Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Η Eva Longoria: «έσβησε» το τατουάζ από το σβέρκο της

Posted: 26 Oct 2012 02:58 PM PDT







Απαλλάχτηκα από σένα...

Η Eva Longoria και ο Tony Parker δεν είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί αλλά τα σημάδια της σχέσης τους τα κουβαλούσαν ακόμα.

Η Eva είχε κάνει πριν μερικά χρόνια στο σβέρκο της ένα τατουάζ που έγραφε «Nine» που είναι το νούμερο της φανέλας του διάσημου μπασκεμπολίστα Tony.

Τώρα όμως η ηθοποιός ήθελε να μην έχει τίποτα πάνω της που τον θυμίζει και αποφάσισε μετά από αρκετές επισκέψεις στο δερματολόγο της να απαλλαγεί από το τατουάζ-ανάμνηση.




























pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι οι πρωταγωνιστές του «Addams Family» σήμερα!

Posted: 26 Oct 2012 02:52 PM PDT






Πολλοί από τους πρωταγωνιστές της ταινίας του 1991 «The Addams Family» συνέχισαν την..






καριέρα τους και εμφανίζονται σε αρκετές σημαντικές ταινίες ακόμα και σήμερα, όμως οι περισσότεροι από αυτούς είναι πραγματικά αγνώριστοι!

Dana Ivey (Margaret Alford)



Dan Hedaya (Tully Alford)



Christine Baranski (Becky Martin-Granger)





 Mercedes McNab (Amanda Buckman)



Carol Kane (Γιαγιά)



Carel Struycken (Lurch)



 Anjelica Huston (Morticia Addams)




Raul Julia (Gomez Addams) – πέθανε το 1994




Jimmy Workman (Pugsley Addams)



Christina Ricci (Wednesday Addams)



Christopher Lloyd (Uncle Fester Addams)



Joan Cusack (Debbie Jellinsky)



Kaitlyn/Kristen Hooper (Pubert Addams)



David Krumholtz (Joel Glicker)


Πηγή: otherside.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο Νότης Σφακιανάκης από τα... παλιά

Posted: 26 Oct 2012 02:44 PM PDT







Δείτε σπάνιο φωτογραφικό υλικό


Σπάνιες φωτογραφίες του Νότη Σφακιανάκη που έχουν τραβηχθεί στην Κω, όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής, έπαιξε ποδόσφαιρο και δούλεψε ως DJ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στη στήλη «Μικροπράγματα» του Άρη Δημοκίδη στην lifo.gr.




























24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απαγορεύτηκε η "παραπλανητική" διαφήμιση της Natalie Portman!

Posted: 26 Oct 2012 02:36 PM PDT






 Ως παραπλανητική για τους καταναλωτές κρίθηκε
και τελικά απαγορεύτηκε από τη βρετανική Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων η διαφήμιση μάσκαρας του Οίκου Dior, στην οποία πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός Natalie Portman.


Όλα ξεκίνησαν όταν η ανταγωνίστρια εταιρεία L'Oreal, παραπονέθηκε ότι η εν λόγω διαφήμιση παραπλανεί τους καταναλωτές για τις δυνατότητες του προϊόντος.

Η Dior αναγκάστηκε στη συνέχεια να παραδεχτεί ότι στη φωτογραφία έγινε μια μικρή επεξεργασία ώστε «να μεγαλώσει το μήκος και η καμπύλη των βλεφαρίδων και για συμπληρώσει έναν αριθμό κατεστραμμένων βλεφαρίδων για ένα πιο άρτιο στιλιστικό αποτέλεσμα».





Πηγή:protothema.gr




http://www.kamikaze.gr/2012/10/natalie-portman.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

«Άφησα το σχολείο στην Α’ Γυμνασίου»

Posted: 26 Oct 2012 02:27 PM PDT








Ποιος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν το μετανιώνει


Για την απόφασή του να βγει από μικρή ηλικία στην αγορά εργασίας μίλησε ο Πάνος Καλίδης.

«Άφησα το σχολείο στην Α' Γυμνασίου. Δεν έχω μετανιώσει γι αυτή μου την απόφαση, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί είχα και τύχη στη ζωή μου μέχρι σήμερα» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Το έκανα γιατί ήθελα να είμαι ανεξάρτητος, να έχω τα λεφτά μου και να μην επιβαρύνω τους γονείς μου».






Μια απόφαση που όμως τον έκανε πιο ώριμο καθώς, «έχω δει πολλά πράγματα από μικρή ηλικία και πλέον νιώθω αρκετά κατασταλαγμένος ως άνθρωπος», όπως είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 





Ο λαϊκός τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι έχει τέλειες σχέσεις με την πεθερά του, καθώς υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός! Κρατάει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί στηρίζεται στην δουλειά του, παρόλα αυτά δεν έχει πρόβλημα να μάθει ο κόσμος την οικογένειά του. Ο Πάνος Καλίδης μίλησε και για την γυναίκα του, Λεάννα Μάρκογλου, λέγοντας ότι αντιλήφθηκε νωρίς ότι θέλει να είναι η μητέρα των παιδιών του, επειδή όμως είναι εγωιστής και θέλει να πηγαίνει εκ του ασφαλούς περίμενε να του δώσει ένα «σήμα»!











pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ένας παράξενος και πρωτότυπος γάμος!! (pics)

Posted: 26 Oct 2012 02:20 PM PDT






Δεν μπορείτε να φανταστείτε μέσα σε τι παντρεύτηκαν!!

















































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ: Πιο αδύνατη από ποτέ

Posted: 26 Oct 2012 02:11 PM PDT



Πρόσφατα, μέσα από το βιβλίο της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) έγινε γνωστό πως η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) έχει δηλώσει περήφανη που είναι αδύνατη.



Αυτό επιβεβαιώνεται και από την τελευταία της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, όπου με τις ενδυματολογικές επιλογές της, προβάλλει έντονα τη skinny εικόνα.





Φορώντας ένα στενό τζιν που την έδειχνε ακόμη πιο αδύνατη, το fashion-icon εμφανίστηκε τη Δευτέρα να κάνει βόλτα με φίλους της.





Παρόλο που το πουκάμισο ήταν πολύχρωμο, τόνιζε τη μέση-δαχτυλίδι και η Βικτόρια φαινόταν πιο αδύνατη από ποτέ. Φυσικά, για ακόμη μια φορά δεν παρέβλεψε να φορέσει τα γυαλιά ηλίου, που δεν τα αποχωρίζεται ούτε τη νύχτα.































pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27/10;

Posted: 26 Oct 2012 02:02 PM PDT






Τα Ζώδια Σήμερα 27 Οκτωμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Η ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους δικούς σου ανθρώπους, φίλε Κριέ, και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις μεταξύ σας κουβέντες, ώστε να μην τους πληγώσεις. Καλλιέργησε την υπομονή και δεν θα βγεις χαμένος. Στο χώρο της εργασίας σου, κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν αιφνίδια και θα προβληματιστείς. Καλό είναι να μην πάρεις θέση και να μην εκφέρεις άποψη, ακόμη κι αν σου ζητηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις όπως θέλεις εσύ, αγαπητέ Κριέ, ώστε να πάει καλύτερα η σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και αποδέξου την πρόσκληση ενός παλιού σου έρωτα για επανασύνδεση. Ποτέ δεν ξέρεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορεί να δεχτείς κάποιες προτάσεις σήμερα, αλλά καλό θα ήταν να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που θα σου τάξουν. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό επίσης από το ζώδιό σου, δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα γιατί μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.






Ταύρος


21/4-20/5


Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα, φίλε Ταύρε. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, γι' αυτό πρόσεξε να μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος δεν κερδίσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία αναπάντεχη εύνοια, που μπορεί να σου χαρίσει σημαντικά κέρδη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μείνε κοντά στο σύντροφό σου, που σε έχει ανάγκη, και μην αφήνεις να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με τις κατακτήσεις που θα έχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Μόνο οι αδέσμευτοι Ταύροι επιτρέπετε να ενδώσετε στα φλερτ, που θα σας πολιορκήσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, φίλε Ταύρε. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Οι ιδέες σου τώρα αρχίζουν να βρίσκουν ανταπόκριση και θα έχεις την εκτίμηση των ανωτέρων σου, για την εργατικότητα και την πειθαρχία σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Δίδυμε, αυτό το Σάββατο. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου, κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, η ημέρα θα σου χαρίσει κάποια ερωτικά δώρα και θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Σελήνη από τον Κριό σου κλείνει το μάτι, για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αγαπητέ Δίδυμε. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου τώρα αρχίζουν να αποκαθίστανται. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα και μείνεις φειδωλός στην διαχείριση των χρημάτων σου.



Καρκίνος
22/6-22/7

Φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα, φίλε Καρκίνε, με ό,τι κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Προσπάθησε, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα, θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας, για την οποία νιώθεις μια ανασφάλεια. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και βγες έξω, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με όποιον βάλεις στο μάτι, ακόμη κι αν δεν σε ικανοποιεί απόλυτα. Σιγά σιγά… θα αποκαλυφθεί και θα σε ενθουσιάσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.




Λέων
23/7-23/8

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Λέων, και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Μόνο η λογική και η πειθαρχία είναι ικανές να σου εγγυηθούν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή αυτό το Σάββατο, φίλε Λέων, και πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό για να την βελτιώσεις. Δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου να ανέχεται τον πεσιμισμό σου και να ακολουθεί τις έντονες ψυχολογικές σου μεταπτώσεις. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να εκφράσετε τον ερωτισμό σας πιο δυναμικά;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα που ζητάς, μόνο αν μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.




Παρθένος
24/8-22/9

Χρειάζεσαι σήμερα λίγη παραπάνω ψυχραιμία, αγαπητέ Παρθένε, χωρίς να αγχώνεσαι προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που αφορούν ομαδικές ενέργειες και κοίτα πρώτα να διεκπεραιώσεις τις δικές σου ευθύνες και αρμοδιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα, αν είσαι Παρθένος, και για να τα βελτιώσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου, για να βρεις τρόπους που θα ανανεώσουν τον έρωτα και τη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να θυμάσαι πως το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και κάτι καλό θα έρθει σήμερα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Καλό θα είναι να μην σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Μπορείς να κάνεις μετρημένες, οικονομικές συναλλαγές.






Ζυγός
23/9-22/10

Ημέρα με πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα προκαλούσαν στασιμότητα ή σε εκνεύριζαν και να δώσεις έναν πιο ευχάριστο και δημιουργικό τόνο στην καθημερινότητα, που σε έχει κουράσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, πρέπει να δείξεις υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου πιο σοβαρά, ώστε να τον απαλλάξεις και να τον κάνεις να νιώσει και αυτός καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, οφείλεις να είσαι ανοιχτός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα στη ζωή σου, γιατί το μέλλον σου επιφυλάσσει κάτι καλό πολύ γρήγορα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Ζυγέ. Μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές, και μην παρασύρεσαι από αυτά που σου τάζουν οι συνεργάτες σου, αν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις στα χέρια σου. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα επίσης. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει να βάλεις και εσύ το χεράκι σου σε αυτό.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν και φρόντισε, με οδηγό την λογική σου, να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο το σημερινό βράδυ, φίλε Σκορπιέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και απαλλάξου από αυτήν οριστικά. Διαθέτεις και τα προσόντα αλλά και την γοητεία, για να κατακτήσεις όποιον βάλεις στο νου σου, γι' αυτό μην κάθεσαι άλλο μόνος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα και θα μπορέσεις επιτέλους να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, έτσι όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.



Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή ημέρα εντείνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου, αγαπητέ Τοξότη, για διάφορες καταστάσεις που σε απασχολούν, αλλά ο Άρης από το ζώδιό σου ευνοεί την ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου και την ενίσχυση της άμυνάς σου απέναντι στις επιθέσεις, που πιθανόν να δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, αν είσαι Τοξότης. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις ιδανική τη σχέση σου και, αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ευχαριστεί και παραμένεις μόνος σου, το αστρολογικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν και μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις φτιάξει, ώστε να μην χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Ο στόχος σου ήταν πάντα να εξελιχθείς και να ξεχωρίσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, και τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις. Μπορείς να διαλέξεις τον εύκολο, αλλά εφήμερο δρόμο της ανάδειξης, με τον οποίο θα φτάσεις στον στόχο σου πολύ πιο γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αλλά η κορυφή που θα κατακτήσεις θα είναι ολισθηρή και πολύ γρήγορα θα χάσεις όλα όσα κέρδισες. Προτίμησε τον δύσκολο, αλλά πιο συνετό τρόπο της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας, ώστε να απολαμβάνεις με διάρκεια τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να βάλεις σήμερα τα δυνατά σου για να αποδείξεις στο σύντροφό σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, φίλε Αιγόκερε, γιατί η διαρκής ενασχόλησή σου με την εργασία το τελευταίο διάστημα, σε έχει απομακρύνει από κοντά του και του έχουν δημιουργήσει πολλές ανασφάλειες. Όσο για σένα, που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, αυτό το Σαββατιάτικο βράδυ είναι ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά θέματα δεν προχωρούν έτσι όπως θα ήθελες, γι' αυτό πρέπει να κάνεις υπομονή. Στα οικονομικά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα, όμως οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα δεν ευνοούνται.





Υδροχόος
20/1-19/2

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός, αγαπητέ Υδροχόε, για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και σήμερα είσαι ιδιαίτερα σκεπτικός. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και θα σε επηρεάσει άμεσα. Με γνώμονα τη λογική σου, εξέτασε τις καταστάσεις για να βρεις το καλύτερο που μπορεί να πάρεις από αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου αυτό το Σάββατο, φίλε Υδροχόε, ώστε να νιώσεις τόσο εσύ όσο και αυτός, όμορφα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, ανοίξτε τα μάτια και τα αφτιά σας και ακούστε τα θετικά μηνύματα που σας στέλνει ο Άρης από τον Τοξότη, ώστε να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και καταστάσεις, που ακόμη είναι στάσιμες. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε εκνευρίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Με πειθαρχία και υπομονή, θα τα καταφέρεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Έχεις πολλούς προβληματισμούς, αγαπητέ Ιχθύ, σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα πρέπει λοιπόν να επανεξετάσεις κάποιες τακτικές σου, αν θες να πάς ένα βήμα μπροστά. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε θέματα του παρελθόντος που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις, αν σκεφτείς και δράσεις αισιόδοξα. Μπορείς επίσης σήμερα να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η ημέρα επιφυλάσσει ρομαντικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, γι' αυτό άσε έξω από το σπίτι την γκρίνια και την κλάψα και αφέσου ολοκληρωτικά στα χέρια του. Αν αναζητάς την ερωτική σου ευτυχία, αλλά ακόμη δεν την έχεις βρει, ο Άρης από τον Τοξότη πραγματοποιεί σήμερα την επιθυμία σου, για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, φίλε Ιχθύ, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες τα υπάρχοντα θέματα να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα και απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές. Ωστόσο, φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που έχεις από το παρελθόν.
Πηγή: myastro.gr



http://www.kamikaze.gr/2012/10/2710.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι γυναίκες δε μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα

Posted: 26 Oct 2012 01:55 PM PDT






Σουηδοί ερευνητές καταρρίπτουν το μύθο...







Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες δεν είναι πιο ικανές από τους άνδρες στο να διαχειρίζονται ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά πράγματα.



«Αντίθετα με όσα υποστηρίζει ο μύθος τα αποτελέσματα της έρευνάς μας δείχνουν ότι οι άνδρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες στο να κάνουν ταυτόχρονα πολλά πράγματα», εξήγησε ο Τίμο Μάντιλα, καθηγητής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης.



Οι ερευνητές, τα συμπεράσματα των οποίων θα δημοσιευτούν στην αμερικανική επιστημονική επιθεώρηση Psychological Science, διαπίστωσαν ότι η επιτυχής διεκπεραίωση πολλών ταυτόχρονων εργασιών σχετίζεται με τον κύκλο της έμμηνης ρύσης: η ικανότητα των γυναικών να κάνουν παράλληλα διαφορετικά πράγματα μεγαλώνει γύρω στην εμμηνορρυσία και εμφανίζεται μειωμένη γύρω στην περίοδο της ωορρηξίας, όταν αυξάνονται τα επίπεδα των οιστρογόνων.



Στην έρευνα συμμετείχαν 160 άτομα ηλικίας 20-43 ετών.

Τα «πειραματόζωα» κλήθηκαν να παρακολουθούν τρία χρονόμετρα που ξεκινούσαν σε διαφορετικές στιγμές το ένα από το άλλο και έτρεχαν με διαφορετικό ρυθμό. Παράλληλα, έπρεπε να παρακολουθούν μια οθόνη όπου εμφανίζονταν διάφορα σουηδικά ονόματα και να κλικάρουν με το ποντίκι τους όταν έβλεπαν μια λέξη.



«Τα αποτελέσματα έδειξαν σαφή διαφορά στην ικανότητα αυτή μεταξύ των ανδρών και των γυναικών που βρίσκονταν σε φάση ωορρηξίας. Δεν διαπιστώθηκε διαφορά μεταξύ των ανδρών και των γυναικών που βρίσκονταν σε φάση εμμηνορρυσίας», κατέληξε ο Μάντιλα.



tuned.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Fairy Pools: Μια βουτιά στον… παράδεισο!

Posted: 26 Oct 2012 01:47 PM PDT



Ανάμεσα στους τεράστιους ορεινούς όγκους Cuillin στο Isle of Skye της Σκωτίας υπάρχει ένας μικρός υδάτινος «παράδεισος» που αποτελείται από πολλές γαλαζοπράσινες φυσικές «πισίνες», γνωστές με την ονομασία Fairy Pools.



perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!


Η λαογραφία του τόπου περιλαμβάνει πολλούς μύθους και φανταστικές ιστορίες σχετικά με τη δημιουργία τους, ενώ ολόκληρη η περιοχή αποτελεί μία από τις πλέον πολυφωτογραφημένες της Σκωτίας.


perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!


«Νεράιδες και ξωτικά λούζονταν στα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, τα οποία άλλαζαν χρώματα ανάλογα με το φως του ήλιου… Κάτω από τους καταρράκτες οι ομορφότερες κόρες των χωριών του Cuillin ξέπλεκαν τα μαλλιά τους και τραγουδούσαν τις ανοιξιάτικες μέρες…», είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που περιγράφουν τις μαγικές εικόνες.


perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!


Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια τεράστια χαράδρα εν ονόματι Glen Brittle που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Isle Skye, όπου διάφοροι μικροί ποταμοί κατεβαίνουν από τις κορυφές των βράχων προς τη ρεματιά, δημιουργώντας μικρές φυσικές «πισίνες».


perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!


Σε περιόδους υψηλής βροχόπτωσης, τα ανοίγματα πλημμυρίζουν με νερό, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της περιοχής να απολαύσουν μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά, στις διαφορετικού μεγέθους «πισίνες» που διαδέχονται η μία την άλλη.


perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!


Ολόκληρη η περιοχή αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Σκωτίας που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ οι «Fairy Pools» αποτελούν συχνά το αγαπημένο θέμα των φωτογράφων.


perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!
perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!
perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!
perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!
perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!
perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!
perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!
perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!
perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!











pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτο!Δείτε το σπίτι με τον κήπο που έπεσε στο κενό!

Posted: 26 Oct 2012 01:39 PM PDT







Αφού αγόρασε το σπίτι τον ονείρων της για 154 χιλιάδες λίρες



είδε τον κήπο του να πέφτει στο κενό!





Το σπίτι πωλήθηκε σε δημοπρασία και αγοραστής ήταν μια πρώην αστυνομικός, η Sue Diamond. Δεν πρόλαβε να το χαρεί ούτε μια εβδομάδα αφού 8 μέρες μετά την αγορά, και λόγω μιας ισχυρής βροχόπτωσης, έγινε κατολίσθηση και ο μισός κήπος εξαφανίστηκε!




















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Tα πιο ασυνήθιστα χειμερινά θέρετρα στον κόσμο!! (pics)

Posted: 26 Oct 2012 01:31 PM PDT






Για όλα τα γούστα!!!Απολαύστε τα καλύτερα και πιο παράξενα χειμερινά θέρετρα στον κόσμο!!




























































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Αυτό θα είναι το κορίτσι του Θέμου!

Posted: 26 Oct 2012 01:22 PM PDT






Οι αποφάσεις ελήφθησαν και τελικά δεν θα δούμε την Έλενα Παπαβασιλείου...







να κάθεται δίπλα στον Θέμο. Το φετινό κορίτσι του "ΟΛΑ" θα είναι η... Δούκισσα Νομικού! Η Δούκισσα ως γνωστόν διατηρεί άκρως φιλικές σχέσεις τόσο με τον Θέμο, όσο και με τον Βαγγέλη Περρή, είναι ένα από τα πρόσωπα

που αγαπά και εμπιστεύεται ο ΑΝΤ1 και έτσι μετά από μία σχετική συζήτηση η οποία έγινε, αποφασίστηκε η Δούκισσα να είναι αυτή την χρονιά το λαμπερό, γυναικείο πρόσωπο της εκπομπής.

H εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα της 5 Νοεμβρίου.






24wro








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σχεδίασε ληστεία εις βάρος της για να πάρει... ρεπό!

Posted: 26 Oct 2012 01:16 PM PDT






Ένα πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε μια γυναίκα από το Σαν Αντόνιο της Αμερικής, προκειμένου...








να «λουφάρει» από το γραφείο της, χωρίς να χρειαστεί να πάρει άδεια!



Αφού καλοπέρασε την ημέρα που επέλεξε να πάρει άδεια «από την σημαία» πήγε η αθεόφοβη στην αστυνομία και δήλωσε ότι… την πλησίασε κάποιος και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε ΑΤΜ, για να του δώσει χρήματα.



Η ταμπέλα εργαζόμενη έκανε το λάθος να έχει μαζί της ένα λαχείο, το οποίο είχε αγοράσει κατά την διάρκεια της κοπάνας!



Το λαχείο βρέθηκε πάνω της και η 48χρονη συνελήφθη για κακούργημα.


star.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο παράξενα και πρωτότυπα έπιπλα που θα σας καταπλήξουν!! (pics)

Posted: 26 Oct 2012 01:05 PM PDT






Σίγουρα αυτά τα αλλόκοτα έπιπλα δίνουν έναν διαφορετικό "αέρα" σε κάθε σπίτι!! Απολαύστε τα!!















































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ε.ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Φθινοπωρινή απόδραση με τον αγαπημένο της Ματέο!

Posted: 26 Oct 2012 12:56 PM PDT

Η λατρεία της Ελένης Μενεγάκη για τη φύση είναι γνωστή!...


Από τότε που μπήκε στη ζωή της ο Ματέα Παντζόπουλςο έγινε ακόμα πιο έντονη. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει μικρές αποδράσεις για να απολαύσει τον επίγειο παράδεισό της που δεν είναι άλλος από την Άνδρο. Εκεί άλλωστε γεννήθηκε και εξελίχθηκε ο έρωτάς τους!







Η Ελένη δεν απολαμβάνει το νησί μόνο το καλοκαίρι αλλά το επιλέγει και για τις φθινοπωρινές της εξορμήσεις. Αυτό έκανε και το περασμένο σαββατοκύριακο που βρέθηκε με τον σύντροφό της στα Άχλα.







Φορώντας άνετες φόρμες και την αγαπημένη της ποδιά γύριζε στον κήπο του σπιτιού για να μαζέψει λαχανικά. Σαν καλή οικοδέσποινα η ξανθιά παρουσιάστρια φροντίζει να μαγειρεύει στον σύντροφό της με τα πιο αγνά υλικά! Εξάλλου η Ελένη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα και λατρεύει να ασχολείται με την κουζίνα.



Δες φωτογραφίες από την απόδραση του ζευγαριού στην Άνδρο:























newsit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Στη δουλειά με το νεογέννητο γιο του

Posted: 26 Oct 2012 12:51 PM PDT

Η σκληρή πραγματικότητα του Ινδού που έχασε τη γυναίκα του στη γέννα...



Μόλις ένα μήνα ζωής έκλεισε το αγοράκι της φωτογραφίας και καλείται ήδη να ζήσει τη σκληρή καθημερινότητα του πατέρα του, ο οποίος αναγκάζεται να το παίρνει μαζί του στη δουλειά επειδή δεν υπάρχει κανείς άλλος να το φροντίσει.



Ο Bablu Jatav είναι οδηγός rickshaw- τα αμαξίδια-ορόσημο της Ινδίας- και η μικρή Damini γυρίζει μαζί του τους δρόμους της πόλης Bharatpur δεμένη με ένα sling γύρω από το λαιμό του.



Η μητέρα της Shanti πέθανε λίγο μετά τη γέννα και ο αφοσιωμένος πατέρας δεν έχει κανέναν να ζητήσει συμπαράσταση ή να φροντίσει το νεογέννητο.



Ο 38χρονος έχει ήδη αντιμετωπίσει δυσκολίες καθώς το κοριτσάκι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις αρχές της εβδομάδας, επειδή αρρώστησε. Νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας με σηψαιμία, αναιμία και σοβαρή αφυδάτωση.



Ευτυχώς το κοριτσάκι αναρρώνει και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερή.



«Η Shanti πέθανε λίγο μετά τη γέννα», περιγράφει ο Jatav. «Αυτό το μωρό μας ήρθε έπειτα από 15 χρόνια γάμου και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που δεχθήκαμε την ευλογία μιας κόρης. Είναι τόσο θλιβερό που η γυναίκα μου πέθανε…».



Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του ο στοργικός 38χρονος έχει δεχθεί πολλές προσφορές για βοήθεια ενώ και οι ινδικές αρχές κάνουν κινήσεις για να συμβάλουν στην ανακούφισή του.



Δείτε τις φωτογραφίες











newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πίνω και μεθώ...

Posted: 26 Oct 2012 12:46 PM PDT

Kαι δεν ξέρω πού πατώ...






















































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Μίλησαν τα γονίδια!

Posted: 26 Oct 2012 12:41 PM PDT

Διάσημοι και τα παιδιά τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό...


Μπορεί να μην ακολούθησαν όλοι τα βήματα των πατεράδων τους και να μην επέλεξαν την ίδια καριέρα. Αλλά από εικόνα, σίγουρα μίλησαν τα γονίδια!



Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που κοιτάζουν τα παιδιά τους και μοιάζει σαν να κοιτάζουν στον καθρέφτη ή να βλέπουν μια φωτογραφία της νεότητάς τους



Δείτε τις φωτογραφίες



Liam και Gene Gallagher





Paul και James McCartney





Art και James Garfunkel





Arnold και Patrick Schwarzenegger





Martin και Charlie Sheen





Jeremy και Max Iron





Ringo Starr και Zak Starkey





Bryan και Otis Ferry





Tom και Colin Hanks





Will και Jaden





newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Σκυλάκι στο… μέγεθος ενός μανό!

Posted: 26 Oct 2012 12:36 PM PDT

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες με τον τίτλο του μικρότερου σκυλιού...



όσον αφορά στο ύψος είναι η Boo Boo, ένα 4-ιντσών θηλυκό Τσιουάουα από το Κεντάκι, ενώ όσον αφορά στο μήκος την πρώτη θέση κατέχει η Heaven Sent Brandy, ένα 6-ιντσών θηλυκό Τσιουάουα από τη Φλόριντα.



Όμως, φαίνεται πως και τα δύο μικροσκοπικά σκυλάκια, θα χάσουν τη θέση τους, από τη μικρή Suni, ένα θηλυκό τεριέ από την Πολωνία που είναι τριών μηνών, ζυγίζει μόλις 9 (!) γραμμάρια και έχει το ύψος ενός μανό!



Όταν γεννήθηκε το βάρος της δεν ξεπερνούσε τα 4 (!) γραμμάρια, γεγονός που έκανε τους ιδιοκτήτες της να πιστέψουν πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει. Σήμερα, το μικροσκοπικό κουτάβι, αν και είναι απόλυτα υγιές, οι κτηνίατροι προβλέπουν ότι δεν θα αυξηθεί πολύ περισσότερο, γεγονός που το καθιστά ως το πλέον φαβορί σκυλί για τον τίτλο του πιο μικρόσωμου σκυλιού στον κόσμο, όταν θα γίνει ενός έτους, οπότε και θα μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.



«Είναι θαύμα που η Suni είναι ακόμα ζωντανή», δήλωσε η ιδιοκτήτης του κουταβιού, Anna Pohl, προσθέτοντας πως «όταν η μητέρα της Suni γέννησε μέσα στα σκουπίδια, η Suni δεν έμοιαζε με μωρό, την πέρασε για κομμάτι του πλακούντα όταν ξαφνικά άρχισε να κινείται».


protothema.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Γαμήλιο γλέντι σε βενζινάδικο στην Ελλάδα της κρίσης!

Posted: 26 Oct 2012 12:31 PM PDT



Τη στιγμή που η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου εκτοξεύονται στα ύψη...



και τα βενζινάδικα χάνουν τους πελάτες τους, οι Έλληνες ιδιοκτήτες προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους ''ανάκτησης'' της κίνησής τους, θυμίζοντας κάτι από πολυμήχανο Οδυσσέα.



Έτσι, όταν η απόκοσμη γκλαμουριά του ελληνικού παραδοσιακού γάμου συναντά έναν ιδιαίτερο χώρο δεξιώσεων, το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στις φωτογραφίες από το πάρτι σε ένα βενζινάδικο της Πάτρας.



Ο περιβάλλων χώρος δε φαίνεται να ενοχλεί κανένα από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι διασκεδάζουν, χορεύουν, χαμογελούν, ακόμα και πυροβολούν γεμάτοι κέφι...



Το σκηνικό συνθέτουν αντλίες βενζίνης, πυροσβεστήρες, τραπέζια γεμάτα φαγητά, λουλούδια και πολλά, μα πάρα πολλά, φορέματα-επίσημη στολή γάμου-βάφτισης, όπως καταγράφηκαν από το blog του Νick Hannes.



Η οικονομική κρίση δεν πτοεί τους Έλληνες που έχουν μάθει να χαίρονται το μυστήριο του γάμου και θεωρούν απαραίτητο το γλέντι, ως επισφράγιση των όρκων πίστης, ίσως και πίστας!



Η νύφη, λαμπερή μέσα στο νυφικό της, λικνίζεται στους ρυθμούς, οι συγγενείς χτυπούν ρυθμικά παλαμάκια και τα πορτοκαλί φώτα του βενζινάδικου δημιουργούν ατμόσφαιρα που θα ζήλευε και το πιο προχωρημένο club.



Μπορεί για κάποιους να είναι μία τρομακτική εμπειρία, ενώ για κάποιους άλλους να αποτελεί μία ευκαιρία για ένα μεγάλο πάρτι, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.



Το μόνο σίγουρο είναι πως η κρίση έχει επηρεάσει τα οικονομικά μας αλλά όχι το κέφι και την όρεξη μας για ζωή και γλέντι.



















news247.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Νεαρός έχασε τα δυο του χέρια κι έγινε ζωγράφος!

Posted: 26 Oct 2012 12:26 PM PDT









Όταν ο Dhaval Khatri ήταν 14 ετών, έπαθε ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να
χάσει και τα...
δυο του χέρια. Μέχρι τότε δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για
την τέχνη και βέβαια, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ατύχημα αυτό δεν
έκανε... την ζωγραφική πιο ελκυστική ως χόμπι.

Παρόλα
αυτά, για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του γιου τους, οι γονείς του
Khatri αψήφησαν κάθε λογική και του έκαναν δώρο πινέλα ζωγραφικής…

Δείτε τι ακολούθησε.














otherside.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η NASA αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών!

Posted: 26 Oct 2012 12:21 PM PDT




Φωτογραφία για Η NASA αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών!








Ένα μήνυμα από το διάστημα,
που ελήφθη το 1998, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να...

αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο
'Αμυνας. Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα
εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας
80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).

Στο
μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία
τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή
δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη. Ο
άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της
εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία. Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά
ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός
πόλεμος. Παράλληλα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου
πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική
ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα,
είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης.

anekshghta.blogspot.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι 30 ατάκες που πρέπει να πει μια γυναίκα στη ζωή της

Posted: 26 Oct 2012 12:18 PM PDT




Όχι, μην κρατάς το στόμα σου κλειστό...















Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σκάσεις. Πες το! Οι άντρες ποτέ δεν πρόκειται να σηκώσουν το καπάκι της τουαλέτας...

Το καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς, είναι απλά διαφήμιση τσίχλας, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι καλύτερα να μιλάς. Στο παρακάτω κείμενο γίνεται τρομερή προσπάθεια να μειωθούν σε 30 προτασούλες, όλα όσα μια γυναίκα ξέρει μόνο να σου πει. Ας είναι. Μια αρχή. Μην κρατάς σημειώσεις. Πες το δυνατά.





1. Ω, με συγχωρείτε ήταν τυχαίο. Οι ηλίθιες έχουν τους καλύτερους γκόμενους.

2. Αρκετά! Ποτό, φαγητό, παπούτσια, υπερωρίες. Ακόμα να βάλεις τα όριά σου;

3. Είσαι φίλος μου. Να κρατήσεις λίγους και καλούς.

4. Παραιτούμαι. Όποτε δεν σέβονται την δουλειά σου. Σήκω και φύγε. Η απειλή της ανεργίας δεν ευδοκιμεί μόνο σε οικονομικές κρίσεις.

5. Απολύεσαι. Σε όποιον άχρηστο ή άχρηστη τρώει από τα λεφτά σου.

6. Μπορώ και μόνη μου καλά. Και καλύτερα μην σου πω.

7. Συγνώμη, πως είπατε; Με την γρηγοράδα και την ευθύτητα δεν πήγε ποτέ κανείς μπροστά. Κέρδισε χρόνο, ώστε να σκεφτείς καλύτερα πριν απαντήσεις.

8. Ευχαριστώ. Για τον μυρωδάτο καφέ, για την αγκαλιά, για την βοήθεια... Κυρία.

9. Σε μισώ! Λίγες φορές, μέχρι ελάχιστες. Ποια ασχολείται με σκουλίκια;

10. Σ αγαπώ. Πολλές φορές και όχι μόνο σε άντρες. Πότε το είπες τελευταία φορά στην μαμά σου ή τον μπαμπά σου;

11. Συγνώμη. Και να την εννοείς. Λίγες φορές και καλές.

12. Αυτό είναι το σπίτι μου. Το λιμάνι μου, το τέλος των περιπετειών μου, η αυτοπεποίθησή μου.







13. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Κι ας απέτυχα. Είσαι ικανή και προσπάθησες.

14. Μπορώ να σας βοηθήσω; Γιατί έχεις μεγαλώσει και μπορείς να προσφέρεις.

15. Ήμουν τυχερή. Και περήφανη για τις επιλογές μου.

16. Λάθος κάνεις. Φυσικά και είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου.

17. Θέλω αυτό! Διότι ξέρω τι θέλω.

18. Συγχαρητήρια. Και ποτέ μην σταματήσεις την προπόνηση να το εννοείς.

19. Μου δίνεις το αλάτι σε παρακαλώ; Ξέρεις πώς να ζητάς ό,τι έχεις ανάγκη.

20. Θεέ μου, πόσο μου πάει αυτό το παντελόνι! Κάποιος πρέπει να κοιμάται και δίπλα σου.

21. Η έξοδος είναι από εδώ. Για όσους δεν χωράνε στη ζωή σου.

22. Μόλις θα γίνεις μάνα θα με καταλάβεις. Γιατί είχε πολύ δίκιο η μάνα σου.

23. Πες μου περισσότερα. Μόνο ακούγοντας θα μάθεις.

24. Είναι το αγαπημένο μου. Γιατί δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για το παιδικό σου αρκουδάκι.

25. Με ενδιαφέρει. Ξεχώρισε τις χρηστικές από τις άχρηστες πληροφορίες.

26. Το μυστικό σου είναι ασφαλές. Γιατί θέλεις να σε εμπιστεύονται.

27. Εύρηκα! Γιατί σε κάνει να νιώθεις μοναδική.

28. Δεν έχω κυτταρίτιδα. Γιατί μόνο τα lifestyle περιοδικά δεν έχουν καθρέφτη.

29. Πάμε! Γιατί πρέπει να είσαι πάντα ανοικτή στην περιπέτεια. Τώρα.

30. Δεν ξέρω. Γιατί δεν χρειάζεται να είσαι παντογνώστης.



Και 5 συμβουλές bonus







Να λες "Σε εμπιστεύομαι", γιατί όλοι χρειάζονται σύμμαχους απέναντι στους εχθρούς.

Μην φοβάσαι να πεις "Αυτό είναι δικό μου", διότι η κτητικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Πες "Το πήρα απόφαση", γιατί έχει διαφορά από την σκέψη.

Να λες "Τα 'χω παίξει", γιατί χρειάζεσαι διακοπές.

Μην ξεχνάς να λες "Σε καταλαβαίνω". Είναι πιο σημαντικό από το να έχεις δίκιο.



frappedoupoli.blogspot.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πάει ένας στον ουρολόγο...

Posted: 26 Oct 2012 12:13 PM PDT



Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του. Στο ιατρείο του λέει στον ιατρό...


- "Υποσχεθείτε μου ότι δε θα γελάσετε".

- "Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή", απαντάει ο ιατρός.

- "Καλά τότε," του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο μόριο που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας μπαταρίας του τηλεκοντρόλ!



Ανίκανος να ελέγξει τον εαυτό του, ο ιατρός αρχίζει να χαχανίζει και το χαχανητό του γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 10 λεπτά καταφέρνει να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί.



- "Σας ζητώ συγνώμη," του λέει. "Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;"



- "Έχει πρηστεί..."



 pinnokio.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές