Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Νέο άρθρο στο JUNGLE-Report

Posted: 29 Oct 2012 02:13 PM PDT

Νέο άρθρο στο JUNGLE-Report


Νίκος Μιχαλολιάκος: Η ενανθρωπισμένη υπόσταση του Παραλόγου

Posted: 29 Oct 2012 09:38 AM PDT

Κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες το νέο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής» από τις εκδόσεις «Πόλις». Το βιβλίο παρουσιάζει πληθώρα στοιχείων που περιγράφουν την πορεία της οργάνωσης από το ξεκίνημά της και τις ιδεολογικές ρίζες της, μέχρι τις μέρες μας, και οδηγεί σε μία πληρέστερη κατανόηση των λόγων που κατέληξε η ελληνική κοινωνία να κινδυνεύει σήμερα από τη ναζιστική απειλή.
 
Το άρθρο μας ωστόσο δεν εστιάζει στην παρουσίαση και κριτική του βιβλίου, πέρα από την ένθερμη προτροπή να διαβαστεί από τον καθένα, και ιδιαίτερα από όσους δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη εικόνα της νεοναζιστικής οργάνωσης, εξαιτίας κυρίως του τρόπου με τον οποίο αυτή προβάλλεται μέσα από τα περισσότερα ΜΜΕ. Πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και από τη συνέντευξη του ίδιου του συγγραφέα:
 
 
Αυτό που θα μας απασχολήσει εδώ είναι ένα από τα ντοκουμέντα που εμφανίζονται στο βιβλίο, και συγκεκριμένα κάποια αποσπάσματα από το Καταστατικό της Χρυσής Αυγής του 1987, τα οποία περιγράφουν την εικόνα και το ρόλο του Αρχηγού. Στο βιβλίο του Ψαρρά μπορείτε να τα βρείτε στις σελίδες 59-61.
 
Θεωρώ την επιλογή αυτή ιδιαίτερα σημαντική για τρεις λόγους: Πρώτον, το Καταστατικό είναι γραμμένο κατά πάσα πιθανότητα από τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο, πράγμα που ρίχνει φως στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον εαυτό του. Δεύτερον, κάνει ακόμη πιο ξεκάθαρη την ιδεολογική ταύτιση της οργάνωσης με το ναζισμό, και το βαθύ μίσος της για κάθε δημοκρατικό θεσμό. Και τρίτον και κατά τη γνώμη μου πιο ενδιαφέρον, αποτελεί ευθεία επίθεση ενάντια σε κάθε ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας ακόμη και των ίδιων των οπαδών και ψηφοφόρων του, οι οποίοι οφείλουν να τον θεοποιήσουν και να υπακούουν τυφλά την κάθε διαταγή και επιθυμία του.
 
Για όσους ισχυριστούν ότι πάει καιρός από τότε που γράφτηκαν αυτά, να θυμίσουμε ότι ο Φύρερ συχνά δηλώνει ότι δεν ανακαλεί τίποτα από όσα έχει υποστηρίξει στο παρελθόν. Στο κείμενο που ακολουθεί οι υπογραμμίσεις είναι δικές μου. Καμαρώστε τον:
 
--------------------------------------------------------------------
 
Εμείς οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές της Χρυσής Αυγής εξάπτοντας την ευθύνη και το καθήκον μας [sic] πάνω από το κοινό μέτρο, παραμένουμε υπέροχα πιστοί στη μόνη άφθαρτη κι ακατάλυτη από την παρακμή των καιρών Αρχή, την Αρχή του Αρχηγού.
 
Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός δεν είναι ο εκλεκτός της ολιγαρχίας του πλούτου ή του κόμματος που κολακεύοντας τις ταπεινές κι ιδιοτελείς ορέξεις της μάζας ή έρποντας γλοιωδώς στα σκονισμένα σκαλοπάτια της κομματικής ιεραρχίας βολεύθηκε στο θώκο της εξουσίας.
 
Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός είναι η ενσάρκωση της ίδιας της ιστορικής συνείδησης της Λαϊκής κοινότητας, ο αξιότερος όλων των αγωνιστών της που με την ενορατική διαύγεια, το πνεύμα θυσίας και το αίσθημα ευθύνης που τον διέπουν αναλαμβάνει να την οδηγήσει στο πολιτικό της πεπρωμένο.
 
Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός είναι ο εκλεκτός ταγός που αναδεικνύεται και καταξιώνεται στην πρωτοπορία του Αγώνα, ο παράκλητος που ενσαρκώνει τη μυστική φωνή του Αίματος, ο διερμηνευτής των κρυφών ελπίδων, των βαθύτερων πόθων και των μυστικών ψιθύρων του απλού λαού, ο υπέροχος απλοποιητής της θεωρίας και ο εξαγνιστής της πράξεως. Είναι ο ηγέτης που στο πρόσωπό του συμβάλλουν όλες οι λαϊκές αρετές, αλλά και η συνισταμένη ενιαία βούληση του έθνους.
 
Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός είναι ο κατεξοχήν Λαϊκός Ηγέτης. Όχι μόνο γιατί με το παράδειγμα της δράσεώς του εμπνέει και καθοδηγεί τον λαό και τους συναγωνιστές του, αλλά κυρίως γιατί αυτοί αποτελούν τη μοναδική πηγή της δικής του εμπνεύσεως. Στην εκλεκτή προσωπικότητά του ανακλώνται οι προσωπικότητες όλων των συντρόφων του και η μεταξύ τους σχέση είναι ακατάλυτη.
 
  Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός δεν ίσταται πάνω ή δίπλα στο λαό, δεν βρίσκεται μέσα στο λαό, είναι ο ίδιος ο Λαός, που έχει συνειδητοποιήσει το ιστορικό του πεπρωμένο, είναι η ιστορική του ταυτότητα.
 
Όπως οι χιλιάδες παραπόταμοι αντλώντας από τις πηγές συγκλίνουν και συμβάλλουν στη δημιουργία της κοίτης του μεγάλου ποταμού, έτσι και οι επιμέρους λαϊκές δυνάμεις, αντλώντας την άφθαρτή του ζωτικότητα από τις πολιτιστικές τους καταβολές, συγκλίνουν και συμβάλλουν στο πρόσωπο του αρχηγού.
 
Αν οι θρύλοι και οι λαϊκές παραδόσεις είναι οι ρίζες του δέντρου της πολιτιστικής δημιουργίας που χάνονται στο ιστορικό μας παρελθόν, αν ο κορμός του δέντρου είναι ο ίδιος ο λαός στην ιστορική του διαδρομή και κλάδοι του οι εθνικοί και λαϊκοί αγώνες, ο Αρχηγός είναι η Γονιμοποιός Αρχή, που μέσα από την Άνοιξη των Ανθών, δηλαδή των εκλεκτών αγωνιστών, γεννά τους καρπούς της νέας πολιτιστικής συγκομιδής.
[…]
Για μας τους Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές δεν υπήρξε ποτέ κανένα δίλλημα, ο δημοκρατικός τρόπος διακυβερνήσεως , ο βασιζόμενος στην τυχάρπαστη πλειοψηφία των πολλών, δεν είχε θέση στο κίνημά μας. Είχαμε όμως κι άλλους λόγους, πέρα από τα δεινά της δημοκρατίας για να υποστηρίζουμε άλλες μορφές διακυβερνήσεως. Πλάι στα σκωληκόβρωτα ερείπια των δημοκρατικών κρατών βλέπαμε να φαντάζουν επιβλητικά τα οικοδομήματα των εθνών που είχαν την τύχη να οδηγούνται από μια ηγετική φυσιογνωμία. Η Γερμανία του Χίτλερ είναι φυσικά το λαμπρότερο απ' αυτά αλλά όχι το μοναδικό. Έτσι η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη. Πιστεύουμε στην Αρχή του Αρχηγού ως θεμέλιο πολιτειακής νομιμότητας. […] Θέλουμε η πηγή της πολιτειακής μας νομιμότητας να είναι ζώσα, να έχει σάρκα και οστά, να είναι η ενανθρωπισμένη υπόσταση αυτών των ακαταλύτων αξιών του πολιτισμού μας, ο άγρυπνος φρουρός τους, ο διερμηνευτής της μυστικής φωνής του Αίματός μας, ο ενσαρκωτής των οραμάτων της Λαϊκής μας κοινότητας να είναι ένας από εμάς, εκείνος που είμαστε εμείς, να είναι ο Αρχηγός. […] Η Αρχή του Αρχηγού ως ανώτατη αρχή και η αυστηρή ιεραρχική δομή και οργάνωση, διέπει λοιπόν απαρέγκλιτα την εθνικοσοσιαλιστική μας κοινότητα, την Χρυσή Αυγή και θα καθορίσει αύριο το περίγραμμα της Νέας Ευρωπαϊκής εθνικοσοσιαλιστικής Πολιτείας.
 
--------------------------------------------------
 
Υποθέτω πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δε βρίσκουν τίποτα παράξενο αν η  «Γονιμοποιός Αρχή» των αξιών τους ενανθρωπίζεται και ενσαρκώνεται στην παρακάτω φιγούρα.
 
 
 
 
Κάποιοι πάντως, αν και απ' ότι φαίνεται δυσκολεύτηκαν λίγο, τελικά κατάφεραν και το πρόσεξαν. Ο Χάρης Κουσουμβρής υπήρξε για 13 χρόνια μέλος της οργάνωσης, μέχρι που την εγκατέλειψε. Σε κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο του «Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής» (εκδόσεις Έρεβος, Πειραιάς, 2004), τα οποία σχετίζονται άμεσα με το πιο πάνω παραλήρημα του Φύρερ, μπορούμε να διακρίνουμε και τους λόγους:
 
-------------------------------------------------------------
[...] "Κάποιοι" επιτήδειοι με έσπρωχναν σε τεχνητές κι ανάξιες "αντιπαλότητες" κι ένας απ' αυτούς σίγουρα ήταν κι ένας κομπλεξικός που ήθελε να καλύψει τις υπαρξιακές του ανασφάλειες στήνοντας γύρω του μιαν "αυλή" μαριονετών η οποία θα του προσέδιδε λόγο υπάρξεως. Κι αυτός δεν ήταν παρά ένα ακόμα πιόνι του Συστήματος το οποίο παράγει, αβαντάρει και διαθέτει κάμποσα τέτοια πιόνια... (σελ. 112)
 
Είναι απορίας άξιο το πόσο εύκολα ένας νέος ο οποίος ζει την παραφορά της αθωότητός του μπορεί να γίνει κιμάς στα γρανάζια των σκοπιμοτήτων της Εξουσίας. [...] Σκατά παντού! Φτηνά ιδεολογήματα ανάκατα με αρχηγίσκους-μαγαζάτορες παραρτημάτων μυστικών υπηρεσιών... Και γύρω τους πρόβατα επί σφαγήν, οι οπαδοί, έτοιμοι να μονομαχήσουν χωρίς λόγο έτσι για την ικανοποίηση των πλέον αρρωστημένων ενστίκτων του... Αυτοκράτορα-Συστήματος και των ψυχανώμαλων τοποτηρητών του.
 
Ε, λοιπόν, έχω το θάρρος να πω ότι είχα πέσει κι εγώ στη παγίδα του κατασκευασμένου "φανατικού" οπαδού ενός αστείου "φυρερίσκου", ενός πλάσματος που αν η Κοινωνία είχε στοιχειώδη ευθιξία θα τον είχε κλείσει σε κλουβί και θα τον περιέφερε στις γειτονιές να διασκεδάζουν οι θλιμμένοι...δανειολήπτες! Ναι, σε μια Κοινωνία που το Σύστημα υποχρεώνει τους ηλίθιους υπηκόους σε ισόβια τοκογλυφική αφαίμαξη, εγώ, ο μεροκαματιάρης, κατευθυνόμουν από έναν μισότρελο "γκουρού" εναντίον άλλων μεροκαματιάρηδων γιατί έτσι το ήθελε η "ιδεολογία" ή μάλλον τα ανομολόγητα βιοποριστικά συμφέροντα του "γκουρού" ο οποίος -βέβαια- ποτέ δεν έμαθε τι θα πει "μεροκάματο".
 
Τι αντιπροσώπευε για μένα αυτή η θλιβερή "προσωπικότητα"; Στην αρχή τα πάντα, όχι γιατί με έπεισε έστω και μια στιγμή για την αξία που ποτέ δεν είχε αλλά διότι έβλεπα πολλούς σαν και μένα να την πλαισιώνουν πιστεύοντας όπως κι εγώ ότι αντιπροσώπευε κάποιες Αξίες. Έλεγα "δεν είναι δυνατόν, για να είναι όλοι αυτοί γύρω του αξίζει!" κι έτσι υπάκουα στις προβοκατόρικες διαταγές του χωρίς να τις κρίνω. Ήμουν σ τ ρ α τ ι ώ τ η ς του κι ήξερα πως ο στρατιώτης δεν κρίνει αλλά υπακούει! Μπορεί ανέκαθεν στο πρόσωπό του να διέκρινα την ασκήμια, την παραφροσύνη, την έλλειψη ήθους και συντροφικότητος, αλλά... α λ λ ά ήμουν στρατιώτης και με αυτή την ιδιότητά μου κατέβαινα στο πεζοδρόμιο όπως ακριβώς και οι "αντίπαλοι" της άλλης όχθης καθοδηγούμενοι από αντίστοιχα υποκείμενα κράδαιναν τα ρόπαλα με τα καρφιά για να μου λιώσουν το κεφάλι...". (σελ. 113-114) "
 
...Εκεί μέσα [σ.σ.: στη Χ.Α.], εκτός από ένα ανήσυχο ένστικτο τίποτε δεν θα μπορούσε να "απαντήσει" στα τόσα ερωτήματα που θα μπορούσε να θέσει η ίδια η ζωή σε όσους πίστευαν ότι είναι "ιδεολόγοι". Το μόνο δεδομένο ήταν η συστηματικά καλλιεργούμενη "αναγκαιότητα Αρχηγού" μέχρι σημείου να αυτοσαρκαζόμαστε υψώνοντας το χέρι ενώπιον μιας αστείας φιγούρας νομίζοντας ότι βρισκόμασταν μπροστά σε τουλάχιστον πενήντα... Λεωνίδες! Σε ό,τι αφορούσε σε βασικές Αρχές που είθισται να διέπουν μια "Οικογένεια" συμπλεόντων Συντρόφων ούτε λόγος! Ο αρρωστημένος αρχηγίσκος μας ήθελε "όργανα" και τίποτε άλλο... Όταν ανεπτύσσοντο (και ανεπτύσσοντο πάντα...) θετικές σχέσεις και δεσμοί μεταξύ μας, έσπευδε να μας "τεμαχίσει" ...διαιρώντας μας ώστε να...βασιλεύει. Και να... βασιλεύει, αιωρούμενος μεταξύ Βασιλείας, Παγανισμού, Ορθοδοξίας, Αρχαιολατρείας, Δαιμονολαγνείας, Επταετίας και Γεωργίου Παπαδοπούλου, παρ' ολίγον...Βουδισμού, Παλαιοημερολογητισμού, Αγαμίας, Αντιφεμινισμού, 4ης Αυγούστου, Αστυνομοκρατίας, Παρα-καπιταλισμού και ατελείωτων συγχυσμένων καταστάσεων... (σελ. 150-151).
---------------------------------------------------------------
 
Δεν χρειάζονται πιστεύω περισσότερα σχόλια ή αποδείξεις για να καταλάβει κανείς τη γελοιότητα της οργάνωσης αυτής με τον ημιπαράφρονα αρχηγό της, γελοιότητα που μεταφράζεται σε διαρκώς αυξανόμενο κίνδυνο για την ελληνική κοινωνία, όσο θα συνεχίσει να ανεβάζει τα ποσοστά της. Ούτε πάλι σχόλια για μερίδα πολιτικών, καλλιτεχνών, παπάδων και δημοσιογράφων, που με την ανεκτική στάση τους έως και ανοιχτή υποστήριξή τους αποκαλύπτουν τα φίδια που κρύβαμε ως κοινωνία στον κόρφο μας όλα αυτά τα χρόνια.
 
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χ.Α. βλέπει στο πρόσωπο του Μιχαλολιάκου την «εκλεκτή προσωπικότητα» που στέκεται πάνω από «τις ταπεινές κι ιδιοτελείς ορέξεις της», τον «εκλεκτό ταγό» της, την «Αρχή» που θα τους «γονιμοποιήσει» (αν και το τελευταίο υπάρχει κίνδυνος να αποδειχθεί κυριολεκτικά αληθές). Διότι αν συμφωνούν με την εικόνα που έχει ο Φύρερ για τον εαυτό του και τους οπαδούς-κοπάδι του, αυτό σημαίνει ότι έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης. Θα πρέπει να γνωρίζουν λοιπόν, ότι ο Φύρερ τους έτσι ακριβώς τους βλέπει και προτίθεται να τους αντιμετωπίσει.
 
Έχει σημασία ωστόσο να γίνει κατανοητό ότι ακόμα κι αν στη θέση του Μιχαλολιάκου βρισκόταν ο οποιοσδήποτε, με τη συγκεκριμένη απροκάλυπτα ναζιστική ιδεολογία τα πράγματα δε θα ήταν λιγότερο επικίνδυνα και ατιμωτικά, ακόμη και για τους ίδιους τους ψηφοφόρους τους. Το «γιατί» μας το διδάσκει η ίδια η ιστορία. Μια ιστορία που όπως αποδεικνύεται αμέλησε να διδάξει ικανοποιητικά η Πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια.

LIVE το καταστροφικό πέρασμα της SANDY..

Posted: 29 Oct 2012 12:48 PM PDT



Πόλη "φάντασμα", η Νέα Υόρκη...
Δείτε ζωντανά την εικόνα από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, που από ώρα σε ώρα, καταφθάνει ο... καταστροφικός τυφώνας "Σάντι".
Δείτε τα Βίντεο :



Live Video app for Facebook by Ustream




Live Video app for Facebook by Ustream

Πράγματα που ποτέ δεν ξέρατε ότι μπορεί να κάνει το κινητό σας

Posted: 29 Oct 2012 12:43 PM PDT


Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να κάνετε σε κατάσταση ανάγκης 
Το κινητό σας μπορεί πραγματικά να σας σώσει τη ζωή σε κατάσταση ανάγκης: Σημειώστε μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μ' αυτό:

1ον) Ο αριθμός ανάγκης 112.
Αν βρεθείτε σε περιοχή χωρίς σήμα του δικτύου σας και είναι ανάγκη να τηλεφωνήσετε, καλέστε 112, και το κινητό σας θα ψάξει να βρει οποιοδήποτε δίκτυο που υπάρχει για να αποκτήσετε επικοινωνία. Μπορεί να κληθεί και με το πληκτρολόγιο κλειδωμένο!
Δοκιμάστε το!


2ον) Κλειδώσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας μέσα σ' αυτό και το αυτοκίνητό σας κλειδώνει και ξεκλειδώνει με τηλεκοντρόλ;Μπορεί να σας συμβεί κάποια μέρα!
Έχετε εφεδρικά κλειδιά στο σπίτι ή κάπου αλλού; Καλέστε με το κινητό σας κάποιον που είναι εκεί στο κινητό του.
Κρατήστε το κινητό σας περίπου 30 εκατοστά από το σημείο λήψεως( ) του αυτοκινήτου σας και πείτε το άτομο που είναι στο σπίτι σας να πατήσει το τηλεκοντρόλ κοντά στο κινητό του.
Το αυτοκίνητό σας θα ανοίξει. Σας απαλλάσσει από το να ζητήσετε από κάποιον να διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να σας τα φέρει, ιδιαίτερα αν βρίσκεσθε πολύ μακριά από το σπίτι σας.


3ον) Θέμα: εξαντλημένη μπαταρία
Έστω ότι η μπαταρία σας είναι πολύ χαμηλή και περιμένετε ή θέλετε να κάνετε κάποιο επείγον ή σημαντικό τηλεφώνημα και δεν έχετε φορτιστή ή πρίζα κοντά σας.
Τα κινητά ΝΟΚΙΑ έχουν εφεδρική μπαταρία!
Για να την ενεργοποιήσετε πιέστε *3370#
Το κινητό σας θα λειτουργήσει με την εφεδρική ισχύ και θα δείξει αύξηση στην ισχύ του 50%. Η εφεδρική αυτή ισχύς θα φορτισθεί όταν φορτίσετε το κινητό σας την επόμενη φορά.


4ον) Πώς να αχρηστέψετε το κινητό που τυχόν σας κλέψανε.
Ανακαλύψτε τον αύξοντα αριθμό του κινητού σας, πατώντας τα πλήκτρα: *#06#
Ένας κώδικας 15 ψηφίων θα εμφανισθεί στην οθόνη. Ο αριθμός αυτός είναι μοναδικός για το κινητό σας. Γράψτε τον κάπου σε ασφαλές μέρος. Αν ό μη γένοιτο, σας κλέψουν το κινητό σας, καλέστε στην εταιρία σας και δώστε τους τον κώδικα αυτόν.
Αυτοί μπορούν να αχρηστέψουν το κλεμμένο κινητό σας. Ακόμα κι αν οι κλέφτες αλλάξουν την κάρτα SIM, το κινητό σας θα τους είναι εντελώς άχρηστο.
Είναι μάλλον βέβαιο ότι δεν θα πάρετε το κινητό σας πίσω, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε ότι όποιος και να σας το έκλεψε, δεν μπορεί ούτε να το χρησιμοποιήσει, ούτε να το πουλήσει.
Αν αυτό το κάνουμε Όλοι, τότε δεν θα υπάρχει λόγος για κανέναν να κλέβει κινητά τηλέφωνα! και,


5ον) Έλεγχος του φούρνου μικροκυμάτων σας.
Βάλτε ένα κινητό τηλέφωνο μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και κλείστε την πόρτα του. Τώρα καλέστε το κινητό που είναι μέσα στο φούρνο. Αν το κινητό χτυπήσει, πετάξτε το φούρνο μικροκυμάτων! Μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων τα κινητά πρέπει να χάνουν εντελώς τη λήψη τους, και αυτό σημαίνει ότι ο φούρνος σας δεν είναι καλά μονωμένος για τα μικρο-κύματα. ..από ανυπόγραφο άρθρο, όπου και ευχαριστούμε τον αρθρογράφο για τις πολύτιμες πληροφορίες του.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ...ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ!!!

Posted: 29 Oct 2012 12:29 PM PDT



Θυμάστε εκείνο το ταξιδάκι αναψυχής που πήγε η Κεφαλογιάννη και η κουστωδία της στην Αμερική για προσέλκυση τουριστών τάχα μου και μας κόστισε 23.000 ευρω; Σας πληροφορούμε ότι μας κόστισε κάτι τις παραπάνω...Θέλετε να μάθετε και το γιατί;
Μα γιατί η σουϊτες που είχαν μισθωθεί για την υπουργάρα και τον υπεύθυνο ασφαλείας της- εμείς ξαναρωτάμε απο ποιόν κινδυνεύει ρε παιδια το Ολγάκι στο Αμέρικα και θέλει και σωματοφύλακα;- δεν πληρούσαν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας!!! και έτσι υπουργός και σωματοφύλακας μετακόμισαν σε άλλο ξενοδοχείο με επιπλέον χρέωση φυσικα!!!
KEFALOGIANNINEWYORK
Πείτε μας τώρα αν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη- και χωρίς να επικρατούν οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες ζούμε σήμερα εμείς - υπουργός τολμούσε να κάνει  αυτά που κάνει με δικά μας χρήματα η καλομαθημένη  κυρία Κεφαλογιάννη θα ήταν ακόμα στη θέση του;

Ρομά εισέπραξε 168.000 ευρώ από… 28 εφορίες

Posted: 29 Oct 2012 12:26 PM PDT

Με πλαστά τιμολόγια εισέπραξε πολλές φορές από διαφορετικές...
εφορίες, επιστροφή φόρου για τα ίδια αγροτικά προϊόντα. Όλα ψεύτικα, ακόμη και ο επωφεληθείς ως αγρότης, αφού είναι απλός Ρομά.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Θεσσαλίας taxydromos.gr, ο 45χρονος Ρομά που κινείται μεταξύ Αλιβερίου και Σοφάδων, με τα τιμολόγια - μαϊμού ζήτησε μεγάλα ποσά από 28 συνολικά Εφορίες!

Ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, ούτε η… 28η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, στις οποίες πήγε για την είσπραξη επιστροφής ΦΠΑ, αντιλήφθηκαν την πλαστότητα των εγγράφων. Επιπλέον ουδείς διαπίστωσε ότι το ίδιο αίτημα επιστροφής ΦΠΑ είχε υποβληθεί και εγκριθεί από δεκάδες άλλες γειτονικές Εφορίες.

Ερωτήματα δε γεννώνται με ποιον τρόπο το πράσινο φως της είσπραξης του φόρου δόθηκε από πλήθος Εφοριών, όταν απόφαση του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει σαφώς ότι η αίτηση επιστροφής υποβάλλεται από τον δικαιούχο αγρότη στη ΔΟΥ που διαθέτει τμήμα ελέγχου στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας ασκεί μία από τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις του.

Το κουβάρι της υπόθεσης συνεχίζουν να ξεμπλέκουν στελέχη του ΣΔΟΕ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τις κεντρικές υπηρεσίες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, καθώς οι αιτήσεις και οι εγκρίσεις πληρωμής ΦΠΑ για τον 45χρονο Ρομά, βγήκαν από τα όρια της Θεσσαλικής περιφέρειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του taxydromos.gr, ο αγρότης - μαϊμού, ο οποίος έχει συλληφθεί από την Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση με το ΣΔΟΕ στην 29η κατά σειρά Εφορία, στην οποία πήγε για να εισπράξει, έκανε χρήση δύο εικονικών τιμολογίων για αγροτικά προϊόντα αξίας 50.000 ευρώ περίπου.

Τα δύο αυτά τιμολόγια, ζητώντας την επιστροφή φόρου 11%, πήγαινε στη μία μετά την άλλη Εφορίες, ξεκινώντας από το Βόλο, τη Νέα Ιωνία, τον Αλμυρό, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, φτάνοντας μέχρι τη ΔΟΥ της Θήβας, που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της "περιοδείας" του και το σημείο της σύλληψής του.

Από κάθε Εφορία η… ταρίφα ήταν 6.000 ευρώ, ποσό που εισέπραττε επί του συνόλου των τιμολογίων και με έναν απλό πολλαπλασιασμό (επί 28) η απάτη που στήθηκε σε βάρος του Δημοσίου αγγίζει τις 168.000 ευρώ!

Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ γύρω από υποθέσεις εικονικών και πλαστών τιμολογίων και παράνομης επιστροφής ΦΠΑ, οδήγησε σε πανομοιότυπα τιμολόγια, τα οποία είχαν κατατεθεί σε περισσότερες από μία εφορίες από τον ίδιο "παραγωγό" και για τα ίδια "αγροτικά προϊόντα".

Με τα στοιχεία του δικαιούχου αναζητήθηκαν τα ίχνη του και σε άλλες Εφορίες. Τα αποτελέσματα των πρώτων ερευνών αποτέλεσαν σοκ: το ίδιο πρόσωπο είχε αφήσει τα αποτυπώματά του σε 28 συνολικά Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες!

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και επικεντρώνονται στο πώς τα δύο τιμολόγια αγροτικών προϊόντων περιήλθαν στα χέρια του 45χρονου Ρομά. Στην παρούσα φάση φαίνεται ότι οι διωκτικές αρχές έχουν οδηγηθεί στα χνάρια ενός τουλάχιστον συνεργού του.

Την ίδια ώρα ερευνώνται τυχόν ευθύνες υπαλλήλων που υπέγραψαν για την έγκριση της επιστροφής, δίχως να έχει προηγηθεί, όπως αποδείχθηκε, σοβαρός έλεγχος. Επίσης ελέγχεται εάν έχουν συμβεί και άλλες παρόμοιες υποθέσεις στη Θεσσαλία. 

Aποζημίωση 900.000 ευρώ στους συγγενείς θυμάτων νεοναζί

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Η γερμανική κυβέρνηση κατέβαλε συνολικά 900.000 ευρώ στις οικογένειες των 10 ανθρώπων για τις δολοφονίες των οποίων κατηγορείται μια νεοναζιστική ακροδεξιά συμμορία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η κυβέρνηση ανέφερε ότι οι δύο νεοναζί που είχαν πεθάνει το Νοέμβριο, όταν είχαν

συμφωνήσει ο ένας να σκοτώσει τον άλλο και κατόπιν να αυτοκτονήσει, είχαν δολοφονήσει εννιά μετανάστες καταστηματάρχες και μια αστυνομικίνα από το 2000 ως το 2007 και είχαν επίσης τραυματίσει πολίτες σε δύο βομβιστικές επιθέσεις.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες λένε ότι δεν γνώριζαν την ύπαρξη της ομάδας Nationalsozialistischer Untergrund (NSU) και αρχικά οι δολοφονίες αυτές παρέμεναν ανεξιχνίαστες.

Το υπουργείο απέφυγε να διευκρινίσει τα συγκεκριμένα ποσά ανά θύμα, αλλά αξιωματούχοι είχαν πει νωρίτερα φέτος ότι ένα ειδικό ταμείο αποζημίωσης θα προσέφερε 5.000 ως 10.000 ευρώ ανά στενό συγγενή για τα δεινά που υπέστησαν. «Δεν μπορεί να εκφραστεί μια τέτοια απώλεια σε χρήματα», είπε μια εκπρόσωπος, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Μια εφημερίδα, η Neue Osnabrücker Zeitung, ανέφερε ότι κάθε σύζυγος ή/και παιδί των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν έλαβε 10.000 ευρώ, ενώ ποσά δόθηκαν επίσης σε αδέλφια των θυμάτων και 25.000 στην οικογένεια της αστυνομικίνας. Οι επιζώντες από τις βομβιστικές επιθέσεις έλαβαν 140.000 ευρώ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Οι εισαγγελείς αναμένεται να απαγγείλουν κατηγορίες σε βάρος του μοναδικού μέλους της νεοναζιστικής ομάδας που παραμένει στη ζωή, της Μπεάτε Τσεπ, μέσα στο Νοέμβριο. Η Τσεπ είχε παραδοθεί και τελεί υπό κράτηση. Στη Γερμανία εκτιμάται ότι είναι ενεργοί χιλιάδες νεοναζί, που τρέφουν βαθύ μίσος για τα μέλη της τουρκικής μειονότητας και άλλους μετανάστες.

Έδιωξαν τον Γ. Παπανδρέου από εστιατόριο του Βερολίνου! (βίντεο)

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Επεισοδιακή απέβη για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η έξοδος σε εστιατόριο στο Βερολίνο,....
καθώς έγινε αντιληπτός από νεαρούς Έλληνες που τον αποδοκίμασαν έντονα.

Ο πρώην πρωθυπουργός όπως αναφέρει το pheme.gr κάθισε σε γνωστό εστιατόριο της γερμανικής πόλης με φίλους του, αλλά η παρουσία του είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτή από 'Έλληνες καθώς τον είδαν να περπατά με τους συνεργάτες του στον δρόμο.

Οι Έλληνες κάτοικοι του Βερολίνου, έπαιζαν μουσική σε παραπλήσιο jazz club και πριν εισέλθουν σε αυτό για την προκαθορισμένη συναυλία τους στις 22.00 είδαν τον γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει στο διπλανό εστιατόριο με όνομα Mitte, ταυλανδέζικης κουζίνας.

Με το που έκανε διάλειμμα η ορχήστρα, οι Έλληνες μουσικοί κατευθύνθηκαν προς το εστιατόριο και αφού μπήκανε εντόπισαν που ακριβώς καθόταν ο πρώην πρωθυπουργός, ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στο τραπέζι του και προκαλώντας χάος στο εστιατόριο.

«Μας ξεφτιλίσατε! Μας ξεφτιλίσατε!» φώναζαν νεαρές Ελληνίδες της παρέας στο εστιατόριο, αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους.

«Φάτε, τσάμπα είναι, εμείς πληρώνουμε, μας διαλύσατε!» συνέχισαν να φωνάζουν οι νεαρές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο κ. Παπανδρέου, σοκαρισμένος και χωρίς να αντιδράσει ή να απαντήσει στην ομάδα των ατόμων που τον προπηλάκισαν, αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την παρέα του από το εστιατόριο, ακριβώς μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με συνεργάτες πάντως του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου δεν αντέδρασε στις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε, ενώ προσπάθησε να μιλήσει στους φοιτητές λέγοντάς τους πως δεν πρέπει να είναι αφελείς και να πιστεύουν όσα ακούγονται και για όσα προσπαθούν να τους πείσουν. Φέρεται να τους είπε: «Μην πιστεύετε ό,τι σας πουλάνε. Ηρεμήστε και ελάτε να συζητήσουμε».

Η ένταση της στιγμής όμως δεν καταλάγιασε με συνέπεια ο κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει μαζί με την παρέα του από το εστιατόριο.
Popout 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ....

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT



zougla.gr

Η αλήθεια που δεν ήξερες για το αλάτι…

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Ανεπεξέργαστο (μη ραφιναρισμένο) θαλασσινό αλάτι. Είναι το φυσικό αλάτι της θάλασσας.
Το ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι περιέχει εκτός από νάτριο, 92 διαφορετικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία (κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο κλπ.) σε ιδανική αναλογία που χρειάζεται ο οργανισμός μας
για να λειτουργήσει σωστά.
Το κοινό αλάτι.
Συνήθως χρησιμοποιούμε το κοινό αλάτι που βρίσκουμε παντού το οποίο:
- έχει υποστεί επεξεργασία για να αποκτήσει καλύτερη όψη.
- έχουν αφαιρεθεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει στη φυσική του μορφή και έχουν απομείνει μόνο 2 στοιχεία.
– αποτελείται κατά 40% από νάτριο (Na) και κατά 60% από χλώριο (Cl).
- είναι εμπλουτισμένο σε νάτριο κατά 40% περισσότερο από την αρχική του φυσική μορφή.
- έχουν προστεθεί χημικές ουσίες όπως το πυριτικό άλας αλουμινίου (που προκαλεί τη νόσο Αλτσχάιμερ) κ.α. για τη λεύκανση και τη βελτίωση της ροής του.
- σε κάποιες περιπτώσεις εμπλουτίζεται με ιώδιο και κάλιο αλλά ακόμα κι έτσι δεν έχει τίποτα από την αρχική θρεπτική του αξία.
Επιπτώσεις στην υγεία μας.
Καταναλώνουμε περίπου 10 gr αλάτι ημερησίως, αντί των 4 gr χρειαζόμαστε. Το 70 – 80% αυτού του αλατιού προέρχεται από επεξεργασμένα τρόφιμα και έτοιμα φαγητά. Η υψηλή λήψη νατρίου είναι η βασικότερη αιτία της υπέρτασης και των κατακρατήσεων. Άτομα με υπέρταση έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν στεφανιαία νόσο, και κυρίως εγκεφαλικό.
Αντίθετα το ανεπεξέργαστο (μη ραφιναρισμένο) θαλασσινό αλάτι έχει θετική επίδραση στις λειτουργίες του οργανισμού:
- Σταθεροποιεί τον καρδιακό παλμό, ρυθμίζει την πίεση του αίματος μαζί με το νερό και δεν προκαλεί κατακράτηση υγρών.
- Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, βοηθώντας τους διαβητικούς.
- Δυναμώνει τα οστά και εμποδίζει την οστεοπόρωση. Το 27% του αλατιού του οργανισμού βρίσκεται στα οστά.
- Βοηθά την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων στην εντερική οδό.
- Είναι φυσικό, ισχυρό αντιισταμινικό.
- Είναι ζωτικής σημασίας για την καλή ερωτική διάθεση.
- Προστατεύει τα εγκεφαλικά κύτταρα, έχει αντιαλλεργική δράση.
Προτάσεις.
- Αντί για αλάτι χρησιμοποιούμε ξύδι, λεμόνι, μπαχαρικά και αρωματικά βότανα για να ενισχύσουμε τη γεύση των τροφών.
-Διαβάζουμε στις ετικέτες των συσκευασμένων τροφίμων την περιεκτικότητα σε αλάτι.
- Καταναλώνουμε φρούτα και λαχανικά διότι το κάλιο που περιέχουν βοηθάει τον οργανισμό να αποβάλλει το επιπλέον νάτριο.
-Προτιμάμε τη χρήση του θαλασσινού μη ραφιναρισμένου αλατιού. Θα το βρούμε σε καταστήματα με βιολογικά και σε μεγάλα μάρκετ, σε μορφή χοντρών κόκκων και το τρίβουμε σε μύλο πιπεριού. Στην ετικέτα του επιβάλλεται να γράφει «μη ραφιναρισμένο», δηλαδή όχι βιομηχανικά επεξεργασμένο. Έχει φυσική, έντονη γεύση, γι' αυτό βάζουμε μικρότερη ποσότητα στο φαγητό.
-Οι φρέσκιες, φυσικές και ανεπεξέργαστες τροφές στην καθημερινή μας διατροφή αποτελούν τη μόνη λύση για τη σωματική μας υγεία.

"Το παίρνει... σπίτι του ο Σουμάχερ!"

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Το παίρνει... σπίτι του ο Σουμάχερ! | onsports.gr

Ένα αποχαιρετιστήριο δώρο αποφάσισε να κάνει η Mercedes στον Μίκαελ Σουμάχερ, με αφορμή την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και αυτό δεν είναι άλλο από το μονοθέσιό του!

Λένε πως η αξία του δώρου δεν παίζει ρόλο, παρά μόνο η χειρονομία, όμως στην περίπτωση του πολυνίκη Γερμανού πιλότου, αυτά τα δύο συνδυάζονται!
Η Mercedes W03 κοστίζει 1.000.000 ευρώ και ο «Σούμι» θα την πάρει σπίτι του, συνεχίζοντας έτσι την καταπληκτική συλλογή του.
Βέβαια, θα του πάρει χρόνο να συνηθίσει το καινούριο μονοθέσιο λόγω του σκαλοπατιού στην μπροστά αεροτομή.
«Ναι, εξαιτίας αυτής της ιδιομορφίας, θα πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσω»μ δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουμάχερ!
Ο Σουμάχερ και το μονοθέσιό του

Ζέτα Μακρυπούλια: "Δεν συγχωρώ άλλη απιστία!"

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT



Καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια και εκτός των άλλων, μίλησε και για το θέμα της απιστίας.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως σε αντίθεση με το παρελθόν, έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και πλέον δεν δέχεται καμία διαπραγμάτευση στο θέμα της απιστίας.

"Παλιότερα νόμιζα ότι αν αγαπάς κάποιον πάρα πολύ μπορείς να συγχωρήσεις την απιστία και ότι είναι κάτι που συμβαίνει. Αλλά ήταν βλακείες, δεν το πιστεύω πια", είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Επιπλέον δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σε προηγούμενη της σχέση, την είχαν απατήσει και μάλιστα είχε συγχωρέσει τον τότε σύντροφο της. Ποιος να είναι, ποιος να είναι...

Δείτε το βίντεο:

Popout

Την πέταξαν με τις κλωτσιές από το μετρό!(ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT



Την πέταξαν σχεδόν με τις κλωτσιές από το το βαγόνι του μετρό, για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο:

 Popout

Ένα υπνοδωμάτιο που φέρνει…"ναυτία"!! (pics)

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν…
Και όμως το υπνοδωμάτιο αυτό περιλαμβάνει ένα πειρατικό καράβι που αιωρείται μαζί με τη γέφυρα του από σχοινιά!!Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τον Steve Kuhl!! Απολαύστε το!!
















Ύαινες, μπαμπουίνοι και πύθωνες τα κατοικίδια της Νιγηρίας!

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Θυμάμαι μια εποχή που ο καθένας από τους φίλους μου ήθελε να πάρει ένα Pitbull ή ένα Rottweiler ως κατοικίδιο ζώο, ακριβώς για να μπορούν καυχηθούν πόσο άγρια και δυνατά ζώα κατείχαν.
Τώρα, κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες συνειδητοποιώ πως η Αφρικανοί είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο, οποιοδήποτε από τα κατοικίδια ζώα τους, είτε πρόκειται για ύαινες, η για μπαμπουίνους ή πύθωνες θα έκαναν ένα pitbull να ικετεύει για έλεος.
Οι εικόνες φαίνονται πολύ αφύσικες, αφού τα άγρια ​​ζώα, με τις τεράστιες αλυσίδες περασμένες στο λαιμό τους και τη χρήση τους ως κατοικίδια ξενίζει.

ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Δρόμοι, καταστήματα, πεζοδρόμια, σταθμοί μετρό που μέχρι πριν από λίγες ώρες έσφιζαν απο ζωή, είναι πια έρημοι...


Εικόνες που μέχρι τώρα βλέπαμε σε αμερικανικές ταινίες καταστροφής είναι η πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη τις τελευταίες ώρες.

Λεωφόροι, καταστήματα, πλατείες, σταθμοί του μετρό και άλλα μέρη της μεγαλούπολης έχουν ερημώσει καθώς ο τυφώνας Sandy πλησιάζει.













ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ REUTERS

Μια διαπραγμάτευση, Μια παρέλαση, Μια λίστα και Μια σύλληψη (άντε και ένας ηλίθιος)

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT





Δεν ξέρω πως γίνεται και τα φέρνουν οι συγκυρίες ή έαν τελικά ο Θεός των Ελλήνων αγαπάει περισσότερο κάποιους εκάστοτε κυβερνώντες περισσότερο από τους άλλους Έλληνες, αλλά κάθε φορά που μαζεύονται 1-2 θέματα τεράστιας σπουδαιότητας για το ευρύ κοινό, για την διαμόρφωση κάποιων απόψεων και λίγο πριν από πιθανές αντιδράσεις που ίσως σηματοδοτήσουν αλλαγές στο πολιτικό γίγνεσθαι, πάντα ο "από μηχανής Θεός" έρχεται και αλλάζει το σκηνικό. 
Τι "παιζόταν" τις τελευταίες ημέρες στην επικράτεια; 


– Αποκαλύψεις από πλευράς Τρόϊκα
 για θέατρο και δήθεν αντιρρήσεις από πλευράς συγκυβερνούντων.
– Συζητήσεις για το Μνημόνιο 3
 , ένα μνημόνιο ακόμα χειρότερο από τα άλλα, το οποίο οδηγεί στην πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, στην εξαθλίωση των όποιων εργαζόμενων, στην εξαφάνιση των συνταξιούχων, στην κατάργηση των κεκτημένων, στο ξεπούλημα της όποιας δημόσιας και εθνικής περιουσίας, και στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.
– Εορτασμός για την επέτειο του ΟΧΙ
 στις εποχές των μεγάλων ΝΑΙ, με ότι αυτό συνεπάγετο σε επίπεδο αντιδράσεων
– Κορύφωση των συζητήσεων για τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες
 πολλών πολιτικών προσώπων, και τέλος,
– Αρχή διαμόρφωσης της κοινής γνώμης
 ότι είτε έτσι ή άλλιώς θα δεινοπαθήσουν και θα συνεχίσουν να εξαθλιώνονται, οπότε μήπως θα ήταν προτιμότερο το "φτωχοί και ανεξάρτητοι";
Αίφνης, τις τελευταίες εβδομάδες όλη η κοινή γνώμη κατευθύνθηκε (τυχαία, εντέχνως, ατέχνως, σκόπιμα….;) σε ένα θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Η ΛΙΣΤΑ.
Ξεκίνησε ως το χαμένο στικάκι ή το χαμένο CD. Κατέληξε ως μπαλάκι μεταξύ περισσότερων των προφανών. Κέρδιζε καθημερινά όλο και περισσότερο air time και χώρο στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αποσπώντας την προσοχή από τα ανωτέρω προφανή και σπουδαία.
Και ενώ οι προετοιμασίες για τις κατά τόπους παρελάσεις κορυφώνοντας προμηνύοντας πιθανές αντιδράσεις, αίφνης δυο μέρες πριν την παρέλαση, ήρθε και η ανακοίνωση εμφάνισης της λίστας, με έκτακτη έκδοση ενός περιοδικού που την περιείχε μια μέρα μόλις πριν την παρέλαση.  Την δε ημέρα της παρέλασης (που ήταν από τις πιο ήσυχες που πέρασαν τα τελευταία έτη), ήρθε και η δίωξη του αποκαλυπτικού δημοσιογράφου, η μονοπώληση της δημοσιότητας σε όλα τα μέσα και τα κοινωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα, με κορύφωση την σύλληψη και την απασχόληση όλων στην προσπάθεια του "Free Kostas".
Τυχαίο; Μπορεί. Τυχερό για κάποιους; Σίγουρα. Μομφή; χμμμ
 
Το μόνο σίγουρο που μπορώ μετά βεβαιότητας να πω είναι αυτά που διαπίστωσα τις τελευταίες ημέρες:
 
– Μια Διαπραγμάτευση για ένα μνημόνιο ταφόπλακα της πατρίδας μου.
– Μια παρέλαση ήσυχη με ατομικές προσκλήσεις, και με μέτρα τύπου χούντας για τους μη προσκεκλημένους παρείσακτους
– Μια λίστα (μία είναι η λίστα)
– Μια σύλληψη (μια είναι η σύλληψη), και τέλος
– Ένα ηλίθιο (εγώ). 

Βίντεο: Απίστευτος καβγάς Τσαπανίδου – Άδωνι για τη λίστα Λαγκαρντ

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT

Άγριος καβγάς μεταξύ της Πόπης Τσαπανίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα το πρωί αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ που δημοσιοποιήθηκε στο περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη, HotDoc.






Στη λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα του Γιώργου Τράγκα, για τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι είναι «δημαγωγός λαϊκιστής που παίζει με την εθνική μας καταστροφή».

Η προσωπική αναφορά του βουλευτή της ΝΔ στον Γιώργο Τράγκα προκάλεσε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία τόνισε ότι το θέμα αυτό είναι "η παγίδα του αιώνα".

«Στο παρελθόν έχω δει κι εγώ το όνομά μου στα μανταλάκια αδίκως. Είναι εύκολο να εκθέτουμε ανθρώπους και αυτή τη στιγμή με τις λίστες που δημοσιοποιείτε στρέφετε τον έναν εναντίον του άλλου», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:
Popout

Στον «πάγο» η Βουλή την Τετάρτη

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT

Κομμάτια πάγου θα ρίξουν το πρωί της Τετάρτης έξω από τη Βουλή, στην πλατεία Συντάγματος, κάτοικοι και φορείς της Φλώρινας αλλά και της Καστοριάς. Οι κάτοικοι των δύο πόλεων θα μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με τον πρόεδρο της Βουλής και αρχηγούς κομμάτων, με αίτημα τη...


μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης σε μια περιοχή που πλήττεται από σφοδρούς και μεγάλους σε διάρκεια χειμώνες. «Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που έχει στόχο να κάνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Έχουμε μπει κυριολεκτικά "στον πάγο" λόγω της απόφασης της κυβέρνησης για την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με εκείνη του πετρελαίου κίνησης. Ζητούμε την εξαίρεση της Φλώρινας από τη σχετική ρύθμιση και την πώληση του πετρελαίου θέρμανσης σε τιμές ανάλογες με εκείνες του ναυτιλιακού πετρελαίου» εξηγεί στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης.

Κατά την κινητοποίηση της Τετάρτης εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής θα αναρτήσουν πανό έξω από τη Βουλή, ενώ μέλη της επιτροπής αγώνα που έχει συσταθεί θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Η αυλαία των κινητοποιήσεων για το πετρέλαιο ανοίγει αύριο στις 11 το πρωί με γενική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Φλώρινας, κλείσιμο υπηρεσιών, συνόρων, του τελωνειακού σταθμού της Νίκης και της μονάδας παροχής ρεύματος του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Φιλώτα. 

«Μέλη της επιτροπής αγώνα θα κλείσουν όλα τα δημόσια κτίρια, τις εφορίες, τους δήμους και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο σε αυτές» αναφέρει ο κ. Σαπαλίδης και επισημαίνει ότι δεν αποκλείεται να αποκλειστούν και κεντρικοί οδικοί άξονες.

Νόμιζαν ότι είναι παχύσαρκη και είχε όγκο 28 κιλών

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Γερμανοί γιατροί στη Δρέσδη, αφαίρεσαν από 60χρονη ασθενή, η οποία είχε διαγνωσθεί ως παχύσαρκη, έναν όγκο μεγέθους...
60 επί 50 εκατοστών και βάρους 28 κιλών!

Κατά την επέμβαση αφαιρέθηκε όχι μόνο ο όγκος, αλλά και η μήτρα της, οι ωοθήκες και ο θυρεοειδής της ασθενούς, ο οποίος είχε επεκταθεί, προκαλώντας συρρίκνωση της τραχείας της με αποτέλεσμα η ασθενής να αντιμετωπίζει αναπνευστικές δυσκολίες.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά την εγχείρηση, το βάρος της ασθενούς μειώθηκε κατά συνολικά 40 κιλά και είναι πλέον σε θέση να περπατήσει ξανά με πατερίτσες. Όταν αφαιρέθηκε, ο όγκος γέμιζε ένα καρότσι, δήλωσε χαρακτηριστικά ένας εκ των γιατρών.

«Δεν μπορώ να ευχαριστήσω τους γιατρούς αρκετά. Είμαι υπερευτυχισμένη, ένα νέος άνθρωπος» δήλωσε ενθουσιασμένη η 60χρονη στο πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Εσωκομματικές συγκρούσεις. Κουρουπλής: Θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοδωρίδης για το άρθρο στην Αυγή

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Τη διαγραφή του Νάσου Θεοδωρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του άρθρου του στην Αυγή για το έπος του '40 "προανήγγειλε" ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Κουρουπλής.

Μιλώντας στο Kontra Channel ο κ. Κουρουπλής έκανε την εκτίμηση αυτή μετά από πρόκληση του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος του ζήτησε να σχολιάσει το δημοσίευμα που χαρακτήριζε μύθο το έπος του 1940 και έκανε αναφορά σε λιποταξίες Ελλήνων στρατιωτών από το μέτωπο.

Μάλιστα η ΝΔ με επίσημη ανακοίνωσή της ζήτησε από τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πάρει επίσημη θέση για το ζήτημα.

http://www.protothema.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ-ΒΟΜΒΑ: 2,7 δισ. η περιουσία του κινέζου πρωθυπουργού

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT

​Ένα δημοσίευμα -βόμβα των New York Times ήρθε να «ταράξει» τον ισχυρό άνδρα του Πεκίνου, Γουέν Τζιαμπάο...
Η αμερικανική εφημερίδα αποκάλυψε λίγο πριν την αλλαγή «φρουράς» στην κινεζική ηγεσία πως ο Τζιαμπάο και η οικογένειά του έχουν αποκτήσει αμύθητη περιουσία, ύψους 2,7 δις. δολαρίων(!)

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός, σε μια άκρως ασυνήθιστη για την Κίνα κίνηση, απάντησε με αγωγές και δημόσια διάψευση.

Μάλιστα, λίγο μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, οι κινεζικές Αρχές μπλόκαραν την πρόσβαση στην κινεζική έκδοση της εφημερίδας στο Διαδίκτυο, όπως επίσης και την αναζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.

Σύμφωνα με τους New York Times, οι στενοί συγγενείς του Τζιαμπάο, όπως ο γιος, η κόρη, και ο αδερφός του, έχουν πλουτίσει κατά τη διάρκεια της θητείας του. Μέχρι και η μητέρα του Κινέζου πρωθυπουργού έχει στη διάθεσή της περιουσία ύψους 120 εκατ. δολαρίων!

Όσον αφορά τους συγγενείς του, σύμφωνα με την εφημερίδα, είχαν συσσωρευμένα μερίδια σε τράπεζες, κοσμηματοπωλεία, τουριστικά θέρετρα, εταιρείες τηλεπικοινωνιών και έργων υποδομής, μέσω offshore εταιριών.

Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν οι πολιτικές αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια της θητείας του ο 70χρονος πρωθυπουργός οδήγησαν τελικά στο να πλουτίσει ο ίδιος και οι συγγενείς του, ωστόσο η έρευνα «δείχνει» ότι πολλά από τα πλούτη του προέρχονται από τομείς της οικονομίας τους οποίους ήλεγχε ο ίδιος.

ethnos.gr

Ποιους κινδύνους κρύβει το κραγιόν;

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT



Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως λίγο lip θα έκρυβε κινδύνους για την υγεία. Νέες έρευνες όμως πάνω στα καλλυντικά έρχονται να ταράξουν τα νερά φέρνοντας ανησυχητικά νέα.Χημικά όπως το...

μεθακρυλικό, ο μόλυβδος και το κάδμιο ανησυχούν τους επιστήμονες χρόνια τώρα, όμως, ο νέος κίνδυνος έχει το όνομα τρικλοζάνη. Η τρικλοζάνη χρησιμοποιείται ως συντηρητικό σε πολλά κραγιόν, αλλά και σε οδοντόκρεμες, σαπούνια και αποσμητικά και σύμφωνα με τους επιστήμονες συνδέεται με καρδιακά και μυϊκά προβλήματα. Επιπρόσθετα υπάρχουν ενδείξεις πως παρεμποδίζει τα σήματα που λαμβάνει η καρδιά από τον εγκέφαλο με αποτέλεσμα οι πιθανότητες για προβλήματα στο θυρεοειδή αλλά και γονιμότητας να αυξάνονται.

Η συγκεκριμένη ουσία ερευνάται από την αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος και ήδη αρκετές εταιρίες έχουν υποσχεθεί να την αποσύρουν μαζί με άλλες επικίνδυνες ουσίες από τα προϊόντα τους περιποίησης της επιδερμίδας.

Σκεφτείτε όμως για λίγο πως θα ήταν ένας κόσμος χωρίς κραγιόν; Πόσες περσόνες θα έχαναν το χαρακτηριστικό που τους διακρίνει;

Πόσο (υποτίθεται πως) κοστίζει ο James Bond στους Βρετανούς φορολογούμενους;

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Πόσο (υποτίθεται πως) κοστίζει ο James Bond στους Βρετανούς φορολογούμενους;
Αν υπήρχε, πόσο θα κόστιζε ο Μυστικός Πράκτορας;
Είναι ο ...διασημότερος Μυστικός Πράκτορας στην ιστορία. Έστω και σαν ήρωας βιβλίων, αρχικά και κινηματογραφικός χαρακτήρας, στη συνέχεια, ο James Bond αποτελεί έναν "ζωντανό" θρύλο.
Πολυδάπανο και ακριβούτσικο όμως, αν προσπαθούσε κάποιος να τον μεταφέρει στην πραγματική ζωή.

Ρούχα, όπλα, αυτοκίνητα, gadgets, ειδική, υψηλού επιπέδου, εκπαίδευση και πολλά άλλα, θα κόστιζαν ακριβά στην τσέπη των Βρετανών φορολογουμένων.

Κάποιοι προσπάθησαν να τα υπολογίσουν. Και βγήκαν με το νούμερο των 5.700.000 λιρών!

Ορίστε, μερικά μόνο, χαρακτηριστικά "έξοδά" του:

- Όπλα: 880

- Αυτοκίνητο: 360 - 600.000

- Κοστούμια: 32.000

- Παπούτσια: 2800

- Ρολόι: 6320

- Μανικετόκουμπα: 960

- Μαρτίνι κοκτέιλς: 1200

- Σαμπάνιες: 4800

- Η εκπαίδευσή του σαν Πράκτορας: 1.360.000

Okunoshima: Το «νησί των κουνελιών»!

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT


Αν και κάποτε φιλοξενούσε εργοστάσια για την παραγωγή δηλητηριωδών αερίων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το μικρό νησί της... Ιαπωνίας Okunoshima προσφέρει σήμερα «κατοικία» σε εκατοντάδες κουνέλια.

Γνωστό και με την ονομασία «Rabbit Island» (σ.σ. «Το νησί των κουνελιών», το νησί Okunoshima βρίσκεται λίγα μόλις μίλια ανοικτά των ακτών της Takehara, συγκεντρώνοντας στους κόλπους του την προσοχή των διεθνών μέσων, ντόπιων και ξένων τουριστών.

Ο λόγος δεν είναι άλλος βέβαια από το γεγονός ότι από νησί «θανατηφόρο» μεταμορφώθηκε σε έναν επίγειο μικρό «παράδεισο» για οικόσιτα ζώα, και πιο συγκεκριμένα για κουνέλια.

Εδώ και 16 χρόνια, το Okunoshima εγκαταλείφθηκε από τους εργάτες που παρήγαγαν πέντε διαφορετικά είδη δηλητηριωδών αερίων στις εγκαταστάσεις του νησιού, δίνοντας τη θέση τους σε… κοτέτσια και καταπράσινες αυλές, λαχανόκηπους και περιφραγμένους χώρους για τα συμπαθή τετράποδα.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, τα κουνέλια έφτασαν στο νησί Okunoshima για να δοκιμαστούν τα αποτελέσματα του δηλητηρίου σε αέρα και έδαφος μετά το τέλος του πολέμου, ενώ άλλες ιστορίες αναφέρουν ότι μαθητές που ήρθαν εδώ το 1971 άφησαν 8 κουνέλια που είχαν μαζί τους.

Ανεξάρτητα, όμως, από τον τρόπο που τα κουνέλια έφτασαν στο νησί Okunoshima, το σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός ότι σήμερα ζουν εκεί πάνω από 300 είδη, ιδιαίτερα «φιλόξενα» με τους επισκέπτες.






Τι αποκαλύπτει η αγαπημένη σας στάση για τον χαρακτήρα σας;

Posted: 29 Oct 2012 12:12 PM PDT

Δείξε μου πώς κάνεις sex να σου πω ποια είσαι!

Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ακόμα και οι απλές καθημερινές κινήσεις του προδίδουν τη διαφορετικότητά του αλλά και τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Απο τον τρόπο που τρώει, που κοιμάται, που μιλάει, μέχρι τις αγαπημένες του στάσεις στο sex. Γιατί κακά τα ψέματα, το sex είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, για τους πολύ τυχερούς, και μία βιολογική ανάγκη η οποία μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητα του κάθε ατόμου. Παρακάτω, έχουμε τις πιο δημοφιλείς στάσεις και τι προδίδουν αυτές για το χαρακτήρα σας αλλά και το τι ζητάτε από μία σχέση…

Η στάση σάντουιτς: Εσείς ξαπλώνετε με το κεφάλι προς το κρεβάτι και ο παρτενέρ σας από πάνω σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ίσως να κριθεί απαραίτητο να στηριχθεί στα χέρια του γιατί σε περίπτωση που είναι λίγο ευτραφής μάλλον θα σας… κόψει την κυκλοφορία!

Τι μαρτυρά για το χαρακτήρα σας: Σας αρέσουν οι παραδοσιακές σχέσεις και είστε απολύτως εξοικειωμένες με τον παρτενέρ σας. Η συγκεκριμένη στάση είναι αρκετά αγαπησιάρικη ενώ ταυτόχρονα εκτίθεται η σπονδυλική σας στήλη, η οποία είναι μία αρκετά ευάλωτη περιοχή του γυναικείου σώματος. Ο σύντροφός σας είναι περιποιητικός και προστατευτικός. Στις σχέσεις σας είστε πιστή, δίκαιη και ανοιχτή.

Στα τέσσερα (doggy style): Εσείς είστε στα τέσσερα, σαν σκυλάκι, και ο παρτενέρ σας ακριβώς από πίσω σας στα γόνατα.

Τι μαρτυρά: Είστε πολύ λογική και ρεαλίστρια. Ο ρομαντισμός δεν έχει χώρο στη ζωή σας και προτεραιότητά σας είναι να περνάτε καλά. Είστε συνήθως το αξιαγάπητο άτομο που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο και κάνει τους άλλους να περνούν καλά. Είστε σίγουρη, ειλικρινής και έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Η… μπλεγμένη στάση: Η συγκεκριμένη, θυμίζει αρκετά τη στάση κουτάλι. Η μόνη διαφορά, είναι ότι τα πόδια των δύο παρτενέρ βρίσκονται το ένα ανάμεσα στο άλλο. Προσοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μπλέξετε τα μπούτια σας στην κυριολεξία!

Τι μαρτυρά: Εδώ οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε ότι είστε αποτελεσματική κάποιοι αλλοι ότι είστε τεμπέλα. Η συγκεκριμένη στάση προσφέρεται για βαθιά διείσδυση και μάλιστα με λίγη προσπάθεια. Πιθανόν να έχετε πολυάσχολη ζωή ή απλά ένα σύντροφο που του αρέσει να σας… «εκμεταλλεύεται» ενώ εσείς είστε έτοιμη να κοιμηθείτε!

Η στάση γονατίστε: Εσείς και ο σύντροφός σας γονατίζετε ενώ βρίσκεστε πρόσωπο με πρόσωπο. Φανταστείτε το σαν κάθετη ιεραποστολική στάση.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές