Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Η sexy φωτογράφηση της Nicole Scherzinger στο Vegas

Posted: 02 Nov 2011 04:00 PM PDT


Αισθάνεται ότι τώρα αρχίζει να απολαμβάνει την επιτυχία της, αν και λίγο μετά τη συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό ανακοινώθηκε ο χωρισμός της από τον Lewis Hamilton. Η Nicole Scherzinger φωτογραφίζεται για το περιοδικό Vegas και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να δακρύζει στο X – Factor εάν κάποιο τραγούδι την αγγίξει. «Είπα στον Simon ότι απεχθάνομαι το γεγονός ότι κλαίω συνέχεια κι εγώ η ίδια. Αλλά οι άνθρωποι συνδέονται με τη μουσική και εγώ έχω την καρδια μου ανοικτή στη μουσική. Όταν κάποιο τραγούδι με συγκινήσει, τότε δεν μπορώ να αντισταθώ», αναφέρει η Scherzinger.




Αεροσυνοδοί της Ryanair ποζάρουν για φιλανθρωπικό σκοπό (pics)

Posted: 02 Nov 2011 03:40 PM PDT

Η ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους RyanAir παρουσίασε για άλλη μια χρονιά το εταιρικό της ημερολόγιο για το 2012 τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Ryanair ευελπιστεί πως θα συγκεντρώσει και φέτος αρκετές χιλιάδες ευρώ. Τα καλλίγραμμα κορίτσια επέλεξαν να διαθέσουν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν σε 50 οικογένειες τα παιδιά των οποίων πάσχουν από την δερματική ασθένεια «epidermolysis bullosa».
Ως μοντέλα και αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκαν οι πιο καλλίγραμμες αεροσυνοδοί της αεροπορικής εταιρείας σε αρκετά αποκαλυπτικές πόζες. Οι όμορφες αεροσυνοδοί πόζαραν με άνεση στο φακό φορώντας σέξι και αποκαλυπτικά μαγιό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας, περίπου 400 υπάλληλοι της εταιρείας εκδήλωσαν προθυμία να λάβουν μέρος στην φωτογράφηση για το ημερολόγιο.

Είναι η τέταρτη χρονιά που η RyanAir προχωρά στην έκδοση εταιρικού ημερολογίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.







H σέξι φωτογράφηση της Υπουργού Τουρισμού της Ρουμανίας!

Posted: 02 Nov 2011 03:38 PM PDT

Και όμως... Πρόκειται για την Υπουργό Τουρισμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ρουμανίας. Η Elena Udrea φωτογραφίζεται με δερμάτινο στενό φόρεμα και μπότες στο εξώφυλλο του περιοδικού Tabu ξεσηκώνοντας πολλές συζητήσεις.
H 37χρονη πολιτικός, που μπορεί να μην τα κατάφερνε σε συζητήσεις με την Μέρκελ, σίγουρα όμως θα κέρδιζε την προσοχή των Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι, μιλά για τον ρόλο των γυναικών στην πολιτική σκηνή της Ρουμανίας, σε ένα τεύχος αφιερωμένο στις ισχυρές γυναίκες.

Κάποιος ωστόσο σχολίασε με αρκετή δόση ειρωνίας: ''Είναι κρίμα που δεν είναι τόσο πρόθυμη να μας δείξει τις πολιτικές της όσο είναι για να μας δείξει το σώμα της. Κρίμα γιατί πρόκειται για ταλαντούχο πολιτικό''... 
ara




Ξεκινάει το 1ο ερωτικό Φεστιβάλ

Posted: 02 Nov 2011 03:22 PM PDT

«Αυλαία» ανοίγει το 1ο Erotic Festival στην Ελλάδα, που από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2011, θα προσφέρει στο κλειστό γυμναστήριο Tae Kwon Do στο Φάληρο στους Αθηναίους ένα μοναδικό ερωτικό υπερθέαμα.

Οι διοργανωτές μετά την επιτυχία που σημείωσε η Erotic Dream, θέλουν να προσφέρουν ένα σαγηνευτικό εκθεσιακό event και σκοπεύουν να εξελιχθεί σε μία μεγάλη γιορτή του έρωτα και μία υπερπαραγωγή της ερωτικής βιομηχανίας!Εκτός από τις τελευταίες προϊοντικές αφίξεις στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας τις οποίες θα παρουσιάσει, η έκθεση Erotic Festival θα διοργανώσει καθημερινά πάρτι και shows, με δημοφιλή συγκροτήματα (ανάμεσά τους η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita on Fire καθώς και τα Κόκκινα Χαλιά) και γνωστούς Dj's από όλον τον κόσμο και θα προσφέρει πλούσια δώρα μέσα από τους πιο spicy διαγωνισμούς.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 17:00 ενώ στις 20:00 θα τελεστεί η επίσημη έναρξη του show.

Δρακόντειοι σεξουαλικοί νόμοι ανά τον κόσμο!

Posted: 02 Nov 2011 03:13 PM PDT


«Περίεργοι» νόμοι υπάρχουν σε κάθε Δίκαιο, όταν όμως μιλάμε για σεξ, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν… Αν λοιπόν ταξιδεύεις συχνά και για να μη βρεθείς στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα, να τι πρέπει να ξέρεις. Αλλιώς, απόλαυσε τον σουρεαλισμό της σεξουαλικής νομοθεσίας…

Γίνε επαγγελματίας «διακορευτής». Άλλα ήθη και έθιμα θα μου πεις… Ένας πανάρχαιος νόμος στο κρατίδιο Guam του δυτικού Ειρηνικού Ωκεανού απαγορεύει στις παρθένες τον γάμο. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, μια στρατιά από «διακορευτές» περιμένουν στη γωνία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους! Οι γονείς της παρθένας πληρώνουν τον επιβήτορα να απαλλάξει την κοπέλα από τον ενοχλητικό υμένα, ώστε να είναι σε θέση να παντρευτεί κάποια στιγμή. Μιλώντας για «δύσκολες» δουλειές…
Απαγορεύεται το σεξ με ζώα του ίδιου φύλου. Καλά κατάλαβες, δεν πρόκειται για ρύθμιση της σεξουαλικής συμπεριφοράς των ζώων, αλλά για έλεγχο των συνθηκών της κτηνοβασίας. Στον Λίβανο λοιπόν επιτρέπεται να συνάψεις σχέσεις με το ζώο της επιλογής σου, αρκεί να είναι θηλυκό! Κατσίκα δηλαδή κι όχι τράγος…
Ας ελπίσουμε ότι δεν ξέρει καράτε. Στο Hong Kong δίνεται διά νόμου η δυνατότητα σε μια απατημένη σύζυγο να σκοτώσει τον άντρα της αν τον πιάσει στα πράσα, επιτρέπεται ωστόσο να το κάνει μόνο με γυμνά χέρια! Όσο για την «πέτρα του σκανδάλου», ο νόμος εδώ είναι πιο ελαστικός: η απατημένη μπορεί να σκοτώσει και την ερωμένη αν θέλει, χρησιμοποιώντας το φονικό όπλο της αρεσκείας της. Κανένας περιορισμός. Τυχαίο ότι οι νομοθέτες του Hong Kong είναι άντρες;
Το δίλημμα: φαΐ ή σεξ; Στις ισλαμικές χώρες που ισχύει ο νόμος της Sharia είναι απολύτως νόμιμη η κτηνοβασία, αρκεί να μη φας μετά το ζώο που μόλις κανόνισες. Πρόκειται για το εξωφρενικό σενάριο της επιλογής ανάμεσα στο να φάω ένα αρνί ή να το… κυριολεκτικά!
Αιδοίων… αντανακλάσεις. Στο Bahrain οι άντρες γυναικολόγοι μπορούν να εξασκούν το επάγγελμά τους αρκεί να μη βλέπουν απευθείας το επίμαχο σημείο της εξέτασης. Απαγορεύεται διά νόμου! Και πώς εξετάζουν τότε, θα αναρωτηθείς δικαίως; Ο γιατρός πραγματοποιεί την εξέταση μέσω ενός καθρέφτη. Δεν το βλέπει λοιπόν απευθείας, μόνο το είδωλό του…
Σεξ… μόνο σουρωμένος. Στο Maryland των ΗΠΑ τα μηχανάκια των προφυλακτικών είναι απαγορευμένα. Παντού; Όχι βέβαια! Σε μια ιδιαιτέρως περίεργη εξαίρεση του νόμου, οι αυτόματοι πωλητές προφυλακτικών επιτρέπονται σε μέρη που σερβίρουν αλκοόλ. Τα σέβη μου…
Πεθερά-ηδονοβλεψίας. Αν παραπονιέσαι για την «ανακατωσούρα» πεθερά σου, δεν έχεις δει τίποτα! Στην επαρχία Cali της Κολομβίας λοιπόν η γυναίκα μπορεί να συνάψει ερωτικές σχέσεις μόνο με τον σύζυγό της, ενώ είναι υποχρεωτικό η πεθερά να είναι παρούσα στην κρεβατοκάμαρα κατά την πρώτη φορά. Για να εγγυηθεί φαντάζομαι για την «αρτιμέλεια» του γαμπρού!
Το κάτω κεφάλι θα σου στοιχίσει το πάνω. Δεν πρέπει με τίποτα να σε πιάσουν να αυνανίζεσαι στην Ινδονησία. Θα σε αποκεφαλίσουν. Το μέρος του «εγκλήματος» δεν έχει σημασία, απλώς απαγορεύεται το ντίγκι-ντάγκα! Κάτι μου λέει βέβαια ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται και φανατικά, αφού μπορείς ακόμα να δεις στην Ινδονησία άντρες και με τα δυο τους κεφάλια άθικτα…
Η φαντασίωση μάνας-κόρης γίνεται πραγματικότητα. Στη Βολιβία! Το βολιβιανό δίκαιο απαγορεύει δυστυχώς το τρίο με μάνα και κόρη. Κι αυτά είναι καλά νέα! Γιατί λες να μπήκε στον κόπο ο νομοθέτης να απαγορεύσει ρητά το σεξ με μάνα και κόρη; Μήπως γιατί ήταν κοινός τόπος; Ο νόμος ευτυχώς έχει το «παραθυράκι» του, όπου μπορείς να πας λέει με μάνα και κόρη αρκεί να μη γίνεται ταυτοχρόνως! Μία-μία και γλίτωσες τη δαγκάνα του νόμου…

Οι πιο περίεργοι θάνατοι που έχουν σημειωθεί ποτέ

Posted: 02 Nov 2011 03:10 PM PDT

Ορισμένες φορές, φράσεις όπως «πέθανε από τα γέλια» ή «πέθανε από το πολύ φαγητό» που χρησιμοποιούνται μεταφορικά, μπορούν να συμβούν και στην κυριολεξία. Ο θάνατος κάποιου δεν είναι απαραίτητο να οφείλεται πάντα σε φυσικά αίτια ή σε φόνους.

Μερικές φορές οι αιτίες που μπορούν να οδηγήσουν στο θάνατο είναι ομολογουμένως αρκετά περίεργοι και γι' αυτό τραβούν την προσοχή.Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο περίεργους θανάτους που έχουν σημειωθεί ποτέ:

1. Ο Adolf Frederick, βασιλιάς της Σουηδίας πέθανε το 1771 κυριολεκτικά από το φαγητό! Το στομάχι του, δεν μπόρεσε να χωνέψει όλα όσα περιλαμβάνονταν στο τελευταίο του γεύμα. Είχε φάει αστακό, χαβιάρι, λάχανο, ρέγγα και άλλα. Αυτά τα είχε συνδύασει με σαμπάνια και για επιδόρπιο καταβρόχθισε 14 κομμάτια του αγαπημένου του γλυκού, hetvagg, σερβιρισμένα σε ένα μπολ με ζεστό γάλα!

2. Ο Jack Daniel, ο ιδρυτής της γνωστής εταιρείας των ουίσκι, πέθανε από σηψαιμία. Την μόλυνση αυτή προήλθε από ένα δάχτυλο του ποδιού του που τραυμάτισε όταν κλώτσησε το χρηματοκιβωτίου του από τα νεύρα του καθώς δεν μπορούσε να θυμηθεί το συνδυασμό για να το ανοίξει!

3. Ο διάσημος θεατρικός συγγραφέας Τενεσί Γουίλιαμς πέθανε από πνιγμό που προκλήθηκε από ένα φελλό που είχε βάλει στο στόμα του.

4. Ο συγγραφέας Σέργουν Άντισον πέθανε από περιτονίτιδα, μια στομαχική μόλυνση που προκλήθηκε αφού κατάπιε μια οδοντογλυφίδα σε ένα πάρτι.

5. Ο Alex Mitchell ένας 50χρονος Άγγλος, πέθανε από τα γέλια. Κυριολεκτικά! Μία σκηνή από την τηλεοπτική σειρά «The Goodies», που παρακολουθούσε, τον έκανε να γελάει χωρίς να μπορεί να σταματήσει. Μετά από 25 λεπτά συνεχούς γέλιου, η καρδιά του δεν άντεξε και έπαθε έμφραγμα.

6. Ο βιετναμέζος, βουδιστής μοναχός Thich Quang Duc, το 1963, αυτοπυρπολήθηκε στη μέση ενός δρόμου της Σαϊγκόν διαμαρτυρόμενος για τον διωγμό των βουδιστών από την καθολική εκκλησία.

7. Ο Harry K. Daghlian ήταν φυσικός που εργαζόταν στο σχέδιο Μανχάταν. Από λάθος έριξε ένα υλικό πάνω σε μια σφαίρα πλουτωνίου. Αυτό προκάλεσε έκλυση ραδιενέργειας η οποία και τον σκότωσε.

8. Η χορεύτρια Isadora Duncan, πέθανε όταν το μαντίλι που φορούσε πιάστηκε στη ρόδα του κάμπριο αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, με αποτέλεσμα να την πνίξει.

9. Ο βασιλιάς της Ελλάδας, Αλέξανδρος ο πρώτος, πέθανε το 1920 από σηψαιμία. Αν και από ορισμένους αμφισβητείται, ο θάνατος του είχε αποδοθεί σε δάγκωμα ενός από τους δύο πιθήκους που είχε, ενώ περπατούσε στο κτήμα του Τατοΐου.

10. Ένας Νοτιοκορεάτης, ο Lee Seung Seop πέθανε από εξάντληση καθώς έπαιζε για 50 ώρες χωρίς διακοπή ένα βιντεοπαιχνίδι, το StarCraft.

Οι πιο σέξι γυναίκες στο facebook (pics)

Posted: 02 Nov 2011 02:13 PM PDT


Δείτε τις φωτογραφίες...

The Sexiest Facebook Women

Οι μεγαλύτερες υπαίθριες διαφημίσεις στον κόσμο

Posted: 02 Nov 2011 12:00 PM PDT

Είναι πραγματικά τεράστιες!...






















Αν οι celebrities ήταν νάνοι (pics)

Posted: 02 Nov 2011 11:17 AM PDT

Δείτε πως θα έμοιαζαν κάποιοι από τους διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο, αν ήταν νάνοι...


L

Το Κάμα Σούτρα στον 21ο αιώνα

Posted: 02 Nov 2011 10:45 AM PDT

Έχει αλλάξει ριζικά..

Παντόφλα σε… μέγεθος κρεβατιού

Posted: 02 Nov 2011 10:22 AM PDT

Αυτό το είδος υποδήματος σίγουρα είναι άνετο και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να... ενοχλήσει τον ιδιοκτήτη του, αφού είναι τόσο μεγάλο, που μπορεί κανείς να κοιμηθεί μέσα σ' αυτό.
Έκπληκτος έμεινε ο 27χρονος Tom Boddingham από το Ilford του Essex, όταν άνοιξε την πόρτα του και παρέλαβε την υπερμεγέθη παραγγελία του. Ο νεαρός είχε παραγγείλει στη διαδικτυακή εταιρεία για παντόφλες «Monster Slippers», που βρίσκεται επίσης στο Dunmow του Essex, ένα ζευγάρι παντόφλες.

Είχε ζητήσει η μία να είναι νούμερο 47.5 και η άλλη 49, για να ταιριάζει στο μεγαλύτερο αριστερό του πόδι.

Ωστόσο, οι κατασκευαστές δεν πρόσεξαν την υποδιαστολή, καθώς στη Μεγάλη Βρετανία το αντίστοιχο νούμερο είναι 14,5 και του έστειλαν μία παντόφλα στο νούμερο 1.450.

Η παντόφλα έχει το ίδιο μήκος με εκείνο μίας αρκούδας ή ενός οικογενειακού αυτοκινήτου, δήλωσε ο 27χρονος, ο οποίος φοράει παπούτσια έπειτα από ειδική παραγγελία, λόγω του διαφορετικού μεγέθους των ποδιών του.

«Θα την πουλήσω στο Διαδίκτυο, και αν μπορέσω να βγάλω μερικές λίρες από αυτό, τότε τόσο το καλύτερο» δήλωσε ο νέος.

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη στον πελάτη της και δεν τον χρέωσε παραπάνω για την ασυνήθιστη παραγγελία. Εκπρόσωπός της εξήγησε ότι το σφάλμα συνέβη εξαιτίας λάθους στη μετάφραση.
Προφανώς οι κατασκευαστές θεώρησαν ότι η γιγάντια παντόφλα προοριζόταν για βιτρίνα καταστήματος.

Στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (pics)

Posted: 02 Nov 2011 10:00 AM PDT

Δείτε τις φωτογραφίες..

posible10 Wrong Time, Wrong Place!
posible11 Wrong Time, Wrong Place!
posible12 Wrong Time, Wrong Place!
posible13 Wrong Time, Wrong Place!
posible14 Wrong Time, Wrong Place!
posible15 Wrong Time, Wrong Place!
posible16 Wrong Time, Wrong Place!
posible17 Wrong Time, Wrong Place!
posible18 Wrong Time, Wrong Place!
posible19 Wrong Time, Wrong Place!
posible20 Wrong Time, Wrong Place!
posible21 Wrong Time, Wrong Place!
posible22 Wrong Time, Wrong Place!
posible23 Wrong Time, Wrong Place!
posible24 Wrong Time, Wrong Place!
posible25 Wrong Time, Wrong Place!
posible26 Wrong Time, Wrong Place!
posible27 Wrong Time, Wrong Place!
posible28 Wrong Time, Wrong Place!
posible29 Wrong Time, Wrong Place!
posible30 Wrong Time, Wrong Place!
posible31 Wrong Time, Wrong Place!
posible32 Wrong Time, Wrong Place!
posible33 Wrong Time, Wrong Place!
posible34 Wrong Time, Wrong Place!
posible35 Wrong Time, Wrong Place!
posible36 Wrong Time, Wrong Place!
posible37 Wrong Time, Wrong Place!
posible38 Wrong Time, Wrong Place!
posible39 Wrong Time, Wrong Place!
posible40 Wrong Time, Wrong Place!
posible41 Wrong Time, Wrong Place!
posible42 Wrong Time, Wrong Place!
posible43 Wrong Time, Wrong Place!
posible44 Wrong Time, Wrong Place!
posible45 Wrong Time, Wrong Place!
posible46 Wrong Time, Wrong Place!
posible47 Wrong Time, Wrong Place!
posible48 Wrong Time, Wrong Place!
posible49 Wrong Time, Wrong Place!
posible50 Wrong Time, Wrong Place!
posible51 Wrong Time, Wrong Place!
posible52 Wrong Time, Wrong Place!
posible53 Wrong Time, Wrong Place!
posible54 Wrong Time, Wrong Place!
posible55 Wrong Time, Wrong Place!

Απίστευτο fail από cheerleader! (video)

Posted: 02 Nov 2011 09:40 AM PDT

Γιατί και οι cheerleaders έχουν τα Fail τους! Δείτε το βίντεο με το απίστευτο Fail αυτής της cheerleader...


Οι χειρότεροι οδηγοί σε ένα βίντεο (vid)

Posted: 02 Nov 2011 09:14 AM PDT

Δείτε το







Έξυπνες ιδέες για ψάρεμα

Posted: 02 Nov 2011 09:00 AM PDT

Αν είσαι αρχάριος, θα βρεις ιδιαίτερα χρήσιμες τις συμβουλές αυτές... Αν πάλι είσαι ψαράς ετών, είσαι σίγουρος ότι ξέρεις όλα τα μυστικά του χόμπι σου; Όπως και να 'χει, να κάποιες πρακτικές λύσεις που θα απλοποιήσουν τη διαδικασία και θα σε ξελασπώσουν από αναποδιές…



Πώς να αποθηκεύεις έξυπνα το δόλωμά σου
Σε ένα κουτάκι από καραμέλες tic-tac! Χωράει καμιά τριανταριά σκουλήκια, το άνοιγμά του είναι πανεύκολο κι εσύ απλώς τινάζεις ένα δόλωμα έξω τη φορά. Είναι πραγματικά πολύ πρακτικό και θα σου λύσει τα χέρια. Μέχρι και στην τσέπη σου μπορείς να το βάλεις…
Πώς να φτιάξεις μια φορητή άγκυρα
Μια άγκυρα δηλαδή που θα μπορείς να τη βάζεις στο σακίδιό σου για κάθε ενδεχόμενο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα διχτάκι μπασκέτας. Δέσε τη μια του άκρη καλά με ένα σχοινί. Όταν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την άγκυρα, γέμισε το διχτάκι με μερικές μεγάλες πέτρες και δέσε την άλλη του άκρη με μια τριχιά κάμποσων μέτρων. Και η άγκυρα είναι έτοιμη!
Πώς να μη χάνεις τα γυαλιά σου στη θάλασσα
Δεν είναι λίγες οι φορές που τα γυαλιά του ψαρά καταλήγουν ως διά μαγείας στο νερό, για να τα δεις αμέσως μετά να βυθίζονται για πάντα στον βυθό… Για να περιορίσεις τον κίνδυνο να τα χάσεις, κάν' τα να επιπλέουν! Πάρε έναν φελλό από μπουκάλι κρασιού και άνοιξέ του δύο τρύπες. Πέρνα το κορδόνι των γυαλιών μέσα από τις τρύπες και είσαι έτοιμος! Βάψε επιπλέον τον φελλό σε ένα χτυπητό χρώμα, ώστε αν πέσουν τα γυαλιά σου στη θάλασσα όχι μόνο θα επιπλέουν μια χαρά, αλλά θα είναι και τελείως ορατά.
Πού αποθηκεύεις το έξτρα αγκίστρι σου
Ένας απλός και ασφαλής τρόπος να πάρεις μαζί σου ένα επιπλέον αγκίστρι και λίγες οργιές πετονιάς είναι να τα συσκευάσεις μέσα σε ένα σπιρτόκουτο. Έτσι δεν θα ξεμείνεις ποτέ από αγκίστρι ή… από σπίρτα! Πέρνα την άκρη του αγκιστριού πίσω από τα σπίρτα και τύλιξέ τα με μερικές οργιές πετονιάς. Στον τελευταίο γύρο, ανασήκωσε ένα σπίρτο και ασφάλισε την άκρη της πετονιάς πίσω του. Αν ξεμείνεις από αγκίστρι, θα το βρεις ιδιαίτερα χρήσιμο.
Βρες εύκολα τα βαρίδιά σου
Για να μην τα χάνεις συνεχώς και αναζητείς απέλπιδα πού τα έχεις βάλει, αποθήκευσέ τα στο χαρτόκουτο των αυγών! Οι αυγουλοθήκες είναι ιδανικές για το μέγεθος των βαριδιών, ενώ με το καπάκι κλειστό είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνουν στη θέση τους. Και πάντα θα ξέρεις πού τα έχεις∙ πώς να μπερδέψεις άλλωστε μια αυγουλοθήκη!
Πώς να μην ξανασκάψεις για δόλωμα
Αποθήκευσε τα σκουλήκια που ξέθαψες μέσα σε ένα δοχείο γεμάτο με χώμα. Αφαίρεσε ωστόσο τον πάτο του δοχείου και κλείσε το στόμιό του με ένα καπάκι. Έχεις έτσι έναν αποθηκευτικό χώρο για ζωντανό δόλωμα που ανοίγει και από τις δύο πλευρές, ώστε να μη χρειάζεται να σκάβεις στο κουτί για να βρεις το αναθεματισμένο σκουλήκι!
Φτιάξε ένα «εναλλακτικό» καμάκι
Μπορείς να μετατρέψεις εύκολα το παλιό σου μπαστούνι του γκολφ σε καμάκι! Πάρε ένα μεγάλο αγκίστρι και δέσ' το στη βάση του με ένα κομμάτι σχοινί. Αφαίρεσε την κεφαλή του μπαστουνιού και πέρνα το σχοινί μέσα από το μπαστούνι, μέχρι να βγει από την άλλη άκρη της λαβής. Τράβα το σχοινί δυνατά, ώσπου το αγκίστρι να σφηνωθεί μέσα στο στέλεχος του μπαστουνιού. Ασφάλισέ το στη θέση του τυλίγοντας με κολλητική ταινία τη λαβή. Το καμάκι είναι στα χέρια σου!
Οργάνωσε τα αγκίστρια σου
Αν βαρέθηκες να ψάχνεις τα ανάκατα αγκίστρια σου για να βρεις το σωστό, τότε αυτή η λύση είναι για σένα: πέρνα ίδιου μεγέθους αγκίστρια σε μια παραμάνα για να μην ξεστρατίζουν ποτέ! Πολλά αγκίστρια χωράνε σε μια παραμάνα, έτσι είναι εύκολο να έχεις τα διάφορα είδη χωριστά και τακτοποιημένα.

Απίστευτο: σηκώνει με το μουστάκι του 35 κιλά (video)

Posted: 02 Nov 2011 08:46 AM PDT

Δείτε το βίντεο..


Καυτές γυναίκες με... παγωμένες μπύρες (pics)

Posted: 02 Nov 2011 08:33 AM PDT

Ένας θανατηφόρος συνδυασμός... Συμφωνείτε;






O νεότερος dj στον κόσμο (video)

Posted: 02 Nov 2011 08:30 AM PDT

Σε ηλικία μόλις 7 ετών ο Jack Hill έγινε ο μικρότερος Dj στον κόσμο. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, «βαράει» κανονικά μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, στα μεγαλύτερα κλαμπς του κόσμου!




Μια «καυτή» νοσοκόμα

Posted: 02 Nov 2011 08:08 AM PDT

Η Lindsay Lohan έδωσε το παρόν σε πάρτι που έγινε στο Hollywood σε νεκροταφείο.

Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε βεβαίως να φορέσει μια... σεμνή ή έστω και μια αστεία στολή αλλά επέλεξε να μια στολή νοσοκόμας.

Δείτε την...





Τα πιο ανατριχιαστικά είδη ζώων που ανακαλύφθηκαν το 2011! (pics)

Posted: 02 Nov 2011 07:43 AM PDT

Μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα...
για τη φύση, αυτή όμως βρίσκει συνεχώς και άλλους τρόπους να μας εκπλήσσει. Ίσως και να μας τρομάζει...

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα παρακάτω νεοακακαλυφθέντα είδη ζώων, τα οποία εκ πρώτης όψεως μοιάζουν σαν μυθικά τέρατα ή σαν πλάσματα βγαλμένα από μυθιστόρημα φαντασίας τρόμου!
Νυχτερίδα Beelzebub
Το παρακάτω είδος νυχτερίδας, με την σκοτεινή ονομασία "νυχτερίδα-δαίμονας", σίγουρα μας θυμίζει σκηνές από τον Κόμη Δράκουλα, ή άλλες ταινίες και βιβλία για vampires...

Η νυχτερίδα ονομάστηκε Beelzebub από τον γνωστό δαίμονα, για τους χρωματισμούς της γούνας της, καθώς έχει μαύρο κεφάλι και σώμα, ενώ η κοιλιά της είναι άσπρη.

Παρά το διαβολικό της όνομα, η νυχτερίδα Beelzebub δεν είναι καθόλου απειλητική, ενώ αν την συναντήσετε το πιθανότερο είναι να τρομάξει η ίδια από εσάς.

Ζει δε, στα δάση του Βιετνάμ.

Καρχαρίας-Κύκλωπας

Όταν ανακαλύφθηκε το συγκεκριμένο είδος, πολλοί ισχυρίστηκαν πως οι ελληνικοί, και όχι μόνο, μύθοι για πελώρια όντα που είχαν μόνο ένα μάτι, προήλθαν από αυτό το θαλάσσιο "τέρας."

Η ανακάλυψη αυτού του εξαιρετικά σπάνιου είδους καρχαρία, σημειώθηκε στο Μεξικό.

Το ένα και μοναδικό του μάτι, είναι το αποτέλεσμα μιας εκ γενετής πάθησης, η οποία ονομάζεται cyclopia και μπορεί να συμβεί σε πολλά είδη ζώων αλλά και στον άνθρωπο!

Μύκητας που "ελέγχει" το μυαλό!

Στην προκειμένη περίπτωση "ζωντανεύει" ο θρύλος των zombies, καθώς ανακαλύφθηκε ένας μύκητας, ο οποίος μπορεί να εισχωρήσει στο μυαλό και να το καταλάβει, ελέγχοντας κινήσεις και συμπεριφορές!

Στο μυαλό των μυρμηγκιών βέβαια...

Ο μύκητας ονομάζεται Ophiocordyceps camponoti-balzani, και υπάρχει στα τροπικά δάση της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση επιστημόνων τον Μάρτιο, ο μύκητας αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά "υπό-είδη", ενώ και τα τέσσερα μπορούν να ελέγχουν το μυαλό των μυρμηγκιών.

Αυτό το καταφέρνουν με το να μολύνουν το μυρμήγκι, να καταλαμβάνουν το μυαλό του και στη συνέχεια να το σκοτώνουν...

Το σκουλήκι του διαβόλου

Το διαβολικό σκουλήκι, εντοπίστηκε στο μεγαλύτερο βάθος υπεδάφους, που έχει εντοπιστεί ποτέ ζωντανό ον.

Η ανακάλυψη του, σίγουρα ενίσχυσε τη θεωρία πως υπάρχει μια εκτενής, άγνωστη βιοσφαίρα, ακριβώς κάτω από τα πόδια μας.

Ιπτάμενος βάτραχος vampire


Οι ορεινές ζούγκλες του Βιετνάμ, φιλοξενούν ένα νέο είδος, βατράχου των δέντρων, ο οποίος ονομάζεται Rhacophorus vampyrus.

Το αμφίβιο, χρησιμοποιεί τα άκρα του, ώστε να αιωρείται από δέντρο σε δέντρο.

Δεινόσαυρος "μοχθηρό πνεύμα"


Ένα είδος δεινοσαύρου που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, διαθέτει ένα αρκετά παράξενο κρανίο, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο.

"Το κρανίο έχει ένα βαθύ και κοντό ρύγχος και τερατώδη μπροστινά δόντια" περιγράφει ο συντάκτης της μελέτης Hans-Dieter Sues, ο οποίος είναι καταξιωμένος παλαιοντολόγος στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον.

Τα χαρακτηριστικά αυτά απέδωσαν στον δεινόσαυρο το όνομά του, δηλαδή, "Daemonosaurus chauliodus", δηλαδή δαιμονόσαυρος με κοφτερά δόντια.

Οχιά-νάνος

Τον Ιούλιο, ανακοινώθηκε η ανακάλυψη ενός νέου είδους κινεζικών φιδιών, το οποίο είναι ένα από τις μικρότερες οχιές στον κόσμο.

Ονομάζεται Protobothrops maolanensis, και εντοπίστηκε από μια ομάδα επιστημόνων σε ένα δάσος της Κίνας.

Οχιά με κατακόκκινα μάτια!

Και μόνο μια ματιά σε αυτή την καταπράσινη οχιά με τα κόκκινα σαν αίμα μάτια της, αρκεί για να το βάλεις στα πόδια!


Το νεοανακαλυφθέν είδος, ζει στα δάση κοντά στην πόλη Ho Chi Minh στο Βιετνάμ.

Στην παρακάτω φωτογραφία εμφανίζεται να καταβροχθίζει έναν γιγάντιο βάτραχο!

Τι μπορεί να έκανε ο παρουσιαστής την ώρα που έπαιζε το βίντεο; (video)

Posted: 02 Nov 2011 07:27 AM PDT

Πάντως ό,τι κι αν έκανε δεν ήθελε να φανεί...








Φοβερή οφθαλμαπάτη

Posted: 02 Nov 2011 07:14 AM PDT

Κοιτάξτε στο βάθος στο κέντρο της εικόνας και η εικόνα θα εξαφανιστεί. Φοβερο;



Το «κακό κορίτσι» της Βρετανίας …συνηθίζει να μαγειρεύει γυμνό (pics)

Posted: 02 Nov 2011 07:00 AM PDT

 Η Millie Mackintosh αφήνει για λίγο τα σκάνδαλα, τα πλούτη και τα ατελείωτα πάρτι στα οποία συμμετέχει ως πρωταγωνίστρια του βρετανικού τηλεοπτικού ριάλιτι «Made in Chelsea» και μας αποκαλύπτεται στο ανδρικό περιοδικό FHM.
Ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό η 22χρονη star, που το πραγματικό της όνομα είναι Camilla, ξαπλώνει σε ένα καναπέ και αφήνει τη φαντασία να …καλπάζει!Στη συνέντευξή της, αποκαλύπτει ότι άλλαξε πέντε οικοτροφεία προτού τα παρατήσει όλα και καταλήξει να γίνει πρωταγωνίστρια.

Έχει ήδη τρία τατουάζ και θεωρεί τον εαυτό της «κακό κορίτσι». Της αρέσει να μαγειρεύει γυμνή, την ελκύουν τα «άτακτα» αγόρια και δεν αντιστέκεται στα ψώνια.




Οι fail & win φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 02 Nov 2011 06:45 AM PDT






Video από την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων (video)

Posted: 02 Nov 2011 06:30 AM PDT

Ένα βίντεο που δείχνει την κατάρρευση... του κτιρίου 7 του World Trade Center βάζει τέλος στις φημολογίες που το ήθελαν να πέφτει λόγω εκρηκτικών.
Το video που κυκλοφόρησε δέκα χρόνια μετά το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους δείχνει ότι το κτίριο 7 κατέρρευσε λόγω φωτιάς που ξέσπασε στους Δίδυμους Πύργους, η οποία λύγισε τα εξωτερικά μεταλλικά δοκάρια του κτιρίου με αποτέλεσμα ο ένας όροφός του να καταρρέει μετά τον άλλο.
Το κτίριο 7 δεν χτυπήθηκε ποτέ από αεροπλάνο κι έτσι οι συνωμοσιολόγοι οργίασαν, υποστηρίζοντας ότι έπεσε από εκρηκτικά μέσω μιας ελεγχόμενης έκρηξης.
Μπορεί η επιτροπή που συνέστησε η αμερικανική κυβέρνηση να κατέληξε στο συμπέρασμα πως το κτίριο 7 κατέρρευσε εξαιτίας της πυρκαγιάς στο Βόρειο Πύργο, αλλά πολλοί έφεραν τις αντιρρήσεις τους.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές