Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην πρεμιέρα του νέου James Bond στο Λονδίνο!

Posted: 25 Oct 2012 09:19 AM PDT

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην πρεμιέρα του νέου James Bond στο Λονδίνο!

Στο Λονδίνο έγινε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, «Skyfall».

Το παρών έδωσαν εκτός από τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της ταινίας, πολλοί star του Hollywood αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα οι οποίοι συγκέντρωσαν όλα τα φλας και τα βλέμματα. Ο James Bond, Daniel Creg και o Javie Bardem υπέγραψαν αυτόγραφα στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και αποθεώθηκαν. Στη φαντασμαγορική πρεμιέρα όμως υπήρξε και μια κακή στιγμή... Παραλίγο να καταρρεύσει ο Daniel Craig! Ο 44χρονος ηθοποιός κάποια στιγμή άρχισε να μη νιώθει καλά... ίδρωνε, ξαναίδρωνε και χρειάστηκε λίγη ώρα και αρκετά χαρτομάντιλα για να συνέλθει.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του APLHA

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Δέσποινα Βανδή!

Posted: 25 Oct 2012 08:30 AM PDT

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Δέσποινα Βανδή!

Εντυπωσίασε το κοινό για ακόμη μια φορά η Δέσποινα Βανδή.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr

Πώς οι γυναίκες θα διαπραγματευτούμε καλύτερα τον μισθό μας

Posted: 25 Oct 2012 08:30 AM PDT

Πώς οι γυναίκες θα διαπραγματευτούμε καλύτερα τον μισθό μας

Γιατί στην αγορά εργασίας το φύλο παίζει ρόλο

Στην αναζήτηση δουλειάς οι πιθανοί εργοδότες και συνάδελφοι έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν διαφορετικά άντρες και γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξάγει το NYU αλλά και το Harvard Kennedy School, οι γυναίκες έχουν την τάση, όταν διεκδικούν περισσότερα χρήματα, να φαίνονται πιεστικές και δυσάρεστες, σε αντίθεση με τους άντρες που φαίνονται δίκαια διεκδικητικοί.

Στις έρευνες των σχολών, ενήλικοι άντρες και γυναίκες επαγγελματίες διάβασαν, μπροστά σε κοινό την φράση «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είμαι υψηλόμισθος/ η. Και θα ήθελα να με έχετε υπόψη σας για ένα ετήσιο bonus, στο τέλος της χρονιάς». Για κάποιο λόγο, αυτή η φράση, ειπωμένη από άντρες, φάνηκε, στο κοινό, δυναμική, ενώ από γυναίκες, απλώς δυσάρεστη. Τι πρέπει να κάνουμε, λοιπόν, για αν διεκδικήσουμε περισσότερα χρήματα, χωρίς να γινόμαστε αντιπαθείς;

Στις ίδες έρευνες αναφέρεται ότι, η διατύπωση είναι το παν. Εάν, διατυπώσουμε το αίτημά μας σε συνάρτηση με τους στόχους της εταιρείας, οι απαιτήσεις μας φαίνονται λιγότερο αρνητικές. Από τις ατάκες που μοιράστηκαν στα αντικείμενα της έρευνας, ο ελκυστικότερος τρόπος διατύπωσης ήταν ο εξής: «Δεν ξέρω κατά πόσο συνηθισμένο είναι, για έναν άνθρωπο στην θέση μου να διαπραγματεύεται, αλλά ελπίζω ότι, οι ικανότητές μου σε αυτό, να φανούν χρήσιμες και στη θέση για την οποία με φωνάξατε». Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθείτε σε συνέντευξη για δουλειά, έχετε υπόψη σας ότι, πολλές φορές, σημασία δεν έχει τόσο το τι ζητάμε, αλλά ο τρόπος που ξέρουμε να διαπραγματευόμαστε. Θέλει, κι αυτός, την τέχνη του.

Διαβάστε ακόμα:
Απόλυση: Πώς να την διαχειριστείτε
Κεφάλαιο παραίτηση: Παραιτηθείτε αξιοπρεπώς και κρατήστε τις καλύτερες σχέσεις
Βιογραφικό: Πώς να το συμπληρώσετε σωστά

Πώς να καλύψετε τις λευκές τρίχες χωρίς να πάτε κομμωτήριο

Posted: 25 Oct 2012 08:15 AM PDT

Πώς να καλύψετε τις λευκές τρίχες χωρίς να πάτε κομμωτήριο

Eύκολες και γρήγορες λύσεις!

Η αιώνια νιότη είναι κάτι που καλώς ή κακώς δεν έχει κατακτηθεί ακόμα παρά τις ανθρώπινες προσπάθειες. Μοιραία, όσο περνούν τα χρόνια το δέρμα φθείρεται, οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους και τα μαλλιά...ασπρίζουν! Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι παρατηρούν λευκές τρίχες στα μαλλιά τους, πολύ πριν την ηλικία των 30! Εμείς, σας έχουμε κάποια tips, για να μπορέσετε να τις καμουφλάρετε χωρίς να χρειαστεί να πάτε κομμωτήριο.

1. Αποφύγετε την αλογοουρά: Μπορεί να είναι βολική και εύκολη, αλλά κάνει τις λευκές τρίχες πολύ πιο ευδιάκριτες μιας και εμφανίζονται στην ρίζα του τριχωτού της κεφαλής. Γι' αυτό λοιπόν, προτιμήστε τα μαλλιά σας να τα αφήνετε κάτω και ανέμελα.

2. Αλλάξτε χωρίστρα στα μαλλιά: Έχοντας για πολύ καιρό την ίδια χωρίστρα, τα μαλλιά ανοίγουν και οι λευκές τρίχες γίνονται πιο ορατές. Πειραματιστείτε με συχνές εναλλαγές στη φορά της.

3. Μάσκαρα: Όταν θέλετε να πάτε κάπου και δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε να περάσετε τις λευκές τρίχες με μία μάσκαρα. Αν τα μαλλιά σας είναι σκούρα χρησιμοποιήστε μαύρη μάσκαρα, αν είναι πιο ανοιχτόχρωμα επιλέξτε μία χρυσή. Μετά το τέλος της βραδιάς, μπορείτε να λουστείτε με σαμπουάν και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

4. Ανταύγειες: Κάντε ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά σας. Έτσι θα καλυφθούν αν όχι όλες, οι περισσότερες λευκές τρίχες. Το μυστικό είναι να επιλέξετε απόχρωση τρεις τόνους πιο ανοιχτή από το φυσικό σας χρώμα. 

Διαβάστε επίσης:

Αντιγράψτε το look: τα τέλεια waves της Sarah Jessica Parker

Πώς να φτιάξετε μόνες σας μάσκα λάμψης με... σοκολάτα!!

Πώς να προστατεύσετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Η σφοδρή "επίθεση" της Πανοπούλου στη «Συντέλεια»

Posted: 25 Oct 2012 08:07 AM PDT

Η σφοδρή

Η σημερινή φάρσα της εκπομπής «Συντέλεια» στην Λιάνα Κανέλλη, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.
Η βουλευτής του ΚΚΕ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, η εξέλιξη της πρόσκλησης όμως δεν ήταν ούτε αυτή που περίμενε η παρουσιάστρια, ούτε και η πολιτικός. Θέση πήρε και η Έλντα Πανοπούλου, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Είμαι μόνος μου καιρό και νιώθω άσχημα λόγω του παρελθόντος μου….

Posted: 25 Oct 2012 08:00 AM PDT

Είμαι μόνος μου καιρό και νιώθω άσχημα λόγω του παρελθόντος μου....

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα του αναγνώστη

Ετυχε να διαβασω καποιες ιστοριες, μου αρεσε ο τροπος που συμβουλευετε και γι αυτο ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Δυστυχως για μενα τα πραγματα δεν ξεκινησαν καλα απο μικρο. η οικογενια μου δε ηξερε πως να μεγαλωσει ενα παιδι (μικρη κοινωνια ολο τι θα πει ο κοσμος), τα παιδια με κοροιδευαν σε ολα τα σχολικα μ χρονια και λογο εμφανισης που δε βοηθησε, καμια κοπελα δε θελησε να κανει σχεση μαζι μου. μεχρι τα 25 μου ειχα 2-3 ερωτικες βραδιες χωρις ουσια. Στα 25 μου, αποφασισα και εφτιαξα την εμφανιση μου. ξεκινησα στα 26 μια ωραια σχεση για 1 χρονο. δυστυχως ενα χρονο μετα επρεπε να φυγω για εξωτερικο και εκει τα πραγματα ηταν δυσκολα για τους ξενους. παλι καποια 1 night stand και κανενα συναισθημα. αρχισα παλι να φοβαμαι οτι δεν αξιζω και οτι ισως φταιει η εμφανιση μου μιας και τωρα στα 30 νιωθω οτι εχω περασει τη ζωη μου τελειως μοναχικα. μου λειπει η συντροφια. το μονο καλο ειναι οτι με οσα περασα παρεμεινα γλυκο παιδι, με χιουμορ που εμαθα να εκτιμαω τον αλλο, αντρα- γυναικα. Δεν διαπραγματευομαι τα θελω μου και δε δεχομαι να εχω κατι ψευτικο. Δυστυχως νιωθω οτι εχω χασει τα ωραια χρονια, τα φοιτητικα.. κατι που θα εκανα καποιες σχεσεις θα γνωριζα κοσμο και εν τελει θα ζουσα. κοιταω τη ζωη των αλλων και νιωθω θλιψη για τη δικη μου. Ξερω οτι δεν ηταν παντα στο χερι μου , ξερω οτι εχω αλλαξει και αυτο φαινετε. ζω την καθε μερα κανω ταξιδια κανω σπορτς, ειμαι εκει για τους φιλους να τους βοηθαω παντα, απλα οι φιλιες δε μπορουν να υποκαταστησουν τα παντα. ξερω επισης οτι η ζωη δεν ειναι δικαιη γιατι πιστευω οτι εχω πολλα να δωσω αλλα οταν γνωριζω κοσμο δυστυχως νιωθω ανασφαλεια και δε ξερω πως να φλερταρω και να προχωρησω η πετυχαινω ατομα που θελουν απλα να παιξουν. Πιστευεις οτι υπαρχει χωρος εκει εξω και για τα καλα παιδια γιατι δεν μπορω να γινω κατι αλλο. ευχαριστω...

Η απάντηση του Queen.gr

Κοίταξε φίλε μου, δεν ξέρω πώς είναι αντικειμενικά η εμφάνισή σου... Εδώ ωραίες κοπέλες και δεν έχουν κάνει σεξ ακόμη στην ηλικία σου ή δεν έχουν ζήσει ποτέ ουσιαστική σχέση.

Θα σου πω κάτι: το να επιλέξει μία γυναίκα να πάει μαζί σου μία βραδιά, πάει να πει ότι μπορεί να σε δει ερωτικά- κάτι που γίνεται πολύ πιο δύσκολα όταν δεν ξέρεις τον άλλον και φέρνει στην επιφάνεια κυρίως το εμφανισιακό. Δεν μπορεί! Κάποια γοητεία θα έχεις. Το να μου πεις πως πήγε κάποια μαζί σου μετά από κουβέντα και συναίσθημα αναζητώντας ίσως την ασφάλεια ή την αποδοχή- να το καταλάβω.

Στην περίπτωση του one night stand όμως σημαίνει ότι πάει μαζί σου γιατί τη δεδομένη στιγμή έστω την ελκύεις. Συνήθως σε καταστάσεις μιας βραδιάς δεν πάμε με τον εμφανισιακά κατώτερο... Συνήθως.

Τα θετικά σου στοιχεία φαίνεται να τα γνωρίζεις, όμως η αυτοεκτίμισή σου είναι στα τάρταρα και το θέμα είναι ότι την ρίχνεις εσύ εκεί. Πολλές φορές άσχημη ακόμη άντρες έχουν δίπλα τους ελκυστικές γυναίκες. Είναι θέμα μυαλού, λέγειν και αυτοπεποίθησης. Εξυπνάδς και εσωτερικού κόσμου. Η αλήθεια είναι πως με αυτούς ακριβώς τους άντρες κολλάμε περισσότερο. Πιο βαθιά από ό, τι με έναν απλά ωραίο και σέξι. Μη λες πως η ζωή δεν είναι δίκαιη. Όλοι μας δεχόμαστε χτυπήματα. Το θέμα είναι να μην νιώθεις όπως λες. Ανασφαλής δλδ, κοντά σε αλλους.

Και αφού είσαι τόσο χάλια όσο λες, γιατί να υποβάλει κάποια τον εαυτό της στο μαρτυριο της μιας βραδιάς μαζί σου, αντί να πάει με κάποιον πολύ ωραιότερο; Γίνεται να είσαι τόσο μανιακή που να 'παίζεις' με κάποιον χρησιμοποιώντας έτσι άσχημα τον εαυτό σου; Εγώ πιστεύω πως η μεμψιμοιρία και η χαμηλή αυτοπεποίθηση ευθύνονται. Πρέπει να αισθανθείς καλά εσύ πρώτα και να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Εσύ πρώτος σε αναιρείς... Πώς θες να σε δεχτούν οι άλλοι;

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Η «Αυτοψία» έρχεται αντιμέτωπη με την οικονομική κρίση!

Posted: 24 Oct 2012 08:58 AM PDT

Η «Αυτοψία» έρχεται αντιμέτωπη με την οικονομική κρίση!

Την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα μετά την παγκόσμια ημέρα κατά της φτώχειας η «Αυτοψία» συναντά πολίτες που βιώνουν δραματικά την οικονομική κρίση, η οποία, όπως αποδεικνύεται, δεν κάνει διακρίσεις.

Ευκατάστατοι συμπολίτες μας, οι οποίοι μέχρι και πριν λίγο καιρό ζούσαν χωρίς στερήσεις, σήμερα αγωνιούν ακόμη και για τα προς το ζην. Μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για το πώς έχασαν τη δουλειά τους και πώς έφτασαν στο σημείο να μείνουν άστεγοι και να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες καταφεύγοντας στα κέντρα σίτισης του Δήμου Αθηναίων.

Τις συνέπειες της κρίσης βιώνουν έντονα και δύο Έλληνες, καταξιωμένοι στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών, Χρήστος Ιακώβου, εξομολογείται στον Αντώνη Σρόιτερ πώς έχασε τα πάντα και την απόφασή του να βάλει πωλητήριο σε ένα όνειρο ζωής, το σπίτι του. Η ανεργία και η οικονομική κρίση πλήττει όμως και τους ηθοποιούς. Ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς, εξηγεί γιατί αναγκάστηκε να αναζητήσει αγοραστή για το σπίτι του, σε μια προσπάθεια να αντεπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 24:00.

Η Seraphina και ο Ben Affleck αγκαλίτσα!

Posted: 25 Oct 2012 04:51 AM PDT

Η Seraphina και ο Ben Affleck αγκαλίτσα!

Μπαμπάς και κόρη είπαν να περάσουν λίγες στιγμές οι δυο τους και βγήκαν μια βόλτα στο Μπρέντγουντ.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Kylie Minogue: Συναυλία-έκπληξη στο St’ James’s Palace

Posted: 25 Oct 2012 03:38 AM PDT

Kylie Minogue: Συναυλία-έκπληξη στο St' James's Palace

Έκανε ακόμη και τον Κάρολο να σηκωθεί να χορέψει.

Η Kylie Minogue έδωσε μια συναυλία μπροστά στους προσκεκλημένους του πρίγκιπα Καρόλου και της Camilla σε ακόμη μια εκδήλωση εορτασμού του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η ίδια μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένη για το γεγονός και πηγαίνοντας προς το παλάτι έβαλε και φωτογραφία στο twitter της.

Τούρκοι έκαναν εμπορικό σήμα τον θυρεό του Πολεμικού Ναυτικού

Posted: 25 Oct 2012 08:06 AM PDT

Τούρκοι έκαναν εμπορικό σήμα τον θυρεό του Πολεμικού Ναυτικού

Θράσος τουρκικής εταιρείας σκαφών αναψυχής - Έκλεψε τον θυρεό του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και τον έκανε εμπορικό σήμα της, χωρίς να αφαιρέσει ούτε τον σταυρό.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ποιοι σταρ στήνουν τις παπαράτσι φωτογραφίες τους; (Μέρος δεύτερο)

Posted: 25 Oct 2012 07:52 AM PDT

Ποιοι σταρ στήνουν τις παπαράτσι φωτογραφίες τους; (Μέρος δεύτερο)

Ας το συνεχίσουμε το θέμα μας από κει που το αφήσαμε χθες.

Σχετικά πρόσφατα λοιπόν γνωστός παρουσιαστής είπε σε φίλη και συνάδελφο που θα του έπαιρνε συνέντευξη να μην πάνε στο γνωστό εμπορικό κέντρο που λέγαμε χθες γιατί εκεί έχει παπαράτσι! Τρεις μέρες αργότερα πήγε στο ίδιο εμπορικό κέντρο με την αγαπημένη του και φωτογραφήθηκε σε αυθόρμητες τρυφερές στιγμές. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Συμβαίνει τώρα: Ιερωμένοι διαδηλώνουν έξω από το Χυτήριο για την παράσταση Corpus Christi

Posted: 25 Oct 2012 08:53 AM PDT

Συμβαίνει τώρα: Ιερωμένοι διαδηλώνουν έξω από το Χυτήριο για την παράσταση Corpus Christi

Τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο για την παράσταση «Corpus Christi» δεν έχουν τέλος.

Για άλλη μία μέρα, διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο και διαμαρτύρονται για την παράσταση. Το gossip-tv.gr έχει επικοινωνήσει με έναν από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν, ο οποίος μας είπε ότι οι συντελεστές βρίσκονται ήδη μέσα στο θέατρο και έχουν σκοπό να διεξάγουν την παράσταση κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 100 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο, μεταξύ τους και ιερωμένοι, έχοντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες και σταυρούς. Υπάρχει αστυνομική δύναμη απ' έξω, ενώ προς το παρόν δεν έχουν εκδηλωθεί φασαρίες! . Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει πιθανόν να δοθεί συνέντευξη τύπου από την Βάσια Παναγοπούλου και τον Λαέρτη Βασιλείου για να πουν στο κοινό επίσημα τις μέρες και ώρες της παράστασης.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Είμαι πολύ συνηθισμένη στην ‘’αντικατάσταση’’»

Posted: 25 Oct 2012 08:49 AM PDT

Ζέτα Μακρυπούλια: «Είμαι πολύ συνηθισμένη στην ''αντικατάσταση''»

Η Ζέτα Μακρυπούλια θ' αντικαταστήσει την Μαρία Σολωμού στην θεατρική παράσταση «Τα βαφτίσια».

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της και τις αλλαγές που έγιναν προκειμένου να έρθει ο ρόλος στα μέτρα της. «Ο όρος ''αντικατάσταση'' δεν είναι κάτι τρομερό για το θέατρο. Είμαι πολύ συνηθισμένη σε αυτό. Και στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» αντικατάσταση είχα κάνει. Εξάλλου, κάθε ηθοποιός παίρνει τον ρόλο και τον φέρνει στα μέτρα του. Η Μαρία εξαρχής είχε δηλώσει πως το χειμώνα είχε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις», δήλωσε στο hello η Ζέτα και συνέχισε: «Ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει αλλαγές στην σκηνοθεσία , θέλοντας να προσαρμόσει το έργο σε έναν κλειστό χώρο. Θεωρώ πως όλα τα συναισθήματα υπάρχουν μέσα μας και όσα δεν μπορούμε να τα βγάλουμε στη ζωή, τα βάζουμε επάνω στην σκηνή. Όσο για την Μαρία Σολωμού, την έχω γνωρίσει και δεν νομίζω ότι βρίσκεται σε συνεχή ένταση, όπως την παρουσιάζετε».

Θοδωρής Αθερίδης: «Ήμουν πάντα με ωραίες γυναίκες»

Posted: 25 Oct 2012 08:47 AM PDT

Θοδωρής Αθερίδης: «Ήμουν πάντα με ωραίες γυναίκες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την ομορφιά.

«Η ομορφιά και το ταλέντο δεν συνηθίζονται», υποστηρίζει ο Θοδωρής Αθερίδης και εξηγεί πως για εκείνον όταν κάτι είναι όμορφο δεν αλλάζει με το πέρας των χρόνων. Όσο για το αν εκείνον τον διεγείρει ερωτικά το ωραίο ή τον απωθεί το άσχημο δήλωσε πως: «Για το πως διεγείρεται το ερωτικό και το σεξουαλικό ίσως η ομορφιά να είναι βασικό συστατικό... Δεν σημαίνει ότι αν δω έναν άνθρωπο που να μην είναι όμορφος, δεν κοιτάω τις άλλες του αξίες... Τις βλέπω όλες». Ενώ όταν η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε αν μπορεί να κάνει σχέση με μια γυναίκα την οποία δεν θεωρεί όμορφη, ο Θοδωρής Αθερίδης απάντησε: «Δεν ξέρω. Δεν μου έχει τύχει να έχω ποτέ σχέση με μια γυναίκα που να μην ήταν ωραία... Δεν λέω ψέματα, δεν μου έτυχε... Ήμουνα πάντα με ωραίες γυναίκες στη ζωή μου».

Δείτε το απόσπασμα

Γιώργος Λιανός-Ανθή Ανδροτσάκη: Χαρούμενες οικογενειακές στιγμές με την κορούλα τους

Posted: 24 Oct 2012 09:57 AM PDT

Γιώργος Λιανός-Ανθή Ανδροτσάκη: Χαρούμενες οικογενειακές στιγμές με την κορούλα τους

Σε εμπορικό κέντρο των βορείων Προαστίων βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιανός με την σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη και την δεκατριών μηνών κόρη τους Αρυάνα.

 

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι σε στιγμές ευτυχίας με το κοριτσάκι τους, το οποίο διασκέδασε με την ψυχή του στο καρουζέλ και στα άλλα παιχνίδια που είχαν στηθεί στο εμπορικό. Οι επώνυμοι γονείς της μικρής βέβαια δεν την άφησαν λεπτό από τα μάτια τους, ενώ η ίδια απολάμβανε τις αγκαλιές της μαμάς της και τα πειράγματα του μπαμπά της μέχρι που κοιμήθηκε στο καροτσάκι της.

Το… κοκαλάκι της νυχτερίδας και ο «killer» - Τοροσίδης! (videos)

Posted: 25 Oct 2012 05:07 AM PDT

Το… κοκαλάκι της νυχτερίδας και ο «killer» - Τοροσίδης! (videos)

Ο Βασίλης Τοροσίδης και το απίστευτο ρεκόρ του… 93,3 %!

To Onsports, «σκανάρει» το εντυπωσιακό επίτευγμα του διεθνούς αμυντικού, όταν σκοράρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέοντας Πατίτσας: Η ιστορία αγάπης που ολοκληρώθηκε!

Posted: 25 Oct 2012 08:35 AM PDT

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέοντας Πατίτσας: Η ιστορία αγάπης που ολοκληρώθηκε!

Τις πιο ευτυχισμένες ώρες της ζωής τους ζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο ΛέωνΠατίτσας.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 16:30 ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη του ζευγαριού και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία σε ένα πάρτι, ο επιχειρηματίας έδειξε αμέσως ενδιαφέρον στο πρόσωπο της Μαριέττας και το πρώτο ραντεβού δεν άργησε να έρθει. Τι συνέβη όμως από τότε μέχρι σήμερα; Ποια είναι η ιστορία αγάπης της Μαριέττας και του Λέοντα;

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ελένη»

Ανθοΐαμα Red Chestnut: Για θετική σκέψη και αυτοκυριαρχία

Posted: 25 Oct 2012 08:21 AM PDT

Ανθοΐαμα Red Chestnut: Για θετική σκέψη και αυτοκυριαρχία

Το Red Chestnut ζωδιακά αντιστοιχεί στον Υδροχόο.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Ποιο διάσημο ζευγάρι κάνει τόση φασαρία στο… σεξ, που οι γείτονές του φτάνουν στο σημείο να παραπονιούνται;

Posted: 25 Oct 2012 07:56 AM PDT

Ποιο διάσημο ζευγάρι κάνει τόση φασαρία στο… σεξ, που οι γείτονές του φτάνουν στο σημείο να παραπονιούνται;

Hρεμία παιδιά... παρακούγεστε!!

Ο λόγος για την Katy Perry και τον John Mayer!! 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Απίστευτη φώτο: Ο Ομπάμα μιλούσε και ο μαθητής έκανε... καμάκι!

Posted: 25 Oct 2012 07:59 AM PDT

Απίστευτη φώτο: Ο Ομπάμα μιλούσε και ο μαθητής έκανε... καμάκι!

Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφτηκε χθες ένα δημοτικό σχολείο και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές