Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δασκάλα της γιόγκα ετών 91

Posted: 17 Jan 2012 04:29 PM PST

Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness κέρδισε μία γηραιά κυρία που εξασκεί το άθλημα της γιόγκα από το 1960. Διαβάστε τι...



δήλωσε

Μια ηλικιωμένη κυρία κατάφερε να μπει στο βιβλίο Guiness, για έναν πολύ "ιδιαίτερο" λόγο . Η 91χρονη Bernice Bates είναι η γηραιότερη δασκάλα της γιόγκα και συγκλονίζει με τα "ανοίγματα" της.

Η γηραιά κυρία που είναι κάτοικος της Φλόριντα, αναφέρει πως κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ με την βοήθεια και την θέληση που έπαιρνε από τους εξηντάρηδες μαθητές της.



"Πιστεύω ότι είναι πραγματικά μία ομαδική προσπάθεια", είπε η Bernice.

Η τρομερή γιαγιά που ασχολείται με την γιόγκα από το 1960, προσπαθεί να πείσει και άλλους μεγαλύτερους και πιο σοφούς να την συναγωνιστούν και ακόμα να κερδίσουν την θέση της.

"Όποιος και να κερδίζει το έπαθλο θα είναι καταπληκτικό", είπε. "Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει ένας αιωνόβιος κύριος από την Ινδία που είναι πολύ πιθανό να με νικήσει", πρόσθεσε η ευλύγιστη γιαγιά.


http://news247.gr/


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έπνιξε την φίλη του γιατί έσπασε τη "Star Wars" συλλογή του

Posted: 17 Jan 2012 04:23 PM PST

Κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά μεταξύ του La Touche και της 28χρονης συντρόφου του Pornpilai Srisroy, εκείνη σκέφτηκε να....


"πονέσει" τον φανατικό fan των Star Wars καταστρέφοντας τη συλλογή του με τους ήρωες του έπους του George Lucas.



Όταν ο 30χρονος κάτοικος του Μάντσεστερ είδε τον Darth Vader να "κείται" χαλασμένος στο πάτωμα, αφηνίασε, έπαθε αμόκ και έπνιξε με τα χέρια του (και ένα μαξιλάρι) την Pornpilai.



Στην αστυνομία, ο La Touche δήλωσε πως η σύντροφός του προσπαθούσε να του κάνει μαύρη τη ζωή με διάφορους τρόπους και ότι τον απειλούσε πως θα τον αφήσει και θα γυρίσει στην πατρίδα της, την Ταϊλάνδη.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια, αλλά αν επιδείξει καλή διαγωγή εντός της φυλακής, σε 12 χρόνια θα είναι και πάλι ελεύθερος.



http://apoplanisi-news.blogspot.com/?zx=17b95713193508fa



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το μαχαίρι του Τζακ του Αντεροβγάλτη

Posted: 17 Jan 2012 04:14 PM PST

Ισχυρίζεται ότι είναι ο δισ-δισ-δισέγγονός του Τζακ του Αντεροβγάλτη και έχει στην κατοχή του ένα μαχαίρι με....

λεπίδα 15 εκατοστών που άνηκε στο φημισμένο δολοφόνο που δεν ήταν άλλος από τον Σερ Τζον Γουίλιαμς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.



Ο λόγος για τον Τόνι Γουίλιαμς που είναι συγγραφέας και όπως αποκάλυψε βρετανική εφημερίδα Sun, ότι ψάχνοντας στα υπάρχοντα του μακρινού συγγενή του, βασικού υπόπτου για τους φόνους που διέπραξε ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, βρήκε το μαχαίρι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μπορεί αυτό από μόνο του να μην αποτελεί απόδειξη, ωστόσο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο προ-προ-πάππους του δούλευε ως χειρουργός στο Ανατολικό Λονδίνο, όπου σφαγιάστηκαν πέντε πόρνες από τον Τζακ, και λίγο μετά τους φόνους έφυγε από τη βρετανική πρωτεύουσα, προκαλεί υποψίες.



Ισχυρίζεται λοιπόν ότι το μαχαίρι που ανακάλυψε ταιριάζει με τις περιγραφές του φονικού όπλου που χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις. "Ο ιατροδικαστής είχε πει τότε ότι σε όλους τους φόνους χρησιμοποιήθηκε το ίδιο, ιδιαιτέρως κοφτερό μαχαίρι, με μήκος λάμας 15 εκατοστών και ελαφριά κλίση προς τα πάνω, όπως περίπου ήταν εκείνη την εποχή ένα χειρουργικό νυστέρι", ανέφερε.

Ο συγγραφέας αποκάλυψε ακόμα ότι σε οικογενειακά ημερολόγια, ανακάλυψε ότι οι κοντινοί συγγενείς του Σερ Τζον Γουίλιαμς, τον φώναζαν χαϊδευτικά "θείο Τζακ". "Για μένα η υπόθεση έχει πλέον κλείσει. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης", κατέληξε.



http://news247.gr/





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Είναι 34 ετών και έχει 16 παιδιά με διαφορετικές γυναίκες!

Posted: 17 Jan 2012 04:08 PM PST

20111128-170647.jpg

Ο πιο… καρπερός άνδρας στην Μεγάλη Βρετανία είναι μόλις 34 ετών και έχει…
16 παιδιά, ενώ το 17ο είναι στον «δρόμο»!

Πρόκειται για τον Jamie Cumming, ο οποίος έχει χόμπι να γεννάει παιδιά με τις κατά πολύ νεότερες συντρόφους του.



Ο Jamie θεωρείται επικίνδυνος, καθώς και δεν έχει τα εφόδια να μεγαλώσει τα παιδιά του (είναι άνεργος) και οι γυναίκες που επιλέγει είναι πολύ μικρότερες. Σχεδόν ανήλικες…

Η κοπέλα με την οποία διατηρεί τώρα επαφή και είναι έγκυος είναι μόλις 19 ετών, ενώ μια ακόμα 17χρονη περιμένει κοντά στην Πρωτοχρονιά τον πελαργό.

Το περίεργο είναι ότι πείθει με ένα μαγικό τρόπο τις κοπέλες του να «κρατήσουν» τα παιδιά, παρόλο που δεν έχουν χρήματα να τα μεγαλώσουν. Όλα συντηρούνται με επιδόματα από το κράτος.

Η μητέρα του νιώθει ταπείνωση για την συμπεριφορά του γιου της. Ντρέπεται να λέει ότι είναι παιδί της. «Είναι ντροπή. Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του», λέει…

madata.gr







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Βρήκαν τον καλύτερο τρόπο για να σταματήσουν την... αντιγραφή (pics)

Posted: 17 Jan 2012 04:03 PM PST

Φαίνεται πως οι καθηγητές του γυμνασίου Σίνχουανκ σε χωριό της κεντρικής Κίνας

βαρέθηκαν να βλέπουν πανομοιότυπες κόλλες διαγωνισμάτων και...

είπαν να λάβουν δρακόντεια μέτρα κατά των αντιγραφών. Έτσι έβγαλαν τους μαθητές μαζί με τα θρανία τους σε εξωτερικό χώρο και με μεγάλη απόσταση ο ένας από τον άλλο. Αν μπορούν μετά από αυτό ας δοκιμάσουν να αντιγράψουν...



Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2011/11/pics_5119.html#ixzz1dn5dYVaJ



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έβγαλε τα μάτια του με τα χέρια του

Posted: 17 Jan 2012 03:58 PM PST

Σε εκκλησία της Ιταλίας, ένας πιστός έβγαλε τα μάτια του. Ισχυρίστηκε ότι του το υπαγόρευσαν φωνές.

Οι φωνές τον οδήγησαν να βγάλει τα μάτια του. Ο Aldo Bianchini, 46 ετών σηκώθηκε από το στασίδι της εκκλησίας και ήρεμα....

έβγαλε κυριολεκτικά τα μάτια του. Το περιστατικό ανέφερε στην εφημερίδα Sun ο αποσβολωμένος ιερέας, Lorenzo Tanganelli που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Η λειτουργία σταμάτησε αμέσως και ο ιερέας φώναξε για βοήθεια. Ο Bianchini ύστερα από την ανήκουστη πράξη του κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ η μητέρα του προσπαθούσε να τον συνεφέρει.



Δυστυχώς, οι χειρουργοί δεν κατάφεραν να σώσουν την όρασή του. Ο γιατρός Gino Barbacci είπε σχετικά: "Χρειάζεται υπεράνθρωπη δύναμη, για να κάνεις κάτι τέτοιο."

Ο Βρετανός Aldo όπως φαίνεται είχε κάποια συγγένεια με την Ζαν-ντ-Αρκ.Ο άντρας δήλωσε στους γιατρούς στο Viareggio της Ιταλίας, ότι "άκουσε φωνές" που του έλεγαν να βγάλει τα μάτια του.

Σχετικό κομμάτι στην Βίβλο αναφέρει πως αν το δεξί μάτι σου είναι ικανό να σε οδηγήσει στην αμαρτία, τότε πρέπει να το βγάλεις, για να μην νοσήσει το υπόλοιπο σώμα. Και ο Θεός μαζί μας...



news247.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πώς μοιάζει σήμερα η Κορίνα του «Πάτερ Ημών»; (pics)

Posted: 17 Jan 2012 03:52 PM PST


Η Κορίνα Δαμουλιάνου έγινε γνωστή και έκλεψε τις καρδίες

του τηλεοπτικού κοινού, το 1994 παίζοντας το ρόλο της κόρης του Κώστα Καρρά, στο δημοφιλές τότε σίριαλ «Πάτερ Ημών».

Για να συμμετάσχει στην συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, η 9χρονη τότε Κορίνα, πέρασε από οντισίον, ξεχώρισε λόγω της άνεσης της ανάμεσα σε 1.500 παιδιά και πήρε επάξια το ρόλο, τον οποίο και είχε μέχρι το 1996.



Έκτοτε η χαρισματική ηθοποιός, έπαιξε και σε άλλες σειρές όπως το «Οι μεν και οι δεν», «Ασυνήθεις ύποπτοι», με πιο γνωστή το «Είμαστε στον αέρα» όπου και ερμήνευσε το ρόλο της κόρης του Στέλιου Μάινα και της Ελένης Ζιώγα. Ακόμη συμμετείχε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις



Δείτε πώς μοιάζει σήμερα η Κορίνα Δαμουλιάνου σε σύγκριση με την εποχή που πρωτοέγινε γνωστή στο «Πάτερ Ημών»:























http://www.newsbeast.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 18/1 τα Ζώδια!

Posted: 17 Jan 2012 03:47 PM PST

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τα οικονομικά θέματα και αυξάνει τους υπαρξιακούς προβληματισμούς, ωστόσο σταδιακά όλα καλύπτονται από ένα ...πέπλο μυστηρίου, εξ αιτίας του τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα που θολώνει κάπως τα νερά και σκορπά ωραίες εικόνες συναισθήματα μα και πλάνες.
Από το βράδυ και μετά με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχατε τολμήσει. Επιπλέον, είναι πιθανόν ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα ή μια ξαφνική επίσκεψη να αλλάξει εντελώς το βραδινό σας πλάνο.



Κριός
Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, προκειμένου να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα παίρνουν το δρόμο κι αυτό σας δίνει τη διάθεση για μια νέα περιπέτεια. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης με σκοπό τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως βρεθείτε να κάνετε τον ενδιάμεσο στον τσακωμό κάποιο φιλικού προσώπου.


Ταύρος
Οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν μέσα από μια διαδικασία αμοιβαίων υποχωρήσεων αλλά και συντονισμένων κοινών προσπαθειών. Επαγγελματικά, οι κινήσεις σας εστιάζονται στο κλείσιμο κάποιων ελλειμμάτων κι αυτό θα γίνει με μερική επιτυχία. Ο αισθηματικός τομέας νιώθετε πως χωλαίνει εξαιτίας του ότι ο σύντροφος σας υιοθετεί μια στάση που δεν σας αρέσει. Οι γεννημένοι του 1985 βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο.


Δίδυμοι
Πάρα πολλές φορές αντιλαμβάνεστε τι είναι ψεύτικο και τι όχι. Σήμερα τα καμπανάκια κρούουν των κώδωνα του κινδύνου στο τομέα των συνεργασιών. Επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να ρίξετε το βάρος σας περισσότερο στην παρατήρηση μιας και έτσι θα διαπιστώστε πως κάποια άτομα κάνουν πως δουλεύουν. Αισθηματικά, μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ όμορφα, αρκεί να έχετε κατά νου και τις ανάγκες του συντρόφου. Οι γεννημένοι του 1986 δικαιώνεστε μέσα από τις επιλογές σας.


Καρκίνος
Πολλά πράγματα θα διαπιστώσετε πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το παρελθόν σας. Προβάλλετε προς τα έξω μια επίπλαστη εικόνα ευεξίας η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ίσως οι απαιτήσεις σας είναι παράλογες και χρειάζεται να συζητήσετε με κάποια άτομα που σας καταλαβαίνουν. Αισθηματικά, προσπαθήστε να μην καπελώνετε το σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως μέσα από μια συνάντηση να καταφέρετε να κερδίσετε ιδιαίτερα προνόμια.


Λέων
Οι αποφάσεις που έχετε πάρει αποδεικνύονται εσφαλμένες. Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη κατάφεραν ναι μεν να θολώσουν τα νερά αλλά τώρα χρειάζεται να τρέξετε. Επαγγελματικά, μην περιμένετε κάποιες αλλαγές αυτές τις ημέρες, εργαστείτε στις μόνιμες υποθέσεις. Αναζητήστε τη σταθερότητα, καθώς σταδιακά η συμπαντική νομοτέλεια αποκαθίσταται. Τέλος, αποφύγετε αγορές που συνδέονται με την ομορφιά. Οι γεννημένοι του 1961 προγραμματίστε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας.


Παρθένος
Κάποια πράγματα γίνονται τελικά χάρη στη θεία πρόνοια. Οι φιλοδοξίες σας αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά χάρη στη μεθοδικότητα και την ακατάπαυστη εργατικότητα σας. Αισθηματικά, μην συμπεριφέρεστε σαν μωρό παιδί γιατί μέσα από τις σχέσεις πρέπει να πάρετε και άλλα πράγματα. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα λύσουν κάποιο ζήτημα σας. Οι γεννημένοι του 1975, μη στηρίζετε τη ζωή σας στα σχέδια των άλλων.


Ζυγός
Στην προσπάθεια που καταβάλλετε για να πετύχετε τους σκοπούς σας έχετε για σύμμαχο σας τον καιρό και την υπομονή. Αισθηματικά, προσφέρετε όλη σας την αγάπη κι αυτό σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Επαγγελματικές συμφωνίες χρειάζεται να προσεχθούν περισσότερο στα ψιλά γράμματα. Ίσως φανείτε τυχεροί σε μια κλήρωση. Οι γεννημένοι του 1991 μέσα από την καθημερινή σας ζωή θα μπορέσετε να πετύχετε κάτι που επιθυμείτε.


Σκορπιός
Δεδομένου ότι η προσωπική σας ζωή περνά κάποιες διαδικασίες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιους γνώστες και να μην κάνετε του κεφαλιού σας. Επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να κάνετε πράγματα τα οποία σχετίζονται με το τι θέλουν οι άλλοι κι όχι εσείς. Αισθηματικά, ίσως οι προσπάθειες που πρέπει να εστιαστούν στο παρελθόν ενός συγκεκριμένου προσώπου. Οι γεννημένοι του 1984 δεν θα αποδειχθεί σοφό να αναλάβετε τις ευθύνες άλλων.


Τοξότης
Πολλά θέματα σας απασχολούν, ωστόσο χρειάζεται και εσείς από μεριά σας να δείτε πως θα τα πράξετε. Οι φίλοι και οι γνωστοί δίνουν συμβουλές χωρίς όμως να γνωρίζουν την ουσία των ζητημάτων. Αισθηματικά, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τις τηρήσετε. Προσπαθήστε να κάνετε άμεσα σχέδια στα οποία θα συμμετέχετε αμφότεροι. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως αντιληφθείτε πως η μεταβολή μίας κατάστασης έγειρε την πλάστιγγα υπέρ σας.


Αιγόκερως
Η απόσταση μεταξύ του θριάμβου και της αποτυχίας είναι ελάχιστη. Η δουλειά που κάνετε είναι θαυμάσια και αξιολογείστε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, παρόλο που οι απολαβές δεν είναι αυτές που θα θέλατε. Αισθηματικά, η καθημερινότητα έχει προσθέσει στη σχέση αμοιβαία εκτίμηση και έτσι φαίνεται πως μπαίνουν οι βάσεις για μακροημέρευση. Οι γεννημένοι του 1992 χρειάζεται να φροντίσετε λίγο περισσότερο την εμφάνιση σας.


Υδροχόος
Το μυαλό σας τρέχει σε πολλά μικρά θέματα που αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας ενοχλούν, ωστόσο ενστερνιζόμενοι την πραγματικότητα, απλά κάνετε την προσπάθεια σας για ό, τι καλύτερο. Αισθηματικά, νιώθετε πως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι που θα ανατρέψει και τα σχέδια τα δικά σας και του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως βρεθείτε σε μια εκδήλωση όπου μέσα από γνωριμίες θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.


Ιχθύες
Όλο το πρωινό με τη Σελήνη μέσα στο Σκορπιό μπορείτε να τρέξετε να διεκπεραιώσετε τις εργασίες που έχετε με ιδιαίτερα εύκολα τρόπο. Με όπλο σας το χαμόγελο και σύμμαχο σας την ευγένεια μπορείτε να πετύχετε πολλά. Η καθημερινότητα σας βελτιώνεται μέσα από ενέργειες που έχετε κάνει και πλέον αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Αποφύγετε τα πολλά λόγια σε άτομα που δεν ξέρετε καλά. Οι γεννημένοι του 1988 θα απαλλαχτείτε από κάποιες ευθύνες.


astrology





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η γυναίκα που «πήγε» με 919 άνδρες σε μία ημέρα

Posted: 17 Jan 2012 03:40 PM PST

Η Lisa Sparks-γνωστή κυρίως ως

Lisa Sparxxx- είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών που...







κρατά το ρεκόρ για τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ μέσα σε διάστημα μίας ημέρας.



Το παγκόσμιο αυτό ρεκόρ το πραγματοποίησε στην έκθεση Eroticon του 2004 στην Πολωνία όπου κατάφερε έρθει σε σεξουαλική επαφή με 919 συνολικά άνδρες μέσα σε....



7μιση ώρες (κάθε άνδρας είχε στη διάθεσή του 30 δευτερόλεπτα μαζί της).



Η Sparxxx ήταν η τρίτη και τελευταία γυναίκα που κατόρθωσε να σπάσει αυτό το ρεκόρ μέχρι σήμερα (το 2002 μία συνάδελφός της είχε φτάσει στους 646, ενώ το 2003 μία άλλη είχε σταματήσει στους 759 άνδρες).

Dinatos



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

30 αλήθειες που …μάλλον δε γνωρίζετε!!!

Posted: 17 Jan 2012 03:37 PM PST

Πρόκειται για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που προκαλούν

το θαυμασμό και πολύ συχνά την έκπληξη σε όσους τις διαβάσουν. Τις περισσότερες φορές, όμως, δίνουν απάντηση στις όποιες απορίες μπορεί να έχουμε…






1. Στη Νέα Υόρκη πληρώνει πρόστιμο όποιος βάλει την τσάντα του σε άδεια θέση λεωφορείου.




2. Το 1997, οι αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες γλύτωσαν 40,000 $ μόνο και μόνο…

βάζοντας μια ελιά λιγότερο σε κάθε σαλάτα.




3. Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται κατά λάθος από σκίουρους που θάβουν σπόρους και μετά ξεχνάν πού τους κρύψανε.




4. Οι κροκόδειλοι καταβροχθίζουν πέτρες για να βουτήξουν πιο βαθιά.




5. Τα ψηλά τακούνια ανακαλύφθηκαν στη Μέση Ανατολή για να μην καίγονται τα πόδια στην άμμο.




6. Το να φας ένα μήλο είναι πιο αποτελεσματικό από ένα καφέ για να κρατηθείς ξύπνιος.




7. Ο μαϊντανός είναι το βότανο που χρησιμοποιείται περισσότερο σε όλο τον κόσμο.




8. Το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να αυξήσει το μήκος του 20 φορές είναι. . . .Η κόρη του ματιού!




9. Υπάρχει ένα μόνο τρόφιμο που δεν χαλάει: Το μέλι




10. Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.




11. Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.




12. Οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.




13. Ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπινου σώματος είναι… η γλώσσα.




14. Είναι αδύνατο να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά.




15. Μια μόνο σταγόνα λάδι μηχανής είναι ικανή να κάνει 25 λίτρα νερού μη πόσιμο.




16. Οι χιμπατζήδες και τα δελφίνια είναι τα μόνα ζώα μαζί με τον άνθρωπο που μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη.




17. Το γέλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει τον βραδινό ύπνο καλύτερο.




18. H ψηλότερη γυναίκα που μετρήθηκε ποτέ είναι μια Κινέζα με ύψος 2.47 μέτρα.




19. Τα καζίνο στο Λας Βέγκας δεν έχουν ρολόγια.




20. Τα χαρτονομίσματα δεν κατασκευάζονται από χαρτί -όπως πιστεύουν πολλοί. Στην πραγματικότητα είναι 74% βαμβάκι και 25% λινό.




21. Η ποσότητα χαλκού που περιέχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, είναι αρκετή για να φτιαχτεί μια κάρτα ήχου Η/Υ (6mg).




22. Το πιο δυνατό ζώο είναι ένα …σκαθάρι (Scarabaeidae) που συναντάται κυρίως σε τροπικές ζώνες. Μετρήθηκε ότι μπορεί να σηκώσει 850 φορές το βάρος του. Σαν να σήκωνε ένας μέσος άνθρωπος 64 τόνους.




23. Οι γυναίκες ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους 2 φορες συχνότερα απ' ότι οι άντρες.




24. Το 90% των γυναικών που περπατά σε ένα πολυκατάστημα στρίβει δεξιά.




25. Σε όλη του τη ζωή ο άνθρωπος παράγει τόσο σάλιο που φτάνει για να γεμίσει δύο πισίνες.




26. Στα ΚΨΜ της Τουρκίας το αντικείμενο που πωλείται περισσότερο είναι οι σερβιέτες, και μάλιστα αυτές με φτερά. Οι στρατιώτες τις βάζουν στις αρβύλες τους για να μην τους χτυπάνε.




27. Οι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο τις αράχνες από το θάνατο.




28. Η μοναδική χώρα που το όνομα της ξεκινά με «Α» και δεν τελειώνει σε «Α» είναι το Αφγανιστάν.




29. Ο Thomas Edison, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι.




30. Στον κόσμο υπάρχουν 6.909 διαφορετικές γλώσσες.

the planet
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκρυψε όπλο 25 εκατοστών στον πρωκτό του!

Posted: 17 Jan 2012 03:32 PM PST

ierosagon645 200x90 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκρυψε όπλο 25 εκατοστών στον πρωκτό του!Υπάρχουν ορισμένα μέρη στα οποία σίγουρα
δεν θα έπρεπε να κρύψει κάποιος ένας όπλο. Ένα από αυτά είναι και ο ανθρώπινος πρωκτός.




Η αστυνομία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, σταμάτησε για έλεγχο ένα αυτοκίνητο, και συνέλαβε τον οδηγό, καθώς στο όχημα βρέθηκαν ναρκωτικά. Όταν ο άντρας έφτασε στη φυλακή, τον έγδυσαν τελείως και του έκαναν σωματική έρευνα, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, αλλά δεν βρήκαν κάτι επάνω του.

Την επόμενη ημέρα ωστόσο, ένα 38αρι όπλο, μήκους 25 εκατοστών, βρέθηκε στις τουαλέτες της φυλακής, και οι συγκρατούμενοί του είπαν στους φύλακες ότι αυτός το έφερε μέσα στο ίδρυμα, κρυμμένο στον πρωκτό του, όπως ο ίδιος τους αποκάλυψε.

Το όπλο κατασχέθηκε και ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της φυλακής για εξετάσεις.







Πηγή iefimerida





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γυναίκα με τα πόδια γίγας

Posted: 17 Jan 2012 03:27 PM PST

Έναν εφιάλτη ζει μία γυναίκα από την Βρετανία, εξαιτίας των ποδιών της, που μεγαλώνουν σε αντίθεση με το...

υπόλοιπο κορμί της.Η Mandy Sellars είναι 34 ετών και πάσχει από μία ασθένεια άγνωστη!

Οι γιατροί δεν μπορούν να πουν γιατί τα πόδια της 34άχρονης μεγαλώνουν σε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα της και η μόνη λύση που της έχουν δώσει είναι ριζικός ακρωτηριασμός των κάτω άκρων και φυσικά με δική της ευθύνη.

Η άτυχη κοπέλα, για να μπορεί να μετακινηθεί χρησιμοποιεί πατερίτσες και ένα ειδικό αυτοκίνητο. Ωστόσο το χειρότερο είναι πως η κατάστασή της επιδεινώνεται συνεχώς, γιατί τα πόδια της εξακολουθούν και μεγαλώνουν. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος των ποδιών μου, κάνουν το περπάτημα δύσκολο και χρειάζονται δεκανίκια για να σταθώ όρθια. Χρησιμοποιώ ένα ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι, όταν πάω έξω».Η 34άχρονη, ταξίδεψε στις ΗΠΑ για μια νέα Θεραπεία αλλά δυστυχώς δεν βρήκε λύση στο πρόβλημα της και σκέφτεται τον ακρωτηριασμό.



πηγη http://apoplanisi-news.blogspot.com/?zx=f687349ebd4df94e



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το φάντασμα της πριγκίπισσας "Νταϊάνα"... σε βιτρό εκκλησίας!!! (VIDEO)

Posted: 17 Jan 2012 03:22 PM PST

Ένα περίεργο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες
τον γύρο του Διαδικτύου.



Σύμφωνα με τον...



συγγραφέα μεταφυσικών ιστοριών Μάικλ Κοέν, μια ομάδα Κινέζουν τουριστών του έδωσαν ένα βίντεο όπου φαίνεται καθαρά το φάντασμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.



Σύμφωνα με τον Κοέν, το βίντεο το τράβηξαν οι τουρίστες κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους σε εκκλησία της Γλασκόβης.

ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ ΑΠΟ :
Thepla-NET
(thepla-net.blogspot.com)












KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι Δέκα Εντολές του..."Facebook"!!!

Posted: 17 Jan 2012 03:11 PM PST


Διαβάστε τις 10 εντολές του "Facebook" που πρέπει να ξέρετε!!!







1. Όσο πιο έξυπνο επιχειρήσεις να κάνεις ένα status update σου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να σου το σχολιάσουν με τον πιο αδιάφορο τρόπο οι πιο ηλίθιοι άνθρωποι στη λίστα των φίλων σου.




2. Ή δεν θα στο σχολιάσει κανείς απολύτως και θα κατέβει κάτω κάτω στη λίστα. Μεγαλύτερη ταπείνωση.




3. Μόλις το γράψεις, θα σκεφτείς κάτι άλλο, ακόμα πιο έξυπνο (προφανώς είσαι σε μεγάλη φόρμα εκείνη την ημέρα) ή θα σου συμβεί κάτι αναπάντεχο που θα θελήσεις να μοιραστείς άμεσα (είδες ούφο, βρήκες 5 ευρώ, βαριέσαι στη δουλειά, σύντομη λαϊκή θυμοσοφία) και θα αναγκαστείς να διαγράψεις το πρώτο.




4. Το άγχος να αποφύγεις tagging σε φωτογραφία που είσαι σαν βλαμμένος ισοδυναμεί με το άγχος να προλάβεις να κάνεις απαγορευτικό σήμα πανικού με τα χέρια στον αλλοδαπό στα φανάρια πριν σου ακουμπήσει τη βούρτσα στο παρμπρίζ. Σχεδόν αδύνατο.




5. Η διαδικασία του attending αποτελεί το ταχύτερο πέρασμα από την απόλυτη ευγένεια στην υπεροπτική αγένεια. Αρχικά κάνεις rsvp σε οποιοδήποτε event πριν δεις τι είναι, γάμος, reunion, εκλογές σωματείου, εκδρομή για ιαματικά λουτρά. Μπαίνεις μετά από λίγο στη σελίδα του event, κόβεις τις φάτσες όσων άλλων θα παρευρεθούν – αν είναι μπάζα, διαγράφεις το event.




6. Δεν υπάρχει απολύτως καμία λογική εξήγηση για τις τρεις γκαζίλιον διαφορετικές διαφημίσεις για να μετρήσεις το IQ σου.




7. Βέβαια, μπορεί το «H μέση ελληνική IQ είναι 98. Είσαι πιο έξυπνος από ο μέσος 'Ελληνας; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεπεραστούν τα τελευταία ερώτηση!» να είναι κωδικοποιημένη αγγελία πρόσληψης της ΝASA που σε εξετάζει στο συντακτικό.




8. Στο αξιακό σύστημα του Facebook, ο υποτιμητικός όρος «σαβουρογαμία» ισοδυναμεί με αριθμό στη λίστα φίλων μεγαλύτερο του 250. Παλιότερα ήταν 200.




9. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή οι φίλοι σου θα πάψουν να σε προσφωνούν με το όνομα αλλά μόνο με το επώνυμο.




10. Μέχρι να φτάσεις εδώ, σκέφτηκες 2 φορές να αλλάξεις το status σου.

the planet
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Ήθελε να γίνει πιο αισθησιακή αλλά

Posted: 17 Jan 2012 03:07 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε….




Dinatos

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανέκδοτο: ΤΟ ΔΙΩΡΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Posted: 17 Jan 2012 03:01 PM PST




Μπαίνει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο και ρωτάει τη φαρμακοποιό:

- Για τον πριαπισμό (ασθένεια κατά την οποία το αντρικό μόριο είναι σε

μόνιμη στύση) τι δίνετε, δεσποινίς μου;



- Ένα διώροφο στην Κηφισιά και το φαρμακείο που βλέπετε.




http://taanekdota.blogspot.com





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δηλητήριο αράχνης προκαλεί στύση διάρκειας εως 4 ωρών!...

Posted: 17 Jan 2012 02:55 PM PST





Tο δηλητήριο μίας αράχνης από τη Βραζιλία

μπορεί να προκαλέσει στύση διάρκειας μέχρι και 4 ωρών υποστηρίζουν επιστήμονες από το...

Medical College της Τζόρτζια των ΗΠΑ.



Πρόκειται για το δηλητήριο της αράχνης Phoneutria nigriventer, το οποίο ενδεχομένως να είναι η λύση στα προβλήματα στύσης που ταλαιπωρούν πολλούς άνδρες!



Όπως

εξήγησε η επικεφαλής της έρευνας Dr. Kenia Nunes, το δηλητήριο αυτό είναι ένα ισχυρό μίγμα από διάφορες τοξίνες, το οποίο προκαλεί κυρίως... πριαπισμό!



Για την ώρα βεβαίως οι επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί και διευκρινίζουν πως χρειάζεται ακόμα αρκετή έρευνα αφού θα πρέπει να μελετηθούν οι παρενέργειες του τσιμπήματος της συγκεκριμένης αράχνης, που πέρα από... 4ωρη στύση μπορεί πιθανότατα να προκαλέσει πόνο, δύσπνοια ή ακόμα και το θάνατο.



madata.gr








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η «καταπράσινη» εκκλησία του… "Παραδείσου"!!! (PHOTOS)

Posted: 17 Jan 2012 02:51 PM PST


Είναι μία από τις πιο παράξενες εκκλησίες

στον κόσμο καθώς οι τοίχοι της καλύπτονται εξωτερικά από πυκνά καταπράσινα φυτά και λουλούδια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό «κάθετο πάρκο» στο κέντρο του...






Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

Η εκκλησία Iglesia Jesús en el Huerto de Los Olivos είναι πρότυπο περιβαλλοντικής προστασίας και πράσινης αρχιτεκτονικής, σε μια προσπάθεια να καταδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο η ανάγκη ανάπτυξης πρασίνου στα αστικά κέντρα.

Μόνο που η «πράσινη» φιλοσοφία δεν είναι κάτι καινούργιο για την εκκλησία αυτή, καθώς «πλημμυρίζει» πρασίνου εδώ και αιώνες! Από την αρχή της δημιουργίας της αναρριχώμενα φυτά σκέπασαν τους τοίχους, ενώ πολλά λουλούδια φύτρωσαν στην επιφάνειά της, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό καταπράσινο… τοπίο!

Από το καμπαναριό μέχρι την είσοδο όλα μοιάζουν να έχουν καλυφθεί από ένα «φυσικό πράσινο πέπλο» που αγκαλιάζει την εκκλησία, προσφέροντας -αν μη τι άλλο- μια εξαιρετική εικόνα αλλά και μια… πόρτα στην αυλή του παραδείσου!

perierga.gr - Η "καταπράσινη" εκκλησία του... Παραδείσου!


perierga.gr - Η "καταπράσινη" εκκλησία του... Παραδείσου!


perierga.gr - Η "καταπράσινη" εκκλησία του... Παραδείσου!


perierga.gr - Η "καταπράσινη" εκκλησία του... Παραδείσου!

perierga.gr - Η "καταπράσινη" εκκλησία του... Παραδείσου!

perierga.gr - Η "καταπράσινη" εκκλησία του... Παραδείσου!

perierga.gr - Η "καταπράσινη" εκκλησία του... Παραδείσου!

perierga.gr - Η "καταπράσινη" εκκλησία του... Παραδείσου!

the planet






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ριζική ανατροπή για τους επιστήμονες…Έλληνες οι πρώτοι άνθρωποι!!

Posted: 17 Jan 2012 02:45 PM PST

141 200x168 Ριζική ανατροπή για τους επιστήμονες…Έλληνες οι πρώτοι άνθρωποι!!Ριζική ανατροπή των επιστημονικών δεδομένων φέρνει μια δημοσίευση που βρήκε αρχαιότερο εύρημα από τον Ουρανοπίθηκο τον Μακεδονικό της Ελλάδας.
Σύμφωνα με βουλγαρικό εύρημα φαίνεται πως στην Ευρώπη πριν από εννιά εκατομμύρια χρόνια ζούσαν μεγάλοι ανθρωποειδείς πίθηκοι ανατρέποντας έτσι την κατεστημένη εικόνα ότι ο άνθρωπος κατάγεται από την Αφρική,Γερμανοί, Γάλλοι και Βούλγαροι επιστήμονες, με βάση το νέο εύρημα ενός δοντιού (τραπεζίτη) στη Βουλγαρία, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μέχρι πριν από επτά εκατομμύρια χρόνια επιζούσαν μεγάλοι ανθρωποειδείς πίθηκοι σε περιβάλλοντα τύπου σαβάνας στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Η χρονολογία αυτή είναι πολύ πιο πρόσφατη από αυτή των περίπου 9,2 εκατ. ετών, που αποτελεί την ηλικία του έως τώρα πιο πρόσφατου απολιθώματος ανθρωπίδη που είχε βρεθεί στο ευρωπαϊκό έδαφος και αφορούσε τον Ουρανοπίθηκο (Ouranopithecus macedonensis), τμήμα του κρανίου και των γνάθων του οποίου του οποίου είχαν ανακαλυφθεί το 1989 στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης από Έλληνες και Γάλλους παλαιοντολόγους.

Ο Ουρανοπίθηκος ο Μακεδονικός φαίνεται να είχε ισχυρές φυλογενετικές σχέσεις με τον αφρικανικό Αυστραλοπίθηκο, πρόγονο του ανθρωπίνου γένους (Homo).

Σύμφωνα με διεθνή επιστημονική ομάδα το απολιθωμένο δόντι που βρέθηκε κοντά στη βουλγαρική πόλη του Τσιρπάν, φαίνεται να ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα.








Πηγή ierosagon





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Εθισμένη στα καυτερά έχει φάει συνολικά 29.565 πικάντικα γεύματα!!!

Posted: 17 Jan 2012 02:41 PM PST

Πρωινό; Μεσημεριανό γεύμα; Δείπνο; Είναι όλα καλά για την Rochelle Peachey με την προϋπόθεση ότι είναι πικάντικα...

Η 49χρονη μητέρα από το Gants Hill, του Essex, μόλις έχει στεφθεί "βασίλισσα του κάρυ" της χώρας - αφού...

έτρωγε πικάντικα τρόφιμα για τα τελευταία 29.565 γεύματα της.

Είναι τόσο εθισμένη στα καυτερά ώστε προσθέτει πικάντικα μπαχαρικά σε κάθε γεύμα, συμπεριλαμβανομένου ακόμα και του...

πρωινού.



Η Rochelle ανέπτυξε για πρώτη φορά τον εθισμό αυτό στην εφηβεία της, αφού έφαγε για πρώτη φορά φαγητό κάρι στο Brick Lane στο Λονδίνο.



Από τότε έτρωγε έξω σε μαγαζιά κάρι τρεις φορές την εβδομάδα, χωρίς ούτε μία φορά να το παραλείψει.



Και προσθέτει το καρύκευμα σε σχεδόν όλα τα τρόφιμα της, συμπεριλαμβανομένων σαλατών καθώς και στα αυγά της το πρωί.



Η Rochelle είναι πλέον τόσο άτρωτη από το κάψιμο που μπορεί να φάει ολόκληρη πιπεριά τσίλι, χωρίς να χρειάζεται να πιει ούτε μια γουλιά νερό.



Λόγω του ταλέντου της κέρδισε ένα δωρεάν γεύμα από έναν ιδιοκτήτη μαγαζί κάρι, ο οποίος δεν πίστευε ότι ήταν σε θέση να μπορέσει να φάει ένα ολόκληρο γεύμα.



koulo.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ένα Video που αξίζει πραγματικά να το δεις!!! (VIDEO)-Ελληνικοί υπότιτλοι

Posted: 17 Jan 2012 02:35 PM PST

Με την αποκλειστική συνεργασία του ίδιου

του Von Daniken, η παραγωγή του History Channel, "ANCIENT ALIENS", ξεκινάει νέες αποστολές για να την αναζήτηση και...






την αξιολόγηση των στοιχείων αυτών. Επικεντρώνεται στις ανακαλύψεις των τελευταίων 30 ετών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ασυνήθη ευρήματα DNA για την εξέλιξη του ανθρώπου και πρόσφατα αποκωδικοποιημένα εκθέματα... Από την Αίγυπτο στην Συρία και από εκεί στη Νότια Αμερική. Πρόκειται για μια ισορροπημένη έρευνα μιας θεωρίας που ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά πολλοί άλλοι συμφωνούν πως δεν μπορεί να αγνοηθεί.
ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ ΑΠΟ :
Thepla-NET
(thepla-net.blogspot.com)








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

γυναίκα ετών 157!!!

Posted: 17 Jan 2012 02:30 PM PST

Οι εκτιμήσεις για το μέγεθος και τη σύνθεση του ολοένα αυξανόμενου πληθυσμού της Ινδονησίας παραμένουν, παρά την...

εθνική απογραφή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, αλλά αυτό που δεν μπορεί να μείνει ασχολιάστο είναι η «ανακάλυψη» μιας γυναίκας... 157 ετών.



Οι υπεύθυνοι της απογραφής δήλωσαν πως πιστεύουν τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι γεννήθηκε το 1853, τη χρονιά που έκανε το ντεμπούτο της η Τραβιάτα του Βέρντι, που ξέσπασε ο Κριμαϊκός Πόλεμος και τοποθετήθηκαν οι πρώτες πινακίδες στις διασταυρώσεις του Σαν Φρανσίσκο.



«Δεν υπάρχουν αυθεντικά δεδομένα που να αποδεικνύουν την ηλικία της, αλλά αν κρίνουμε από τους ισχυρισμούς της και την ηλικία της υιοθετημένης κόρης της, που σήμερα είναι 108 ετών, τότε δύσκολα μπορείς να αμφιβάλλεις,» υποστήριξε ο Jhonny Sardjono, της στατιστικής υπηρεσίας

.



Το μοναδικό άτομο που αποδεδειγμένα πέρασε τα 120 χρόνια ήταν η Γαλλίδα Jeanne Calment, η οποία πέθανε το 1997 σε ηλικία 122 ετών.



Η αιωνόβια γυναίκα από τη Νότια Σουμάτρα, παρά τα χρόνια της, εξακολουθεί να κάνει δουλειές στο σπίτι, ενώ δήλωσε πως όλη της τη ζωή κάπνιζε τσιγάρα από γαρύφαλλο. Έχει εκπληκτικό μνημονικό, βλέπει πεντακάθαρα, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ακοή της και μιλάει άπταιστα Ολλανδικά -η Ινδονησία ήταν ολλανδική αποικία για εκατοντάδες χρόνια, μέχρι το 1945.



Η κυρία Turinah δήλωσε ότι είχε κάψει όλα τα έγγραφα ταυτοποίησής της το 1965, ώστε να μην κατηγορηθεί πως σχετίζεται με το τότε κομμουνιστικό πραξικόπημα.



http://www.lamiareport.gr/



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κοιμάται με τη νεκρή σύζυγό του επί επτά χρόνια...

Posted: 17 Jan 2012 02:23 PM PST

Μπορεί η σύζυγός του να έχει πεθάνει από το 2003, αυτό δεν εμποδίζει έναν άνδρα από το Βιετνάμ να κοιμάται δίπλα στο...

άψυχο σώμα της, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τις τοπικές αρχές για να τη θάψει.

Ο 57χρονος Λι Βαν κήδεψε τη γυναίκα του και για έναν ολόκληρο χρόνο κοιμόταν πάνω στο τάφο της μέχρι που δεν άντεξε και αποφάσισε να την...ξεθάψει!

Έτσι, την πήρε σπίτι του και αφού την τοποθέτησε μέσα σε μια γύψινη θήκη που έχει ανθρώπινη μορφή, την έντυσε και την έχει στο σπίτι του



Μάλιστα κοιμάται και μαζί της.

Οι αρχές του έχουν ζητήσει επανειλημμένα να την θάψει αλλά μιας και δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τον υποχρεώνει να το κάνει, εκείνος αρνείται κατηγορηματικά.



Μέχρι σήμερα αξιωματούχοι προσπαθούν να τον πείσουν ότι αυτό που κάνει απειλεί τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, αλλά τίποτε.

Μπορεί η σύζυγός του να έχει πεθάνει από το 2003, αυτό δεν εμποδίζει έναν άνδρα από το Βιετνάμ να κοιμάται δίπλα στο άψυχο σώμα της, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τις τοπικές αρχές για να τη θάψει.

Ο 57χρονος Λι Βαν κήδεψε τη γυναίκα του και για έναν ολόκληρο χρόνο κοιμόταν πάνω στο τάφο της μέχρι που δεν άντεξε και αποφάσισε να την...ξεθάψει!

Έτσι, την πήρε σπίτι του και αφού την τοποθέτησε μέσα σε μια γύψινη θήκη που έχει ανθρώπινη μορφή, την έντυσε και την έχει στο σπίτι του



Μάλιστα κοιμάται και μαζί της.

Οι αρχές του έχουν ζητήσει επανειλημμένα να την θάψει αλλά μιας και δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τον υποχρεώνει να το κάνει, εκείνος αρνείται κατηγορηματικά.



Μέχρι σήμερα αξιωματούχοι προσπαθούν να τον πείσουν ότι αυτό που κάνει απειλεί τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, αλλά τίποτε.

Dinatos



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γέρασε 30 χρόνια σε λίγες μέρες

Posted: 17 Jan 2012 02:15 PM PST


Μια αλλεργική αντίδραση έκανε μια νεαρή
κοπέλα να γεράσει μέσα σε λίγες μέρες, Τώρα μοιάζει με 50χρονη γυναίκα (Pics
Άναυδοι έμειναν οι γιατροί όταν εξέτασαν την 26χρονη Βιετναμέζα Nguyen Thi Phuong καθώς...

διαπίστωσαν ότι είχε γεράσει μέσα σε λίγες μέρες κατά 30 χρόνια εξαιτίας κάποιας αλλεργικής αντίδρασης.
Η νεαρή γυναίκα τώρα

μοιάζει με μια ηλικιωμένη κυρία, με πολλές ρυτίδες και χαλάρωση στο δέρμα.

Όποτε βγαίνει έξω, για να αποφεύγει τα περίεργα βλέμματα, φοράει μάσκα, αλλά τώρα αποφάσισε να αναζητήσει τη βοήθεια των ειδικών. Κοιτώντας τις φωτογραφίες από το γάμο της το 2006, όταν ήταν 21 ετών, η Nguyen λέει: "Πριν από πέντε χρόνια δεν ήμουν και τόσο άσχημη όπως τώρα, ε;".

Η ίδια πιστεύει ότι η περίπτωσή της οφείλεται στην αλλεργία της στα θαλασσινά και προσθέτει ότι το 2008 είχε υποστεί αλλεργικό σοκ.





"Ένιωθα έντονη φαγούρα σε όλο μου το σώμα και ξυνόμουν στον ύπνο μου" και πρόσθεσε "Μετά από ένα μήνα σταμάτησε λίγο η φαγούρα, αλλά είχα ακόμη εξανθήματα στο δέρμα και στράφηκα στην παραδοσιακή ιατρική. Τότε εξαφανίστηκαν όλα τα σημάδια και η φαγούρα, αλλά το δέρμα μου άρχισε να χαλαρώνει και να κάνει ρυτίδες" εξομολογείται.

Στη συνέχεια πήρε άλλο φάρμακο της παραδοσιακής ιατρικής για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του γήρατος, αλλά δεν είδε αποτέλεσμα.





Οι γιατροί αναφέρουν ότι αυτά τα φάρμακα μπορεί να ευθύνονται για την κατάστασή της, καθώς αυτά συνήθως έχουν κορτιζόνη. Αυτά τα στεροειδή επιταχύνουν τις επιπτώσεις των ανεξέλεγκτων θεραπειών και ακόμη μπορεί να προκάλεσαν μια σπάνια δερματική ασθένεια που ονομάζεται μαστοκυττάρωση.





news247.gr


Read more: http://tsakalia.blogspot.com/2011/10/30.html#ixzz1jjfHbHa1






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Και παρθένος και… πατέρας 14 παιδιών

Posted: 17 Jan 2012 02:09 PM PST

Ο 36χρονος Trent Arsenault δεν έχει κάνει ποτέ σεξ, αλλά έχει αποκτήσει 14 παιδιά! Το όνομά του έγινε πρώτο θέμα στα...

αμερικανικά ΜΜΕ τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν η «δωρεάν τράπεζα σπέρματος» που είχε «ιδρύσει» μπήκε στο μικροσκόπιο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.

Μετά από σχετική έρευνα η Υπηρεσία του επέβαλλε πρόστιμο 100.000 δολαρίων, ενώ υπάρχει περίπτωση να καταδικαστεί και σε ένα χρόνο φυλάκιση!



Ο ίδιος πρόσφερε… απλόχερα το «υγιές σπέρμα» του, όπως το διαφήμιζε, σε ζευγάρια που είχαν προβλήματα γονιμότητας.



Μιλώντας στην εκπομπή του Anderson Cooper, ο 36χρονος αποκάλυψε μάλιστα ότι χάρη σε αυτόν έχουν έρθει στον κόσμο 14 παιδιά, προσθέτοντας ότι ο ίδιος είναι… παρθένος!



«Έχω επινοήσει τον όρο "σεξουαλικός δωρητής" και με αυτόν εννοώ ότι σπαταλώ όλη μου τη σεξουαλική ενέργεια για να "παράγω" σπέρμα για άτεκνα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Αυτή είναι και η μοναδική δραστηριότητα που έχω» είπε ο ίδιος.



Στην τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίστηκε ο Trent είδε μάλιστα από κοντά και ένα από τα «παιδιά του», το οποίο μεγαλώνει με δύο λεσβίες. Το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί και δήλωσαν πολύ ευτυχισμένες που τους βοήθησε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.



Ο Trent «διαφημίζει» το σπέρμα του μέσω των ιστοσελίδων του ως «υγιές και οργανικό» ,αλλά όπως είπε ένας επιστήμονας στην εκπομπή αυτή η πρακτική είναι πολύ επικίνδυνη και «ανοίγει την πόρτα στην εξάπλωση ασθενειών, όπως το HIV».

http://www.tuned.gr/






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές