Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Οι φτερωτοί «δράκοι» της Ασίας

Posted: 25 Oct 2012 03:22 PM PDT



Φωτογραφίες από τις σαύρες του γένους... «Draco»

Κι όμως, υπάρχουν δράκοι στις ζούγκλες της νοτιοανατολικής Ασίας. Έτσι τουλάχιστον μπορούν να χαρακτηριστούν οι σαύρες του γένους «Draco» που ζουν στα δέντρα. 

Μπορεί να μοιάζουν με όλες τις υπόλοιπες σαύρες όταν όμως επεκτείνουν τα πλευρά τους σε πραγματικά… φτερά, τότε μεταμορφώνονται σε κανονικούς δράκους. Αυτές οι σαύρες έχουν ένα είδος φτερών που ανοίγουν από τα πλευρά τους και τους επιτρέπουν να πραγματοποιήσουν πτήσεις έως και 9 μέτρων. 

Ουσιαστικά, τα μικρά τους φτερά δεν τους δίνουν κάποια ώθηση στην πτήση, απλώς τις βοηθούν να ελέγξουν την κατεύθυνσή τους.

Στη συγκεκριμένη οικογένεια ανήκουν πάνω από 40 είδη σαυρών και κάθε ένα από αυτά έχει ξεχωριστή δομή, καθώς και διαφορετικό χρώμα στα φτερά του. 

Για παράδειγμα η σαύρα black-bearded έχει μεγαλύτερα φτερά από τα υπόλοιπα είδη. Αυτό το είδος συναντάται στα χαμηλά σημεία των δέντρων, αντίθετα με το είδος orange-bearded που έχει μικρά φτερά και φτάνει στα ψηλότερα σημεία των κορμών. 

Όλα τα είδη του γένους δεν πατάνε συχνά στο έδαφος, αφού πάνω στα δέντρα προστατεύονται καλύτερα από τα μεγαλύτερα ζώα. 



 







 


pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι κρυμμένοι κίνδυνοι των σπορ!! (pics)

Posted: 25 Oct 2012 03:17 PM PDT




Οι πιο ξεκαρδιστικές επικίνδυνες στιγμές στα σπορ!!!Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά!!



























http://www.kamikaze.gr/2012/10/pics_3382.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η δεκάχρονη Sara Menoudakis διασκευάζει εντυπωσιακά Black Sabbath

Posted: 25 Oct 2012 03:09 PM PDT



Δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζεται κάποιο tribute συγκρότημα για τους Black Sabbath.


Παρ' όλα αυτά, δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχτεί τη μοναδικότητα των Καναδών Motion Device, των οποίων τα μέλη έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 15 χρόνια, ενώ την παράσταση κλέβει η δυναμική, δεκάχρονη frontwoman, Sara Menoudakis.




Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα rock αυτά παιδιά, ακούγοντας τη διασκευή τους στο κλασικό "War Pigs" των Black Sabbath:








pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τη φωτογραφία της Μάρως Λύτρα που τρέλανε 12.000 "φίλους" της στο facebook!

Posted: 25 Oct 2012 03:02 PM PDT






Η 42χρονη Μάρω Λύτρα είναι πιο  σ έ ξ ι  από ποτέ.
.

Τη γνωρίσαμε το 2003 όταν έλαβε μέρος στο reality show Fame Story 2..   Αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, συμμετείχε στο cd single της Julie Massino με τίτλο «Όσο γυρίζει η γη», το οποίο έγινε χρυσό.

Σήμερα μετά από 9 χρόνια συνεχίζει να τραβάει τις εντυπώσεις..

Δείτε την στην φωτογραφία που ακολουθεί..





http://www.kamikaze.gr/2012/10/12000-facebook.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πως είναι σήμερα οι δίδυμες που γεννήθηκαν 450 γραμμάρια!

Posted: 25 Oct 2012 02:53 PM PDT







Η Mia και η Scarlett Lavelle-Redrup διέψευσαν όλα τα προγνωστικά των γιατρών και τα κατάφεραν, διεκδικώντας τη δική τους θέση στη ζωή.


Πέρασαν τον ιό της μηνιγγίτιδας, υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις, το ένα από τα δυο κοριτσάκια αντιμετώπισε πρόβλημα με το έντερό του και κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρουν.
Η 24χρονη μητέρα τους, Στέφανι, είπε: «Κάθε μέρα κοιτάζω τα κορίτσια και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερές ήταν. Έδωσαν τόσο αγώνα μέχρι σήμερα και έφτασαν ως εδώ. Όταν γεννήθηκαν ήταν τόσο μικροσκοπικές που δεν πίστευα πως θα τα καταφέρουν, νιώθω η πιο τυχερή μαμά στον κόσμο».
Σήμερα ζουν με τους γονείς τους, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας και μεγαλώνουν όπως όλα τα παιδάκια στην ηλικία του.​












pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το... παραμορφωμένο πρόσωπο μιας πόλης

Posted: 25 Oct 2012 02:47 PM PDT







Ο τοίχος έχει τη δική του ιστορία


Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Andre Muniz Gonzaga αφήνει το δικό του στίγμα στους δρόμους της Σενεγάλης, της Πορτογαλίας, του Βερολίνου και της Βραζιλίας θέλοντας να δείξει έτσι τη σκληρή και απρόσωπη ζωή στις μεγαλουπόλεις.























































pistepseto









ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι πιο σ ε ξ ι στιγμές της Kim Kardashian με μαγιό!

Posted: 25 Oct 2012 02:38 PM PDT












Δείτε τις φωτογραφίες!











































http://www.kamikaze.gr/2012/10/kim-kardashian.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

"Προσωρινά" τατουάζ που θα σας εντυπωσιάσουν!! (pics)

Posted: 25 Oct 2012 02:29 PM PDT






Για όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν κάποια σοβαρή δουλειά ή απλά φοβούνται να κάνουν αληθινό τατουάζ, υπάρχουν τα "προσωρινά" τατουάζ που ξεθωριάζουν μέσα σε 2 ημέρες...

Τα παρακάτω είναι τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά "προσωρινά" τατουάζ που υπάρχουν!!!Απολαύστε τα


























































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο νόμος του Μέρφυ στους άντρες

Posted: 25 Oct 2012 02:22 PM PDT








Έχετε ακούσει το νόμο του Μέρφυ ή τους νόμους του Μέρφυ; Σύμφωνα λοιπόν με τους νόμους του Μέρφυ, η φέτα ψωμί που μόλις αλείψατε με μαρμελάδα πέφτει πάντοτε στο καινούριο ή στο καθαρό χαλί και πάντοτε από την μεριά της μαρμελάδας.





Έτσι ... ενώ θεωρητικά είχατε 50% πιθανότητες να γλιτώσετε από τον κόπο του πλυσίματος αν η φέτα ψωμί έπεφτε από την μεριά που δεν ήταν αλειμμένη με μαρμελάδα, για κάποιο λόγο συμβαίνει πάντα το αντίθετο. Το θέμα μας βέβαια δεν είναι το ψωμί και η μαρμελάδα αλλά οι άντρες. Ισχύει άραγε ο νόμος του Μέρφυ και στους άντρες; Πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι όσον αφορά τους άντρες, όλο βρίσκονται στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή λες και έγινε εσκεμμένα έτσι ώστε να γνωρίσουν τον λάθος άντρα. Ισχύει όμως ο νόμος του Μέρφυ και στους άντρες; Γιατί μερικές γυναίκες βρίσκουν συνεχώς τον λάθος άντρα που φανερώνει τα "κουσούρια" του αργότερα;


Τι είναι οι νόμοι του Μέρφυ;
Κατ' αρχήν πριν πούμε οτιδήποτε καλό είναι να εξηγήσουμε τι είναι αυτοί οι περιβόητοι νόμοι του Μέρφυ. Ο μέρφυ ήταν μηχανικός αεροσκαφών στις Η.Π.Α. Μια μέρα λοιπόν κάνοντας δοκιμές για τις αντιδράσεις του ανθρώπινου σώματος σε ένα πείραμα έπρεπε να τοποθετήσουν αισθητήρες επιτάχυνσης στο σώμα του πιλότου. Οι αισθητήρες τοποθετήθηκαν με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα ο Μέρφυ να αγανακτήσει και να φωνάξει την περιβόητη φράση " Όταν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει " Από τότε η φράση αυτή έγινε πολύ γνωστή και εκτός αυτού ο κόσμος άρχισε να "δημιουργεί" μια σειρά από νόμους "γκαντεμιάς" που είναι γνωστοί ως νόμοι του Μέρφυ. Ορισμένοι από τους νόμους αυτούς είναι:


Όταν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει.
Βρίσκεις πάντα αυτό το οποίο δεν ψάχνεις.
Ανακαλύπτεις ότι χρειάζεσαι τα μακριά νύχια μόνο αφού τα κόψεις.
Η ικανότητα του καπνού να κατευθύνεται προς το μέρος ενός ανθρώπου είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ευαισθησία του ανθρώπου αυτού στον καπνό.
Όταν δεν βιάζεται το φανάρι είναι πάντα πράσινο.
Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται στην πιο ακατάλληλη στιγμή.
Η φέτα ψωμί πέφτει πάντοτε πάνω στο χαλί από τη μεριά της μαρμελάδας
κ.τ.λ.
Ο νόμος του Μέρφυ στους Άντρες
Όπως είδαμε παραπάνω, οι νόμοι του Μέρφυ δημιουργήθηκαν από τον απλό κόσμο για να περιγράψουν ή ακόμα και να σατιρίσουν μια κατάσταση απίστευτης γκαντεμιάς ..... όταν ολόκληρο το σύμπαν "συνωμοτεί" εναντίον σου. Ισχύει όμως ο νόμος του Μέρφυ στους άντρες; Πολλές γυναίκες είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι ισχύει. Αυτό το συμπέρασμα το βγάζουν επειδή οι ίδιες σε πολλές περιπτώσεις γνωρίζουν συνεχώς άντρες που δεν είναι κατάλληλοι για αυτές. Πολλές φορές μάλιστα υπάρχουν γυναίκες που είναι έτοιμες να κάνουν ακόμα και το μεγάλο βήμα αν γνωρίσουν τον κατάλληλο άντρα παρόλα αυτά φαίνεται ότι συνεχώς μπλέκουν με τους λάθος άντρες. Έτσι ... πολλές φορές βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή λες και ήταν γραφτό να γνωρίσουν τον λάθος άντρα.
Από την άλλη πλευρά βέβαια πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για γκαντεμιά αλλά για έλλειψη γυναικείας διαίσθησης ή πρόνοιας (όσον αφορά την επιλογή του άντρα). Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ότι οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους λιγάκι παραπάνω και να μην τα ρίχνουν στην τύχη η στην γκαντεμιά.
e-blogaki.









ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26/10;

Posted: 25 Oct 2012 02:14 PM PDT


 





Τα Ζώδια Σήμερα 26 Οκτωμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Όσες δυσκολίες κι αν προκύπτουν, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου, φίλε Κριέ. Σήμερα μάλιστα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή και να σε ευνοεί, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις μια ρομαντική Παρασκευή μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου, ειδικά για κάποια θέματα που φαίνονται να μην εξελίσσονται. Πάντως, οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και μάλιστα σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σου και οι διάφορες συμφωνίες που τα αφορούν.





Ταύρος


21/4-20/5


Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις, αγαπητέ Ταύρε. Άρπαξε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα, με τη θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή από τον Σκορπιό και να σε ευνοεί και μην κάνεις πίσω, από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα δικά σου θέλω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, απόψε ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου επίσης μπορείς να κάνεις αρκετές αλλαγές, φίλε Ταύρε, και να οδηγηθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που θα προκύψουν. Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί πρώτα να πιστέψεις εσύ στις δυνάμεις και στις δυνατότητες σου!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν. Αν τολμήσεις να εκδηλώσεις την ερωτική σου φύση περισσότερο, ο σύντροφος σου θα εντυπωσιαστεί. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σου αρέσει, γι' αυτό μην εγκαταλείπεις τόσο εύκολα τις προσπάθειες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, είναι μια μέρα όπου οι συζητήσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους άμεσους στόχους που είχες. Θα έχεις ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να ξεμπερδέψεις με κάποια έξοδα που σε βαραίνουν και επίσης μην δημιουργείς νέες υποχρεώσεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα, φίλε Καρκίνε. Μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου, λόγω της έντονης μελαγχολίας και έντασης που θα σε διακατέχει, εξαιτίας του ότι τίποτα δεν θα προχωράει με τους ρυθμούς που θέλεις. Γι' αυτό κράτησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό, ό,τι κι αν γίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η Σελήνη από τους Ιχθείς θα δημιουργήσει ιδιαίτερα ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος σου και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Φρόντισε μόνο να είσαι θετικός και ανοιχτός σε προκλήσεις, προσκλήσεις και προτάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου είναι μια μέρα με πολλές ευκαιρίες, αγαπητέ Καρκίνε, νέες ιδέες αλλά και συνεργασίες, που θα σε πάνε μπροστά. Φρόντισε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και κυρίως με χρέη που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά, διότι η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με την Αφροδίτη από την Παρθένο, θα σε επηρεάσει άμεσα και θα προκαλέσει ανατροπές στα σχέδιά σου. Απόφυγε οποιαδήποτε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν. Ο κίνδυνος και οι αποκαλύψεις παραμονεύουν και θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία, φίλε Λέων. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα, που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα μαζί του. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν ή να σε φλερτάρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις. Ταυτόχρονα, έχεις και την υποστήριξη των συναδέλφων σου, που σε βοηθούν στην προώθηση των ιδεών σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, αφού έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε σπατάλες.





Παρθένος
24/8-22/9

Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, με τη Σελήνη να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της από το ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το βράδυ και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Αυτό όμως μέχρι το απόγευμα, γιατί από εκεί και έπειτα, η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, θα σου φέρει ανατροπές και θα μείνεις έκπληκτος με αυτά που θα μάθεις για τους στενούς σου συνεργάτες. Προτού τα πιστέψεις όμως, διασταύρωσέ τα πρώτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην σχέση σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου είναι άκρως ερωτικό, αν είσαι Παρθένος. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, θα νιώσεις σήμερα την εύνοια της Αφροδίτης να σε συντροφεύει και θα συναντηθείς με ένα άτομο, που σε είχε ενθουσιάσει στο παρελθόν… Αυτή τη φορά, δώσε του μια ευκαιρία να δεις τι έχει να σου πει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, η δυναμικότητα σου θα φανεί έντονα σήμερα, φίλε Παρθένε. Το μόνο που σου λείπει είναι μια καλή οργάνωση, για να μην αγχώνεσαι και να μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό… Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα. Μέσα από κάποιες κινήσεις, θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα χαρείς ιδιαίτερα.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό, οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία και θα δεις πολύ γρήγορα τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου να βελτιωθεί ή να αναγεννηθεί, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου. Ιδιαίτερα εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σου αρέσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου έχει κάποιες δυσκολίες, που προκύπτουν από το παρελθόν και από ζητήματα που είχες αφήσει άλυτα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να ξεμπερδέψεις με κάποιες παλιές υποχρεώσεις, για να βγεις και πάλι μπροστά.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, η δυναμική σου πλευρά φίλε Σκορπιέ δεν περνά απαρατήρητη σε ό,τι κι αν κάνεις. Με την Σελήνη από τους Ιχθείς να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή από το ζώδιό σου, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις, που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, η μέρα σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, για να είσαι περισσότερο ικανοποιημένος και χαρούμενος. Ίσως πρέπει να περιμένεις και μία ευχάριστη έκπληξη από το σύντροφό σου, που θα σε συγκινήσει! Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά και ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες, αν θέλεις να ανέβεις ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στην ιεραρχία. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κυρίως πρέπει να προσέξεις πόσα χρήματα χαλάς και για ποιό λόγο.





Τοξότης
23/11-21/12


Αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, φίλε Αιγόκερε, και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες, που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά συμπεριφέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη και, αν είσαι μόνος σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Απόφυγε οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και μάζεψε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γιατί πολύ σύντομα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, φίλε Αιγόκερε, και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες, που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά συμπεριφέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη και, αν είσαι μόνος σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Απόφυγε οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και μάζεψε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γιατί πολύ σύντομα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Υδροχόε, δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις. Σήμερα πρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε, δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις, θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία, που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι μπορούν να λυθούν πιο εύκολα απ' όσο νόμιζες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη αντιμετώπιση στα άτομα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να σε αγχώνουν. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπει μια σειρά, γιατί έχεις βγει εκτός προγραμματισμού.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα έχεις στο τσεπάκι σου την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Να αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρνα ένα όμορφο βράδυ μαζί με την οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ημέρα, που θα σε επηρεάσει και θα προκαλέσει πίεση και υπερβολές στον αισθηματικό σου τομέα. Για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου, φρόντισε να ξεφύγεις με τον σύντροφό σου κάπου, που να μην σας βλέπει κανένας. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, πέρνα το χρόνο σου με φιλικά σου πρόσωπα και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Ιχθύ, άφησε σήμερα την φαντασία και τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσουν να πραγματοποιήσεις τις απαραίτητες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Θα διαπιστώσεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και οι δουλειές σου θα αυξηθούν. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις οικονομικές δοσοληψίες και να βάλεις σε μια τάξη τα χρέη σου.
Πηγή: myastro.gr



http://www.kamikaze.gr/2012/10/2610.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Και «κερατάς και δαρμένος» ο Brian Austin Green

Posted: 25 Oct 2012 02:06 PM PDT







Όχι μόνο «έχασε» 200.000 δολάρια αλλά μπορεί να πληρώσει κι άλλα 50.000


Τα χαρμόσυνα της γέννησης του γιου του, από την Megan Fox, ήρθε να «επισκιάσει» ένα άλλο γεγονός αφού ο ηθοποιός έχει να αντιμετωπίσει και κάποια δυσάρεστα νομικά θέματα.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την νεανική σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» έχει αποκτήσει ακόμη ένα γιο, 10 ετών σήμερα, από την Vanessa Marcil. O Brian, είχε καταθέσει αγωγή προς την πρώην του και μητέρα του παιδιού του, την οποία τελικά το δικαστήριο απέρριψε.

Σύμφωνα με την αγωγή, της είχε δανείσει 200.000 δολάρια, χρήματα τα οποία δεν του επεστράφησαν ποτέ. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο ηθοποιός περίμενε πολύ και το αδίκημα έχει παραγραφεί.

Το δικαστήριο επιπλέον θεώρησε «επιπόλαια» την αγωγή εκ μέρους του ηθοποιού και πλέον η πρώην του έχει κάθε δικαίωμα να του αποσπάσει και άλλα 50.000 δολάρια για ηθική βλάβη.










24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα διαζύγιο που θα "κάψει" τον Obama!

Posted: 25 Oct 2012 01:59 PM PDT







Τα έγγραφα που λέγεται πως έχει στα χέρια του ο Doland Trump...


 θα "κάψουν" την εκστρατεία του Obama για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Θρίλερ έχει καταντήσει το "διαζύγιο" του Obama με τη γυναίκα του Michelle. Η πρώτη φήμη ήρθε στο φως στις αρχές του χρόνου μέσω ενός βιβλίου του Ed Klein, ο οποίος ισχυριζόταν πως η πρώτη κυρία ζήτησε διαζύγιο από τον πρόεδρο το 2000. Οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν αμέσως από το Λευκό Οίκο ως ανυπόστατες.




Νέα φωτιά στο σκάνδαλο αυτό έρχεται να ανάψει η καινούρια φήμη, σύμφωνα με την οποία ο δισεκατομμυριούχος Doland Trump έχει στα χέρια του τα χαρτιά του διαζυγίου του προεδρικού ζευγαριού.





Είναι γνωστό πως ο Trump και ο Obama είναι εχθροί εδώ και πολλά χρόνια. Ο Trump δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την υποστήριξη του στον αντίπαλο του Obama για τις νέες προεδρικές εκλογές, Mitt Romney. Είναι πολλοί μάλιστα αυτοί που λένε πως γι' αυτό το λόγο ο Trump θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσο έτσι ώστε να κερδίσει ο υποστηριζόμενος του.





Το αν  τα χαρτιά διαζυγίου είναι αληθινά θα το μάθουμε πολύ σύντομα αφού στενοί συνεργάτες του Trump δήλωσαν πως ο επιχειρηματίας θα μιλήσει εντός της εβδομάδας.

















http://www.kamikaze.gr/2012/10/obama.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι πιο πρωτότυπες, αστείες και παράξενες φωτογραφίες με...ξυραφάκια (!) (pics)

Posted: 25 Oct 2012 01:52 PM PDT


Δείτε τις πιο εμπνευσμένες, ξεκαρδιστικές και αλλόκοτες φωτογραφίες με ξυραφάκια!!Σίγουρα θα σας κάνουν να γελάσετε!!






















































http://www.kamikaze.gr/2012/10/pics_24.html





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Δυο αδελφές τις ένωσε το facebook μετά από 60 χρόνια!

Posted: 25 Oct 2012 01:43 PM PDT






Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με δυο αδελφές από την Αγγλία..
.

οι οποίες είχαν χωριστεί εξαιτίας του διαζυγίου των γονιών τους όταν ήταν μικρές και κατάφεραν μετά από 60 ολόκληρα χρόνια να ξανασυναντηθούν! Οι δύο αδελφές δεν φανταζόντουσαν ποτέ ότι θα ξανασυναντούσε η μία την άλλη.

Η μία από τις δυο έζησε με την μητέρα της ενώ η άλλη δόθηκε για υιοθεσία στην Πρόνοια. Η 62χρονη σήμερα κυρία Stevens λέει πως έψαχνε μάταια την αδερφή της για περισσότερα από 40 χρόνια, μέχρι... να έρθει το facebook.

H 59χρονη κυρία Plumridge με τη σειρά της, παραδέχεται πως είχε υποσχεθεί στην μητέρα της να βρει τη χαμένη αδερφή της και έτσι έβαλε αγγελίες σε εφημερίδες και προσπάθησε να τη βρει μέσω οργανισμών υιοθεσίας και του «Σταυρού της Σωτηρίας».

Τελικά, η κόρη της κυρίας Plumridge ήταν αυτή που ενθάρρυνε τη μητέρα της να φτιάξει λογαριασμό στο facebook και λίγους μήνες μετά έλαβε ένα μήνυμα:

«Νομίζω ότι είσαι η αδελφή μου. Εάν είσαι, μπορώ να σου τηλεφωνήσω;» και η απάντηση ήταν «Ναι»!

Οι δυο αδελφές από τότε μιλούν καθημερινά μέσω ίντερνετ και έχουν κανονίσει να συναντηθούν από κοντά τα Χριστούγεννα.​



star.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

6 εντελώς «άκυρα» πράγματα που μπορεί να σας σκοτώσουν!

Posted: 25 Oct 2012 01:35 PM PDT






Δεν το περιμένετε στα σίγουρα, αλλά ο τρόμος έρχεται ακριβώς εκεί που δεν τον περιμένεις..


Τα αντικείμενα του περιβάλλοντός μας δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά τρομακτικά. Είναι όμως!

Επικίνδυνα και κακόβουλα, καραδοκούν στη γωνία να μας την κάνουν. Μάθετε λοιπόν ποιοι είναι οι πλέον ύπουλοι εχθροί της καθημερινότητας και πάρτε τα μέτρα σας.
Οι κύκνοι

Μέσα στο 2012, κύκνος επιτέθηκε για άγνωστο λόγο σε τύπο με καγιάκ, τον έριξε στο νερό και τον εμπόδισε να κολυμπήσει στη στεριά, με αποτέλεσμα να πνιγεί ο φουκαράς. Λέξη μην ξανακούσουμε για το πόσο «ευγενή» πουλιά είναι…
Ο αυνανισμός

Όταν ο άντρας το παρακάνει, ο αυνανισμός μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνος. Όπως ο 16χρονος από τη Βραζιλία το… έκανε 42 συνεχόμενες φορές(!). Ε ναι, πέθανε στο τέλος…
Οι λάμπες λάβας

Η ζωή νεαρού άντρα διακόπηκε απρόοπτα όταν έβαλε να ζεστάνει το lava lamp του στον φούρνο και το καταραμένο εξερράγη. Γιατί το έβαλε στον φούρνο; Γιατί το να χρησιμοποιούσε αναπτήρα για να το ζεστάνει δεν θα είχε κανένα νόημα…
Οι τσίχλες

Αν τύχει και δουλεύετε σε χημικό εργαστήριο, μη μασάτε τσίχλα ποτέ, γιατί μπορεί να πέσει μέσα σε εκρηκτικό μείγμα, να την ξαναβάλετε στο στόμα σας, να εκραγεί και να πεθάνετε. Αυτό συνέβη σε ουκρανό φοιτητή του Χημικού, που το τελευταίο πράγμα που πρόλαβε να δει σε τούτο τον μάταιο κόσμο ήταν την τσίχλα να σκάει στο στόμα του! Γι' αυτό και οι καθηγητές απαγορεύουν την τσίχλα στα σχολεία, τι νομίζατε;
Το μούσι

Ο Hans Steininger έμεινε στην ιστορία για δύο λόγους: πρώτον, ως ο άνθρωπος με το μακρύτερο μούσι του κόσμου (1,5 μέτρο) και δεύτερον, ως ένας από τους πλέον ειρωνικούς θανάτους του κόσμου: σε μια φωτιά, παραπάτησε πάνω στο μούσι του και πέφτοντας έσπασε τον λαιμό του.
Οι βιβλιοθήκες

Δεν είναι μόνο ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποσυναρμολογηθούν και να πέσουν να μας πλακώσουν με μερικούς τόνους βιβλία, είναι και το άλλο: μέλος οικογένειας εξαφανίστηκε, για να βρεθεί ύστερα από δύο βδομάδες αναζήτησης στριμωγμένο πίσω από τη βιβλιοθήκη. Ποια απαγωγή; Η Mariesa Weber χώθηκε πίσω από τη βιβλιοθήκη για να φτιάξει μια πρίζα, παγιδεύτηκε και πέθανε από ασφυξία, παραμένοντας η σορός της για 2 εβδομάδες στο σημείο. Το μάθημα; Τα βιβλία σκοτώνουν. Πάρτε e-book…
Πηγή: newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αρναούτογλου - Κόκλα: Τους πάντρεψαν ήδη!

Posted: 25 Oct 2012 01:26 PM PDT






Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες...







Τα περιοδικά, βέβαια, ήδη ψάχνουν να βρουν το όνομα του πρώτου παιδιού, πού θα γίνει ο γάμος, τα γνωστά τέλος πάντων.



Πάντα, βάσει δηλώσεων ανθρώπων του κοντινού τους περιβάλλοντος.



«Δοκίμασαν διαφορετικά πιάτα, όπως μανέστρα και μαυρομάτικα. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και τους συνάντησε ένας ακόμη φίλος τους, ο οποίος κάθισε μαζί τους» είπε στο «Ok!» αυτός ο άνθρωπος-φάντασμα με αφορμή την έξοδο του ζευγαριού στο Κολωνάκι.



«Είναι σίγουροι για τα συναισθήματά τους και δεν φοβήθηκαν καθόλου μήπως η καθημερινότητα φθείρει τη σχέση τους. Είναι πολύ ευτυχισμένοι και χαίρονται που κοιμούνται και ξυπνάνε μαζί» είπε πάλι το ίδιο πρόσωπο.





24wro



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτη φωτογραφία: Η μεταμόρφωση μιας πόλης σε 22 χρόνια!

Posted: 25 Oct 2012 01:19 PM PDT










Δείτε πως ήταν η Σανγκάι το 1990 και πως είναι σήμερα..










Η φωτογραφία εντυπωσιάζει, καθώς η εικόνα της μεγαλούπολης έχει αλλάξει δραματικά




Πηγή: newsbomb.gr



http://www.kamikaze.gr/2012/10/22.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μια αγκαλιά μπορεί να είναι καλύτερη από το ποτό

Posted: 25 Oct 2012 01:11 PM PDT


Magnify Image




Την έχουν πει ορμόνη της στοργής, του δεσμού και της αγκαλιάς. Ενεργοποιείται κατά τον...







οργασμό και τις ώρες μετά, όπως και κατά την γέννα, σφραγίζοντας με «εκλεκτές» εκκρίσεις στον εγκέφαλο την δέσμευση της αγάπης μεταξύ των ανθρώπων.



Η Οκυτοκίνη, γνωστή και ως cuddle ή love hormone, βοηθά στην απεξάρτηση ακόμη και από την ηρωίνη, όπως και το αλκοόλ, αν χορηγηθεί σε χάπι, που προσδίδει τελικά στον εγκέφαλο την «νιρβάνα» της αγκαλιάς!









Κατά την διαδικασία της απεξάρτησης, διαπίστωσε πρόσφατη πρωτοποριακή μελέτη, μια φαρμακευτικώς χορηγούμενη γερή δόση οκυτοκίνης μπορεί να απαλλάξει τους αλκοολικούς από τα συμπτώματα στέρησης, βοηθώντας τους εξαρτημένους με λιγότερα συμπτώματα στρες αλλά και με «ψυχολογική κάλυψη» τέτοια ώστε να μπορούν να μειώσουν την δόση βενζοδιαζεπίνης που πολλοί εξαρτημένοι λαμβάνουν κατά την αποτοξίνωση για να μειωθούν τα συμπτώματα στέρησης.













Γι αυτό ακριβώς, στην πρόσφατη πρωτοποριακή μελέτη συμμετείχαν αλκοολικοί οι οποίοι κατά την διάρκεια της αποτοξίνωσης παρουσίαζαν συμπτώματα στέρησης (-όχι όμως και επιληπτικές κρίσεις, στοιχείο σημαντικό για την ασφάλεια της ολοκλήρωσης της μελέτης -) και λάμβαναν φαρμακευτική αγωγή με βενζοδιαζεπίνες. Εκείνοι στους οποίους χορηγείτο δόση οκυτοκίνης και όχι placebo κατά τν διάρκεια της μελέτης, μείωσαν την χορήγηση βενζοδιαζεπίνης στο ένα πέμπτο της δόσης που λάμβαναν σταθερά κατά την περίοδο της απεξάρτησης. Η συμπεριφορά τους επίσης κατά την αποτοξίνωση ήταν λιγότερο αγχώδης.













Πόσο εξαρτησιογόνα όμως θα μπορούσε να γίνει, από μόνη της, η ορμάνη της αγκαλιάς;



Η ερευνητική γνώση έχει δείξει ότι πολλοί από εκείνους που έχουν λάβει οκυτοκίνη σε ρινικό σπρέι δεν την ξεχωρίζουν -ως αίσθηση- καν από το placebo. To 33% των ανδρών όμως που έχουν πάρει οκυτοκίνη, διαπιστώνουν την ... ευχάριστη παρενέργεια των επαναλαμβανόμενων στύσεων.



Το ενδιαφέρον επίσης είναι ότι διαμορφώνει και την συμπεριφορά και τους ανθρώπους σταδιακά, σε πιο συνεργάσιμους και έμπιστους χαρακτήρες!



Αν και κυρίως χαρακτηρίζεται ως ορμόνη του οργασμού, που συνδέει εκείνες τις στιγμές το ζευγάρι επιβραβεύοντας στα εγκεφαλικά μονοπάτια για τον καθένα την ύπαρξη του ενός και του άλλου, η οκυτοκίνη από μόνη της δεν «λούζει» δυο αγνώστους με κερυνοβόλο έρωτα, τουλάχιστον έτσι δεν έχει γίνει σε καμία έρευνα μέχρι τώρα. Γι αυτό και λέγεται αλλιώς ορμόνη της αγκαλιάς, cuddle hormone, εκτός από love hormone. Όπως και στην γέννα συνδεέι την μητέρα με το παιδί, έτσι και ο μηχανισμός του οργασμού έχει προβλέψει να επιβραβεύει τον εγκέφαλο, κι αυτό, σε απευθείας χορήγηση της οκυτοκίνης, μπορεί να επαναφέρει το συναίσθημα για την συγκεκριμένη σχέση, ή το πρόσωπο. Φυσιολογικά, εδώ δείχνει να μπλέκεται και η σχέση της οκυτοκίνης με την εξάρτηση. «Ανοίγει τον διακόπτη της επιβράβευσης» περιγράφουν οι επιστήμονες, γι αυτό και επαναφέρει τα συναισθήματα τρυφερότητας και έλξης στην ανάμνηση ή την παρουσία των προσώπων, αλλά και δημιουργεί «συμπτώματα στέρησης» στην απουσία του αγαπημένου προσώπου ή στον κίνδυνο απώλειάς του.













Στην περίπτωση της εξάρτησης από ουσίες ή αλκοόλ, η οκυτοκίνη επίσης «καλωδιώνει » την περιοχή επιβράβευσης του εγκεφάλου με την παρουσία της ουσίας, Μια ισχυρότερη δόση οκυτοκίνης ( φαρμακευτική) δημιουργεί αντίστοιχη ή μεγαλύτερη «ντόπα» στο κέντρο της επιβράβευσης, χωρίς τελικά να χρειάζεται ο εξαρτημένος την ουσία ή το αλκοόλ.



Δεν απάντησαν ακόμη τα ερευνητικά εργαστήρια για το αν στον εξαρτησιογόνο έρωτα μια κάψουλα, ή –αν πρόκειται για ρινικο σπρέυ- ένα «ψέκασμα», με την ορμόνη της αγκαλιάς, γιατρεύει τον κάθε πληγωμένο από την απουσία του έρωτά του. Αν γίνει έτσι, τότε και ο έρωτας, σίγουρα, θα΄ναι αλλιώς!



lifo.gr









ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν θα πιστεύετε τι είχε μια γυναίκα για 25 χρόνια στο στομάχι της!

Posted: 25 Oct 2012 01:03 PM PDT






Στην Βρετανία μία γυναίκα επισκέφτηκε το νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι. Oi γιατροί ανακαλύψουν έναν..

αναπάντεχο φιλοξενούμενο.

Η 76χρονη διαγνώστηκε με την ασθένεια της εγκολπωμάτωσης, η οποία είναι συχνή σε μεγάλους ανθρώπους, όταν μικρές "σακούλες" διογκώνονται στα τοιχώματα του παχέος εντέρου.

Ωστόσο, όταν οι γιατροί προχώρησαν σε ακτινογραφία του στομάχου εντόπισαν ένα ευθύγραμμο ξένο σώμα να βρίσκεται εκεί. Τότε ήταν που η γυναίκα θυμήθηκε, πως είχε καταπιεί κατά λάθος ένα στυλό πριν από 25 χρόνια.

Σύμφωνα με τον γαστρεντερολόγο Oliver Waters, η γυναίκα στεκόταν στις σκάλες του σπιτιού της, ενώ προσπαθούσε με την βοήθεια ενός στυλό να φτάσει ένα σημείο στις αμυγδαλές της. Κρατούσε μάλιστα και έναν καθρέφτη, ώστε να οδηγήσει το στυλό στο σωστό σημείο.

Κατά κάποιο παράξενο τρόπο, έχασε την ισορροπία της και σκόνταψε. Η πτώση κατάφερε να σπρώξει το στυλό κάτω από τον οισοφάγο και να φτάσει στην κοιλιά της. Όμως, οι γιατροί δεν πείστηκαν με τα λεγόμενα της γυναίκας και αποφάσισαν να κάνουν μία ακτινογραφία.

Τελικά, η ακτινογραφία επαλήθευσε την ιστορία της 76χρονης και όταν το στυλό αφαιρέθηκε με πλύση στομάχου μετά από 25 χρόνια, μπορούσε ακόμα να γράψει. Τα οξέα του στομάχου δεν κατάφεραν να διαλύσουν το στυλό, το οποίο με την σειρά του δεν προκάλεσε γαστρεντερικά προβλήματα στην γυναίκα.

Πηγή: newsbomb.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το νόημα της ζωής σε πέντε φράσεις!

Posted: 25 Oct 2012 12:57 PM PDT

H Bronnie Ware είχε μια δίψα για τη ζωή από τη στιγμή που γεννήθηκε...


Σαν παιδί, ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας καθώς είχε αποκτήσει μια διαφορετική αντίληψη για τη ζωή.



Η επαγγελματική της ζωή ανάστατη, νομαδική, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Από καλλιεργητής λαχανικών στη Μέση Ανατολή, μπαργούμαν σε τροπικά νησιά…διευθύντρια τράπεζας.

Η Bronnie δεν φοβήθηκε ποτέ τις αλλαγές, βρήκε το δρόμο της αυτόν της φιλοσοφίας όπου κάθε άνθρωπος εάν κάνει ευχάριστα πράγματα τότε βρίσκει την πραγματική γαλήνη μέσα του, όπως λέει η ίδια.

Παραμένει ευγενής χωρίς να χάνει την πίστη της προς τον συνάνθρωπο μοιράζοντας τις εμπειρίες της μαζί μας.

Για αρκετά χρόνια εργάστηκε σε οίκους ευγηρίας. Ήταν ο τελευταίος σταθμός των ανθρώπων λίγο πριν το θάνατο. Όπως λέει μοιραζόταν πολλά μαζί τους τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής τους.

Η Bronnie θεωρεί ότι οι άνθρωποι ωριμάζουν όταν έρχονται αντιμέτωποι με το θάνατο. Αρνητικά συναισθήματα κυριεύουν το περισσότερο κόσμο φόβος, θυμός, τύψεις ωστόσο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να βρει τη γαλήνη λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Συνομιλώντας μαζί τους πέντε είναι τα κύρια πράγματα για τα οποία λυπόντουσαν και μας τα παρουσιάζει.

1. Μακάρι να είχα το θάρρος να ζήσω τη ζωή μου όπως ήθελα και όχι όπως μου επέβαλαν

Αυτό το λένε οι περισσότεροι άνθρωποι όταν συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει σχεδόν τελειώσει και κοιτούν στο παρελθόν είναι εύκολο να δουν πόσα όνειρα έμειναν ανεκπλήρωτα Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εκπλήρωσαν ούτε τα μισά από όσο είχαν ονειρευτεί.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να προσπαθήσετε να εκπληρώσετε μερικά από τα όνειρά σας στην πορεία. Από τη στιγμή που αρρωστήσεις είναι πολύ αργά. Η υγεία φέρνει μια ελευθερία που πολύ λίγοι συνειδητοποιούν, έως ότου έρθει ο καιρός και δεν την χάνουν.

2. Μακάρι να μην εργαζόμουν τόσο σκληρά

Αυτό το λένε κυρίως άνδρες ασθενείς. Είναι όλοι αυτοί που δεν πρόλαβαν να χαρούν τα παιδιά τους, δεν κατάφεραν να τα πάρουν μια αγκαλιά, να τα μεγαλώσουν, να χαρούν την εφηβεία τους. Είναι όλοι αυτοί που δεν έψαξαν αγάπη από το σύντροφό τους.

Η Bronnie από την πλευρά της μας συμβουλεύει να απλοποιήσουμε τον τρόπο ζωής μας κάνοντας συνειδητές επιλογές στην πορεία. Δημιουργώντας περισσότερο χώρο στη ζωή σας, γίνεστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες.

3. Μακάρι να είχα το θάρρος να εκφράσω τα συναισθήματά μου

Πολλοί άνθρωποι δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους, προκειμένου να διατηρήσουν ισορροπίες με τους άλλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε μέτριοι ως οντότητες. Υπάρχουν πολλές ασθένειες που σχετίζονται με την πικρία και τη δυσαρέσκεια.

Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις των άλλων. Ωστόσο όταν αλλάζετε τον τρόπο επικοινωνίας μιλώντας ειλικρινά, θα θέσετε τις σχέσεις σε ένα εντελώς νέο και υγιές επίπεδο.

4. Μακάρι να είχα διατηρήσει επαφή με τους φίλους μου

Συχνά δεν συνειδητοποιούμε τα πραγματικά οφέλη της φιλίας. Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής φθείρει τη φιλία. Αυτό όμως που μένει στο τέλος είναι αυτό γι' αυτό διαφυλάξετε την ως κόρη οφθαλμού.

5. Μακάρι να είχα αφήσει τον εαυτό μου να είναι πιο ευτυχισμένος

Πολλοί δεν είχαν αντιληφθεί μέχρι το τέλος της ζωής τους ότι η ευτυχία είναι μια επιλογή. Είχαν μείνει κολλημένοι σε παλιά πρότυπα και συνήθειες. Ο φόβος της αλλαγής τους έκανε να προσποιούνται ακόμα και στον ίδιο τους το εαυτό.



news247.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποιους ψήφισαν οι Άγγλοι ως τους πιο μισητούς σταρ όλων των εποχών!

Posted: 25 Oct 2012 12:51 PM PDT

Σε ψηφοφορία που έγινε από τη γνωστή ιστοσελίδα...


jackpotjoy.com για το ποιοι θεωρούνται οι πιο μισητοί σταρ της showbiz οι Βρετανοί έδωσαν το παρόν και με το παραπάνω.

1η σε ψήφους η Victoria Beckham με ποσοστό 23%







2ος ο Jeremy Clarkson







3ος o Tom Cruise με ποσοστό 6%







4η η Madonna με ποσοστό 5%, η οποία μοιράζεται τη θέση της με...







Simon Cowell





και την Kristen Stewart





kamikazi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται...

Posted: 25 Oct 2012 12:46 PM PDT

Τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα ζουν καθημερινά η Νίνα Λοτσάρη και ο Σπύρος Μπράτος...


Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! «συνέλαβε» πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.







«Οι δυο τους πήγαν βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής και έκαναν μια σύντομη στάση για καφέ...Η Νίνα φαινόταν πολύ ευδιάθετη και ήταν ευγενική με τον κόσμο που την αναγνώριζε και τη ρωτούσα πότε θα την απολαύσουν ξανά πάνω στη σκηνή.» περιγράφει στο περιοδικό άνθρωπος που τους είδε από κοντά.



real.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ν. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ-Ε. ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Τι λένε για τις... λάθος αγάπες!

Posted: 25 Oct 2012 12:42 PM PDT

Πρεμιέρα κάνουν την Παρασκευή σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου και ο Λευτέρης Πανταζής...


Εν όψει της νέας συνεργασίας, τα δυο κορίτσια, Νατάσα και Έλενα, μίλησαν σε συνέντευξή τους για τη φιλία τους και τον έρωτα.



Οι «λάθος αγάπες» -όπως είναι και ο τίτλος του ντουέτου τους- σύμφωνα με την Νατάσα Θεοδωρίδου οδηγούν: «Στο σωστό δρόμο. Αλλά με ένα τρόπο, πάλι λάθος επιλογές κάνουμε, δεν ξέρω πως γίνεται!».



Η ίδια πρόσθεσε μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ WEEKLY», ότι ο «έρωτας είναι ένα μοναδικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου. Τον θέλουμε».



Η δε Έλενα Παπαρίζου μιλώντας για τον έρωτα είπε: «Είμαι πολύ καλά εδώ κι ένα χρόνο! Για να είσαι καλά στα προσωπικά σου, πρέπει να βρεις πρώτα τον εαυτό σου. Και μετά βρίσκεις τον έρωτα. Όλα είναι τέλεια στη ζωή μου».



«Έχουμε έρθει πολύ κοντά και μπορώ να της μιλάω και για τα προσωπικά μου θέματα. Τρελάθηκα όταν τη γνώρισα πιο καλά! Και την αγαπώ πολύ», δήλωσε αναφερόμενη στη συνεργασία της, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.



newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ψάρι εξουδετερώνει τα θύματά του με νερό

Posted: 25 Oct 2012 12:37 PM PDT

Ιταλοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο που καλύπτει το ψάρι...


τοξότη, το οποίο πιάνει έντομα και μικρά ζωάκια φτύνοντας νερό.



Το ψάρι – τοξότης κυνηγά ανυποψίαστα θηράματα που πετούν ή κάθονται σε φυτά πάνω από το νερό. Καταφέρνει να εξουδετερώσει τα θύματά του χτυπώντας τα με έναν πίδακα νερού που φτύνει από το στόμα του, με αποτέλεσμα εκείνα να πέσουν κάτω.



Όπως διαπίστωσαν οι Ιταλοί ερευνητές, σε αντίθεση με όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα, το δυνατό χτύπημα του ψαριού σχηματίζεται εξωτερικά, χρησιμοποιώντας τη δυναμική του νερού, και δεν δημιουργείται από τους εσωτερικούς μύες του σώματός του.



Η τεχνική επιτρέπει στα ψάρια να χτυπούν το θήραμά τους με μεγάλη ακρίβεια, ακόμα και σε απόσταση δυο μέτρων.



Η έρευνα



Το ψάρι – τοξότης (Toxotes jaculatrix), απέκτησε το όνομά του χάρη στην ακρίβεια με την οποία ρίχνει θανατηφόρα βέλη νερού στα θύματά του.



Οι πίδακες νερού δημιουργούνται όταν το ψάρι – τοξότης πιέζει τη γλώσσα του σε ένα «αυλάκι» στο στόμα του και κλείνει τα βράγχια του ώστε να στείλει με δύναμη το νερό προς τα έξω.



Χάρη στην τεχνική που χρησιμοποιεί το ψάρι η ταχύτητα με την οποία ταξιδεύει στον αέρα ο «φονικός» πίδακας νερού αυξάνεται συνεχώς μέχρι να σχηματιστεί μια μεγάλη σταγόνα νερού.



Η ενέργεια συγκεντρώνεται στην κορυφή του πίδακα έτσι ώστε αυτός να χτυπήσει το θήραμα με πολύ μεγάλη δύναμη.



Επισημαίνεται ότι οι πίδακες νερού που εκτοξεύει το ψάρι – τοξότης είναι έξι φορές ισχυρότεροι συγκριτικά με τη μυϊκή του δύναμη, ικανοί να ρίξουν από τη θέση τους ακόμα και τα πιο «σταθερά» θηράματα ή αυτά που γαντζώνονται στα κλαδιά.









real.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Εντυπωσιακή φάση σε αγώνα τένις

Posted: 25 Oct 2012 12:31 PM PDT



Ο Grigor Dimitrov κερδίζει έναν πόντο σε αγώνα τένις με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο...











piperies.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές