Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


18 απίθανες ερωτικές ιστορίες..

Posted: 14 Oct 2011 07:34 AM PDT

To σεξ τελικά μπορεί να αποβεί... μοιραίο και επικίνδυνο! Το GamaTo blogspot παρουσιάζει 18 αληθινές κωμικοτραγικές ιστορίες που αν και μοιάζουν απίθανες, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα!
 
1. Ένας 44χρονος άντρας στη Μόσχα πήγε εκδρομή στο δάσος για ένα διήμερο, μαζί με τα αδέρφια του. Όταν ένα βράδυ, όλοι έγιναν λιώμα, ο Αλεξάντρε Κιρίλοφ αποφάσισε να "αποπλανήσει" ένα ρακούν! Μόνο που δεν υπολόγισε ότι το ρακούν δεν είχε την ίδια όρεξη με αυτόν. Αφού δεν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά, το ρακούν τον δάγκωσε στο... ευαίσθητο σημείο. Οι γιατροί δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κολλήσουν το κομμένο κομμάτι στο πέος του. 





2. Τον προηγούμενο μήνα ένα νεαρό ζευγάρι επισκέφτηκε το κάστρο του Γουίνδσορ στη Μεγάλη Βρετανία, και αποφάσισε να προκαλέσει το κοινό, κάνοντας σεξ ολόγυμνοι στο γκαζόν των κήπων! Οι φρουροί το αντιλήφθηκαν είκοσι λεπτά αφού το προκλητικό ζευγάρι είχε προσφέρει ένα κανονικό live porno στους υπόλοιπους τουρίστες. 



3. Οι αρχές στο Άμστερνταμ αποφάσισαν να βάλουν ειδικές πινακίδες που να υποδεικνύουν στους τουρίστες τα "σωστά" πάρκα αναψυχής για να μην τα μπερδεύουν με εκείνα που συνηθίζουν να κάνουν υπαίθριο σεξ οι ομοφυλόφιλοι. Ναι, κι όμως, υπάρχουν δήμοι που ασχολούνται ακόμα και με αυτές τις... λεπτομέρειες. 



4. Ένας 52χρονος πιλότος από το Σαν Φρανσίσκο ήθελε σώνει και ντε να δείξει στον υπόλοιπο κόσμο το εσωτερικό του πιλοτήριού του. Αποφάσισε, λοιπόν, να ανεβάσει στο Ίντερνετ ένα βιντεάκι που είχε τραβήξει το 2005, όπου μια Σουηδέζα πορνοστάρ του έκανε... στοματικό εν ώρα πτήσης. Φυσικά, κανείς δεν το βρήκε αστείο και αξιέπαινο και μετά από λίγο του αφαιρέθηκε η άδεια. 



5. Ένας 51χρονος από τη Φλόριντα, έκανε τρίο με δύο πλαστικές κούκλες στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ, μέρα μεσημέρι! Παρόλο που οι μάρτυρες του θεάματος ήλπιζαν για περισσότερα, ο Τζορτζ Μπαρτούσεκ "έφαγε" έξι μήνες με αναστολή. 



6. Άλλοι χαρακώνουν τον εαυτό τους και άλλες χαρακώνουν έναν άλλο! Μια γυναίκα στην Αγγλία, ονόματι Ντομινίκ θεώρησε απόλυτα πρέπον να χαράξει το όνομά της στον ώμο ενός άντρα που μόλις είχε κάνει one night stand μαζί του! Και μετά σου λένε ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν δεσμεύσεις... 


7. Σε ένα sex party στην Αυστραλία, ένας από τους καλεσμένους πήρε πολύ θάρρος. Αφού επέμενε να κάνει σεξ με την οικοδέσποινα -ενώ εκείνη δεν ήθελε- ο οικοδεσπότης τον πέταξε κάτω από το μπαλκόνι! Παρόλο που έπεσε με το κεφάλι -που προφανώς δεν χρησιμοποιούσε εκείνη τη νύχτα- επέζησε! 


8. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής Ντίνο Ντρπιτς πάντα είχε ως φαντασίωση να κάνει σεξ με τη γυναίκα του στη μέση του γηπέδου. Όταν, λοιπόν, ζήτησε να κλείσουν τα φώτα στο γήπεδο, μετά από μια προπόνηση, επιτέλους έκανε πραγματικότητα το όνειρό του. Όμως, δεν υπολόγισε ότι η γυναίκα του και μοντέλο του Playboy, Νίβες Κέλσιους, θα υπερηφανευόταν σε όλους για τα ερωτικά τους καμώματα και τώρα η ομάδα του τον έβαλε νούμερο ένα στη λίστα των μεταγραφών! 



9. Ένα νοσοκομείο στις Η.Π.Α. ανακάλυψε έντρομο ότι το τηλέφωνο του στις σελίδες του χρυσού οδηγού είχε μπερδευτεί με το τηλέφωνο μιας ροζ γραμμής! Μήπως ήταν μήνυμα για τους αρρώστους να σκεφτούν την ερωτική θεραπεία; 


10. Ένα νέο είδος βιαστή εμφανίστηκε στην Αυστραλία. Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος κάνει σεξ με όλες τις κοπέλες της πόλης -τουλάχιστον με όλες τις... πλαστικές κοπέλες. Ο άντρας αυτός έχει κάνει τρεις διαρρήξεις σε sex shops, έχει "βιάσει" τις κούκλες και τις έχει παρατήσει "αβοήθητες". Παρόλο που είναι προσεκτικός, έχει αφήσει πίσω του δείγμα DNA και οι αστυνομικές αρχές ελπίζουν να τον πιάσουν σύντομα.


11. Μια γυναίκα στην Αυστραλία περνούσε πολύ καλά παρέα με τον δονητή της, μέχρι που, λόγω του έντονου οργασμού της, ο δονητής εκσφενδονίστηκε από το αιδοίο της. Το "παιχνιδάκι" της έκανε γκελ στο πάτωμα και έφυγε έξω από το παράθυρο, πέφτωντας στο δρόμο. Μέσα στον πανικό της, έτρεξε στο παράθυρο, έσκιψε με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει κι εκείνη από κάτω! Ευτυχώς και οι δύο- εκείνη και ο δονητής της- επέζησαν. 



12. Μια γυναίκα ήθελε να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική της ζωή και συγχρόνως να δείξει στον σύντροφό της ότι εκείνη ήταν το "αφεντικό". Oπότε θεώρησε έξυπνο και πολύ σέξι να κρύψει τα κλειδιά του μέσα στο... επίμαχο σημείο της. Βέβαια, ούτε εκείνος αλλά ούτε και ο γιατρός που καλέσανε, δεν κατάφερε να βρει ούτε ένα κλειδί από το μπρελόκ του κυρίου -παρόλο που ήξεραν και οι δύο που να ψάξουν. Πιθανότατα θα της έπεσαν κάπου άλλου και δεν θα το πρόσεξε... 



13. Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, ένα ζευγάρι στη Νότιο Αφρική αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι πολύ extreme: να κάνει σεξ πάνω στις ράγες του τρένου. Μόνο που οι ενδείξεις αγάπης κατέληξαν σε... δράμα. Παρόλο που ο οδηγός του τρένου κόρνανε και τους φώναζε, το ζευγάρι δεν κατάλαβε ότι ένα τρένο ερχόταν καταπάνω τους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο! 


14. Ένα πρωινό, καθώς μια γυναίκα έφτιαχνε το πρωινό, ο άντρας είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα: να αντικαταστήσει το λουκάνικο του σάντουιτς με το... δικό του "λουκάνικο". Η σκέψη αυτή για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον "ανύψωσε" και ο σκύλος της οικογένειας τον πρόσεξε και έσπευσε να πάρει μια δαγκωματιά από το γευστικό "χοτ ντογκ". Άουτς! Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να... ενώσουν το κομμένο κομμάτι με το υπόλοιπο κι εκείνος ένιωσε στο πετσί του αυτό που λένε οι μαμάδες: Μην παίζεις ποτέ με το φαγητό σου! 


15. Ένας άντρας αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην ερωμένη του με ένα λουλούδι... πάνω στο πέος του. Μόνο που όταν λέμε "πάνω στο πέος του", δεν εννοούμε ότι το ακούμπησε απλά εκεί. Όχι. Ο άντρας είχε την φαεινή ιδέα να πάρει ένα γεράνι από τον κήπο και να βάλει το κοτσάνι του μέσα στην ουρήθρα(!!!). Φυσικά, χρειάστηκε χειρουργείο, αφού το κοτσάνι του γερανιού έχει τριχωτές ίνες που κατέστρεψαν τα τοιχώματα της ουρήθρας! Την επόμενη φορά απλά θα χρησιμοποιήσει ένα βάζο... 



16. Ένας 34χρονος Νεοϋορκέζος ήθελε να ζήσει αυτό που λένε ότι η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, και αποφάσισε να κάνει ένεση κοκαϊνης στο... πέος του για να διαρκέσει όλο το βράδυ. Δυστυχώς, ανέπτυξε γάγγραινα με αποτέλεσμα να του αφαιρέσουν εννιά δάχτυλα, τα δύο του πόδια και, φυσικά, το πέος του. 


17. Ένας επιχειρηματίας του Λος Άντζελες "φρίκαρε" όταν έμαθε ότι ήταν αρραβωνιασμένος με την... κόρη του, χωρίς εκείνος να γνωρίζει τίποτα! Αφού ο πατέρας της αρραβωνιαστικιάς του παραδέχτηκε ότι η γυναίκα του είχε συλλάβει με τεχνητή γονιμοποίηση, ο άτυχος άντρας ανέτρεξε στο παρελθόν και θυμήθηκε ότι στο πανεπιστήμιο ήταν συχνός δότης σπέρματος. Αφού διασταύρωσε τα στοιχεία, αποκαλύφθηκε ότι η μέλλουσα γυναίκα του ήταν στην πραγματικότητα κόρη του! 



18. Ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Αμερική προσπαθούσε για χρόνια να κάνει παιδί. Είχαν προσπαθήσει τα πάντα και τελικά επισκέφτηκαν έναν ειδικό γιατρό. Χμ. Παρόλο που όλοι (σχεδόν) γνωρίζουμε ότι για να υπάρξει γονιμοποίηση πρέπει η "μέλισσα" να "μπει" στο "λουλούδι", μάλλον εκείνοι δεν το ήξεραν. Νόμιζαν ότι για να κάνεις σεξ, το μόνο που αρκεί είναι να ανέβει ο ένας πάνω στον άλλον... 
 
 
 
http://to-gamato.blogspot.com 

Απίστευτη φωτογραφία Έλληνα φωτορεπόρτερ κάνει τον γύρο του κόσμου!

Posted: 14 Oct 2011 07:24 AM PDT

 
Η φοβερή αυτή φωτογραφία που δείχνει έναν Λίβυο να παίζει κιθάρα την ώρα που γύρω του μαίνεται μάχη κάνει από χθες τον γύρο του κόσμου και φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των διεθνών media. Την φωτογραφία έβγαλε στις 10 Οκτωβρίου στην Σύρτη της Λιβύης ο Έλληνας φωτορεπόρτερ

Άρης Μεσσήνης που εργάζεται στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.


Ο Άρης Μεσσήνης εργάζεται ως φωτορεπόρτερ από το 1997 και μεταξύ άλλων ήταν ένας εκ των φωτορεπόρτερ που δέχτηκαν επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ στα πρόσφατα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος στις 5 Οκτωβρίου.




 
24gr
http://christossainis.blogspot.com

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. VIDEO

Posted: 14 Oct 2011 07:21 AM PDT

 

Δείτε το βίντεο...

 



http://christossainis.blogspot.com

WILDLIFE PICTURE. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Posted: 14 Oct 2011 07:13 AM PDT

Η επιτροπή των Βρετανικών Βραβείων Φωτογραφίας Άγριας Ζωής ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού για το 2011. 

Φέτος ο νικητής ήταν ο Richard Shucksmith με μια φωτογραφία που απεικονίζει μέδουσες στην καταγάλανη θάλασσα του Sula Sgeir ενός μικρού ακατοίκητου νησιού της Σκωτίας.
















































































































tsekouratoi.
http://christossainis.blogspot.com
 

Οι 15 πιο σοκαριστικές διαφημίσεις της PETA

Posted: 14 Oct 2011 06:17 AM PDT

Η οργάνωση συνεχίζει να προκαλεί παρά τα «μπλόκα»

Οργή προκαλούν τις περισσότερες φορές οι διαφημίσεις της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων PETA που χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να αφυπνίσει τον κόσμο για την προστασία των τετράποδων.



Πολλές φορές οι διαφημίσεις της οργάνωσης απαγορεύονται, αλλά η PETA δεν το βάζει κάτω. Αντίθετα το πανηγυρίζει και συνεχίζει να δημιουργεί διαφημίσεις με κύριο στοιχείο, τις περισσότερες φορές, το αίμα και τις γούνες!

Η Joanna Krupa ποζάρει γυμνή κρατώντας ένα σταυρό. Η διαφήμιση απαγορεύτηκε από την Καθολική Εκκλησία

Η Peta χρησιμοποιεί συχνά σταρ του Χόλιγουντ στις διαφημίσεις της. Σε αυτή τη διαφήμιση πρωταγωνιστεί η Pamela Anderson και το Μόντρεαλ την απαγόρευσε ως σεξιστική. 


Το «Ολοκαύτωμα στο πιάτο σας» κρίθηκε ακατάλληλη από το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας 


Όχι στα σκυλιά ράτσας λέει η PETA. Υιοθετήστε και πείτε όχι στους εκτροφείς! 


Μέλη της PETA ντυμένοι σαν μέλη της Κου Κλουξ Κλαν διαδηλώνοντας έξω από το Westminster Dog Show 


Η καμπάνια «Go Veg» που παρομοιάζει τις γυναίκες με το κρέας 



Σοκαριστική περιγραφή της σφαγής ενός ζώου. Γίνεται χορτοφάγοι λέει η PETA! 


Η Elen Rivas, μοντέλο από την Ισπανία δείχνει πόσο σκληρές είναι οι… ταυρομαχίες 


Καμπάνια κατά της KFC που απεικονίζει νεκρές γυμνές γυναίκες, παρομοιάζοντάς τες με τα κοτόπουλα που σκοτώνει το KFC για τα φαγητά του 


Η πορνοστάρ Jenna Jameson που διαφημίζει ένα δερμάτινο σουτιέν 


Και ο πορνοστάρ Ron Jeremy σε διαφήμιση της PETA 


«Σώστε τις φάλαινες».  Διαφήμιση που παρομοιάζει μια παχύσαρκη γυναίκα με το θηλαστικό. 


Η εκστρατεία «Got Autism» αποσύρθηκε από τη διαφημιστική εταιρεία εξαιτίας παραπόνων που δέχτηκε από γονείς παιδιών με αυτισμό. 

Το διαφημιστικό είναι μια προσπάθεια της PETA να δείξει την οργή της σε όσους φορούν γούνες.
Η διαφήμιση κόπηκε από το NBC λόγω των σεξουαλικών σκηνών της. Οι χορτοφάγοι κάνουν καλύτερο σεξ, υποστηρίζει η PETA.


 
 
newsbeast.gr
http://himaira.blogspot.com

Ένα ΤΕΣΤ που πρέπει να κάνουμε όλοι στο εαυτό μας...Διαβάστε το, είναι σημαντικό για να πάμε μπροστά!

Posted: 14 Oct 2011 06:01 AM PDT

Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική! Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου!
Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής. Διάβασε τα παρακάτω και...


δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!

Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Είσαι στην προβλήτα του Πειραιά. Γύρω σου κυριαρχεί το χάος, που προκάλεσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, ένας τρομακτικός άνεμος και πολλαπλές πλημμύρες. Είναι μια καταστροφή βιβλικών διαστάσεων. Είσαι δημοσιογράφος - φωτογράφος, που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!!

Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα!


ΤΟ ΤΕΣΤ

Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα! Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι!
Είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου !!! Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν! Έχεις 2 επιλογές:
1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του Γιώργου Παπανδρέου, ή
2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους πρωθυπουργούς της Ελλάδος και γνωστό στην Ευρώπη, για το «δόσιμο-εκχώρηση» της πατρίδας του στο ΔΝΤ !

Η ΕΡΩΤΗΣΗ:

Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά:

α) Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση, ή

β) θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου;
 
 
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com

Βγάζοντας βόλτα τον σκύλο: Οι πιο τρελές περιπτώσεις

Posted: 14 Oct 2011 05:55 AM PDT


Βόλτα τον σκύλο (5)
Δείτε μερικές ξεκαρδιστικές φωτογραφίες ανθρώπων που βγάζουν βόλτα το σκύλο τους με εντελώς ασυνήθιστο τρόπο…


Βόλτα τον σκύλο (1)
Βόλτα τον σκύλο (2)
Βόλτα τον σκύλο (3)
Βόλτα τον σκύλο (4)
Βόλτα τον σκύλο (6)
Βόλτα τον σκύλο (7)
Βόλτα τον σκύλο (8)
Βόλτα τον σκύλο (9)
Βόλτα τον σκύλο (10)
Βόλτα τον σκύλο (11)
Βόλτα τον σκύλο (12)
Βόλτα τον σκύλο (13)

 http://www.otherside.gr

Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα

Posted: 14 Oct 2011 05:51 AM PDT

Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (7)
Είναι απίστευτο όταν οι φωτογράφοι καταφέρνουν να τραβήξουν τόσο υπέροχες λήψεις.


Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (1)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (2)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (3)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (4)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (5)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (6)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (8)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (9)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (10)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (11)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (12)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (13)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (14)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (16)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (17)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (18)
Φωτογραφίες ζώων που δεν βλέπουμε κάθε μέρα (15)

http://www.otherside.gr

"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" BULGRAVIA .....ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ????

Posted: 14 Oct 2011 05:37 AM PDT


Το σχέδιο Bulgravia εκπονήθηκε από στελέχη Αμερικανοευρωπασιατικών συμφερόντων και αποσκοπεί στη δημιουργία κράτους, με σύμπτυξη όμορων της Ελλάδος χωρών. Για την ακρίβεια, ένα μέρος της Αλβανίας, τα Σκόπια, την Βουλγαρία (απ' όπου και η ονομασία) και τις Μακεδονία και Θράκη.
Το πρόγραμμα BULGRAVIA είναι μια αρχική προσπάθεια των Scientology να κερδηθεί ο έλεγχος μιας βαλκανικής περιοχής που
περιλαμβάνει την Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Αλβανία και τη Γιουγκοσλαβία (Σκοπια), προκειμένου να καθιερώσουν μια ασφαλή γεωγραφική περιοχή (εάν όχι ένα κράτος Scientology), από την οποία θα λειτουργεί συνολικά, ως κέντρο για παραγόμενες ταραχές.
Αυτό το πρόγραμμα ήταν ζωτικής σημασίας και σπουδαιότητας για τους Scientology, όπως αποδεικνύεται από ένα έγγραφο του 1992 από τον ανώτερο υπάλληλο Scott Chaplin του Ηνωμένου Βασιλείου (κάντε κλικ στο έγγραφο για μεγέθυνση)



 
 
http://tolimeri.blogspot.com
http://projectdaimonas.blogspot.com

ΣΟΚ: Το πλυντήριο έκοψε το χέρι 3χρονου!

Posted: 14 Oct 2011 05:33 AM PDT



Σοκαρισμένη η οικογένεια του 3χρονου


Χωρίς χέρι έμεινε ο 3χρονος Lewis Lightfoot από τη Βρετανία όταν, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη μαμά του με τις δουλειές του σπιτιού, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του πλυντηρίου, την ώρα που αυτό βρισκόταν σε λειτουργία και να μπει μέσα!

Η 24χρονη μητέρα του τον βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος να ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ σοκαρισμένη είναι και η 5χρονη αδερφή του που έγινε θεατής του περιστατικού.
Ο Lewis μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε τρεις εγχειρήσεις. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι με αποτέλεσμα ο μικρός να αποκτήσει σε λίγες μέρες προσθετικό άκρο.
«Υπήρχε αίμα παντού. Όταν τον ρώτησα τι έγινε μου είπε "άνοιξα την πόρτα και άρχισα να στρυφογυρίζω. Κοπάνησα το κεφάλι μου και μετά μου έφυγε το χέρι"» λέει συντετριμμένη η μητέρα του. Μυστήριο παραμένει ωστόσο πώς κατάφερε ο μικρός να ανοίξει την πόρτα την ώρα που το πλυντήριο εκτελούσε πρόγραμμα.



 
http://tsekouratoi.blogspot.com

Βίντεο μὲ ἀπίστευτες ἀπειλὲς ἀπὸ τὸν Δήμαρχο Ἀλεξανδρούπολης

Posted: 14 Oct 2011 05:28 AM PDT

«Ἡ Θράκη μπορεῖ νὰ ἀναπτύξει τὰ στοιχεῖα ποὺ χρειάζεται ἕνα ἀνεξάρτητο κράτος»
Σὲ μία περίοδο ποὺ ἡ Ἑλλάδα δοκιμάζεται, ποὺ οἱ πολίτες τῆς ὑποφέρουν ἀπὸ τὰ δυσβάσταχτα μέτρα καὶ ἀντίθετα, ἡ Τουρκία προσπαθεῖ νὰ ἑδραιώσει μία «νέο-ὀθωμανικὴ αὐτοκρατορία» στὴν Ἀνατολικὴ Μεσόγειο καὶ ποὺ σαφῶς μέσα στὰ σχέδια τῆς ὑπάρχει πάντα ἡ Θράκη, εἶναι ἀδιανόητο ἕνας Ἕλληνας πολιτικὸς νὰ μιλᾶ γιὰ μία Θράκη, «ἱκανὴ νὰ σταθεῖ ὡς ἀνεξάρτητο κράτος».
Ὁ καιρὸς ποὺ ὁ κάθε πολιτικὸς μιλοῦσε χωρὶς νὰ ἀναλαμβάνει καμιὰ εὐθύνη τῶν λόγων τοῦ ἔχει περάσει ἀνεπιστρεπτί. Ὁ Δήμαρχος Ἀλεξανδρούπολης, Εὐάγγελος Λαμπάκης, μπορεῖ νὰ προέβη σὲ διορθωτικὴ δήλωση τονίζοντας ὅτι «δὲν εἶπα πὼς θὰ κάνω τὴν Θράκη ἐγὼ ἀνεξάρτητη»,καὶ προσθέτοντας ὅτι «αὐτὸ κινδυνεύει νὰ γίνει μὲ οἰκονομικὴ ὑποδούλωση» παρ' ὅλα αὐτὰ ἡ ἀνευθυνότητα τῆς τοποθέτησης τοῦ ἀκόμα καὶ ἂν ἔγινε γιὰ νὰ τὸν προσέξει «τὸ κράτος τῶν Ἀθηνῶν» εἶναι προφανής.
Τὰ ἑλληνικὰ κυριαρχικὰ δικαιώματα ποὺ διακυβεύονται ἐξαιτίας τῆς οἰκονομικῆς κρίσης καὶ τῆς ἐξάρτησης ἀπὸ τοὺς δανειστές μας, δὲν μποροῦν νὰ ἀμφισβητοῦνται εὐθέως ἀπὸ τοὺς ἴδιους τους Ἕλληνες πολιτικούς. Διαβάστε μερικὰ ἀποσπάσματα ἀπὸ τὴν ὁμιλία τοῦ Δημάρχου Ἀλεξανδρούπολης στὸ δημοτικὸ συμβούλιο:
«…Ἂν τὴν δεῖτε τὴν Θράκη στὸν χάρτη, θὰ δεῖτε πὼς εἶναι μία ὁλοκληρωμένη μονάδα ὡς ὀντότητα καὶ μπορεῖ νὰ ἔχει πολιτικὴ αἴσθηση, οἰκονομικὴ ἀνεξαρτησία καὶ...

 μία δυναμικὴ σὲ πάρα πολλὰ πεδία, τὰ ὁποῖα ἂν καθίσουμε νὰ τὰ ἀναπτύξουμε ἕνα πρὸς ἕνα εἶμαι σίγουρος ὅτι κάποιοι θὰ τρομάξουν»

 «Ἡ Θράκη, ἔχει ὅλα ἐκεῖνα τὰ στοιχεῖα ποὺ μποροῦν νὰ σταθοῦν μέσα σὲ ἕνα πλαίσιο ἀνεξάρτητου στίγματος μέσα στὸ χάρτη γιὰ νὰ μπορέσει αὐτὸ τὸ κομμάτι τοῦ ἑλλαδικοῦ χώρου νὰ ἀναπτύξει ὅλα ἐκεῖνα τὰ στοιχεῖα ποὺ χρειάζεται ἕνα ἀνεξάρτητο κράτος»

 «Μὴν μᾶς ἀναγκάζετε νὰ παλεύουμε 14 χρόνια γιὰ νὰ μὴν δημιουργηθοῦν χρυσωρυχεῖα, γιὰ νὰ μὴν δημιουργηθοῦν κέντρα μεταναστῶν γιατί ἂν συμβεῖ αὐτὸ ἐμεῖς ἐδῶ στὴν Θράκη θὰ ἀρχίσουμε νὰ βλέπουμε ὡς μόνη ὀντότητα καὶ δυναμικὴ ἀνάπτυξη μόνη τὴν Θράκη καὶ μόνο τοὺς Θρακιῶτες»


 Δεῖτε τὸ βίντεο:
 Μία τέτοια τοποθέτηση οὐσιαστικὰ παραβαίνει τὸ Ἑλληνικὸ Σύνταγμα καὶ ἤδη θὰ ἔπρεπε ὁ εἰσαγγελέας νὰ ἐρευνήσει τὴν ὑπόθεση.

 Στὴν χώρα μας, ἐκτὸς ἀπὸ τὴν οἰκονομικὴ κρίση ποὺ βιώνουμε, ὑπάρχει καὶ ἡ κρίση ποὺ διέπει τὸ μεταπολιτευτικὸ μοντέλο τῆς πολιτικῆς ζωῆς τοῦ τόπου. Εἶναι καθῆκον καὶ χρέος τῶν πολιτικῶν ἀρχόντων, νὰ χειρίζονται μὲ ὑπευθυνότητα τὸν λόγο καὶ τὶς πράξεις τους, ἀφήνοντας στὴν ἄκρη τὶς διάφορες, ἀνεύθυνες «κορῶνες» ποὺ ζημιώνουν τόσο τοὺς ἴδιους ὅσο καὶ τὴν χώρα μας.
 
 
 
 
http://www.aegeantimes.gr

Ο πρώτος Γηξύστης! - Θα είναι 65 πατώματα κάτω από την επιφάνεια της Γης!

Posted: 14 Oct 2011 05:14 AM PDT



Όταν θα γίνει θα είναι εντυπωσιακό. Αρχιτέκτονες έφτιαξαν ένα απίστευτο 65 όροφο οικοδόμημα το οποίο δεν πάει προς τα πάνω αλλά προς τα κάτω...


Τον ονόμασαν Γηξύστη και το βάθος του φτάνει τα 300 μέτρα κάτω από τη Γη.


Η ανάποδη πυραμίδα στο κέντρο της Πόλης του Μεξικού θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χτίζονται τα κτίρια.


Οι 10 όροφοι του θα έχουν αποκλειστικά διαμερίσματα καταστήματα και ένα μουσείο. 'Αλλοι 35 όροφοι θα έχουν μόνο γραφεία.


Οι πυραμίδες παίζουν σπουδαίο ρόλο στην αρχιτεκτονική ιστορία του Μεξικού αφού ο πολιτισμός των Αζτέκων είχε να επιδείξει και μεγάλα κτίσματα στο σχήμα πυραμίδων.


 
 
 
http://araxtoikailight.blogspot.com

Γέρασε 50 χρόνια μέσα σε λίγες μέρες

Posted: 14 Oct 2011 05:05 AM PDT


Οι γιατροί που εξέτασαν την 26χρονη Nguyen Thi Phuong από το Βιετνάμ έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν διαπίστωσαν ότι είχε γεράσει μέσα σε λίγες μέρες κατά 50 χρόνια!

Η νεαρή γυναίκα από το Βιετνάμ τώρα μοιάζει με μια ηλικιωμένη κυρία, με πολλές ρυτίδες και χαλάρωση στο δέρμα.

Ωστόσο ο άντρας της, Nguyen Thanh Tuyen, ξυλουργός στο επάγγελμα δηλώνει ότι αυτό δεν έχει επηρεάσει την αγάπη του για την άλλοτε πανέμορφη, όπως λέει γυναίκα του!

Η ίδια φοράει μάσκα όταν βγαίνει έξω, για να αποφεύγει τα περίεργα βλέμματα, αλλά τώρα αποφάσισε να αναζητήσει τη βοήθεια των ειδικών, για να δει αν μπορούν να αντιστρέψουν τη διαδικασία γήρανσης!



Κοιτώντας τις φωτογραφίες από το γάμο της το 2006, όταν ήταν 21 ετών, η Nguyen λέει: «Πριν από πέντε χρόνια δεν ήμουν και τόσο άσχημη όπως τώρα, ε;».

Η ίδια πιστεύει ότι η περίπτωσή της οφείλεται στην αλλεργία της στα θαλασσινά και προσθέτει ότι το 2008 είχε υποστεί αλλεργικό σοκ.

«Ένιωθα έντονη φαγούρα σε όλο μου το σώμα και ξυνόμουνα στον ύπνο μου». Η Phuong είπε ότι αγόρασε από μόνη της κάποια φάρμακα χωρίς να πάει στο νοσοκομείο επειδή εκείνη και ο σύζυγός της ήταν πολύ φτωχοί και δε μπορούσαν να ανταποκριθούν στα έξοδα.



«Μετά από ένα μήνα σταμάτησε λίγο η φαγούρα, αλλά είχα ακόμη εξανθήματα στο δέρμα και στράφηκα στην παραδοσιακή ιατρική. Τότε εξαφανίστηκαν όλα τα σημάδια και η φαγούρα, αλλά το δέρμα μου άρχισε να χαλαρώνει και να κάνει ρυτίδες» εξομολογείται.

Στη συνέχεια πήρε άλλο φάρμακο της παραδοσιακής ιατρικής για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του γήρατος, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι αυτά τα φάρμακα μπορεί να ευθύνονται για την κατάστασή της, καθώς αυτά συνήθως έχουν πολλά κορτικοειδή. Αυτά τα στεροειδή επιταχύνουν τις επιπτώσεις των ανεξέλεγκτων θεραπειών και ακόμη μπορεί να προκάλεσαν μια σπάνια δερματική ασθένεια που ονομάζεται μαστοκυττάρωση.

Το ζευγάρι δε θυμάται τι φάρμακο πήρε ή από ποιο φαρμακείο.

«Πιστέψαμε ότι ήταν γραμμένο στη μοίρα μας και σταμάτησα τη θεραπεία το 2009. Τώρα φοράω πάντα μάσκα όταν βγαίνω έξω» λέει η Nguyen.

 
 
 
Πηγή : Newsbeast.gr
http://araxtoikailight.blogspot.com

Καλαβρία, ήχοι ελληνικοί

Posted: 14 Oct 2011 05:03 AM PDT




Ρέτζο ντι Καλάμπρια, Κρατόνε, Μεταπόντο, Ασπρομόντε, Πεντεντάντιλο, άντρα μου πάει....
Λέξεις, ήχοι, τοπωνύμια, πόλεις, χωριά και ακρωτήρια, τραγούδια, ιστορίες και βάσανα που ηχούν ελληνικά.
Αυτά ακούει, βλέπει και αισθάνεται όποιος .....



επισκέπτεται τη μύτη της ιταλικής μπότας.
http://www.insight-spain.com/Images/map-of-calabria.jpg
Μια περιοχή όπου τα πρώτα ελληνικά που ακούστηκαν προέρχονταν από τους Μυκηναίους εμπόρους που πουλούσαν αγγεία, αρωματικό λάδι και υφάσματα, και αγόραζαν μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Ακολούθησαν τον 8ο αι. για μόνιμη εγκατάσταση σε γνώριμους τόπους οι άποικοι από τη Χαλκίδα, τη Σπάρτη, την Αχαΐα, τη Λοκρίδα, τη μικρασιατική Κολοφώνα. Αυτοί, μαζί με τα λίγα υπάρχοντα και τις πολλές ελπίδες, έφεραν μαζί τους το αλφάβητο και τη γραφή, την επιδεξιότητα και τις τέχνες τους, τους θεούς και τις λατρευτικές τους παραδόσεις και έφτιαξαν ένα μεγάλο κομμάτι ελληνισμού τόσο μεγάλο και τόσο ελληνικό που μαζί με τις γύρω περιοχές να το ονομάσουν οι ίδιοι οι αρχαίοι "Μεγάλη Ελλάδα".
http://kallithalassa.info/html/images/img_calabria1.jpg
Όλες αυτές οι περιοχές άκμασαν και διέπρεψαν στα αρχαϊκά και κλασικά χρόνια. Φιλοξένησαν μεγάλους διανοητές, όπως τον Πυθαγόρα, παρήγαγαν μεγάλους αθλητές όπως τον Μίλωνα, κέρδισαν πολλές ολυμπιακές νίκες και πρόσφεραν μεγάλα έργα τέχνης στα πανελλήνια ιερά της μητέρας πατρίδας.
http://www.holidayrentalweb.com/blog/wp-content/uploads/2011/06/calabria-1.jpg
Ο πλούτος και η ευημερία ως συνήθως, οδήγησαν τους αποίκους σε εμφύλιες συγκρούσεις, με αποτέλεσμα η αυστηρότητα των Κροτωνιατών να εξαφανίσει την τρυφηλότητα των Συβαριτών. Στα κλασικά χρόνια προσκάλεσαν τον Περικλή να ιδρύσει εκεί τη μοναδική αθηναϊκή αποικία, τους Θουρίους, μαζί με τον πολεοδόμο Ιππόδαμο, τον ιστορικό Ηρόδοτο και τον σοφιστή Πρωταγόρα.
http://www.pa-quesepas.com/wp-content/uploads/2011/09/I-Love-Touring-Italy-Northern-Calabria.jpg 
Εκεί πολέμησε τομ 3ο αι. ο Ηπειρώτης βασιλιάς Πύρρος και εκεί υπέστη τις πύρρειες νίκες του. Εκεί, η σαρωτική προς νότον επέκταση των Ρωμαίων ήλθε για πρώτη φορά σε επαφή με ακραιφνώς ελληνικές περιοχές και δημιουργίες.
http://www.qviaggi.it/images/stories/jreviews/57_catanzaro_1173194294.jpg
Παρά τις έξωθεν πιέσεις διαφόρων βαρβαρικών φύλων, η Καλαβρία και η Λουκανία έγιναν χώρος και έδρα της βυζαντινής κυριαρχίας από τον 8ο έως τον 11ο αι. Το ελληνικό στοιχείο επιβίωσε παρά την κατάκτηση των Νορμανδών, λόγω και της συνεχούς ενίσχυσης του με νέες αφίξεις από την κυρίως Ελλάδα και τη Μικρά Ασία.
http://www.cuboimages.it/getImageBin.asp?filename=DIE0320.jpg
Έως τον 14ο αι. στα δύο τρίτα των οικισμών της περιοχής ομιλούνταν οι ελληνικές διάλεκτοι, αλλά από τον 17ο αι. αυτές συρρικνώθηκαν και επιβίωσαν μόνο σε απομακρυσμένες περιοχές.
http://tours-tv.com/objects/Calabria-History/Calabria%20-%20History.jpg
Όμως η περιοχή είναι γεμάτη από βυζαντινές μνήμες και μνημεία: φρούρια στην Αμαντέα και οικισμοί στο Στίλο, μονές στο Ροσάντο, εκκλησίες και τοιχογραφίες στη Ματέρα.
http://www.johnnyjet.com/photos/John-Blanchette-Italy-March-2010-5.jpg
Τα τραγούδια και η μουσική παράδοση αντέχουν ακόμα στο Γκαλλιτσιανό, τα γκρεκάνικα νομίζεις πως ψιθυρίζονται τις νύχτες στο εγκαταλελειμμένο Ρογούδι... άντρα μου πάει...
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQsOa5tWLtV2nrj9EJ6YAf57YoBCINpgVOOkAUCLp1TNzAIxVMkK2eSL63t
Πάντως, αν εξαιρέσει κανείς τις δίγλωσσες πινακίδες στην Μπόβα Μαρίνα και κάποιες άλλες μικρές ενδείξεις ελληνικής παρουσίας, πιο πολύ γίνεται κατανοητό πως η περιοχή αυτή ήταν μια μεγάλη κοιτίδα ελληνισμού, όταν επισκεφθεί κανείς τους αρχαίους ναούς και το εκκλησιαστήριο στο Μεταπόντιο, τις πλατείες οδούς των Θουρίων, το ιερό της Ήρας Λακινίας στον Κρότωνα, τον μεγάλο αρχαιολογικό χώρο των Επιζεφυρίων Λοκρών.
http://www.top-photogalleries.com/photos/_files/photogallery/90e9c_town_staletti_calabria_italy.jpg
Ακόμα, η περιοχή έχει την τύχη, όπως και ολόκληρη η Ιταλία, να στολίζεται με εξαιρετικά αρχαιολογικά μουσεία, όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει σπουδαία έργα της αρχαίας ελληνικής τέχνης, από τους ανάγλυφους λοκρικούς πίνακες και τις πήλινες προτομές από τα ιερά της Δήμητρας, μέχρι τα ναυάγια των αρχαίων ελληνικών πλοίων και τα μοναδικά (φειδιακά;) αγάλματα του Ριάτσε!
Πάνος Βαλαβάνης
καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
"ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"
 Η Καθημερινή
Τέσσα

 


http://www.i-diadromi.com
http://fotisbazakas.blogspot.com

5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Posted: 14 Oct 2011 05:01 AM PDT

Ένας Πολωνός διαπίστωσε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια «κουβαλούσε» μία σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.


Κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο του Bochum της Γερμανίας, οι γιατροί εντόπισαν -προς μεγάλη τους έκπληξη- τη
...
σφαίρα στο κρανίο του 35χρονου. Μετά το αρχικό σοκ, ο 35χρονος ανέφερε ότι ενδεχομένως να δέχτηκε τη σφαίρα, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Πρωτοχρονιά του 2005. Επίσης δήλωσε ότι δεν αισθάνθηκε τίποτα καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.


Σε λίγες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την επιτυχημένη αφαίρεση της σφαίρας, η οποία, ωστόσο, δεν προκάλεσε κάποια ρήξη στα αιμοφόρα αγγεία.



http://tsekouratoi.blogspot.com

Τα 10 πιο απίστευτα επιδόματα του δημοσίου!

Posted: 14 Oct 2011 04:59 AM PDT



Διαβάστε και φρίξτε με το μαύρο χάλι μας. Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του! Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος, όλους μας, για δεκαετίες.
10. Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) - 690/μήνα, 420 ατομα
09. Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) - 420/μήνα, 1987 ατομα
08. Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) - 840/μήνα, 653 ατομα
07. Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) - 1120/μηνα, 329 ατομα
06. Επίδομα μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) - 290/μήνα, 6800 ατομα
05. Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων - 450/μήνα, 1100 ατομα
04. Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310/μήνα, 1790 ατομα
03. Επίδομα αποτελεσματικότερης ....
διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) - 595/μήνα, ? ατομα
02. Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) - 870/μήνα, 657 ατομα
01. Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα, Όλο το προσωπικό !!!!!!


 
 
http://tsekouratoi.blogspot.com

ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Posted: 14 Oct 2011 04:56 AM PDT

Επιτυχής ήταν η προσπάθεια διάσωσης ενός προβάτου που έπεσε από την κορυφή ενός  κτιρίου, σε ύψος 28 μέτρων και στη συνέχεια με ένα σχοινί που ήταν δεμένο στο λαιμό του, κρατιόταν κρεμασμένο. Ένας νεαρός όμως που διακινδύνευσε τη ζωή του, κατάφερε να σώσει το ατυχές πρόβατο. Βέβαια για πόσο ακόμη θα τη γλυτώνει?





http://www.exypna.gr/

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!!!!

Posted: 14 Oct 2011 04:52 AM PDT

Ο φωτογράφος Navid Baraty αποφάσισε να φωτογραφήσει τη Νέα Υόρκη από ψηλα. Η απίστευτη θέα των ιστορικών κτιρίων της Νέας Υόρκης, ο στρατός των ταξί, και οι πολυάσχολοι κάτοικοί της είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές. Κοιτάζοντας την πόλη από.... ψηλά, μπορείτε να μάθετε πολλά για τη ζωή της.









 


http://www.exypna.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές