Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


«Κι αν οι εξωγήινοι ανάβουν τα... φώτα τη νύχτα;»

Posted: 05 Nov 2011 02:17 PM PDT

Άμπραχαμ Λεμπ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, και ο Έντουιν Τέρνερ από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, έχουν μία πρωτότυπη ιδέα που θα μας βοηθήσει ίσως να εντοπίσουμε εξωγήινους πολιτισμούς!

«Κι αν οι εξωγήινοι ανάβουν τα... φώτα τη νύχτα;»

Σύμφωνα με αυτήν, η προσπάθεια αναζήτησης εξωγήινου πολιτισμού θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αναζήτηση του «φωτισμού», δηλαδή του τεχνητού φωτός που χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι!

Όπως τα φώτα της Γης φαίνονται από το Διάστημα (στη φωτογραφία), δίνοντας το μήνυμα στους "έξω" πως ο πλανήτης κατοικείται, έτσι θα πρέπει κι εμείς να αναζητήσουμε ανάλογα σημάδια σε άλλους πλανήτες, λένε! «Η λάμψη από το τεχνητό φως αντανακλάται στο Διάστημα, οπότε αν υπάρχει εξελιγμένος εξωγήινος πολιτισμός η αντανάκλαση του φωτός που παράγει δεν αποκλείεται να φτάνει μέχρι το ηλιακό μας σύστημα, στην ζώνη αστεροειδών Κούιπερ», προσθέτουν!

Για να καταφέρουμε όλα τα παραπάνω, οι δύο καθηγητές εκτιμούν ότι θα πρέπει να εστιάσουμε στην παρατήρηση των σωμάτων της ζώνης αυτής και να προσπαθήσουμε να καταγράψουμε τυχόν μεταβολές στην λαμπρότητα τους.

Αν αυτό συμβεί, τότε θα έχουμε ανακαλύψει τον πλανήτη που χρησιμοποιεί... λάμπες φωτισμού, λένε βασίζοντας την θεωρία τους στην πιθανότητα οι εξωγήινοι να μοιάζουν σημαντικά με εμάς και να χρησιμοποιούν τεχνητό φωτισμό στους δικούς τους πολιτισμούς! Ελπίζουμε πάντως να μην πληρώνουν και τέλος ακινήτων στην... εξωγήινη ΔΕΗ!

Δείτε στο βίντεο, πώς φαίνονται τα φώτα του πλανήτη μας από το μακρινό διάστημα, για να αντιληφθείτε τι ακριβώς προτείνουν να ψάξουμε οι δύο επιστήμονες:

Τον πήρε είδηση που παραβίαζε το αμάξι και ο κλέφτης τον μαχαίρωσε

Posted: 05 Nov 2011 02:14 PM PDT

Αδιαφόρησε ένας άγνωστος άντρας εντελώς, για το γεγονός, ότι ήταν νωρίς το απόγευμα και μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών αποπειράθηκε να παραβιάσει το αυτοκίνητο ενός άτυχου άντρα.

Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Δημητρακοπούλου, πλην όμως ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και κατά τη διαφυγή του, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που κατάπιε 13 «αυγά» κάνναβης

Posted: 05 Nov 2011 02:12 PM PDT

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ύστερα από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη, λόγω στένωσης του εντέρου του, ένας 35χρονος, ο οποίος κατάπιε 13 αυτοσχέδια «αυγά» με 69,1γρ. «σοκολάτας», ψημένου χασίς δηλαδή, στην προσπάθειά του να τα μεταφέρει.

Οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού είχαν πληροφορίες για τον 35χρονο, τον οποίο συνέλαβαν και κάποια στιγμή άρχισε να διαμαρτύρεται για έντονους πόνους στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν οι αστυνομικοί στο Νοσοκομείο, εσπευσμένα για καλή του τύχη. Ο 35χρονος είχε συλληφθεί και πάλι για ναρκωτικά πριν δύο χρόνια στην Ρόδο από την Δίωξη Ναρκωτικών, αλλά αυτή την φορά …πραγματικά ρίσκαρε με την ζωή του.

Τρεις ημέρες θα κάνει να τυπωθεί η δραχμή!

Posted: 05 Nov 2011 02:11 PM PDT

«Η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα πρέπει να προετοιμαστεί με μυστικότητα», λέει ο καθηγητής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Βόννης, Μάνφρεντ Νόιμαν. Σε συνέντευξή του προς την Wirtschaftswoche – που αναδημοσιεύει εν μέρει η Ντόυτσε Βέλλε – ο κ. Νόιμαν προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τη «νομισματική μεταρρύθμιση» κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, καθώς η σχετική διαδικασία δεν είναι εύκολη.

Προκειμένου να αποφευχθεί ένα Bank-Run υπό του καθεστώς του πανικού, η χώρα θα πρέπει για κάποιες μέρες να απομονωθεί, λέει ο Γερμανός καθηγητής. Ο κ. Νόιμαν εξηγεί ότι θα πρέπει να κλείσουν τα σύνορα και να απαγορευθούν για κάποιο διάστημα τα εμβάσματα χρημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή χρημάτων στο εξωτερικό. Θα πρέπει επίσης να ανασταλούν οι διεθνείς αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές. «Η εκτύπωση νέου χρήματος θα απαιτήσει περίπου τρεις ημέρες», προσθέτει ο οικονομολόγος…

Ρεαλιστικά πορτραίτα-τατουάζ

Posted: 05 Nov 2011 01:53 PM PDT

Σχεδόν περιμένεις να σου μιλήσουν















Η τρέλα με τις μύτες-χελωνονιντζάκια συνεχίζεται

Posted: 05 Nov 2011 01:51 PM PDT

Σε λίγο δεν θα μείνει φωτογραφία χωρίς αυτές















Θεϊκά σχέδια για all-star

Posted: 05 Nov 2011 01:49 PM PDT

Το παπούτσι που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα



















Οι άνθρωποι πίσω από διάσημα καρτούν

Posted: 05 Nov 2011 01:48 PM PDT

Έδωσαν φωνή στις πιο ιστορικές μορφές κινουμένων σχεδίων


Η πιο creepy συλλογή

Posted: 05 Nov 2011 01:47 PM PDT

Ατελείωτοι κλόουν σε ένα δωμάτιο












Οι σύγχρονοι «φιλόσοφοι» βρίσκονται στους τοίχους

Posted: 05 Nov 2011 01:40 PM PDT

Εύστοχα συνθήματα για την εποχή μας

«Τα πτυχία copies κτώνται»

«Κολόμβε, γ... την περιέργειά σου»

«Το Lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο»

«Θεσσαλονίκη, η μόνη πόλη που γράφεται με δύο Σίγμα και προφέρεται με δύο Λάμδα»

«Ο Χριστός πέθανε, ο Αϊνστάιν πέθανε και Εγώ δεν αισθάνομαι καλά τελευταία»

«Συμμετέχω, Συμμετέχεις, Συμμετέχει, Συμμετέχουμε, Συμμετέχετε, Αποφασίζουν»

«Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε»

«Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση»

«Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;»

«Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα»

«Οι τοίχοι έχουν αυτιά και τα αυτιά μας τοίχους»

«Έγχρωμη TV, Ασπρόμαυρη Ζωή»

«Μην τα περιμένετε όλα από την Αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας»

Το μεγαλείο του μινιμαλισμού

Posted: 05 Nov 2011 01:37 PM PDT


Η ουσία βρίσκεται στην απλότητα




















Έκαναν την αυλή τους πίστα Angry Birds

Posted: 05 Nov 2011 01:34 PM PDT

Η μανία εξαπλώνεται













Σαν σήμερα

Posted: 05 Nov 2011 01:27 PM PDT

Στις 5 Νοεμβρίου

1492: Ο Χριστόφορος Κολόμβος μαθαίνει για το καλαμπόκι από τους Ινδιάνους της Κούβας.

1605: «Η συνωμοσία της Πυρίτιδας». Οι καθολικοί προσπαθούν να ανατινάξουν το Βρετανικό Κοινοβούλιο. Το σχέδιο αποκαλύπτεται και ο αρχηγός τους, Γκάι Φοκς, απαγχονίζεται.

1815: Η Αγγλία και η Ρωσία υπογράφουν στο Παρίσι ειδική συνθήκη, σύμφωνα με την οποία τα Επτάνησα τίθενται υπό την προστασία της Αγγλίας με την ονομασία «Ηνωμέναι Πολιτείαι των Ιονίων Νήσων».

1855: Γεννήθηκε ο Γιουτζίν Ντεμπς, αμερικανός συνδικαλιστής ηγέτης. Υπήρξε υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ πέντε φορές με τη σοσιαλιστική σημαία.

1879: Πέθανε ο Τζέιμς Κλαρκ Μάξγουελ, σκωτσέζος φυσικός, που το 1873 διατύπωσε τους βασικούς νόμους της ηλεκτρομαγνητικής.

1882: Ο Μπέντριχ Σμέτανα παρουσιάζει στο κοινό της Πράγας το συμφωνικό του ποίημα «Η Πατρίδα μου» («Ma Vlast» στα τσέχικα). Σύνθεση με πατριωτικό περιεχόμενο, είναι ίσως το κορυφαίο έργο του.

1935: Οι αδελφοί Πάρκερ κυκλοφορούν στην αγορά το επιτραπέζιο παιγνίδι «Monopoly».

1936: Γεννήθηκε ο Μιχάλης Δερτούζος, γκουρού της πληροφορικής, καθηγητής στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).

1956: Έρευνα που βλέπει το φως της δημοσιότητας στη χώρα μας αποκαλύπτει ότι 2 εκατομμύρια Έλληνες δεν ξέρουν να βάζουν την υπογραφή τους.

1978: Γεννήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, τραγουδιστής και συνθέτης.

1977: Πέθανε ο Ρενέ Γκοσινί, γάλλος κομίστας, συνδημιουργός του Αστερίξ.

1982: Πέθανε ο Ζακ Τατί, γάλλος σκηνοθέτης και ηθοποιός, γνωστός από τη σειρά ταινιών του με ήρωα τον κύριο Υλό.

Η μάσκα της επανάστασης

Posted: 05 Nov 2011 01:23 PM PDT

Η ιστορία του συμβόλου της εξέγερσης και των Αγανακτισμένων

Σύμβολο των Αγανακτισμένων σε όλη την υφήλιο αποτελεί η μάσκα που φοράει στην ταινία «V for Vendetta» ο πρωταγωνιστής. Επιπλέον η ομάδα των χάκερ Anonymous επέλεξαν αυτή τη μάσκα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους στα μηνύματα-βίντεο που κατά καιρούς δημοσιεύουν.

Γιατί όμως επελέγη αυτή η συγκεκριμένη μάσκα; Ποια είναι η ιστορία του διάσημου αυτού προσωπείου;

Όπως μας διηγείται ο αφηγητής στην αρχή της ταινίας «V for Vendetta» όλα ξεκίνησαν το 1605. Στις 5 Νοεμβρίου της χρονιάς εκείνης μια ομάδα άγγλων καθολικών σχεδίαζε να ανατινάξει τη Βουλή των Λόρδων με σκοπό να ανατρέψει την τυραννική βασιλεία του James I καθώς την στιγμή εκείνη τόσο ο βασιλιάς όσο και άλλοι αριστοκράτες που τον στήριζαν θα βρίσκονταν μέσα στο κτίριο.

Το σχέδιο της «Συνωμοσία της Πυρίτιδας», όπως ονομάζονταν η απόπειρα, ήταν να τοποθετηθούν βαρέλια με πυρίτιδα στο υπόγειο του κτιρίου. Ο συνωμότης που θα άναβε το φιτίλι, ήταν ο Guy Fawkes. Αν και όλα εξελίσσονταν σύμφωνα με το σχέδιο, ένας άγνωστος πληροφορεί τις Αρχές για την απόπειρα. Η βρετανική αστυνομία περικυκλώνει το Westminster Palace και συλλαμβάνει τον Fawkes πριν αυτός προλάβει να ανατινάξει το κτίριο.
Μετά τη σύλληψη του, ο Fawkes ανακρίνεται και βασανίζεται προκειμένου να ομολογήσει τα σχέδιά του. Όταν αυτό συμβεί, ο στασιαστής μαζί με άλλους συνεργούς οδηγούνται για εκτέλεση. Τους κρεμάνε και στη συνέχεια το πτώμα του Fawkes διαμελίζεται για παραδειγματισμό.

Ωστόσο, όπως λέει και ο αφηγητής της ταινίας «δεν μπορείς να αγγίξεις την Ιδέα ή να την κρεμάσεις, οι Ιδέες δεν ματώνουν, δεν αισθάνονται πόνο…». Παρόλο που τον θανάτωσαν, το χαμογελαστό πρόσωπο του Fawkes με το λεπτό μουστάκι έμεινε στην ιστορία. Έμεινε να θυμίζει την επανάσταση και την αντίσταση και σήμερα να χρησιμοποιείται ως μάσκα από τους Αγανακτισμένους και τους εξεγερμένους.


Από συγκέντρωση Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.


Άγγλοι διαμαρτύρονται για την κατάρρευση της οικονομίας.


Διαδηλωτής σε διαμαρτυρία στο Τορόντο.


Μέλη του κινήματος «Occupy Wall Street».


«Η Μέρκελ δημιούργησε την κρίση»

Posted: 05 Nov 2011 01:21 PM PDT

Για την υποχρέωση των Ευρωπαίων ηγετών να επιλύσουν την κρίση κάνει λόγο ο Τζορτζ Σόρος

Ότι οι αποφάσεις που πήρε η Καγκελάριος Μέρκελ το 2008 έφεραν την επιδείνωση της κρίσης δηλώνει σε συνέντευξή του στο Reuters o μεγαλοεπενδυτής και οικονομολόγος Τζορτζ Σόρος, τονίζοντας επίσης ότι η ελληνική χρεοκοπία θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση ενός παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

«Οι οικονομίες δεν αντέχουν ένα ευρωπαϊκό σχέδιο που δεν θα πετύχει. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν να πετύχει. Άφησαν την κρίση να γίνεται όλο και μεγαλύτερη, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει. Δεν έχουν άλλα σχέδια να φέρουν στο "τραπέζι". Τώρα είναι υποχρεωμένοι να λύσουν το πρόβλημα», τονίζει.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα μπορούσαν οι Ευρωπαίοι να έχουν ανακόψει την τόσο δραματική πορεία της κρίσης απαντά ότι «το Γερμανικό Κοινοβούλιο αποφάσισε την ενίσχυση του EFSF και είπε ότι αυτό είναι και το "τέλος αυτού του δρόμου". Η Άγκελα Μέρκελ συνειδητοποίησε ότι δημιούργησε την κρίση και τώρα πρέπει να βρει τη λύση. Το 2008 όταν οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την κατάρρευση της Lehman Brothers, η Α. Μέρκελ τάχθηκε υπέρ μιας λύσης εθνικής για κάθε χώρα και όχι συνολικά ευρωπαϊκής. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την ευρωπαϊκή αποσύνθεση που αργότερα επιταχύνθηκε.

Μία ανεξέλεγκτη χρεοκοπία στην Ελλάδα, από την οποία η Ευρώπη δεν θα ήταν προστατευμένη ώστε να μην επηρεαστεί, θα μπορούσε να φέρει την κατάρρευση όχι μόνο του ελληνικού οικονομικού συστήματος, αλλά και της Ευρώπης ή ολόκληρου του κόσμου. Γιατί όλες οι οικονομίες είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους».

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική Αθηνών - Πατρών

Posted: 05 Nov 2011 01:18 PM PDT

Δύο νεαροί ξεψύχησαν στην άσφαλτο

Τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών, μεγάλο όχημα, ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου που οδηγούσε 44χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα αντιθέτως κινούμενο επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος .

Από την σύγκρουση που ήταν σφοδρή, έχασαν την ζωή τους, ο 22χρονος οδηγός και ο 23χρονος επιβάτης του Ι.Χ αυτοκινήτου, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 24χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου και ελαφρά ο 44χρονος οδηγός του φορτηγού. Προανάκριση ενεργεί η τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Posted: 05 Nov 2011 01:17 PM PDT

Έδωσε αίμα για την 25χρονη Γωγώ Φαρμάκη

Ο σύντροφος της Όλγας Φαρμάκη, Αλέξανδρος Αγγλούπας, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, καθώς χθες τραυμάτισε με όπλο την αδερφή της συντρόφου του, Γωγώ Φαρμάκη.

Η κατηγορία που του αποδόθηκε είναι πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια. Η υπόθεση μπορεί να μη φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, αν η οικογένεια δεν ζητήσει την ποινική του δίωξη.

Κατά την έξοδο του από τα δικαστήρια, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Η πρώτη κίνηση στην οποία προέβη μετά την έξοδο του από την Ευελπίδων, ήταν να δώσει αίμα για την 25χρονη.

«Το 2015 η Ελλάδα στις αγορές»

Posted: 05 Nov 2011 01:11 PM PDT

Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο για την ελληνική οικονομία

Εφόσον εφαρμόσει πιστά τις μεταρρυθμίσεις, η Ελλάδα θα μπορεί να βγει στις αγορές μετά το 2015. Αυτό δηλώνει στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας real news, ο αναπληρωτής διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Xανγκ Τραν.

«Από τώρα και σε δυο-τρία χρόνια, εάν η Ελλάδα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε πορεία βελτίωσης, θα πρέπει να είναι έτοιμη να βγει ξανά στις αγορές», σημειώνει, ο κ.Τραν και τονίζει ότι παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, εκφράζοντας την ελπίδα να ξεκαθαρίσουν σύντομα τα πράγματα.

Σημειώνει πάντως ,πως θα πρέπει να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατόν η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ το 49% των Αυστριακών

Posted: 05 Nov 2011 01:10 PM PDT

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Gallup

Υπέρ της αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη τάσσεται το 49% των Αυστριακών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του για την εφημερίδα «Oesterreich».

Μόνο το 36% των ερωτηθέντων τάχθηκαν υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο «κλαμπ» των 17 κρατών μελών της ευρωζώνης ενώ σχεδόν τα 2/3 (62%) των Αυστριακών, η χώρα των οποίων έχει το πιο χαμηλό ποσοστό ανεργίας σε ολόκληρη την ΕΕ, θεωρούν πως η Ελλάδα θα πρέπει να οδηγηθεί με συντεταγμένο τρόπο σε στάση πληρωμών ενώ περίπου το ένα τέταρτο αυτών (24%) τάσσονται κατά ενός τέτοιου σεναρίου.

Αντίθετα, μόλις το 18% των ερωτηθέντων επιθυμεί το σελίνι να ξαναγίνει το νόμισμα της Αυστρίας.

Η εφημερίδα, δεν διευκρινίζει τον αριθμό όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση.

Τους έπιασαν με 264 χάπια στα Εξάρχεια

Posted: 05 Nov 2011 01:08 PM PDT

Για την κατοχή τους απαιτείται ειδική ιατρική συνταγή

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι τους ελληνικής καταγωγής, καθώς σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή τους 3,8 γραμμάρια ηρωίνης και 264 δισκία ναρκωτικών φαρμάκων, για την κατοχή των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Και οι τρεις συνελήφθησαν και αναμένεται να ακολουθήσουν την αυόφωρο διαδικασία.

Θέλετε να σας «παίρνουν μάτι» οι γείτονες;

Posted: 05 Nov 2011 12:57 PM PDT

Το ιδανικό see through σπίτι στο Τόκιο

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια αρχιτεκτονική καινοτομία, ειδικά για εσάς που θέλετε το σπίτι σας να πλημμυρίζει με φως. Στην περίπτωση βέβαια που έχετε λίγο πιο «περίεργους» γείτονες, τότε θα ήταν καλύτερα να μην το προτιμήσετε, καθώς μένοντας σε αυτό το σπίτι θα μπορούν να σας βλέπουν ό, τι κι αν κάνετε, σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού κι αν βρίσκεστε.

Το σπίτι αυτό που βρίσκεται στο Τόκιο ξεχωρίζει σίγουρα από τα γειτονικά του καθώς θυμίζει κάτι ανάμεσα σε δεντρόσπιτο και διαστημικό σταθμό. Είναι πολυεπίπεδο, διαθέτει αμέτρητες σκάλες κάθε μεγέθους στο εσωτερικό του και το κυριότερο αλλά και πιο περίεργο… όλοι του οι τοίχοι είναι διάφανοι αφού οι αρχιτέκτονες που το σχεδίασαν αντικατέστησαν το τσιμέντο με γυαλί.

Βρήκαν στο αυτοκίνητο της 187 δέματα με κάνναβη

Posted: 05 Nov 2011 12:56 PM PDT

Αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο το όχημα και το παρακολούθησαν

Συνελήφθη κοντά στο χωριό Κώτσικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, μία γυναίκα ηλικίας 39 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα επιβατικό αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και το έθεσαν σε παρακολούθηση. Στη συνέχεια σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 39χρονη, και σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν 187 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 235 κιλών και 398 γραμμαρίων, τα οποία προέρχονταν από την Αλβανία και παραλήφθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.Προανάκριση γίνεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

«Η επιστροφή στη δραχμή θα πρέπει να γίνει μυστικά»

Posted: 05 Nov 2011 12:45 PM PDT

Ότι η σχετική διαδικασία δεν θα είναι εύκολη προειδοποιεί ο καθηγητής Νόιμαν

Την άποψη ότι η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα πρέπει να προετοιμαστεί με μυστικότητα, εκφράζει ο Μάνφρεντ Νόιμαν, καθηγητής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Βόννης.

Σε συνέντευξή του ο κ. Νόιμαν προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τη «νομισματική μεταρρύθμιση» κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, καθώς η σχετική διαδικασία δεν είναι εύκολη.

Προκειμένου να αποφευχθεί ένα Bank-Run υπό του καθεστώς του πανικού, η χώρα θα πρέπει για κάποιες μέρες να απομονωθεί, λέει ο Γερμανός καθηγητής. Ο κ. Νόιμαν εξηγεί ότι θα πρέπει να κλείσουν τα σύνορα και να απαγορευθούν για κάποιο διάστημα τα εμβάσματα χρημάτων προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή χρημάτων στο εξωτερικό. Θα πρέπει επίσης να ανασταλούν οι διεθνείς αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές. Η εκτύπωση νέου χρήματος θα απαιτήσει περίπου τρεις ημέρες, προσθέτει ο οικονομολόγος.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του οικονομικού ινστιτούτου «IfO» του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν εκτιμά ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για την Ελλάδα να παραμείνει στην ΟΝΕ, καθώς όπως εξηγεί «οι Έλληνες δεν έχουν καμία πιθανότητα να ανακτήσουν την ανταγωνιστικότητά τους εντός της ευρωζώνης».

Ο κ. Ζιν δεν θεωρεί πρόβλημα το γεγονός ότι δεν προβλέπεται νομικά η έξοδος μιας χώρας από την ευρωζώνη. «Όλα είναι από τεχνικής άποψης δυνατά και αυτό το έδειξε η απόσπαση της Τσεχίας από την Σλοβακία», παρατήρησε ο Χανς-Βέρνερ Ζιν.

Κυβέρνηση με πρωθυπουργό Βενιζέλο και υποστήριξη ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη

Posted: 05 Nov 2011 12:42 PM PDT


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςKυβέρνηση εθνικής ενότητας με την συμμαχία ΛΑΟΣ και Ντόρας Μπακογιάννη και πρωθυπουργό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει ο Γ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Oι ίδιες πηγές είπαν -κατά το πρακτορείο- ότι ΛΑΟΣ και Ντ. Μπακογιάννη συμφώνησαν με τον Ε. Βενιζέλο να σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Το ίδιο ειπώθηκε και από το Mega, από τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή, ο οποίος μετέφερε πληροφορίες από τη βουλή...

Με δηλώσεις της στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη φάνηκε θετική σε ενδεχόμενη συμμετοχή της σε μια κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας.

«Αν υπάρξει τέτοια πρόταση, θα ανταποκριθώ και θα λάβω μέρος στις διαβουλεύσεις για κυβέρνηση συνεργασίας», δήλωσε.

Δημοσιογράφος έκλεψε 26 πτώματα γυναικών και ζούσε μαζι τους!!

Posted: 05 Nov 2011 12:40 PM PDT


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΜία απίστευτη ιστορία τρόμου συγκλονίζει την Ρωσία αυτές τις μέρες. Δημοσιογράφος ζούσε παρέα με 26 γυναικεία πτώματα,τα οποία έκλεβε από νεκροταφεία και τα έντυνε σαν κούκλες!!!!


Ο Anatoly Moskvina έκανε έφοδο σε νεκροταφεία τα βράδια, διαλέγοντας πτώματα γυναικών ηλικίας...
μεταξύ 15 έως 26 ετών και αφού τα έκλεβε, τα έβαζε σε πλαστική σακούλα και τα μετέφερε στο μικρό του διαμέρισμα στην περιοχή Nizhny Novgorod.


Έπειτα ο 45χρονοςεβαζε κουκλιστικά φορέματα στα πτώματα και τα τοποθετούσε στο σπίτι του


Ο Moskvina μιλάει 13 γλώσσες, έχει σαν χόμπι το διάβασμα της ιστορίας και μελετάει συνεχώς.


Η απίστευτη αυτή υπόθεση αποκαλυφθηκε όταν οι γονείς του Ρώσου πήγαν αιφνιδιαστικά στο σπίτι του για επίσκεψη.


Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης ότι λατρεύει να κοιμάται σε φέρετρο, ωστόσο αφού τον συνέλαβε, τον άφησε ελεύθερο καθώς προς το παρόν δεν είναι σαφές τι

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές