το μπούστο της τρέλανε τους θαυμαστές της…

Posted: 12 Jan 2013 09:14 AM PST

Το μπούστο της τρέλανε τους θαυμαστές της…

Είναι μια από τις πιο sexy γυναίκες στον πλανήτη.

Όσα χρόνια και να περάσουν τον ρόλο της ως femme fatale δεν θα τον χάσει ποτέ. Από την εποχή ακόμα που πρωταγωνιστούσε στο Baywatch και εμφανιζόταν με το «καυτό» κόκκινο μαγιό της, τρέλαινε τους άντρες. Ήρθε η ώρα λοιπόν να το ξανακάνει. Ο λόγος για την Πάμελα Άντερσον η οποία με την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, τρέλανε τους θαυμαστές της. Δείτε την προσεκτικά και θα καταλάβετε το… γιατι.

 

 

Καίτη Γαρμπή: Αφιέρωμα σε Καζαντζίδη και Μπιθικώτση

Posted: 12 Jan 2013 08:50 AM PST

Καίτη Γαρμπή: Αφιέρωμα σε Καζαντζίδη και Μπιθικώτση

Αφιέρωμα σε δυο από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές έκανε η Καίτη Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε κομμάτια του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά και του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε σε  μουσική σκηνή στην περιοχή του Ψυρρή και εκεί παρέα με τον Παναγιώτη Στεργίου είπε ζωντανά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των δυο μεγάλων λαϊκών καλλιτεχνών. Δείτε παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί την Καίτη Γαρμπή να ερμηνεύει το κομμάτι του Στέλιου Καζαντζίδη: « «Το Δικό σου Αμάρτημα».

 

 

 

Ποιος σχεδιαστής μόδας βάζει στα μαλλιά του… βρασμένη τσουκνίδα;

Posted: 12 Jan 2013 09:12 AM PST

Ποιος σχεδιαστής μόδας βάζει στα μαλλιά του… βρασμένη τσουκνίδα;

Η ομορφιά πάνω από όλα. Τι και αν αυτό τον καιρό βρίσκεται στην φυλακή;

Μπορεί γενικά η ζωή εκεί μέσα να είναι δύσκολη και οι συνθήκες όχι και οι καλύτερες, ωστόσο αυτό που μετράει είναι το πώς αντιμετωπίζει κανείς την ζωή και αν την βλέπει με αισιοδοξία. Ο Λάκης Γαβαλάς λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» και μεταξύ άλλων είπε για το φαγητό που θα έτρωγε εκείνη την μέρα: «Φακές έχει και καρότα με πατάτες βραστές. Ε, θα πάρω μια σος από την καντίνα και θα φάω τις πατάτες. Το μόνο που μου φέρνουν απέξω είναι δημητριακά, ένα με ξηρούς καρπούς mixed. Και χθες έβρασα τσουκνίδα από τον κήπο και την έβαλα στο μαλλί - έχουμε και την αισθητική».

 

 

Ελένη Πετρουλάκη: Βοηθά τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Posted: 11 Jan 2013 07:55 AM PST

Ελένη Πετρουλάκη: Βοηθά τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Η Ελένη Πετρουλάκη  για μια ακόμα φορά δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της και βοηθά τα παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Γνωστό περιοδικό συνεργάστηκε με τα γυμναστήρια της Ελένης Πετρουλάκη και μαζί δημιούργησαν συλλεκτικά t-shirts. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε σε παιδιά που αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Το περιοδικό και η γυμνάστρια έβαλαν στα μπλουζάκια μια συμβολική αξία. Έτσι όποιος τα αγοράσει θα μπορέσει να δώσει μια μικρή βοήθεια στα παιδιά που φιλοξενούνται στην παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» Αλίμου, παράρτημα του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα».

 

 

Παραδείγματα προς αποφυγήν: Ποιες stars έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς βαμμένες «καρναβάλι»; (photos)

Posted: 12 Jan 2013 07:52 AM PST

Παραδείγματα προς αποφυγήν: Ποιες stars έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς βαμμένες «καρναβάλι»; (photos)

Είναι γεγονός. Οι stars έχουν πληθώρα συνεργατών, οι οποίοι επιμελούνται την εικόνα τους. Μακιγιέζ, στιλίστες, κομμωτές. Μερικές φορές είναι να απορείς με μερικές εμφανίσεις τους. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα λες αποκλείεται να τους έβαψε επαγγελματίας με αυτόν τον τρόπο. Ή βάφτηκαν μόνες τους ή ο μακιγιέζ τους καταβάθος τις μισεί θανάσιμα, δεν εξηγείται αλλιώς.

 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Η Εύα Λονγκόρια κάνει… γιόγκα

Posted: 12 Jan 2013 08:04 AM PST

Η Εύα Λονγκόρια κάνει… γιόγκα

Η Εύα Λονγκόρια είναι μια από τις γυναίκες που όχι απλά δεν δείχνουν την ηλικία τους, αλλά αντιθέτως…  μικροδείχνουν κιόλας.

Η ηθοποιός του Χόλυγουντ έχει τους δικούς της τρόπους και τα δικά της μυστικά για να κρατά μια άψογη σιλουέτα. Ένα από αυτά είναι και η γυμναστική. Και συγκεκριμένα η γιόγκα. Κάνει αρκετές ώρες μέσα στην εβδομάδα και το απολαμβάνει. Έτσι καταφέρνει να είναι πάντα σε φόρμα και να έχει ένα υπέροχο σώμα. «Υπέροχο μάθημα... Γιόγκα για πάντα» έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

 

 

Απίστευτο: Εργαζόμενος στο Δήμο Αχαΐας «ξυλοφόρτωσε» τον αντιδήμαρχο

Posted: 12 Jan 2013 05:52 AM PST

Απίστευτο: Εργαζόμενος στο Δήμο Αχαΐας «ξυλοφόρτωσε» τον αντιδήμαρχο

Στα χέρια πιάστηκαν στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας ένας εργαζόμενος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

ΑΕΚ: «Προχωράμε σε ουσιαστικό έλεγχο»

Posted: 12 Jan 2013 05:48 AM PST

ΑΕΚ: «Προχωράμε σε ουσιαστικό έλεγχο»

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως θα προχωρήσει σε ουσιαστικό έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΚ ούτως ώστε να αποδοθούν οι νομικές ευθύνες στους ανθρώπους που ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της Ένωσης, Original.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

 

Τράκαρε η Μαρία Ηλιάκη!

Posted: 12 Jan 2013 08:49 AM PST

Τράκαρε η Μαρία Ηλιάκη!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με πρωταγωνίστρια την Μαρία Ηλιάκη και… ένα βανάκι του Mega.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Mou» ήταν χθες το πρωί η παρουσιάστρια και αν νομίζετε πως το μόνο… απροσδόκητο για εκείνη γεγονός ήταν οι ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα για το πόσο καιρό έχει μείνει χωρίς να έχει κάνει σεξ, πρέπει να σας πούμε πως η παρουσιάστρια είχε και… άλλα να περάσει. Τελείωσε λοιπόν η εκπομπή και η Μαρία Ηλιάκη πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της από το πάρκινγκ. Λίγο το ότι είναι νέα οδηγός, λίγο η απροσεξία της, τράκαρε…  Δεν κρύφτηκε όμως και «ομολόγησε» την πράξη της στην εκπομπή «Δέστε τους», λέγοντας: «Υπάρχει ένα βαν, με λίγο χτυπημένο προφυλακτήρα! Εγώ το χτύπησα με την όπισθεν, βγαίνοντας! Πρώτη φορά που τρακάρω. Αλλά δεν του έκανα τίποτα. Λίγο το γρατζούνισα. Εγώ έπαθα τη ζημιά. Το δικό μου μπήκε μέσα!»

 

 

Αυτό είναι το… πραγματικό ύψος της Lady Gaga

Posted: 12 Jan 2013 08:05 AM PST

Αυτό είναι το… πραγματικό ύψος της Lady Gaga

Και ναι… η Lady Gaga φόρεσε φλατ παπούτσια.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια από την πρώτη στιγμή που την γνωρίσαμε μας είχε συνηθίσει να φορά όχι απλά τακούνια, αλλά κάτι που… ξεφεύγει από τον όρο τακούνι. Τα παπούτσια της ήταν πάντα ψηλά και έκλεβαν την παράσταση. Αυτή την φορά λοιπόν φόρεσε μαύρα χαμηλά υποδήματα και έτσι έδειξε το… πραγματικό της ύψος. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε για το πόσο ύψος μιλάμε. Εσείς πόσο την κάνετε; Πάντως σίγουρα έχει μεγάλη διαφορά το πριν από το μετά…

 

 

Δείτε το στήθος που έχει 2,7 εκατομμύρια... επισκέπτες!

Posted: 12 Jan 2013 05:51 AM PST

Δείτε το στήθος που έχει 2,7 εκατομμύρια... επισκέπτες!

Αυτό το στήθος αξίζει πολλά κλικ...

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αγαπάω ολοκληρωτικά όχι τσιγκούνικα»

Posted: 10 Jan 2013 06:30 AM PST

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αγαπάω ολοκληρωτικά όχι τσιγκούνικα»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει στην ζωή της.

Η  ηθοποιός έχει αφιερωθεί στην υποκριτική και το τραγούδι και πιστεύει ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσει οικογένεια. «Δεν πιστεύω ότι έχω αποτύχει επειδή δεν έχω παντρευτεί. Έχω επιλέξει να κάνω κάποια πράγματα στη ζωή μου που δεν αφήνουν τώρα χρόνο και περιθώρια για γάμο ή παιδιά. Εάν σταματήσω τη δουλειά μου για να κάνω ένα παιδί, θα έχω θέμα επιβίωσης. Το παιδί θα έρθει στη ζωή μου όταν θα μπορώ να το συντηρήσω. Επίσης, δεν φοβάμαι ότι θα μείνω μόνη μου», δήλωσε στο hello η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και συνέχισε: «Οι άντρες με τους οποίους οι πορείες μας συναντήθηκαν υπήρξαν για μένα σχέσεις ζωής. Αγαπάω ολοκληρωτικά και όχι τσιγκούνικα».

Λάκης Γαβαλάς: Η φυλακή, τα χρέη και ο τρόπος για να ξεχρεώσει

Posted: 12 Jan 2013 07:33 AM PST

Λάκης Γαβαλάς: Η φυλακή, τα χρέη και ο τρόπος για να ξεχρεώσει

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο σχεδιαστής μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» και αναφέρθηκε σε όλα. Στο κελί, στα ναρκωτικά, στις συνθήκες διαβίωσης, στα χρέη του και στο πώς θα καταφέρει να ξεχρεώσει.

-         Πες μου πρώτα για το κελί σου.

 Στο κελί μου στην αρχή ήμουν με έναν θαυμαστή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αθωώθηκε ύστερα από 18 μήνες για κάποιον υποτιθέμενο φόνο που είχε κάνει. Ένα καλό παιδί, που έπαιζε μάλιστα κλαρίνο. Ηταν και δύο άλλα παιδιά από το Αγρίνιο. Μετά μεταφέρθηκε στο κελί μας ο Σαχπατζίδης του ΠΑΟΚ.

-         Πρέζα στην πτέρυγά σου;

 «Παντού βλέπεις ανθρώπους με τα μάτια τους «κομμένα». Και σου έχω πει ότι εγώ είμαι φοροοφειλέτης, δεν είμαι φοροαρπαγέας, και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.»

-         Όταν λες «πρέζα παντού»;

 Τους τα πετάνε απέξω, τα εισάγουν; Ούτε ξέρω πού τα βρίσκουν και δεν έχω μπει στο detail γιατί, δόξα τω Θεώ, στη ζωή μου δεν έχω καπνίσει ούτε χασίσι.

-         Ναι, αλλά όταν λέει κάποιος για πρέζα στη φυλακή, το μυαλό πάει στους φύλακες.

 Δεν ξέρω να σου πω, έτσι λένε κι εδώ μέσα· και άλλοι λένε «μα οι ίδιοι τα μπάζουν». Προχθές, π.χ., τρέξανε όλοι γιατί βρέθηκε κάτι. Άκουσα ότι το πετάξανε απέξω.

-         Τι άλλο έχει το κελί;

 Μια ακαταστασία, τι να έχει; Χιλιάδες χαρτιά, δικογραφίες, ένα υποτυπώδες μπάνιο. Είναι φυλακή, πίστεψέ με. Δηλαδή, κλαίμε, συνερχόμαστε, ξανακλαίμε...

-         Βέβαια σε άλλες πτέρυγες ζουν σαν τα ποντίκια. Κοιμούνται στους διαδρόμους, έτσι;

 Κι εμάς το κελί μας είναι για δύο και κοιμόμαστε τέσσερις, ξέρεις.

-         Τι θα φας σήμερα;

 Φακές έχει και καρότα με πατάτες βραστές. Ε, θα πάρω μια σος από την καντίνα και θα φάω τις πατάτες. Το μόνο που μου φέρνουν απέξω είναι δημητριακά, ένα με ξηρούς καρπούς mixed. Και χθες έβρασα τσουκνίδα από τον κήπο και την έβαλα στο μαλλί - έχουμε και την αισθητική.

-         Φαγητό μπορείτε να παραγγείλετε απέξω;

 Ναι, αλλά τι να φάνε οι ηλικιωμένοι άνθρωποι απέξω; Στον Τσοχατζόπουλο, π.χ., τι να του φέρουν απέξω; Κοκορέτσια και τέτοια; Αυτός πρέπει να φάει την κρεμούλα του, κι εγώ το ίδιο. Κρεμούλα αγοράζεις και από την καντίνα της φυλακής.

-         Συγγνώμη, τίμια πράγματα, οι «διάσημοι» θα φάνε σήμερα φακές;

 Κοίταξε, κάποιοι όχι. Αλλά, σου είπα, ο μπακάλης έχει τα πάντα. Μπορεί κάποιος να σου φέρει απέξω και ένα φρούτο ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει και ένας Ρωσοπόντιος που φτιάχνει πολύ ωραία μελιτζάνα στα κοινόχρηστα φουρνάκια.

-         Τι ώρα κλείνουν τα κελιά;

 Στις οκτώ. Εγώ δεν βλέπω την ώρα να πάει οκτώ. Τώρα με τον κήπο ξεπατώνομαι πραγματικά. Γυρίζω όλον τον κήπο με τα βαράκια στα πόδια. Α, τώρα κάνω και πνευματική γυμναστική. Ένας φύλακας, τρελός και αυτός, μου έχει δώσει τους «Ελληνες γιατρούς της Σμύρνης» και μου εξηγεί πόσο τρομεροί ήταν. Και η αδελφή μου, από ό,τι ξέρεις, είναι στη φυλακή· έτσι, για να δείχνουν ότι μας τιμωρούν οικογενειακά. Και είναι μητέρα ανήλικων παιδιών που δεν τα μεγάλωσε με Φιλιππινέζες και μπιρίμπες.

-         Συγγνώμη, είναι άδικο που εσύ και η αδελφή σου είστε «μέσα»;

 Κοίταξε, εγώ επί τριάντα χρόνια φέρθηκα σαν παθιασμένος Έλληνας. Γνώρισα τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες σε Αμερική, Γαλλία, Ιταλία. Είχα πολυεθνικές που με ερωτεύτηκαν και ήθελαν να με έχουν κοντά τους, και εγώ το αρνήθηκα μόνο και μόνο για να είμαι στη χώρα μου - οίκος Ερμές, Μπέρμπερι, Ντόλτσε και Γκαμπάνα... Μου έλεγαν ότι η Ελλάδα θα φαλίρει και τους απαντούσα «τι βλακείες λέτε;».

-         Πόσα χρωστάς;

 Με τους τόκους και τα λοιπά είναι 10 εκατομμύρια.

-         Και πού θα βρεις 10 εκατομμύρια;

 Σε πληροφορώ ότι όλοι του εξωτερικού θα με βοηθήσουν.

-         Τι κύκλο εργασιών είχε η εταιρεία;

 Ενενήντα εκατομμύρια έκανε τα τελευταία χρόνια και τώρα τελευταία που έπεσε έξω ήταν με 60 εκατομμύρια. Γι' αυτό σου λέω, πώς είναι δυνατόν να σε κλείνουν μέσα όταν επάνω στην κρίση παράγεις αυτά τα λεφτά;

-         Τι περιουσία έχεις τώρα;

 Τι περιουσία; Τετραχιλιαπλάσια από αυτήν που είναι το χρέος μου. Να την πάρουν και να την κάνουν σχολεία, να την κάνουν νοσοκομεία. Έχω 20.000 τετραγωνικά κτίσμα στην Κάντζα· γιατί δεν βάζουν άστεγους μέσα; Για να πουν ότι τιμωρούν τον Γαβαλά στο «Αλκατράζ» και μαλ…ίες τούμπανα. Γιατί δεν παίρνουν τη Βουκουρεστίου που είναι πενταώροφο; Γιατί δεν παίρνουν τη Μύκονο; Διότι δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να ξαναφέρω κόσμο στη Μύκονο, να τους κάνω τραπέζια, για να δείχνω την Ελλάδα που τώρα την απολαμβάνουν άλλοι που φοροδιαφεύγουν και δεν τους κάνουν τίποτα. Την έχω χεσμένη τη Μύκονο...

-         Ναι, ρε φίλε, αλλά γιατί χρωστούσες τόσα λεφτά αφού η εταιρεία σου πήγαινε τόσο καλά;

 Χρωστούσα γιατί έκανα συνέχεια μαλακωδώς επενδύσεις. Κατ' αρχήν έμενα σε ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών, με δύο παράθυρα μόνο...

Πηγή: Τα Νέα

 

Ο γιος του Κακά είναι μια… μικρογραφία του

Posted: 11 Jan 2013 08:40 AM PST

Ο γιος του Κακά είναι μια… μικρογραφία του

Απίστευτη ομοιότητα ανάμεσα στον Κακά και τον μικρό του γιο, Λούκα.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πατέρας δυο πανέμορφων παιδιών. Του Λούκα και της Ιζαμπέλα. Ο Κακά είναι πολύ περήφανος για τα παιδιά του και δεν χάνει ευκαιρία να τα φωτογραφίζει και να καυχιέται για εκείνα. Και έχει κάθε λόγο άλλωστε. Ειδικά ο γιος του, ο Λούκα είναι όχι απλά ίδιος, αλλά κάτι παραπάνω από… «copy paste». Η μικρή του κόρη, η Ιζαμπέλα μοιάζει και στην μαμά της οπότε εκεί είναι λίγο… μοιρασμένα τα πράγματα.

 

 

Επειγόντως στο νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη!

Posted: 12 Jan 2013 07:57 AM PST

Επειγόντως στο νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη!

Μια απροσεξία ήταν αρκετή ώστε να κάνει την Σόφη Πασχάλη να τρέξει στο νοσοκομείο.

Η γυμνάστρια γενικά όπως κάθε γυναίκα έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να φορά ψηλοτάκουνα και να περπατά με άνεση πάνω σε αυτά. Μια όμως άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί σε όλες, συνέβη και σε εκείνη. Η Σόφη Πασχάλη στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα στο πόδι της. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και πλέον αναρρώνει, αφού η κατάστασή της δεν είναι σοβαρή.

 

 

Η Beyonce θα ορκίσει τον... Ομπάμα!

Posted: 12 Jan 2013 05:50 AM PST

Η Beyonce θα ορκίσει τον... Ομπάμα!

Πραγματική... τιμή για τον Ομπάμα!

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Τα SOS της εβδομάδας

Posted: 12 Jan 2013 07:59 AM PST

Τα SOS της εβδομάδας

 «Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

 

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

 

Τι είναι η δίαιτα των τριών ωρών;

Posted: 12 Jan 2013 07:38 AM PST

Τι είναι η δίαιτα των τριών ωρών;

Σημασία δεν έχει τι τρως αλλά πότε το τρως. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου «Η Δίαιτα των 3 ωρών», Jorge Cruise. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Miley Cyrus: Το rock style της πάει πολύ. Αντιγράψτε την!

Posted: 12 Jan 2013 07:00 AM PST

Miley Cyrus: Το rock style της πάει πολύ. Αντιγράψτε την!

Γιατί το rock είναι λατρεία

Το rock style είναι λατρεία. Αποτελεί μία από τις πιο δυνατές τάσεις. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αν το στυλ σου δεν είναι rock ποτέ δε θα δείχνεις ωραία μέσα σε rock κομμάτια. Η Miley είναι η απόδειξη ότι αν πραγματικά έχεις θέληση και επιθυμείς να κάνεις στροφή 360 μοιρών στο στυλ σου μπορείς. Και φυσικά το απέδειξε. Κούρεψε τα μαλλιά της και αποχωρίστηκε μια και καλή το girlie στυλ της. Τη θέση του πήρε ένα πιο grudge style που ομολογουμένως της πάει πάρα πολύ. Κάθε της εμφάνιση μοναδική και φυσικά η Miley δε συγκαταλέγεται πια στις κυρίες με... τις τρέσες και τα κολλητά φορέματα.


Αγαπημένα της κομμάτια;


Cropped tops, φαρδιά πλεκτά πουλόβερ, καρό πουκάμισα, σκισμένα t-shirts, κολάν, τζιν σορτς, αρβύλες και φυσικά μακριές φούστες.


Από αξεσουάρ;

Δίνει έμφαση στο πρόσωπό της με oversized γυαλιά ηλίου και δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στις αλυσίδες και στα ογκώδη κοσμήματα.


Δείτε στη gallery το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πάρτε μαθήματα από τη... ροκού πια Miley Cyrus!

 

Διαβάστε ακόμα:

H «fashion-μέρα» της Gwyneth Paltrow!

Τα στυλιστικά Do's & Don'ts που μας έμαθαν οι celebrities μέσα στο 2012

Malin Akerman: Έγκυος και στιλάτη όσο δεν πάει

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές