Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Της έδωσαν ένα χρόνο ζωής και προσπάθησε να απολαύσει κάθε στιγμή !!!

Posted: 14 Jan 2013 03:08 AM PST



Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η Suzan 
Spencer Wedel η οποία με τη συγκλονιστική της ιστορία προτρέπει τους πάντες να μην το βάζουν κάτω και να μην παραδίδουν εύκολα τα όπλα γιατί απλά... η ζωή είναι ωραία έστω και για λίγο. Η 45χρονη δημοσιογράφος έμαθε ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια που της επιτρέπει να ζήσει για ακόμα έναν χρόνο. Παρόλα αυτά ούτε απελπίστηκε, ούτε κλείστηκε στο «καβούκι» της. Αντίθετα, εκμεταλλεύτηκε κάθε στιγμή ζωής που της έμεινε για να περάσει όμορφα. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, είδε το βόρειο σέλας με την καλύτερή της φίλη και γιόρτασε την 20η επέτειο του γάμου της στη Βουδαπέστη με το σύζυγό της John, αναφέρει το star.gr



Όλοι όσοι αγαπούσε ήθελε να έχουν κάτι ξεχωριστό από εκείνη για να τη θυμούνται για όταν θα «φύγει». Έτσι, έφτιαξε λευκώματα για να δώσει στο καθένα από τα τρία παιδιά της και έκανε ειδικά κοσμήματα για τους καλύτερούς της φίλους και τους συγγενείς της.



Κάθε ημέρα της ήταν μια εμπειρία. Ταξίδεψε στη Βόρεια Καλιφόρνια για να αποχαιρετήσει τη βιολογική της μητέρα, καθώς είχε υιοθετηθεί, αλλά και στην Κύπρο για να επισκεφθεί την πατρίδα του βιολογικού της πατέρα, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ.



Όμως τον γάμο της 14χρονης κόρης της η Σούζαν δεν θα προλάβει να τον ζήσει. Γι αυτό επισκέφθηκε τον οίκο Κλάινφελντ της Νέας Υόρκης για να παραλάβει το νυφικό της.



«Καθώς η όμορφη κόρη μου εμφανίζεται με το λευκό μεταξένιο φόρεμα, μπορώ να την φανταστώ 10 χρόνια αργότερα, λίγο πριν από το γάμο της, να γελά και να κλαίει μαζί και γεμίζω από συγκίνηση για μια στιγμή που δεν θα μοιραστώ ποτέ μαζί της... Όταν η μοναχοκόρη μου με σκεφτεί την ημέρα του γάμου της, όπως το ελπίζω, θέλω να με θυμηθεί χαμογελαστή στα δοκιμαστήρια του Κλάινφελντ να της λέω "Είσαι πανέμορφη"».



Αυτά έγραψε στο βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο με τίτλο «Μέχρι να πω αντίο: ο χρόνος που έζησα με χαρά» το οποίο αναμένεται σε λίγο καιρό να γίνει best seller στις ΗΠΑ. Η Universal αγόρασε ήδη για δύο εκατομμύρια δολάρια τα δικαιώματα για την μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη, το οποίο ήδη έχει αποφέρει στη μελλοθάνατη Σούζαν άλλα δύο εκατομμύρια δολάρια προκαταβολή.



Ωστόσο, η κατάστασή της υγείας της γίνεται κάθε μέρα όλο και χειρότερη... "Πιστεύω αυτό: στη μεγάλη τροχιά της ζωής των δικών μου ανθρώπων, μια βαριά θλίψη σήμερα θα ανοίξει κόσμους συναισθημάτων γι' αυτούς στο μέλλον. Αυτό με ησυχάζει. Αυτό και η ικανότητα να απολαμβάνω μόνο το σήμερα".

«Τρελαίνει» τους τηλεθεατές η Veronica! (photos)

Posted: 14 Jan 2013 03:06 AM PST


undefined
Η Veronica Pliego είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ισπανική τηλεόραση και σε κάθε της εμφάνιση αφήνει με... ανοιχτό το στόμα τους τηλεθεατές.


Η πανέμορφη Ισπανίδα παρουσιάστρια, φωτογραφήθηκε φορώντας τα απολύτως απαρίτητα και έκοψε για ακόμα μία φορά την ανάσα!

Σίγουρα μετά από αυτή την εμφάνισή της, θα ανοίξουν οι... πόρτες και εκτός Ιβηρικής χερσονήσου!

Απολαύστε τη:


undefined







«Είναι μια πολύ ιδιότυπη επίθεση»

Posted: 14 Jan 2013 02:56 AM PST


undefined

Τον προβληματισμό του για την επίθεση με καλάσνικοφ από αγνώστους στα γραφεία ΝΔ εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στονrealfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου ότι «μήπως προέρχεται αυτή η ενέργεια από παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη ΝΔ;», ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι «έχω την εντύπωση ότι είναι μια πολύ ιδιότυπη επίθεση που δεν έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει -τόσο ακραίες επιθέσεις- σε κεντρικά γραφεία κομμάτων. Αυτό ίσως κάνει τον κύριο Γλέζο τόσο καχύποπτο. Και θα συμφωνήσω μαζί του».
Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ένας από τους λόγους που ίσως ήταν και έντονη η κριτική μας προς την κυβέρνηση, ήταν η παρωχημένη σκέψη να αφήνει να εννοηθεί ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποθάλπει ή οτιδήποτε τέτοιο, πράξεις βιας. Νομίζω ότι αυτά είναι κακόγουστο αστείο».

Όφελος 15 εκατ. ευρώ από την αποϋλοποίηση τελών κυκλοφορίας

Posted: 14 Jan 2013 02:55 AM PST


 
 
Σημαντικά οφέλη για τους πολίτες και το Δημόσιο απέφερε η αποϋλοποίηση του σήματος κυκλοφορίας και η πληρωμή των τελών αποκλειστικά μέσω τραπεζών και ΕΛΤΑ, σημειώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, συνολικά εισπράχθηκαν έως την 8η Ιανουαρίου 2013, 1.130 εκατ. ευρώ, έναντι 1.080 εκατ. ευρώ που είχαν εισπραχθεί κατά το ίδιο διάστημα πέρυσι.
Όπως υποστηρίζει το υπουργείο, δεδομένου ότι το ύψος των τελών κυκλοφορίας παρέμεινε το ίδιο, αποδεικνύεται ότι η αλλαγή από έντυπη ειδοποίηση σε ηλεκτρονική πληροφόρηση είχε τόσο υψηλή αποδοχή, που δεν επηρέασε ουσιαστικά τα προσδοκώμενα έσοδα, ενώ προϊδεάζει για την επέκταση του μέτρου, σημειώνοντας ότι η επιτυχία του αποτελεί οδηγό εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της ΓΓΠΣ και του Υπουργείου Οικονομικών για μελλοντικές παρόμοιες υπηρεσίες προς τους πολίτες.
Σημαντικό ποσοστό κοντά στο 7% των πληρωμών έγινε μέσω εναλλακτικών δικτύων των τραπεζών, με συνέπεια τη σημαντική μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών. Όσοι υιοθέτησαν αποκλειστικά ηλεκτρονικούς τρόπους υπολογισμού και πληρωμής των τελών, δεν ξόδεψαν παρά ελάχιστο χρόνο για να εκπληρώσουν την υποχρέωσή τους. Υπολογίζεται πως η φετινή διαδικασία εξοικονόμησε 500 χιλιάδες ανθρωποώρες στην εθνική οικονομία.
Ακόμη, η κατάργηση της διαδικασίας φυσικής εκτύπωσης και μεταφοράς των σημάτων στις τράπεζες, εξοικονόμησε στο Δημόσιο περίπου 15 εκατ. ευρώ. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν σημαντικά οφέλη από την κατάργηση της κοστοβόρου και πολύπλοκης διαδικασίας διάθεσης στο κοινό (τήρηση ταμείων, ειδικοί κανόνες ασφαλείας καθώς τα σήματα φέρουν αξία), την εξάλειψη της δυνατότητας φοροδιαφυγής (κλοπή σημάτων, αναντιστοιχία σήματος με όχημα) και την αποσυμφόρηση των ΔΟΥ από τις πληρωμές και εκκαθαρίσεις τελών κυκλοφορίας. Χαρακτηριστικά, 1 εκατ. πληρωμές που πέρυσι έγιναν στις ΔΟΥ, φέτος έγιναν μέσω των τραπεζών και των ΕΛΤΑ.
Τέλος, αξιοσημείωτο είναι ότι η αλλαγή αυτή στηρίχθηκε σε εφαρμογές και διαδικτυακές υπηρεσίες που υλοποιήθηκαν με ίδιους πόρους από τη ΓΓΠΣ. Μέρος της υλοποίησης αποτελεί η υπηρεσία υπολογισμού τελών κυκλοφορίας που είναι προσβάσιμη από τις τράπεζες και το ευρύ κοινό μέσω διαδικτύου, ακόμη και από κινητά τηλέφωνα ή ταμπλέτες, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Θα γίνει έρευνα προς όλες τις κατευθύνεις

Posted: 14 Jan 2013 02:54 AM PST


undefined

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και απαντώντας στο ερώτημα αν οι αστυνομικές αρχές ερευνούν προς όλες τις κατευθύνσεις ανεξαιρέτως σημείωσε: «Αυτονόητα έτσι θα γίνει. Εγώ δεν είμαι έτοιμος να ενοχοποιήσω ούτε καν σε επίπεδο υπόνοιας οιονδήποτε και οτιδήποτε. Ομως σε επίπεδο πολιτικής θέσης πρέπει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα. Εδω η διαχωριστική γραμμή δεν μπορεί να έχει την παραμικρή αίσθηση ότι δεν είναι απόλυτη και διαυγέστατη. Ή κανείς είναι με την δημοκρατία και εναντίον της τρομοκρατίας ή από κει και πέρα αν αρχίσουμε τα «εάν», τα «ίσως», τα «παρακρατικοί», τα «εδώ», τα «συλλογικότητες», τα «εργαλεία που καθένας έχει στο σπίτι του» κ.λπ νομίζω ότι θα δώσουμε ένα τέτοιο μήνυμα στην κοινωνία που δεν θα επιτρέψει να είμαστε αποτελεσματικοί έναντι της τρομοκρατίας».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, κ. ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ

Αιχμές Γλέζου για "παρακρατικούς"

Posted: 14 Jan 2013 02:53 AM PST


undefinedΈντονες αντιδράσεις και μίνι πολιτικό επεισόδιο προκάλεσαν το πρωί στη Βουλή όσα είπε ο Μανώλης Γλέζος, αναφορικά με την τρομοκρατική επίθεση η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα με στόχο τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημορκατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, εκεί όπου άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, και μια από τις σφαίρες βρέθηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργοή Αντώνη Σαμαρά.Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εμβληματική φυσιογνωμία της Αριστεράς και της Αντίστασης, καταδίκασε το γεγονός, μίλησε ωστόσο για παρακρατικές οργανώσεις και ομάδες, που με τη δράση τους βοηθούν εμμέσως τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση. Περισσότερα στο ysterografa.gr

Το επόμενο βήμα είναι η κατάργηση των χρημάτων

Posted: 14 Jan 2013 02:50 AM PST


Σε ισχύ θέτει το υπουργείο Οικονομικών την υποχρεωτική χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές άνω των 500 ευρώ.

Τα νέα μέτρα που έρχονται με το "μεγάλο" φορολογικό νομοσχέδιο την Άνοιξη, προανήγγειλε στη 
Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας.

Το νέο νομοσχέδιο θα προβλέπει τη θέσπιση του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου που θα περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για την κινητή και ακίνητη περιουσία όλων των φορολογούμενων και την επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες πληρωμών.

Πιο αναλυτικά το σχέδιο του υπουργείου για την αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής προβλέπει:

-Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με τραπεζικές επιταγές, πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή μέσω τραπεζικών λογαριασμών. Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα το υπουργείο εξετάζει « την επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες πληρωμών και με άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής για μια ευρύτατη γκάμα συναλλαγών και για ποσά πολύ μικρότερα από αυτά που προβλέπονται από την υφιστάμενη νομοθεσία.

Σήμερα το όριο των συναλλαγών πάνω από το οποίο απαιτείται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή πληρωμή μέσω τραπεζών ανέρχεται στις 3.000 ευρώ και αναμένεται να πέσει στα 500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, φορολογικά στοιχεία αξίας άνω των 500 ευρώ, που εκδίδονται από επιτηδευματίες για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, θα εξοφλούνται αποκλειστικά :

• μέσω τραπέζης, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες του αγοραστή των αγαθών/ λήπτη των υπηρεσιών ή

• μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή

• με επιταγές.

Μάλλον δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι περισσότεροι τώρα θα σπάνε τα ποσά σε πιο μικρά.

Video: Διακόπηκε αγώνας για να πάει… τουαλέτα ο τερματοφύλακας!

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Ένα σπάνιο περιστατικό συνέβη σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Κουβέιτ ανάμεσα στις ομάδες Αλ Σουλαϊμπικχάτ και Αλ Κουβέιτ (5-1).

Το παιχνίδι διακόπηκε κάποια στιγμή για τρία λεπτά, επειδή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ζήτησε από τον διαιτητή να πάει τουαλέτα! Ο άρχοντας της αναμέτρησης έκανε αποδεκτό το αίτημά του και οι ποδοσφαιριστές σταμάτησαν να παίζουν για λίγο έτσι ώστε ο γκολκίπερ να πάει στα αποδυτήρια για να κάνει την ανάγκη του! Πολλοί θεώρησαν ότι ήταν μια τακτική από πλευράς Αλ Σουλαϊμπικχάτ για να σταματήσει το ρυθμό των αντιπάλων, αλλά ακόμη και έτσι έχασε το ματς με 5-1!

Δείτε το video:


Popout 

Η Rhian Sugden προσφέρει πρωινό με το κορμί της

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Η εντυπωσιακή Rhian Sugden γδύθηκε ξανά και βάζει και πάλι τον αντρικό πληθυσμό σε πειρασμό, παίρνοντας το πρωινό της, πίνοντας το γάλα της και τρώγοντας μπισκότα…
Ταυτόχρονα, όμως, με τις πόζες, το βλέμμα και το νάζι της προσκαλεί και όλους τους άντρες να πάρουν το πρωινό μαζί της.

Το 25χρονο μοντέλο από το Manchester, που ξετρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό, «φόρεσε» τα μπισκότα της και τους δίνει το άρωμα του κορμιού της. Ξαπλώνει στο τραπέζι της κουζίνας της, κοιτάει έξω από το παράθυρο, ενώ σιγά – σιγά βγάζει και τα ελάχιστα που φοράει για να νιώσει πιο άνετα μέσα στο σπίτι της…

Η εκρηκτική ξανθιά έχει στο βιογραφικό της αρκετές «καυτές» φωτογραφήσεις, όπως για το γνωστό, αντρικό περιοδικό «Nuts».

Έχει δηλώνει ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική και το στήθος της είναι φυσικό, ότι της αρέσει να κάνει σεξ και να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη, ενώ ο ιδανικός άντρας για εκείνη, πρέπει να είναι ευγενικός και να διαθέτει χιούμορ. 

Να θυμίσουμε πως το όνομα της Rhian είχε κάνει τον γύρο των gossip media πριν από δύο περίπου χρόνια, καθώς φήμες ήθελαν τον Christiano Ronaldo να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, γεγονός που είχε δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του με την αγαπημένη του και διάσημο μοντέλο της Vicroria's Secret, Irina Shayk.







Πόσο κοστίζει ένα μήνυμα στον ιδρυτή του Facebook;

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Τον περασμένο μήνα, το Facebook αποφάσισε να αλλάξει την υπηρεσία μηνυμάτων του.

Έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να αποστέλλουν μηνύματα σε όσους δεν βρίσκονται στη λίστα φίλων όχι στο φάκελο «Άλλα», αλλά στα «Εισερχόμενα», με χρέωση 1 δολάριο ανά μήνυμα.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, οι χρεώσεις αλλάζουν ανάλογα με το άτομο που θα στείλει το μήνυμα. Για παράδειγμα αν κάποιος θελήσει να στείλει ένα μήνυμα στον ιδρυτή του Facebook, Mark Zucherberg και δεν ανήκει στα 16 εκατομμύρια που τον ακολουθούν, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 100 δολαρίων!

Μάλιστα, ο CEO του Facebook, δεν είναι ο μόνος που «κοστίζει» τόσο ακριβά, με πολλούς ακόμα χρήστες να ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Η διοίκηση του κοινωνικού δικτύου, αναφέρει πως «πρόκειται για κάποιες ακραίες δοκιμαστικές τιμές, προκειμένου να καταλήξουμε στην τακτική που θα ακολουθήσουμε για να αποφύγουμε το spam».

Αυτοκτόνησε ο «γκουρού» του Διαδικτύου, Άαρον Σουόρτζ

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Ένα από τα «μεγάλα μυαλά» της πληροφορικής και ενεργός υποστηρικτής της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών στο Διαδίκτυο, ο Άαρον Σουόρτζ, βρέθηκε το Σάββατο νεκρός στο διαμέρισμά του σε ηλικία μόλις 26 ετών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για αυτοκτονία δια απαγχονισμού.


Μόλις στα 14 του χρόνια, ο Σουόρτζ ήταν ένας από τους δημιουργούς του RSS (Really Simple Syndication), του εργαλείου που προσφέρει στους χρήστες του Διαδικτύου τη δυνανατότητα να παρακολουθούν το περιεχόμενο ιστοσελίδων, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς, όπως τα ειδησεογραφικά sites και τα blogs.

Αργότερα ο Σουόρτζ αφοσιώθηκε στην πεποίθηση του ότι οι πληροφορίες πρέπει να διανέμονται ελεύθερα στο Διαδίκτυο, ενώ δήλωνε ότι «οι πληροφορίες αποτελούν εξουσία. Αλλά όπως σε κάθε εξουσία, υπάρχουν αυτοί που θέλουν να τις κρατήσουν για τον εαυτό τους».

Σε μανιφέστο που είχε εκδώσει το 2008, είχε γράψει ότι «ολόκληρη η επιστημονική και πολιτιστική κληρονομιά, που έχει δημοσιευτεί ανά τους αιώνες σε βιβλία και περιοδικά, μετατρέπεται σε ψηφιοποιημένο υλικό και κρατείται στα χέρια ορισμένων ιδιωτικών εταιρειών. Ο επιμερισμός των πληροφοριών δεν είναι κάτι ανήθικο αλλά αποτελεί μια επιτακτική ανάγκη. Μόνο εκείνοι που είναι τυφλωμένοι από την απληστία θα αρνηθούν σε κάποιον φίλο ένα αντίγραφο».

Τον Ιούλιο του 2011 ο Σούορτζ είχε συλληφθεί από τις ομοσπονδιακές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών με κατηγορίες ότι έκλεψε εκατομμύρια ακαδημαϊκά κείμενα και βιβλία από το ψηφιακό αρχείο του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT).

Ο Σουόρτζ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δίκης είχε δηλώσει αθώος, αντιμετώπιζε 35 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε περίπτωση που καταδικαζόταν.

Ο 26χρονος είχε δηλώσει αρκετές φορές ότι έπασχε από κατάθλιψη, ενώ είχε αναφέρει ότι πολλές στιγμές στη ζωή του είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Όσο μεγαλώνει η κρίση, κονταίνουν τα φορέματα!

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Xρύσα Μπανδέλη: Η ερμηνεύτρια προφανώς και δεν κάνει εκγύμναση φωνητική για την εμφάνισή της ως Τουραντό, Κάρμεν, Μαντάμ Μπατερφλάι,....
αλλά για τους επόμενους Ολυμπιακούς εις το αγώνισμα του άλμα εις ύψος. Διότι για να ανέβεις σε αυτές τις γόβες ή σκαλίτσα θες ή κοντάρι να πηδήξεις. 

Η λεπτομέρεια δε που χωρίς αυτήν το σύνολο όσο να 'ναι θα 'χανε, είναι τα βεραμάν νύχια ασορτί με την γόβα. Το ασπρόμαυρο του φορέματος - η δαντελίτσα- εύλογα συνδυάζεται με την κιθάρα του κυρίου από πίσω. Απορία: Το εξτένσιον κυκλοφορεί και με φυσική τρίχα;

Φρύνη Βλάχου: Άλλη μία ομότεχνη της Μαρίας Κάλλας, της Μονσερά Καμπαγιέ, της Αγνής Μπάλτσα, αποδεικνύει περίτρανα το ταλέντο της σε έναν συνδυασμό με καλό, σπάνιας αισθητικής και υψηλής παιδείας γούστο. Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Τι να πρωτοθαυμάσεις;

Το δαχτυλίδι - ανεμιστήρα, -χρηστικό και αισθητικό μαζί αντικείμενο;- το νεκρό εξτένσιον που αναδεύεται σαν κουρτίνα στο αεράκι τον Αύγουστο; (άμα σε εμπνέει όμως ο καλλιτέχνης, ποιητής γίνεσαι!), το στράπλες, το στενό σορτσάκι, το σουτιέν που δεν φαίνεται; (από το τηλεμάρκετινγκ θα 'ναι), το ένα καλσόν το διχτυωτό, την άλλη κάλτσα με τη σιλικόνη, το μποτάκι με τα καρφιά που προφανώς είναι τα ίδια που χρησιμοποιούσαν οι Ρωμαίοι στις σταυρώσεεις στη Γεσθημανή; 

Την σοσιαλιστικού ρεαλισμού χειρονομία που δείχνει αισιόδοξα το μέλλον της εκβιομηχανισμένης εργατικής τάξης που θα δικαιώσει την Τρίτη Διεθνή; Όλα τα αναγνώρισα και όλα τα θαύμασα! Πώς να μην αισιοδοξώ λοιπόν, για το καλλιτεχνικό μέλλον αυτού του τόπου και τους νέους μας που θα μας ξημερώσουν ένα καλύτερο αύριο;

Κατερίνα Παπουτσάκη - Πιλάφα: Mανούλα μου εσείς νιόπαντρα, σπίτι δεν πιάσατε; Δωμάτιο σε ξενοδοχείο, έστω; Να σας φιλοξενήσει κάποιος συγγενής, μια κουμπάρα, ένας φίλος; Άιντε Άιντε καταμεσίς στον δρόμο τα γλωσσόφιλα; Επίσης αναρωτέμαι, για την απελπισία του μαυροπαπαράτσου που την έχει στήσει στα Πετράλωνα, μέσα στην παγωνιά, και περιμένει πότε θα περάσει να γλωσσοφιληθεί η κυρία Παπουτσάκη - Πιλάφα!

Νατάσα Καλογρίδη: Η υπέροχη Νατάσα σε μία επαγγελματική επίσημη φωτογράφιση που αποδεικνύει περίτρανα την κρίση του περιοδικού Τύπου στην χώρα και τα πολύ χαμηλά μπάτζετ για τις φωτογραφίσεις. Αν είχαν λεφτά, θα αγόραζαν ένα καλσόν της προκοπής, αν όχι νανοκαλσόν που είναι και της μόδας γιατί κάνει καλό και στην κυτταρίτιδα ή έστω θα πήγαιναν αυτό για μπαντάρισμα. Κοτζάμ Καλογρίδη με τα σκισμένα. ΑΙΣΧΟΣ!



Σκάνδαλο στην Κύπρο- Πώς η σύζυγος του Λιλλήκα έβγαλε 4,3 δισ. από τις εκλογές!

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Στοιχεία με έγγραφα για τη διαφημιστική εταιρεία Marketway της συζύγου του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Λιλλήκα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης». Πρόκειται για στοιχεία, όπως σημειώνει, που δεν αναφέρονται στην «κατάσταση περιουσίας» που έδωσε πριν μερικές μέρες στη δημοσιότητα ο κ. Λιλλήκας και αφορούσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Marketway, η οποία ασχολείται και με την πολιτική διαφήμιση, το 2004 ανέλαβε αποκλειστικά την εκστρατεία κατά του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, έναντι του ποσού των 450.000 λιρών (800.000 ευρώ). Η Marketway "συνεισέφερε" στην εκστρατεία περίπου 20.000 ευρώ. Βέβαια, τα χρήματα αυτά είχαν δαπανηθεί σε διαφημιστικό χώρο και χρόνο, παραγωγές υλικού κτλ. Όμως ο τζίρος ήταν τεράστιος και η εταιρεία πήρε σημαντικά ποσοστά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Στις προεδρικές εκλογές του 2008 η ίδια εταιρεία ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία του Τάσσου Παπαδόπουλου (φωτογραφία), της οποίας το ύψος -σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας- ήταν περίπου 3,5 εκατ. ευρώ. Εξάλλου, στις προεδρικές του 1998 η εταιρεία Marketway συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια του τότε υποψηφίου του ΑΚΕΛ Γιώργου Ιακώβου. Μέχρι το απόγευμα δεν είχε υπάρξει αντίδραση από πλευράς του κ. Λιλλήκα στο δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού αμφισβήτησε ευθέως την πληρότητα των στοιχείων, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Λιλλήκας, καλώντας τον «να δώσει τα στοιχεία των εταιρειών με τις οποίες είναι συνδεδεμένος, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, προκειμένου να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα περιουσιακά του στοιχεία».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ: Επιτέλους! Μια σεμνή εμφάνιση της μέλλουσας μητέρας!

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Ως γνωστόν η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) μας έχει συνηθίσει σε αισθησιακές εμφανίσεις.

Σε κάθε της έξοδο, ο φακός την απαθανατίζει με στενά εφαρμοστά φορέματα που αναδεικνύουν το πλούσιο μπούστο και τις ζουμερές καμπύλες της.

Όμως μιας και διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποφάσισε να αλλάξει ενδυματολογικό κώδικα. Πλέον πρώτη θέση στη ντουλάπα της έχουν τα φαρδιά ρούχα, ενώ τα μίνι φορέματα αποτελούν παρελθόν.

Και για του λόγου το αληθές ο φακός την "τσάκωσε" το Σάββατο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Με μαύρο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, πουκάμισο και γκρι παλτό εθεάθη η τηλεπερσόνα. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κότσο, ενώ δεν είχε κανένα ίχνος μακιγιάζ.

Όσοι την αντίκρισαν εντυπωσιάστηκαν καθώς ήταν ιδιαίτερα σεμνή και απ'ό,τι φαίνεται άρχισε να παίρνει στα σοβαρά το ρόλο της μητέρας που αναμένεται να υιοθετήσει σε λίγους μήνες!




Υπέκυψε ο άνδρας που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του γνωστός εκδότης

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Στον εισαγγελέα υπηρεσίας οδηγήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο εκδότης, Δημήτρης Ρίζος, έπειτα από τροχαίοΟ γνωστός δημοσιογράφος οδηγώντας το αυτοκίνητό του παρέσυρε και σκότωσε 85χρονο πεζό στην παραλιακή.
Ο εκδότης της εφημερίδας Αδέσμευτος Τύπος ανέφερε πως το θύμα είχε χτυπηθεί από άλλο όχημα. Ο Δημήτρης Ρίζος αφέθηκε ελεύθερος ενώ διατάχθηκε προανάκριση.

Υπουργός μετακινείται με τρένο για να μην επιβαρύνει τους πολίτες (φωτογραφίες)

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Ας τα βλέπουν αυτά οι δικοί μας κηφήνες, οι βολεμένοι, οι τσάμπα μάγκες της Ελληνικής βουλής!


Οι μετακινήσεις του υπουργού Μεταφορών της Μεγάλης Βρετανίας, Simon Burns, κόστιζαν στους πολίτες πάνω από 97.000 ευρώ το χρόνο, έτσι αποφάσισε να μετακινείται με το τρένο!

Ο υπουργός μάλιστα όχι μόνο περίμενε στο τσουχτερό κρύο, αλλά...


δε βρήκε ούτε θέση με αποτέλεσμα να ταξιδέψει επί 36 λεπτά από το Chelmsford στη Liverpool Street όρθιος!

Ήταν η τρίτη μέρα που ο κ. Burns αναγκαζόταν να πάρει το τρένο για να πάει στη δουλειά του, από τότε που έπαψε να χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αυτοκίνητο και τον σοφέρ του, μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε όταν μια κυριακάτικη εφημερίδα αποκάλυψε ότι οι... μεταφορές του από το σπίτι στο υπουργείο κόστιζαν στους πολίτες 97.176 ευρώ το χρόνο!

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίστηκε ακόμη ότι χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για λόγους ασφάλειας επειδή μελετούσε έγγραφα ακόμη και στις διαδρομές που έκανε με το αυτοκίνητο, για να τον «αδειάσει» το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης το οποίο απάντησε ότι οι υπουργοί μπορούν να μελετούν δημόσια έγγραφα σε δημόσιους χώρους, αρκεί να διασφαλίζουν ότι δε θα διαρρεύσουν απόρρητα στοιχεία.





Μπαράζ προσφυγών στο ΣτΕ από τους δικαστές

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Όλες οι δικαστικές Ενώσεις και 602 δικαστές από όλο το φάσμα της Δικαιοσύνης προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούν να κριθεί αντισυνταγματικό και αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) το Μνημόνιο ΙΙΙ (Ν. 4093/2012) κατά το σκέλος εκείνο που μειώνει αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012 τις αποδοχές και τις συντάξεις των δικαστικών λειτουργών και ρυθμίζει τμηματικά τον τρόπο επιστροφής των «αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών» στο Δημόσιο.

Δηλαδή προβλέπεται η τμηματική επιστροφή των επιπλέον πόσων που έλαβαν από την 1.8.2012 μέχρι 31.12.2012, λόγω της αναδρομικής μείωσης των αποδοχών και των συντάξεών των δικαστών και εισαγγελέων.
Τόσο οι δικαστικές Ενώσεις, όσο και οι δικαστές, ζητούν παράλληλα να ακυρωθεί η από 14.11.2012 απόφαση του υπουργού Οικονομικών που προβλέπει την επιστροφή «των αχρεωστήτως καταβληθεισών αποδοχών και συντάξεων» που προκύπτουν από την εφαρμογή του Μνημονίου ΙΙΙ (αναδρομική μείωση αποδοχών και συντάξεων).
Ως προς το Μνημονίο ΙΙΙ ζητούν να ακυρωθεί η υποπαράγραφος Γ 1, που αφορά στις μισθολογικές διατάξεις των απασχολουμένων στον δημόσιο τομέα.
Ειδικότερα, στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο προσέφυγαν οι Ενώσεις: 1) Δικαστών και Εισαγγελέων, 2) Εισαγγελέων Ελλάδος, 3) Διοικητικών Δικαστών, 4) Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, 5) Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Επίσης, προσέφυγαν ατομικά όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας (Ι. Γράβαρης, Όλγα Παπαδοπούλου, Φραντζέσκα Γιαννακού, Β. Γκρέστους και Ν. Νικολάκης), 595 δικαστές και εισαγγελείς όλων των βαθμών ομαδικά, αλλά και δύο που προσέφυγαν ανεξάρτητα.
Κατ΄ αρχάς, επισημαίνεται στις ομαδικές αυτές προσφυγές ότι οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν προσέφυγαν στο Μισθοδικείο, γιατί έχει κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας ότι στο Μισθοδικείο υπάγονται μόνο ατομικές μισθολογικές, συνταξιοδοτικές και φορολογικές υποθέσεις δικαστών και η προσφυγή του αφορά «ακυρωτική διαφορά» που υπάγεται στη δικαιοδοσία του ΣτΕ.
Υποστηρίζεται ότι οι περικοπές των αποδοχών και των συντάξεων των δικαστικών λειτουργών παραβιάζουν τα άρθρα 26, 87 και 88 του Συντάγματος, καθώς και το δικαίωμά τους στην περιουσία, όπως αυτό κατοχυρώνεται με το άρθρο 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ. Στην έννοια της περιουσίας, όπως είναι γνωστό, περιλαμβάνονται τόσο οι αποδοχές, όσο και οι συντάξεις.
Ακόμη, υπογραμμίζουν ότι οι αποδοχές των δικαστικών λειτουργών, σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές, πρέπει να είναι ισότιμες με τις αποδοχές των άλλων δύο λειτουργιών (νομοθετικής και εκτελεστικής). Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι οι αποδοχές των πρόεδρων των τριών Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας ανέρχονται το έτος 2013 στα 3.756 ευρώ, ενώ των βουλευτών οι καθαρές αποδοχές ανέρχονται στα 6.568 ευρώ. Επιπρόσθετα, οι βουλευτές έχουν επιπλέον παροχές, όπως είναι τηλέφωνα, κ.λπ.
Επίσης, υπογραμμίζεται στις προσφυγές ότι το Σύνταγμα προβλέπει πως ο νομοθέτης υποχρεούται να παρέχει στον δικαστή, αφενός μεν αποδοχές, επαρκείς και ανάλογες του λειτουργήματός του, αφετέρου τις κατάλληλες συνθήκες και υποδομές, ώστε αυτός να είναι σε θέση να επιτελεί «το δικαιοδοτικό του έργο» στο υψηλό επίπεδο που επιτάσσουν το Σύνταγμα και οι διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας.
Στην πραγματικότητα όμως, αυτό δεν συμβαίνει, σημειώνουν οι δικαστικοί λειτουργοί, καθώς η Πολιτεία αδυνατεί να προσφέρει στους δικαστές την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή, αλλά ούτε «διατηρεί πρόσφορες συνθήκες ομαλής και ορθολογικής άσκησης του δικαιοδοτικού τους έργου».
Για το λόγο αυτό, συνεχίζουν στις προσφυγές τους οι δικαστικές Ενώσεις, η Πολιτεία από το 1997 έχει χορηγήσει στους δικαστές ειδικά επιδόματα (αντισταθμιστικό επίδομα, πάγια αποζημίωση, κλπ).
Έτσι, οι αποδοχές των δικαστών μπορούν να περικοπούν μόνο εφόσον αυτό επιβάλλεται από την ανάγκη αντιμετώπισης εξαιρετικά δυσμενών οικονομικών και δημοσιονομικών συνθηκών και μόνο στο απολύτως αναγκαίο μέτρο, μετά από αιτιολογημένο αποκλεισμό άλλων εναλλακτικών λύσεων, αναφέρουν οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης.
Επίσης, προσθέτουν ότι το Μνημόνιο ΙΙΙ επιβάλλει μειώσεις στις αποδοχές των δικαστών, σε τέτοιο ύψος που ανατρέπουν το καθεστώς οικονομικής ασφάλειας που πρέπει αυτοί να απολαμβάνουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, με συνέπεια αυτό να αντίκειται ευθέως στα άρθρα 26, 87 και 88 παράγραφος 2 του Συντάγματος».
Επαναλαμβάνουν ότι οι περικοπές στις αποδοχές και τις συντάξεις των δικαστικών λειτουργών ανέρχονται στο 44%, ενώ το νέο μισθολόγιο των δικαστών συντάχθηκε κατά αντισυνταγματικό τρόπο, αφού έχει ενταχθεί σε άσχετο νόμο που ρυθμίζει και άλλα θέματα, ενώ σύμφωνα με το άρθρο 88 του Συντάγματος έπρεπε να ρυθμιστεί με ειδικό νόμο.
Οι Ενώσεις τονίζουν ότι η πρόβλεψη του Μνημονίου ΙΙΙ για πεντάμηνη αναδρομικότητα στις περικοπές των αποδοχών των δικαστών παραβιάζει και την ΕΣΔΑ καθώς οι πλήρεις αποδοχές που έλαβαν από 1.8.-31.12.2012 αποτελούν δεδουλευμένες αποδοχές και παράλληλα ανεπίστρεπτο μέρος της περιουσίας των δικαστών. Δηλαδή οι δικαστές αναγκάζονται να επιστρέψουν αμοιβές που είναι «καρπός της εργασίας τους».
Σε άλλο σημείο των προσφυγών τους επισημαίνουν ότι οι αποδοχές της επίμαχης περιόδου (1.8.-31.12.2012) που έλαβαν, αποτελεί «κτηθείσα περιουσία η οποία προστατεύεται από την ΕΣΔΑ» που έχει κυρωθεί από τη χώρα μας με το Νομοθετικό Διάταγμα 53/1974 και αυτό πλέον (Ν.Δ.) αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής νομοθεσίας.
Εξάλλου, αναφέρουν ότι με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου εξαιρέθηκαν από το ενιαίο μισθολόγιο ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, όπως είναι το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ), το επιστημονικό προσωπικό της ειδικής νομικής υπηρεσίας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, το καλλιτεχνικό προσωπικό του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και ΟΤΑ, κλπ.
Οι εξαιρέσεις όμως αυτές, σύμφωνα με τις Ενώσεις, επιφέρουν χαρακτηριστική δυσμενή μεταχείριση των δικαστών, έναντι άλλων κατηγοριών του ειδικού μισθολογίου, ενώ την ίδια στιγμή καταδεικνύουν ολοφάνερα ότι τα μέλη τους (οι δικαστές και οι εισαγγελείς) υπέστησαν διακριτική και άνιση μεταχείριση στη μισθολογική τους κατάσταση.

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ντραμς στον κόσμο! Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Ο 56χρονος Mark Temperato είναι ο ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων ντραμς στον κόσμο τα οποία περιέχουν 340 κομμάτια.


Το αξιοσημείωτο με τα συγκεκριμένα ντραμς δεν είναι μόνο το μέγεθος αλλά και το γεγονός ότι ο επί τριάντα χρόνια καθηγητής μουσικής μπορεί να παίξει με όλα τα κομμάτια αν φυσικά κάτσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Το γιγαντιαίο μουσικό όργανο δε φτιάχτηκε από τη μία στιγμή στην άλλη αλλά χρειάστηκαν 35 χρόνια προκειμένου να μαζέψει τα κομμάτια που ήθελε και να τα τοποθετήσει σωστά.

Το συγκεκριμένο ρεκόρ εντάχτηκε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες του 2013.





Popout

Πώς να ρίξεις τον πυρετό χωρίς φάρμακα! ! !

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Μόλις το παιδί κάνει πυρετό χτυπάει στο σπίτι
συναγερμός και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να δώσεις κάποιο από τα γνωστά αντιπυρετικά. Και όμως! Θα μπορούσες να μειώσεις ή και να ρίξεις τελείως τον πυρετό χωρίς να χρησιμοποιήσεις φάρμακο. Μάθε πώς μπορεί να γίνει αυτό!

1. Όταν το παιδί εμφανίσει θερμοκρασία πάνω από 38 βαθμούς Κελσίου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να του αφαιρέσεις τα ρούχα. Όχι απλά να τα μειώσεις αλλά να γδύσεις εντελώς το παιδί. Στα βρέφη αφήνεις μόνο την πάνα για να μην λερώσουν και στα μεγαλύτερα το βρακάκι για να μην ντρέπονται.
2. Μείωσε τη θερμοκρασία του χώρου στους 18-20 βαθμούς Κελσίου. Μείωσε ή κλείσε το καλοριφέρ.
3. Άνοιγε κάθε τόσο ένα παράθυρο ώστε να ανανεώνεται το οξυγόνο αλλά και να δροσίζεται ο χώρος που βρίσκεται το παιδί.
4. Σε περιπτώσεις που κάνει πολλή ζέστη ανάβουμε έναν ανεμιστήρα και τον ρίχνουμε προς τον τοίχο ώστε καθώς κυκλοφορεί ο αέρας να παίρνει τη θερμοκρασία του χώρου.
5. Παίρνουμε πετσετούλα βαμβακερή ή πανάκια, τα βρέχουμε με νερό της βρύσης ελαφρώς δροσερό και δροσίζουμε το παιδί στο μέτωπο, τα χέρια, στα πόδια, στον κορμό.
6. Βρέχουμε το τριχωτό του κεφαλιού και δεν το στεγνώνουμε. Καθώς το νερό εξατμίζεται, παίρνει και τη θερμότητα από το παιδί.
7. Αφήνουμε το παιδί να κυκλοφορεί ξυπόλητο, δηλαδή χωρίς κάλτσες. Είναι και αυτό ένα φυσικό αντιπυρετικό, καθώς από τις πατούσες φεύγει η ζέστη προς το πιο κρύο πάτωμα.
8. Αν με όλα η θερμοκρασία δεν πέσει σε ικανοποιητικά επίπεδα, τότε του κάνουμε ένα ολόσωμο μπάνιο, ντους με τρεχούμενο νερό από χλιαρό προς δροσερό μέχρι εκεί που αντέχει το παιδί. Το ντους μπορεί να διαρκέσει 5-15 λεπτά.
Μαζεύουμε τα πολλά νερά από το σώμα του και το αφήνουμε να στεγνώσει μόνο του.
9. Του δίνουμε να πιει άφθονα υγρά για να αναπληρώσουμε αυτά που χάνει με τον πυρετό, όπως: νερό, χυμούς, γάλα.
10. Δεν ξεχνάμε τον παιδίατρό του. Κάθε πυρετός είναι μόνο ένα σύμπτωμα μιας γενικότερης αρρώστιας. Γι' αυτό επικοινωνούμε μαζί του ώστε να σας δώσει τις συμβουλές του.

TUS "Μου αρέσει να ενοχλώ και να χαλάω τον καθωσπρεπισμό"

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα παραχώρησε το είδωλο της νεολαίας Tus και για ακόμη μια φορά έβγαλε το "κακό" παιδί από μέσα του!

Ο νεαρός ράπερ δήλωσε υπέρ της ίντριγκας και ξεκαθάρισε ότι του αρέσει να χαλάει τον καθωσπρεπισμό.

"Μου αρέσει να ενοχλώ! Μου αρέσει να βγει κάποιος και να πει κάτι που δεν είναι αλήθεια και να βγω να του απαντήσω. Μου αρέσει αυτή η ίντριγκα. Κάθε αρνητικό σχόλιο είναι ένα βήμα για την επιτυχία. Μου αρέσει να τους χαλάω τον καθωσπρεπισμό", ανέφερε στο "Πρώτο Θέμα".

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του τόνισε ότι απολαμβάνει την επιτυχία του, αφού έχει καταφέρει τα κομμάτια του να κάνουν θραύση στο διαδίκτυο. Επιπλέον δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι δεν έχει φωνή!

"Επειδή δεν έχω φωνητικές ικανότητες, είδα ότι με αυτό το είδος μουσικής που ακολουθούσα μπορούσα να εκφραστώ πιο εύκολα. Αν μπορούσα να τραγουδάω δεν θα ράπαρα. Δεν είμαι τραγουδιστής, δεν έχω δουλέψει την φωνή μου, οπότε το ραπ είναι αυτό που με εκφράζει καλύτερα", είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός των άλλων μίλησε και για τα φοιτητικά του χρόνια και αποκάλυψε πώς προέκυψε η ασχολία του με τη μουσική. "Σπούδασα Οικονομικά και την Διοίκηση απλώς για να πάρω πτυχίο. Το θέμα με την μουσική ξεκίνησε από πλάκα και τα τραγούδια μου τα άκουγαν μόνο οι φίλοι μου.

Αποτέλεσμα ήταν να μαθευτεί στο χωριό ότι κάνω αυτό το είδος μουσικής. Μετά πήγαινα σε διάφορα clubs της περιοχής και επειδή έχω την ικανότητα να αυτοσχεδιάζω με τους στίχους με φώναζαν και έλεγα ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι, εκείνη την στιγμή. Και τους άρεσε" ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε ότι στη συνέχεια ταξίδευε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Μάλιστα ανέφερε ότι όταν πρωτοείπε στη μητέρα του ότι θα κατέβει στην Αθήνα για να κάνει καριέρα, η ίδια δεν τον πίστεψε κι ακόμη ελπίζει να γυρίσει!

Τέλος μιλώντας για το πώς λειτουργεί στην προσωπική του ζωή δήλωσε ότι είναι πολύ ευγενικός, δεν μιλάει άσχημα και δεν ταυτίζεται με τον ράπερ Tus.

Μία Τσέχα νοικιάζει το στήθος της για να γράφουν διαφημίσεις (pics)

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Είσαι Τσέχα ψηλή, όμορφη, με πλούσιο στήθος, αλλά χωρίς λεφτά ελέω οικονομικής κρίσης και τι κάνεις;


Όχι μην πάει ο νους σας στο πονηρό…

Στο πολύ πονηρό δηλαδή εννοούμαι, γιατί αυτό που κάνει η νεαρή κοπέλα δεν είναι και για το… μοναστήρι.

Μία Τσέχα, λοιπόν, με… πλούσιο μπούστο νοικιάζει το στήθος της για να γράψουν πάνω ότι διαφήμιση επιθυμεί ο καθένας και αν το προωθήσει μέσα από μία τοπική ιστοσελίδα.

Αν θέλετε να γράψετε κάτι στο ένα στήθος της, η τιμή είναι στα 7 ευρώ, ενώ αν θέλετε και τα δύο υπάρχει η σχετική έκπτωση και όλο μαζί το δίνει στα 13 ευρώ.

Είναι έξυπνο, δεν μπορείτε να πείτε…

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ: Μάθε τι σιχαίνεται σε μια σχέση

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Η Λάουρα Νάργες από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη έχει ξετρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό με το νάζι της.

Αυτό το κορίτσι έχει το "ταλέντο" να μετατρέπεται από γατούλα σε "καυτό" θηλυκό!

Τι όμως πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την κερδίσει; "Πρέπει να υπάρχουν χημεία, επικοινωνία και εμπιστοσύνη. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λείπει το χιούμορ" δήλωσε στο περιοδικό "TV Glam".

Οι άνδρες όμως θα πρέπει να προσέχουν ένα πράγμα που η ίδια συχαίνεται! Αναρωτιέστε τι είναι αυτό; "Ένα πράγμα το οποίο μπορεί να με ξενερώσει είναι η ζήλια. Τη θεωρώ δηλητήριο σε μια σχέση.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που το θεωρούν κολακευτικό ή το βλέπουν ως επιβεβαίωση. Υπάρχουν χίλιοι δύο τρόποι, πολύ πιο όμορφοι και σωστοί, να δείξει κανείς το ενδιαφέρον του για έναν άνθρωπο", ανέφερε η παρουσιάστρια.

Nα γιατί το Αιγαίο είναι και θα πρέπει να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST


Το τραγούδι που ακολουθεί, οι μουσικοί του "κυματισμοί", οι στίχοι και γενικά ο "ανθρωποήχος" του, είναι πιο ισχυρό τεκμήριο από διεθνείς συμφωνίες και από το διεθνές δίκαιο για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του Αιγαίου.


Όταν το ακούει ο Έλληνας, γεννιέται μέσα του η ανίκητη δύναμη για την υπεράσπιση του αιγιακού χώρου, πέρα και πάνω από τους όποιους συσχετισμούς και διεθνο-πολιτικούς σχεδιασμούς!

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που μας έστειλε χειμωνιάτικα  ο καλός μας φίλος Γιάννης Ρούσσος, από την Αμοργό, όπου οι λιγοστοί της κάτοικοι, σας τα λιγοστά της δένδρα και θάμνους, εγκυμονούν τη χειμερινή περίοδο, για να φέρουν φύλλα και να "ανθίσουν" την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Έτσι θα έρχονται να Καλοκαίρια κι οι Χειμώνες τις επερχόμενες δεκαετίες και αιώνες, και το Αιγαίο θα το κρατούν όλοι οι κάτοικοι των μεγάλων και των μικρών νησιών του Αιγαίου ΕΛΛΗΝΙΚΟ, γράφοντας καινούργιες μουσικές νότες που θα σμιλεύουν με λαϊκή τέχνη και θα επικυρώνουν την ελληνικότητά του.

Χαιρετισμούς Κώστα, Ελένη, Γιάννη και λοιποί φίλοι, φρουροί του Αιγαίου.

Ζήτω η Ελλάδα μας, Ζήτω το Αιγαίο.

Πηγή InfoGnomon
Popout

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ MOTHMAN

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST



Ο Αυτόπτης μάρτυρας και παραλίγο θύμα μιας αλλοκοσμικής επίθεσης είναι κάτοικος Νεάπολης Θεσσαλονίκης και μου αφηγήθηκε τα παρακάτω...

Ήταν βραδινή ώρα φέτος το καλοκαίρι και κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια Κρατούσα στα χέρια μου 2 γεμάτες μαύρες σακούλες σκουπιδιών και ενώ κατευθυνόμουνα στον κάδο απέναντι κάτι με τράβηξε να κοιτάξω προς την ταράτσα μιας απέναντι οικοδομής που βρίσκεται επί της οδού ανατολικής Ρωμυλίας Στο περιβάλλον υπήρχε μια παράξενη ησυχία και το βλέμμα μου καρφώθηκε στα κάγκελα μιας απέναντι πολυκατοικίας .




Ίσως γιατί διέκρινα κάποια σκοτεινή παρουσία που έμοιαζε σαν γιγαντίαια νυχτερίδα Εστίασα ακίνητος γιατί φαινόταν να ακουμπά πάνω στο περβάζι του κιγκλιδώματος της ταρατσας.Μια τεράστια φιγούρα σαν μια μεγάλη σκιά Έμεινα ακίνητος γιατί παρατηρούσα κάτι το οποίο μου φαινότανε παράξενο αφού φανταστείτε ότι στα χέρια μου κρατούσα τις σακουλές με τα σκουπίδια και δεν κουνιόμουνα να τις πετάξω στον κάδο. Τότε συνέβη, ένα πλάσμα ανθρωποειδή με μεγάλα μαύρα φτερά και κόκκινα σαν φωτιά ματιά βρισκόταν στο σημείο που πριν φάνταζε σαν μεγάλη σκιά .Η απόσταση ήταν τόση όση είναι μεταξύ του δρόμου και μιας 4οροφης οικοδομής και μερικές δεκάδες μετρά απόσταση από το σημείο που βρισκόμουν.

Το πλάσμα κατάλαβα ότι κατάλαβε ότι το είδα και με γυρισμένο το κεφάλι του προς έμενα άλλα με κλειστά τα φτερά με παρατηρούσε και αυτό Πάγωσα...ξαφνικά ανοίγει τα φτερά του κάνοντας ένα κύκλο πάνω από την πολυκατοικία σαν να πήρε ύψος και με φανερά επιθετική στάση κατευθύνθηκε στην πλευρά του δρόμου που βρισκομουνα.Με έπιασε πανικός και δεν έβγαζα λέξη Ασυναίσθητα έκανα μια κίνηση σηκώνοντας τα χέρια μου μπροστά μου κρατώντας τις γεμάτες σακουλές σαν ασπίδα καθώς αυτό το τέρας χύμηξε επάνω μου Ένιωσα 2 χτυπήματα πάρα πολύ δυνατά και κατάλαβα ότι οι σακούλες είχαν γίνει κομμάτια από τα νύχια των ποδιών αυτού του τρομερού τέρατος Τα μάτια του ήταν ότι πιο κόκκινο έχω δει ποτέ μου Με τα χέρια συνεχεία σηκωμένα και ότι είχε απομείνει από τις σακούλες συνέχιζα να προσπαθώ να αμυνθώ μαύρο αυτό φτερωτό πράγμα ξαφνικά έκανε πίσω καθώς ένα αυτοκίνητο περνούσε από τον δρόμο και φώτιζε την οδό

Έμεινα σοκαρισμένος δεν θυμάμαι πως μπόρεσα να πάω σπίτι μου ήταν ένας εφιάλτης αυτό που έζησα Σας στέλνω αυτήν την ιστορία γιατί ίσως κάποιος άλλος σαν και εμένα να έχει κάποιο παρόμοιο περιστατικό και βρεθεί τελικά κάποια εξήγηση....

Σημ.e-files (To περιστατικό συνέβη και για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε το όνομα του θύματος ελπίζουμε να υπάρξει και κάποια ακόμα αναφορά από την Θεσσαλονίκη η άλλη περιοχή ώστε να μπορέσουμε να σχηματίσουμε κάποια εντύπωση για το αληθινό του γεγονότος.)

Πάντως ενημερωτικά λίγα λόγια για το τι είναι ο mothman δίνουμε παρακάτω...Περιμένουμε και άλλα στοιχεία το θέμα είναι υπό έρευνα....

O "Mothman" , σύμφωνα με το θρύλο, είναι ίσως ένα από τα πιο παράξενα "πλάσματα" που γνώρισε ποτέ η Αμερικανική ήπειρος. Κόκκινα μάτια, ψηλότερο από τον άνθρωπο, μεγάλα φτερά σαν της πεταλούδας, εκπληκτική ομοιότητα με την κουκουβάγια.

Πρώτη αναφορά για τον Mothman γίνεται στην εφημερίδα "New York Sun" στις 18 του Σεπτέμβρη του 1877, όπου γίνεται λόγος για ένα περίεργο πλάσμα με ανθρώπινη υπόσταση αλλά με φτερά ...νυχτερίδας. Οι εμφανίσεις του συνεχίζονται στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο Μπρούκλιν, μέχρι και το 1880.

Το 1966, το πλάσμα αυτό φέρεται να έχει σκορπίσει κυριολεκτικά τον τρόμο στους κατοίκους του Πορτ Πλέζαντ, στην πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Η πρώτη του αυτή επανεμφάνιση μετά από έναν περίπου αιώνα απουσίας έγινε τη νύχτα της 15ης του Νοέμβρη εκείνης της χρονιάς, κοντά σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο με ΤΝΤ. Τη νύχτα εκείνη λοιπόν, ένα ζευγάρι, οι Scarberry και Mallette, αντιλήφθηκαν ένα "δημιούργημα" που ξέφευγε από οτιδήποτε είχαν δει ή φανταστεί ως τότε. Όταν εκείνο κινήθηκε προς την πόρτα του εργοστασίου, το ζεύγος πανικοβλήθηκε και έτρεξαν στο αυτοκίνητό τους να σωθούν. Λίγο αργότερα, αντελήφθησαν το ίδιο πλάσμα σε έναν λοφίσκο κοντά στο δρόμο. Το πλάσμα αυτό με την ανθρώπινη υπόσταση έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητό τους. "Είχε ανθρώπινη μορφή, γκρίζο χρώμα, φτερά νυχτερίδας με ένα άνοιγμα 3 μέτρων και κόκκινα λαμπερά μάτια στο ύψος της πλάτης". Σύμφωνα πάλι με τις μαρτυρίες τους, έβγαζε κραυγές νυχτερίδας, τους ακολούθησε για αρκετή ώρα, παρά τις προσπάθειες του Roger Scarberry να το αποφύγει οδηγώντας με πάνω από 160 χιλιόμετρα/ώρα. "Διατηρούσε την ίδια ταχύτητα με εμάς", είπε ένα από τους δυο μάρτυρες. Στη συνέχεια, το ζεύγος έτρεξε στο σερίφη για να καταγγείλει το γεγονός... Πολλοί άλλοι άνθρωποι της περιοχής είδαν το Mothman στη συνέχεια, και μέχρι το Δεκέμβριο η αστυνομία λάμβανε συνεχώς κλήσεις για παρόμοια περιστατικά και παρέμενε διαρκώς σε κατάσταση συναγερμού.

Την ίδια νύχτα που συνέβη το άνωθεν περιστατικό, ένας άλλος άνθρωπος είχε να κάνει με τον άνθρωπο-πεταλούδα. Σε μια απόσταση 135 χιλιομέτρων μακριά από το Πορτ Πλέζαντ όπου λαχτάρησε το ζεύγος, συγκεκριμένα στα περίχωρα του Σάλεμ, ένα άνδρας έβλεπε τηλεόραση όταν η οθόνη έγινε χωρίς λόγο απότομα μαύρη, ενώ ταυτόχρονα ακούστηκε ένας οξύς ήχος σαν μακρόσυρτο παραπονιάρικο σφύριγμα. Ο σκύλος του σπιτιού άρχισε να γαβγίζει σαν τρελός. Το σφύριγμα συνεχίστηκε ακόμα και όταν ο Partridge, ο εν λόγω άνδρας, έσβησε τελείως την τηλεόραση. Βγαίνοντας έξω είδε το σκύλο του να κοιτάζει προς την κατεύθυνση της σιταποθήκης, 150 μέτρα πέρα από το σπίτι. Στρέφοντας το φως ενός δυνατού φακού προς τα εκεί είδε "δυο στρογγυλούς κύκλους ή μάτια, που έμοιαζαν με φανούς ποδηλάτου. Κινούνταν συνεχώς και σίγουρα δεν ήταν μάτια ζώου". Το σκυλί έτρεξε προς τα εκεί. Ο Partridge το φώναξε πίσω, αλλά μάταια. Μπήκε στο σπίτι να πάρει την καραμπίνα του αλλά ήταν τόσο επηρεασμένος από τα "μάτια" που είχε δει, που σκέφτηκε πως θα ήταν πιο σοφό να μείνει στο εσωτερικό του σπιτιού. Κράτησε το όπλο στα χέρια του όλη τη νύχτα. Το πρωί ο σκύλος δεν είχε ακόμα επιστρέψει.

Δυο μέρες μετά, ο Partridge διάβασε την αναφορά που είχε κάνει το ζευγάρι που είδε το "πλάσμα". Μέσα σ΄ αυτή γινόταν λόγος για ένα σώμα σκύλου στην άκρη του δρόμου, και λίγη ώρα αργότερα, όταν έφευγαν άρον-άρον από την περιοχή, το σώμα του σκύλου έλειπε. Ο Partridge έκανε αυθόρμητα το συσχετισμό ανάμεσα στο σώμα αυτό και την εξαφάνιση του σκύλου του. Ποτέ δεν ξαναβρήκε το ζώο του.

Στις 16 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια συνέντευξη Τύπου στο χώρο του δικαστηρίου της επαρχίας και το ζεύγος που είχε γίνει μάρτυρας της εμφάνισης του "πλάσματος" κοντά στο εγκαταλειμμένο εργοστάσιο επανέλαβε την ιστορία του. Ο βουλευτής Halstead που είχε γνωρίσει ήδη το ζεύγος, πήρε πολύ στα σοβαρά την περιγραφή τους. Κάποιοι ερευνητές δήλωσαν πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να αμφιβάλει κανείς για την αλήθεια των όσων εξιστόρησαν. Πολλοί δημοσιογράφοι που παρέστη στη συνέντευξη έκαναν την ιστορία ακόμα πιο τρανταχτή, σε σημείο που ο Mothman έγινε ένα είδος θρύλου.

Ένα άλλο εξίσου περίεργο γεγονός ήταν το ότι όταν ο βοηθός του σερίφη ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση πήγε στο εγκαταλειμμένο εργοστάσιο μετά την κατάθεση του ζεύγους, διαπίστωσε έκπληκτος παρεμβολές στα κύματα του ραδιοφώνου του αυτοκινήτου του. Όπως κατέθεσε κι αυτός στη συνέχεια, ο ήχος της παρεμβολής ήταν πολύ ισχυρός και έμοιαζε με τον ήχο που κάνει μια κασέτα όταν την περνάμε στα γρήγορα. Ο ήχος ήταν τόσο δυνατός που χρειάστηκε να κλείσει το ραδιόφωνο.

Από τότε και μέχρι το Νοέμβριο του 1967, υπήρξαν πολλές αναφορές από άτομα που ισχυρίζονταν ότι είδαν τον άνθρωπο-κουκουβάγια. Σε μια από αυτές, περιγράφουν το πλάσμα σαν κάτι που σηκώθηκε αργά από το έδαφος: "ένα μεγάλο γκρίζο πράγμα, πιο ψηλό και από τον άνθρωπο, που δεν είχε κεφάλι, είχε όμως δυο μεγάλους κόκκινους κύκλους ψηλά στο στήθος".
Τουλάχιστον εκατό άτομα είδαν το πλάσμα και, από το σύνολο των μαρτυριών τους, εξήχθη η ακόλουθη γενική περιγραφή του: ύψος μεταξύ 1, 5 και 2,10 μέτρων, φαρδύτερο από άνθρωπο, περπατά με δυσκολία με πόδια σαν κι αυτά που έχουν οι άνθρωποι, και σέρνοντάς τα. Βγάζει έναν ήχο σαν τσίριγμα. Τα μάτια του βρίσκονται στην κορυφή της πλάτης. α φτερά του είναι όμοια με εκείνα της νυχτερίδας, αλλά δεν τα χτυπά όταν πετάει. Όταν απογειώνεται ανεβαίνει ευθύς κατά πάνω, όπως ένα ελικόπτερο. Το χρώμα του είναι γκρι ή μαύρο. Δυο μάρτυρες δήλωσαν ότι είχαν ακούσει κάτι σαν "μηχανικό βουητό" τη στιγμή που πετούσε από πάνω τους.

Για έναν περίπου χρόνο, τα περίεργα γεγονότα διαδέχονταν το ένα το άλλο στην περιοχή. Επιστήμονες, ερευνητές, κυνηγοί φαντασμάτων συρρέουν κατά δεκάδες, ο πιο διάσημος από αυτούς είναι ο John Keel, δημοσιογράφος-συγγραφέας που έγινε κατά κάποιο τρόπο ο κύριος χρονικογράφος της υπόθεσης Mothman.
Η έλευση του Mothman δεν ήταν όπως φαίνεται ένα τυχαίο γεγονός αλλά κάτι που θα προειδοποιούσε κάποιους ανθρώπους για ένα τραγικό γεγονός που βρισκόταν στα σκαριά. Γίνεται λόγος για την κατάρρευση μιας μεγάλης γέφυρας που προκάλεσε το θάνατο 77 αθώων ανθρώπων μέσα σε μια νύχτα. Εκείνες τις τραγικές στιγμές πολλοί άνθρωποι φέρονται να είδαν δυο φωτεινά κόκκινα σημάδια στο νυχτερινό ουρανό. Μετά από αυτό, κανείς δεν είναι σίγουρος να ξαναείδε τον Mothman.

Ποιος ήταν λοιπόν ο Mothman και ποια η σχέση του με το τραγικό περιστατικό; Ό,τι και να ήταν το πλάσμα, όλα συγκλίνουν στο ότι δεν είχε σχέση με κάποια απάτη. Υπήρχαν πολλοί αξιόπιστοι μάρτυρες που είχαν δει το ίδιο πράγμα. Προτάθηκε σαν εξήγηση ότι το πλάσμα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν πελαργό, που είχε κατά πάσα πιθανότητα μεταναστεύσει νότια του Καναδά. Όπως και να' χε, ήταν μια κάποια εξήγηση, αν και οι μάρτυρες την απομάκρυναν αμέσως ακόμα και σαν πιθανότητα αφού εκείνο που είχαν δει δεν είχε τίποτα πάνω του από πελαργό.
Ελλείψει λογικής εξήγησης, η υπόθεση Mothman παραμένει ένα μυστήριο. Το όλο θέμα βρίθει εντυπωσιακών ιστοριών, αλλά εκείνο που το κάνει μοναδικό είναι οι μαρτυρίες πλήθους ανθρώπων, ατόμων που χαρακτηρίσθηκαν άξιοι εμπιστοσύνης, ακόμα και δικαστικών λειτουργών αλλά και αστυνομικών της περιοχής.

Απίστευτο: Έφεραν φόρους μεσ’ τη μαύρη νύχτα

Posted: 14 Jan 2013 02:35 AM PST



Άλλος ένας φόρος ο οποίος υποτίθεται ότι θα είχε προσωρινό χαρακτήρα μονιμοποιείται. Με διάταξη που πέρασαν νύχτα στη Βουλή επανέρχεται ο φόρος «πολυτελούς διαβίωσης» τον οποίο θα κληθούν να πληρώσουν όλοι όσοι έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα άνω των 2000 κυβικών, όλοι οι ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής άνω των έξι μέτρων αλλά και όλοι όσοι έχουν πισίνες εσωτερικές και εξωτερικές.

Ο φόρος περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε μέσα στη νύχτα στη Βουλή για να περάσουν οι «μνημονιακές» πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Στο άρθρο 46 αναφέρεται ότι:
Α. Επιβάλλεται φόρος πολυτελούς διαβίωσης στα ποσά της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης που προκύπτουν από την κυριότητα ή την κατοχή επιβατικών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης μεγάλου κυβισμού, σκαφών αναψυχής ιδιωτικής χρήσης , αεροσκαφών, ελικοπτέρων και ανεμοπτέρων, καθώς και δεξαμενών κολύμβησης, όπως αυτά προκύπτουν από τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και τα λοιπά επιπλέον στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ο φόρος, υπολογίζεται ως εξής:

1.Για ποσά από 1929 έως 2500 κυβικά, ο φόρος υπολογίζεται με συντελεστή 5% επί του ύψους του τεκμηρίου.

2.Για ποσά από 2500 κυβικά και πάνω, ο φόρος υπολογίζεται με συντελεστή 10% επί τη ς αξίας του τεκμηρίου

Εξαιρούνται μόνο τα αυτοκίνητα που έχουν συμπληρώσει 10 χρόνια κυκλοφορίας καθώς και τα επιβατικά των αναπήρων τα οποία απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Στα σκάφη αναψυχής, ο φόρος επίσης υπολογίζεται με συντελεστή 10% ενώ εξαιρούνται μόνο τα σκάφη κάτω των έξι μέτρων. Επίσης, στον φόρο υπάγονται και όλες οι πισίνες χωρίς εξαιρέσεις.

Ο φόρος θα ενσωματωθεί στα εκκαθαριστικά της εφορίας του 2014 και θα υπολογιστεί με βάση τα τεκμήρια του 2013. Υπενθυμίζεται ότι τα τεκμήρια έχουν παραμείνει στα ύψη παρά τη μείωση των εισοδημάτων. Αυτό σημαίνει ότι στα ύψη θα παραμείνουν και τα χαράτσια.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές