Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Kate Moss: ποζάρει topless για καλό σκοπό

Posted: 03 May 2012 07:51 AM PDT

Kate Moss: ποζάρει topless για καλό σκοπό

Διάσημοι και πλούσιοι δείχνουν την ευαισθησία τους απέναντι στα παιδιά.

Έχουμε δει το supermodel Kate Moss να φωτογραφίζεται για την προώθηση ρούχων, προιόντων μακιγιάζ και αξεσουάρ. Ήρθε η ώρα να την δούμε, με τα απολύτως απαραίτητα, στην ίσως σημαντικότερη φωτογράφιση της μέχρι τώρα καριέρας της. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ντίνος Καρύδης: Νυχτερινή έξοδος μετά την περιπέτεια της υγείας του

Posted: 03 May 2012 07:29 AM PDT

Ντίνος Καρύδης: Νυχτερινή έξοδος μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Ντίνος Καρύδης έχει αποδείξει ότι είναι ένας δυνατός άνθρωπος, ο οποίος κοιτάει με αισιοδοξία του μέλλον.

Ο ηθοποιός πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, αλλά δεν το βάζει κάτω. Πριν λίγες μέρες, βρέθηκε σε γνωστό στέκι επωνύμων και διασκέδασε με συναδέλφους του. Οι νεότεροι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του δείξουν τον σεβασμό τους φιλώντας του το χέρι, ένας από αυτούς ήταν και ο Σπύρος Σπαντίδας. Ο Ντίνος Καρύδης, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων αστειεύτηκε με αυτή την κίνηση, ενώ έδειχνε ευδιάθετος καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Ακόμα μια αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους: Άνδρας κρεμάστηκε στου Γκύζη!

Posted: 03 May 2012 08:54 AM PDT

Ακόμα μια αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους: Άνδρας κρεμάστηκε στου Γκύζη!

Στην κεντρική πλατεία του Γκύζη και συγκεκριμένα επί της οδού Παπαστράτου βρέθηκε κρεμασμένος ένας 40χρονς άντρας από τον ίδιο του το γιο!

Δείτε περισσότερα στο prionokordela.gr

Ρένια Λουιζίδου-Ειρήνη Χειρδάρη καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου!

Posted: 03 May 2012 08:50 AM PDT

Ρένια Λουιζίδου-Ειρήνη Χειρδάρη καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου!

Το «Βράδυ» της Πέμπτης 3 Μαΐου ξεκινάει με τη δημοφιλή ηθοποιό Ρένια Λουιζίδου.

Τι αποκαλύπτει για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, το «Αμάρτημα της Μητρός μου» του Αλέξανδρου Ρήγα; Ο ρόλος της Κάτιας που υποδύεται στη σειρά και προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23:00 από τον ΑΝΤ1, πόσο της μοιάζει; Πού και πώς γνώρισε τον σύζυγό της; Γιατί θεωρεί χρέος της να ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές; Πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα και γιατί ο γάμος της την έχει βοηθήσει να παραμείνει προσγειωμένη;

Στη συνέχεια το «Βράδυ» ανεβάζει τη θερμοκρασία, με την Ειρήνη Χειρδάρη να μιλάει για τη σεξουαλική απελευθέρωση. Πώς η οικονομική κρίση επηρεάζει την ερωτική ζωή των Ελλήνων; Ποιοι τελικά είναι οι καλύτεροι εραστές και ποια έρευνα σχετικά μ' ένα επίμαχο θέμα επιβεβαιώνει; Τέλος, πώς αντιμετωπίζει η οικογένειά της τη δουλειά της;

«Βράδυ» Πέμπτης με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον ΑΝΤ1, τα μεσάνυχτα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κορίτσι των λουλουδιών

Posted: 03 May 2012 01:54 AM PDT

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κορίτσι των λουλουδιών

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ανακαλύψει καινούργιες δραστηριότητες για να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο της.

Η blogger του gossip-tv.gr αγαπάει την φύση και συχνά κάνει βόλτες είτε με το ποδήλατό της είτε με τα πόδια. Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά στην ζωή της Σταματίνας και αυτό δεν φαίνεται μόνο από την διάθεσή της, αλλά και από τα χρωματιστά της ρούχα. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Οκ την απαθανάτισε πριν λίγες μέρες στην Κηφισιά ν' αγοράζει λουλούδια από υπαίθριο ανθοπωλείο. Η Σταματίνα αγαπάει πολύ τα λουλούδια και φροντίζει να μην λείπουν από το σπίτι της.

Ελένη Μενεγάκη: Ξέχασε ότι δούλευε με τον Βαγγέλη Περρή

Posted: 03 May 2012 08:10 AM PDT

Ελένη Μενεγάκη: Ξέχασε ότι δούλευε με τον Βαγγέλη Περρή

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε να κάνει μια ανασκόπηση επαγγελματική πορεία του Βαγγέλη Περρή, ξεχνώντας ωστόσο ότι είχαν συνεργαστεί στο περελθόν!

Η Μενεγάκη και ο Περρής είχαν δουλέψει μαζί στο Mega Banca Show κατά τη δεκαετία του '90. Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

O Brad Pitt και ο… κλώνος του

Posted: 03 May 2012 02:37 AM PDT

O Brad Pitt και ο… κλώνος του

Βόλτα στο Λονδίνο με τον Knox έκανε ο Brad Pitt περνώντας λίγο χρόνο μαζί με το μικρότερο του γιο.

Οι δυο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και ο διάσημος ηθοποιός έκανε ένα μικρό δώρο μια βόλτα στη Legoland στον μικρό.

Βαγγέλη Περρής: «Νομίζω ότι η διεκπεραίωση που γίνεται στο ‘Πρωινό ΑΝΤ1’ δεν είναι καλή»

Posted: 03 May 2012 07:27 AM PDT

Βαγγέλη Περρής: «Νομίζω ότι η διεκπεραίωση που γίνεται στο 'Πρωινό ΑΝΤ1' δεν είναι καλή»

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για όλα.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς και τα πρόσωπα που τις παρουσιάζουν, και ως γνωστόν, είπε τη γνώμη του χωρίς να σκεφτεί δημόσιες σχέσεις. Όσον αφορά στο «Πρωινό ΑΝΤ1», δήλωσε ότι οι παρουσιαστές και η ομάδα δεν διεκπεραιώνουν καλά την εκπομπή. Φυσικά αυτό ήταν απάντηση στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη, για το ποιον παρουσιαστή δεν θεωρεί καλό διεκπεραιωτή. Ο Βαγγέλης Περρής αιτιολόγησε την άποψή του, λέγοντας ότι δεν είναι διεκπεραίωση πρωινού, γιατί οι παρουσιαστές έχουν μπει πάνω από το προϊόν που πρέπει να παρουσιάσουν. Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο!

Άντζελα Δημητρίου: «Το περισσότερο πελατολόγιό μου ήταν gay. Με έχουν πρότυπο»

Posted: 03 May 2012 07:38 AM PDT

Άντζελα Δημητρίου: «Το περισσότερο πελατολόγιό μου ήταν gay. Με έχουν πρότυπο»

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της τελευταίας εικοσαετίας.

Η Άντζελα Δημητρίου μιλάει για το κοινό της στο περιοδικό «ΕΓΩ», και δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι οι gay την έχουν πρότυπο. Της έχει συμβεί να την φλερτάρει γυναίκα; Η ίδια δήλωσε: « Ναι, έχει συμβεί. Λειτούργησα αυθόρμητα, φιλικά. Σαν να μη συνέβαινε τίποτα», ενώ το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει μια γυναίκα για την τραγουδίστρια είναι να μη φεύγει από το καμαρίνι της: «Να βρίσκει δικαιολογίες να καθίσει παραπάνω. Ήμουν πολύ κουρασμένη και της έλεγα: 'Σε παρακαλώ, πρέπει να φύγω. Τα λέμε κάποια άλλη στιγμή'». Ήταν όμως κάτι το οποίο τη σόκαρε αυτό; Η ίδια δήλωσε: «Είναι κάτι που, στην αρχή τουλάχιστον, σοκάρει. Αν θυμάσαι, στο 'Εμπατή' είχα την τραγουδίστρια Έλενα Μπάση και, κάποιες στιγμές, στο τέλος του προγράμματος τη φιλούσα στο στόμα. Κάναμε πλάκα. Σε πληροφορώ ότι άρεσε. Κατ' αρχάς μην ξεχνάς ότι εμένα το περισσότερο πελατολόγιο μου ήταν gay. Τους αγαπάω πολύ και τους τιμώ, γιατί είναι πολύ μοναχικά άτομα. Με έχουν πρότυπο. Και όχι μόνο τώρα - επί χρόνια. Όπως είχαν την συγχωρεμένη την Αλίκη. Τους αγαπώ, είναι πολύ καλοί φίλοι, τους εμπιστεύομαι. Μου αρέσει που μιμούνται το πώς μιλάω, το πώς κοιτάω. Το πιο τρελό πράγμα το είχα κάνει με τον Τάκη Ζαχαράτο. Κάναμε δύο Άντζελες παράλληλα στην πίστα, όταν ήμαστε μαζί στη Θεσσαλονίκη, και άρεσε και πολύ στον κόσμο».

Υποβρύχια ξενοδοχεία στο Ντουμπάι

Posted: 03 May 2012 07:36 AM PDT

Υποβρύχια ξενοδοχεία στο Ντουμπάι

Στην κατασκευή υποβρύχιων ξενοδοχείων πρόκειται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της μια ναυπηγοκατασκευαστική εταιρεία του Ντουμπάι.

Η θυγατρική εταιρεία Drydocks World, της κρατικής ναυπηγικής εταιρείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με μια ελβετική εταιρεία για την κατασκευή αυτών των φουτουριστικών ξενοδοχείων. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

H Anna Dello Russo για τα H&M

Posted: 03 May 2012 06:55 AM PDT

H Anna Dello Russo για τα H&M

Σε μια ξαφνική ανακοίνωση, η σουηδική H&M μας πληροφόρησε ότι ετοιμάζει μια ειδική σειρά αξεσουάρ σε συνεργασία με την Anna Dello Russo, τη διευθύντρια μόδας της γιαπωνέζικης Vogue.

 

Όλοι ξέρουμε ότι η κυρία Dello Russo είναι παθιασμένη με τη μόδα και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα της συνεργασίας (αν κρίνουμε μάλιστα και από την παραπάνω φωτογραφία) θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας στην Ελλάδα

Posted: 03 May 2012 08:12 AM PDT

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας στην Ελλάδα

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν ξεχνάει την Ελλάδα.

Το μοντέλο βρέθηκε στην χώρα μας και έδωσε το παρών στην συναυλία του Christophe στο Μέγαρο Μουσικής. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τον Παρασκευά με την συνοδό του καθώς αποχωρούσαν από το Μέγαρο.

Σωτήρης Νίνης: «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του κάθε σπουδαστή ή φοιτητή»

Posted: 03 May 2012 06:07 AM PDT

Σωτήρης Νίνης: «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του κάθε σπουδαστή ή φοιτητή»

Είναι αναμφισβήτητα ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, τον έχουν χαρακτηρίσει «παιδί – θαύμα».

Ο Σωτήρης Νίνης είναι ο μικρότερος σε ηλικία σκόρερ της Εθνικής Ομάδας. Πώς αισθάνεται για αυτή του την κατάκτηση αλλά και την επιτυχία ο ποδοσφαιριστής;

«Αισθάνομαι γενικότερα τυχερός άνθρωπος. Το επάγγελμα που κάνω ήταν το χόμπι μου. Άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο από ευχαρίστηση και τώρα πια η ευχαρίστηση αυτή μου προσφέρει την οικονομική δυνατότητα να ζω – και μάλιστα καλά», δηλώνει στο περιοδικό "Εγώ".

Και μπορεί ο Σωτήρης Νίνης να απολαμβάνει χρήματα, δόξα και επιτυχία αλλά στην ηλικία των 22 ετών και με τόσες προπονήσεις και αγώνες έχει στερηθεί κάποια άλλα πράγματα. Έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να συγκρίνει τον εαυτό του με έναν άλλο συνομήλικό του ο οποίος μπορεί είτε να σπουδάζει είτε να μένει με τους γονείς του; Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αναφέρει: «Πολλές φορές το σκέφτομαι και μπαίνω σε σύγκριση. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του κάθε σπουδαστή ή φοιτητή. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα έξοδα και τις οικονομικές ανταποκριθώ στα έξοδα και τις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν για κάποιο νέο σήμερα. Ακόμα και εκείνοι που μένουν με τους γονείς τους, τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα».

Ο Πύρρος Δήμας στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Posted: 03 May 2012 08:05 AM PDT

Ο Πύρρος Δήμας στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Ο Πύρρος Δήμας και ο Αντώνης Ρέμος είναι δυο καλοί φίλοι.

Η φιλία τους κρατάει χρόνια και παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις προσπαθούν να επικοινωνούν συχνά. Τα παιδιά του Ολυμπιονίκη είναι θαυμαστές του τραγουδιστή και δεν θα μπορούσε να μην τα πάει στην συναυλία που έκανε στο Κολέγιο Αθηνών. Ο Αντώνης και η οικογένεια του Πύρρου Δήμα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr μετά το τέλος της εμφάνισης του καλλιτέχνη.

Ο Νίνο και η εικόνα του «απόμακρου» τραγουδιστή

Posted: 03 May 2012 08:01 AM PDT

Ο Νίνο και η εικόνα του «απόμακρου» τραγουδιστή

Ο Νίνο δεν μιλάει συχνά, ωστόσο η άποψή του για την έκθεση της προσωπικής του ζωής είναι γνωστή.

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει μόνο για τη δουλειά του και από δηλώσεις του στο παρελθόν φαίνεται ότι δεν θέλει να γίνεται «στόχος» των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» για την προσωπική του ζωή, για το γάμο και τον «βιασμό» που νιώθει όταν βγαίνει στα εξώφυλλα! Ο Νίνο μίλησε επίσης για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχουν δημιουργήσει μια εικόνα ενός απόμακρου τραγουδιστή που στην πραγματικότητα όπως είπε αυτό δεν ισχύει, γιατί ο κόσμος δεν έχει την εικόνα του απόμακρου για τον ίδιο! Δείτε το βίντεο!

Kate Moss: ποζάρει topless για καλό σκοπό

Posted: 03 May 2012 07:20 AM PDT

Kate Moss: ποζάρει topless για καλό σκοπό

Διάσημοι και πλούσιοι δείχνουν την ευαισθησία τους απέναντι στα παιδιά.

Έχουμε δει το supermodel Kate Moss να φωτογραφίζεται για την προώθηση ρούχων, προιόντων μακιγιάζ και αξεσουάρ. Ήρθε η ώρα να την δούμε, με τα απολύτως απαραίτητα, στην ίσως σημαντικότερη φωτογράφιση της μέχρι τώρα καριέρας της.

H ιέρεια της πασαρέλας λοιπόν πόζαρε topless, φορώντας μόνο ένα λαμπερό χρυσαφί παντελόνι, για λογαριασμό του διάσημου Νορβηγού φωτογράφου Solve Sundsbo. Στόχος της να συγκεντρωθούν χρήματα μέσω της δημοπρασίας που θα γίνει στις 17 Μαίου στο Bonham's, για λογαριασμό του Οργανισμού Κατά της Παιδικής Βίας.

Την ευαισθησία της στο θέμα των παιδιών δεν έδειξε μόνο το διάσημο top model αλλά και πλήθος άλλων πλούσιων και διάσημων οι οποίοι δώρισαν και αυτοί με τη σειρά τους φωτογραφίες τους για τον ίδιο σκοπό. Ανάμεσά τους οι Florence Welch, Tiggy, Oliver Reed, Christy Turlington η οποία μάλιστα έδωσε μία επίσης topless πόζα της από το 1986 τραβηγμένη από τον Patrick Demarchelier.

Ο δημιουργός και εμπνευστής της φωτογράφισης, Solve Sundsbo είναι διάσημος και καταξιωμένος στο χώρο της μόδας, έχοντας δουλέψει για τους Armani, Dior και Yves Saint Laurent. Μάλιστα ο Tom Ford είχε πει κάποτε για εκείνον: « Οι φωτογραφίες του μιλούν από μόνες τους. Είναι δυναμικές, όμορφες και πάντα φρέσκιες».

H Olivia Palermo με floral print παντελόνι

Posted: 03 May 2012 06:45 AM PDT

H Olivia Palermo με floral print παντελόνι

Και animal print γόβες

H Olivia Palermo, από τα αγαπημένα μας fashion icons κάθε μέρα παρέδιδε μαθήματα στυλ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Όλα τα outfits της ήταν υποδειγματικά, λόγω καιρού όμως θα διαλέξουμε το περισσότερο ανοιξιάτικο.

Με ένα μαύρο σακάκι Armani, και χρυσά κοσμήματα, σετάρει το cigarette παντελόνι της με μήκος που σταματά στον αστράγαλο, σε ένα υπέροχο floral print με μπλε background. Η πανέμορφη μελαχρινή όνισε τις πράσινες, ροζ και κίτρινες αποχρώσεις, με μία καναρινί μπλούζα. Τόσο το παντελόνι όσο και η μπλούζα ανήκουν στην ανοιξιάτικη συλλογή του Topshop. To outfit ολοκλήρωσε με μία ζώνη και μία τεράστια τσάντα Meli Melo. Οι animal print γόβες της που κλέβουν την παράσταση συνδυασμένες με το floral παντελόνι, είναι του οίκου Mulberry.
Με ελαφρύ μακιγιάζ και πάντα με χαμόγελο, μας εντυπωσιάζει.

ΗΙV: Ήρθε για να μείνει. Εμείς πώς θα ξεφύγουμε;

Posted: 03 May 2012 06:29 AM PDT

ΗΙV: Ήρθε για να μείνει. Εμείς πώς θα ξεφύγουμε;

Όπως φαίνεται δεν έχουμε μάθει ακόμη το μάθημά μας!

Προφανώς εφόσον κρίνουμε από τις τελευταίες αποκαλύψεις, όσες φορές και να τα πει κανείς δεν είναι αρκετές, μιας και η αδιαφορία αν όχι η άγνοια, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν είμαστε ασφαλείς ούτε με τον εαυτό μας, ούτε με τον σύντροφό μας, πόσο μάλλον με έναν άγνωστο σε μας άνθρωπο που εξυπηρετεί τις... σωματικές μας ανάγκες.

Πάμε ξανά λοιπόν το μάθημα της ημέρας:

*Πρόλογος:

Ο HIV (Human Immunodeficiency Virus) είναι ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας, ο ιός δηλαδή που προκαλεί το AIDS (Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας). Ο HIV προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Αυτό το σύστημα είναι υπεύθυνο για την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε λοιμώξεις, όγκους και άλλες ασθένειες.O ιός καταστρέφει μία κατηγορία κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος που λέγονται CD4+ κύτταρα. Αυτή είναι μια αργή αλλά σταδιακή διαδικασία. Όταν ο αριθμός των CD4+ κυττάρων πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα τότε ο οργανισμός δεν μπορεί να αμυνθεί αποτελεσματικά ενάντια σε διάφορες λοιμώξεις ή άλλες ασθένειες όπως όγκους με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται μερικές χαρακτηριστικές νόσοι τις οποίες ένα οροαρνητικό άτομο θα μπορούσε κάτω από συνήθεις συνθήκες να αντιμετωπίσει.

1317065090655_ORIGINAL

*Κυρίως θέμα:

Ο ιός μεταδίδεται με την σεξουαλική επαφή με κάποιο οροθετικό άτομο χωρίς χρήση προφυλακτικού. Ο ιός βρίσκεται στο αίμα, τα σπερματικά, προσπερματικά και κολπικά υγρά και μπορεί να εισέλθει στο σώμα σας μέσω μικροσκοπικών ή μεγαλύτερων πληγών στο δέρμα σας ή μέσω του κόλπου, του πρωκτού, του πέους και του στόματος. Η ταυτόχρονη ύπαρξη άλλων σεξουαλικών μεταδιδομένων νοσημάτων ευνοεί την μετάδοση του ιού. Κινδυνέυετε ακόμη από την κοινή χρήση συριγγών και βελόνων ή άλλων εργαλείων για την χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών- όπως και από τη μητέρα στο παιδί κατά τη διάρκεια της κύησης, του τοκετού ή του θηλασμού.

Ο ιός δε μεταδίδεται από κοινωνικές επαφές όπως χειραψία, αγκάλιασμα ή φιλί στο μάγουλο. Mη φοβάστε οποιοδήποτε  χώρο στον οποίο συναθροίζονται άνθρωποι όπως θέατρα, στάδια, σχολεία, γραφεία, την θάλασσα ή την πισίνα. Δεν κινδυνεύετε από τον ιδρώτα και το σάλιο, ρούχα, σκεπάσματα, πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα- ούτε φυσικά από τα τηλέφωνα. Από τις τουαλέτες, κουνούπια ή άλλα έντομα όπως έχει ερευνηθεί και ερευνάται συνεχώς επίσης δεν υπάρχει φόβος ασθένειας (σε ότι αφοράς το AIDS τουλάχιστον).

Κινδυνεύετε περισσότερο εάν έχετε μοιραστεί έστω και για μία φορά στη ζωή σας σύριγγες ή βελόνες με άλλους ανθρώπους, όπως φυσικά και αν είχατε ποτέ σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλακτικό με κάποιο άτομο που ήταν οροθετικό (αυτό δεν το γνωρίζουμε πάντα γιατί δεν το γράφει καμία ταμπέλα- Helloooo???!!). Επίσης είστε πιο επιρεπής στον ιό εάν είχατε ποτέ κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα όπως χλαμύδiα σύφιλη ή γονόρροια, που εξασθένησαν το ανοσοποιητικό σας.

Για να προστατευτείτε, χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό, κάθε φορά που έχετε σεξουαλική επαφή είτε αυτή είναι κολπική είτε στοματική είτε πρωκτική. Χρησιμοποιείστε προφυλακτικό από LATEX. Προσπαθήστε να μειώσετε τον αριθμό των σεξουαλικών σας συντρόφων. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων που έχετε τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκτεθείτε στον ιό. Μερικοί συστήνουν ότι η αποχή από τις σεξουαλικές επαφές είναι ένας τρόπος για να προστατέψετε τον εαυτό σας- εμείς δεν το συστήνουμε σε καμία περίπτωση μιας και το σεξ σαν σωματική λειτουργία αν γίνεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες (βλ. προσοχή), όχι μόνο δεν βλάπτει την υγεία αλλά την διασφαλίζει.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιο λιπαντικό μην βάλετε βαζελίνη ή άλλο τέτοιο υλικό γιατί καταστρέφει το προφυλακτικό. Προμηθευτείτε ένα υδατοδιαλυτό λιπαντικό. Τέλος, μην μοιράζεστε με άλλους σύριγγες, βελόνες και γενικά αντικείμενα που μπορεί να έχουν υπολείμματα από αίμα, όπως οδοντόβουρτσες ή ξυραφάκια.

EA0926BA-0839-BD93-5F3975FC61F5EABB

Οροθετικός σημαίνει ότι έχετε μολυνθεί από τον ιό HIV. Ο ιός κυκλοφορεί μέσα στο σώμα σας. Στα αρχικά στάδια αυτό δεν προκαλεί κάποια ιδιαίτερα προβλήματα και γι' αυτό δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε πάρα πολύ καλά. Οποιοσδήποτε μπορεί να μολυνθεί από τον ιό ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας, χρώματος, κοινωνικοοικονομικού επιπέδου.

Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να μάθετε εάν έχετε μολυνθεί από τον ιό είναι να κάνετε το αντίστοιχο τεστ. Οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον ιό μπορεί να αισθάνονται και να φαίνονται απόλυτα υγιείς. Το τεστ μπορείτε να το κάνετε δωρεάν σε ένα από τα Κέντρα αναφοράς AIDS, είτε σε ιδιωτικά εργαστήρια. Το αποτέλεσμα της εξέτασης σε περίπτωση που έχετε μολυνθεί είναι απολύτως εμπιστευτικό και προστατεύεται από το ιατρικό απόρρητο. Μόνο το αναγκαίο προσωπικό θα μπορεί να δει πληροφορίες για το αποτέλεσμα της εξέτασης.

*Επίλογος:

Εάν το τεστ δείξει ότι μολυνθήκατε, απευθυνθείτε άμεσα σε ένα εξειδικευμένο κέντρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η HIV λοίμωξη παραμένει μία πάρα πολύ σοβαρή λοίμωξη. Όμως οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον ιό ζουν τώρα περισσότερο και καλύτερα χάρη στις καινούριες θεραπείες. Οι σύγχρονες θεραπείες δεν προσφέρουν ίαση από τη λοίμωξη και απαιτούν την πλήρη συμμόρφωση του ασθενούς. Όμως αυτές οι θεραπείες μπορούν να μετατρέψουν τη λοίμωξη που αλλιώς είναι θανατηφόρα σε μια μακροχρόνια νόσο.

Πείτε μας τώρα: Δεν θα αισθανόσασταν πολύ καλύτερα αν όλα σταματούσαν στο κυρίως θέμα και δεν υπήρχε επίλογος;;;;


*Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλεφωνική γραμμή για το AIDS τηλ: 210 7222222 και 2310 422021
ΚΕΕΛ: 210 8899 000
Κέντρα Αναφοράς AIDS και Μοναδες Ειδικών Λοιμώξεων www.keel.org.gr

 

Υπάρχει αυτόματος πωλητής… γάμου

Posted: 03 May 2012 06:14 AM PDT

Υπάρχει αυτόματος πωλητής... γάμου

Ναι. Το είδαμε ΚΑΙ αυτό!

Οικονομική κρίση και έρωτας... με κατάληξη το γάμο; Σας φαίνεται αποτρεπτικό το κόστος; Όντως είναι πολλά τα έξοδα, ακόμη και αν κανείς συμβιβαστεί με πολιτικό γάμο. Ετοιμασίες, άδειες, γραφειοκρατία γενικότερα... εκκλησίες, δημαρχεία... που να τρέχετε! Μην ανησυχείτε, το Λας Βέγκας σας λύνει τα χέρια.

Δεν είναι εκκλησία, δεν είναι άλλος ένας "παπάς" αλά Έλβις, είναι αυτόματος πωλητής. Αν είναι νόμιμο ή όχι δεν το ξέρουμε, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που το δοκιμάζουν τους τελευταίους μήνες που κυκλοφορεί.  Ο αυτόματος πωλητής γάμου, περιλαμβάνει ένα γαμήλιο εμβατήριο, τα λόγια του "παππά", και στο τέλος δώρο σε σακουλάκι και ένα ζευγάρι βέρες. Γάμος στο άψε-σβήσε και αν κρίνουμε από την απουσία πιστοποιητικού, σας γλιτώνει και από τα διαζύγια.

Πάρτε μία γεύση στο βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης.


Οι ταινίες της εβδομάδας

Posted: 03 May 2012 05:00 AM PDT

Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες της πόλης.

21 Jump Street
Θυμάστε όλοι, φυσικά, την κλασική τηλεοπτική ομώνυμη σειρά που έκανε διάσημο τον Johnny Depp. Ε, λοιπόν, αυτή είναι η κινηματογραφική μεταφορά του 12 Jump Street, με πρωταγωνιστές τον Jonah Hill και τον Channing Tatum στους ρόλους των δύο αστυνομικών που υποδύονται τους μαθητές λυκείου για να εξαρθρώσουν μια σπείρα ναρκωτικών. Αστυνομική περιπέτεια, ενήλικη κωμωδία, όπως κι αν το πείτε, σίγουρα θα περάσετε καλά.

Poker Face
Ελληνική ταινία του Χρήστου Δήμα με πρωταγωνιστές τους Άλκι Κούρκουλο, Εύη Σαουλίδου, Αντώνη Καφετζόπουλο, Δημήτρη Πιατά και Γιώργο Πυρπασόπουλο. Η Νίκη έχει χάσει από μικρή ηλικία αυτό που θεωρούσε ως «χάρισμά» της, τον λούτρινο παπαγάλο της, και μαζί με αυτόν την τύχη της. Όταν μαθαίνει πως ο παπαγάλος της βρίσκεται στα χέρια του «Αδιάβροχου», ενός ανίκητου πρωταθλητή του πόκερ και διαβόητου γυναικά, αποφασίζει να ενδώσει στο φλερτ του για να τον πάρει πίσω.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές