Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ο Αρναούτογλου στις… Άλπεις (αποτελέσματα gallop) (Αποκλειστικά στο TV πίνεις και δεν μας δίνεις)

Posted: 29 Jan 2012 09:23 AM PST

Ο Αρναούτογλου στις… Άλπεις (αποτελέσματα gallop) (Αποκλειστικά στο TV πίνεις και δεν μας δίνεις)

Βουνό κορυφή με κρύο μπρίο. Πρώτος με 63% ο Γρηγόρης, ψηφίστηκε σαν ο πιο κρύος χιουμορίστας παρουσιαστής στο gallop της εβδομάδας που μόλις έκλεισε ενώ ακολουθούν πολύ πιο πίσω ο Αντώνης Κανάκης με 20% και ο Νίκος Μουτσινάς με 17%.

Το ερώτημα, είχε τεθεί ως εξής:

Και οι τρεις τους χιουμορίζονται χωρίς σταματημό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χαρτογραφώντας τα βουκόλικα κατάλοιπα του τηλεοπτικού dna. O Αντώνης Κανάκης, νοσταλγώντας το παρεάκι του ΚΨΜ που ταυτόχρονα θυμοσοφεί και αγανακτεί με τη νεοελληνική μενταλιτέ, μέρος της οποίας επιμένει να αισθάνεται ότι δεν αποτελεί την στιγμή που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να την αναπαράγει. Και ο Νίκος Μουτσινάς αναμειγνύοντας τη stand up comedy με καμπαρέ οριεντάλ, ταφτά από μουσελίνα και ναπολεόντειο στην έπαρσή του drag σόου. Ποιος από τους τρεις είναι ο πιο ανυπόφορος; Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Η Liv Tyler στο Marie Claire

Posted: 29 Jan 2012 01:35 AM PST

Η Liv Tyler στο Marie Claire

Με αφορμή τη νέα της ταινία, Robot and Frank, η Liv Tyler ποζάρει και παραχωρεί συνέντευξη στο Marie Claire.

Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στη Νέα Υόρκη, απόφαση που πήρε για χάρη του γιου της Milo. «Πάντοτε ψάχνω να βρω πιο είναι το καλύτερο γι' αυτόν. Όσο κι αν αγαπώ τους φίλους μου στο Λος Άντζελες θέλω να μεγαλώσει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ», αναφέρει η Tyler τονίζοντας ότι θα έκανε τα πάντα για το γιο της. Ξεκαθάρισε επίσης ότι ουδέποτε σκέφτηκε να σταματήσει τη δουλειά της, ούτε μετά τη γέννα, αν και είχε καιρό να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ταινία.

Ο Τζόκοβιτς, ο μαραθωνοδρόμος!

Posted: 29 Jan 2012 07:27 AM PST

Ο Τζόκοβιτς, ο μαραθωνοδρόμος!

Ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, κατέκτησε τον τίτλο του στο Αυστραλιανό Όπεν με 3-2 σετ επί του Ράφαελ Ναδάλ σε έναν τελικό 5 ωρών και 53'.

 

Με 5-7, 6-4, 6-2, 6-7 και 7-5 ο Νόλε υπερασπίστηκε ως εξαντλησης τον τίτλο που κατείχε στην Μελβούρνη σε έναν τελικό που μπαίνει στα ρεκόρ του Όπεν για την χρονική του διάρκεια. Ο προηγούμενος τελικός Grand Slam με την μεγαλύτερη διάρκεια ήταν το 1988 ανάμεσα στον Ματς ΒΙλάντερ και τον Ιβάν Λεντλ μόλις 4 ωρών και 54 λεπτών. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

«Έχω κρατήσει την πρώτη φούστα λαμπάντα που μου είχαν πάρει στα πέντε» (Ποια το είπε;)

Posted: 27 Jan 2012 07:42 AM PST

«Έχω κρατήσει την πρώτη φούστα λαμπάντα που μου είχαν πάρει στα πέντε» (Ποια το είπε;)

Αρχές δεκαετίας του '90 και όλοι λικνιζόμασταν στους ρυθμούς της λαμπάντα. Η παρουσιάστρια μάλιστα είχε μια φούστα λαμπάντα και χόρευε στα πέντε της τον φημισμένο χορό.

Μάλιστα το αγαπημένο της ρούχο από την παιδική της ηλικία που το έχει ακόμα στην ντουλάπα της είναι η συγκριμένη φούστα. «Έχω κρατήσει την πρώτη φούστα λαμπάντα που μου είχαν πάρει στα πέντε», δήλωσε η Νάντια Μπουλέ σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Όσο για το πιο ακριβό ρούχο που έχει αγοράσει: «Ένα γκρι δερμάτινο τζάκετ».

«Έσβησε» ο πρώην πρόεδρος της Ιταλίας, Σκάλφαρο

Posted: 29 Jan 2012 09:01 AM PST

«Έσβησε» ο πρώην πρόεδρος της Ιταλίας, Σκάλφαρο

Σε ηλικία 93 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην πρόεδρος της Ιταλίας, Όσκαρ Σκάλφαρο.

 

Ο εκλιπών, ο οποίος είχε γεννηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στη Νοβάρα της βόρειας Ιταλίας, διετέλεσε πρόεδρος της χώρας από το 1992 ως το 1999 διαδεχόμενος τον Φραντσέσκο Κοσίγκα.

Είχε αρχίσει την καριέρα του ως δικαστής, το 1943 και το 1946 μπήκε στην πολιτική όταν εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ένας νέος «καυτός» ρόλος για την Νατάσα Καλογρίδη

Posted: 27 Jan 2012 07:08 AM PST

Ένας νέος «καυτός» ρόλος για την Νατάσα Καλογρίδη

Σε ένα νέο ρόλο γεμάτο εκπλήξεις θα δούμε την Νατάσα Καλογρίδη.

Μετά τα «καυτά» χορευτικά της με τα οποία ξεσήκωνε το κοινό, θα συμμετέχει στην νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και ο ρόλος της θα είναι αρκετά... ιντριγκαδόρικος. Η Νατάσα Καλογρίδη θα έχει τολμηρές σκηνές με τον σεκιουριτά του τηλεοπτικού της πατέρα, Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, που τον ερμηνεύει ο ανερχόμενος Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο David Arquette στη σειρά της Courteney Cox

Posted: 29 Jan 2012 01:31 AM PST

Ο David Arquette στη σειρά της Courteney Cox

Είναι οι πιο «κολλητοί» πρώην που υπάρχουν στο Χόλιγουντ και το επιβεβαιώνουν με μια νέα συνεργασία.

Ο David Arquette και η Courteney Cox θα παίξουν μαζί στο φινάλε της φετινής σεζόν του Cougar Town. Ο Arquette θα υποδυθεί έναν υπάλληλο ξενοδοχείου που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Jules τον χαρακτήρα που παίζει η Cox στη σειρά.

Τρυφερά tet a tet για επώνυμο ζευγάρι στη Βουλιαγμένη

Posted: 29 Jan 2012 08:20 AM PST

Τρυφερά tet a tet για επώνυμο ζευγάρι στη Βουλιαγμένη

Πρωινό καφεδάκι μόνο για δυο απόλαυσε πριν από λίγες ημέρες επώνυμο ζευγάρι σε γνωστό μαγαζί της στη Βουλιαγμένη.

 

Ο λόγος για τον Πάρη Κασιδόκωστα και την σύντροφο του, Μαρτίνα Ιβόνσον, οι οποίοι, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της «Real», ζουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε λεπτό να μιλά και να ανταλλάσει φιλιά και χάδια, ενώ στη συνέχεια αποχώρισε χέρι - χέρι από το Aqua Marine και κατευθύνθηκε σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο της περιοχής, όπου γευμάτισε με φίλους. Η έξοδός τους έληξε τις απογευματινές ώρες, όποτε Κασιδόκωστας και Ιβόνσον έφυγαν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Γιατί να ξεκινήσετε μία τοπική θεραπεία αντιγήρανσης στο σπίτι;

Posted: 29 Jan 2012 07:35 AM PST

Γιατί να ξεκινήσετε μία τοπική θεραπεία αντιγήρανσης στο σπίτι;

Ο Δρ. Adam Geyer M.D., Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl's, εξηγεί γιατί προτείνει η αντιγήρανση να ξεκινάει από το σπίτι πριν φτάσετε στο ιατρείο.

Ξεκινήστε από το σπίτι, σε όποια δεκαετία κι αν είστε, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας. Παροτρύνω πάντα τις ασθενείς μου να ξεκινούν με μια αποτελεσματική τοπική θεραπεία στο σπίτι, προτού καταφύγουν σε μια σειρά θεραπειών στο ιατρείο. Αυτό συμβάλλει στη μείωση των εξόδων της ασθενούς και ελαχιστοποιεί το χρόνο απουσίας από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το χρόνο κοινωνικού αποκλεισμού μετά τις επεμβατικές διαδικασίες. Επιπλέον, πιστεύω ότι το να ξεκινάς με μια τοπική θεραπεία στο σπίτι εξυπηρετεί τρεις βασικούς σκοπούς:

  • Δίνει σε κάθε γυναίκα μια βάση σύγκρισης - βλέπει τι αποτελέσματα μπορεί να επιτύχει στο σπίτι, γεγονός που της επιτρέπει να πάρει μια ενημερωμένη απόφαση για τις αντιγηραντικές της ανάγκες.
  • Συμβάλλει στην ενίσχυση των καλών συνηθειών περιποίησης της επιδερμίδας - η καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας αποτελεί μια συνεχή διαδικασία ομορφιάς που πρέπει να πραγματοποιείται συστηματικά, για να διατηρούνται τα αποτελέσματα.
  • Εάν μια γυναίκα θελήσει να πραγματοποιήσει στη συνέχεια θεραπείες στο ιατρείο, η επιδερμίδα της θα έχει ήδη προετοιμαστεί από τη θεραπεία που έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζει στο σπίτι.
  • Το Master Chef επιστρέφει τον Μάρτιο με διαφορετική φιλοσοφία

    Posted: 29 Jan 2012 07:12 AM PST

    Το Master Chef επιστρέφει τον Μάρτιο με διαφορετική φιλοσοφία

    Η Ευγενία Μανωλίδου έφυγε και η Μαίρη Συνατσάκη έρχεται. Σε ένα μήνα το ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει στις οθόνες μας και αντικαθιστά τους μικρούς μάγειρες που όλο αυτό το διάστημα μας διασκέδαζαν με τις αλχημείες τους. Αυτή την φορά όμως θα δούμε αλλαγές και περισσότερες δοκιμασίες.

    Το ριάλιτι μαγειρικής του Mega με τους ενήλικους σεφ θα αρχίσει να προβάλλεται στα τέλη  Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και ήδη έχουν γυριστεί όλα τα επεισόδια, εκτός από αυτό του τελικού για να μην μαθευτεί ο νικητής και χάσει η εξέλιξη του παιχνιδιού το ενδιαφέρον της.

    Τα πρόσωπα της επιτροπής παραμένουν τα ίδια. Οι  Λευτέρης Λαζάρου, Παναγιώτης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι αυτοί που θα αξιολογήσουν και τη δεύτερη "φουρνιά" των φιλόδοξων σεφ, ενώ τον ρόλο της παρουσιάστριας, όπως είναι γνωστό,  έχει αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη όπου έχει αποδειχθεί πολύ καλή μεταγραφική κίνηση για το μεγάλο κανάλι, το οποίο και δείχνει να την εμπιστεύεται μιας και έχει μόνιμη καθημερινή συμμετοχή και στο "Πρωινό μου".

    Στον δεύτερο κύκλο οι υποψήφιοι σεφ  θα είναι περισσότεροι, καθώς ανέρχονται στους είκοσι πέντε, σε αντίθεση με τους περσινούς, που ήταν είκοσι. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην παραγωγή να πάρει περισσότερα άτομα και να αυξήσει κατα μια εβδομάδα και την διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα. Επίσης, οι παίκτες του δεύτερου κύκλου είναι  νεαρής ηλικίας, έως 25 ετών, και θα τους περιμένουν πιο δύσκολες δοκιμασίες συγκριτικά με εκείνες της προηγούμενης σεζόν. Ο συνολικός αριθμός επεισοδίων του «Master Chef II» ανέρχεται στα 72 σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μέσα απο την παραγωγή  και  θα μεταδίδεται και φέτος καθημερινά στις 21.50 μετά τους "Βασιλιάδες".

    Ελισάβετ Μουτάφη: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θέλω να γίνω μητέρα»

    Posted: 28 Jan 2012 04:16 AM PST

    Ελισάβετ Μουτάφη: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θέλω να γίνω μητέρα»

    Στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» η Ελισάβετ Μουτάφη είναι μητέρα δύο παιδιών.

    Η ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θέλει και στην πραγματική της ζωή να γίνει μανούλα. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θέλω να γίνω μητέρα. Αλλά ξέρεις τι συμβαίνει; Μπορείς στη θεωρία να είσαι έτοιμος αλλά στην πράξη τελικά να αποδεικνύεται ότι δεν είσαι .Εν πάση περιπτώσει, αυτά δεν είναι πράγματα που τα προγραμματίζεις. Νιώθω ότι είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα αλλά σίγουρα δεν προγραμματίζω και δεν αγχώνομαι γι'αυτό», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό TvΖάπινγκ.

    Το κουίζ της ημέρας: αναγνωρίστε τα διάσημα πόδια

    Posted: 29 Jan 2012 06:23 AM PST

    Το κουίζ της ημέρας: αναγνωρίστε τα διάσημα πόδια

    To φόρεμα που ουσιαστικά δεν βλέπουμε είναι ένα vintage κομμάτι της Pauline Trigere και το πιο... σοκαριστικό της υπόθεσης, ότι η κυρία της φωτογραφίας μας το φόρεσε σε δύο διαφορετικά event την ίδια μέρα και μάλιστα πόζαρε για τους παπαράτσι στο κόκκινο χαλί και στις δύο περιπτώσεις.

     

    Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

    Σολδάδο κατά… τεχνολογίας!

    Posted: 27 Jan 2012 01:34 AM PST

    Σολδάδο κατά… τεχνολογίας!

    Τα νεύρα των ποδοσφαιριστών, πολλές φορές δεν ελέγχονται.

    Εκείνες τις στιγμές, καλύτερα είναι να μην βρεθείτε στο δρόμο τους. Αν δεν μας πιστεύετε, ρωτήστε το κακομοίρη τον κάμεραμαν της Ισπανικής τηλεόρασης, που βρέθηκε κοντά στον Ρομπέρτο Σολδάδο, όταν ο επιθετικός της Βαλένθια βγήκε απ' τα ρούχα του, μετά από ένα σφύριγμα του διαιτητή στον αγώνα κυπέλλου με την Λεβάντε. Η αντίδρασή του ήταν να κλωτσήσει με τρομερή δύναμη την μπάλα, η οποία και έστειλε... στον άλλο κόσμο, το λάπτοπ του εν λόγω κάμεραμαν. Πάλι καλά να λέει ο άνθρωπος που δεν βρέθηκε ο ίδιος στην πορεία της μπάλας!

    Ο βίος και η πολιτεία του μπροστάρη του Οντόνι, Κώστα Κυριακόπουλου

    Posted: 29 Jan 2012 08:06 AM PST

    Ο βίος και η πολιτεία του μπροστάρη του Οντόνι, Κώστα Κυριακόπουλου

    O... βίος και η πολιτεία του Κώστα Κυριακόπουλου, μπροστάρη του Ροδόφλου και της Φρύνης Οντόνι, φιλοξενείται σε ολοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, όπου σε αυτό αποκαλείται ως ο άνθρωπος με τα δύο ονόματα...

     

    Κώστας Κυριακόπουλος ή Γιώργος Ρωμιός, γνωστός και ως «Κωσταγιώργης» ή «Πρίσλεϊ», όπως αναφέρεται στην «Real News», πρόκειται για τον πρώην εκδότη της εφημερίδας «Sportime» και της εφημερίδας «Αθλητική Ηχώ», καθώς και των ιστοσελίδων «sportime.gr» και του ραδιοφωνικού σταθμού του «Sportime».

    Ο Κυριακόπουλος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 741.796,08 ευρώ, καταδικαστικές αποφάσεις και παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας και την Παρασκευή οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας, αφού εκκρεμούν εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία και ανεπίδοτες εργοδοτικές εισφορές, κινδυνεύοντας με 25ετή ποινή. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

    Γράφει ιστορία ο Μπράιαντ

    Posted: 29 Jan 2012 08:00 AM PST

    Γράφει ιστορία ο Μπράιαντ

    Πρώτος παίκτης στην ιστορία των Λέικερς είναι πλέον στις βολές ο Κόμπι Μπράιαντ.

     

    Πρώτος παίκτης στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς είναι πλέον στις βολές ο Κόμπι Μπράιαντ. Ο έμπειρος άσος, με τις 6 εύστοχες βολές που είχε στην αναμέτρηση των «λιμνανθρώπων» με τους Μιλγουόκι Μπακς, έφτασε τις 7.163, ξεπερνώντας κατά... τρεις τον Τζέρι Γουέστ. Διαβάστε περισσότερα στο 3ponto.gr

    Ο Ν. Αλιάγας, η Shakira και η… ημίγυμνη Shy’m στα μουσικά βραβεία NRJ! (pics)

    Posted: 29 Jan 2012 07:53 AM PST

    Ο Ν. Αλιάγας, η Shakira και η... ημίγυμνη Shy'm στα μουσικά βραβεία NRJ! (pics)

    Τεράστια επιτυχία είχαν τα φετινά μουσικά βραβεία του σταθμού NRJ που δόθηκαν εχθές το βράδυ στις Κάννες, με οικοδεσπότη, ποιόν άλλον, τον ''δικό'' μας Νίκο Αλιάγα...

     

    Τα 13α βραβεία NRJ που μεταδόθηκαν από το TF1 σημείωσαν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης (31%, με 6,8 εκ. τηλεθεατές) και αποτελούν σήμερα πρώτο θέμα στα διεθνή media.

    Ο Νίκος, ήταν για μια ακόμα φορά εξαιρετικός στο ρόλο του παρουσιαστή, ενώ ανέβαζε διαρκώς σχόλια και φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Twitter του...

    Τις εντυπώσεις έκλεψαν η πάντα σέξι Shakira και η Γαλλίδα τραγουδίστρια Shy'm (βραβείο καλύτερης γαλλόφωνης τραγουδίστριας), το φόρεμα της οποία άφηνε ελάχιστα στη φαντασία... Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

    Τι ζήτησε και τι πήρε ο Παπαδήμος από τους πολιτικούς αρχηγούς

    Posted: 29 Jan 2012 07:41 AM PST

    Τι ζήτησε και τι πήρε ο Παπαδήμος από τους πολιτικούς αρχηγούς

    Σε «απόλυτη σύγκλιση» βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί με την κυβέρνηση Παπαδήμου για τις αναγκαίες αλλαγές που απαιτούνται ώστε να καταλήξουν θετικά οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τους ιδιώτες πιστωτές.

     

    Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, αναφέρεται ότι ο Λουκάς Παπαδήμος ενημέρωσε αναλυτικά τους πολιτικούς αρχηγούς για την πορεία των διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους των ιδιωτών πιστωτών για το PSI και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το οικονομικό πρόγραμμα που θα συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

    «Ο έρωτας για ‘μένα είναι ανάσα» (Ποια το είπε;)

    Posted: 29 Jan 2012 07:11 AM PST

    «Ο έρωτας για 'μένα είναι ανάσα» (Ποια το είπε;)

    «Η προδοσία είναι κάτι πολύ βαρύ. Γενικά είμαι άνθρωπος που συγχωρεί, αλλά εξαρτάται το μέγεθος της προδοσίας. Μια προδοσία, παραμένει πάντα μια προδοσία. Ανάλογα την περίπτωση. Ποτέ μην λες ποτέ» δήλωσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη γνωστή ηθοποιός.

     

    Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποίο μιλώντας στον "Moreradio" συμπλήρωσε: «Θα ήθελα μετά από δέκα χρόνια να έχω παιδί. Αν και λένε ότι οι Υδροχόοι είναι πολύ δύσκολοι στο να κάνουν παιδί. Δεν δεσμεύονται εύκολα. Δεν μισώ εύκολα. Γενικώς παραείμαι καλοπροαίρετη, παρασυγχωρώ εύκολα και γενικά δεν βάζω όρια ώστε να έχω μια αυτοπροστασία. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω το 2012».

    Όσο για το τι σημαίνει για εκείνη έρωτας; «Είναι ανάσα για μένα!» εξομολογήθηκε!

    Στο «Καμπ Νου» η Ραφαέλι

    Posted: 29 Jan 2012 06:59 AM PST

    Στο «Καμπ Νου» η Ραφαέλι

    Το μοντέλο από το Ισραήλ, Μπαρ Ραφαέλι βρέθηκε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Κόπα ντελ Ρέι.

     


    Μία ξεχωριστή παρουσία ανάμεσα στους 100.000 φίλους της Μπαρτσελόνα που βρέθηκαν στο «Καμπ Νου» υπήρχε στο γήπεδο για την αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

    Vera Wang: Εξήντα τριών χρονών και το έχει ακόμα

    Posted: 29 Jan 2012 06:54 AM PST

    Vera Wang: Εξήντα τριών χρονών και το έχει ακόμα

    Μπορεί να δηλώνει πως δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα φορούσε ποτέ τακούνια με μαγιώ, αλλά η Vera Wang φαίνεται να έχει κάνει μία από τις ωραιότερες φωτογραφίσεις για το περιοδικό Harper's Bazaar U.S.

     

    Η 62χρονη σχεδιάστρια μόδας ποζάρει στην πισίνα του σπιτιού της στο Los Angeles φορώντας μόνο το μαγιώ της και μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

    Related Articles :


    Stumble
    Delicious
    Technorati
    Twitter
    Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

    LOST EMPIRE

    Γράψε το e-mail σου:

    Σας ευχαριστώ!

    Συγγραφείς

    Συνεχώς

    30 ημέρες

    7 ημέρες

    Comments Posts

    Top 10 σχολιαστές