Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Η Αντιγόνη Δρακουλάκη και το πρόσθιο στη Μύκονο!

Posted: 16 Aug 2012 08:50 AM PDT

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη και το πρόσθιο στη Μύκονο!

Στο κολύμπι το έριξε η Αντιγόνη Δρακουλάκη στο νησί των ανέμων και συγκεκριμένα στο πρόσθιο!

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr 

Θηλασμός και βρεφικά γάλατα για το μωρό σας

Posted: 16 Aug 2012 08:40 AM PDT

Θηλασμός και βρεφικά γάλατα για το μωρό σας

Έρευνα του newsbomb: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διασφαλίσετε τη διατροφική του ευημερία κατά την πρώτη παιδική ηλικία

Η διατροφή κατά τα πρώτα χρόνια ζωής είναι εξαιρετικά σημαντική για τη μακροπρόθεσμη υγεία και ευεξία. Ο ρυθμός ανάπτυξης ενός παιδιού είναι ένας σημαντικός δείκτης της συνολικής υγείας και αντανακλά τη διατροφική του ευημερία. Ο σωστός ρυθμός αύξησης του βάρους κατά τη βρεφική και την παιδική ηλικία μπορεί να οδηγήσει σε πιο θετικά αποτελέσματα ως προς το βάρος σε μεταγενέστερα στάδια της ζωής.

Με δεδομένα αυτά, η Ευρωπαϊκή Παιδιατρική Εταιρεία (EPA/UNEPSA) υποστηρίζει ένα νέο μοντέλο σίτισης των βρεφών της Ευρώπης κατά την πρώτη παιδική ηλικία Το νέο αυτό μοντέλο, εστιάζεται στις ιδανικές πρακτικές σίτισης των βρεφών κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους, υποστηρίζοντας ότι για έναν ιδανικό ρυθμό ανάπτυξης του βρέφους, είναι απαραίτητη η τακτική και ισορροπημένη πρόσληψη ενέργειας και πρωτεϊνών.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδιατρικής Εταιρείας, καθηγητής Ανδρέας Κωνσταντόπουλος τόνισε πως «προτεραιότητα της Εταιρείας είναι να βοηθά τους γενικούς παιδιάτρους, να μεταφράζουν περίπλοκες ιατρικές θεωρίες σε εφαρμόσιμη κλινική πρακτική. Αυτό ακριβώς κάνει η ανακοίνωση σχετικά με τη σίτιση κατά την πρώτη παιδική ηλικία, παρέχοντας συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς η ιδέα της προληπτικής ιατρικής μπορεί να είναι εφαρμόσιμη στην πραγματική ζωή».

Η Ευρωπαϊκή Παιδιατρική Εταιρεία και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποστηρίζουν τον αποκλειστικό θηλασμό για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής ενός παιδιού, ακολουθούμενο από μερικό θηλασμό για έως και 12 μήνες ή περισσότερο, καθώς παρέχει στα βρέφη την καλύτερη διατροφή για σωστή ανάπτυξη. Οι ιδανικοί ρυθμοί ανάπτυξης για τα βρέφη βασίζονται σε παιδιά που έχουν τραφεί αποκλειστικά με θηλασμό, από τη γέννηση έως και τον έκτο μήνα ζωής τους, από υγιή μητέρα η οποία ακολουθεί δίαιτα χωρίς περιορισμούς.

Ωστόσο, όταν ο αποκλειστικός θηλασμός δεν είναι δυνατός, για ιατρικούς, πρακτικούς ή προσωπικούς λόγους, η Ε.Π.Ε αναγνωρίζει ότι θα πρέπει να διατίθενται καλές εναλλακτικές επιλογές αντί του μητρικού γάλακτος. Συγκεκριμένα, η σύνθεση των βρεφικών γαλάτων θα πρέπει να μιμείται αυτή του μητρικού γάλακτος όσο το δυνατόν περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων ενέργειας και πρωτεϊνών.

Τα βρεφικά γάλατα θα πρέπει:

• Να μιμούνται όσο το δυνατόν περισσότερο το μητρικό γάλα ως προς τη σύνθεση, κάτι που σημαίνει ότι τα συνολικά επίπεδα ενέργειας και πρωτεϊνών πρέπει να είναι όμοια ή παρόμοια με τα αντίστοιχα επίπεδα του μητρικού γάλακτος.

• Σε περίπτωση αλλεργίας στο γάλα αγελάδας, το βρεφικό γάλα θα πρέπει να επιλέγεται προσεκτικά με την καθοδήγηση ενός παιδιάτρου.

Οι βρεφικές φόρμουλες μπαίνουν λοιπόν στη διατροφή του βρέφους είτε κατά το 1ο εξάμηνο όταν ο θηλασμός είναι αδύνατος ή ελλιπής (γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας) είτε – συνηθέστερα - ως συμπλήρωμα στον μητρικό θηλασμό μετά τον 6ο μήνα (γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας).

Μάλιστα τα γάλατα 2ης βρεφικής ηλικίας αποτελούν την βασική υγρή τροφή στα πλαίσια της έναρξης της εισαγωγής συμπληρωματικών τροφίμων στη διατροφή του βρέφους.

Τα σύγχρονα βρεφικά γάλατα παρασκευάζονται κυρίως από αγελαδινό γάλα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσομοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στη σύσταση του μητρικού γάλακτος και συνεπώς να ανταποκρίνονται καλύτερα στις διατροφικές ανάγκες του μωρού. Στα κύρια συστατικά τους περιλαμβάνονται αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, λακτόζη, λιπαρά-ως επί το πλείστον φυτικής προέλευσης, πρεβιοτικά καθώς και βιταμίνες και μέταλλα.

Αναλυτικά, τα βρεφικά γάλατα περιέχουν:

Υδατάνθρακες: στις περισσότερες φόρμουλες με αγελαδινό γάλα, η λακτόζη είναι ο κυρίαρχος υδατάνθρακας και, εκτός του ότι αποτελεί πολύ καλή πηγή ενέργειας, συμβάλλει επιπλέον και στην απορρόφηση διαφόρων μεταλλικών στοιχείων όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο, ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος.

Πρωτεΐνη: για την παρασκευή βρεφικού γάλακτος χρησιμοποιείται ως βάση αγελαδινό γάλα, το οποίο υπόκειται σε ειδική επεξεργασία για να είναι πιο ανεκτό από τον βρεφικό οργανισμό, δηλαδή η πρωτεΐνη του γάλακτος μετατρέπεται σε μία μορφή που πέπτεται πιο εύκολα από το γαστρεντερικό σύστημα του μωρού.

Λιπαρά: στις περισσότερες φόρμουλες έχει γίνει υποκατάσταση μέρους ή του συνόλου του λίπους του γάλακτος με λιπαρά φυτικής προέλευσης, καθώς και προσθήκη ω3 και ω6 λιπαρών οξέων.

Βιταμίνες και μέταλλα: στα βασικότερα μικροθρεπτικά συστατικά με τα οποία εμπλουτίζονται τα βρεφικά γάλατα περιλαμβάνονται σίδηρος, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, χαλκός, φώσφορος, ιώδιο, ασβέστιο, βιταμίνες Α, C, D, E και του συμπλέγματος Β, καθώς και ηλεκτρολύτες.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια οι βρεφικές φόρμουλες εμπλουτίζονται και με άλλα ωφέλιμα συστατικά, όπως προ- και πρεβιοτικά, τα οποία βοηθούν στην πιο ομαλή ανάπτυξη του πεπτικού συστήματος του βρέφους.

Παράλληλα, κυκλοφορούν στο εμπόριο ειδικά βρεφικά γάλατα για μωρά με ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες, όπως για πρόωρα βρέφη, για μωρά με χαμηλό σωματικό βάρος κατά τη γέννηση, για βρέφη με δυσανεξία λακτόζης καθώς και γάλατα ειδικά σχεδιασμένα για την αποφυγή αλλεργιών και για την αντιμετώπιση κολικών, δυσκοιλιότητας και διάρροιας.

Διαβάστε επίσης:

Σκύλος στο σπίτι, πιο υγιή μωρά!

Παραμυθένιες φουστίτσες και φορέματα για μικρές πριγκίπισσες

Γιατί ζηλεύει το παιδί μου;

Άφησε το Dancing και άρχισε το… κουπί

Posted: 16 Aug 2012 08:35 AM PDT

Άφησε το Dancing και άρχισε το… κουπί

Η Έρρικα Πρεζεράκου δεν αφήνει μέρα από την ζωή της που να μην γυμναστεί.
Η αθλήτρια που το κοινό αγάπησε και ανέδειξε νικήτρια του πρώτου Dancing with the stars πηγαίνει πολύ συχνά σε εγκαταστάσεις στη Σαρωνίδα και εκεί κάνει αγαπημένα της θαλάσσια σπορ.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Βάσω Κολλιδά: Στυλ που ξεχωρίζει!

Posted: 16 Aug 2012 08:30 AM PDT

Βάσω Κολλιδά: Στυλ που ξεχωρίζει!

Τόσο στην πασαρέλα όσο και στην καθημερινότητα

Κάνοντας μία αναδρομή στο στυλ της από το 2006 που την γνωρίσαμε μέσω των καλλιστείων Playmate μέχρι και σήμερα, βλέπουμε πως αυτό το κορίτσι έχει δικό του στυλ που συνεχώς βελτιώνεται μάλιστα προς το καλύτερο. Από τα μοντέλα που δεν λείπουν από καμία αξιόλογη πασαρέλα του εσωτερικού αλλά και με συνεργασίες στο εξωτερικό η Βάσω με τις υπέροχες αναλογίες, δεν έμεινε στο να ποζάρει και να περπατά με τις δημιουργίες των σχεδιαστών αλλά προχώρησε στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση φυσικά της δικής της σειράς ρούχων και αξεσουάρ ονόματι V Iris By Vaso Kollida και είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της σειράς στο facebook.

40438_118645111518328_109617329087773_111172_2451218_n

Τόσο μεγάλη ήταν η αγάπη της για το στυλ! Κοιτώντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε εύκολα πως αυτό το κορίτσι ξέρει καλά τι θα πει lady-chic, ουδέποτε όμως φοβήθηκε να τολμήσει το κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο- τόσο στο χρώμα όσο και στο ύφος. Η αψεγάδιαστη σιλουέτα της και το τέλειο πρόσωπό της σίγουρα βοηθούν- είναι όμως αρκετές οι φορές που βλέπουμε μοντέλα εκτός πασαρέλας και τρομάζουμε από τα στυλιστικά φάουλ. Στην περίπτωση της Βάσως δεν έχουμε να προσάψουμε κάτι τέτοιο. Τις περισσότερες φορές που ο φωτογραφικός φακός την συλλμβάνει, την βλέπουμε στη λίστα με τις καλοντυμένες celebrities παρότι δεν εμφανίζεται πολύ συχνά καθώς είναι χαμηλών τόνων.

 

Διαβάστε ακόμη:

Τα αγαπημένα των celebrities: To floral φορμάκι

Πλατφόρμες με print: Το statement shoe των διασήμων

Flower headbands: Από την Lana Del Rey στα κεφάλια όλων των celebrities!

 

Βγήκε η Κατερίνα τσάρκα στην Αθήνα

Posted: 16 Aug 2012 08:20 AM PDT

Βγήκε η Κατερίνα τσάρκα στην Αθήνα

Πιο κορμάρα… πεθαίνεις. Η Κατερίνα Στικούδη έχει ίσως το πιο εντυπωσιακό σώμα της ελληνικής showbiz και κάθε της εμφάνιση είναι πόλος έλξης για τα αντρικά βλέμματα.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Video: Τα πιο καυτά κορίτσια με μαγιό στον κινηματογράφο

Posted: 16 Aug 2012 08:11 AM PDT

Video: Τα πιο καυτά κορίτσια με μαγιό στον κινηματογράφο

Μια κινηματογραφική συλλογή με υγρά στιγμιότυπα που... ανεβάζουν την θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο newsbomb.gr 

Η Mary Katrantzou συνεργάζεται με τη Vodafone

Posted: 16 Aug 2012 08:00 AM PDT

Η Mary Katrantzou συνεργάζεται με τη Vodafone

Δίνοντας την ευκαιρία σε συνδρομητές να βρεθούν πρώτη σειρά στο show της

Τους συνδρομητές της  Vodafone στην Αγγλία, τους περιμένςι μία ευχάριστη έκπληξη καθώς η τηλεφωνική εταιρεία αποκάλυψε πως συνεργάζεται με την  Mary Katrantzou για δύο συνεχόμενες σεζόν. Η σχεδιάστρια είχε κερδίσει το βραβείο ταλαντούχου ανερχόμενου σχεδιαστή  στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας τόσο για την Ανοιξιάτικη συλλογή της για το 2013, όσο και για τη χειμερινή εβδομάδα μόδας. Οι τυχερή πελάτες της Vodafone θα έχουν πρόσβαση στα show της ΚΑΙ την ευκαιρία να την γνωρίσουν backstage. Επιπλέον οι τυχεροί θα καθίσουν στην πρώτη σειρά!

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την  Vodafone, εφόσον σαν brand έχουν θεμελιώσει την αξιοπιστία τους και υποστηρίζουν τη βιομηχανία της μόδας τις τελευταίες σεζόν. Η πρωτοπορειακές τους ιδέες μου αρέσουν και μου φαίνεται φυσικό να συνεργαστούμε. Δεν βλέπω την ώρα να διευρύνω το δίκτυο της μόδας και να φέρω τους πελάτες της Vodafone στις πρώτες σειρές της Εβδομάδας Μόδας».

Φυσικά η συνεργασία δεν θα μείνει εκεί. Η διοίκηση της Vodafone θεωρεί τη Mary Katrantzou μί ααπό τις πιο ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες σχεδιάστριες της Βρετανίας. Η εταιρεία λατρεύει τα prints της και ατοιμάζει κάτι νέο και συλλεκτικό. Αν κρίνουμε από τα σχέδια που είχαν ετοιμάσει οι  Richard Nicoll και Christopher Kane κατά τη δική τους συνεργασία, έχουμε ήδη αρχίσει να φανταζόμαστε διάφορα. Η δερμάτινη τσάντα φορτιστής πάντως του Nicoll έχει γράψει ιστορία! Για να δούμε....

Διαβάστε ακόμη:

Θα σχεδιάσει ο Karl Lagerfeld το νυφικό της Keira Knightley;

Ιδού οι τσάντες Louis Vuitton για την ερχόμενη σεζόν!

Ανάρπαστη η νέα eyewear συλλογή των αδελφών Kardashian για τα Sears πριν καν κυκλοφορήσει!

 

Ποιό θρυλικό top model, στα 47 της, έκανε αυτή την απίστευτη φωτογράφηση;

Posted: 16 Aug 2012 07:30 AM PDT

Ποιό θρυλικό top model, στα 47 της, έκανε αυτή την απίστευτη φωτογράφηση;

Μπορεί να είναι πια μητέρα και να πλησιάζει τα 50, όμως η...τέχνη του top model δεν ξεχνιέται

Υπήρξε μια από την "ομάδα" των top models οι οποίες απογείωσαν το επάγγελμα, πασπαλίζοντάς το με αστερόσκονη και γκλίτερ, βάζοντας τους εαυτούς τους στο star system της show biz. Τεράστιες αμοιβές, ζωή μέσα στην πολυτέλεια, συνεχή ταξίδια, διάσημοι (και πλούσιοι) σύντροφοι και σύζυγοι, κουτσομπολιά - όλα τα στοιχείά εκείνα δηλαδή που χαρακτήριζαν (καλώς ή κακώς) τους αστέρες του κινηματογράφου και του τραγουδιού - έγιναν κομμάτι της ζωής, οι ζωές οι ίδιες μιας ντουζίνας κοριτσιών.

Μια από τις διασημότερες, και πιο ιδιαίτερες, όχι μόνο σε εμφάνιση, αλλά και σε προσωπική ζωή και χαρακτήρα (ήταν αυτή που είχε δηλώσει, για να το διαψεύσει αργότερα, πως δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της για λιγότερα από 10.000 δολλάρια) ήταν η Linda Enangelista.
Από τα τέλη των '80s - '90s έχουν περάσει αρκετά χρόνια, η 47χρονη, μητέρα πια, όμως δείχνει να μην έχει χάσει την αύρα των καλών χρόνων που περπατούσε αυθάδικα στις πασαρέλες.

Σε μια τολμηρή, όσο και εντυπωσιακή, φωτογράφηση με τον φωτογράφο Steven Klein, και με τη στυλιστική επιμέλεια του Edward Enninful, για το περιοδικό W, υποδύθηκε μια νοικοκυρά που ζει την φαντασίωσή της: να μεταμορφώνεται σε Super hero με λάτεξ στολές.

Πιστεύουμε πως οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για το τελικό αποτέλεσμα.
Viva Linda!

Διαβάστε επίσης: Bar Refaeli: τα μυστικά της ομορφιάς της


                               Kate, Lara, Daria: τρία top models για τη γαλλική Vogue

Γνωστός τραγουδιστής, δήλωσε: «Ο Ομπάμα σκηνοθέτησε τους φόνους στις ΗΠΑ

Posted: 16 Aug 2012 09:07 AM PDT

Γνωστός τραγουδιστής, δήλωσε: «Ο Ομπάμα σκηνοθέτησε τους φόνους στις ΗΠΑ

«Στην χώρα μου, ο πρόεδρος μου προσπαθεί να περάσει την απαγόρευση της οπλοκατοχής, και γι' αυτό σκηνοθετεί όλες αυτές τις δολοφονίες», δήλωσε γνωστός τραγουδιστής και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ο λόγος για τον διάσημο τραγουδιστή του heavy metal συγκροτήματος Megadeth, Ντέιβιντ Μαστέιν.

Σε συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής στη Σιγκαπούρη ισχυρίστηκε ότι τα πρόσφατα πολύνεκρα μακελειά στις ΗΠΑ ήταν σκηνοθετημένα από τον Barack Obama για να επιβληθεί η απαγόρευση της οπλοκατοχής!

Βέβαια, η στάση του μουσικού κατά του Ομπάμα είναι γνωστή και μάλιστα πριν λίγο καιρό ο Ντέιβιντ Μαστέιν είχε δηλώσει πως σίγουρα έχει γεννηθεί κάπου αλλού και όχι στις ΗΠΑ.

Με τις δηλώσεις του ο τραγουδιστής προσπάθησε να πείσει το φανατικό κοινό του πως τα αιματηρά περιστατικά βίας όπως η δολοφονία δεκάδων θεατών στην avant premiere του νέου Batman στο Κολοράντο ήταν σκηνοθετημένο από τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ γίνονται «ναζί Αμερική».

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε την χωρίς μακιγιάζ και ίχνος Ρετούς!!!! (Nassos blog)

Posted: 16 Aug 2012 09:15 AM PDT

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε την χωρίς μακιγιάζ και ίχνος Ρετούς!!!! (Nassos blog)

Κάποιοι δεν χάρηκαν καθόλου με τη σόλο καρίερα της. Έτσι είναι η ζήλεια.

Ασχολήθηκαν με την καταγωγή της επειδή δεν είχαν κάτι αρνητικό να βρουν πάνω στη δουλειά της. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/

Ο «Σόφο» στην πρώτη Παναθηναϊκού (video)

Posted: 16 Aug 2012 08:45 AM PDT

Ο «Σόφο» στην πρώτη Παναθηναϊκού (video)

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στο θρόνο του είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο youtube και δήλωσε πως όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στη νέα προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι». Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ποιό θρυλικό top model, στα 47 της, έκανε αυτή την απίστευτη φωτογράφηση;

Posted: 16 Aug 2012 07:52 AM PDT

Ποιό θρυλικό top model, στα 47 της, έκανε αυτή την απίστευτη φωτογράφηση;

Μπορεί να είναι πια μητέρα και να πλησιάζει τα 50, όμως η...τέχνη του top model δεν ξεχνιέται

 

Υπήρξε μια από την "ομάδα" των top models οι οποίες απογείωσαν το επάγγελμα, πασπαλίζοντάς το με αστερόσκονη και γκλίτερ, βάζοντας τους εαυτούς τους στο star system της show biz. Τεράστιες αμοιβές, ζωή μέσα στην πολυτέλεια, συνεχή ταξίδια, διάσημοι (και πλούσιοι) σύντροφοι και σύζυγοι, κουτσομπολιά - όλα τα στοιχείά εκείνα δηλαδή που χαρακτήριζαν (καλώς ή κακώς) τους αστέρες του κινηματογράφου και του τραγουδιού - έγιναν κομμάτι της ζωής, οι ζωές οι ίδιες μιας ντουζίνας κοριτσιών. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν αναζήτησα ποτέ την αναγνωρισιμότητα»

Posted: 15 Aug 2012 05:57 AM PDT

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν αναζήτησα ποτέ την αναγνωρισιμότητα»

«Βρέθηκα συμπτωματικά στο χώρο, ανακάλυψα ότι μου άρεσε πάρα πολύ και από τότε κάνω κάτι ανάμεσα σε κέφι και σε δουλειά», λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο ηθοποιός μάλιστα τονίζει ότι ποτέ δεν επιζήτησε την αναγνωρισιμότητα. «Από τη μια προσπαθώ να παραμείνω ερασιτέχνης και από την άλλη είμαι τρομερά επαγγελματίας. Μέχρι τότε όμως είχα μοχθήσει πολύ, έπρεπε από μικρό παιδί να δουλεύω», καταλήγει στο Glam.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η μεταμόρφωση της Ντάγκλας (photos)

Posted: 16 Aug 2012 03:50 AM PDT

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η μεταμόρφωση της Ντάγκλας (photos)

Πολύς λόγος έγινε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τα μαλλιά της Γκάμπι Ντάγκλας, που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

Ρίξε ένα μπικινάκι...

Posted: 16 Aug 2012 07:58 AM PDT

Ρίξε ένα μπικινάκι...

Το βλέπουμε στα «χτυπήματα» στα αντίστοιχα θέματα στο διαδίκτυο, το αντιλαμβανόμαστε απ τα εξώφυλλα των τελευταίων στην επικράτεια περιοδικών, που τα εξώφυλλα τους θυμίζουν οδηγό δειγματισμού βιοτεχνίας, αλλά το κατανοούμε και απ τις ειδήσεις.

Τα μαγιό πουλάνε! Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Συγκίνησε 10χρονος τους Καναδούς σκυταλοδρομείς

Posted: 16 Aug 2012 08:41 AM PDT

Συγκίνησε 10χρονος τους Καναδούς σκυταλοδρομείς

Ένας 10χρονος από τον Καναδά, χάρισε το μετάλλιό του στους τέσσερις αθλητές της σκυταλοδρομίας που ακυρώθηκαν.

 

Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Καναδοί στην σκυταλοδρομία, ωστόσο η προσπάθειά τους ακυρώθηκε καθώς υπήρξε παράβαση. Παρόλα αυτά, οι τέσσερις σκυταλοδρομείς, συγκινήθηκαν από μία κίνηση 10χρονου να τους χαρίσει το μετάλλιο. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Δεκαεφτά αγνοούμενοι αθλητές στο Λονδίνο

Posted: 16 Aug 2012 08:30 AM PDT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Δεκαεφτά αγνοούμενοι αθλητές στο Λονδίνο

Ολοένα και αυξάνονται οι αγνοούμενοι αθλητές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μετά την εξαφάνιση επτά Καμερουνέζων και τεσσάρων Κογκολέζων, τρεις αθλητές από τη Γουινέα και άλλοι τόσοι από την Ακτή Ελεφαντοστού εξαφανίστηκαν λίγες ώρες πριν από την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Από την αποστολή της Γουινέας αγνοούνται μια κολυμβήτρια, ένας τζουντόκα και μια δρομέας, οι οποίοι εγκατέλειψαν το Ολυμπιακό Χωριό το περασμένο Σάββατο, ενώ αντίθετα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία από την ιβοριανή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγνοούμενοι, οι οποίοι πλέον ανέρχονται στους 17, έχοντας βίζα παραμονής στην Αγγλία μέχρι το Νοέμβριο, βρίσκονται πιθανότατα σε διαδικασία αναζήτησης πολιτικού ασύλου.

Oι πιο τρομακτικές φωτογραφίες με φαντάσματα (pics)

Posted: 16 Aug 2012 05:00 AM PDT

Oι πιο τρομακτικές φωτογραφίες με φαντάσματα (pics)

Πρόκειται για ανεξήγητες εικόνες, για εμφανίσεις φαντασμάτων ή απλώς για κάποια σφάλματα στις εκτυπώσεις των φωτογραφιών;

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ο σημαιοφόρος των Παραολυμπιακών με το μισό κρανίο!

Posted: 16 Aug 2012 08:39 AM PDT

Ο σημαιοφόρος των Παραολυμπιακών με το μισό κρανίο!

Ο στρατιώτης, Ντέιβιντ Ο' Μαχόνι θα σηκώσει τη σημαία των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο στις 29 Αυγούστου.

 

Τη δική του μάχη με τη ζωή έδωσε ο στρατιώτης, Ντέιβιντ Ο' Μαχόνι όταν είχε χτυπηθεί από ταξί. Μετά το ατύχημά του, αναγκάστηκε να αφαιρέσει μεγάλο μέρος του κρανίου του για να κρατηθεί στη ζωή και θα είναι αυτός που θα σηκώσει τη σημαία των Παραολυμπιακών Αγώνων. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Οικογενειακές διακοπές στην Νάξο

Posted: 16 Aug 2012 08:24 AM PDT

Γιώργος Θεοφάνους: Οικογενειακές διακοπές στην Νάξο

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Νάξο μαζί με την σύζυγό του Βίλλυ και τα τρία τους παιδιά.

Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλει ν' αφιερώνει αρκετό χρόνο στην οικογένεια του και το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν είναι αυξημένες. Εδώ και λίγες μέρες, η οικογένεια Θεοφάνους βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων και απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα μαζί με την κουμπάρα τους και τα παιδιά της.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές