Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Τα πιο "ανατριχιαστικά" είδη ζώων που ανακαλύφθηκαν το 2011!

Posted: 02 Nov 2011 08:40 AM PDT

Μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για τη φύση, αυτή όμως βρίσκει συνεχώς και άλλους τρόπους να μας εκπλήσσει. Ίσως και να μας τρομάζει...
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα παρακάτω νεοακακαλυφθέντα είδη ζώων, τα οποία εκ πρώτης όψεως μοιάζουν σαν μυθικά τέρατα ή σαν πλάσματα βγαλμένα από μυθιστόρημα φαντασίας τρόμου!

Νυχτερίδα Beelzebub
Το παρακάτω είδος νυχτερίδας, με την σκοτεινή ονομασία "νυχτερίδα-δαίμονας", σίγουρα μας θυμίζει σκηνές από τον Κόμη Δράκουλα, ή άλλες ταινίες και βιβλία για vampires...
Η νυχτερίδα ονομάστηκε Beelzebub από τον γνωστό δαίμονα, για τους χρωματισμούς της γούνας της, καθώς έχει μαύρο κεφάλι και σώμα, ενώ η κοιλιά της είναι άσπρη.
 
Παρά το διαβολικό της όνομα, η νυχτερίδα Beelzebub δεν είναι καθόλου απειλητική, ενώ αν την συναντήσετε το πιθανότερο είναι να τρομάξει η ίδια από εσάς.
Ζει δε, στα δάση του Βιετνάμ.
Καρχαρίας-Κύκλωπας
 
Όταν ανακαλύφθηκε το συγκεκριμένο είδος, πολλοί ισχυρίστηκαν πως οι ελληνικοί, και όχι μόνο, μύθοι για πελώρια όντα που είχαν μόνο ένα μάτι, προήλθαν από αυτό το θαλάσσιο "τέρας."
Η ανακάλυψη αυτού του εξαιρετικά σπάνιου είδους καρχαρία, σημειώθηκε στο Μεξικό.
Το ένα και μοναδικό του μάτι, είναι το αποτέλεσμα μιας εκ γενετής πάθησης, η οποία ονομάζεται cyclopia και μπορεί να συμβεί σε πολλά είδη ζώων αλλά και στον άνθρωπο!
Μύκητας που "ελέγχει" το μυαλό!
Στην προκειμένη περίπτωση "ζωντανεύει" ο θρύλος των zombies, καθώς ανακαλύφθηκε ένας μύκητας, ο οποίος μπορεί να εισχωρήσει στο μυαλό και να το καταλάβει, ελέγχοντας κινήσεις και συμπεριφορές!
Στο μυαλό των μυρμηγκιών βέβαια...
 
Ο μύκητας ονομάζεται Ophiocordyceps camponoti-balzani, και υπάρχει στα τροπικά δάση της Βραζιλίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση επιστημόνων τον Μάρτιο, ο μύκητας αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά "υπό-είδη", ενώ και τα τέσσερα μπορούν να ελέγχουν το μυαλό των μυρμηγκιών.
Αυτό το καταφέρνουν με το να μολύνουν το μυρμήγκι, να καταλαμβάνουν το μυαλό του και στη συνέχεια να το σκοτώνουν...
Το σκουλήκι του διαβόλου
 
Το διαβολικό σκουλήκι, εντοπίστηκε στο μεγαλύτερο βάθος υπεδάφους, που έχει εντοπιστεί ποτέ ζωντανό ον.
Η ανακάλυψη του, σίγουρα ενίσχυσε τη θεωρία πως υπάρχει μια εκτενής, άγνωστη βιοσφαίρα, ακριβώς κάτω από τα πόδια μας.
Ιπτάμενος βάτραχος vampire
 
Οι ορεινές ζούγκλες του Βιετνάμ, φιλοξενούν ένα νέο είδος, βατράχου των δέντρων, ο οποίος ονομάζεται Rhacophorus vampyrus.
Το αμφίβιο, χρησιμοποιεί τα άκρα του, ώστε να αιωρείται από δέντρο σε δέντρο.
Δεινόσαυρος "μοχθηρό πνεύμα"
 
Ένα είδος δεινοσαύρου που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, διαθέτει ένα αρκετά παράξενο κρανίο, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο.
"Το κρανίο έχει ένα βαθύ και κοντό ρύγχος και τερατώδη μπροστινά δόντια" περιγράφει ο συντάκτης της μελέτης Hans-Dieter Sues, ο οποίος είναι καταξιωμένος παλαιοντολόγος στοΕθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον.
Τα χαρακτηριστικά αυτά απέδωσαν στον δεινόσαυρο το όνομά του, δηλαδή, "Daemonosaurus chauliodus", δηλαδή δαιμονόσαυρος με κοφτερά δόντια.
Οχιά-νάνος
 
Τον Ιούλιο, ανακοινώθηκε η ανακάλυψη ενός νέου είδους κινεζικών φιδιών, το οποίο είναι ένα από τις μικρότερες οχιές στον κόσμο.
Ονομάζεται Protobothrops maolanensis, και εντοπίστηκε από μια ομάδα επιστημόνων σε ένα δάσος της Κίνας.
Οχιά με κατακόκκινα μάτια!
Και μόνο μια ματιά σε αυτή την καταπράσινη οχιά με τα κόκκινα σαν αίμα μάτια της, αρκεί για να το βάλεις στα πόδια!
 
Το νεοανακαλυφθέν είδος, ζει στα δάση κοντά στην πόλη Ho Chi Minh στο Βιετνάμ.
Στην παρακάτω φωτογραφία εμφανίζεται να καταβροχθίζει έναν γιγάντιο βάτραχο!
 



Πηγή: National Geographic
http://www.cosmo.gr

Οι πιο παράξενες αλήθειες ! Ξέρατε οτι;

Posted: 02 Nov 2011 08:11 AM PDT


Οι πιο παράξενες αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα και τις λειτουργίες του! Απολαύστε: - Η μύτη και τα αυτιά δεν σταματάνε ποτέ να μεγαλώνουν - Όπως τα δαχτυλικά αποτυπώματα, έτσι και το αποτύπωμα της… γλώσσας είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο - Ο μέσος άνθρωπος βλέπει πάνω από 1460 όνειρα τον χρόνο - Τα κόκαλα των μηρών είναι πιο δυνατά από το τσιμέντο(!) ....




<--more-->
- Οι άντρες παθαίνουν λόξιγκα περισσότερες φορές από τις γυναίκες -
Οι άντρες μπορούν να διαβάζουν μικρότερα γράμματα από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες ακούνε καλύτερα από τους άνδρες
- Φορώντας ακουστικά για μία ώρα αυξάνεις τα βακτηρίδια στο αυτί σου κατά 700(!) φορές - Οι αστροναύτες δεν μπορούν να… ρευτούν στο διάστημα, επειδή δεν υπάρχει βαρύτητα για να διαχωρίσει τα υγρά από τα αέρια στο στομάχι

- Ξεχνάμε το 80% από ότι μαθαίνουμε κάθε μέρα - Η Marilyn Monroe είχε 6 δάχτυλα στο ένα της πόδι - Υπάρχουν πιο πολλοί ζωντανοί οργανισμοί πάνω στο ανθρώπινο δέρμα απ' ότι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη!

- Όσο μεγαλώνουμε το χρώμα των ματιών μας γίνεται πιο ανοιχτό - Το 7% των Αμερικανών παραδέχονται ότι δεν πλένουν το σώμα τους… ποτέ!!

- Το 1/4 των κόκαλων στο ανθρώπινο σώμα βρίσκεται στα πόδια - Τα ανθρώπινα δόντια είναι σκληρά σαν πραγματικές πέτρες
- Οι αρτηρίες και οι φλέβες που περιβάλλουν τον εγκέφαλο καλούνται "Κύκλος του Willis", γιατί μοιάζουν με ανθρωπάκι γραμμή με μεγάλο κεφάλι
- Κάθε χρόνο 2700 ασθενείς πάνε σπίτι τους μετά από χειρουργείο με μεταλλικά εργαλεία, σφουγγάρια και άλλα αντικείμενα ξεχασμένα μέσα τους!
Το 2000 μόνο πέθαναν 57 άτομα από τέτοια λάθη. - Η καινούρια μόδα στην Ολλανδία: Μικροσκοπικά κοσμήματα εμφυτεύονται κατευθείαν στο… μάτι(!!)
 







to-gamato.blogspot.com 
http://clikare.blogspot.com

Video: Η γυναίκα σώθηκε από θαύμα

Posted: 02 Nov 2011 08:08 AM PDT

Κάπου στη Ρωσία, ο οδηγός μιας Mercedes M-Class πέρασε με κόκκινο ένα φανάρι, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να τρακάρει με ένα άλλο αυτοκίνητο.
Το M-Class ακολούθησε μια τρελή πορεία και μια γυναίκα, που διέσχιζε το πεζοδρόμιο, ακόμη πρέπει να σκέφτεται πως γλίτωσε από την M-Class.





Πηγή autoblog
http://www.pinnokio.gr 

Οι 7 αντιοξειδωτικές τροφές-έκπληξη

Posted: 02 Nov 2011 08:03 AM PDT

Ακούτε συνεχώς για τη δράση των αντιοξειδωτικών και πόσο σημαντικά είναι για την υγεία μας, αλλά γνωρίζετε μόνο τα φρούτα και τα λαχανικά ως μοναδικές πηγές τους. Κι, όμως, υπάρχουν κι άλλες τροφές που σας παρέχουν απλόχερα τα αντιοξειδωτικά τους – απλώς δεν τους είχατε δώσει ποτέ σημασία.

Γνωρίζετε ότι τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και προσπαθείτε συνεχώς να τα καταναλώνετε, έτσι ώστε να αποτοξινώνετε τον οργανισμό σας – κάτι που σίγουρα έχετε διαπιστώσει ότι «δουλεύει».
Οι ερευνητές, όμως, συνεχίζοντας αδιαλείπτως τις μελέτες πάνω σε αυτές τις τόσο χρήσιμες ουσίες, ξεσκεπάζουν και άλλες πηγές αντιοξειδωτικών, προκειμένου να μας βοηθήσουν να αυξήσουμε την κατανάλωσή τους από όσο περισσότερες πηγές γίνεται, έτσι ώστε να τα λαμβάνουμε στις ποσότητες που πρέπει.
Βάλτε μπρος, λοιπόν, και για τις παρακάτω τροφές έτσι ώστε να δείχνετε, αλλά και να νιώθετε νεότεροι, τονώνοντας τον οργανισμό σας.
Ζυμαρικά ολικής άλεσης: αντιοξειδωτικά στο πιάτο
Η… βερσιόν ολικής άλεσης των ζυμαρικών περιέχει 3 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από τις εμπλουτισμένες ή τις επεξεργασμένες τροφές, όπως αποκαλύφθηκε σε μελέτη του Πανεπιστημίου του Σκράντον – αρκεί η ολική άλεση να αναφέρεται πρώτη στη λίστα των συστατικών. Σύμφωνα με τους μελετητές, η κατανάλωση προϊόντων ολικής άλεσης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων, ενώ οι πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικά) έχουν επίσης θετική επίδραση και στην αρτηριακή πίεση - σίγουρα, βέβαια, παίζουν ρόλο και οι φυτικές ίνες, οι οποίες μειώνουν την απορρόφηση της χοληστερόλης. Η συγκέντρωση των αντιοξειδωτικών στο αλεύρι ολικής άλεσης που χρησιμοποιείται στα εν λόγω ζυμαρικά, πάντως, φαίνεται να είσαι συγκρίσιμη με αυτή των φρούτων και των λαχανικών.

Ποπ κορν: οι πολυφαινόλες στο μεγαλείο τους
Το αγαπητό σε όλους μας σνακ του… κινηματογράφου περιέχει 4 φορές περισσότερες πολυφαινόλες, σε σχέση με αυτές που βρίσκουμε στα περισσότερα φρούτα. Όταν μάλιστα το ποπ κορν είναι σπιτικό, τότε μιλάμε για 100% ολική άλεση και μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών, που μπορούν να μετατρέψουν την παρακολούθηση μιας ταινίας σε μια από τις πιο υγιεινές συνήθειες – αρκεί να αποφύγετε το βούτυρο και το αλάτι.

Αβγά: όχι τόσο ένοχα όσο νομίζουμε
Οι περισσότεροι τα αποφεύγουν λόγω χοληστερίνης, ενώ σχεδόν κανείς δεν τα θεωρεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών. Κι όμως, η λουτεΐνη που περιέχουν (η οποία προστατεύει τα μάτια από την εμφάνιση καταρράκτη και την εκφύλιση ωχράς κηλίδας σε προχωρημένες ηλικίες), αν και βρίσκεται σε χαμηλή συγκέντρωση στα αβγά σε σχέση π.χ. με το σπανάκι, απορροφάται πιο αποτελεσματικά όταν προέρχεται από αυτά, καθώς το λίπος του κρόκου βοηθά στην επεξεργασία της από τον οργανισμό, σύμφωνα με τους ειδικούς. Έτσι, ακόμη κι αν ένα αβγό περιέχει περίπου το 5% της λουτεΐνης που υπάρχει στο σπανάκι, εμείς τελικά την απορροφάμε 3 φορές πιο αποτελεσματικά.

Φασόλια σε κονσέρβα: αντιοξειδωτικά σε… συσκευασία
Μελέτη του 2004 που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών έδειξε ότι ορισμένες ποικιλίες αποξηραμένων φασολιών χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών. Για να αποδείξει, όμως, ότι και τα φασόλια σε κονσέρβα διατηρούν τέτοια υψηλά επίπεδα, μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Κολοράντο μέτρησε τις φαινόλες και τα φλαβονοειδή σε διάφορους τύπους τέτοιων φασολιών και σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Crop Science, βρέθηκε ότι και τα φασόλια σε κονσέρβα περιέχουν αντιοξειδωτικά, με τα μικρά κόκκινα φασόλια να παρουσιάζουν τα υψηλότερα επίπεδα. Γενικότερα, τα σκουρόχρωμα φασόλια σε κονσέρβα περιέχουν περίπου 3 φορές τα φυτοχημικά που «εξολοθρεύουν» τις ελεύθερες ρίζες, σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Γιαούρτι: ισάξιο του… σπανακιού σε ριβοφλαβίνη
Ένα από τα πιο εύκολα και απολαυστικά σνακ, το γιαούρτι, αποτελεί επίσης μια σημαντική για την υγεία μας τροφή. Αν είστε λάτρεις του, τότε σίγουρα θα σας χαροποιήσει το γεγονός ότι 1 φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά μας παρέχει με τουλάχιστον 25% της ημερήσιας ποσότητας ριβοφλαβίνης που χρειάζεται ο οργανισμός μας, ποσότητα την οποία παίρνουμε και από 1 φλιτζάνι βρασμένο σπανάκι. Αν και δεν πρόκειται για αντιοξειδωτικό, η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) είναι πολύ σημαντική για την προώθηση της αντιοξειδωτικής δραστηριότητας, χωρίς την οποία το αντιοξειδωτικό γλουταθιόνη – το οποίο υπάρχει ήδη στα κύτταρά μας – δεν μπορεί να καταστρέψει τις ελεύθερες ρίζες. Λόγω του ότι η ριβοφλαβίνη είναι υδατοδιαλυτή, παραμένει στον οργανισμό μας μόνο για μερικές ώρες, γι' αυτό πρέπει να την αναπληρώνουμε καθημερινά – και το γιαούρτι είναι η λύση.

Βιολογικό γάλα: μια καλή εναλλακτική στα γαλακτοκομικά
Αν δοκιμάσετε να αλλάξετε το καθιερωμένο σας γάλα με βιολογικό, θα ανταμειφθείτε με μια πολύ ισχυρότερη δόση αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε και των καροτενοειδών, βήτα καροτίνη και λουτεΐνη, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of the Science of Food and Agriculture. Τα ευρήματα της έρευνας έδειξαν ότι το γάλα αγελάδων βιολογικής εκτροφής είναι περίπου 40-50% πιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά από το συνηθισμένο γάλα. Δεν σας αρέσει το γάλα; Δοκιμάστε τυρί ή γιαούρτι από αγελάδες βιολογικής εκτροφής – τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια.

Φυσικά γλυκαντικά: και γλυκά και υγιεινά
Μειώνοντας την κατανάλωση άσπρης ζάχαρης και αντικαθιστώντας την με φυσικά γλυκαντικά, όπως η μελάσα, το μέλι, η καστανή ζάχαρη και το σιρόπι σφενδάμου, θα τροφοδοτήσετε τον οργανισμό σας με επιπλέον αντιοξειδωτικά, σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Βιρτζίνια Τεκ, οι οποίοι μελέτησαν την αντιοξειδωτική βαρύτητα των παραπάνω. Αυτό που βρήκαν είναι ότι η μελάσα είχε τα υψηλότερα ποσοστά, με τα υπόλοιπα επίσης να περιέχουν επαρκείς ποσότητες. Όσον αφορά στο μέλι, τα είδη που περιέχουν τα περισσότερα αντιοξειδωτικά είναι τα σκουρόχρωμα, καθώς έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες.
Συνδυάστε, λοιπόν, τα φρούτα και τα λαχανικά σας με τις παραπάνω τροφές και στείλτε την πρόσληψη των αντιοξειδωτικών και την υγεία σας στα… ύψη.

 
 
 
 
http://www.clickatlife.gr
http://www.pinnokio.gr

Η αλήθεια για την "εξωγήινη επίθεση" που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου 2011!

Posted: 02 Nov 2011 07:36 AM PDT

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο η είδηση περί "επίθεσης που θα δεχτεί η γη από τρία εχθρικά εξωγήινα σκάφη, στις 27 Νοεμβρίου 2011". 


Το pyles.tv ερεύνησε και σας παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για το πώς και από ποιούς ξεκίνησε η φημολογία αυτή, πόσο βασιμη μπορεί να είναι και -κυρίως- τι ακριβώς θα συμβεί στις 27 Νοεμβρίου 2011!




Πώς ξεκίνησε η ιστορία για τα τρία UFO που θα επιτεθούν στη Γη!

Ολα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011, όταν η διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda», δημοσίευσε πληροφορίες για "τρία γιγάντια UFO θα επιτεθούν στη γη το 2012". Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ έχουν ήδη εντοπιστεί και κατευθύνονται προς στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια τα οποία έχουν άκρως εχθρικές διαθέσεις. Η ημερομηνία που αναμένεται να φτάσουν στον πλανήτη μας; 21 Δεκεμβρίου 2012!

Το άρθρο παρουσίαζε μία "απόρρητη ανακοίνωση" που διέρρευσε από το πρόγραμμα SETI, σύμφωνα με την οποία " τρία τεράστια UFO πλησιάζουν την Γη. Η NASA μέσω του προγράμματος HAARP τα εντοπίζει εγκαίρως ενώ λίγο αργότερα γίνονται πλήρως ορατά και από τα τηλεσκόπια. Το μεγαλύτερο από αυτά, έχει πλάτος 240 χιλιόμετρα!"

Οπως αναφερόταν στο δημοσίευμα "αμέσως οι ερευνητές του SETI, προχωρούν σε δημόσια ανακοίνωση στην οποία παραδέχονται ότι τα αντικείμενα δεν είναι παρά εξωγήινα διαστημόπλοια. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί. Τα UFO θα φτάσουν στη Γη, τον Δεκέμβριο του 2012".

" Η ημερομηνία της επαφής με τους εξωγήινους", σημείωνε η ρωσική εφημερίδα, " φέρνει σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;", αναρωτιόταν!

To pyles.tv από την πρώτη στιγμή, ξεκίνησε να ερευνήσει όλα τα στοιχεία που υπήρχαν για την υπόθεση αυτή. Παρά το γεγονος ότι δεν υπήρχε αρνητική προδιάθεση εκ μέρους μας, στην πορεία της έρευνας εντοπίσαμε κάποια "σκοτεινά σημεία" και ανακρίβειες που μας έκαναν ιδιαιτέρως επιφυλακτικούς με τα όσα γράφονται και λέγονται.

Πρώτο "σκοτεινό σημείο": ο αστροφυσικός που ΔΕΝ υπάρχει!


Το πρώτο στοιχείο που εντοπίσαμε από τον Ιανουάριο του 2011 ακόμη, ήταν πως η συγκεκριμένη φημολογία είχε βασιστεί σε διαδικτυακή φάρσα, σύμφωνα με την οποία κάποιος αστροφυσικός με το όνομα Craig Kasnov, συνεργάτης του Seti, είχε κάνει την αποκάλυψη για τα τρία UFO που πλησίαζαν απειλητικά τη Γη!

Λίγες ημέρες αργότερα ο Graig Kasnoff -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- ο οποίος είναι δημοσιογράφος και από τους πρωτεργάτες του SETI@HOME, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έκανε τέτοια δήλωση! " Αν βρείτε αστροφυσικό με το όνομα Craig Kasnov στο SETI, δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε για την αποκάλυψή του!", είχε συμπληρώσει! Το pyles.tv είχε αναζητήσει τότε αστροφυσικό με το όνομα αυτό, αλλά μάταια!

Δεύτερο σκοτεινό σημείο: ο αστρονόμος που ΔΕΝ υπάρχει (?)

Η υπόθεση αυτή έμοιαζε να έχει ξεχαστεί, μέχρι που στα τέλη του Σεπτεμβρίου 2011, έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο νέες πληροφορίες και άρθρα, σύμφωνα με τα οποία η επίθεση των UFO όχι μόνο θα συμβεί αλλά θα γίνει και νωρίτερα από ότι αρχικά υπολογιζόταν και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου 2011!

Τα ρεπορτάζ επικαλούνται "απόρρητα στοιχεία" σύμφωνα με τα οποία στις 30/9/2011 "ένα απο τα εχρθικά διαστημόπλοια που κατευθύνονται προς τη Γη, εκτόξευσε μία δέσμη λέιζερ προς τη Σελήνη μας στέλνοντας το μήνυμα πως οι προθέσεις τους δεν είναι ειρηνικές"!  

" Πέρασε δίπλα από την Σελήνη μας στις 30 Σεπτεμβρίου. Αν ψάχναμε στον ουρανό νοτιοδυτικά στις 27 Σεπτεμβρίου - την ημέρα της νέας σελήνης - θα βλέπαμε τρεις τεράστιες μπλε λάμψεις! Ηταν η πρώτη φορά που είχαμε τόσο καθαρή οπτική επαφή με τα διαστημόπλοια", φέρεται να δήλωσε ο δρ Nirmal Bappu, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ένας παγκοσμίου φήμης αστρονόμος και εμπειρογνωμόνων σχετικά με εξωγήινα διαστημόπλοια.

Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν λόγος για "περίεργες ακτίνες λέιζερ" στη Σελήνη. Το pyles.tv προσπάθησε να εντοπίσει αστρονόμο με την ονομασία Nirmal Bappu, αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Οπως μας ενημέρωσαν, στους χώρους της αστρονομίας είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ο δρ Vainu Bappu, (ο οποίος πέθανε το 1982) και ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος της Διεθνούς Αστρονομικής Ένωσης. Επικοινωνήσαμε και με το ομώνυμο Παρατηρητήριο στην Ινδία, αλλά χωρίς επιτυχία. 

Το γεγονός πως η συντακτική ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει αστρονόμο με το όνομα Nirmal Bappu δεν σημαίνει πως αυτός δεν υπάρχει γι αυτό το λόγο και ζητήσαμε από τα sites που επικαλούνται την μαρτυρία του να μας φέρουν σε επαφή μαζί του. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα- θα σας ενημερώσουμε αν τελικά μιλήσουμε με τον δρ. Bappu! 

Η επίθεση των Gootan και ο... ΟΗΕ!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ο ΟΗΕ έχει δημιουργήσει ομάδα "υπεργήινων υποθέσεων"στην οποία συμμετέχουν επιστήμονες αλλά και ερευνητές UFO. O John Malley, ανήκει, που ανήκει τους δεύτερους, δήλωσε για την επίθεση εξωγήινων στις 27 Νοεμβρίου:

" Τα ufo έχουν σταθερή πορεία προς τη Γη. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο κάνουν προετοιμασίες μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αρχικά πιστέψαμε ότι έρχονται από τον ειρηνικό πλανήτη Zeeba. Τώρα πλέον έχουμε βάσιμες υποψίες πως ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τον άκρως εχθρικό πλανήτη Gootan".

Ο Malley, είχε αναφερθεί και πάλι στην επίσκεψη εξωγήινων από τους δύο αυτούς πλανήτες, στις αρχές του καλοκαιριού όταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ινδός Υπουργός Άμυνας, A. Antony είχε ανακοινώσει ότι η Ινδία ανακάλυψε "μια ενεργή βάση UFO στα Ιμαλάϊα"! Ο κ. Malley είχε δημοσίως επιβεβαιώσει "τα διαστημόπλοια ήταν κλασικά πλοία των Gootan"!

Πώς φτάσαμε στην ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2011
 

Αν και αρχικά η ημερομηνία της "επερχόμενης εξωγήινης επίθεσης" είχε οριστεί για τις 21/12/2012 - και είχε συνδιαστεί με τις προφητείες για το τέλος του κόσμου- τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται λόγος για την 27η Νοεμβρίου 2011!

Το pyles.tv επικοινώνησε με έλληνα αστροφυσικό οποίος αρχικά αρνήθηκε να μας μιλήσει λέγοντας πως "αν κάθε φορά διαψεύδαμε επισήμως τις ανοησίες που λέγονται και γράφονται, δεν θα είχαμε χρόνο για τις σοβαρές έρευνές μας. Αν κάνω επωνύμως διάψευση, το τηλέφωνό μου θα χτυπάει διαρκώς για να μιλήσω για ένα ανύπαρκτο θέμα, ενώ θα γραφτούν δεκάδες θεωρίες περί δήθεν συγκάλυψης. Η καλύτερη διάψευση αυτών των ψευδο- προφητειών είναι να αφήνεις να φτάνει η μέρα που ΔΕΝ επιβεβαιώνονται!".

Στην επιμονή μας να κάνει έστω και ανωνύμως μία τοποθέτηση για το θέμα, ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός: " Και μόνο πως επιλέξανε την 27η Νοεμβρίου ως ημερομηνία της "εξωγήινης επίθεσης", αποδεικνύει πως πρόκειται για ανθρώπους που... γκουγκλάρουν και αναπαράγουν ό,τι βρουν μπροστά τους, χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να δουν ούτε καν την ημερομηνία των δήθεν ρεπορτάζ. Κάνουν ό,τι βρίσκουν στο ίντενρετ έναν αχταρμά και τον σερβίρουν". 

Στις 27 Νοεμβρίου 2009 (!) θα ξαναγινόταν "άφιξη εξωγήινων"!

Μετά την παραπάνω υπόδειξη, αναζητήσαμε στο διαδίκτυο πληροφορίες για την "27η Νοεμβρίου" και -ω, του θαύματος!- βρήκαμε ότι την ίδια ακριβώς ημέρα πριν από δύο χρόνια, οι "ειδικοί" περίμεναν και πάλι άφιξη εξωγήινων διαστημοπλοίων στη Γη!

Σύμφωνα με συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει ο Bill Ryan, του Project Camelot, "στις 21 ή 22 Νοεμβρίου 2009, ένα τεράστιο UFO" θα προσγειωνόταν σε ένα γήπεδο στη Φλώριδα των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή μιας συναυλίας.

" Έχουμε διασταυρωμένες πληροφορίες ότι ο πρόεδρος Ομπάμα στις 27 Νοεμβρίου 2009 -δηλαδή 5 μέρες μετά την εξωγήινη επίσκεψη- θα κάνει δημοσίως αποκαλύψεις για τις επαφές των εξωγήινων με τη Γη. Γνωρίζουμε από αξιόπιστη πηγή, πως ήδη ετοιμάζετε τηλεοπτικό διάγγελμα του προέδρου των ΗΠΑ"!  

"Κυριακή, κοντή γιορτή" λοιπόν που λέει και ο σοφός λαός. Σε λιγότερο από έναν μήνα η 27η Νοεμβρίου θα έχει φτάσει και εμείς θα είμαστε εδώ να καταγράψουμε αν τα... τρία UFO θα επιτεθούν στη Γη! Ή μήπως ΔΕΝ θα είμαστε;;; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή : Pyles.tv 
http://astrikiprovoli.blogspot.com

Δημόσιες Δηλώσεις Του Παρελθόντος Για Την Εξωγήινη Επισκεψιμότητα.

Posted: 02 Nov 2011 07:31 AM PDT

Στρατηγός Nathan Twining (αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ), στο Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: "Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις."





Ηarry Truman (Πρόεδρος των ΗΠΑ). Συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο, 4 Απριλίου 1950: "Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία γήινη δύναμη στο πλανήτη μας." 

 

Λόρδος Hugh Dowding (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF). Εφημερίδα London Sunday Dispatch, 11 Ioυλίου 1954: "Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ' αλήθεια και δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος στην γη."
 



Στρατηγός Douglas MacArthur στους New York Times, 8 Σεπτεμβρίου 1955: "Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης όλες οι χώρες της γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες." Ο ίδιος στους New York Times 28 Φεβρουαρίου 1960: "Στο παρασκήνιο οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO." 

Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter (πρώην διευθυντής της CIA, 1947 – 1950), δήλωση στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena, NICAP: "Άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιός είναι ο σκοπός της επίσκεψής τους, στη Γη."

 
Τζων Κέννεντυ (Πρόεδρος των ΗΠΑ), στο National Security Memorandum (no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφαλείας), προς τον James Webb (Διευθυντή ΝΑSA), 12 Νοεμβρίου 1963: "Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με την Σοβιετικοί Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας." 

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: "Στη συνάντηση μας στην Γενεύη ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μου είπε ότι αν η γη αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή."


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ δήλωσε στο κανάλι ABC-News, στις 22 Ιανουαρίου 1999: "Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO. Έχω δει και εγώ ο ίδιος." 




 Και φυσικά η δήλωση απίστευτης σπουδαιότητας του Ευάγγελου Αβέρωφ ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας στο ξενοδοχείο Σελεστ στην Πλάκα σε πρες κόνφερανς: "θέλω να συστήσω να εξεταστεί η περίπτωση μιας έρευνας άμεσης ανάγκης σχετικά με την προέλευση και την ταυτότητα των αγνώστων αυτών εναερίων φαινομένων!"



Πηγή : palo.gr
http://astrikiprovoli.blogspot.com

Top 10 μύθων περί υγείας

Posted: 02 Nov 2011 07:28 AM PDT

Το Top10 των μύθων περί υγείας (1)
Μία επισκόπηση από Αμερικανούς ερευνητές πάνω σε επτά συνηθισμένες ιατρικές πεποιθήσεις έδειξαν πως δεν είναι τίποτα περισσότερο απο μύθοι. Κάποιες από αυτές είναι εντελώς αναληθείς, ενώ άλλες δεν έχουν επαρκή αποδεικτικό υλικό σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Ιντιάνα.

Οι ερευνητές δεν βρήκαν καμία ένδειξη που να υποστηρίζει την ανάγκη πως πρέπει να πίνουμε οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα, την αντίληψη πως χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του μυαλού μας ή την πεποίθηση πως τα νύχια και τα μαλλιά μας συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά το θάνατο. Η έρευνα επίσης έδειξε πως τα ξυρισμένα μαλλιά δεν μεγαλώνουν πιο δυνατά και σκούρα, πως το να διαβάζεις με αμυδρό φως δεν καταστρέφει τα μάτια, πως τα κινητά τηλέφωνα δεν είναι επικίνδυνα στα νοσοκομεία και πως τρώγοντας κοτόπουλο δεν κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται νυσταγμένοι.

Κακή διατροφή και κακή υγιεινή προκαλούν ακμή

Το Top10 των μύθων περί υγείας (2)
Είναι μία κοινή παρανόηση πως το τι τρώτε και το πόσο συχνά πλένετε το πρόσωπό σας, μπορούν να οδηγήσουν σε στίγματα και ακμή. Στην πραγματικότητα η ακμή προκαλείται από την παραγωγή ορμονών και την επιρροή που έχουν αυτές στους λιπώδης αδένες. Αυτή η διαδικασία αυξάνεται κατά την εφηβία, και γι' αυτό και συμβαίνει πιο συχνά σε έφηβα αγόρια και κορίτσια. Μπορεί βέβαια να είστε ακόμα πεπεισμένοι πως τρώγοντας συγκεκριμένα φαγητά επηρεάζουν το δέρμα σας, και δεν είναι κακό να τα αποκλείσεται από την διατροφή σας και να δείτε εάν αυτό θα κάνει κάποια διαφορά.
Το να πλένετε το πρόσωπό σας πολύ συχνά από την άλλη, μπορεί να χειροτερέψει το δέρμα σας μιας και το σώμα σας παράγει περισσότερο λιπαρότητα για να αντικαταστήσει αυτή που έχετε ξεπλύνει.

Ορισμένα φρούτα και λαχανικά παχαίνουν

Το Top10 των μύθων περί υγείας (3)
Έχουμε χάσει το μέτρημα από τις φορές οι άνθρωποι υποστηρίζουν πως δεν έπρεπε να φάνε μία μπάνανα επειδή είναι πολύ παχυντική. Ανοησίες! Στην πραγματικότητα οι μπανάνες περιέχουν μόνο γύρω στο ένα γραμμάριο λίπους, ενώ η πλειοψηφία των άλλων φρούτων και των λαχανικών είναι επίσης εξαιρετικά χαμηλά σε λίπος, και το πιο σημαντικό, είναι υπερβολικά ωφέλιμα για τον οργανισμό σας. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις -όπως τα αβοκάντο για παράδειγμα. Ένα αβοκάντο μπορεί να περιέχει μέχρι και 300 θερμίδες και σχεδόν 30 γραμμάρια λίπους! Ωστόσο πρέπει να το θεωρήσετε αυτό «καλό λίπος» και δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν πρέπει να τα απολαμβάνετε ως μέρος μίας ισορροπημένης δίαιτας.

Το να «σπας» τις αρθρώσεις των δαχτύλων οδηγεί σε αρθρίτιδα

Το Top10 των μύθων περί υγείας (4)
Το «σπάσιμο» των αρθρώσεων στα δάχτυλα δεν είναι κάτι απλά τρομερά εκνευριστικό, αλλά μπορεί να καταστρέψει την υγεία των χεριών σας. Ένα πράγμα ωστόσο που δεν θα αποκτήσετε είναι αρθρίτιδα όπως έχουν αποδείξει οι έρευνες. Μία από αυτές, που παρακολούθησε 300 τύπους που αρέσκονται να «σπάνε» τα δάχτυλά τους, αποκάλυψε πως οι συμμετέχοντες που το έκαναν σπανιότερα δεν είχαν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν αρθρίτιδα από εκείνους το έκαναν πιο συχνά. Ωστόσο, η έρευνα έχει επίσης δείξει πως «σπάζοντας» τις αρθρώσεις, πράγματι καθιστά πιο ευαίσθητο στο πρήξιμο των χεριών και στη μειωμένη δύναμη της παλάμης σας.

Η τσίχλα χρειάζεται επτά χρόνια για να χωνευτεί

Το Top10 των μύθων περί υγείας (5)
Αυτό αποτελεί ένα διάσημο αγαπημένο «μυστικό» εδώ και χρόνια, ειδικά ανάμεσα στα παιδιά. Όμως αντίθετα με ότι μπορεί να σας είχαν πει οι συμμαθητές σου στο σχολείο, σίγουρα δεν χρειάζονται επτά χρόνια για να χωνέψει κανείς μία τσίχλα που έχει καταπιεί. Μάλιστα κάτι τόσο μικρό μπορεί να ταξιδέψει μέσα στο σύστημά σου σε κανονικό ρυθμό.

Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον λόξυγκα

Το Top10 των μύθων περί υγείας (6)
Κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι προκαλεί τους λόξυγξες, οι οποίοι συμβαίνουν όταν το διάφραγμα έχει ακούσιους σπασμούς, αν και ορισμένες τροφές, ποτά και πράξεις ίσως τους ενεργοποιούν. Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να τους ξεπερνάμε, αν και οι περισσότεροι από εμάς φαίνεται πως έχουν κάποια δική τους ξεχωριστή θεραπεία, όπως ένα τρόμαγμα, τις εφτά γουλιές νερό ή το κράτημα της αναπνοής. Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι αντιμετώπισης των επίμονων λοξύγκων, οι οποίες μπορούν να τους αντιμετωπίσουν για λίγες ώρες, αλλά η αποδοτικότητά τους συζητείται. Οι λόξυγκες που μας πιάνουν είναι απολύτως αθώοι και η πιο σίγουρη θεραπεία είναι απλώς να τους αφήσουμε να φύγουν μόνοι τους.

Όταν φτερνίζεσαι, η καρδιά σου σταματάει

Το Top10 των μύθων περί υγείας (7)
Ακόμα ένας διάσημος μύθος είναι πως η καρδιά σου κυριολεκτικά «πηδάει» ένα χτύπο όταν φτερνίζεσαι. Κι άλλες χαζομάρες! Όταν φτερνίζεται κάποιος, η πίεση στο στήθος του αυξάνει καθώς εισπνέει και πέφτει όταν εκπνέει, έτσι ο ρυθμός της καρδιάς επηρεάζεται, όμως να είστε σίγουροι πως συνεχίζει να χτυπά.

Χρησιμοποιούμε μόνο 10% του μυαλού μας

Το Top10 των μύθων περί υγείας (8)
Πολλοί αγωνιζόμενοι στα τηλεοπτικά reality show μπορούν να υποστηρίξουν το αντίθετο, αλλά στην πραγματικότητα το ανθρώπινο είδος χρησιμοποιεί την πλειοψηφία του εγκεφάλου του. Εικόνες έχουν δείξει πως μάλιστα χρησιμοποιούμε γύρω στο 60% του μυαλού μας ενώ κοιμόμαστε ενώ μία έρευνα που χρησιμοποιεί τη διέγερση του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω ηλεκτρισμού αποκάλυψε πως δεν υπάρχουν ανενεργές περιοχές στο μυαλό.

Οι πολλές ασκήσεις κοιλιακών ισοδυναμούν με τέλεια «six pack»

Το Top10 των μύθων περί υγείας (9)
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο όσο να κάναμε καμιά διακοσαριά κοιλιακούς την ημέρα… Όλοι οι άντρες έχουν ένα «six pack», το πρόβλημα όμως με πολλούς από εμάς είναι πως είναι κρυμμένοι κάτω από ένα πλαδαρό στρώμα λίπους. Η πρώτη σας αποστολή είναι να κάνετε πολλές αγγειοκαρδιακές ασκήσεις για να ξεφορτωθείτε το άσχημο στομάχι σας. Εάν το πετύχετε αυτό, οι τέλειοι κοιλιακοί σας θα αναλάβουν οι ίδιοι τα υπόλοιπα…

Δεν πειράζει εάν παραλείψτε το πρωινό

Το Top10 των μύθων περί υγείας (10)
Πειράζει. Το πρωινό είναι στην πραγματικότητα το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Αμέτρητες έρευνες έχουν δείξει πως τρώγοντας νωρίς το πρωί αυτό σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου, ενώ χάνοντας το πρωινό μπορεί να προκαλέσει κούραση και κακή συγκέντρωση. Παραλείποντας το πρωινό επιβραδύνει επίσης τον μεταβολισμό σας και καθιστά πολύ πιθανό το να αρχίσετε την συνήθεια των σνανκς.

Μπορείτε να προβλέψετε το φύλο του παιδιού σας

Το Top10 των μύθων περί υγείας (11)
Πολύς κόσμος νομίζει πως θα αποκτήσει αγόρι εάν το μωρό είναι ψηλά στη μήτρα και κορίτσι εάν είναι πιο χαμηλά. Έρευνα, ωστόσο, υποδεικνύει πως δεν υπάρχει ακριβής τρόπος για να προβλέψετε το φύλο του αγέννητου παιδιού σας, εκτός προφανώς από το να ρωτήσετε τον γιατρό σας να το κάνει για εσάς.
Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο John Hopkins πραγματοποίησαν μία έρευνα σε 104 έγκυες γυναίκες και ανακάλυψαν πως το φύλο των παιδιών δεν συνδέονταν με κανένα τρόπο με το σχήμα του στομαχιού των γυναικών κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.





Πηγή: msn.com
http://www.otherside.gr

Παραλίγο να σκοτωθεί λόγω ατυχήματος με...αετούς! [video]

Posted: 02 Nov 2011 07:22 AM PDT

Δείτε την αγωνιώδη προσπάθεια ενός αλεξιπτωτιστή όπως καταγράφηκε από την κάμερα που είχε επάνω του
, κατά τη διάρκεια πτήσης του στα Ιμαλαϊα, όταν 2 αετοί χτύπησαν επάνω του και τυλίχθηκαν στο αλεξίπτωτό του. Μοναδικές σκηνές...








tromaktiko
http://tsekouratoi.blogspot.com 

Στη φυλακή o Γρηγόρης Βαλλιανάτος!

Posted: 02 Nov 2011 07:17 AM PDT

Τον πρώτο επώνυμο φοροφυγά κατόρθωσε να βάλει στη φυλακή το ΠΑΣΟΚ
, μόνον που δεν είναι μέσα στην ...υποκριτική λίστα των προσωπικών δεδομένων με τους «μεγαλοκαρχαρίες» του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.


Ενας από τους στενούς φίλους, ομοϊδεάτης στο νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών ουσιών και πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Γρηγόρης Βαλλιανάτος κρατείτο μέχρι χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας για βεβαιωμένες οφειλές προς το Δημόσιο. Ο κ. Βαλλιανάτος αναμενόταν να μεταχθεί στις Δικαστικές Φυλακές της Χίου για να εκτίσει ποινή 26 μηνών, έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών. Εάν δεν πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ (ώστε να καταδειχτεί ότι ο κ. Παπανδρέου κλείνει φυλακή ακόμα και τους φίλους του για το καλό της πατρίδος), τότε πρόκειται για προκλητική απόφαση άδικης εφαρμογής του νόμου, την ώρα που μεγαλοεπιχειρηματίες αρνούνται να αποδώσουν στο κράτος εκατομμύρια ευρώ βεβαιωμένων οφειλών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από «τυχαίο έλεγχο». Από την ταυτοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι εναντίον του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Η πρώτη απόφαση αφορούσε υπόθεση έκδοσης ακάλυπτων επιταγών. Εκδικάστηκε το 2002 και αμετάκλητα ο γνωστός δημοσιογράφος καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή, χρηματικά μετατρέψιμους, αφού μάλλον δεν είχε ασκήσει ένδικα μέσα για να προσβάλει την ποινή. Το ποσό δεν πληρώθηκε και η ποινή πέρασε στο ποινικό του μητρώο.

Το 2008, σε άλλη υπόθεση, ο κ. Βαλλιανάτος καταδικάστηκε για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο σε έξι μήνες φυλακή. Λόγω του ποινικού μητρώου του 2002, το δικαστήριο δεν δέχτηκε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής (άρθρο 99 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα), με αποτέλεσμα η καταδίκη να μετατραπεί χρηματικά σε 31.000 ευρώ, ποσό που κατά πληροφορίες δεν είχε πληρώσει ο κ. Βαλλιανάτος. Στον τυχαίο έλεγχο φανερώθηκαν οι οφειλές. Ο πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου (που για πολλούς εξακολουθούσε άτυπα να βρίσκεται στον στενό κύκλο των προσώπων που ακροαζόταν) οδηγήθηκε με χειροπέδες (κατά μαρτυρίες αυτοπτών) στο Τμήμα Εκτελέσεων Ποινών στο κτίριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων, χθες το μεσημέρι, και από εκεί στον εισαγγελέα, που διέταξε τη φυλάκισή του ώστε να εκτίσει ποινή δύο ετών και δύο μηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλοι του κ. Βαλλιανάτου έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν ώστε ο γνωστός δημοσιογράφος να μην παραμείνει για μακρό διάστημα στο σωφρονιστικό κατάστημα της Χίου.



24ωρο
http://tsekouratoi.blogspot.com

Το αγόρι… ξυλόφωνο! (Video)

Posted: 02 Nov 2011 07:00 AM PDT

Ένα αγόρι από την Ghana με μια εκπληκτική ικανότητα. Δείτε τον, και κυρίως, ακούστε τον!





http://topeiraxtiri.blogspot.com

Εφευρέθηκε τσιγάρο με μεταλλαγμένο χαρμάνι

Posted: 02 Nov 2011 06:56 AM PDT


Γενετικά τροποποιημένο καπνό με ελάχιστη νικοτίνη κατασκεύασε ένα αμερικανικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας, υποσχόμενο ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να κάνει τους πολίτες να κόψουν το τσιγάρο.


Οι επιστήμονες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό λένε πως οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί είναι στην προκειμένη περίπτωση το μικρότερο κακό, διότι ακυρώνουν το μεγαλύτερο κακό, που είναι ο καρκίνος.

Πιο συγκεκριμένα, το γενετικά τροποποιημένο τσιγάρο υπόσχεται τη μείωση της νικοτίνης, χωρίς την οποία ο καπνιστής χάνει την απόλαυση του τσιγάρου και, με τον καιρό, την κακή συνήθεια. Η εταιρεία 22nd Century Grοup έκανε το μεγαλύτερο πείραμα που έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν και στο πλαίσιο αυτό, το αμερικανικό Ινστιτούτο Υγείας έκανε μια τεράστια παραγγελία 9.000.000 τέτοιων τσιγάρων.

Οι New York Times αναφέρουν πως ήδη έχει αποδεσμευθεί ένα κονδύλι ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων για μια σειρά μελετών που σε διάστημα πέντε ετών θα αποκαλύψουν πως επιδρά η μείωση της νικοτίνης στον οργανισμό. Άλλο προϊόν πάντως προτείνει την ενισχυμένη δόση νικοτίνης με στόχο τη μείωσης της κατανάλωσης του τσιγάρου. Δυο διαφορετικές προσεγγίσεις με έναν κοινό στόχο: το κόψιμο της τζούρας...



http://topeiraxtiri.blogspot.com

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Live Σύλληψη Ρώσου παιδόφιλου

Posted: 02 Nov 2011 06:22 AM PDT



Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που καταγράφει πώς δρα το ανθρωπόμορφο τέρας απέναντι στο κοριτσάκι και πως εισβάλει η αστυνομία της Ρωσίας στο σπίτι του και τον συλλαμβάνει.

Σύλληψη Ρώσου παιδόφιλου by araxtoikailight
 
 
http://araxtoikailight.blogspot.com

Οι έφεδροι προσπάθησαν να πανε στο Καστελόριζο!!(video)

Posted: 02 Nov 2011 06:18 AM PDT

Δείτε το βίντεο!
Σε πείσμα όλων αυτών που φαντασιώνονται ότι οι Έλληνες θα παραδόσουν τα όπλα αμαχητί... πλανώνται πλάνην οικτράν!!! Και οι Έφεδροι δηλώνουν ένα τρανότατο ΠΑΡΩΝ !!!
Σε πείσμα ακόμα και του καιρού η αποστολή Κ/Σ εκτελέσθηκε επιτυχώς. Ο κομμάντος Δημήτρης Καζαμίας κατέφθασε στο νησί, φέρων το.... χρηματικό βοήθημα για το σχολείο αεροπορικώς. Η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε απο τον Δήμαρχο αλλά και από τους κατοίκους καθώς και η περιγραφή της αγάπης με την οποία περιέβαλαν την κίνηση των Εφέδρων είναι γλαφυρότατες.
Σε ειδική τελετή στο Νησί θα γίνει επίσημη ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ των χρημάτων, πράγμα που σημαίνει οτι οι ακρίτες μας μας ήθελαν κι ας έλεγαν διάφοροι διάφορα. Επίσης αποδεικνύει ότι ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!



http://hellasxg.blogspot.com
http://anti-ntp.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές