Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Συνταγές μαγειρικής


Συνταγές μαγειρικής


soufle sokolatas

Posted: 12 Oct 2011 05:50 AM PDT

Τι χρειαζόμαστε:

250 gr κουβερτούρα 180 gr μαργαρίνη 1 φλ. τσαγ. ζάχαρη άχνη 3 κ.σ. φαριναπ 6 αβγά 1/2 ποτηρι κρασ. κονιάκ Προαιρετικά: Κρέμα γάλακτος ή παγωτο

Πως το κάνουμε:

    Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι και εν συνεχεία το βιτάμ. Τα ριχνουμε σε μια λεκανίτσα και τα χτυπάμε με το μίξερ προσθέτοντας και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε το φαρίνάπ και το κονιάκ. Σε μια άλλη λεκανίτσα χτυπάμε τα ασπράδια (ξεχωριστά από τους κρόκους) ώστε να γίνουν μαρέγκα. Προσθέτουμε τους κρόκους στο μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε και τη μαρέγκα σιγά-σιγά χτυπώντας πάντα παράλληλα το μίξερ. ΠΡΟΣΟΧΗ το μυστικό της επιτυχίας είναι στο ρίξιμο της μαρέγκας: θα πρέπει να τη ρίχνουμε σιγα-σιγα με το πιρούνι. Βάζουμε το μείγμα σε στογγυλό - ψηλό πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτάκια περίπου. Σερβίρετε ζεστό με κρέμα γάλακτος ή παγωτο.
Καλή επιτυχία!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές