Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Pantocratoria©


Pantocratoria©


Αεροπορική εταιρία έδεσε μεθυσμένο επιβάτη

Posted: 07 Jan 2013 10:10 AM PST

air

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας μεθυσμένος επιβάτης επιβιβάζεται σε υπερατλαντική πτήση και έχει πιει όλα τα ποτά που αγόρασε από τα καταστήματα Duty Free;

Η πιο πάνω φωτογραφία είναι το φυσικό επακόλουθο των "άθλων" ενός 46χρονου, ο οποίος έκανε άνω κάτω την πτήση της Icelandair από το Ρέικιαβικ στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 46χρονος Ισλανδός προσπάθησε να στραγγαλίσει τη διπλανή του, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους επιβάτες να τον κολλήσουν με μονωτική ταινία στο κάθισμά του και να τον φιμώσουν μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη, όπου τον παρέλαβε η Αστυνομία.

Τη φωτογραφία την τράβηξε ο Andy Ellwood, όταν πλέον είχε αποκατασταθεί η τάξη στο εσωτερικό του αεροπλάνου, και την ανέβασε στο λογαριασμό του στο Tumblr.

Ο 46χρονος, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, συνελήφθη κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον Ron Marsico, εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, είχε ισλανδικό διαβατήριο. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Icelandair, Gudjon Arngrimsson, επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας ήταν επικίνδυνος, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει τη φωτογραφία.

"Αυτά τα περιστατικά είναι πολύ σπάνια", τόνισε ο εκπρόσωπος του JFK, Patrick Hogan, στη New York Post.

ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ...

Posted: 07 Jan 2013 10:03 AM PST

Στο Πακιστάν μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο του τομέα της διαχείρισης μεταναστών και ειδικά στην αποτελεσματικότερη εφαρμογή της Συμφωνίας Επανεισδοχής Ε.Ε.-Πακιστάν.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο υπουργός θα συναντηθεί αύριο, μεταξύ άλλων, με τον υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν Hina Rabbani Khar και με τον υπουργό Εσωτερικών Rehman Malik. To υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στα πλαίσια της συμφωνίας Επανεισδοχής Ε.Ε.-Πακιστάν, το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν αποδέχθηκε την περασμένη εβδομάδα τις πρώτες 217 υποθέσεις απέλασης Πακιστανών μεταναστών και ενέκρινε τον επαναπατρισμό όλων των ατόμων που αναφέρονταν σ' αυτές τις υποθέσεις.

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 2 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...

Posted: 07 Jan 2013 10:01 AM PST

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ... Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι πολύωρες καταθέσεις δύο ακόμα στενών συνεργατών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Κανένας από τους συνεργάτες του πρώην ...  υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει καταθέσει ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρέλαβε το πρωτότυπο αρχείο της λίστας Λαγκάρντ ή ότι δέχτηκε εντολή να αφαιρέσει κάποιους φακέλους από αυτό. Οι συνεργάτες του πρώην υπουργού στο υπουργικό του γραφείο δεν ακτονόμασαν κάποιους άλλους συνεργάτες του ως εκείνους που παρέλβαν το πρωτότυπο cd. Οι οικονομικοί εισαγγελείς αύριο θα καλέσουν νέους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο τότε υπουργός είχε παραδώσει σε κάποιους το cd. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς γνωρίζουν την ημερομηνία της μετεγγραφής του αλλοιωμένου υλικού που έχουν στα χέρια τους. Ωστόσο,δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν αυτή είναι η πρώτη μετεγγραφή ή αν πρόκειται για μετεγγραφή της μετεγγραφής.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές