Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Οι νύχτες και οι ημέρες της κόρης του Πασχάλη Τερζή στη Νέα Υόρκη!

Posted: 18 Aug 2012 09:06 AM PDT

Οι νύχτες και οι ημέρες της κόρης του Πασχάλη Τερζή στη Νέα Υόρκη!

Η Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Φαίη Ξυλά: «Φταίμε ως λαός, γιατί δε μαθαίνουμε από τα λάθη της ιστορίας μας»

Posted: 17 Aug 2012 12:44 PM PDT

Φαίη Ξυλά: «Φταίμε ως λαός, γιατί δε μαθαίνουμε από τα λάθη της ιστορίας μας»

Η Φαίη Ξυλά υποδύεται μία από τις επτά γυναίκες, θύματα του Δον Ζουάν.

Η ηθοποιός μίλησε στον Τηλεθεατή για τις γυναίκες δημιουργούς, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι δεν είναι λιγότερες από τους άντρες, απλώς δεν κάνουν φασαρία, ενώ όσον αφορά στην πολιτική δήλωσε: «Σε αυτό το χώρο δεν είναι ούτε οι άντρες καλοί, ούτε οι γυναίκες». Όσο για την πολιτιστική χρεοκοπία την οποία ζούμε, δήλωσε: «Δυστυχώς έχει απλώσει τα πλοκάμια της παντού. Φταίμε ως λαός, γιατί δε μαθαίνουμε από τα λάθη της ιστορίας μας».

Οι cheerleaders των Καλάθη και Μάριτς (video)

Posted: 18 Aug 2012 08:22 AM PDT

Οι cheerleaders των Καλάθη και Μάριτς (video)

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην οποία θα αγωνίζονται από φέτος οι πρώην άσοι του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης και Άλεξ Μάριτς, έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Ποιοι «ενημερωτικοί» μένουν Mega;

Posted: 18 Aug 2012 08:27 AM PDT

Ποιοι «ενημερωτικοί» μένουν Mega;

Θολό παραμένει το τοπίο στους τηλεοπτικούς σταθμούς και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν ο χειμώνας τους βρει με τηλεοπτική στέγη.

Ποιες είναι οι εκπομπές που μένουν στο Μεγάλο Κανάλι; Οι τρεις ενημερωτικές εκπομπές του MEGA «Ανατροπή», «Έρευνα» και «Πρωταγωνιστές», παραμένουν σύμφωνα με τον Τηλεθεατή ενώ άγνωστο παραμένει τια θα γίνει με τις υπόλοιπες.

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν άλλαξα από τη νύχτα αλλά από τις εμπειρίες που απέκτησα»

Posted: 16 Aug 2012 08:31 AM PDT

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν άλλαξα από τη νύχτα αλλά από τις εμπειρίες που απέκτησα»

Εξομολογείται ότι ζώντας τόσα χρόνια στη νύχτα δεν άλλαξε αλλά εξελίχθηκε. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο όποιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Hello αποκαλύπτει πώς βίωσε αλλαγές μέσα από τις εμπειρίες που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν άλλαξα από τη νύχτα αλλά από τις εμπειρίες που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια. Θα το ονόμαζα εξέλιξη και όχι αλλαγή. Υπάρχει ένας μύθος γύρω από τη νύχτα που δεν τον κατάλαβα ποτέ», λέει ενώ εξομολογείται πως έχει μεγαλύτερη αγνότητα από ότι στο ξεκίνημα του. «Έχω μεγαλύτερη αγνότητα νομίζω. Στο ξεκίνημα σου έχεις άγχος και εμμονή με το θέμα της καριέρας. Εφόσον τα πράγματα έχουν πλέον τοποθετηθεί σε μια βάση, γιατί να μην παραμένω αγνός;», καταλήγει.

Η Miss Hooters εντυπωσιάζει (photos+video)

Posted: 18 Aug 2012 07:28 AM PDT

Η Miss Hooters εντυπωσιάζει (photos+video)

Η Ζανέτ Λαούγκ από τις Ηνωμένες Πολιτείες έγινε γνωστή μέσω του διαγωνισμού Miss Hooters και από τότε η καριέρα της έχε ανοδική πορεία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

«Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πάρα πολύ αυτό με τα τούρκικα» (Ποια το είπε;)

Posted: 17 Aug 2012 12:37 AM PDT

 «Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πάρα πολύ αυτό με τα τούρκικα» (Ποια το είπε;)

Πώς τα είδε φέτος τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός;

«Μετρημένα κουκιά, ενώ έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πάρα πολύ αυτό με τα τούρκικα. Δεν είναι καθόλου ωραίο να ανοίγεις την τηλεόρασή σου και να βλέπεις στην prime time και στα δυο μεγάλα κανάλια την ίδια ώρα τούρκικα σίριαλ. Θα μπορούσαν να βάλουν επαναλήψεις και με τα χρήματα που επενδύουν σε αυτά να κάνουν ένα σίριαλ δίνοντας ευκαιρία σε κάποιους νέος ανθρώπους» τόνισε στο Λοιπόν η Μπέτυ Μαγγίρα.

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες στις στιγμές»

Posted: 17 Aug 2012 11:40 AM PDT

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες στις στιγμές»

Μπορεί η κατάσταση στην τηλεόραση να είναι δύσκολη, ωστόσο, την Σταματίνα Τσιμτσιλή την βλέπουμε καθημερινά στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια μίλησε στον Τηλεθεατή για τις σημαντικές της στιγμές: «Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες στις στιγμές. Ακόμα και οι φαινομενικά κακές μας οδηγούν σε καινούργια μονοπάτια», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε τους φόβους της: «Φοβάμαι το θάνατο και το πέρασμα του χρόνου. Όχι με την έννοια των ρυτίδων, αλλά δε θέλω να φτάσω σε μια φάση της ζωής που θα νιώσω ότι μεγάλωσα, χωρίς να κάνω τα πράγματα που θα ήθελα».

Πάει Αγγλία ο Μιραλάς

Posted: 18 Aug 2012 04:15 AM PDT

Πάει Αγγλία ο Μιραλάς

Στο Λίβερπουλ αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο ο Κέβιν Μιραλάς, για προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Έβερτον.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Όταν ο Λούις Χάμιλτον αστειεύεται με την Νικόλ Σέζρινγκερ

Posted: 17 Aug 2012 12:06 AM PDT

Όταν ο Λούις Χάμιλτον αστειεύεται με την Νικόλ Σέζρινγκερ

Στιγμές… χαλάρωσης για τον Λούις Χάμιλτον και την σύντροφό του, Νικόλ Σέζρινγκερ.

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο, ευτυχισμένο και ξέρει πώς να διασκεδάζει στον ελεύθερό του χρόνο. Κάποια στιγμή θέλοντας να αστειευτούν, φόρεσαν από ένα ζευγάρι περίεργα γυαλιά με… μουστάκι και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό. Την φωτογραφία την ανέβασαν και στο twitter και τα σχόλια ήταν… πολλά.

 

 

Λαχταριστή κοτοσαλάτα με απίστευτη γεύση και πολλές χρήσεις

Posted: 18 Aug 2012 06:36 AM PDT

Λαχταριστή κοτοσαλάτα με απίστευτη γεύση και πολλές χρήσεις

Ίσως η καλύτερη συνταγή για κοτοσαλάτα που μπορείτε να φτιάξετε, για αρκετούς λόγους. Καταρχάς είναι πολύ απλή και γρήγορη.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

Γυμναστείτε σύμφωνα με τον σωματότυπό σας!

Posted: 18 Aug 2012 07:00 AM PDT

Γυμναστείτε σύμφωνα με τον σωματότυπό σας!

Και βελτιώστε την σιλουέτα σας

Εκτός από τις γυναίκες με τέλειες αναλογίες, οι υπόλοιπες πρέπει να βασιστούμε στα χαρακτηριστικά του σωματότυπού μας προκειμένου να γυμναστούμε σωστά, να προβάλλουμε τα προτερήματά μας και να βελτιόσουμε τις προβληματικές ας το πούμε περιοχές της σιλουέτας μας.

Σωματότυπος Μήλο

Έχεις πλούσιο στήθος και ίσως λίγη «κοιλίτσα», ενώ η αναλογία μέσης, γοφών και στήθους δεν είναι πολύ ασύμφωνη. Επίσης, τα οπίσθιά σου είναι αρκετά μικρά. Προβληματικές περιοχές: Χάνεις βάρος εύκολα στα πόδια και τα χέρια, αλλά δύσκολα από τη μέση και το στήθος. Τι να κάνεις: Διάδρομο, ποδήλατο, κοιλιακούς και ραχιαίους, καθώς και ασκήσεις για τους γλουτούς. Στόχος είναι να μειωθεί η περιφέρεια της μέσης, την οποία και πρέπει να μετράς τακτικά.

Σωματότυπος Αχλάδι

Οι γοφοί σου είναι πιο φαρδιοί από τους ώμους και το στήθος σου. Η μέση και οι γλουτοί σου είναι καλοσχηματισμένοι. Προβληματικές περιοχές: Έχεις την τάση να παίρνεις βάρος στο κάτω μέρος του σώματος. Τι να κάνεις: Για να δώσεις το σωστό σχήμα στην περιοχή των ποδιών και των γλουτών, θα πρέπει να κάνεις γυμναστική με βάρη και πολλή αερόβια άσκηση για να ιδρώσεις, να αυξήσεις τον καρδιαγγειακό ρυθμό σου με στόχο το κάψιμο του λίπους.

Σωματότυπος Κλεψύδρα

Η μέση σου είναι λεπτή, αλλά και πολύ μικρότερη από το στήθος και τους γοφούς σου. Έχεις καμπύλες, όμορφες γάμπες και αστραγάλους. Προβληματικές περιοχές: Παίρνεις βάρος στο πίσω μέρος των μηρών σου και το πάνω μέρος των χεριών σου.Επικεντρώσου: Ενδυνάμωση χεριών και ασκήσεις ποδιών

Σωματότυπος Μολύβι

Είσαι πολύ αδύνατη και οι ώμοι, η μέση και οι γοφοί σου έχουν σχεδόν το ίδιο πλάτος. Η πλάτη σου, τα χέρια και οι ώμοι σου είναι όμορφα σχηματισμένα. Προβληματικές περιοχές: Εάν πάρεις βάρος, το παίρνεις από τη μέση και κάτω, ενώ τα πόδια σου έχουν περισσότερο λίπος από το υπόλοιπο σώμα σου. Επικεντρώσου: Άνοιγμα πλάτης στην τροχαλία, ασκήσεις για τους ώμους.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα γυμναστείτε ανέμελα στις διακοπές;

Βρες τον ιδανικό χρόνο άσκησης για τη δική σου φόρμα και καλή υγεία!

Tips για επίπεδο στομάχι και καλλίγραμμους γλουτούς

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Περιζήτητος και για reality ο Λόχτε!

Posted: 18 Aug 2012 06:45 AM PDT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Περιζήτητος και για reality ο Λόχτε!

Είναι γνωστό ότι ο Ράιαν Λόχτε αναμένεται να λάβει μέρος σε επεισόδια του «Beverly Hills», αλλά έχει προτάσεις και για reality.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr 

Τζένη Χειλουδάκη: Γυμνή και με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης!

Posted: 18 Aug 2012 06:15 AM PDT

Τζένη Χειλουδάκη: Γυμνή και με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης!

Η Τζένη Χειλουδάκη φωτογραφήθηκε γυμνή και με εμφανή τα σημάδια εγκυμοσύνης...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr 

Το loft που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο εποχές

Posted: 18 Aug 2012 06:00 AM PDT

Το loft που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο εποχές

Δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στην Τοσκάνη της Ιταλίας.

Έχουμε δει πολλά σύγχρονα loft κατά καιρούς, ένα είδος κατοικίας που γίνεται κερδίζει συνεχώς πόντους στο interior design, καθώς όσο οι χώροι διαβίωσης μικραίνουν, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη νιώθουν οι άνθρωποι να βρίσκουν λύσεις και εναλλακτικές για να αξιοποιήσουν και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο τους.

Το συγκεκριμένο loft όμως στο Prato της Τοσκάνης δεν έχει να παρουσιάσει μόνο εκπληκτικά στοιχεία διακόσμησης και φρέσκες ιδέες, αλλά και κάτι που μόνο στο συγκεκριμένο κομμάτι της γης μπορείς να βρεις. Το αυθεντικό, διαχρονικό ιταλικό στυλ και την αξεπέραστη φινέτσα ενός από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου -έναν τίτλο που δικαιωματικά έχει κερδίσει με το σπαθί της η Τοσκάνη.

Η ιταλική αρχιτεκτονική φίρμα B-Arch έκανε μια φανταστική δουλειά για το ζευγάρι αρχιτεκτόνων στους οποίους ανήκει το σπίτι, μεταμορφώνοντας μια σοφίτα του 18ου αιώνα σε ένα ευρύχωρο, γεμάτο φως λοφτ.

Τα vintage κομμάτια που διακοσμούν τον χώρο έρχονται σε εντυπωσιακή αντίθεση με τον ολόλευκο καμβά που έχει επιλεγεί για το σπίτι (τοίχοι, ταβάνια, παράθυρα, περβάζια, έπιπλα κλπ) και τα ανοιχτόχρωμα δρύινα πατώματα. Το αποτέλεσμα είναι το loft να έχει έναν εξαιρετικά μοντέρνο αέρα, γεμάτο όμως με ρετρό αναφορές από την ιστορία της χώρας, κάτι που του δίνει «χαρακτήρα» αλλά χωρίς να μοιάζει με vintage παζάρι. Μια ακόμα υπέροχη ιδέα της δημιουργικής ομάδας είναι η χρήση των παλιακών επιγραφών καθώς και ο τεράστιος χάρτης-αντίκα πάνω από το κρεβάτι, έτοιμος να ταξιδέψει το ζευγάρι σε όλο τον κόσμο -τον παλιό και τον νέο.

Διαβάστε επίσης:

Η φάρμα που έγινε loft

Ένα loft φτιαγμένο από καθαρό παριζιάνικο αέρα

Το hip loft της Sofia Coppola στη Νέα Υόρκη 

Στο βιβλίο Γκίνες η «Τόλμη και Γοητεία»

Posted: 18 Aug 2012 07:12 AM PDT

Στο βιβλίο Γκίνες η «Τόλμη και Γοητεία»

Η θρυλική σειρά «Τόλμη και Γοητεία» που παίζεται ανελλιπώς επί 25 ολόκληρα χρόνια κατάφερε να μπει το βιβλίο Γκίνες.

Σύμφωνα με το Star, aπό το 1987 που έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση, συνολικά έχουν μεταδοθεί 6.000 επεισόδια και την έχουν παρακολουθήσει περίπου 400 εκατ. τηλεθεατές. Νούμερα που τους εξασφάλισαν τη θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ!

Έκαναν τατουάζ τον Βασίλη Καρρά!

Posted: 18 Aug 2012 07:10 AM PDT

Έκαναν τατουάζ τον Βασίλη Καρρά!

Είναι γνωστό ότι ο Βασίλης Καρράς έχει ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλαμπ!

Ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που θα τολμούσαν να κάνουν τατουάζ με το πρόσωπο του! Κι όμως, όπως διαβάσαμε στο radar, ένας φανατικός θαυμαστής του αγνόησε τον πόνο και έκανε τατουάζ στην γάμπα, το όποιο απεικονίζει πρόσωπο του δημοφιλούς καλλιτέχνη!

Επίσημα «πράσινος» ο Κουίνσι ως το 2015

Posted: 18 Aug 2012 04:14 AM PDT

Επίσημα «πράσινος» ο Κουίνσι ως το 2015

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η απόκτηση του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Τους παντρεμένους τους πιάνει μια τρέλα και νομίζουν ότι μπορούν να τα έχουν όλα»

Posted: 17 Aug 2012 07:21 AM PDT

Νίκος Μουτσινάς: «Τους παντρεμένους τους πιάνει μια τρέλα και νομίζουν ότι μπορούν να τα έχουν όλα»

Στην παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μουτσινάς είναι παντρεμένος, έχει ερωμένη και οικονομικά είναι μια χαρά.

Ο ηθοποιός μιλά στο 7 μέρες Tv σχολιάζοντας γιατί αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα. «Δεν το έχω καταλάβει ποτέ. Κι εγώ αναρωτιέμαι. Μάλλον τους πιάνει τρέλα και σκέφτονται ότι μπορεί να τα έχουν όλα και καλύπτουν όσα κάνουν», λέει και καταλήγει: «Ίσως θεωρούν τους άλλους χαζούς και ότι θα καταφέρουν να τους κοροϊδέψουν. Τα χρήματα δίνουν μια τέτοια αίσθηση. Μια ψευδαίσθηση θα έλεγα».

Ποιος ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να ξυρίσει το μουστάκι του;

Posted: 18 Aug 2012 06:37 AM PDT

Ποιος ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να ξυρίσει το μουστάκι του;

Είπε και ο Κωνσταντίνος να κάνει μια αλλαγή και άφησε μουστάκι έτσι για να ανανεωθεί λιγάκι!

Δεν φτάνει όμως που το τόλμησε... ανέβασε και φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στο facebook, κρατώντας αγκαλιά ένα γατάκι. Ποιος είδε όμως την φωτογραφία και του ζήτησε μέσω facebook να το κόψει; O Νίκος Μουρατίδης, ο όποιος του έγραψε: «Να αφήσεις τις γάτες και να επιστρέψεις στους σκύλους. Και να κόψεις το μουστάκι». Εμάς πάντως όπως κι αν είναι μας αρέσει!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές