Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Heidi Klum όπως λέμε Bonnie!

Posted: 26 Oct 2012 02:48 AM PDT

Heidi Klum όπως λέμε Bonnie!

Φοράει μπερέ και ρούχα της δεκαετίας του '30 θυμίζοντας την Bonnie από το δίδυμο των Bonnie και Clyde το πιο διάσημο ζευγάρι ληστών.

Η Heidi Klum ποζάρει για ένα μικρής διάρκειας βίντεο για το περιοδικό Hunger και δείχνει εντυπωσιακή. Κρατάει και ψεύτικα όπλα ολοκληρώνοντας την εικόνα.

Ούκιτς: «Είμαστε καλή κι έμπειρη ομάδα»

Posted: 26 Oct 2012 08:51 AM PDT

Ούκιτς: «Είμαστε καλή κι έμπειρη ομάδα»

Θέμα χρόνου είναι ο Παναθηναϊκός να αποδώσει βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων του σύμφωνα με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: «Έχω κάνει γυμνό στο θέατρο»

Posted: 26 Oct 2012 09:13 AM PDT

Πέτρος Φιλιππίδης: «Έχω κάνει γυμνό στο θέατρο»

Δεν τον σοκάρει το γυμνό στην τέχνη και μάλιστα το έχει κάνει κατά το παρελθόν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταξύ άλλων μίλησε σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη για το γυμνό σε θέατρο και κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως παλαιότερα είχε εμφανιστεί γυμνός σε θεατρική παράσταση απλώς είχε φροντίσει η σκηνή να είναι «καλυμμένη». «Δεν το θεωρώ το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου το γυμνό. Για έναν άντρα είναι πιο εύκολο να γδυθεί, αν βέβαια δεν έχει θέμα και είναι προικισμένος!!Βέβαια πρέπει να αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου..Εγώ αισθάνομαι καλά», είπε χαρακτηριστικά με το χιούμορ που τον διακρίνει.

Τέλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέφερε πως για τον ίδιο το γυμνό στον κινηματογράφο είναι πιο «επικίνδυνο» εξαιτίας των κοντινών πλάνων που υπάρχουν.

Δικάζονται οι κανίβαλοι που μαγείρευαν... ανθρώπινες πίτες!

Posted: 26 Oct 2012 08:20 AM PDT

Δικάζονται οι κανίβαλοι που μαγείρευαν... ανθρώπινες πίτες!

Ένας άνδρας και δύο γυναίκες, οι οποίοι συνελήφθησαν τον Απρίλιο στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο καθώς είχαν κατηγορούνται και είχαν ομολογήσει ότι σκότωσαν, έφαγαν και κατόπιν μαγείρεψαν μερικά από τα θύματά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

[Sexy Hot Games] Σεξοβόμβα 25 Μαΐων μάς δείχνει την... πόρτα της!

Posted: 26 Oct 2012 10:07 AM PDT

Δεν έχει τσίπα επάνω της ... ούτε και ρούχα φυσικά. Το νεαρό κατάξανθο και "εμπροσθοβαρές" μοντέλο από την Αγγλία, που ακούει στο όνομα Leah Francis, ποζάρει τόπλες στο περιοδικό ZOO κάτω από τον τίτλο: «Πολύ γυμνή και Πολύ αναιδής»... κοινώς καταλαβαίνουμε ότι τσίπα δεν έχει απάνω της. Καυτά ενσταντανέ της 25χρονης σεξοβόμβας προκαλούν τους άντρες να βυθιστούν στην πλούσια αγκαλιά της. Η πληθωρική Φράνσις παραδέχεται ότι έχει κάνει προσθετική στήθους και ποζάρει μπροστά από μια vintage ξύλινη πόρτα... που σίγουρα δεν είναι η θύρα της καρδιάς της! 
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Sexy Hot Games τη 10/26/2012 09:07:00 π.μ.

Μπήλιω Τσουκαλά: Ποιοι καλεσμένοι θα της κάνουν ποδαρικό;

Posted: 26 Oct 2012 08:45 AM PDT

Μπήλιω Τσουκαλά: Ποιοι καλεσμένοι θα της κάνουν ποδαρικό;

Με δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες θα κάνει πρεμιέρα (σ.σ. όσον αφορά στους καλεσμένους)η εκπομπή «Έχει Γούστο» με την Μπήλιω Τσουκαλά στη ΝΕΤ.

Παρά τα όσα είχαν ειπωθεί όσον αφορά στο κόψιμο της εκπομπής, το «Έχει Γούστο» επιστρέφει ξανά στην κρατική τηλεόραση με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα προβάλλεται καθημερινά όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά κάθε Κυριακή. Οι πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής θα είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου. Οι δυο τους θα βρεθούν, στο στούντιο της εκπομπής μετά από πολλά χρόνια και θα ερμηνεύσουν αγαπημένα δικά τους τραγούδια.

H SJP και η σύντροφος του Mick Jagger μας προσφέρουν την καλύτερη φωτό της ημέρας

Posted: 26 Oct 2012 08:15 AM PDT

H SJP και η σύντροφος του Mick Jagger μας προσφέρουν την καλύτερη φωτό της ημέρας

Είναι αυτό που λέμε, ο ψηλός και ο κοντός!

Ποιος είπε ότι μόνο εμείς οι κοινές θνητές έχουμε ανασφάλειες και προβλήματα με την εμφάνιση, το ύψος και τα κιλά μας; Απο τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν μπορούν να απουσιάζουν ακόμα και οι πιο διάσημες και στιλάτες γυναίκες του κόσμου οι οποίες πολλές φορές βρίσκονται σε πολύ πιο άβολη θέση από εμάς μιας και έχουν όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους.

Κάπως έτσι την πάτησε η λατρεμένη και αρκετά minion Sarah Jessica Parker, η οποία ως γνωστόν δεν ξεπερνά το 1,60, όταν αποφάσισε να ποζάρει δίπλα στην L'Wren Scott, fashion designer και κορίτσι του Mick Jagger, στο 29th Annual Fashion Group International Night of Stars.

Βλέπετε, μπορεί η SJP να ήταν για ακόμη μία φορά εκθαμβωτική, αλλά η μικροσκοπική της σιλουέτα δίπλα στην πραγματικά πανύψηλη Scott, κάτι λιγότερο από δύο μέτρα, μας έδωσε μακράν την πιο αστεία και συγχρόνως άβολη φωτογραφία της ημέρας! Μπορεί η σύντροφος Mick να έχει συνηθίσει να κοιτάει τον κόσμο αφ' υψηλού, αλλά η Sarah, η οποία αν κρίνουμε από το ύφος της δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενσταντανέ, μάλλον μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που πόζαρε στο πλευρό της «τεράστιας», σε σχέση πάντα με αυτή, φίλης της. Σημειώνουμε ότι η Scott είναι πιο ψηλή και από τον Jagger!

Δεν πειράζει βρε Sarah... Κάθε ύψος έχει τα καλά του. Το μόνο κακό είναι ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ να παίξεις επαγγελματικά μπάσκετ!

Διαβάστε επίσης:

Maison Martin Margiela for H&M New York: Mία διαφορετική παρουσίαση που μας καθήλωσε!

Αντιγράψτε το look: τα τέλεια waves της Sarah Jessica Parker

Elle Women Celebration 2012: Αυτές είναι οι γυναικείες εμφανίσεις που μας έκλεψαν την καρδιά!

Χωρίσαμε. Λέει ότι με αγαπάει αλλά πίνει, βγαίνει με άλλες και παίρνει ουσίες. Τι να κάνω;

Posted: 26 Oct 2012 08:00 AM PDT

Χωρίσαμε. Λέει ότι με αγαπάει αλλά πίνει, βγαίνει με άλλες και παίρνει ουσίες. Τι να κάνω;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γειά σας με αφορμή το γράμμα μιας κοπέλας πήρα το θάρρος να στείλω και εγώ το δικό μου προβληματάκι.. Λοιπόν είμαι σε σχέση από το 2004 τα τελευταία χρόνια το αγόρι μου εργάζεται ως μπάρμαν.. μου πήρε καιρό μέχρι να καταφέρω να συγκρατώ τα νεύρα μου με τις διάφορες κοπελίτσες που τον γυροφέρνανε και η κουβέντα του ήταν πάντα είναι η δουλεία μου τέτοια μην τσαντίζεσαι.. τέλος καλοκαιριού έχουμε απομακρυνθεί αρκετά ο ένας απο τον άλλον, έχω μάθει διάφορα γι αυτόν (ότι έπαιρνε κάποιες ουσίες) κ παίρνω την απόφαση να τον αφήσω για λίγο μόνο ως ''τιμωρία''.. (να σημειώσω ότι είναι τρομερά εσωστρεφής κ δεν του παίρνεις κουβέντα) ρωτάω κοινούς μας φίλους αν πράττω σωστά οι μισοί έλεγαν να μην το κάνω διότι ενδέχεται να κυλήσει περισσότερο κ οι άλλοι μισοί μου έλεγαν ναι καν' το.. εν τέλει τον αφήνω κ μετά από 2-3 ημέρες μαθαίνω ότι είναι άρρωστος κ του στέλνω μήνυμα εάν θέλει να περάσω να τον δω απαντάει όχι κ λήγει εκεί, την επομένη το βράδυ κ ενώ είμαι σε κλαμπ τυχαίνει να μιλήσουμε κ εκεί μου ανοίγει την καρδία του (2 φορές έχει γίνει αυτό στα τόσα χρόνια) ότι είμαι τα πάντα για εκείνον ό τι δεν έπρεπε να τον είχα αφήσει ενώ να τον βοηθήσω να το ξεπεράσει κτλ κτλ κ μετά από αυτό είμαστε πάλι μαζί ως που μετά από 2 εβδομάδες έχει αρχίσει πάλι να απομακρύνεται (σε σημείο συναντιόμαστε στο ίδιο κλαμπ κ ήμουν άγνωστη για εκείνον τελείως!!! να χορεύει με την μία κ την άλλη κ να είναι τέρμα μεθυσμένος..! αυτό ήταν κ το τελευταίο μας μετά απο κει άρχισε να μου πετάει ότι μ' αγαπάει κ πάντα θα το κάνει αλλά περνάει καλά μόνος του κ τα έχει βρει με τον εαυτό του κ μάλλον θα κρατήσει καιρό.. μαθαίνω ότι κάθε βράδυ είναι έξω με το αφεντικό του ο οποίος χώρισε επίσης απο μακροχρόνια σχέση κ γίνετε λιώμα για να ξεχάσει λέει.. να ξεχάσει τι;;; έχω προσπαθήσει 2 φορές να τα ξαναβρούμε αλλά τίποτα.. τον αγαπάω πολύ όμως κ δεν μπορώ να δεχτώ ότι τελείωσε έτσι απλά γιατί μ' αγαπάει κ εκείνος κ το καταλαβαίνω όσες φορές τον βλέπω έξω.. απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που τον θέλει να είναι μακρυά απο εμένα.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Η απάντηση του Queen.gr

Δύσκολη κατάσταση και σηκώνει πολλή κουβέντα. Δεν γνωρίζω την ηλικία σας, πάντως είστε 8 χρόνια μαζί. Είναι πολλά. Αυτές οι σχέσεις ή καταλήγουν μαζί ή τελειώνουν. Αν είστε μικροί ίσως έχει φθαρεί. Σίγουρα υπάρχει πολλή αγάπη και νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο.

Το μπαρ έχει αυτούς τους κινδύνους για έναν άντρα ιδίως αν είναι εμφανίσιμος. Υπάρχει υπερπροσφορά από γυναίκες- είναι η αλήθεια. Το σε αφήνω για τιμωρία είναι άσχημο. Επίσης είναι λάθος να παίρνεις τη γνώμη των φίλων για το τι να κάνεις μαζί του. Αυτό αφορά εσένα κι εκείνον.

Το αν έπαιρνε ή παίρνει ουσίες, είναι ένα μεγάλο θέμα. Όπως και το τι ουσίες παίρνει. Κι αυτές έχουν τον αντίκτυπό τους στη συμπεριφορά του τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά. Αν έχουμε θέμα εξάρτησης- ή τέλος πάντων μίας φάσης που θέλει να συνεχίσει όπως λέει, δεν μπορείς να τον 'σώσεις'. Ποτέ δεν μπορείς να σώσεις έναν άνθρωπο που δεν θέλει να σωθεί. Αν αυτό που ήθελε είναι να είστε μαζί, θα είχε δεχτεί τις 2 προσπάθειές σου.

Το ότι δεν είναι δίπλα σου δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά. Στην παρούσα φάση του (δεν λέω ότι είναι μία φυσιολογική φάση αλλά δεν μπορώ να αναιρέσω- ασχέτως με τις ουσίες και το ποτό- ότι συνειδητά δεν την έχει επιλέξει ο ίδιος) δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Στην παρούσα φάση του, θέλει να ζήσει αυτό ακριβώς που ζει. Το να ξεπεράσει το χωρισμό σας έτσι από τη στιγμή που τον θες πίσω δεν έχει λογική. Κατά βάθος απολαμβάνει αυτή την ανεξέλεγκτη ελευθερία και τώρα όντως βρίσκει μόνος του- έστω κι έτσι τον εαυτό του.

Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι αυτό είναι μία φάση που αφορά αυτόν κυρίως και μάλλον πρέπει να την περάσει για να καταλάβει ποιος είναι και τι θέλει από τη ζωή του. Θα σε συμβούλευα ίσως να κρατήσεις την απόστασή σου και να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις. Μην μπλεχτείς σε αυτή την κατάσταση, μην προσπαθήσεις να τον αποτρέψεις, άστον να κάνει ό, τι νιώθει. * χρόνια μέσα σε μία σχέση, ζώντας σε συνάρτηση με μία σχέση, έναν άλλον άνθρωπο ίσως σε αλοιώσουν και δεν βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό προς τα έξω εξαιτίας του άλλου.

Σίγουρα είναι δύσκολο και για εκείνον να αποκοπεί και να κόψει τη συνήθεια της σχέσης σας ιδίως όταν υπάρχει αγάπη, αλλά μάλλον στην παρούσα φάση τον γεμίζει το να είναι μόνος και ελεύθερος να κάνει τα πάντα, ακόμη και να βρεθεί στα άκρα. Ίσως είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβει τι του γίνεται. Μεγάλο παιδί είναι και έκανε την επιλογή του. Μετά από αυτές τις κενές εμπειρίες του (οι οποίες αν καταφέρει να τις αξιολογήσει μόνο κενές δεν θα αποβούν), ίσως γυρίσει σε σένα. Αυτό βέβαια, δεν είναι κάτι που εσύ θα πρέπει να θεωρείς δεδομένο και να το περιμένεις. Ο άνθρωπος αυτός, ίσως μέσα του έχει άλλες ανάγκες και τις ανακαλύψει τώρα.

Δώσε χρόνο και στους δύο σας να αξιολογήσετε όσο πιο αντικειμενικά αν αυτή η σχέση έχει μέλλον ή αν έχει κάνει τον κύκλο της- παρά την αγάπη που υπάρχει. Δεν είναι κάτι εύκολο, όμως καλό είναι να προσπαθήσεις κι εσύ να δεις τον εαυτό σου έξω από το πρίσμα της σχέσης. Δεν σημαίνει πως δεν του λείπεις και δε σε αγαπά σαν άνθρωπο τώρα που είναι μόνος- όμως μπορεί να τελμάτωσε η κοινή σας πορεία. Αυτό θα φανεί στην απόσταση. Δεν σου λέω ότι κάνει καλά που πίνει και παίζει με τη μία και την άλλη, αλλά πρέπει να το δεχτούμε σαν επιλογή του, εφόσον αυτό αποφάσισε. Αν είναι αυτό η απάντηση στο 'θέλω να ζήσω τη ζωή μου' πρέπει να τον αφήσουμε να το κάνει και να προχωρήσουμε.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος θα δείξει. Σε κάθε περίπτωση καλύτερα να κάνει αυτά που του... βγαίνουν αυθόρμητα παρά να καταπιέζεται δίπλα μας. Θέλουμε ανθρώπους που είναι δίπλα μας από επιλογή και αισθάνονται γεμάτοι και ελεύθεροι μαζί μας. Που όσα ερεθίσματα κι αν παίζουν τριγύρω απλά δεν τα βλέπουν- γιατί δεν έχουν ανάγκη να τα δουν...

Μην βασανίζεσαι. Άφησέ τον να βρει τον εαυτό του. Αν αυτός είναι ο εαυτός που βρήκε τότε ίσως απλά δεν ήσασταν ο ένας για τον άλλον... Αν καταλάβει κάτι άλλο στην πορεία, ίσως σε προλάβει και μείνει δίπλα σου πιο αποφασισμένος από ποτέ- ίσως πάλι έχεις ανακαλύψει εσύ κάτι καλύτερο για σένα. Μην περιμένεις ελπίζοντας. Θα πάρει χρόνο αλλά κάνε πράγματα για σένα και χαλάρωσε. Θα καταλάβεις κι εσύ πολλά μόνη. Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να βρεις τη δική σου θέση και θέλω μέσα στις καταστάσεις.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Ξέρεις πόσο απίθανη είσαι;

Posted: 26 Oct 2012 07:30 AM PDT

Ξέρεις πόσο απίθανη είσαι;

"Κλείσε τα μάτια και σκέψου μια φορά που ένιωσες υπέροχα, δυνατή και ευτυχισμένη". 

«Όλο λάθη κάνω, όλα τα κάνω στραβά, τι να κάνω;» είπε η Μαρία στο σεμινάριο. Αν θέλεις να αλλάξεις μια κατάσταση, το πιο σημαντικό είναι να διαφοροποιήσεις τον τρόπο που την αντιμετωπίζεις.
Σκέψου την καλύτερή σου φίλη. Και τώρα σκέψου ότι 35.000 φορές μέσα στην ημέρα η κολλητή σου, σου λέει πόσο ανεπαρκείς είσαι, πόσο χάλια τα έχεις πάει και πόσο απαράδεκτα συμπεριφέρεσαι! Για πόσο καιρό θα την κρατήσεις κοντά σου;

Ούτε μια μέρα σε ακούω να λες! Σωστά, συμφωνώ. Πως μπορείς να μοιραστείς, να περάσεις όμορφα με κάποιον που σου μιλάει έτσι...
Και όμως με αυτόν τον τρόπο συμπεριφερόμαστε κάθε μέρα στον εαυτό μας!
Καθημερινά κάνουμε πάνω από 50000 σκέψεις και έρευνες έχουν δείξει ότι το 80% αυτών αφορά τον εαυτό μας και είναι αρνητικές. Αυτή την υπέροχη φίλη την κουβαλάμε όλοι μέσα μας... Πόσο κρίμα είναι να σαμποτάρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Στο επόμενο workshop μας θα κάνουμε ασκήσεις για αποτελεσματικότερη επικοινωνία, όμως μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα.
Κλείσε τα μάτια και σκέψου μια φορά που ένιωσες υπέροχα, δυνατή και ευτυχισμένη.
Δες ότι είδες, άκουσε ότι άκουσες και μύρισε ότι μύριζες εκείνη την στιγμή στο παρελθόν. Άσε τα θετικά συναισθήματα να σε πλημυρίσουν. Μπράβο.
Τώρα κάθε φορά που σου έρχεται μια αρνητική σκέψη διώξε την από το μυαλό σου λέγοντας ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ή DELETE. Αμέσως φέρε στο μυαλό σου εκείνη την θετική εικόνα που έχεις κρατήσει στο μυαλό σου.

Κάνε την άσκηση συνειδητά για 7 ημέρες. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.
Δεν μπορούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο που το δημιουργήσαμε είπε ο Αϊνστάιν. Εσύ τι λες;

Βe Unique!

Follow me on twitter https://twitter.com/jill_douka

Τα δάκρυα της Ντόρας Κουτροκόη on air!

Posted: 26 Oct 2012 07:20 AM PDT

Τα δάκρυα της Ντόρας Κουτροκόη on air!

Η Ντόρα Κουτροκόη δάκρυσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό Ant1»!

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Hollywood report: δείτε τα πιο κουλά νυφικά που έχουν φορέσει τα διάσημα κορίτσια

Posted: 26 Oct 2012 07:00 AM PDT

Hollywood report: δείτε τα πιο κουλά νυφικά που έχουν φορέσει τα διάσημα κορίτσια

Αυτά τα κορίτσια μας εντυπωσίασαν και με το παραπάνω, ίσως για τους λάθος λόγους.

Οι διάσημοι που λατρεύουμε να μαθαίνουμε τα πάντα για αυτούς όχι μόνο παντρεύονται τους πιο όμορφους star με υπέρογκα διαμαντένια δαχτυλίδια, αλλά πολλές φορές είναι τέτοια η χαρά τους που διαλέγουν τα πιο παράξενα νυφικά που μπορείτε να φανταστείτε.

Θυμάστε πώς παντρεύτηκε η Britney Spears το φίλο της Jason Alexander σε ένα γάμο που κράτησε μόνο 55 ώρες; Η απάντηση είναι φορώντας ένα νυφικό καπέλο του μπέιζμπολ.

Η καλλιτέχνης του burlesque Dita Von Teese δε θα μπορούσε να παντρευτεί τον εκκεντρικό Marilyn Manson με ένα κλασικό λευκό νυφικό. Η "θαρραλέα" νύφη διάλεξε ένα μπλε οινοπνευματί φόρεμα υπερπαραγωγή από τη Vivienne Westwood και μας θύμισε πιο πολύ τη νύφη του δράκουλα (δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα το να παντρευτείς το Manson).

Δύσκολο να πιστέψετε πως το ατίθασο κορίτσι της pop μουσικής, Gwen Stefani, είναι παντρεμένο εδώ και 10 χρόνια με τον καλό της Gavin Rossdale, αλλά το λευκό ροζ νυφικό της δια χειρός John Galliano δεν ξεχνιέται με τίποτα.

Η Celine Dion όχι μόνο παντρεύτηκε τον κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της Angeline, αλλά φόρεσε και ένα headpiece πολυέλαιο για να κάνει το γάμο της λίγο πιο δραματικό. Δράμα πράγματι!

Φυσικά για το τέλος αφήσαμε τη ζουμερή Pamela Anderson που δε θα μπορούσε να απογοητεύσει κανέναν από τους θαυμαστές της ούτε στο γάμο της με τον Tomi Lee. Έτσι, στη θέση του νυφικού φορέματος ξετρύπωσε ένα λευκό μικροσκοπικό μπικίνι που άφησε για άλλη μια φορά σε κοινή θέα τα κάλλη της πάλαι ποτέ ναυαγοσώστριας!

Διαβάστε επίσης:

Oι πιο πρωτότυποι celebrity γάμοι

 

Easy rider style! Εμπνευστείτε από τους μηχανόβιους και απογειώστε το στυλ σας!

Posted: 26 Oct 2012 06:45 AM PDT

Easy rider style! Εμπνευστείτε από τους μηχανόβιους και απογειώστε  το στυλ σας!

Δε χρειάζεται να καβαλήσετε μηχανή... το style σας θα μιλήσει από μόνο του!

Εμπνευσμένοι από τους easy riders, τους σερίφηδες στις ταινίες και βασικά από τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους πάνω στις μηχανές τους... η μόδα υποκλίνεται στο στυλ αυτό που μας κάνει να νιώθουμε free, rock και ανήσυχα πνεύματα!


Πως όμως μπορούμε να κάνουμε δικό μας το... easy rider style; Πολύ απλά θα σας δώσουμε τις εξής λέξεις κλειδιά: biker boots, δερμάτινo jacket, απλό t-shirt, biker jeans ή δερμάτινο μαύρο παντελόνι, country ζώνη και φουλάρι στο λαιμό. Η συνταγή είναι απλή. Την έχετε δει άπειρες φορές στις ταινίες.


Πάρτε μερικές ιδέες από την πάνω gallery, που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό συνδυασμό!

 

Διαβάστε ακόμα:

Hot τάση: Galaxy! Aπογειωθείτε στον fashion κόσμο, με galaxy items!! (photos)

Αυτά είναι τα πιο hot casual items της σεζόν, από τη Staff jeans! Δείτε τα!

20 από τα ωραιότερα πουλόβερ της σεζόν

Κάθειρξη 4 ετών στον Μπερλουσκόνι

Posted: 26 Oct 2012 08:33 AM PDT

Κάθειρξη 4 ετών στον Μπερλουσκόνι

Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι από το ιταλικό δικαστήριο για την υπόθεση φοροδιαφυγής σχετικά με την απόκτηση των δικαιωμάτων του καναλιού Mediaset.

Υπόθεση που εκκρεμεί από το 2006. Συνάμα, ο καβαλιέρε υποχρεούται να επιστρέψει στο δημόσιο και το ποσό των 10 εκατ. ευρώ. Βέβαια, ο καβαλιέρε μπορεί να καταθέσει έφεση μέχρι δύο φορές και να αμφισβητήσει την ποινή δεδομένου ότι αυτή είναι η απόφαση του πρώτου δικαστηρίου που έγινε εις βάρος του.

Άπορος οδηγός χάνει τη... Lamborghini του!

Posted: 26 Oct 2012 08:09 AM PDT

Άπορος οδηγός χάνει τη... Lamborghini του!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας 22χρονος οδηγός στον Καναδά αποδέχτηκε την παρακράτηση του αυτοκινήτου του επειδή δεν είχε να πληρώσει το πρόστιμο που του επεβλήθη επειδή οδηγούσε χωρίς ασφάλεια.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δίνουν μάχη τα κανάλια για τη νέα τουρκική σειρά «Son»

Posted: 26 Oct 2012 08:22 AM PDT

Δίνουν μάχη τα κανάλια για τη νέα τουρκική σειρά «Son»

Ελληνικές παραγωγές μπορεί να μην γίνονται αλλά τα τούρκικα σήριαλ δεν έχουν τέλος στην ελληνική τηλεόραση.

Μετά τα ήδη υπάρχοντα το Mega και ο ΑΝΤ1 διεκδικούν να αγοράσουν τα δικαιώματα της τουρκικής σειράς «Son» δηλαδή «Τέλος». Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστούν σπουδαίοι ηθοποιοί της γειτονικής χώρας οι οποίοι είναι πολύ δημοφιλείς στην Ελλάδα. Στο «Son» πρωταγωνιστεί η Ναζλί από τα σύνορα αγάπης αλλά και ο Τζενγκίζ, ο κακός του Ezel!

Όσον αφορά στην υπόθεση της συγκεκριμένης τουρκικής σειράς...

Ένα ζευγάρι έχει τα πάντα.. Έρωτα, ευτυχία, ένα παιδί, όμως ξαφνικά τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο και όλα θα αλλάξουν δραματικά. Ο πρωταγωνιστής της σειράς και ο σύζυγος της Ναζλί, αφήνει ξαφνικά γυναίκα και παιδί και θα εξαφανιστεί! Στην αρχή νομίζουν πως είναι νεκρός μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες ενός αεροπλάνου που έπεσε, όμως μετά μαθαίνουν πως ο άνδρας δεν μπήκε ποτέ μέσα στο αεροσκάφος!

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Ουλούτς Μαιρακτάρ, ο οποίος σκηνοθέτησε και το Ezel.

Ερωτική απογοήτευση; Δείτε πως ξέσπασε η Rihanna, μετά τα μπλεξίματα με τον Chris Brown (photos)

Posted: 26 Oct 2012 08:18 AM PDT

Ερωτική απογοήτευση; Δείτε πως ξέσπασε η Rihanna, μετά τα μπλεξίματα με τον Chris Brown (photos)

Δεν ήξερε πως αλλιώς να τραβήξει την προσοχή και...

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath στην Αθήνα

Posted: 25 Oct 2012 06:43 AM PDT

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath στην Αθήνα

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath, Τόνι Ιόμι, ήρθε ινκόγκνιτο στην Αθήνα.

Μπορεί τον περασμένο Ιούλιο το συγκρότημα που διέδωσε και επέβαλε το heavy metal να ακύρωσε την εμφάνισή του στην Αθήνα, λόγω της μάχης που δίνει ο 64χρονος μουσικός με τον καρκίνο, ωστόσο εκείνος αποζημίωσε την προηγούμενη εβδομάδα με την εξαήμερη παραμονή του αμέτρητους θαυμαστές του, οι οποίοι έσπευσαν για ένα πολυπόθητο αναμνηστικό αυτόγραφό του. Έμεινε στην Αθήνα έξι μέρες και κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Μαζί με την Σουηδέζα σύζυγό του, έζησαν για λίγο σε ελληνικούς ρυθμούς.

Πηγή φωτογραφιών: Ciao

 

Αναγνωρίζετε το αγοράκι τη φωτογραφίας;

Posted: 26 Oct 2012 01:39 AM PDT

Αναγνωρίζετε το αγοράκι τη φωτογραφίας;

Από μικρός σίγουρα λάτρευε τον φωτογραφικό φακό.

Αυτό το παιδάκι ήταν τόσο όμορφο και χαριτωμένο που ήξερε πολύ καλά πώς να ποζάρει και να προκαλεί αμέσως την συμπάθεια. Φορώντας την στολή του καράτε, ο μικρός David Luiz δείχνει όλα όσα έμαθε στα μαθήματα που έκανε. Λίγο πιο εκεί και η φωτογραφίες του από τα πάρτι γενεθλίων που έκανε όταν ήταν ακόμα ένα μικρό αγοράκι. Στην μια μάλιστα την τούρτα την κόβει μόνος του. Ήταν πάντως πολύ όμορφο αγόρι και… ξανθό. Βέβαια μεγαλώνοντας τα μαλλιά του σκούρυναν και δεν μοιάζει τόσο στο μικρό παιδάκι των φωτογραφιών.

 

 

Εισβολέας ήθελε τη φανέλα του Ρονάλντο εν ώρα αγώνα! (video)

Posted: 26 Oct 2012 04:49 AM PDT

Εισβολέας ήθελε τη φανέλα του Ρονάλντο εν ώρα αγώνα! (video)

Τη... φαεινή ιδέα να αλλάξει φανέλες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ένας οπαδός που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κι ενώ η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ βρισκόταν σε εξέλιξη.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

 

Εντυπωσιακές φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή

Posted: 26 Oct 2012 08:08 AM PDT

Εντυπωσιακές φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή

Όταν ο φωτογράφος είναι πολύ ικανός - ή πολύ τυχερός...

 

Δείτε τις φωτογραφίες στο newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές