Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Άνθρωποι... πολύ διαφορετικοί από τους υπόλοιπους

Posted: 09 Nov 2011 07:00 PM PST

Κάποιοι άνθρωποι επιθυμούν να είναι διαφορετικοί από τους συνηθισμένους ανθρώπους θέλοντας να εκφράσουν έτσι τον εσωτερικό τους κόσμο. Δείτε τις φωτογραφίες με ανθρώπους που αν τους δεις στον δρόμο... τους προσέχεις θες δεν θες...

extreme tattoos02
extreme tattoos03
extreme tattoos04
extreme tattoos05
extreme tattoos06
extreme tattoos07
extreme tattoos08
extreme tattoos09
extreme tattoos10
extreme tattoos11
extreme tattoos12
extreme tattoos13
extreme tattoos14
extreme tattoos15
extreme tattoos16
extreme tattoos17
extreme tattoos18
extreme tattoos19
extreme tattoos20
extreme tattoos21
extreme tattoos22
extreme tattoos23
extreme tattoos24
extreme tattoos25
extreme tattoos26
extreme tattoos27
extreme tattoos28
extreme tattoos29
extreme tattoos30
extreme tattoos31
extreme tattoos32
extreme tattoos33
extreme tattoos34

Βlake Lively: το μπούστο της δεν χωρούσε στο στενό φόρεμα (pics)

Posted: 09 Nov 2011 06:10 PM PST

Η Blake Lively είναι μια από τις πιο «καυτές» γυναίκες του Hollywood. Το αποδεικνύουν και οι έρωτες της, μιας και αλλάζει τους ωραίους άντρες σαν τα πουκάμισα..


Μετά την σύντομη σχέση της λοιπόν με τον Leonardo Di Caprio, εδώ και περίπου δυο μήνες, βγαίνει με τον Ryan Reyonolds. Τον πρώην της Scarlet Johansson.

Αν μάλιστα κρίνουμε και από τις εν λόγω φωτογραφίες, μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουμε πως τόσο η σεξουαλικότητα του 25χρονου «Gossip Girl», όσο και ο αισθησιασμός… ξεχειλίζουν! Μαζί με το μπούστο της φυσικά, που ασφυκτιά μέσα στο σούπερ στενό της φόρεμα.

Η Blake, έδωσε το παρόν στο πάρτι που διοργάνωσε ο οίκος Versace, ώστε να γιορτάσει τη συνεργασία του με την μάρκα «H&M».

Έτσι κι εκείνη, για να τιμήσει τη βραδιά, επέλεξε ένα πολύ στενό φόρεμα του οίκου Versace, το οποίο είχε τόσο βαθύ ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της ν΄ασφυκτιά και να ξεχειλίζει.

Αν σας πούμε πως πέταξε τα μάτια έξω όσων την είδαν από κοντά, λίγο θα είναι! Με τέτοιο στήθος που μάτια γι΄άλλη στο πάρτι. Τις επισκίασε όλες! Όχι πως αυτό δεν ήταν το ζητούμενο…



Παπάς ντυμένος Αϊ-Βασίλης βίαζε παιδιά

Posted: 09 Nov 2011 05:10 PM PST

Ντυμένος Αϊ-Βασίλης με ένα κοριτσάκι στα πόδια του, αυτός ο άνδρας κατηγορείται για βιασμό παιδιών σε ένα χώρο που βρίσκεται υπό την εποπτεία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Η εικόνα αυτή εξακολουθεί να στοιχειώνει το θύμα του, που κέρδισε μια σκληρή δικαστική μάχη χτες.

Στην απόφαση-ορόσημο που ελήφθη η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία θα αναγκαστεί να πληρώσει εκατομμύρια στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, αφού το δικαστήριο αποφάσισε ότι θα ευθύνεται για τα εγκλήματα των ιερέων.

«Μισώ πολλά πράγματα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν αντέχω τα Χριστούγεννα, γιατί με βίαζε ντυμένος ως Αϊ-Βασίλης. Για πολλά χρόνια υπέφερα από εφιάλτες που ξυπνούσαν τις άσχημε στιγμές που έζησα ενώ έφτασα στο σημείο να θέλω να αυτοκτονήσω» είπε στην αίθουσα του δικαστηρίου το θύμα του, τώρα μητέρα τριών παιδιών.



Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι υπέστη κακοποίηση επί δύο χρόνια σε ένα σπίτι της εκκλησίας στο Hampshire, όπου είχε πάει μαζί με τα άλλα δύο αδέρφια της.

Σύμφωνα με την ίδια ο βιαστής της την τιμωρούσε με αυτόν τον τρόπο για «κακή συμπεριφορά». «Οι καλόγριες το ήξεραν. Τον άφηναν να παίρνει όποιο παιδί ήθελε και το βίαζε. Πάντα έφταιγα εγώ. Μου ζητούσε ακόμη να βάλω λεφτά στο παγκάρι για τους φτωχούς, γιατί "έτσι του είχε πει ο Θεός", όπως μου έλεγε».

Η JGE δε μίλησε ποτέ γι' αυτό μέχρι που την πλησίασε η αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών παιδικής κακοποίησης στο σπίτι.

«Δεν το είχα πει σε κανέναν, ούτε σε ένα από τα αδέρφια μου, που αργότερα ανακάλυψα ότι είχε επίσης κακοποιηθεί σεξουαλικά» πρόσθεσε.

Ο δικαστής απεφάνθη ότι για τη συμπεριφορά του πατέρα Baldwin, ο οποίος πέθανε το 2006, έχει ευθύνες η Εκκλησία.

Κούκλα της showbiz έμεινε… εκτός και πουλάει το κορμί της!

Posted: 09 Nov 2011 04:40 PM PST

Η οικονομική κρίση που μας έχει «χτυπήσει» όλους, έχει «χτυπήσει και την πόρτα» δημοφιλέστατης καλλονής, που είδε τις μετοχές της να πέφτουν και να μην έχει προτάσεις ούτε για το θέατρο, ούτε για το σινεμά, αλλά ούτε και για την τηλεόραση. Ανήκει στις κούκλες της showbiz και κατάφερνε να 'χει πάντοτε δουλειά.. Τις περιόδους που έμεινε εκτός, ήταν επιλογή της, μιας και προτιμούσε να κάνει ταξίδια ανά τον κόσμο με τους πάμπλουτους τους συντρόφους της. Με επιτυχίες στο γυαλί αλλά και με μικρότερες επιτυχίες στο θέατρο και το σινεμά, δεν πίστευε ότι θα έρθει η ώρα που θα της κλείσουν όλες τις πόρτες. Σύμφωνα με το «Καρφί», η εν λόγω κυρία δεν σταματά να προσπαθεί να βρει δουλειά, αλλά παίρνει αρνητικές μόνο απαντήσεις. Και δη σε μία εποχή που δεν έχει «σπόνσορα» να τη συντηρεί, όπως γινόταν για χρόνια...

Η απελπισία της, την οδήγησε στην απόφαση να πουλήσει το κορμί της(!) με πολύ μεγάλη προσοχή και με τρομερές επιφυλάξεις για ευνόητους λόγους. Κρατάει ένα συγκεκριμένο δωμάτιο σε ξενοδοχείο κι όσο κι αν μεταμφιέζεται για να φτάσει σε αυτό, προκειμένου να συναντήσει τους πελάτες της, έχει γίνει αντιληπτή...

Όσο για την τιμή της κάθε «επίσκεψης»; Κυμαίνεται, στα 400 με 500 ευρώ. Δύσκολοι καιροί για πρωταγωνιστές, σου λέει! Δεν είναι ξανθιά, έχει καμπύλες και extensions, διαθέτει πλούσιο στήθος, έχει σχετιστεί και με συναδέλφους της κατά καιρούς...

Η Marilyn Monroe όπως δεν την έχετε ξαναδεί (pics)

Posted: 09 Nov 2011 04:10 PM PST

Ένα καινούριο βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει με φωτογραφίες της σταρ Marilyn Monroe. Στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει πολλά τέτοια βιβλία παρουσιάζοντας την Monroe κυρίως στην προσωπική της ζωή .

Το βιβλίο αυτό διαφέρει καθώς παρουσιάζει τον δημόσιο χαρακτήρα της σταρ. Κάνει μία ιστορική αναδρομή του στυλ της από το 1942-1962. Σύμφωνα με τον συντάκτη του βιβλίου η συλλογή των φωτογραφιών που ήθελε να χρησιμοποιήσει ήταν δύσκολή υπόθεση καθώς υπήρχαν χιλιάδες.

Η Monroe δεν έλεγε όχι σε κανέναν και πόζαρε μπροστά στον φακό όποτε της το ζητούσαν. Ήθελε να ασχοληθεί με την σταρ γιατί δεν έχει την κλασική ομορφιά αλλά ήταν μία πολύ δυναμική γυναίκα η οποία υπήρξε πηγή έμπνευσης για πολλούς.


















Αναστάτωσε τον κόσμο με τις sexy φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook (pics)

Posted: 09 Nov 2011 03:30 PM PST

Ποιος χούφτωσε την γνωστή τραγουδίστρια; Η τραγουδίστρια πέρασε τόσο υπέροχα στις καλοκαιρινές της διακοπές με το γιοτ της, στις ακτές της Ιταλίας, που δεν μπορεί να τις ξεχάσει και δημοσίευσε 153 φωτογραφίες από τις διακοπές της στην σελίδα της στο facebook.



Στις φωτογραφίες, η… Rihanna είναι με τις φίλες της ή μόνη της! Η τραγουδίστρια παίρνει σέξι πόζες και όπως μπορείτε και εσείς να δείτε περνά φίνα με τις φίλες της, η οποία μία αστειυόμενη πήγε να την χουφτώσει!






Το sexy «ατύχημα» της Miranda Kerr (pics)

Posted: 09 Nov 2011 03:10 PM PST

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε τα διασημότερα και ομορφότερα μοντέλα του κόσμου στα παρασκήνια μιας εκ των μεγαλύτερων επιδείξεων μόδας; Mιλάμε για το show εσωρούχων της «Victoria's Secret» φυσικά. Αndriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Lily Aldridge, και Chanel Iman, ήταν μερικά μόνο από τα.. πρωτοκλασάτα μοντέλα, τα οποία ο φακός «τσάκωσε» στα παρασκήνια να προετοιμάζονται πυρετωδώς για το εντυπωσιακό show. Άλλες άβαφτες, άλλες μισοχτενισμένες αλλά όλες κούκλες, δικαίωσαν την «Victoria Secret» για την επιλογή. Φορώντας μια ροζ ρόμπα με το λογότυπο «VS», υπέμειναν τις φροντίδες των ειδικών κομμωτών και μακιγιέρ που ανέλαβαν να τις κάνουν ακόμα πιο κούκλες απ΄ότι ήδη είναι.
Προεξάχουσα του show δεν ήταν άλλη από την καλλονή Miranda Kerr. Η σύζυγος του Orlando Βloom άνοιξε το show, φορώντας το σουτιέν αμύθητης αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων από διαμάντια, χρυσό 23 καρατίων και 105.000 κρύσταλλα Swarovski. Συνολικά το show στοίχισε 12 εκατομμύρια δολάρια, χρειάστηκε ένα ολόκληρο χρόνο προετοιμασίας, 60 κοστούμια ράφτηκαν ειδικά για τα 38 μοντέλα, συν τα 31 σετ φτερών που κόσμησαν τ´ «αγγελούδια».






Κέρδισε 8,7 εκατ. δολάρια παίζοντας πόκερ (pics)

Posted: 09 Nov 2011 02:50 PM PST

Ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ από τη Γερμανία, μόλις 22 ετών, κατάφερε να κερδίσει 8,72 εκατομμύρια δολάρια στον τελικό World Series of Poker.

Ο Pius Heinz, μάλιστα, έξι μήνες πριν τον τελικό σκεφτόταν να τα παρατήσει και να επιστρέψει στις σπουδές του.
Κέρδισε τον 35χρονο Τσέχο Martin Staszko στο μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ στον κόσμο.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χρήματα. Προφανώς θα κάνω μερικά δώρα στην οικογένειά μου» είπε αμέσως μετά τη θριαμβευτική νίκη του.

«Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δε μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί, Είναι εξωπραγματικό» πρόσθεσε.














Με τέτοιες barwoman το μαγαζί θα είναι συνέχεια γεμάτο (pics)

Posted: 09 Nov 2011 02:40 PM PST

Δεν θα προλαβαίνουν τα ποτά..












barmensi01 Something For Drink?
barmensi02 Something For Drink?
barmensi03 Something For Drink?
barmensi04 Something For Drink?
barmensi05 Something For Drink?
barmensi06 Something For Drink?



barmensi08 Something For Drink?
barmensi09 Something For Drink?
barmensi10 Something For Drink?
barmensi11 Something For Drink?
barmensi12 Something For Drink?
barmensi13 Something For Drink?
barmensi14 Something For Drink?
barmensi15 Something For Drink?
barmensi16 Something For Drink?
barmensi17 Something For Drink?
barmensi18 Something For Drink?
barmensi19 Something For Drink?
barmensi20 Something For Drink?
barmensi21 Something For Drink?
barmensi22 Something For Drink?
barmensi23 Something For Drink?
barmensi24 Something For Drink?
barmensi25 Something For Drink?
barmensi26 Something For Drink?
barmensi27 Something For Drink?
barmensi28 Something For Drink?
barmensi29 Something For Drink?
barmensi30 Something For Drink?
barmensi31 Something For Drink?
barmensi32 Something For Drink?
barmensi33 Something For Drink?
barmensi34 Something For Drink?
barmensi35 Something For Drink?
barmensi36 Something For Drink?
barmensi37 Something For Drink?
barmensi38 Something For Drink?
barmensi39 Something For Drink?
barmensi40 Something For Drink?
barmensi41 Something For Drink?
barmensi42 Something For Drink?
barmensi43 Something For Drink?
barmensi44 Something For Drink?
barmensi45 Something For Drink?
barmensi46 Something For Drink?
barmensi47 Something For Drink?
barmensi48 Something For Drink?
barmensi49 Something For Drink?
barmensi50 Something For Drink?
barmensi51 Something For Drink?


Candice Swanepoel: Τι να το κάνεις το photoshop όταν έχεις τέτοιο κορμί (pics)

Posted: 09 Nov 2011 02:15 PM PST

























Sexy κορίτσια από τα social media (pics)

Posted: 09 Nov 2011 01:40 PM PST


2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65



Γάτος βγαλμένος από... θρίλερ (video)

Posted: 09 Nov 2011 01:20 PM PST


Χαριτωμένο δεν τον λες...









Όταν η τρέλα σε συνοδεύει όλη σου τη ζωή

Posted: 09 Nov 2011 01:00 PM PST

Την παίρνεις μαζί σου και στον... τάφο...

























Τελικά υπάρχουν και άλλα sexy κορίτσια στο facebook! (pics)

Posted: 09 Nov 2011 12:40 PM PST

Και εμείς νομίζαμε ότι το facebook έπαθε... κορεσμό από τα sexy κορίτσια! Κάναμε λάθος όμως! Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...















Δρακόντειοι σεξουαλικοί νόμοι ανά τον κόσμο!

Posted: 09 Nov 2011 12:20 PM PST


«Περίεργοι» νόμοι υπάρχουν σε κάθε Δίκαιο, όταν όμως μιλάμε για σεξ, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν… Αν λοιπόν ταξιδεύεις συχνά και για να μη βρεθείς στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα, να τι πρέπει να ξέρεις. Αλλιώς, απόλαυσε τον σουρεαλισμό της σεξουαλικής νομοθεσίας…

Γίνε επαγγελματίας «διακορευτής». Άλλα ήθη και έθιμα θα μου πεις… Ένας πανάρχαιος νόμος στο κρατίδιο Guam του δυτικού Ειρηνικού Ωκεανού απαγορεύει στις παρθένες τον γάμο. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, μια στρατιά από «διακορευτές» περιμένουν στη γωνία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους! Οι γονείς της παρθένας πληρώνουν τον επιβήτορα να απαλλάξει την κοπέλα από τον ενοχλητικό υμένα, ώστε να είναι σε θέση να παντρευτεί κάποια στιγμή. Μιλώντας για «δύσκολες» δουλειές…
Απαγορεύεται το σεξ με ζώα του ίδιου φύλου. Καλά κατάλαβες, δεν πρόκειται για ρύθμιση της σεξουαλικής συμπεριφοράς των ζώων, αλλά για έλεγχο των συνθηκών της κτηνοβασίας. Στον Λίβανο λοιπόν επιτρέπεται να συνάψεις σχέσεις με το ζώο της επιλογής σου, αρκεί να είναι θηλυκό! Κατσίκα δηλαδή κι όχι τράγος…
Ας ελπίσουμε ότι δεν ξέρει καράτε. Στο Hong Kong δίνεται διά νόμου η δυνατότητα σε μια απατημένη σύζυγο να σκοτώσει τον άντρα της αν τον πιάσει στα πράσα, επιτρέπεται ωστόσο να το κάνει μόνο με γυμνά χέρια! Όσο για την «πέτρα του σκανδάλου», ο νόμος εδώ είναι πιο ελαστικός: η απατημένη μπορεί να σκοτώσει και την ερωμένη αν θέλει, χρησιμοποιώντας το φονικό όπλο της αρεσκείας της. Κανένας περιορισμός. Τυχαίο ότι οι νομοθέτες του Hong Kong είναι άντρες;
Το δίλημμα: φαΐ ή σεξ; Στις ισλαμικές χώρες που ισχύει ο νόμος της Sharia είναι απολύτως νόμιμη η κτηνοβασία, αρκεί να μη φας μετά το ζώο που μόλις κανόνισες. Πρόκειται για το εξωφρενικό σενάριο της επιλογής ανάμεσα στο να φάω ένα αρνί ή να το… κυριολεκτικά!
Αιδοίων… αντανακλάσεις. Στο Bahrain οι άντρες γυναικολόγοι μπορούν να εξασκούν το επάγγελμά τους αρκεί να μη βλέπουν απευθείας το επίμαχο σημείο της εξέτασης. Απαγορεύεται διά νόμου! Και πώς εξετάζουν τότε, θα αναρωτηθείς δικαίως; Ο γιατρός πραγματοποιεί την εξέταση μέσω ενός καθρέφτη. Δεν το βλέπει λοιπόν απευθείας, μόνο το είδωλό του…
Σεξ… μόνο σουρωμένος. Στο Maryland των ΗΠΑ τα μηχανάκια των προφυλακτικών είναι απαγορευμένα. Παντού; Όχι βέβαια! Σε μια ιδιαιτέρως περίεργη εξαίρεση του νόμου, οι αυτόματοι πωλητές προφυλακτικών επιτρέπονται σε μέρη που σερβίρουν αλκοόλ. Τα σέβη μου…
Πεθερά-ηδονοβλεψίας. Αν παραπονιέσαι για την «ανακατωσούρα» πεθερά σου, δεν έχεις δει τίποτα! Στην επαρχία Cali της Κολομβίας λοιπόν η γυναίκα μπορεί να συνάψει ερωτικές σχέσεις μόνο με τον σύζυγό της, ενώ είναι υποχρεωτικό η πεθερά να είναι παρούσα στην κρεβατοκάμαρα κατά την πρώτη φορά. Για να εγγυηθεί φαντάζομαι για την «αρτιμέλεια» του γαμπρού!
Το κάτω κεφάλι θα σου στοιχίσει το πάνω. Δεν πρέπει με τίποτα να σε πιάσουν να αυνανίζεσαι στην Ινδονησία. Θα σε αποκεφαλίσουν. Το μέρος του «εγκλήματος» δεν έχει σημασία, απλώς απαγορεύεται το ντίγκι-ντάγκα! Κάτι μου λέει βέβαια ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται και φανατικά, αφού μπορείς ακόμα να δεις στην Ινδονησία άντρες και με τα δυο τους κεφάλια άθικτα…
Η φαντασίωση μάνας-κόρης γίνεται πραγματικότητα. Στη Βολιβία! Το βολιβιανό δίκαιο απαγορεύει δυστυχώς το τρίο με μάνα και κόρη. Κι αυτά είναι καλά νέα! Γιατί λες να μπήκε στον κόπο ο νομοθέτης να απαγορεύσει ρητά το σεξ με μάνα και κόρη; Μήπως γιατί ήταν κοινός τόπος; Ο νόμος ευτυχώς έχει το «παραθυράκι» του, όπου μπορείς να πας λέει με μάνα και κόρη αρκεί να μη γίνεται ταυτοχρόνως! Μία-μία και γλίτωσες τη δαγκάνα του νόμου…

Το "στενότερο" σπίτι στον κόσμο (pics)

Posted: 09 Nov 2011 12:00 PM PST

Το σπίτι αυτό σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Kota Mizuishi και βρίσκεται στην Κίνα. Στο σπίτι αυτό ζει μια οικογένεια με ένα παιδί και όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες δεν του λείπει τίποτα. Αποτελείτε από 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό, μπάνιο και σαλόνι και κοστολογείται στα $200.000..



Μια συλλογή από αστείες φωτογραφίες με ζώα (pics)

Posted: 09 Nov 2011 11:41 AM PST





Οι φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 09 Nov 2011 11:20 AM PST


2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43





Μπορείτε να μαντέψετε την ηλικία αυτής της γυναίκας; (pics)

Posted: 09 Nov 2011 11:00 AM PST

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας... Δείτε τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να μαντέψετε την ηλικία  της γυναίκας αυτής από την Ιαπωνία...



























Η Masako είναι νοικοκυρά από την Ιαπωνία και είτε το πιστεύετε είτε όχι είναι 43 ετών (γεννήθηκε το 1968). Έχει δύο παιδιά, ένα από αυτά είναι ένα 20χρονο κορίτσι.Μετά από πολλές εμφανίσεις σε διάφορα γυναικεία περιοδικά, πολλές γυναίκες θεωρούν την Masako ως την ιδανική γυναίκα. Επίσης στο blog της παρέχει στυλιστικές συμβουλές στις γυναίκες, άλλα και τεχνικές περιποίησης του δέρματος. Βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Masako περνάει πέντε ώρες την ημέρα για την προσωπική φροντίδα του δέρματός της.

Η φωτογραφία της Rihanna που αναστάτωσε το Facebook (pics)

Posted: 09 Nov 2011 10:40 AM PST

Μας έχει συνηθίσει στις προκλήσεις, κυρίως κατά τη διάρκεια των συναυλιών της με τα αποκαλυπτικά της..
ρούχα αλλά και με τις θυελλώδεις σχέσεις της που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα media.
Αυτή τη φορά η Rihanna έκανε όλο το Facebook να... αναστενάξει με την -παραλίγο ακατάλληλη- φωτογραφία που ανήρτησε χθες.
Αμέσως στο προφίλ της σήμανε «συναγερμός» με τα comments και τα likes να έρχονται κατά εκατοντάδες.

rihannafoto

Αν σας αρέσουν οι Ferrari... καλύτερα να μην το δείτε (pics & vids)

Posted: 09 Nov 2011 10:20 AM PST

Όταν βλέπουμε εικόνες όπως αυτές, συνήθως σκεφτόμαστε ότι εφόσον κάποιος διαθέτει ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο, έχει την δυνατότητα να το επισκευάσει ή να αγοράσει ένα εντελώς καινούριο μετά από ένα τρακάρισμα. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση, η Ferrari αυτή είχε νοικιαστεί για ένα γάμο, και μάλλον ο οδηγός που προκάλεσε το συμβάν αυτό δεν θα ξεμπερδέψει και τόσο εύκολα από την εταιρία στην οποία άνηκε το αυτοκίνητο..



















Σκύλος κάνει την ανάγκη του με τον πιο περίεργο τρόπο που έχουμε δει (video)

Posted: 09 Nov 2011 10:00 AM PST






Απίστευτο καλάθι από το κέντρο του γηπέδου (video)

Posted: 09 Nov 2011 09:42 AM PST

Ένα απίστευτο καλάθι σημειώθηκε σε τοπικό πρωτάθλημα της Ισπανίας. Ένας παίκτης, με το χρόνο να τελειώνει, μόλις έφτασε στο κέντρο του γηπέδου, γύρισε πλάτη στο καλάθι και πέταξε την μπάλα, στέλνοντας την… συστημένη στο καλάθι.
Δείτε το απίθανο «buzzer beater»:

Απίστευτο: Έχασε λαχείο που κερδίζει... 254.000.000 δολλάρια!

Posted: 09 Nov 2011 09:21 AM PST

Αν αυτός ο άντρας λέει όντως την αλήθεια, σίγουρα θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο αυτή τη στιγμή... Ένας άνδρας από το Κονέκτικατ ισχυρίζεται ότι αγόρασε το λαχείο στο τυχερό παιχνίδι Powerball που κερδίζει 254 εκατομμύρια δολάρια με τους έξι τυχερούς αριθμούς: 12, 14, 34, 39, 46, και 36 και το έχασε..Ο άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά λέγεται ότι έχει εργαστεί ως εργάτης υγιεινής, λέει ότι αγόρασε το εισιτήριο στο Belltown Superette στο Stamford.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Suni Patel είπε στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας επέστρεψε στο κατάστημα και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του είχε πωληθεί σε αυτόν το δελτίο που κέρδισε το ποσό, αλλά το έχει χάσει.
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο και οι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν ότι το λαχείο που κερδίζει πωλήθηκε στο Fairfield County.
Σύμφωνα με το ABC News ο άνθρωπος πρέπει να προσκομίσει το εισιτήριο ή κάποιο είδος της απόδειξης ότι το αγόρασε πραγματικά για να πάρει τα χρήματα.
Αν δεν είναι αυτός ο νικητής, είναι πιθανό ότι ο νικητής δεν ξέρει καν αν κέρδισε, καθώς δεκάδες χιλιάδες σπίτια στο Connecticut έχουν αποκλειστεί εδώ και μια εβδομάδα, λόγω της χιονοθύελλας.

Μοντέλα σε ασυνήθιστες πόζες (pics)

Posted: 09 Nov 2011 09:10 AM PST

Δείτε τις φωτογραφίες με μοντέλα σε πόζες που δεν συνηθίζουν να βλέπουμε..

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές