Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Nomura: Η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή

Posted: 14 Oct 2011 11:47 AM PDT



Τη μεγάλη αβεβαιότητα που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας αποτυπώνει σε έκθεσή της η Nomura.
O αναλυτής του ιαπωνικού οίκου, Alastair Newton σε έκθεσή του εκφράζει την ανησυχία του για τιςπολιτικές εξελίξεις στο σύνολο της ευρωζώνης, που θα παίξουν ρόλο-κλειδί στην κρίση χρέους που ταλανίζει την Ευρώπη τα τελευταία δυο χρόνια.
Η έκθεση αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να πιάσει τους στόχους που της έχουν τεθεί από τα προγράμματα εξυγίανσης που έχει αναλάβει με την προσφυγή της στο ΔΝΤ και την ΕΕ, ενώ η αβεβαιότητα αυξάνεται, καθώς οι ισορροπίες στο κυβερνών κόμμα είναι δύσκολες και η κυβέρνηση μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή.
Τα βήματα της Ελλάδας σε οικονομικό επίπεδο φαίνεται ότι ακολουθεί η Πορτογαλία, καθώς οι επί τα χείρω αναθεωρήσεις των προγραμμάτων λιτότητας που εφαρμόζει, συνεχίζονται.
Στην Ισπανία, πολλά θα κριθούν από τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Νοεμβρίου. Η οικονομία της χώρας, παρότι καταγράφει πρόοδο στα δημοσιονομικά, αντιμετωπίζει έντονα τραπεζικά προβλήματα και κινδυνεύει να μολυνθεί από την κρίση.




Πηγή:

kinitro news

Η Εφορία αναγνώρισε τις «χρυσές μετοχές» της Τράπεζας Ανατολής- 13 δισ. 570 εκ. ευρώ ο φόρος!

Posted: 14 Oct 2011 11:43 AM PDT

Ένα σημαντικό βήμα για την αναγνώριση των «χρυσών μετοχών» της Τράπεζας της Ανατολής, έγινε χθες από τον ελληνικό Δημόσιο. Η Γ' Δ.Ο.Υ. της Πάτρας επί της ουσίας αναγνώρισε την αξία τους, βεβαιώνοντας μάλιστα και τον αντίστοιχο φόρο που αναλογεί.

Ο πατρινός κάτοχός τους Αρτέμης Σώρρας συνοδευόμενος από το δικηγόρο του είχε καταθέσει υπό τη μορφή δωρεάς τις 4 μετοχές στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία END για να σωθεί η χώρα από το χρέος.



Χθες ο Α. Σώρρας ζήτησε και πήρε επίσημο έγγραφο από τη δημόσια οικονομική υπηρεσία για το φόρο δωρεάς που θα πρέπει να πληρώσει ο οποίος με βάση την αξία της μετοχής ξεπερνά τα 13 δις ευρώ. Ο φόρος που βεβαιώθηκε είναι 13 δις 570 εκατ. ευρώ!

Μιλώντας στο thebest.gr o εκπρόσωπος της ΕΝD κ. Γιώργος Γιαβής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, καθώς όπως είπε επί της ουσίας οι μετοχές αποκτούν νομική αξία και αναγνωρίζονται από το Ελληνικό Δημόσιο.

Όσο για το από πού θα βρεθεί το δυσθεώρητο αυτό ποσό για να πληρωθεί ο φόρος ο κ. Γιαβής, αρκέστηκε να πει ότι το ποσό και θα βρεθεί και θα καταβληθεί, αποφεύγοντας προς το παρόν να δώσει λεπτομέρειες.

Ωστόσο, όπως είπαν αρμόδιες εφοριακές πηγές η επίσημη αναγνώριση από την Εφορία της αξίας των μετοχών δεν έχει γίνει ακόμη. Αυτό θα γίνει όταν ο δωρητής προσέλθει να πληρώσει τον φόρο που αναλογεί.

Το επόμενο βήμα της ΕΝD είναι να ζητήσει, μέσω της δικαστικής οδού, από την Εθνική Τράπεζα κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι η εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής έχει ολοκληρωθεί. Και αυτό διότι, όπως σημειώνει ο κ. Γιαβής, μέχρι σήμερα τέτοιο έγγραφο δεν έχει δημοσιοποιηθεί από την Τράπεζα.
thebest.gr

ΠΗΓΗ:


kinitro news

Με Μόνχε και Χαβίτο στο ΟΑΚΑ

Posted: 14 Oct 2011 11:41 AM PDT

Με Μόνχε και Χαβίτο στο ΟΑΚΑ
Με μια απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου (15/10, 20.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.
Οι Τοροσίδης, Γέστε και Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Μανιάτης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Μόνχε, ενώ επιστρέφει σε αυτήν και ο Χαβίτο.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν Τοροσίδης, Γέστε, Φέισα, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς και Ζαραδούκας.
Οι παραπάνω παίκτες το Σάββατο θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν στις 10.30, ενώ ο Βαλεριάνος θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ20 για τον αγώνα της με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μοδέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μόνχε, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Χαβίτο.

Πηγή:Sport24

kinitro news

Την πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης ο Μπερλουσκόνι

Posted: 14 Oct 2011 11:37 AM PDT

Θα συνεχίσει στο τιμόνι της Ιταλίας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.. Με 316 ψήφους υπέρ ο καβαλιέρε απέσπασε την πολυπόθητη ψήφο εμπιστοσύνης. "Η αντιπολίτευση γελοιοποιήθηκε" δηλώνει ο Ιταλός πρωθυπουργός. Συγκεκριμένα, 316 βουλευτές ψήφισαν υπέρ, 301 κατά. Aυτή ήταν η 56η φορά που ο «Καβαλιέρε» ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του. Ο Σ. Μπερλουσκόνι ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης όταν....




καταψηφίστηκε ο απολογισμός των εξόδων του κράτους για το οικονομικό έτος 2010, γεγονός που οδήγησε σε παρέμβαση του Ιταλού προέδρου Τζόρτζιο Ναπολιτάνο που εξέφρασε την αμφιβολία του για την ικανότητα της κυβέρνησης να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα.



Πηγή:

kinitro news

«Πλαφόν» στις τιμές των καυσίμων από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής

Posted: 14 Oct 2011 11:36 AM PDT

Πλαφόν στις τιμές των καυσίμων επέβαλε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, το οποίο ισχύει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Σε δήλωση του αναπληρωτής υπουργός κ. Σωκράτης Ξυνίδης σημείωσε ότι «έχουμε κατ' επανάληψη προειδοποιήσει, αλλά....






και αποδείξει ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε αδικαιολόγητες ανατιμήσεις στα καύσιμα. Σήμερα σε ορισμένα πρατήρια εντοπίστηκαν τέτοια φαινόμενα». Και πρόσθεσε πως «στόχος μας είναι να αποτρέψουμε την επέκτασή τους εξαιτίας της απεργίας στα τελωνεία της χώρας και κατ' επέκταση της αγωνίας των καταναλωτών για την επαρκή προμήθειά τους σε καύσιμα». Οπως επισημαίνεται με κοινή απόφαση των υπουργών Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επιβάλλεται ανώτατη τιμή καταναλωτή για κάθε τύπο καυσίμου, σε όλη τη χώρα, στη μέση τιμή ανά νομό της χθεσινής ημέρας, για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο για την πλήρη εξομάλυνση της αγοράς.
tovima



Πηγή:

kinitro news

Πτώση μαχητικού αεροσκάφους της Κίνας,μπροστά στη κάμερα!

Posted: 14 Oct 2011 11:28 AM PDT

Αεροσκάφος της κινεζικής ΠΑ ,έπεσε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών σε αεροπορική έκθεση. Ο ένας πιλότος όπως θα δείτε κατόρθωσε να εγκταλείψει επιτυχώς το αεροσκάφος.Όχι όμως και ο δεύτερος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή:

kinitro news

Πιάσανε πρώην υπουργό (στην Κύπρο) για σεξουαλικά όργια με 18χρονο και 15χρονο...

Posted: 14 Oct 2011 11:22 AM PDT

Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, έλαβε από δικαστήριο της κατεχόμενης Λευκωσίας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, που συνελλήφθη το βράδυ της Πέμπτης για ομοφυλοφιλικά όργια μαζί με έναν 18χρονο και έναν … 15χρονο νεαρό.
Όπως διέρρευσαν οι κατοχικές αρχές ο πρώην υπουργός «επέπεσε σε ερωτικό αδίκημα με δύο ανήλικους και έναν ενήλικα'' και κατηγορείται για «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης», αφού στην κατεχόμενη Κύπρο η ομοφυλοφιλία διώκεται.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, είναι...
μέλος της παγκόσμιας τράπεζας και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας για την επίλυση του κυπριακού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα κατεχόμενα, όπως τις μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ έπειτα από διαρροές από την κατοχική αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που ο Μιχάλης Σαρρής, συλλαμβάνεται για το ίδιο αδίκημα. Την πρώτη φορά, η σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο.


Πηγή:

kinitro news

Τριάντα χιλιάδες μελλοθάνατοι για 8 λεπτά στον ελληνικό ουρανό

Posted: 14 Oct 2011 11:20 AM PDT

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Τριάντα χιλιάδες επιβάτες, 150 αεροπλάνα που πετούσαν στον ελληνικό ουρανό λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα της Πέμπτης και για 8 αγωνιώδη λεπτά, έζησαν ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο.



Ήταν τα 8 κρίσιμα λεπτά που έπαθαν μπλακ άουτ όλα τα ραντάρ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και βρέθηκαν 150 αεροπλάνα να πετούν εντελώς στα τυφλά μες στη νύχτα και χωρίς καμία καθοδήγηση από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Από εκείνη την ώρα και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής υπήρξε...

κατάρρευση και των ραντάρ ελέγχου και του FIR Αθηνών που για 11 ώρες παρέμεινε «σκοτεινό» στη μισή του έκταση χωρίς να μπορούν να το ελέγξουν τα «μάτια» της πολεμικής αεροπορίας.

Σε αυτό το διάστημα παρατηρήθηκε αθρόα είσοδος πολεμικών αεροσκαφών της Tουρκίας (κυρίως φωτογραφικών) που βρήκαν μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις πτήσεις τους σε απαγορευμένους ελληνικούς εναέριους χώρους καθώς δεν τους «έβλεπαν» τα ελληνικά ραντάρ.

Ήδη με απόλυτη μυστικότητα αξιωματικοί της ΕΥΠ και του δεύτερου γραφείου πληροφοριών κάνουν έρευνα για να διαπιστωθεί τι και ποιος προκάλεσε το μπλακ άουτ στα ραντάρ της πολιτικής και πολεμικής αεροπορίας.

Ερευνώνται 3 εκδοχές:

Πρώτο: Περιστατικό τυχαίο και μη αναμενόμενο πρόβλημα λόγω βλάβης στο σύστημα ηλεκτροδότησης του κέντρου ελέγχου Αθηνών-Μακεδονίας που βγήκε έτσι εκτός λειτουργίας (αυτή είναι η κυβερνητική άποψη).

Δεύτερο: Αναμενόμενο περιστατικό λόγω «γερασμένου» συστήματος λειτουργίας των ελληνικών ραντάρ (το περίφημο σύστημα PALLAS) όπου εγκαταστάθηκε το 1985 και αφέθηκε από τότε στη τύχη του (άποψη των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας)

Τρίτο: Σαμποτάζ με παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα στο κεντρικό σύστημα ραντάρ του Ελ. Βενιζέλος.

Ήδη επίσημα η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Ελένη Ράικου μετά από εντολή του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση ξεκίνησε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα.

Newsbomb




Πηγή:

kinitro news

"Θα σας γαμ... τις μάνες σας. Όλοι θα πεθάνετε... Μπάσταρδοι"

Posted: 14 Oct 2011 11:18 AM PDT

Τη στιγμή που με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή τα αλβανικά κτήνη άκουγαν ότι παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, ως προφυλακιστέοι, αμετανόητοι για τις πράξεις τους άρχισαν να απειλούν δημοσιογράφους, φωτογράφους και οπερατέρ...

"Θα σας γαμ... τις μάνες. Όλοι θα πεθάνετε... Μπάσταρδοι" ήταν τα λόγια που ξεστόμιζαν, βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και παίρνοντας....

υπό τη συνοδεία των αστυνομικών, το δρόμο για τις φυλακές.



Κανείς δεν παραδέθχηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του, παρότι υπάρχουν τρεις μαρτυρικές καταθέσεις.



Οι τέσσερις οδηγούνται στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ ο 15χρονος αλβανός ανήλικος για τις φυλακές ανηλίκων.



Ελεύθερη με περιοριστικού όρους αφέθηκε η 16χρονη ελληνίδα, που διατηρούσε σχέσεις με τον αρχηγό της συμμορίας.

planet-greece

Πηγή:

kinitro news

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού

Posted: 14 Oct 2011 11:15 AM PDT

Σήμερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια











Την νέα φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2011-12, την οποία και διανύουμε αποκάλυψε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι παίκτες του τριφυλλιού για πρώτη φορά.. θα την φορέσουν στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια την Κυριακή. Τα χρώματα των νέων εμφανίσεων είναι το κλασικό πράσινο με λευκό για την 1η εμφάνιση, το λευκό με πράσινο για τη 2η και το μαύρο με άσπρο για την 3η.

























Πηγή:

kinitro news

Μεγάλωσε 50 χρόνια μέσα σε λίγες ημέρες…

Posted: 14 Oct 2011 11:13 AM PDT


Τα «χέρια ψηλά» σήκωσαν οι γιατροί μπροστά στην περίπτωση της 23χρονης Νγκουένγκ Τάι Φουόνγκ από το Βιετνάμ, η οποία μέσα σε διάστημα ημερών μεγάλωσε κατά 50 χρόνια!

Η 23χρονη γυναίκα έχει πλέον την εμφάνιση 70χρονης, μετά από ένα έντονο αλλεργικό σοκ που υπέστη το 2008.

Από τότε κυκλοφορεί με μάσκα, γιατί νιώθει άβολα για το ρυτιδιασμένο της πρόσωπο.

Τρία χρόνια μετά, αναζήτησε τη βοήθεια των γιατρών, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για το περίεργο περιστατικό.

Δείχνοντας φωτογραφίες από το γάμο της, το 2006, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα.

Η ίδια πιστεύει ότι φταίει μια αλλεργία στα θαλασσινά, που είχε για όλη της τη ζωή, όμως μόλις το 2008 εκδηλώθηκε.

Στην προσπάθειά της να απαλλαχτεί από τα συμπτώματα, κατέφυγε σε παραδοσιακά βιετναμέζικα σκευάσματα. Τα συμπτώματα σύντομα υποχώρησαν, όμως το δέρμα της άρχισε να γερνάει με ταχύτατους ρυθμούς και το πρόσωπό της γέμισε ρυτίδες.

Ο σύζυγός της, πάντως, βρίσκεται στο πλάι της και δηλώνει ότι η αγάπη του γι' αυτήν παραμένει η ίδια.
newsbomb.gr
Sourta-ferta


Πηγή:

kinitro news

Πανικός στο Μαξίμου για πτώση της κυβέρνησης

Posted: 14 Oct 2011 11:10 AM PDT

Τη ματαίωση του ταξιδιού στην Αμερική εισηγούνται οι σύμβουλοι στον Παπανδρέου με το σκεπτικό ότι την επόμενη εβδομάδα μπορεί να καταρρεύσει η κυβέρνηση υπό το βάρος της κοινωνικής εξέγερσης που φαίνεται ότι θα υπάρξει τις επόμενες ώρες. Το σύνολο των εργαζόμενων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα έχουν προκηρύξει πολυήμερες συνεχόμενες απεργίες , οι οδηγοί σε ταξί , φορτηγά και μέσα μαζικής μεταφοράς δηλώνουν ότι δεν....



θα φύγουν από τους δρόμους «αν πρώτα δεν ξεπαστρέψουμε την κυβέρνηση» ενώ οι υπάλληλοι των δήμων προετοιμάζονται στις χωματερές για πραγματικές μάχες με την Αστυνομία.

«Αν πας , είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να επιστρέψεις και να μείνεις εκεί» είπε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον Παπανδρέου μόλις πληροφορήθηκε ότι ετοιμάζει ταξίδι για ΗΠΑ.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη φορά , πριν από ένα μήνα , με το που έφυγε για Αμερική , αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω λόγω των νέων μέτρων που επέβαλε η τρόικα στον Βενιζέλο. Αυτή τη φορά όμως; Θα γυρίσει ή δεν θα γυρίσει ;


Πηγή:http://www.kentrinews.gr/

Όλα Είναι Δρόμος (1998)

Posted: 14 Oct 2011 10:40 AM PDT


http://fridge.gr/wp-content/uploads/2011/05/olaeinaidromos.posterb.jpgΣε ανασκαφή στους Φιλίππους Μακεδονίας, ένας αρχαιολόγος ανακαλύπτει ασύλητο τάφο, και εντός, το λείψανο ενός αξιωματικού των ελληνιστικών χρόνων. Το γεγονός διακόπτει την αναβλητικότητα του και την επομένη ξεκινάει την αναζήτηση των φίλων και συναδέλφων του εικοσάχρονου γιου του, φαντάρου, που ένα χρόνο πριν αυτοπυροβολήθηκε ενώ φυλούσε σκοπιά σ' ένα απομακρυσμένο στρατόπεδο της συνοριακής γραμμής. Το μοναχικό ταξίδι του αρχαιολόγου και οι τυχαίες και μη συναντήσεις έχουν ως αποτέλεσμα σκέψεις, εκ των υστέρων για τη σχέση πατέρα-γιου. Και κάτι ακόμη τη βιντεοκασέτα ενός γλεντιού στο στρατόπεδο, του τελευταίου Πάσχα του παιδιού του
Είδος Ταινίας: Σπονδυλωτή
Παραγωγή Ταινίας: 1998
Διάρκεια Ταινίας: 97
Γενικές Πληροφορίες Ταινίας: Όλα είναι δρόμος
Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Σενάριο: Παντελής Βούλγαρης, Γιώργος Σκαμπαρδώνης
Hθοποιοί: Θανάσης Βέγγος, Γιώργος Αρμένης, Δημήτρης Καταλειφός, Κώστας Καζανάς, Στέλλα Καζάζη, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ανέστης Χρυσάφης






Πηγή:

Transformers 3: Dark Of The Moon (2011)

Posted: 14 Oct 2011 10:26 AM PDT

Με ακόμα πιο επικές σκηνές δράσης σε Μόσχα, Αφρική και Κίνα, μπόλικες δόσεις χιούμορ, η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστές τα transformers υπόσχεται να μην αφήσει τίποτε όρθιο ή όπως τα ξέραμε! Ρομπότ και δράση με άποψη λοιπόν από το μετρ του Χόλιγουντ Μάικλ Μπέι που δίνει πλέον τρισδιάστατη υπόσταση στις ταινίες του στο επερχόμενο τρίτο ρομποτικό έπος που είναι και μια ταινία χαρακτήρων!




{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=3H8bnKdf654&feature=player_embedded","width":"600","height":"400"}




WATCH THE MOVIE

Hypnosis Play Button









Πηγή:Anonymous

kinitro news

Red Riding Hood (2011)

Posted: 14 Oct 2011 10:24 AM PDT

Στην ταινία "Red Riding Hood," η Σέιφριντ ενσαρκώνει μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Είναι ερωτευμένη με τον Πίτερ (Σάιλο Φερνάντεζ), αλλά οι γονείς της έχουν ήδη κανονίσει να παντρευτεί τον πλούσιο Χένρι (Μαξ Άιρονς). Μη θέλοντας να χωρίσουν, η Βάλερι και ο Πίτερ έχουν πάρει την απόφαση να το σκάσουν, όταν μαθαίνουν ότι η μεγαλύτερη αδερφή της Βάλερι, δολοφονήθηκε από τον λυκάνθρωπο που καραδοκεί στο δάσος που περιβάλλει το χωριό τους. Επί σειρά ετών, οι άνθρωποι είχαν διατηρήσει μια εύθραυστη ανακωχή με το κτήνος, θυσιάζοντας για χάρη του κάθε μήνα ένα ζώο. Κάτω όμως από το κόκκινο φεγγάρι, ο λυκάνθρωπος "αφυπνίστηκε", κόβοντας βίαια το νήμα της ζωής ενός ανθρώπου. Διψασμένοι για εκδίκηση, οι κάτοικοι του χωριού καλούν τον διάσημο κυνηγό λυκανθρώπων, τον Πάτερ Σόλομον (Γκάρι Όλντμαν), για να τους βοηθήσει να απαλλαγούν από το κτήνος. Η άφιξη όμως, του Σόλομον θα σηματοδοτήσει απρόσμενες εξελίξεις, καθώς τους πληροφορεί ότι ο λυκάνθρωπος την ημέρα παίρνει ανθρώπινη μορφή και συνεπώς θα μπορούσε να είναι ανάμεσά τους. Καθώς ο φόρος αίματος αυξάνεται με κάθε νέα σελήνη, η Βάλερι αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο λυκάνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που αγαπάει. Κι ενώ ο πανικός καταλαμβάνει την πόλη, η Βάλερι ανακαλύπτει ότι αυτό που τη συνδέει με το κτήνος είναι ένας δεσμός τόσο στενός που την καθιστά τόσο ύποπτη, όσο και δόλωμα. Σκηνοθεσία: ΚΑΘΡΙΝ ΧΑΡΝΤΓΟΥΙΚ Σενάριο: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ Ηθοποιοί: ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ , ΤΖΟΥΛΙ ΚΡΙΣΤΙ , ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΑΣ , ΑΜΑΝΤΑ ΣΕΙΦΡΙΝΤ , ΣΙΛΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ Διάρκεια: 100 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 Χρονολογία παραγωγής: 2011 Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ 13

{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=PM8V3cHdSC4&feature=player_embedded","width":"600","height":"400"}




WATCH THE MOVIE

Hypnosis Play Button


Πηγή:Anonymous

kinitro news

Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides (2011)

Posted: 14 Oct 2011 10:21 AM PDT




Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου μπλέκει σε νέες περιπέτειες, όταν συναντά την Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του. Σαστισμένος από την αναπάντεχη επανεμφάνισή της στη ζωή του, κι ενώ προσπαθεί να καταλάβει αν εκείνο που την τράβηξε κοντά του είναι η… ακαταμάχητη γοητεία του ή η σφοδρή της επιθυμία να ανακαλύψει την θρυλική \"Πηγή της Αιώνιας Νεότητας\", ο Τζακ καταλήγει αιχμάλωτος του φοβερού και τρομερού Μαυρογένη - του κουρσάρου που τρέμουν όλοι οι πειρατές! Στα μάτια του Τζακ, ωστόσο, η πανούργα Αντζέλικα φαντάζει πολύ πιο επικίνδυνη από τον διαβόητο αρχιπειρατή…




WATCH THE MOVIE
Hypnosis Play Button



{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=KR_9A-cUEJc&feature=player_embedded#!","width":"600","height":"400"}




Πηγή:Anonymous

Thorne Sleepyhead (2010)

Posted: 14 Oct 2011 10:01 AM PDT


http://img88.imageshack.us/img88/4726/sleepyhead.jpg
Ο υπναράς Θόρν: ακολουθεί την έρευνα του Τομ Θόρν σχετικά με έναν μυστιριώδη κατα συρροήν διαλοφόνο. Τα πρώτα του τρία θύματα κατέληξαν νεκρά. Το τέταρτο δεν ήταν τόσο τυχερό. Η Άλισον Γουίλετς έχει την ατυχία να είναι ζωντανη. Έχει επιβιώσει από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, που προκλήθηκε από σκόπιμη χειραγώγησή της σε σημεία πίεσης στο κεφάλι και το λαιμό. Μπορεί να δεί και να νιώσει,γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν γύρω της, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ηθοποιοί : Martin Butler, Stephen Campbell Moore and Joshua Close
Σκηνοθεσία : Stephen Hopkins
Σενάριο : Dudi Appleton (screenplay) , Jim Keeble (screenplay)
Είδος ταινίας: ΈΓΚΛΗΜΑ | ΔΡΑΜΑ | ΜΥΣΤΗΡΙΟY | ΘΡΙΛΕΡ
Χρονολογία παραγωγής : 2010
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Διάρκεια : 125'
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ

Trailer:




http://www.fileserve.com/file/nCZt7Kh/ThorneSleepyhead.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/FrVKt5h/ThorneSleepyhead.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/RHus5ku/ThorneSleepyhead.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/d2HJ3P3/ThorneSleepyhead.part4.rar

http://www.filesonic.com/file/2078927331/ThorneSleepyhead.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/2078902901/ThorneSleepyhead.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/2078927361/ThorneSleepyhead.part3.rar
http://www.filesonic.com/file/2078844411/ThorneSleepyhead.part4.rar

http://www.wupload.com/file/195015621/ThorneSleepyhead.part1.rar
http://www.wupload.com/file/195004575/ThorneSleepyhead.part2.rar
http://www.wupload.com/file/195015616/ThorneSleepyhead.part3.rar
http://www.wupload.com/file/195015612/ThorneSleepyhead.part4.rar



Πηγή:

kinitro news

Σοκαριστικό βίντεο!!! Δαίμονας σέρνει ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο.

Posted: 14 Oct 2011 09:37 AM PDT

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…




Πηγή:

kinitro news

Δεκατριάχρονη σε σώμα… υπεραιωνόβιας!

Posted: 14 Oct 2011 09:29 AM PDT

Ζει σε σώμα 105 ετών
Όπως κι άλλες έφηβες στην ηλικία της η Hayley Okines λατρεύει το νεαρό ποπ σταρ Justin Bieber, ανταλλάσσει μηνύματα στο twitter με τους φίλους της και της αρέσουν οι βόλτες στα μαγαζιά.


Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει όμως από τους υπόλοιπους είναι ότι πάσχει από προγηρία, που σημαίνει ότι το σώμα της γερνά οκτώ φορές γρηγορότερα από το φυσιολογικό.

Υποφέρει από αρθρίτιδα, έχει πρόβλημα στους γοφούς και της έχουν πέσει τα μαλλιά.
Η ιστορία της έγινε θέμα σε σειρά ντοκιμαντέρ, ενώ το 2010 συμμετείχε σε ένα επαναστατικό δοκιμαστικό πείραμα στην Αμερική.

«Είναι ενοχλητικό να έχεις το σώμα μιας γριάς» λέει η ίδια.
Η μητέρα της Kerry είπε για την κόρη της ότι «είναι μια έφηβη σαν όλες τις άλλες, έχει ακατάστατο δωμάτιο και της αρέσει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο, ενώ νομίζει ότι ξέρει τα πάντα, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της!».

«Της αρέσει να βγαίνει έξω κι εγώ την αφήνω να πηγαίνει με τους φίλους της στα μαγαζιά και στα σπίτια τους και να κοιμάται τα βράδια εκεί. Όταν όμως πηγαίνει στο εμπορικό κέντρο, φροντίζω να είμαι κάπου εκεί κοντά και εκείνη έχει πάντα το κινητό μαζί της σε περίπτωση που με χρειαστεί» πρόσθεσε.


Και η μητέρα της έχει κάθε λόγο να ανησυχεί γιατί τον περασμένο Απρίλιο οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Hayley ότι τα οστά του ισχίου της μπορούσαν εύκολα να βγουν από τη θέση τους και έτσι τώρα αναγκάζεται να φορά όλη τη μέρα μια ειδική ζώνη.

Συνειδητοποιεί απόλυτα ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, ενώ ένα κορίτσι που γνώριζε με την ίδια ασθένεια πέθανε σε ηλικία 14 ετών!


Πηγή:

kinitro news

Η Sirina στέλνει το καυτό κορίτσι της γυμνό στους δρόμους του Ρέντη!!! (+18)

Posted: 14 Oct 2011 09:21 AM PDT

Αυτή την φορά η γνωστή κυρία που αναστατώνει συνεχώς ανυποψίαστους ανθρώπους γδύθηκε στους δρόμους του Ρέντη.!




Πηγή:

kinitro news

Καυτά κορίτσια κολυμπάνε κάτω από το νερό…!!!

Posted: 14 Oct 2011 05:14 AM PDT

Hot Chicks Bikini Υποβρύχια [VIDEO]Hot Chicks Bikini Υποβρύχια [VIDEO]


Πηγή:

kinitro news

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 20 ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ!

Posted: 14 Oct 2011 05:04 AM PDT

Κι όμως υπάρχουν….

1. Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ
2. ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ
3. ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ
4. GAME OVER
5. ΣΒΕΛΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
6. ALU DEATH PARK, ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ..
7. ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ
8. ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
9. ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ
10. ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
11. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
12. TAKE IT EASY, ΣΕ ΕΘΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕΣ
13. ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΙΛΙ ΣΟΥ
14. HAPPY DEATHDAY
15. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ
16. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟ ΚΥΠΑΡΡΥΣΙ
17. ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΟΥ ( ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΝΙΓΜΟΥ )
18. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…
19. ΠΑΠΑΛΑ
20. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ


Πηγή:

kinitro news

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές