Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


162.812 ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ έχει ο Πάγκαλος και του πληρώνουμε και 46.319 ευρώ το κινητό .Δείτε και επειδή μαζί τα φάγαμε...καλή χώνεψη

Posted: 12 Oct 2011 01:50 PM PDT


162.812 ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ έχει ο Πάγκαλος και του πληρώνουμε και 46.319 ευρώ το κινητό .Δείτε και επειδή μαζί τα φάγαμε...καλή χώνεψη

ΕΓΓΡΑΦΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ 

Προφανώς ο Πάγκαλος μας δούλευε όταν μας έλεγε πως δεν έχει λεφτα να πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων!!! 162.812 ευρώ βάζει στην τσέπη του βασικό μισθό ενώ τα κινητά του (για να παραγγέλνει γυρόπιτες προφανώς,γιατί δεν κάνει άλλη δουλειά) μας στοιχίζουν 46.319 ευρώ. Επειδή μαζί τα φάγαμε...


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Απίστευτο θέαμα!

Posted: 12 Oct 2011 01:34 PM PDT


Απίστευτο θέαμα!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει στο παρακάτω βίντεο! Συγκλονιστικο!! Δείτε..




Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Στόκος!!

Posted: 12 Oct 2011 01:28 PM PDT



Στόκος!!

Η Αδριανή Τσάφου, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας που οργάνωσαν οι Τούρκοι στην Κατεχόμενη Κύπρο.. Η ίδια σε δηλώσεις της είπε πως "ένιωσε πολύ άσχημα που μας πήραν ένα τόσο ωραίο μέρος".. Τα υπόλοιπα, για όσους αντέχουν στο βίντεο που ακολουθεί!!







Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

ΕΝΤΥΠΟ ΕΦΟΡΙΑΣ Ε...69 - ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ (ΚΛΙΚ)...

Posted: 12 Oct 2011 12:59 PM PDT


Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Στέλνουν σε υποχρεωτική άδεια το Στράτευμα τα Χριστούγεννα και το Πάσχα ;;;

Posted: 12 Oct 2011 12:38 PM PDT






Τι συμβαίνει επιτέλους σε αυτή τη χώρα;;;
Γιώργος Αδαλής



Εχτές δημοσιεύσαμε ένα άρθρο για τους μισθούς των Αστυνομικών που έφτασαν σε σημείο μετά από τα χαράτσια της Κυβέρνησης να λάβουν ως αμοιβή -κάποιοι από αυτούς- το αστρονομικό ποσό των ... ΜΗΔΕΝ ευρώ!

Δεν πέρασε μια μέρα, και δεκάδες μηνύματα έφτασαν στο mail box μας αυτή τη φορά από Στρατιωτικούς!

Σύμφωνα με καταγγελίες λοιπόν, επιβάλλεται στους Στρατιωτικούς των Ενόπλων

Δυνάμεων, δεκαπενθήμερη άδεια ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα! Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο , ο Στρατός μιας χωρας να , υποχρεώνεται σε ΑΔΕΙΑ και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται, σε μια περίοδο, που όλοι θέλουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για τις οικογένειές τους!

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με αρμοδίους σε υπηρεσίες αλλά στάθηκε αδύνατο να διασταυρώσουμε την είδηση, μιας και κανείς δεν ...; γνώριζε τίποτα!

Και εδώ προκύπτει ένα δεύτερο ερώτημα! Οι καταγγέλλοντες υπέστησαν κάποιου είδους ομαδικό ντελίριο ή κάποια παράκρουση και καταγγέλλουν τέτοια ψεύδη;

Ερωτάμε λοιπόν δημόσια , τους υπεύθυνους του ΓΕΕΘΑ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εάν και πόσο αληθεύουν τέτοιες σοβαρές καταγγελίες!

Θα δώσουν φέτος τα Χριστούγεννα άδεια άνευ αποδοχών σε αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων; Και αν ναι, γιατί δεν δίδουν καλύτερα άδεια άνευ αποδοχών στους 300 της βουλής, έτσι για να μείνει η χώρα αφύλακτη τόσο στρατιωτικά όσο και πολιτικά; άλλωστε θα είναι μια δίκαια κίνηση εκ μέρους της «ομάδας» που κυβερνά τη χώρα μας!

Ήδη, απ ότι ενημερωνόμαστε, οι υπηρεσίες του Στρατού, έχουν μειωθεί κατά πολύ. Κατά μέσο όρο, από 6 υπηρεσίες που εκτελούσε κάποιος υπαξιωματικός ή αξιωματικός έχουν μειωθεί στις 3 με 4 !!!
Μήπως λοιπόν κάποιος επιτέλους σε τούτη εδώ τη χώρα, μπορεί να μας πει , ποιος αποφασίζει ακόμα και για την άμυνά μας; Μήπως τελικά, υπάρχει ένα πολύ ποιο οργανωμένο σχέδιο απ ότι νομίζουμε;Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τι να κάνεις τα ρούχα του πρώην σου

Posted: 12 Oct 2011 12:13 PM PDT


Ok, χώρισες. Δεν είσαι η πρώτη, ούτε η τελευταία. Πέτα τα ρούχα του από το μπαλκόνι και κράτα όσα αξίζουν ή του έχεις αγοράσει εσύ. Τι να τα κάνεις; Πολλά. Δες πώς ένα αντρικό μπλουζάκι γίνεται σέξι γυναικεία και μοναδική μπλούζα!
Τελευταία λέξη της μόδας την σεζόν που διανύουμε, με τα νέα οικονομικά μέτρα και τα λεφτά να μπαίνουν από τη μία τσέπη και να βγαίνουν από την άλλη είναι η Re-Used Fashion! Η τάση σύμφωνα με την οποία απλοί και δημιουργικοί τρόποι μετατρέπουν τα αγαπημένα μας αντικείμενα σε κάτι καινούργιο και πρωτότυπο πάντα στο πλαίσιο των γενικότερων τάσεων. Αμέ!
Δες ένα απλό παράδειγμα...
Η μπλούζα του πρώην...

Η διπλωμένη στα δύο, πρώην μπλούζα του πρώην, κομμένη στο λαιμό και κομμένη κατά το μήκος της μασχάλης.

Η διπλωμένη πλάγια τώρα, μπλούζα του πρώην, με τις ραφές μπροστά να ακουμπούν η μία την άλλη.

Κόψε ακόμα ένα κομμάτι διαγώνια από τη μία άκρη στην άλλη.

Δίπλωσε την μπλούζα κανονικά, δέσε μια κορδέλα στις 2 τρύπες που δημιουργήθηκαν.

Καλό;


Είναι απλό, οικονομικό, δημιουργικό, μοναδικό και οικολογικό.
Η ιδέα ανήκει στην Νατάσα Πιτσά, Creative Art Director,Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Έχασε τη μνήμη της μετά από σεξ

Posted: 12 Oct 2011 12:13 PM PDT


Τη μνήμη της έχασε μια γυναίκα μετά μια βραδιά σεξ που είχε με τον άνδρα της.
Πρόκειται για μια 54χρονη που χαίρει άκρας υγείας και ζει στην Ουάσιγκτον. Ένα πρωί ύστερα από σεξουαλική επαφή που είχε με το σύντροφό της ξύπνησε αλλά διαπίστωσε πως είχε απώλεια μνήμης.
Θυμόταν το όνομά της και που βρισκόταν αλλά δυσκολευόταν να ανακαλέσει πρόσφατες μνήμες. Ύστερα από μια μέρα σύγχυσης και αμνησίας πήγε στο νοσοκομείο να δει τι ακριβώς έχει πάθει.
Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα έπαθε αμνησία αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή που είχε με τον άνδρα της. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που αντίκρισαν ένα τέτοιο περιστατικό.
Στην ιατρική αυτό ονομάζεται "παγκόσμια παροδική αμνησία" και τα αίτια εμφάνισής της δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Ωστόσο, διαρκεί για λίγο και δεν είναι μόνιμο.
Ο εγκέφαλός της δεν έχει υποστεί καμία βλάβη και η μόνη της δυσκολία είναι να θυμηθεί τι έκανε λίγο πριν κάνει σεξ.
Μπορούν να επηρεαστούν και παλιότερες μνήμες όμως και σε αυτήν την περίπτωση είναι παροδικό.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τέσσερις επιστημονικοί λόγοι για τους οποίους ο καφές σου δίνει "υπερ-δυνάμεις"!

Posted: 12 Oct 2011 12:13 PM PDT







Για τους περισσότερους αποτελεί αληθινό πάθος, μια καθημερινή απόλαυση. Για άλλους απλά αυτό που θα τους "ξυπνήσει". Ο καφές, το ρόφημα που πίνεται από το 90% του ενήλικου πληθυσμού, έχει κάποια "κρυφά χαρτιά" που τον καθιστούν ένα εκπληκτικό, υπερδύναμο φάρμακο…
Η ωφελιμότητα ή οι βλάβες από τον καφέ αποτέλεσε αντικείμενο αναρίθμητων μελετών, ενώ η ζυγαριά πότε γέρνει προς τη μία και πότε προς την άλλη πλευρά. Εμείς θα παρουσιάσουμε τη θετική πλευρά του ζητήματος, ως «φόρο τιμής» στις φορές που τον απολαύσαμε χωρίς ενοχές!
Καφές Vs καρκίνου= 1-0!
Με το σκεπτικό και την ελπίδα ότι ο καφές μπορεί να νικήσει τα πάντα, οι επιστήμονες θέλησαν να μάθουν αν πράγματι ο καρκίνος μπορεί να βρεί "θανάσιμο εχθρό" στο πρόσωπο του καφέ. Έτσι, τοποθέτησαν τέσσερα διαφορετικά είδη καφέ στο εργαστήριο και έκαναν πειράματα πάνω σε καρκινικά κύτταρα. Το εντυπωσιακό ήταν ότι ο καφές ανέστειλε την δραστηριότητα των κυττάρων του καρκίνου, εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό τους. Ειδικές αναλύσεις μάλιστα αποκάλυψαν ότι συστατικά του καφέ που επιδρούσαν σε καρκινικά κύτταρα, τα ωθούσαν στο να αυτοκαταστραφούν.

Σύμφωνα με άλλες μελέτες, οι γνωστές αντιοξειδωτικές ουσίες του καφέ παρουσιάζουν ισχυρή αντικαρκινική δράση ιδιαίτερα ενάντια στον καρκίνο του οισοφάγου, της στοματικής κοιλότητας και του φάρυγγα.
Τι πιο εκπληκτικό μπορεί να "καταφέρει" το αγαπημένο ρόφημα;
"Ανασταίνει" το συκώτι
Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 120.000 ανθρώπους απέδειξε ότι ο θάνατος από κίρρωση του ύπατος μειώνεται με την κατανάλωση του καφέ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι κάθε φλυτζάνι την ημέρα μειώνει κατά 22% τις πιθανότητες να προσβληθεί κανείς από τη συγκεκριμένη ασθένεια, τότε μιλάμε για ένα ρόφημα με ευεργετικότατες ιδιότητες!
"Ένα- δύο ποτηράκια την ημέρα το ρίσκο των χρόνιων ηπατικών ασθενειών τον κάνουν πέρα"! Τουλάχιστον κατά το ήμισυ, όπως αποκαλύπτουν πρόσφατες αμερικανικές μελέτες. Βέβαια, το να πάσχει κανείς από χρόνια προβλήματα στο ήπαρ, συνήθως σημαίνει ότι είναι είτε αλκοολικός, είτε παχύσαρκος! Ο καφές λοιπόν, μπορεί να μας προστατέψει από άλλους ανθυγιεινούς "εθισμούς", όμως, προσοχή, μόνο όταν πίνουμε το σωστό είδος. Ο κατάλληλα αλεσμένος καφές πράγματι μειώνει στο 50% τις πιθανότητες χρόνιας ηπατικής νόσου, όχι όμως και ο ντεκαφεϊνέ ή ο στιγμιαίος καφές. Αυτοί, στην πραγματικότητα αυξάνουν τον κίνδυνο υπατικής νόσου κατά 30% (με την προϋπόθεση ότι καταναλώνεται 1-2 φορές την ημέρα).
Καφές- "εγκεφαλική βενζίνη"
"Ο μαθηματικός είναι μια μηχανή που μετατρέπει τον καφέ σε θεωρήματα", έλεγε ο Πάουλ Ερντις, ένα από τα πιο εξαιρετικά μυαλά στην επιστήμη των αριθμών, σημειώνοντας τη στενή σχέση του σκουρόχρωμου υγρού με τη διανοητική εργασία.
Πώς όμως δρα η καφεΐνη*, το κύριο συστατικό του καφέ, σε ένα από τα σπουδαιότερα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού; Το ταξίδι της καφεΐνης είναι το εξής: Από το στομάχι προχωρά στα έντερα και καταλήγει στο αίμα, φτάνοντας μέχρι τον εγκέφαλο, ένα μέρος όπου λίγες ουσίες επιτρέπεται να εισχωρήσουν. Καταφέρνει λοιπόν να σταματήσει τη δράση της αδενοσίνης. Τι είναι η αδενοσίνη; Πρόκειται για έναν νευρομετατροπέα που μας φέρνει νύστα και ρίχνει την πίεση του αίματος, Έτσι εξηγείται το γιατί ο καφές μας φέρνει αϋπνία. Με το να μπλοκάρει τη δράση της αδενοσίνης στον εγκέφαλο, η καφεΐνη μας επιτρέπει να είμαστε δραστήριοι, με αυξημένα αντανακλαστικά, με απλά λόγια, να στροφάρουμε πιο γρήγορα!
Αλτσχάιμερ, επιληπτικές κρίσεις, ακόμα και εγκεφαλικά επεισόδια μπορούν να αποφευχθούν, ή έστω να μειωθούν στο ελάχιστο με την κατανάλωση καφέ, μιας και όλες αυτές οι ασθένειες έχουν σχέση με τον εγκέφαλο. (Αφού όπως είπαμε παραπάνω, όσο πιο πολύ καφέ πίνουμε, τόσο περισσότερο "χρησιμοποιούμε" το μυαλό μας, Έτσι, του επιτρέπουμε να λειτουργεί σωστά, καταφέρνοντας να αποφεύγει αυτές τις ασθένειες).

Ένας καφές χωρίς… "τάσεις αυτοκτονίας"!
Όσοι από μας έχουμε παραπονεθεί λέγοντας ότι : "Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το πρωινό μου καφεδάκι", είμαστε κατά το ένα όγδοο σωστοί!
Ανάλογες μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι το ποσοστό των αυτοκτονιών μειώνεται κατά 13% για όσους ξεκινούν με μια κούπα καφέ την ημέρα τους. Στην έρευνα αυτή βέβαια συμμετείχαν λάτρεις του καφέ από την Καλιφόρνια, αλλά είναι πολύ πιθανό να ισχύει και για τις άλλες μεγαλουπόλεις, μιας και στις τελευταίες τα ποσοστά των αυτοκτονιών είναι πάντα αυξημένα, το ίδιο όμως και η κατανάλωση του καφέ!
Μετά από αυτές τις πληροφορίες, πιθανότατα πολλοί από σας  θα ανατρέξετε στην κουζίνα σας ή την πλησιέστερη καφετέρια για ένα "μαγικό" φλυτζάνι καφέ, το ρόφημα που κάποτε οι χωρικοί της Αιθιοπίας απλά ανακάτευαν στη σούπα τους για να έχουν περισσότερη αντοχή…
*Η καφεΐνη είναι μία φυσική ουσία που βρίσκεται στα φύλλα, στους σπόρους ή στα φρούτα, σε περισσότερα από 60 φυτά.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Αυτή είναι η "καυτή" πρωταγωνίστρια της ταινίας πορνό που γυρίστηκε σε...ΚΤΕΛ!

Posted: 12 Oct 2011 12:13 PM PDT




Η ειδήση πως στο πίσω μέρος ενός πούλμαν γυριζόταν ταινία πορνό εν αγνοία του οδηγού σόκαρε πολλούς. Η εκρηκτική πρωταγωνίστρια δε, ίσως είναι η νέα Τζούλια Αλεξανδράτου!
Η Κατερίνα Τσοπέη αποκαλύπτεται μέσα από μία καυτή φωτογράφηση στην οποία αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της.
 
Ίσως πρόκειται για την επόμενη μούσα των παραγωγών Sirina!
 
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Δε γύρισαν το κεφάλι προς τους επισήμους οι μαθητές στην παρέλαση της Κοζάνης

Posted: 12 Oct 2011 12:13 PM PDT




Τη δυναμική πρωτοβουλία να μη στρέψουν το κεφάλι τους προς τους επισήμους πήραν μαθητές των σχολείων της Κοζάνης. ως μια μορφή διαμαρτυρίας για την επικρατούσα κατάσταση στην Παιδεία και την Οικονομία (Vid)
Το δικό τους μήνυμα πέρασαν οι μαθητές κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την 99η επέτειο Απελευθέρωσης της Κοζάνης το μεσημέρι της Τετάρτης (12.10).
Η μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών των περισσότερων σχολείων της Κοζάνης, παρελαύνοντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, δεν έστρεψε το κεφάλι προς το μέρος τους ως είθισται αλλά συνέχισε ακάθεκτη.
Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των μαθητικών παρελάσεων στην Κοζάνη, όπως σημειώνει το kozanimedia.gr, με τους μαθητές να γυρίζουν όχι το κεφάλι αλλά την πλάτη τους στους επισήμους.
Σε αυτή την ενέργεια αποτυπώνεται ξεκάθαρα και για μία ακόμα φορά η αποστροφή της νεολαίας προς το πολιτικό σύστημα.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT






Σάλο στο χώρο του Hollywood έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Beyonce δεν είναι έγκυος στην πραγματικότητα, μετά από ένα βίντεο που δείχνει την κοιλιά της να "πηγαίνει προς τα μέσα" καθώς πάει να καθήσει σε μια πολυθρόνα σε αυστραλιανό σόου.
"Πούλησε την εγκυμοσύνη της για να ανέβουν οι πωλήσεις", σπεύδουν να γράψουν στο διαδίκτυο, με πάσα επιφύλαξη, τα διεθνή ταμπλόιντς.
Ποιά όμως ήταν η αιτία που φούντωσε τις φήμες για την ψεύτικη εγκυμοσύνη;
Η μέλλουσα μαμά, που ανακοίνωσε ξαφνικά την εγκυμοσύνη της στα βραβεία του MTV τον Αύγουστο, εμφανίστηκε σε αυστραλιανό σόου φορώντας ένα κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα που τόνιζε την κοιλιά της.
Όταν, λοιπόν, πήγε να καθίσει στην καρέκλα η Beyonce, αντί να τεντωθεί η κοιλιά της "μπήκε προς τα μέσα" οδηγώντας πολλούς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ψεύτικη, μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να συμβεί σε άλλη περίπτωση.
Πάντως έγινε γνωστό πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι πραγματικά έγκυος απλώς η ίδια θέλει να δώσει μια πιο δραματική νότα στην κατάστασή της και έτσι προσθέτει ειδικά μαξιλαράκια για να φαίνεται μεγαλύτερη η κοιλιά της!
Ο χρόνος θα δείξει...

Ψεύτικη η εγκυμοσύνη της Beyonce για να ανέβουν οι πωλήσεις των CD της;

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT





Σάλο στο χώρο του Hollywood έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Beyonce δεν είναι έγκυος στην πραγματικότητα, μετά από ένα βίντεο που δείχνει την κοιλιά της να "πηγαίνει προς τα μέσα" καθώς πάει να καθήσει σε μια πολυθρόνα σε αυστραλιανό σόου.
"Πούλησε την εγκυμοσύνη της για να ανέβουν οι πωλήσεις", σπεύδουν να γράψουν στο διαδίκτυο, με πάσα επιφύλαξη, τα διεθνή ταμπλόιντς.
Ποιά όμως ήταν η αιτία που φούντωσε τις φήμες για την ψεύτικη εγκυμοσύνη;
Η μέλλουσα μαμά, που ανακοίνωσε ξαφνικά την εγκυμοσύνη της στα βραβεία του MTV τον Αύγουστο, εμφανίστηκε σε αυστραλιανό σόου φορώντας ένα κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα που τόνιζε την κοιλιά της.
Όταν, λοιπόν, πήγε να καθίσει στην καρέκλα η Beyonce, αντί να τεντωθεί η κοιλιά της "μπήκε προς τα μέσα" οδηγώντας πολλούς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ψεύτικη, μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να συμβεί σε άλλη περίπτωση.
Πάντως έγινε γνωστό πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι πραγματικά έγκυος απλώς η ίδια θέλει να δώσει μια πιο δραματική νότα στην κατάστασή της και έτσι προσθέτει ειδικά μαξιλαράκια για να φαίνεται μεγαλύτερη η κοιλιά της!
Ο χρόνος θα δείξει...
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τους έκανε μήνυση επειδή την είπαν παρθένα!

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Τους έκανε μήνυση επειδή την είπαν παρθένα!

Που να το φανταζόντουσαν οι εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης πως τα αστειάκια που έκαναν στη συνάδελφό τους, θα στοίχιζαν πολύ στην τσέπη τους!
Γιατροί και νοσοκόμοι κορόιδευαν την...
Κρίστεν Χάιτ, η οποία στα 41 της χρόνια ήταν ακόμα παρθένα! Όλο το νοσοκομείο γέλαγε με την περίπτωση της νοσοκόμας εκτός από την ίδια.
Η Κρίστεν Χάιτ δήλωσε στη Daily-mail πως οι συνάδελφοί της, της έχουνε δημιουργήσει μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να ξεπεράσει. Έτσι αποφάσισε να τους μηνύσει ζητώντας τους 45 εκατομμύρια δολάρια.
Σιγά μην καθόταν με σταυρωμένα χέρια η Βρετανίδα!Πως δηλαδή θα μπορέσει να επανακάμψει ψυχολογικά;
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Σοκ! Νάρκωνε τη σύζυγό του για να την βιάζει

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT


Σοκ! Νάρκωνε τη σύζυγό του για να την βιάζει



Ο γάμος μετατράπηκε σε εφιάλτη για μία νεαρή μετανάστρια από το Μπαγκλαντές, η οποία μόλις έφθασε στο Λονδίνο, οι δικοί της την υποχρέωσαν να παντρευτεί έναν άγνωστο άνδρα. Η μουσουλμανική τελετή έγινε στο διαμέρισμα του γαμπρού και εκείνος από το πρώτο βράδυ της ζήτησε να ασκήσει τα συζυγικά της καθήκοντα.
Ωστόσο, η κοπέλα του ζήτησε να περιμένουν δύο ημέρες για να γνωριστούν καλύτερα. Πράγματι, δύο ημέρες μετά ο δράστης ζήτησε από τη γυναίκα του να κάνουν έρωτα, όμως και πάλι άκουσε δικαιολογίες. Τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με τον πιο άγριο και άνανδρο τρόπο. Ο 35χρονος έβρεξε μια πετσέτα με χλωροφόρμιο και αναισθητοποίησε τη σύζυγό του.
Στη συνέχεια την έδεσε στο κρεβάτι και τη βίασε. Η κοπέλα δεν μπορούσε να αντιδράσει λόγω του χημικού που την άφησε ανήμπορη. Την ίδια ακριβώς μέθοδο χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος και την επόμενη φορά που ήθελε να κάνει σεξ με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν κάποια στιγμή το ζευγάρι μάλωσε έντονα και ο άνδρας ξυλοκόπησε την κοπέλα.
Οι γείτονες αναστατώθηκαν από τις φωνές τους και κάλεσαν την αστυνομία. Με το που έφτασαν οι αστυνομικοί έντρομη η γυναίκα άρχισε με νοήματα και σπαστά αγγλικά να τους περιγράφει την τρομακτική περιπέτεια που ζούσε όλον αυτό τον καιρό, ενώ τους πήγε στην κρεβατοκάμαρα και τους έδειξε το μπουκάλι με το χλωροφόρμιο.
Ο 35χρονος αρχικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ και στη συνέχεια ότι συνέβη μεταξύ ήταν συναινετικό. Δεν έπεισε όμως την έδρα και ο δικαστής που άκουσε την ιστορία είπε στον κατηγορούμενο, ότι μεταχειρίστηκε τη σύζυγό του σαν αντικείμενο που μπορεί να το κάνει ότι θέλει. Τελικά οι ένορκοι με ψήφους 11 προς 1, τον έκριναν ένοχο για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Μπλόκο στην έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT


Μπλόκο στην έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων


Κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΓΕΝΟΠ, με στόχο να εμποδίσει την έκδοση λογαριασμών που θα περιλαμβάνουν και το ειδικό τέλος ακινήτων.

Οι συνδικαλιστές προειδοποιούν ότι θα παραμείνουν εκεί για όσο χρειαστεί προκειμένου να μην εκδοθούν οι λογαριασμοί ρεύματος.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, το φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι στης ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ δεν θα επιτρέψουν να μείνουν χωρίς ρεύμα φτωχοί συνάνθρωποί μας».

«Έχτισαν» την είσοδο της ΕΥΑΘ οι εργαζόμενοι

Την είσοδο των γραφείων της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή «έχτισαν» οι εργαζόμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης, προσπαθώντας να μπλοκάρουν τον διαγωνισμό για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της επιχείρησης.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Το πιο άνετο και πλούσιο 125άρι λέγεται JOYRIDE

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Άνετο scooter και παράλληλα εύκολο στην οδήγηση, συνδυάζει την ευελιξία με την άνεση.
Το JOYRIDE προσφέρει πολυτέλεια, ασφάλεια, λειτουργικότητα.
Πρακτικό, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και ίσιο μεγάλο πάτωμα θα διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις σας. Η μηχανολογική τελειότητα του JOYRIDE εξασφαλίζει την αξιοπιστία και τη σιγουριά σε κάθε διαδρομή.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

9 πράγματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους στα επόμενα 30 λεπτά!

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Το να είστε ευτυχισμένοι δεν πρέπει να είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Μέσα στα επόμενα 30 λεπτά! Δείτε μερικούς στόχους που αν τους πετύχετε θα νιώσετε μια μεγάλη αλλαγή στη διάθεσή σας...

1. Αυξήστε το επίπεδο δραστηριότητάς σας. Αν μιλάτε στο τηλέφωνο (εφόσον έχετε ασύρματο) σηκωθείτε όρθιοι και περπατήστε. Χρησιμοποιήστε τις σκάλες και όχι το ασανσέρ. Βάλτε περισσότερη δύναμη στη φωνή σας. Περπατήστε 10 λεπτά με τα πόδια. Ακόμα καλύτερα…

2. Κάντε μια βόλτα έξω. Η έρευνα δείχνει ότι το φως διεγείρει τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου που βελτιώνουν τη διάθεση. Η καλύτερη πρόταση είναι μια βόλτα στον ήλιο πρωί πρωί!

3. Να είστε έξω καρδιά. Στείλτε ένα e-mail σε ένα φίλο που δεν έχετε δει για καιρό ή βρείτε κάποιο νέο φίλο. Το να έχετε στενούς δεσμούς με άλλους ανθρώπους είναι ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για την ευτυχία. Όταν ενεργείτε με φιλικό τρόπο, όχι μόνο θα κάνετε τους άλλους να νιώθουν πιο φιλικά προς το μέρος σας, αλλά θα κάνει κι εσάς να νιώσετε φιλικά συναισθήματα για τους άλλους ανθρώπους.

4. Απελευθερωθείτε από ένα πρόβλημα. Εξετάστε εκείνο το ασφαλιστικό σας πρόβλημα, αγοράστε κάτι που χρειάζεστε, ή κάντε εκείνη την συνάντηση με τον οδοντίατρο που συνέχεια αναβάλλετε. Τελειώνοντας μια ενοχλητική μικροδουλειά θα απελευθερωθείτε από το άγχος σας.

5. Δημιουργήστε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον. Δώστε λίγο χρόνο ώστε να τακτοποιήσετε εσωτερικά σας ζητήματα, να δείτε τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσετε. Αν προσπαθήσετε να λύσετε όλα τα προβλήματα σας ταυτόχρονα, μπορεί να αισθανθείτε ότι καταρρέετε. 10 λεπτά την ημέρα αρκούν ώστε να τακτοποιήσετε τα προβλήματά σας, δοκιμάστε το.

6. Κάντε μια καλή πράξη. Συμφιλιώστε δύο άτομα, επαινέστε κάποιον άλλον. Περάστε έναν άνθρωπο μεγάλης ηλικίας από τη μια μεριά του δρόμου στην άλλη. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να…

7. Σώσετε τη ζωή ενός ανθρώπου. Γίνετε δωρητής οργάνων και θυμηθείτε να ενημερώσετε την οικογένειά σας γι' αυτή σας την απόφασή. «Do good, feel good» – λειτουργεί πραγματικά!

8. Παριστάνετε τους ευτυχισμένους. Έρευνα δείχνει ότι ακόμη και ένα τεχνητό χαμόγελο ενισχύει τη διάθεσή σας. Και αν είστε χαμογελαστοί, οι άλλοι άνθρωποι θα αντιληφθούν ότι είστε πιο φιλικοί και πιο προσιτοί.

9. Μάθετε κάτι καινούργιο. Σκεφτείτε κάτι για το οποίο θα θέλατε να γνωρίζετε περισσότερα και ψάξτε στο διαδίκτυο ή πηγαίνετε σε ένα βιβλιοπωλείο και αγοράστε ένα βιβλίο σχετικά με αυτό. Αλλά να είστε ειλικρινείς, διαλέξτε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει πραγματικά!

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Οι πιο παράξενες παθήσεις του κόσμου!

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Πως θα σας φαινόταν να μην μπορείτε να κάνετε ένα απλό ντους μετά από μια κουραστική ημέρα;

Πως θα αντιδρούσατε αν κάθε… φορά που γελάγατε, λιποθυμούσατε; Σας παρουσιάζουμε τις πιο ασυνήθιστες,

τις πιο περίεργες αρρώστιες και παθήσεις που έχουν καταγραφεί στον πλανήτη.

Η γυναίκα με τους 200 ημερήσιους οργασμούς


Άλλες δεν μπορούν αν έχουν ούτε έναν σε ολόκληρη τη ζωή τους και μια άλλη έχει τόσους που μπορεί να χαρίσει τους μισούς και πάλι να υπερέχει. Η Σάρα Κάρμεν από τη Μ. Βρετανία πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, λόγω της οποίας ερεθίζεται πάρα μα πάρα πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να τελειώνει και χωρίς να την ακουμπήσει καν κάποιος.

Έχει δηλώσει πως για να «ξεσκάσει» επιδιώκει να κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορεί, αλλά και πάλι, πολλές φορές βρίσκει τον εαυτό της να συνεχίζει τα αχ και βαχ ακόμα και μετά το τέλος της πράξης. Μέσα σε έξι μήνες έφτασε να έχει μέχρι και 150 οργασμούς την ημέρα και πλέον δηλώνει ότι μερικές ημέρες φτάνει τους 200. Ε, σόρι κιόλας, αλλά δεν καταντάει λίγο κουραστικό;

Ο άντρας που δεν μπορεί να παχύνει

Είναι το όνειρο κάθε παχουλού ανθρώπου πάνω στη γη. Ο κ. Πέρι μπορεί να καταναλώνει όσα μπέργκερ θέλει, να καταβροχθίσει ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο και πάλι να μην πάρει ούτε ένα γραμμάριο! Το ειρωνικό είναι ότι στην παιδική του ηλικία ήταν ένα ευτραφές παιδί αλλά όταν έγινε 12 ετών, όλο το πάχος εξαφανίστηκε, σχεδόν δια μαγείας!

Μετά από μια δεκαετία εξετάσεων και μελετών, αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι πάσχει από μια πάθηση κατά την οποία το σώμα του παράγει έξι φορές περισσότερη ινσουλίνη από το κανονικό. Έτσι, όσο κι αν φάει ο κ. Πέρι, το σώμα του καίει σε χρόνο dt το λίπος!

Η γυναίκα που είναι αλλεργική στην τεχνολογία

Μπορεί όλος ο υπόλοιπος κόσμος να μιλάει καθημερινά στο κινητό και να ζεσταίνει το φαγητό του στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά αν η Ντέμπι Μπερντ κάνει κάποιο από τα δύο, θέτει σε κίνδυνο την υγεία της! Η 40χρονη γυναίκα είναι πάρα πολύ ευαίσθητη στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα και τους φούρνους μικροκυμάτων, ώστε σχεδόν δεν μπορεί να τα πλησιάσει!

Το δέρμα της κοκκινίζει και ερεθίζεται, ενώ ακόμα και μερικοί τύποι αυτοκινήτων μπορεί να της «ενεργοποιήσουν» αυτήν την αλλεργία!

Ο άντρας που δεν αισθάνεται το κρύο


Ο ολλανδός Βιμ Χοφ είναι ουσιαστικά ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Μπορεί να κολυμπήσει γυμνός στα παγωμένα νερά της Αρκτικής, να μείνει για αρκετή ώρα μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο με παγάκια και να μην αισθανθεί καθόλου το κρύο.

Ο ίδιος έχει καταλάβει την ιδιαιτερότητά του και δεν σταματάει μπροστά σε νέες προκλήσεις με στόχο να κατακτήσει παγκόσμια ρεκόρ. Ο Iceman, όπως τον αποκαλούν, παραμένει μυστήριο για την επιστήμη, αφού μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασίες που θα ήταν θανάσιμες σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο.

Η γυναίκα που δεν μπορεί να ξεχάσει

Η γυναίκα με το κωδικό όνομα AJ, είναι μια 40χρονη παντρεμένη Αμερικανίδα που κυριολεκτικά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το οτιδήποτε. Οι επιστήμονες την έχουν χαρακτηρίσει ως ένα άτομο που έχει «μια μνήμη ανεξέλεγκτη, αυτόματη και ατέρμονη» κι αυτό χωρίς καμία υπερβολή.

Αν ρωτήσεις στην τύχη την AJ για μια οποιαδήποτε ημέρα των τελευταίων 25 ετών, εκείνη θα μπορέσει να σου πει όλα όσα έλαβαν χώρα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, με λεπτομέρειες που φτάνουν μέχρι και τη θερμοκρασία!

Το αγόρι που δεν μπορούσε να κοιμηθεί

Μια από τις βασικές «διαταγές» που δίνουν όλοι οι νέοι γονείς στα παιδιά τους είναι να πάνε για ύπνο. Τι γίνεται όμως αν αυτό που τους ζητάνε είναι πρακτικά αδύνατον; Ο Ρετ Λαμπ, ένα τρίχρονο παιδάκι, ταλαιπωρούσε πολύ τους γονείς του για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, λόγω μιας σπάνιας πάθησης. Αυτή η κατάσταση ίσχυε για τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του, όπου έμενε ξύπνιος 24 ώρες το 24ωρο, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο νευρικός και κακότροπος. Οι γονείς του δήλωναν ότι μερικές φορές έφτανε στο σημείο να τους δαγκώνει από τον εκνευρισμό του. Ευτυχώς για αυτόν –και κυρίως του γονείς του- τελικά «θεραπεύτηκε» και μπόρεσε να κοιμηθεί ξανά.
Το κορίτσι που είναι αλλεργικό στο νερό

Η 19χρονη Άσλεϊ Μόρις από την Αυστραλία δεν μπορεί να πάει για κολύμπι, να πιεί νερό ούτε καν να κάνει ένα ντους όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Είναι αλλεργική στο νερό, αφού πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια δερματική πάθηση που λέγεται Aquagenic Urticaria. Το πρόβλημα της είναι τόσο σοβαρό, αφού ακόμα και μια στάλα ιδρώτα μπορεί να την κάνει να υποφέρει για όλη την ημέρα.

Το κορίτσι που πέφτει κάτω κάθε φορά που γελάει

Η Κέι Άντεργουντ πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται cataplexy και λόγω αυτής, κάθε δυνατό συναίσθημα όπως ο φόβος, η χαρά ή συγκίνηση χαλαρώνουν τους μύες της! Ακόμα και ο θυμός ή μια απλή έκπληξη μπορούν να την κάνουν σχεδόν να πέσει κυριολεκτικά ξερή!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η Άντεργουντ σωριάζεται κάτω πάνω από 40 φορές σε μια ημέρα, ενώ πάσχει και από μια άλλη ασθένεια που σχετίζεται με το cataplexy, και μπορεί να την πάρει ο ύπνος κυριολεκτικά εκεί που κάθεται, χωρίς προειδοποίηση.

Το κορίτσι που τρώει μόνο καραμέλες

Η 17χρονη Νάταλι Κούπερ έχει μια μυστηριώδη ασθένεια και για αυτόν το λόγο ότι και να φάει αρρωσταίνει. Το παράδοξο στην ιστορία της είναι ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να φάει και να μην της φέρει πυρετό και εμετούς είναι οι καραμέλες Tic Tac.

Οι γιατροί δεν έχουν βρει το λόγο για τον οποίο οι συγκεκριμένες καραμέλες δεν την ενοχλούν, ενώ η ίδια η κοπέλα αναγκάζεται να παίρνει την υπόλοιπη τροφή που έχει ανάγκη ο οργανισμός της από σωληνάκι.

Ο μουσικός που δεν μπορεί να σταματήσει το λόξυγκα

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Μείνε μαζί μου ...αφερέγγυος!

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Η ΑΕΚ μετά από περίπου ένα μήνα συζητήσεων, ανακοίνωσε πως διακόπτονται οι διαπραγματεύσεις με την Petit Chateau, καθώς τώρα κατάλαβαν ότι είναι αναξιόπιστοι και αφερέγγυοι.

Ουσιαστικά, οι υποψήφιοι επενδυτές δεν κατέβαλαν ποτέ τα 2 εκατομμύρια ευρώ που είχαν υποσχεθεί και για αυτό οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να τους... χαιρετήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις της με την εταιρία Petit Chateau διεκόπησαν οριστικά μετά την αδυναμία της εν λόγω εταιρίας να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν.

Οι όροι αυτοί συμφωνήθηκαν μεταξύ της ΑΕΚ και της Petit Chateau πριν από τρεις εβδομάδες αλλά δεν τηρήθηκαν ούτε στο ελάχιστο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για την απόφασή της τον δικηγόρο της Petit Chateau, κ. Αχιλλέα Γιολδάση, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της εταιρίας, κ. Ζόραν Τέρζιτς.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Θέλουν να «ζωντανέψουν» το πρώτο φαρμακείο της Ελλάδας

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Το πρώτο Φαρμακείο που λειτούργησε στην Ελλάδα, το φαρμακείο του ΒΟΝΑΦΙΝ στο Ναύπλιο, θέλει να «ζωντανέψει» ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας. Την πρόταση αυτή αποδέχεται ο δήμος Ναυπλίου, ο οποίος μάλιστα προτίθεται να αγοράσει το κτήριο.
Είναι ένα κτίριο με ιδιαίτερη ιστορική αξία. βρίσκεται στην Παλαιά πόλη του Ναυπλίου, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου δίπλα από το Δημαρχείο, στο οποίο λειτούργησε στα χρόνια της απελευθερωμένης πλέον Ελλάδος το πρώτο Φαρμακείο. Διατηρήθηκε από το 1828 μέχρι το 1972. Ιδρυτής του ο Βονιφάτιος Βοναφίν.
Η αξία του κτιρίου όμως είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού στο συγκεκριμένο κτίριο, όπως γράφει και η σχετική πινακίδα, "ΕΔΩ ΕΤΑΡΙΧΕΥΘΗ Ο Α' ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝ 28.9.1831".
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων την περασμένη Δευτέρα, συζητήθηκε έγγραφο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, με το οποίο εκδηλώνεται το ενδιαφέρον του Συλλόγου, αλλά και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για δημιουργία φαρμακείου - μουσείου, που θα αναπαριστά το φαρμακείο του 1828, θα ενθυμίζει το γεγονός της πρότυπης ταρίχευσης του Καποδίστρια και θα αναδείξει το ιστορικό αυτό σημείο της Πρώτης Πρωτεύουσας της Ελλάδος. Ταυτόχρονα, θα αποτελέσει και αιτία για την συγκέντρωση αντικειμένων και άλλου υλικού από τον χώρο εκείνο αλλά και γενικότερα για την εποχή του Καποδίστρια.
Ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς αναφερόμενος στο θέμα γνωστοποίησε την πρόθεση του δήμου να θέσει υπό την κυριότητα του το συγκεκριμένο κτίριο, ώστε να προχωρήσει και η πρόταση του Συλλόγου Φαρμακοποιών. Αναφερόμενος στην ιδιοκτησία του ακινήτου, είπε ότι την σημερινή κυριότητα έχουν οι τρεις ενορίες των εκκλησιών της παλαιάς πόλης.
Τέλος να σημειωθεί, ότι ήδη έχει καθοριστεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού κληθούν και οι ιδιοκτήτες, να παρθεί οριστική απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο το ακίνητο θα περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Περί συνθηκών στα στρατόπεδα

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Προς όλους αυτούς που στέλνουν κάθε μέρα, στέλνουν και γκρινιάζουν για τις συνθήκες υγιεινής στα στρατόπεδα, έλλειψη φαγητού και τα λοιπά...
να τους θυμίσω ότι όλα τα κόμματα (ακόμα και το εθνικιστικό ΛΑΟΣ!) υποστήριζαν με πάθος τη μείωση των αμυντικών δαπανών. Τα ζώα που τους ψηφίζανε νομίζανε ότι εννοούνε ότι δεν θα αγοράσουνε άρματα και φρεγάτες και τώρα καταλαβαίνουν την πικρή αλήθεια. Εξάλλου ποιός γιός πολιτικού θα πάει να υπηρετήσει σε στρατόπεδο πρώτης γραμμής και γιατί να τους νοιάζει; Οπότε κόφτε τη γκρίνια. Τους ψηφίσατε. Ας προσέχατε. Φάτε τα τώρα....

ΥΓ: Τα έχω περάσει, τα έχω ζήσει και εγώ σε μονάδα Ειδικών Δυνάμεων. Ποτέ δεν γκρίνιαξα παρότι δεν ψήφισα ποτέ τα λαμόγια που κυβερνάνε σήμερα (όλα τα κόμματα).

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Σε 15 μέρες οι σαφείς ενδείξεις για τα κοιτάσματα εκτιμά Κοσμήτορας του Παν.Κύπρου

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Σε δύο βδομάδες η Noble Energy θα έχει σαφείς ενδείξεις για την ποσότητα και την ποιότητα των κοιτασμάτων στο... οικόπεδο 12 της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό εκτιμά ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Πάνος Παπαναστασίου.

Ο κ. Παπαναστασίου τόνισε ότι αν τα κοιτάσματα είναι τελικώς μεγαλύτερα από ότι είχε αρχικώς προβλεφθεί, αυτομάτως θα ανέβει και η αξία των γειτονικών τεμαχίων.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Delivery με γαιδούρι στην ορεινή Ηλεία!

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Η κρίση επαναφέρει στο προσκήνιο τα συμπαθή τετράποδα...
Λόγω κρίσης το delivery στην ορεινή Ηλεία γίνεται με γαιδούρια όπως χαρακτηριστικά ανφέρεται στη λεζάντα της φωτο

Οι σκέψεις, τα σχόλια και οι συνειρμοί δικά σας!

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τον απήγαγαν για να... ντουμπλάρει τον Χουσεΐν σε πορνό

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT

Ακούγεται ανήκουστο αλλά είναι η αλήθεια. Αν είσαι κλώνος κάποιου διάσημου κινδυνεύεις πλέον και από παραγωγούς πορνό. Ο…. Αιγύπτιος της φωτογραφίας ονομάζεται Mohamed Bishr, και μη σας ξεγελά η ομοιότητα με τον Σαντάμ Χουσεΐν, αν και η αλήθεια είναι ότι είναι εκπληκτική. Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Τον άμοιρο λοιπόν αυτόν άνθρωπο, τον απήγαγε μια συμμορία Ιρακινών για να …ντουμπλάρει″ τον πρώην δικτάτορα σε πορνοταινία. Στην αρχή προσπάθησαν να τον δελεάσουν και του πρόσφεραν 330.000 δολάρια για να παίξει τον Χουσεΐν. Η ταινία δε, θα πωλούνταν στα μέσα ενημέρωσης ως μια αυθεντική καταγραφή του νεκρού δικτάτορα.

Όταν όμως αυτός αρνήθηκε, τρεις άνδρες με μαύρα κοστούμια προσπάθησαν να τον απαγάγουν καθώς περπατούσε σε μια καφετέρια στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε «Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι είχαν όπλα που κρέμονται από τις ζώνες τους, με ανάγκασαν να βγω από το αυτοκίνητό μου και με έσπρωξε σε ένα βαν, χτυπώντας το κεφάλι μου»
Για κάποιο λόγο, όμως οι απαγωγείς άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και τον πέταξαν έξω από το όχημα. Και έτσι γλίτωσε ο Mohamed, την πορνοταινία και τη…διασημότητα που θα του έφερνε.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Π. Ζήνα: Μετά τη γέννα ήρθε το... σοκ!

Posted: 12 Oct 2011 11:51 AM PDT


Τελικά η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη, που πραγματικά η χαρά απέχει απέχει μία κλωστή μόνο από τη λύπη: "Θύμα" της παραπάνω αλήθειας έπεσε και η Πέγκυ Ζήνα, λίγα 24ωρα μόλις μετά τη γέννηση του μωρού της...

Ο άνθρωπος που αγαπούσε τόσο πολύ, ο πατριός της, έφυγε εντελώς αναπάντεχα σε ηλικία μόλις 56 ετών: Η σχέση τους ήταν πάντα πολύ δυνατή, ενώ ο Νίκος Τσιφτελής βρέθηκε πρόσφατα και στο μαιευτήριο με τη μητέρα της Στέλλα Χρυσικοπούλου για να δουν τη νεογέννητη εγγονούλα τους. Το γεγονός ότι η Πέγκυ είχε χάσει τον πατέρα της πολύ νωρίς, είχε φέρει ακόμη πιο κοντά τον άτυχο άντρα και την τραγουδίστρια. Το ίδιο καλή ήταν και η σχέση του Γιώργου Λύρα με τον πατριό της Ζήνα και ως εκ τούτου η στενοχώρια της οικογένειας είναι πολύ μεγάλη για την ξαφνική απώλεια.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές