Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Η Rihanna γυμνή στο εξώφυλλο του περιοδικού Esquire

Posted: 11 Oct 2011 04:23 PM PDT

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Esquire για το τεύχος του Νοεμβρίου. Η 23χρονη Rihanna ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη από τους αναγνώστες του περιοδικού, ενώ μίλησε και για τη συνήθειά της να κοιμάται στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια των περιοδειών της : ''Δεν μ'αρέσει να μένω σε ξενοδοχεία όταν είμαι σε περιοδεία'', είπε η Rihanna. '
'Προτιμώ το λεωφορείο, όπου κοιμάμαι, μπορώ να κάνω ντους και να παρκάτω ακριβώς δίπλα στον χώρο της συναυλίας''.
Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τον πρώην της, τον ράπερ Chris Brown.



Έρχεται το σούπερ... λεωφορείο (pics)

Posted: 11 Oct 2011 01:12 PM PDT

Θα φτάνει μέχρι και τα 250 χλμ/ώρα..







Το Big Ben άρχισε να θυμίζει... την Πίζα (pics)

Posted: 11 Oct 2011 10:28 AM PDT

Ορατή ακόμη και με γυμνό μάτι είναι κλίση που έχει πάρει το Big Ben...ο διάσημος πύργος του Λονδίνου. Το πρόβλημα στο ύψους 96 μέτρων Big Ben, εντοπίστηκε όταν έγινε μελέτη με αφορμή την κατασκευή μιας νέας γραμμής του μετρό την πόλης. Ο πύργος του βρετανικού κοινοβουλίου, βυθίζεται ανομοιόμορφα στο έδαφος, γεγονός που του δίνει μια ελαφριά κλίση προς τα βορειοδυτικά.
Μάλιστα, η μετατόπιση έχει αυξηθεί από το 2003 και σήμερα φθάνει τις 0,26 μοίρες. Στο ψηλότερο σημείο του Big Ben, που πήρε το όνομά του από την μεγάλη του καμπάνα, η απόκλιση από την κάθετο είναι περίπου ένα μέτρο. Όπως ανέφερε ο επίτιμος καθηγητής και ερευνητής Τζον Μπέρλαντ, «Η κλίση είναι πλέον ορατή. Μπορείτε να τη δείτε αν σταθείτε στην Πάρλιαμεντ Σκουέρ και κοιτάξετε ανατολικά, προς τον ποταμό. Άκουσα τουρίστες να τραβούν φωτογραφίες σχολιάζοντας : "Δεν νομίζω πως είναι εντελώς ίσιος!". Και είχαν δίκιο».

«Αν επιταχυνθεί θα πρέπει να κάνουμε κάτι, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει κάτι για τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε ο καθηγητής. Πάντως πιθανολογείται, χωρίς να υπάρχουν απτές αποδείξεις, ότι η κλίση του πύργου οφείλεται σε διάφορες εργασίες που έγιναν στο παρελθόν, όπως η κατασκευή υπόγειου γκαράζ τη δεκαετία του 1970 ή η επέκταση της γραμμής του μετρό. Μαλιστα λόγω της κλίσης του μνημείου παρατηρήθηκαν ρωγμές στους τοίχους και το ταβάνι σε ορισμένα σημεία της Βουλής των Κοινοτήτων.





tromaktiko.gr

Οι fail & win φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 11 Oct 2011 09:29 AM PDT

















Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (Pics)

Posted: 11 Oct 2011 09:07 AM PDT

Δεν είναι λίγα τα θέρετρα που χρησιμοποιούν πλαστές φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα τους, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Για τον λόγο αυτό, οι φωτογράφοι του Oyster, μιας δημοφιλούς ιστοσελίδας που ασχολείται με παρουσίαση και αξιολόγηση ξενοδοχείων, αποφάσισαν να...
επισκεφθούν διάφορα ξενοδοχεία και να αποκαλύψουν την πραγματικότητα. Τράβηξαν λοιπόν κάποιες φωτογραφίες και τις συνέκριναν με τις πλαστές που παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων. Δείτε τις διαφορές!

Άγιος Δομίνικος: Ο μύθος του γαλήνιου θερέτρου
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (1)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (2)

Jamaica: Αιθέριες υπάρξεις
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (3)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (4)

Hawaii: Πείτε αντίο στο ειδυλλιακό τοπίο
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (5)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (6)

Άγιος Δομίνικος: Το μπουφέ φαινόταν πιο λαχταριστό το 1988
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (9)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (10)

Jamaica: Ρομαντικές στιγμές στο Montego Bay
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (11)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (12)

Hawaii: Η μεταμόρφωση της πισίνας με τη βοήθεια της γωνίας λήψης
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (13)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (14)

Jamaica: Οι χαμογελαστοί πελάτες του γυμναστηρίου
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (15)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (16)

Washington: Το lobby είναι η βιτρίνα μας…
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (17)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (18)

Miami: Πάντα γυμναστική με χαμόγελο
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (19)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (20)

Miami: Όταν η διακόσμηση του δωματίου αγνοείται
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (21)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (22)

Los Angeles: Η πισίνα σε σμίκρυνση
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (23)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (24)

Miami: Το μοντέλο πάει για surfing στο τζακούζι
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (25)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (26)

Hawaii: Άλλη μια ονειρεμένη πισίνα
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (27)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (28)

Los Angeles: Κρύβοντας την Macy
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (29)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (30)

Los Angeles: Όταν τα φυτά αγνοούνται
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (31)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (32)

Las Vegas: Καλή τύχη στην εύρεση ξαπλώστρας
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (33)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (34)

Εξωτικός γάμος: Το ζευγάρι, ένας ιερέας, ο Θεός… και μερικοί περίεργοι λουόμενοι!
Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (7)

Διαφημίσεις ξενοδοχείων vs πραγματικότητα (8)


Ατυχήματα γένους θηλυκού (Video)

Posted: 11 Oct 2011 08:50 AM PDT

Στο βίντεο που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε μία σειρά από ατυχήματα διάφορων κατηγοριών στα οποία εμπλέκονται άνθρωποι γένους... θηλυκού...



Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Ιαπωνία (pics)

Posted: 11 Oct 2011 08:41 AM PDT

Απίστευτες φωτογραφίες από απίστευτους ανθρώπους




Μαλδίβες: ένα ξενοδοχείο πραγματικός παράδεισος

Posted: 11 Oct 2011 08:22 AM PDT

Το Anantara Kihavah Villas βρίσκεται στις Μαλδίβες και μπορεί να σας προσφέρει όσα ονειρευόσασταν. Μαγευτική θάλασσα, πισίνες, spa και όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να σας προσφέρει ένα 5άστερο ξενοδοχείο. Μάλιστα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο φημίζεται και για το πρωτότυπο εστιατόριό του το οποίο βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Δείτε τις φωτογραφίες
























Liv Tyler: Χαμογελάει γιατί δεν κατάλαβε την αποκάλυψη στο φωτογραφικό φακό!

Posted: 11 Oct 2011 07:30 AM PDT

Η γνωστή ηθοποιός, έκανε την εμφανισή της σε επίσημη εκδήλωση, και για ακόμη μία φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, αυτήν την φορά όμως για έναν παραπάνω λόγο εκτός από την εντυπωσιακή της παρουσία.! Βλέπετε το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα κοντό φόρεμα της Liv, σκέφτηκε πως θα ήταν καλό να χαμογελάσει και εκείνο στονν φωτογραφικό φακό, δίνοντας μας έτσι μία γεύση από τα... ενδότερα της γνωστής ηθοποιού.!



1,5 εκατ. Έλληνες είναι ενεργοί χρήστες στο Facebook

Posted: 11 Oct 2011 07:08 AM PDT

Σε 1,5 εκατ. ανέρχονται οι ενεργοί χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο facebook… στην Ελλάδα ενώ λιγότεροι, στις 340.000 είναι οι ενεργοί χρήστες του youtube και πολύ λιγότεροι 85.000 είναι οι ενεργοί χρήστες του twitter, σύμφωνα με τα στοιχεία μέτρησης της εταιρείας ηλεκτρονικής αποδελτίωσης InNews AE.

Τα στοιχεία αφορούν μετρήσεις του δεύτερου και τρίτου τριμήνου 2011, των ενεργών Ελλήνων χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα facebook, twitter και youtube. Η InNews παρακολουθεί, μέσα από ειδική πλατφόρμα και αναλύει σε πραγματικό χρόνο (realtime) τις ελεύθερες πληροφορίες που αναρτώνται από Έλληνες στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ISNP (Intelligent Social Network Platform), οι ενεργοί Έλληνες χρήστες στο facebook είναι 1.500.000, στο twitter 85.000 και στο youtube 340.000. Ενεργοί θεωρούνται όσοι χρήστες αναρτούν πληροφορίες ή σχόλια με απαραίτητη προϋπόθεση ο χρήστης να έχει έστω και μέρος του λογαριασμού του ανοιχτό σε πρόσβαση.

Σύμφωνα με τη μέτρηση, οι Έλληνες χρήστες του twitter είναι οι πιο δραστήριοι και αναρτούν περίπου 180.000 αναφορές (tweets) ημερησίως, δηλαδή κατά μέσο όρο αντιστοιχούν περισσότερες από δύο αναφορές ημερησίως ανά χρήστη. Με ρυθμό περίπου μία αναφορά την εβδομάδα ανεβάζουν οι χρήστες τις αναφορές στα δύο άλλα κοινωνικά δίκτυα, το facebook και το youtube. Πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες χρήστες του facebook αναρτούν 240.000 αναφορές την ημέρα (status updates & comments) και 50.000 αναφορές οι χρήστες του youtube (comments & videos).

Η χαρτογράφηση και επεξεργασία των Ελλήνων χρηστών και η συγκέντρωση πληροφοριών που έχει κάνει η InNews, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να αναλύσουν με ακριβή στοιχεία τη συμπεριφορά των Ελλήνων χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα και να βγάζουν τα ποσοτικά και ποιοτικά συμπεράσματα που τους ενδιαφέρουν.

Σημειώνεται ότι το εξάμηνο περιέχει συγκεντρωτικά στοιχεία με περισσότερες από 23.000.000 αναφορές στο twitter, 60.000.000 αναφορές στο facebook και 5.000.000 αναφορές Ελλήνων χρηστών στο youtube . H InNews πρόκειται να παρουσιάσει τη μεθοδολογία της στην Ημερίδα για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) που διοργανώνει η FIBEP (Διεθνής Ένωση Εταιριών Media Monitoring) στις 13 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, με συμμετοχή εταιριών από όλο τον κόσμο.

Μωρά vs λεμόνια (video)

Posted: 11 Oct 2011 06:49 AM PDT

Δείτε το βίντεο..





Εργαζόμενη ξεσπάει κατά του αφεντικού της (video)

Posted: 11 Oct 2011 06:45 AM PDT

Αν είστε αφεντικό και έχετε αυτή τη γυναίκα στην εταιρία της μάλλον την επόμενη φορά θα προσέχετε τα λόγια σας... Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί...




Ποια τηλεπερσόνα πόζαρε έτσι στο φωτογραφικό φακό; (pics)

Posted: 11 Oct 2011 05:52 AM PDT


Έτσι αποφάσισε να προωθήσει τη νέα της δουλειά! Ο λόγος για την… Katie Price που διαθέτει επιχειρηματικό μυαλό και γνωρίζει πολύ καλά πώς να προωθήσει με το λιγότερο δυνατό κόστος τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Η Katie ντυμένη έτσι ακριβώς βρέθηκε στην επίσημη «πρώτη» του reality που θα έχει επίκεντρο τον εαυτό της και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό. Σίγουρα θα έχει μεγάλη τηλεθέαση αν στο reality «ντύνεται» έτσι!






Οι 10 πιο hot WWE Divas όλων των εποχών!!! (pics)

Posted: 11 Oct 2011 05:47 AM PDT

Είναι το κομμάτι που ομορφαίνει τα events του WWE ή για να το πούμε διαφορετικά… το όμορφο διάλλειμα πριν τους σημαντικούς αγώνες των ανδρών. Οι Divas ήταν ενίοτε σέξι παρουσίες αλλά δεν νομίζω να διαφωνείτε πως όσο πάει το πράγμα γίνεται όλο και καλύτερο!Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Askmen, οι γυναίκες που θα δείτε παρακάτω, αποτελούν τις πιο hot wrestlers όλων των εποχών. Να τις δούμε και να τις θυμηθούμε κάποιες! 
10. Eve Torres

9. Dawn Marie

8. Candice Michelle

7.  Mickie James

6. Lita

5. Chyna

4. Stacy Keibler 

3. Torrie Wilson

2. Trish Stratus

1. Sable

O Johnny Depp λιώμα στο πεζοδρόμιο! (vid)

Posted: 11 Oct 2011 03:28 AM PDT

Συμβαίνει ακόμα και στους καλύτερους...
Ο Johhny Depp είχε ένα μικρό ατύχημα έξω από ένα club στο Hollywood χθες το βράδυ.

Ο διάσημος ηθοποιός υποβασταζόμενος από άνθρωπο της ασφάλειάς του προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό του μετά από μια νύχτα ξεφαντώματος.

Την ώρα που υπέγραφε ένα αυτόγραφο οι paparazzi του έκλεισαν τον δρόμο στο πεζοδρόμιο και αυτός βρέθηκε φαρδύς πλατύς κάτω. Αφού τον σήκωσαν, τον έβαλαν στο αμάξι που περίμενε παρκαρισμένο.

Μόλις κάθισε στο πίσω κάθισμα έκανε και μια χειρονομία στον paparazzo για καληνύχτα.




Να γιατί δυσκολεύονται να πουλήσουν αυτοκίνητα στη Subaru (pics)

Posted: 11 Oct 2011 03:23 AM PDT



















Tα ζώα του Louis Vuitton (pics)

Posted: 11 Oct 2011 01:42 AM PDT

Ο οίκος Louis Vuitton μάζεψε τριανταεννιά ζωάκια φτιαγμένα από πορτοφόλια, τσάντες, ζώνες και διάφορα άλλα αξεσουάρ, στο κατάστημα ταριχευμένων ζώων στο Παρίσι, Deyrolle. Κατασκευασμένα από την αγγλίδα καλλιτέχνη Billie Achilleos, τα ζώα αυτά δημιουργήθηκαν για να γιορτάσουν τα εκατό χρόνια του οίκου στα δερμάτινα αξεσουάρ.

«Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά πολλά προϊόντα μου θυμίζουν ζώα», δήλωσε η Achilleos. «Για παράδειγμα, η τσάντα που χρησιμοποίησα στο σώμα του ελαφιού, τη στιγμή που είδα το φερμουάρ της μου θύμισε ουρά ελαφιού. Είπα, αυτό θα γίνει το πίσω μέρος του ελαφιού όταν τελειώσω μαζί του».
Τα Vuitton ζώα έχουν ήδη επισκεφτεί πόλεις όπως το Λονδίνο και το Μιλάνο και θα συνεχίσουν την… μετανάστευσή τους ανά την υφήλιο.


Τρελαίνει για άλλη μια φορά τα πλήθη η Λαρίσα Ρικέλμε (pics)

Posted: 11 Oct 2011 01:35 AM PDT

Ξεσηκώνει το κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες και όχι μόνο. Προκαλεί με την καλή έννοια και ξέρει πολύ καλά πώς να το κάνει. Άλλωστε κατάφερε από το τίποτα ουσιαστικά να κάνει έναν ολόκληρο πλανήτη να ασχοληθεί μαζί της και να την κάνει πρώτο θέμα. Εκμεταλλεύτηκε σωστά τα κάλλη της στο Μουντιάλ του 2010, αλλά και στο Κόπα Αμέρικα και συνεχίζει να το κάνει αποκτώντας μεγαλύτερη δόξα, φήμη και… θαυμαστές.
Ο λόγος για την Λαρίσα Ρικέλμε, η οποία συμμετέχει στο Dancing with the stars της Αργεντινής και κλέβει τις εντυπώσεις. Φορώντας… στρίνγκ και αστεράκια στο στήθος, η sexy Παραγουανή χόρεψε πάνω στον παγκόσμιο χάρτη και ξεσήκωσε τα πλήθη.






Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές