Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

"Spor"


"Spor"


Με Ζαγοράκη στο γήπεδο

Posted: 23 Oct 2011 07:24 AM PDT

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα είναι για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Έχει πάρει τη δέσμευση του Αθανασιάδη πως τόσο ο ίδιος όσο και αυτοί που θα τον συνοδεύσουν θα τύχουν άριστης φιλοξενίας ότι δηλαδή συμβαίνει και στην Τούμπα με τους ανθρώπους του Άρη. Όλα τα μέλη της νέας διοίκησης θα είναι σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα συνοδεύσουν με βανάκι το λεωφορείο της αποστολής. Η αστυνομία έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μην συμβεί το παραμικρό ενώ ήδη η διοίκηση του Άρη έχει έρθει σε επαφή με τους οργανωμένους ζητώντας τους να έχουν μια καλή συμπεριφορά έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας. Όλα αυτά φυσικά έχουν προγραμματιστεί, μένει να τα δούμε και στην πράξη. Στον πάγκο θα είναι ο Ζήσης Βρύζας με τον Παντελή Κωνσταντινίδη από πλευράς διοίκησης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Η απόλυτη ισορροπία στα εκτός έδρας παιχνίδια

Posted: 23 Oct 2011 07:23 AM PDT

Η απόλυτη ισορροπία στα εκτός έδρας παιχνίδια
 

Ο ΠΑΟΚ, με τον Λάζλο Μπόλονι στο «τιμόνι» του, έχει παρουσιάσει έως σήμερα, την απόλυτη ισορροπία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την Τούμπα έχει πετύχει δύο νίκες, δύο φορές αναδείχθηκε ισόπαλος και άλλες τόσες ηττήθηκε.

 
 

Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει κερδίσει τον Πανιώνιο (1-2) στη Ν. Σμύρνη για το πρωτάθλημα με γκολ των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη και την Βαλερένγκα στο Όσλο (0-2), χάρη σε τέρματα των Βιεϊρίνια και Γκαρσία. Από τους παραπάνω οι Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι του Χαριλάου, ενώ οι Αθανασιάδης και Γκαρσία είναι τραυματίες. Οι δύο ισοπαλίες ήρθαν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στο 1-1 με την Καρπάτι στο Λβιβ, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Μπαλάφα και στο 2-2 στο Καζάν (με την Ρούμπιν), με σκόρερ τούς Αθανασιάδη και Φωτάκη. Και οι τρεις σκόρερ δεν θα παίξουν στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη. Ο Κλάους και ο Φωτάκης είναι τραυματίες, ενώ ο Μπαλάφας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δύσκολα θα συμμετάσχει στη... μάχη, μια και δεν είναι 100% έτοιμος. Τέλος οι δύο ήττες ήλθαν στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Εργοτέλη (2-1, για τον ΠΑΟΚ σκόραρε ο Μπαλάφας) και με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-1, πάλι σκόρερ ο Μπαλάφας).

Έτσι θα παίξει ο Άρης

Posted: 23 Oct 2011 07:11 AM PDT

Έτσι θα παίξει ο Άρης
 

Ο Σάκης Τσιώλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο τελευταίος του στον πάγκο του Άρεως. Επισήμως κάτι τέτοιο διαψεύδεται, ωστόσο πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι κίτρινοι φέρονται να έχουν μιλήσει ήδη με τον Μπρίαν Λάουντρουπ...

 

Όπως όλα δείχνουν ο τεχνικός των κίτρινων, αναμένεται να επιλέξει ένα 4-2-3-1 με τον πολύ καλό και φορμαρισμένο Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Θεσσαλός τεχνικός φαίνεται να επιλέγει τον πιο γρήγορο Κασναφέρη από τον Παπαστεριανό, για την φύλαξη του Βιεϊρίνια με τον Ηπειρώτη βέβαια να υστερεί σε δύναμη από τον συμπαίκτη του, αλλά και τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Στο κέντρο της άμυνας, ο Τσιώλης θα βάλει τους Ντίκο και Σανκαρέ, πολύ δυνατούς ψηλά και αριστερά τον βραζιλιάνο Μισέλ. Στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου ο Άρης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα μαρκαρίσματα, ο Τσιώλης γεμίζει τον άξονα με παίκτες σωστούς τακτικά, όπως οι Φατί - Πρίτας που θα είναι οι δύο κόφτες και ο Καπετάνος που θα είναι ο επιτελικός μέσος των κιτρίνων. Στα δεξιά της επίθεσης αναμένεται να παίξει ο Ούμπιντες, στα αριστερά ο Καστίγιο με μια μικρή επιφύλαξη - μπορεί να βάλει τον Ακόστα - και στη κορυφή της επίθεσης ο Γιάκομπ. Με μια πρόχειρη ματιά ο Άρης είναι πολύ πιο αργός από τον ΠΑΟΚ, αλλά και πολύ πιο ψηλός. Κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξει δυνατά και με συγκέντρωση για να εκμεταλλευτεί τα ατού του.

Άρης – ΠΑΟΚ Προαναγγελία

Posted: 23 Oct 2011 07:08 AM PDT

Άρης - ΠΑΟΚ Προαναγγελία
 

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Λάσλο Μπόλονι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ρουμάνο να πηγαίνει μαζί με την ομάδα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Ο ΠΑΟΚ πέταξε οκτώ βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μετά τις ήττες από Εργοτέλη και Ολυμπιακό αλλά και την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στη Τούμπα που πόνεσε αρκετά. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση είναι μονόδρομος για να καλυφθεί η χασούρα. Η ομάδα θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες. Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Γιώργος Φωτάκης, ο Ντορβαλίνο Άλβες και ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι οι πιο σημαντικές, αλλά ο Μπόλονι έχει λύσεις για να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο. Σύμφωνα με τη λογική, το σχήμα που θα παραταχτεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης αποτελείται από τους Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σνάουτσνερ τετράδα στην άμυνα, Αρίας - Λαζάρ - Ίβιτς στη μεσαία γραμμή, Γεωργιάδη, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη στην επίθεση. Από την Πέμπτη πάντως που ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τη Σάμροκ, ο Μπόλονι δεν δοκίμασε κάποιο σχήμα, άρα δεν αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη. Από την πλευρά του ο Άρης έχει διάφορους προβληματισμούς και έχει αναδείξει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία δίχως αύριο. Με τρεις βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, θα έβλεπε από πάνω του τη ζώνη του υποβιβασμού αν δεν υπήρχαν οι ομάδες Α΄και Β΄. Ο Σάκης Τσιώλης βλέπει το μέλλον του στον Άρη δύσκολο και δέχεται δριμύτατη κριτική για τις επιλογές του και για το προπονητικό κομφούζιο που τον διακατέχει στους τελευταίους αγώνες. Είναι κοινό μυστικό πως αν χάσει σήμερα από τον ΠΑΟΚ, θα αποχαιρετήσει και για αυτόν τον λόγο είναι σίγουρα το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας του Άρεως. Το πώς θα παρατάξει την ομάδα του, έχει κάποια ερωτηματικά, με βασικό αυτό στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει ο φόβος που ονομάζεται Βιεϊρίνια. Το σύστημα θα είναι το 4-2-3-1 με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Ο Κασναφέρης ή ο Παπαστεριανός θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Ντίκο και Σανκαρέ στο κέντρο της σε ρόλο στόπερ, ο Μίσελ στα αριστερά. Οι Πρίττας και Φατί θα είναι οι δύο κόφτες, ο Καπετάνος δεκάρι, οι Ούμπιντες και Καστίγιο στις πλευρές και ο Γιάκομπ στη κορυφή της επίθεσης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο άπειρος Γιάχος, μία επιλογή της ΚΕΔ γεμάτο μυστήριο αφού υπήρχαν σαφώς πιο έμπειροι διαιτητές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο Βικελίδης, ο Γιάχος σφύριξε μία φορά, σε μία νίκη του Άρη επί του Εργοτέλη στις καθυστερήσεις του αγώνα με τους Κρητικούς να παίζουν από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο λόγω μίας αποβολής του Ολίσε που ήταν κάτι παραπάνω από αμφισβητήσιμη. Την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία θα είναι καλή, με πολλά σύννεφα και τον φόβο της βροχής να πλανάται πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης. 

Λαβωμένος αλλά με ψυχή!!!

Posted: 23 Oct 2011 06:58 AM PDT

Στο γειτονικό "Βικελίδης" αγωνίζεται απόψε στις 8:30 ο "Δικέφαλος του Βορρά", όπου αντιμετωπίζει στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague τον εκ των ουραγών της βαθμολογίας (βρίσκεται μόλις στην προτελευταία θέση με 3 βαθμούς), συμπολίτη...

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί  τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι (Novasports1) και παράλληλα θα υπάρχει λεπτό προς λεπτό η εξέλιξή του στο live score του Paokmania.

O Λάσλο Μπόλονι δε θα έχει στη διάθεσή του τους: Γκαρσία, Φωτάκη, Αθανασιάδη, Κρέσιτς, Λίνο, παίκτες βασικούς στα περισσότερα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Οι αντικαταστάτες τους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα παλέψουν και θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, στον οποίο η ομάδα στοχεύει στο διπλό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στο κλασικό 4-2-3-1 θα ξεκινήσει με Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Έττο, Μαλεζά, Τσιρίλο (ή Κοντρέρας), Σνάουτσνερ (ή Λεονάρντο) στην άμυνα, Αρίας και Λαζάρ αμυντικά χαφ, Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Γεωργιάδης στη μεσαία γραμμή και στην κορυφή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Γλύκος, Μπαλάφας, Σπαντάτσιο, Παπάζογλου, Ρομπέρ, Κατσικάς και Γιάννου. Είναι 20μελής και δύο θα κοπούν την τελευταία στιγμή.

Κόσμος του ΠΑΟΚ δε θα υπάρχει στο γήπεδο, μιας και έτσι αποφάσισε η αστυνομία, περιμένουμε όμως όλοι μας τη νίκη στην αναμέτρηση και θέλουμε να δούμε παίκτες "καμικάζι" που θα τα δώσουν όλα. Χτες μάλιστα υπήρξε και ψυχολογικό ντοπάρισμα  των παικτών, που δέχτηκαν στο ξενοδοχείο επίσκεψη οπαδών, οι οποίοι τους παρότρυναν να πάρουν τη νίκη.

Να σημειώσουμε ότι τόσο η αστυνομία, όσο και οι γηπεδούχοι  εγγυήθηκαν τη φύλαξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο "Βικελίδης" στη σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί. Ευχόμαστε να μην ξαναδούμε να συμβαίνει ότι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια στη συνοικία, κατά την άφιξη τόσο της αποστολής όσο και των διοικούντων της ΠΑΕ...

Όσον αφορά το συμπολίτη, ο Τσιώλης (παίζει το κεφάλι) του σήμερα αναμένεται και αυτός να παίξει με το ίδιο σύστημα, έχοντας τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Κασναφέρη, Ντίκα, Σανκαρέ, Μισέλ στην άμυνα, Φατί και Πρίτας αμυντικά χαφ, Καστίγιο, Ούμπιντες, Καπετάνο στη μεσαία γραμμή και προωθημένος ο Γιάκομπ.

Δεν «Χ»άρηκε ούτε τώρα ο Άγιαξ

Posted: 23 Oct 2011 06:39 AM PDT

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παραδοσιακό ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φέγενορντ, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Άμστερνταμ Αρένα»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Εργοτέλης: «Καμπάνα» για τρεις

Posted: 23 Oct 2011 06:37 AM PDT

Εξαιρετικά «βαρύ» είναι το κλίμα στον Εργοτέλη, μετά την κακή εμφάνιση και τη συντριβή 4-0 από τον Παναθηναϊκό, χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Σε πρώτη φάση, το... μάρμαρο θα πληρώσουν...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

To ντέρμπι του Βορρά

Posted: 23 Oct 2011 01:00 AM PDT

Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30, Novasports 1) στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Στο ΟΑΚΑ ο σύμβουλος του πρίγκιπα

Posted: 22 Oct 2011 11:12 PM PDT

Μαζί με τον Βλάση Τσάκα παρακολούθησε από μπουθ του ΟΑΚΑ ο οικονομικός και νομικός σύμβουλος του Σουλτάν, Καλέμπ Κακτάνι, το ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Βίκτορ Βαλντές: Κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ

Posted: 22 Oct 2011 08:33 PM PDT

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 607 λεπτά, αριθμό που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ. Ο Βίκτορ Βαλντές, μετά την ισοπαλία 0-0 με την Σεβίλλη στην Βαρκελώνη...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Έχασε βαθμούς στην έδρα της

Posted: 22 Oct 2011 05:15 PM PDT

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Σεβίλλης και άφησε δύο βαθμούς στο Καμπ Νου, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Η ομάδα της Καταλονίας είχε το πάνω χέρι σε όλη...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Γκέλαρε η Λίβερπουλ

Posted: 22 Oct 2011 01:47 PM PDT

Συνεχίζει να σκορπάει βαθμούς απέναντι στους μικρομεσαίους της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νόριτς στο «Άνφιλντ». Η ομάδα του Κένι Νταγκλίς, η οποία είχε τρία δοκάρια ( ένα με τον Σκρτελ και δύο με τον Λουίς

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Δηλώσεις από το Παναθηναϊκός-Εργοτέλης

Posted: 22 Oct 2011 01:37 PM PDT

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν των Ηρακλειωτών με το ευρύ 4-0, στο...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τσάκας: «Την Τετάρτη υπογράφουμε»

Posted: 22 Oct 2011 01:27 PM PDT

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη της συμφωνίας της πλευράς του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ με την οικογένεια Βαρδινογιάννη εξέφρασε ο Βλάσης Τσάκας, εξερχόμενος από το ΟΑΚΑ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Καθάρισε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Posted: 22 Oct 2011 01:48 PM PDT

Σαν... σίφουνας πέρασε από το «La Rosaleda» η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο συνέτριψε με 4-0 τη Μάλαγα. Ο Πορτογάλος αστέρας πέτυχε χατ-τρικ (24',28', 38')...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Με απουσίες στη Ν. Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Posted: 22 Oct 2011 12:48 PM PDT

Πανέτοιμος για το αυριανό παιχνίδι του με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα παραταχθούν με στόχο τη νίκη κόντρα στους «κυανέρυθρους»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σούπερ Λίγκα: Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός συμπληρώνουν την 16αδα

Posted: 22 Oct 2011 01:31 PM PDT

Το μεγάλο ερώτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου απαντήθηκε!
Η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός είναι η «Ομάδα Α» και η «Ομάδα Β», αντίστοιχα, όπως αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας που συνεδρίασε σήμερα.

Τρίτωσε το... κακό για την ΑΕΚ

Posted: 22 Oct 2011 11:21 AM PDT

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα σε τέσσερις αγώνες της στην Α2 μπάσκετ των Ανδρών. Η «Ένωση» ηττήθηκε στις Σέρρες με 69-62...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τζόρβας: «Ντρέπομαι για τη χώρα μου»

Posted: 22 Oct 2011 11:10 AM PDT

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο για τα επεισόδια που γίνονται στην Ελλάδα στις διαδηλώσεις, τόνισε πως ντρέπεται για τη χώρα μας, λόγω της βίας. Ο διεθνής πορτιέρο της Παλέρμο...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΟΦΗ: Η αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Posted: 22 Oct 2011 11:02 AM PDT

Δίχως απρόοπτα κύλησε η απογευματινή προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «μελανόλευκων», για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές